Beste zwembadrobot van 2023 (TOP10)

De 10 beste zwembadrobot beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

WYBOT zwembadrobot, draadloze zwembadstofzuiger met dubbele aandrijfmotor, 130 minuten standalone werking, stofzuiger voor bovengronds/buitenzwembad tot 100㎡ (wit)

 • Draadloze zwembadrobot: De Osprey 300II zwembadrobot is draadloos, heeft een hoogwaardig design, is eenvoudig in gebruik, u hoeft zich geen zorgen te maken over in de war rakende kabels, geschikt voor alle soorten platbodemzwembaden, 6600 mAh batterij en een maximale looptijd van 130 minuten.
Bestseller Nr. 2

Power 4.0 Zwembadreiniger, volautomatisch, bodem- en wandstofzuiger, zwembadreiniging, zwembad, grijs

 • B-product - Dit zijn teruglopers of de zuignappen waren slechts kort in gebruik en werden vervolgens gereinigd en op volledigheid gecontroleerd. Lichte gebruikssporen kunnen aanwezig zijn.
 • B-WARE - U ontvangt de volledige garantie van 2 jaar.
 • Filtersysteem: de zuiger heeft een eigen ingebouwd filtersysteem. De filtermand wordt voor het reinigen naar boven verwijderd.
 • Volautomatische zwembadrobot: reinigt de zwembadbodem en zwembadwanden tot aan de waterlijn. Ideaal voor alle zwembaden tot 10,00 x 5,00 m, met een kabellengte van 16 m
 • Incl. Swivel - De kabel is uitgerust met een draaibare (kabelbescherming tegen verdraaiing). Dit voorkomt dat de kabel sterk indraait.
Bestseller Nr. 3

WYBOT Zwemrobot, automatische robotzwembadreiniger met krachtige reiniging, met twee aandrijfmotoren, IPX8 waterdicht (wit)

 • Effectieve reiniging: de zwembadrobot beschikt over krachtige 150 W twee motoren, 2 grote waterinlaten en een 180 μm fijnfilter. In vergelijking met draadloze modellen met slechts 50 W kan hij moeiteloos grote bladeren en takken opzuigen en vuil, zand en meer filteren. De extra vloerborstel, die bij andere producten niet aanwezig is, schrobt het zwembad en zorgt voor de beste reinigingsresultaten. Hij is ideaal voor zwembaden die met veel bomen begroeid zijn en vaak sterk vervuild zijn.
 • Geen tijdslimiet en uitstekend aanpassingsvermogen: de zwembadrobot beschikt over 3 werkcycli (1 uur, 2 uur, 3 uur) en je kunt afhankelijk van de vervuiling van het zwembad beslissen hoe lang hij moet reinigen. De zwembadrobot is bovendien uitgerust met 3 instelbare hoeken (0°, 20°, 40°), die zich aan de vorm van het zwembad kunnen aanpassen, zodat een groter reinigingsgebied gegarandeerd is en geen enkele centimeter van het zwembad over het hoofd kan worden gezien.
 • Eenvoudig gebruik en gering gewicht: je kunt je zwembad heel eenvoudig met een druk op de knop reinigen. Je kunt hem eenvoudig in het zwembad gooien en beginnen met schoonmaken. Het filterinzetstuk van de reiniger is ook gemakkelijk te reinigen. Open de reiniger gewoon met de clip en spoel de filterschaal en het moeras af met water. Met een gewicht van slechts 3 kg is hij geschikt voor elk gezinslid.
 • Compatibele zwembadtypes: door de instelling van de uitganghoek kan de zwembadrobot alle soorten zwembaden bedekken, of het nu gaat om een bovengronds zwembad (tot 30° helling), een ondergronds zwembad, een rond zwembad, een ovaal zwembad of een achterzwembad.
 • Maak je geen zorgen over de accu: de WYBOT zwembadreinigingsrobot is uitgerust met een 10 meter lange kabel, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen of de levensduur van de batterij, en hij kan tot 60 m² reinigen.
Bestseller Nr. 4

WYBOT Zwembadrobot 150W Krachtig voor het reinigen van grote bladeren en stenen, zwembadstofzuiger met dubbele motor, 3 timerfuncties, vloerreinigingsborstel, Perfect voor zwembaden

 • 【Effectieve reiniging:】De zwembadrobot heeft krachtige dubbele motoren van 150 W, 2 grote waterinlaten en een fijnfilter van 180 μm. Vergeleken met draadloze modellen met slechts 50W absorbeert hij moeiteloos grote bladeren en takken en filtert hij vuil, zand en meer. Een extra vloerborstel, die niet bij andere producten verkrijgbaar is, schrobt het zwembad en zorgt voor de beste reinigingsresultaten. Het is ideaal voor zwembaden die begroeid zijn met veel bomen en vaak sterk vervuild zijn.
Bestseller Nr. 5

KESSER® Aqua-9000 Zwembadreiniger, inclusief transporttas, zwembadrobot voor zwembaden tot 80 m², Li-Ion accu max. 75 min, draadloze zwembadzuiger, vloerreiniging, volautomatische vloerzuiger,

 • Krachtige accu en motor: dankzij zijn krachtige 27 watt motor en het aanzuigvermogen van 80 liter per minuut is hij in staat om vuil, bladeren en andere verontreinigingen grondig te verwijderen. De 5200 mAh lithium-ion-accu biedt een gebruiksduur van 75 minuten en kan in slechts 4-5 uur weer worden opgeladen, wat betekent dat je je zwembad in een mum van tijd kunt reinigen.
 • Veelzijdig inzetbaar: met een maximale diepte van 3 meter is hij geschikt voor een groot aantal soorten zwembaden, waaronder grondzwembaden, vloerzwembaden, opbouwzwembaden, whirpools, foliezwembaden, polyesterzwembaden, roestvrijstalen zwembaden, mozaïekzwembaden, betonzwembaden en natuurstenen zwembaden. De zwembadreiniger van Kesser met vlotter en een 3 meter touw is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die zijn zwembad grondig en zonder veel moeite wil reinigen.
 • Uitgebreide uitschakeling: de automatische uitschakeling wanneer de zwembadzuiger het water verlaat, zorgt ervoor dat hij niet overbelast wordt en de eenvoudige reiniging door een eenvoudige uitschakeling aan de onderkant en de meegeleverde transporttas garanderen dat hij altijd klaar is voor het volgende gebruik. Door de automatische obstakelherkenning schakelt het apparaat direct uit, zodat het geen schade aan de zwembadzuiger kan ontstaan.
 • Flexibel en veilig: de zwembadrobot kan worden gebruikt in een temperatuurbereik van 4 °C tot 35 °C en dekt een werkbereik van maximaal 45 m² af. Dankzij de robuuste constructie met beschermingsklasse IPX8 en zijn lage gewicht van slechts 3,16 kg is hij gemakkelijk te vervoeren en te reinigen. De geïntegreerde draaggreep maakt het transport van de zwembadrobot bovendien comfortabel en eenvoudig.
 • Eenvoudig in te schakelen en te reinigen: door het eenvoudige inschakelen aan de onderkant kan de robotstofzuiger moeiteloos worden gestart en de meegeleverde opvangbak van 2 liter maakt een snelle lediging van het filter mogelijk. De oplader is inbegrepen, zodat je hem direct kunt gebruiken. De zwemmer met het geïntegreerde touw zorgt ervoor dat je hem eenvoudig uit het water kunt trekken.
Bestseller Nr. 6

Wybot zwembadrobot, 110 minuten batterij, volautomatische zwembadstofzuiger, zwembadstofzuiger met navigatie en routeplanning, geschikt voor zwembaden onder de 120 vierkante meter (wit)

 • Muren, trappen en waterleidingen reinigen: Zwembadreinigers kunnen niet alleen de bodem en wanden reinigen (klimwanden zijn niet geschikt voor tegeltexturen). Dankzij de ingebouwde sensoren voert de zwembadreiniger de beste routeplanning uit en reinigt hij de wanden in 15 minuten voor een optimaal resultaat.
Bestseller Nr. 7

Wybot batterij-zwembadrobot, 100 minuten autonome zwembadstofzuiger, automatisch parkeren, twee waterinlaten, automatische zwembadreiniger voor zwembaden onder de 80 vierkante meter

 • Zorg ervoor dat u een zwembadstofzuiger aanschaft die wordt aangedreven door een lithiumbatterij van 5200 mAh, die tot 100 minuten draadloos reinigen en snellaadtechnologie biedt. Het duurt slechts ongeveer 3,5 tot vier uur om volledig op te laden. Geschikt voor zwembaden met vlakke bodem boven en onder de 80 vierkante meter.
Bestseller Nr. 8

WYBOT zwembadrobot, zwembadstofzuiger met dubbele motor, batterij, zelfparkeren, sterke zuigkracht, automatische zwembadreiniger voor ingebouwde zwembaden tot 50 m² groen

 • 🏊 Pool Robot Draadloos: WYBOT Robotic Pool Cleaner is uitgerust met een batterij met een lange levensduur die 50 minuten continu kan werken en ook het risico op accidentele elektrische schokken door touwen elimineert, en volledig opladen duurt slechts ongeveer 3-4 uur. Met de volautomatische zwembadreiniger kunt u met één druk op de knop elke vorm van het zwembadoppervlak schrobben en uw zwembad sprankelend houden
Bestseller Nr. 9

MAUK® Pool vloerreiniging robotstofzuiger | Li-Ion accu | 200 m² rond & draadloos | DAS! Origineel met ruimtestickerset

 • In-/uitschakelen: schakel de robot in en plaats deze gewoon in het bassin. De motor schakelt pas onder water automatisch in en het apparaat reinigt je zwembad zelfstandig en automatisch. Uit het water schakelt de motor automatisch uit en voorkomt daardoor drooglopen.
 • Zwembadzuiger: de MAUK MPRR1160 accu-zwembadrobot reinigt je zwembad snel en betrouwbaar. Bladeren, vuil, zand, haar en nog veel meer worden moeiteloos van de grond opgezogen. Met zijn hoge aanzuigvermogen reinigt hij zwembaden tot 200 m² binnen een uur en is hij geschikt voor elke zwembadvorm en zwembadtype, of het nu rond, hoekig, gebogen of ovaal, hondenzwembad, ingebouwde zwembaden, opbouwzwembaden, whirlpool, folies, polyester, roestvrij staal, mozaïek-, beton- of natuurstenen zwembaden
 • Reiniging: de zwembadzuiger kan snel en eenvoudig worden gereinigd. Verwijder gewoon het filter en reinig deze. Het apparaat kan probleemloos met zijn vier klemmen worden geopend.
 • Uitvoering: met zijn lichtlopende wielen en de zwemmer met touw voor het eenvoudig uitnemen van het apparaat zonder het zwembad te betreden, is de zwembadrobot bij uitstek geschikt voor het reinigen van de vloer van je zwembad. Geniet van je vakanties, de Mauk zwembadrobot doet het werk.
 • Stickerset: Kom naar de schone kant van de macht. Bij de levering is een stickerset om zelf op te plakken inbegrepen. Maak de robot dus tot een galactische bijzonderheid. Als je op je zwembadfeest de ster bent, was het een geslaagde dag. Ook een perfect cadeau-idee voor elke gelegenheid.
Bestseller Nr. 10

AIPER Seagull SE Zwembadrobot, led-indicatielampjes, automatisch parkeren, zwembadzuiger, accu, draadloos gaat 90 minuten, perfect voor bovengrond/ondergrondse vlakke zwembaden tot 80 m²

 • Draadloos en eenvoudig te bedienen: AIPER Seagull SE zwembadrobot is volledig draadloos en probleemloos. Schakel de zwembadrobot accu eenvoudig in en laat hem direct in het water vallen. AIPER zwembadrobots zullen hun taken automatisch uitvoeren.
 • Snel opladen: de zwembadrobot accu met hoge capaciteit heeft slechts 2,5 uur nodig om volledig op te laden en houdt tot 90 minuten, perfect voor ronde bovengrondse zwembaden (tot 10 m diameter) en ondergrondse zwembaden (tot 12 m) x 20 ').
 • Efficiënte reiniging: de AIPER Seagull SE zwembadrobot accu beschikt over een krachtige dubbele aandrijfmotor, die de meeste vreemde voorwerpen zoals bladeren, insecten, vuil, puin en stenen moeiteloos opzuigt. AIPER zwembadrobot beschikt bovendien over twee aparte borstels om een grondige reiniging van je zwembad te garanderen.
 • Automatisch parkeren: met de intelligente auto-parkeertechnologie stopt de Aiper zwembadrobot draadloos bij een zwakke batterij in de buurt van de zwembadwand om hem gemakkelijk terug te vinden. Gebruik gewoon de meegeleverde haak om hem uit het zwembad te verwijderen, zonder nat te worden.
 • LED-indicator: uitgerust met 4 led-3-kleuren lampen. Het intuïtieve ontwerp biedt in één oogopslag batterijlevensduur en machinestatus. Gedekt door een 2 jaar garantie en probleemloze klantenservice. Laat je accu zwembadrobot het vuile werk doen.

Zwembadrobots bestaan al een tijdje. Ze lopen voorop op het gebied van innovatie in de zwembadindustrie en worden door veel zwembadeigenaren gebruikt.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste zwembadrobot voor uw behoeften. U moet weten wat voor soort functies u wilt, wat uw budget is en hoeveel tijd u aan onderhoud kunt besteden.

Deze gids helpt u bij het kiezen van de meest geschikte zwembadrobot voor uw behoeften.

Wat zijn de meest voorkomende functies van een zwembadrobot?

Een zwembadrobot is een apparaat dat sommige of alle functies van de begeleider van een zwembad kan uitvoeren.

Een zwembadrobot wordt voor veel doeleinden gebruikt, onder meer om het zwembad geautomatiseerd te reinigen en te onderhouden, om verlichting te beheren en om de watertemperatuur te regelen.

Waarom zou je voor een zwembadrobot kiezen?

Er zijn veel redenen om voor een zwembadrobot te kiezen. De belangrijkste is dat het niet zomaar een robot is. Het is een intelligente, interactieve en autonome zwembadrobotrobot. Er zijn meer redenen die het voor u aantrekkelijk maken om voor handmatige reiniging te kiezen.

 1. Geen rugpijn meer
 2. Bespaar tijd
 3. Verlaag de kosten
 4. Geen chemicaliën
 5. Minder energieverbruik

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een zwembadrobot?

Zwembadrobots zijn de nieuwste innovaties. Ze zijn de perfecte oplossing voor al uw zwembadbehoeften, van reiniging en onderhoud tot entertainment.

Wat is het verschil tussen automatische zwembadreinigers en zwembadrobots?

Zwembadreinigers zijn automatische zwembadreinigers die zijn ontworpen om het zwembad te reinigen door water te laten circuleren en vuil te verwijderen. Zwembadrobots zijn ontworpen om een reeks functies te bieden, zoals automatisering, afstandsbediening en entertainment.

Zwembadrobots hebben veel functies waardoor ze zich onderscheiden van de rest van de zwembadreinigingsapparaten. Ze kunnen worden geprogrammeerd om verschillende taken uit te voeren, zoals stofzuigen, filteren, schrobben en zelfs dansen. Deze eigenschappen maken ze betaalbaarder dan andere soorten zwembadreinigers.

Het verschil tussen automatische zwembadreinigers en zwembadrobots is dat automatische zwembadreinigers alleen bedoeld zijn voor het reinigen van je zwembad terwijl een robot bedoeld is om heel veel functies in één apparaat te voorzien zoals stofzuigen, filteren, schrobben of zelfs dansen.

Wat zijn de verschillende soorten zwembadrobots die op de markt verkrijgbaar zijn?

Zwembadrobots zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze maken het leven van zwembadeigenaren gemakkelijker.

Er zijn drie soorten zwembadrobots die algemeen op de markt verkrijgbaar zijn: automatische zwembadreinigers, zwembadrobotrobots en robotstofzuigers.

Automatische zwembadreinigers: deze robots hebben een draaiende borstel die het water reinigt door het te schrobben en naar de oppervlakte te tillen. Ze hebben ook een afzuigsysteem om vuil en vuil van de bodem van het zwembad te verzamelen.

Robotic Pool Cleaners: Deze robots zijn vergelijkbaar met automatische, maar met meer geavanceerde functies zoals een extra grote reinigingsborstel, een automatisch zuigsysteem en een filterzak die kan worden gevuld met zand of vuil.

Robotstofzuigers: deze robots zijn vergelijkbaar met de vorige twee, maar met meer geavanceerde functies zoals een groter reinigingsgebied, een automatisch afzuigsysteem en een filterzak die kan worden gevuld met zand of vuil. U moet een compatibele zwembadreiniger kopen voordat u deze reinigers kunt gebruiken.

Hoe weet ik of een bepaalde zwembadrobot goed voor mij is?

Het is belangrijk om je research te doen voordat je besluit een zwembadrobot aan te schaffen. Dit artikel helpt u de juiste zwembadrobot voor uw behoeften te vinden.

Zwembadrobots worden steeds populairder omdat ze veel van de vervelende taken automatiseren die menselijke zwembadreinigers moeten doen. Ze worden ook betaalbaarder, wat geweldig is voor diegenen die niet te veel geld willen uitgeven aan iets dat ze misschien niet gebruiken.

Is het gemakkelijk om een zwembadrobot te gebruiken?

Er zijn veel verschillende soorten zwembadreinigers en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Het is belangrijk op te merken dat zwembadreinigers moeten worden gebruikt op basis van de grootte van het zwembad. Voor kleine zwembaden is een eenvoudige handmatige reiniger voldoende. Voor grotere zwembaden kun je het beste een robotreiniger gebruiken. Het is ook belangrijk op te merken dat er verschillende soorten robotreinigers zijn.