Beste wifi deurbel van 2023 (TOP15)

De 15 beste wifi deurbel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Reolink 5MP Video Deurbel Wi-Fi met Camera, Groothoek, Tweeweg Audio, Slimme Menselijke Detectie en Waarschuwingen, Dual-band WiFi, SD-kaartsleuf, Cloudopslag, Video Doorbell WiFi (Plug-in Versie)

 • 5MP Super HD Dag & Nacht: Onovertroffen 5MP HD, met geavanceerde HDR/3D DNR en vervormingscorrectietechnologieën, zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht.
 • Beantwoord de deur sneller: Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u de bezoekers horen en terugpraten, zelfs als u niet thuis bent. U kunt ook spraakberichten of automatische antwoorden instellen voor tijden dat u bezet bent.
 • Nauwkeurige waarschuwingen: U kunt hem zo instellen dat u wordt gewaarschuwd wanneer mensen worden gedetecteerd, waarbij triviale niet-menselijke voorbijgangers worden genegeerd, en u kunt een bewegingszone instellen om te bepalen waar bewegingen van objecten worden gedetecteerd.
 • Flexibele opslagmogelijkheden: Het ondersteunt pre-rol opname, die waardevolle 6s beelden van voordat een gebeurtenis wordt geactiveerd biedt. Opnamen kunnen worden opgeslagen op een micro SD-kaart (max. 256 GB, niet meegeleverd), Reolink NVR of Reolink Cloud.
 • 2,4/5GHz Dual-Band WiFi: Geen zorgen over de netwerkverbinding; de 5GHz WiFi zorgt voor een stabiele en vloeiende netwerkervaring. Ook geen zorgen over slecht weer; hij is waterdicht!
UitverkoopBestseller Nr. 2

eufy Security, Draadloze videodeurbel (op batterij) met 2K HD, geen maandelijkse kosten, geïntegreerde AI voor menselijke detectie, tweerichtingsaudio, eenvoudige zelfinstallatie

 • 2,5 keer zoveel helderheid: met de ingebouwde 2K-sensor van Sony en professionele lens kun je activiteiten in een perfecte resolutie bekijken. Je ziet bezoekers haarscherp wanneer ze aan de deur komen.
 • Geen maandelijkse kosten: ontworpen om naast je huis ook je portemonnee te beschermen. eufy Security-producten zijn producten zonder abonnementskosten die beveiliging combineren met gebruiksgemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, zodat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag.
 • Twee voedingsopties: een half jaar voeding met één batterijlading of continue voeding via een bekabelde verbinding.
 • Uitgebreid gezichtsveld: de verhoogde beeldverhouding van 4:3 zorgt ervoor dat je iedereen die aan de deur komt van top tot teen kunt zien en zorgt telkens weer voor de perfecte kijkhoek.
 • Detectie van een hoger niveau: heb totale controle over wat er wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer er iemand aan de deur komt, zodat je nooit pakketjes mist of gasten laat wachten.
Bestseller Nr. 3

eufy Security Video Doorbell C210, Wi-Fi Video Doorbell Set, white, 1080p resolution, 120 days battery, no monthly charge, people detection, two-way audio, free wireless doorbell chime

 • Zie gasten arriveren in Full HD: zie in scherp 1080p-beeld wie er voor de deur staat. De geavanceerde WDR en 4:3-beeldverhouding zorgen voor een kleurnauwkeurig en volledig beeld van de bezoeker.
 • 120 dagen voordeurbeveiliging: de deurbel en de Wi-Fi-deurbelgong vormen een gesloten draadloze en energiezuinige verbinding waarmee u uw voordeur gedurende 120 dagen probleemloos in de gaten kunt houden met één oplaadbeurt*.
 • Geen abonnement nodig: bescherm naast uw huis ook uw portemonnee. Beveiligingsproducten van eufy kennen geen abonnementskosten en combineren beveiliging met gebruiksgemak.
 • Compact, stijlvol en eenvoudig te installeren: de installatie neemt slechts enkele minuten in beslag en u hoeft niet aan de slag met ingewikkelde bedradingen. Dankzij het slanke ontwerp past de deurbel op elk deurkozijn.
 • Uw gegevens worden veilig opgeslagen: elk vastgelegd moment wordt lokaal opgeslagen op de Wi-Fi-deurbelgong in uw huis, via geavanceerde versleuteling.
Bestseller Nr. 4

Eufy Security deurbel, wifi, met HD 2 K, audio bi-directional, zonder maandelijkse kosten (vereist bestaande beldraden, 16-24 V AC of meer)

 • Kristalheldere 2K-weergave: HD-resolutie van 2560 x 1920 in combinatie met HDR zorgen ervoor dat alle opnames extra scherp worden.
 • Geen kosten: eufy Security producten beschermen je huis en je portemonnee – zonder verborgen kosten en kosten.
 • Dubbelzijdige functie: de dubbelzijdige audiofunctie van de deurbel met camera-functie maakt moeiteloos communicatie met personen voor je deur mogelijk.
 • Persoonlijke herkenning: de eufy Security-technologie van de deurbel met camera-functie detecteert vogels, honden en bladeren in de wind en vermindert effectief vals alarm, zodat je echt alleen op het juiste moment **gealarmeerd wordt.
 • Extra klinktonen: kies uit 8 verschillende deurbeltonen je favoriet. Met instelbaar volume. De bestaande deurbel is niet compatibel met eufy Security deurbel.)
Bestseller Nr. 5

Ring Video Doorbell van Amazon | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie (2. gen) | Inclusief proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plus

 • Een 1080p HD-videodeurbel waarmee je via je telefoon, tablet of pc kunt zien, horen, en spreken met wie er voor je deur staat.
 • Een vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell, met verbeterde bewegingsdetectie en scherper nachtzicht.
 • Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert.
 • Werkt op de ingebouwde oplaadbare batterij en is daarnaast aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroomtoevoer.
 • Eenvoudige installatie - verbind je Ring Video Doorbell met wifi via de Ring-app en gebruik de bijgeleverde hulpmiddelen om hem aan de muur te bevestigen.
Bestseller Nr. 6

TMEZON WLAN-videodeurbel met camera, draadloze video-deurbel met gong, PIR menselijke herkenning, 2K-HD-beeld, 2-weg audio, SD-kaartsleuf, IP65

 • Diefstalalarm en 100% draadloos: als de draadloze video-deurbel van de houder wordt losgemaakt, klinkt er 30 seconden lang een alarm. In de tussentijd wordt de alarmmelding naar de app verzonden. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over diefstal. De installatie en aansluiting van de bewakingscamera zijn 100% draadloos, zodat je het gedoe met gemengde kabels kunt voorkomen.
 • Eenvoudig te installeren en meerdere gebruikers: deze deurbelcamera met deurbel heeft minder dan 5 minuten nodig om zonder ingewikkelde gereedschappen in te stellen (ondersteunt slechts 2,4 G). Download de CloudEdge-app, de gebruiksvriendelijke interface en de snelstarthandleiding kunnen je helpen om hem snel te gebruiken. Door eenvoudig de QR-code in de app te scannen, kun je je gezinsleden toevoegen aan het delen van groepen in de Smart-app.
 • 2-weg audio en externe toegang: als je iemand voor de deur bezoekt, hoef je niet met twijfel door het kijkgaatje te kijken. Je kunt een real-time videogesprek voeren met de bezoeker. Of kies een opgenomen oproep uit 30 seconden spraakbericht voor snelle antwoorden als je niet bereikbaar bent. Of je nu op het werk of onderweg bent, je kunt de video-deurbel via je mobiele telefoon op afstand bedienen.
 • PIR-herkenning en nachtversie: de video-deurbel bevat een PIR-bewegingssensor die de personen voor de deur kan herkennen. Je ontvangt een melding op je telefoon wanneer iemand geslaagd is. Je kunt verdachte activiteiten altijd controleren. Met een HD-resolutie van 1080p kun je dag en nacht elk detail aan je voordeur duidelijk zien en bezoekers nauwkeurig registreren.
 • Cloud/lokale opslag en de hoogste privacybescherming: onze deurcamera's voor de huisbeveiliging bieden twee opslagoplossingen: Lokale SD-kaartopslag en cloudopslag (optioneel). Ze ondersteunen tot 128 GB micro-SD-opslag (niet meegeleverd) en 7 dagen gratis cloudopslag. Wij hechten grote waarde aan de privacy van onze klanten. Om de privacy van onze klanten te beschermen, versleutelen wij alle gegevens.
UitverkoopBestseller Nr. 7

EZVIZ DB1C Kit 1080P Smart Deurbel voor buiten, waterdicht, met 2,4 GHz en 5 GHz wifi-camera, klokkenspel, transformator, menselijke vormdetectie, bidirectionele audio, 5 m nachtzicht, H.265

 • Dual-band Wi-Fi Video Deurbel & de Standaard Bell & Transformator - De deurbel geeft je de mogelijkheid om te kiezen tussen 2,4 of 5 GHz wifi-verbindingen. Deze deurbel heeft een geluidsniveau van maximaal 72 decibel binnen een straal van drie meter en wordt geleverd met een selectie van 20 aangename beltonen. Deze standaardtransformator zet de ingangsspanning van 230 V AC om in een gereguleerde uitgangsspanning van 8, 12 of 24 V AC, biedt deze standaardtransformator een continue stroomvoorziening
 • 1080p resolutie en 170 graden verticaal zicht: de DB1C waterdichte deurbel voor buiten biedt 1080p video, met de rijke precisie en buitengewone beelden die je van EZVIZ verwacht. Met een 170 graden verticaal zicht registreert de DB1C betrouwbaar alles wat je moet zien. Zelfs een pakket op de grond zal duidelijk worden vastgelegd.
 • Inbraakdetectie AI-ondersteund: Dankzij het ingebouwde AI-algoritme detecteert de DB1C op intelligente wijze bewegingen van een persoon, zodat u alleen meldingen ontvangt wanneer mensen in de buurt komen. U kunt deze functie uitschakelen als u andere bewegingswaarschuwingen nodig hebt, zoals die worden geactiveerd door dieren of voertuigen.
 • IP 65 waterdicht en bidirectionele audio: De DB1C deurbel is voorzien van IP65-bescherming en werkt betrouwbaar bij regen, ijzel of sneeuw, waardoor je het hele jaar door gemoedsrust hebt. Als de EZVIZ app je informeert over de aanwezigheid van een bezoeker bij de voordeur, kun je de persoon direct zien en spreken, waar je ook bent.
 • Flexibel geheugen en H.265 videotechnologie: elke EZVIZ wifi-beveiligingscamera wordt geleverd met een microSD-kaartsleuf, die tot 256 GB ondersteunt. Als u extra back-ups nodig heeft, zijn er ook opties voor cloudopslag op basis van een abonnement beschikbaar, maar zijn niet verplicht. (SD-kaart wordt apart verkocht).
Bestseller Nr. 8

Deurbel Camera Draadloze 4.3in Display 2MP CMOS Sensor WiFi Video Deurbel Camera met Bewegingsmelder Nachtzicht voor Huishouden Magazijn

 • 4.3IN DISPLAY: Deze wifi-videodeurbel heeft een 4,3-inch HD-display en je kunt heel duidelijk zien wat er buiten gebeurt.
 • BEWEGINGSDETECTIE: Deze cameradeurbel ondersteunt PIR-bewegingsdetectie. wanneer een verdacht personage buiten de deur dwaalt, maakt de camera automatisch foto's en video's en slaat deze op op de geheugenkaart.
 • INFRAROOD NACHTZICHT: Deze draadloze deurbel is ontworpen met infrarood nachtzicht en PWM-lichtsplitsingstechnologie.
 • CONTROLE OP TELEFOON: Deze draadloze deurbelcamera kan worden aangesloten op de APP, zodat u de toestand buiten op de telefoon kunt controleren.
 • HOOGWAARDIGE MATERIALEN: Deze wifi-deurbelcamera is gemaakt van hoogwaardig zinklegeringsmateriaal, dat bestand is tegen stoten en wrikken.
Bestseller Nr. 9

Frunimall Deurbel met camera, videodeurbel met cloudgeheugen, draadloze bel met nachtzicht, wifi-bel, huisdeur, persoonlijke herkenning met AI, oplaadbare batterijen (zwart)

 • Videogesprekken ondersteunen: deurbel met camera geïntegreerde bewaking en deurbel, je kunt je telefoon en deurbel met elkaar verbinden, op de deurbel drukken om een videogesprek te initiëren, een account ondersteunt 9 gebruikers om verbinding te maken met de deurbel, elke keer dat 3 gebruikers tegelijkertijd een voorvertoningstijd. Het scherm maakt het mogelijk om de informatie van de bezoeker te kennen zonder de deur te openen.
 • 3M nachtzichtfunctie: de videodeurbel is uitgerust met twee infraroodlampen, ondersteunt een 3 meter nachtzicht en kan ook 's nachts of in een donkere omgeving een helder beeld behouden, wat je een gevoel van veiligheid geeft.
 • Groothoeklens: de draadloze bel met nachtzicht beschikt over een 100°-groothoeklens, die het beeld uitgebreider maakt, je kijkbereik vergroot en aan de eisen van verschillende deurscènes voldoet.
 • Geheugenfunctie: de deurbel ondersteunt de KI-detectiefunctie en geheugenfunctie, ondersteunt cirkelvormige cloudopslag binnen drie dagen, helpt je bezoekers te registreren en verdachte gezichten nauwkeurig te identificeren.(De cloudopslagfunctie moet tegen betaling worden geactiveerd, met een proefperiode van één maand.)
 • USB-oplaadondersteuning: de ontvanger van de deurbel met camera heeft een 433 Hz beltoon met hoog volume, 2,4 GHz, het wifi-signaal is stabieler, de afdekking is groter en hij kan op een geschikte plaats in huis worden geplaatst, zodat je hem kunt horen, de beltoon duidelijk. Ingebouwde 800 mAh-batterij, slaapstand-by voor maximaal een jaar, USB-opladen, geen frequente batterijwissel, comfortabeler te bedienen.
Bestseller Nr. 10

Luckits Draadloze videodeurbel, slimme videodeurbel voor thuis, detectiedeurbel, tweewegaudio, camera, intercom, nachtzicht met hoge resolutie, wifi, voor iOS- en Android-telefoon

 • 【Deurbel met brede kijkhoek met hoge resolutie van 1080p】Houd je huis dag en nacht in de gaten met 1080p-video met hoge resolutie en met de deurbelcamera kun je mensen vanaf je telefoon zien, horen en spreken. De deurbelcamera biedt een kijkhoek van 166° zodat de moeilijk zichtbare gebieden zoveel mogelijk kunnen worden verminderd. Ondersteunt 2,4GHz-wifiverbinding en verbinding via een app. Opmerking: de videodeurbel maakt alleen verbinding met 2,4GHz-wifi (biedt geen ondersteuning voor 5GHz-wifi).
 • 【Helder IR-nachtzicht met hoge resolutie】Dankzij de 1080P-resolutie en de supergroothoeklens van 166° kan de draadloze deurbel de beweging voor de voordeur duidelijk vastleggen zonder elk belangrijk beeld te missen. En dankzij een ingebouwd microfoon- en luidsprekersysteem kun je door middel van video in real time via de app spreken met de persoon die voor de camera staat, en dat bij elke gelegenheid en in elke situatie. Dankzij ingebouwde infraroodverlichting kun je duidelijk zien, zelfs in het donker.
 • 【Compatibel met 2,4GHz-wifi】 De full HD-cameradeurbel heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker. Dankzij ruisonderdrukking biedt de deurbel een geavanceerde gesprekservaring. Wanneer bezoekers op je draadloze deurbelcamera drukken of wanneer beweging wordt gedetecteerd, stuurt de wifi-videodeurbel een waarschuwing naar je mobiele telefoon. Je kunt de bezoeker in alle comfort zien en spreken vanuit je bed, wanneer je op het werk of op vakantie bent.
 • 【Betrouwbaar en draagbaar】 De deurbel kan met de app worden bediend. Het is een intelligent en draagbaar automatisch werkmodel. Draagbaar in grootte en gewicht, gemakkelijk te installeren en te verwijderen. Uitgerust met een binnenunit. Wanneer de deurbel wordt ingedrukt, laat de binnenunit een waarschuwing horen. Ondersteunt gecodeerde cloudopslag op bankniveau. De gegevens zijn er veilig en betrouwbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over videoverlies.
 • Eenvoudige installatie: de slimme deurbel kan op twee manieren worden bevestigd: een daarvan is om de bijpassende dubbelzijdige tape direct op de muur te gebruiken en de tweede is om de bijpassende schroeven te gebruiken om de installatie te perforeren. Met het meegeleverde gereedschap installeer je de draadloze deurbel snel binnen 3 tot 5 minuten. Download de app en dankzij de gebruiksvriendelijke app-gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) zul je snel met de draadloze deurbel verbinding kunnen maken.
Bestseller Nr. 11

Lieberwell Draadloze deurbel met camera, draadloze 1080p wifi video deurtelefoon met gong, voetgangerherkenning, twee-weg intercominstallatie, cloud geheugen, IP65-waterdicht

 • Draadloze deurbel met camera: dankzij de Full HD 1080P-camera biedt deze video-deurbel een helder beeld en met infrarood nachtzicht dezelfde prestaties in de nachtzichtmodus.
 • 2-weg gesprek en app-herkenning: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde microfoon en een luidspreker, je kunt met bezoekende vrienden of vreemden spreken en via de mobiele app in real-time kijken, luisteren en praten.
 • Bewegingsdetectie en app-herinnering: de intelligente video-deurbel beschikt over een PIR-bewegingsdetectiefunctie. Als iemand langskomt, neemt de deurbel onmiddellijk een video op en draagt deze via de app over naar je mobiele telefoon.
 • IP65-weerbestendig, laag stroomverbruik, diefstalbeveiliging: IP65-weerbestendig; deze draadloze deurbel met camera is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden (-20 °C - 50 °C), zonder je zorgen te hoeven maken over installatie buitenshuis
 • Eenvoudig te installeren: de draadloze deurbel met camera is zeer eenvoudig te installeren, zonder dat er ingewikkeld gereedschap aan te pas komt.
Bestseller Nr. 12

Video Doorbell, 2,4 GHz WiFi HD Draadloze Videodeurbel met Camera, Smart Wireless Video Deurbel Camera, 2-weg Audio, Nachtzicht, Remote APP Real-time Weergave (Zwart)

 • Betrouwbare connectiviteit: deze videodeurbel werkt naadloos met 2,4 GHz wifi, maakt gelijktijdig bekijken op meerdere accounts mogelijk.
 • Kristalheldere opnames: de deurbelcamera registreert scherpe 720p-video's met een indrukwekkende 120 graden groothoek.
 • 24-uurs veiligheid: met IR-nachtzicht en twee-weg audio blijf je dag en nacht op de hoogte van wat er voor je deur gebeurt.
 • Handige opslagopties: ondersteunt cloudopslag (tegen betaling: 30 euro per jaar) en maakt geen gebruik van vervelende TF-kaarten. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor opnames.
 • Weerbestendig en duurzaam: deze deurbelcamera is dagelijks waterdicht en stofdicht, perfect voor gebruik buitenshuis, en heeft een geïntegreerde batterij met lange gebruiksduur.
Bestseller Nr. 13

Draadloze Video Deurbel met Camera, WiFi Video Deurbel met Deurbel Chime HD Nachtzicht Monitoring Deurbel Home Intercom Smart Security Ondersteuning Twee weg Calls

 • 【Twee-weg audio- en spraakbericht】 - De deurbelcamera is uitgerust met een passieve IRsensor die de minste beweging bij de ingang detecteert. Wanneer de bezoeker op de deurbel drukt. melding wordt verzonden naar uw mobiele telefoon, de video deurbel biedt u real-time duidelijke twee-weg audio, kunt u zien, horen en praten met de bezoekers onmiddellijk via telefoon APP. u kunt het beantwoorden en video-oproepinterface invoeren, Compatibel met i-OS en Android-apparaten.
 • 【Langere stand-by】- Deurbel Camera drie AAA droge batterijen (batterij niet inbegrepen), De batterijen kunnen ongeveer 3 tot 4 maanden meegaan. In combinatie met een laag stroomontwerp is het uithoudingsvermogen aanzienlijk verbeterd, afscheid nemen van frequente vervanging van de batterij. (Opmerking: batterij niet inbegrepen)
 • 【2,4 GHz wifi-compatibel】 - WiFi-verbinding (alleen 2,4 GHZ) voor toegang, geen ondersteuning voor 5G wifi. Het 2,4 GHz wifi-bereik van videodeurbel is tot 20 m (66 ft), het maakt gemakkelijk verbinding met het wifi-netwerk van je huis en verzendt live videofeed naar je telefoon. U kunt de bezoeker zien en praten vanuit het comfort van uw bed, op het werk of tijdens uw vakantie.Monitor en deel met 4 apparaten. Maximaal 4 gebruikers kunnen de videofeed bekijken, maar slechts één gebruiker kan de directe intercom gebruiken.
 • 【1080P Full HD & Nachtzicht】- De videodeurbelcamera biedt kristalheldere beelden en video-opnames. Ingebouwde IR-lampen zorgen ervoor dat u zelfs in het donker duidelijk kunt zien. Intelligent detecteert automatisch het omgevingslicht en schakelt over naar nachtzichtmodus. U kunt ook hoeken uit het zicht zien met een groothoek van 70°. Bescherm uw familie en eigendom!
 • 【Eenvoudig te installeren en te gebruiken】- Deze draadloze deurbelcamera heeft minder dan 5 minuten nodig om op te zetten zonder ingewikkeld gereedschap te gebruiken. De deurbel kan worden bediend door APP, automatisch werkmodel, intelligent en draagbaar. Draagbaar in grootte en gewicht. ! Houd er rekening mee dat wanneer iemand op de deurbel drukt, dan de deurbel de foto vastlegt en u eraan herinnert dat.als niemand op de deurbel drukt, dan zal de foto niet vastleggen en u eraan herinneren.
UitverkoopBestseller Nr. 14

YYQ Draadloze Deurbel voor Buiten Waterdicht IP44, Wireless Doorbell met Bereik tot 300M, LED-indicator, 1 Zender Knop en 2 Ontvangers, 5 Volume Instelbaar, 36 Beltonen (Wit)

 • KRACHTIGER SIGNAAL & LANGE AFSTAND: Het werkt binnen 300 meter in open ruimte, het signaal van deze bel dringt heel goed door obstakels heen. Je kunt de ontvangers aansluiten waar je maar wilt in huis. Geen problemen met draadloze interferentie.
 • SUPER EENVOUDIGE INSTALLATIE: De ontvanger vereist geen montage of batterij , steek hem gewoon in een stopcontact. De zender kan aan de muur of aan de deur worden bevestigd met de meegeleverde schroeven of plakband.
 • GEWELDIGE KWALITEIT & WATERDICHT IP44: Deze deurbel is gemaakt van ABS-materiaal, niet giftig en onschadelijk. De zender is IP44 waterdicht en geschikt voor gebruik buitenshuis. Bestand tegen stof, regen en hoge temperaturen. Geen elektromagnetische straling. CE-gecertificeerd.
 • ENERGIEBESPARING & LANGE DUUR: Laag energieverbruik ontwerp, energiebesparend en duurzaam gebruik. De batterij van de zender gaat meer dan 15 maanden mee. De zender kan meer dan 100.000 keer klikken weerstaan.
 • LED-INDICATOR: De zender en ontvanger hebben LED-indicatoren, als iemand op de zender drukt, knipperen alle apparaten blauw. 36 ringtones beschikbaar, 5 instelbaar volume van 0dB tot 85dB.
Bestseller Nr. 15

Ring Battery Video Doorbell Plus van Amazon | Draadloze deurbelcamera met 1536p HD-beeld, zicht van top tot teen, nachtzicht in kleur, wifi, zelf te installeren | 30 dagen gratis Ring Protect

 • Draadloze deurbelcamera met een verbeterde resolutie van 1536p HD-livebeeld, zodat je nu nog duidelijker kunt zien wat er gebeurt.
 • Houd pakketjes voor de deur in de gaten met ruimer zicht van top tot teen.
 • Blijf op de hoogte met directe waarschuwingen, rechtstreeks op je smartphone wanneer iemand op je videodeurbel drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
 • Wanneer de zon ondergaat, zorgt nachtzicht in kleur ervoor dat je geen moment mist, zelfs niet in het donker.
 • Eenvoudig te installeren en op te laden met een verwisselbare batterij.

Wifi deurbellen worden steeds populairder. Ze zijn een handige manier om meldingen van uw telefoon of andere apparaten te ontvangen wanneer er iemand voor de deur staat. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van wifi-deurbellen is dat ze geen installatie of bedrading nodig hebben.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een wifi-deurbel kiest. Ten eerste wilt u iets dat eenvoudig te installeren en te gebruiken is voor meerdere apparaten. Je hebt ook iets nodig dat duurzaam is, omdat het buitenshuis wordt gebruikt en aan de elementen wordt blootgesteld. Ten slotte wilt u iets met een goede geluidskwaliteit, zodat het u kan waarschuwen, zelfs als er geen visueel contact is met de persoon aan de deur.

U kunt de beste wifi-deurbel voor uw huis vinden door verschillende modellen te vergelijken en klantbeoordelingen te lezen. Enkele van de functies die u moet overwegen, zijn de kwaliteit van de luidspreker, het bereik, de levensduur van de batterij en het installatiegemak.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een wifi deurbel?

De wifi-deurbel is een apparaat waarmee u uw huis op afstand kunt bewaken en ermee kunt communiceren. Het biedt u een gemakkelijke manier om bij uw huis in te checken terwijl u weg bent en om meldingen te ontvangen wanneer er iemand voor de deur staat.

De voordelen van het gebruik van een wifi-deurbel zijn onder meer:

 • Een gemoedsrust wetende dat er iemand zal zijn om je te begroeten als je thuiskomt
 • Een slimme manier om bij te houden wie uw huis binnenkomt en verlaat
 • De mogelijkheid om huisdieren te monitoren zonder dure bewakingssystemen te gebruiken

Hoe kies je de beste wifi-deurbel voor jouw behoeften?

Wifi-deurbellen kunnen een geweldige aanvulling zijn op uw huisbeveiligingssysteem. Met hun draadloze connectiviteit kunt u uw eigendommen overal ter wereld bewaken. De beste wifi-deurbellen zijn eenvoudig te installeren en hebben een goed bereik.

Welke wifi-deurbel voor jou het beste is, hangt af van het soort dekking dat je nodig hebt en hoeveel geld je wilt uitgeven.

Waar moet je op letten bij een wifi-deurbel?

Een wifi-deurbel is een apparaat waarmee je op afstand verbinding kunt maken met je huis. Hij is voorzien van een camera en microfoon zodat je kunt zien en horen wie er voor de deur staat.

Wifi-deurbellen worden steeds populairder omdat je hiermee je huis in de gaten kunt houden terwijl je weg bent, of zelfs als je slaapt. Ze kunnen ook worden gebruikt als een betaalbaar beveiligingsapparaat voor uw huis.

Welke wifi deurbellen kan ik gebruiken in mijn huis?

Er zijn tegenwoordig veel wifi-deurbellen op de markt. Sommigen van hen zijn compatibel met Amazon’s Alexa, Google Home en Apple’s Siri.

De beste wifi-deurbellen voor thuis moeten eenvoudig te installeren zijn en compatibel zijn met je bestaande systeem. Het zal ook een camera, luidspreker, microfoon en audio van hoge kwaliteit hebben.

Moet een wifi deurbel door professionals worden geïnstalleerd?

In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van het installeren van een wifi deurbel door een professional.

Voordelen:

 • Het is een betrouwbare manier om tijdig in contact te komen met bezoekers.
 • Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken.
 • Professionele installatie zorgt voor veiligheid en beveiliging van uw huis.
 • Het kan worden gebruikt voor automatiseringsdoeleinden, zoals het inschakelen van lichten wanneer iemand aanbelt of het sluiten van uw garagedeur wanneer u uw auto buiten laat.

Nadelen:

 • Er zijn enkele problemen met de installatie (bijv. draden die niet komen).
 • Professionele installatie kan duur zijn, afhankelijk van wat u moet doen.