Beste zwembadrobot van 2023 (TOP10)

De 10 beste zwembadrobot beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Wybot batterij-zwembadrobot, 100 minuten autonome zwembadstofzuiger, automatisch parkeren, twee waterinlaten, automatische zwembadreiniger voor zwembaden onder de 80 vierkante meter

 • 🏊 Betrouwbare oplaadbare batterij - De WYBOT zwembadrobot is uitgerust met een 5200mAh lithiumbatterij die tot 100 minuten draadloos reinigen mogelijk maakt. Dankzij de snellaadtechnologie duurt het volledig opladen slechts 3,5 tot 4 uur. Deze stofzuiger is ideaal voor bovengrondse en ingegraven zwembaden met een vlakke bodem tot 80㎡.
 • 🏊 Effectieve reiniging - WYBOT zwembadreiniger beschikt over een sterke zuigkracht, twee vloerschrapers en een anti-vlekstrip die gemakkelijk vuil, zand, kleine bladeren en puin opneemt. Het meerlagenfiltersysteem met fijne en ultrafijne filters garandeert een grondige reiniging van het water.
 • 🏊 Slimme parkeertechnologie - De zwembadrobot rijdt automatisch achteruit als hij een muur raakt. Wanneer de batterij bijna leeg is, stuurt het systeem de robot automatisch terug naar de wal. Deze volautomatische zwembadreiniger reinigt elke vorm van zwembadoppervlak (PVC, tegels, vinyl of beton) en vormen (rond, rechthoekig of ovaal) met één druk op de knop.
 • 🏊 Draadloos en eenvoudig te onderhouden - De WYBOT zwembadrobotbatterij is ontworpen voor eenvoudige bediening en onderhoud. Door het stevige handvat is de stofzuiger eenvoudig uit het zwembad te halen en de filterbak is eenvoudig schoon te maken met een slang. De set wordt geleverd met haken voor bevestiging aan standaard zwembadpalen (niet inbegrepen).
 • 🏊 Klanttevredenheid gegarandeerd - Als u vragen of problemen heeft met uw WYBOT zwembadstofzuiger, neem dan contact op met ons klantenteam. Wij bieden 30 dagen gratis retourneren en 2 jaar kwaliteitsgarantie. Koop met vertrouwen!
UitverkoopBestseller Nr. 2

Wybot zwembadrobot, 110 minuten batterij, volautomatische zwembadstofzuiger, zwembadstofzuiger met navigatie en routeplanning, geschikt voor zwembaden onder de 120 vierkante meter (wit)

 • 🏊Muren, trappen en waterlijnen reinigen: de zwembadreiniger kan niet alleen de vloer en muren reinigen (muurklimmen werkt niet met tegeltexturen), maar kan ook gemakkelijk de borstel uit de gootsteen verwijderen om specifieke gebieden zoals waterlijnen en zelfs trappen schoon te maken . Met ingebouwde sensoren voert de zwembadreiniger een optimale routeplanning uit, reinigt muren in 15 minuten en vloeren in 15 minuten en garandeert daarmee uitstekende resultaten.
 • 🏊Langere batterijduur en snel opladen: de Osprey 700 draadloze zwembadreiniger is uitgerust met een premium 8800mAh-batterij met maximaal 2 uur ononderbroken looptijd voor ingegraven zwembaden tot 120 vierkante meter. Het duurt slechts ongeveer 3-3,5 uur om volledig op te laden
 • 🏊Efficiënter schoonmaken: Uitgerust met drie motoren en een breed zuigmondstuk, kan de zwembadreiniger zand, vuil, bladeren of twijgen, stof en vuil van verschillende zwembadoppervlakken opzuigen. En met een ultrafijn filter dat nog fijnere vuildeeltjes opvangt en zorgt voor de best mogelijke reiniging van uw zwembad.
 • 🏊Draadloos en gemakkelijk te onderhouden: ontworpen voor consumentengemak. Na het zwembadwerk verwijdert u eenvoudig de zwembadstofzuiger en spoelt u eenvoudig de filterbak af. Deze set wordt geleverd met haken voor bevestiging aan standaard zwembadpalen (niet inbegrepen).
 • 🏊Als u vragen of problemen heeft met de WYBOT zwembadrobotbatterij, neem dan contact op met ons klantenteam. Wij bieden 30 dagen gratis retourneren en 2 jaar kwaliteitsgarantie
UitverkoopBestseller Nr. 3

Intex 28005 Deluxe Automatische Zwembadreiniger ZX300

 • Auto Pool Cleaner
 • Houdt uw bad schoon
 • reinigt ook de zijkanten van uw bad
 • pump flow rate 6056-13428L
Bestseller Nr. 4

KESSER® Zwembadrobot voor vloer en muur, zwembadzuiger tot 100 m² zwembaden en een krachtige reiniging, zwembadreiniger volautomatisch met app-functie en controlemodule, klimmechanisme

 • Uitstekende bediening via app en balkon: de KESSER zwembadrobot biedt een gebruiksvriendelijke bediening via een app en een controlebox, die het je mogelijk maakt om het reinigingsproces van je zwembad comfortabel te bewaken en te bedienen. Deze technologie zorgt ervoor dat je altijd en overal de status van je zwembadrobot kunt controleren en aanpassen, wat voor maximaal comfort en efficiëntie zorgt.
 • Max. Grip-mechanisme: met de maximale Met het gripklimmechanisme kan de KESSER zwembadrobot moeiteloos muren en moeilijk bereikbare plaatsen in je zwembad bereiken. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat geen gebieden worden verwaarloosd en je zwembad in een mum van tijd volledig wordt gereinigd. Het robuuste mechanisme biedt buitengewone hechting en stabiliteit, zelfs bij veeleisende reinigingstaken.
 • Geïntegreerd navigatiesysteem: uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem, navigeert de KESSER zwembadrobot met de hoogste precisie door je zwembad. Het systeem zorgt ervoor dat de robot efficiënt alle delen van het zwembad bedekt, zonder onnodige herhalingen of gemiste plekken. Zo wordt een grondige en gelijkmatige reiniging gegarandeerd, die je tijd en moeite bespaart.
 • Krachtige IP X8 motor: de ingebouwde IP X8-motor van de KESSER zwembadrobot biedt een indrukwekkend vermogen van 120 W bij een frequentie van 50 Hz en een spanning van 24 V. Deze krachtige motor zorgt voor een snelle en effectieve reiniging, zodat zelfs hardnekkig vuil in een handomdraai wordt verwijderd. Bovendien garandeert de IP X8 beschermingsklasse een lange levensduur en betrouwbaarheid van de motor.
 • 4-voudig filter met 160 μ afstand: de KESSER zwembadrobot is uitgerust met een 4D-filter, dat een fijnheid van 160 μ biedt en uit dicht weefsel bestaat. Het Easy Clean filter kan gemakkelijk worden gereinigd, wat het onderhoud van de robot aanzienlijk vereenvoudigt. Dankzij de hoge filterfijnheid worden zelfs de kleinste deeltjes efficiënt verwijderd, waardoor je zwembad altijd kristalhelder en uitnodigend blijft.
Bestseller Nr. 5

WYBOT zwembadrobot, draadloze zwembadstofzuiger met dubbele aandrijfmotor, 130 minuten standalone werking, stofzuiger voor bovengronds/buitenzwembad tot 100㎡ (wit)

 • Bent u op zoek naar een zwembadrobot die zowel functioneel als modieus is? Dan is de Osprey 300II precies wat je zoekt: de mooiste stofzuiger van de stad! De Osprey 300II heeft een uitstekende zuigkracht, een lange batterijduur en krachtige reinigingsfuncties voor alle zwembadvormen en materialen. Als u op zoek bent naar een zwembadreiniger die alles kan, dan is de Osprey 300II het antwoord!
 • Verbeterde zuigprestaties - Freesuction 3.0-technologie is WYBOT's originele vuildetectietechnologie voor zijn robotstofzuiger. Met borstelloze motoren met dubbele aandrijving en twee zuigpoorten aan de onderkant kan hij zand, vuil, bladeren, twijgen, stof en puin opzuigen. Het zigzag-reinigingspad zorgt voor de grootst mogelijke reinigingsdekking, waardoor het aantal gemiste plekken wordt verminderd en de efficiëntie met 50% wordt verhoogd.
 • Draadloos en veilig: Zeg vaarwel tegen verwarde slangen met de innovatieve zwembadrobot op batterijen. Uitgerust met een enorme capaciteit van 6600 mAh en een veilige lithium-polymeerbatterij met hoge dichtheid, kan dit apparaat tot 100 m² gedurende maximaal 130 minuten schoonmaken met één keer opladen. Activeer hem eenvoudig met een enkele klik en de Osprey 300II voert zijn schoonmaaktaken automatisch uit.
 • Intelligente navigatietechnologie - Als hij een muur raakt, trekt de zwembadstofzuiger zich automatisch terug. Als de batterij bijna leeg is, verplaatst het systeem de robot bovendien dichter bij de kust, zodat u hem gemakkelijker uit het zwembad kunt verwijderen. Dankzij het aangename gewicht en de vorm is de zwembadstofzuiger eenvoudig met één hand te bedienen.
 • Ondersteunde zwembadtypen - Ideaal voor bovengrondse zwembaden en ingegraven zwembaden met vlakke bodem (maximale helling <25°). Geschikt voor alle bekledingen (PVC, tegels, vinyl of gunite) en vormen (rond, rechthoekig of ovaal). Dit maakt het de perfecte keuze voor iedere zwembadeigenaar.
Bestseller Nr. 6

Zodiac AT21050 TornaX – Autonome robotbodemreiniger voor zwembaden, alleen voor bodems.

 • Automatische reiniger voor zwembaden van verschillende vormen (max. 8 x 4 m). Geschikt voor vlakke bodems, zachte en samengestelde hellingen.
 • Kan gebruikt worden op de volgende coatings: liner, polyester schaal, gewapend PVC en geverfd beton.
 • Unieke bodemreinigingscyclus (ongeveer 2 uur). Efficiënte vuilverwijdering dankzij een borstelsysteem.
 • 3L capaciteit filterbak en 100 micron filter om vuil optimaal op te vangen.
 • Toegang tot het filter van bovenaf voor eenvoudige reiniging. Kabellengte 14 meter.
Bestseller Nr. 7

Meranus Power 4.0 Automatische zwembadrobot, voor vloer- en wandreiniging, model 2024

 • Reiniging van de bekkenbodem, bekkenwanden en waterlijn
 • Voor zwembaden tot max. 10,00 x 5,00 m, geschikt voor foliebekken
 • Reinigingscyclus: 2 uur (chaotisch rijgedrag)
 • Grote filtermand van 50 mm, voor kleinere verontreinigingen filterpad gebruiken
 • Zuigvermogen: 14 m³/u
Bestseller Nr. 8

POOLPURE Zwembadrobot gaat 120 minuten mee, zelfparkeren, dubbele motor, IPX8 waterdicht, led-indicatoren, draadloze zwembadrobot met batterij, ideaal voor bovengronds/ingebouwde vlakke zwembaden tot

 • Draadloos, moeiteloos reinigen: zeg adieu tegen geknoopte kabels en omslachtige slangen. Onze draadloze en slangloze zwembadreiniger werkt op een interne 5000 mAh-batterij, die hem de vrijheid geeft om moeiteloos door je zwembad te navigeren. Zo kun je ontspannen en genieten van je stralend schone zwembad.
 • Intelligent reinigingssysteem: uitgerust met dubbele Hall-sensorprestaties en een geïntegreerd geavanceerd smart-navigatiesysteem kan de robotreiniger je zwembad nog nauwkeuriger navigeren en ervoor zorgen dat elke centimeter perfect wordt gereinigd. Dit biedt je een grondige en efficiënte reinigingservaring.
 • Meer dekking, minder laadtijd: met een krachtige accu van 5000 mAh kan onze zwembadreiniger tot 120 minuten continue reinigingstijd bieden en een oppervlak van maximaal 1000 vierkante meter bedekken. Hij is perfect geschikt voor ronde bovengrondse zwembaden (tot 33 inch diameter) en vlakke ingebouwde zwembaden (tot 100 x 50 cm). Volledig opladen duurt slechts 2,5-3 uur, wat minder laadtijd en meer tijd betekent om van het zwembad te genieten.
 • Efficiënte reiniging: uitgerust met twee krachtige motoren, twee hoogwaardige schrapers en een tot 4 inch brede zuigaansluiting verwijdert de zwembadreiniger moeiteloos vuil, afzettingen en haren uit je zwembad en laat hem stralend helder en gezond achter.
 • 【Zelfparkeerfunctie】Met ingebouwde zelfparkeertechnologie parkeert de robotzwembadreiniger in de buurt van de zwembadmuur als het batterijniveau onder de 5% daalt of na voltooiing van een reinigingsproces om hem gemakkelijk te verwijderen. Gebruik gewoon de meegeleverde haak om hem uit het water te tillen.
Bestseller Nr. 9

BWT Pool Robot D100 Plus | Optimale vloerreiniging van zwembaden tot 8 m | Beste filterprestaties & slimme navigatie | Eenvoudig te reinigen stofzuigrobot

 • EASY POOL CARE: Of het nu gaat om zwembaden van roestvrij staal, beton, folie, keramiek of tegels - de zwembadrobot D100 reinigt betrouwbaar de bodem van alle vormen zwembaden tot 8 m lengte in 1,5 uur.
 • EXCELLENT ZUIGVERMOGEN: Dankzij de verstelbare nozzles die zich aanpassen aan het type vervuiling dat moet worden opgezogen, overtuigen BWT-zuigrobots met uitstekende zuigprestaties.
 • SMART NAVIGATIE: Het intelligente besturingssysteem van deze zwembadrobot berekent de optimale route voor elk zwembad afzonderlijk - voor een snelle en efficiënte reiniging van uw zwembad.
 • 4D FILTER TECHNOLOGIE: Het speciale filterelement van deze technologie in combinatie met extra trillingen filtert elke onzuiverheid van kleine zandkorrels tot bladeren uit uw water.
 • EASY TO USE: Niet alleen het reinigingsprogramma wordt gestart met één druk op de knop. Ook de filters kunnen met één druk op de knop eenvoudig van bovenaf worden verwijderd en gereinigd.
UitverkoopBestseller Nr. 10

WYBOT zwembadrobot, zwembadstofzuiger met dubbele motor, zelfparkerend, sterke zuigkracht, automatische zwembadreiniger voor staand/ingebouwd zwembad tot 50 m² blauw

 • 🏊 Pool Robot Draadloos: WYBOT Robotic Pool Cleaner is uitgerust met een batterij met een lange levensduur die 50 minuten continu kan werken en ook het risico op accidentele elektrische schokken door touwen elimineert, en volledig opladen duurt slechts ongeveer 3-4 uur. Met de volautomatische zwembadreiniger kunt u met één druk op de knop elke vorm van het zwembadoppervlak schrobben en uw zwembad sprankelend houden
 • Moe van een wirwar van kabels? - Aangedreven door een geïntegreerde batterij zijn de WYBOT zwembadreinigers met elegant design in staat om oppervlakken van elke vorm met één druk op de knop te reinigen. Het draadloze ontwerp zorgt voor een wendbare beweging en voorkomt het risico op onbedoelde elektrische schokken met een kabel. Het opladen duurt slechts 3-4 uur voor volledig opladen
 • Maak je zwembad bruisend – de robotstofzuiger doet zijn werk automatisch en efficiënt. Hij beschikt over een dubbele motor, twee bodemhulpschrapers, een fijnfilter met 180 μm. De zuigkracht is sterk genoeg om stof, zand, kleine bladeren enz. gemakkelijk te verzamelen en vervolgens eruit te filteren
 • Intelligente navigatietechnologie: als hij een muur raakt, schakelt de zwembadrobot automatisch terug. Als de batterij leeg is, rijdt het systeem de robot automatisch dichter bij de oever
 • Comfortabel gewicht en figuur: de draadloze compacte stofzuiger weegt slechts 3,6 kg, zodat u de stofzuiger comfortabel met één hand kunt verplaatsen en gemakkelijk uit het zwembad te halen

Zwembadrobots bestaan al een tijdje. Ze lopen voorop op het gebied van innovatie in de zwembadindustrie en worden door veel zwembadeigenaren gebruikt.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste zwembadrobot voor uw behoeften. U moet weten wat voor soort functies u wilt, wat uw budget is en hoeveel tijd u aan onderhoud kunt besteden.

Deze gids helpt u bij het kiezen van de meest geschikte zwembadrobot voor uw behoeften.

Wat zijn de meest voorkomende functies van een zwembadrobot?

Een zwembadrobot is een apparaat dat sommige of alle functies van de begeleider van een zwembad kan uitvoeren.

Een zwembadrobot wordt voor veel doeleinden gebruikt, onder meer om het zwembad geautomatiseerd te reinigen en te onderhouden, om verlichting te beheren en om de watertemperatuur te regelen.

Waarom zou je voor een zwembadrobot kiezen?

Er zijn veel redenen om voor een zwembadrobot te kiezen. De belangrijkste is dat het niet zomaar een robot is. Het is een intelligente, interactieve en autonome zwembadrobotrobot. Er zijn meer redenen die het voor u aantrekkelijk maken om voor handmatige reiniging te kiezen.

 1. Geen rugpijn meer
 2. Bespaar tijd
 3. Verlaag de kosten
 4. Geen chemicaliën
 5. Minder energieverbruik

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een zwembadrobot?

Zwembadrobots zijn de nieuwste innovaties. Ze zijn de perfecte oplossing voor al uw zwembadbehoeften, van reiniging en onderhoud tot entertainment.

Wat is het verschil tussen automatische zwembadreinigers en zwembadrobots?

Zwembadreinigers zijn automatische zwembadreinigers die zijn ontworpen om het zwembad te reinigen door water te laten circuleren en vuil te verwijderen. Zwembadrobots zijn ontworpen om een reeks functies te bieden, zoals automatisering, afstandsbediening en entertainment.

Zwembadrobots hebben veel functies waardoor ze zich onderscheiden van de rest van de zwembadreinigingsapparaten. Ze kunnen worden geprogrammeerd om verschillende taken uit te voeren, zoals stofzuigen, filteren, schrobben en zelfs dansen. Deze eigenschappen maken ze betaalbaarder dan andere soorten zwembadreinigers.

Het verschil tussen automatische zwembadreinigers en zwembadrobots is dat automatische zwembadreinigers alleen bedoeld zijn voor het reinigen van je zwembad terwijl een robot bedoeld is om heel veel functies in één apparaat te voorzien zoals stofzuigen, filteren, schrobben of zelfs dansen.

Wat zijn de verschillende soorten zwembadrobots die op de markt verkrijgbaar zijn?

Zwembadrobots zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze maken het leven van zwembadeigenaren gemakkelijker.

Er zijn drie soorten zwembadrobots die algemeen op de markt verkrijgbaar zijn: automatische zwembadreinigers, zwembadrobotrobots en robotstofzuigers.

Automatische zwembadreinigers: deze robots hebben een draaiende borstel die het water reinigt door het te schrobben en naar de oppervlakte te tillen. Ze hebben ook een afzuigsysteem om vuil en vuil van de bodem van het zwembad te verzamelen.

Robotic Pool Cleaners: Deze robots zijn vergelijkbaar met automatische, maar met meer geavanceerde functies zoals een extra grote reinigingsborstel, een automatisch zuigsysteem en een filterzak die kan worden gevuld met zand of vuil.

Robotstofzuigers: deze robots zijn vergelijkbaar met de vorige twee, maar met meer geavanceerde functies zoals een groter reinigingsgebied, een automatisch afzuigsysteem en een filterzak die kan worden gevuld met zand of vuil. U moet een compatibele zwembadreiniger kopen voordat u deze reinigers kunt gebruiken.

Hoe weet ik of een bepaalde zwembadrobot goed voor mij is?

Het is belangrijk om je research te doen voordat je besluit een zwembadrobot aan te schaffen. Dit artikel helpt u de juiste zwembadrobot voor uw behoeften te vinden.

Zwembadrobots worden steeds populairder omdat ze veel van de vervelende taken automatiseren die menselijke zwembadreinigers moeten doen. Ze worden ook betaalbaarder, wat geweldig is voor diegenen die niet te veel geld willen uitgeven aan iets dat ze misschien niet gebruiken.

Is het gemakkelijk om een zwembadrobot te gebruiken?

Er zijn veel verschillende soorten zwembadreinigers en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Het is belangrijk op te merken dat zwembadreinigers moeten worden gebruikt op basis van de grootte van het zwembad. Voor kleine zwembaden is een eenvoudige handmatige reiniger voldoende. Voor grotere zwembaden kun je het beste een robotreiniger gebruiken. Het is ook belangrijk op te merken dat er verschillende soorten robotreinigers zijn.