Beste wenkbrauw serum van 2022 (TOP15)

De 15 beste wenkbrauw serum beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
VOLLERE WENKBRAUWEN Wenkbrauwgroeiserum (8ml) NYK1 BrowForce Brow Growth Serum Wenkbrauw Serum EXCEPTIONELE RESULTATEN - Wenkbrauwgroei Serum Wenkbrauwversterker Voor Natuurlijke Dikkere Wenkbrauwen
 • ★ ZICHTBAAR VOLLERE, DIKKERE EN LANGERE WENKBRAUWEN - Net als onze AWARD WINNENDE Lashforce wimper groei serum, is deze wenkbrauw groei behandeling de #1 wenkbrauw groei serum bestseller op AMAZON, maar wees geduldig; wenkbrauwen zullen verbazingwekkende resultaten zien in 6-8 weken. Ervaar verbazingwekkende snelle wenkbrauw wenkbrauw verbetering serum. Ons wenkbrauw serum is getest en geperfectioneerd. Je moet Brow Force proberen om het te geloven!
 • ★ GEMAKKELIJK AAN TE BRENGEN MET HET SPECIALE WENKBRAUW APPLICATOR BORSTELTJE - Om ervoor te zorgen dat de hele wenkbrauw verzadigd is. De wortels van de wenkbrauwen moeten doordrenkt zijn met Brow Force, maar mogen niet druipen. Het aanbrengen duurt slechts 10 seconden en dient tweemaal per dag te gebeuren. Een applicatie missen zal het proces ophouden. Voortdurende reiniging en stimulatie is van vitaal belang voor het bereiken van maximale resultaten.
 • ★ ENORME 8ML TUBE GAAT 3 MAANDEN LANGER MEE - In 4 weken zullen uw wenkbrauwen voller, dikker en tot 2x langer zijn tegen week 6-8. Gaat meer dan 3 maanden mee bij tweemaal daags gebruik. Net als ons wimperserum voor groei is Brow force volkomen veilig voor gebruikers van contactlenzen en zal het de kleur van de ogen niet veranderen. Dermatologisch en oogheelkundig getest. In tegenstelling tot glaucoom medicijnen en bimatoprost, is Browforce VEILIG TE GEBRUIKEN.
 • ★ HERSTELT OVERPLUCKED EN VLEKKERIGE WENKBRAUWEN - Als je dikkere, donkerder wenkbrauwen wilt, of als je een kale plek hebt en die wilt opvullen met je eigen natuurlijke haar, in plaats van met potlood specifieke gaten te moeten opvullen, dan is BrowForce iets voor jou. Verbluffend in het herstellen van natuurlijke wenkbrauwen. Werkt op dezelfde manier als ons wimpergroeiserum bestseller Lashforce wimperserum. Microblading alternatief.
 • ★ WENKBRAUWSERUM DAT ECHT WERKT IN SLECHTS EEN PAAR WEKEN - Browforce werkt anders dan andere haargroeiserums die er zijn. In plaats van simpelweg de wenkbrauwen te conditioneren zoals castor olie voor haargroei, stimuleert het de doorbloeding terwijl het de follikels reinigt en verstoppingen opruimt. Het is belangrijk dat het wenkbrauwserum zowel overdag als 's nachts consequent wordt aangebracht, anders beperk je de voedingsstoffenstroom en doorbreek je de groeicyclus.
Bestseller Nr. 2
Castor Olie (Ricinusolie) Puur 120ml - zacht gezeefd voor eenvoudige toepassing - Castor Oil natuurlijk serum voor wimpers en wenkbrauwen, biologisch, veganistisch - ook voor haar, gezicht, lichaam, huid en handen
 • 🌿 BEVORDERT HAARGROEI: Ricinusolie verhoogt de groei van wimpers en wenkbrauwen door een natuurlijk aandeel ricinolzuur. Het resultaat van het gebruik van ricinusolie is dan ook vaak lange, glanzende en glinsterende wenkbrauwen. Daarnaast kan de Natura Pur Castor Olie prima gebruikt worden als baardolie.
 • 🌿 DAGELIJKSE ANTI-AGING VERZORGING: Deze veelzijdige moisturizer is in het bijzonder geschikt voor een droge en ruwe huid. Het trekt snel in en werkt zo intensief tegen rimpels, ouderdomsvlekken, littekens en nagels. Dankzij omega 6 & 9-zuren, vitamine E en tal van antioxidanten zorgt Castor Olie voor een jeugdige en stralende teint.
 • 🌿 ALLERBESTE KWALITEIT: Natura Pur staat voor natuurlijke cosmetica zonder toevoegingen. Om de kostbare Castor Olie te produceren is het allerbeste ricinuszaad, van de variëteit Ricinus communis, koudgeperst. Vervolgens is de olie zachtjes aan gezeefd om volledig vrij te zijn van onzuiverheden. Natuurlijk is het product vrij van dierproeven, parabenen, siliconen, sulfaten, pesticiden, kunstmatige kleuren en parfums.
 • 🌿 VERPAKKINGEN VAN HOGE KWALITEIT: Alle voedingsstoffen en vitamines blijven lang bewaard dankzij de tegen het licht beschermde glazen flessen. Ook is er een pipet inbegrepen om doseren zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Natura Pur Castor Olie wordt geleverd in een mooie verpakking. Daarom is Natura Pur Castor Olie ook ideaal om cadeau te geven.
 • 🌿 100% TEVREDENHEID: Jouw tevredenheid is hetgeen dat ons drijft om ons werk te doen! Wij willen dat je net zo overtuigd bent over onze hoogwaardige, natuurlijke cosmeticaproducten, als dat we dat zelf zijn. Daarnaast willen we dat je zichtbare resultaten behaalt. Is bovenstaande niet het geval? Dan krijg je je geld terug, zonder maren.
Bestseller Nr. 3
BROWCOCAINE® | Professioneel wenkbrauwserum | Made with Love in Germany | Svenja Walberg® | NIEUW 2021, inclusief sjablonen voor je perfecte vorm | Browbooster | volledige en dichte wenkbrauwen
 • ✅ Resultaten: volledige en dichte wenkbrauwen, laat je wenkbrauwen zo groeien als je maar wilt dankzij het wenkbrauwsjabloon, voor een zichtbaar verdichtingseffect, voor de perfecte impuls, ter bescherming en versterking van de reeds aanwezige haartjes, correctie van kale plekken en te dunne haartjes, perfecte wenkbrauwen zonder correctiestift of kleur.
 • ✅ Wetenschappelijk: uitgebreid geteste speciale grondstoffen, bewezen werkzaamheid, 3-voudige werking, geïntegreerd verzorgend complex, 24-uurs formule, voldoende tot 6 maanden, made in Germany.
 • ❤️ Je bent belangrijk voor mij --> zonder parabenen, zonder parfum, zonder minerale oliën, veganistisch, natuurlijk geen dierproeven, 100% made in Germany, geoptimaliseerde viscositeit voorkomt het aflopen van het product.
 • ✅ Pers: de pers is enthousiast. Veel sterren en sterretjes gebruiken Browcocaine, talloze afbeeldingen voor en na tonen je de effectiviteit. Wacht niet langer en zeg: "Hello sexy brows".
Bestseller Nr. 4
DERMAWORKS Wenkbrauwgroeiserum, wenkbrauwversterkend serum, snelle wenkbrauwgroei - Vollere, dikkere wenkbrauwen, dunne wenkbrauwen teruggroeien – 100% natuurlijk!
 • ✅ HERSTEL OVERPLUCKED BROWS - Het geavanceerde wenkbrauwserum van Dermaworks gebruikt een zeer effectief, keratine versterkend pentapeptide 17 om slapende wortels te reactiveren en kale plekken in overgeplukte gebieden te herstellen
 • ✅ REGROW WENKBRAUWEN - Versterkt met een multivitamine-, mineraal- en peptidecomplex, levert Dermaworks wenkbrauwversterker een sterke, snelle wenkbrauwgroei om u vollere, dikkere en mooi gevormde wenkbrauwen te geven
 • ✅ SNEL EN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN - Tweemaal daags aanbrengen duurt slechts een paar seconden en resulteert in volledige, dikke wenkbrauwgroei zonder dat tatoeages, kleurstof, gel, potlood of tint nodig zijn, alleen het voordeel van natuurlijke, mooi gevormde wenkbrauwen
 • ✅ RESULTAAT IN SLECHTS 8 WEKEN - Dermaworks Eyebrow Enhancing Serum is NATUURLIJK en VEGAN. Verwacht merkbare resultaten na 8 weken met aanhoudende groei tot 16 weken voor vlekkeloze wenkbrauwen
 • ✅ 66% EXTRA, DEZELFDE PRIJS! - Sommige van onze klanten vertelden ons dat ze meer serum nodig hadden om de eerste 8 weken durende behandeling te voltooien, dus we hebben geluisterd en ons wenkbrauwserum is nu 5 ml in plaats van 3 ml zonder prijsverhoging.
Bestseller Nr. 5
ORPHICA BROW Wenkbrauwconditioner, Wenkbrauwgroeiversnellend serum, effect van sterke en gevoede wenkbrauwen, kleurverbetering, 4 ml
 • MOOIE, DIKKE EN DONKERE WENKBRAUWEN: De wenkbrauwen zijn de weg hierheen. Een van de meest vertrouwde wenkbrauwconditioners op de markt. Het serum dringt diep door in de huid en voedt de wortels van het delicate wenkbrauwhaar.
 • TOPKWALITEIT INGREDIËNTEN zoals actieve peptiden die de groei van de wenkbrauwen versterken en stimuleren; ginsengwortelextract om de bloedtoevoer naar de huid te verbeteren en de haarmatrix te versterken; collageen- en brandnetelextracten die het haar versterken, laten glanzen en diepgaand hydrateren.
 • DELICATE CONSTRUCTIE De conditioner verspreidt zich gemakkelijk over het haar van de wenkbrauwen en voedt zeer goed.
 • GARANTIE VAN EFFECTIVITEIT: Wenkbrauwserum maakt de wenkbrauwen dikker, sterker en donkerder. Na slechts 4 weken regelmatig gebruik zult u een aanzienlijke verbetering van uw wenkbrauwen merken.
 • VEILIGHEID VOOR DE HUID EN DE OGEN: De doeltreffendheid van het serum is bevestigd door dermatologische tests.
Bestseller Nr. 6
KIKILASH Wimperserum 3ml - Snelle en Effectieve Wimperbooster - Natuurlijk & Hormoonvrij Wimperserum voor Lange en Sterke Wimpers en Wenkbrauwen – Cruelty Free Serum voor Wimpergroei
 • ONTDEK KIKILASH WIMPERSERUM: Kikilash is een natuurlijk wimperserum dat de wimpergroei vanaf de wortels bevordert. Het is hét favoriete wimperserum van duizenden klanten in heel Europa, die nu dol zijn op hun lange, sterke en mooie wimpers en volle en gedefinieerde wenkbrauwen. Ervaar het WOW-effect!
 • EFFECTIEVE EN SNELLE WIMPERBOOSTER: Behaal verbluffende resultaten in slechts 4-6 weken! Consistentie is de sleutel voor het beste resultaat voor je wimpers en wenkbrauwen. Breng het één keer per dag aan en na slechts enkele weken zullen je wimpers langer, sterker en dikker zijn. Kikilash is je beste keuze om lange wimpers te krijgen of om beschadigde wimpers te herstellen.
 • VOEDZAAM EN KRACHTIG WIMPERSERUM: Onze bewezen formule bevat een geweldige combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten die de wimpergroei bevorderen doordat het de haarzakjes activeert. Het bevat voedende, versterkende en regenererende plant- en wortelextracten, zoals zwarte komijn en Cacumen platycladi. Onze formule is rijk aan aminozuren en mineralen die helpen de wimpers en wenkbrauwen te herstellen en gezond te houden.
 • EENVOUDIGE, SNELLE EN NAUWKEURIGE TOEPASSING: Ons wimperserum is zeer gemakkelijk te gebruiken, het duurt maar een paar seconden. Breng het één keer per dag aan op je bovenste wimperlijn met het dunne en superprecieze borsteltje, net als een vloeibare eyeliner. Je kunt het ook op je wenkbrauwen aanbrengen. Wij raden je aan het product aan te brengen voordat je naar bed gaat, zodat de ongelooflijke eigenschappen ervan kunnen werken terwijl je slaapt.
 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN, HORMOONVRIJ & CRUELTY-FREE: Laat je wimpers op natuurlijke wijze groeien met Kikilash, gemaakt met actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals plant- en wortelextracten. Onze wimperbooster is volledig natuurlijk en hormoonvrij, aangezien het geen prostaglandine of hormoonderivaten bevat. Wij vertrouwen op de kracht van de natuur!
Bestseller Nr. 7
Gya Labs Biologische Castorolie voor Haargroei, Wenkbrauwen en Wimpers - Boost de groei van wimpers en wenkbrauwen - Wordt geleverd met wenkbrauw- en wimperkit - 100 natuurlijk, koudgeperst en hexaanvrij voor de huid - 50ml
 • Voor wimpers, wenkbrauwen, haar en huid - Breng ricinusolie koudgeperst aan om de groei van je wimpers en wenkbrauwen te stimuleren. Gebruik pure ricinusolie voor de haargroei om je haar volume te geven, of gebruik als dragerolie voor het mengen van etherische oliën om de droge huid te hydrateren.
 • Bevorder gezonde wimpers en wenkbrauwen - Met casterolie om je wimpers en wenkbrauwen te verzorgen, helpt het om een ​​gezondere groei te bevorderen en haarbreuk te verminderen. Geniet van je prachtige wimpers en wenkbrauwen terwijl je je partner boeit met een onweerstaanbare blik.
 • Boost haargroei - Castrol olie voor haargroei is perfect voor het versterken van de haarzakjes, helpt je om pluizig haar te temmen en een glanzende haargroei te bevorderen. Geniet van perfecte haardagen, want het publiek kan hun ogen niet van je afhouden.
 • Hydrateer de droge huid - Castro-olie is effectief om het vocht in de huid aan te vullen en puistjes te minimaliseren voor een heldere teint. Streel je gladde, fluweelzachte schoonheid terwijl je met veel vertrouwen pronkt met ricinusolie voor de huid.
 • Natuurlijk en niet vettig - Gya Labs koudgeperste ricinusolie voor wimpers en wenkbrauwen is afkomstig uit Ethiopië en koudgeperst. Onze ricinusolie trekt snel in zonder olieachtige resten, goed als ricinusolie voor wimpergroei of ricinusolie voor wenkbrauwgroei.
Bestseller Nr. 8
Organic Eyelash Growth Serum voor langere, vollere, dikkere wimpers - Rapid Lash Growth Serum & Brow Enhancer gebruikt voor natuurlijke wimpers, wenkbrauwen, wimperextensions - Dermatoloog ontwikkeld
 • 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐈𝐊𝐊𝐄𝐍𝐃 𝐖𝐈𝐌𝐏𝐄𝐑 𝐆𝐑𝐎𝐄𝐈 𝐒𝐄𝐑𝐔𝐌: Geniet van dikkere wimpers en wenkbrauwen met ons wimpergroeiserum. Onze diep doordringende formule stimuleert groei en herstel bij de follikel met snel absorberende ingrediënten. In een recent klantenonderzoek zag 95% van de gebruikers binnen 1 week een snelle groei en 89% had vollere wimpers.
 • 𝟔𝐗 𝐒𝐍𝐄𝐋𝐋𝐄𝐑𝐄 𝐆𝐑𝐎𝐄𝐈 𝐌𝐄𝐓 𝐋𝐀𝐒𝐇-𝐁𝐎𝐎𝐒𝐓: Veel wimperserums vertrouwen op hormonen om de groei van nieuwe follikels te stimuleren, maar dit kan leiden tot blijvende schade aan de ogen. Ons gepatenteerd peptidencomplex stimuleert op natuurlijke wijze de groei van wimpers en wenkbrauwen zonder schadelijke bijwerkingen. Het resultaat? Tot 40,35% snellere groei.
 • 𝟒𝐗 𝐌𝐄𝐄𝐑 𝐖𝐈𝐌𝐏𝐄𝐑 𝐃𝐈𝐂𝐇𝐓𝐇𝐄𝐈𝐃 𝐌𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐕𝐈𝐓𝐀𝐌𝐈𝐍𝐄 𝐁𝟓: Ons serum bevordert de lengte, dichtheid en het volume van wimpers en wenkbrauwen. We hebben provitamine B5 toegevoegd om de groei van de follikels aan de basis van de wimpers te stimuleren. Het voedt ook de broze wimpers en omhult elke haarlok van de wortel tot de punt voor een diepe hydratatie.
 • 𝐙𝐀𝐂𝐇𝐓𝐄 𝐅𝐎𝐑𝐌𝐔𝐋𝐄: Om de gevoelige huid rond de ogen te beschermen, hebben we druivenpitolie gebruikt. Deze zit boordevol proanthocyanidinen die doordringen tot in de wimperhals, waardoor de voedingsstoffen en onze peptiden diep in de wimpers terechtkomen. Toegevoegde cellulose voedt het ooglid en gaat ontstekingen en irritatie tegen.
 • 𝐎𝐎𝐆𝐀𝐑𝐓𝐒 𝐎𝐍𝐓𝐖𝐈𝐊𝐊𝐄𝐋𝐃: Ontwikkeld door oogspecialisten, revitaliseert onze wetenschappelijk uitgebalanceerde formule de follikels voor VERNIEUWDE GROEI, DIKKER DICHTHEID EN BETERE VOLUME. Toepassing is 2x makkelijker met onze gepatenteerde MicroBrush technologie, en ons serum is 100% VEGAN en wreedheid vrij.
Bestseller Nr. 9
Eyebrow Renewing Serum 4 ml
 • EYEBROW RENEWING serum: het innovatieve EYEBROW RENEWING serum van M2Beauté regenereert dunne of overlappende wenkbrauwen op natuurlijke wijze en zorgt binnen zes tot acht weken voor nieuwe, onvoorstelbare overvloed. In combinatie met verzorgende componenten zoals biotine en hyaluron stimuleert het zeer efficiënte complex van werkzame stoffen met Black Sea Rod Oil de actieve en inactieve haarwortels van de wenkbrauwen en bevordert aantoonbaar hun natuurlijke groei.
 • Werking: het innovatieve wenkbrauwserum van M2Beauté regenereert dunne of overvolle wenkbrauwen op natuurlijke wijze en zorgt binnen zes tot acht weken voor nieuwe, onvoorstelbare overvloed. Het actieve complex van werkzame stoffen versterkt de haarwortels en bevordert de natuurlijke groei. Het effect is al na 6 weken zichtbaar.
 • Gebruik: breng het wenkbrauwserum met de speciale applicator precies op die plaatsen aan waar je je wenkbrauwen wilt optimaliseren. 1 x per dag op schone, olievrije en droge wenkbrauwen aanbrengen. Na een korte inwerktijd kunnen de gebruikelijke verzorgingsproducten worden gebruikt.
 • Unieke recept: aan de ene kant overtuigt de unieke en zeer effectieve formule, waarbij de effectiviteit en verdraagzaamheid centraal staan. Anderzijds overtuigt het groeiserum vanwege zijn rendement en door zijn prijs-kwaliteitverhouding.
 • PHILOSOPHIE: M2Beauté staat voor beauty-innovaties op het hoogste niveau met als doel de individuele schoonheid te bevorderen door effectieve cosmetica van werkzame stoffen. Omdat je schoonheid ons na aan het hart ligt, maar vooral je gezondheid en welzijn, is de medische veiligheid van al onze producten voor ons bijzonder belangrijk. Daarom gebruiken wij geen additieven zoals hormonen, parabenen, siliconen, aardolieproducten, of synthetische geur- en kleurstoffen.
Bestseller Nr. 10
2-in-1 Wimperserum 10 ml – Groeiserum voor Wimpers en Wenkbrauwen – Booster Serum voor Lange en Sterke Wimpers - Natuurlijk, Dierproef- en Hormoonvrij - 100% Tevredenheidsgarantie
 • GROEISTIMULEREND WIMPER EN WENKBRAUW SERUM - Aminozuurcomplexen voeden uw wimpers en wenkbrauwen en voorkomen korte, fijne wimpers en dunne, over geëpileerde wenkbrauwen. Dit revolutionaire wimperserum dringt daadwerkelijk in de haarzakjes door en voedt ze van binnenuit om de groei te stimuleren voor langere, dikkere, gezondere en vollere wimpers en wenkbrauwen. Mensen zullen misschien zelfs denken dat u wimperextensions of valse wimpers gebruikt!
 • EENVOUDIG AAN TE BRENGEN, ABSORBEERT SNEL - GROOTSTE VERPAKKING OP DE MARKT 10 ml - Breng elke ochtend en avond, na het reinigen van uw gezicht, een kleine hoeveelheid wimpergroeiserum aan op uw wenkbrauwen en de wortel van de wimpers, alsof u eyeliner aanbrengt. Behaal verbluffende resultaten in slechts 4-8 weken! Voor de beste resultaten voor uw wimpers en wenkbrauwen is consequentheid van groot belang
 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN, PROEFDIERVRIJ & HORMOONVRIJ - In tegenstelling tot veel serums voor vollere wimpers op de markt is ons wimper en wenkbrauw serum gemaakt met werkzame bestanddelen van natuurlijke oorsprong, zoals planten en wortelextracten. Lees de ingrediëntenlijst aandachtig door voordat u het versterkende serum voor wimpers en wenkbrauwen koopt. Ons serum voor wimpers is van nature volledig hormoonvrij omdat het geen prostaglandine of hormoonderivaten bevat
 • WIMPER- EN WENKBRAUWSERUM DAT ECHT WERKT - Hypoallergeen, niet irriterend en dermatologisch getest. DIERPROEFVRIJ en gecertificeerd door de gezondheidszorg. Gebruik het serum voor snelgroeiende wenkbrauwen en wimpers tweemaal daags gedurende minimaal 5 weken voor zichtbare veranderingen. Een langere termijn is niet uitgesloten, aangezien de wimpers en wenkbrauwen de langzaamst groeiende haren op het menselijk lichaam zijn
 • DUBBELE GARANTIE VOOR HET BESTE NATUURLIJKE WIMPERSERUM - We raden aan het serum voor langere wimpers aan te brengen voor dat u naar bed gaat, zodat de ongelooflijke eigenschappen hun werk kunnen doen terwijl u slaapt. Als u geen resultaat ziet, of als u niet volledig tevreden bent met ons wenkbrauw en wimpergroeiserum, betalen we uw bestelling onmiddellijk terug en bieden we u GRATIS een ander Kleem Organics huidverzorgingsproduct naar keuze aan
Bestseller Nr. 11
Hairworthy Browworthy Wenkbrauw Vergrotend Serum voor Dikkere, Vollere en Meer Gedefinieerde Wenkbrauwen. Bewezen Formule Stimuleert & Bevordert Natuurlijke Wenkbrauw Groei.
 • HET BROWWORHTY EFFECT – Onderneem actie en krijg vandaag nog forsere wenkbrauwen met het Hairworthy Wenkbrauw Vergrotende serum. Rijk in natuurlijk extracten, richt het actieve serum zich op dunne, onregelmatige en magere wenkbrauwen. De haarzakjes worden diep gevoed en de wenkbrauwen worden klaar om op te bloeien.
 • GEEF VORM AAN UW GEZICHT en bereik een verbeterd paar in slechts zes weken met onze sterk werkende serum. Ervaar een drastische toename in wenkbrauw haargroei met vollere en wildere wenkbrauwen. Bevat Hexapeptide-16 en Myristoyl pentapetide-17 voor grotere & forsere resultaten.
 • PRACHTIGE & BORSTELIGE wenkbrauwen zijn slechts één bestelling verwijderd. Ons revolutionaire serum wordt ondersteund door de wetenschap en zijn gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het resultaat: nieuwe haren die sterk en weelderig groeien.
 • EENVOUDIG & EFFECTIEF: breng simpelweg een paar streken aan met de bijkomende borstel, tweemaal per dag. Oenothera biennis zaadextract ondersteunt het cosmetische uiterlijk van wenkbrauwdichtheid. Zelfs te veel geëpileerde wenkbrauwen ondervinden gigantische verbeteringen. Sommigen van u zullen mogelijk zelfs stoppen met invullen van uw wenkbrauwen tijdens uw beauty-routine.
 • MET MEERDERE NATUURLIJKE INGREDIËNTEN, waaronder castorolie, is dit serum veilig te gebruiken, irriteert niet en is deze vrij van misbruik. Voor de beste resultaten, ga nog een stapje verder door dit serum te combineren met Hairactive capsules of kauwbare tabletten om ook van ‘binnenuit’ te werken met Biotine en Foliumzuur.
Bestseller Nr. 12
Scandinavian Biolabs wimper groei serum 6ml wenkbrauw unisex groeiversterker om wimpers te laten groeien | All-natuurlijke 100% vegan formule voor dikkere en langere wimpers voor vrouwen en mannen
 • Vergroot de dichtheid en de groei van de wimpers: Het serum stimuleert op natuurlijke wijze de follikels, vergroot de diameter van de wimpers van binnenuit, vormt een beschermend laagje rond elke wimper en gaat de uitputting van wimperhaartjes tegen door de haarfollikel epigenetisch te resetten en de huid in de omgeving op natuurlijke wijze te verzorgen
 • Volledig natuurlijk, 100% veganistische formule: De multi-peptide Bio-Pilixin formule voor versterkte wimpers is volledig natuurlijk en 100% veganistisch. De formule werkt om nieuwe wimpers te produceren door de haarfollikels te verzachten en te voeden, de diameter van elke wimper te vergroten en een beschermend laagje rond elke wimperstreng te creëren
 • Herstel de schade van schoonheidsprodukten: De actieve bestanddelen van het serum werken samen om schade door schoonheidsproducten aan te pakken en wimperuitval effectief te verminderen door de integriteit van elke wimper van binnen en van buiten te versterken. Ervaar de verbeteringen in een kwestie van weken, en versterkte groei bij voortgezet gebruik
 • Handelsmerk wimper groei serum formule: De formule van het wimper groei serum laat de wimpers groeien en versterkt ze door de haarzakjes te stimuleren. Het team van wetenschappers van Scandinavian Biolabs koos alleen de beste, natuurlijke en wetenschappelijk effectieve ingrediënten, waarbij elk actief ingrediënt een unieke functie vervult en ten goede komt aan het haar van elk persoon.
 • Gemaakt in Denemarken - geen schadelijke chemicaliën: De ontwikkeling van formuleringen, het testen en de productie van Scandinavian Biolabs-producten gebeurt in de nabijheid van het hoofdkwartier van Scandinavian Biolabs in Kopenhagen, Denemarken. De versterkende shampoo is op een duurzame manier gemaakt om de CO2-voetafdruk te minimaliseren en bevat geen schadelijke chemicaliën
Bestseller Nr. 13
Naissance Wenkbrauwserum en Wimperserum Set BIO 30ml - Hormoonvrij Serum voor Snelle Wimpergroei met Ricinusolie & Inca Inchi - Wimperverlenging - Plantaardig Veganistisch Natuurlijk Wreedheidsvrij
 • DIKKE, STERKE WIMPERS EN WENKBRAUWEN – Verbetert het uiterlijk van wimpers en wenkbrauwen voor langer, gezonder haar dat er volumineuzer uitziet en aanvoelt, zonder het gebruik van hormonen
 • DIKKE, STERKE WIMPERS EN WENKBRAUWEN – Verbetert het uiterlijk van wimpers en wenkbrauwen voor langer, gezonder haar dat er volumineuzer uitziet en aanvoelt, zonder het gebruik van hormonen
 • VOEDEND EN VERZORGEND - ricinusolie omhult en voedt het haar, bevordert de groei en zorgt voor meer dikte en glans
 • REPARATIE EN VERSTERKING - Klinisch bewezen Bioactive Inca Inchi herstelt het haar en sluit de cuticula om wimpers en wenkbrauwen te regenereren en te versterken
 • 100% PURE EN NATUURLIJKE INGREDINTEN - Op basis van ricinus-, kokos-, jojoba- en baobabolie, verrijkt met bioactieve Inca Inchi en Geraniumroos, Rozemarijn en Ylang Ylang
Bestseller Nr. 14
Kanzy Biologische Castorolie voor Wimpers en Wenkbrauwen Koudgeperste Castorolie voor Haargroei 100% Natuurlijke en Pure Castorolie met Borstels voor Haar, Baard, Nagels en Huid (100 ml, Wonderolie)
 • Wimpers en wenkbrauwen laten groeien: Castor Oil-wimpers worden geleverd met de wimper- en wenkbrauwapplicators waarmee ze eenvoudig op wimpers en wenkbrauwlijnen kunnen worden aangebracht om de wimpergroei en wenkbrauwgroei te bevorderen.
 • Stimuleer de haargroei: laat langer en dikker haar groeien op een snelle, natuurlijke manier. Ricinusolie-haargroei is een natuurlijk haarbehandelingspakket voor droog, broos haar, droge hoofdhuid en roos.
 • Gladdere huid: houd uw gezicht gehydrateerd en verminder vlekken, littekens en fijne lijntjes zonder uw huid droog te maken. Ricinusolie voor de huid is een geweldige biologische lichaamsolie en werkt als een olievrije vochtinbrengende crème om de huid te herstellen.
 • Houd je nagels goed geconditioneerd: versterk je nagelbedden door een paar druppels van deze biologische castorolie op je nagelriemen en nagelplaten toe te voegen om te voorkomen dat ze breken en afbladderen.
 • USDA-gecertificeerde: Castorolie voor wenkbrauwen en wimpers is gecertificeerd door USDA en is gegarandeerd authentiek, puur, natuurlijk en hexaanvrij.
Bestseller Nr. 15
Wimpergroeivloeistof, wimpergroeiversterker serum, Eye Lash Beauty Essence voor dikkere wimpers en wenkbrauwen
 • ? Wimperverbetering kan helpen bij het revitaliseren van huidschade veroorzaakt door plakkerige valse wimpers en ge?nte wimpers, voedt de wimpers en maakt ze harder.
 • ? Verandert de lengte van de wimpers. Verdiept de contouren van de ogen. Geeft de wimpers en wenkbrauwen glans en schoonheid. Langdurige krulling die fascinerende ogen oplevert.
 • ?Het wimpergroeiserum is gemaakt van alleen ingredi?nten van de hoogste kwaliteit, alles in ons serum is hypoallergeen, niet-irriterend.
 • ? Wrijf de applicator simpelweg ¨¦¨¦n keer per dag 's nachts over je wenkbrauwen of wimpers, zichtbare veranderingen zijn na 4 tot 6 weken zichtbaar.
 • ? Ons wimper- en wenkbrauwserum is niet alleen bedoeld voor vrouwen, maar ook voor mannen.

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste kenmerk dat je look kan maken of breken. Daarom is het belangrijk om het beste wenkbrauwserum te kiezen dat bij jouw huidtype past.

De eerste stap bij het kiezen van een wenkbrauwserum is om uw huidtype en haartextuur te begrijpen. Als je bijvoorbeeld een vette huid en dik haar hebt, gebruik dan een serum met olie-absorberende ingrediënten zoals jojoba-olie. Als je een droge huid en dun haar hebt, gebruik dan een serum met hyaluronzuur.

De volgende stap is om erachter te komen welk type product voor uw behoeften werkt. Er zijn verschillende soorten wenkbrauwserums, waaronder vloeistof, gel en crème.

Wat is het verschil tussen een wenkbrauwserum en een wenkbrauwpotlood?

Een wenkbrauwpotlood is een cosmetisch product dat wordt gebruikt om een natuurlijk ogende lijn op de wenkbrauwen te creëren. Een wenkbrauwserum daarentegen is een cosmetisch product dat op de huid rond de wenkbrauwen wordt aangebracht.

Een wenkbrauwpotlood maakt gebruik van pigmenten en waxen om je wenkbrauwen kleur te geven. Een wenkbrauwserum maakt gebruik van ingrediënten als hyaluronzuur en vitamine E die je huid hydrateren en voeden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een wenkbrauwserum?

Een wenkbrauwserum is een cosmetisch product dat kleur en definitie aan de wenkbrauwen geeft. Het wordt meestal geleverd in een kleine tube of druppelaar, met aan het einde een borstelapplicator.

Wenkbrauwserums worden ook wel wenkbrauwgels, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden genoemd. Ze zijn er in verschillende tinten en texturen die bij je haarkleur en huidskleur passen.

Voordelen van het gebruik van een wenkbrauwserum:

 • Het helpt bij het creëren van een natuurlijke look voor je wenkbrauwen zonder dat je make-up hoeft te gebruiken.
 • Het helpt je wenkbrauwen er voller uit te laten zien door schaarse gebieden op te vullen, waardoor je meer definitie krijgt dan ze alleen op te tekenen met een wenkbrauwpotlood of ze op jezelf te tekenen met een schuine borstel.
 • Het kan helpen om donkere kringen onder de ogen te verbergen als u wallen onder uw ogen heeft.

Hoe vaak moet een persoon een wenkbrauwserum gebruiken?

In dit artikel zullen we bespreken hoe vaak een persoon een wenkbrauwserum moet gebruiken.

Wenkbrauwserums zijn een soort cosmetisch product dat op de wenkbrauwen wordt aangebracht om hun uiterlijk te verbeteren. Ze kunnen ook worden gebruikt om de wenkbrauwen te reinigen en te voeden. Ze zijn er in verschillende vormen, waaronder gels, crèmes en poeders.

Hoewel sommige mensen ze misschien niet vaak gebruiken, gebruiken anderen ze misschien dagelijks of zelfs meer dan dat. Er is geen juist antwoord op hoe vaak u een wenkbrauwserum moet gebruiken, aangezien dit afhankelijk is van uw persoonlijke voorkeur en levensstijl.

De frequentie van het gebruik van een wenkbrauwserum hangt af van de persoonlijke voorkeur en levensstijl van de persoon.

Is wenkbrauw harsen beter dan het gebruik van een wenkbrauwserum?

Wenkbrauw harsen is een populaire beautytrend die al tientallen jaren bestaat. Het wordt gebruikt door vrouwen van alle leeftijden en etnische groepen.

Wenkbrauwserum is een alternatief voor wenkbrauwharsen. Een wenkbrauwserum bevat meestal ingrediënten zoals arganolie, jojoba-olie, vitamine E en vitamine C, evenals voedende vitamines en mineralen. Ze zouden effectiever zijn dan wenkbrauwharsen omdat ze beter in de haarzakjes kunnen doordringen.

Is het beter voor je huid om een wenkbrauwserum te gebruiken of te gaan voor wenkbrauwhars? Van wenkbrauwserums wordt gezegd dat ze effectiever zijn, maar ze kunnen ook wat residu op je huid achterlaten dat op de lange termijn misschien niet goed voor je is.

Wat zijn de beste wenkbrauwserums voor mensen met donkere wenkbrauwen?

Ik heb donkere wenkbrauwen en was op zoek naar het beste wenkbrauwserum om ze langer te laten groeien. Ik ontdekte dat er veel opties op de markt zijn en het is moeilijk om te beslissen welke beter is. In dit artikel wordt besproken welke wenkbrauwserums goed zijn voor mensen met donkere wenkbrauwen en wat ze bieden.

Er zijn veel soorten wenkbrauwserums op de markt, maar ze werken niet allemaal voor iedereen. Sommige werken goed bij mensen met lichte wenkbrauwen, maar niet bij mensen met donkere wenkbrauwen. Om erachter te komen wat het beste bij uw behoeften past, moet u weten welk type u heeft voordat u een wenkbrauwserum kunt kiezen dat voor u werkt.