Beste wifi thermostaat van 2022 (TOP15)

De 15 beste wifi thermostaat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Touchscreen Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Intelligente voor Gasboiler Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A
 • Onilne Easy Control: thermostaat voor vloerverwarming, de thermostaat is geschikt voor ketels en boilers, je kunt deze thermostaat online via de app "Tuya" bedienen, je smartphone kan de thermostaat altijd en overal bedienen, de kamertemperatuur vooraf veranderen en je levensstijl verbeteren en de huidige status via de app zien.
 • Thermostaatprogrammering: het apparaat heeft een programmeerbare 5+1 + 1 zeven programmeerbare periodes maximaliseert het comfort en de energiebesparing, waarmee je de verwarming van je huis aan je levensstijl kunt aanpassen, zodat het comfortabel warm is als je thuis bent en energie bespaart.
 • Compatibel met Google Home en Alexa: Bluetooth en wifi kunnen worden gebruikt om snel met je mobiele telefoon te verbinden, de bedrijfsstappen zijn eenvoudig: spraakbediening van de integratie en verwarming van het intelligente huis met Amazon Alexa en Google Assistant. Voer gewoon een spraakopdracht in voor het in- en uitschakelen van de thermostaat en zelfs op een bepaalde temperatuur naar behoefte (bijv. Alexa, zet de woonkamer op 20°)
 • 【Multi-vermogen】 Verdeling 0,5 °C; instelbaar bereik tussen 5 en 35 °C; LCD-scherm met touch-knop is ook in het donker gemakkelijk te lezen; andere functies: handmatige modus in de programmeermodus, temperatuurkalibratie; slaapgeheugenfunctie, kindervorstbescherming, kalibratie, bescherming tegen hoge temperaturen. verschil in de oorspronkelijke temperatuur, enz.
 • 【Toepasselijk en after-sales】 Wij maken producten die je leven vergemakkelijken, het spiegeldesign maakt het mogelijk om van het intelligente leven te genieten, terwijl je de ruimte decoreert, natuurlijk geldt onze 30 dagen geld-terug-garantie ook voor de garantie. Als je thermostaat om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan direct contact met ons op om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bestseller Nr. 2
Kavolet Wi-Fi Smart Thermostaat, 5A temperatuurregelaar, app-bediening, water-/gasboiler-thermostaat voor thuis, compatibel met Alexa/Google Home
 • Geschikt voor water- en gasketel. Kan vanaf je telefoon worden bediend voordat je naar huis komt.
 • Ontvang automatisch de temperatuur, luchtvochtigheid en PM2.5 van de regio om een intelligente scène te creëren.
 • 0,5 °C nauwkeurigheid houdt de temperatuur binnen het door jou ingestelde niveau. Met een interne sensor waarneembare omgevingstemperatuur.
 • Touchscreen-display met zwart licht, gemakkelijk af te lezen. Je hoeft geen batterij of gegevensopslag te gebruiken wanneer energie is uitgeschakeld.
 • Zes programmeerbare periodes maximaliseren comfort en zuinigheid. Compatibel met Alexa, Google Home.
Bestseller Nr. 3
Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Touchscreen Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Intelligente voor Gasboiler Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A
 • App-bediening: de ketelcontroller is geschikt voor de verwarming van gas- en waterketels, je kunt deze thermostaat online via de app "Tuya" altijd en overal bedienen en de huidige status wordt op de app weergegeven. De kamertemperatuur verandert snel en je voelt je thuis goed.
 • 【Weekprogrammering】 Het apparaat heeft 3 programmeerbare periodes 5 + 2/6 + 1/7 maximaliseert het comfort en de energiebesparing, je kunt de verwarming van je huis aanpassen aan je levensstijl, zodat je je comfortabel warm voelt als je uitgaat; eenvoudige gebruikersinterface voor buitengewoon gebruiksgemak.
 • Spraakbesturing: compatibel met Google Home en Alexa. Bluetooth en wifi kunnen worden gebruikt om snel met je mobiele telefoon te verbinden, de stappen zijn eenvoudig: spraakbesturing van de integratie en verwarming van het intelligente huis met Amazon Alexa en Google Assistant. Voer gewoon een spraakopdracht voor het in- en uitschakelen van de thermostaat en zelfs op een bepaalde temperatuur naar behoefte in.
 • 【Multi-vermogen】 instelbaar bereik tussen 5 en 35 °C; LCD-scherm met touch-knop is ook in het donker gemakkelijk te lezen; extra functies: handmatige programmeermodus, temperatuurkalibratie; geheugenuitschakeling, kinderbeveiliging, vorstbeveiliging, begintemperatuurverschil enz.
 • Toepasselijk en na verkoop: wij produceren producten die je leven vergemakkelijken, het spiegelontwerp maakt het mogelijk om van het intelligente leven te genieten, terwijl je je kamer decoreert. Als je thermostaat om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan direct contact met ons op om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bestseller Nr. 4
Karlak Programmeerbare Smart WiFi thermostaat, plug-outlet, mini-temperatuurregelaar, 15 A, draadloze plug-in socket app-bediening, voice control schedule, timer, elektrische schakelaar voor verwarmingskoelapparaten
 • App-afstandsbediening: je kunt de Smart Plug via de app in je smartphone via een 2,4 GHz wifi-verbinding bedienen. Bedien hem altijd en overal.
 • Programmeerbare thermostaat: eenvoudige instelling van tijdschema's, temperatuur (-20 ~ 100 ℃/-4 ~ 212 ℉) en countdown-timer met je smartphone.
 • Handsfree spraakbesturing: compatibel met / Assistant, zodat je aangesloten apparaten met eenvoudige spraakopdrachten kunt bedienen.
 • Meerdere veiligheidsgaranties: (1) ingebouwde zekering voor overbelastingsbeveiliging en ondersteunt AC 100-260 V ingangsspanning, 15 A maximale belasting. (2) Laagspanningsvoorziening van de 3,5 mm temperatuursensoraansluiting, veilig en zonder risico op elektrische schokken. (3) Kindveilig stopcontact.
 • Veel gebruikt: toepasbaar voor draagbare ruimteverwarmingen, infraroodverwarmingen, oliegevulde radiatoren, elektrische kachels, raamairconditioners, verdampingskoelers, carterkoeler enz.
Bestseller Nr. 5
PNI CT36 Draadloze slimme thermostaat met WiFi-internetbediening voor thermische energiecentrales | TuyaSmart APP
 • Met behulp van de Tuya Smart-applicatie weet u op elk moment de temperatuur in uw huis of kunt u de PNI CT36-thermostaat eenvoudig rechtstreeks vanaf het werk of vanuit andere gebieden waar u zich bevindt, bedienen met de Tuya Smart-applicatie.
 • De applicatie is compatibel met iOS (minimaal v9) of Android (minimaal v4.2). Belangrijk, de wifi-router moet werken op 2,4 GHz
 • Met een ontwerp dat perfect past in elk frame van uw huis, met een groot scherm en verlichting met illustraties waarmee u de temperatuur kunt aanpassen voor het beste comfort in uw huis of kantoor.
 • Naast het CT35-model heeft de slimme thermostaat PNI CT36 een hysterese van minder dan 0,2 ° C Celsius Een kleine hysterese op de thermostaat bepaalt een kleiner verschil tussen de maximum en minimum temperatuur in de stal, dus een beter thermisch comfort.
 • De slimme thermostaat PNI CT36 wordt geleverd in een pakket met muurbevestigingselementen of tafelsteun. De centrale unit heeft ook de benodigde elementen voor wandmontage in het pakket opgenomen.
Bestseller Nr. 6
KETOTEK Smart thermostaat WiFi voor elektrische vloerverwarming 16A met sonde, programmeerbare kamerthermostaat compatibel Alexa/Google Home/Tuya Spraak en APP bediening WLAN
 • 【WiFi-thermostaat】 Dit is een voor wifi geschikte thermostaat voor elektrische vloerverwarming (ook volledig functioneel zonder wifi). WiFi-connectiviteit biedt gemakkelijke toegang tot de thermostaat vanaf uw smartphone en compatibiliteit met Alexa of Google Assistant. Inbouw, ingang: 90~240V, 50/60Hz, uitgang: stroom Imax 16A. 220V AC-voeding is vereist om de thermostaat van stroom te voorzien. Productgrootte: 86 mm * 86 mm.
 • 【Slimme bediening via app en spraak】 Deze Smart thermostaat vloerverwarming maakt eenvoudig verbinding met wifi om de temperatuur en instellingen vanaf je smartphone of tablet te regelen met behulp van de smart life-app of de tuya-app. Koppel de thermostaat aan apparaten met stemassistenten zoals Alexa of Google Home om eenvoudige spraakopdrachten te gebruiken om de thermostaat te bedienen. 2,4 GHz wifi vereist.
 • 【Wekelijkse programmering】 De thermostaat vloerverwarming biedt een keuze aan werkmodi die bij uw levensstijl passen, inclusief handmatige modus, vakantiemodus en programmamodus. De programmamodus omvat een planning van 5/2 dagen, 6/1 dag en 7/0 dagen met maximaal 6 verschillende tijdinstellingen per dag, waarmee u energie en kosten bespaart op uw energierekening.
 • 【Open raamdetectie】 De ventilatiefunctie inschakelen om energiebesparing te vergemakkelijken. Deze thermostaat vloerverwarming WiFi kan worden geconfigureerd om een ​​snelle temperatuurdaling te detecteren (zoals wanneer een deur of raam openstaat) en de verwarming automatisch uit te schakelen om energieverspilling te voorkomen.
 • 【Meer functies voor uw behoeften】 Temperatuurkalibratie, ventilatiefunctie, resetfunctie, vorstbeveiliging, kinderslot, hoge/lage temperatuurbeveiliging, uitschakelinstellingen opslaan-functie die alle instellingen worden opgeslagen bij uitschakelen, hysterese-instelling, enz. Pakket: 1 * thermostaat; 2 * schroeven; 1*2.5m NTC externe temperatuursonde; 1* handleiding.
Bestseller Nr. 7
Beok BOT-313 WiFi Progammable Gas Boiler Thermostat, Easy to Program LCD Touchscreen Blue Backlight Display Room Temperature Controller Compatible with Amazon Alexa & Google Home
 • 【APP ONLINE EENVOUDIGE BEDIENING】: u kunt deze thermostaat online bedienen met de "BeokHome"-app, uw thermostaat overal bedienen met uw smartphone en uw kamertemperatuur van tevoren wijzigen, uw levensstijl verbeteren; Ondersteunt app-bediening, gemakkelijker voor het plannen van programma's, het instellen van functies en het controleren van de huidige status per app. U kunt de "BeokHome"-app downloaden in "GooglePlay" of "AppStore", afhankelijk van het systeem van uw mobiele telefoon.
 • 【PROGRAMMEERBARE THERMOSTAAT】: er zijn handmatige modus, automatische modus en vakantiemodus waaruit u kunt kiezen. 5+1+1,5+2,6+1,7 wekelijkse programmeermodus met max 6 perioden per dag. (kan voor elke periode een andere tijd en temperatuur worden ingesteld) dagschema's maximaliseren het comfort en de economie. handmatige modus beschikbaar voor het opschorten van de geconfigureerde schema's, vervang deze door de huidige instelling op basis van uw behoeften.
 • 【MULTIFUNCTIONELE THERMOSTAAT】: 01. Stelt het bereik van regelbare temperaturen in (5-99 graden Celsius); 02. Corrigeerbare instellingen, met functies voor temperatuurcorrectie, huidige klokcorrectie en fabrieksreset, deze thermostaat voldoet wereldwijd aan uw behoeften; 03. Met kinderslot om verkeerde bediening te voorkomen; 04. Temperatuurtoeslag instelbaar (0,5-4,5 graden Celsius); 05. Antivriesfunctie beschikbaar.
 • 【ENERGIEBESPAREND & HOGE PRESTATIES】 Deze wifi-thermostaat ondersteunt detectie van een open raam, zodat het verwarmingsapparaat wordt gesloten om energie te besparen wanneer de sensor detecteert dat de binnentemperatuur plotseling daalt. Meer functies: Handmatige modus is ook aanwezig in programmeermodus; Temperatuur Kalibratie; Geheugenfunctie wanneer uitgeschakeld; Kinderslot; Antivriesfunctie en bescherming tegen hoge temperaturen, starttemperatuurverschil enz.
 • 【100% TEVREDENHEIDSGARANTIE】: 30 dagen geld-terug-garantie, wij maken producten die uw leven vereenvoudigen; natuurlijk doet onze garantie hetzelfde. Als je thermostaat om wat voor reden dan ook niet aan je verwachting voldoet, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen om je vraag zo snel mogelijk op te lossen.
Bestseller Nr. 8
Kavolet Wi-Fi Smart thermostaat, digitale temperatuurregelaar, app-control LCD-display, touchscreen, per week programmeerbare elektrische vloerverwarming, thermostaat voor thuis, school, kantoor, hotel, 16 A
 • App-bediening: de intelligente thermostaat kan via mobiele telefoon worden aangestuurd voordat je naar huis gaat. (App: slimheid) Handmatige en automatische modus, je kunt de handmatige modus of de automatische modus afhankelijk van het doel selecteren.
 • Toepassing: geschikt voor elektrische verwarming. Perfect voor thuis, kantoor, winkelcentrum, hotel enz. Kinderbeveiliging, toetsvergrendeling moet misbruik door kinderen voorkomen.
 • LCD-touchscreen: elegant uiterlijk, effen design, krasbestendig. Groot LCD-aanraakscherm met achtergrondverlichting voor eenvoudig aflezen. Geheugenfunctie, geen uitschakelen, gegevens opslaan bij het uitschakelen.
 • Temperatuurnauwkeurig: interne sensor-bodemsensor die de omgevingstemperatuur en de bodemtemperatuur kan registreren. Automatische temperatuurregistratie, nauwkeurigheid: 1 °C.
 • Wekelijks programmeerbaar: de thermostaat ondersteunt verschillende temperatuurinstellingen met 6 tijdmodi per dag.
Bestseller Nr. 9
Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Touchscreen Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Slimme voor Waterverwarming Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A
 • Onilne Simple Control: Thermostaat voor vloerverwarming, thermostaat is geschikt voor vloerverwarming, waterventielen en warmwatersystemen. Je kunt deze thermostaat online via de "Tuya"-app bedienen, je smartphone kan de thermostaat altijd en overal bedienen, je kunt de kamertemperatuur vooraf regelen, je verbetert de status en je levensstijlfuncties en weergave via de app.
 • Thermostaatprogrammering: het apparaat heeft een programmeerbare 5+1 + 1 zeven programmeerbare periodes maximaliseert het comfort en de energiebesparing, waarmee je de verwarming van je huis aan je levensstijl kunt aanpassen, zodat het comfortabel warm is als je thuis bent en energie bespaart.
 • Compatibel met Google Home en Alexa: Bluetooth en wifi kunnen worden gebruikt om snel met je mobiele telefoon te verbinden, de bedrijfsstappen zijn eenvoudig: spraakbediening van de integratie en verwarming van het intelligente huis met Amazon Alexa en Google Assistant. Voer gewoon een spraakopdracht in voor het in- en uitschakelen van de thermostaat en zelfs op een bepaalde temperatuur naar behoefte (bijv. Alexa, zet de woonkamer op 20°)
 • 【Multi-vermogen】 Verdeling 0,5 °C; instelbaar bereik tussen 5 en 35 °C; LCD-scherm met touch-knop is ook in het donker gemakkelijk te lezen; andere functies: handmatige modus in de programmeermodus, temperatuurkalibratie; slaapgeheugenfunctie, kindervorstbescherming, kalibratie, bescherming tegen hoge temperaturen. verschil in de oorspronkelijke temperatuur, enz.
 • Toepassing: wij maken producten die je leven vergemakkelijken, elegant uiterlijk, eenzijdig design, krasbestendig. Groot lcd-display met touchscreen met achtergrondverlichting. 9 soorten systeemtalen. Activeert automatisch de vakantiemodus, energiebesparend en comfortabel. Natuurlijk geldt ook onze garantie: een 30 dagen geld-terug-garantie.
Bestseller Nr. 10
WiFi Nieuwe Verwarming Thermostaat Programmeerbare Kamertemperatuur Controller voor Elektrische vloer Verwarming Water Temperatuur Vochtigheid Weerstation Tuya/Smart Leven APP Draadloze Controle Alexa/Google Thuis
 • Functioneel verwarmingssysteem: bediening met Tuya Wi-Fi protocol voor watervloerverwarming. Zorg voor maximaal en uitgebreid gemak aan uw slimme leven voor huistemperatuur en bewaak eenvoudig de temperatuur binnen en vochtigheid. De stroom is 16A voor elektrische vloerverwarming.
 • Bezel-less en Windowless Touch Control: Geweldig nieuw aanraakontwerp met lensrand 2.5D boogeffect. Samen met een kleurrijk LED-scherm dat eruit ziet als een prachtig landschap en een verborgen aanraakknop vereenvoudigt de UI in grote mate. Het ultradunne ingebedde paneel, standaard 86mm vierkante cassettes en 60mm Europese cassettes voldoen aan alle installatieomgevingen.
 • Smart Home Compatibel met Weerstation ondersteund: Werken met Alexa Google Home, biedt deze nieuwe thermostaat de meest comfortabele temperatuur voor uw huis via eenvoudige spraakopdracht, waardoor uw handen op een veel eenvoudigere manier worden bevrijd; Nieuwe aankomst wordt alleen geleverd met het weerstation voor luchtvochtigheid en ultraviolet, samen met power-off bescherming om verlies van gegevensinstellingen te voorkomen.
 • Smart Phone APP Afstandsbediening: Bedien uw huistemperatuur op afstand om geavanceerd comfort te bereiken via uw Tuya/Smart Life App zonder hub nodig, eenvoudig te bedienen op uw smartphones waar u ook bent, ondersteunt het creëren van producten lokale groepen/aandelen om onbeperkte gecentraliseerde controle te bereiken over het aantal producten/multi-terminal controle voor real-sensing intelligentie.
 • Handen Programmering: Ondersteunt volledige automatische programma's of handmatige instelling 5+1+1 dagen wekelijks schema van 6 fasen dagelijks, waardoor u het maximale gemak voor verschillende situaties krijgt, wat de energiebesparende, kostenbesparing en milieuvriendelijk voor een echte zin verduidelijkt.
Bestseller Nr. 11
PNI Intelligente thermostaat CT400 draadloos, met wifi, 2-zone-besturing via het internet, voor warmteenergiecentrales, pompen, magneetventielen, app TuyaSmart histerezis 0,2 °C, wit
 • De intelligente thermostaat PNI CT400 is ontworpen om klanten extra comfort te bieden, thuis, op kantoor of in andere ruimtes. Hij biedt de mogelijkheid om het verwarmingssysteem automatisch te bewaken en te bedienen, door elke dag van de week tijdschema's in te stellen of handmatig, op afstand te stellen, altijd en overal via het internet en de speciale Tuya Smart smartphone-toepassing (Android/iOS).
 • Het pakket bevat twee regeleenheden (meetvormer), die de temperatuurregeling en -bewaking in twee afzonderlijke ruimten mogelijk maken. PNI CT400 is compatibel met alle warmtekrachtcentrales met thermostaatcompatibele NO-relaisingang zonder potentieel.
 • Plaats de thermostaat in de Tuya Smart-toepassing en je kunt de volledige controle over het verwarmingssysteem in huis overnemen.
 • Toon de kamertemperatuur aan, stel de gewenste omgevingstemperatuur in, plan de dagelijkse bedrijfsuren, activeer de tijdgestuurde werking en nog veel meer.
 • Als de detectiemodus "Open venster" (OWD) in de geavanceerde instellingen is ingeschakeld, schakelt het systeem de verwarming automatisch uit wanneer de temperatuur plotseling daalt (standaard 2 °C in 15 minuten), en wordt het bijbehorende symbool op het scherm weergegeven.
Bestseller Nr. 12
VIESTA TH70 Thermostaatstekker met wifi, stekkerthermostaat voor infraroodverwarming, verwarmingspanelen
 • App (Android & Apple) WiFi-verbinding
 • Spraakbesturing (Google Assistant en Alexa)
 • Temperatuurregeling na 0,5 °C
 • Eenvoudige bediening en programmering
 • Energiezuinig
Bestseller Nr. 13
MRC WiFi Smart Thermostaat/kamerregelaar met vloersensor voor vloerverwarming, elektrische verwarming, convector, Tuya Smart App
 • Wifi-thermostaat met kamersensor en vloersensor voor vloerverwarming, elektrische verwarming, infraroodverwarming, ketel, convector enz.
 • Compatibel met slimme luidsprekers met Alexa, Google Home, SmartThings en de Tuya Smarthome app
 • Geïntegreerd in schakelprogramma's met 55 x 55 mm afmetingen van GIRA, Merten, Berker, JUNG en ELSO
 • Weekprogramma met drie verwarmingsperioden per dag, raam-open detectie, vorstbeschermingsfunctie, vakantiemodus en kinderbeveiliging
 • Groot 6,1 cm kleurenaanraakscherm voor goede leesbaarheid en eenvoudige bediening. Menu in 6 talen beschikbaar
Bestseller Nr. 14
tado° Slimme Radiatorknop Starterskit V3+, Inhoud 2x Slimme Radiatorknop – Intelligente verwarmingsaansturing, doe-het-zelf installatie, werkt met Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant,Wit
 • Regel je verwarming van overal met de tado° app, verlaag je energieverbruik en bespaar geld met de intelligente features die tado° biedt
 • Als er niemand thuis is of er wordt een open raam gedetecteerd, herinnert de tado° app je er via pushmelding aan de verwarming lager te zetten
 • Slimme Schema’s voor de perfecte temperatuur per kamer, altijd; alleen actief als iemand thuis is; kan als optie met één klik in app worden aan/ uitgeschakeld
 • Ideaal voor stadsverwarming of blokverwarming; de Slimme Radiatorknop past op de meeste radiatoren met thermostatische radiatorventielen verschillende adapters worden meegeleverd
 • Klimaatcomfort: Krijg inzicht in de binnenluchtkwaliteit en tips, als bijv. de lucht te vochtig is en er schimmelvorming kan ontstaan
Bestseller Nr. 15
Inkbird WiFi ITC-308 Digitale Temperatuurregelaar Verwarming Koeling Thermostaat met Draadloos Alarm Smartphone APP voor Thuisbrouwen Gisting Fokkerij Incubatie Kas
 • ★ 【WIFI & APP】 WIFI slimme controller ondersteunt zowel IOS als Android, WIFI ondersteunt 2,4 GHz Wi-Fi-router, gratis APP
 • ★ 【Dubbele Relaisuitgang】 Dubbele relaisuitgang, die tegelijkertijd een verwarmings- en koelapparaat kan aansluiten.
 • ★ 【Alarm Voor Kluis】 Het biedt een alarm voor het instellen van een hoge / lage temperatuurlimiet en een storingsalarm voor de sensor.
 • ★ 【Handig Ontwerp】 Plug-n-play, makkelijk te gebruiken. Ondersteuning ℃ / ℉ lezen en temperatuurkalibratie.
 • ★ 【Breed Gebruik】 De thermostaat kan worden gebruikt voor veel verschillende gebieden waar een temperatuurnauwkeurige koel- of verwarmingsfunctie vereist is.

Een wifi-thermostaat is een apparaat dat in huis kan worden geïnstalleerd om verwarming en koeling te regelen. Het maakt gebruik van wifi om te communiceren met de centrale verwarming en koeling.

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste wifi-thermostaat voor uw huis. Deze omvatten het merk, functies, prijs, installatieproces, doelgroep en meer.

De beste manier om erachter te komen welke voor u geschikt is, is door uw eigen onderzoek naar elk van deze factoren te doen en beoordelingen te lezen van andere kopers die er al een hebben gekocht.

Wat zijn enkele voordelen van het kiezen van een wifi-thermostaat?

Met wifi-thermostaten regel je de temperatuur van je huis op afstand. Ze zijn ook in staat om uw patronen te leren en dienovereenkomstig aan te passen.

WiFi-thermostaten worden steeds populairder omdat ze veel voordelen bieden ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Waaronder:

 • Verbeterde energie-efficiëntie
 • Verhoogd comfort
 • Verminderde impact op het milieu
 • Temperatuurregeling op afstand

Wat zijn enkele van de functies die een wifi-thermostaat zou moeten hebben?

Een wifi-thermostaat is een draadloos apparaat dat in een huis kan worden geïnstalleerd en waarmee de huiseigenaar de temperatuur vanaf zijn smartphone kan regelen.

Om uw wifi-thermostaat efficiënter te maken, moet deze functies hebben zoals:

 • Locatiebewustzijn
 • Temperatuursensor
 • Weervoorspelling

Wat is het verschil tussen een wifi-thermostaat en een programmeerbare thermostaat?

Het verschil tussen een wifi-thermostaat en een programmeerbare thermostaat is de manier waarop ze de temperatuur regelen.

Een wifi-thermostaat is verbonden met je wifi-thuisnetwerk, waardoor het handiger is om je verwarmings- en koelsysteem overal ter wereld te bedienen.

Een programmeerbare thermostaat heeft zijn eigen programmering, dus je kunt verschillende schema’s instellen om de temperatuur gedurende de dag automatisch te wijzigen.

Wat zijn de verschillende soorten wifi-thermostaten op de markt?

WiFi-thermostaten zijn een nieuwe trend in de wereld van woningverwarming. Ze bieden u het gemak om uw verwarming overal in huis te kunnen regelen.

Er zijn drie verschillende soorten wifi-thermostaten op de markt:

 • Slimme wifi-thermostaat: dit type apparaat is verbonden met je smartphone en gebruikt zijn apps om de temperatuur te regelen. Het heeft een digitaal display zodat je altijd kunt zien wat de temperatuur is, evenals een spraakassistent die je vertelt wanneer het tijd is om het te veranderen.
 • Analoge wifi-thermostaat: dit type apparaat ziet eruit als een ouderwetse wijzerplaat en gebruikt een naald of draaiknop om uw verwarmingsinstellingen aan te passen. Het heeft ook een analoog display en kan worden aangesloten op andere apparaten via de poorten of kabels,

Hoeveel kost het om een wifi-thermostaat aan te schaffen?

De gemiddelde kosten van een wifi-thermostaat zijn ongeveer 200 euro. Het kan echter variëren, afhankelijk van de functies die u zoekt en het merk.

De prijs van wifi-thermostaten wordt meestal bepaald door de functies die ze bieden. Hoe geavanceerder een wifi-thermostaat bijvoorbeeld is, hoe hoger de prijs zal zijn. De fabrikanten proberen hun prijzen ook concurrerend te houden door kortingen aan te bieden bij aankoop van meerdere eenheden tegelijk of een pakketdeal.