Beste voederautomaat kat van 2023 (TOP10)

De 10 beste voederautomaat kat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

oneisall 5 l voederautomaat kat 2 voerbakken, 5 G/2,4 G wifi, intelligente kattenvoerautomaat, eenvoudige bediening met app-bediening, voerdispenser voor katten/honden, met 2 roestvrijstalen kommen,

 • Upgrade 5 G/2,4 GHz wifi-app-besturing: oneisall 5 l voederautomaat voor katten heeft een app-afstandsbediening (compatibel met 5G/2,4G wifi), die aan de eisen van het thuisnetwerk voldoet, kan ook via de smartphones van meerdere familieleden worden bediend, wat het comfortabeler maakt dan in de knopmodus. Je kunt je huisdier altijd en overal via je smartphone voeren en voergegevens in de toepassing weergeven om ervoor te zorgen dat het kattenvoer werkt zoals gepland.
 • 100% eerlijke en nauwkeurige portiecontrole: via de app-besturing kan de kattenvoerautomaat voor 1-12 maaltijden per dag worden ingesteld, en elke maaltijd kan 1-30 porties droogvoer op de ingestelde tijd worden gevoerd. 1 portie bedraagt ca. 7 g (afhankelijk van de grootte van het kattenvoer). Het kattenvoer kan 2 kg droogvoer opslaan, en de tweeweg-voering kan het droogvoer precies in twee helften verdelen. Maak je geen zorgen dat een van de katten honger krijgt.
 • Versheid bij elke beet: onze voederautomaat voor 2 katten beschikt over een unieke rotor aan de onderkant van de container en een verzegelde deksel om te voorkomen dat huisdieren voedsel stelen; de kattenvoerautomaat is uitgerust met een ingebouwd droogmiddel en een drievoudige afdichting voor de frisheid om het voer vers en knapperig te houden.
 • Inhoud van 5 l/20 bekers: met een vol droogvoer kunnen 2 volwassen katten 10 dagen lang of 6 dagen lang 2 puppy's eten. Met de oneisall kattenvoerautomaat kun je je harige baby's goed voeden als je op vakantie rijdt.
 • Opname van vertrouwde stemmen voor je huisdier: met de spraakopnamefunctie kun je de vertrouwde voerroepingen van je katten opnemen. Als het tijd is om te voeden, speelt de voederautomaat de opgenomen stem af en roept je katten om te eten. Dit creëert een vertrouwde en aangename sfeer, die ertoe bijdraagt dat je katten graag bij hun maaltijden komen en zich goed voelen.
Bestseller Nr. 3

PUPPY KITTY Voederautomaat voor katten en honden, 2,4 G wifi, intelligente kattenvoer-automaat met roestvrijstalen kom voor droogvoer, app-bediening, spraakopname, 1 - 10 maaltijden per dag

 • App-afstandsbediening: Puppy Kitty voederautomaat voor katten met app-afstandsbediening (alleen 2,4 G wifi). Je kunt je huisdieren overal en altijd met je mobiele telefoon (Android en iOS) voeden en de voergeschiedenis voor beheerscontrole volgen. Je kunt dagelijks tot 10 maaltijden instellen met 1 - 12 porties per maaltijd, 7 g ± 2 g per portie. Het apparaat kan via meerdere mobiele telefoons worden aangestuurd.
 • Vers bij elke hap: het afsluitbare schuifdeksel van de kattenvoer-automaat voorkomt dat je huisdieren stiekem extra voer krijgen. De ingebouwde droogmiddelzak houdt het voer fris en knapperig. De kom van voedselveilig roestvrij staal zorgt voor een gezonde en hygiënische voering en beschermt je huisdieren tegen uitslag op de kin.
 • Dubbele voeding: de automatische voederdispenser voor katten werkt op een 5 V-adapter of 3 D-batterijen. Het wordt aanbevolen om zowel batterijen als de adapter te gebruiken, zodat je huisdier ook bij een stroomuitval geen maaltijd mist. Het voederschema hoeft niet opnieuw te worden ingesteld als de stroomvoorziening is hersteld.
 • BPA-vrij en gemakkelijk te reinigen: voor de gezondheid van je huisdier zijn Puppy Kitty katten-voederautomaten en -accessoires BPA-vrij. Het tankdeksel, de tank en de voederbak van de voederautomaat zijn afneembaar voor grondige reiniging. De geavanceerde structuur van de automatische rotatie en het ontwerp van het schuine oppervlak van de uitlaatopening lossen het probleem van verstopping op.
 • Neem een etensoproep voor je huisdier op: houd de opnameknop op de voederautomaat ingedrukt om de opname van een spraakbericht 10 seconden te starten. Het dier kan je opname horen terwijl het voer wordt uitgegeven, alsof je in de buurt bent en je zou roepen dat het eten klaar staat.
Bestseller Nr. 4

oneisall 5 l voederautomaat kat 2 voerbakken, kattenvoerautomaat met één knop, eenvoudige bediening, voerdispenser voor katten/honden, met roestvrijstalen kom, voice recorder, voor kleine en

 • Voed 2 huisdieren tegelijkertijd: de oneisall 5 liter voederautomaat voor katten is uitgerust met een roterende maaltijdverdeler, die een gelijkmatige verdeling van het voer garandeert en de portiegrootte kan aanpassen aan de behoeften van verschillende katten en honden. Elke kat krijgt zijn eigen bak, zodat ze tegelijkertijd van hun maaltijd kunnen genieten zonder zich over hun voer te hoeven vechten.
 • 🐱【100% eerlijke en nauwkeurige portiecontrole】De kattenvoerautomaat kan voor 1-6 maaltijden per dag worden ingesteld, en elke maaltijd kan op de ingestelde tijd 1-30 porties droogvoer worden gevoerd. 1 portie bedraagt ca. 7 g (afhankelijk van de grootte van het kattenvoer). Het automatische kattenvoer kan 2 kg droogvoer opslaan, en de tweeweg-voering kan het droogvoer precies in twee helften verdelen. Maak je geen zorgen dat een van de katten honger krijgt.
 • Eenvoudige bediening met één knop: met slechts één knop kun je de voedertijden en de gewenste porties kinderlijk eenvoudig instellen. Dankzij deze intuïtieve bediening is de programmering van de voederdispenser in een handomdraai gedaan, ook voor nieuwe katteneigenaren.
 • Versheid bij elke beet: onze voederautomaat voor 2 katten beschikt over een unieke rotor aan de onderkant van de container en een verzegelde deksel om te voorkomen dat huisdieren voedsel stelen; de kattenvoerautomaat is uitgerust met een ingebouwd droogmiddel en een drievoudige afdichting voor de frisheid om het voer vers en knapperig te houden.
 • Opname van vertrouwde stemmen voor je huisdier: met de spraakopnamefunctie kun je de vertrouwde voerroepingen van je katten opnemen. Als het tijd is om te voeden, speelt de voederautomaat de opgenomen stem af en roept je katten om te eten. Dit creëert een vertrouwde en aangename sfeer, die ertoe bijdraagt dat je katten graag bij hun maaltijden komen en zich goed voelen.
Bestseller Nr. 5

Balimo Voerautomaat voor katten, 4 l, automatische voerdispenser voor katten, 1-4 maaltijden/dag, 10 seconden spraakopname, roestvrijstalen bak en draaislotdeksel, kattenvoerautomaat voor kleine en

 • Flexibele tijdgestuurde voering: Balimo voederautomaat voor katten met timer voor de juiste voedingstijd. 4 liter voerdispenser voor katten kan je kat en hond probleemloos 1-2 weken lang voeden, tot 4 maaltijden per dag, 20 porties per maaltijd (ca. 5-9 g per portie), geeft hem een gezondere levensstijl.
 • 10 seconden spraakopname: de 10 seconden spraakopname in het kattenvoerautomaat herinnert je huisdier eraan, dat het tijd is om te eten. Je stem laat je huisdier je liefde voelen, zelfs als je niet thuis bent.
 • Eenvoudig te reinigen en 304 roestvrij stalen bak: het kattenvoerautomaat is afneembaar voor eenvoudig reinigen en bijvullen. De bak is van voedselveilig 304 roestvrij staal en biedt een gezonde en hygiënische voering. Het veilige draaislotdeksel kan voorkomen dat huisdieren bij het eten komen, en met 1 droogmiddel om de versheid van het eten te behouden.
 • Dual Power & geheugenfunctie: sluit de kattenvoerautomaat aan op de meegeleverde netadapter of op 3 D-batterijen (niet meegeleverd). De reservebatterij zorgt ervoor dat je huisdieren ook bij stroomuitval worden gevoerd. De geheugenfunctie helpt om het ingestelde voederschema op te slaan wanneer het is uitgeschakeld.
 • Eenvoudig te installeren en te programmeren. De voerautomaat voor katten beschikt over een ingebouwd lcd-scherm, waarmee de voedingstijd van het huisdier snel kan worden ingesteld. Het Balimo voerautomaat voor honden is bovendien uitgerust met een knop voor handmatige voeding, waarmee je je huisdier heel eenvoudig kunt belonen.
Bestseller Nr. 6

Balimo Leon 3 l 2,4 G WiFi dispenser voor katten, automatisch, met timer en afstandsbediening, app, max. 10 maaltijden/dag

 • 【Automatische voeding en app-afstandsbediening】Of je nu op reis bent of op het werk bent, je kunt de eetgewoonten van je huisdier gemakkelijk via de Tuya-app bekijken en bedienen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je huisdier alleen thuis verhongert. Deze voederautomaat beschikt over een timerfunctie om een wetenschappelijke en gezonde voeding voor je kat en hond vast te stellen. (Ondersteunt alleen 2,4 GHz netwerk)
 • Flexibel voederschema: deze intelligente voederautomaat kan naar behoefte van je huisdier tot 10 maaltijden per dag met maximaal 12 porties/maaltijd (7 ± 2 g/portie) bereiden. Als je begint met het instellen van voederporties met onze automatische voederautomaten, kun je je huisdieren helpen obesitas en maag- en darmproblemen effectief te verminderen en hen helpen goede eetgewoonten te ontwikkelen.
 • 2 vermogensmodi: de voederautomaat voor honden en katten ondersteunt 2 soorten stroombronnen: voeding en 3 x D-batterij (niet inbegrepen). Ook na een stroomuitval behoudt de voederautomaat zijn vorige instellingen en zorgt zo voor de voedervoorziening van je huisdieren. Ingebouwde infrarooddetectoren voorkomen het morsen van levensmiddelen en zorgen ervoor dat containers niet verstopt raken of gemorst worden.
 • Veiligheidsafdekking: met de veiligheidssluiting, die voorkomt dat huisdieren de afdekking gemakkelijk kunnen openen om voer uit de voederautomaat te halen. Als huisdieren of kinderen per ongeluk de voederautomaat omslaan, wordt het voer niet gemorst, terwijl het droge voer vers en smakelijk blijft.
 • Innovatief en hoogwaardig: Balimo richt zich op innovatief onderzoek en ontwikkeling van slimme producten voor huisdieren. Onze voederdispenser beschikt over professionele CE- en RoHS-certificaten. Veiligheid en duurzaamheid voor je huisdier om comfortabele voeding mogelijk te maken en je huisdier te helpen een regelmatige voedingsgewoonte te ontwikkelen.
Bestseller Nr. 7

Cat Mate 365 automatische voerautomaat

 • Serveert maximaal vijf porties voedsel
 • Maakt vrije keuze van voedertijden mogelijk
 • Twee koelpakken en een deksel houden het eten vers
 • Eenvoudig af te spoelen deksel en kom
 • Verwijder de batterijen gedurende 30 minuten om een volledige reset mogelijk te maken en vervang ze vervolgens door een gloednieuwe set 1.5V-alkalinebatterijen van goede kwaliteit, zoals Duracell, Energiser. Gebruik geen zink- of lithiumbatterijen, aangezien de feeder hiermee niet goed werkt
Bestseller Nr. 8

Cat Mate C200 automatische voerautomaat voor huisdieren met 2 maaltijden voor katten en kleine honden met ijspak

 • Gebruiksvriendelijke timer van 48 uur, vereist 1 x AA-batterij (niet inbegrepen) voor ongeveer 12 maanden gebruik
 • Twee grote voerbakken bevatten elk maximaal 400 g (14 oz.) voedsel met een ijspak om voedsel vers te houden
 • Optionele dekselclip zorgt voor gelijktijdige opening van beide deksels voor het voeren van twee katten
 • Eenvoudig te reinigen, afneembare, vaatwasmachinebestendige deksels en kommen, fraudebestendig tegen huisdieren en vliegbestendig
 • Kan eenvoudig op een houten plank worden bevestigd voor extra stabiliteit, indien nodig
Bestseller Nr. 9

HoneyGuaridan Voederautomaat 2 Katten WiFi, met APP-besturing, 6L Automatische Voerbak voor Kat en Hond, 6-288g per Maaltijd, Porties en Uren Programmeerbaar, Spraakopname, tot 6 maaltijden per Dag

 • 【WLAN voederautomaat – app-gestuurd】De kattenvoerautomaat verbindt zich snel en stabiel met de 2,4 GHz wifi via bluetooth-goedkeuring. Het duurt slechts 30 seconden om een voedingsplan in de app op te stellen, wat veel eenvoudiger is dan het gebruik van het toetsenmodel. Je kunt je huisdieren altijd en overal op je smartphone voeren en het voederprotocol in de app weergeven om ervoor te zorgen dat het kattenvoer automatisch werkt zoals gepland.
 • 6 liter zichtbare trechter en voer 2 huisdieren: je kunt 1-6 maaltijden per dag en tot 24 porties droogvoer per maaltijd op ingestelde tijden instellen. 1 portie komt overeen met ongeveer 6 g (varieert afhankelijk van de grootte van de kroket). De cat feeder automatic kan 2,2 kg droogvoer opslaan, waarbij de tweeweg-voederdispenser de maaltijden gelijkmatig gehalveert. Je kunt 2 katten tegelijkertijd voor de prijs van één apparaat voeren. De kattenvoerautomaat kan tussen 1 en 2 schalen wisselen.
 • Zorg voor versheid: de voederautomaat voor katten bevat een droogmiddelzak en een afdichtingsstrip om het voer fris en knapperig te houden. En het veiligheidsschuifdeksel maakt het huisdieren onmogelijk om de voederdispenser te openen en zich voor extra voer in de voederdispenser te sluipen. De kom van voedselveilig roestvrij staal is afneembaar voor reiniging, zorgt voor gezondheid en hygiëne en houdt je huisdier uit de buurt van kinacne.
 • Gepersonaliseerde spraakopname van 10 seconden: je kunt een persoonlijke stem tot 10 seconden opnemen om je huisdieren te laten eten en bepalen hoe vaak (0 - 6) de opnames in de app moeten worden afgespeeld. De droogvoerdispenser voor katten en honden ondersteunt ook het uitschakelen van de recorderfunctie als je meer slaap nodig hebt en in het weekend niet wordt gestoord.
 • Dubbele stroomvoorziening: de droogvoer voor katten kan worden gebruikt met een gelijkstroomadapter en 3 alkaline-batterijen van maat D (batterij niet inbegrepen). Wij raden aan om zowel accu als adapter te gebruiken. In geval van een stroomuitval gaat de voederautomaat verder met 3 batterijen van maat D om ervoor te zorgen dat je huisdieren geen maaltijd missen.
UitverkoopBestseller Nr. 10

PETKIT Automatische Kattenvoerautomaat, 2.4G WiFi, 3L Voederautomaat Katten, APP Besturing, 1-10 Maaltijden per Dag, Compatibel met Vriesgedroogd Voedsel, Roestvrij Stalen Kom, USB Kabel (Licht Grijs)

 • [Persoonlijk Voedingsplan] De PETKIT FRESHELEMENT SOLO automatische kattenvoerautomaat kan op afstand worden bediend via de app (compatibel met 2.4G). Pas voederschema's aan, controleer voedingsgegevens en voeg op elk moment voer toe. Je kunt tot 10 maaltijden per dag plannen. De inhoud is 3 liter en er past 1,33 kg droogvoer in, wat overeenkomt met ongeveer 15 dagen voer voor een volwassen kat.
 • [Voorkomt Verstopping van Deeltjes] De nieuwe geoptimaliseerde doseerstructuur is geschikt voor verschillende soorten diervoeding, zoals droogvoer en gevriesdroogd voer (deeltjes < 12 mm), om aan verschillende voedingsbehoeften te voldoen. Bredere kanalen en verbeterde waaiers maken het hele droge doseerproces voer soepeler (10 gram per portie, tot 5 porties per maaltijd).
 • [Drievoudig Versheidsontwerp] Het drievoudige versheidssysteem houdt het voer vers. De ingebouwde droogzak en verbeterde afdichtstrip werken samen om vocht te voorkomen, waardoor het voedsel langer droog en vers blijft. De zelfsluitende afzetmarkt voor graan zorgt ervoor dat het voer droog blijft na het voeren.
 • [Dubbel Voedersysteem] De automatische voerbak kat wordt geleverd met een USB-netsnoer en kan ook worden gevoed door extra 3A batterijen om stroomuitval te voorkomen en tijdig voeren te garanderen.(De adapter en 5 3A batterijen zijn niet inbegrepen).
 • [Kwaliteitsmaterialen en Constructie] PETKIT kattenvoerdispenser is gemaakt van ABS van hoge kwaliteit en 304 roestvrij staal voor een veiligere voeding. De interne structuur is verbeterd met kleinere openingen en betere afdichting. Gemakkelijk uit elkaar te halen en gemakkelijk schoon te maken, u hoeft zich geen zorgen te maken over resten droog kattenvoer. We raden aan onze reinigingsvideo te raadplegen om de voederbak schoon te maken.

Het kiezen van de beste kattenvoerbak voor je kattenvriend kan een uitdaging zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een goede feeder, zoals grootte, kosten en duurzaamheid.

Dit artikel helpt u bij het kiezen van de beste optie voor uw kat met een overzicht van enkele van de meest populaire soorten voerbakken op de markt.

Het kiezen van het juiste type voerbak is belangrijk omdat katten verschillende voedingsbehoeften hebben. Sommigen hebben droogvoer nodig, anderen hebben natvoer nodig en weer anderen geven de voorkeur aan rauw vlees of vis.

Er zijn veel soorten voerbakken voor katten. Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste voor uw kat.

Bedenk wat je budget is en waar je het voor nodig hebt. Als u een klein budget heeft, is een handmatige invoer wellicht de beste optie voor u. Als u echter een groter budget heeft of iets nodig heeft dat geautomatiseerd is, is een automatische feeder misschien de betere optie.

Als u meerdere katten in uw huishouden heeft, overweeg dan hoeveel ruimte ze innemen en hoe ze op elkaar kunnen reageren als ze tegelijkertijd eten.

Als het gaat om het kiezen van een feeder, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoop doet. Deze omvatten: grootte, kosten en garantie. We geven ook enkele tips voor het kiezen van de beste kattenvoeder op basis van uw behoeften en budget.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een automatische kat feeder?

Automatische kattenvoeders kunnen eigenaren helpen met de tijdrovende taak van het voeren van hun katten. Ze kunnen ook helpen het risico van onbedoelde overvoeding te verminderen en een betere kwaliteit van leven voor uw huisdier te bieden.

Voordelen van het gebruik van een voerautomaat:

– Verminder het risico op onbedoelde overvoeding

– Zorg voor een betere kwaliteit van leven voor uw huisdier

Hoeveel kosten automatische kattenvoeders?

De kosten van automatische kattenvoeders zijn vaak een zorg voor eigenaren van gezelschapsdieren. Met zoveel verschillende merken en modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten wat de beste prijs is.

Sommige automatische kattenvoeders zijn betaalbaarder dan andere, maar ze hebben allemaal hun voor- en nadelen.

De kosten van een automatische kattenvoeder zijn afhankelijk van het model dat u kiest en de kenmerken ervan. Sommige kunnen worden gekocht voor minder dan 100 euro, terwijl andere bijna 1000 euro kosten.

Wat is de beste voerautomaat voor de behoeften van mijn kat?

De beste voerautomaat voor de behoeften van uw kat is er een die gemakkelijk schoon te maken is en een grote verscheidenheid aan voeropties heeft. Het moet uw kat ook van vers water kunnen voorzien, evenals een kattenbak.

Sommige automatische feeders hebben geprogrammeerde routines, terwijl andere door de eigenaar kunnen worden ingesteld. Als je je eigen routine wilt programmeren, moet je ervoor zorgen dat de feeder compatibel is met je smartphone of tablet.

Is een handmatige of automatische voerbak beter voor mijn kat?

Katten hebben de neiging om hun eigen voerbak te kiezen en het kan moeilijk zijn om hun gewoonten te veranderen.

Het beste type voerbak voor uw kat hangt af van de persoonlijkheid, leeftijd en gezondheid van de kat. Wil je weten welk type beter is voor jouw huisdier, lees dan verder.

Wat zijn de verschillende soorten automatische kattenvoeders?

Soorten automatische kattenvoeders:

 • Automatische voedseldispensers: deze worden meestal gebruikt om voer voor huisdieren uit te geven, maar sommige worden ook gebruikt om water en lekkernijen af te geven. Ze komen in de vorm van een kom die meestal aan een muur of op de vloer wordt gemonteerd.
 • Automatische voerautomaten: deze zijn ontworpen om voedsel en water voor huisdieren af te geven. Het wordt vaak gezien als een handiger alternatief voor een automatische voerautomaat, omdat het overal in uw huis kan worden geplaatst.
 • Automatische voerbakken: deze zijn speciaal ontworpen voor katten en worden geleverd met een bak waarin u droogvoer of natvoer kunt plaatsen. De kom geeft dan met regelmatige tussenpozen de gewenste hoeveelheid voedsel af.

Wat is de beste leeftijd om een voerbak voor katten te kopen?

Dit is een simpele vraag die veel mensen zichzelf stellen voordat ze een kattenvoerbak kopen.

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat voor soort voerbak je zoekt. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit, moet u voor de dure gaan. Maar als u op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is het beter om voor de goedkopere te gaan.

De beste leeftijd om een voerbak voor katten te kopen, hangt af van wat uw behoeften zijn en wat voor soort voerbak u wilt.