Beste wifi camera buiten van 2023 (TOP15)

De 15 beste wifi camera buiten beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
TP-Link Tapo C310 WiFi 2K bewakingscamera, binnen en buiten, IP66, 30m nachtzicht, 2-weg audio, bewegingsdetectie, SD-Kaart tot 128GB, compatibel, compatibel met Alexa en Google
 • Ultra-HD-video: neem alle beelden met een scherpe resolutie van 3 MP
 • Draadloze of draadloze netwerken: verbind je camera via Ethernet of WLAN met het netwerk voor een flexibelere installatie
 • Geavanceerd nachtzicht: biedt een visuele afstand van maximaal 30 m, ook bij volledige duisternis
 • Bewegingsdetectie en meldingen: meldingen worden je gemeld wanneer de camera beweging detecteert
 • Licht en geluidsalarm: activeer lichteffecten en geluid om ongewenste bezoekers af te schrikken
Bestseller Nr. 2
Wifi-buitencamera, Imou 1080p beveiligingscamera met AI menselijke bewegingsdetectie, IP67 dompelbestendig en stofdicht , 30 m nachtzicht, compatibel met Alexa
 • 【1080P NACHTZICHT EN BRILJANTE VIDEOKWALITEIT】: Deze wifi-buitencamera heeft een 108° groothoeklens, levert goed zicht tijdens het bewaken, infrarood nachtzicht (tot 30 m) en hoge resolutie beelden in 1080p, weergegeven net zoals bij daglicht.
 • 【WATERBESTENDIG EN STOFDICHT】: Dankzij het waterbestendige en stofdichte ontwerp van de buitencamera met IP67certificering is de camera is ideaal voor gebruik buitenshuis. Het biedt een continue opname van de omgeving, ongeacht de weersomstandigheden (regen, zon) en is stofbestendig.
 • 【KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE, MENSELIJKE DETECTIE】: Optionele geavanceerde algoritmen kunnen het menselijk lichaam herkennen van andere bewegingen, waardoor valse alarmen veroorzaakt door vliegende insecten, huisdieren en verlichting sterk wordt geëlimineerd en meldingen direct naar uw telefoon worden gestuurd, zodat u zich alleen kunt concentreren op wat belangrijk is.
 • 【ANTI-GELUID EN GEBRUIKERSDELING】: Deze IP-buitencamera is uitgerust met een geïntegreerde, krachtige microfoon die u in staat stelt geluiden duidelijk te ontvangen tijdens het bewaken, waar u ook bent. U heeft ook de mogelijkheid om de video te delen met familie en vrienden (maximaal 6 personen).
 • 【FLEXIBLE CLOUD- EN MICROSD-OPSLAG】: De beelden en video’s van de beveilingscamera kunnen worden opgeslagen in de cloud of op een Sd-kaart. Maakt u zich geen zorgen over de openbaring van uw gegevens en privacy, uw gegevens en privacy zijn veilig gewaarborgd.
Bestseller Nr. 3
Bewakingscamera voor buiten, 2K IP waterdichte draadloze bewakingscamera, 3,0MP wifi buitencamera's van het huis met tweerichtingsaudio nachtzicht smartphone-compatibel AI detectie (2 stuks)
 • Upgrade-versie van de 5 dB dubbele antenne: de bewakingscamera met dubbele antenne-design verhoogt het transmissiebereik met ca. 40. In een open ruimte zonder obstakels kan het wifi-bereik 45 m bereiken. IP-bulletcamera's leveren krachtige signalen en hoogwaardige verbindingen.
 • Twee-weg audio: de bewakingscamera is uitgerust met een geïntegreerde geavanceerde microfoon en luidspreker. De anti-noise technologie zorgt voor vloeiende en heldere spraakcommunicatie tussen de app en de camera's. Waar je ook heen gaat, je kunt je plezier met je kinderen delen of de interactie met je huisdier zelfs bijdragen aan het verwijderen van ongewenste gasten via de app.
 • AI-detectie en real-time melding: de Bullet-camera maakt gebruik van AI Human Detection. Deze functie onderscheidt mensen van dieren of objecten binnen het bewakingsgebied, waardoor valse alarmen worden verminderd. Je kunt ook het bewegingsdetectiebereik en de gevoeligheid van de bewegingssensor aanpassen. Zodra een inbraak wordt gedetecteerd, wordt de melding tegelijkertijd op je smartphone overgedragen.
 • {3,0 MP HD & helder nachtzicht】 De 3MP-resolutie van de draadloze buitencamera levert kristalheldere en soepele video-opnames per dag. Uitgerust met 18-delige led-infraroodverlichting voor IR-detectie kan de buitencamera in het donker voor helder zicht zorgen. Deze bewakingscamera kan je huis dag en nacht beschermen. Een goede keuze voor villa, thuis, kantoor, winkel, hotel, magazijn, school of overal waar je binnen of buiten wilt.
 • Waterdichte IP67-camera: waterdichte IP67-camera, d.w.z. de draadloze buitenbewakingscamera is sterk genoeg om ook bij storm en sneeuw ruw weer en vandalisme te weerstaan. De buitencamera kan bij temperaturen van -20 °C tot 60 °C werken.
UitverkoopBestseller Nr. 4
eufy Security Draadloze SoloCam S40, draadloos, beveiligingscamera voor buiten, wifi, camera met schijnwerper, zonnepaneel, op zonne-energie, 2K-resolutie, IP67-weerbestendig, geen maandelijkse kosten
 • Altijd stroom met zonne-energie: het dagelijkse zonlicht is voldoende om de SoloCam S40 continu van stroom te voorzien en je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het vervangen van de batterij. En wanneer de zon ondergaat, zorgt de ingebouwde batterij ervoor dat de camera niet zonder stroom komt te zitten.*
 • Verlicht de nacht: de ultraheldere schijnwerper van 600 lumen schakelt in zodra er beweging wordt gedetecteerd en werpt een licht op ongewenste gasten, terwijl het kleurennachtzicht in het donker details naar voren brengt tot op 8 meter afstand.
 • Het zit hem in de details: leg elke gebeurtenis rond je huis vast in ultraheldere 2K-resolutie.
 • Geen verborgen kosten: de SoloCam is een eenmalige aankoop. Er zijn geen maandelijkse kosten of verborgen kosten. Alles gebeurt op het apparaat voor volledige veiligheid en transparantie.
 • Relevante opnamen: de ingebouwde AI zorgt ervoor dat de SoloCam S40 alleen opneemt wanneer er personen aanwezig zijn en niet wanneer er dieren aanwezig zijn.
Bestseller Nr. 5
FREECAM Bewakingscamera voor buiten, wifi, 4 x digitale zoom, PTZ-camera, 3 MP, menselijke herkenning, automatische tracking, dubbel nachtzicht, sirenealarm, 2-weg audio
 • Ingebouwd sirenealarm en automatische tracking: geïntegreerd AI-deep-learning-algoritme, bij de detectie van bewegingen stuurt de bewakingscamera automatisch een 90 dB alarmgeluid uit om indringers af te schrikken. Er wordt ook automatische tracking-technologie gebruikt. Waar je ook bent, de camera moet je familie en eigendom beter beschermen.
 • 【Intelligent draaien 355 ° / helling 90 °】 : met de prachtige zwenk- / kantelfunctie (355 ° horizontaal en 90 ° verticaal) kan deze wifi-IP-camera een grotere kijkhoek bieden en meer gebieden bedekken, geen dode hoeken. Met één bewakingscamera kun je elke hoek van je huis observeren, zoals de ingang, de voordeur en zelfs de binnenplaats.
 • 【KI-humanoïde/detectie van abnormale geluiden en alarmopname.】 De tank van het geïntegreerde AI-deep-learning-algoritme detecteert deze draadloze IP-camera mensen en dieren op intelligente wijze en vermindert 95% valse alarmen. Als er beweging/abnormale geluiden worden gedetecteerd, slaat de app automatisch een 6-seconden alarmopname op en je kunt hem altijd en overal via de mobiele telefoon APP afstandsbediening en weergave gen.
 • 1080p Full HD en gekleurd nachtzicht: met een hoge resolutie van 1920 x 1080 levert de bewakingscamera voor buiten 1080p heldere beelden/video's met een gevoelige sensor. Bovendien biedt deze buitencamera met de nieuwe generatie Array-infraroodtechnologie gekleurd nachtzicht (tot 30 m), 4 spots en 4 infrarood leds. Met de IR-cut-modus kan automatisch naar nachtzicht worden geschakeld. Geniet van een levendige en kristalheldere visuele wereld
 • IP65 waterdicht en tweerichtingsaudio: met deze waterdichte IP65-bewakingscamera kun je hem overal plaatsen, bijvoorbeeld In de garage, schuur en in de tuin, geen angst voor regen, zon en extreem weer. Met de ingebouwde microfoon en luidsprekers kun je kinderen, gezinnen of postbodes luisteren en met hen communiceren. Je kunt ook ongewenste indringers waarschuwen als je onderweg bent. Goede keuze voor binnen en buiten.
Bestseller Nr. 6
TP-Link Tapo C320WS WiFi 2.5K bewakingscamera, binnen en buiten, IP66, 30m nachtzicht, 2-weg audio, bewegingsdetectie, SD-Kaart tot 256 GB, compatibel, compatibel met Alexa en Google
 • 2.5K QHD – maakt haarscherpe opnamen in 2560 x 1440
 • Bekabeld of draadloos netwerk – verbind je camera met het netwerk door middel van een ethernetkabel of via wifi voor een flexibelere installatie
 • Sterrenlicht-nachtzicht – de zeer gevoelige sterrenlichtsensor zorgt voor hoogwaardige beelden, zelfs bij slechte lichtomstandigheden
 • Bewegingsdetectie en meldingen – je krijgt een melding zodra de camera beweging detecteert
 • Akoestisch en visueel alarm – schakel verlichting en geluidseffecten in om ongewenste bezoekers weg te jagen
Bestseller Nr. 7
ZOSI PTZ Bewakingscamera Buiten WiFi, 355°/140° Draaibaar 1080P WiFi IP Camera Buiten, Persoons-/Voertuigdetectie, Nachtzicht in Kleur, 2-Weg Audio
 • (Slimme Detectie en Realtime Alarm) De wifi-beveiligingscamera is intelligent genoeg om mensen en voertuigen van andere objecten te detecteren en valse alarmen te verminderen. Ontvang direct e-mail en pushmeldingen wanneer er beweging is.
 • (Tweeweg Audio en Hoorbaar Alarm) Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u horen en spreken via de bewakingscamera. De buitenbeveiligingscamera licht op en waarschuwt u wanneer er beweging is om indringers af te schrikken.
 • (Pan/Tilt & Auto Cruise) Deze PT-domecamera kan 355 ° horizontaal en 140 ° verticaal draaien, waardoor meer gebieden worden bestreken en er geen dode hoek ontstaat. Ondersteun automatisch cruisen met vooraf ingestelde punten voor 24/7 videobewaking.
 • (1080P HD & 30M Nachtzicht in Kleuren) De wifi-buitencamera maakt haarscherp beeld in 1080P. De spots creëren optioneel kleur nachtzicht. Zeg maar dag tegen zwart-wit foto's!
 • (2.4G WiFi-Verbinding en Toegang op Afstand) U kunt uw huis of bedrijf overal live bekijken, horen, praten met iedereen op de camera. Bewegende video's kunnen worden opgeslagen op een kaart of cloud.
Bestseller Nr. 8
Reolink 4MP WiFi-buitencamera 2,4 GHz / 5GHz, WiFi-buitenbeveiligingscamera met menselijke detectie en alarm Nachtzicht Waterdicht IP66 256 GB SD-kaartsleuf 5G-camera, RLC-410W
 • 4MP NACHTZICHT: Deze wifi-camera biedt een uitstekende 4MP-beeldkwaliteit met 18 stuks IR-LED's, die 's nachts altijd en overal ultraheldere live-weergave bieden via Reolink-app/client/webbrowsers. Laat alle potentiële risico's zich nergens verbergen
 • 2,4/5 GHz WIFI: met de keuze uit 2,4 GHz of 5 GHz (5,8 GHz) frequentiebanden plus prachtige 2T2R MIMO-antennes, biedt deze beveiligingscamera voor buiten gebruikers een snelle, veilige en stabiele draadloze ervaring
 • SLIMME DETECTIE & ALERTS: Met persoons-/voertuigdetectietechnologie richt de bewakingscamera zich op wat het belangrijkst is en minimaliseert valse alarmen. U ontvangt nauwkeurige waarschuwingen in realtime, zoals een onmiddellijke pushmelding, een e-mailwaarschuwing
 • VEILIGE OPSLAGOPTIES: Opnamen kunnen worden opgeslagen op de micro SD-kaart (max. 256 GB, niet inbegrepen), Reolink NVR of de FTP-server. Reolink NVR wordt sterk aanbevolen voor een hogere opslagcapaciteit en 24/7 opname
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE IN MINUTEN: Met de metalen behuizing en de 4,5 m stroomverlengkabel zal deze IP66 waterdichte WiFi-camera gebruikers verrassen vanwege het installatiegemak. Zowel plafond- als wandinstallatie worden ondersteund
Bestseller Nr. 9
Anpviz 4MP WLAN Bewakingscamera Buiten, 2,4GHz wifi PTZ IP camera voor buiten met tweewegs audio, gekleurd nachtzicht 30m, automatische tracking, 355 °/90 ° draaien, 3M voedingskabel
 • 【4 MP en full-colour nachtzicht】: deze bewakingscamera voor buiten heeft een resolutie van 2560 x 1440, zodat je heldere beelden kunt zien, ongeacht de toegang op afstand of het afspelen van video's. Deze nachtzichtcamera is ook uitgerust met 8 stuks array infrarood- en witlichtleds (elke gloeilamp, twee lonten) en ondersteunt een gekleurd nachtzichtbereik van 30 m na zonsondergang, ondersteunt drie modi voor volledige kleur, zwart-wit en intelligente selectie.
 • 【Automatische of handmatige tracking】: 355° draaibaar, 90° helling en 4x digitale zoom en geavanceerde intelligente bewegingsdetectie maken het mogelijk om deze outdoor wifi-camera automatisch te vergrendelen en te volgen en je waarschuwingen te sturen. Via de mobiele app of de pc-client kun je niet alleen het bericht weergeven, maar ook de wifi-bewakingscamera buiten voor het volgen bedienen.
 • 2,4 GHz wifi en NVR-geheugen: deze wifi-camera voor buiten ondersteunt 24/7 ononderbroken opname en opslag: ondersteunt 2,4 GHz wifi, je kunt de weergave altijd en overal op je telefoon bewaken of bekijken en downloaden; bovendien ondersteunt deze wifi-bewakingscamera ook NVR als je met je NVR wilt samenwerken om real-time beelden te bekijken of video's op te slaan, sluit je eenvoudig aan de RJ4 5 poorten van deze IP-camera buiten.
 • 2-weg audio- en SD-kaartsleuf: de ingebouwde microfoon en de luidspreker van de camerabewaking buiten maken het mogelijk om met iedereen binnen handbereik te communiceren en altijd en overal tegen ongewenste indringers te waarschuwen. Tegelijkertijd wordt dit alles op een NVR of een Micro SD-kaart (tot 128 GB Micro SD-kaart, niet inbegrepen) geregistreerd, het hangt af van je keuze.
 • 3M netsnoer en after-sales ondersteuning: de draadloze camera voor buiten wordt ook geleverd met een 3 meter netsnoer, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de montageplaats. Wij hebben een professioneel technisch team en een after-sales team dat 24 uur per dag al je vragen beantwoordt: [email protected]
Bestseller Nr. 10
Reolink 5MP PTZ 3x optische zoom Buiten WiFi-beveiligingscamera 2,4/5GHz WiFi-camera spotlight en nachtvisie in kleur automatisch traceren persoon voertuigdetectie, E1 Outdoor zwart
 • 5MP en nacht visie in kleur: 2560 x 1920 5MP Super HD resolutie biedt u duidelijkere visuele kwaliteit en een vloeiendere live kijkervaring. In combinatie met 12pc's Infrared LED's en 4pcs Spotlight LED's levert Reolink E1 Outdoor full-colour video's, zelfs na zonsondergang
 • Detectie van persoon/voertuig en automatisch traceren: Met de geavanceerde slimme bewegingsdetectie kan deze IP-camera mensen en voertuigen van andere objecten onderscheiden. U kunt specifiekere meldingen krijgen en direct weten wat waarschuwingen activeert door een blik te werpen op uw telefoonscherm. Tegelijkertijd kan het automatisch bewegende personen en auto’s volgen, wat u meer bescherming biedt
 • Dual-Band WiFi-verbinding: Met ingebouwde 2T2R MIMO-antennes en dual-band WiFi-technologie, ondersteunt de draadloze camera zowel 2,4 GHz- als 5 GHz-kanalen, wat zorgt voor een stabielere verbinding met de router zorgt. Geen signaalverlies of storingen en het biedt ook ondersteuning voor Ethernet-kabelverbinding
 • Pan Tilt Zoom en Waterproef: Deze draadloze beveiligingscamera draait 355° horizontaal en 50° verticaal, hierdoor kunt u de film hoek eenvoudig bedienen om elk deel van uw huis te zien. Met 3X optische zoom ziet u meer details bij het inzoomen. Uitgerust met weerbestendige functie, hierdoor kan de camera binnen en buiten worden geïnstalleerd
 • Flexibele opnameopties: De PTZ-camera ondersteunt 24/7 continu, bewegings-geactiveerde en geplande opnames. Video's van al deze 3 opnametypen kunnen worden opgeslagen in de micro-SD-kaart (tot 256 GB, niet inbegrepen), Reolink NVR of FTP-server. Kies een manier die u wilt en geniet van aangepaste beveiliging
Bestseller Nr. 11
Ctronics PTZ bewakingscamera, wifi, voor buiten, IP-camera 1080P, menselijke detectie, automatische bewaking met 355 ° helling 90 °, audio bidirectioneel, waterdicht IP66, ondersteunt P2P SD-kaartsleuf (niet zoom)
 • 355° 90° rotatie & 1080P HD: deze gemotoriseerde wifi-camera voor buiten kan horizontaal 355° en verticaal 90° worden gedraaid, de buitencamera kan meer gebied buiten bewaken. De maximale resolutie van deze PTZ draadloze bewakingscamera is 1920 x 1080p, 3,6 mm lens en gevoelige sensor voor een soepele en heldere beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit maakt het eenvoudig om alle details vast te leggen.
 • 【Menselijke detectie & automatische tracking】-- Deze draadloze bewakingscamera detecteert automatisch de menselijke vorm en vermindert valse alarmen door wind, bladeren en dieren met 95%. De outdoor wifi-bewakingscamera kan de menselijke beweging in het bewakingsgebied intelligent en automatisch volgen en het vooraf ingestelde punt teruggeven. Het kan bewegingssporen opnemen en bewijs op de SD-kaart bewaren. (Geen optische zoom)
 • Nachtzicht in kleur en IR-cut auto: er zijn 3 nachtzichtmodi: kleur-nachtzicht, intelligente automodus en infraroodmodus. Deze draadloze bewakingscamera voor buiten heeft 4 infrarood-leds en 4 projectoren, je kunt de nachtzichtmodus aanpassen aan de specifieke situatie. De 4 projectoren bieden je een kleurrijk nachtzicht, het nachtbeeld is meer geactiveerd. Het nachtzichtveld bedraagt 30 meter.
 • 【Sterker wifi-signaal & twee-weg audio】-- Omdat de wifi-module is bijgewerkt, is het wifi-signaal sterker en stabieler om de schermsynchronisatie en de snelle ontvangst van de melding te garanderen. Met microfoon en luidspreker kun je met de persoon in de buurt van de buitencamera via de smartphone-app spreken, je kunt ook illegale indringers door de luidspreker van de buitencamera bedreigen.
 • 【Afstandsbediening & opname op SD & waterdicht IP66】-- Je kunt de wifi-camera op afstand via de Ctronics app van Android-smartphone en iOS bedienen, via software en IE-pc-browser, je kunt de wifi-camera overal bekijken. Een sleuf voor SD-kaart tot 64 GB. (SD-kaart niet inbegrepen) dankzij IP66 waterdichtheid kun je de wifi-camera buiten overal plaatsen, zoals garage, erf enz
Bestseller Nr. 12
Bolcamera 360º wifi, nachtzicht met licht, E27, bajonetsluiting, draadloos, beveiligingscamera, automatische tracking, bidirectionele audio, bewegingsdetectie, voor binnen/buiten
 • 1080 P HD en 2 MP pixel en nachtvisie: De pixel van de camera voor thuisbeveiliging is maximaal 2 MP en het nachtzicht maakt gebruik van de nieuwste dubbele lichtbrontechnologie. Het toont infrarood nachtzicht wanneer er niemand is. Het zendt niet alleen zichtbaar licht uit, maar beïnvloedt de slaap van familie ook niet.
 • E27 Bolcamera met bajonetsluiting: Deze draadloze beveiligingsbolcamera kan worden geïnstalleerd met behulp van een gemeenschappelijke E27 lampvoet (110 V-240 V), en het is net zo eenvoudig te installeren als een lamp. Geen extra installatiestappen meer, zorg ervoor het in wifibereik is, gebruik dan je mobiele telefoon om de app te downloaden, en gebruik de app om de bolcamera te verbinden met wifi.
 • Video privacy-garantie: Video en accounts worden versleuteld met behulp van een unieke encryptietechnologie om video‘s op te slaan op een micro SD-kaart (niet inbegrepen) of cloud. Zelfs als je cameralamp of SD-kaart wordt gestolen, zijn de videobestanden in de SD-kaart alleen toegankelijk vanop je eigen account.
 • 355º kantelbaar, panoramische beveiligingscamera: Deze beveiligingsbolcamera met wifi kan buiten gebruikt worden. 355º horizontale rotatie, 90º verticale omzet. Maak je geen zorgen over blinde gebieden. Je familie en kinderen zijn veiliger en op hun gemak.
 • Bidirectionele audio: Onze bolcamera uitgerust met ingebouwde microfoon en luidspreker, creëert een perfect bidirectioneel gesprek, waarmee je overal in contact kunt blijven met je familie of huisdieren via de ingebouwde luidspreker.
Bestseller Nr. 13
Beveiligingscamera IP 1080P HD voor Buiten, Camera WiFi Tweeweg Audio Nachtzicht APP Alarm Bewegingsdetectie IP66 Waterdicht
 • 🙂【Bewegingsdetectie Waarschuwingen】IP dome camera staat dag en nacht scherp in de gaten. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, stuurt hij u direct push-meldingen, foto's en videoclips, zodat u in realtime kunt zien wat er gebeurt en snel actie kunt ondernemen.
 • 🙂【Nachtvisie】 Met geavanceerde nachtzicht technologie, kan de camera door de duisternis zien tot 33 voet in zeer zwakke lichtomstandigheden. 320° draaibereik en 110° verticale rotatie (Pan/Tilt) wordt elke hoek van uw kamer beschermd.
 • 🙂【2-Zijdige Audio】Beveiligingscamera hoor wat er binnen en buiten je huis gebeurt en praat terug via je iOS/Android mobiele apparaten/tablets. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u communiceren met ouderen, kinderen, babysitters, huisdieren, enz. Waarschuw verbaal elke onuitgenodigde, zelfs als u duizenden kilometers ver weg bent.
 • 🙂【Beweging of 24/7 Opname】Deze koepelcamera ondersteunt zowel bewegings-getriggerde opname als continue opname. Bewegingsclips kunnen worden opgeslagen op een microSD-kaart (ondersteunt tot 64 GB, niet inbegrepen).
 • 🙂【IP65 Waterdicht voor Buitengebruik】 De beveiligingscamera PTZ is IP65 waterdicht en is geschikt voor installatie buiten of binnen. Het is bestand tegen zware weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, kou en hitte. U kunt het gerust buitenshuis installeren, zoals in uw tuin, garage, achtertuin, enz.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Reolink 5MP PTZ 3x optische zoom Buiten WiFi-beveiligingscamera 2,4/5GHz WiFi-camera spotlight en nachtvisie in kleur automatisch traceren persoon voertuigdetectie, E1 Outdoor
 • 5MP en nacht visie in kleur: 2560 x 1920 5MP Super HD resolutie biedt u duidelijkere visuele kwaliteit en een vloeiendere live kijkervaring. In combinatie met 12pc's Infrared LED's en 4pcs Spotlight LED's levert Reolink E1 Outdoor full-colour video's, zelfs na zonsondergang
 • Detectie van persoon/voertuig en automatisch traceren: Met de geavanceerde slimme bewegingsdetectie kan deze IP-camera mensen en voertuigen van andere objecten onderscheiden. U kunt specifiekere meldingen krijgen en direct weten wat waarschuwingen activeert door een blik te werpen op uw telefoonscherm. Tegelijkertijd kan het automatisch bewegende personen en auto’s volgen, wat u meer bescherming biedt
 • Dual-Band WiFi-verbinding: Met ingebouwde 2T2R MIMO-antennes en dual-band WiFi-technologie, ondersteunt de draadloze camera zowel 2,4 GHz- als 5 GHz-kanalen, wat zorgt voor een stabielere verbinding met de router zorgt. Geen signaalverlies of storingen en het biedt ook ondersteuning voor Ethernet-kabelverbinding
 • Pan Tilt Zoom en Waterproef: Deze draadloze beveiligingscamera draait 355° horizontaal en 50° verticaal, hierdoor kunt u de film hoek eenvoudig bedienen om elk deel van uw huis te zien. Met 3X optische zoom ziet u meer details bij het inzoomen. Uitgerust met weerbestendige functie, hierdoor kan de camera binnen en buiten worden geïnstalleerd
 • Flexibele opnameopties: De PTZ-camera ondersteunt 24/7 continu, bewegings-geactiveerde en geplande opnames. Video's van al deze 3 opnametypen kunnen worden opgeslagen in de micro-SD-kaart (tot 256 GB, niet inbegrepen), Reolink NVR of FTP-server. Kies een manier die u wilt en geniet van aangepaste beveiliging
UitverkoopBestseller Nr. 15
EZVIZ C8C 1080P buiten wifi-bewakingscamera met kleur nachtzicht, IP360° pan/tilt outdoor dome camera, IP65 waterdicht, AI menselijke vormdetectie, H.265, Alexa Compatible, 2,4 GHz
 • 1080p pan/tilt hd wifi-bewakingscamera dome 352° horizontale en 95° verticale rotatie en 1080p hd-resolutie bieden je een goede beeldkwaliteit en een voldoende groot zicht. 2,0 megapixel cmos-sensor, 4 mm brandpuntsafstand lens, maximale resolutie 1920 x 1080
 • Intelligente nachtweergavemodus – als er geen extra verlichting nodig is, kun je de camera eenvoudig op de wifi-modus instellen en nachtzichtsysteem in zwart-wit via de ezviz-app. Dankzij de intelligente nachtzichtmodus schakelt de c8c automatisch van zwart-witbewaking naar kleurbewaking, door de koplamp in te schakelen wanneer hij menselijke bewegingen detecteert
 • Flash-alarm – de c8c bewaakt belangrijke gebieden van je huis 24 uur. Wanneer menselijke bewegingen worden gedetecteerd, kan de c8c-camera automatisch knipperen of handmatig worden ingesteld om beide koplampen te knipperen om indringers te voorkomen. Als de persoon zijn hoofd in de richting van de knipperende lichtbron draait, wordt deze duidelijk door onze camera geregistreerd
 • AI & h.265 personenherkenning – het geïntegreerde algoritme voor kunstmatige intelligentie herkent intelligent de beweging van menselijke vormen in real-time en voorkomt zo valse alarmen. Als mensen hun gepersonaliseerde detectiegebied betreden, wordt je onmiddellijk op de hoogte gesteld. C8c maakt gebruik van de nieuwste h.265 videocompressietechnologie. Het maakt de video helderder en vloeibaarder en vermindert tegelijkertijd de behoefte aan gegevensopslagruimte en bandbreedte
 • Waterdichte en flexibele opslag ip65 – met een volledig metalen behuizing en beschermingsklasse ip65 is de camera bestand tegen regenachtige, zonnige, stormachtige en zelfs sneeuwrijke dagen. Je kunt de opnamen zoals gewenst op het cloudplatform van ezviz of op een sd-kaart van maximaal 256 gb (kaart niet inbegrepen) opslaan

Wifi-camera’s voor buiten zijn een normaal verschijnsel geworden in huizen en kantoren. Met de toenemende behoefte aan beveiliging worden deze camera’s steeds populairder. Ze kunnen waardevolle informatie geven over wat er buitenshuis en op kantoor gebeurt.

Er zijn veel wifi-camera’s voor buiten op de markt, maar het kiezen van de beste is niet zo eenvoudig.

Om te beginnen moet u rekening houden met factoren zoals cameraresolutie en videokwaliteit, levensduur en bereik van de batterij, connectiviteitsopties en compatibiliteit met slimme apparaten.

U kunt ook rekening houden met factoren als video-opslagcapaciteit, installatie- en onderhoudsgemak, garantieperiode en prijs.

Wat zijn enkele van de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een wifi-buitencamera?

WiFi-buitencamera’s bieden een breed scala aan functies die ze tot een geweldige investering maken. Ze kunnen worden gebruikt om uw huis of bedrijf te bewaken, evenals uw huisdieren.

Enkele belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een wifi-buitencamera, zijn het aantal camera’s, resolutie, nachtzicht en batterijduur.

Als het gaat om wifi-buitencamera’s, moet u ook rekening houden met het type dekking dat ze bieden: 360 graden of panoramisch.

Waar moet je op letten bij een wifi-buitencamera?

Een wifi-buitencamera is een apparaat dat verbinding maakt met je wifi-netwerk en waarmee je live de beelden kunt bekijken van wat er buiten je huis gebeurt. Het kan worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden, maar het kan ook worden gebruikt voor het bewaken van uw huisdieren of kinderen.

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een wifi buitencamera zijn de resolutie, de grootte van het beeldscherm en het aantal uur batterijduur.

Hoe installeer je een wifi-buitencamera?

WiFi-buitencamera’s zijn de nieuwste trend op het gebied van bewaking. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden huiseigenaren veel voordelen.

Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen WiFi-buitencamera’s omdat het handig in gebruik en betaalbaar is. Er zijn echter enkele nadelen, zoals een beperkt bereik en een lage resolutie.

Hoe zet je een draadloos netwerk op voor je wifi-buitencamera?

U kunt een draadloos netwerk voor uw WiFi-buitencamera instellen door deze stappen te volgen:

 1. Sluit de camera via een Ethernet-kabel aan op uw router.
 2. Sluit een voedingsadapter aan op de camera en sluit deze aan op het stopcontact.
 3. Sluit een van de Ethernet-kabels van uw router aan op uw buitencamera en steek het andere uiteinde in een open poort op uw router.
 4. Schakel uw router in en verbind deze met internet via een ethernetkabel die is aangesloten op een modem of directe verbinding vanaf een andere computer/apparaat dat is aangesloten via een ethernetkabel of Wi-Fi-hotspot (indien beschikbaar).

Wat is een goed bereik voor een wifi-buitencamera?

Het bereik van een wifi-buitencamera is afhankelijk van de grootte van het apparaat. Als je een klein apparaat hebt, zou het een kleiner bereik hebben dan wanneer je een groter apparaat had. Hoe groter het apparaat, hoe groter het bereik.

Een goed bereik voor een wifi-buitencamera is ongeveer 15 meter voor kleinere apparaten en 30 meter voor grotere apparaten.

Wat is een goede resolutie voor een wifi-buitencamera?

Een resolutie is de hoeveelheid details die een camera kan vastleggen. Een camera met een hogere resolutie zou meer details kunnen vastleggen en een betere beeldkwaliteit kunnen bieden.

Een goede resolutie voor een wifi-buitencamera zou 720p zijn. Dit komt omdat het de beste balans biedt tussen detail en bestandsgrootte, wat belangrijk is als u zich zorgen maakt over uw gegevensgebruik.