Beste wekker van 2023 (TOP20)

Of je nu een ochtendmens bent of niet, je moet wakker worden. Daarom is het belangrijk om de beste wekker voor jou te vinden.

Er zijn veel verschillende soorten wekkers, maar hoe weet u welke het beste is voor uw behoeften?

Enkele factoren die u kunnen helpen beslissen zijn:

 • type geluid (natuurgeluiden of witte ruis)
 • functies zoals snooze en sleeptimer
 • makkelijk te gebruiken

De 20 beste wekker beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Digitale wekker - Netvoeding, Groot Digit. Spiegelscherm, Geen poespas, Eenvoudige bediening, Nachtalarm, Snooze, Niet-tikkend, Afstelbare Helderheid, Dimmer, Twee USB-Oplaadpoorten, 12 en 24u, (Zwart)
 • UITERST EENVOUDIG TE BEDIENEN - De klok is ontworpen met het oog op absolute eenvoud en u zult er geen enkel probleem mee hebben. Makkelijk voor kinderen, senioren en ouderen. Heeft zowel 12- als 24-uursnotatie.
 • ALARM EN SNOOZE - De wekker wordt geleverd met een progressief alarm zodat u zeker wakker wordt. Er is ook een snooze van 5 minuten die continu kan worden ingedrukt totdat het alarm zelf wordt uitgeschakeld. Perfect voor zware slapers.
 • GROTE VERLICHTE LED-CIJFERS MET DIMBARE SCHUIFKNOP - De oranje cijfers op de klok zijn zeer duidelijk van extra heldere kwaliteit, maar voor momenten dat een lagere helderheid vereist is, zoals 's nachts, kunt u de dimmer-schuifknop gebruiken om de helderheid naar uw eigen smaak comfortabel te verminderen, perfect en niet opdringerig.
 • TWEE USB-OPLAADPOORTEN - Ondersteunt twee USB-oplaadpoorten om een telefoon of tablet (iphone, ipad, android enz.) op te laden wanneer deze op het lichtnet is aangesloten (USB-kabel niet inbegrepen).
 • AC 230 V 2-PIN STEKKER MET BATTERIJ BACK-UP EN GARANTIE- Om de klok van stroom te voorzien, steekt u het netsnoer in een 230 V stopcontact. Plaats drie AAA-batterijen voor back-up in geval van stroomuitval. Tijdens een batterijback-up wordt het scherm zwart, maar de alarm- en tijdinstellingen blijven behouden en het alarm blijft klinken. Op verzoek is toegang tot de tijd mogelijk tijdens deze back-up. Deze versie heeft een 2-pins stekker en we bieden een geld-terug-garantie.
Bestseller Nr. 2
Digitale Wekker met Nachtlampje Instelbare Helderheid Spiegel Elektronische LED Digitale Klok Geluidsactivering 2 Alarm 12/24Hr Snooze USB-oplader Wekkers Voor Slaapkamers Nachtkastje Kinderen (Zwart)
 • 💡【Nachtlicht en spiegeloppervlak digitale wekker】- De digitale wekker is ook een nachtlampje/bedlampje wanneer je op de knop "Licht" aan de bovenkant drukt. Zachte en warme verlichting geeft je goed zicht als je je baby voedt/naar het toilet gaat. Spiegeloppervlak HD LED elektronische tijdweergave waarop u de tijd gemakkelijk kunt aflezen.
 • 💡【Instelbare helderheid van nachtlampje en digitaal LED-display】- Er zijn twee draaiwielen aan de achterkant van de digitale wekker, één is voor de helderheid van het nachtlicht en de andere is voor de helderheid van het digitale LED-display.
 • 💡【Geluidsactivering en sluimerfunctie】- De digitale wekker kan Sound Control / Always On Mode kiezen. In de geluidsregelingsmodus gaat het LED-display na 6 seconden automatisch uit, om energie te besparen. Wanneer het omgevingsgeluid 90 db bereikt, klop dan op het bureaublad of klap, het scherm gaat branden. Druk op de bovenste "Snooze"-knop, je krijgt 5 minuten extra om een ​​nieuwe dag te beginnen. U kunt ook dubbele alarmen en weekdagmodus instellen die alleen van maandag tot en met vrijdag afgaan.
 • 💡【Bediend via USB-netsnoer en 12/24-uurs formaat】- *** NIET op batterijen *** Deze digitale klok wordt bediend via een USB-netsnoer. (Gewoon USB-kabel *** GEEN stekker ***) U kunt 12 uur /24H twee verschillende weergavemodi volgens uw leesgewoonten.
 • 💡【Eenvoudig te bedienen en brede toepassing】- Met de intuïtieve instelknoppen is de digitale klok zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor kinderen, tieners of ouderen. Bijgewerkte functies kunnen een cadeau zijn voor uw familie, vrienden, kinderen. De wekker is ook erg mooi om je slaapkamer, woonkamer en kantoor mee te decoreren.
Bestseller Nr. 3
LED Digitale Wekker Luid, Wit LED-Display, Dubbele Wekker voor Diepe Slapers, Snooze Wekkerdimmer en 4 Alarmvolume, 12/24 Uur, Tafelklok met USB-oplaadaansluiting voor Kinderen, Nachtkastje, Keuken, Woonkamer
 • ⏰ Dubbele Wekker & Snooze-Functie & Instelbaar Geluid: Dit apparaat kan twee onafhankelijke luide wekkers instellen, je kunt de wekkers voor weekdagen en weekenden instellen om je schema beter te organiseren en je leven gemakkelijker te maken. Als het alarm afgaat, hoef je alleen maar op de snooze-knop bovenop het apparaat te drukken en kun je nog 9 minuten slapen. De wekker heeft 4 volumeniveaus die je naar wens kunt instellen.
 • ⏰ Instelbare Helderheid: De digitale wekker heeft vijf instelbare helderheidsniveaus om aan uw verschillende behoeften te voldoen. 's Nachts kunt u bijvoorbeeld de knopdimmer gebruiken om de helderheid van de slaapkamerklok naar wens te verminderen om zo een betere slaapomgeving voor u te creëren. Het grote 7-inch display en de LED-lichtgevende cijfers maken het gemakkelijk om de cijfers te lezen en zorgen voor een duidelijke en comfortabele visuele indruk.
 • ⏰ Power & Memory-Functie: Deze multifunctionele digitale wekker moet worden aangesloten op een stroombron om te kunnen worden gebruikt. We leveren een voeding en een USB-kabel om de wekker aan te sluiten. 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd) worden alleen gebruikt om uw tijd en alarminstellingen op te slaan wanneer het apparaat is uitgeschakeld. U hoeft ze niet opnieuw in te stellen wanneer u opnieuw verbinding maakt.
 • ⏰ Multifunctionele Digitale Wekker: Dit is een tikvrije wekker. De tijdweergave ondersteunt 12-uurs en 24-uurs systemen. Druk gewoon op de "12/24H"-knop om op elk moment te wisselen. Wanneer het 12H-formaat is geselecteerd en de tijd in de middag is, verschijnt het PM-pictogram op het scherm. Dit nummer is ook gemakkelijk te herkennen voor ouderen en kinderen. Deze elektronische wekker is gewoonweg zeer geschikt voor de woonkamer, slaapkamer en kantoor.
 • ⏰ USB-Oplaadpoort & After-Sales Service: Aan de achterkant van de extra luide wekker bevindt zich een USB-poort, die u kunt gebruiken om uw mobiele telefoon, tablet, horloge, enz. Wij bieden 18 maanden garantie, als u vragen of suggesties heeft over deze wekker, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden, hartelijk dank voor uw steun.
Bestseller Nr. 4
Digitale Wekker - Netvoeding, Geen Poespas Eenvoudige Bediening, Wekker, 12 en 24u, Groot Nachtlampje, Alarm, Snooze, Niet-tikkend, Aanpasbare Helderheidsdimmer, Grote Rode Cijfers, Zwart
 • Eenvoudig te gebruiken: - De wekker is ontworpen met absolute eenvoud en je zult geen problemen hebben met het bedienen van deze wekker. Eenvoudig voor kinderen, senioren en ouderen. Deze wekker is al 3 jaar de bestseller met meer dan 4000 beoordelingen in de VS
 • Hoge kwaliteit: hebben je kinderen bang voor het donker? Hou je van lezen? Geen probleem. De Travelwey-wekker wordt geleverd met een bovengemiddeld groot nachtlampje, dat door een eenvoudige druk op de bovenste knop kan worden geactiveerd.
 • Geluidsarme en stille toetsen voor het individueel instellen van het volume. 5 minuten lang houdt het alarm aan om ervoor te zorgen dat je wakker wordt. Er is ook een sluimerfunctie van 9 minuten. Perfect voor zware slapers.
 • Ondoorzichtig: de rode nummers op het horloge zijn zeer helder en van bijzonder goede kwaliteit, speciaal voor tijden waarin het donkerder is. De dimmer vermindert de helderheid tot je persoonlijke comfortniveau.
 • Gratis en lekvrije bescherming. - Om het horloge van stroom te voorzien, steekt u gewoon het netsnoer in een normaal stopcontact - klaar. Plaats twee AAA-batterijen om er bij een stroomuitval zeker van te zijn dat de wekker ook werkt. Wij bieden ook een geld-terug-garantie aan!
Bestseller Nr. 5
YIQI Batterij aangedreven draadloze digitale wekker met datum, temperatuur, slimme sensorlicht, 12/24uur, snooze voor slaapkamers, kantoor, zware slapers, kinderen 13,5 x 7,5 x 4,5 cm (wit)
 • 【Grote digitale klok met display】Multifunctionele grote digitale cijfers tonen tijd (12/24 uur), temperatuur (°C of °F), datum, alarmtijd met duidelijke en comfortabele visuele betekenis. Grote vetgedrukte cijfers zijn vriendelijk voor kinderen, ouderen. Beknopte stijl maakt het een goede decoratie voor uw huis of kantoor.
 • 【Oplopend alarm en grote snooze-knop】 Vergroot geleidelijk het alarm is vriendelijk om zacht wakker te worden. Het alarm gaat af met een geleidelijke pieptoon gedurende 60 seconden en stopt dan zichzelf. De SNOOZE knop is GROOT ontworpen voor eenvoudig zoeken. Druk op de SNOOZE-knop, het alarm pauzeert gedurende 5 minuten en klinkt dan opnieuw.
 • 【Night Activated Smart Sensor Light】 Schakel sensorschakelaar in, de klok zal automatisch zacht blauw licht in het donker afgeven. Of druk op de SNOOZE/LIGHT knop om de achtergrond 5 seconden aan te steken.
 • 【Alarm Clock werkt op batterij】Omdat het op batterijen werkt, kunt u hem overal plaatsen waar u het nodig hebt. Aangedreven door 3* AAA koolstofbatterijen (niet inbegrepen).
 • 【PRODUCTGARANTIE en 24 uur klantenservice】We bieden 30 dagen geld terug onvoorwaardelijk terugbetaling of opnieuw verzenden met kwaliteitsproblemen. Neem vrijelijk contact met ons op als er problemen zijn, we zullen ons best doen om u bij de eerste keer te helpen. We hopen onze klanten een inspirerende winkelervaring te bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 6
TFA Dostmann Radiogestuurd wekker, 60.2545.54, digitaal, weergave van de binnentemperatuur, met datum + achtergrondverlichting, klein, zilver, (L) 66 x (B) 22 x (H) 68 mm
 • Goede nauwkeurigheid: weergave van de tijd dankzij de radiotransmissie en het nauwkeurige radiogestuurde uurwerk; met snode functie
 • Binnenklimaatcontrole: met de radiografische klok heb je niet alleen de huidige tijd in het oog, maar door de ingebouwde thermometer ook de binnentemperatuur
 • Kleine alarm klok: De afmetingen van de wekker zijn (L) 66 x (B) 22 x (H) 68 mm; perfect als reiswekker.
 • Tijdzone: Zendergestuurde wekker met tijdzone en handmatige tijdsinstelling mogelijk, met hoge precisie
 • Wekker: Wekker met achtergrondverlichting en weergave van datum
Bestseller Nr. 7
OQIMAX Nieuwste digitale wekker, wekkers nachtkastje met kleurrijke gebogen LED-display, batterij/USB-aangedreven digitale klok met snooze, 4-niveau helderheid, 2 alarmen, 12/24 uur voor zware slapers kinderen
 • De digitale wekker is voorzien van een geavanceerde acryl fijne behuizing en een HD-gebogen display met grote regenboog LED-nummers, niet alleen kun je de tijd/dag vanuit elke hoek op afstand duidelijk bekijken, het kleurrijke digitale ontwerp maakt het geweldig voor het decoreren van je huis en een vleugje kleurrijke levendigheid aan je huis.
 • 💖【 '80% - 80% - 100%). Voldoe aan uw verschillende lichtbehoeften om uw ogen effectief te beschermen. 💖 ( 12 '.
 • 💖【 '8217 & '8217 & '82217'8217 & '82217'8221 & '82217888221 De nachtklok met superluide beltonen maakt je 2 minuten wakker, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je te laat komt. Als je te slaperig bent om wakker te worden wanneer het alarm afgaat, kun je bovenaan op de knop "SNOOZE/LIGHT" drukken om 5 minuten extra te slapen (standaard) te krijgen. Maakt je leven gemakkelijker en comfortabeler.
 • 🎁【 '' ''8221 - ' '8217 - De nachtklok kan worden geselecteerd in de modus 12/24 uur. Als je wilt dat het je op een vast tijdstip wakker maakt, zijn er 5 waarschuwingsmodi om uit te kiezen: 1-1 (1 dag alarm), 1-5 (ma-vr), 1-6 (ma-za), 1-7 (dagelijks), 6-7 (za-zo). Houd gewoon "Alarm" ingedrukt en gebruik vervolgens de knoppen "Omhoog" en "Omlaag" om de uur/minuut/werkdagmodus aan te passen. Door het doordachte ontwerp van verschillende alarmmodi kunt u genieten van uw vrije dagen en nooit meer te laat komen op uw werk.
 • 🎁 【 (meegeleverd) en 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen), heeft deze LED-klok twee handige en nuttige stroombronnen. 💖(^_-) (: 100 (
Bestseller Nr. 8
Coolzon Digitale wekker 's ochtends digitale klok, werkt op batterijen, stil, voor kinderen en volwassenen, groot display, led, temperatuur, kalender, reiswekker met nachtlampje, sluimerfunctie, roze
 • Wekker met helder led-display, groot led-display (11 x 4,5 cm), weergave van tijd (12/24), temperatuur (C/F), kalender (MM/DD) en alarm. Grote en heldere cijfers, zeer duidelijk te lezen.
 • Digitale wekker met snooze-functie en luid alarm: het opstijgende alarm klinkt luid om je te wekken wanneer je maar wilt, perfect voor grote slapers. Druk op de knop "Snooze" om 5 minuten een dutje te doen. Het alarm gaat 5 minuten later weer aan.
 • Digitale wekker met nachtlampje: je kunt ook op de knop "Light" drukken om het nachtlampje te activeren, dat 5 seconden meegaat. Een stille wekker zorgt voor een goede nachtrust.
 • Elegante en duurzame digitale klok – modieus en aangenaam, een geweldige decoratie voor je kantoor, nachtkastje, slaapkamer, huis en kantoor enz. Gemaakt van originele ABS-kunststof, de wekker is super robuust en duurzaam.
 • Kinderwekker en ideaal cadeau: stroomvoorziening via batterijen (niet meegeleverd), multifunctioneel en zeer eenvoudig te bedienen. Perfect verjaardagscadeau, kerstcadeau of feestcadeau voor alle leeftijden, meisjes, jongens, kinderen en volwassenen.
Bestseller Nr. 9
Wekker met Stekker, Wekker Digitaal met Licht&Oplader, Alarmklok -7”Groot Display Verstelbare Helderheid, 7 Kleuren Nachtlampj, Instelbaar Volume, Snooze-functie voor Meisje, Slechthorenden&Kinderen
 • ⏰7 Verschillende Kleuren&Helderheid Dimbaar⏳De combinatie van het design en de verstelbare helderheid van de nachtlamp zorgt ervoor dat jouw kind een veilig en gerust gevoel krijgt. Het nachtlampje heeft 7 verschillende kleuren:kobaltblauw, oesterwit, beige, schokkend roze, kaki, smaragdgroen, hemelsblauw.Aan de achterkant van de wekker is een knopje waar je aan kan draaien, dit zorgt ervoor dat de lichtsterkte van het nachtlampje verstelbaar is
 • ⏰7”Groot Scherm voor Duidelijke Weergave⏳ Dankzij het grote scherm is de inhoud van het scherm zeer goed leesbaar. Vanaf nu kun je de tijd en het alarm gemakkelijk lezen, zelfs van een afstand. De cijfers zijn extra groot dus moet je niet uw bril nemen om te zien hoe laat het is.Dit apparaat is ideaal voor oudere personen of visueel gehandicapten
 • ⏰Werkt op Netstroom&USB-C Aansluiting⏳De wekker werkt op netstroom. Om zelfs bij stroomuitval nooit te laat te komen werkt het product als backup op batterijen. De batterij houd de gegevens bewaard als het netstroom er uit valt. Maar je ziet op dat moment niet de tijd meer.Daarnaast beschikt hij over 2 usb poorten wat geschikt is om eenvoudig een extra apparaat op te laden zoals een tweede telefoon, een powerbank of een smartwatch
 • ⏰Simpel in de Bediening⏳Eenvoudige wekkerinstelling voor het instellen van de tijd en het alarm zonder instructies.De tijd en het alarm zijn zo eenvoudig in te stellen dat je de snelstartgids of de gebruiksaanwijzing er mogelijk niet eens bij hoeft te pakken. De silkscreen-toetsen van de wekker helpen je de tijd en het alarm in te stellen
 • ⏰Alarmherhaling met Snoozetijd⏳Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de wekker je nooit meer bang te zijn dat je je verslaapt. Als je nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, druk je gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draai je je nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker op opnieuw. Je kan de knop Alarm herhalen zo vaak gebruiken als je maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot je deze echt uitschakelt
Bestseller Nr. 10
Digitale wekker, spiegelwekker, led-digitale wekker met snooze, spraakbediening, temperatuurweergave, 12/24 uur voor slaapkamer, kantoor, USB-aangedreven en werkt op batterijen, zwart
 • ⏰【Multifunctionele digitale wekker】De led-wekker is uitgevoerd in spiegelstijl. Met een groot digitaal display tijdweergave, alarm, snooze, temperatuurweergave, nachtmodus en spiegel. Vetgedrukte lettertypen, eenvoudig weer te geven. In tegenstelling tot de mechanische wekker, die voortdurend tikt en de kwaliteit van je slaap beïnvloedt. Het horloge is rustig, dat je 's nachts van het lawaai kunt gaan en rustig kunt slapen.
 • ⏰【Dubbele alarmen met sluimer】Dubbele alarmen kunnen twee aparte wektijden worden ingesteld. De sluimertijd kan worden ingesteld, hoeft niet handmatig te worden uitgeschakeld. Maak je leven gemakkelijker en comfortabeler. Stijlvolle en eenvoudige mini-spiegelwekker kan je slaapkamer en woonkamer versieren en indien nodig ook als spiegel worden gebruikt.
 • ⏰【Stroomvoorziening via USB of batterij】De wekker kan via een USB-kabel of 3 AAA-batterijen (niet meegeleverd) van stroom worden voorzien. OPMERKING: Als de wekker over een batterij loopt, brandt de wekker 5 seconden en dan OFF, en kunt u het openingsscherm door te klappen activeren. Bespaar energie en slaap beter in het donker. De klok brandt voortdurend via USB.
 • 【Instelbare helderheid】Duidelijke en comfortabele visuele herkenning, wordt automatisch gedimd om 18:00 uur. Wanneer de USB-kabel is aangesloten, brandt de LED altijd. Als de batterijmodus wordt gebruikt, schakelt het scherm in 10 seconden automatisch uit. Je kunt het scherm spraakactiveren of op een willekeurige toets drukken om het scherm in te schakelen. Houd "LIGHT / SNOOZE" in elke willekeurige modus 3 seconden lang ingedrukt om het scherm uit te schakelen.
 • 【Eenvoudig in gebruik en ideaal cadeau】Het horloge is ontworpen met het oog op absolute eenvoud en je zult er geen probleem mee hebben om het te bedienen. Exquise digitale klok met nauwkeurige tijd voor heavy sleepers, kinderen, jongeren, studenten en ouderen. De voordelige maat maakt hem ideaal voor je doeleinden als reiswekker, bureauklok of nachtkastje. Het is een uitstekend cadeau-idee voor verjaardagen, afstudeerfeesten, housewarmingfeestjes en Nieuwjaar enz.
UitverkoopBestseller Nr. 11
Philips Wake-Up Wekker met Radio, Gespiegeld Display Voor Naast het Bed, Digitale Radio met Dual Alarm, Sleeptimer/Snooze functie, Draagbaar met Back-up Batterij, Radio met USB-ingang TAR4406/12, wit
 • HELDER DISPLAY: Zie met deze radio zie in één oogopslag de tijd. De grote cijfers zijn vanuit elke hoek goed te zien. Pas de helderheid aan de ruimte aan. Met de bedieningselementen kun je eenvoudig de wekker, het volume en het geluid instellen
 • WAKE UP WEKKER FUNCTIE: Met de dubbele alarmfunctie kun je twee verschillende wekkers. Je kunt gewekt worden met de radio of een alarmtoon. Perfect als je af en toe de eerste wekker mist of als je partner eerder moet opstaan
 • RUSTIG WAKKER WORDEN: Begin je dag met de zachte wake-up-functie. Ongeacht je voor een alarmtoon of radio kiest - het alarm begint zacht en neemt geleidelijk toe. Word niet langer abrupt wakker
 • RADIO/SLEEP TIMER: Val zachtjes in slaap met je favoriete radiostation op de achtergrond. Stel de sleeptimer in om maximaal 2 uur de radiozender af te spelen. Zodra de vooraf ingestelde tijd verstreken is schakelt de radio automatisch uit
 • LEVERING: Deze witte wekkerradio heeft een groot en gemakkelijk afleesbaar display en wordt geleverd met een garantiecertificaat en een snelstartgids. Met de USB-ingang kun je je telefoon terwijl je slaapt opladen
Bestseller Nr. 12
Wekkerradio met Nachtlampje USB-oplader en Ontspanningsgeluiden, Alarm Clock Wekker Digitaal met Dubbel alarm, Dimbaar LED-display
 • ✔️ WORD GELUKKIG WAKKER: i-box, de specialist in accessoires voor thuis, presenteert de nieuwe wekkerradio MiniGlow. Hij combineert een groot, dimbaar led-display met een dubbel alarm, nachtlampje, USB-oplader en FM-radio. En dat alles in een stijlvolle, moderne stoffen afwerking die past in elke kamer. Het compacte ruimtebesparende ontwerp is ideaal voor nachtkastjes. Met de slaaptimer kunt u een vertraging in minuten instellen waarna de radio automatisch wordt uitgeschakeld.
 • ✔️ LAAD OP TERWIJL U SLAAPT: Met deze stijlvolle wekker hoeft u uw slimme apparaten niet ver van uw bed op te laden. Hij heeft een USB-poort om eenvoudig een telefoon, powerbank of smartwatch op te laden. Hij is geschikt voor de meeste smartphones, inclusief alle generaties van iPhone, Samsung Galaxy, enz. Ook is hij voorzien van een back-upbatterij (1 x knoopcel CR2025, meegeleverd) zodat bij stroomuitval de tijd en alarminstellingen bewaard blijven.
 • ✔️ TWEE ALARMEN EN FM-RADIO: Met de dubbele alarmfunctie kunt u twee verschillende wektijden instellen, zodat u nooit te laat op uw werk bent. U kunt zelfs met uw favoriete FM-station op een ander tijdstip dan uw partner wakker worden. U kunt tot 10 voorkeuren opslaan in de volledig uitgeruste FM-radio. Met de slaaptimer kunt u een vertraging in minuten instellen waarna de radio automatisch wordt uitgeschakeld.
 • ✔️ NACHTLAMPJE EN NATUURGELUIDEN: Benadruk de ontspannen sfeer met het dimbare led-lampje dat de onderste helft van de wekker van een zachte gloed voorziet. Laat het licht door de 6 verschillende RGB-lampen circuleren of kies voor een constante gloed in een kleur naar keuze. De ingebouwde selectie van 6 geluiden met witte ruis en natuurlijke geluiden (inclusief stromende beek en Tibetaanse waterkommen) draagt bij aan de rust en het comfort en is ideaal voor kinderen en volwassenen.
 • ✔️ KOOP MET EEN GERUST HART: i-box biedt een betrouwbare garantie van 12 maanden, een eenvoudig retourbeleid en een vriendelijke klantenservice. De mooie geschenkverpakking bevat 1 x radiowekker, 1 x stroomkabel en een gemakkelijk te volgen meertalige gebruikershandleiding.
Bestseller Nr. 13
Radiowekker Wekker Digitaal voor Draadloze Oplader, Wekkerradio Digitale met Bluetooth, USB-oplader, Dimbaar LED Display en Dual Alarm, Alarm Clock (Grijs)(Grijs)
 • ✔️ LAAD OP TERWIJL U SLAAPT: Met de Dawn-radiowekker is het niet meer nodig om uw slimme apparaten buiten uw bed op te laden - de ingebouwde QI Wireless Charging Pad is compatibel met alle Qi-compatibele telefoons, zodat u uw apparaat op de radiowekker kunt laten rusten voor eenvoudig opladen zonder kabels. De wekker heeft ook een 1A USB-poort die geschikt is om eenvoudig een extra apparaat van stroom te voorzien, zoals een tweede telefoon, powerbank of smartwatch
 • ✔️ WORD GELUKKIG WAKKER: Met de dubbele alarmfunctie kunt u twee verschillende wektijden instellen, zodat u nooit te laat op uw werk bent. U kunt zelfs met uw favoriete FM-zender op een ander tijdstip dan uw partner wakker worden. Met een dimbaar led-display met 5 niveaus vindt u de perfecte helderheid, ongeacht de instelling, en vermijdt u 's nachts fel licht
 • ✔️ GELUID DAT DE KAMER VULT: Gebruik de Dawn als bluetooth-luidspreker om uw favoriete muziek draadloos vanaf Spotify of Apple Music rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet te streamen. Of stem in een mum van tijd af op uw favoriete FM-radiostations met maximaal 10 FM-voorkeurzenders. Geniet van verbeterde geluidsprestaties dankzij stereoluidsprekers van 6 W en een passieve subwoofer voor een rijkere bas
 • ✔️ STIJL EN FUNCTIE: De Dawn-wekker voor op uw nachtkastje combineert eersteklas materialen met een zacht aanvoelende bovenzijde en een stoffen omhulsel om er in elke omgeving fantastisch uit te zien, of het nu in de slaapkamer is of op een aanrecht. Deze alles-in-één oplossing is het perfecte bedstation voor al uw behoeften.
 • ✔️ KOOP MET VERTROUWEN: i-box is een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige slimme audioproducten. We hebben duizenden tevreden klanten bediend en bieden een probleemloze garantie van 12 maanden, een eenvoudig retourbeleid en een vriendelijke klantenservice. De mooie geschenkverpakking bevat 1 x Dawn, 1 x stroomkabel en een gemakkelijk te volgen gebruikershandleiding.
Bestseller Nr. 14
tEEZErshop Projectiewekker, wekker met projectie, 180 graden, wekkerradio met USB-aansluiting, groot led-display, snooze, dual alarm, 4 projectielampen met automatische dimmer, 32 FM radio
 • Smartschermhelderheidsinstelling: de radiowekker met een enorme 18,5 cm led-gespiegelde weergave is cijfers zonder bril gemakkelijk af te lezen, bijzonder nuttig voor mensen met slecht gezichtsvermogen. Met behulp van de automatisch instelbare dimmer en de 4-traps helderheden krijg je de weergave afhankelijk van de verandering van de omgevingslichten altijd in de juiste staat. Je kunt ook de helderheid handmatig instellen. Let op! Wekker zonder stekker
 • FM-radiozender en slaaptimer: de radiowekker kan tot 15 zenders opnemen (FM-radiofrequentie: 76-108 MHz), en je hebt bij het volgende gebruik direct toegang tot de vooraf ingestelde radiostations. Je kunt de slaaptimer voor de radio vooraf instellen, en hij schakelt automatisch uit als je na de opgegeven tijd in slaap gaat. De 83 cm antenne aan de achterkant van het apparaat kan voor een stabielere ontvangst worden uitgeschoven.
 • Dubbel alarm met sluimerfunctie: de digitale wekker ondersteunt dubbele alarmen, dan kunnen twee aparte wektijden tegelijkertijd worden ingesteld als jij en je partner of kinderen op verschillende tijden opstaan. Je kunt de standaard buzzer of radiozender als alarmgeluid selecteren. De sluimerfunctie zorgt voor extra slaap van 5-60 minuten, de standaard snooze-tijd bedraagt 5 minuten. Bovendien is er 12/24 uur weergave naar keuze.
 • 【180° ultraheldere projectieweergave】Projector (-90° tot 90°) draaibaar, zodat je de tijd aan de muur of het plafond in de juiste hoek gemakkelijk kunt instellen en zien als je 's nachts wakker wordt. Tip: druk lang op de "projectie"-knop om de projectieweergave 180 graden te draaien. Optimale projectieafstand: 3-5 m.
 • 【Praktisch design】: door een stijlvol en compact design en gematigd formaat is deze wekkerradio ideaal voor nachtkastje, bureau, slaapkamer, kantoor, woonkamer of keuken. radiowekker digitale acrylspiegel met speciale behandeling, kan als spiegel worden gebruikt, maar maakt ook de tijd duidelijker en mooier.
Bestseller Nr. 15
TFA Dostmann zendergestuurde wekker, 60.2545.01, weergave van datum en binnentemperatuur, achtergrondverlichting, alarm met snooze-functie, zwart, kleind en handig, (L) 66 x (B) 22 x (H) 68 mm
 • Goede nauwkeurige weergave van de tijd dankzij radiotransmissie en precieze radiogestuurde beweging met snode functie
 • Binnenklimaatregeling met de radioklok heb je niet alleen de huidige tijd in de gaten, maar ook de binnentemperatuur dankzij de ingebouwde thermometer
 • Kleine wekker De afmetingen van de wekker zijn (L) 66 x (B) 22 x (H) 68 mm, perfect als reiswekker
 • Tijdzone Zendergestuurde wekker met tijdzone en handmatige tijdinstelling mogelijk, met hoge precisie
 • Wekker met achtergrondverlichting en datumweergave
Bestseller Nr. 16
TFA Dostmann Digitale wekker met LED-lichtnummers, inclusief binnentemperatuur, instelbare sluimerduur, kunststof, zwart, (L) 150 x (B) 50 x (H) 65 mm
 • Binnentemperatuur Weergave van de huidige binnentemperatuur met een druk op de knop, voor kamerklimaatregeling, automatische aanpassing instelbaar
 • Met de snooze-functie kun je het opstaan iets langer uitstellen — je kunt zelf de duur van de snooze bepalen
 • Designwekker Dankzij het moderne en ronde ontwerp past hij in elke omgeving, met dimfunctie en automatische timer
 • LED-wekker Grote LED-lichtcijfers in wit, zijn zowel overdag als's nachts gemakkelijk te lezen; met 2 helderheidsniveaus
 • Digitale wekker Het display toont de tijd of de binnentemperatuur, inclusief een USB-aansluiting voor de stroomvoorziening
Bestseller Nr. 17
Lexon - Flip+ Travel mini-wekker, omkeerbaar, voor reizen (goudkleurig)
 • Lexon - Flip + Travel Mini wekker voor reizen (goudkleurig)
Bestseller Nr. 18
Digitale wekker, wekker bij bed, 7 inch ledspiegelwekker, met 2 USB-oplaadpoorten, sluimermodus, automatische helderheidsaanpassing, eenvoudig te installeren bureauklok voor thuiskantoor of keuken, goudkleurig
 • 3-traps helderheid + automatische aanpassing — het leddisplay van de elektronische klok biedt drie soorten helderheid: laag, medium en hoog. Je kunt de helderheid vrij kiezen. De ledklok is uitgerust met een lichtgevoelige sensor, die de helderheid automatisch aanpast aan de lichtintensiteit op het scherm.
 • 7 inch groot display + spiegeloppervlak – de digitale klok is uitgerust met een 7 inch leddisplay, waarmee je de tijd overal in de kamer duidelijk kunt aflezen. Wekker met unieke acrylspiegeltechnologie, modieus en mooi, kan ook als make-upspiegel worden gebruikt.
 • Dubbele USB-oplaadpoorten + uitschakelgeheugen – de spiegelklok gebruikt een DC-5V/1A-USB-voeding met 2 USB-poorten, waarmee je je mobiele telefoon en tablet kunt opladen. De moderne klok is uitgerust met een CR2016 batterij voor als de alarmwekker is losgekoppeld. Als de USB-voeding aanwezig is, kun je doorgaan met het opslaan van de alarmgegevens.
 • Afneembare sokkel + wandophanggat: als de klok op de sokkel is geïnstalleerd, is het klok voor bureau, bed, inloopkast; als de klok van de sokkel wordt verwijderd, is het een wandklok, die aan het ophanggat aan de achterkant aan de muur kan worden opgehangen en de klok geschikt is voor slaapkamer, kantoor, woonkamer en keuken.
 • Slaapmodus + nachtmodus – de sluimerknop voor de digitale wekker bevindt zich boven op de klok en kan eenvoudig worden uitgeschakeld, zodat je 5 tot 60 minuten (instelbaar) extra slaaptijd hebt. Nachtmodus betekent dat de led 's nachts automatisch overschakelt naar de weergavestatus met de laagste helderheid. Dit heeft geen invloed op je slaap.
Bestseller Nr. 19
aboveClock Digitale wekker, houten digitale wekker, met sensormodules, tafelklok met groot display, datum, temperatuurweergave, nachtlampje, digitale klok met snooze-module (batterij niet inbegrepen)
 • Minimalistisch design: de bovenstaande klok is digitaal gemaakt van beukenhout met minimalistisch design. Of je nu je kamer decoreert of als cadeau voor je vriend, de houten wekker van aboveClock is de perfecte keuze.
 • ️Groot scherm: de digitale wekker van boven Clock heeft een groot scherm (11 cm l x 5,5 cmW) om je niet alleen tijd (12/24) maar ook datum of temperatuur/datum/maand duidelijker te zien. Zeer vriend voor senioren.
 • Ingebouwde sensorchip: er zit een ingebouwde sensorchip in de digitale wekker van boven. Deze wekker bewaakt de temperatuur in je kamer, maar herkent ook veranderingen in de helderheid van de kamer. Het helpt je om je beter te voelen in je leven.
 • Terugkeer naar de klassiekers: Heb je moeite om uit bed te komen? Geen probleem, de sluimermodus van het horloge is de perfecte oplossing voor je zorgen om het opstaan in de winter. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je mobiele telefoon geen batterij meer heeft en dus de wektijd mist.
 • Rustig leven: geen vervelend tikken meer, geen stilte. De digitale klok van de bovenstaande klok is altijd bij de hand. Als je problemen hebt met onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen je binnen 24 uur helpen.
Bestseller Nr. 20
Digitale projectieklok, LED alarm, moderne klok, wekker, kleurrijk LCD-display, USB-station, thermometer, hygrometer, herhalingsfunctie,zwart
 • Projectie van de tijd: projecteert de tijd op elke muur of plafond. Als de projectieklok 2 meter van de ontvangstwand is verwijderd of aan het plafond is, bedraagt de hoogte van de geprojecteerde fontein ca. 20 cm; projectieafstand ca. 1 tot 5 m, de projectie kan 180 graden worden gedraaid.
 • Multifunctioneel: de wekker toont de tijd (12/24 uur), de kalender (MM/DD), de dag van de week, het tijdpictogram, de temperatuur (C/F), de luchtvochtigheid en heeft ook de alarmfunctie, sluimerfunctie.
 • Energiezuinig: als de digitale klok van batterijen wordt gebruikt, wordt de achtergrondverlichting en de projectie alleen op 8 s door op de SNZ/LIGHT-knop te drukken. Als het door externe prestaties wordt gebruikt, worden de achtergrondverlichting en de projectie steeds weer opgenomen.
 • Gekleurd led-achterlicht met weersweergave, die je de upcoming weertrend laat zien. Dit horloge heeft een kleurendisplay dat de tijd weergeeft. Het heeft ook een wekfunctie zodat je nooit het betakte mist. Met de sluimermodus.
 • Twee-weg stroomvoorziening – het projectie-alarm wordt gevoed door 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen) of DC 4,5 V input (USB-kabel inbegrepen, hoofdadapter niet inbegrepen).

Wat zijn de functies die u zou willen hebben in een wekker?

Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe wekker die hen de functies kan bieden die ze nodig hebben. Ze willen een wekker die ze op tijd wakker maakt, goede geluiden heeft en een snooze-knop.

Hier zijn enkele functies die mensen graag in een wekker zouden willen hebben:

 • Een snooze-knop (zodat je je niet verslapt)
 • Goede geluidskwaliteit
 • Een timer om u eraan te herinneren wanneer het tijd is om te stoppen met slapen en op te staan

Hoeveel moet een wekker kosten?

De kosten van een wekker is een veel voorkomende vraag die veel mensen hebben. Je kunt je afvragen hoeveel ze zouden moeten uitgeven aan een wekker, of hoeveel ze zouden moeten betalen voor de beste wekker. Dit artikel geeft inzicht in de factoren waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een wekker en de daaraan verbonden kosten.

 • Wat kost een goede wekker?
 • Hoeveel kost het om een gemiddelde wekker te maken?
 • Met welke factoren moet rekening worden gehouden bij het kopen van een wekker?

Wat is het verschil tussen een slimme wekker en een gewone?

Slimme wekkers zijn meer dan alleen een wekker. Ze kunnen ook dienen als een persoonlijke assistent die u ’s ochtends helpt opstaan, u weersvoorspellingen geeft en u zelfs helpt om zelf het ontbijt te koken.

Een slimme wekker is een elektronisch apparaat dat je wakker maakt met licht en geluid, in plaats van een ouderwetse bel. Je kunt het het beste zien als je eigen persoonlijke assistent. Het kan ook weersvoorspellingen en andere nuttige informatie bieden, zoals nieuwskoppen, sportuitslagen en meer.

Slimme wekkers worden steeds populairder omdat ze mensen kunnen helpen beter te slapen door ze zachtjes wakker te maken in plaats van ze wakker te maken met een schel geluid.

Wat is een snooze-knop en waarom heb je deze nodig?

Een snooze-knop is een functie waarmee je je telefoon snel op stil kunt zetten en voorkomen dat je gestoord wordt.

Een snooze-knop is levensreddend voor degenen die worstelen met slapeloosheid. Het kan worden gebruikt om de telefoon op stil te zetten als je niet gestoord wilt worden door meldingen of oproepen. Het kan ook worden gebruikt als hulpmiddel voor wanneer u zich overdag moet concentreren of moet slapen.

Een veel voorkomende misvatting over een snooze-knop is dat het er alleen maar om gaat dat je je telefoon op stil zet en niet gestoord wordt. Maar eigenlijk heeft het veel meer voordelen dan alleen dat!

Zijn er nog andere dingen waar ik rekening mee moet houden voordat ik een wekker koop?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten voordat je een wekker koopt.

Het eerste dat u moet overwegen, is of de wekker een snooze-functie heeft. Als dit het geval is, zal het u helpen om ’s ochtends wakker te worden en te voorkomen dat u zich verslapt.

Een ander ding waar u aan moet denken, is of de wekker een back-upbatterij heeft. Als dit het geval is, helpt het u de levensduur van de batterij te verlengen en op de lange termijn geld te besparen.

Met deze factoren in gedachten, zijn hier enkele van de beste wekkers voor uw behoeften:

Kun je een van je favoriete wekkers aanbevelen?

Ik hou van mijn wekker. Het is strak, efficiënt en de perfecte manier om mijn dag te beginnen. Ik gebruik hem om ’s ochtends wakker te worden, maar gebruik hem ook als nachtlampje. Het heeft een verscheidenheid aan functies die het gemakkelijk maken om alarmen in te stellen en niet alleen om wakker te worden, maar ook om de tijd en temperatuur te wijzigen.

Mijn wekker is van iHome, een Amerikaans bedrijf dat enkele van de beste wekkers op de markt maakt. Ze hebben een brede selectie van stijlen en kleuren om uit te kiezen, zodat u er een kunt vinden die perfect bij uw stijl past!