Beste zwembadverwarming van 2023 (TOP10)

De 10 beste zwembadverwarming beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Intex 3kw verwarming voor zwembaden tot 12m³

 • Het is vervelend als een product niet naar behoren werkt of defect gaat. Gelukkig geven wij garantie voor een periode van minimaal 2 jaar na de aankoop.
Bestseller Nr. 2

Jopassy Roestvrij stalen zwembadverwarming, 10 liter, met vuur en verwarmingsspiraal, zwembadverwarming, Ø 32/38 mm aansluiting, begin het badseizoen in je eigen tempo

 • Materiaal binnenbuis: roestvrij staal 304, buisdiameter: 12 mm, totale lengte ca. 12 m, kan worden gebruikt voor gechloreerd water, zout water. Kan worden aangesloten op de interface diameter van 32 en 38 mm (slang en slangklemmen moeten zelf worden voorbereid)
 • Buitenmateriaal: roestvrij staal 201, diameter van de vuurvat: 30 cm, inhoud: 10 l, maximale gewichtscapaciteit: 5 kg. Hittebestendigheid tot 800 °C.
 • Onze zwembadverwarmers zijn onafhankelijk van stroom, zon, dag- of zelfs het seizoen en kunnen je zwembad eenvoudig en snel met hout, briketten of houtskool verwarmen. Begin het badseizoen in je eigen tempo en geniet van het baden bij aangename watertemperaturen.
 • Verwarmende werking: het water circuleert, de watertemperatuur wordt aangepast aan de individuele lichaamstemperatuur (hoge watertemperatuur vermindert brandhout, lage watertemperatuur verhoogt brandhout). Verschillende bekkenmaten hebben verschillende verwarmingsvermogens. Referentiewaarde: 12 °C per 1000 liter per uur
 • Voorzorgsmaatregelen: plaats geen brandbare voorwerpen in de buurt van het brandhoutverwarmingsvat en vermijd kinderen om ongelukken te voorkomen; gebruik het ook niet op gras (een goede bescherming is voldoende) om ongelukken door vonken te voorkomen.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Bestway - Flowclear zwembadverwarming (58259)

 • Digitale verwarming bestuurbaar via soft-touch bedieningspaneel
 • Maximaal verwarmingsvermogen: 40 °C
 • Geschikt voor zwembaden (1.520 - 17.035 liter) met filterpompen (tot 3.758 l/h)
 • Inhoud: 1 zwembadverwarming
 • Opmerking: bij gebruik van de zwembadverwarming duurt een merkbaar resultaat zeer lang, dat ook afhankelijk is van de buitentemperatuur, de watertemperatuur en de zwembadgrootte. Bij optimaal gebruik kan de zwembadverwarming een watertemperatuurverandering van 0,5 - 1,5 °C per uur bereiken, om daarbij het meest gewenste resultaat van 20 °C watertemperatuur te bereiken moet de zwembadverwarming een lange tijd in gebruik zijn.
Bestseller Nr. 4

Gimisgu Zwembadverwarming met vuur, zwembadverwarming, vuurton met verwarmingsspiraal, 100% roestvrij staal, zwembadverwarming, zwembadverwarming voor zwembaden met 36-38 mm aansluitingen,

 • Zwembadverwarming met vuur: de Gimisgu zwembad-verwarmingsemmers zijn onafhankelijk van stroom, zon, dag- of zelfs seizoen en kunnen je zwembad eenvoudig en snel met hout, briketten of houtskool verwarmen. Begin het badseizoen in je eigen tempo en geniet van het baden bij aangename watertemperaturen.
 • Verdikte roestvrijstalen verwarmingsbuis: de zwembadverwarming wordt geleverd met een verwarmingsbuis van roestvrij staal. Doorsnede: 18 mm. Dikte: 1 mm. De totale lengte bedraagt 12 meter. In vergelijking met andere verwarmingsbuizen met een diameter van 12 mm onderscheidt ons product zich door een grotere waterprestatie en een verbeterd verwarmingseffect. Kan worden aangesloten op slangen met een aansluitdiameter van 36 tot 38 mm.
 • Roestvrijstalen vuurton: het is een nieuwe verbeterde zwembadverwarming met een verwarmingsbuis met een diameter van 1,8 cm en een vuurton met een diameter van 31 cm. De zwembadverwarmingen zijn gemaakt van roestvrij staal, robuust, roestvrij en hittebestendig tot 300 °C. Roestvrijstalen vuurton is duurzamer dan ijzeren emmers of koperen buizen en gaan jarenlang mee, ook als ze buiten worden bewaard.
 • Veilig en comfortabel: zwembadverwarmingen worden compleet geleverd met dienblad en vuurvaste matten. Een dienblad op de bodem van de zwembadverwarming beschermt het zwembad tegen as, vonken of andere verontreinigingen die tijdens het verwarmingsproces kunnen ontstaan. De brandmat creëert een veilige ondergrond en vermindert het risico op bodemschade door de verbrandingseenheid.
 • Zwembadverwarming en veiligheid: de watertemperatuur is door de hoeveelheid ingelegd brandhout regelbaar, terwijl zwembaden van verschillende afmetingen met variabele snelheid opwarmen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen brandbare materialen in de buurt van de zwembadverwarming zijn gestapeld en om de aanwezigheid van kinderen in de omgeving te voorkomen om ongelukken te voorkomen.
Bestseller Nr. 5
Bestseller Nr. 6

KESSER® Zonnecollector zwembadverwarming 500 x 70 cm, warmwaterverwarming Zonneverwarming voor zwembaden Zwembad tot 20.000 l waterinhoud l Naar wens uit te breiden l UV-bestendige kunststof

 • 𝗟𝗔𝗡𝗚𝗟𝗘𝗩𝗜𝗚 𝗨𝗡𝗗 𝗪𝗔𝗥𝗧𝗨𝗡𝗚𝗦𝗙𝗥𝗘𝗜: Onze monokristallijne fotovoltaïsche module bereikt een zeer hoog rendement en heeft een levensduur van minimaal 20 tot 30 jaar. Het onderhoud is ook zeer gering, omdat er nauwelijks slijtage aan het zonnepaneel optreedt. Het zonnepaneel wordt vaak gebruikt wanneer er plaatsproblemen zijn of statistische uitdagingen aanwezig zijn.
 • 𝗦𝗜𝗖𝗛𝗘𝗥 𝗨𝗡𝗗 𝗜𝗡𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧𝗜𝗩: De technologie van monokristallijn-fotovoltaïsche zonnepaneeltechnologie wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde zonnepaneeltechnologieën. Het vereist gemiddeld veel minder dakoppervlak om duurzame energie te winnen in vergelijking met andere technologieën. Voorzien van een IP65-bescherming en daarom voorzien van aanraakbescherming. Stof kan dus niet binnendringen en de elektriciteit is beschermd tegen straalwater uit alle richtingen.
 • 𝗪𝗜𝗧𝗧𝗘𝗥𝗨𝗡𝗚𝗦𝗕𝗘𝗦𝗧Ä𝗡𝗗𝗜𝗚 𝗞Ä𝗟𝗧𝗘-𝗨𝗡𝗗 𝗛𝗜𝗧𝗭𝗘𝗥𝗘𝗦𝗜𝗦𝗧𝗘𝗡𝗧: Zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden vertoont het KESSER-zonnepaneel geen tekenen van zwakte. Ongeacht vorstcondities tot -40°C of hittegolven bij een temperatuur tot +85°C, zal het zonnepaneel u gegarandeerd voorzien van efficiënte energie. Dankzij het robuuste en roestvrije aluminium frame is het zonnepaneel ook bestand tegen weersinvloeden.
 • 𝗡𝗔𝗖𝗛𝗧𝗛𝗔𝗟𝗧𝗜𝗚 𝗚𝗘𝗟𝗗 𝗦𝗣𝗔𝗥𝗘𝗡: Behoort u tot de duurzame mensen en draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u tegelijkertijd geld door goedkope stroom te produceren en geld te besparen. Door de al aanwezige montagemogelijkheid is de installatie snel en eenvoudig uit te voeren.
 • 𝗘𝗜𝗚𝗘𝗡𝗘 𝗦𝗧𝗥𝗢𝗠𝗤𝗨𝗘𝗟𝗟𝗘: Zonne-energie - Elektriciteit! Dat maakt u voortaan zelf! Met ons zonnepaneel om de gewonnen zonnestroom in uw eigen huisnetwerk in te voeren, kunt u actief deelnemen aan de energietransitie en zo snel mogelijk echt geld besparen op stroomkosten. Het hoogwaardige PV-systeem van KESSER zorgt zelfs voor de best mogelijke zonopbrengsten, zelfs bij zwakkere lichtomstandigheden.
Bestseller Nr. 7

tillvex Zwembad op zonne-energie | Zonnefolie Dikte 120 µm | Solar Cover kan op maat gesneden worden | Zwembadverwarming voor waterverwarming

 • MILIEUVRIENDELIJKE VERWARMING: Hoogwaardige zonnefolie voor zwembaden voor milieuvriendelijke en zuinige verwarming van water met behulp van zonne-energie. De besparingen op verwarmingskosten bedragen 70 procent.
 • VERMINDERDE WATERVERDAMPING: Een positief neveneffect van het zonnedekzeil: de waterverdamping wordt merkbaar verminderd en het wordt beschermd tegen vuil.
 • EENVOUDIGE FUNCTIE: Het tillvex zonnedekzeil neemt de warmte van de zon op en geeft deze terug aan het water in het zwembad. Dit gebeurt via knoppen aan de onderzijde, die in direct contact staan met het water.
 • GESCHIKT VOOR ELK ZWEMBAD: Onze zonnefolie kan op elke maat worden gesneden. Of het nu rond of vierkant is, het tillvex zonnedekzeil kan voor elke zwembadvariant worden gebruikt.
 • HOOGWAARDIGE MATERIALEN: Dankzij het PE-luchtkussen en de materiaaldikte van 120 µm wordt de in het zwembad opgeslagen warmte verzameld, wat resulteert in slechts een klein warmteverlies gedurende de nacht.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Intex 28685 Solarmat, 120cm x 120cm Zwart

 • Milieuvriendelijke solar mat
 • Past op alle Intex pompen vanaf 5678L/u
 • Bevat aansluitstukken
 • Dit product is uitsluitend bedoeld voor gebruik met draagbare opbergbare zwembaden. Niet geschikt voor vast geïnstalleerde zwembaden
Bestseller Nr. 9

Vigevee Zwembadverwarming op zonne-energie, 2 sets, zwembadverwarming, 110 x 69 x 14 cm, zonnepaneel, zwembadaansluiting, 38 mm, voor warm water, zwembad, zwembadverwarming

 • Unieke boog: de zwembadverwarming op zonne-energie maakt gebruik van een uniek boogontwerp om de zonnestralen met verschillende brandpuntsafstanden aan te kunnen, die de maximale warmte verzamelen en de verwarming efficiënter kunnen maken
 • Verstelbare poten: deze zwembadverwarming op zonne-energie is compatibel met de meeste bovengrondse en ondergrondse zwembaden. Afneembare poten passen de hoek van de verwarming aan om het zonlicht te maximaliseren en hebben een transparante afdekking om de warmte op te slaan
 • Energiebesparing en milieubescherming: de zwembadverwarming op zonne-energie is speciaal ontwikkeld voor bovengrondse zwembaden en de meeste ondergrondse zwembaden. Het verhoogt de zwembadtemperatuur met 11 graden per dag (voor 1 kubieke meter water) en bespaart tegelijkertijd energie en bedrijfskosten
 • Trapverwarming: deze zonneverwarming heeft een pompje van minder dan 250 W nodig (niet meegeleverd) om het zwembadwater door circulerend zonlicht continu te verwarmen en de watertemperatuur geleidelijk met enkele graden te verhogen, om je zwembadseizoen te verlengen
 • 【Kleine tips】Wij bieden alleen verwarming op zonne-energie aan, inclusief zonnepaneelplaten, slangen en instructies. Dit product bevat geen waterpomp (moet zelf worden meegenomen). Als u vragen heeft over het product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, hij zal u graag antwoorden
Bestseller Nr. 10

Jopassy Zwembadverwarming op zonne-energie, zonnecollector, zwembad, 110 x 65 x 15 cm, zonneverwarming 10.000 l/u, 38-40 mm aansluiting, zonnepaneelverwarming, uitbreidbaar, zonne-installatie voor

 • ️[Uniek boogontwerp]: onze zwembadverwarming op zonne-energie wordt gekenmerkt door een uniek boogontwerp, dat zich flexibel aanpast aan verschillende brandpuntsafstanden van zonlicht. Dit maakt een maximale verzameling warmte-energie mogelijk en maakt de verwarming van je zwembad uiterst efficiënt.
 • Hoogwaardig materiaal: de verwarmingsplaat van de zwembadverwarming op zonne-energie bestaat uit zeer sterk HDPE, dat stabieler, krasbestendiger en scheurbestendiger is dan kunststof. Dit betekent dat je het ook in zoutwatertanks kunt gebruiken en het is bijzonder duurzaam.
 • Energiebesparing en milieubescherming: de zonneverwarming in het zwembad is speciaal ontworpen voor bovengrondse en de meeste ondergrondse zwembaden, met een warmteverzamelingscapaciteit van 10.000 liter per uur. Het water in het zwembad is duidelijk warmer, zonder extra kosten.
 • ️[Breed toepassingsgebied] Zonnecollector geschikt voor bovengrondse zwembadverwarming, sola, buitenzwembaden en speelbaden. De intensiteit van het zonlicht en de grootte van het zwembad kunnen de temperatuurstijging beïnvloeden. Zorg ervoor dat het zonnepaneel zonne-energie volledig absorbeert.
 • Eenvoudig te installeren en op te bergen: sluit zonder gereedschap aan op de zwembadpompen en filters en installeer de zwembadverwarming volgens de instructies. Als je zwembadverwarming op zonne-energie niet gebruikt, bewaar deze dan ruimtebesparend in een schuilruimte of kelder. Aan het einde van het badseizoen moet de verwarming op een vorstvrije plaats worden bewaard.

Er zijn veel merken van zwembadverwarmers op de markt, maar slechts een paar bieden de beste kwaliteit en functies.

We hebben een lijst samengesteld met de top 10 merken van zwembadverwarmers die u zou moeten overwegen te kopen.

Wat zijn de beste zwembadverwarmers?

Een van de belangrijkste en duurste investeringen die u voor uw achtertuin kunt doen, is een zwembadverwarmer! Afhankelijk van uw budget kan het moeilijk zijn om de beste zwembadverwarmer voor uw behoeften te vinden. Maar we zijn er om je te helpen!

Hoe werkt zwembadverwarming?

Zwembadverwarming (ook wel zwembadverwarming genoemd) is een proces waarbij warmte via een warmwatercirculatiesysteem aan het water van een zwembad of ander waterlichaam wordt overgedragen. Zwembadverwarmingssystemen kunnen worden aangedreven door aardgas, elektriciteit of zonne-energie; ze gebruiken pompen en warmtewisselaars om het warme water door het systeem en terug in het zwembad of het waterlichaam te laten circuleren.

Wat is het verschil tussen een gas- en een elektrische zwembadverwarmer?

Elektrische zwembadverwarmers zijn doorgaans duurder dan zwembadverwarmers op gas, maar ze bieden veel voordelen. Elektrische zwembadverwarmers hebben de mogelijkheid om hun instellingen automatisch aan te passen op basis van de buitentemperatuur, zodat ze geen energie verspillen als het buiten koud is. Ze hebben ook een digitaal display met een instelbare timer waarmee u een specifieke tijd kunt instellen waarop de kachel moet worden in- en uitgeschakeld.

Zwembadverwarmers op gas zijn minder duur dan elektrische zwembadverwarmers, maar ze vergen meer onderhoud en kunnen moeilijker te gebruiken zijn. Zwembadverwarmers op gas hebben een tank met gas nodig die periodiek moet worden bijgevuld, wat kostbaar kan zijn, afhankelijk van hoe vaak uw verwarming wordt gebruikt.

Wat is het verschil tussen een inbouw- en bovengrondse zwembadverwarmer?

De ingebouwde verwarming bevindt zich meestal aan het ene uiteinde van een zwembad, in de buurt van waar u het zwembad ingaat of in de buurt van waar u het water ingaat. Het heeft een elektrisch snoer dat van het naar een stroombron en vervolgens naar een stopcontact loopt. De bovenkant van dit apparaat kan worden afgesloten met een deksel zodat niemand per ongeluk gewond kan raken door contact met verwarmd metaal of heet water. Deze units werken meestal op aardgas en propaan.

Hoe lang gaat een zwembadverwarmer mee?

Er zijn veel factoren die de levensduur van een zwembadverwarmer beïnvloeden, zoals de grootte en het type van het zwembad, het aantal mensen dat het gebruikt en hoe vaak je het gebruikt.

Moet ik me zorgen maken over de veiligheidsvoorzieningen van mijn zwembadverwarmer?

Veiligheidsvoorzieningen zijn cruciaal voor elke zwembadverwarmer. Daarom is het belangrijk om te weten hoe de veiligheidsvoorzieningen van uw zwembadverwarmer werken.

De veiligheidsvoorzieningen van uw zwembadverwarmer zijn onder te verdelen in twee categorieën: automatisch en handmatig. Automatische veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer de drukontlastingsschakelaar en het laagwateralarm. Het alarm voor laag water gaat af wanneer het waterniveau in uw zwembad een bepaald punt bereikt, en zal ook de stroom naar uw verwarming uitschakelen als het detecteert dat u te lang zonder elektriciteit hebt gezeten. Handmatige veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer het toevoegen van een extra gaspatroon of het hebben van een handmatige klep waarmee u de gasstroom uit uw zwembadverwarmer kunt regelen.

Het is belangrijk op te merken dat deze veiligheidsvoorzieningen niet faalveilig zijn; ze zijn bedoeld als voorzorgsmaatregel voor het geval er iets misgaat.

Wat kosten goede zwembadverwarmers?

Zwembadverwarmers zijn voor veel huiseigenaren een grote aankoop. Ze kunnen overal van 500 eur tot 4.000 eur of meer kosten.

De kosten van zwembadverwarmers zijn afhankelijk van de grootte van het zwembad, de kwaliteit van de verwarming en of u een gas- of elektrische verwarming wilt. De kosten zijn ook afhankelijk van waar u woont, omdat gaskachels duurder zijn in koudere gebieden, terwijl elektrische kachels duurder zijn in warmere gebieden.

Over het algemeen moeten zwembadverwarmers rond de 300 eur per maand worden gebudgetteerd. Maar dit is slechts een gemiddelde en kan zo laag zijn als 200 eur per maand of zo hoog als 600 eur per maand, afhankelijk van uw locatie en andere factoren zoals het klimaat en de grootte van uw zwembad.