Beste vroege zwangerschapstest van 2022 (TOP15)

Het kiezen van de beste vroege zwangerschapstest kan een moeilijke taak zijn. Er zijn zoveel verschillende merken en soorten op de markt. Het is moeilijk om te weten welke het beste werkt voor jou en je lichaamstype.

Er zijn veel factoren die een rol moeten spelen bij uw beslissing bij het kiezen van een zwangerschapstest. Enkele van deze factoren zijn: nauwkeurigheid, gebruiksgemak en prijs.

Het eerste waar u op moet letten bij het kiezen van een zwangerschapstest is de nauwkeurigheid. Nauwkeurigheid is belangrijk omdat je zo snel mogelijk wilt weten of je wel of niet zwanger bent en niet dagen of weken hoeft te wachten. De twee meest nauwkeurige tests zijn Clearblue en First Response Early Result Pregnancy Test Kit (FRER). Ze hebben allebei een nauwkeurigheid van meer dan 99%.

De 15 beste vroege zwangerschapstest beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
[email protected] 25 x Zwangerschapstesten voor Vroege Detectie 10 MIU/ml, Vruchtbaarheidstestkit, 25 HCG-Testen
 • ★【NAUWKEURIGE VROEUGE ZWANGERSCHAPSDETECTIE】: Niveaus van hCG zo laag als 10 mIU/ml, waardoor je vroeg kunt testen (voor je eerste gemiste periode) terwijl je nog niet al te gevoelig bent.
 • ★【MAKKELIJK IN GEBRUIK & SNEL RESULTAAT】: Doe de test gewoon 5 seconden in de urine en lees de resultaten binnen 3 tot 5 minuten af.
 • ★【ZEKER WETEN】: Twee lijnen betekent zwanger en één lijn betekent niet zwanger. De lijn kunnen in het vroege stadium van de zwangerschap licht zijn, maar zullen donkerder worden zodra de HCG-concentratie geleidelijk aan toeneemt.
 • ★【POWERED DOOR DE INTELLIGENTE PREMOM APP】: De #1 keuze van vrouwen die proberen zwanger te worden; Pak de leiding over je cyclus!
 • ★【100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD】: Ervaren en professionele klantenservice zijn beschikbaar voor alle vragen. OPMERKING: De vervaldatum wordt afgedrukt in het formaat " JJ-MM-DD" (J-Jaar, M-maand, D-Dag).
Bestseller Nr. 2
Clearblue zwangerschapstest vroege herkenning +/- 2-pack (1 x 2 stuks)
 • Eenvoudig af te lezen plus of min resultaat in slechts 2 minuten.
 • Meer dan 99% betrouwbaar vanaf de vervalsingsdag van je periode
 • Eenvoudig te gebruiken met absorberende testpunt, die roze kleurt, om aan te geven dat de urine opneemt.
 • Zo nauwkeurig als een urintest bij de arts
 • Inhoud: Clearblue zwangerschapstest, snel en eenvoudig, 2 tests, 1 stuk.
Bestseller Nr. 3
[email protected] 20 x Zwangerschapstesten voor Vroege Detectie 10 MIU/ml, Vruchtbaarheidstestkit, 20 HCG-Testen
 • ★【NAUWKEURIGE VROEUGE ZWANGERSCHAPSDETECTIE】: Niveaus van hCG zo laag als 10 mIU/ml, waardoor je vroeg kunt testen (voor je eerste gemiste periode) terwijl je nog niet al te gevoelig bent.
 • ★【MAKKELIJK IN GEBRUIK & SNEL RESULTAAT】: Doe de test gewoon 5 seconden in de urine en lees de resultaten binnen 3 tot 5 minuten af.
 • ★【ZEKER WETEN】: Twee lijnen betekent zwanger en één lijn betekent niet zwanger. De lijn kunnen in het vroege stadium van de zwangerschap licht zijn, maar zullen donkerder worden zodra de HCG-concentratie geleidelijk aan toeneemt.
 • ★【POWERED DOOR DE INTELLIGENTE PREMOM APP】: De #1 keuze van vrouwen die proberen zwanger te worden; Pak de leiding over je cyclus!
 • ★【100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD】: Ervaren en professionele klantenservice zijn beschikbaar voor alle vragen. OPMERKING: De vervaldatum wordt afgedrukt in het formaat " JJ-MM-DD" (J-Jaar, M-maand, D-Dag).
Bestseller Nr. 4
Zwangerschapstest Extra Vroeg - Midstream (5)
 • Test vanaf 6 dagen voor de verwachte menstruatie!
 • Net zo betrouwbaar als een dure zwangerschapstest
 • Met Nederlandse handleiding
 • Discrete verzending
 • Duidelijke zwangerschapstesten
Bestseller Nr. 5
10 stuks HCG zwangerschapstest, vroege zwangerschapstest, wegwerpartikelen voor de persoonlijke vroege zwangerschapstest, eenvoudig te bedienen, hoge gevoeligheid
 • Eenvoudig te bedienen: eenvoudig te bedienen, gewoon in de urine plaatsen en eruit te halen, wacht dan 5 minuten en het resultaat wordt weergegeven. Korte wachttijd, je kunt het meetresultaat in korte tijd krijgen en het resultaat is niet geldig na 15 minuten
 • Betrouwbare resultaten: hoge gevoeligheid en nauwkeurige resultaten, geschikt voor de HCG-zwangerschapstest thuis. Onze producten zijn betrouwbaar en betrouwbaar. Met een nauwkeurigheid van meer dan 99% krijg je altijd een zeer nauwkeurig testresultaat
 • Veilige verpakking: wegwerpgebruik, individueel verpakkingsontwerp, veilig en hygiënisch. Ons product is getest op hygiëne en veiligheid. Houd de verpakking droog en veilig
 • Premium – de resultaten zijn gemakkelijk te begrijpen, een eenvoudige en snelle manier om de vroege zwangerschap te testen. De betrouwbaarheid en gebruiksgemak van ons product staan op de eerste plaats. Het testresultaat met een nauwkeurigheid van meer dan 99% geeft je een veilig vertrouwen.
 • Tevredenheidsgarantie: deze zwangerschapstestset is getest op hygiëne en veiligheid, zodat je hem zonder zorgen kunt gebruiken. Als je vragen hebt over het product of het gebruik, neem dan gerust contact met ons op. Onze beste klantenservice zal voorrang geven aan het beantwoorden van uw vragen.
Bestseller Nr. 6
3 [email protected] ultragevoelige zwangerschapstest: 3 HCG 10 mIU/ml-test voor vroege zwangerschapsdetectie met nauwkeurig resultaat - mogelijk gemaakt door Premom Smart APP丨3 HCG-midstreams
 • 【NAUWKEURIGE VROEUGE ZWANGERSCHAPSDETECTIE】: Niveaus van hCG zo laag als 10 mIU/ml, waardoor je vroeg kunt testen (voor je eerste gemiste periode) terwijl je nog niet al te gevoelig bent.
 • 【MAKKELIJK IN GEBRUIK & SNEL RESULTAAT】: Doe de test gewoon 5 seconden in de urine en lees de resultaten binnen 3 tot 5 minuten af.
 • 【ZEKER WETEN】: Twee lijnen betekent zwanger en één lijn betekent niet zwanger. De lijn kunnen in het vroege stadium van de zwangerschap licht zijn, maar zullen donkerder worden zodra de HCG-concentratie geleidelijk aan toeneemt.
 • 【POWERED DOOR DE INTELLIGENTE PREMOM APP】: De #1 keuze van vrouwen die proberen zwanger te worden; Pak de leiding over je cyclus!
 • 【100% TEVREDENHEID】: Ervaren en professionele klantenservice zijn beschikbaar voor alle vragen. OPMERKING: De vervaldatum wordt afgedrukt in het formaat " JJ-MM-DD" (J-Jaar, M-maand, D-Dag).
Bestseller Nr. 7
5x LuxmedIQ zwangerschapstest - vroege detectie 5 dagen vroeger - 99% nauwkeurigheid
 • WAT wordt getest? Na het innemen van de bevruchtde eicel in de baarmoeder stijgt de spiegel van het zwangerschapshormoon hCG in de urine. Al 7-12 dagen na de succesvolle inneming kan de verhoogde hCG spiegel worden gedetecteerd. Deze eentraps vroegtijdige zwangerschapstest geeft een positief resultaat aan wanneer de hCG concentratie in de urine 25 mIU/mL bereikt of overschrijdt.
 • Indien kan ik testen? Het resultaat moet klopen! De LuxmedIQ zwangerschapstest levert een te meer dan 99% betrouwbaar resultaat vanaf de dag van de verblijvende periode. Je kunt met deze test echter al 5 dagen voor het uitblijven van de periode testen. Onze tip: Herhaal de test na enkele dagen, moet u zich nog steeds onzeker voelen. Wil je nog vroeger zekerheid? Wij adviseren de LuxmedIQ zwangerschapstest vroege test - ultravroege herkenning 6 dagen vroeger
 • Hoe loopt de test af? Verwijder de beschermkap en houd de zwangerschapstest ongeveer 5 seconden in je urinestraal. Als alternatief kun je het urinemonster in een beker verzamelen en de test daar onderdompelen. Wacht 5 minuten en lees vervolgens het resultaat af. Een streek betekent geen zwangere vrouwen, 2 streken betekent zwangere vrouwen, ongeacht de intensiteit van de streken.
 • WAAROM DE LUXMEDIQ TEST? Bij LuxmedIQ betaalt u alleen een uitstekend product, niet de merknaam. Volgens ons motto Eenvoudig. Correct. Je ontvangt een zwangerschapstest die kinderlijk eenvoudig in gebruik is, het juiste resultaat levert en overtuigt met een zeer goede kwaliteit. De extra brede absorberende punt is een ander kenmerk dat je een zeer eenvoudige en betrouwbare test garandeert.
 • Wij zijn er voor jou. De bijgevoegde gedetailleerde geïllustreerde handleiding in het Duits en Engels garandeert dat je veilig gebruik en evaluatie thuis kunt bereiken. Mocht u toch vragen hebben over onze producten, dan staat onze klantenservice altijd tot uw beschikking.
Bestseller Nr. 8
Onestep zwangerschapstest, vroege test, verpakking van 6 stuks, zwangerschapstests met HCG-teststrips, vroege test, 10 miu/ml zwangerschapstest - Laoye One+Step middenstraal urine teststrips - 99% nauwkeurigheid
 • DISCRETE VERPAKKING: De verpakking van afzonderlijke tester is verpakt en verzegeld om vochtbestendig en tegen beschadiging te beschermen. De zwangerschapstest neemt weinig ruimte in en je kunt hem meenemen.
 • Snel en eenmachtig: gewoon de dop verwijderen en het zuigkussen gedurende 10 seconden grondig bevochtigen met de urinestricht. Daarna de strip plat leggen en het resultaat in 5 minuten aflezen, met duidelijk positief (+) of negatief (-) resultaat. Tip: Het eerste ochtendurinemonster is ideaal voor zwangerschapstest.
 • Meer dan 99% nauwkeurigheid: De hoge gevoeligheid van de HCG-teststrips van 10 miu/ml maakt een vroeg testtijdstip mogelijk. Zeg je zwangerschap tot 4 dagen voor je verzuimde periode. Door de CE-certificering kan de nauwkeurigheid van de resultaten 99% bereiken.
 • INHOUD VERPAKKING: 6 zwangerschapstests, 1* Engels/Duits / Frans / Italiaans / Spaanse gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Tips: Herhaal de test in de komende dagen om het resultaat te bevestigen - een voldoende aantal tests is bij onze aanbiedingen altijd aanwezig.
 • OPMERKING: 1. Lees de gehele handleiding zorgvuldig door voordat je met de test begint. Open de foliezak pas als je klaar bent om de test uit te voeren. 2. Houd een horloge of timer klaar. 3. Drink niet te veel vloeistof voordat je de test doet (veel vloeistof kan de hCG-spiegel verdunnen). 4. Lees het resultaat in 5 minuten, niet na 10 minuten.
Bestseller Nr. 9
10 [email protected]: 10 ultragevoelige HCG-tests van 10 mIU/ml voor vroege zwangerschapsdetectie - Powered by Premom APP
 • Nauwkeurige vroege zwangerschapsdetectie: hCG-niveaus zo laag als 10 mIU/ml, zodat u vroeg (vóór uw eerste gemiste menstruatie) met hoge gevoeligheid kunt testen.
 • Gemakkelijk te gebruiken [email protected] HCG-tests en Premom-app Snelle resultaten: dompel de test gewoon 5 seconden in de urine en lees de resultaten af ​​in 3-5 minuten.
 • Hoge nauwkeurigheid: [email protected] zijn meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van zwangerschap vanaf de dag dat u uw menstruatie heeft gemist. Snel uitlezen en zonder evacuatielijnen. Met het ideale gevoeligheidsniveau kunt u van tevoren en met vertrouwen testen.
 • Betrouwbaar en slim: mogelijk gemaakt door de Intelligent Premom APP # 1 keuze van vrouwen die proberen zwanger te worden; Neem de controle over uw cyclus binnen handbereik!
 • We beloven dat u zult genieten van onze kwaliteit en oprechtheid. Word lid van onze in-app-community waar u contact kunt maken met anderen en bekijk onze nieuwe in-app-expertfuncties voor extra vruchtbaarheidsondersteuning.
Bestseller Nr. 10
AMhuui Testset voor zwangerschapstest voor de vroege zwangerschap van hond, kat, herkenning, graviditeit, diagnosepapier
 • - Eenvoudig te bedienen, praktisch en snel. Eenvoudig te gebruiken, geen noodzaak om het milieu te gebruiken.
 • - Snelle resultaten in 15 minuten.
 • - Onafhankelijke, schone en hygiënisch verzegelde verpakking.
 • - Interpretatie tip: Door de verschillen tussen de afzonderlijke schemen, het initiële gehalte van de zwangerschapsfactor in de baarmoeder na de zwangerschap is iets anders, zodat sommige honden later weer vrijgelaten worden, zodat het noodzakelijk is om te bepalen of het daadwerkelijk om de tweede test is ontworpen
Bestseller Nr. 11
Zwangerschapstestkit voor huisdieren, snelle detectie-zwangerschapstest, betrouwbare detectie van vroege zwangerschap bij honden, GVFKGD Health Wellness-zorg voor honden en katten
 • Kaart voor vroege zwangerschapstests voor honden en katten.
 • Snelle zwangerschapstest, nauwkeurig en gevoelig.
 • Eenvoudige bediening, bespaar tijd en zorgen.
 • Hoge kwaliteit, veilig en hygiënisch, schoon.
 • Geen milieueisen, eenvoudig in gebruik.
Bestseller Nr. 12
Zwangerschapstestkit voor huisdieren, betrouwbare detectie van vroege zwangerschap bij honden, zwangerschapstest voor snelle detectie, GVFKGD Health Wellness-zorg voor honden en katten
 • Kaart voor vroege zwangerschapstests voor honden en katten.
 • Snelle zwangerschapstest, nauwkeurig en gevoelig.
 • Eenvoudige bediening, bespaar tijd en zorgen.
 • Hoge kwaliteit, veilig en hygiënisch, schoon.
 • Geen milieueisen, eenvoudig in gebruik.
Bestseller Nr. 13
Vroege zwangerschapstest 3-pack SST, vroege zwangerschapstest, teststaafje HCG urinetest, betrouwbare zwangerschapssneltest in 3 minuten van PharmaVital uit Duitsland
 • 💕 VEILIG IN 3 MINUTEN: De zwangerschapstest geeft een meer dan 99% betrouwbaar resultaat. Even veilig als een snelle SST-test bij de dokter.
 • 💕 Geeft al vroeg duidelijkheid: deze zwangerschapstest kan 4 dagen voor je menstruatie worden gebruikt en reageert al vanaf 25 IE/L hCG-concentratie in de urine.
 • 💕 HYGIENISCHE TOEPASSING: extra grote testzone en bijzonder hygiënische teststaaf. Houd de vroege zwangerschapstest gewoon 10 seconden in de urinestraal.
 • 💕 HCG-TEST-resultaat gemakkelijk af te lezen: de vroege zwangerschapstest maakt gebruik van strips om het resultaat weer te geven.
 • 💕 PRAKTISCH VERPAKKING VAN 3: Dit artikel bestaat uit 3 zwangerschapstesten die hygiënisch verpakt zijn. Kwaliteit uit uw apotheek van de Duitse merkfabrikant PharmaVital.
Bestseller Nr. 14
LAOYE Zwangerschapstest vroege test 5-pack Onestep zwangerschapstests met HCG-teststrips, meer dan 99% nauwkeurigheid, vroegtijdige test pregnancy test (25 miu/ml) (blauw)
 • Meer dan 99% nauwkeurigheid: Laoye zwangerschapstest kan de nauwkeurigheid van de resultaten 99% bereiken. De HCG-urinetest is absoluut nauwkeurig en geeft je de veiligheid die je nodig hebt. Na honderden tests in ons laboratorium, in vergelijking met 10 mIU kiezen wij geen vervalste positieve testpen als gevoelige 25 mIU/ml voor een veel betere nauwkeurigheid.
 • Snel en eenvoudig: gewoon de dop verwijderen en het zuigkussen gedurende 10 seconden grondig bevochtigen met de urinestroom. Leg vervolgens de strip plat en lees het resultaat in 5 minuten, met duidelijk positief (+) of negatief (-) resultaat. Tip: De eerste ochtendurine monster is ideaal voor de zwangerschapstest.
 • Inhoud verpakking: 5 zwangerschapstests, 1 x Engels/Duits/Frans/Italiaans gebruiksaanwijzing. Meervoudige meting, de resultaten kunnen drie tot vijf keer in verschillende stadia van de vroege zwangerschap vóór de verzuimde periode controleren.
 • DISCRETE VERPAKKING: De verpakking van afzonderlijke tester is aluminium zak verpakt en verzegeld om vochtbestendig en tegen beschadiging te beschermen.
 • Opmerking: 1. Lees de volledige handleiding zorgvuldig door voordat je met de test begint. Open het foliezakje pas als je klaar bent om de test uit te voeren. 2. Houd een horloge of timer klaar. 3. Drink niet te veel vloeistof voordat je de test uitvoert (veel vloeistof kan de hCG-spiegel verdunnen). 4. Lees het resultaat in 5 minuten af, niet na 10 minuten.
Bestseller Nr. 15
FEIGO Zwangerschapstest vroege test, pregnancy test, vroege zwangerschapstest met een nauwkeurigheid van meer dan 99%, HCG test, 4 stuks teststaaf vroeg stiksel (25 miu/ml)
 • Eenvoudig in gebruik: de zwangerschapstest kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd, bij voorkeur 's morgens. De punt van de teststaaf met urine bevochtigen (urinestraal of beker) en na 3-5 minuten krijg je je resultaat.
 • 【Nauwkeurig en betrouwbaar】 Met de zwangerschapstest krijg je een nauwkeurig resultaat met een nauwkeurigheid van meer dan 99% (vergelijkbaar met een arts). Het resultaat zie je direct bij het testen op het resultaatvenster.
 • 【Zeer gemakkelijk te lezen】De weergave is eenvoudig en duidelijk af te lezen. Twee lijnen geven een zwangerschap aan en een lijn geeft aan dat je niet zwanger bent.
 • 【Ontwerp】Antislip handgreep voor eenvoudig gebruik. 3 mm brede punt voor eenvoudige monsterverwijdering en een grote dop ter voorkoming van vloeistoflekkage. Met de zwangerschapsset kun je zelfstandig en comfortabel thuis een mogelijke zwangerschap betrouwbaar testen.
 • 【Gemakkelijk te dragen】De zwangerschapstest neemt zeer weinig ruimte in. Bevat 4 afzonderlijk verpakte zwangerschapstesten. Daarom kun je hem ook overal mee naartoe nemen.

Er zijn drie soorten: op urine gebaseerde tests, bloedtesten en vrij verkrijgbare hormoontests. Op urine gebaseerde tests zijn het goedkoopste en meest voorkomende type zwangerschapstest, maar ze kunnen een zwangerschap niet zo vroeg detecteren als bloed- of vrij verkrijgbare hormoontests. Bloedonderzoek is het meest nauwkeurig, maar het is ook de duurste optie. Vrij verkrijgbare hormoontests zijn gemakkelijk te gebruiken en detecteren een zwangerschap al op urinebasis, maar ze zijn niet altijd nauwkeurig genoeg voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, dus ze worden niet altijd aanbevolen door.

Wat is een vroege zwangerschapstest?

Een vroege zwangerschapstest is een urinetest die de aanwezigheid van het hormoon humaan choriongonadotrofine (hCG) in uw urine kan detecteren.

Een zwangerschapstest is een urinetest die de aanwezigheid van hCG in uw urine kan detecteren. Ze worden meestal gedaan om te controleren of u zwanger bent of niet.

Hoeveel kosten vroege zwangerschapstesten?

De kosten van een vroege zwangerschapstest kunnen variëren, afhankelijk van de winkel waar u het koopt, het type test dat u koopt en uw locatie. Als u bijvoorbeeld een zwangerschapstest koopt bij een apotheekketen zoals Walgreens of CVS Pharmacy, betaalt u waarschijnlijk 15 euro tot 25 euro voor een pakket van twee tests. Als u naar een online winkel zoals Amazon gaat, zijn de kosten lager, ongeveer 10 euro tot 20 euro voor één test.

Een zwangerschapstest bestaat meestal uit drie componenten: een absorberend kussen dat in de urinestraal van een vrouw wordt geplaatst; een chemische strip die van kleur verandert wanneer deze in contact komt met hCG-waarden (humaan choriongonadotrofine) in de urine; en een indicator die de gebruiker vertelt of ze zwanger zijn of niet.

Hoe nauwkeurig zijn vroege zwangerschapstests?

Het is belangrijk om te weten dat vroege zwangerschapstesten niet 100% nauwkeurig zijn. Een negatieve uitslag betekent niet altijd dat u niet zwanger bent, en een positieve uitslag betekent niet altijd dat u wel zwanger bent.

Als uw menstruatie bijvoorbeeld te laat is en u een zwangerschapstest hebt gedaan en de uitslag is negatief, betekent dit niet per se dat u niet zwanger bent. Het kan zijn dat je menstruatie vertraging heeft opgelopen door stress of andere factoren.

De nauwkeurigheid van een vroege zwangerschapstest hangt ook af van wanneer u de test doet en van hoe ver u in uw cyclus bent. Als uw menstruatie te laat is en het meer dan 5 dagen geleden is sinds de eisprong, is een vroege zwangerschapstest nauwkeuriger.

Wat zijn de voordelen van de vroege zwangerschapstest?

Een vroege zwangerschapstest is een thuistest voor de aanwezigheid van humaan choriongonadotrofine (hCG) in de urine. Het wordt gebruikt om zwangerschap te detecteren en kan worden ingenomen vanaf het moment dat de menstruatie van een vrouw begint tot ongeveer 10 dagen na de eisprong.

De voordelen van een vroege zwangerschapstest zijn dat ze met minimale apparatuur thuis kunnen worden gedaan en zeer nauwkeurig zijn wanneer ze op het juiste moment worden genomen.

Welk type zwangerschapstest is het beste voor mij?

Er zijn drie soorten zwangerschapstesten: urinetest, bloedtest en zwangerschapstest thuis. Een urinetest is de meest voorkomende vorm van zwangerschapstest. Het kan tot vijf dagen voor uw verwachte menstruatie worden ingenomen. Een bloedtest werkt op dezelfde manier als een urinetest, maar meet de hormoonspiegels in het bloed in plaats van te plassen. Zwangerschapstesten voor thuis hebben geen arts of laboratorium nodig en kunnen vanuit het comfort van uw eigen huis worden gedaan.

Een urinezwangerschapstest is het meest populaire en nauwkeurige type zwangerschapstestoptie. Je kunt dit nemen vanaf vijf dagen voor je verwachte menstruatie tot een dag na de uitgerekende datum, of zelfs tot zes weken na de conceptie voor een nauwkeurig resultaat als je je zorgen maakt over wanneer je voor het laatst seks hebt gehad of dat je misschien je menstruatie gemist voor zijn uitgerekende datum. Sommige zwangerschapstesten in urine kunnen het hormoon hCG (humaan choriongonadotrofine) in uw lichaam detecteren. Dit is het eerste hormoon dat aan het begin van de zwangerschap wordt geproduceerd en stijgt doorgaans snel na de conceptie, dus het kan een goede indicatie zijn dat dit het meest waarschijnlijk is wanneer u zwanger bent.