Beste voice recorder van 2023 (TOP15)

Het kiezen van de beste voicerecorder is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Eerst moet u beslissen over het doel van het gebruik van de voicerecorder. Wil je het voor werk of persoonlijk gebruik? Als het voor persoonlijk gebruik is, moet u ervoor zorgen dat de batterij lang meegaat en dat het gemakkelijk door één persoon kan worden bediend. Voor je werk moet je nadenken over hoeveel ruimte je nodig hebt om je stem op te nemen en hoe lang de batterij in dit geval meegaat.

Overweeg vervolgens welke functies de voicerecorder biedt. Sommigen van hen omvatten opnemen met hoge kwaliteit, verschillende modi zoals looping en split-modus, een hoofdtelefoonaansluiting zodat u niemand om u heen stoort tijdens het opnemen, en ook een microfoonaansluiting.

De 15 beste voice recorder beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

64 GB Voice Recorder, Vandlion Digital Voice Activated Recorder voor lezingen vergaderingen, audiorecorder met één klik opname en 750 uur capaciteit

 • 💗【64 GB draagbare spraakrecorder】Wordt geleverd met 64 GB geheugen, digitale voicerecorder heeft voldoende ruimte voor 22 uur continue opname en slaat tot 750 uur opnamebestand van WAV-formaten op. Onze draagbare audiorecorder kan ook worden gebruikt als mp3-speler, speciaal ontworpen om u overal mee naartoe te nemen
 • 💗【Eén toetsopname en eenvoudig afspelen】Schuif de recorder gewoon naar AAN/UIT om de opname te starten/opslaan. Geen geluid of licht tijdens het opnemen, de recorder is AAN en er zijn geen andere apparaten aangesloten middelen in de opnamestatus. Plaats de meegeleverde hoofdtelefoon en schakel de recorder in om de opnames snel af te spelen, evenals ondersteuning pauze, snel vooruit/terugspoelen
 • 💗【Ruisonderdrukking en spraakgeactiveerd】Ingebouwde ruisonderdrukkingspaander, de recorder filtert een deel van het omgevingsgeluid goed en zorgt voor een helderder geluid. De recorder ondersteunt ook de spraakactiveringsfunctie, zodra de spraakactiveringsfunctie is ingeschakeld, begint het geluid alleen op te nemen wanneer het hoger is dan een bepaald decibel, waardoor ruimte en tijd bespaart!
 • 💗【Brede compatibiliteit en lange batterijduur】Vandlion-spraakrecorders kunnen verbinding maken met Windows/MAC/Android-telefoon om af te spelen, te verwijderen, back-upbestanden die zijn vernoemd naar de opnamedatum. Registreert continu gedurende 22 uur na 2 uur opladen, De recorder slaat ook automatisch opnamebestand op om uw gegevens te beschermen voordat u deze bij laag vermogen afsluit
 • 🎁【Toepassingen en beste klantenservice】Ideaal voor memo's, lezingen, vergaderingen, interviews en meer. Het is een prachtig cadeau voor leraren, studenten, advocaten, schrijvers, enz. Neem gerust contact op met ons ondersteuningsteam voor eventuele vragen of problemen. We bieden graag levenslange ondersteuning voor al onze klanten
Bestseller Nr. 2

ZOOAOXO 64 GB digitale spraakrecorder, spraakrecorder met dubbele microfoon, 3072 kbps HD, A-B herhaling, opnamebewaking, ruisonderdrukking, spraakgestuurde opname

 • 3072 kbps opnameformaat + Dual Microfoon Picking Sound: De professionele opnameverhouding van 3072 kbps in combinatie met de dubbele microfoon zorgt ervoor dat het opname-effect van de recorder ongekend verbetert. Laat u het geluid op dat moment beter opnemen en het meest primitieve geluid behouden.
 • Ontwerp met knoppen aan de voorkant en vriendelijk besturingssysteem: de sleutel is aan de voorkant geïnstalleerd, waardoor de bediening eenvoudiger en comfortabel te bedienen is. De fysieke knoppen kunnen je ook retro laten voelen. Vriendelijke interface van het besturingssysteem, de verrichting is gemakkelijker en gemakkelijk te begrijpen.
 • 【Opnemen met één klik: druk op om de opname onmiddellijk te starten en druk nogmaals om de opname op te slaan.' Geschikt voor verschillende scenario's, handig en snel.
 • 【Je efficiënte assistent】Het helpt om verschillende belangrijke dingen vast te leggen als je bezig bent. De naam van het opnamebestand wordt genoemd op basis van de tijd, zodat u uw bestanden kunt vinden en u kunt belangrijkere taken uitvoeren. Help je werken en studeren, laat je elke dag een beetje gaan, verrijk je dag!
 • 【Multifunctionele spraakrecorder】Spraakbesturingsopname, A-B herhaald, regelmatige opname, opnamemonitor en andere functies, die bevorderlijk zijn voor het verbeteren van je leerefficiëntie en het besparen van meer tijd. Met de MP3-functie kunt u in uw vrije tijd genieten van uw favoriete muziek. Als u problemen ondervindt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 3

64GB Digitale Voice Recorder, KINPEE Audio Sound Recorder Draagbare MP3 Recorder Dictafoon voor Vergadering Lezing Oplaadbaar Opnameapparaat Voice Activated Recorder met Afspelen voor Interview

 • ▶【64GB Digitale Recorder】KINPEE draagbare recorder (80x25x10mm; 52 g) ingebouwd 64GB intern geheugen, kan opnames (spraakmodus) opslaan van 48 uur (WAV 1536kbps) tot 4640 uur (MP3 32kbps) of 8000 nummers (muziekmodus). Ingebouwde 400mAh oplaadbare lithium batterij, ondersteuning tot 13 uur continue opname na 3 uur enkele volledig opgeladen. Laadt of bestanden over via meegeleverde Micro-USB-kabel. Ideaal opnameapparaat voor lezingen, vergaderingen, interview, klas, journalist enzovoort.
 • ▶【1536Kbps Hoogwaardige Spraakrecorder】De audiorecorder is uitgerust met professionele opname-chip, 2 ingebouwde AGC-ruisonderdrukkingsmicrofoons, vermindert efficiënt achtergrondgeluid, ondersteunt tot 1536 kbps stereo-audio-opnames. Ingebouwde luidsprekers kunnen opnames en muziek direct afspelen. De bestanden worden opgeslagen in MP3/WAV-formaat. De geluidsrecorder kan ook worden gebruikt als MP3-speler of flashstation die compatibel is met Windows en Mac.
 • ▶【Spraakgestuurde Recorder】Wanneer de "VOR" -functie is geactiveerd, wordt het geluid automatisch gedetecteerd tijdens het opnemen. Wanneer het geluid de decibelstandaard bereikt, begint de geluidsrecorder met opnemen. Wanneer het geluid lager is dan de bepaalde decibelstandaard, zal de opname na ongeveer 2 seconden pauzeren. Die ongeldige opname kan vermijden, opnametijd en capaciteit besparen. Opmerking: moet de "VOR" functie in de "Instellingsmodus" inschakelen kan deze functie bereiken.
 • ▶【Multifunctionele Dictafoon】Eenvoudige bediening met één knop om op te nemen of op te slaan. Schakel de recorder in en schuif de knop "REC" omhoog om de opname te starten. Als u klaar bent met opnemen, schuift u de knop "Opslaan" naar beneden en de opname wordt opgeslagen. Druk lang op de knop "M" terug naar de hoofdinterface. De dictafoon heeft ook de functies van automatisch opslaan, A-B herhaling, snel vooruit & terugspoelen vooruit, tijdstempel, getimede opname, wachtwoordbescherming, enz.
 • ▶【Ondersteuning na Verkoop】12 maanden klantenservice. Eventuele problemen of niet tevredenheid met onze 64GB digitale voice recorder, gelieve ons, wij proberen ons best om eventuele problemen voor u.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Zoom H-1n Handy Recorder

 • Zoom H-1n Handy Recorder
 • Het digitale zoomopnameapparaat kan tot 2 nummers tegelijk opnemen met een batterijduur van maximaal 10 uur. Hoogwaardige X/Y-condensatormicrofoons voor flexibele, kristalheldere stereo-opnamen, instelbaar in het bereik van 90° tot 120°
 • De geavanceerde limiter ondersteunt tot 120 dB SPL zonder vervorming bij opnamen in WAV-formaat met 16 of 24 bits en 44,1, 48 of 96 kHz of in MP3-formaat — zodat u zelfs de luidste band kunt opnemen met een zuivere geluidskwaliteit!
 • Intuïtieve bediening met functionele toetsen en meertalige menunavigatie met ondersteuning voor Duits, Engels, Chinees, Japans, Frans en Spaans
Bestseller Nr. 5

COVVY 16 GB draagbare digitale dicteerapparaat, audiorecorder, geluidsrecorder, dicteerapparaat, lcd-recorder, MP3-speler, dicteerapparaat (grijs)

 • 【16 GB intern geheugen】: met het dicteerapparaat kun je tot 48 uur ononderbroken opname opslaan (bij volledig opgeladen accu). Gebruik hem als 16 GB flashdrive of USB-recorder om al je muziek, gegevens en natuurlijk al je opnames op te slaan. Je audiobestanden worden als WAV-bestanden op je apparaat opgeslagen en kunnen zo probleemloos via elke mediaspeler worden afgespeeld.
 • 【48 uur batterijduur en spraakgeactiveerde spraakrecorder】: digitale spraakrecorder met geïntegreerde oplaadbare 250 mA-batterijweergave, ondersteunt tot 48 uur ononderbroken opname bij 512 kbps, de koptelefoonweergave kan 25 uur bereiken.
 • Multifunctioneel: oplaadbaar mini-digitale dicteerapparaat en MP3-speler, telefoonrecorder, USB-geheugenstick die de formaten MP3/WMA/OGG/APE/FLAC/WAV/AAC-LC/ACELP en WAV ondersteunt.
 • 【Draagbaar en eenvoudig te bedienen】: het digitale dicteerapparaat van COVVY is compact, slechts 8,5 x 3,5 x 1,5 cm groot, past dus in bijna elke tas en kan probleemloos schakelen tussen digitaal dicteerapparaat en MP3-speler. De bediening van de recorder is zeer eenvoudig: druk op de REC-knop om de stem op te nemen, opname met één klik en opslaan met één klik, eenvoudig te bedienen.
 • 【Wijdverbreid】: de recorder is een uitstekend opnameapparaat voor het opnemen van lezingen, conferenties, zakelijke onderhandelingen, medische bestellingen, bewijsverzamelingen, interviews, klaslokalen enz. Hij is bijzonder geschikt voor studenten, leraren, zakenmensen, journalisten, schrijvers en anderen die bijzondere momenten en mooie herinneringen met stem willen vastleggen.
Bestseller Nr. 6

Podazz 8 GB Mini Digital Voice Recorder USB Oplaadbare Sound-Recorder met metalen behuizing met 90 uur capaciteit voor vergaderingen (8 GB)

 • Uitstekende geluidskwaliteit: het nieuwste digitale mini-dicteerapparaat 2019. Deze digitale recorder beschikt over een hoge opnamegevoeligheid, een gevoelige microfoon voor dynamische ruisonderdrukking en een krachtige ruisonderdrukkingsfunctie. De opname en opslag met één klik maakt het super eenvoudig te bedienen.
 • EasyPlay en draagbaar: mini-recorder met gelakte metalen behuizing via USB. Met één klik opname en opslag kun je helpen om het standpunt van de spreker in lezingen, conferenties en lezingen snel uit te drukken. Sluit de USB-recorder aan op de aansluiting van de computer en een map met opgenomen WAV-bestanden verschijnt onmiddellijk. De afmetingen bedragen slechts 6,6 x 0,8 x 0,35 cm.
 • Bestanden automatisch opslaan: de geïntegreerde intelligente batterijdetectiefunctie van de recorder kan automatisch video's opslaan voordat de stroomvoorziening is uitgeschakeld.
 • Garantie: voor elk product dat u in onze winkel hebt gekocht. 12 maanden garantie vanaf de aankoopdatum. Als je problemen hebt met onze producten, stuur ons dan een e-mail voordat je je feedback achterlaat.
Bestseller Nr. 7

64 GB digitale dicteerapparaat, XIXITPY spraakgeactiveerd opnameapparaat met 375 uur opnamecapaciteit en one-touch-opname, voicerecorder voor lezingen, vergaderingen, klassen, interviews

 • Tot 3072 Kbps en technologie-upgrade: de ingenieurs van XIXITPY hebben eindelijk de problemen met de hoge bitsnelheid en de hardware-compatibiliteit van het beeldschermloze dicteerapparaat opgelost en de bitsnelheid van de traditionele 192 kbps tot 3072 kbps verbeterd. Het digitale opnameapparaat is gemaakt van een robuuste, dunne premium legering en bekleed met een klassieke, glanzende zwarte lak. Textuur en schoonheid in één
 • 64 GB geheugen en duurzame batterij: met een enorm geheugen van 64 GB kun je tot 375 uur aan opnamebestanden opslaan. De ingebouwde krachtige lithium-ion batterij, volledig opgeladen in 2 uur, kan 14,5 uur lang ononderbroken met 384 kbps opnemen, maar bij 3072 kbps slechts 4,5 uur. Hoe hoger de kbps, hoe meer geheugen en stroom worden verbruikt
 • 【Voor spraakactiveringsmodus】Vraag je je nog steeds af hoe je uit een groot aantal opnamen bruikbare geluiden kunt filteren? Met ingeschakelde spraakactivering start het opnameapparaat automatisch de opname wanneer het een geluid van 40 dB of meer opneemt, en pauseert de opname bij 40 dB eronder. (🔹Vóór fabrieksinstelling uit, lees voor het inschakelen de handleiding na)
 • 【One Touch opname en afluisteren via hoofdtelefoon】Snelle opname/opslag via één knop. Het digitale dicteerapparaat is uitgerust met een inline besturing en oordopjes voor basisfuncties zoals afspelen/instellen van het volume en een lange druk op de knop voor de vorige/volgende titel voor snel terugloop/snel vooruitspoelen. Natuurlijk kun je ook audio of instellingen op Windows & Mac & Android-apparaten bekijken/afspelen/verwijderen
 • Gemakkelijk te dragen en intieme service: het dicteerapparaat met clip kan in een jas of notebook worden bevestigd. Bovendien maakt de gladde schrijffunctie het mogelijk om te schrijven tijdens het opnemen van vergaderingen, lessen of interviews. Ideaal voor zakenmensen, advocaten, leraren, journalisten enz. XIXITPY ondersteunt 24 maanden gratis garantie en 24-uurs adviesservice voor een bevredigende ervaring
UitverkoopBestseller Nr. 8

Sony Icd-Px470 Dicteerapparaat (Usb, Sd-Kaartsleuf, Pcm, Mp3, 55H Accu, 4Gb, Stereo) Zwart

 • 4 GB intern geheugen, via microSD-uitbreidbaar tot 32 GB Dankzij het S-microfoonsysteem worden ook verwijderde of stille geluiden duidelijk geregistreerd Stereoopnames met een breed en breed geluidveld maken de opname van de gewenste stemmen mogelijk Automatische spraakopname voor minder achtergrondruis Geïntegreerde USB-poort voor een probleemloze bestandsoverdracht
Bestseller Nr. 9

ZOOAOXO 64 GB digitaal dicteerapparaat, mini, opnameapparaat, bluetooth, 100 uur opname, spraakgeactiveerd, 3072 Kbps stereo HD-opnameapparaat, MP3-speler, voor lezing, vergadering interview

 • 【Professionele ruisonderdrukking & 360° opname】Elke omgeving. Alle geluiden weg! Ook als het dicteerapparaat in 2,7% van de gevallen geluiden niet kan elimineren, streven wij toch naar een 100% effectiviteit. Daarom hebben we 2 professionele microfoons ingebouwd om kristalhelder geluid door 360°-opnames op te vangen. Drie modi 512 kW. BPS/15 36 kbps/3072 kbps voor elke kwaliteitseisen.
 • Onmiddellijke opname in 0,01 seconde: geen vertragingen. Neem direct op! Druk op de rode knop en de voicerecorder begint binnen 0,01 seconden met het werk, druk nogmaals om de opname op te slaan. De bestandsnaam wordt automatisch met datum en tijd genoemd. Dit is de ideale digitale recorder voor mensen die altijd en overal willen opnemen. Je kunt ook een inschakelwachtwoord instellen, zodat niemand behalve jij de geheimen van het apparaat kent.
 • Continue registratie gedurende 4,1 dagen: als je je het lastig opladen wilt besparen, heb je een digitaal dicteerapparaat nodig dat 100 uur lang ononderbroken kan opnemen. Met de 10.000 mAh accu en het grote 64 GB geheugen hoef je je nooit zorgen te maken dat je energie of het geheugen opraakt. Zelfs als de accu leeg is, slaat de recorder op. het opnamebestand. voordat hij uitschakelt.
 • Multifunctionele recorder: meer dan 60 functies. Wij zijn er zeker van dat je het geweldig zult vinden: spraakgeactiveerde opname, timeropname, opnamebewaking, A-B-herhaling, MP3; elegant, compact uiterlijk; snel opladen, geschikt voor alle omgevingen. Als je er problemen mee hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden een volledige, snelle en vriendelijke terugbetaling.
Bestseller Nr. 10

Professioneel geluidsrecorder, stemactivering, 18 dagen gebruiksduur, 11 mm dun, energiebank-telefoon-oplaadfunctie PoweREC van Atto Digital

 • Professionele stemrecorder met hoge capaciteit: met een batterijcapaciteit van 5000 mAh beschikt PoweRec over de grootste oplaadbare accu van alle op de markt verkrijgbare recorders. Daarom heb je tot 15 dagen tijd!! de opname in spraakgeactiveerde of continue modus. Tijdens de opname klinken er geen pieptonen, geluiden of indicatielampen. Start de opname met één druk op de knop en laat PoweRec alle benodigde informatie vastleggen.
 • Voice Sensor: start de spraakactive-opnamemodus en plaats het apparaat daar waar je het nodig hebt. De 2 gevoelige microfoons registreren alle geluiden binnen een bereik van 45 dB en houden in rustfasen aan, waardoor je tijd en opslagcapaciteit bespaart. De kristalheldere opnamekwaliteit, inclusief ruisonderdrukkingstechnologie, maakt PoweRec het perfecte apparaat voor vergaderingen, cursussen, veiligheid thuis, persoonlijke opnamescenario's enz.
 • SLAUW GADGET: wij hebben de beste functies gecombineerd in dit unieke, krachtige dicteerapparaat, dat er uitziet en ook als draagbare oplader kan worden gebruikt. Het 8 GB geheugen kan meer dan 570 uur audiogegevens opslaan, terwijl de 5000 mAh Li-Po-batterij je smartphone volledig laadt en tot 15 dagen lang opneemt. Houd je gegevens georganiseerd met de intuïtieve TIME STAMP-functie.
 • Eenvoudig spelen - in tegenstelling tot vele andere dicteerapparaten die extra software voor de installatie vereisen, maakt dit Powerec dicteerapparaat MP3-audiobestanden die je op elk persoonlijk apparaat kunt afspelen: PC, MAC, tablets, MP3-speler en Andorid smartphones - OTG-kabel inbegrepen in het pakket
 • Technische ondersteuning: wij beantwoorden alle vragen in minder dan 12 uur. Geniet van de gedetailleerde snelstartgids met de diagrammen in het pakket of vraag ons iets! Wij bieden gratis levenslange ondersteuning via e-mail of live chat, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een zinvolle investering in ons apparaat van de beste kwaliteit doet en er niet alleen wat geld aan uitgeeft.
Bestseller Nr. 11

64 GB dictafoon, Vormooi digitale spraakrecorder met een looptijd van 40 uur en een opnamecapaciteit van 750 uur, audio-recorder met afspelen voor conferenties cursussen

 • Praktisch ontwerp en opname met één knop: praktisch formaat (6 x 32 x 54 mm), beter gebruik. Vederlicht (slechts 21 g), geen druk om te dragen. Met één druk op de knop kunt u het bestand met de datum en tijd van de opname starten of stoppen/opslaan. ※Hortage Function※ voor eenvoudig bestandsbeheer. Verwerp ingewikkelde stappen en sla belangrijke inhoud altijd en overal op!
 • 【64 GB grote capaciteit en 40 uur batterijduur】 Uitgerust met een grote capaciteit van 64 GB, bewaar tot 750 uur opnamebestanden om aan je verschillende opnamebehoeften te voldoen. De ingebouwde 200 mAh batterij kan ca. 40 ~ 50 uur continu lezen nadat hij in 2,5 uur volledig is opgeladen. Ondersteunt de opname tijdens het opladen en bescherming tegen batterijverlies: automatische back-up bij zwak batterijniveau
 • 【Automatische ruisonderdrukking en HD-opname】 De audio-recorder maakt gebruik van de nieuwste intelligente PCM tien-core drievoudige digitale ruisonderdrukkingstechnologie, uitgerust met de exclusieve omnidirectionele stereomicrofoon van Vormooi, die een verder/lager maar helderder geluid kan opnemen. De robuuste blauwe behuizing van zinklegering zorgt voor duurzaamheid en biedt je ook een unieke kijkervaring. Gepersonaliseerd en elegant, een ideale keuze als cadeau
 • 【Snel vooruitspoelen & OTG】 Druk lang op de knop van het vorige/volgende nummer om de opname snel om te draaien/vooruit te draaien om speeltijd te besparen. Laat natuurlijk de knop los en de afspeelsnelheid van de opname wordt weer normaal. Hoe beheer ik bestanden als de computer er niet is? U kunt onze meegeleverde USB-C/Micro-USB-adapter gebruiken om verbinding te maken met de Android-telefoon om bestanden te bekijken/beluisteren/verwijderen
 • 🎁【Toepassingen en beste klantenservice】🎁 Ideaal voor conferenties, klassen, inspiratie, vergaderingen, onderhoud en meer. Het is een prachtig cadeau voor leraren, studenten, schrijvers enz. Laat Vormooi recorder je begeleiden en je kleurrijke leven vastleggen! Als je vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Wij zullen je binnen 24 uur antwoorden. Bedankt voor uw bezoek aan de Vormooi-winkel!
Bestseller Nr. 12

64 GB digitale voice recorder, KINPEE Mini digitaal dicteerapparaat, draagbaar, audio-recorder, geluidsopname voor vergaderingen

 • 64 GB digitale opname: ingebouwd 64 G intern geheugen, kan 24-uurs opnames (WAV 3072 kbps) opslaan bij 4640 uur (MP3 32 kbps) of 8000 nummers. Ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij met 250 mAh, ondersteunt ca. 8 uur continue opname (512 kbps) en 12 uur afspelen met hoofdtelefoon (meegeleverd) na 2 uur volledig opladen. Ondersteunt opname tijdens het opladen. Uploaden/overdragen van bestanden via de meegeleverde type C-kabel.
 • Kleine recorder: deze draagbare recorder (65 x 25 x 14 mm) met metaallegering weegt slechts 22 g. 1 inch mini-opnameapparaat kleurenscherm past probleemloos in je portemonnee, tas. Ontworpen met een koordgat (meegeleverd), maakt het draagbaar en je kunt hem aan je schooltas, computertas of overal anders bevestigen waar je maar wilt. En de achterste clip verbetert het gebruiksgemak aanzienlijk en comfortabel om op je jas of boek te dragen.
 • 3072 Kbps HQ recorder: de audiorecorder is uitgerust met professionele opname-chip, ingebouwd DSP-ruisonderdrukkingssysteem, vermindert efficiënt achtergrondgeluiden, ondersteunt stereo-audio-opnames tot 3072 kbps. De bestanden worden opgeslagen in MP3/WAV-formaat. De geluidsrecorder kan ook worden gebruikt als MP3-speler of flashdrive, die compatibel is met Windows en Mac. Ideaal opnameapparaat voor conferenties, vergaderingen, interviews, klassen, journalisten enz.
 • Spraakgestuurde recorder: het geluid wordt tijdens de opname automatisch herkend, wanneer het geluid de decibelstandaard bereikt, begint de geluidsrecorder met de opname. Als het geluid lager is dan de opgegeven decibelnorm, wordt de opname na ca. 2 seconden gestopt. Dit voorkomt ongeldige opname en bespaart opnametijd. Opmerking: je moet de AVR-modus activeren om de functie uit te voeren. Voice activering is standaard uitgeschakeld.
 • 【Opname met één knop】Eenvoudige bediening met één knop voor het opnemen of opslaan. Schuif de knop "REC" naar boven om de opname te starten en schuif de knop "Opslaan" naar beneden om de opname op te slaan. Deze kleine recorder heeft geen luidspreker, maar kan via een hoofdtelefoon (meegeleverd) worden afgespeeld. Het dicteerapparaat beschikt ook over functies zoals automatisch opslaan, A-B-herhaling, snel vooruit en terugspoelen, tijdstempel, wachtwoordbeveiliging enz.
Bestseller Nr. 13

Fikyra 16GB digitale stemrecorder (Dictafoon), oplaadbare USB en 30 Uren Opname, digitale audio en MP3-speler, voor om vergaderingen/interviews/lezingen/klasse (zwart) te gebruiken

 • [Hoge kwaliteit en lange tijd] Gebruik DSP-ruisonderdrukkingstechnologie om omgevingsgeluid, hoogwaardige opname uit te filteren en de echte scène te herstellen. Ondersteuning WAV 1536kbps, kan continu opnemen voor meer dan 20 uur en spelen voor 10 uur.
 • [Eenvoudige bediening] Druk op de REC-knop om de opname te starten, ingebouwd 16 GB geheugen, kan 199 audiobestanden opslaan, ingebouwde luidsprekers van hoge kwaliteit, overal en overal naar luisteren.
 • [Voice Activated Recorder] Stel de AVR-spraakgeactiveerde functie in, neem alleen op wanneer de luidspreker spreekt, verminder leeg fragment. Bespaar effectief de ruimte van de recorder en uw luistertijd.
 • [Multifunctioneel] MP3-functie, U-schijf, A-B replay en verwijderen functie. Ondersteuning van audioformaten: MP3, APE, FLAC, WMA, WAV, OGG, enz.
 • [Breed toepassingsgebied] Dit product is klein formaat en licht van gewicht; gemakkelijk mee te nemen. Het kan veel worden gebruikt in het onderwijs, lezingen, gesprekken, interviews, podcasts en andere gebieden. Het is vooral geschikt voor studenten, docenten, professoren, journalisten, zakenmensen, schrijvers, bloggers en andere mensen die willen voice Record speciale momenten en goede herinneringen te gebruiken.Verpakking: tape recorder x 1, USB datakabel x 1, handleiding x 1.
UitverkoopBestseller Nr. 14

Sony ICD-PX370 digitale mono voicerecorder met geïntegreerde USB (dicteerapparaat, MP3-opname, 57 uur opnametijd, 4GB geheugen, geoptimaliseerde voicerec vermindert omgevingsgeluiden) zwart

 • MP3-opnamen heel snel en eenvoudig
 • Lange batterijduur maakt tot 57 uur opnametijd mogelijk (mp3, 128 kbps stereo)
 • Optimized Voice Rec reduceert omgevingsgeluid voor helderdere opnamen
 • Met Scene Select kun je instellingen voor muziek, vergaderingen enz. optimaliseren
 • De opslagcapaciteit van 4 GB maakt opnamen tot 59 uur en 35 minuten mogelijk (mp3, 128 kbps stereo)
Bestseller Nr. 15

64 GB dicteerapparaat

 • Tot 3072 Kbps en technologie-upgrade: de ingenieurs van XIXIXITPY hebben eindelijk de problemen met de hoge bitsnelheid en de hardware-compatibiliteit van het beeldschermloze dicteerapparaat opgelost en de bitsnelheid van de traditionele 192 kbps tot 3072 kbps verbeterd
 • 【64 GB geheugen & duurzame batterij】Ondanks zijn kleine formaat beschikt hij over een groot geheugen van 64 GB en kan hij tot 750 uur opnamebestanden opslaan. De ingebouwde krachtige lithium-ion-accu, volledig opgeladen in 3 uur, kan 80 uur lang ononderbroken met 512 kbps opnemen
 • ♫ 【Voor spraakactiveringsmodus】Vraag je je nog steeds af hoe je uit een groot aantal opnamen bruikbare tonen kunt filteren? Met ingeschakelde spraakactivering start het opnameapparaat automatisch de opname wanneer het een geluid van 40 dB of meer opneemt, en pauzeert de opname bij 40 dB eronder. (🔹Voor fabrieksinstelling uit, voor het inschakelen lees de handleiding na)

Als u op zoek bent naar een voicerecorder die audio van hoge kwaliteit kan opnemen, moet u op zoek gaan naar enkele van de volgende functies:

 • Digitale stereo-opname: met deze functie kan de voicerecorder audio van hoge kwaliteit vastleggen en opnemen. Het is geweldig voor het vastleggen van interviews of lezingen.

 • Ruisonderdrukking: deze functie filtert achtergrondgeluiden uit en zorgt ervoor dat u alleen uw stem opneemt.

 • Dubbele microfooningangen: met deze functie kan de gebruiker twee afzonderlijke geluidsbronnen tegelijk opnemen, wat handig kan zijn bij het opnemen van interviews of lezingen.

 • Ingebouwde luidspreker: met deze functie kan de gebruiker zijn opnamen op zijn apparaat afspelen zonder het op een externe luidspreker aan te sluiten.

 • Koptelefoonaansluiting: als u uw opnamen privé wilt,

Wat zijn de verschillende soorten voicerecorders?

Voicerecorders zijn er in verschillende soorten en maten. Ze kunnen worden gebruikt voor persoonlijke of professionele redenen.

Er zijn verschillende soorten voicerecorders die voor verschillende doeleinden zijn ontworpen.

Waaronder:

 • Voicerecorder voor smartphones: dit is het meest voorkomende type voicerecorder dat gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken is. Ze zijn ook zeer betaalbaar en zijn te vinden in verschillende kleuren, vormen en maten.
 • Draagbare spraakrecorders: als u deze apparaten draagt, kunt u uw gesprekken opnemen zonder dat u een apparaat in uw hand hoeft te houden. Ze zijn ook geweldig voor het opnemen van interviews of vergaderingen waar u tijdens de vergadering misschien geen aantekeningen wilt maken.
 • Desktop Voice Recorder: deze apparaten zijn krachtiger dan hun smartphone-tegenhangers, maar ze hebben een hoger prijskaartje en beperkte opslagruimte.
 • Op pen gebaseerde spraakrecorders: deze apparaten hebben niet de kracht van een laptop of desktop, maar ze zijn draagbaarder en worden geleverd met gratis cloudopslag.

Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van voicerecorders?

De voicerecorders bestaan al een tijdje en worden nu veel gebruikt door mensen in hun persoonlijke leven. Ze worden ook op de werkplek gebruikt, maar de voor- en nadelen van het gebruik ervan moeten in overweging worden genomen voordat een beslissing wordt genomen.

Voordelen:

 • Het is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen.
 • Het apparaat is licht van gewicht en kan gemakkelijk in een zak of tas worden gedragen.
 • Het helpt mensen die problemen hebben met het onthouden van dingen, zoals namen of adressen.
 • Het kan mensen helpen om sneller nieuwe dingen te leren, omdat het niet nodig is om op papier of door middel van notities te leren.
 • Mensen die lange dagen werken, kunnen het nuttig vinden om hun gedachten op te schrijven, zodat ze belangrijke ideeën die in hun drukke schema opkomen niet vergeten.

Wat is het verschil tussen een voicerecorder en een audiorecorder?

Spraakrecorders worden gebruikt om uw stem op te nemen, terwijl audiorecorders voornamelijk voor het opnemen van geluid zijn.

Een audiorecorder wordt gebruikt voor het opnemen van geluid en de geluidskwaliteit is beter dan die van een voicerecorder.

Zijn er verschillen in geluidskwaliteit tussen verschillende voicerecorders?

Er zijn verschillende factoren die de geluidskwaliteit van een voicerecorder kunnen beïnvloeden.

Een van de belangrijkste factoren is de microfoon. Als je een goedkope microfoon gebruikt, veroorzaakt dit vervormingen in je opgenomen geluid. De andere factor is de kwaliteit van het apparaat zelf. Als u een oude voicerecorder gebruikt, maakt deze geen duidelijke opnames en vice versa.

Hoe weet ik of mijn microfoon compatibel is met mijn voicerecorder?

De microfoon is een belangrijk onderdeel van de voicerecorder. Het zet geluid om in elektrische signalen die vervolgens worden omgezet in een digitaal bestand. Als u uw stem wilt opnemen, moet u ervoor zorgen dat uw microfoon compatibel is met uw voicerecorder.

U kunt erachter komen of uw microfoon compatibel is door de specificaties op de verpakking te controleren en online beoordelingen te lezen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste voice recorder te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze voice recorder-koopgids samengesteld.

Het beste voice recorder vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste voice recorder voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede voice recorder-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor voice recorder te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van voice recorder erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald voice recorder zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over voice recorder zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de voice recorder kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste voice recorder kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.