Beste vochtmeter van 2023 (TOP20)

Vochtmeters zijn een van de belangrijkste hulpmiddelen voor tuiniers. Ze helpen hen te bepalen of ze hun planten water moeten geven of niet.

De beste vochtmeter moet nauwkeurige metingen kunnen geven en gemakkelijk te gebruiken zijn. Het moet ook duidelijke instructies en een garantie hebben.

In dit artikel bespreken we hoe u de beste vochtmeter voor uw behoeften kiest en hoe u enkele veelgemaakte fouten bij het gebruik ervan kunt voorkomen.

De 20 beste vochtmeter beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Brennenstuhl Vochtmeter MD (Vochtigheidsmeter voor hout/wanden/bouwmateriaal, met LCD Display) Antraciet/Geel

 • Robuuste, handige vochtmeter voor het bepalen van het vochtgehalte aan het oppervlak van hout of bouwmaterialen zoals beton, baksteen, dekvloer, gipsplaat, behang, enz.
 • Vochtigheidsmeter met praktische "Hold"-functie maakt meting zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk
 • Meetbereik van 5 -50% voor hout, 1,5 - 33% voor bouwmaterialen
 • Meter met automatische uitschakeling ca. 3 minuten na laatste gebruik
 • Houtvochtmeter met LCD-display (geleverd zonder batterij) en beschermkap ter bescherming van de meetpennen
Bestseller Nr. 2

XLUX Vochtigheidsmeter, bodemvochtigheidsmeter, hygrometer voor de tuin en de landbouw, bodemtester, geen batterijen nodig

 • GARANTIE: Tevredenheidsgarantie en klantenservice binnen 24 uur service. Als je vragen hebt - neem dan contact met ons op - ontvang 18 maanden gratis vervangingsgarantie.
 • Vochtigheidssensor: meet vocht van de aarde met de XLUX vochtsensor voor de grond. Je planten groeien gezond en sterk (gebruik het niet om water direct te testen).
 • Eenvoudig te bedienen: druk gewoon het meetinstrument in de grond en je kunt de waarde aflezen. Geen batterijen of stroomvoorziening nodig, gewoon aansluiten en aflezen.
 • Geschikt voor binnen en buiten: je hoeft nooit meer het vochtgehalte te raden. Nu weet je wanneer je de tuin water moet geven en bloemen en planten binnen en buiten moet gieten.
 • Minder schade: enkele sonde, minder schade aan de wortels, graaft na de test niet te veel aarde uit.
Bestseller Nr. 3

Proster Pinloze vochtmeters met achtergrondverlichting LCD-scherm Niet-invasieve vochtmeter detecteert tot 3/4 inch onder oppervlak voor niet-destructieve vochtdetectie Wallboard metselwerk hardhout en naaldhout

 • 【Pinloze houtvochtmeters】 De vochtmeter wordt geleverd zonder pennen, beschermt uw muur en houten meubels tegen schade en berekent hun vochtgehalte. Kan verdachte watervlekken controleren met een vochtmeetapparaat rond het huis.
 • 【4 meetmodus】 Geschikt voor het meten van muur, metselwerk, zacht hout en hard hout. Kies het juiste patroon voordat u vocht test.
 • 【Met geluids- en lichtalarm】 Luister naar de hoge toontonen om u een nauwkeurige lezing te geven over waar vocht het meest geconcentreerd is of zie snel met behulp van de driekleurige led-vochtindicator
 • 【Detectiediepte】Tot 19 mm, de diepte is dieper dan het sondetype. Inspecteer moeilijk te vinden waterlekkage onder het tapijt en de ondervloer. Houd voor nauwkeurige meetgegevens het sensorpaneel van de houtvochtmeter dicht bij het te meten object.
 • 【Eenvoudig te lezen】 Vochtmeter heeft een groot LCD-scherm met achtergrondverlichting en een 3-kleuren led-staafgrafiek, houd-knop, automatische uitschakelfunctie, alarm buiten bereik en lage batterij, 9v batterij inbegrepen. Een opbergtas voor Easy Store en Carry.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Vochtigheidsmeter: houtvochtigheidsmeter met 4 modi en grootbeeldweergave, vochtmeter detector pin-type houtvochtigheidsmeter, vochtmeter voor hout, brandhout, muren, bouwmaterialen

 • 4 modi: de vochtmeter maakt het mogelijk om te schakelen tussen verschillende modi voor 4 houtgroepen, waardoor de meting nauwkeuriger wordt. Ontworpen met hout, bouw- en papiermateriaal om aan al je behoeften te voldoen.
 • Zeer gevoelige metalen sonde: 2 zeer gevoelige naalden met metalen punt kunnen in het hout doordringen om de hoogste nauwkeurigheid van de vochtmeting te garanderen.
 • Groot beeldweergave: onze digitale vochtmeter beschikt over een groot, gemakkelijk afleesbaar led-display met achtergrondverlichting en houdt de knop bevriest meetwaarden en schakelt automatisch uit als er binnen 15 minuten geen knop wordt ingedrukt.
 • 【Geef je een comfortabele gebruikservaring】Vochtmeter Het ergonomische ontwerp van de handgreep en de beschermende afdekking die gemakkelijk met de hand kan worden geopend, de batterij kan gemakkelijk zonder schroevendraaier worden vervangen.
 • Breed toepassingsgebied: anti-schimmel voor hout, brandhout, baksteen, papier enz. De vochtmeter is een geweldig hulpmiddel voor huiseigenaren, houtbewerkers, vloerleggers en inspecteurs. Het is ideaal voor gebruik in houtbewerking, in de bouw, in de landbouw en bij het leggen van vloeren.
UitverkoopBestseller Nr. 5

ThermoPro TP357 Kamerthermometer, thermometer-hygrometer, Bluetooth 80m, digitaal, met app, luchtvochtigheidsmeter met smiley-aanduiding en grafiek

 • Bluetooth-bereik: 80 meter. De met thermometer en hygrometer gecombineerde kamerthermometer biedt een bluetooth-bereik van 80 m, zodat je het binnenklimaat van de babykamer of wijnkelder ook in de woonkamer kunt bewaken.
 • Zeer nauwkeurige meting: Temperatuurweergave van -20 tot 60 graden Celsius met een afwijking van ca. 0,5 graden Celsius. De luchtvochtigheid wordt van 10 tot 99% RH (tolerantie 2%) en door een smiley visueel weergegeven. De meetwaarden worden om de 10 seconden automatisch bijgewerkt dankzij de ingebouwde gevoelige sensoren.
 • Innovatieve app: De ThermoPro-sensorapp ondersteunt aansluiting en gegevenstracking van maximaal 20 luchtvochtigheidsmeters. Bewakingsfunctie: Gewoon het gewenste minimum en maximum voor temperatuur en luchtvochtigheid instellen. Je krijgt dan een melding wanneer de meetwaarden het ingestelde bereik overschrijden.
 • Gegevensgrafiek van 1 jaar: Met de ThermoPro-sensorapp kun je de klimaatveranderingen van de ruimte over 1 jaar via een overzichtelijke grafiek volgen.
 • Compact ontwerp: Op het gemakkelijk afleesbare display wordt de gemeten vochtigheid ook door een smiley weergegeven. Dankzij de praktische uitklapbare tafelstandaard of de ophangmogelijkheid voor wandmontage kun je de hygrometer eenvoudig en gemakkelijk thuis of op kantoor installeren.
Bestseller Nr. 6

coczow Vochtmeter, vochtmeter met batterij en lcd-display, geschikt voor de snelle bepaling van het vochtgehalte van ruw hout, papier, multiplex, gipswanden, vloeren, enz.

 • Nauwkeurige en snelle metingen: ontdek verborgen waterlekken. De PEAKMETER vochtmeter heeft 2 uiterst precieze pinnen die het testoppervlak binnendringen om snel het vochtgehalte te meten en zo een schatting te maken van de potentiële vochtgroei in het hele huis.De PEAKMETER vochtmeter is het ideale instrument om vocht te meten!
 • Professionele houtvochtigheidsmeter: Onze vochtigheidsmeter is een uitstekend hulpmiddel voor fabrikanten, vloerleggers, inspecteurs en houtleveranciers om snel en eenvoudig het vochtgehalte (% MC) te meten. U kunt snel zien of het vochtgehalte laag (5-12%), gemiddeld (12-17%) of hoog (17-60%) is. Het controleren van het vochtgehalte voorkomt dat hout gaat scheuren en kromtrekken.
 • De PM6811A vochtmeter is ideaal voor houtbewerking, bouw, agrarische restauratie en installatie van vloeren. Meet het vochtgehalte van houtproducten zoals hardhouten vloeren, kasten, meubels, timmerhout, latten, balken, multiplex, panelen, compositieplaten, raamkozijnen, timmerhout uit de bosbouw, gewalst timmerhout, bouwmaterialen en meer.
 • Gebruiksvriendelijk: met LCD-achtergrondverlichting, de kleur van de achtergrondverlichting is verdeeld in drie soorten, respectievelijk groen, geel en rood, die de waterinhoudsratio van verschillende meettypes aangeven. HOLD-functie, MAX/MIN-vochtigheidsmeetfunctie en 5-minuten automatische uitschakelfunctie zonder voeding.
 • Waarom kiezen voor de PEAKMETER houtvochtigheidsmeter: LED-displayfunctie, groot meetbereik (hout: 2,0%-75,0%. Bouwmaterialen: 1,5-30%), robuuste roestvrijstalen naald, automatische uitschakelfunctie (5 minuten), thermische isolatie, lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. Krijg professionele, nauwkeurige resultaten met de PEAKMETER houtvochtigheidsmeter.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Stanley 077030 Vochtmeter

 • Geeft vochtmeting op basis van elektrische weerstand over 2 pinnen
 • LCD-scherm met staafdiagram met twee metingen
 • Meet vocht in hout van 6-44 procent
 • Meet vocht in metselwerk (mortel, beton, pleisterwerk) van 0,2 - 2,0 Procent
 • Twee detectiepennen (8 mm lengte) om te lokaliseren in materiaal dat wordt getest
Bestseller Nr. 8

TROTEC BM31 Vochtmeter (5-40 mm), voor het meten van schimmel, voor de muur, vloer, meetinstrument voor binnenruimte

 • De BM31 is een elektronische vochtindicator, waarmee snel en eenvoudig vocht dicht onder het oppervlak in verschillende materialen kan worden opgespoord en vochtverdeling in wand, vloer of plafond tijdsbesparend kan worden gelokaliseerd.
 • Door het diëlektrische meetproces, gebeurt de vochtindicatie absoluut beschadigingsvrij, er hoeven geen elektroden of sonden in het meetgoed te worden gebracht.
 • De BM31 is niet alleen direct klaar voor gebruik, maar overtuigt ook tijdens de meting door korte reactietijden en toont de gebruiker naast de actuele directe waarde met een druk op de knop behulpzame aanvullende informatie, zoals minimale en maximale waarden op het goed afleesbare display met achtergrondverlichting. Bovendien kan de momentele meetwaarde via de hold-functie worden vastgehouden.
 • Met de BM31 is niet alleen een snelle indicatie van de meest uiteenlopende materiaalvochtigheidswaarden dicht onder het oppervlak mogelijk, hij is ook zeer geschikt voor het voorinspectie van de gebruiksgereedheid van bouwmaterialen bij CM-metingen.
 • Ontwikkeling, ontwerp, productie: 100 % Trotec / Snelle en beschadigingsvrije indicatie van vochtverdeling dicht onder het oppervlak / Handig voorinspectie-apparaat voor CM-metingen / Minimale waarde-, maximale waarde- en hold-functie / Automatische functie- en batterijtest / Direct te gebruiken / Optimale prijs-/prestatieverhouding / Verlicht display / Uitschakelautomaat / Voor de praktijk geoptimaliseerd Duits industrieel ontwerp – wettelijk beschermd
Bestseller Nr. 9

DURFICST vochtmeter met kleur-LCD en akoestisch alarm, geschikt voor alle bouwmaterialen, hout, muren, gips, metselwerk, 20-40 mm analysediepte

 • Eenvoudig te gebruiken: de penloze vochtigheidsmeter kan automatisch worden gekalibreerd en de meting in slechts 3 seconden door op MEAS te drukken na het inschakelen, met akoestische alarmfunctie (alarmbereik kan handmatig worden ingesteld) en drie gekleurde analoge balken, het kleurenscherm is zeer mooi en gemakkelijk te lezen, en kan MAX/MIN-waarde tegelijkertijd weergeven.
 • § 【Onbreekbare meting】Zonder elektroden of sondes in het te meten materiaal kunnen de hoogfrequente golven van de vochtmeter ongeveer 40 mm in het metselwerk doordringen, en de vochtmeting beschadigt het oppervlak van het object niet. De bolvormige sonde bedekt een groot meetbereik zonder sporen achter te laten zonder sporen achter te laten, zodat het eenvoudig is om het vochtgehalte in hoeken, oneffen oppervlakken en rond plinten te meten.
 • Nauwkeurige meting: de vochtmeter met zeer nauwkeurige legering sonde en hoogwaardige verwerkingschip, nauwkeurige meting, snelle respons, meetbereik tot 0,0-100,0, resolutie: 0,1%.
 • §【Breed toepassingsgebied】De vochtmeter is geschikt voor het testen van het vochtgehalte van hout en bouwmaterialen (zoals wandplaten, leisteen, tegels, karton, gips, beton en mortel), en voor het repareren van lekken, het testen van het vochtgehalte van slaapkamermuren, vloertegels of caravans, enz. Het kan je helpen om schimmel snel te herkennen en het bouwmateriaal van je huis of woning te beschermen. Let op: er kan geen metaal worden gemeten.
 • Comfortabel en duurzaam: de behuizing van de vochtmeter is bekleed met zacht rubber, zodat hij aangenaam aanvoelt en bestand is tegen vallen. Let op: houd het onderste deel van het meetinstrument zo ver mogelijk bij het meten, anders kan het vocht in je hand de meetresultaten beïnvloeden. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen u helpen.
Bestseller Nr. 10

ThermoPro TP50 Digitale thermo-hygrometer, binnenthermometer, kamerthermometer met registratie en binnenklimaat-indicator voor klimaatregeling

 • Nauwkeurige meting en snelle actualisatie: het combiapparaat van thermometer en hygrometer levert een temperatuurmeetresultaat tussen -50 °C tot 70 °C, dat naar keuze in °C of °F plaatsvindt. Het meetbereik van de luchtvochtigheid ligt tussen 10% tot 99%. De meetwaarden worden dankzij de ingebouwde gevoelige sensoren elke 10 seconden automatisch bijgewerkt.
 • Innovatieve binnenklimaatindicator: op de luchtvochtigheidsmeter wordt de huidige vochtigheid ook in schattige symbolen weergegeven. Bij het te vochtig of te droog binnenklimaat is de smiley ongelukkig, waardoor je je eenvoudig informeert over handelingsbehoeften voor het beheersen van de binnenklimaat.
 • Maximum- en laagste opname: met de compacte kamerthermometer worden de maximum- en laagste meetwaarden sinds de laatste resetten automatisch opgeslagen. Laat de klimaatverandering in de ruimte eenvoudig in het oog houden.
 • Twee montageopties: naast een uitklapbare standaard heeft deze luchtvochtigheidsmeter ook een magneet aan de achterkant om hem bijvoorbeeld eenvoudig aan de koelkast te bevestigen.
 • Universeel inzetbaar: een ideaal binnenklimaat heeft een positief effect op ons welzijn en gezondheid. Dankzij het compacte ontwerp en elke montage kan de kamerthermometer in elke ruimte zijn plaats vinden: praktisch voor klimaatbewaking thuis of op kantoor.
UitverkoopBestseller Nr. 11

ThermoPro TP49-3 Digitale Kamerthermometer Binnenshuis Hygrometer Mini Temperatuurmonitor Vochtigheidsmeter Voor Thuiskantoor Luchtcomfort Thermo Hygrometer

 • Comfort niveau indicator: De kamerthermometer beschikt over 3 soorten glimlach-iconen, die de verschillende niveaus van temperatuur en vochtigheid tegelijkertijd weergeven, het stelt je in staat om de gezondheid van de leefomgeving thuis en het comfortniveau, nat, comfortabel,of droog, in één oogopslag in de gaten te houden
 • Nauwkeurige en snelle respons: De luchtthermometer zorgt ervoor dat de luchtstroom door de ventilatieopeningen stroomt en geeft je snelle en nauwkeurige data, het meet het temperatuurbereik van -50 graden Celsius tot 70 graden Celsius en vochtigheidsbereik van 10 tot 99 relatieve vochtigheid, dus je kunt de verwarming of luchtbevochtiger instellen op basis van de temperatuur- en vochtigheidswaarden
 • Gemakkelijk af te lezen: De grote duidelijke cijfers van de kantoorthermometer zijn gemakkelijk af te lezen vanaf het LCD-scherm; Bovendien heeft het een standaard, een magneetbevestiging en een montagesleuf aan de achterkant, waardoor je het praktisch overal kunt plaatsen; Temperaturen kunnen weergegeven worden in Fahrenheit of graden; Wat een handige monitor voor het regelen van de binnentemperatuur of luchtvochtigheid
 • Laag stroomverbruik: Dankzij het display met lage energiegebruik functioneert de kamertemperatuurmonitor minimaal anderhalf jaar, vanwege het combineren van vochtigheidsdisplay en luchtcomfort-indicator, ben je tegelijkertijd op de hoogte van het vochtgehalte en de temperatuur van de kamer
 • Snelle beeldverversing: Digitale binnenthermometer ververst het beeldscherm elke 10 seconden om je op de hoogte te houden van de laatste veranderingen in temperatuur- en vochtigheidswaarden
UitverkoopBestseller Nr. 12

Bosch Home and Garden vochtmeter UniversalHumid (nauwkeurige resultaten dankzij selectie van houtgroep en verkeerslicht-LED voor eenvoudige interpretatie)

 • Snelle meting: Controleer het vochtgehalte van hout met pintypegebaseerde detectietechnologie als hulpmiddel voor de gebruiker; pinnen worden eenvoudig in het hout gedrukt
 • Gebruik met diverse houttypen: Nauwkeurigere resultaten door de mogelijkheid om tussen twee verschillende houtgroepen te kiezen; de meegeleverde sticker met enkele voorbeelden voor elke houtgroep in 12 talen kan op de meter worden bevestigd
 • Comfortabel en eenvoudig gebruik: Beoordeel de meetresultaten via de verkeerslicht-LED voor de actuele meting: rood licht – afgeraden voor gebruik, geel – problematisch, en groen – gereed voor gebruik
 • Eenvoudige bediening met 2 knoppen: Knop voor houtkeuze voor de selectie van de houtgroep, meetknop om de meter in en uit te schakelen en om de actuele meting op het display op te slaan
 • Breed toepassingsspectrum: Voordat openhaardhout wordt verbrand, parketvloer wordt gelegd, meubels worden geconstrueerd, voor schimmelpreventie en nog veel meer
Bestseller Nr. 13

XLUX Bodemvochtmeter met lange sonde voor diep gebruik, waterindicatorsensor, hygrometer voor buiten, binnen, grote potplanten, bloembollen, tuinieren, landbouw

 • Lange sonde voor diep gebruik: 14 cm langer dan gewone sondes. Ontworpen voor diepere bloempotten of dieper gebruik in de tuin.
 • Gemakkelijk af te lezen: Duidelijke en grote wijzerplaat, inclusief tien schalen, erin steken en aflezen.
 • Minder schade: Enkele sonde, minder schade aan de wortels, na de test woelt hij niet te veel grond om.
 • Hoe te gebruiken: Steek de vochtmeter gewoon in de grond en je krijgt direct het testresultaat. Help je planten gezond en sterk te groeien.
 • Belangrijke tips: 1 . Gebruik het nooit om water of andere vloeistof te testen. Alleen ontworpen voor het testen van grond. 2. Veeg na gebruik de sonde schoon.
Bestseller Nr. 14

DURFICST vochtmeter, 3-inch HD-kleuren-grootbeeld-vochtmeter met stoffen zak, 20-40 mm diepteanalyse vochtmeter, voor alle bouwmaterialen, hout, muur, gips, metselwerk

 • ♣【100% destructieve meting】: de DURFICST vochtmeter aan de muur zendt een hoogfrequente golf uit, die ca. 40 mm in het metselwerk doordringt en de vochtmeting beschadigt nooit het oppervlak van het object. Met de kogelsonde kunnen gebruikers probleemloos in nauwe gebieden meten zonder sporen achter te laten en het vochtgehalte in hoeken, oneffen oppervlakken en rond plinten probleemloos meten.
 • ♣【Automatische kalibratie & zeer nauwkeurige meting】: druk op de "MEAS"-knop nadat de DURFICST-houtvochtigheidsmeter is ingeschakeld, en je hoeft slechts 3 seconden te wachten om de automatische kalibratie te voltooien en de meting te starten. De vochtmeter met zeer nauwkeurige legering en hoogwaardige verwerkingschip, nauwkeurige meting, snelle reactie, meetbereik tot 0,0-1 00,0, Resolutie: 0,1%.
 • ♣【3-inch HD-kleurenscherm】: de vochtmeter voor muren is uitgerust met een 3-inch HD-kleurenscherm met drie gekleurde analoge balken en toont de status "DRY", "RISK" en "WET" door "groen", "geel" en "rood", die zeer mooi en intuïtief is en zeer gemakkelijk af te lezen bij weinig licht.
 • ♣【Breed toepassingsgebied】: geschikt voor het controleren van het vochtgehalte van hout en bouwmaterialen zoals wandplaten, leisteen, tegels, karton, gips, beton en mortel en voor het repareren van waterlekken, het controleren van het vochtgehalte van slaapkamerwanden, vloertegels of caravans enz. De vochtmeter helpt je om schimmel snel te herkennen en de bouwstof van je huis of woning te beschermen.
 • ♣【Comfortabel en gemakkelijk te dragen】: de zijkant van de vochtmeter is ingebed met zacht rubber, dat aangenaam aanvoelt. Er zit een stoffen tas in de verpakking, die comfortabeler te dragen en op te bergen is. Houd er rekening mee dat je bij het meten probeert het onderste deel van het meetinstrument vast te houden, anders kunnen natte handen de meetresultaten beïnvloeden. Metalen kunnen niet worden gemeten!
Bestseller Nr. 15

Vochtdetector Vochtmeter MESTEK Hout Vochtigheidsmeter Omgevingstemperatuur en Vochtigheid LCD-scherm Hoorbaar alarm Digitaal voor Muur Vloer Meetinstrument Bouwmaterialen Gipsplaat met AAA Batterij

 • 【Vochtmeter】Het is uitgerust met geïmporteerde sensoren, niet-destructieve detectie van vochtigheid en meting van vochtigheid via de sensor aan de achterkant. Het test verschillende materialen zonder schade door het verzenden en ontvangen van hoogfrequente elektromagnetische golfsignalen naar het meetmateriaal, voor een snelle en niet-destructieve vochtmeting, en lokaliseert de vochtverdeling in muren, vloeren of plafonds. Hoge meetnauwkeurigheid: 4%.
 • 【Intelligente Apparatuur】 De hygrometer heeft een groot LCD-kleurenscherm en een analoge kleurenweergavebalk, waardoor de visualisatie van de meetresultaten gemakkelijker te begrijpen is. Wanneer de vochtigheid van het hout tot 17% is, zal het instrument automatisch alarmeren en wanneer de vochtigheid van de muur 70% overschrijdt, zal het automatisch alarmeren. Als het alarm afgaat, piept het instrument en geeft de weergavebalk op het scherm het rode gedeelte weer.
 • 【Multifunctioneel】 Vergeleken met andere hygrometers kan deze hygrometer de omgevingstemperatuur en vochtigheid detecteren, en voegt hij ook de functie van temperatuur-℃/℉-weergave toe volgens de voorkeur van de gebruiker. Eenvoudig te gebruiken - automatische kalibratie. Met data hold-functie en one-key reset-functie, kan het de huidige meetwaarde registreren voor eenvoudige opname en detectie. Automatische uitschakeling in 10 minuten om de batterij te sparen.
 • 【Meting En Gebruik】De hygrometer heeft vier meetmodi: SOFTWOOD HARDWOOD DRY WALL MASONRY-modus. Kan worden gebruikt voor het meten van alle soorten steen, hout, beton, cement, papier, stacaravans, caravans. Het geeft een snelle en niet-destructieve indicatie van de vochtverdeling in de buurt van oppervlakten en is een uitstekend hulpmiddel voor huiseigenaren, timmerlieden, vloerinstallateurs en inspecteurs om verborgen problemen te identificeren.
 • 【Je Krijgt】: EEN MESTEK houtvochtigheidsmeter, schroevendraaier, batterijen en instructies. Snel antwoord binnen 24 uur, 2 maanden onvoorwaardelijk retourbeleid en 24 maanden garantieondersteuning. Als u niet 100% tevreden bent met de vochtmeter, neem dan contact met ons op en we zullen proberen eventuele problemen op te lossen totdat u tevreden bent.
Bestseller Nr. 16

MAKA 2 in 1 vochtmeter - Geschikt voor alle bouwmaterialen, hout, muren, pleisterwerk, metselwerk - 5-25 mm analysediepte - Inclusief batterijen

 • [NAUWKEURIGE DESTRUCTIEVE EN NIET-DESTRUCTIEVE METING] De Maka vochtmeter bied twee opties om vocht te meten: een zeer nauwkeurige meting met de elektroden en een non destructieve meting met de scanner op de achterkant.
 • [BREED INZETBAAR] De wandvochtdetector kan worden gebruikt om vocht te detecteren in allerlei materialen, zoals metselwerk, gips, hout, beton, cement, campers en caravans. Met de handige hold-functie en het verlichte display kun je zelfs op lastige plekken meten.
 • [ALLE BENODIGDE FUNCTIES] Met een meetdiepte van 2-25 mm biedt de meter nauwkeurige resultaten, duidelijk afleesbaar op het verlichte LCD-scherm. Let op: de vochtmeter kan niet door niet-poreuze materialen meten, zoals bijvoorbeeld melamine, tegels en metalen.
 • [VOORKOMEN VAN SCHADE] Verdachte vlekken op vloer of muur? Gebruik de Maka vochttester voor snelle lekkagedetectie en voorkom onnodige reparatiekosten. Meet ook de vochtigheid voor het afwerken van een muur, zodat je zeker bent dat behang en egaline goed hechten!
 • [COMPLEET GELEVERD] In de verpakking vind je de vochtigheidsdetector, twee AAA batterijen, een handige opberghoes, en een Engelse handleiding. De Nederlandse, Duitse en Franse handleidingen zijn beschikbaar op Makameten.nl.
Bestseller Nr. 17

Vochtdetector Vochtmeter MESTEK Vochtigheidsmeter 5-40mm LCD-scherm Hoorbaar alarm Digitaal voor Muur Vloer Meetinstrument Bouwmaterialen Gipsplaat

 • 【Professionele en nauwkeurige, niet-destructieve meting】 De vochtmeter met hoge precisielegeringssonde en hoge prestaties verwerkingschip, nauwkeurige meting, snelle reactie, meetbereik tot 0.0-100.0. Met data hold functie. Zonder elektroden of sondes in het te meten materiaal te plaatsen, kunnen de hoogfrequente golven van de vochtmeter ongeveer 40mm in het metselwerk doordringen en zal de vochtmeting het oppervlak van het object niet beschadigen.
 • 【Gemakkelijk te gebruiken】 Meetdiepte: MAX. 40mm wanddiepte. Enkele puntmeting kan MAX/MIN waarde tegelijkertijd weergeven. Natte en droge alarmfunctie-WET/RISICO/DRY, kan de alarmdrempel automatisch volgens gebruikersvereisten worden ingesteld. Gebruik de "MEAS"-knop voor kalibratie na het inschakelen. De hold-functie kan worden gebruikt om de huidige meting vast te leggen.
 • 【Brede toepassingen】 De wandvochtdetector kan worden gebruikt om allerlei soorten metselwerk, gips, hout, beton, cement, huizen, campers en caravans te meten. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen kun je het nog steeds gebruiken om te meten. Het is een uitstekend hulpmiddel voor huiseigenaren, bouwers, timmerlieden en tuinders, om lekken en problemen met het binnendringen van water te detecteren. Opmerking: Dit product kan geen metalen meten.
 • 【Professionele zichtbaarheid】 De vochtige vochtzoeker beschikt over een groot LCD-kleurendisplay en een analoge kleurenweergavebalk om metingen intuïtiever te maken, alarm met laag vermogen en automatische uitschakeling na 30 minuten zonder bediening.
 • 【Geen zorgen】Het uiterlijk heeft een zachte rubberen coating, die bestand is tegen vallen en duurzaam. Snelle reactie binnen 24-uur en 24-maanden garantieondersteuning. Accessoires: opbergtas, schroevendraaier, batterijen en instructies. Als er een probleem is met onze vochtmeter, neem dan contact met ons op en we zullen eraan werken, om alle problemen op te lossen.
UitverkoopBestseller Nr. 18

Houtvochtigheidsmeter, brandhout, vochtmeter met batterij, vochtmeter, voor muur en hout, voor hout, brandhout, muren, dekvloer (oranje)

 • Meet de luchtvochtigheid en verborgen schade: een vochtmeter is een geweldig hulpmiddel voor huiseigenaren, houtbewerkers, vloerleggers en inspecteurs. Huiseigenaren en professionals vertrouwen op hygrometers om verborgen problemen te detecteren en potentieel dure reparaties te voorkomen.
 • 4 modi: de vochtmeter maakt het schakelen tussen verschillende modi voor 4 houtgroepen mogelijk, waardoor de meting nauwkeuriger wordt. Ontworpen met hout, bouw- en papiermateriaal om aan al je behoeften te voldoen.
 • 【Grootbeeldweergave】Onze digitale vochtmeter beschikt over een groot, gemakkelijk afleesbaar led-display met achtergrondverlichting en houdt de knop bevriest meetwaarden en schakelt automatisch uit als er in 15 minuten geen knop wordt ingedrukt.
 • Comfortabele gebruikerservaring: de zijkant van de vochtmeter is bekleed met antislip materiaal in ergonomische vorm, wat een comfortabele en stevige grip biedt. Door het compacte formaat en het lage gewicht kan de vochtmeter eenvoudig in de tas worden vervoerd.
 • Breed toepassingsgebied: vochtmeter, anti-schimmel voor hout, brandhout, baksteen, papier enz. De vochtmeter is een geweldig hulpmiddel voor huiseigenaren, houtbewerkers, vloerleggers en inspecteurs. Vochtmeter. Het is ideaal voor gebruik in houtbewerking, in de bouw, in de landbouw en bij het leggen van grond.
Bestseller Nr. 19

TIESOME Bodemvochtigheidsmeter, vochtmeter voor binnen en buiten, PH-waarde/zonlicht, 3-in-1 plantenvochtmeter voor bodemhygrometer, bodemvochtigheidsmeter, hulpmiddel voor potplanten, tuin,

 • 【3-in-1 functie】: dit is een drie-in-één multifunctionele vochtmeter en ontworpen met dubbele pin-detectie. Onze bodemtester meet snel bodemvocht, pH en zonlicht om je te helpen je bloemen en planten beter te verzorgen. Door het vocht en de pH van de grond en het zonlicht van uw planten te meten, weet u wanneer u uw planten het juiste water, kunstmest en licht moet geven.
 • Geen batterijen nodig: er is geen batterij nodig. Plug and play, geen verbruik. Steek gewoon de meter in de grond en wacht een paar minuten, nauwkeurige testresultaten worden weergegeven op het uitleespaneel.
 • Snelle reactie: je hoeft de sonde alleen dieper dan 10 cm in de grond te steken en binnen enkele seconden testresultaten te krijgen. Geweldig voor huistuinteelt, rijstplanten, groenteplanten, potplanten, bloemplanten, kasplanten, grondtesten, enz., om aan al je bodemtestbehoeften te voldoen.
 • 【Je ontvangt】: je ontvangt 1 x vochtmeter voor planten, de totale lengte is 26 cm, de bovenste plastic schaal is 6 cm breed, 9 cm lang en het sondedeel is 18 cm.
 • 【Belangrijke tips】: 1. De grondtester is speciaal ontworpen voor bodem. Gebruik het niet om water of andere vloeistoffen te testen. 2. Te hard gesteente of andere grond kan de sonde beschadigen. 3. Onze detector is niet geschikt voor zanderige en andere losse grond. 4. Haal na gebruik de vochtmeter eruit en veeg de sonde schoon. Laat het niet lang in de grond liggen. 5. De pH van de grond van de meeste planten is bijna neutraal, dus het bereik van de testpH-naald zal kleiner zijn.
Bestseller Nr. 20

Vochtigheidsmeter, niet-destructieve vochtmeter met LCD-kleurendisplay en geluidsalarm voor alle bouwmaterialen, muren, hout, pleisterwerk, metselwerk, analysediepte 20-40 mm

 • ✅【Nauwkeurige en niet-destructieve meting】 De vochtmeter maakt gebruik van een zeer nauwkeurige legering sonde en een krachtige processing chip om nauwkeurige en betrouwbare resultaten te leveren. Door gebruik te maken van een niet-invasieve meetmethode die het materiaaloppervlak niet beschadigt, bestrijken het verlengde handvat en de sonde gemakkelijk een verscheidenheid aan krappe en moeilijke gebieden. De meter meet tot een diepte van 40 mm met een meetbereik van 0-100.
 • ✅【Verbeterd HD-kleurenscherm】Het LCD-kleurenscherm met achtergrondverlichting van de vochtmeter is uitgerust met een consistent hogere helderheid, ongeacht de lichtintensiteit, de metingen kunnen worden afgelezen in een bereik van 360° zonder dode hoeken. Met een 3-kleuren staafdiagram, "DRY", "RISK" en "WET" status in "groen", "geel" en "rood". Met hold-functie, max/min-weergave, visueel en auditief alarm (alarmbereik kan handmatig worden ingesteld).
 • ✅【Non-slip en ergonomisch ontwerp】Maak van zacht TPE rubber, de vochtmeter is beter bestand tegen vallen dan andere vochtmeters en is gemakkelijker vast te houden tijdens gebruik en bediening Het kan gemakkelijk met één hand bediend worden. 1/4" schroefgat aan de achterkant voor het combineren van verschillende gereedschappen om moeilijk te meten plekken te bereiken. Door het compacte formaat is de hygrometer ook gemakkelijk mee te nemen in een tas.
 • ✅【Automatische kalibratie】 De wandvochtigheidsanalyser kan automatisch gekalibreerd worden en heeft slechts 3 seconden nodig om te beginnen met meten na het aanzetten en indrukken van "MEAS". Elke keer dat u de meetomgeving verandert, moet u opnieuw kalibreren. Houd de onderkant van de wandvochtigheidsanalyser stevig vast om te voorkomen dat vocht aan uw handen de resultaten beïnvloedt. Let op: metaal kan niet worden gemeten.
 • ✅【Aantekeningen en 1 jaar garantie】Omdat het vochtgehalte van de hand van invloed is op de meetresultaten, geldt dat hoe kleiner het contactoppervlak tussen de hand en het apparaat (hoe verder de afstand tot het balhoofd), hoe dichter de weergegeven waarde bij de werkelijke waarde ligt. Tadeto biedt 1 jaar kwaliteitsondersteuning, dus laat het ons weten als je hulp nodig hebt.

Vochtmeters worden gebruikt om de hoeveelheid vocht in de lucht te meten. Ze worden gebruikt door mensen die problemen hebben met een droge huid en andere aandoeningen die tot gezondheidsproblemen kunnen leiden.

Er zijn veel verschillende soorten vochtmeters op de markt. Sommige hebben zelfs een digitaal display, zodat u in één oogopslag kunt zien wat uw meetwaarden zijn.

De beste manier om een vochtmeter te kiezen, is door klantrecensies te lezen en de kenmerken en specificaties van verschillende modellen te vergelijken met uw behoeften in gedachten.

Wat zijn de factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat u een vochtmeter koopt?

Vochtmeters zijn een geweldige manier om het vochtgehalte in uw omgeving te controleren. Ze kunnen u helpen uw planten gezond te houden en kunnen u ook helpen geld te besparen op de waterkosten.

Maar voordat u een vochtmeter koopt, moet u rekening houden met de volgende factoren:

 • Hoe groot is uw tuin?
 • Hoe vaak moet u controleren op vochtgehalte?
 • Hoeveel wil je uitgeven aan dit apparaat?
 • Wat voor soort informatie zal het verstrekken?

Wat is een goede vochtmeter?

Vochtmeters worden gebruikt om het vochtgehalte van een plant te meten. Ze worden vaak gebruikt in kassen en hydrocultuurtuinen om de plantgezondheid te bewaken.

Een goede vochtmeter is er een die een hoge nauwkeurigheid heeft en gemakkelijk te gebruiken is. Het moet ook in staat zijn om niveaus van waterdamp, relatieve vochtigheid en dauwpunttemperatuur te meten.

De beste vochtmeters hebben een goed afleesbaar display met achtergrondverlichting zodat deze goed afleesbaar is in het donker en een lange batterijduur.

Hoe belangrijk is precisie bij het kiezen van een vochtmeter?

Het belang van het kiezen van een vochtmeter is meer dan alleen de nauwkeurigheid van de metingen. Het is ook de grootte en vorm van de sonde waarmee u rekening moet houden.

Een vochtmeter moet comfortabel in uw hand passen, een sonde hebben die lang genoeg is en gemaakt zijn van materialen die niet of snel corroderen.

Wat kost een goede vochtmeter?

Vochtmeters zijn een geweldig hulpmiddel voor zowel huiseigenaren als tuiniers. Een vochtmeter kan u nauwkeurige metingen geven die u helpen de beste keuzes voor uw planten te maken.

Een goede vochtmeter moet een hoge nauwkeurigheid, lage bedrijfskosten en een lange batterijduur hebben.

De kosten van een goede vochtmeter zijn afhankelijk van de functies, de gebruiksfrequentie en waar u hem koopt.

Wat zijn de toonaangevende merken vochtmeters op de markt?

Vochtmeters zijn een soort sensoren die de hoeveelheid vocht in de lucht gebruiken om de relatieve vochtigheid te meten. Vochtmeters worden gebruikt om omgevingscondities te meten, zoals het vochtgehalte in bodem, lucht, planten en materialen.