Beste voederautomaat kat van 2023 (TOP10)

De 10 beste voederautomaat kat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Faroro 7L Voederautomaat Katten, Automatische Voerbak voor Kat en Hond met Timer Functie, Voederdispenser met Portiecontrole en 10s Spraakopname, tot 5 Maaltijden per Dag

 • 😾 【7L grote capaciteit】 De Faroro 7L automatische kattenvoerdispenser kan ongeveer 15 pond voedsel opslaan en kan kleine tot middelgrote honden en katten 15-21 dagen voeren. Als u uw voerbak niet te veel wilt onderhouden of u zich zorgen wilt maken dat uw huisdier honger zal lijden terwijl hij op vakantie is of 's avonds laat aan het werk is, dan is dit de perfecte keuze voor u.
 • đŸ¶ă€Flexibel en correct voedingsschema】Farolo kattenvoerdispenser kan 1-5 maaltijden per dag regelen, tot 39 porties per maaltijd. Niet alleen voor katten, maar ook voor honden of andere huisdieren. Het wordt ook geleverd met S (5 g per portie) en L (10 g per portie) propellers, die flexibele opties bieden voor dieren van verschillende grootte.
 • 👆 【Eenvoudig in te stellen en in te plannen】 De Faroro kattenvoerdispenser is ontworpen met een intuĂŻtief knoppenpaneel waarmee u eenvoudig de tijd en portiegrootte kunt instellen. Een transparante luchtdichte bovenklep boven het bedieningspaneel houdt eten vers en voorkomt dat foodie-vrienden per ongeluk op knoppen drukken.
 • ✅ 【Dubbele voeding】 Naast de meegeleverde voedingsadapter en USB-kabel ondersteunt deze kattenvoerautomaat ook drie D-batterijen (niet meegeleverd) als back-upbatterijen in geval van stroomuitval, waardoor uw huisdier continu van stroom wordt voorzien.
 • 🔊 【Herinnering voor opname van 10 seconden】 Houd de knop "MIC" ingedrukt totdat u een "piep" hoort en begin met het opnemen van een persoonlijk spraakbericht van 10 seconden. U kunt kiezen of u met elke geplande maaltijd wilt spelen om uw kat eraan te herinneren op tijd te eten. Uw huisdier kan uw liefde voelen, zelfs als u niet thuis bent.
Bestseller Nr. 2

Jutyum-voedingsmachine Cat 4L, Automatische feeder voor huisdieren, voedingsmachinehond, maximaal 9 porties/4 maaltijden per dag, anti-clog en dubbele voeding Cat Food Automat met kattenbalk en timer

 • Het gebruik van een kattenvoermachine heeft veel voordelen! Allereerst hoef je je geen zorgen te maken dat je harige vriend honger is als je te laat bent of niet thuis bent. Bovendien kan de bepaling van een voedingsplan helpen een gezond dieet te behouden en overmatig voedsel te voorkomen. Het is ook ideaal om uw huisdier met routine te houden en kan helpen bij training door consistente maaltijdtijden aan te bieden.
 • Regelmatige voeding: de voedermachine voor katten helpt u om uw huisdier regelmatig te voeden, 1-4 maaltijden per dag, tot 9 porties per maaltijd (6-10 g per portie, afhankelijk van de grootte van de feed). Het is een geweldige oplossing als je bezig bent, slaapt of van plan bent om een ​​tijdje weg te zijn van huis. U kunt ook huisdieren handmatig voeden als u een beloning of een extra maaltijd verdient.
 • 4 liter capaciteit: deze 4-liter droge voedingsdispenser heeft een grote capaciteit van 1,2 kg en kan uw kat of kleine hond tot 15-20 dagen voeden. Met zijn geweldige capaciteit hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw huisdier uithongert, zelfs als u niet thuis bent. De voedermachine voor Cat heeft een ontwerp met een stopcontact met een gesloten drankje, dat luchtdicht is en geen extra droger vereist.
 • Gemakkelijk te gebruiken: er is geen internet- of WLAN -verbinding nodig. De ingebouwde geheugenchip kan al uw voedingsprogramma's opslaan, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. Met het verwijderbare ontwerp kunt u regelmatig de binnenkant van de voedermachine reinigen en ervoor zorgen dat uw huisdier altijd een schone voedingsomgeving heeft. Zeg vaarwel tegen gecompliceerde technologie en verwelkom een ​​ongecompliceerde voedingsoplossing voor uw harige vriend!
 • Dubbele krachtmodus Deze voedingsmachinekippen kunnen worden bediend met een 5 V gelijke stroomadapter of 3AA-batterijen (niet opgenomen in de reikwijdte van de levering), zodat uw harige vriend altijd toegang heeft tot voedsel. Het kan maximaal 3 weken worden bediend bij de werking van de batterij. De adapter is de aanbevolen stroombron, maar de optie voor de werking van de batterij biedt extra flexibiliteit als er geen socket beschikbaar is.
Bestseller Nr. 3

Balimo Automatische voederautomaat voor katten en honden, kattenvoerautomaat met 10 seconden opnamefunctie en portiecontrole, tot 4 maaltijden per dag, 4 liter

 • 4 maaltijden per dag met 1-9 porties: deze voerdispenser voor katten heeft een timer voor voeding op het juiste moment, tot 4 maaltijden per dag met 1-9 porties (elk 7 g ± 2 g). Met de Balimo kattenvoerautomaat hoef je je geen zorgen meer te maken dat je schattige katten en honden door overvoeding zwaarlijvig worden.
 • 4 l hoge capaciteit: de Balimo 4 liter voederautomaat voor katten kan 1,2 kg huisdiervoer bewaren om volwassen katten en kleine honden tot 15-20 dagen lang te voeden. Zo kan je huisdier ook eten als je niet thuis bent en blijft het gezond en gelukkig als je op vakantie bent of lang werkt.
 • 10 seconden spraakopname: de Balimo kattenvoerautomaat kan een bericht van 10 seconden opnemen. Het wordt bij elke afgifte van eten afgespeeld. Als huisdieren je opname horen, rennen ze naar de voederautomaat om te genieten van een heerlijke lekkernij.
 • Dubbele stroomvoorziening: deze voederautomaat voor honden wordt gevoed door een 5 V DC-adapter. Je kunt 3 x D-batterijen als noodstroombron plaatsen. Stroomuitval kan worden gecompenseerd door een extra batterij. Zorg ervoor dat je huisdier regelmatig voedsel krijgt. Opmerking: 3 x D-batterijen zijn niet inbegrepen, gelieve zelf te kopen.
 • Eenvoudig te reinigen: deze automatische voerdispenser voor katten is gemakkelijk te demonteren voor eenvoudige reiniging. Je hoeft je geen zorgen te maken over resten van droog kattenvoer. De automatische cat feeder zorgt voor ontvochtiging om het voer fris en knapperig te houden.
Bestseller Nr. 5

Balimo Alex Automatische voederdispenser, 4 liter, voor katten en honden, 2.4 G wifi, intelligente voederautomaat voor droogvoer, 10s opnamefunctie en app-bediening, max.10 maaltijden per dag

 • 【 Brandwerend materiaal 】 Met de Balimo voederautomaat kun je de voedertijd van je huisdier via de app instellen. (Opmerking: ondersteunt alleen verbinding onder , HOOGWAARDIGE BESCHERMING)
 • 【 Geschikt voor de volgende gebruiksmogelijkheden – naar behoefte van huisdieren kunnen maximaal 10 maaltijden per dag worden ingesteld, maximaal 12 porties en elke portie bedraagt 7 ± 2 g. Het gebruik van deze voederdispenser voor katten voor een redelijke verdeling van voer kan maag- en obesitasproblemen bij huisdieren effectief verminderen.
 • De opname wordt tijdens het voeren automatisch afgespeeld en de tijd kan tot 10 seconden bedragen. Als je de stem van de eigenaar hoort, voelt het huisdier zich veilig en versterkt de emotionele binding tussen jou.
 • De kattenvoer ondersteunt 2 soorten voeding, de AC-adapter en de 3D-batterij. Ook na het uitschakelen behoudt de voederautomaat de vorige instellingen en hoeft hij niet te worden gereset. De ingebouwde infrarooddetector voorkomt overlopen van de voering en wordt niet geblokkeerd of lekt.
 • Makkelijk in gebruik: de Balimo kattenvoederautomaat heeft een afneembare kom en een dienblad, dat geschikt is voor de vaatwasser. 2 jaar garantie, zorgeloze klantenservice binnen 24 uur, die je tijdens het gebruik begeleidt.
Bestseller Nr. 6

WellToBe Automatische Voerbakken voor Honden en Katten, Voerautomaat voor Katten en Kleine en Grote Honden met Dubbele Voerbak,6 maaltijden per dag, Spraakrecorder (WIFI 2.4G)

 • 【Slimme voerinstellingen】De automatische voerautomaat ondersteunt apps voor IOS- en Android-besturingssystemen. Eerst maakt de automaat verbinding met wifi, daarna kan een voedingsschema worden ingesteld via de mobiele app om het apparaat op afstand te bedienen en je huisdier te voeren. Dit proces is eenvoudig en het voedingsschema kan bovendien direct op het apparaat worden ingesteld zonder dat er een netwerkverbinding nodig is.
 • 【4L standaard capaciteit】 De 4L kattenvoerdispenser kan 1,6kg dierenvoer opslaan en kan katten en kleine honden 15-20 dagen voeden. De standaard capaciteit zorgt ervoor dat je huisdier ook kan eten als je niet thuis bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je huisdier alleen thuis verhongert terwijl je op een korte vakantie bent of 's avonds laat moet werken.
 • 【Flexibele Maaltijdplanning】De kattenvoerdispenser kan geprogrammeerd worden voor maximaal 6 maaltijden per dag op geplande tijden, elke maaltijd bestaat uit 1 tot 48 porties van 0,28 oz (ongeveer 8 g) per portie, zodat je huisdier geholpen wordt om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen.Met dit apparaat hoeven huisdiereigenaren zich geen zorgen meer te maken dat hun schattige katten en honden zwaarlijvig worden door te veel eten.
 • 【10s Recording Reminder】Met de nieuwe opname-instellingen kun je tot 10s gepersonaliseerde gesproken herinneringen opnemen. Dit bericht wordt afgespeeld bij elke geplande etenstijd om je kat op tijd te roepen om te eten. Je kunt het gesproken bericht uitschakelen zodat je ongestoord kunt uitslapen tijdens een rustig weekend.
 • 【Dubbele Voeding】 WellToBe automatische kattenvoerdispenser wordt gevoed door AC adapter en door 4 type D batterijen. Zelfs als de stroomtoevoer onverwacht wordt onderbroken of als de adapter plotseling van het lichtnet wordt losgekoppeld, kan het apparaat blijven werken dankzij de batterijen. (Batterijen zijn NIET inbegrepen in de verpakking).
UitverkoopBestseller Nr. 8

PUPPY KITTY Voederautomaat voor katten en honden, 2,4 G wifi, intelligente kattenvoer-automaat met roestvrijstalen kom voor droogvoer, app-bediening, spraakopname, 1 - 10 maaltijden per dag

 • App-afstandsbediening: Puppy Kitty voederautomaat voor katten met app-afstandsbediening (alleen 2,4 G wifi). Je kunt je huisdieren overal en altijd met je mobiele telefoon (Android en iOS) voeden en de voergeschiedenis voor beheerscontrole volgen. Je kunt dagelijks tot 10 maaltijden instellen met 1 - 12 porties per maaltijd, 7 g ± 2 g per portie. Het apparaat kan via meerdere mobiele telefoons worden aangestuurd.
 • Vers bij elke hap: het afsluitbare schuifdeksel van de kattenvoer-automaat voorkomt dat je huisdieren stiekem extra voer krijgen. De ingebouwde droogmiddelzak houdt het voer fris en knapperig. De kom van voedselveilig roestvrij staal zorgt voor een gezonde en hygiĂ«nische voering en beschermt je huisdieren tegen uitslag op de kin.
 • Dubbele voeding: de automatische voederdispenser voor katten werkt op een 5 V-adapter of 3 D-batterijen. Het wordt aanbevolen om zowel batterijen als de adapter te gebruiken, zodat je huisdier ook bij een stroomuitval geen maaltijd mist. Het voederschema hoeft niet opnieuw te worden ingesteld als de stroomvoorziening is hersteld.
 • BPA-vrij en gemakkelijk te reinigen: voor de gezondheid van je huisdier zijn Puppy Kitty katten-voederautomaten en -accessoires BPA-vrij. Het tankdeksel, de tank en de voederbak van de voederautomaat zijn afneembaar voor grondige reiniging. De geavanceerde structuur van de automatische rotatie en het ontwerp van het schuine oppervlak van de uitlaatopening lossen het probleem van verstopping op.
 • Neem een etensoproep voor je huisdier op: houd de opnameknop op de voederautomaat ingedrukt om de opname van een spraakbericht 10 seconden te starten. Het dier kan je opname horen terwijl het voer wordt uitgegeven, alsof je in de buurt bent en je zou roepen dat het eten klaar staat.
Bestseller Nr. 9

HoneyGuaridan Voederautomaat 2 Katten, 6L Automatische Voerbak voor Kat en Hond, 6-288g per Maaltijd, Porties en Uren Programmeerbaar, 10s Spraakopname, tot 6 maaltijden per Dag

 • Aangepaste hoeveelheid en tijd: deze voederautomaat voor katten kan worden geprogrammeerd om tot 6 maaltijden per dag te geven, elke maaltijd bestaat uit 1 tot 24 porties van 5-6 g per porties droogvoer. Je kunt van de 12-uurs naar de 24-uurs klok wisselen. Als het apparaat geprogrammeerd is, wordt het voederschema permanent gevolgd, dankzij de batterijen, ook als het apparaat is uitgeschakeld.
 • Anti-blokkering design en dubbele stroomvoorziening: de unieke omkeermotor zal tegen de dispenserrichting draaien om te voorkomen dat het voer tijdens het uitdelen geblokkeerd blijft. De automatische kattenvoerdispenser wordt van stroom voorzien door een netadapter en 3 batterijen van het type D. In het geval van een stroomuitval zal de voederdispenser dankzij de 3 batterijen van het type D verder werken, zodat je huisdieren geen maaltijd missen. De batterijen zijn niet inbegrepen
 • Diefstalbeveiliging en langdurige opslag: huisdieren kunnen hun poten niet in het apparaat steken en droogvoer stelen. Het afsluitdeksel voorkomt dat huisdieren het deksel openen en het voer stelen. Bovendien voorkomt hij dat stof en vliegen in de voerbak komen. Voor langdurige opslag heeft het HoneyGuaridan team een box voor droogmiddelen toegevoegd
 • Doorzichtige voercontainer en eenvoudig te reinigen: dankzij de doorzichtige voerbak is het eenvoudig om het voerniveau te controleren. Op deze manier kan het reservoir altijd op tijd worden gevuld. De afneembare voerbak en de voederbak van roestvrij staal 304 kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en gereinigd
 • Premium aangepaste geluidsopname: de automatische huisdiervoerdispenser heeft een ingebouwde audiorecorder en een speaker om je huisdieren met een 10 seconden lang spraakbericht te roepen. Het gesproken bericht kan ook worden verwijderd, zodat je in het weekend ongestoord kunt slapen
UitverkoopBestseller Nr. 10

WellToBe Automatische Voerbakken voor Honden en Katten, Voerautomaat voor Katten en Kleine en Grote Honden met Dubbele Voerbak,6 maaltijden per dag, Spraakrecorder (2.4G Black Wifi)

 • 【Slimme voerinstellingen】De automatische voerautomaat ondersteunt apps voor IOS- en Android-besturingssystemen. Eerst maakt de automaat verbinding met wifi, daarna kan een voedingsschema worden ingesteld via de mobiele app om het apparaat op afstand te bedienen en je huisdier te voeren. Dit proces is eenvoudig en het voedingsschema kan bovendien direct op het apparaat worden ingesteld zonder dat er een netwerkverbinding nodig is.
 • 【4L standaard capaciteit】 De 4L kattenvoerdispenser kan 1,6kg dierenvoer opslaan en kan katten en kleine honden 15-20 dagen voeden. De standaard capaciteit zorgt ervoor dat je huisdier ook kan eten als je niet thuis bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je huisdier alleen thuis verhongert terwijl je op een korte vakantie bent of 's avonds laat moet werken.
 • 【Flexibele Maaltijdplanning】De kattenvoerdispenser kan geprogrammeerd worden voor maximaal 6 maaltijden per dag op geplande tijden, elke maaltijd bestaat uit 1 tot 48 porties van 0,28 oz (ongeveer 8 g) per portie, zodat je huisdier geholpen wordt om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen.Met dit apparaat hoeven huisdiereigenaren zich geen zorgen meer te maken dat hun schattige katten en honden zwaarlijvig worden door te veel eten.
 • 【10s Recording Reminder】Met de nieuwe opname-instellingen kun je tot 10s gepersonaliseerde gesproken herinneringen opnemen. Dit bericht wordt afgespeeld bij elke geplande etenstijd om je kat op tijd te roepen om te eten. Je kunt het gesproken bericht uitschakelen zodat je ongestoord kunt uitslapen tijdens een rustig weekend.
 • 【Dubbele Voeding】 WellToBe automatische kattenvoerdispenser wordt gevoed door AC adapter en door 4 type D batterijen. Zelfs als de stroomtoevoer onverwacht wordt onderbroken of als de adapter plotseling van het lichtnet wordt losgekoppeld, kan het apparaat blijven werken dankzij de batterijen. (Batterijen zijn NIET inbegrepen in de verpakking).

Het kiezen van de beste kattenvoerbak voor je kattenvriend kan een uitdaging zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een goede feeder, zoals grootte, kosten en duurzaamheid.

Dit artikel helpt u bij het kiezen van de beste optie voor uw kat met een overzicht van enkele van de meest populaire soorten voerbakken op de markt.

Het kiezen van het juiste type voerbak is belangrijk omdat katten verschillende voedingsbehoeften hebben. Sommigen hebben droogvoer nodig, anderen hebben natvoer nodig en weer anderen geven de voorkeur aan rauw vlees of vis.

Er zijn veel soorten voerbakken voor katten. Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste voor uw kat.

Bedenk wat je budget is en waar je het voor nodig hebt. Als u een klein budget heeft, is een handmatige invoer wellicht de beste optie voor u. Als u echter een groter budget heeft of iets nodig heeft dat geautomatiseerd is, is een automatische feeder misschien de betere optie.

Als u meerdere katten in uw huishouden heeft, overweeg dan hoeveel ruimte ze innemen en hoe ze op elkaar kunnen reageren als ze tegelijkertijd eten.

Als het gaat om het kiezen van een feeder, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoop doet. Deze omvatten: grootte, kosten en garantie. We geven ook enkele tips voor het kiezen van de beste kattenvoeder op basis van uw behoeften en budget.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een automatische kat feeder?

Automatische kattenvoeders kunnen eigenaren helpen met de tijdrovende taak van het voeren van hun katten. Ze kunnen ook helpen het risico van onbedoelde overvoeding te verminderen en een betere kwaliteit van leven voor uw huisdier te bieden.

Voordelen van het gebruik van een voerautomaat:

– Verminder het risico op onbedoelde overvoeding

– Zorg voor een betere kwaliteit van leven voor uw huisdier

Hoeveel kosten automatische kattenvoeders?

De kosten van automatische kattenvoeders zijn vaak een zorg voor eigenaren van gezelschapsdieren. Met zoveel verschillende merken en modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten wat de beste prijs is.

Sommige automatische kattenvoeders zijn betaalbaarder dan andere, maar ze hebben allemaal hun voor- en nadelen.

De kosten van een automatische kattenvoeder zijn afhankelijk van het model dat u kiest en de kenmerken ervan. Sommige kunnen worden gekocht voor minder dan 100 euro, terwijl andere bijna 1000 euro kosten.

Wat is de beste voerautomaat voor de behoeften van mijn kat?

De beste voerautomaat voor de behoeften van uw kat is er een die gemakkelijk schoon te maken is en een grote verscheidenheid aan voeropties heeft. Het moet uw kat ook van vers water kunnen voorzien, evenals een kattenbak.

Sommige automatische feeders hebben geprogrammeerde routines, terwijl andere door de eigenaar kunnen worden ingesteld. Als je je eigen routine wilt programmeren, moet je ervoor zorgen dat de feeder compatibel is met je smartphone of tablet.

Is een handmatige of automatische voerbak beter voor mijn kat?

Katten hebben de neiging om hun eigen voerbak te kiezen en het kan moeilijk zijn om hun gewoonten te veranderen.

Het beste type voerbak voor uw kat hangt af van de persoonlijkheid, leeftijd en gezondheid van de kat. Wil je weten welk type beter is voor jouw huisdier, lees dan verder.

Wat zijn de verschillende soorten automatische kattenvoeders?

Soorten automatische kattenvoeders:

 • Automatische voedseldispensers: deze worden meestal gebruikt om voer voor huisdieren uit te geven, maar sommige worden ook gebruikt om water en lekkernijen af te geven. Ze komen in de vorm van een kom die meestal aan een muur of op de vloer wordt gemonteerd.
 • Automatische voerautomaten: deze zijn ontworpen om voedsel en water voor huisdieren af te geven. Het wordt vaak gezien als een handiger alternatief voor een automatische voerautomaat, omdat het overal in uw huis kan worden geplaatst.
 • Automatische voerbakken: deze zijn speciaal ontworpen voor katten en worden geleverd met een bak waarin u droogvoer of natvoer kunt plaatsen. De kom geeft dan met regelmatige tussenpozen de gewenste hoeveelheid voedsel af.

Wat is de beste leeftijd om een voerbak voor katten te kopen?

Dit is een simpele vraag die veel mensen zichzelf stellen voordat ze een kattenvoerbak kopen.

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat voor soort voerbak je zoekt. Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit, moet u voor de dure gaan. Maar als u op zoek bent naar een betaalbare optie, dan is het beter om voor de goedkopere te gaan.

De beste leeftijd om een voerbak voor katten te kopen, hangt af van wat uw behoeften zijn en wat voor soort voerbak u wilt.