Openbaarmaking van filialen

Sommige van de links op slem.org zijn verwijzingslinks naar partners. Dit betekent dat als een lezer op tekst of een afbeelding klikt om naar een online winkelsite te gaan, slem.org een commissie kan ontvangen voor aankopen die tijdens dat bezoek zijn gedaan en soms voor toekomstige bezoeken. Er zijn geen extra kosten voor de consument; verwijzingskosten worden betaald door handelaren.

Via gelieerde links en betaalde advertenties promoten we alleen producten en bedrijven die we nuttig achten voor onze lezers.

slem.org is een Amazon-partner

slem.org is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar amazon.nl, amazon.com, amazon.co.uk, amazon.ca, amazon. de en elke andere website die mogelijk is aangesloten bij het Amazon Service LLC Associates-programma.

Als Amazon Associate verdienen we met in aanmerking komende aankopen.

Amazon, het Amazon-logo, Endless en het Endless-logo zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

We verkopen niet specifiek aan kinderen onder de 13 jaar.

Openbaarmakingsverklaring

slem.org accepteert vormen van reclame in contanten, sponsoring, betaalde invoegingen of andere vormen van compensatie. De ontvangen vergoeding heeft nooit invloed op de inhoud, onderwerpen of berichten op deze blog. Alle advertenties zijn in de vorm van advertenties die worden gegenereerd door een extern advertentienetwerk. Die advertenties worden geïdentificeerd als betaalde advertenties.

De eigenaar (s) van slem.org wordt vergoed om mening te geven over producten, diensten, websites en diverse andere onderwerpen. Hoewel de eigenaar (s) van deze blog een vergoeding ontvangen voor onze berichten of advertenties, geven we altijd onze eerlijke meningen, bevindingen, overtuigingen of ervaringen over die onderwerpen of producten. De meningen en meningen die op deze blog worden geuit, zijn puur van de bloggers. Elke productclaim, statistiek, citaat of andere weergave over een product of dienst moet worden geverifieerd bij de fabrikant, leverancier of partij in kwestie.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.