Beste wifi versterker voor buiten van 2023 (TOP10)

De 10 beste wifi versterker voor buiten beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

TP-Link WiFi Repeater RE305 WiFi-versterker AC1200, WiFi-extender tot 120㎡, krachtige WiFi-repeater met een Ethernet-poort, compatibel met alle internetboxen

 • Wifi-uitbreiding met één druk op de knop voor het verwijderen van radiografische gaten tot 1,2 Gbps.
 • Werkt zowel op 2,4 GHz (300 Mbps) als 5GHz (867 Mbps) voor stabielere verbindingen.
 • De intelligente signaalsterktemeter helpt je bij het bepalen van de optimale werkplek.
 • Werkt met alle gangbare WLAN-routers en -toegangspunts.
 • Inhoud: AC1200-Repeater RE305 installatiehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 2

AC600 Dualband 2,4 + 5 GHz 600 Mbit/s Outdoor WLAN Repeater, PoE Access Point/WLAN versterker/WiFi-antenne/WiFi-range extender/draadloze router buiten (weerbestendig, hoog bereik, WN570HA1)

 • ✅ 【Hoge overdrachtsprestaties 802.11AC 2,4 + 5 GHz outdoor wifi-repeater】 – deze WN570HA1 outdoor wifi-repeater ondersteunt de nieuwste wifi-standaard 802.11AC, die ongelooflijk 3 keer sneller is dan 802.11 N. Een dual-band wifi-antenneverlenging kan je bestaande draadloze netwerk met één snelheid uitbreiden. tot 2,4 GHz op 150 Mbps en 5 GHz op 433 Mbps. Met MTK 7688A+7610E dual-chips voor stabielere prestaties.
 • ✅ 【2 afneembare omnidirectionele outdoor WLAN-antennes met 7 dBi voor buiten】 – een hogere antennewinst versterkt het wifi-signaal aanzienlijk en breidt een bredere dekking buitenshuis uit, de stabiliteitstechnologie voorkomt automatisch kanalen door het gebruik van de kanaalselectiefunctie, voldoet aan een draadloos netwerk met een lang bereik van buitenaf en dekt moeilijk bereikbare plaatsen af.
 • Power-over-Ethernet toegangspunt voor outdoor access point (AP): ingebouwde Power over Ethernet (PoE), zodat het kan worden geïnstalleerd in gebieden waar het stopcontact niet beschikbaar is, door je stroomvoorziening en netwerkgegevensverbinding in één RJ-45-kabel te combineren.
 • ✅ 【Weerbestendige wifi-versterker voor buiten IP65 voor moeilijke omgevingen】 – zorgt voor continu gebruik in moeilijke omgevingen of in extreme kou, hitte of continue vochtigheid, is bestand tegen grote vochtigheids- en temperatuurbereiken (-30 °C ~ 70 °C). V ESD, bescherming tegen de 4KV-flits, zorgt voor een stabiele verbinding onder moeilijke buitenomstandigheden.
 • ✅ 【AC600-prestatieuitrusting】 – de volgende generatie WLAN, voldoet aan de IEEE 802.11 ac / a / b / g / n, tot maximale bibandsnelheid van maximaal 600 Mbps is het een upgrade-versie van de N300 (300 Mbps). Hiermee kun je meer apparaten tegelijkertijd met de dual-band verbonden houden en de dual-band vasthouden. is een grotere keuze voor HD-streaming, online games en andere taken met veel bandbreedte.
UitverkoopBestseller Nr. 3

FLASHOWL WiFi-repeater voor gebruik buitenshuis Wi-Fi Range Extender AC600 Wi-Fi-signaalversterker Weerbestendige WiFi-versterker 2.4G 5 GHz-antennes met high gain 600 Mbps WiFi-brug

 • Weerbestendig voor buiten. IP65 waterdicht en 4KV bliksembeveiliging zorgen voor het gebruik van draadloze repeaters in ruwe buitenomgevingen zoals extreme kou of hitte (-30 ° C ~ 70 ° C), onweersbuien, bliksem- en stormdagen, sneeuw ... Het is speciaal ontworpen voor buitenshuis, zoals Tuin, tuin, openluchtcafé, openluchtrestaurant, gazon, openluchtgangen, buitenkantoor, buitenvilla
 • Vier modi in één apparaat. 4 De modi omvatten de repeater-, router-, AP- en WISP-modus. Repeater-modus wordt gebruikt om de WiFi-dekking van een bestaand draadloos netwerk uit te breiden. De routermodus wordt gebruikt om een direct privé draadloos netwerk te creëren en meerdere apparaten te delen. De AP-modus wordt gebruikt om een bekabeld netwerk te bedekken met een draadloos netwerk. WISP-modus wordt gebruikt om het WLAN-signaal te vergroten en de signaaldekking te vergroten.
 • Dubbele band. De dual-band netwerkvergroter biedt 2,4 GHz tot 150 Mbit / s en 5 GHz tot 433 Mbit / s en transmissiesnelheden tot 600 Mbit / s. 2,4 GHz heeft een sterke compatibiliteit, een langere transmissieafstand en een betere penetratie. 5 GHz heeft minder interferentie en een hogere snelheid. Kies vrijelijk een router-booster-modus om interferentie te voorkomen en de internettoegang beter te ervaren.
 • AC600. De 600 Mbit / s wifi-versterker voor de wifi-extender voor buiten versterkt het wifi-signaal, breidt de signaaldekking uit en elimineert dode zones. 2 omnidirectionele antennes met hoge versterking zorgen ervoor dat het signaal over lange afstanden kan worden verzonden, zoals 500 m buitenshuis of 150 m binnenshuis (de gegevens kunnen variëren afhankelijk van de huidige omgeving).
 • Maak verbinding met veel apparaten. De draadloze wifi-extender is ideaal voor het uitbreiden van wifi naar apparaten zoals iPhone, iPad, Android-apparaten, Echo / Alexa-apparaten, Mac en Smart Plug. Met de Gigabit Ethernet-verbinding WAN en LAN fungeert de WiFi-repeater als een mediabrug om alle bekabelde apparaten zoals Smart TV, multimediaspeler, gameconsole of pc met uw WiFi-netwerk te verbinden.
Bestseller Nr. 4

Wavlink AC600 Openlucht Krachtige WiFi-versterker/Machtelijke WiFi-Poe/Dual-Band 2.4+5G/2 WiFi Antenne met groot bereik (Outdoor Wireless Access Point)

 • Bestand tegen ruwe buitenweersomstandigheden: de weerbestendige behuizing met IP65-classificatie zorgt voor een continue werking in ruwe buitenomgevingen of bij extreme kou, hitte of continue luchtvochtigheid; het weerbestendige etui is bestand tegen harde buitenomstandigheden; (-30C ~ 70C) (-22F~158F); 15KV ESD, 4KV stralingsbescherming zorgt voor een stabiele verbinding in ongunstige buitenomstandigheden
 • Neem afscheid van een zwak wifi-signaal: deze wifi-signaalversterker beschikt over 802.11AC wifi-technologie van de volgende generatie, externe dual-band antennes bieden tot 2,4 GHz 150 Mbit/s en 5 GHz 433 Mbps. Los het probleem op met een zwak signaal op uitstekende wijze, helpt je om de prestaties van het wifi-signaal te verhogen. De WAN-poort ondersteunt 100 Mbps.
 • Multi-bedrijfsmodi: de draadloze hotspot voor buiten beschikt over een geïntegreerde stroomvoorziening via Ethernet (PoE), zodat je hem kunt installeren in gebieden waar stopcontacten niet gemakkelijk beschikbaar zijn, combineert je netwerk- en energiegegevensverbinding op één RJ- 45-kabel. Ondersteunt repeater, AP, router en WISP als bedrijfsmodi. Ondersteunt de draadloze signaalsterkte van 3 leds.
 • Ingebouwde krachtige versterker: versterker met hoog vermogen PA + LNA 600 mw en verbeterde ontvanger, ontwikkeld om de transmissieprestaties met vijf keer te verhogen. In vergelijking met de gemeenschappelijke hotspot heeft het een hogere penetratie en een langere dekking en is het zeer geschikt voor het leveren van wifi-diensten in fabrieken, gemeenschappen, straten en andere gebieden.
 • Wij beloven - Inhoud: 1 x AP WiFi / Range Extender / Router 2 x afneembare Omni antennes 1 x RJ-45 netwerkkabel 1 x netadapter 1 x POE-converter 1 x hoofdlichaamshouder 2 x kabelbinders 1 x schroefdraadverbindingen 1 x snelstartgids Wij bieden 18 maanden gratis en vragen over elk probleem, wij beloven je het probleem voor je op te lossen. Dank je.
Bestseller Nr. 6

FLASHOWL Outdoor WIFI Repeater Buitenantenne Wifi-bereikvergroter Dual Band 2.4G & 5G antenne Waterdichte wifi-booster voor buiten Toegangspunt voor buiten

 • Watherproof voor buiten. IP65 waterdicht en 4 KV bliksembeveiliging garanderen het gebruik van draadloze repeaters in ruwe buitenomgevingen zoals extreme kou of hitte (-30 °C ~ 70 °C), onweer, bliksemslag en stormdag, sneeuw ... Het is speciaal ontworpen voor buiten, zoals tuin, open luchtcafé, open luchtrestaurant, gazon, openluchtgang, buitenkantoor, buitenvilla ...
 • Vier modi in één apparaat. 4 modi omvatten de repeater-, router-, AP- en WISP-modus. De repeater-modus dient voor het uitbreiden van de wifi-afdekking van een bestaand draadloos netwerk. De routermodus dient voor het maken van een direct privé-draadloos netwerk en voor het delen van meerdere apparaten. De AP-modus dient voor het afdekken van een bekabeld netwerk met een draadloos netwerk. De WISP-modus dient om het wifi-signaal te verhogen en de signaaldekking uit te breiden.
 • Dubbele band. De dual-band netwerkextender biedt 2,4 GHz tot 150 Mbit/s en 5 GHz tot 433 Mbit/s en overdrachtssnelheden tot 600 Mbit/s. 2,4 GHz heeft een sterke compatibiliteit, een langere transmissieafstand en een betere doordringing. 5 GHz heeft minder interferentie en een snellere snelheid. Selecteer een router boostermodus vrij om storingen te voorkomen en de internettoegang beter te ervaren.
 • AC600. De wifi-versterker met 600 Mbit/s voor de wifi-range-extender in de open lucht versterkt het wifi-signaal, breidt de signaaldekking uit en elimineert dode zones. 2 ronde antennes met hoge versterking zorgen ervoor dat het signaal op grote afstanden zoals 500 m buiten of 150 m binnenshuis kan worden overgedragen (de gegevens kunnen afhankelijk van de huidige omgeving verschillend zijn).
 • Maak verbinding met veel apparaten. De draadloze wifi-extender is ideaal voor de uitbreiding van wifi naar apparaten zoals iPhone, iPad, Android-apparaten, Echo / Alexa-apparaten, Mac en Smart Plug. Met de Gigabit Ethernet-aansluiting WAN en LAN fungeert de WLAN-repeater als mediabrug om alle bekabelde apparaten zoals smart-tv, multimediaspeler, spelconsole of pc met je wifi-netwerk te verbinden.
Bestseller Nr. 7

Wifi-repeater met lang bereik, voor buiten, krachtig, signaalversterker, antenne, wifi-verlenging, 6 Wavlink AX1800 Mesh – Outdoor PoE Access Point – ideaal voor grote externe ruimtes

 • Robuust ontwerp voor buiten: uitgerust met een IP67 waterdichte behuizing, 15 kV ESD-bescherming en 6 kV bliksembeveiliging, is de WAVLINK WN573HX1 WLAN-repeater met groot bereik/wifi buiten gebouwd om ruwe weersomstandigheden buitenshuis zoals regen, sneeuw, wind en donder, te weerstaan. De antennes met hoge versterking van glasvezelbuis zijn corrosiebestendig en dragen bij aan de verhoging van de wifi-dekking.
 • WLAN 6 high-speed wifi-repeater: de WAVLINK WN573HX1 draadloze signaalversterker voor buiten voldoet aan de normen IEEE 802.11 ac/a/b/g/n en ondersteunt een maximale dual-band snelheid tot 867 Mbit/s bij 5 GHz en 300 Mbit/s bij 2,4 GHz. Dit garandeert een snelle internetsnelheid, voorkomt draadloze storingen en files en maakt HD-videostreaming en vloeiende games mogelijk, ook bij gebruik buitenshuis.
 • Comfortabele PoE-voeding: de WAVLINK WN573HX1 WiFi Extender / Access Point ondersteunt zowel actieve 802.3AF/AT als passieve PoE, zodat u gegevens kunt overdragen en het product met één ethernetkabel van stroom kunt voorzien. Dit maakt het handig voor buiteninstallaties waar geen stopcontact beschikbaar is. Houd er rekening mee dat de PoE-converter niet waterdicht is en de kabellengte niet meer dan 100 m mag bedragen.
 • Geen ononderbroken wifi-roaming: de WAVLINK WN573HX1 wifi-repeater/wifi-booster beschikt over 4 omnidirectionele 8 dBi-antennes en twee geïntegreerde krachtige versterkers die een brede dekking en wifi-doordringing bieden. Het ondersteunt ook de mesh-technologie, waarmee je de wifi-dekking kunt uitbreiden en dode zones uit het netwerk met één klik kunt verwijderen. Dit garandeert een ononderbroken wifi-roaming.
 • Flexibele gebruiksmodi: de WAVLINK WN573HX1 outdoor wifi-extender/draadloos access point ondersteunt verschillende modi, waaronder mesh, AP, router, repeater en AP+repeater om aan verschillende scenario's van verbinding buitenshuis te voldoen. De router/AP-modus is geschikt voor het omzetten van bekabelde verbindingen in draadloze netwerken, terwijl de mesh-modus je kunt genieten van ononderbroken wifi met één netwerknaam en wachtwoord.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Wifi-booster en signaalversterker - Wifi-versterker voor buiten | WiFi-extender Signaalversterker, draadloze internetrepeater en signaalversterker voor thuis Jimtuze

 • ♓【Krachtige functie】 Deze stabiele draadloze wifi-versterker en signaalversterker maakt gebruik van dual-band-technologie en voert twee wifi onafhankelijk tegelijk uit, waardoor krachtige functies worden bereikt
 • ♓【Wifi Repeater】Door het ontwerp wifi-repeater kan Signal Booster For Wifi Router netwerkbeveiliging maximaliseren, uw netwerkbeveiliging beschermen en voorkomen dat anderen uw netwerk stelen
 • ♓【Eenvoudig mee te nemen】Range Extender voor wifi-router is klein van formaat en gemakkelijk mee te nemen. Je kunt hem in je rugzak stoppen als je op zakenreis gaat. Het neemt geen ruimte in beslag en kan op elk moment worden gebruikt.
 • ♓【Handige installatie】Omdat Router Signal Booster eenvoudig te installeren is, zijn er geen gereedschap en geen technici nodig en kunt u hem zelf monteren. U hoeft zich geen zorgen te maken installatie
 • ♓【Geschikt cadeau】Onze Wifi Extender Long Range is zo slim, ideaal voor kerstverjaardag, Moederdag of een verjaardagscadeau voor je familie, collega en vrienden
Bestseller Nr. 9

Router Signaalversterker | Wifi-versterker voor buiten - Dual Band WiFi Range Extender, WiFi Booster om het bereik van WiFi-internetverbinding te vergroten Tebinzi

 • ☼【Output Twee WIFI】We hebben deze Wifi Booster en Signaalversterker zorgvuldig ontworpen met dual-band technologie om een onafhankelijke output van twee WIFI, krachtige en stabiele draadloze WIFI extender te bereiken
 • ☼【Netwerkdiefstal voorkomen】Voor een hoge netwerkbeveiliging, bescherm je je netwerkbeveiliging, voorkom je dat anderen je netwerk stelen en voorkom je wifi-interferentie en privacyproblemen. We wifi-repeater voor Signal Booster For Wifi Router ontworpen
 • ☼【Eenvoudig mee te nemen】Range Extender voor wifi-router is klein van formaat en gemakkelijk mee te nemen. Je kunt hem in je rugzak stoppen als je op zakenreis gaat. Het neemt geen ruimte in beslag en kan op elk moment worden gebruikt.
 • ☼【Eenvoudig te installeren】 U kunt deze routersignaalversterker volledig zelf monteren, omdat hij eenvoudig te installeren is zonder gereedschap of technici. Je kunt helemaal alleen monteren
 • ☼【Uitstekend cadeau】perfecte Wifi Extender Long Range voor dagelijks gebruik of reizen. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor vrouwen en mannen op Moederdag, Vaderdag en kerstcadeau.
UitverkoopBestseller Nr. 10

FLASHOWL Wireless Access Point AC1200 WLAN-repeater voor buiten, wifi-booster, waterdicht, draadloos, buiten, signaalversterker, AP, draadloos, POE

 • De Dual Band Extender werkt zowel met 2,4 GHz als 5 GHz tot 1200 Mbit/s, voldoet aan de IEEE 802 11a/b/g/n/ac normen en maakt het mogelijk om meer apparaten op beide banden aan te sluiten. Beste keuze voor HD-streaming, online games en andere bandbreedteintensieve taken.
 • Buitentoepassingen gemaakt van waterdichte en hittebestendige materialen, RJ45-stekker, weerbestendig, geïntegreerd paratoneerapparaat (15 kV ESD) en ontwikkeld voor draadloze langeafstandsnetwerken, ideaal voor buitenomgevingen, bestand tegen een breed vocht- en temperatuurbereik (-30 °C ~ 70 °C) (-22 °F ~ 158 °F).
 • PA en LNA. In vergelijking met een normale outdoor wifi-repeater bestaat hij interne versterker die de kwaliteit van de router aanzienlijk verbeteren. De vermogensversterker (PA) wordt gebruikt om de prestaties te verhogen, de Low Noise versterker (LNA) is ontworpen om extra ruis te minimaliseren en de signaalsterkte te verhogen.
 • Krachtig wifi-signaal. Vier omnidirectionele antennes, een waterdichte behuizing, een vermogen van 1000 mW, een krachtige versterker en een verbeterd ontvangerontwerp verbeteren het wifi-signaal aanzienlijk en breiden het bereik buiten, zodat je thuis toegang hebt tot het internet.
 • Repeater modi, toegangspunt, WISP en router. Selecteer een modus die geschikt is voor je eigen behoeften en je thuisomgeving om een wifi-netwerk op schaal te configureren. Dankzij de geïntegreerde ondersteuning van de stroomvoorziening via Ethernet (POE), kan de repeater worden geïnstalleerd in gebieden waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste wifi-versterker voor buiten. Bijvoorbeeld het bereik van dekking en vermogen.

De beste wifi-versterkers voor buiten moeten een groot gebied kunnen bestrijken en een hoog uitgangsvermogen bieden. Ze moeten ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn.

Er zijn veel verschillende soorten wifi-versterkers waaruit u kunt kiezen, waaronder mesh-systemen, vaste systemen en draagbare systemen.

Wat zijn de voordelen van een wifi-versterker voor buiten?

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We hebben het thuis, op kantoor en zelfs op openbare plaatsen. Het is een van de meest gebruikte services ter wereld en dat al heel lang.

WiFi-versterkers zijn apparaten die WiFi-signalen kunnen versterken om dekking te bieden voor grote gebieden zoals parken, stadions of stranden. Ze werken met behulp van directionele antennes om signalen uit te zenden op meerdere frequenties en vermogensniveaus.

Wat zijn de nadelen van een wifi-versterker voor buiten?

WiFi-toegang is essentieel voor veel soorten activiteiten. Bij wifi-versterkers voor buiten zijn er enkele nadelen waar mensen zich bewust van moeten zijn voordat ze er een kopen.

Nadelen van een outdoor wifi versterker:

 • Het werkt niet goed op een plaats met veel obstakels zoals bomen en gebouwen.
 • Het signaal bereikt mogelijk niet het hele gebied omdat het wordt geblokkeerd door muren en gebladerte.
 • Het signaal kan niet door muren en ramen gaan.

Welke functies moeten er in een wifi-versterker zitten?

Veel mensen hebben moeite om een goed wifi-signaal in huis te krijgen. Dit komt omdat de wifi-versterker kan worden gebruikt om het signaal te versterken en de connectiviteit te verbeteren.

Een wifi-versterker kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd – in huis, op kantoor of zelfs buitenshuis. Het is belangrijk op te merken dat niet alle versterkers gelijk zijn gemaakt. Sommige zijn meer geschikt voor gebruik buitenshuis, terwijl andere beter geschikt zijn voor gebruik binnenshuis.

De functies van een WiFi-versterker zijn onder meer:

 • Antenne: de antenne is verantwoordelijk voor het verzenden en ontvangen van signalen van andere apparaten die erop zijn aangesloten. Het helpt ook bij het verbeteren van het bereik en de stabiliteit van het signaal door het beschikbare vermogen aan de ontvangerzijde te vergroten.
 • Eindversterker: dit onderdeel verhoogt het beschikbare vermogen aan de ontvangerzijde door de versterking van het systeem te vergroten, wat de prestaties verbetert.

Hoe werkt een wifi-versterker voor buiten?

De outdoor wifi-extender is een apparaat dat het bereik van een bestaand wifi-netwerk uitbreidt om gebieden te dekken die niet dicht genoeg bij de router zijn. Het maakt gebruik van radiosignalen om gegevens te verzenden en te ontvangen.

Een wifi-extender voor buiten werkt door een bestaand wifi-netwerk te verbinden met een radiozender. De zender zendt en ontvangt signalen van de router, die ze vervolgens opnieuw uitzendt over een groter gebied. Hiermee kunt u het wifi-signaal van uw huis buiten uw eigendomsgrens uitbreiden, naar nabijgelegen gebieden waar het anders te zwak of onmogelijk te bereiken zou zijn.

Welke soorten wifi-versterkers zijn er op de markt?

WiFi-versterkers worden gebruikt om WiFi-signalen te versterken. Er zijn twee soorten wifi-versterkers: bekabeld en draadloos.

Bedraad: bekabelde versterkers gebruiken een USB-kabel om verbinding te maken met een computer of laptop, en worden vaak gebruikt in kantoren en huizen.

Draadloos: Draadloze versterkers gebruiken een toegangspunt of router om het versterkte signaal via de ether te verzenden. Ze kunnen overal in huis, op kantoor of onderweg worden geplaatst.

Hoeveel kosten wifi-versterkers?

WiFi-versterkers zijn een geweldige manier om uw signaal in uw huis of kantoor te versterken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen en zijn gemakkelijk online te vinden.

WiFi-versterkers kunnen worden gekocht voor slechts 20 euro of zelfs minder, maar ze hebben ook een reeks functies en voordelen die u misschien niet wilt laten liggen. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • Meerdere antennes die optimale dekking bieden voor elk apparaat
 • Geavanceerde algoritmen voor signaaloptimalisatie
 • Meerdere vermogensmodi waarmee u het uitgangsvermogen kunt aanpassen aan uw behoeften

Waar kan ik een wifi-versterker kopen?

WiFi-extenders zijn apparaten waarmee uw apparaat verbinding kan maken met een WiFi-netwerk, zelfs als het niet binnen bereik is. Ze worden gebruikt in woningen, kantoren en openbare ruimtes.

Als je een wifi-extender nodig hebt, kun je deze vinden in veel winkels zoals Amazon.