Beste zink supplement van 2023 (TOP15)

De 15 beste zink supplement beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Zink tabletten - Zinkbisglycinaat - Ondersteunt de weerstand en botten - 400 vegan tabletten voor meer dan 1 jaar voorraad - 100% natuurlijk - Van WeightWorld

 • Zink tabletten van hoge kwaliteit - Onze zink tabletten bevatten 25 mg zinkbisglycinaat per portie van de hoogste kwaliteit. Bovendien heeft ons WeightWorld zink supplement de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid voor een optimale opname door het lichaam. Met 400 tabletten per verpakking ontvang je een voorraad voor meer dan 1 jaar.
 • Voor de weerstand, botten, gezichtsvermogen en meer - Zink draagt onder andere bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast draagt zink bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de instandhouding van normaal haar en nagels. Claims onderbouwd door EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid).
 • 400 zink tabletten voor meer dan 1 jaar voorraad - De zink tabletten zijn van hoge kwaliteit en bevatten per dagelijkse portie van 1 tablet 250% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid zink. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in te nemen en zijn ze vrij van kunstmatige toevoegingen. Door te kiezen voor dit zinc supplement ben je dus verzekerd van een natuurlijke en optimale ondersteuning van je gezondheid.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we natuurlijke en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken, zoals ook deze zink tablets voor volwassenen. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen. Dit supplement is geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals ook deze zinc tablets. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 2

AAVALABS® Drievoudig Zink - Hooggedoseerd - 25mg per dosis - Volledig Spectrum Mix - 180 Tabletten - 3X Zinkvormen - Picolinaat, Bisglycinaat + Monomethionine afweer supplementen vitamine c met zink

 • 3-IN-1 GEAVANCEERDE ZINKOPNAME: Driemaal Zink is hooggedoseerde formule met 25 mg elementair zink per dosis. Ons nieuwste mengsel bevat de drie meest bio-beschikbare zinkvormen - zinkpicolinaat, bisglycinaat en monomethionine. Ter bevordering van de opname hiervan hebben we vitamine C toegevoegd, afkomstig uit een natuurlijke bron: Acerolafruit. Vitamine C ondersteunt de weerstand en het zenuwstelsel.
 • HOLISTISCHE ZINKONDERSTEUNING: Met Driemaal Zink ondersteunen we je van binnenuit. Zink draagt bij aan de weerstand en helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Het ondersteunt ook het normale macronutriëntenmetabolisme, inclusief koolhydraten en vetzuren, en haar, nagels & huid - zodat je er net zo goed uitziet als je je voelt.
 • HET VERHAAL VAN AAVALABS: Onze missie is het verspreiden van onze waarden van zuiverheid & versheid. Daarom combineren we de wijsheid van de natuur met de kracht van de moderne technologie, met de hoogwaardigste en meest bio-beschikbare ingrediënten.
 • STRENGE TESTEN DOOR DERDEN: Bij AAVALABS nemen we de kwaliteitscontrole serieus en daarom garanderen we de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen in alle ontwikkelings- en productiefasen. We voeren verschillende grondige testfasen uit voor elk product, waardoor we de optimale samenstelling, fysisch-chemische en organoleptische eigenschappen behouden in onze GMP-gecertificeerde faciliteit.
 • AAVALABS GARANTIE: Ons primaire doel bij AAVALABS is om u te helpen het leven ten volste te benutten en u optimaal te laten presteren, zowel lichamelijk als geestelijk. Dus als u niet tevreden bent met een aankoop van ons, laat het ons dan weten! Elke pot wordt geleverd met een 365-dagen, Lege Pot, Geld Terug Garantie!
Bestseller Nr. 3

Zink 25 mg - 365 tabletten (veganistisch) met zink-bisglycinaat (zink-chelaat) voor de hoogste biologische beschikbaarheid - laboratorium getest, hoge dosering, zonder ongewenste additieven - 1

 • Hoogwaardige zink-bisglycinaat: voor onze Zink tabletten gebruiken we uitsluitend hoogwaardig zink-bisglycinaat - de zinkvorm met de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid.
 • ⚡ Optimale hoge dosis en veganistisch: met 25 mg elementair zink per tablet zijn de Zink tabletten optimaal gedoseerd en dekken naast de basisbehoefte ook een eventuele zinkbehoefte af, bijvoorbeeld door sport of stress. De zinktabletten bevatten geen dierlijke bestanddelen en zijn dus 100% veganistisch.
 • 365 zinktabletten: een doos bevat 365 tabletten en dient dus als voorraad voor een heel jaar bij dagelijks gebruik. Het blik zelf is gemaakt van bioplastiek (PLA) en is 100% biologisch afbreekbaar (conform EN 13432).
 • Immuunsysteem, celbescherming en meer: het mineraal zink is een belangrijke bouwsteen voor onze gezondheid. Zink draagt onder andere bij aan de normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Zink draagt ook bij aan het behoud van de normale groei van huid, haar en nagels.
 • Made in Germany & Laboratoriumgetest: de productie van NatureWell zinktabletten vindt uitsluitend in Duitsland plaats. In het kader van onze kwaliteitsborging laten we de zinktabletten regelmatig door een onafhankelijk voedsellaboratorium analyseren. Analyse-certificaat zie 4. Afbeelding in de fotogalerij.
Bestseller Nr. 4

Zink Gummies - 50 mg zink citraat - Goed voor de haren, nagels, huid en botten - 90 vegan gummies - Natuurlijk zink supplement met frambozensmaak - Voor mannen en vrouwen - WeightWorld

 • Zink gummies met natuurlijke frambozensmaak - Zink is een essentieel mineraal dat verschillende belangrijke lichaamsfuncties ondersteunt. Elke zink gummy bevat 25 mg zinkcitraat (250% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) van hoge kwaliteit. Met een natuurlijke frambozensmaak is dit zink supplement bovendien heerlijk om te gebruiken als versnapering!
 • Ondersteunt de weerstand, botten, huid, nagels en meer - Zink is een krachtige antioxidant en draagt onder andere bij aan een goede weerstand, een normale hormoonhuishouding en voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is zink goed voor de vruchtbaarheid, nagels, huid en voor het behoud van glanzend en sterk haar. Claims geautoriseerd door EFSA, de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid.
 • 90 zink gummies voor 90 dagen voorraad - Met 90 zink gummies per verpakking bevat elke verpakking voldoende voorraad voor maar 90 dagen. Elke zink gummy heeft een heerlijke natuurlijke frambozensmaak. Hierdoor is dit zink supplement een uitstekend alternatief voor moeilijk te slikken zink tabletten of grote zink capsules. Bovendien ben je met slechts één zink gummy per dag al verzekerd van voldoende zink!
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we de meest natuurlijke, grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om geweldige producten te maken. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder onnodige toevoegingen. Deze zink gummies zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Bovendien is dit zinc supplement vegan, glutenvrij, GMO-vrij, lactosevrij en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals ook dit zink voor mannen supplement. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Calcium, Magnesium en Zink tabletten - 400 vegan tabletten voor meer dan 1 jaar - Bevat 9 belangrijke vitamines en mineralen - Vitamine D3, K2, Selenium en Koper - 100% natuurlijk - Van WeightWorld

 • Calcium tabletten met magnesium, zink en vitamine D3 - Dit WeightWorld supplement bestaat uit een krachtige formule van calcium, magnesium, zink en vitamine D3 van hoge kwaliteit. Met de inname van slechts 1 tablet per dag ben je verzekerd van 9 belangrijke vitamines en mineralen. Per verpakking bevat dit supplement 400 tabletten, en heb je voor meer dan 1 jaar voorraad.
 • Krachtig vitamine en mineraal complex - Zink en vitamine D dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem, terwijl magnesium bijdraagt tot de instandhouding van sterke botten, bijdraagt tot een normale werking van de spieren en helpt bij vermoeidheid. Calcium draagt onder andere bij aan een normale energiehuishouding en een normale celdeling. Claims goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA).
 • 400 vegan tabletten voor meer dan 1 jaar voorraad - Met een dagelijkse dosering van slechts 1 tablet per dag bevat dit supplement een voorraad voor maar liefst meer dan 1 jaar. Deze krachtige formule bevat naast calcium, magnesium, zink en vitamine D ook andere essentiële vitamines en mineralen zoals vitamine K2, selenium, borium en mangaan.
 • Premium ingrediënten - We zijn er trots op dat we natuurlijke en grondig geteste ingrediënten kunnen gebruiken om eerlijke supplementen te maken, zoals ook dit calcium magnesium supplement met extra zink en andere vitamines en mineralen. We produceren volgens hoge GMP-normen en zonder toevoegingen zoals conserveermiddelen en kleurstoffen.
 • Kwaliteit van WeightWorld - Als familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring zijn we trots op het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen, zoals ook dit magnesium, zink en calcium tabletten, een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld grote calcium capsules. We werken uitsluitend met natuurlijke, gecontroleerde ingrediënten zodat je jezelf op de beste manier kunt ondersteunen.
Bestseller Nr. 6

Zinktabletten - 15mg zink per tablet - hoge dosering & veganistisch - zinkpicolinaat - 60 tabletten | Warnke Vitalstoffe

 • Uitstekende prijs-prestatieverhouding voor Duitse kwaliteit - zinkpicolinaat 15mg zink - 60 tabletten - hoge dosering
 • Ingrediënten: vulstof microkristallijne cellulose, zinkpicolinaat, calciumzouten van orthofosforzuur.
 • Aanbevolen dosering: zie foto label
 • Kwaliteit en klantvriendelijkheid: Onze producten voldoen aan de HACCP-kwaliteitsnormen. Vervaardigd in Duitsland. Grondstoffen uit EU- en niet-EU-landen. De geoptimaliseerde verpakking met een verzegeld doseerdeksel zorgt voor een lange houdbaarheid van uw voedingssupplementen en de eenvoudige dosering ervan.
 • Geld terug garantie voor bestellingen met verzending door handelaars: Wij willen onze klanten tevreden stellen! Zelfs 24 maanden na uw aankoop geven wij u onze garantie
Bestseller Nr. 7

Zink Tabletten 25 mg Hoge Dosis, 180 Veganistische Tabletten voor 12 Maanden, Beste Biobeschikbaarheid, Natuurlijk & Organisch Supplement zonder Additieven, Made in Germany

 • HOGE DOSIS: 180 Veganistisch vriendelijke tabletten met 25 mg elementair zink per portie van 193,8 mg zink gluconaat. 12 maanden voorraad. Dit supplement helpt bij het handhaven van de normale functievan het immuun systeem, visie, onderhoud van de normale huid, haren, nagels en botten.
 • VEGANISTISCH VRIENDLIJK: Ons zink bevat geen dierlijke ingrediënten, waardoor het de ideale aanvulling is voor zowel vegetariërs als veganisten. Onze tabletten bevatten geen genetisch gemodificeerde ingrediënten of onnodige additieven.
 • HOOG ABSORPTIE NIVEAU: zonder het controversiële additief magnesium stearaat (Magnesium zouten van vetzuren). Dit zorgt voor een OPTIMALE AANVAARDING. Veel andere fabrikanten gebruiken magnesium stearaat in hun productie.
 • DUITSE HOOGWAARDIGE KWALITEIT: Gemaakt in Duitsland. Onze productie is gebaseerd op het HACCP-concept. We werken nauw samen met wetenschappers en experts tijdens de ontwikkeling en vervaardiging van onze producten.
 • GEGARANDEERDE TEVREDENHEID: Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Contacteer ons als u vragen heeft over onze producten. Koop vandaag zonder risico tegen de beste prijs-prestatie verhouding op de markt. Wij bieden een 30 dagen gratis retour beleid.
Bestseller Nr. 8

Zink 25mg - 400 tabletten - Premium zinkbisglycinaat (zinkchelaat) met hoge biologische beschikbaarheid - 25mg elementair zink per tablet - getest in het laboratorium, veganistisch

 • ✅ 400 ZINKTABLETTEN - BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING - 400 tabletten met elk 25mg elementair zink uit hoogwaardig zinkbisginaat per tablet tegen de beste prijs-prestatieverhouding.
 • 🌿 SPECIALE HOOGSTE BESCHIKBAARHEID - JAARLIJKSE STOCK VAN ZINK - Zuiver, elementair zink per tablet gemaakt van bijzonder biobeschikbaar zinkbisginaat. Zinkbisglycinaat is een hoogwaardig zinkchelaatcomplex, wordt bijzonder goed verdragen en heeft een biologische beschikbaarheid die ongeveer 40% hoger ligt dan die van zinkgluconaat. Met een dagelijks consumptieadvies van slechts één kleine tablet per dag, kan men volstaan met meer dan 13 maanden volledige bevoorrading.
 • 🌞 EFFECT VAN ZINK - ESSENTIEEL SPORENELEMENT - Zink is een van de onmisbare (essentiële) spoorelementen. Zink heeft een functie in de celdeling, draagt bij aan de normale cognitieve functie en aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Zink helpt om een normale huid, haar, nagels en botten te behouden, evenals een normaal gezichtsvermogen. Zink helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en nog veel meer. *
 • 🔬 LABORATORIUM GETESTE PREMIUM KWALITEIT - 100% VEGANISTISCH EN ZONDER GENETISCHE MANIPULATIE OF TOEVOEGINGEN - Onze hoogwaardige zinkbisglycinaat wordt geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen, genetische manipulatie of andere dierlijke componenten. Vrij van magnesiumstearaat, scheidingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, lactosevrij, glutenvrij & zonder conserveringsmiddelen. Laboratorium getest op zinkgehalte, zuiverheid en elke vorm van schadelijke stoffen.
 • ✅ MERKKWALITEIT GEMAAKT IN DUITSLAND - Vervaardigd onder de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste kwaliteitscontroles in Duitsland, wordt elk GloryFeel product voortdurend getest door geaccrediteerde testlaboratoria. ▶️ Wij sturen u graag de testrapporten toe.
Bestseller Nr. 9

Zinkcitraat | Zink | 50 mg x 80 capsules (zink uit zinkcitraat 15 mg) | 80 Dagvoorraad | Supplement voor immuunsysteemondersteuning | Huidonderhoud | door Cvetita Herbal

 • ✔️ Versterkt het immuunsysteem
 • ✔️ Helpt wonden te genezen
 • ✔️ Helpt de huid te beschermen tegen externe factoren
 • ✔️ Zink ondersteunt vele functies, waaronder ondersteuning van normale eiwitsynthese, instandhouding van normale botten en metabolisme van vetzuren.
 • ✔️ Slechts één gemakkelijk in te slikken zinkcapsule geeft 80 mg zinkcitraat
Bestseller Nr. 10

Zink 25mg (Bisglycinaat) - 180 Elementaire Zink Tabletten in een Potje (6 Maanden Voorraad) - Hoge Sterkte Zink Bisglycinaat Mineraal Supplement - Ondersteunt Immuunsysteem, Haar, Huid & Nagels

 • Zinktabletten met hoge sterkte - Ons natuurlijke zinkbis-glycinaat is zeer biobeschikbaar en slechts één kleine en gemakkelijk te slikken tablet bevat 25 mg elementair zink (250% NRV) voor een optimale dosering van dit spoorelement.
 • Veganistische zinksupplementen - Onze Zink 25mg tabletten zijn puur & natuurlijk van veganistische grondstoffen van de hoogste kwaliteit perfect als dagelijks zinksupplement. De vegan Zink tabletten bevatten de ideale hoeveelheid zink voor een evenwichtige levensstijl.
 • Voordelen van Zink - 25mg Zink is de maximale veilige dosering voor het behoud van normale botten, gezichtsvermogen, haar, huid, nagels, immuunsysteem, vruchtbaarheid en metabolisme. Claims onderbouwd door EFSA. Ons zinkchelaatcomplex wordt goed verdragen en heeft een tot 40% hogere biologische beschikbaarheid dan zinkgluconaat.
 • Immuunondersteuning - Als u op zoek bent naar immuunondersteunende supplementen speelt dit machtige mineraal een vitale rol in de immuunafweer en is het een krachtige antioxidant en een essentieel mineraal nutriënt dat vele biologische functies ondersteunt.
 • Gezondheid van de huid - Zink ondersteunt de veerkracht van de huid en helpt de integriteit van de huid en slijmvliezen te behouden - 180 zinktabletten dekken uw zinkdepot gedurende een half jaar.
Bestseller Nr. 11

ZMA MAX - 180 Capsules - Extra Hoge Dosis - Zink + Magnesium + Vitamine B6 - Premium: Met 3 Magnesiumverbindingen - Veganistisch

 • TOP PRIJS PERFORMATIE: 180 capsules in een praktische voorraad van 3 maanden. ZMA MAX is een hoogwaardig complex van de drie hooggedoseerde bestanddelen magnesium + zink + vitamine B6. Optimale dosering: Elke dagelijkse portie van 2 capsules bevat 375 mg magnesium + 20 Mg zink + 12 mg vitamine B6.
 • PREMIUM COMPLEX: Ons ZMA-complex bevat drie verschillende magnesiumverbindingen (magnesiumcitraat, magnesiumbisglycinaat, magnesiumoxide) om optimaal gebruik te maken van alle synergetische effecten. Vergelijkbare producten bevatten vaak slechts één magnesiumverbinding. Routebeschrijving: Neem 2 capsules per dag, bij voorkeur voor het slapen gaan, met een ruime hoeveelheid vloeistof (ca. 300 ml).
 • 100% VEGAN & ZONDER ONWENSELIJKE ADDITIEVEN: Onze capsules zijn 100% veganistisch. Zijn vrij van magnesiumstearaat, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, gelatine en natuurlijk GMO-vrij, lactosevrij, glutenvrij en vrij van conserveermiddelen.
 • PREMIUM GRONDMATERIALEN: Voor een uitstekende kwaliteit vertrouwen wij uitsluitend op eersteklas grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Voor ons is het niet alleen belangrijk om de beste grondstoffen te gebruiken voor een maximale biologische beschikbaarheid, maar ook om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke additieven worden gebruikt.
 • 100% VEGAN & ZONDER ONWENSELIJKE ADDITIEVEN: Onze capsules zijn 100% veganistisch. Zijn vrij van magnesiumstearaat, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, gelatine en natuurlijk GMO-vrij, lactosevrij, glutenvrij en vrij van conserveermiddelen.
Bestseller Nr. 12

Body Attack zink + koper 60 capsules, 60 porties, sterk gedoseerde micronutriënten, 15 mg zink en 1,5 mg koper, veganistisch, Made in Germany

 • Het perfecte duo: eindelijk zink + koper in een topproduct. Met de optimale combinatie van voedingsstoffen in tabletvorm ben je met beide mineralen tegelijkertijd perfect beveiligd
 • Praktisch langdurig gebruik: omdat het zo eenvoudig en snel gaat, werken de sporenelementen zink + koper in praktische capsulevorm. Bij ons is één tablet per dag voldoende. Bij 60 capsules per doos is je behoefte voor lange tijd voorzien
 • Hooggedoseerde werking: optimaal op elkaar afgestemde ingrediënten die overtuigen met hun waarden. In de capsules werken rijke 15 mg zink en 1,5 mg koper. Sterke waarden voor nog betere trainingsprestaties
 • Natuurlijk veganistisch: in het zink + koper supplement van Body Attack verwacht je kwalitatief hoogwaardige zuiverheid. Daarom bekoort elke capsule met natuurlijke werkzame stof en puur plantaardig – 100% veganistisch
 • Kwaliteit Made in Germany: Korte leveringswegen, hoogwaardige grondstoffen en functionele formules: Body Attack staat voor de beste productkwaliteit met het zegel "Made in Germany". Daartoe behoort ook het zink + koper
Bestseller Nr. 13

Vitamine C + Zink Supplement, Vitamine C 500 mg + 10 mg Zink, 365 Vegan Capsules, Vitamine C Gebufferd met Calcium Ascorbaat, Immuun Afweersupplement, Klinisch Getest en Geproduceerd in Duitsland

 • ✅ VITAMINE C EN ZINK IN EEN VERPAKKING - Eén veganistische Vitamine C + Zink capsule levert 500 mg Vitamine C en 10 mg zink. Met de dagelijkse dosis van 2 C vitamine + zink tabletten, gaat één doosje 6 maanden mee!
 • ✅ WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIT SUPPLEMENT? Volgens de EFSA dragen vitamine C en zink bij tot de gezonde werking van het immuunsysteem. Vitamine C draagt bij tot de normale vorming van collageen, terwijl zink helpt bij de instandhouding van gezonde huid, nagels, botten en haar.
 • ✅ PURE VITAMINE C, ZACHT VOOR DE MAAG - Deze natuurlijke vitamine C wordt "gebufferd" met calciumascorbaat, met een pH van 7,2, en is dus zacht en makkelijk te verdragen in de maag.
 • ✅ PREMIUM INGREDIËNTEN EN VEGANISTISCH - Voor deze vitamine tabletten met zink werd geen gebruik gemaakt van kunstmatige toevoegingen, genetische manipulatie of magnesiumstearaat. Het vitamine C complex is ook vrij van scheidingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, lactosevrij, glutenvrij en vrij van conserveermiddelen en ingrediënten van dierlijke oorsprong.
 • ✅ DUITS KWALITEITSMERK - Alle GloryFeel-producten worden in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en regelmatige tests door erkende testlaboratoria. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij sturen u graag de resultaten van onze tests toe!
Bestseller Nr. 14

Sportsaffinity Premium zink, 180 hooggedoseerde tabletten, 25 mg zink per tablet, met zink-bisglycinaat, natuurlijk veganistisch en lactosevrij, zink-chelat-complex met 40% betere opname

 • Ondersteuning voor het lichaam: zink draagt bij aan het normale behoud van haar, botten, nagels en huid. Bovendien heeft het een functie bij de celdeling en draagt het bij aan een normale werking van het immuunsysteem.
 • Effectief en hooggedoseerd – natuurlijk zijn onze zink tabletten sterk gedoseerd met 25 mg elementair zink per dagelijkse dosis. Dit komt overeen met een tablet. Bovendien wordt het zink-bisglycinaat 40% sneller opgenomen.
 • Natuurlijk en zonder toevoegingen: je ontvangt zuiver hooggedoseerd zink, gewonnen uit zinkbisglycinaat – de capsules zijn veganistisch en vrij van ongewenste additieven, genetische manipulatie, lactose, gluten en gelatine.
 • Made in Germany: onze producten worden allemaal zorgvuldig in Duitsland geproduceerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien gelden bij de productie strenge hygiënevoorschriften.
 • Sporttevredenheid is voor ons het belangrijkste. Wij hebben duizenden tevreden klanten en wij hopen ook jou te kunnen overtuigen - wij zijn blij als je dat bent.
Bestseller Nr. 15

Biotine + Zink + Selenium - 400 Tabletten (13 maanden) - Vitamines voor huid, haar & nagels* hoog biobeschikbaar - 100% veganistisch, laboratorium getest en zonder toevoegingen

 • 💊 400 TABLETTEN - BESTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING - 400 kleine en gemakkelijk in te nemen tabletten voor meer dan 1 jaar aan voorraad (13 maanden). Premium grondstoffen: complex van bioactieve D-biotine, hoogwaardig zinkbisglycinaat (zinkchelaat) en selenium in de biobeschikbare vorm van natriumseleniet (anorganisch selenium). 1.000 µg biotine aangevuld met zink en selenium - de ideale combinatie voor huid, haar en nagels. Voor langdurig gebruik door mannen en vrouwen.
 • ✨ WERKING VOOR HUID, HAAR & NAGELS - Biotine, zink en selenium dragen elk bij aan het behoud van normaal haar. Bovendien dragen zowel biotine als zink bij aan het behoud van een normale huid en een normaal energiemetabolisme. Zink en selenium dragen elk bij aan het behoud van normale nagels.*
 • ✅ HOGE BIOBESCHIKBAARHEID - Het zinkchelaat heeft een ongeveer 40% hogere biologische beschikbaarheid dan zinkgluconaat en wordt als zeer goed verdragen beschouwd. Natriumseleniet wordt sneller door het lichaam opgenomen en heeft een veel hogere biologische beschikbaarheid dan selenomethionine.
 • 🌿 100% VEGANISTISCH & ZONDER ONGEWENSTE TOEVOEGINGEN - Onze hoogwaardige biotinetabletten worden geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen, GENETISCH GEMODIFICEERDE ORGANISMEN of andere dierlijke ingrediënten. Vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, stabilisatoren, lactose, gluten en zonder conserveermiddelen.
 • 🔬 GEPRODUCEERD IN DUITSLAND & ONAFHANKELIJK LABORATORIUM GETEST - Onder de strengste kwaliteitsnormen in zorgvuldig gecontroleerde en gecertificeerde faciliteiten, uitstekend beoordeeld met ISO en zoals vereist door voedselwetgeving met een HACCP-certificaat in Duitsland geproduceerd! Elk GloryFeel-product ondergaat voortdurende tests door geaccrediteerde onafhankelijke Duitse testlaboratoria gecertificeerd volgens DIN EN ISO/IEC 17025. ▶️ Analysecertificaat: Zie productafbeeldingen

Zink is een essentieel mineraal dat helpt bij het functioneren van je immuunsysteem en schildklier. Het helpt ook bij de groei, ontwikkeling en reparatie van cellen in uw lichaam. Zink heeft een breed scala aan voordelen voor zowel mannen als vrouwen.

Zinksupplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals tabletten, capsules, poeder, vloeistof of zuigtabletten. Er zijn ook zinkrijke voedingsmiddelen zoals oesters of pompoenpitten die je kunt eten om aan je dagelijkse behoefte aan zink te voldoen.

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten zinksupplementen op de markt, maar het is belangrijk om er een te kiezen waarvan is bewezen dat deze veilig en effectief is door experts in het veld.

Wat zijn de voordelen van zinksupplementen?

Zink is een essentieel mineraal dat een vitale rol speelt in het immuunsysteem van het lichaam en de gezondheid van onze huid. De voordelen van zink zijn onder meer:

 • Bevorder een gezonde huid
 • Boost immuniteit
 • Bevorder genezing van wonden
 • Beschermen tegen ziekten en infecties
 • Helpen om gezond haar, nagels en tanden te behouden

Wat zijn de beste manieren om zinksupplementen te nemen?

Zink is een essentieel mineraal dat in veel voedingsmiddelen voorkomt. Zinktekort is echter in verband gebracht met een aantal gezondheidsproblemen.

Zinksupplementen zijn verkrijgbaar in vele vormen, waaronder tabletten en capsules, vloeibare druppels en zuigtabletten. Sommige mensen geven er de voorkeur aan zink oraal in te nemen, terwijl anderen ervoor kunnen kiezen om het via injectie of transdermale pleister in te nemen.

Om ervoor te zorgen dat je genoeg zink binnenkrijgt, kun je proberen meer voedsel te eten, zoals oesters en pompoenpitten.

Wat zijn enkele van de bijwerkingen van zinksupplementen?

Zinksupplementen zijn een geweldige manier om het immuunsysteem te stimuleren en verschillende ziekten te bestrijden. Ze kunnen ook helpen het energieniveau te verhogen, de slaap te verbeteren en het risico op kanker te verminderen. Er zijn echter enkele bijwerkingen die gepaard gaan met zinksupplementen.

Enkele bijwerkingen van zinksupplementen zijn misselijkheid, braken, diarree, maagkrampen en hoofdpijn. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal na een paar dagen of weken tijdens het gebruik van zinksupplementen.

Zink is een essentieel mineraal dat van vitaal belang is voor veel lichaamsfuncties bij de mens, inclusief groei en ontwikkeling. Het is gunstig gebleken voor zowel zwangere vrouwen als kinderen jonger dan 6 jaar vanwege zijn rol in het ontwikkelingsproces van het lichaam.

Hoe lang moet ik een zinksupplement nemen?

Zink is een essentieel mineraal dat nodig is om het lichaam goed te laten functioneren. Het kan worden gevonden in voedingsmiddelen zoals oesters, rood vlees en pompoenpitten. Zink helpt ook bij wondgenezing en immuniteit.

Hoe lang moet je een zinksupplement nemen? Er zijn geen vaste richtlijnen voor hoe lang u zinksupplementen moet gebruiken. Het wordt echter aanbevolen om zinksupplementen gedurende ten minste zes maanden te nemen voordat u uw niveaus opnieuw controleert om te zien of uw niveaus zijn gestegen of gedaald.

Een tekort aan zink kan leiden tot veel verschillende gezondheidsproblemen, waaronder een slechte reactie van het immuunsysteem en een kortere wondgenezingstijd.

Hoe moet ik een zinksupplement bewaren?

Zink is een essentieel mineraal dat in veel voedingsmiddelen voorkomt. Het is ook een supplement dat wordt gebruikt om zinktekort te behandelen, wat kan leiden tot groeiachterstand, verminderde immuniteit en een slechte cognitieve functie. Zinksupplementen worden meestal op een koele en donkere plaats bewaard, uit de buurt van zonlicht of hitte.

Zinksupplementen moeten op een koele en donkere plaats worden bewaard, uit de buurt van zonlicht of hitte. De opslag van zinksupplementen is afhankelijk van het type supplement dat u opslaat. Als u bijvoorbeeld tabletten opbergt, moeten ze worden bewaard in een droge ruimte met een lage luchtvochtigheid, zoals een kast of lade. Als u capsules heeft, moeten ze in de koelkast worden bewaard en niet op het aanrecht waar ze kunnen smelten.

Wat moet u weten voordat u een zinksupplement kiest?

Zink is een essentieel mineraal dat in verschillende voedingsmiddelen voorkomt. Het speelt een sleutelrol in het lichaam door te helpen een gezonde huid, haar en nagels te behouden.

Sommige mensen krijgen mogelijk niet genoeg zink uit hun dieet en moeten het mogelijk aanvullen. Met het brede scala aan beschikbare supplementen, kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste voor u is. Dit artikel geeft je wat informatie over zinksupplementen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.