Beste wifi versterker voor buiten van 2023 (TOP10)

De 10 beste wifi versterker voor buiten beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

TP-Link WiFi Repeater RE305 WiFi-versterker AC1200, WiFi-extender tot 120㎡, krachtige WiFi-repeater met een Ethernet-poort, compatibel met alle internetboxen

 • Wifi-uitbreiding met één druk op de knop voor het verwijderen van radiografische gaten tot 1,2 Gbps.
 • Werkt zowel op 2,4 GHz (300 Mbps) als 5GHz (867 Mbps) voor stabielere verbindingen.
 • De intelligente signaalsterktemeter helpt je bij het bepalen van de optimale werkplek.
 • Werkt met alle gangbare WLAN-routers en -toegangspunts.
 • Inhoud: AC1200-Repeater RE305 installatiehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 2

FLASHOWL Outdoor WIFI Repeater Buitenantenne Wifi-bereikvergroter Dual Band 2.4G & 5G antenne Waterdichte wifi-booster voor buiten Toegangspunt voor buiten

 • Watherbestendig voor buiten. IP65 waterdicht en 4 KV bliksembeveiliging garanderen het gebruik van draadloze repeaters in ruwe buitenomgevingen zoals extreme kou of hitte (-30 °C ~ 70 °C), onweer, blikseminslag en stormdag, sneeuw ... Het is speciaal ontworpen voor buiten, zoals tuin, open luchtcafé, openlucht-restaurant, gazon, open luchtgangen, buitenkantoor, buitenvilla...
 • Vier modi in één apparaat. 4 De modi omvatten de repeater-, router-, AP- en WISP-modus. De repeater-modus dient voor het uitbreiden van de draadloze dekking van een bestaand draadloos netwerk. De routermodus dient voor het creëren van een direct privé draadloos netwerk en voor het delen van meerdere apparaten. De AP-modus dient voor het afdekken van een bekabeld netwerk met een draadloos netwerk. De WISP-modus dient voor het verhogen van het wifi-signaal en voor het uitbreiden van de signaalafdekking.
 • Dubbele band. De dual-band netwerkextender biedt 2,4 GHz tot 150 Mbit/s en 5 GHz tot 433 Mbit/s en overdrachtssnelheden tot 600 Mbit/s. 2,4 GHz heeft een sterke compatibiliteit, een langere overdrachtsafstand en een betere penetratie. 5 GHz heeft minder interferentie en een snellere snelheid. Selecteer vrij een routerboostermodus om storingen te voorkomen en de internettoegang beter te ervaren.
 • AC600. De wifi-versterker met 600 Mbit/s voor de wifi-range-extender in de open lucht versterkt het wifi-signaal, breidt de signaaldekking uit en elimineert dode zones. 2 ronde antennes met hoge versterking zorgen ervoor dat het signaal op grote afstanden zoals 500 m buiten of 150 m binnenshuis kan worden overgedragen (de gegevens kunnen afhankelijk van de huidige omgeving verschillen).
 • Maak verbinding met veel apparaten. De draadloze wifi-extender is ideaal voor de uitbreiding van wifi naar apparaten zoals iPhone, iPad, Android-apparaten, Echo / Alexa-apparaten, Mac en Smart Plug. Met de Gigabit Ethernet-aansluiting WAN en LAN fungeert de WLAN-repeater als mediabrug om alle bekabelde apparaten zoals smart-tv, multimediaspeler, gameconsole of pc met je wifi-netwerk te verbinden.
Bestseller Nr. 3

Wavlink AC600 Openlucht Krachtige WiFi-versterker/Machtelijke WiFi-Poe/Dual-Band 2.4+5G/2 WiFi Antenne met groot bereik (Outdoor Wireless Access Point)

 • Bestand tegen ruwe buitenweersomstandigheden: de weerbestendige behuizing met IP65-classificatie zorgt voor een continue werking in ruwe buitenomgevingen of bij extreme kou, hitte of continue luchtvochtigheid; het weerbestendige etui is bestand tegen harde buitenomstandigheden; (-30C ~ 70C) (-22F~158F); 15KV ESD, 4KV stralingsbescherming zorgt voor een stabiele verbinding in ongunstige buitenomstandigheden
 • Neem afscheid van een zwak wifi-signaal: deze wifi-signaalversterker beschikt over 802.11AC wifi-technologie van de volgende generatie, externe dual-band antennes bieden tot 2,4 GHz 150 Mbit/s en 5 GHz 433 Mbps. Los het probleem op met een zwak signaal op uitstekende wijze, helpt je om de prestaties van het wifi-signaal te verhogen. De WAN-poort ondersteunt 100 Mbps.
 • Multi-bedrijfsmodi: de draadloze hotspot voor buiten beschikt over een geïntegreerde stroomvoorziening via Ethernet (PoE), zodat je hem kunt installeren in gebieden waar stopcontacten niet gemakkelijk beschikbaar zijn, combineert je netwerk- en energiegegevensverbinding op één RJ- 45-kabel. Ondersteunt repeater, AP, router en WISP als bedrijfsmodi. Ondersteunt de draadloze signaalsterkte van 3 leds.
 • Ingebouwde krachtige versterker: versterker met hoog vermogen PA + LNA 600 mw en verbeterde ontvanger, ontwikkeld om de transmissieprestaties met vijf keer te verhogen. In vergelijking met de gemeenschappelijke hotspot heeft het een hogere penetratie en een langere dekking en is het zeer geschikt voor het leveren van wifi-diensten in fabrieken, gemeenschappen, straten en andere gebieden.
 • Wij beloven - Inhoud: 1 x AP WiFi / Range Extender / Router 2 x afneembare Omni antennes 1 x RJ-45 netwerkkabel 1 x netadapter 1 x POE-converter 1 x hoofdlichaamshouder 2 x kabelbinders 1 x schroefdraadverbindingen 1 x snelstartgids Wij bieden 18 maanden gratis en vragen over elk probleem, wij beloven je het probleem voor je op te lossen. Dank je.
Bestseller Nr. 5

Wifi-booster en signaalversterker - Wifi-versterker voor buiten | WiFi-extender Signaalversterker, draadloze internetrepeater en signaalversterker voor thuis Jimtuze

 • ♓【Krachtige functie】 Deze stabiele draadloze wifi-versterker en signaalversterker maakt gebruik van dual-band-technologie en voert twee wifi onafhankelijk tegelijk uit, waardoor krachtige functies worden bereikt
 • ♓【Wifi Repeater】Door het ontwerp van de wifi-repeater kan Signal Booster For Wifi Router de netwerkbeveiliging maximaliseren, uw netwerkbeveiliging beschermen en voorkomen dat anderen uw netwerk stelen
 • ♓【Eenvoudig mee te nemen】Range Extender voor wifi-router is klein van formaat en gemakkelijk mee te nemen. Je kunt hem in je rugzak stoppen als je op zakenreis gaat. Het neemt geen ruimte in beslag en kan op elk moment worden gebruikt.
 • ♓【Handige installatie】Omdat Router Signal Booster eenvoudig te installeren is, zijn er geen gereedschap en geen technici nodig en kunt hem zelf monteren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie
 • ♓【Geschikt cadeau】Onze Wifi Extender Long Range is zo slim, ideaal voor kerstverjaardag, Moederdag of een verjaardagscadeau voor je familie, collega en vrienden
Bestseller Nr. 6

FLASHOWL Wireless Access Point AC1200 WLAN-repeater voor buiten, wifi-booster, waterdicht, draadloos, buiten, signaalversterker, AP, draadloos, POE

 • De Dual Band Extender werkt zowel met 2,4 GHz als 5 GHz tot 1200 Mbit/s, voldoet aan de IEEE 802 11a/b/g/n/ac normen en maakt het mogelijk om meer apparaten op beide banden aan te sluiten. Beste keuze voor HD-streaming, online games en andere bandbreedteintensieve taken.
 • Buitentoepassingen gemaakt van waterdichte en hittebestendige materialen, RJ45-stekker, weerbestendig, geïntegreerd paratoneerapparaat (15 kV ESD) en ontwikkeld voor draadloze langeafstandsnetwerken, ideaal voor buitenomgevingen, bestand tegen een breed vocht- en temperatuurbereik (-30 °C ~ 70 °C) (-22 °F ~ 158 °F).
 • PA en LNA. In vergelijking met een normale outdoor wifi-repeater bestaat hij interne versterker die de kwaliteit van de router aanzienlijk verbeteren. De vermogensversterker (PA) wordt gebruikt om de prestaties te verhogen, de Low Noise versterker (LNA) is ontworpen om extra ruis te minimaliseren en de signaalsterkte te verhogen.
 • Krachtig wifi-signaal. Vier omnidirectionele antennes, een waterdichte behuizing, een vermogen van 1000 mW, een krachtige versterker en een verbeterd ontvangerontwerp verbeteren het wifi-signaal aanzienlijk en breiden het bereik buiten, zodat je thuis toegang hebt tot het internet.
 • Repeater modi, toegangspunt, WISP en router. Selecteer een modus die geschikt is voor je eigen behoeften en je thuisomgeving om een wifi-netwerk op schaal te configureren. Dankzij de geïntegreerde ondersteuning van de stroomvoorziening via Ethernet (POE), kan de repeater worden geïnstalleerd in gebieden waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.
Bestseller Nr. 7

FLASHOWL WiFi-repeater voor gebruik buitenshuis Wi-Fi Range Extender AC600 Wi-Fi-signaalversterker Weerbestendige WiFi-versterker 2.4G 5 GHz-antennes met high gain 600 Mbps WiFi-brug

 • Weerbestendig voor buiten. IP65 waterdicht en 4KV bliksembeveiliging zorgen voor het gebruik van draadloze repeaters in ruwe buitenomgevingen zoals extreme kou of hitte (-30 ° C ~ 70 ° C), onweersbuien, bliksem- en stormdagen, sneeuw ... Het is speciaal ontworpen voor buitenshuis, zoals Tuin, tuin, openluchtcafé, openluchtrestaurant, gazon, openluchtgangen, buitenkantoor, buitenvilla
 • Vier modi in één apparaat. 4 De modi omvatten de repeater-, router-, AP- en WISP-modus. Repeater-modus wordt gebruikt om de WiFi-dekking van een bestaand draadloos netwerk uit te breiden. De routermodus wordt gebruikt om een direct privé draadloos netwerk te creëren en meerdere apparaten te delen. De AP-modus wordt gebruikt om een bekabeld netwerk te bedekken met een draadloos netwerk. WISP-modus wordt gebruikt om het WLAN-signaal te vergroten en de signaaldekking te vergroten.
 • Dubbele band. De dual-band netwerkvergroter biedt 2,4 GHz tot 150 Mbit / s en 5 GHz tot 433 Mbit / s en transmissiesnelheden tot 600 Mbit / s. 2,4 GHz heeft een sterke compatibiliteit, een langere transmissieafstand en een betere penetratie. 5 GHz heeft minder interferentie en een hogere snelheid. Kies vrijelijk een router-booster-modus om interferentie te voorkomen en de internettoegang beter te ervaren.
 • AC600. De 600 Mbit / s wifi-versterker voor de wifi-extender voor buiten versterkt het wifi-signaal, breidt de signaaldekking uit en elimineert dode zones. 2 omnidirectionele antennes met hoge versterking zorgen ervoor dat het signaal over lange afstanden kan worden verzonden, zoals 500 m buitenshuis of 150 m binnenshuis (de gegevens kunnen variëren afhankelijk van de huidige omgeving).
 • Maak verbinding met veel apparaten. De draadloze wifi-extender is ideaal voor het uitbreiden van wifi naar apparaten zoals iPhone, iPad, Android-apparaten, Echo / Alexa-apparaten, Mac en Smart Plug. Met de Gigabit Ethernet-verbinding WAN en LAN fungeert de WiFi-repeater als een mediabrug om alle bekabelde apparaten zoals Smart TV, multimediaspeler, gameconsole of pc met uw WiFi-netwerk te verbinden.
UitverkoopBestseller Nr. 9

TP-Link RE190 AC750 WLAN repeater 750Mbps 5GHz/2,4GHz, WiFi-versterker met stekker, signaalweergave, interne antenne, wit

 • Drie interne antennes – sterkere dual-band-signalen, de draadloze afdekking versterkt perfect in gebieden waar ze niet eerder zijn bereikt.
 • Super hoge snelheid: dual-band tot 750 MB/s, 300 MB/s, 2,4 GHz, 433 MB/s, 5 GHz.
 • Signaalindicator: helpt om de beste locatie voor een optimale draadloze dekking te vinden door de signaalsterkte weer te geven.
 • Plug Play: gewoon met een druk op de knop indrukken, geen extra configuratie.
 • Laag stroomverbruik: super laag stroomverbruik met slechts 6,5 W (zonder ethernet-poort).
Bestseller Nr. 10

AC1200 Dual-WLAN 2,4+5GHz 1200 Mbit/s WiFi Versterker Repeater Outdoor (4x4 MIMO, 1 Gigabit-Poort, 4 Vaste Antennes, Mesh/Netwerk Range Extender/Wireless AP-Modus, Weerbestendig, WN572HP3)

 • ✅【Nieuwste 802.11AC Standard Dual Band 2,4 GHz + 5 GHz Outdoor Access Point】 - Dit WN572HP3 Outdoor AP ondersteunt de nieuwste 802.11AC WiFi-standaard, die ongelooflijk 6 keer sneller is dan 802.11 N. Een dual-band WiFi-antenne voor buiten kan uw bestaande draadloos netwerk met een snelheid tot 2,4 GHz bij 300 Mbps plus 5 GHz bij 867 Mbps Met drievoudige chips MTK 7621DA + 7603E + 7613B voor stabielere prestaties.
 • ✅【Krachtige WiFi-antenne Outdoor met 4x7dBi Afneembare Omnidirectionele Antennes】 - Hogere antenneversterking versterkt het wifi-signaal aanzienlijk en vergroot de dekking in de open lucht, stabiliteitstechnologie vermijdt automatisch kanaalconflicten met behulp van de kanaalselectiefunctie, ontmoet draadloos netwerk met groot bereik buitenshuis vereiste, bedek moeilijk bereikbare dode zones.
 • ✅【WiFi-versterker Buiten met 24V Passieve Power-Over-Ethernet】- Geïntegreerde Power over Ethernet (PoE)-ondersteuning, waardoor het kan worden geïnstalleerd in gebieden waar geen stopcontact beschikbaar is door uw stroom- en netwerkgegevensverbinding te combineren in een enkele RJ- 45 kabel; (Multi Operation Modes) - Ondersteuning Access Point AP, Repeater en Mesh-modus; (1000 Mbps Gigabit WAN-poort) - Ondersteunt snelheden van 10/100/1000 Mbps, 10x sneller dan een standaard Ethernet-poort.
 • ✅【IP65-geclassificeerde Weerbestendige WiFi-repeater voor Buiten, Ontworpen voor Zware Omgevingen】- IP65-geclassificeerde weerbestendige en hittebestendige behuizing die zorgt voor een continue werking in ruwe buitenomgevingen of in klimaten van extreme kou, hitte of continu vocht, bestand tegen een breed bereik van vochtigheid en temperatuur ( -30°C~70°C) (-22°F~158°F); 15KV ESD, 4KV bliksembeveiliging, zorgen voor een stabiele verbinding in zware buitenomstandigheden.
 • ✅【AC1200 Performance Enhanced Version WN572HP3】 - De volgende generatie wifi, voldoet aan de IEEE 802.11 ac / a / b / g / n-normen, maximale dual-band snelheid tot maximaal 1200 Mbit / s, het is een uitgebreide versie WN572HG3; Hiermee kunt u meer apparaten tegelijkertijd verbonden houden met dual bands, wat een geweldige optie is voor soepele HD-streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste wifi-versterker voor buiten. Bijvoorbeeld het bereik van dekking en vermogen.

De beste wifi-versterkers voor buiten moeten een groot gebied kunnen bestrijken en een hoog uitgangsvermogen bieden. Ze moeten ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn.

Er zijn veel verschillende soorten wifi-versterkers waaruit u kunt kiezen, waaronder mesh-systemen, vaste systemen en draagbare systemen.

Wat zijn de voordelen van een wifi-versterker voor buiten?

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We hebben het thuis, op kantoor en zelfs op openbare plaatsen. Het is een van de meest gebruikte services ter wereld en dat al heel lang.

WiFi-versterkers zijn apparaten die WiFi-signalen kunnen versterken om dekking te bieden voor grote gebieden zoals parken, stadions of stranden. Ze werken met behulp van directionele antennes om signalen uit te zenden op meerdere frequenties en vermogensniveaus.

Wat zijn de nadelen van een wifi-versterker voor buiten?

WiFi-toegang is essentieel voor veel soorten activiteiten. Bij wifi-versterkers voor buiten zijn er enkele nadelen waar mensen zich bewust van moeten zijn voordat ze er een kopen.

Nadelen van een outdoor wifi versterker:

 • Het werkt niet goed op een plaats met veel obstakels zoals bomen en gebouwen.
 • Het signaal bereikt mogelijk niet het hele gebied omdat het wordt geblokkeerd door muren en gebladerte.
 • Het signaal kan niet door muren en ramen gaan.

Welke functies moeten er in een wifi-versterker zitten?

Veel mensen hebben moeite om een goed wifi-signaal in huis te krijgen. Dit komt omdat de wifi-versterker kan worden gebruikt om het signaal te versterken en de connectiviteit te verbeteren.

Een wifi-versterker kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd – in huis, op kantoor of zelfs buitenshuis. Het is belangrijk op te merken dat niet alle versterkers gelijk zijn gemaakt. Sommige zijn meer geschikt voor gebruik buitenshuis, terwijl andere beter geschikt zijn voor gebruik binnenshuis.

De functies van een WiFi-versterker zijn onder meer:

 • Antenne: de antenne is verantwoordelijk voor het verzenden en ontvangen van signalen van andere apparaten die erop zijn aangesloten. Het helpt ook bij het verbeteren van het bereik en de stabiliteit van het signaal door het beschikbare vermogen aan de ontvangerzijde te vergroten.
 • Eindversterker: dit onderdeel verhoogt het beschikbare vermogen aan de ontvangerzijde door de versterking van het systeem te vergroten, wat de prestaties verbetert.

Hoe werkt een wifi-versterker voor buiten?

De outdoor wifi-extender is een apparaat dat het bereik van een bestaand wifi-netwerk uitbreidt om gebieden te dekken die niet dicht genoeg bij de router zijn. Het maakt gebruik van radiosignalen om gegevens te verzenden en te ontvangen.

Een wifi-extender voor buiten werkt door een bestaand wifi-netwerk te verbinden met een radiozender. De zender zendt en ontvangt signalen van de router, die ze vervolgens opnieuw uitzendt over een groter gebied. Hiermee kunt u het wifi-signaal van uw huis buiten uw eigendomsgrens uitbreiden, naar nabijgelegen gebieden waar het anders te zwak of onmogelijk te bereiken zou zijn.

Welke soorten wifi-versterkers zijn er op de markt?

WiFi-versterkers worden gebruikt om WiFi-signalen te versterken. Er zijn twee soorten wifi-versterkers: bekabeld en draadloos.

Bedraad: bekabelde versterkers gebruiken een USB-kabel om verbinding te maken met een computer of laptop, en worden vaak gebruikt in kantoren en huizen.

Draadloos: Draadloze versterkers gebruiken een toegangspunt of router om het versterkte signaal via de ether te verzenden. Ze kunnen overal in huis, op kantoor of onderweg worden geplaatst.

Hoeveel kosten wifi-versterkers?

WiFi-versterkers zijn een geweldige manier om uw signaal in uw huis of kantoor te versterken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen en zijn gemakkelijk online te vinden.

WiFi-versterkers kunnen worden gekocht voor slechts 20 euro of zelfs minder, maar ze hebben ook een reeks functies en voordelen die u misschien niet wilt laten liggen. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • Meerdere antennes die optimale dekking bieden voor elk apparaat
 • Geavanceerde algoritmen voor signaaloptimalisatie
 • Meerdere vermogensmodi waarmee u het uitgangsvermogen kunt aanpassen aan uw behoeften

Waar kan ik een wifi-versterker kopen?

WiFi-extenders zijn apparaten waarmee uw apparaat verbinding kan maken met een WiFi-netwerk, zelfs als het niet binnen bereik is. Ze worden gebruikt in woningen, kantoren en openbare ruimtes.

Als je een wifi-extender nodig hebt, kun je deze vinden in veel winkels zoals Amazon.