Beste wifi deurbel met camera van 2022 (TOP10)

De 10 beste wifi deurbel met camera beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Draadloze deurbel met camera, wifi-video deurbel met bel, 1080p HD smart camera deurbel bewegingsmelder ondersteuning nachtzicht / tweeweg communicatie / cloud geheugen/IP65 waterdicht
 • Draadloze installatie en oplaadbare accu: de installatie van de draadloze video-deurbel is volledig draadloos en geniet van het comfort dat je je niet hoeft te ergeren met stopcontacten of een wirwar van kabels. De batterij gaat tot 2 - 3 maanden mee als de video-deurbel 20 keer per dag wordt geactiveerd, en je hoeft de batterij niet zo vaak op te laden of te vervangen.
 • 【1080p HD & Super Night Vision 】- Houd je huis dag en nacht in het oog met onze haarscherpe 1080p video met hoge resolutie en infrarood nachtzicht. De video-deurbelcamera biedt een 166 graden bredere kijkhoek en vermindert het blinde gebied aanzienlijk, wat ook in de nachtzichtmodus dezelfde uitstekende prestaties biedt. Dag- en nachtzicht worden automatisch omgeschakeld volgens de lichtveranderingen.
 • Alarm en PIR-bewegingsdetectie: ontvang een onmiddellijke melding op zowel de binnenbel als op de mobiele telefoon wanneer een bezoeker op de intelligente deurbelknop drukt. Ingebouwde intelligente PIR-bewegingssensor, zodra er beweging wordt gedetecteerd, stuurt de draadloze video-deurbel een waarschuwing naar je mobiele telefoon. De gevoeligheid van de bewegingsdetectie is instelbaar.
 • Twee-weg audio en 38 verschillende beltonen: de intelligente wifi-deurbel camera maakt gebruik van een ingebouwde microfoon en luidspreker met ruisonderdrukking. Je kunt de bezoekers vanaf je telefoon zien, horen en met hen praten. Je kunt op afstand kiezen of je de telefoon wilt pakken en via een helder tweeweg-audiosysteem met de bezoeker wilt spreken. Bovendien 38 verschillende beltonen met instelbaar volume.
 • 【Verbonden 2,4 G wifi en waterdicht】- De draadloze deurbel ondersteunt een sterke 2,4 GHz wifi-verbinding (ondersteunt geen 5 G WLAN) en de afstand tussen het apparaat en de router mag niet meer dan 15 meter bedragen. . Stof- en waterdicht conform IP64; perfect in de open lucht, bestand tegen regen, zon, hitte of koel het zwaarste weer.
Bestseller Nr. 2
Videodeurbelcamera, T3 HD WiFi-deurbel Draadloze Camera met IR-nachtzicht, 2-weg Stem Groothoek Slimme Deurbelcamera, Intelligente Stemverandering
 • 【HD-groothoeklens】: camera met hoge nauwkeurigheid, een heldere en high-definition beeldopname. Een nieuwe generatie 60 graden brede kijkhoeklens, de situatie voor de deur zal in één oogopslag zonder doodlopende wegen te verlaten. Ook kunnen meerdere bezoekers één voor één worden bekeken.
 • 【IR-nachtzicht】: ingebouwde krachtige infrarood nachtzichtlampen, gecombineerd met ICR-infraroodfilter, kunnen automatisch schakelen tussen dag- en nachtmodus. Ook in de donkere omgeving kun je duidelijk zien en helder fotograferen.
 • 【Intelligente stemverandering】: 2-weg stemontwerp, met krachtige luidsprekers en zeer gevoelige microfoon, heldere en vloeiende visuele deuroproep. Ondersteuning van de intercom voor stemverandering, gemakkelijk om de mannelijke stem te veranderen, gemakkelijk om te gaan met allerlei situaties.
 • 【Video-oproep op afstand】: nadat bezoekers op de elektronische deurbel hebben gedrukt, stuurt de deurbel de melding naar de mobiele telefoon, de eigenaar kan de video-oproepinterface van de mobiele telefoon, externe video, realtime weergave van de deursituatie openen.
 • 【Automatische circulaire dekking】: bezoekersrecords worden automatisch opgeslagen in de cloud, gegevenscodering is veiliger. U kunt altijd en overal de bezoekersgegevens inzien via de mobiele APP, zodat u de situatie thuis beter begrijpt.
Bestseller Nr. 3
Deurbel Camera | Groothoek deurbelcamera Draadloze videodeurbel met menselijke bewegingsdetectie | Antidiefstalapparaat WiFi-videodeurbelcamera met HD-nachtzicht, 2-weg audio, cloudopslag Zceplem
 • √HD Nachtzicht: De nachtzichtmodus van de draadloze deurbel schakelt automatisch. Het toont u een video met hoge resolutie. Zelfs bij weinig licht is het duidelijk te zien. Zorg ervoor dat uw huis te allen tijde veilig is.
 • √Realtime en duidelijke videogesprekken: ingebouwde microfoon en luidspreker, u kunt met bezoekers praten en duidelijke en realtime 2-weggesprekken voeren met iedereen voor de buitencamera via de APP.
 • √Cloudopslag: alles wat er aan uw deur gebeurt, wordt opgenomen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de video's kwijtraakt of dat iemand uw hardware steelt, want u hebt alles veilig opgeslagen in de cloudopslag.
 • √Geavanceerde bewegingssensor: met de geavanceerde bewegingssensor kan hij leveringen in de gaten houden, of gewoon het weer controleren, nauwkeurig onderscheid maken tussen mensen en andere bewegingen.
 • √2,4 Ghz WiFi ondersteund: de draadloze videodeurbel heeft een ingebouwde batterij en een laag stroomverbruik, langdurig vermogen per lading. De Video deurbel werkt prima met 2,4 Ghz wifi. Binnen enkele minuten aan de slag.
Bestseller Nr. 4
WiFi Video Deurbel Camera, HD Wireless Home Security Deurbel, Deurtelefoon Systeem Camera, Ondersteuning PIR Bewegingsdetectie/2-Weg Audio/Nachtzicht/166 ° Groothoek
 • ☆ PIR-bewegingsdetectie: de deurbelcamera stuurt een alarmbericht naar de telefoon wanneer iemand in de deur zweeft om uw veiligheid en die van uw gezin te garanderen.
 • ☆ Groothoek HD-camera: 1280 * 720 HD-pixels en 166 graden groothoeklens, zorgen voor een helderder beeld en breder zicht en helpen u uzelf en uw gezin te beschermen.
 • ☆ Twee modi: de dag- en nachtmodus schakelen automatisch, ongeacht dag of nacht, het beeld is duidelijk genoeg. Met infrarood LED kun je de scène buiten zelfs 's nachts zien.
 • ☆ Tweerichtingscommunicatie: tweerichtingsgesprekken van hoge kwaliteit met ruisonderdrukkingsfunctie, je kunt thuis staan ​​en communiceren met mensen buiten de deur zonder de deur te openen.
 • ☆ Afstandsbediening: Ondersteun de afstandsbediening van de mobiele telefoon, maak het apparaat snel wakker binnen 1 seconde. 2.4G WiFi-verbinding maakt het gemakkelijk en handig voor gebruik en bediening. Opmerking: Wordt zonder batterijen geleverd
UitverkoopBestseller Nr. 5
Deurbel met camera - Marmitek Buzz LO- 1080p Full HD met nachtzicht - Werkt gegarandeerd met uw bestaande deurbel - Geen abonnement benodigd - Spraakfunctie - Zie altijd en overal wie er aanbelt
 • SPREEK MET IEDEREEN DIE VOOR UW DEUR STAAT - Dankzij de twee-weg microfoon kunt u met de Buzz LO communiceren met iedereen die aanbelt, waar u ook bent. Door de stabiele wifi verbinding kunt u altijd en overal zien wie er aanbelt en hiermee communiceren. Handig als u een pakketje verwacht maar niet thuis bent!
 • GEBRUIK UW HUIDIGE BEL - Dankzij de meegeleverde connectie-kit kunt u gegarandeerd gebruik blijven maken van uw huidige bel. Hierdoor hoeft u geen aparte gong te installeren om te horen als er iemand aanbelt. Wilt u toch liever een aparte of extra gong aansluiten? Dat kan! Met de draadloze Marmitek Bell ME (apart verkrijgbaar) kunt u de bel overal in huis horen, zelfs op zolder of in uw aparte kantoor/praktijk!
 • VIDEO'S OPSLAAN ZONDER ABONNEMENT - Met de Marmitek Buzz LO kunt u video opnamen opslaan op een microSD-kaart (niet meegeleverd). Maak uw huis extra veilig door in te stellen dat deze videodeurbel automatisch een video opslaat als er 's nachts iemand voor uw deur staat.
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE - De installatie van de Buzz LO is erg gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis
 • BIEDIEN AL UW APPARATEN IN 1 APP - Bedien je Buzz LO videodeurbel eenvoudig via de Smart me-app en laat hem communiceren met je andere Smart me-producten. Gebruik je deurbel bijvoorbeeld om de lamp in de gang aan te doen als er aangebeld wordt.
Bestseller Nr. 6
Draadloze deurbel met camera, draadloze 1080p wifi-video-deurtelefoon met gong, voetgangerherkenning, 2-weg intercominstallatie, cloud-geheugen, IP65 waterdicht
 • Draadloze deurbel met camera: dankzij de Full HD 1080p-camera biedt deze video-deurbel een helder beeld en met infrarood nachtzicht dezelfde prestaties in de nachtzichtmodus.
 • Twee-weg gesprek en app-herkenning: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde microfoon en een luidspreker, je kunt met bezoekende vrienden of vreemden vermaken en via de mobiele app in real-time kijken, luisteren en spreken.
 • Bewegingsdetectie en app-herinnering: de intelligente video-deurbel beschikt over een PIR-bewegingsdetectiefunctie. Als er iemand langskomt, neemt de deurbel direct een video op en brengt deze via de app over naar je mobiele telefoon.
 • IP65 weerbestendig, laag stroomverbruik, diefstalbeveiliging: IP65 weerbestendig, deze draadloze deurbel met camera is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden (-122 ℉), zonder je zorgen te hoeven maken over de installatie buitenshuis
 • Eenvoudig te installeren en: de draadloze deurbel met camera is zeer eenvoudig te installeren zonder ingewikkelde gereedschappen te gebruiken.
UitverkoopBestseller Nr. 7
Winees Video deurbel camera met gong, 1080p accu deurbel met camera draadloos met Alexa, wifi deurbel met PIR bewegingsdetectie en waarschuwingsmelding, waterdichte video deurbel, nachtzicht 2-weg audio
 • 1080p Full HD en 2-weg audio: de 1080p Full HD-resolutie van de Winees deurbel camera zorgt voor een superhelder beeld. De bredere kijkhoek van 170 graden biedt de beste kijkhoek bij bewegingsdetectieprestaties. Je kunt in real-time met je smartphone spreken met de persoon die aan de deur belt.
 • Intelligente PIR-bewegingsdetectie en IP 65 waterdicht: de deurbel camera met geïntegreerde PIR-bewegingssensor detecteert de kleinste beweging voor je deur. Het stuurt meldingen naar je telefoon wanneer iemand langskomt. Controleer verdachte activiteiten altijd en overal.
 • 2,4 G wifi & nachtzicht: de intelligente video-deurbelcamera ondersteunt slechts 2,4 GHz wifi (ondersteunt geen 5 GHz wifi). Aanbevolen netwerkomgeving 32KB/S-2MB/S. De deurbelcamera bewaakt je huis in 1080HD-video met infrarood nachtzicht en live weergave.
 • Afstandsbediening via app en gratis draadloze bel inbegrepen: met de intelligente video-deurbelcamera van Winees kun je je huis altijd en overal veilig houden door video's met de versleutelde cloud service op afstand te bedienen en af te spelen. De bel ondersteunt 58 grappige beltonen en een instelbaar volume.
 • Veilig cloud-geheugen en lokaal geheugen: de video-deurbel neemt de financiële encryptie over en ondersteunt 128 G micro-SD-geheugen (niet meegeleverd) en cloud-geheugen; het zal je persoonlijke privacy maximaliseren en je datalek voorkomen. Waar je ook bent, mis je nooit een moment van het afspelen van je video op afstand met versleutelde cloud-diensten.
Bestseller Nr. 8
Kuphy Draadloze Deurbellen Camera Smart Video Deurbel met Ring Chime HD IR Nachtzicht 2,4 GHz WiFi Externe Deurbellen met 2-weg Audio USB Oplaadbare Batterij UK (zwart)
 • [Meerdere gebruikersdelen] U kunt het account ook delen met uw gezinsleden en samen uw gezin beschermen. 9 gebruikers kunnen verbinding maken met de deurbel, slechts 3 gebruikers kunnen tegelijkertijd een voorbeeld van het scherm bekijken, slechts één gebruiker kan met de deurbel tegelijk praten.
 • [2,4 GHz Stabiele WiFi] De videodeurbel kan eenvoudig verbinding maken met het wifi-netwerk van uw huis, waardoor live videofeed naar uw telefoon wordt verzonden. U kunt de bezoeker zien en praten vanuit het comfort van uw bed, vanaf het werk of tijdens uw vakantie.
 • [Intelligent en draagbaar] De intelligente deurbel kan worden bediend door APP, klein van formaat en licht in gewicht, hij is draagbaar en handig te installeren en te verwijderen met de stapsgewijze handleiding.
 • [Clear 2-Way Talk] Deze slimme deurbel toont u HD-brede detectiehoek van uw huis; Met tweerichtingsgesprekken kunt u met deze videodeurbel bezoekers duidelijk via de telefoon horen en spreken, en de eigenaar kan de informatie van de bezoeker kennen zonder de deur te openen. Houd uw huis veiliger, waar u ook bent. Vrij geweldige huishoudster voor uw keuze.
 • [Infrarood Nachtzicht] De visuele deurbel camera geeft je een helder beeld. Ingebouwd IR-licht stelt u in staat om duidelijk als dag te zien, zelfs in duisternis. Houd de gaten wat belangrijk is, dag of nacht met IR-nachtzichttechnologie.
Bestseller Nr. 9
Videodeurbelcamera met bel, draadloze slimme deurbel met gratis cloudopslag, deurbel, draadloze wifi-bewaking op afstand, spraakintercom, slimme videodeurbel
 • 【HD & 166° brede kijkhoek】 Dankzij de realtime HD-weergave met brede kijkhoek mis je nooit meer een bezoeker. Stuurt je dag en nacht een bericht zodra er beweging wordt gedetecteerd. Nachtzichtmodus wordt automatisch ingeschakeld.
 • 【Geen afstandsbeperking op de APP-monitor】Je kunt de draadloze videodeurbel bedienen, hoe ver je ook bent. De externe deurbel is licht weerbestendig.
 • 【Nachtzicht ultraheldere en intelligente bewegingsdetectie】 Deze draadloze deurbelcamera kan op intelligente wijze helderdere foto's optimaliseren, automatisch schakelen tussen dag- en nachtmodus op basis van de lichtomgeving, waardoor het gemakkelijker wordt om mensen aan je deur te identificeren.
 • 【Slimme PIR-personendetectie & 2-wegs audio】 Met de ingebouwde PIR-sensor kun je alarm- en pushmeldingen in realtime ontvangen bij elke geactiveerde bewegingsdetectie. De camera heeft een ingebouwde microfoon en luidsprekersysteem, dat altijd een tweerichtings, betrouwbaar gesprek biedt. Je kunt bij elke gelegenheid en situatie een realtime videogesprek voeren via de APP met degene die voor de camera staat.
 • 【Levenslange gratis cloudopslag en delen met meerdere gebruikers】 Geen abonnementskosten voor de levenslange cloudserviceopslag. De video's kunnen 7 dagen in de cloud worden opgeslagen zonder opslagbeperking en het apparaat zal automatisch het vorige bestand overschrijven om in een lus op te nemen. Je kunt het account ook delen met uw gezinsleden.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Netatmo Slimme Video Deurbel, Met Camera, WIFI, Tweeweg-audio, Personendetectie, Zonder Abonnement, HD 1080p, Nachtzicht, Eenvoudige Bedrade Installatie, NDB-EC
 • BELANGRIJK: VERGEET NIET DE COMPATIBILITEIT van de Netatmo Slimme Deurbel met uw installatie te controleren met behulp van het document 'Compatibiliteitsgids' dat u vindt in de sectie Productgidsen en Documenten
 • REAGEER OP UW BEZOEKERS WAAR U OOK BENT: Belt er een bezoeker aan? U ziet en spreekt live met hem vanaf uw smartphone, of u nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld
 • SCHRIK INDRINGERS AF: De functies personendetectie en Alert-Zones waarschuwen u in real time wanneer een indringer voor uw deur rondsluipt. Schrik hem af met de ingebouwde luidspreker
 • GEEN ABONNEMENTSKOSTEN: toegang tot alle functies, gratis updates en video-opslag
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE: Omdat het zich aanpast aan de meeste elektrische installaties (8-24 V & 230 V), is het eenvoudig te installeren. Hebt u al een bedrade deurbel met een gong? Dan hoeft u die alleen maar te vervangen. Even verbinden met Wi-Fi, en klaar.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste wifi deurbel met camera te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze wifi deurbel met camera-koopgids samengesteld.

Het beste wifi deurbel met camera vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste wifi deurbel met camera voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede wifi deurbel met camera-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor wifi deurbel met camera te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van wifi deurbel met camera erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald wifi deurbel met camera zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over wifi deurbel met camera zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de wifi deurbel met camera kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste wifi deurbel met camera kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.