Beste wifi versterker voor buiten van 2022 (TOP10)

De 10 beste wifi versterker voor buiten beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
FLASHOWL WiFi-repeater voor gebruik buitenshuis Wi-Fi Range Extender AC600 Wi-Fi-signaalversterker Weerbestendige WiFi-versterker 2.4G 5 GHz-antennes met high gain 600 Mbps WiFi-brug
 • Weerbestendig voor buiten. IP65 waterdicht en 4KV bliksembeveiliging zorgen voor het gebruik van draadloze repeaters in ruwe buitenomgevingen zoals extreme kou of hitte (-30 ° C ~ 70 ° C), onweersbuien, bliksem- en stormdagen, sneeuw ... Het is speciaal ontworpen voor buitenshuis, zoals Tuin, tuin, openluchtcafé, openluchtrestaurant, gazon, openluchtgangen, buitenkantoor, buitenvilla
 • Vier modi in één apparaat. 4 De modi omvatten de repeater-, router-, AP- en WISP-modus. Repeater-modus wordt gebruikt om de WiFi-dekking van een bestaand draadloos netwerk uit te breiden. De routermodus wordt gebruikt om een direct privé draadloos netwerk te creëren en meerdere apparaten te delen. De AP-modus wordt gebruikt om een bekabeld netwerk te bedekken met een draadloos netwerk. WISP-modus wordt gebruikt om het WLAN-signaal te vergroten en de signaaldekking te vergroten.
 • Dubbele band. De dual-band netwerkvergroter biedt 2,4 GHz tot 150 Mbit / s en 5 GHz tot 433 Mbit / s en transmissiesnelheden tot 600 Mbit / s. 2,4 GHz heeft een sterke compatibiliteit, een langere transmissieafstand en een betere penetratie. 5 GHz heeft minder interferentie en een hogere snelheid. Kies vrijelijk een router-booster-modus om interferentie te voorkomen en de internettoegang beter te ervaren.
 • AC600. De 600 Mbit / s wifi-versterker voor de wifi-extender voor buiten versterkt het wifi-signaal, breidt de signaaldekking uit en elimineert dode zones. 2 omnidirectionele antennes met hoge versterking zorgen ervoor dat het signaal over lange afstanden kan worden verzonden, zoals 500 m buitenshuis of 150 m binnenshuis (de gegevens kunnen variëren afhankelijk van de huidige omgeving).
 • Maak verbinding met veel apparaten. De draadloze wifi-extender is ideaal voor het uitbreiden van wifi naar apparaten zoals iPhone, iPad, Android-apparaten, Echo / Alexa-apparaten, Mac en Smart Plug. Met de Gigabit Ethernet-verbinding WAN en LAN fungeert de WiFi-repeater als een mediabrug om alle bekabelde apparaten zoals Smart TV, multimediaspeler, gameconsole of pc met uw WiFi-netwerk te verbinden.
Bestseller Nr. 2
EMEBAY AC600 wifi-repeater voor binnen en buiten, wifi, versterker, waterdicht, draadloos, outdoor, access point, bereik bij 1 km, 802,11b/g/n, biband 2,4 GHz en 5 GHz
 • De wifi-repeater voor binnen en buiten wordt voornamelijk gebruikt om een gratis wifi-service in een grote ruimte te bieden, zoals fabriek, gemeenschap, straat, koffie of een groot huis enz.
 • Een vermogen van maximaal 1000 mW en 3 leds. Opmerking: Om een sterkste prestatie (1000 mW), moet u HIGH op WiFi Power en 11b ALLEEN op STANDAARD kiezen.
 • Duurzame en waterdichte kooi, uitgerust met paratoner (15 kV ESD) voor verschrikkelijk weer.
 • De AP / Router kan het bereik van een wifi-signaal 2,4 GHz of 5 GHz uitbreiden, het oppervlak bereikt tot 1 km. Opmerking: 1 km bereik is een theoretische waarde, het kan worden verzwakt als er obstakels aanwezig zijn. Daardoor is het bereik van 500 m (diameter is een horizontale emissie, de verticale emissie is minder) een zeer normale waarde.
 • POE (stroomvoorziening via ethernet). Voor het stroomaanbod heb je geen stroomkabel nodig, deze wifi-versterker ondersteunt de POE-functie. Het ondersteunt repeater modus, routermodus, AP-modus en WISP modus.
Bestseller Nr. 3
WAVLINK Wireless Access Point voor buiten, N300 WLAN-repeater outdoor wifi-versterker/router/AP met PoE-bediening, RP-SMA-interface, 2 x 11 dBi-richtantenne
 • Draadloze extender/WLAN-toegangspunt voor buiten: geïntegreerde 11 dBi richtantennes verbeteren de draadloze signaaloverdracht en -ontvangstprestaties aanzienlijk. Speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, ideaal voor draadloze gegevensoverdracht van meer dan 1,5 km (alleen voor geparte PTP- of PTMP-overdracht), getest in barrièrevrij bereik.
 • Weerbestendig access point voor buiten: IP65-gecertificeerde waterdichte behuizing die continue werking in ruwe buitenomgevingen of in klimaatzones met extreme kou, hitte of aanhoudende vochtigheid garandeert. Flash-bescherming en weerbestendig design zorgen voor een stabiele verbinding onder ruwe buitenomstandigheden.
 • Draadloze punt-tot-brug voor buiten: ondersteunt tot 64 apparaten en biedt een hoge snelheid van 300 Mbps met een 100 M Ethernet-aansluiting en een 2 x 2 MIMO-antenne. Punt-naar-punt-/meerpuntverbinding (1-4) kan worden gebruikt voor bewakings-/bewakingsnetwerken. Eenvoudige instellingen kunnen een draadloze optimalisatie bereiken en de kwaliteit en effectiviteit van de verbindingsoverdracht verbeteren.
 • Toegang tot meerdere werkmodi: ondersteunt repeater, Wireless Access Point, Routermodus. Dit kan aan je netwerkbehoeften in verschillende omgevingen voldoen. 200 meter draadloze gegevensoverdrachtsbereik, speciaal bepaald door de omgeving en de antennewinst en de prestaties van de client.
 • Flexibele implementatie: De passieve 24 V PoE-adapter ondersteunt de levering tot 80 meter (262 voet) voor eenvoudige installatie en lagere kosten. En het kan worden geïnstalleerd in gebieden waar stopcontacten niet gemakkelijk beschikbaar zijn, waardoor de verandering van de bestaande netwerkinfrastructuur niet meer nodig is.
Bestseller Nr. 4
WiFi-extender WiFi-versterker, Signaalversterker voor Binnen/buiten WiFi-versterker Lange Afstand Hoge Snelheid 5G/2.4G Dual-band Externe Antenne
 • Dubbele frequentie: 2,4 g/5 Ghz dubbele frequentieband, RP‑SMA-connector, duurzaam, lange levensduur
 • Opvouwbaar: een opvouwbare antenne kan in een magnetische positie worden geplaatst of geadsorbeerd voor optimale signaalontvangst
 • Hoge versterking: de externe antenne met hoge versterking versterkt de signaaldekking en stabiliseert het signaal
 • Kan de hoek aanpassen: de twee antennes kunnen loodrecht op 90 graden staan ​​en kunnen indien nodig worden aangepast
 • Veel gebruikt: veel gebruikt in computer draadloze internetkaarten, wifi-adapters, routers en andere apparaten
Bestseller Nr. 5
FLASHOWL Outdoor WIFI Repeater Buitenantenne Wifi-bereikvergroter Dual Band 2.4G & 5G antenne Waterdichte wifi-booster voor buiten Toegangspunt voor buiten
 • Watherproof voor buiten. IP65 waterdicht en 4 KV bliksembeveiliging garanderen het gebruik van draadloze repeaters in ruwe buitenomgevingen zoals extreme kou of hitte (-30 °C ~ 70 °C), onweer, blikseminslag, storm, sneeuw... Het is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, zoals tuin, open luchtcafé, open air restaurant, gazon, open lucht gangen, buitenkantoor, buitenvilla...
 • Vier modi in één apparaat. 4 modi omvatten de repeater-, router-, AP- en WISP-modus. De repeater-modus dient voor het uitbreiden van de wifi-afdekking van een bestaand draadloos netwerk. De router-modus dient voor het maken van een direct privédraadloos netwerk en voor het vrijmaken van meerdere apparaten. De AP-modus dient voor het afdekken van een bekabeld netwerk met een draadloos netwerk. De WISP-modus dient voor het verhogen van het wifi-signaal en voor het uitbreiden van de signaalafdekking.
 • dual-band. De dual-band netwerkextender biedt 2,4 GHz tot 150 Mbit/s en 5 GHz tot 433 Mbit/s en overdrachtsnelheden tot 600 Mbit/s. 2,4 GHz heeft een sterke compatibiliteit, een langere overdrachtssnelheid en een betere doordringing. 5 GHz heeft minder interferentie en een snellere snelheid. Selecteer vrij een routerbooster-modus om storingen te voorkomen en de internettoegang beter te beleven.
 • AC600. De wifi-versterker met 600 Mbit/s voor de wifi-range-extender buiten versterkt het wifi-signaal, breidt de signaalafdekking uit en elimineert dode zones. 2 ronde straalantennes met hoge versterking zorgen ervoor dat het signaal op grote afstanden zoals 500 m buiten of 150 m binnenshuis kan worden overgedragen (de gegevens kunnen afhankelijk van de huidige omgeving verschillen).
 • Maak verbinding met veel apparaten. De draadloze wifi-extender is ideaal voor de uitbreiding van wifi naar apparaten zoals iPhone, iPad, Android-apparaten, echo/Alexa-apparaten, Mac en Smart Plug. Met de Gigabit ethernet-aansluiting WAN en LAN fungeert de wifi-repeater als mediabong om alle bekabelde apparaten zoals smart-tv, multimediaspeler, gameconsole of pc met je wifi-netwerk te verbinden.
Bestseller Nr. 6
AC600 Dualband 2,4 + 5 GHz 600 Mbit/s Outdoor WLAN Repeater, PoE Access Point/WLAN-versterker/WiFi-antenne/WiFi-rangeextender/draadloze router buiten (weerbestendig, hoog bereik, WN570HA1)
 • ✅ 【Hoge overdrachtscapaciteit 802.11AC 2,4 + 5 GHz outdoor wifi-repeater】 – Deze WN570HA1 outdoor wifi-repeater ondersteunt de nieuwste wifi-standaard 802.11AC, die ongelooflijk 3 keer sneller is dan 802.11 N. Een dual-band wifi-antenneverlenger kan je bestaande draadloze netwerk met één snelheid uitbreiden. Tot 2,4 GHz op 150 Mbps en 5 GHz op 433 Mbps met MTK 7688A+7610E dual-chips voor stabielere prestaties.
 • ✅ 【2 afneembare Omnidirectionele outdoor wifi-antennes met 7 dBi buitenshuis】 – Een hogere antennewinst versterkt het wifi-signaal aanzienlijk en breidt een bredere afdekking buiten, de stabiliteitstechnologie voorkomt automatisch kanalen door het gebruik van de kanaalselectiefunctie, voldoet aan een draadloos netwerk met een lang bereik van buitenaf en dekt moeilijk bereikbare plaatsen.
 • ✅ 【Power-over-Ethernet toegangspunt Outdoor Access Point (AP)】 – Ingebouwde Power over Ethernet (PoE), zodat het kan worden geïnstalleerd op gebieden waar het stopcontact niet beschikbaar is, door je stroomvoorziening en je netwerkgegevensverbinding in één RJ-45-kabel te combineren.
 • ✅ 【Weerbestendige wifi-versterker voor buiten IP65 voor moeilijke omgeving】 – zorgt voor een continu gebruik in moeilijke omgevingen of in extreme koude, hitte of continu vocht, bestand tegen grote vocht- en temperatuurbereiken (-30 °C ~ 70 °C) (-22 °F ~ 158 °F). V ESD, bescherming tegen de 4 kV flits, zorgt voor een stabiele verbinding onder moeilijke buitenomstandigheden.
 • ✅ 【AC600-vermogensuitrusting】 – De volgende generatie WLAN, voldoet aan de normen IEEE 802.11 ac/a/b/g/n, tot maximale bibandsnelheid tot 600 Mbps is het een upgrade-versie van de N300 (300 Mbps). Hiermee kun je meer apparaten tegelijkertijd met de dubbele band) verbonden houden om de dubbele band vast te houden. is een grotere keuze voor HD-streaming, online games en andere taken die zich met veel bandbreedte bevindt.
UitverkoopBestseller Nr. 7
TP-Link 300 Mbps Wifi Versterker, 1 100 Mbps LAN-poort, intelligent signaallampje, Boost uw Wifi-dekking (TL-WA850RE)
 • De range extender versterkt het draadloos signaal, zodat ook voorheen moeilijk bereikbare of aan te sluiten gedeelten probleemloos worden bereikt
 • Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen
 • Draadloos dekkingsgebied eenvoudig uit te breiden met een druk op de knop van de range extender
 • Via de ethernet aansluiting kan de extender fungeren als draadloos adapter, om apparaten via een kabel aan te sluiten
 • Tether app zorgt voor eenvoudige toegang en management via uw mobiele apparaat
UitverkoopBestseller Nr. 8
TP-Link 300Mbps Wifi Versterker met stopcontact behoud (TL-WA860RE)
 • Externe antennes zorgen voor een nog betere dekking
 • Superklein gebruik, eenvoudig aan het stopcontact te bevestigen; zendvermogen maximaal: 20 dBm
 • Eenvoudige wifi-uitbreiding door druk op de range extension-knop; bedrijfstemperatuur: 0 °C ~ 40 °C; bewaartemperatuur: -40 tot 70 graden Celsius
 • LAN-poort voor het verbinden van bekabelde netwerkapparaten zoals Blu-ray-spelers, spelconsoles, tv's enz; in een WLAN; bedrijfsvochtigheid: 10% ~ 90%, niet-condenserend
 • Inhoud: TP-Link TL-WA860RE, snelstartgids (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 9
NETGEAR WiFi-repeater (EX3700), WiFi-versterker AC750, WiFi-booster, Elimineer dode zones, tot 90m², krachtig wifi-repeater boostsignaal, compacte wifi-extender, compatibel met alle dozen
 • UITGEBREIDE DRAADLOZE DEKKING: Voegt tot 90m2 Wi-Fi-dekking toe en verbindt tot 15 apparaten zoals pc's, smartphones, luidsprekers, IP-camera's, tablets, enz
 • AC750 WI-FI SPEED: Levert prestaties tot 750 Mbps met behulp van gepatenteerde Dual Band-technologie FastLane-technologie
 • UNIVERSELE COMPATIBILITEIT: Werkt met elke draadloze box, router, gateway of kabelmodem met Wi-Fi
 • BEKABELDE ETHERNET-POORT: Voor het aansluiten van gameconsoles, streaming spelers of een ander bekabeld apparaat in de buurt met behulp van de 10/100M-poort voor maximale snelheid
 • BEVEILIGING: ondersteunt draadloze beveiligingsprotocollen WEP en WPA/WPA2
UitverkoopBestseller Nr. 10
AVM FRITZ!Repeater 2400 International Multiroom MESH Wi-Fi unit, Dual Band AC+N met tot 1.733 Mbit/s (5 GHz) + 600 Mbit/s (2,4 GHz), Access Point, WPS, Gigabit LAN
 • Multiroom MESH Wi-Fi met de druk op een knop: Snelle en automatische set-up van FRITZ!-producten tot een intelligent Multiroom MESH Wi-Fi-netwerk met optimale prestaties, compatibel met alle gangbare wifi-routers, uitstekend in combinatie met een FRITZ!Box (Mesh Master)
 • Verhoogt snel en eenvoudig het bereik van je wi-fi netwerk met WLAN AC+N tot 1.733 Mbit/s (5 GHz 4 x 4) en tot 600 Mbit/s (2,4 GHz 4 x 4) + 1 gigabit LAN-poort voor de opbouw van een LAN-brug (access point) of voor netwerkapparaten zonder wifi-functie
 • De LED geeft de status en de kwaliteit van het wifi-signaal aan, helpt je om de optimale positie voor de repeater te vinden
 • Compatibel met alle draadloze routers met de standaard 802.11ac/n/g/b/a
 • Inhoud: AVM FRITZ!Repeater 2400, installatie-instructies, 1 x netwerkkabel

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste wifi-versterker voor buiten. Bijvoorbeeld het bereik van dekking en vermogen.

De beste wifi-versterkers voor buiten moeten een groot gebied kunnen bestrijken en een hoog uitgangsvermogen bieden. Ze moeten ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn.

Er zijn veel verschillende soorten wifi-versterkers waaruit u kunt kiezen, waaronder mesh-systemen, vaste systemen en draagbare systemen.

Wat zijn de voordelen van een wifi-versterker voor buiten?

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We hebben het thuis, op kantoor en zelfs op openbare plaatsen. Het is een van de meest gebruikte services ter wereld en dat al heel lang.

WiFi-versterkers zijn apparaten die WiFi-signalen kunnen versterken om dekking te bieden voor grote gebieden zoals parken, stadions of stranden. Ze werken met behulp van directionele antennes om signalen uit te zenden op meerdere frequenties en vermogensniveaus.

Wat zijn de nadelen van een wifi-versterker voor buiten?

WiFi-toegang is essentieel voor veel soorten activiteiten. Bij wifi-versterkers voor buiten zijn er enkele nadelen waar mensen zich bewust van moeten zijn voordat ze er een kopen.

Nadelen van een outdoor wifi versterker:

 • Het werkt niet goed op een plaats met veel obstakels zoals bomen en gebouwen.
 • Het signaal bereikt mogelijk niet het hele gebied omdat het wordt geblokkeerd door muren en gebladerte.
 • Het signaal kan niet door muren en ramen gaan.

Welke functies moeten er in een wifi-versterker zitten?

Veel mensen hebben moeite om een goed wifi-signaal in huis te krijgen. Dit komt omdat de wifi-versterker kan worden gebruikt om het signaal te versterken en de connectiviteit te verbeteren.

Een wifi-versterker kan op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd – in huis, op kantoor of zelfs buitenshuis. Het is belangrijk op te merken dat niet alle versterkers gelijk zijn gemaakt. Sommige zijn meer geschikt voor gebruik buitenshuis, terwijl andere beter geschikt zijn voor gebruik binnenshuis.

De functies van een WiFi-versterker zijn onder meer:

 • Antenne: de antenne is verantwoordelijk voor het verzenden en ontvangen van signalen van andere apparaten die erop zijn aangesloten. Het helpt ook bij het verbeteren van het bereik en de stabiliteit van het signaal door het beschikbare vermogen aan de ontvangerzijde te vergroten.
 • Eindversterker: dit onderdeel verhoogt het beschikbare vermogen aan de ontvangerzijde door de versterking van het systeem te vergroten, wat de prestaties verbetert.

Hoe werkt een wifi-versterker voor buiten?

De outdoor wifi-extender is een apparaat dat het bereik van een bestaand wifi-netwerk uitbreidt om gebieden te dekken die niet dicht genoeg bij de router zijn. Het maakt gebruik van radiosignalen om gegevens te verzenden en te ontvangen.

Een wifi-extender voor buiten werkt door een bestaand wifi-netwerk te verbinden met een radiozender. De zender zendt en ontvangt signalen van de router, die ze vervolgens opnieuw uitzendt over een groter gebied. Hiermee kunt u het wifi-signaal van uw huis buiten uw eigendomsgrens uitbreiden, naar nabijgelegen gebieden waar het anders te zwak of onmogelijk te bereiken zou zijn.

Welke soorten wifi-versterkers zijn er op de markt?

WiFi-versterkers worden gebruikt om WiFi-signalen te versterken. Er zijn twee soorten wifi-versterkers: bekabeld en draadloos.

Bedraad: bekabelde versterkers gebruiken een USB-kabel om verbinding te maken met een computer of laptop, en worden vaak gebruikt in kantoren en huizen.

Draadloos: Draadloze versterkers gebruiken een toegangspunt of router om het versterkte signaal via de ether te verzenden. Ze kunnen overal in huis, op kantoor of onderweg worden geplaatst.

Hoeveel kosten wifi-versterkers?

WiFi-versterkers zijn een geweldige manier om uw signaal in uw huis of kantoor te versterken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen en zijn gemakkelijk online te vinden.

WiFi-versterkers kunnen worden gekocht voor slechts 20 euro of zelfs minder, maar ze hebben ook een reeks functies en voordelen die u misschien niet wilt laten liggen. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • Meerdere antennes die optimale dekking bieden voor elk apparaat
 • Geavanceerde algoritmen voor signaaloptimalisatie
 • Meerdere vermogensmodi waarmee u het uitgangsvermogen kunt aanpassen aan uw behoeften

Waar kan ik een wifi-versterker kopen?

WiFi-extenders zijn apparaten waarmee uw apparaat verbinding kan maken met een WiFi-netwerk, zelfs als het niet binnen bereik is. Ze worden gebruikt in woningen, kantoren en openbare ruimtes.

Als je een wifi-extender nodig hebt, kun je deze vinden in veel winkels zoals Amazon.