Beste weegschaal van 2023 (TOP15)

De 15 beste weegschaal beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

RENPHO Digitale Badkamerweegschaal Weegschaal met Hoge Precisie Voor Het Lichaam met Groot LED-Display, Step-On-Technologie, Capaciteit 180kg / 400lb, Zwart

 • Uiterst nauwkeurige metingen - 4 uiterst nauwkeurige sensoren bieden nauwkeurige gewichtsmeting met een maximaal gewicht van 28st/180kg/400lb in stappen van 0,1lb/0,05kg, met 3 weegeenheden in st+lb/lb/kg.
 • Eenvoudig te gebruiken - Stevig platform van gehard glas is comfortabel en sterk genoeg om te gebruiken. Gemakkelijk te lezen LED-display en schoon te maken.
 • Step-on-technologie - De zelfgekalibreerde weegschaal levert nauwkeurige en onmiddellijke weegmetingen, uitgerust met step-on-technologie, automatische aan/uit-functie en batterij-indicator.
 • Strak design - Modern en strak design past perfect in elke badkamer of slaapkamer.
 • 2 AAA-batterijen inbegrepen. Opmerking: Plaats de weegschaal op een harde en vlakke ondergrond. Zachtere vloeren zoals tapijt kunnen onnauwkeurigheden veroorzaken.
UitverkoopBestseller Nr. 2

RENPHO Bluetooth Lichaamsvetweegschaal, Digitale Lichaamsgewicht Weegschaal Weegschaal met Slimme BMI-Schaal, Lichaamssamenstelling Monitoren met Smartphone-App

 • Slimme app synchroniseert met fitness-app - Heb al miljoenen gelukkige wereldwijde gebruikers, de renpho-app synchroniseert met Samsung Health, Apple Health, Fitbit, Google Fit en biedt een app voor Apple Watch.
 • 13 essentiële metingen - Slimme schaal toont lichaamsgewicht en gegevens inclusief gewicht, BMI, lichaamsvetpercentage, opslaan in renpho app. Je kunt jezelf altijd wegen zonder je telefoon. De gegevens worden gesynchroniseerd met de app zodra deze opnieuw is verbonden.
 • Hoge nauwkeurigheid - Automatische kalibratie en uiterst nauwkeurige sensoren meten in stappen van 0,2 lb/0,05 kg met een capaciteit van 396lbs/180kg. 4 gevoelige elektroden, 6 mm gehard glazen platform, 3 AAA-batterijen inbegrepen. Modern en strak design met klassieke zwarte kleur.
 • Eén weegschaal voor onbeperkte gebruikers - Met de Bluetooth-lichaamsvetschaal kunnen jij en je gezin één weegschaal samen delen. Het is voor elk lid handig om hun lichaamsstatistieken beter te kennen en enkele relevante verbeteringen aan te brengen.
 • Houd uw voortgang bij - Renpho-schaal maakt verbinding met de apps om u te helpen doelen te stellen, historische gegevens op te slaan en uw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse voortgang bij te houden. Download renpho app in apple app/google play en renpho app werkt met Bluetooth 4,0 en hoger.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Active Era Slimme Weegschaal Lichaamsvet Meet - Digitale Weegschaal met Bluetooth en 15 Essentiële Functies - Exact Lichaamsgewicht, BMI, Visceraal Vet - Gratis Smartphone-app (Zwart)

 • Smart Phone Sync: Deze Active Era weegschaal is compatibel met de Apple Health, Google Fit en Fitbit apps voor een compleet inzicht in je lichaamssamenstelling en fysieke welzijn. Volg en breng je vooruitgang na verloop van tijd in kaart met de gratis en gebruiksvriendelijke Active Era Smart App voor iPhone en Android.
 • 15 Essentiële Metingen: Deze digitale weegschaal maakt gebruik van toonaangevende BIA-technologie voor nauwkeurige gegevens over de lichaamssamenstelling, waaronder gewicht, Body Mass Index (BMI), lichaamsvetpercentage, visceraal vet, lichaamswaterpercentage, spiermassa, botmassa, BMR en metabole leeftijd. Allemaal te bekijken op de Active Era Smart App.
 • Hoge precisie meting: Ontworpen met 8 zeer geavanceerde gewicht en samenstelling sensoren met 0,1kg nauwkeurigheid. Kies uit 3 meeteenheden: st / kg / lb met een maximum gewicht van 28 stone / 180kg / 400lb.
 • Meerdere Gebruikersprofielen: De Active Era smartphone-app maakt een onbeperkt aantal gebruikersaccounts mogelijk, elk met maximaal 24 profielen. Hierdoor kunnen gezinsleden of fitness-studenten makkelijk worden gevolgd. Gebruik de gastmodus voor bezoekers. Of gebruik het als babyweegschaal met de babymodus. Weeg jezelf zonder je telefoon voor een onmiddellijke st/kg/lb gewichtsaflezing.
 • Slank duurzaam ontwerp: Ontworpen met een ultra-sterk 6 mm gehard glazen platform, 4 anti-slip veiligheidskussens en ontworpen in onze handtekening ijs wit, deze schaal is de perfecte aanvulling op elke badkamer, sportschool of fitness studio.
Bestseller Nr. 4

Vitafit Digitale personenweegschaal, professionele weegschaal sinds 2001, personenweegschaal met helder led-display en step-on, 180 kg, 3 x AAA-batterijen inbegrepen, zilverzwart spuiten

 • Hoge precisiegarantie: met meer dan 20 jaar ervaring in de weegschaalindustrie hebben wij de weegschaal met de beste technologie en expertise ontwikkeld en garanderen we een hoge nauwkeurigheid van 0,1 lb/0,05 kg gedurende de gehele levensduur van de weegschaal.
 • Eenvoudig te bedienen: de weegschaal maakt gebruik van up-to-date digitale technologie, samen met vele vriendelijke functies, waaronder: automatische kalibratie, automatische stap op, automatische power-off, handig groot platform in 280 x 280 mm, 3 x AAA-batterijen inbegrepen, 3-eenheden schakelaar: lb / kg / st, en hoge precisie in volledige weegbereik.
 • Gemakkelijk zichtbare led: de digitale personenweegschaal is uitgerust met een kristalheldere led in grote cijfergrootte, die speciaal is ontwikkeld voor de duidelijke weergave van cijfers onder alle omstandigheden en gedurende de gehele levensduur van de batterijen dezelfde helderheid behoudt.
 • Origineel design: de gewichtsweegschaal is ons originele design met het idee: modern en elegant. Ons hele team wenst oprecht dat het niet alleen de perfecte weegschaal is voor je lichaamsgewicht, maar ook een perfecte decoratie in je badkamer, slaapkamer of woonkamer.
 • Buiten onze digitale weegschalen: onze fabriek werd in 2001 opgericht. Ons eersteklas kwaliteits- en sociaal managementsysteem is gecertificeerd door ISO en Social Accountability. Vitafit: geïnspireerd door het leven, voor een beter leven.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Vitafit Digitale personenweegschaal met gewicht en BMI, slimme weegschaal met app via Bluetooth, antislip platform, zwart

 • Verbazingwekkende nauwkeurigheid: profiteren van meer dan 20 jaar professionele weegervaring hebben wij de weegschaal gemaakt met eersteklas technologie en expertise en garanderen trots een hoge nauwkeurigheid in stappen van 0,05 kg tot een hoge capaciteit: 180 kg.
 • Eenvoudige installatie en privésfeer: de intelligente badkamerweegschaal is niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie en vrienden een super comfortabele inrichting om onbeperkte gebruikers te maken. Alle gebruikersgegevens van de Vitafit-app worden via AWS (Amazon Web Services) op Amerikaanse en EU-cloudservers beveiligd en opgeslagen. Wij beschermen je privacy volgens de beste in-class standaard.
 • Slimme gewicht- en BMI-trends: de premium vriendelijke app geeft de gewichts- en BMI-trends na de lichaamsgewichtmeting duidelijk weer. Deel je vooruitgang comfortabel met één druk op de knop op de belangrijkste sociale media. En synchroniseer je gegevens naadloos met apps zoals Apple Health, Google Fit en Fitbit na je toestemming. Geniet van je gezonde reis.
 • Anti-slip design: de intelligente weegschaal is ons oorspronkelijke design met het idee: extra robuust en nauwkeurig, samen met antislip oppervlak en antislip voetkussens. Ons hele team wenst oprecht dat het niet alleen de perfecte weegschaal is voor jouw pasvorm, maar ook de perfecte decoratie voor je kracht.
 • Over onze intelligente weegschaal – onze fabriek werd in 2001 opgericht. Ons eersteklas kwaliteits- en sociaal managementsysteem is gecertificeerd door ISO en Social Accountability. Alle Vitafit-producten worden verzorgd door ons klantenservicecentrum in de Amerikaanse staat Missouri. Vitafit: geïnspireerd op het leven, voor een beter leven.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Salter 145 BKDR mechanische badkamerweegschaal in doktersstijl, fitnessweegschaal, maximale capaciteit 150 kg, wijzerplaat met volledig zicht, nauwkeurige weging in kg, st en lbs, zilver, zwart

 • Deze handige mechanische weegschaal van Salter is voorzien van een grote, gemakkelijk af te lezen wijzerplaat en heeft imperiale en metrische maten tot 150 KG.
 • Probleemloos en betrouwbaar, deze weegschaal is perfect voor elke badkamer, met precieze en nauwkeurige metingen bij elke weging.
 • Er is weinig onderhoud nodig met deze badkamerweegschaal, stap gewoon op om uw gewichtsmetingen te zien omdat er geen batterijen nodig zijn.
 • Gebouwd met een stevige, solide basis en anti-slip vinyl mat, heeft deze traditionele weegschaal een groot stavlak met royale voetruimte.
 • Zorg er altijd voor dat de handige weegschaal op een stevige vlakke ondergrond wordt geplaatst, op nul wordt gezet en op hetzelfde moment van de dag wordt gebruikt voor nauwkeurige resultaten.
Bestseller Nr. 7

Pro Breeze Digitale Keukenweegschaal - Roestvrijstalen Precisie-Weegschaal - Nauwkeurige Weegschaal - Keukenweegschaal voor Koken en Bakken - Weegschaal Keuken in g/ml/fl oz/lb oz

 • Nauwkeurig eten afwegen - Met de Pro Breeze eet-weegschaal kan je vaste stoffen of vloeistoffen nauwkeurig meten in g, ml, lb oz of fl oz. Met onze keukenweegschaal kan je tot op 1 g of 0,1 oz nauwkeurig een gewicht tot 5 kg of 11 lbs meten.
 • Gemakkelijk te gebruiken - Deze keuken-weegschaal is heel eenvoudig te gebruiken! Met het gemakkelijk te begrijpen led-display en het intuïtieve bedieningspaneel verspil je geen tijd om met deze kookweegschaal aan de slag te gaan.
 • Multifunctioneel - Deze elektronische precisie-keukenweegschaal heeft meerdere functies en mogelijkheden. Hij weegt niet alleen voedsel, maar heeft ook een overbelastingswaarschuwing, een automatische uitschakelfunctie om de batterij te sparen, waarschuwingen wanneer de batterij bijna leeg is en de keuze uit drie instellingen: gewicht, water of melk.
 • Intelligent ontwerp - Onze digitale precisie-weegschaal keuken is gemaakt met een roestvrijstalen oppervlak voor eenvoudige reiniging en eenvoudig onderhoud. De stijlvolle, subtiele buitenkant van deze digitale weegschaal keuken betekent dat hij op geen enkel keukenoppervlak misstaat.
 • Draagbaar - Het slanke ontwerp van onze digitale voedselweegschaal maakt het draagbaar en gemakkelijk op te bergen. De afmetingen zijn 18 cm x 16,5 cm x 3,1 cm.
Bestseller Nr. 8

ETEKCITY Intelligente lichaamsgewichtweegschaal, digitale badkamerweegschaal met lichaamsvet en gewicht voor mensen, elektronische Bluetooth BMI analysator (ST/LB/KG)

 • Verbraak van de vorm: fitness gaat niet over het passen in één vorm, maar het wordt vaak getoond als een enkel resultaat - uw gewicht. Deze intelligente fitnessweegschaal biedt 13 metingen van lichaamssamenstellingen, waaronder lichaamsvetverhouding, spiermassa, IBMI en meer, zodat je verbeteringsgebieden kunt herkennen en je fitnessdoelen kunt verfijnen
 • Consistente nauwkeurigheid: Moe van onnauwkeurige schalen? Met meer dan 8 jaar innovatie is Etekcity een merk dat je kunt vertrouwen om altijd betrouwbare maatregelen te leveren.
 • Meeslepende app-ervaring: synchroniseer je gegevens met andere fitness-apps zoals Apple Health, Samsung Health, Google Fit en Fitbit. Met de gratis VeSync-app kun je doelen instellen en voortgangsdiagrammen weergeven. Wees er zeker van dat VeSync uw persoonlijke gegevens niet aan derden zal doorgeven
 • Een schaal voor het hele gezin: gebruik de nulstroommodus om gewicht en lichaamsindex tijdens de zwangerschap veilig te meten, terwijl de babymodus je helpt om de groei van je baby of huisdier te wegen en te bewaken. Met onbeperkte gebruikersprofielen voor familie en vrienden is deze ladder ontworpen voor iedereen
Bestseller Nr. 9

Newaner Digitale keukenweegschaal, professioneel, 0,01 g - 500 g, multifunctionele mini-weegschaal met led-display en tarra-functie, kleine zakweegschaal voor levensmiddelen, sieraden, medicijnen

 • Hoge nauwkeurigheid digitale keukenweegschaal met 2 batterijen: de capaciteit van de digitale weegschaal bedraagt 500 g en de minimale capaciteit bedraagt 0,1 g, de nauwkeurigheid is ± 0,05 g. Wij bieden je ook uit met twee batterijen. Het wordt vaak gebruikt voor het wegen van kleine voorwerpen zoals sieraden, goud, munten, medicijnen, specerijen, poeder en thee.
 • Hoogwaardige materialen: de espresso-weegschaal bestaat uit een roestvrij stalen oppervlak, comfortabele siliconen knoppen verbeteren het tastgevoel en een speciaal voor jou voorbereide stofhoes dient niet alleen ter bescherming van het oppervlak en tegen stof, maar kan ook tot een weegschaal worden gedemonteerd.
 • Meerdere meeteenheden: de precisieweegschaal omvat 5 maateenheden, g / oz / tl / ct / gn. De digitale weegschaal voldoet aan je verschillende behoeften. Een groot lcd-scherm vergemakkelijkt de weergave van gegevens. De knop "LIGHT" op het oppervlak van de huishoudweegschaal schakelt de schermverlichting in of uit.
 • Breed inzetbaar: de keukenweegschaal kan niet alleen wegen, maar ook tellen. Het oppervlak van de mini-weegschaal beschikt over toetsen "ON/OFF", "TARE", "LIGHT", "UNITS", "PCS". Als je de bediening niet begrijpt, kun je de speciaal voor jou gemaakte handleiding lezen.
 • Licht en draagbaar: de grootte van de tas en het geringe gewicht, het gewicht van de koffieweegschaal bedraagt ca. 96 g (inclusief batterijgewicht). Eenvoudig in een tas te stoppen of mee te nemen op reis.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Vinabo Digitale precisieweegschaal 700g/0.01g Precisie Mini Keukenweegschaal Digitale Weegschaal Fijne Schaal Muntschaal Lcd-scherm Multifunctioneel voor Keuken Sieraden Koffie Kleine Poederschaal

 • ✔️ 【Elektronische keukenweegschaal】 Deze keukenweegschaal is gebouwd met een uiterst nauwkeurig sensorsysteem en biedt nauwkeurige resultaten van 0,01 g tot 700 g. het foutbereik is ± 0,05 g.
 • ✔️【Hoge kwaliteit en duurzaam】De 0,01 precisie digitale keukenweegschaal is gemaakt met een roestvrijstalen platform voor stabiliteit en wordt geleverd met een beschermende flip-top case, deze handige voedselweegschaal is extreem duurzaam en sterk.
 • ✔️【Compact ontwerp】De maat van deze precisieweegschaal is 12,7 x 7,5 cm, dit kleine formaat maakt het een draagbare zakweegschaal, je kunt hem overal mee naartoe nemen. Ingebouwd blauw LCD-scherm met achtergrondverlichting, zodat u gemakkelijk en duidelijk kunt lezen.
 • ✔️ 【7 verschillende eenheden】 Deze precisieweegschaal van 0,01 g bevat alle benodigde meeteenheden, g, ct, dwt, gn, oz, tl en ozt. kan de meting in seconden converteren.
 • ✔️【Brede toepassingen】Deze keukenweegschaal kan worden gebruikt voor kleine voorwerpen zoals granen, geneeskrachtige kruiden, meel, edelstenen, goud, zilver, sieraden, munten, enz.

De beste weegschalen voor thuisgebruik zijn weegschalen die met slechts één knop kunnen worden bediend. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden en ze zijn goed leesbaar.

weegschaal

Welke soorten weegschalen zijn er te koop?

De weegschalen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en uitvoeringen, maar ze hebben allemaal een elegant ontwerp waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn.

We bieden ook verschillende weegschalen aan die niet in de aanbieding zijn. Deze omvatten onze exclusieve collectie vintage-geïnspireerde schalen, die zijn gemaakt met materialen zoals staal en messing.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een weegschaal?

Een weegschaal is een van de belangrijkste apparaten voor een sportschool. Het helpt u uw gewicht, lichaamsvet, spiermassa en meer in de gaten te houden. Als u uw eerste weegschaal koopt, vraagt u zich misschien af waar u op moet letten bij een weegschaal.

De twee belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een weegschaal zijn nauwkeurigheid en prijs. We raden u aan te investeren in een nauwkeurige weegschaal met de functies die voor u belangrijk zijn.

Wat zijn de kenmerken en voordelen van een weegschaal?

Een weegschaal is een apparaat dat gewicht, afstand en andere fysieke grootheden meet. Het heeft een vast aantal divisies waarbij elke divisie een bepaald aantal vertegenwoordigt.

Een weegschaal kan digitaal of analoog zijn. De digitale weegschalen zijn nauwkeuriger en handiger in gebruik dan de analoge weegschalen. De voordelen van het gebruik van digitale weegschalen zijn onder meer:

– Hoge nauwkeurigheid

– Groot scherm dat gemakkelijk door iedereen in de kamer kan worden gelezen

– Gemakkelijk leesbaar voor mensen met zichtproblemen

– Handiger in gebruik

Hoeveel kost een weegschaal gemiddeld?

De gemiddelde kosten van een weegschaal zijn 100 euro. De kosten kunnen variëren van 50 tot 500 euro, afhankelijk van de kwaliteit, grootte en gewicht van de schaal.

Er zijn tegenwoordig veel soorten weegschalen op de markt. Sommige zijn analoog en sommige zijn digitaal. Sommige weegschalen gebruiken batterijen, terwijl andere elektriciteit of zonne-energie gebruiken. Het meest voorkomende type weegschaal is de digitale weegschaal die een elektronische sensor gebruikt om het gewicht te meten. Digitale weegschalen hebben ook een scherm dat de metingen in ponden of kilogrammen weergeeft.