Beste wildcamera van 2023 (TOP15)

De 15 beste wildcamera beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

coolife 28 MP 1080p HD wildcamera IP66 waterdichte jachtcamera 940 nm IR LEDs wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht, 0,2 s snelle trigger snelheid nachtzicht wildcamera met 32 G geheugenkaart

 • HD-ervaring: de coolife wildcamera met geavanceerde HD 1080P 30fps video's en helder geluid biedt je een levendigere en vloeiendere weergave-ervaring. Het hoogwaardige 28 MP standbeeld houdt elk verbazingwekkend moment vast met hoogwaardige details
 • No-Glow-technologie: uitgerust met 27 940 nm IR-leds maakt de no-Glow-technologie de nachtzicht wildcamera 's nachts veiliger en vermindert het risico op wildcameradiebstaal aanzienlijk. De 940 nm No-Glow-LED maakt nachtopnames stil en onbewust en schrikt geen dieren weg. (Nachtzicht tot 20 m)
 • Eenvoudig te bedienen: wordt geleverd met een 2,4-inch lcd-kleurenscherm voor een betere installatie en weergave. De wildcamera beschikt over een geïntegreerde 32 GB geheugenkaart (meegeleverd), die comfortabeler te gebruiken is en de aansluiting van een externe 6 V 1,5 A / 2 A voeding of een zonnepaneel (beide niet inbegrepen) mogelijk maakt
 • Hoge bestendigheid tegen water en stof; de coolife wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht is uitgerust met IP66-technologie en is ideaal voor de jacht, bewaking van wilde dieren, huis- en terreinveiligheid. Hij kan in ruwe omgevingen en bij temperaturen tussen -20 en 60 graden werken
 • Multifunctioneel zoals vergrendelingsvertraging, doelopnametijd, timelapse, continue opname, audio-opname en wachtwoordbeveiliging en kan tijd, datum, serienummer en temperatuurdetectie instellen om ervoor te zorgen dat je alle prachtige momenten in de gaten kunt houden
Bestseller Nr. 2

CEYOMUR Wildcamera op zonne-energie 4K 30 fps, 40MP WiFi Bluetooth Wildcamera 120 Graden Detectiehoek Bewegingsmelder Nachtzicht, IP66 Waterdicht voor Wildbewaking met U3 32 GB Micro SD-kaart

 • Zonne-aangedreven en dubbele stroomvoorzieningen: deze wildcamera op zonne-energie heeft een ingebouwde 4400 mAh batterij en kan via het bovenaan aangebrachte zonnepaneel van stroom worden voorzien. Dit vermindert het batterijverbruik en beschermt het milieu. En met het extra batterijpakket als tweede voedingsbron, is de levensduur van de batterij indrukwekkend lang.
 • 40 MP foto's & 4 K/30 fps Ultra HD video's. 40 MP foto's, 4K 30 fps filmopnames, alle gefilmde objecten zijn kristalhelder en duidelijk. Dankzij de hoogwaardige optische lens, geavanceerde beeldsensor en 2 ultramoderne grote 850 nm low glow LED's, legt deze wildlife camera verbazingwekkende nachtelijke wildlife momenten vast met duidelijkere en levendigere details. (Let op: Het videoformaat is MP4, het fotoformaat is JPG).
 • WiFi-verbinding en eenvoudige bestandsdeling. Via de wifi van de camera kun je de inhoud direct in de app (Game Camera Pro) bekijken en op je telefoon downloaden, zonder de wildcamera op zonne-energie te hoeven verwijderen en een kabel aan te sluiten. Je kunt ook heel eenvoudig de instellingen, de lenshoek, het delen op sociale media enz. via je telefoon aanpassen. (Let op: De WiFi-verbinding is beperkt tot 10 m)
 • 0,1 s ontspanningstijd en instelbaar opnamegebied. Deze wildcamera is uitgerust met 3 gevoelige PIR-sensoren en kan wilde dieren in slechts 0,1 seconden registreren als er beweging wordt gedetecteerd. De 2 PIR-sensoren aan de zijkant kunnen in het menu worden in- of uitgeschakeld, zodat de wildcamera kan worden aangepast als je de voorkeur geeft aan een PIR-sensorbereik van 60 graden. Je kunt de sensoropties heel eenvoudig aan je stijl en gewoonten aanpassen.
 • Groter ondersteund geheugen & IP66 waterdicht. Deze wildcamera op zonne-energie ondersteunt een microgeheugenkaart tot 256 GB, zodat je meer foto's en video's kunt opnemen. Bij de levering is een 32 GB Micro SD-kaart inbegrepen (in de kaartsleuf vooraf geïnstalleerd). De CY95 is bovendien IP66 waterdicht, met een rubberen coating die de interne componenten tegen slecht weer of kou beschermt, zelfs bij temperaturen tussen -15 en 60 graden Celsius.
UitverkoopBestseller Nr. 3

TCNEWCL Trail Camera 24MP 1080P HD Waterdicht, Wildlife Hunting Scouting Game Camera met 42 stuks IR LED Infrarood Nachtzicht tot 80FT/25M, Surveillance Camera Groothoek 120 ° Detectie

 • Hoogwaardige trailcamera's: 24 MP (interpolatie) HD-kleurresolutie en 1080P HD-videorecorder, multi-shot-modi beschikbaar. Game & Hunting Camera vangt elk geweldig moment op dat niet gemakkelijk door mensen in verbaasde tijd kan worden ontdekt.
 • Snelle trigger & 120° groothoek: Zorg voor verrassende snellere triggersnelheid binnen 0,3 seconden met de PIR-sensor. Elk gedetecteerd moment wordt onmiddellijk opgenomen en gegarandeerd mist nooit een opname. De 120 ° groothoeklens legt meer overvloedige weergave en intuïtief object, Flextime + Time Lapse/Redux Anti-Blur-technologie voor hoge kwaliteit foto en video.
 • Low Glow Covert Infrarood LED: Hoge Gevoeligheid en Nachtzicht met 3 PIR Sensor -De scouting camera detecteert bewegingen van wilde dieren zodra ze het detecteren bereik betreden. Met 3 passieve infrarood sensoren, detecteert en registreert de hooggevoelige camera elke adembenemende beweging met een lager stroomverbruik. De 42 stuks verbeterde infrarood LED's zonder heldere flits kunt u elk moment vangen, zelfs bij donkere nacht. Biedt 25m/80ft bereik in het donker
 • IP66 waterdichte functie: TCNEWCL jachtcamera kan werken onder extreme temperaturen van tussen -20 ° C tot 60 ° C, waardoor de camera perfect is voor veilig & buitengebruik, inclusief tuinbeveiliging, bewaking en scouting spel.
 • Eenvoudig te bedienen en meerdere toepassingen: De jachtnok is eenvoudig te bedienen en te monteren. U kunt het gebruiksvriendelijke apparaat toepassen op buitenactiviteiten, niet alleen jagen maar ook huisbeveiliging, eigendomsbewaking, bewaking en scouting, boerderijbeveiliging. (Micro SD-kaart NIET inbegrepen in het pakket)
Bestseller Nr. 4

COOLIFE Wildcamera 4K 32MP wildcamera 120° groothoek wildcamera met bewegingsmelder nachtzicht met 46 stuks 850nm LED, 0,1s snelle trigger IP67 waterdicht

 • 32 MP foto's en 4K UHD-video: de 4K-resolutie maakt ongelooflijk scherpe en gedetailleerde opnames mogelijk, zodat zelfs de kleinste details in de afbeelding gemakkelijk te zien zijn. Het hoge aantal megapixels van 32 MP zorgt ervoor dat de wildcamera ook de fijnste structuren en kleurnuances vastlegt. De wildcamera is ideaal voor dierenliefhebbers, onderzoekers en fotografen die hoogwaardige foto's en video's van dieren in hun natuurlijke omgeving willen opnemen
 • 120° groothoek en 25 m max. Activeringsafstand: dankzij een groothoeklens van 120 graden vangt deze wildcamera alles op wat in de omgeving opduikt en zorgt ervoor dat je geen enkel moment mist. En met een activeringsafstand van 25 m kun je erop vertrouwen dat je camera ook op afstand alles vastlegt wat er gebeurt.
 • Hoogwaardige audio-opnames: met zijn uitstekende audiohelderheid en stabiliteit levert deze wildcamera in elke omgeving betrouwbare geluidsopnames. De ruisonderdrukkingsfunctie filtert omgevingsgeluiden uit, zodat je ook onder de moeilijkste omstandigheden een helder en duidelijk geluid krijgt. Bovendien beschikt deze wildcamera over zeer gevoelige microfoons en een hoge signaalruisafstand, zodat je altijd nauwkeurige en hoogwaardige opnames krijgt.
 • IP67 waterdicht: met de waterdichtheid klasse IP67 is deze wildcamera testwinnaar ontworpen voor regen, sneeuw en alle barre weersomstandigheden en dus ideaal voor gebruik in natte en modderige omgevingen - perfect voor buitenactiviteiten zoals dieren observatie, jacht en natuurfotografie.
 • De wildcamera met bewegingsmelder nachtzicht COOLIFE BST880 beschikt over meerdere functies zoals opnamevertraging, doelopname, timelapse, eindeloze opname, audio-opname en wachtwoordbeveiliging en kan tijd, datum, serienummer en temperatuur instellen. Bewaak je prachtige momenten in realtime. Voor gebruik heb je een 32 GB SD-kaart en 8 x AA-batterijen nodig die niet bij de levering zijn inbegrepen.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Wildcamera, wifi, 4K, 24 MP, Bluetooth wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht, jachtcamera, mobiele telefoonoverdracht, 120° PIR bereik, IP66 waterdicht, 0,2 s snelle ontspanner

 • UHD 4K wildcamera: adembenemende, ultrahoge kwaliteit 4K en 24MP-resolutie, die de nieuwste CMOS-beeldsensor en chipset gebruikt om een levendig beeld met precisie vast te leggen. Je kunt meer geheimen over wilde dieren horen, zowel overdag (kleur) als 's nachts (zwart-wit).
 • WiFi bluetooth-verbinding: de wildcamera beschikt over wifi-en bluetooth-technologie met een zeer laag stroomverbruik en wordt geleverd met een gratis en eenvoudig te bedienen app, waarmee je de parameters van de wifi-trailcamera heel eenvoudig op je mobiele telefoon kunt instellen.
 • PIR-technologie met lage helderheid: met een volautomatisch IR-filter en 46 stuks 850 nm infrarood leds met lage gloeien storen de zwak lichtgevende ledlampen de wilde dieren niet wanneer de trailcamera in gebruik is. Heldere nachtfoto's en video's in het donker opnemen.
 • Snelle 0,2 S activeringssnelheid: de wilddiercamera wordt onmiddellijk binnen 0,2 seconden geactiveerd, zodra hij met zijn 3 infraroodsensoren in verschillende richtingen en een 120°-groothoek bewegingen detecteert. Leg elk fantastisch moment in detail snel vast, je zult nooit meer de prachtige momenten missen.
 • IP66 waterdicht en eenvoudige installatie: het gebruik van hoogwaardige IP66 waterdichte materialen, extreem duurzaam van afdichting tot sonde lens, beschermt de gamecamera en zorgt ervoor dat hij beschermd is tegen regen en stof. Met de uitgeruste een draadstatief en montageband, is het eenvoudig om deze wildcamera met de begaafde montageband op de boom te installeren.
Bestseller Nr. 6

COOLIFE Wildcamera 48MP 4K wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht, IP67 waterdicht en stofdicht, testwinnaar 3-zones infraroodsensor, 125 graden groothoek, wildcamera met 32G-geheugenkaart

 • 48 MP hoog aantal pixels en 4K FHD-video: onze H881 Plus wildcamera biedt uitstekende pixelprestaties met een resolutie van maximaal 48 MP in combinatie met adembenemende 4K videokwaliteit. Elk detail komt tot leven, zodat je elk spannend moment met opmerkelijke helderheid en realisme kunt vastleggen en behouden
 • Brede kijkhoek van 125 graden: met een indrukwekkende groothoeklens van 125° biedt onze wildcamera een brede kijkhoek, waarmee je grote scènes kunt vastleggen. Of het nu in het bos of op open niveaus is, je kunt moeiteloos meer boeiende momenten vastleggen zonder belangrijke details te missen
 • Snelle activeringssnelheid van 0,1 s. De COOLIFE wildcamera met bewegingsmelder nachtzicht met 3-zone infraroodsensoren activeert binnen 0,1 seconde snel, zodat elke gedetecteerde beweging in real-time wordt geregistreerd. De wildcamera voldoet aan de eisen voor opnames vanaf grote afstand en beschikt over een nachtzichtbereik van maximaal 25 m
 • IP67 waterdicht: onze wildcamera met nachtzicht-bewegingsmelder beschikt over een IP67 waterdichte classificatie en is ideaal voor gebruik onder extreme weer- en omgevingsomstandigheden. Of het nu regen, sneeuw of extreme temperaturen is, je kunt de camera met vertrouwen gebruiken, omdat hij uitstekende prestaties en betrouwbaarheid biedt
 • Officiële kwaliteitscertificering: onze wildcamera testwinnaar maakt deel uit van het officiële transparantieplan van Amazon en heeft de garantie van Amazon ontvangen, wat de superieure kwaliteit en betrouwbaarheid bevestigt. Of het nu gaat om prestaties of duurzaamheid, wij bieden buitengewone producten die een zorgeloze en betrouwbare koopervaring mogelijk maken
Bestseller Nr. 7

coolife Wildcamera WiFi 4K 32MP wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht, 125° detectiehoek, activeringssnelheid, 0,1 s wilddiercamera met 32GB geheugenkaart

 • Bluetooth-wifi-verbinding en app-bediening: de H881 wifi-wildcamera beschikt over geïntegreerde wifi en bijgewerkte bluetooth-functie (bluetooth wordt gebruikt om wifi te activeren), de app-afstandsbediening van de wildcamera ondersteunt. Je kunt eenvoudig prachtige foto's en video's in real-time via je mobiele telefoon bekijken. (Download de app via de App Store: Gcampro of QR-code).
 • HD-ervaring & 125° brede hoekcamera kan 32 mp en 4K ultrahoge resolutie foto's en video's opnemen. Met heldere audio-opname kan het je meer levendige en heldere wilde momenten en natuurlijke schoonheid tonen. Alle drie uitstekende sensoren met een 125 ° detectiebereik in totaal, kunnen met full screen veldbewaking van de wilde wereld bieden.
 • 0,1 s activeringsnelheid en 25 m ontspanningsafstand: een indrukwekkend snelle activeringssnelheid van 0,1 s zorgt ervoor dat je geen prachtige momenten voor de camera mist. Uitgerust met 49 850 nm infrarood-leds kun je 's nachts video's en foto's met hoge helderheid opnemen (super-nachtzicht tot 25 m).
 • IP67 waterdicht voor veel gebruikt: de H881 wifi wilddiercamera is gemaakt van hoogwaardige IP67-materialen. Het stofdicht, valvast en regenbestendig ontwerp, geschikt voor ruwe omgevingen in de natuur, is de ideale keuze voor jacht, wilde dieren bewaking, boerderij en huisveiligheid.
 • Multifunctioneel: de coolife wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht, heeft meerdere functies zoals shotlag, doel-opnametijd, timelapse, eindeloze capture, audio-opname en wachtwoordbescherming, en kan de tijd, datum, serienummer, en de temperatuur herkennen, zodat je elk prachtig moment kunt controleren.
Bestseller Nr. 8

coolife Wildcamera fotoval 21MP 1080P HD jachtcamera nachtzicht bewegingsmelder IP67 waterdicht & stofdicht 3-zone infraroodsensor 125° groothoek nachtzichtcamera met 32G geheugenkaart

 • 【Hoge gevoeligheid】 Inductiedesign: maximaal detectiebereik: 125 graden. IR-flitsbereik 20 m zijinductiehoek: elke detectie van ca. 60° en een indrukwekkende sluitertijd van 0,2 seconden zorgt ervoor dat elke gedetecteerde beweging in real-time wordt gedocumenteerd.
 • 【Laag power design】De wildcamera bevindt zich in een energiebesparende modus, als er geen dierlijk of menselijk lichaam wordt gedetecteerd. Dit kan een lange tijd in alarminatie zijn. Zodra het dier (het menselijk lichaam) zich in het detectiebereik bevindt, begint zijn camerafunctie onmiddellijk met het opnemen van foto's of video's. (De starttijd bedraagt 0,2 seconden). Leg belangrijke momenten snel vast. Wordt geleverd met een 32 GB Micro SD-geheugenkaart.
 • 【Afbeelding van hoge kwaliteit】 De coolife wilddierencamera is een digitale bewakingscamera met 2022 nieuwe versie 21 megapixels en 2,4 inch. De wilddierencamera maakt gebruik van warmtegevoelige technologie en de detectie van personen gebeurt via infraroodverlichting. 8 megapixel CMOS-sensor, kan infraroodfotografie gebruiken om zwart-witbeelden en video's in het donker te ontvangen. 49 IR-leds leveren het licht dat nodig is voor het maken van foto's of video's zonder het object te overbelichten.
 • 【Toepassingsgebied】camerafal voor de jacht, dieren-, planten- of gebeurtenisobservatie. Automatische PIR-opnamemodus: als je PIR-sensoren (passief infrarood) activeert, detecteert de wildcamera de plotselinge verandering van de omgevingstemperatuur die wordt veroorzaakt door de beweging van het spel in een regio van interesse en activeert de opname van foto's/video's. De wildcamera is perfect om bloeiende planten en nestelende vogels te observeren, zelfs zonsopgang en -sondergang.
 • 【Muti-functies】 De wilddierencamera coolife H881 beschikt over meerdere functies zoals opnamevertraging, doelopname, timelapse, eindeloze opname, audio-opname en wachtwoordbeveiliging en kan tijd, datum, serienummer en temperatuur weergeven. Bewaak je prachtige momenten in realtime.
UitverkoopBestseller Nr. 9

RecorCam Wildcamera 4K 36MP HD wildcamera 940nm No Glow IR LEDs bewegingsmelder nachtzicht, wildcamera met 16G geheugenkaart IP66 waterdicht voor wildobservatie

 • Wildcamera 4K 36MP HD Wildtier Camera 940nm No Glow IR LEDs Bewegingsmelder Nachtzicht, Wildcamera met 16G Geheugenkaart IP66 Waterdicht voor Wilde Observatie
Bestseller Nr. 10

HAZA Wildcamera Full HD wildcamera, bewegingsmelder, nachtzicht, 2 miljoen lenssensor, wildcamera van 2,0 inch, videoscherm, infrarood, wildcamera, outdoor, waterdicht, dierencamera (zwart)

 • [HAZA's nieuwe versie wildcamera] - Heeft een ultrahoge resolutie die verbluffende, levendige videobeelden levert. Met het ingebouwde 2,0-inch LCD-kleurenscherm kom je meer te weten over de mysteries van de dieren, zowel overdag (kleur) als 's nachts (zwart-wit). De camera kan worden gebruikt voor observatie van dieren in het wild, beveiliging van eigendommen en huizen, maar ook voor bewaking op afstand van landbouwgrond en gewassen.
 • [IP66 waterdicht, geschikt voor alle omgevingen]- HAZA's waterdichte trailcamera is ontworpen voor het verkennen van wilde dieren buitenshuis of voor de beveiliging van uw huis. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en waterdicht, van de afdichting tot de sondelens.Dankzij de IP66-beschermingsklasse is de camera zowel waterdicht als beschermd tegen mist en extreme weersomstandigheden.Zelfs bij extreme temperaturen van -20 °C tot 60 °C , het werkt perfect .
 • [0,2 s bliksemsnelle triggering & 120 ° groothoekdetectiebereik] - Zodra hij beweging detecteert, wordt de HAZA-trailcamera zonder enige vertraging en binnen 0,2 s geactiveerd. De activeringsafstand is 30 m (100 ft) overdag / 20 m (65 ft) 's nachts. Met een groothoekdetectiegebied van 120°, perfect gecombineerd met het geïntegreerde 3PIR nachtzicht, geeft de gamecamera je uitstekend zicht op lange afstanden. Op geen enkel moment mis je spannende momenten
 • [Uitstekend nachtzicht en 34 niet-lichtgevende infrarood-LED's] - Uitgerust met 34 niet-lichtgevende 940nm infrarood-LED's, is het gemakkelijk te verbergen. HAZA game camera stoort het spel ook in het donker niet. Het bereik van de nachtzichtopnames is 20m. HAZA brengt een speciale bewegingssensor op, pikt een speciale bewegingsgeactiveerde sensor op en levert de helderste en helderste nachtbeelden op de markt.
 • [Eenvoudige installatie en breed gebruiksbereik] - Met de meegeleverde montageriem is het eenvoudig om de HAZA-trailcamera stevig te monteren. Met 8 AA-batterijen (niet inbegrepen). Ondersteunt Micro SD-kaart tot 128 GB (niet inbegrepen). Als u nog andere vragen of problemen heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen u professionele service bieden. We bieden ook een jaar garantie bij gebruik.
Bestseller Nr. 11

COOLIFE Jachtcamera 16MP 1080P HD Nachtjachtcamera 940nm Geen helderheid IR LED 0.2s Snelheid Waterdichte IP66 Trail-bewakingscamera met 32G-kaart

 • 【Hoge sluitertijd】 De Coolife-jachtcamera maakt opnamen met een snelheid van 0,2 seconden en zorgt voor een snelle en nauwkeurige detectie van elke gedetecteerde beweging. De trailcamera is tevens voorzien van een 90 ° dekkingshoek voor uitstekend zicht. Onze jachtcamera kan voor een lange periode worden gebruikt met 8 hoogwaardige AA-alkalinebatterijen tot 8 maanden (gebruik geen oude en nieuwe batterijen door elkaar)
 • 【Geavanceerde technologie en uniek design】 De combinatie van puur zwart en 940nm-technologie zorgt ervoor dat je tuincamera 's nachts heel goed past. 27 stuks infrarood LED-nachtverlichting, meer uniforme lichtvulling, geen lokaal overbelichtingsprobleem. In de natuur, op de boerderij of in uw tuin zal de nachtjachtcamera geen dieren of mensen afschrikken en ervoor zorgen dat u niets verliest.
 • 【HD-ervaring】 De nachtjachtcamera neemt 16MP heldere beelden en 1080p HD-video op met superhelder geluid. Videoframesnelheid tot 60 frames per seconde voor een helderder en stabieler beeld en om de opnamescène beter vast te leggen. Felgekleurde foto's worden overdag en 's nachts gemaakt in zwart-wit
 • 【Hoge weerstand tegen water en stof】 De Coolife-trailbewakingscamera is uitgerust met IP66-technologie, ideaal voor het afdichten van water en stof, en kan worden gebruikt in ruwe omgevingen met hoge temperaturen. -20 ° tot 60 ° (in moeilijke omgevingen met zware stormen of zware regen en onweersbuien). In de woestijn of het regenwoud is dit de beste cameraval
 • 【Zeer efficiënte after-sales service】 Nieuwste technologie in 2020, voordelige prijs en constante kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van onze Coolfie. Het Coolife-team zal u zo snel mogelijk professionele after-salesondersteuning bieden en we zullen u hier altijd van dienst zijn!
Bestseller Nr. 12

WOSODA Wildcamera 24MP 1920P jachtcamera met bewegingsmelder 120° groothoek 0,2 s sluiter nachtzicht waterdicht nachtzichtcamera voor jagers wildobservatie (G300)

 • 【24 MP beeld & 1920p video】De wilddierencamera beschikt over geïntegreerde geavanceerde sensoren die een beeldgrootte en helderheid van de hoogste kwaliteit bieden en dag- en nachtvideo's met 1920 x 1080p pixels leveren. Het 2,0 inch lcd-scherm van de bewakingscamera maakt het mogelijk om de authentieke wereld van wilde dieren eenvoudig vast te leggen
 • 0,2 s activeringssnelheid + 120 graden detectiehoek: deze wildcamera met 0,2 s directe activeringssnelheid, mis niet elk detail en spannend moment. 3 unieke PIR-sensoren en 120° ultrabrede detectiehoek maken het mogelijk om de wildcamera foto's en video's vanuit een groot aantal verschillende hoeken te maken.
 • 【Briljant nachtzicht】Uitgerust met 32 stuks. 850 nm IR-leds om elk moment vast te leggen, zelfs in donkere nachten. De nachtzichtbreedte bedraagt tot 24 m. Als je de PIR-sensor activeert, herkent de nachtzicht jachtcamera met bewegingsmelder de plotselinge verandering van de omgevingstemperatuur en activeert het opnemen van foto's/video's.
 • Waterdichte IP54-bescherming: deze nachtzichtcamera is uitgerust met de IP54-technologie, die je jachtcamera beschermt tegen schade door regen en stof, zodat hij ook in moeilijke omgevingen zoals de woestijn of het tropische regenwoud kan worden gebruikt. Werkt op 8 AA 1,5 V alkalinebatterijen (niet meegeleverd). Micro SD-geheugenkaart moet hoger zijn dan klasse 4, hij kan maximaal 32 GB worden ondersteund (niet inbegrepen).
 • 【Meerdere toepassingsmogelijkheden】De jachtcamera beschikt over meerdere opnamemodi en veelzijdige functies (timer, tijdstempelfunctie enz.), super eenvoudig te bedienen. Met de bevestigingsriem, boomdrager voor het monteren van ronde statiefschroefdraad is het bijna overal gemakkelijk aan te brengen. De wildcamera is optimaal ca. 3M tot 10m van het voorwerp verwijderd. (Formatteer de geheugenkaart voor gebruik.)
Bestseller Nr. 13

coolife Wildcamera Dual Camera 4K 32MP Aftrekafstand tot 25 m wildcamera met bewegingsmelder nachtzicht 0,1 s snelle trigger jachtcamera met automatische IR-dimtechnologie

 • 【Uniek ontwerp met dubbele camera】het unieke ontwerp met dubbele camera is gebaseerd op de nieuwe technologie van 2022. De 8 megapixel HD-wildcamera werkt overdag en de zeer gevoelige sterrenlicht-nachtzichtcamera wordt 's nachts geactiveerd. coolife H8201 wildcamera overtreft de conventionele enkele camera en bereikt een uitstekend nachtzicht met lage ruis en hoge resolutie.
 • 【4K HD-video's en 130° groothoek】 De H8201 wilddierencamera met hoge resolutie biedt 4K-video's en 32MP-foto's van hoge kwaliteit. Met de nachtzichtcamera met sterrenlicht kun je 's nachts zwart-wit FUD-video's met hoge helderheid opnemen. De ultragroothoek van 130 graden maakt het mogelijk om de wereld van wilde dieren te bewaken.
 • 【0,1 s ontspanningssnelheid en 25 m activeringsafstand】coolife nachtzicht wildcamera met drie uitstekende sensoren zorgen ervoor dat de camera onmiddellijk naar de opnamemodus kan worden omgeschakeld. Een indrukwekkend snellere activeringssnelheid van de centrale PIR-sensor vermindert tot 0,1 s. Ontgrendelafstand 25 m extreem lang, zodat u geen prachtige momenten voor de camera mist.
 • 【Automatische dimmer IR-technologie】wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht, goedgekeurd met de nieuw bijgewerkte automatische Dimm-IR-technologie. Als je 's nachts werkt, past de beeldsensor van de wildcamera zich aan de helderheid van het infraroodlicht en aan de helderheid van het opgenomen beeld aan, waardoor een beter nachtbeeld wordt bereikt en veel stroom kan worden bespaard.
 • 【Multifunctioneel】de coolife wildcamera beschikt over multifunctionele zoals eindvertraging, doelregistratietijd, timelapse, eindeloze opname, audio-opname en wachtwoordbeveiliging en kan tijd, datum, serienummer en temperatuur instellen om ervoor te zorgen dat je van een levendige dierenwereld en natuurlijke schoonheid kunt genieten.
Bestseller Nr. 14

iZEEKER Wildcamera WiFi, 4K 48MP Dual Lens Jachtcamera Bluetooth Wildcamera met Starlight Night Vision, 120 Graden Detectiehoek 0.1s Trigger Time IP66 Waterdicht met 32GB SD-Kaart en 4 AA-Batterijen

 • 🦊【48 MP Foto's en 4K 30 fps Ultra HD-Video】 Met een geavanceerde CMOS-beeldsensor en de krachtige optische lens kan de wildcamera 48 MP ultraheldere foto's en vloeiendere 4K 30 fps Ultra HD-audiovideo's met levendige details vastleggen. Met behulp van 40 low-light 850nm infrarood-LED's maakt het verbluffende nachtelijke beelden en beelden. Uitgerust met een groothoeklens is het opnamebereik groter dan bij andere wildcamera's met alleen PIR-opname.
 • 🦌【0.1s Trigger Time & 2s PIR Interval】Wanneer de PIR-sensor beweging detecteert, wordt deze nacht wildcamera onmiddellijk geactiveerd in 0.1s. En het PIR-interval kan worden ingesteld op de kortste 2 seconden (de meeste camera's op het terrein kunnen alleen worden ingesteld op het kortste interval van 5 seconden). Zo mis je geen spannend moment. De langste triggerafstand is 20 m (65 ft).
 • 🐗【Krachtige Waterdichte Prestaties en Eenvoudige Aanpassing van de Lenshoek】 Innovatief clamshell-ontwerp, unieke batterijhouder aan de onderkant en IP66 waterdicht materiaal zorgen ervoor dat de 4K-wildcamera goed presteert op stormachtige dagen. Zowel de lens als het LCD-scherm zijn naar voren gericht, waardoor het gemakkelijk is om de hoek en positie van de camera tijdens het monteren aan te passen, en dit ontwerp maakt de camera ook geschikt voor selfies.
 • 🐇【Eenvoudige Bediening en Meer Intuïtieve Instelling】 Het toetsenbord van de dierennachtcamera licht op tijdens de installatie voor een comfortabele en eenvoudige bediening, vooral in het donker. U kunt gemakkelijk een SD-kaart van normaal formaat plaatsen en verwijderen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de kaart buiten laat vallen. Het ontwerp van twee schakelmodi is veel eenvoudiger en intuïtiever te configureren. Geschikt voor beginners.
 • 🐿️【Uit de Doos en Vele Functies】 De wildcamera bevat een SD-kaart van 32 GB en 4 batterijen. Je kunt hem na ontvangst meteen gebruiken (4 batterijen kunnen de 4K-jachtcamera aan het werk houden; ondersteuning voor SD-kaarten tot 128 GB). Het heeft ook een verscheidenheid aan functies: loop-opname, videoduur tot 5 minuten enz. Het is absoluut een niet te missen multifunctionele 4K-nachtjachtcamera.
Bestseller Nr. 15

coolife Wildcamera 2,7 K 20 MP verwijderingsafstand tot 35 m wildcamera met bewegingsmelder nachtzicht 0,1 s snelle trigger snelheid 46 stuks IR LEDs jachtcamera met 32 G geheugenkaart

 • 【20 MegaPixel helder beeld en met een 2,7 K/1520p videoresolutie】 De wildcamera H953 kan ultrahoge resolutie foto's met 20 megapixel en video's 2,7 K/1520 P opnemen. Met een ultraheldere geluidsopname en een 2,4-inch LCD-scherm kan elk door de H953 wildcamera opgenomen moment levendiger en duidelijker worden weergegeven.
 • 【35 m activeringsafstand en 0,1 s activeringstijd】de activeringsafstand van de coolife wilddierencamera bedraagt tot 35 m. Zodra het verre dier gebeurd is, kan de PIR-sensor van de camera met wilde dieren het onmiddellijk herkennen en in 0,1 sec. Foto's of video's maken. In vergelijking met de andere kon coolife H953 alle omliggende wezens sneller en breder vastleggen, mis je nooit een geweldig moment
 • 【Nieuwe functieuitbreiding】 De nachtzicht wildcamera H953 ondersteunt tot 512 GB geheugenkaarten. In tegenstelling tot normale wildcamera's die slechts drie foto's continu kunnen opnemen, kan onze nachtzicht wildcamera continu 10 foto's opnemen. Dit zorgt ervoor dat je geen beweging mist. (Een gratis 32 GB geheugenkaart is inbegrepen).
 • 【Uitstekend nachtzicht en IP66 waterdicht】de coolife wildcamera met bewegingsmelder, nachtzicht is uitgerust met een volautomatisch infraroodfilter en 46 stuks 850 nm infraroodlampen, die 's nachts zonder overbelichting voldoende licht en een uitstekend nachtzicht garanderen. Onze wildcamera maakt gebruik van waterdichte materialen van de hoogste kwaliteit met de hoogste IP66-waterdichtheid, die ook goed werken in stoffige of regenachtige buitenomgevingen.
 • 【Muti-functies】 De wilddierencamera coolife H953 beschikt over meerdere functies zoals opnamevertraging, doelopname, timelapse, eindeloze opname, audio-opname en wachtwoordbeveiliging en kan tijd, datum, serienummer en temperatuur weergeven. Bewaak je prachtige momenten in realtime.

Als u op zoek bent naar de beste camera voor dieren in het wild, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een aankoop doet. U moet beslissen welk type dier u op film wilt vastleggen en vervolgens de camera vinden die het beste bij uw behoeften past. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten camera’s op de markt, dus u zult wat onderzoek moeten doen om erachter te komen welke geschikt is voor uw situatie.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten camera’s op de markt, dus u zult wat onderzoek moeten doen om erachter te komen welke geschikt is voor uw situatie.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een wildcamera?

Als u op zoek bent naar een camera om foto’s van dieren in het wild te maken, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Het eerste is dat het waterdicht moet zijn. Om foto’s van goede kwaliteit te krijgen, moet de camera ook een ingebouwde flitser en een automatische timer hebben. Sommige camera’s hebben ook zoomfuncties waarmee u close-ups kunt maken. Andere functies zijn onder meer infraroodtechnologie en nachtzichtmodus.

Het belangrijkste doel van wildcamera’s is om beelden van wilde dieren in hun natuurlijke habitat vast te leggen zonder ze al te veel te storen. Dit maakt ze ideaal voor mensen die het gedrag van dieren willen observeren zonder hun natuurlijke omgeving te verstoren of op enigerlei wijze schade toe te brengen.

Hoe kies ik de beste wildcamera voor mij?

Er zijn een paar vragen die je jezelf moet stellen voordat je een natuurcamera koopt. Wat voor dier wil je fotograferen? Wat is de grootte van het dier? Hoe dicht wil je bij het dier komen? Heeft u nachtzichtcapaciteit nodig?

Enkele veel voorkomende soorten natuurcamera’s zijn: trailcamera’s, gamecamera’s en cameravallen. Trailcamera’s worden voornamelijk gebruikt om wildpaden te bewaken en ze kunnen overal worden opgesteld waar een bestaand pad is. Wildcamera’s worden meestal gebruikt voor het fotograferen van dieren die in de buurt komen of worden aangetrokken door aas. Cameravallen worden gebruikt bij het fotograferen van dieren die uit de buurt blijven van menselijke activiteit en ze kunnen overal worden opgesteld zonder te worden gedetecteerd.

Wat zijn de beste eigenschappen van een natuurcamera?

Een natuurcamera is een camera die doorgaans wordt gebruikt om foto’s van wilde dieren of vogels te maken. Deze camera’s zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn meestal gecamoufleerd om op te gaan in de omgeving.

Een van de beste eigenschappen van een natuurcamera is dat deze overal kan worden opgesteld, ongeacht waar u zich bevindt. Hierdoor hoef je geen lange afstanden af te leggen om een locatie voor je wildcamera te vinden. Je kunt het gewoon opzetten waar je maar wilt, of dat nu je achtertuin is of aan de andere kant van de wereld, en aan de slag gaan met het maken van geweldige foto’s!

Een andere geweldige eigenschap van deze camera’s is dat ze vanuit alle hoeken een uitstekend beeld kunnen bieden, wat betekent dat je vanuit alle richtingen opnamen kunt maken zonder al te veel te hoeven bewegen!

Wat zijn de top vijf natuurcamera’s die momenteel op de markt zijn?

Het volgende is een lijst van de top vijf wildcamera’s die momenteel op de markt zijn:

 1. Bushnell NatureView Cam HD Max
 2. Wildgame-innovaties Game Spy GXW-8200
 3. Primos Truth Cam 35 HD
 4. Wildgame-innovaties Xtreme 8200 Elite HD IR-trailcamera
 5. Cuddeback Capture IR Trail Camera

Hoeveel moet ik uitgeven aan een natuurcamera?

De prijs van natuurcamera’s kan variëren, afhankelijk van de functies die u zoekt.

Het is ook belangrijk op te merken dat niet alle natuurcamera’s gelijk zijn gemaakt.

Sommige camera’s bieden meer functies en een betere kwaliteit dan andere.

Bij het kiezen van een camera kun je het beste nadenken over waar je hem voor gaat gebruiken.

Hoe vaak moet ik een nieuwe natuurcamera kopen?

Als je een natuurliefhebber bent, vraag je je misschien af hoe vaak ik een nieuwe natuurcamera moet kopen. Er zijn veel factoren die de frequentie van uw aankoop bepalen, maar er is geen vast tijdsbestek.

De frequentie waarmee u wildcamera’s koopt, hangt af van het type camera dat u heeft en hoe vaak u uw technologie wilt bijwerken. Als u meer dan één gebeurtenis op één dag wilt vastleggen, kunt u wellicht beter investeren in een camera van hogere kwaliteit die meer foto’s per seconde kan maken. Op deze manier wordt de kans op het vastleggen van een evenement groter omdat er meer foto’s worden gemaakt in een kortere tijd.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste wildcamera te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze wildcamera-koopgids samengesteld.

Het beste wildcamera vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste wildcamera voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede wildcamera-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor wildcamera te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van wildcamera erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald wildcamera zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over wildcamera zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de wildcamera kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste wildcamera kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.