Beste wekker van 2023 (TOP20)

Of je nu een ochtendmens bent of niet, je moet wakker worden. Daarom is het belangrijk om de beste wekker voor jou te vinden.

Er zijn veel verschillende soorten wekkers, maar hoe weet u welke het beste is voor uw behoeften?

Enkele factoren die u kunnen helpen beslissen zijn:

 • type geluid (natuurgeluiden of witte ruis)
 • functies zoals snooze en sleeptimer
 • makkelijk te gebruiken

De 20 beste wekker beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

LED Digitale Wekker Luid, Wit LED-Display, Dubbele Wekker voor Diepe Slapers, Snooze Wekkerdimmer en 4 Alarmvolume, 12/24 Uur, Tafelklok met USB-oplaadaansluiting voor Kinderen, Nachtkastje, Keuken, Woonkamer

 • ⏰ Dubbele Wekker & Snooze-Functie & Instelbaar Geluid: Dit apparaat kan twee onafhankelijke luide wekkers instellen, je kunt de wekkers voor weekdagen en weekenden instellen om je schema beter te organiseren en je leven gemakkelijker te maken. Als het alarm afgaat, hoef je alleen maar op de snooze-knop bovenop het apparaat te drukken en kun je nog 9 minuten slapen. De wekker heeft 4 volumeniveaus die je naar wens kunt instellen.
 • ⏰ Instelbare Helderheid: De digitale wekker heeft vijf instelbare helderheidsniveaus om aan uw verschillende behoeften te voldoen. 's Nachts kunt u bijvoorbeeld de knopdimmer gebruiken om de helderheid van de slaapkamerklok naar wens te verminderen om zo een betere slaapomgeving voor u te creëren. Het grote 7-inch display en de LED-lichtgevende cijfers maken het gemakkelijk om de cijfers te lezen en zorgen voor een duidelijke en comfortabele visuele indruk.
 • ⏰ Power & Memory-Functie: Deze multifunctionele digitale wekker moet worden aangesloten op een stroombron om te kunnen worden gebruikt. We leveren een voeding en een USB-kabel om de wekker aan te sluiten. 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd) worden alleen gebruikt om uw tijd en alarminstellingen op te slaan wanneer het apparaat is uitgeschakeld. U hoeft ze niet opnieuw in te stellen wanneer u opnieuw verbinding maakt.
 • ⏰ Multifunctionele Digitale Wekker: Dit is een tikvrije wekker. De tijdweergave ondersteunt 12-uurs en 24-uurs systemen. Druk gewoon op de "12/24H"-knop om op elk moment te wisselen. Wanneer het 12H-formaat is geselecteerd en de tijd in de middag is, verschijnt het PM-pictogram op het scherm. Dit nummer is ook gemakkelijk te herkennen voor ouderen en kinderen. Deze elektronische wekker is gewoonweg zeer geschikt voor de woonkamer, slaapkamer en kantoor.
 • ⏰ USB-Oplaadpoort & After-Sales Service: Aan de achterkant van de extra luide wekker bevindt zich een USB-poort, die u kunt gebruiken om uw mobiele telefoon, tablet, horloge, enz. Wij bieden 18 maanden garantie, als u vragen of suggesties heeft over deze wekker, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u binnen 24 uur antwoorden, hartelijk dank voor uw steun.
Bestseller Nr. 2

Vicloon Digitale wekker voor nachtkastje, led-displayklokken met instelbare sluimerfunctie 12/24 uur, temperatuur, datum, timer, lichtregeling, draagbare wekkers voor slaapkamer, thuiskantoor, keuken

 • Alarmklok met twee standen: Afmetingen: 8,8 x 5,3 x 2,8 cm, high-definition groot scherm, vetgedrukte karakters, zwarte grote LCD-cijfers, digitale wekker, twee standen: normale tijdmodus, wekkertijdmodus, bevat ook aftelfunctie, andere functies zijn onder andere: weergave van tijd, datum, 12/24-uur-schakelaar, lichtgevende functie, enz. Installeer de batterij voor gebruik.
 • Wekker en sluimerfunctie: In de wekkermodus heeft de wekker 9 soorten wekmuziek om uit te kiezen, je kunt de sluimerfunctie inschakelen, alleen wanneer "♫" en "zZ" worden weergegeven, kunnen de wekker en sluimerfunctie worden gebruikt. Efficiënt. Schakel de tekens "♫" en "zZ" uit met de "ADJ"-toets, druk op de "SET"-toets om het alarm te stoppen of op andere toetsen om de sluimerintervalduur (1-60 minuten) te pauzeren.
 • Lichtgevende functie: De digitale wekker heeft een lichtgevende functie. Druk op de "LIGHT"-knop om het nachtlampje in of uit te schakelen, het licht gaat na 5 seconden automatisch uit. Wanneer de wekker de ingestelde tijd bereikt, klinkt deze gedurende 1 minuut en gaat de "LIGHT"-knop 5 seconden aan. Wanneer het sluimerinterval is bereikt, klinkt het twee keer, telkens 1 minuut, en gaat de "LIGHT"-knop branden.
 • 12/24-uurs systeem: Druk in de normale tijdmodus op de "ADJ"-toets om te schakelen tussen het 12/24-uurs tijdsysteem, alle toetsen hebben een toetstoon. Je kunt hem in je slaapkamer, bureau, keuken of kantoor plaatsen of meenemen op reis, zodat je gemakkelijk de tijd kunt aflezen zonder je slaap te verstoren.
 • Timerfunctie: Druk in elke tijdmodus op de knop "TIMER" om de timermodus te openen en het aftellen in te stellen. Het tijdbereik is van 23:59 tot 00:00. Als de tijd om is, gaat er een alarm af. Wanneer de ingestelde tijd is bereikt, klinkt de alarmtoon gedurende 1 minuut en knippert "0:00" continu.
Bestseller Nr. 3

Philips Wake-Up Wekker met Radio, Radio met Display voor Naast het Bed, Digitale Radio met Dual Alarm, Sleeptimer en Snooze Functie, Zwart met Groot Display TAR3306/12

 • HELDER DISPLAY: Zie met deze radio zie in één oogopslag de tijd. De grote cijfers zijn vanuit elke hoek goed te zien. Pas de helderheid aan de ruimte aan. Met de bedieningselementen kun je eenvoudig de wekker, het volume en het geluid instellen
 • WAKE UP WEKKER FUNCTIE: Met de dubbele alarmfunctie kun je twee verschillende wekkers. Je kunt gewekt worden met de radio of een alarmtoon. Perfect als je af en toe de eerste wekker mist of als je partner eerder moet opstaan
 • RUSTIG WAKKER WORDEN: Begin je dag met de zachte wake-up-functie. Ongeacht je voor een alarmtoon of radio kiest - het alarm begint zacht en neemt geleidelijk toe. Word niet langer abrupt wakker
 • RADIO/SLEEP TIMER: Val zachtjes in slaap met je favoriete radiostation op de achtergrond. Stel de sleeptimer in om maximaal 2 uur de radiozender af te spelen. Zodra de vooraf ingestelde tijd verstreken is schakelt de radio automatisch uit
 • LEVERING: Deze wekkerradio in klassiek zwart heeft een groot en gemakkelijk afleesbaar display en wordt geleverd met een garantiecertificaat en een snelstartgids
Bestseller Nr. 4

Miiepls Analoge wekker, stil, zonder tikken, kwartswekker met luid alarm, nachtlampje, sluimerfunctie, werkt op batterijen, draagbare wekker voor slaapkamer, woonkamer, kantoor, reizen

 • Alarm analoog stil zonder tikken: de wekker is geruisloos en analoog, zonder te tikken, waardoor een rustige slaap- en werkomgeving ontstaat, zonder door voortdurend tikken te worden gestoord.
 • Sluimerfunctie en nachtlichtfunctie: de sluimerfunctie en het nachtlampje bevinden zich aan de bovenkant en zijn gemakkelijk te vinden. Als de wekker gaat, druk je op de lichtknop om de wekker in de sluimerfunctie te zetten. Na ongeveer 5 minuten herhaalt de wekker, druk gewoon op de lichtknop om het te stoppen en het nachtlampje te activeren. Het helpt je om de tijd in het donker af te lezen.
 • Eenvoudige bediening: met slechts twee knoppen voor het instellen van het horloge en de alarmtijd kun je de tijd en het alarm heel eenvoudig instellen.
 • ⏰【Werkt op batterijen】De wekker werkt op een AA-batterij (batterij niet inbegrepen). Voor een optimale gebruiksduur en achtergrondverlichting gebruik je nieuwe alkalinebatterijen met hoge capaciteit.
 • ⏰【Beste reiswekker】 Compacte wekker, zeer klein en licht, afmetingen: 8 x 4,2 x 8 cm, hij kan gemakkelijk in een koffer worden gestoken op reis zonder al te veel ruimte in te nemen. Ideaal voor reizen en outdooractiviteiten.
Bestseller Nr. 5

ORIA Digitale wekker met LED Rainbow Display, digitale wekkers nachtkastje met 7 RGB-kleur, dimbare helderheid, instelbaar volume, kinderwekker met snooze, 12/24H (1,5 m USB-kabel inbegrepen)

 • Regenboog lettertypedisplay: deze kleurrijke wekker met 7 letterkleuren display om uit te kiezen, mooi en stijlvol, perfect voor kantoor, nachtkastje of slaapkamerdecoratie, perfect voor alle leeftijden en een geweldig cadeau!
 • 4 Dimmer & 3 volume: - Deze slaapkamerwekker heeft 4 helderheid om aan te passen en het alarm met 3 selecteerbare volume (50-70-90 dB) waarmee u de helderheid en het volume kunt kiezen dat u nodig hebt om aan uw behoeften te voldoen! ( )
 • USB en batterijvoeding: deze wekker kan via USB worden gevoed met een USB-kabel van 1,5 m (adapter niet inbegrepen), waarbij het scherm altijd aan staat. Als het alleen op de batterij wordt gevoed, gaat het scherm na 10s automatisch in de energiebesparende modus en kan het alleen worden verlicht door handmatig op de knop te drukken. 3AAA batterijen (niet inbegrepen) worden gebruikt om een back-up te maken van wat je instelt!
 • Snooze & DST Mode: - Druk op de knop "SNOOZE/LIGHT" bovenaan de wekker en het alarm gaat weer uit in 5 minuten, waardoor je een extra slaaptijd hebt! En dit wekkerontwerp met een DST-modus, die u zelf kunt instellen om aan of uit te zetten!
 • Sipmle & Compact: deze wekker is zeer eenvoudig in te stellen, geschikt voor alle soorten mensen, en zeer compact en delicaat, gemeten op 14 x 5,5 x 2,3 cm, hij is ook zeer gemakkelijk mee te nemen en is ook zeer geschikt voor gebruik als reiswekker!
Bestseller Nr. 6

Digitale Wekker - Netvoeding, Geen Poespas Eenvoudige Bediening, Wekker, 12 en 24u, Groot Nachtlampje, Alarm, Snooze, Niet-tikkend, Aanpasbare Helderheidsdimmer, Grote Rode Cijfers, Zwart

 • Extreem gemakkelijk te gebruiken, best in de buurt van je kind. - De wekker is ontworpen met absolute eenvoud en je zult geen problemen hebben met het bedienen van deze wekker. Eenvoudig voor kinderen, senioren en ouderen. Deze wekker is al 3 jaar de bestseller met meer dan 4000 beoordelingen in de VS
 • Niet giftig: zijn je kinderen bang in het donker? Hou je van lezen in bed? Geen probleem. De Travelwey wekker wordt geleverd met een bovengemiddeld groot nachtlampje, dat door een eenvoudige druk op de bovenste knop kan worden geactiveerd.
 • Geluidsarm en geluidsfunctie: de wekker heeft volume/stille toetsen voor het individueel instellen van het volume. 5 minuten lang stopt het alarm om er zeker van te zijn dat je wakker wordt. Er is ook een sluimerfunctie van 9 minuten. Perfect voor zware slapers.
 • De rode cijfers op het horloge zijn zeer helder en van bijzonder goede kwaliteit, vooral voor momenten dat het donkerder is. De dimmer vermindert de helderheid tot je persoonlijke comfortniveau.
 • 230 V stroomopwinding met bakk-op-bad en geur in Duitsland. - Om het horloge van stroom te voorzien, steek je gewoon het netsnoer in een normaal stopcontact - klaar. Plaats twee AAA-batterijen om er bij een stroomuitval zeker van te zijn dat de wekker ook werkt. Wij bieden ook een geld-terug-garantie!
UitverkoopBestseller Nr. 7

Virklyee Digitale wekker van hout Digitale led-wekker 12/24 Uur Wekker,digitale tafelklok met spraakbesturing, datum,temperatuur en luchtvochtigheid ,met USB oplaadpoort(Donkerbruin Langwerpig)

 • 📝Drie groepen Wekker Instellingen: De kubus wekker kan 3 groepen wekkers per dag instellen om aan de behoeften van verschillende groepen mensen te voldoen. Tijdondersteuning voor 12/24 uur conversie, waardoor het een goede partner is voor tieners om te leren.
 • 💡Instelbare Helderheid: De digitale wekker heeft 3 helderheidsniveaus: L1 L2 L3, pas de helderheid aan volgens uw behoeften, dit bespaart stroom en beschermt uw ogen. Geluidscontrolefunctie, wanneer u een geluid maakt of fysiek tikt, licht het display op en verdwijnt het na 15 seconden.
 • ⏰Multifunctionele Wekker: Met sensorchip die temperatuur en vochtigheid detecteert, de temperatuur kan worden omgeschakeld tussen °C of °F. Datum, maand en jaar kunnen worden weergegeven. Ingebouwde stille beweging voor een goede slaap- en werkomgeving.
 • 🔋Geheugenfunctie: De digitale wekker is uitgerust met een geheugenfunctie. Met behulp van de ingebouwde back-up batterij, wanneer de wekker wordt losgekoppeld van de USB kabel of batterij, kan de ingebouwde batterij nog steeds de tijd en wekkerinstellingen handhaven.
 • ⏳Twee Voedingsvoedingsmethoden: De houten wekker heeft twee voedingsvoedingsmethoden, die door USB-kabel of 4,AAA-batterij kunnen worden gevoed. Geschikt voor verschillende scenario's zoals slaapkamer, woonkamer, studie, kantoor, restaurant, enz.
Bestseller Nr. 9

Led-bedlampje met Wekker, USB-oplaadaansluitingen, Touchscreen, Dimbaar, Wake-up light met Twee Alarmen, 10 Natuurlijke Geluiden voor Volwassenen en Kinderen, 3 Helderheidsniveaus voor Slaapkamer

 • 4-in-1 multifunctioneel (tafellamp + wisselaar + slaaphulp machine + nachtlicht): modern en minimalistisch design. Een heldere houten sokkel met PC-handvat geeft deze bureaulamp in ieder geval veel esthetiek en maakt hem tot een perfecte aanvulling voor je slaapkamer, woonkamer, slaapzaal en kantoor.
 • 10 niet-gezoomde messen om in te slapen: klik op de knop "Natuurlijke geluiden" om in de modus te komen. Ons led-nachtlampje bevat 10 natuurlijke geluiden: vogel, zee, stromend water, kampvuur, cicade, onweer, ventilatorgeluid, regen, muziekdoos, klok tikken. In de natuurgeluidsmodus worden natuurlijke geluiden met behulp van een timer van 30, 60 of 90 minuten automatisch uitgeschakeld wanneer de timer is verstreken om de slaap te bevorderen.
 • Gemakkelijk aan te raken met 3 niveaus oogverzorgende helderheid: aanraakgevoelig nachtlampje met 3 helderheidsniveaus. Raak gewoon een willekeurige plaats van de handgrepen aan om de verlichting aan/uit te schakelen of aan je basisverlichtingsbehoeften aan te passen, 30%/70%/100%. Houd de handgreep 2 seconden lang vast om de ademlichtmodus in- en uit te schakelen, pas hem naar wens aan, helpt je om in de loop van de tijd beter te slapen.
 • Dubbel alarm met sluimerfunctie, tafellamp met USB-oplaadpoorten: voor het verstrijken van de door jou ingestelde wektijd van 10 minuten gaat het weklicht aan. Druk kort op de "snooze"-knop om tot 3 keer extra 10 minuten extra slaap te krijgen. Druk kort op de "Alarm"-knop of druk lang op de "snooze"-knop om het alarm voor de dag uit te schakelen. Extra praktische USB-oplaadpoorten voor je mobiele telefoons, iPads, luidsprekers of andere elektronische
 • BREED TOEPASSING: LED-bedlampje dimbaar breed toegepast voor meerdere gelegenheden omvatten kinderkamer, hal, badkamer, keuken, slaapkamer, woonkamer, kast, kledingkast, kelder, trap, gang, enz. En lichtwekker is perfect om een cadeau te zijn voor Kerstmis, Thanksgiving Day en Nieuwjaar. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden 100% geld-terug en een jaar garantie.
Bestseller Nr. 10

REACHER Dubbele Digitale Wekker voor Volwassenen, 7/5/2 Dag Modi, Kleurrijk Regenboog Nachtlampje, Auto-Off Timer, 7 Wekgeluiden, Display Dimmen, Klein Nachtkastje voor Zware Slapers, Slaapkamer

 • Twee luide wekkers: het instellen van 2 aparte wekkers is praktisch voor gezinsleden met verschillende tijdschema's. Met een 30-traps trapsgewijs instelbaar volume, van zacht wakker worden tot levendig ontwaken, is met name het maximum van 101 dB ideaal voor zware slapers.
 • 7/5/2 dagen alarmselectie en 9-minuten sluimerfunctie: weekdag, weekend of elke dag. 3 verschillende alarmopties, zodat je frequente alarminstellingen voorkomt. Sluimer bovendien nog 9 minuten om verslapen te voorkomen.
 • 7 natuurlijke wekgeluiden: alarmbeltonen (vogel/fluit/bos/blaffen/piano/klok/pieptoon) om je verfrist te wekken. Het geluid neemt binnen 10 seconden geleidelijk aan volume toe en houdt 1 uur lang aan, zonder uit te schakelen.
 • Doe-het-zelf nachtlampje: 10 levendige kleuren met 20 helderheidsniveaus om uit te kiezen, die 's nachts een romantische sfeer geven en je naar een rustgevende slaap leiden. Stel de timer in (15/30/45/60/90/120 min.) moeiteloos met één knop of zonder pauze voor het perfecte geluid van de dag.
 • Groot kleurrijk display met 6 dimmers: geeft duidelijk de dag van de week aan en de opvallende grote cijfers (2,5 cm groot) zijn vanaf alle uiteinden van de slaapkamer zichtbaar. 6 dimstanden zorgen de hele nacht voor een niet-verblindend en gelijkmatig licht.
Bestseller Nr. 11

aboveClock Digitale wekker, wekker voor 's ochtends, van hout, digitale klok met instelbare helderheid, snoozefunctie, temperatuur, vochtigheid, voor gezin/kantoor, stroomvoorziening via USB

 • Minimalistisch design: gebruik hoogwaardige en robuuste materialen van 100% hout, met een opvallend vormontwerp, waardoor de wekker elegant en eenvoudig is. Het past perfect bij je nachtkastje en bureau. De houten wekker beschikt over grote cijfers en duidelijke instelknoppen, die gemakkelijk af te lezen en in te stellen zijn. Niet alleen een houten ochtendwekker, maar een mooie extra decoratie voor je bed of kantoor. Ook een mooi cadeau-idee voor vrienden.
 • 💡【Instelbare helderheid en spraakbesturing】led-wekker van hout, gewoon de knop aan de achterkant omschakelen, de helderheid van het scherm kan helderder of lager zijn. Maak je geen zorgen dat de helderheid te hoog is om je slaap te beïnvloeden of te laag om de tijd af te lezen. Er is nog een andere optie beschikbaar: in de spraakbesturingsmodus licht het display (led) op als het geluid van meer dan 60 dB detecteert en schakelt het na 15 seconden automatisch uit. Zorg voor het meest comfortabele visuele effect.
 • 💤【9 minuten snooze-functie】Heb je moeite om uit bed te komen? Met de "snooze" -functie, druk je gewoon op de bovenkant om de houten wekker te stoppen, dan wordt hij elke 9 minuten geactiveerd, je wordt gemakkelijk wakker met een eenvoudige pieptoon. Je hoeft je geen zorgen te maken over digitale wekker. Het hout is te stil om je uit een diepe slaap te wekken. De aan/uit-knop aan de achterkant kan je helpen om het alarm in het weekend volledig uit te schakelen.
 • Multifunctionele en stille wekker: behalve de tijd geeft het leddisplay ook de vochtigheidsgraad en temperatuur duidelijk aan. Dubbele tijdinstelling beschikbaar, kies vrij 12 uur of 24 uur afhankelijk van je gewoonten. Geïntegreerde sensorchip, de digitale houten wekker is met vochtigheids- en temperatuurweergave (schakelbaar ℃/℉). Geen vervelend tikken meer, volledig stil, zorgt voor een goede nachtrust en een betere werkomgeving.
 • Stroomvoorziening via USB: de ochtendwekker wordt geleverd met een 1,5 m lange USB-oplaadkabel voor meer gemak, type-C-oplaadaansluiting, die op elke beschikbare USB-poort kan worden aangesloten. Houd er rekening mee dat deze wekker altijd moet worden opgeladen. Met een verwisselbare knoopcel registreert de wekker je instellingen bij stroomuitval. Je hoeft het dus niet elke keer te resetten.
UitverkoopBestseller Nr. 12

Kireida® Digitale led-wekker, luid, voor diepe slapers, wekker met licht, timer, laadstation, USB-voeding, nachtlampje, spraakbesturing

 • Praktische sluimerfunctie: Druk op de sluimerknop voor stressvrij doorslapen en nog een kans om op tijd wakker te worden. De trilwekker zorgt ervoor dat je nooit te laat komt voor iets belangrijks.
 • Dubbele poweropties: deze wekker wordt gevoed door een stopcontact, maar beschikt ook over een ingebouwde geheugenbatterij om je tijd- en alarminstellingen te bewaren. Bovendien bevindt zich aan de achterkant een USB-uitgang, waarmee je gemakkelijk je mobiele telefoon kunt opladen.
 • Groot led-display: deze wekker beschikt over een groot, helder digitaal display, dat met spraakbesturing wordt ingeschakeld. Dim het scherm in de energiebesparende modus, perfect voor degenen die in slaap vallen als het licht is ingeschakeld.
 • Het pakket bevat: een led-wekker en een oplaadkabel (batterij niet inbegrepen). De klok meet 16 x 6 x 2,5 cm.
 • Een leuk cadeau: deze kleurrijke wekker met licht is geschikt voor iedereen, van kinderen tot volwassenen. Hij kan een moeder ondersteunen bij de nachtelijke borstvoeding, een zwaar slapende vader wakker maken en een oudere persoon helpen snel in slaap te vallen. Hij is ook een prachtig cadeau voor het eerste schoolseizoen, biedt 's nachts voldoende veiligheid en je wordt wakker met je favoriete muziek om een mooie dag te beginnen.
Bestseller Nr. 13

aboveClock Digitale wekker, hout, met grote temperatuurweergave, tafelklok met snooze, datum, helderheid regelbaar voor nachtkastje en kantoor, 3 AAA-batterijen vereist

 • 🎁Minimalistisch design: de digitale wekker van aboveClock is gemaakt van beukenhout met een minimalistisch design. Of je nu je kamer inricht of als cadeau voor een vriend, de houten wekker van aboveClock is de perfecte keuze.
 • ✨Groter scherm: De aboveClock digitale wekker heeft een groot scherm (11cmL x 5.5cmW) zodat je niet alleen de tijd (12/24) maar ook de datum of temperatuur/datum/maand duidelijker kunt zien. Zeer vriendelijk voor senioren.
 • ⏰Ingebouwde sensorchip: Er zit een ingebouwde sensorchip in de digitale wekker van aboveClock. Deze wekker controleert de temperatuur in je kamer, maar detecteert ook veranderingen in de helderheid van de kamer. Het helpt je om je beter te voelen in je leven.
 • 💝Terug naar de klassiekers: Heb je moeite om uit bed te komen? Geen probleem, de sluimerstand van de uhr Nachtisch is de perfecte oplossing voor je zorgen over opstaan in de winter! Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat de batterij van je telefoon leeg raakt en je dus de wektijd mist.
 • 🎈Rustig leven: Geen vervelend getik meer, geen stilte. De digitale klok van aboveClock is altijd bij je. Als je problemen hebt met onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we helpen je binnen 24 uur.
Bestseller Nr. 14

ORIA Digitale wekker RGB, 7 inch led moderne tafelklok met 11 letterkleuren, 4 helderheid/2 volumes instelbaar, snooze, 12/24 uur, type C-kabel (1,5 m), voor thuis, kantoor, slaapkamer, zwart

 • 10 sfeernachtlampjes: het onderste nachtlampje van deze RGB-wekker is dimbaar en ook van kleur veranderend, bijvoorbeeld B. 7 kleuren en 3 dynamische RGB-kleuren, waarmee je het sfeerlicht naar wens kunt aanpassen. Of het nu als omgevingslicht of nachtkastje is, hij kan je altijd tevreden stellen.
 • 11 letterkleuren en 4 helderheden: het cijfer op deze RGB-led-wekker beschikt over 11 letterkleuren, die vrij kunnen worden ingesteld, inclusief willekeurige kleur, 4 dynamische RGB-kleuren en 7 kleuren. Deze led-wekker beschikt over een instelbare helderheid voor de tijdweergave, zodat je je ogen kunt beschermen, je slaap niet stoort en de tijdweergave duidelijk kunt zien.
 • Dubbel alarm en nachtmodus: met twee aparte alarmen is deze moderne led-wekker perfect voor gezinnen met verschillende tijdschema's. Druk in de tijdweergavemodus 3 seconden lang op de lichtknop om in de nachtmodusinstelling te komen. Na het inschakelen wordt de digitale klok automatisch gedimd tussen 18:00 en 6:00 uur (standaardinstelling).
 • 🌈 【Instelbaar volume en sluimerfunctie】- Het volume van de 7 inch digitale wekker kan worden ingesteld op 55 dB of 95 dB, wat perfect is voor personen die gevoelig zijn voor geluiden en zware slapers hebben, en een aangenaam wakker worden gegarandeerd. Als het alarm klinkt, druk je op de "Snooze"-knop bovenaan om 5-60 minuten langer te slapen.
 • Voeding: de RGB-digitale wekker voor de slaapkamer ondersteunt alleen het plug-in-gebruik (bevat een 1,5 m oplaadkabel), beschikt over 2 uitgangspoorten (USB & type-C) en een 5V-1A ingang, zodat de digitale led-wekker als oplader kan worden gebruikt. De CR2032-batterij (meegeleverd) slaat tijd- en alarminstellingen op, maak je na een stroomuitval geen zorgen over het resetten van de tijd.
Bestseller Nr. 15

aboveClock Digitale wekker, led-wekker met 2 alarmen, snooze, digitale wekker in houtlook met groot led-display, dimbare helderheid, 13 wekgeluiden, 5 volumes, temperatuurweergave, USB-voeding

 • ⏰【Slaapkamer-accessoires en houtdecoratie】elegant houtnerfdesign met opvallende led-cijfers die de illusie creëren dat de cijfers door een houten blok komen, wat deze minimalistische wekker tot een mooie decoratie maakt voor je woonkamer, tv-standaard, ook een mooi cadeau voor je dierbaren. Volledig geruisloos, mooi voor een goede werk- en leeromgeving, ook om een comfortabele slaapomgeving te garanderen.
 • ⏰【Dimbare digitale wekker】stel de helderheid snel in door de bovenkant van de wekker aan te raken. 4 instelbare standen, je kunt de cijfers naar wens helderheid instellen, geen fel licht stoort je tijdens het slapen, zodat het een perfecte wekker voor de slaapkamer. Je kunt ook de helderheid van het scherm zo instellen dat het overdag goed leesbaar is, maar 's nachts onopvallend is.
 • ⏰【Instelbare wekvolume met sluimerknop aan de bovenkant】Het volume van de wekker is in 5 standen instelbaar en voldoet aan de behoeften van lichte en zware slapers. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het alarmgeluid te hard is en je schrikt of te stil om je uit je diepe slaap te wekken. Een aanraakgevoelige snooze-knop aan de bovenkant helpt je om 5 minuten extra slaap te krijgen, het zal in totaal 5 keer lopen.
 • ⏰【2 alarmen en 13 melodieën】twee aparte alarmen, praktisch voor koppels of familieleden die verschillende wektijden nodig hebben. Van klassieke pieptonen tot energieke melodieën, 13 aangename beltonen zijn beschikbaar, zodat je ochtend nooit eentonig wordt. Vind je ideale geluid om de dag te starten.
 • ⏰【Eenvoudige plug-in wekker】het horloge werkt alleen als hij op de USB-poort wordt aangesloten (adapter niet inbegrepen). De grote cijfers garanderen een optimale zichtbaarheid vanuit elke hoek, zodat je de tijd ook zonder bril moeiteloos kunt aflezen. Batterijopslag voor het opslaan van de instellingen bij stroomuitval. Intuïtief bedienbare grote toetsen met duidelijke symbolen, die ook voor kinderen, senioren of ouderen gemakkelijk te bedienen zijn.
UitverkoopBestseller Nr. 16

Braun Bc-08-B Digitale wekker, voor reizen, LCD-display, snooze-functie, achtergrondverlichting, mat zwart

 • reiswekker
 • LCD-display, achtergrondverlichting, 12/24 uur weergave
 • Snooze-functie
 • Gemakkelijk af te lezen display
 • Matte afwerking
Bestseller Nr. 17

Digitale Wekker met Bedshaker,Luide Vibratieklok voor Zware Slapers, Doof, Slechthorend,7 Kleur Nachtlichtje voor Slaapkamer, 7” Groot LED-Display,Dimmer,Groot Snooze,2 USB-Poorten voor Mobiel Opladen

 • ❊𝗘𝗫𝗧𝗥𝗔 𝗟𝗨𝗜𝗗𝗔𝗟𝗔𝗥𝗠𝗞𝗟𝗢𝗞 MET TRIL EN VERSTELBARE ZOEMER❊ 3 wekmodi naar keuze, bedschudder / zoemergeluid / beide. De krachtige trilling maakt 𝘇𝘄𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗹𝗮𝗽𝗲𝗿𝘀, 𝘀𝗹𝗲𝗰𝗵𝘁𝗵𝗼𝗿𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝗱𝗼𝗼𝗳op tijd wakker zonder hun partners te storen. Sluit gewoon de bedshaker aan op de klok, de bedshaker trilt, haal de stekker uit het stopcontact, de zoemer klinkt. Het zoemervolume kan naar wens worden aangepast.
 • ❊7-KLEUREN NACHTLICHT MET GROTE SNOOZE-KNOP❊ 𝗗𝗲 𝗹𝘂𝗶𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿wordt geleverd met een meer dan gemiddelde 𝗻𝗮𝗰𝗵𝘁 𝗻𝗮𝗮𝘀𝘁 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁om uw kamer te verlichten. Een perfecte metgezel zonder een lampje aan te doen als je baby's bang zijn voor een donkere nacht of als je aan het lezen bent. Druk gewoon op de LICHT-knop om de kleur naar wens te veranderen. De SNOOZE-knop bovenop de klok is groot genoeg om gemakkelijk in te drukken en geeft je 9 minuten extra slaap.
 • ❊7 "GROOT 𝗗𝗨𝗜𝗗𝗘𝗟𝗜𝗝𝗞 𝗗𝗜𝗦𝗣𝗟𝗔𝗬MET FULL RANGE DIMMER & 12/24 H❊ Met een scherm van 7 inch zijn nummers gemakkelijk af te lezen zonder bril, vooral handig voor mensen met een slecht gezichtsvermogen. Met de dimmerschuifregelaar kunt u de helderheid van het scherm aanpassen aan uw voorkeur - helemaal van buitengewoon helder tot buitengewoon zwak, niet de normale regelmethode met 3 niveaus. 12 / 24H-tijdformaat kan worden gewijzigd door de HOUR ingedrukt te houden.
 • ❊2 𝗨𝗦𝗕-𝗟𝗔𝗗𝗘𝗦 EN GEMAKKELIJK TE INSTELLEN❊ De 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗸𝗹𝗼𝗸 heeft 2 USB-laders, ondersteunt DC 5V / 1A-uitvoer, handig om zowel uw telefoon als tablet naast uw bed op te laden. Met eenvoudige en intuïtieve knoppen kan de wekker van de bedshaker eenvoudig worden ingesteld zonder vervelende wachttijd of herhaaldelijk drukken. Druk gewoon op de ALARM PAUZE-knop om het alarm uit te zetten zonder uw ogen 's ochtends te openen.
 • ❊ 𝗕𝗔𝗧𝗧𝗘𝗥𝗜𝗝-𝗕𝗔𝗖𝗞-𝗨𝗣 TIJDINSTELLING, ALARMINSTELLING EN AC-STROOM❊ De wekker kan worden gebruikt met een 100-240V AC-voeding. Een stopcontact is vereist om alle functies te laten werken, terwijl 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen) een back-up kunnen maken van tijd- en alarminstellingen in geval van stroomuitval. De batterij kan ook een alarm veroorzaken tijdens stroomuitval zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over laat opstaan. Compacte klok voor slaapkamer, kantoor en keuken.
Bestseller Nr. 18

aboveClock Digitale wekker op batterijen, met temperatuurweergave, tafelklok, lcd-klok met snooze en achtergrondverlichting, voor slaapkamer, bureau, reizen, hout

 • ✨Uniek en innovatief design: de combinatie van traditioneel houthandwerk en moderne technologie. Gebruik hoogwaardige en robuuste 100% houtmaterialen, uit één stuk massief beukenhout gesneden door complex snijproces. Met unieke natuurlijke houtnerf, die elke wekker digitaal uniek maakt.
 • ✨Zeg vaarwel tegen rommelige kabels en ingewikkelde processen: stroomvoorziening door 3 AAA-batterijen (niet meegeleverd), die een overzichtelijke en draagbare oplossing bieden. Je kunt hem overal neerzetten waar je maar wilt, op het nachtkastje, op het bureau of zelfs op reis meenemen. Elke knop op de wekker heeft een specifieke functie. De intuïtieve toetsenindeling vergemakkelijkt de bediening van de wekker.
 • ✨Multifunctioneel en stil horloge: behalve de tijd geeft het LCD-scherm ook datum, maand, luchtvochtigheid en temperatuur duidelijk aan, zodat je de belangrijkste informatie in één oogopslag kunt zien. Kies vrij van 12 uur of 24 uur, °C of °F volgens je gewoonten. Geen vervelend tikken meer, volledig geruisloos, zorgt voor een goede nachtrust en de beste werkomgeving.
 • ✨9 minuten sluimerfunctie: maak je geen zorgen meer over slapen. Eenvoudig ontwerp van de sluimerfunctie: activeer de "sluimer"-functie, het alarm zal elke 9 minuten lopen, zodat je van een paar extra momenten van rust kunt genieten voordat je de dag begint. In totaal 5 keer, zodat je met een klassieke piep wakker wordt.
 • ✨Doordachte lcd-achtergrondverlichting: met zijn gemak in het achterhoofd is de aboveClock wekker zonder tikken uitgerust met een lcd-achtergrondverlichting, die bij weinig licht brandt. Met slechts één druk op de bovenste knop zorgt het zachte gele licht ervoor dat je 's nachts de tijd kunt controleren zonder je ogen te overbelasten.
UitverkoopBestseller Nr. 19

TFA Dostmann Radiogestuurd wekker, 60.2545.54, digitaal, weergave van de binnentemperatuur, met datum + achtergrondverlichting, klein, zilver, (L) 66 x (B) 22 x (H) 68 mm

 • Goede nauwkeurigheid: weergave van de tijd dankzij de radiotransmissie en het nauwkeurige radiogestuurde uurwerk; met snode functie
 • Binnenklimaatcontrole: met de radiografische klok heb je niet alleen de huidige tijd in het oog, maar door de ingebouwde thermometer ook de binnentemperatuur
 • Kleine alarm klok: De afmetingen van de wekker zijn (L) 66 x (B) 22 x (H) 68 mm; perfect als reiswekker.
 • Tijdzone: Zendergestuurde wekker met tijdzone en handmatige tijdsinstelling mogelijk, met hoge precisie
 • Wekker: Wekker met achtergrondverlichting en weergave van datum
Bestseller Nr. 20

Philips Wake-Up Wekker met Radio, Gespiegeld Display Voor Naast het Bed, Digitale Radio met Dual Alarm, Sleeptimer/Snooze functie, Draagbaar met Back-up Batterij, Radio met USB-ingang TAR4406/12, wit

 • HELDER DISPLAY: Zie met deze radio zie in één oogopslag de tijd. De grote cijfers zijn vanuit elke hoek goed te zien. Pas de helderheid aan de ruimte aan. Met de bedieningselementen kun je eenvoudig de wekker, het volume en het geluid instellen
 • WAKE UP WEKKER FUNCTIE: Met de dubbele alarmfunctie kun je twee verschillende wekkers. Je kunt gewekt worden met de radio of een alarmtoon. Perfect als je af en toe de eerste wekker mist of als je partner eerder moet opstaan
 • RUSTIG WAKKER WORDEN: Begin je dag met de zachte wake-up-functie. Ongeacht je voor een alarmtoon of radio kiest - het alarm begint zacht en neemt geleidelijk toe. Word niet langer abrupt wakker
 • RADIO/SLEEP TIMER: Val zachtjes in slaap met je favoriete radiostation op de achtergrond. Stel de sleeptimer in om maximaal 2 uur de radiozender af te spelen. Zodra de vooraf ingestelde tijd verstreken is schakelt de radio automatisch uit
 • LEVERING: Deze witte wekkerradio heeft een groot en gemakkelijk afleesbaar display en wordt geleverd met een garantiecertificaat en een snelstartgids. Met de USB-ingang kun je je telefoon terwijl je slaapt opladen

Wat zijn de functies die u zou willen hebben in een wekker?

Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe wekker die hen de functies kan bieden die ze nodig hebben. Ze willen een wekker die ze op tijd wakker maakt, goede geluiden heeft en een snooze-knop.

Hier zijn enkele functies die mensen graag in een wekker zouden willen hebben:

 • Een snooze-knop (zodat je je niet verslapt)
 • Goede geluidskwaliteit
 • Een timer om u eraan te herinneren wanneer het tijd is om te stoppen met slapen en op te staan

Hoeveel moet een wekker kosten?

De kosten van een wekker is een veel voorkomende vraag die veel mensen hebben. Je kunt je afvragen hoeveel ze zouden moeten uitgeven aan een wekker, of hoeveel ze zouden moeten betalen voor de beste wekker. Dit artikel geeft inzicht in de factoren waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een wekker en de daaraan verbonden kosten.

 • Wat kost een goede wekker?
 • Hoeveel kost het om een gemiddelde wekker te maken?
 • Met welke factoren moet rekening worden gehouden bij het kopen van een wekker?

Wat is het verschil tussen een slimme wekker en een gewone?

Slimme wekkers zijn meer dan alleen een wekker. Ze kunnen ook dienen als een persoonlijke assistent die u ’s ochtends helpt opstaan, u weersvoorspellingen geeft en u zelfs helpt om zelf het ontbijt te koken.

Een slimme wekker is een elektronisch apparaat dat je wakker maakt met licht en geluid, in plaats van een ouderwetse bel. Je kunt het het beste zien als je eigen persoonlijke assistent. Het kan ook weersvoorspellingen en andere nuttige informatie bieden, zoals nieuwskoppen, sportuitslagen en meer.

Slimme wekkers worden steeds populairder omdat ze mensen kunnen helpen beter te slapen door ze zachtjes wakker te maken in plaats van ze wakker te maken met een schel geluid.

Wat is een snooze-knop en waarom heb je deze nodig?

Een snooze-knop is een functie waarmee je je telefoon snel op stil kunt zetten en voorkomen dat je gestoord wordt.

Een snooze-knop is levensreddend voor degenen die worstelen met slapeloosheid. Het kan worden gebruikt om de telefoon op stil te zetten als je niet gestoord wilt worden door meldingen of oproepen. Het kan ook worden gebruikt als hulpmiddel voor wanneer u zich overdag moet concentreren of moet slapen.

Een veel voorkomende misvatting over een snooze-knop is dat het er alleen maar om gaat dat je je telefoon op stil zet en niet gestoord wordt. Maar eigenlijk heeft het veel meer voordelen dan alleen dat!

Zijn er nog andere dingen waar ik rekening mee moet houden voordat ik een wekker koop?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten voordat je een wekker koopt.

Het eerste dat u moet overwegen, is of de wekker een snooze-functie heeft. Als dit het geval is, zal het u helpen om ’s ochtends wakker te worden en te voorkomen dat u zich verslapt.

Een ander ding waar u aan moet denken, is of de wekker een back-upbatterij heeft. Als dit het geval is, helpt het u de levensduur van de batterij te verlengen en op de lange termijn geld te besparen.

Met deze factoren in gedachten, zijn hier enkele van de beste wekkers voor uw behoeften:

Kun je een van je favoriete wekkers aanbevelen?

Ik hou van mijn wekker. Het is strak, efficiënt en de perfecte manier om mijn dag te beginnen. Ik gebruik hem om ’s ochtends wakker te worden, maar gebruik hem ook als nachtlampje. Het heeft een verscheidenheid aan functies die het gemakkelijk maken om alarmen in te stellen en niet alleen om wakker te worden, maar ook om de tijd en temperatuur te wijzigen.

Mijn wekker is van iHome, een Amerikaans bedrijf dat enkele van de beste wekkers op de markt maakt. Ze hebben een brede selectie van stijlen en kleuren om uit te kiezen, zodat u er een kunt vinden die perfect bij uw stijl past!