Beste zelfhulpboeken van 2023 (TOP10)

De 10 beste zelfhulpboeken beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

The Mountain Is You: Transforming Self-Sabotage Into Self-Mastery

 • Wiest, Brianna (Author)
 • 248 Pages - 05/29/2020 (Publication Date) - Thought Catalog Books (Publisher)
Bestseller Nr. 2

Dagboek voor volwassenen: 90 Dagen van zelfontdekking

 • Hardcover Book
 • Exercises, 21 (Author)
 • 106 Pages - 05/05/2021 (Publication Date) - Independently published (Publisher)
UitverkoopBestseller Nr. 3

Atomic Habits - Tiny Challenges, Remarkable Results: the life-changing million-copy #1 bestseller

 • Clear James (Author)
 • 320 Pages - 10/18/2018 (Publication Date) - Random House Business (Publisher)
UitverkoopBestseller Nr. 4

You Are a Badass Every Day: How to Keep Your Motivation Strong, Your Vibe High, and Your Quest for Transformation Unstoppable

 • Sincero, Jen (Author)
 • 211 Pages - 11/12/2020 (Publication Date) - Hodder And Stoughton Ltd. (Publisher)
Bestseller Nr. 5

Good Vibes, Good Life: How Self-Love Is the Key to Unlocking Your Greatness: THE #1 SUNDAY TIMES BESTSELLER

 • King, Vex (Author)
 • 320 Pages - 12/04/2018 (Publication Date) - Hay House UK Ltd (Publisher)
Bestseller Nr. 6

Het beste zelfhulpboek (is het boek dat door jou is geschreven): Een interactief journal

 • Hardcover Book
 • King, Vex (Author)
 • 288 Pages - 02/28/2023 (Publication Date) - Kosmos Uitgevers (Publisher)
Bestseller Nr. 7

Wat ik eerder had willen weten

 • Mudder, Marian (Author)
UitverkoopBestseller Nr. 8

The Subtle Art of Not Giving A F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life

 • Hardcover Book
 • Manson, Mark (Author)
 • 206 Pages - 11/30/2016 (Publication Date) - Harper Collins Publishers (Publisher)
Bestseller Nr. 10

Hoe word ik gelukkig?: een zelfhulpboek

 • Kuijer, G. (Author)
 • 159 Pages - 06/10/2009 (Publication Date) - Athenaeum (Publisher)

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste zelfhulpboeken te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze zelfhulpboeken-koopgids samengesteld.

Het beste zelfhulpboeken vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste zelfhulpboeken voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede zelfhulpboeken-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor zelfhulpboeken te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van zelfhulpboeken erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald zelfhulpboeken zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over zelfhulpboeken zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de zelfhulpboeken kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste zelfhulpboeken kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.