Beste vr apps samsung van 2023 (TOP10)

De 10 beste vr apps samsung beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Durovis Dive Cardboard 6 - Bruin - Google Cardboard V2 geïnspireerde VR Virtual Reality-bril voor iPhone en Android smartphones zoals Samsung, Xiaomi, Huawei, etc. (4,0-6,1 inch)

 • KWALITEIT: We ontwikkelen sinds 2013 VR-apparaten en integreren onze jarenlange ervaring in al onze producten.
 • DIRECT KLAAR VOOR GEBRUIK: Uit de beschermhoes trekken en een keer opvouwen is voldoende om de bril klaar te maken voor gebruik.
 • ONVERSTOORDE VR-ERVARING: App-interacties kunnen eenvoudig worden gemaakt via de elektrisch geleidende knop aan de buitenkant.
 • GEWELDIGE BEELDKWALITEIT: onze 34 mm-lenzen bieden de best mogelijke beeldkwaliteit en een breder gezichtsveld.
 • UNIVERSEEL COMPATIBEL: De Dive Cardboard 6 is compatibel met alle populaire Android- en Apple iOS-smartphones tot een schermgrootte van 6,1 inch.
Bestseller Nr. 2

Hi-SHOCK VR Bril X6 VR-Box/VR-Headset voor 4,7-6,1 Smartphones | comp. met Nexus, Samsung, LG, Moto, HTC, Huawei, Sony incl. hoofdtelefoon [FOV 110° | Android | Bluetooth]

 • De VR SHARK X6 is een lichtgewicht Virtual Reality-headset, waarmee je in een verbazingwekkende wereld van 360° video's of 3D-films en games kunt duiken. Het is het perfecte cadeau voor alle leeftijden
 • ️ Interactie: een touch-knop bevindt zich aan de zijkant van de bril om je telefoon te bedienen terwijl je een VR-film kijkt of VR-games speelt. De bluetooth-verbinding maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren of films met een betere geluidskwaliteit en zonder kabels te bekijken
 • Installatie en gebruik: een gedetailleerde handleiding is inbegrepen, zodat je je smartphone met de VR-headset kunt instellen. De VR-bril is geschikt voor ervaren gebruikers.
 • ✔️ Compatibiliteit: 4,6 - 6,2 inch grote Android-smartphones passen in de bril. Je smartphone moet over de gyrosensor beschikken. Geschikt voor VR-games op de mobiele telefoon.
 • ✔️ Hi-SHOCKS-belofte: Om de beslissing om te kopen iets gemakkelijker te maken, nemen wij het risico volledig op ons en geven we je een belofte. Als je om welke reden dan ook iets aan de VR-bril niet bevalt, krijg je je geld terug. Tot 30 dagen na je aankoop
Bestseller Nr. 4

Geniale Apps für iPhone & Android: Gesundheit, Reisen, Sicherheit und virtuelle Anwendungen

 • Forst, Marius von der (Author)
 • 176 Pages - 03/19/2019 (Publication Date) - Stiftung Warentest (Publisher)
Bestseller Nr. 5
Bestseller Nr. 6

Virtual Reality-bril, 3D-VR-bril met Bluetooth-controller voor games, panoramisch zicht, VR-bril voor iPhone 13 Pro Max/13 Pro/13/12/11, voor Samsung Galaxy S21, Huawei, Xiaomi

 • HD-bril: we staan erop lenzen te gebruiken met een lichtdoorlatendheid van 94% of meer. Gebruik lichtgecoate en anti-blauw gecoate lenzen om vermoeidheid van de ogen bij het dragen van een hoofdtelefoon te voorkomen.
 • Geschikt voor brillen: geschikt voor mividende mensen met bijziendheid onder de 600 graden. We hebben ook de pupilafstandknop met een groter bereik ontwikkeld om je visuele ervaring te optimaliseren.
 • Sterke compatibiliteit: de VR-bril is compatibel met iPhone iOS, X, XR, XS, 8, 8 Plus, 9, 9 Plus, 10, 7, 7 Plus, 6, 6s, 6s Plus, 6 Plus, 6, 5, 5 Plus, 5C, 5S, SE enz. Ook compatibel met Samsung Android Galaxy S8, S7, J3, S7 Edge, S6, S6 Edge, Note5, A8 +, Note 3, Note 4, Note 5, Note 7, Note 8, Note 8, Note 9, S5 S6, S7, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, S10, S10 Plus.
 • Ergonomisch ontwerp: deze verstelbare T-vormige riem is gemaakt van lichtgewicht materiaal dat de druk rond ogen, gezicht en hoofd kan verminderen en je een comfortabel gevoel geeft.
 • Download 3D-video-apps: werkt met meer dan 500+ iOS/Android Virtual Reality-apps. Deze VR kan afbeeldingen niet automatisch omzetten in 3D-formaat. Download apps met 3D-video of panorama-video's op YouTube, QR-code, Apple Store of Google Play bekijken.
Bestseller Nr. 7

TataYang VR Bril, 3D VR II Virtual Reality Headset 3D Bril VR voor mobiele telefoon Mobiele SmartPhone

 • ◆Ongelooflijke 3D-ervaring: onze virtual reality-bril geeft u toegang tot een geheel nieuwe wereld in het comfort van uw huis. Bekijk 3D-films op uw persoonlijke virtuele scherm van bioscoopformaat dat alleen voor u zichtbaar is. Elimineer vijanden in een first-person shooter, deel te nemen aan een VR horror spel of scoor een doel in een spel van voetbal alsof je een deel van het. Ga voor een virtuele tour over de hele wereld of probeer een extreme achtbaan VR attractie - meeslepende ervaring verzekerd door deze VR headset!
 • ◆ VOLLEDIG AANVULLENDE CONSTRUCTIE: Deze 3D VR-bril heeft een volledig flexibel ontwerp waarmee u de nodige aanpassingen kunt maken die nodig zijn om iedereen een levensechte ervaring te geven. De mogelijkheid om pupilafstand (58-72mm) aan te passen maakt deze virtual reality headsets nog persoonlijker. Ze kunnen gemakkelijk smartphones van 4" tot 6" huisvesten.
 • ◆ BREATHABLE, COMFORTABLE DESIGN: Ergonomisch hoofdriemontwerp, milieuvriendelijk duurzaam leer. Drie verstelbare bandjes kunnen de onderdruk van de brug van de neus te verminderen, bieden meer comfortabel dragen.Magneet afneembare adsorptie voordeksel en beide zijden gaten voor telefoon koeling, sterk verbeteren van de warmte dissipatie effect voor langdurig gebruik of de leiding.
 • ◆MET COMPACT PORTABLE DESIGN: Gemakkelijk mee te nemen, Veel genieten van een privé visueel feest comfortabel en handig in gebruik, zodat u kijken op elk gewenst moment overal of zitten, liggen of staan ​​als je wilt, geen software nodig, het is een geweldige metgezel voor reizen of verblijf huis.
 • ◆COMMITMENT EN AFTER-SALES Het pakket wordt verzonden vanuit het Verenigd Koninkrijk, Het zal ongeveer 3-7 werkdagen geleverd. Wij beloven de 2 jaar garantie en ook de 7*24 uur verkoop, eventuele problemen neem gerust contact ons
Bestseller Nr. 8

VR-bril, Virtual Realiteitsvizier, 3D-VR-hoofdtelefoon, compatibel met alle soorten films en 3D-games, voor iPhone 13 Pro Max/13 Pro/13/12/11, voor Samsung Galaxy S21, Huawei, Xia. Heren

 • ♣ HD-lenzen: ze bestaan voor het gebruik van lenzen met een lichtdoorlatendheid van 94% of meer en gebruiken lichtgecoate anti-slip en anti-blauwe lenzen om vermoeidheid van de ogen bij het gebruik van een hoofdtelefoon te voorkomen.
 • ♣ Brillenhouder: geschikt voor mensen met bijziendheid onder de 600 graden. Bovendien hebben wij de pupilafstandknop met een breder gebied ontwikkeld om je kijkervaring te optimaliseren.
 • ♣ Sterke compatibiliteit: de VR-bril is compatibel met iPhone iOS, X, xr, xs, 8, 8 Plus, 9, 9 Plus, 10, 7, 7 Plus, 6, 6S, 6S Plus, 6, 5, 5 Plus, 5C, 5S, SE enz. Ook compatibel met Samsung Android Galaxy S8, S7, J3, S7 Edge, S6, S6 Edge, Note5, A8+, Note 3, Note 4, Note 5, Note 7, Note 8, Note 9, S5 S6, S7, S8, S8 Plus, S9 Plus, S10, S10 Plus.
 • ♣ Ergonomisch design: deze verstelbare T-vormige armband is gemaakt van licht materiaal, dat de druk rond je ogen, gezicht en hoofd kan verminderen, zodat je je goed voelt.
 • ♣ Download 3D-videoapps - werkt met meer dan 500+ iOS/Android Virtual-Reality-apps. Deze VR kan niet automatisch foto's omzetten in 3D-formaat, je moet de app downloaden. PS met 3D-video of panoramisch horloge op YouTube, QR-code, Apple Store of Google Play
Bestseller Nr. 9

VR Afstandsbediening Gamepad Bluetooth Controle VR Video, Spel, Selfie, Flip E-Book/PPT/Nook Pagina, Muis, in Virtual Reality Headset PC Tablet Laptop iPhone Smart Telefoon

 • ✅ 1. De draadloze koppelingscode van deze afstandsbediening die op uw apparaat wordt weergegeven, moet "FORTUNE TECH WIRELESS" zijn. Het is ontworpen voor mobiele iCade VR-games, ook compatibel met MID, tv-box, smart tv, pc, tablet, laptop, enz. Het kan worden gebruikt als gamepad, VR-afstandsbediening, draadloze muis, muziekbediening, e-book flip pagina, PPT-presentatie, een afstandsbediening voor het afspelen van Anki APP, het spiegelscherm van de iPhone, Smart View van Samsung mobiel voor het bekijken van de mobiele video via het tv-scherm, enz. ondersteuning iOS, Android, Windows.
 • ✅2. Gebruik voor het iOS-systeemapparaat de controller op 1). Speel Arcade VR of niet-VR spelen; 2). Speel video, VR video, film, muziek; 3). Wees een sluiter voor selfies of maak foto's; 4). Flip E-book pagina in Kindle of PPT; 5). Pas het volume van iOS-apparaten aan. 6). Compatibel met beperkte iPhone-games zoals Crowdy City, Clean Road en Crossy Road enz. vanwege de verzegelde reden van het iOS-systeem. (Zoek ASIN: B08L64W3PV om een gamepad te krijgen om meer dan 1.000 MFI-games te spelen als je alleen iPhone-games met een afstandsbediening wilt spelen.)
 • ✅ 3. Voor Android-systeemtelefoons, deze controller kan doen onder afstandsbediening: 1). Volume aanpassen en dempen; 2). Video of muziek afspelen; 3). Als sluiter voor selfie of het maken van foto's; 4). E-book flip in iReader zoals Kindle, hoekje, ppt; 5). Muis bediening; 6). Volledig afstandsbedieningsfuncties zullen beschikbaar zijn in VR-games.
 • ✅ 4. Zeer eenvoudig in of uit te schakelen: houd 2 seconden ingedrukt om in te schakelen en houd 5 seconden ingedrukt om uit te schakelen, één druk op de knop om de sluiter van de smartphone te bedienen, 2-AAA-batterijen zijn nodig om in te schakelen. ✅5. 360 graden bewegingslocatie met hoge precisie controle van de rocker, boogvormontwerp, slipvrij en zweetvrij, dit kan de verkeerde werking van het schudden van de vinger voorkomen.
 • ✅ 6. Universele Afstandsbediening, ondersteuning voor Android-systeem, Windows-systemen & voor iCades vr-spellen in iOS-systeem, het zou een muisaanwijzer voor Android-systeemapparaten kunnen zijn. ✅7. Opmerkingen: het is slechts een hulpmiddel voor mobiele telefoons op afstand wanneer de mobiele telefoon in de vr-headset zit en niet gemakkelijk met de handen aan te raken. ✅8. Als je op zoek bent naar een iOS-gamepad om duizenden iOS-games te spelen, klik dan op deze pagina https://www.amazon.com/dp/B08L64W3PV om de MFI-gamepad te kopen om te genieten van de iOS-games van de Apple Store. Dank u.
UitverkoopBestseller Nr. 10

SteelSeries Stratus Duo draadloze gamingcontroller - Gemaakt voor Android telefoons, Chromebook, Windows, Oculus Go en Samsung Gear VR - Dubbele draadloze connectiviteit

 • Ideaal voor mobiel - Software-vrije mobiele gaming op Android. Gewoon koppelen en spelen maar
 • 2.4GHz draadloos - Gamen zonder vertraging op Windows en meer dan 5.000 spellen op Steam
 • Draadloze bluetooth - Koppelt aan Chromebook, Oculus Go, Samsung Gear VR, Android telefoons en veel andere apparaten
 • Oplaadbare batterij – 20+ uur non-stop te gebruiken en de mogelijkheid om te spelen tijdens het opladen
 • Topkwaliteit software – Comfortabele controller van normale grote met een goede ergonomie die levenslange prestaties biedt

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste vr apps samsung te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze vr apps samsung-koopgids samengesteld.

Het beste vr apps samsung vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste vr apps samsung voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede vr apps samsung-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor vr apps samsung te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van vr apps samsung erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald vr apps samsung zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over vr apps samsung zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de vr apps samsung kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste vr apps samsung kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.