Beste webcam met microfoon van 2023 (TOP15)

De 15 beste webcam met microfoon beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
IRARUCW USB Webcam, 1080P Streaming Webcam met Microfoon voor PC, MAC, Laptop, Plug and Play Web Camera voor YouTube, Skype Video Bellen, Studeren, Conferentie
 • 1080P USB Webcam: De FHD 1080P webcammicrofoon is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor professionele verbinding met iedereen. In videoconferenties levert het zeer duidelijke en vloeiende beelden. Uitgerust met correctie bij weinig licht, kan het heldere en contrastrijke video's opnemen zelfs in het zwakke licht op basis van omgeving.
 • Ingebouwde microfoon: met microfoon stuurt duidelijke audio voor online communicatie, deze 1080P webcam is ingebouwd met een dual-track microfoon die kan ophalen uw stem tot afstand. Verbeterd door de ruisonderdrukkingstechnologie, neemt het uw stem duidelijk op, perfect geschikt voor verschillende gelegenheden zoals online conferenties, vergaderingen of chats.
 • Plug and Play & Driver-free: USB 2.0 driver-free interface ontwerp met een microfoon maakt video's en geluid synchroon verzenden. Plug en Play & Driver-free.It is een eenvoudig ding om uw video tijd te starten. U hoeft het alleen maar op de computer of laptop aan te sluiten, dan kan het automatisch worden gedetecteerd. Geen software of stuurprogramma's van derden nodig. Het ondersteunt verschillende elektronische apparaten met een USB 2.0-poort.
 • Op grote schaal compatibiliteit met meerdere softwares: Professioneel zoals deze webcam is, de compatibiliteit ervan is super breed voor grote software zoals Skype, Zoom, Facetime, Zoom, Facebook, Skype, YouTube, PotPlayer XBOX, en meer. Geschikt voor Windows XP/2000/7/8/10, Mac OS, Android Smart TV, enz. U kunt deze webcamera gemakkelijk gebruiken voor online studeren, conferentie, vergadering, gaming, videogesprekken.
 • Eenvoudig te gebruiken: webcam voor videoconferenties met een montageclip, u kunt hem aansluiten op zowat alles wat u maar kunt bedenken. Of dat nu op een LED-monitor, notebookdeksel, tafel of aanrecht is. Op en neer 180 graden verstelbaar, de kop 360 graden rotatie. U kunt de hoek naar behoefte aanpassen. Geweldig voor webinars, videoconferenties, live streaming, videoconferentie, online les, bedrijfsvergadering, webcast, gamechat enz.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Anker PowerConf C200 2K USB-webcam, webcam voor laptops, microfoons met ruisonderdrukking en K.I, stereo-microfoon, regelbare kijkhoek, lichtcorrectie, geïntegreerde cameraafdekking
 • Een goede indruk: de kristalheldere 2K-resolutie van deze USB-webcam brengt messcherpe helderheid in elke vergadering. Maak indruk op collega's en baas in hoogwaardige videogesprekken en conferenties.
 • Slimme verlichting: het grotere diafragma vangt meer licht op, zodat je met de intelligente webcam ook zonder ringlicht bij weinig licht helder en professioneel kunt uitzien.
 • Stereo microfoon: zonder permanente "kun je me horen? En nu? Gespecialiseerde dubbele microfoons gebruiken KI om je stem op te nemen en tegelijkertijd achtergrondgeluiden effectief te verminderen.
 • Veelzijdig gezichtsveld: pas de openingshoek van de lens aan naar wens aan. Zonder aan beeldkwaliteit in te boeten kun je kiezen tussen 65 ° en 78 ° of 95 ° om alleen je gezicht te laten zien of wat er zich achter je bevindt.
 • Ingebouwde privacybescherming: je privacy is belangrijk voor ons. Na het einde van de conferentie kan de camera eenvoudig met de geïntegreerde inkijkbescherming worden bedekt.
Bestseller Nr. 3
NexiGo N930AF Autofocus 1080P webcam met software, stereo microfoon en afdekking, USB-computer webcamera, voor het streamen van online cursussen, compatibel met Zoom/Skype/Teams, pc, Mac laptop, desktop
 • HD-webcam 1080p met autofocus: de NexiGo pc-webcam met een 2 megapixel CMOS beschikt over een resolutie van maximaal 1080p bij 30 fps. Met een 7 cm groot uitgangspunt en een bijna oneindig bereik is de autofocus functie in staat om ervoor te zorgen dat je video's altijd scherp en kristalhelder zijn. Gezichtsverbeteringsfunctie zorgt ervoor dat je beste kant altijd op de afbeelding staat.
 • Webcam met zichtscherm: de zichtbescherming voor de NexiGo pc-webcam dekt de lens af wanneer deze niet in gebruik is. Het is perfect om iedereen te helpen van veiligheid en rust te genieten, zowel voor personen als grote bedrijven. Het helpt ook om de lens tegen vuil en afzettingen te beschermen om ervoor te zorgen dat je video voor de gehele levensduur van de camera helder blijft.
 • Webcam met microfoon: ideaal voor webinars, videoconferenties, live streaming enz. De ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking vermindert omgevingsgeluiden en verbetert de geluidskwaliteit van je video. Ook in een luide omgeving kun je de gewenste geluidssporen opnemen.
 • Breed compatibel en multifunctioneel: de NexiGo-webcam is compatibel met meerdere besturingssystemen. De webcam kan compatibel zijn met de huidige gangbare video-/vergaderingssoftware. Compatibel met Windows XP/7/8/10/11, Mac OS 10.6, Linux 2.6.24, Chrome OS 29.0.1547, Ubuntu versie 10.04 of hoger en meer.
 • 【Zeer compatibele USB-webcam】: de NexiGo webcam met USB-poort is grotendeels compatibel met Windows XP, Windows 7 (32-bit of 64-bit), Windows 8, Windows 10/11. Mac OS 10.6 of hoger, Android V5.0 of hoger. Hij kan grotendeels worden aangesloten op een pc, desktop, laptop, Macbook, Smart TV en LCD-monitoren.
Bestseller Nr. 4
Creative Live! Cam Sync 1080p V2 Full HD groothoek-USB-webcam met automatische demping en ruisonderdrukking voor videogesprekken, verbeterde geïntegreerde dubbele microfoon, voor zoom, Skype
 • Vereenvoudig je videoanroep - Creative Live! Cam Sync 1080p V2 beschikt over onze nieuwste SmartComms Kit, waaronder VoiceDetect, die de mute-functie automatisch opheffen wanneer je spreekt, zodat je je handen vrij hebt om notities te maken of bij een presentatie te assisteren, en noiseClean-out die de statische achtergrondgeluiden tijdens een oproep onderdrukt. De SmartComms Kit kan via de Windows 10-platformen worden gedownload
 • Verbeterde ingebouwde dubbele microfoon voor natuurlijke stemopname: de verbeterde ingebouwde dubbele microfoons van Creative Live. Cam Sync 1080p V2 is in staat om audiosignalen nauwkeuriger op te nemen, zodat je stem tijdens een videogesprek natuurlijker klinkt, bijna zo natuurlijk, alsof je je van gezicht tot gezicht zou horen. Bovendien kun je in een aangenaam volume spreken, zonder je stem te doen en zijn toch duidelijk te horen
 • Full HD-breedhoekvideo en ziet er goed uit vanuit elke hoek - Creative Live! Cam Sync 1080p V2 presenteert je nauwkeurige Full HD-video's, die vloeibaar, scherp en levendig zijn. Het brede gezichtsveld van 77° maakt het mogelijk om meer van alles met minimale optische vervorming op te nemen, zodat je ook als groep comfortabel videogesprekken kunt voeren. Bovendien kan de camera 360° horizontaal worden gedraaid en 30° verticaal worden gekanteld en wordt geleverd met een universele bevestigingsklem
 • UVC-compatibel met verbeterde opname: sluit de camera aan op een willekeurige vrije USB-A-aansluiting van je pc of Mac en je kunt al videogesprekken met live streamen. Cam Sync 1080p V2 starten. Hij is UVC-compatibel, wat betekent dat hij geen extra driverinstallatie nodig heeft. De webcam is bovendien kleiner dan je voorganger en wordt geleverd met een langere kabel (1,8 m) voor een eenvoudige installatie
 • Ondersteunt conferentie-app en bevat bescherming tegen OBJECTIEVE - werkt met gangbare videoconferentie-apps zoals zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco WebEx, Google Meet en meer. De webcam wordt geleverd met een geïntegreerde lensafdekking die je beschermt tegen ongewenste toegang tot je webcam door spyware, als hij niet in gebruik is, zodat je je veilig kunt voelen als je je camera aan kunt sluiten. Het dient ook als bescherming tegen stofophopingen als het niet in gebruik is
Bestseller Nr. 5
wansview Webcam, 1080P Autofocus Webcam met Microfoon & Privacyhoes, USB Web Camera voor PC Laptop Computer Desktop, voor Live Streaming, Zoom, Videogesprek, Online Vergadering, Afstandsonderwijs
 • 【2021 Nieuwe Auto Focus 1080P Webcam】 Wansview 106 webcamera is uitgerust met de meest geavanceerde technologie van Auto Focus. U hoeft de camera niet handmatig te focussen om een helder beeld te krijgen of last te hebben van de pijn van een vaste focus webcam. Wansview 106 kan zich automatisch binnen 3 seconden op je gezicht of het object richten en een kristalhelder 1080P high definition beeld leveren, waardoor je de meest uitstekende ervaring hebt tijdens een videogesprek.
 • 【Webcam met microfoon】 Bulit-in high-level ruisonderdrukkende microfoon, je kunt vrij en duidelijk met je vrienden/familie/studenten spreken via deze webcam, ook al is de achtergrond luidruchtig. Deze pc-webcam is een betere keuze voor Zoom /Facetime /Video Calling /OBS /Twitch /Facebook/YouTube/Xbox One/Conferencing / Gaming / Streaming / Opname / Online School.
 • 【360° rotatie & plug and play】 De webcamlens is 360° draaibaar, waardoor je video in elke hoek kunt streamen, flexibel voor elke taak. De USB 2.0-poort is plug and play-ontwerp, dat eenvoudig binnen 1 minuut kan worden ingesteld zonder dat er stuurprogramma's moeten worden geïnstalleerd. De handige clip kan op elk bureaublad /monitor/laptop /Chromebook /PC /smart TV /statief worden geplaatst.
 • 【Webcam met privacyhoes】Met 2 stuks privacyhoes kun je de hoes eenvoudig op de lens van de Wansview PC webcam plakken om je privacy te beschermen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u gehackt of bespioneerd wordt door anderen in onbekend standbeeld. Bescherm uw privacy, Begin bij ons. Het kan ook voorkomen dat de laptopwebcam vuil is.
 • 【Ultra-brede compatibiliteit en meerdere toepassingen】 Wansview autofocus webcam kan op grote schaal worden gebruikt op veel grote besturingssystemen, ondersteunt Win 10/Win8/Win7/WinXP 2/MAC OS 10.6/Android v5.0/Chrome OS/Xbox ON/Ubuntu 10.04 of hoger, en meer. Je kunt deze webcam ook gebruiken om video te streamen op meerdere toepassingen zoals Zoom, Skype, FaceTime, YouTube, FaceBook, Google Meetings, enz. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via Amazon, wij zullen je binnen 12 uur antwoorden.
UitverkoopBestseller Nr. 6
Anker PowerConf C300 Smart Full HD webcam, met microfoon, AI framing & autofocus, 1080p, 60 fps ruisonderdrukking, regelbaar gezichtsveld, HDR, lichtcorrectie, zoom-gecertificeerd
 • Een goede indruk maken: PowerConfs slimme 1080p/60FPS camera zorgt ervoor dat je er op elke conferentie geweldig uitziet en in messcherpe beeldkwaliteit wordt afgespeeld.
 • Volledig zonder afleiding: dankzij de geïntegreerde Active Gain Control geluidsisolatie worden achtergrondgeluiden effectief verborgen, zodat je stem kristalhelder te horen is, ook als een baby huilt of de buurhond blaft.
 • Shine Bright: werk eens weer laat 's avonds of met collega's uit verschillende tijdzones, garandeert onze automatische K.I.-gestuurde lichtcorrectie dat je ook in een donkere omgeving in levendige kleuren te zien bent.
 • Innovatieve technologie: of het nu alleen in het thuiskantoor is of omringd door collega's, onze exclusieve AI-technologie past het gezichtsveld automatisch aan je omgeving aan, afhankelijk van hoeveel personen aanwezig zijn.
 • Bliksemsnelle autofocus: in slechts 0,35 seconden herkent de geïntegreerde K.I-technologie van de PowerConf personen en objecten in de afbeelding en richt zich automatisch op het essentie.
Bestseller Nr. 7
Webcam 1080p met microfoon en hoes, 110° groothoekbeeld voor pc, laptop, livestreaming, videogesprek, conferentie, game
 • De VORSCH-webcam met microfoon maakt gebruik van een optische FHD-lens met hoge resolutie en een verbeterde CMOS-beeldsensor van 2 miljoen pixels. Uitgerust met een verwijderbare hoes om de privacy te beschermen.
 • FHD-webcam 1080p met microfoon ondersteunt H.264-videocoderingstechnologie en MJPEG-beeldformaat. Het maakt heldere foto's van 2 MP met 30 frames per seconde.
 • Webcam met 110° groothoeklens en ingebouwde omnidirectionele ruisonderdrukkingsmicrofoon die u een breed beeld van de video en rijke stereo-audio kan geven.
 • Met het standaard UVC/UVA-protocol kan de webcam worden bediend via USB-plug-and-play zonder dat een stuurprogramma hoeft te worden geïnstalleerd. Compatibel met de meeste besturingssystemen en de meeste software.
 • De webcam kan 360 ° worden gedraaid en is uitgerust met een 180 ° opvouwbare standaard, en de voet van de standaard heeft een statiefschroefgat.
Bestseller Nr. 8
Webcam met microfoon en statief, 1080p camera voor pc, laptop, desktop, USB-computercamera voor videogesprekken en opnames, studeren, webconferenties, HD-webcam, compatibel met Windows, Mac en Android
 • 【Full HD 1080p webcam】- Benewy webcam met geavanceerde videoververwerkingstechnologie om scherpe en heldere beelden met 30 foto's per seconde op te nemen. De hoge resolutie 1080p webcam biedt vloeibare video's voor videochats, conferenties, webinare enz.
 • 【Stationvrij & Plug and Play】 Plug and Play USB-webcam met USB 2.0 en verstelbare basis, deze 1080p webcam werkt met pc, notebook, laptop, desktop, Android-tv met USB-poort. Met een bevestigingsclip kun je het met bijna alles verbinden wat je je kunt voorstellen. Of het nu gaat om een led-monitor, laptopdeksel, tafel of werkblad.
 • Ingebouwde microfoon: de webcam met microfoon stuurt duidelijke audio voor online communicatie. Deze 1080p webcam is uitgerust met een dual-track-microfoon die je stem tot een afstand van 8 m kan opnemen. Verbeterd door de ruisonderdrukkingstechnologie registreert het je stem duidelijk en past perfect bij verschillende gelegenheden zoals online conferenties, vergaderingen of chats.
 • 【Verstelbare clip】Benewy webcam met statief voor pc-laptop-desktop. De camera voor de computer beschikt over een verstelbare clip die op elk type computer kan worden bevestigd of gewoon op het bureau of een statief kan worden geplaatst.
 • 【Ultra brede compatibiliteit】 De Benewy-webcam kan op vele gangbare besturingssystemen worden gebruikt en ondersteunt Win 10, Win8, Win7, WinXP 2, Mac OS 10.6, Android 5.0, Chrome OS, Xbox One, Ubuntu 10.04 of hoger en meer. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.
Bestseller Nr. 9
TECURS Webcam met microfoon en statief, Full HD 1080p 60fps webcamera met autofocus en lensdop, USB plug & play voor live streaming, videoconferentie, pc-camera voor laptop, computer, Linux, Mac
 • Webcam 1080p 60fps: de TECURS WG01 webcam beschikt over een professionele CMOS-chip met een resolutie van maximaal 1080p/60FPS, waardoor fijnere details moeiteloos kunnen worden vastgelegd. Perfect voor het streamen van sociale media en games zoals OBS, Skype, Twitch, Youtube, Facebook, Xbox One enz.
 • 【Stereo audio met dubbele microfoon】 Ingebouwde dubbele analoge ruisonderdrukkingsmicrofoons verminderen effectief storende achtergrondgeluiden en zorgen voor een natuurlijk en helder geluid. Neem je stem thuis of op kantoor op om uitstekende geluidseffecten te bereiken bij externe vergaderingen, videogesprekken, live overdrachten en games.
 • Automatische focus en lichtcorrectie: de streaming-webcam is uitgerust met autofocus en automatische lichtcorrectie. Autofocus om een helder beeld te krijgen, zelfs bij weinig licht (niet in een donkere omgeving), om je de beste video-oproepervaring te bieden.
 • Webcam met afdekking: met de geïntegreerde, opschuifbare inkijkbescherming van de WG01 HD-camera voorkom je dat hackers je bespioneren om je privacy effectief te beschermen, terwijl de lens tegelijkertijd tegen stofeffecten wordt beschermd en een duidelijker beeld levert.
 • 【Vrije hoekinstelling en statief】 De webcam beschikt over een verstelbare clip die aan elk computertype kan worden bevestigd. Je kunt ze horizontaal 360 graden draaien en 90 graden naar boven en beneden klappen. En de camera kan ook op een statief worden gemonteerd en vrij op tafel staan
Bestseller Nr. 10
wansview Webcam 1080P met microfoon, webcam USB 2.0 plug en play voor laptop, pc, desktop, met automatische lichtcorrectie, voor live streaming, videogesprekken, conferenties, online onderwijs, spel
 • ★【1080p helder beeld en 2 megapixel lens: de Wansview 1080p pc-webcamera is uitgerust met een verbeterde CMOS-beeldsensor, die de H.264/265 video-compressietechnologie ondersteunt, die een kristalhelder beeld levert terwijl een videogesprek via hen wordt gedaan. Met deze webcamera kun je genieten van de uitstekende beeldkwaliteit.
 • ★【Ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking】 Met de meest geavanceerde stereomicrofoon kan de stem om de pc-camera binnen 20 meter dubbel herkennen. De extra ruisonderdrukkingsfunctie maakt de communicatie duidelijker en soepeler en voelt aan alsof je met iemand van gezicht tot gezicht spreekt.
 • ★【Automatische correctie bij weinig licht & plug en play】 Als er videogesprekken in een donkere omgeving is, kan de webcam de witbalans van de afbeelding automatisch aanpassen en het zwakke licht corrigeren, zodat het beeld helder genoeg is om te worden gezien. Met de USB 2.0-kabel kun je de webcam direct op je pc aansluiten en automatisch herkennen zonder dat er een driver nodig is. Alleen eenvoudige stap, bespaar jezelf de hoofdpijn van de technologie.
 • ★【Veelzijdige compatibiliteit met meerdere software en systemen】 Omdat deze webcamera professioneel is, is de compatibiliteit geschikt voor gangbare software zoals Skype, Zoom, Facetime, Facebook, YouTube, PotPlayer en anderen. Deze webcamera is ook geschikt voor vele besturingssystemen, waaronder Windows XP / 2000/7/8/10, Mac OS, Android Smart TV enz., een alternatief voor je dagelijkse behoeften.
 • ★【Verstelbare clip】 De camera voor de computer beschikt over een verstelbare clip die op elk computertype kan worden aangebracht of eenvoudig op het bureau of een statief kan worden geplaatst.
Bestseller Nr. 11
Webcam 1080p met microfoon en webcamafdekking, statief, plug & play, met automatische lichtcorrectie, voor laptop, pc, desktop, voor live streaming, videogesprekken, conferentie, online onderwijs, spel
 • Hoge resolutie 1080p webcam: met een 1080p FHD-beeldsensor biedt deze webcam voor de pc heldere beelden met 2 megapixel-details en draagt de video's met 30 frames per seconde in real-time over, je kunt je digitale wereld met een haarscherpe en levendige weergave bekijken en video's vloeiender en stabieler weergeven. Het hoge dynamische bereik zorgt ook bij weinig licht of achtergrondverlichting voor een helder gezicht.
 • Webcam met ruisonderdrukkingsmicrofoon: Ingebouwde webcam verbeterde digitale microfoons met dubbele ruisonderdrukking en audio-bewerkingschip die het geluid zuiverer, duidelijker en beter omzet in stereo-audio en een helder en natuurlijk geluid produceert. Ideaal voor videoconferenties, om in lawaaierige omgevingen een helder geluid uit te geven
 • Webcam met privacyafdekking: met de USB-webcam met privacyhoes kun je altijd bedienen wat je video weergeeft. Zo wordt je privacy effectief beschermd en tegelijkertijd potentiële hackers geblokkeerd. Slechts een eenvoudige vingerbeweging, geniet van een veilig surfleven en een stofdichte werking. De webcam heeft geen extra drivers of software nodig en werkt zonder problemen nadat hij via de USB 2.0-poort met je pc is verbonden.
 • Eenvoudige bevestigingsklem en autofocus: de webcam is ontwikkeld voor jouw gemak en is uitgerust met een klapklem, die ofwel om te werken of aan de randen van je display kunnen worden bevestigd. HD-autofocus en automatische lichtcorrectie voor haarscherpe beelden in elke scène, ook bij weinig licht.
 • Superieure compatibiliteit: de pc-webcam kan grotendeels worden gebruikt met pc, notebook, laptop en is compatibel met Windows 7, 8, 10 en hoger, Linux 2.6.24, Mac OS 10.6, Android 5.1 en andere besturingssystemen. Hij ondersteunt vele platforms zoals Skype en Twitch, YouTube, Face Time, XBOX, Twitter enz. Plug-and-play, geen driver nodig. 360° draaibare camera, gemakkelijk te bereiken breedste video-opnames.
UitverkoopBestseller Nr. 12
Logitech Brio Stream Webcam - Ultra 4K HD-videogesprekken, ruisonderdrukkende microfoon, HD automatische lichtcorrectie, groothoek, voor Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, PC/Mac - Zwart
 • Ultra 4K HD-Resolutie - 4 keer de resolutie van een standaard HD-webcam; met deze streaming webcam zie je er geweldig uit en geniet je van een professionele video-ervaring met de 5 x HD-zoom
 • Automatische Lichtaanpassing - Ook bij weinig licht en tegenlicht zie je er goed uit voor jouw Zoom-vergaderingen en conferenties dankzij Logitech RightLight 3 met high dynamic range (HDR)
 • Ruisonderdrukking - Deze externe webcam is voorzien van twee omnidirectionele microfoons die achtergrondgeluid onderdrukken, zodat je altijd natuurlijk en duidelijk klinkt
 • 3 Vooringestelde Gezichtsvelden - Groothoek of close-up; kies via Logi Tune een dFOV van 90 of 78 graden om meer van je omgeving in beeld te brengen of voor 65 graden om de focus op jezelf te leggen
 • Tot 90 fps - Met Brio Stream maak je hoogwaardige, professionele video-opnames of live streaming in elke lichtomstandigheid
UitverkoopBestseller Nr. 13
1080P HD Webcam, Smilodon Pro,met microfoon, privacyhoes, statief, coole stickers, voor conferenties, livestreaming, opname, compatibel met Skype/Zoom/YouTube
 • 【Professionele webcam】Met Full HD 1080P-sensor kan onze professional kristalheldere beelden leveren in een resolutie van 1920 * 1080. 110° super brede engelenlens kan meer details in uw afbeelding opnemen zonder al te veel beeldvervorming. Uitgerust met helderheidscorrectietechnologie, kan onze webcam de kleur en helderheid automatisch aanpassen als het gaat om omgeving met weinig licht. Zorg ervoor dat u zich gemakkelijk voelt bij het gebruik van onze professionele webcam.
 • Plug and Play & Wide Compatibiliteit】Sluit aan op uw USB-portaal, de webcam past automatisch aan uw besturingssysteem of videovergadersoftware. Het maakt niet uit of u systeem zoals Windows, MacOS, Chrome, Linux of software zoals YouTube, Facebook, Skype, Zoom, deze webcam past in alles.
 • 【Ruisonderdrukking microfoon】 Verborgen designmicrofoon kan uw stem binnen 4 voet opnemen. Slimme ruisonderdrukkingstechnologie maakt het mogelijk om uw stem helder en natuurlijk te kiezen, zelfs in een lawaaierige omgeving, zodat u goede prestaties hebt tijdens uw conferentievergadering of live streaming.
 • 【Rubberen privacyhoes en anti-kras vasthouden】 Zorg ervoor dat je de speciaal ontworpen rubberen privacyhoes aantrekt die zowel je privacy als de webcamlens kan beschermen wanneer je de webcam niet gebruikt. Geen zorgen over de webcam zal uw monitor beschadigen dankzij onze anti-kras ontwerp met zachte beschermingslaag op het oppervlak.
 • 【Versier je eigen paneel】Zeg vaarwel tegen het stijve uiterlijk van de webcam. Met drie verschillende stijlen paneelstickers kunt u uw eigen webcam versieren. Kies er een en toon je houding tegenover anderen. (In het geval van het blokkeren van de microfoongaten en de indicator, zorg ervoor dat alle gaten worden afgepeld bij het aanbrengen van de stickers op het oppervlak,
Bestseller Nr. 14
Webcam 1080P Full HD, webcam met microfoon, Plug and Play USB-camera, webcam-pc voor videogesprekken, opname, studeren en conferenties op Youtube en skype
 • 1080P Webcam De pc-camera maakt gebruik van een 0,85cm CMOS-beeldsensor (1/3"), geavanceerde H.264-compressietechnologie en biedt duidelijke video met 30 frames per seconde voor videochat en video-opname met een resolutie van 1920 x 1080p.
 • Automatische lichtcorrectie & groothoekweergave De automatische HD-belichtingscorrectie van de JOYACCESS USB-webcam zorgt voor natuurlijke kleuren en goede contrasten, zodat u er altijd mooi uitziet op webcamera voor pc, zelfs bij zwak of slecht verlicht. 105 ° groothoekweergave vangt tegen video's.
 • Webcam met microfoon voor pc De webcamera voor pc is uitgerust met een ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon en kan gemakkelijk uw stem binnen 20 voet vanuit verschillende hoeken vastleggen. erfect voor streaming, videoconferentie, entertainment games live, online onderwijs & leren, video-interview enz.
 • Plug & Play U hoeft geen stuurprogramma's of software te installeren, gewoon verbinding te maken met de USB-poort van uw apparaat (De lengte van de USB-kabel is 1,5 M). Verstelbare universele clip kan op verschillende dikte van computers, laptops, desktops, Mac, PC, LCD-monitoren en zelfs andere vlakke oppervlakken blijven.
 • Universele compatibiliteit De webcam voor pc ondersteunt Windows 7 / 8 / 10/ MAC 10.4.3 en hoger. Het is compatibel met Facebook, Yahoo, Skype, OBS, You Tube, Twitter, Twitch enzovoort.
Bestseller Nr. 15
DEPSTECH Webcam 4K, autofocus webcam met Sony sensor, laptop webcam met stereo dual microfoon, USB plug & play, lichtcorrectie, lensdop, statief, pc-webcam voor Skype/Zoom/Streaming/Online leren
 • 【Webcam met 4K camera en autofocus】 De 4K webcam met Sony 1/3 inch IMX258 sensor biedt een resolutie van 3840 x 2160 bij 30 fps. Geniet van kristalheldere videokwaliteit met de beste resolutie en kleur- en detailgetrouwheid. Met de autofocus kun je ervoor zorgen dat je video's ook bij beweging de beste toestand behouden en ultrahelder zijn, zonder je zorgen te hoeven maken over instabiliteit en onscherpte
 • 【Automatische lichtcorrectie】 De webcam met 4K UHD-camera met een kijkhoek van 80 graden past zich aan verschillende helderheidsomgevingen aan. Automatische kleur- en lichtcorrectie met Wide Dynamic Adjustment (WDR), automatische witbalans en automatische versterkingsregeling maakt dynamische portretten ook bij weinig licht in video's natuurlijk en duidelijk
 • Webcam met dubbele microfoon: de webcam met dubbele microfoon is uitgerust met een ruisonderdrukkingsfunctie. Het kan achtergrondgeluiden verminderen om de geluidskwaliteit van de video te verbeteren. Zelfs in een luide omgeving kun je een helder geluid krijgen. Depstech webcam met microfoon voor pc heeft een kijkhoek van 80°, is bijzonder geschikt voor meerdere personen bij verschillende gelegenheden zoals online conferenties, streaming media, WebEx enz.
 • Eenvoudig te bedienen: USB-plug-and-play, geen drivers of software nodig. Met 360° draaibare camera en statief kan de 4K webcam flexibele en brede viedeo-opnames bereiken. Het webcamdeksel kan je privacy beschermen. Verplaats gewoon de bijgevoegde webcam-afdekking, waarmee je je privacy en de lens kunt beschermen. De USB-webcam bevat een flexibele clip en instelbaar statief voor optimale kijkhoek en past op de meeste monitoren
 • Uitgebreide compatibiliteit: de 4K-webcam is grotendeels compatibel met pc, laptops, Mac, MacBook inclusief Windows XP (SP2, SP3), Vista, 7/8/10, Mac OS, Android enz. De USB-webcam ondersteunt de meeste sociale videochatten en opname-apps zoals Google Meet, Skype, Microsoft Teams, Zoom, OBS, FaceTime, Facebook, YouTube enz.

Webcams met microfoon worden steeds populairder. Ze zijn een geweldige manier om videochats op te nemen, videogesprekken te voeren en live te streamen.

Enkele van de beste webcams met microfoons zijn afkomstig van Logitech, Microsoft en Razer. Deze bedrijven bieden enkele van de beste kwaliteitsproducten die compatibel zijn met elk besturingssysteem of apparaat.

Beste webcam met microfoon

Als u een webcam met microfoon wilt kopen, moet u overwegen waarvoor u hem gaat gebruiken voordat u hem koopt. Als je video’s moet opnemen voor werk of school, koop dan een goede webcam met microfoon van Logitech of Microsoft. Als je je webcam voor gamingdoeleinden wilt gebruiken, dan is Razer de beste optie voor jou, aangezien ze een van de meest populaire gamingmerken in hun assortiment hebben.

Wat zijn de voordelen van een webcam met microfoon?

Webcams met een microfoon zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het leven van veel mensen. Ze helpen ons in realtime met vrienden en familie te communiceren, videogesprekken te voeren en vergaderingen op te nemen.

Vóór de uitvinding van webcams moesten mensen spraakopnameapparaten gebruiken om in een microfoon te spreken. Dit was niet alleen onhandig, maar vergde ook veel ruimte om op te zetten. De webcam met microfoon loste dit probleem op door compact en draagbaar te zijn.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een webcam met microfoon, zoals het in realtime kunnen delen van uw scherm, videogesprekken voeren en vergaderingen opnemen.

Hoe koop je een webcam met microfoon?

Als u op zoek bent naar een webcam met microfoon, dan zijn er veel dingen waar u rekening mee moet houden voordat u deze aanschaft. Het is belangrijk om de specificaties van het product te kennen voordat u een aankoop doet.

We raden aan om Amazon’s lijst met best verkochte webcams met microfoon te bekijken.

Waar moet je op letten bij het kopen van een webcam met microfoon?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een webcam met microfoon. Enkele van de belangrijkste zijn resolutie, camerakwaliteit en prijs. Maar er zijn ook enkele andere dingen waarmee u rekening moet houden: connectiviteit en compatibiliteit.

De resolutie is een getal dat het aantal pixels in een afbeelding of videoframe beschrijft. Hogere resoluties zullen resulteren in scherpere afbeeldingen, terwijl lagere resoluties meer pixelvorming zullen hebben.

De camerakwaliteit verwijst naar de beeldsensor en zijn mogelijkheden voor het vastleggen van afbeeldingen en video’s met een goede kwaliteit. Het is belangrijk om te weten voor welk soort apparaat u uw webcam met microfoon wilt gebruiken, zodat u er een kunt aanschaffen.