Beste wc bril van 2023 (TOP10)

De 10 beste wc bril beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Wc-bril, antibacterieel, ovaal, wit, met snelsluitfunctie en softclosemechanisme, eenvoudige reiniging, afneembare wc-bril, maximale belasting 200 kg, eenvoudige montage

 • 🚽ANTIBACTERIAAL: Deze toiletbril is gemaakt van antibacterieel materiaal, waardoor hij een perfecte optie is als toiletbril. En het gladde oppervlak zorgt niet alleen voor 99,9% minder bacteriën om de verspreiding van ziektekiemen in je badkamer te beperken, maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.
 • 🔇SOFT-CLOSE: Dankzij het soft-close-mechanisme kan ons kindje zachtjes en stil naar beneden glijden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de geluiden die iemand 's nachts en 's ochtends wakker maken.
 • 🐘ANTI-SLIP BUFFER: Onder de toiletbril bevinden zich vier antislipbuffers, die de druk gelijkmatig verdelen en er bovendien voor zorgen dat het toiletdeksel niet wiebelt tijdens gebruik. Bovendien zorgt het versterkte materiaal voor een hoog draagvermogen tot 200 kg
 • 🔧Eenvoudig te monteren en schoon te maken: alle accessoires zijn uitgerust en bevatten afzonderlijke taalinstructies. We uploaden ook een video waarin u ziet hoe u deze geweldige toiletbril installeert. Wanneer je een schoonmaakbeurt nodig hebt, kun je deze toiletbril met één druk op de knop verwijderen, wat heel eenvoudig en effectief is.
 • 📧5 JAAR GARANTIE: Wij hebben veel vertrouwen in dit premium toiletdeksel en bieden een ruil- en retourservice tot 100% terugbetaling. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 2

Benkstein Premium WC Bril - Toiletbrillen Toiletdeksel Antibacterieel Ovaal Wit - Toiletdeksel Quick-Release-Functie - Toilet Seat Softclose Sluitmechanisme - Toiletbril Duroplast/Roestvrij Staal

 • ANTIBACTERIEEL EN GEKLEURD: Voor de productie van de wc-bril is de hoogwaardige kunststof Urea-Duroplast gebruikt. Het materiaal is antibacterieel en daardoor uitstekend geschikt als toiletbril om de verspreiding van ziektekiemen in de badkamer te beperken. Bovendien is dit materiaal kleurecht en zorgt ervoor dat het deksel permanent in zijn oorspronkelijke kleur blijft behouden.
 • QUICK RELEASE-FUNCTIE: Voor een snelle en hygiënische reiniging is de wc-bril uitgerust met de Quick-Release-functie. Daardoor kun je het deksel met één druk op de knop van de bril verwijderen, hem reinigen en weer aanbrengen.
 • EENVOUDIGE MONTAGE EN TOT 150 KG BELASTBAAR: De hoogwaardige afwerking van de roestvrijstalen scharnieren maakt een snelle en wiebelvrije montage van bovenaf mogelijk. Het deksel heeft een geteste draagkracht van 150 kg (DIN 19516) en biedt je dus een veilige grip. De achterste buffers van het toiletdeksel zweven licht in de lucht en laten zich pas bij het gaan zitten, waardoor het zitten en opstaan door het licht verende effect nog comfortabeler wordt.
 • DUBBELE SOFTCLOSE-FUNCTIE: Het toiletbril laat zowel het deksel als de zitting soepel naar beneden glijden. Niemand in het huishouden zal ooit nog wakker worden gemaakt door het harde geluid van een schurende toiletbril.
 • KLEURECHTE UREA-DUROPLAST: goedkope kunststof begint na verloop van tijd te vergelen. Daarom gebruiken wij voor de productie van de wc-bril alleen de hoogwaardige kunststof Urea-Duroplast. Deze is kleurecht en zorgt ervoor dat het deksel permanent in zijn oorspronkelijke witte tint behouden blijft.
Bestseller Nr. 3

Toiletbril, keuze uit vele mooie WC-brillen, hoogwaardige en stevige kwaliteit van hout (Graniet)

 • Hoge kwaliteit ✓ De toiletbril is gemaakt van stevig en breekbestendig hout. Dankzij de speciale verwerking en het hoogwaardige materiaal biedt het deksel een zeer comfortabele houten toiletbril met stabiele scharnieren.
 • Praktisch ✓ Er zijn veel verschillende producten te combineren met de toiletdeksel. Met de bijpassende badmat, douchegordijn, afvoerstop en wasmand tovert u uw badkamer om tot een wellness-oase.
 • Universeel ✓ Door de vorm van het toiletdeksel past het op alle standaard hangende en staande toiletpotten en kan het eenvoudig worden bevestigd met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal.
 • Stijlvol ✓ De toiletbril is verkrijgbaar in verschillende creatieve motieven en is ideaal om de badkamer aan te passen aan uw eigen wensen en individueel te ontwerpen.
 • Gemakkelijk te reinigen ✓ De toiletzitting heeft een speciaal antibacterieel oppervlak en kan gemakkelijk worden gereinigd met alle huishoudelijke reinigingsmiddelen.
Bestseller Nr. 5

SCHÜTTE Duroplast, toiletbril met softclosemechanisme, geschikt voor alle gangbare toiletpotten, maximale belasting van de wc-bril 150 kg, 82100 wit

 • ✔️ 𝐒𝐎𝐅𝐓-𝐂𝐋𝐎𝐒𝐄: Het dubbele soft-closing mechanisme sluit de toiletbril langzaam en geruisloos. Dit beschermt het oppervlak van de toiletzitting en maakt hem bijzonder duurzaam.
 • ✔️ 𝐃𝐔𝐔𝐑𝐙𝐀𝐀𝐌: De wc bril is gemaakt van stevig Duroplast, extreem breukvast en krasbestendig. Het poriëngladde oppervlak is bijzonder onderhoudsvriendelijk, voor een eenvoudige en hygiënische reiniging.
 • ✔️ 𝐔𝐈𝐓𝐙𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑𝐋𝐈𝐉𝐊 𝐇𝐘𝐆𝐈Ë𝐍𝐈𝐒𝐂𝐇: Het gladde oppervlak van de wc bril is bijzonder gemakkelijk te reinigen en zorgt voor meer netheid in de badkamer.
 • ✔️ 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐄𝐋𝐄 𝐕𝐎𝐑𝐌: Dankzij de universele standaardafmetingen en de O-vorm past de wc bril op standaard wandclosets en staande toiletpotten (voor details over de afmetingen, zie technische tekening).
 • ✔️ 𝐄𝐄𝐍𝐕𝐎𝐔𝐃𝐈𝐆𝐄 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐀𝐆𝐄: Compleet montagemateriaal en meertalige instructies zijn bij de levering inbegrepen. Dit garandeert een snelle en eenvoudige installatie van de WC-zitting.
UitverkoopBestseller Nr. 6

SCHÜTTE Wc-bril met softclosemechanisme van hout, toiletdeksel van MDF, houten kern, toiletbril met wc-deksel, wc-bril en deksel, belastbaar tot 175 kg, wit

 • ✔ Lange levensduur: toiletbrillen met houten kern overtuigen door hun gladde oppervlak en perfecte afwerking. De combinatie van MDF en een hoogwaardige coating is bijzonder onderhoudsvriendelijk en duurzaam.
 • Draagvermogen: door licht aantikken sluiten het deksel en de zitting zacht en geruisloos. Dit verhoogt de levensduur van de wc-bril en zorgt voor meer comfort in de badkamer.
 • Eenvoudige montage: de meegeleverde montageset met alle benodigde componenten en een Duitse montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) maken de installatie kinderspel.
 • Inhoud levering: 1 x wc-bril met softclosemechanisme, bril en zitting, afstandbuffer, 2 x bevestigingsscharnieren, montagemateriaal, montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
 • ◕️ Safetete ontwikkelt al meer dan 40 jaar producten voor sanitair als toonaangevende Duitse fabrikant. Op onze locatie in Wallenhorst kunt u ons bereiken bij vragen over het product, de montage of een klacht onder het nummer: +49 (0) 5407-81529-0 – 3.
UitverkoopBestseller Nr. 7

bestyks Toiletdeksel met softclosemechanisme, wc-bril, Toilettendeckel mit Absenkautomatik, WC Sitz mit Absenkautomatik, U-Form Klobrille, Absenkbarer Toilettendeckel

 • 【Antibakteriell und Farbecht Klodeckel】: Toilettendeckel ist hergestellt aus hochwertigem Urea-Duroplast, antibakteriell und farbecht. Der WC-sitz deckel behält dauerhaft seinen Weißton bei.
 • 【Schnelle Reinigung mit Quick-Release Toilettensitz】: Hygienische Reinigung durch einfaches Abnehmen des WC-Sitzes. Die WC sitz mit absenkautomatik Quick-Release-Funktion erleichtert die Reinigung und sorgt für eine schnelle Wiedermontage.
 • 【Einfache Montage und Hohe Belastbarkeit Klobrille】: Schnelle, wackelfreie Montage von oben. Geprüfte Tragkraft von 150 kg. Toilettendeckel mit absenkautomatik ist geeignet für die meisten ovalen Toiletten.
 • 【Doppelte Absenkautomatik und Geräuschlos WC Deckel】: Sanftes Absenken von klodeckel mit absenkautomatik. Eliminiert lästiges Knallen. Hochwertiges Urea-Duroplast für langanhaltende Farbtreue.
 • 【Universelle Passform und Langlebig】: Klodeckel absenkautomatik passt auf die meisten ovalen Toilettenschüsseln. Hochwertiges Polypropylen-Kunststoff (PP) WC brille mit absenkautomatik ist für Weichheit, Leichtigkeit und Langlebigkeit.
Bestseller Nr. 8

WC-bril Softclose Sluitmechanisme D-vorm Duroplast - Afneembare antibacteriële Toiletbril WC-deksel Toiletdeksel | RVS Scharnieren Soft Close Quick Release Easyclean - eenvoudige montage wit

 • ✅ SOFTCLOSE SLUITMECHANISME – Door de geïntegreerde Softclose-functie kan het toiletdeksel met automatisch daalmechanisme zachtjes terugglijden naar de toiletzitting. Zo valt het deksel zonder lawaai fluisterzacht op de wc-bril.
 • ✅ EENVOUDIG AFNEEMBAAR – De Quick Release-functie maakt het mogelijk om het toiletdeksel eenvoudig te verwijderen door op de drukknop te drukken, waardoor het schoonmaken veel gemakkelijker wordt.
 • ✅ ZIT STEVIG VAST – 2 MOGELIJKHEDEN VOOR MONTAGE – In sommige gevallen is het moeilijk om van bovenaf te monteren. Daarom krijgt u bij ons een extra montageset voor de montage van onderaf, om uw wc-zitting met automatische sluiting te kunnen installeren.
 • ✅ ELEGANT DESIGN IN D-VORM – De COSONDO WC-bril overtuigt door zijn modern D-vormig design en kan universeel worden geïnstalleerd op standaard hangtoiletten en wandclosetten.
 • ✅ 100% GELD-TERUG-GARANTIE EN KLANTENSERVICE – Overtuig uzelf en bestel nog vandaag uw COSONDO WC-BRIL zonder risico. Als u niet tevreden bent, bieden wij u als consument een 180 dagen durende, stressvrije geld-terug-garantie, onafhankelijk van een wettelijk herroepingsrecht. (Voor de exacte voorwaarden, klik op "Venduki GmbH" hierboven en dan op "Lees meer" in de eerste sectie).
Bestseller Nr. 9

Fanmitrk Wc-bril van duroplast, toiletbril met softclose-mechanisme, met snelsluiting, te monteren van bovenaf, toiletbril met print, O-vormig (zwart marmer)

 • Toiletbril met softclose-mechanisme. Afmetingen: Totale afmetingen (L x B): 45 x 37 cm. Gewicht: ca. 2,1 kg.
 • Toiletbril van duroplast met softclose-mechanisme: Hoogwaardig materiaal, oppervlak bedrukt, met keuze uit verschillende patronen. Hoogwaardige afdrukkwaliteit. Het patroon blijft lang mooi zonder bekrast te raken.
 • Wc-bril met softclose-mechanisme: Het deksel valt bij het sluiten langzaam en zonder veel geluid naar beneden.
 • Gemakkelijk te monteren en te verwijderen: Deze toiletbril met softclose-mechanisme kan van bovenaf op je toilet gemonteerd worden en is er ook heel makkelijk weer af te halen als je wil. Je hebt hem met één klik losgemaakt van je wc.
 • Wc-bril met antislip-buffers: Onder de toiletbril vind je 4 antislip-buffers, die ervoor zorgen dat de bril niet wiebelt als je er op zit.
Bestseller Nr. 10

MSV WC-bril wc-deksel MDF houten kern "zwart" scharnieren van roestvrij staal - hoogwaardige en stabiele kwaliteit

 • De hoogwaardige afwerking van het wc-deksel van MDF belooft een hoge stabiliteit en lange levensduur. Geef je badkamer naast perfect comfort ook een klassieke sfeer.
 • Toiletbril van hoogwaardig MDF met een gemakkelijk te reinigen oppervlak. Deze toiletbril in de kleur zwart past op elke standaard toilet. Anti-slip noppen aan de onderkant van de bril en het deksel zorgen voor een stevige grip. Afmetingen: (l x b x h): 43 x 37 x 5 cm, gewicht: 3,02 kg.
 • Eenvoudige montage dankzij speciale roestvrije scharnieren van roestvrij staal. Het wc-deksel wordt geleverd met stevig bevestigingsmateriaal.
 • Inhoud: 1 x wc-bril "zwart", 2 x scharnierdoppen van roestvrij staal, 1 x montagemateriaal.

U moet rekening houden met de grootte van uw toiletpot en de grootte van uw toiletbril. Je moet ook rekening houden met het materiaal waarvan je de stoel wilt maken. Er is een grote verscheidenheid aan materialen om uit te kiezen, waaronder kunststof, hout en roestvrij staal.

Veel mensen geven de voorkeur aan plastic stoelen omdat ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Anderen geven misschien de voorkeur aan houten stoelen omdat ze milieuvriendelijker zijn dan plastic stoelen. Als het gaat om roestvrijstalen stoelen, vinden veel mensen ze leuk omdat ze erg duurzaam zijn en lang meegaan.

Het kiezen van de beste toiletbril is cruciaal voor uw badkamer. Een goede toiletbril kan uw badkamerbeleving een stuk aangenamer en comfortabeler maken.

Er zijn veel soorten toiletbrillen op de markt, maar ze zijn niet allemaal goed voor je. Er zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een nieuwe toiletbril:

 • Het materiaal waarvan het is gemaakt
 • De kleur en het ontwerp
 • Hoe gemakkelijk is het om schoon te maken

Wat zijn de verschillende soorten toiletbrillen?

Er zijn veel verschillende soorten toiletbrillen op de markt. Dit artikel bespreekt de verschillende soorten toiletbrillen die verkrijgbaar zijn en hun voor- en nadelen.

Het eerste type is een traditionele toiletbril. Traditionele toiletbrillen zijn vaak gemaakt van porselein, metaal of plastic, maar ze hebben allemaal een vergelijkbare vorm. De traditionele toiletbril heeft een ronde voor- en achterkant met een platte boven- en onderkant. De ronde voorkant wordt gebruikt om de opening van de kom te bedekken waar je zou gaan zitten om hem te gebruiken. De achterkant is plat, zodat hij aan de badkamermuur kan worden bevestigd of met kettingen of schroeven aan het plafond kan worden gehangen.

Hoe kies je een toiletbril die bij jouw toilet past?

Een toiletbril kiezen is niet zo eenvoudig als het klinkt. Je moet rekening houden met de vorm van je toilet, het materiaal van je toilet en de kleur van je toiletbril. Er zijn verschillende soorten zitjes voor verschillende soorten toiletten. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw toilet opmeten en uitzoeken welk type het is. Je kunt meten van de voorkant van de kom naar de achterkant of van de ene kant naar de andere kant of zelfs van de ene kant naar de andere kant. De afmetingen helpen je bij het vinden van een toiletbril die perfect op jouw toilet past.

Er zijn twee hoofdtypen: langwerpige en ronde toiletten. Langwerpige stoelen komen vaker voor in openbare toiletten, terwijl ronde voorstoelen vaker voorkomen in badkamers in woonhuizen. Langwerpige stoelen zijn er in drie hoogtes: 12″, 16″ en 20″. Deze plaatsen hebben meestal langwerpige stoelen met een hoogte van 16. Dit wordt een maximale hoogte genoemd. Mensen met een handicap moeten ervoor zorgen dat ze voldoende ruimte hebben voor hun knieën als ze op het toilet zitten om te voorkomen dat ze zichzelf verwonden of de toiletwand raken. Ronde voorstoelen zijn verkrijgbaar in twee hoogtes: 17″ en 19″.

Hoe installeer je een nieuwe toiletbril?

Het installeren van een nieuwe toiletbril is een eenvoudig proces.

 1. Plaats de nieuwe toiletbril op de oude en zorg ervoor dat deze met de goede kant naar boven ligt.
 2. Houd de toiletbril met één hand op zijn plaats en gebruik de andere hand om de moer vast te draaien met een sleutel of steeksleutel, waarbij u ervoor zorgt dat u deze gelijkmatig aandraait. Als u problemen ondervindt bij het aandraaien, kunt u een tang gebruiken om hem vast te pakken en te draaien in plaats van met uw hand.
 3. Haal uw hand voorzichtig onder de toiletbril vandaan nadat u alle moeren aan beide kanten hebt vastgedraaid.
 4. Test door op de wc-bril te gaan zitten en ervoor te zorgen dat deze niet verschuift of eraf valt als u erop gaat zitten.

Wat zijn de voordelen van het installeren van een nieuwe toiletbril?

Het installeren van een nieuwe toiletbril kan een eenvoudig en snel project zijn. Het is een relatief goedkoop huisverbeteringsproject dat uw badkamer er moderner en moderner uit kan laten zien.

Een nieuwe toiletbril kan het uiterlijk van uw badkamer verbeteren, waardoor deze frisser en moderner aanvoelt. Het biedt u ook de mogelijkheid om een stijl te kiezen die past bij de rest van uw badkamerinrichting. Een nieuwe toiletbril kan het zitten op het toilet ook comfortabeler maken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het zitten op een oud, versleten oppervlak of een oppervlak dat naar uw smaak te hard is.

Wat zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een toiletbril?

Bij het kiezen van een toiletbril zijn er veel factoren waar u rekening mee moet houden. De grootte van de stoel is erg belangrijk, evenals de hoogte. Houd ook rekening met het materiaal van de stoel en of deze handvatten heeft.

Wat is het verschil tussen een ronde en langwerpige toiletbril?

Een ronde toiletbril is een soort toiletbril die cirkelvormig is. Het heeft een platte bovenkant en een rond gat aan de onderkant. Het gat aan de onderkant van de stoel is waar je zou zitten om naar de badkamer te gaan. Ronde toiletbrillen zijn vaak gemaakt van hard plastic en zijn meestal wit van kleur.

Een langwerpige toiletbril is een type toiletbril dat een ovale vorm heeft in plaats van cirkelvormig te zijn zoals een ronde toiletbril. Langwerpige stoelen hebben twee gaten, één aan elke kant, waar je op zou zitten. Langwerpige toiletten zijn meestal gemaakt van hard plastic of metaal en zijn vaak zilver of zwart van kleur.

Het belangrijkste verschil tussen deze twee soorten stoelen is hun vorm, met een langwerpig ovaalvormig en ronde wc-bril, meestal een langwerpig toilet genoemd.

 1. Ronde toiletbril: een type toiletbril met een ronde vorm en een platte bovenkant en een rond gat aan de onderkant.
 2. Langwerpige toiletbril: een type toiletbril met een ovale vorm in plaats van cirkelvormig zoals een ronde toiletbril en twee gaten aan om op te zitten. Residentiële en commerciële toiletbril Residentiële en commerciële toiletbrillen verschillen op verschillende manieren van elkaar. Residentiële toiletbrillen zijn ontworpen voor gebruik in woningen met toiletten voor thuisgebruik, terwijl commerciële toiletbrillen zijn ontworpen voor gebruik in openbare toiletten.

Hoe weet ik of ik een toiletbril uit één of twee delen moet kopen?

Je kunt een eendelige of tweedelige toiletbril kopen, maar de tweedelige toiletbril is makkelijker schoon te maken. Het is ook comfortabeler voor mensen die niet op een gewone toiletbril kunnen zitten.

Wat zijn de voor- en nadelen van beide soorten toiletbrillen?

Het eerste type toiletbril is de traditionele die is gemaakt van een massief stuk plastic dat is gegoten om een kom te vormen. Het tweede type toiletbril is degene die wordt geleverd met een deksel en kan worden opgetild, zodat u hem helemaal niet hoeft aan te raken. Traditionele toiletbrillen hebben ook enkele nadelen. Ze kunnen moeilijk schoon te maken zijn omdat ze niet zijn ontworpen voor gemakkelijke toegang en ze zijn ook zwaar. Dit maakt ze duurder dan de andere type stoelen, die licht en gemakkelijker schoon te maken zijn. Het andere nadeel is dat je ze niet kunt gebruiken voor mensen met een handicap, omdat ze moeilijk op dit soort stoelen kunnen zitten.

Enkele voordelen van traditionele toiletbrillen zijn dat ze duurzamer en ook goedkoper zijn dan hun tegenhangers, maar ze zouden kunnen moeilijk te gebruiken voor iemand met beperkte mobiliteit. Het eerste type toiletbril is de traditionele die is gemaakt van een massief stuk plastic dat is gegoten om een kom te vormen. Het tweede type toiletbril is degene die wordt geleverd met een deksel en kan worden opgetild, zodat u hem helemaal niet hoeft aan te raken. Traditionele toiletbrillen hebben ook enkele nadelen omdat ze tijdens het gebruik beschadigd kunnen raken.