Beste voederautomaat kat van 2022 (TOP10)

De 10 beste voederautomaat kat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
WellToBe Automatische Voerbakken voor Honden en Katten, Voerautomaat voor Katten en Kleine en Grote Honden met Dubbele Voerbak,6 maaltijden per dag, Spraakrecorder (WIFI 2.4G)
 • 【Flexibel maaltijdschema】 - De Cat Feeder kan tot 6 maaltijden per dag op geplande tijden worden geprogrammeerd, en elke maaltijd heeft 1 tot 80 doses van 0,28 ounces (ongeveer 1/16 kop) per maaltijd voor 1 portie, wat uw huisdier een goede eetgewoonte ontwikkelen. Houd er rekening mee dat de brokjes niet groter mogen zijn dan 0,47 inch, anders kan het vast komen te zitten.
 • 【Voer meerdere huisdieren en gemakkelijk schoon te maken】 - De upgrade auto huisdier feeder wordt geleverd met een 2-weg splitter en dubbele 3 kopjes roestvrijstalen voedselkommen, kan maaltijden gelijk verdelen en uw meerdere huisdieren tegelijkertijd voeden. je kunt het ook in een gebruikelijke feeder monteren zoals je wilt. Afneembare voedselcontainer en voedselkommen voor eenvoudige installatie en reiniging.
 • 【Verbeterde geluidsopname】 - Deze automatische dispenser voor voer voor huisdieren heeft een ingebouwde spraakrecorder en luidspreker om uw huisdieren op te roepen om te eten met een bericht van 10 seconden. U kunt ook het geluid van de recorder uitschakelen, zodat uw huisdier in het weekend lekker kan slapen.
 • 【Anti-jam-ontwerp】 - Geavanceerd automatisch omkeermechanisme om het probleem van voedselopstoppingen volledig op te lossen. Een ingebouwde infraroodsensor waarschuwt wanneer de voerbak vol is. en het knipperende blauwe licht herinnert je eraan dat het tijd is om bij te vullen - zorg ervoor dat je katten nooit honger lijden!
 • 【Mis nooit meer een maaltijd】 - De WellToBe automatische kattenvoerbak wordt gevoed door een voedingsadapter en 4 D-formaat batterijen. In het geval van een stroomstoring, blijft de feeder werken op 4 D-formaat batterijen om ervoor te zorgen dat uw huisdier nooit honger lijden (batterijen zijn NIET inbegrepen). De inhoud van de voerbak is 13 kopjes droogvoer dat kan voldoen aan de voerbehoefte van een grote volwassen hond voor 3 dagen en een volwassen kat voor een halve maand.
Bestseller Nr. 2
AONBOY Voederautomaat voor katten, kattenvoer, schuifsluiting, dekselontwerp, tijdgestuurde controle, 1-4 maaltijden per dag, 10 seconden spraakopname, geschikt voor kleine tot middelgrote huisdieren
 • 【Flexibele tijdgestuurde voedering】Het plannen van maaltijden ontwikkelt een goed gebruik en eetgewoonten. Deze automatische kattenvoederautomaat met timer voor het juiste tijdvoeden, 1-4 maaltijden per dag en tot 9 porties per maaltijd, op maat gemaakte gezonde voeding voor je katten en honden. Dit zal er ook toe bijdragen dat je huisdier niet te veel eet, het gewicht controleert en hem een gezondere levensgewoonheid geeft.
 • Capaciteit en kwaliteitsmateriaal: de Aonboy kattenvoederautomaat voorziet je kat en hond meerdere dagen gelijkmatig van voedsel en zorgt ervoor dat je huisdier genoeg en gelukkig blijft als je een korte vakantie doet of lang werkt. Deze voederautomaat voor huisdieren bestaat uit gemakkelijk te reinigen materialen van levensmiddelenkwaliteit. Schoon en hygiënisch.
 • 10 seconden spraakopname: houd de opname-knop ingedrukt om te beginnen met het opnemen van 10 S-spraakinformatie, zodat je huisdier regelmatig eet. Je stem laat je huisdier je liefde voelen, ook als je niet thuis bent.
 • 【Dubbele voeding】Gebruik de 5 V DC-adapter, terwijl de stroomvoorziening van de automatische kattenvoer via drie D-batterijen (niet meegeleverd) wordt gehouden, die bij stroomuitval zijn geïnstalleerd, zorg ervoor dat je huisdier regelmatig voedsel krijgt.
 • 🧡【Veilig schuifdeksel en betrouwbare after-sales】Bewaar het diervoer met een schuifsluiting om het droogvoer knapperig en kruidig te houden en voorkomt dat huisdieren het deksel openen. Om de kattenvoederautomaat beter te kunnen gebruiken, lees de handleiding zorgvuldig door. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen je in ieder geval een bevredigend antwoord geven.
Bestseller Nr. 3
PetMate 80889 Cat Mate C500 Voederautomaat voor 5 maaltijden | Voor katten en kleine honden
 • Serveert tot 5 porties voeren
 • Maakt het mogelijk om de voedingstijden te kiezen
 • Twee koelaccu's en een deksel houden het voer vers
 • Eenvoudig te spoelen deksel en nap
Bestseller Nr. 4
WellToBe Automatische Voerbakken voor Honden en Katten, Voerautomaat voor Katten en Kleine en Grote Honden met Dubbele Voerbak,6 maaltijden per dag, Spraakrecorder (Automatic)
 • Flexibele maaltijdschema: de voederautomaat voor katten kan tot 6 maaltijden per dag op bepaalde tijden worden geprogrammeerd en elke maaltijd bestaat uit 1 tot 80 porties van ca. 1 tot 16 kopje) per maaltijd voor 1 portie, wat je huisdier kan helpen een goede eetgewoonte te ontwikkelen. Houd er rekening mee dat de grootte van de voering niet meer mag bedragen, omdat deze anders kunnen vastklemmen.
 • Voer meerdere huisdieren en eenvoudig te reinigen: de upgrade automatische voederautomaat voor huisdieren wordt geleverd met een 2-weg splitter en dubbele voederbakken van roestvrij staal met 3 kopjes, kan de maaltijden gelijkmatig verdelen en je meerdere huisdieren tegelijkertijd voeden. Uitneembare voerbak en voerbakken voor eenvoudige installatie en reiniging.
 • Verbeterd geluidsopname-design: deze automatische voederautomaat voor huisdieren beschikt over een ingebouwd spraakopnameapparaat en een luidspreker om je huisdieren met een 10 seconden lang bericht voor hun maaltijd te bellen. Je kunt het opnameapparaat ook uitschakelen, zodat je intelligente huisdier in het weekend goed kan slapen.
 • 【Anti-klompdesign】- Geavanceerd automatisch omkeermechanisme voor het volledig oplossen van het probleem van voerverstopping. Een ingebouwde infraroodsensor waarschuwt je wanneer de voerbak vol is en het blauwe licht knippert om je eraan te herinneren dat het tijd is om bij te vullen, zorg ervoor dat je katten nooit honger worden
 • Nooit een voeding missen: de WellToBe kattenvoerautomaat werkt op een voeding en 4 batterijen van maat D. In geval van een stroomstoring werkt de voederautomaat verder met 4 D-batterijen om ervoor te zorgen dat je huisdier nooit een voer mist (batterijen zijn niet inbegrepen). Perfect voor ouders van huisdieren met een zeer volle agenda of voor singles die dagenlang onderweg zijn.
Bestseller Nr. 5
NICREW Voederautomaat voor kat en hond, automatische voederdispenser met portiecontrole en geluidsopnamefunctie, tot 6 maaltijden per dag
 • 【Geschikte capaciteit】Een korte weekendtrip is mogelijk door een 3,5 l voerdispenser zonder grote planning. Het bovenste deksel is goed gesloten door een draaiapparaat en wordt geleverd met een droogmiddelzak om de levensmiddelen vers te houden.
 • Gezonde en regelmatige voeding: de voedertijd kun je tot 6 maaltijden binnen 24 uur programmeren met 1-20 porties (elk 9 g). Door deze onafhankelijkheid bij het voer kun je zonder "slecht" geweten aan je professionele eisen voldoen.
 • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel: door de led-indicator wordt je op de hoogte gesteld van elke status van het automatische kattenvoer, kan je gemakkelijk de situatie van onvoldoende voer of vastgelopen voer weergeven. Je kunt ook een voedseloproep voor je huisdier opnemen.
 • 【Gemakkelijk te reinigen】De afneembare structuur maakt het gemakkelijk om de voederbak en de voerbakken voor reiniging en installatie uit elkaar te nemen. Veilige werkspanning, zelfs als het huisdier het netsnoer bijt, wordt het niet beschadigd.
 • 【Nooit een voering missen】In geval van stroomuitval werkt hij verder met de 3D-batterijen (niet inbegrepen) om ervoor te zorgen dat je huisdier geen voer mist.
UitverkoopBestseller Nr. 6
PEDOMUS Wifi Automatische Voerbakken voor katten en honden,4L automatische voederautomaat met app-bediening, voederautomaat voor katten en kleine en middelgrote honden
 • APP bediening: ondersteuning om verbinding te maken met 2.4G WIFI. Nadat je de APP hebt gekoppeld, kun je je mobiele telefoon gebruiken om de bezorgtijd en het aantal porties (7±2g per portie) aan te passen. Wanneer u reist, overwerkt of reist, hoeft u zich geen zorgen te maken dat niemand uw huisdier voedt. Het stelt huisdieren ook in staat om regelmatige eetgewoonten te ontwikkelen en hun gezondheid te behouden.
 • Capaciteit: 4L voeremmer, die ongeveer 1,5 kg katten-/hondenvoer kan bevatten (afhankelijk van de vorm van het voer), voornamelijk geschikt voor katten en kleine en middelgrote honden. Dankzij het matte doorschijnende ontwerp van het voedselvat kunt u het resterende voedsel op elk moment controleren. Boven het graanvat bevindt zich een droogzakje om het voedsel effectief vers te houden.
 • Dubbele voeding: PEDOMUS automatische kattenvoeder maakt gebruik van hoogwaardig nylon USB-netsnoer (meegeleverd) en USB-wandoplader (niet inbegrepen, kan inactieve oplader voor mobiele telefoons gebruiken) en gebruikt tegelijkertijd drie Batterijen D als back-upstroom, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onderbreking van de voeding als gevolg van stroomuitval.
 • Hoogwaardig en stijlvol ontwerp: PEDOMUS automatische feeder is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, dat duurzaam is. Het stijlvolle en beknopte ontwerp, met hoogwaardige motoren en waaiers, stelt onze graanemmers in staat om het graan soepel op tijd af te leveren.
 • 3-7 dagen levering & perfecte after-sales service: wij verzenden vanuit Duitsland en het duurt slechts 3-7 dagen van bestelling tot levering. Ons doel is om kopers te voorzien van praktische en hoogwaardige producten. Of u nu vóór de aankoop of in gebruik bent, als u vragen heeft over onze producten en diensten, neem dan contact met ons op en wij zullen u een bevredigende oplossing bieden.
Bestseller Nr. 7
Navaris automatische voerbak voor huisdieren - Voerautomaat - 4 maaltijden per dag voor hond en kat - Werkt op stroom en batterijen - Inhoud 6 liter
 • HOUD JE HUISDIER TEVREDEN: Met de voederautomaat krijgt je huisdier op tijd en regelmatig droogvoer. Tot 4 maaltijden per dag met een keuze uit 39 portiegroottes en dat allemaal automatisch.
 • ALLES AUTOMATISCH: Met deze voermachine kun je 4 tijden instellen, waarop je hond of kat te eten krijgt. Per maaltijd kun je de hoeveelheid brokjes instellen. Hierbij kun je per keer minimaal 5 gram en maximaal 390 gram aan brokjes geven.
 • TECHNISCHE DETAILS: Het reservoir van de voedermachine kan zo’n 6 liter aan voer opslaan, wat neerkomt op maximaal 3 kilo. De voerbak werkt zowel op stroom als op LR20 D-batterijen (niet inbegrepen). Niet geschikt voor natvoer.
 • GEEN MAALTIJD MEER MISSEN: Ideaal voor als je veel van huis bent. Met het ingebouwde alarm krijgt je hond of kat een seintje als het voer klaarstaat. Zo weet je zeker dat je geliefde huisdier geen maaltijd meer mist.
 • EENVOUDIG TE REINIGEN: Het reservoir en de voerbak kun je prima wassen in de vaatwasser. De rest even afnemen met een vochtig doekje.
Bestseller Nr. 8
HoneyGuaridan Voederautomaat voor 2 huisdieren, automatische voederdispenser voor kat en hond met led-waarschuwing voor voedsel, timer, 0-48 portiecontrole, spraakbericht, 1-6 maaltijden per dag
 • 【Meerdere huisdieren voeder】De verbeterde automatische huisdiervoerdispenser heeft een 2-weg verdeler en twee huisdierbakken, zodat het voer gelijkmatig kan worden verdeeld en twee huisdieren tegelijkertijd kunnen worden gevoerd. De 4 liter grote uitneembare voerbak kan tot 6,4 kopjes (1,6 kg) bevatten. De grootte van het droogvoer moet tussen 0,5 cm - 1,2 cm zijn om een zachte en blokkerende voerdispenser te garanderen.
 • Aangepaste grootte en tijd van de maaltijden: de automatische kattenvoerdispenser HoneyGuaridan kan voor maximaal 6 maaltijden per dag worden geprogrammeerd, elke maaltijd bestaat uit 1 tot 48 porties van 6 g – 8 g – 0,2 oz – 0,3 oz aan elk droogvoer. De nauwkeurige portiecontrole helpt om het gewicht van de huisdieren in acht te nemen en regelmatige maaltijden helpen om een normale voeding te creëren.
 • 【Premium door gebruiker gedefinieerd spraakbericht】Deze automatische huisdiervoerdispenser heeft een geïntegreerde spraakrecorder en een luidspreker om je huisdieren te bellen met een 10 seconden lang spraakbericht om te eten. Het spraakbericht kan ook worden verwijderd als je in het weekend ongestoord wilt uitslapen.
 • 【Anti-blokkering design & dubbele stroomvoorziening】De unieke achteruitrijmotor zal in de tegenovergestelde richting roteren, waar het voer naar buiten komt om voederblokkade te voorkomen. De automatische kattenvoerdispenser wordt gevoed door een netadapter en 4 batterijen van type D. In geval van stroomuitval zal de voederdispenser dankzij de batterijen verder werken, zodat je huisdieren geen maaltijd missen. Batterijen zijn niet inbegrepen
 • 【Eenvoudig te reinigen en waarschuwing voor voedseltekort 】 De uitneembare voerbak en de huisdierbakken van roestvrij staal 304 zijn eenvoudig te reinigen. De waarschuwing voor het voer van een voer bestaat uit een led-licht dat blauw wordt om je te herinneren om de voederbak te vullen als het voederniveau te laag wordt.
Bestseller Nr. 9
Geautomatiseerde voederdispenser voor katten met timer en portiecontrole, kattenvoederdispenser met dicteerapparaat, 4 maaltijden per dag voor katten en kleine honden (7 liter)
 • Automatische voering: met de timerfunctie kun je de voeding van 4 maaltijden per dag regelen op basis van een individueel schema, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je tijdens de voedingstijden uit slaapt of 2 tot 4 dagen thuis uit bent om je leven gemakkelijker te maken.
 • Gezonde voeding – de automatische kattenvoermachine heeft 1 tot 40 porties (elk 2 EL). Je kunt je maaltijden in gecontroleerde porties indelen om je huisdieren die voortdurend eten een gezonde voeding te bieden
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: de feeder gebruikt drie D-batterijen (niet meegeleverd) als back-up voor het geval je de stroomvoorziening verliest. Aangepaste spraakberichten laten uw huisdier weten wanneer het tijd is om te eten. Top-lock-design voorkomt dat huisdieren de trechter openen.
 • Dubbele voeding - De voederautomaat beschikt over een dubbele voeding, die zowel 3 D-batterijen als een voeding gebruikt (DC-voeding inbegrepen, batterijen niet inbegrepen). Bij stroomuitval wordt het apparaat niet gereset en werkt verder.
 • Geschikte inhoud: dit automatische kattenvoer van 7 liter voorziet je kat en hond een paar dagen lang gelijkmatig van voedsel en zorgt ervoor dat hij vol en gelukkig blijft, als je een korte vakantie doet of lang werkt.
Bestseller Nr. 10
Honeyguaridan Automatische voederdispenser voor honden en katten, automatische voederdispenser, porties en programmeerbare voederuren, tot 6 maaltijden per dag (droogmiddel niet inbegrepen)
 • Gepersonaliseerde hoeveelheid en tijd: deze automatische dispenser kan tot 6 voederschema's per dag instellen, met maximaal 24 porties per maaltijd. Vanwege de verschillende vormen en maten van de korrels kan het gewicht van elke portie verschillen. Ze zijn ca. 5-6 g per portie. Dit apparaat kan levensmiddelen in de grootte 0,5 cm - 1,2 cm ondersteunen. Zodra je de energieplannen hebt geprogrammeerd, volgen ze permanent, ook als het apparaat is uitgeschakeld en op batterij is overgeschakeld.
 • Antiblokkeerontwerp en dubbele voeding: de unieke omkeermotor draait in tegenovergestelde richting om te voorkomen dat levensmiddelen tijdens het vrijlaten geblokkeerd worden. De automatische kattenbak ondersteunt stroomadapter en 3 batterijen van maat D. In geval van een stroomstoring wordt de feeder verder gevoed met batterijen van maat 3D om ervoor te zorgen dat je huisdier nooit een stroomvoorziening verloren gaat. (Batterijen zijn niet bij de levering inbegrepen)
 • Anti-diefstal design en langdurige opslag: huisdieren kunnen de poten niet in de voederbak voor huisdieren steken en de kroketten verwijderen. Het bovenste vergrendelingsdeksel voorkomt dat huisdieren het bovenste deksel openen en eten stelen. Het voorkomt ook dat stof en kleine vliegen in de voedselcontainer terechtkomen. Voor langdurige opslag voegt het HG-team een box toe om het droogmiddel te plaatsen.
 • Aangepaste 10S geluidsopname: het heeft een geïntegreerde spraakrecorder en een luidspreker om je huisdieren met een 10 seconden bericht te bellen. Je kunt het opgenomen geluid ook elimineren als je in het weekend een rustige slaap nodig hebt. Als je vragen hebt over het gebruik van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Amazon of after-sales services. Wij bieden 24 uur online diensten voor je.
 • Transparante en gemakkelijk te reinigen container: het transparante ontwerp van de voedselcontainer vergemakkelijkt het herkennen van de voedselstand. Zo kun je de voederkroketten tijdig vullen. De afneembare container en de voedselcontainer zijn eenvoudig te demonteren en te reinigen.

Het kiezen van de beste kattenvoerbak voor je kattenvriend kan een uitdaging zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een goede feeder, zoals grootte, kosten en duurzaamheid.

Dit artikel helpt u bij het kiezen van de beste optie voor uw kat met een overzicht van enkele van de meest populaire soorten voerbakken op de markt.

Het kiezen van het juiste type voerbak is belangrijk omdat katten verschillende voedingsbehoeften hebben. Sommigen hebben droogvoer nodig, anderen hebben natvoer nodig en weer anderen geven de voorkeur aan rauw vlees of vis.

Er zijn veel soorten voerbakken voor katten. Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste voor uw kat.

Bedenk wat je budget is en waar je het voor nodig hebt. Als u een klein budget heeft, is een handmatige invoer wellicht de beste optie voor u. Als u echter een groter budget heeft of iets nodig heeft dat geautomatiseerd is, is een automatische feeder misschien de betere optie.

Als u meerdere katten in uw huishouden heeft, overweeg dan hoeveel ruimte ze innemen en hoe ze op elkaar kunnen reageren als ze tegelijkertijd eten.

Als het gaat om het kiezen van een feeder, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoop doet. Deze omvatten: grootte, kosten en garantie. We geven ook enkele tips voor het kiezen van de beste kattenvoeder op basis van uw behoeften en budget.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een automatische kat feeder?

Automatische kattenvoeders kunnen eigenaren helpen met de tijdrovende taak van het voeren van hun katten. Ze kunnen ook helpen het risico van onbedoelde overvoeding te verminderen en een betere kwaliteit van leven voor uw huisdier te bieden.

Voordelen van het gebruik van een voerautomaat:

– Verminder het risico op onbedoelde overvoeding

– Zorg voor een betere kwaliteit van leven voor uw huisdier

Hoeveel kosten automatische kattenvoeders?

De kosten van automatische kattenvoeders zijn vaak een zorg voor eigenaren van gezelschapsdieren. Met zoveel verschillende merken en modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten wat de beste prijs is.

Sommige automatische kattenvoeders zijn betaalbaarder dan andere, maar ze hebben allemaal hun voor- en nadelen.

De kosten van een automatische kattenvoeder zijn afhankelijk van het model dat u kiest en de kenmerken ervan. Sommige kunnen worden gekocht voor minder dan 100 euro, terwijl andere bijna 1000 euro kosten.

Wat is de beste voerautomaat voor de behoeften van mijn kat?

De beste voerautomaat voor de behoeften van uw kat is er een die gemakkelijk schoon te maken is en een grote verscheidenheid aan voeropties heeft. Het moet uw kat ook van vers water kunnen voorzien, evenals een kattenbak.

Sommige automatische feeders hebben geprogrammeerde routines, terwijl andere door de eigenaar kunnen worden ingesteld. Als je je eigen routine wilt programmeren, moet je ervoor zorgen dat de feeder compatibel is met je smartphone of tablet.

Is een handmatige of automatische voerbak beter voor mijn kat?

Katten hebben de neiging om hun eigen voerbak te kiezen en het kan moeilijk zijn om hun gewoonten te veranderen.

Het beste type voerbak voor uw kat hangt af van de persoonlijkheid, leeftijd en gezondheid van de kat. Wil je weten welk type beter is voor jouw huisdier, lees dan verder.

Wat zijn de verschillende soorten automatische kattenvoeders?

Soorten automatische kattenvoeders:

 • Automatische voedseldispensers: deze worden meestal gebruikt om voer voor huisdieren uit te geven, maar sommige worden ook gebruikt om water en lekkernijen af te geven. Ze komen in de vorm van een kom die meestal aan een muur of op de vloer wordt gemonteerd.
 • Automatische voerautomaten: deze zijn ontworpen om voedsel en water voor huisdieren af te geven. Het wordt vaak gezien als een handiger alternatief voor een automatische voerautomaat, omdat het overal in uw huis kan worden geplaatst.
 • Automatische voerbakken: deze zijn speciaal ontworpen voor katten en worden geleverd met een bak waarin u droogvoer of natvoer kunt plaatsen. De kom geeft dan met regelmatige tussenpozen de gewenste hoeveelheid voedsel af.

Wat is de beste leeftijd om een voerbak voor katten te kopen?

Dit is een simpele vraag die veel mensen zichzelf stellen voordat ze een kattenvoerbak kopen.

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat voor soort voerbak je zoekt. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit, moet u voor de dure gaan. Maar als u op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is het beter om voor de goedkopere te gaan.

De beste leeftijd om een voerbak voor katten te kopen, hangt af van wat uw behoeften zijn en wat voor soort voerbak u wilt.