Beste vochtmeter van 2023 (TOP20)

Vochtmeters zijn een van de belangrijkste hulpmiddelen voor tuiniers. Ze helpen hen te bepalen of ze hun planten water moeten geven of niet.

De beste vochtmeter moet nauwkeurige metingen kunnen geven en gemakkelijk te gebruiken zijn. Het moet ook duidelijke instructies en een garantie hebben.

In dit artikel bespreken we hoe u de beste vochtmeter voor uw behoeften kiest en hoe u enkele veelgemaakte fouten bij het gebruik ervan kunt voorkomen.

De 20 beste vochtmeter beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Valiant FIR421 Digitale Vochtmeter voor Brandhout Hout en Metselwerk, Zwart
 • Eenvoudig te gebruiken en te lezen, zelfs bij slecht licht
 • Meet het vochtgehalte van houtbrandstoffen, structuurhout en metselwerk
 • Meet de temperatuur in °C of °F
 • Kleurgecodeerde indicator om de geschiktheid van hout te tonen voor het branden
Bestseller Nr. 2
Vochtdetector Vochtmeter MESTEK Vochtigheidsmeter 20-40mm Digitaal LCD-scherm Hoorbaar Alarm Voor het meten Muur Vloer Meetinstrument Gipsplaat met Batterij
 • 【Absoluut niet-destructieve meting】 De wandhygrometer detecteert vochtigheid op een niet-destructieve manier en stuurt en ontvangt hoogfrequente signalen naar de te testen materialen via een bolvormige sonde. Met behulp van hoogfrequente golf om dikke muur te penetreren, kan het niet-destructieve tests op verschillende materialen uitvoeren zonder elektroden in de te testen materialen te plaatsen. Goedkeuring van hoognauwkeurige legeringssonde en hoogwaardige verwerkingschip, nauwkeurige real-time metingen.
 • 【Gemakkelijk te gebruiken & Automatische Kalibratie】 Eén knop snelle kalibratie, druk op "MEAS" bij het opstarten. Maximale meetdiepte: 40 mm. Het meten van een enkel punt kan MAX/MIN waarden tegelijkertijd weergeven. De meetresultaten van WET/RISICO/WET kunnen volgens de alarmwaarde worden weergegeven, en de gebruiker kan de alarmdrempel automatisch instellen.
 • 【Groot HD kleurenscherm】 De vochtmeter is uitgerust met een groot HD kleurenscherm (3-inch) en een analoge kleurendisplay bar om de meting intuïtiever te maken. Het heeft alarmfunctie en gegevensbesparende functie, en kan de huidige gemeten waarde registreren, die geschikt is voor on-site opname. Automatische uitschakeling, schakel uit 30 minuten na geen verrichting.
 • 【Maak uw werk gemakkelijker】 Vochtdetector kan worden gebruikt om de meeste soorten metselwerk, gips, hout, beton, cement, residentiële en mobiele huizen te meten. Het is een uitstekend hulpmiddel voor huiseigenaren, bouwers, timmerlieden en tuinders om lekkage- en lekproblemen te identificeren. Opmerking: Metalen materialen en ruwe oppervlakken kunnen niet worden gemeten.
 • 【Kwaliteitsborging】 Robuust en duurzaam, de buitenkant is bedekt met een zacht rubber en is valbestendig. Snelle respons binnen 24-uur, 24-maand garantie service. U krijgt: schroevendraaier, 3*AAA batterij en instructies, opbergzak. Als onze vochttester een probleem heeft, neem dan contact met ons op!
Bestseller Nr. 3
DURFICST vochtmeter met kleur-LCD en akoestisch alarm, geschikt voor alle bouwmaterialen, hout, muren, gips, metselwerk, 5-40 mm analysediepte
 • Eenvoudig te gebruiken: de penloze vochtigheidsmeter kan automatisch worden gekalibreerd en de meting in slechts 3 seconden door op MEAS te drukken na het inschakelen, met akoestische alarmfunctie (alarmbereik kan handmatig worden ingesteld) en drie gekleurde analoge balken, het kleurenscherm is zeer mooi en gemakkelijk te lezen, en kan MAX/MIN-waarde tegelijkertijd weergeven.
 • § 【Onbreekbare meting】Zonder elektroden of sondes in het te meten materiaal kunnen de hoogfrequente golven van de vochtmeter ongeveer 40 mm in het metselwerk doordringen, en de vochtmeting beschadigt het oppervlak van het object niet. De bolvormige sonde bedekt een groot meetbereik zonder sporen achter te laten zonder sporen achter te laten, zodat het eenvoudig is om het vochtgehalte in hoeken, oneffen oppervlakken en rond plinten te meten.
 • Nauwkeurige meting: de vochtmeter met zeer nauwkeurige legering sonde en hoogwaardige verwerkingschip, nauwkeurige meting, snelle respons, meetbereik tot 0,0-100,0, resolutie: 0,1%.
 • §【Breed toepassingsgebied】De vochtmeter is geschikt voor het testen van het vochtgehalte van hout en bouwmaterialen (zoals wandplaten, leisteen, tegels, karton, gips, beton en mortel), en voor het repareren van lekken, het testen van het vochtgehalte van slaapkamermuren, vloertegels of caravans, enz. Het kan je helpen om schimmel snel te herkennen en het bouwmateriaal van je huis of woning te beschermen. Let op: er kan geen metaal worden gemeten.
 • Comfortabel en duurzaam: de behuizing van de vochtmeter is bekleed met zacht rubber, zodat hij aangenaam aanvoelt en bestand is tegen vallen. Let op: houd het onderste deel van het meetinstrument zo ver mogelijk bij het meten, anders kan het vocht in je hand de meetresultaten beïnvloeden. Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen u helpen.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Brennenstuhl Vochtmeter MD (Vochtigheidsmeter voor hout/wanden/bouwmateriaal, met LCD Display) Antraciet/Geel
 • Robuuste, handige houtvochtmeter voor het bepalen van het vochtgehalte van hout of bouwmaterialen zoals beton, bakstenen, chape, gipsplaten, behangpapier, enz.
 • Vochtigheidsmeter met praktische "Hold"-functie maakt meting zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk
 • Meetbereik van 5 -50% voor hout, 1,5 - 33% voor bouwmaterialen
 • Meter met automatische uitschakeling ca. 3 minuten na laatste gebruik
 • Inhoud: 1 x Vochtmeter MD met LCD Display in antraciet/geel - in betere brennenstuhl kwaliteit
Bestseller Nr. 5
XLUX Vochtmeter voor de vloer, vochtmeter, hygrometer voor de tuin en de landbouw, bodemtester, geen batterijen nodig
 • Garantie: Tevredenheidsgarantie en klantenservice binnen 24-uurs zorg. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op - ontvang 18 maanden gratis vervangingsgarantie.
 • Vochtssensor: meet het vocht van de aarde met de XLUX vochtsensor voor de bodem. Je planten groeien gezond en sterk (gebruik het niet om water direct te testen).
 • Eenvoudig te bedienen: druk gewoon het meetinstrument in de grond en je kunt de waarde aflezen. Geen batterijen of voeding nodig, gewoon aansluiten en aflezen.
 • Geschikt voor binnen en buiten: je hoeft nooit meer het vochtgehalte te raden. Nu weet je wanneer je de tuin water moet geven en bloemen en planten binnen en buiten water moet geven.
 • Minder schade: enkele sonde, minder schade aan de wortels, graaft na de test niet te veel aarde uit.
Bestseller Nr. 6
Vochtmeter, vochtdetector, vochtdetector, vochtdetector met batterij en lcd-display, digitale vochtmeter voor hout, brandhout, muren, dekvloer, bouwmaterialen
 • Nauwkeurige en snelle meting: vind verborgen waterlekken. Met 2 uiterst nauwkeurige pinnen kan hij het testoppervlak binnendringen en snel het vochtgehalte meten om het potentieel voor vochtgroei door het hele huis in te schatten. De Tavool pentype vochtmeter is een ideaal hulpmiddel voor het meten van vocht. Let op: De botanische naam van RED OAK en WHITE OAK in de gebruikershandleiding is "Quercus spp". Schakel bij het meten over naar de modus "A".
 • Professionele vochtmeter voor hout: 8 ijkschalen. Onze vochtmeter is een uitstekend hulpmiddel voor fabrikanten, vloerleggers, inspecteurs en houtleveranciers om snel en eenvoudig het vochtgehalte (% MC) te meten. Je kunt al snel zien dat het vochtgehalte laag (5-12%), gemiddeld (12-17%) of hoog (17-60%) is. Controleer het vochtgehalte om scheuren en kromtrekken van het hout te voorkomen.
 • Gebruiksvriendelijk: met LCD-achtergrondverlichting, 0-houdfunctie. Onze digitale vochtigheidsmeter heeft een groot LED-scherm met achtergrondverlichting. Als u de hold-knop ingedrukt houdt, wordt de meting bevroren. Daarnaast heeft de vochtigheidsdetector een geheugenfunctie, een meting van max/minimum vochtigheid, een C/F display temperatuur en een automatische uitschakelfunctie in 10 minuten zonder uitschakeling.
 • 2 meetmodi – voor hout en bouwmaterialen. De Vochtdetector is ideaal voor timmerwerk, constructie, landbouwrestauratie en vloerlegging. Het vochtgehalte van houten producten zoals houten vloeren, kasten, meubelen, hout, latten, balken, multiplex, bekleding, conglomeraten, kozijnen, bosbouwhout, gewalste producten, bouwmaterialen, enz. kan worden gemeten.
 • Waarom kiezen voor onze vochtmeter: met LED-displayfunctie, groot meetbereik (Hout: 6% - 60%. Bouwmaterialen: 0,2-2,9%), stevige roestvrijstalen pen, automatische uitschakelfunctie (10 minuten), vasthoudfunctie, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Gebruik Tavool houtvochtmeter om professionele en nauwkeurige meetresultaten te krijgen.
Bestseller Nr. 7
AZUNO Houtvochtmeter, pintype waterlekdetector met 8 modi, digitale vochtmeetapparaat gipsplaten en hout, verlicht LCD-scherm met hoorbaar alarm, hout en bouwmateriaal vochtinspectie
 • Meet vochtniveau, spot verborgen schade: vochtmeter is geweldig hulpmiddel voor huiseigenaren, houtbewerkers, vloerinstallateurs en inspecteurs. Huiseigenaren en professionals vertrouwen op vochtmeters om verborgen problemen te identificeren, wat potentiële dure reparaties zou besparen.
 • 【Nauwkeurige maatregelen verwijderen het giswerk】 0,1% resolutie met 2 verschillende modi, meet zowel hout als bouw/synthetisch materiaal. Houtmodus wordt geleverd met 8 gekalibreerde schalen, meet verschillende houtsoorten. U kunt "Zelftesten" hulp gebruiken die is geïntegreerd op de beschermkap, zorg ervoor dat het apparaat voor gebruik nauwkeurig is gekalibreerd.
 • 【Smart Backlit Display & Engineered Functie】Bevries de lezing met de knop "Hold", samen met verlicht display en hoorbaar alarm, het meten van vocht in donkere of krappe ruimte is convinient dan ooit. Geïntegreerde omgevingstemperatuur in C°/F°, Smart backlit LCD-scherm wordt in 3 minuten automatisch uitgeschakeld om de batterij te behouden.
 • 【Anti-slip en ergonomisch ontwerp】De zijkant van het apparaat is bedekt met anti-slip materiaal in ergonomische vorm, wat zorgt voor een comfortabele stevige grip. Het compacte formaat en het lichte gewicht zorgen ervoor dat vochtmeter gemakkelijk in de zak kan worden gedragen.
 • 【Verpakt voor handig】Vochtmeter wordt geleverd met een waterbestendige draagtas. Een "Wood Type Quick-Search Index Table" afgedrukt op de achterkant van het apparaat, helpt de installatie snel en eenvoudig aan te passen.
Bestseller Nr. 8
PAIRIER Mini-LCD-thermometer, hygrometer, voor binnen, digitaal, temperatuur, luchtvochtigheid, hoge precisie, draagbaar, -50 ℃ ~ 70 ℃ 10% ~ 99% RH, voor woonkamer, magazijn, babykamer, kleedkamer
 • Betrouwbare nauwkeurigheid: meetbereik: -50 °C ~ + 70 °C (-58 °F ~ + 158 °F), nauwkeurigheid van de temperatuurmeting: ± 1,0 °C (± 1,8 °F), temperatuurresolutie: 0,1 °C (0,2 °F). Meetbereik luchtvochtigheid: 10% HR ~ 99% HR, nauwkeurigheid van de luchtvochtigheid: ± 5% HR, resolutie van de luchtvochtigheid: 1% HR.
 • Eenvoudig te installeren: het kan op een tafel of een plank worden geplaatst of met muurstickers aan de muur worden bevestigd, of in het ophanggat van de thermometer en de hygrometer geregen en vervolgens aan een spijker worden opgehangen. (Opmerking: het product bevat geen fijne lijnen)
 • 【Eenvoudig af te lezen】 Het grotere lettertype geeft de huidige temperatuur en luchtvochtigheid aan, ook als de afstand verwijderd is, kun je de gemeten waarde lezen, glimlachende of ongelukkige uitdrukkingen kunnen je helpen stress dienovereenkomstig te verminderen.
 • Vochttemperatuurmonitor: deze draagbare hygrometer meet luchtvochtigheid en temperatuur binnen, helpt je om de omstandigheden van de lucht te kennen. Word de ideale keuze voor je persoonlijke en zakelijke leven.
 • Breed toepassingsgebied: de digitale mini-thermometer is zeer geliefd, veel gebruikt in de woonkamer, broeikas, instrumentenruimte, wijnkelder, magazijn, zolder, babykamer, kleedruimte.
Bestseller Nr. 9
Digitale hygrometer voor binnen, mini-thermometer, thermo-hygrometer met hoge nauwkeurigheid, temperatuur en luchtvochtigheidsmeter, hydrometer, digitaal, voor babykamer, woonkamer, kantoor
 • Intelligente digitale thermometerhygrometer: met de digitale mini-vochtigheidsthermometer kun je de omgevingstemperatuur en -vochtigheid in je omgeving gemakkelijk bepalen.
 • Temperatuurmeetbereik: -50 °C ~ 70 °C. Nauwkeurigheid van de temperatuurmeting: ± 1 °C. De meetomstandigheden worden elke 10 seconden bijgewerkt.
 • Nauwkeurigheid van de vochtigheidsmeting: meetbereik van de binnen- en buitenluchtvochtigheid: 10% RH-99% RH. De afwijking van de vochtigheidsmeting: ± 5% RH.
 • Kleine en lange batterijduur: deze hygrometer thermometer (4,3 x 4,3 x 1,3 cm, weegt slechts 21 g) is klein, duurzaam en draagbaar genoeg om ruimte te besparen en mee te nemen. Aangedreven door CR2032 (batterij inbegrepen), batterijduur tot 12 maanden.
 • Breed toepassingsgebied: de thermometerhygrometer kan worden gebruikt voor thuis, kantoor, auto, scholen, hotels, laboratoria, kleuterscholen, aquacultuur, instrumentenwerkplaats, bibliotheken, scholen, fabrieken en plaatsen met airconditioning enz.
UitverkoopBestseller Nr. 10
ThermoPro TP55 Digitale thermo-hygrometer, voor binnen en buiten, temperatuur- en luchtvochtigheidsmeter, met indicator voor binnenklimaatbeheersing en luchtbewaking
 • 4 inch lcd-display met blauwe achtergrondverlichting.
 • Weergave van luchtvochtigheid en kamertemperatuur en de ontwikkeling hiervan.
 • Indicator voor comfortzones: Dry, Comfort, Wet; temperatuurweergave: naar keuze in graden Celsius/Fahrenheit.
 • Opslag van minimale en maximale waarden van de afgelopen 24 uur. Of sinds de laatste reset.
 • Kan naar keuze worden opgehangen (magneethouder) of neergezet.
Bestseller Nr. 11
TROTEC BM31 Vochtmeter (5-40 mm), voor het meten van schimmel, voor de muur, vloer, meetinstrument voor binnenruimte
 • De BM31 is een elektronische vochtindicator, waarmee snel en eenvoudig vocht dicht onder het oppervlak in verschillende materialen kan worden opgespoord en vochtverdeling in wand, vloer of plafond tijdsbesparend kan worden gelokaliseerd.
 • Door het diëlektrische meetproces, gebeurt de vochtindicatie absoluut beschadigingsvrij, er hoeven geen elektroden of sonden in het meetgoed te worden gebracht.
 • De BM31 is niet alleen direct klaar voor gebruik, maar overtuigt ook tijdens de meting door korte reactietijden en toont de gebruiker naast de actuele directe waarde met een druk op de knop behulpzame aanvullende informatie, zoals minimale en maximale waarden op het goed afleesbare display met achtergrondverlichting. Bovendien kan de momentele meetwaarde via de hold-functie worden vastgehouden.
 • Met de BM31 is niet alleen een snelle indicatie van de meest uiteenlopende materiaalvochtigheidswaarden dicht onder het oppervlak mogelijk, hij is ook zeer geschikt voor het voorinspectie van de gebruiksgereedheid van bouwmaterialen bij CM-metingen.
 • Ontwikkeling, ontwerp, productie: 100 % Trotec / Snelle en beschadigingsvrije indicatie van vochtverdeling dicht onder het oppervlak / Handig voorinspectie-apparaat voor CM-metingen / Minimale waarde-, maximale waarde- en hold-functie / Automatische functie- en batterijtest / Direct te gebruiken / Optimale prijs-/prestatieverhouding / Verlicht display / Uitschakelautomaat / Voor de praktijk geoptimaliseerd Duits industrieel ontwerp – wettelijk beschermd
Bestseller Nr. 12
Thlevel Digitale minithermometer en hygrometer met lcd-scherm, 3 stuks, meet temperatuur en luchtvochtigheid, voor koelkast, aquarium, -50°C~+70°C (3 stuks B)
 • Meetbereik luchtvochtigheid: 10%-99%, nauwkeurigheid luchtvochtigheidsmeting: ± 5% tot 10% (bij een kamertemperatuur van 25 graden Celsius). Betrouwbaarheid, eenmaal elke 10 seconden gemeten, geeft de nieuwste en nauwkeurige meetwaarde.
 • Meetbaar temperatuurbereik: -50 ~ +70 (graden Celsius), nauwkeurigheid temperatuurmeting: ± 1,0 °C. Je kunt het huidige binnenklimaat zien en met een luchtbevochtiger de temperatuur en luchtvochtigheid van de ruimte naar behoefte instellen.
 • Vochtigheid temperatuurmonitor: Deze draagbare thermometer en hygrometer meet luchtvochtigheid en temperatuur in binnenruimtes, helpt je om de binnenluchtomstandigheden te weten. De ideale keuze voor je persoonlijke en professionele leven.
 • Batterij: twee LR44-knoopcelbatterijen, afmetingen: 48 x 28,6 x 15,2 mm. De kleine en draagbare temperatuur- en vochtigheidsmeter is geschikt voor elke omgeving. Bovendien is zijn mooie en stijlvolle look ook een mooie decoratie voor je kamer.
 • De digitale luchtvochtigheidsmeter van Thlevel is zeer populair en wordt in het algemeen gebruikt in de woonkamer, broeikas, muziekinstrumentruimte, wijnkelder, magazijn, graanopslag, babykamer, garderobe.
UitverkoopBestseller Nr. 13
Bosch vochtmeter UniversalHumid (nauwkeurige resultaten dankzij selectie van houtgroep en verkeerslicht-LED voor eenvoudige interpretatie)
 • Snelle meting: Controleer het vochtgehalte van hout met pintypegebaseerde detectietechnologie als hulpmiddel voor de gebruiker; pinnen worden eenvoudig in het hout gedrukt
 • Gebruik met diverse houttypen: Nauwkeurigere resultaten door de mogelijkheid om tussen twee verschillende houtgroepen te kiezen; de meegeleverde sticker met enkele voorbeelden voor elke houtgroep in 12 talen kan op de meter worden bevestigd
 • Comfortabel en eenvoudig gebruik: Beoordeel de meetresultaten via de verkeerslicht-LED voor de actuele meting: rood licht – afgeraden voor gebruik, geel – problematisch, en groen – gereed voor gebruik
 • Eenvoudige bediening met 2 knoppen: Knop voor houtkeuze voor de selectie van de houtgroep, meetknop om de meter in en uit te schakelen en om de actuele meting op het display op te slaan
 • Breed toepassingsspectrum: Voordat openhaardhout wordt verbrand, parketvloer wordt gelegd, meubels worden geconstrueerd, voor schimmelpreventie en nog veel meer
Bestseller Nr. 14
XinJiaYi Digitale houtvochtigheidsmeter, 8-in-1 vochtmeter, voor brandhout, gipsplaten, hout, pleisterwerk, vloer, waterleksensordetector en vochttester, geel
 • Breed inzetbaar: gebruik deze praktische vochtmeter om het percentage van het vochtgehalte te controleren voordat je veel geld uitgeeft aan hout, wat tot gebreken zoals krimp, scheuren en splitsing kan leiden. De draagbare digitale vochtmeter is ideaal voor gebruik in houtbewerking, in hoogbouw, zoals brandhout, chemische industrie, hout, papier, lege muren, beton, cement, mortel, vloeren, tegels, steen, bouwmaterialen enz.
 • Hoge precisie: dit brandhoutmes met 2 zeer nauwkeurige pennen beschikt over 8 kalibratieschalen die geschikt zijn voor het meten van verschillende houtmaterialen: 0-88%, evenals andere materialen zoals cementmortel: 0-8,6%, kalkmortel: 0-9,9%, baksteen: 0-16,5. % en karsten it: 0-11,0%.
 • Multifunctioneel: digitale vochtmeter met achtergrondverlichting en HD-lcd-scherm geeft de meetwaarden duidelijk aan. Gegevensopslag bij het indrukken van de "Hold"-knop, maximale /minimale waardevergrendeling, weergave van het pictogram voor zwak batterijvermogen en automatisch en handmatig uitschakelen.
 • Dubbele bescherming: de houtvochtigheidsdetector met stiftafdekking en siliconen buitenhoes, die de sonde tegen stof en beschadigingen en je handen tegen letsel kan beschermen.
 • Gebruiksvriendelijk: onze digitale vochtdetector met groot, gemakkelijk leesbaar lcd-scherm beschikt bovendien over een maximum/minimale vochtmeting, automatische temperatuurcompensatie en verzoek tot laagspanning. Deze multifunctionele vochtmeter heeft een robuuste, handvriendelijke vorm en rubberen zijgrepen, zodat je gemakkelijk meerdere metingen kunt uitvoeren.
Bestseller Nr. 15
Vochtdetector Vochtmeter MESTEK Hout Vochtigheidsmeter Omgevingstemperatuur en Vochtigheid LCD-scherm Hoorbaar alarm Digitaal voor Muur Vloer Meetinstrument Bouwmaterialen Gipsplaat met AAA Batterij
 • 【Vochtmeter】Het is uitgerust met geïmporteerde sensoren, niet-destructieve detectie van vochtigheid en meting van vochtigheid via de sensor aan de achterkant. Het test verschillende materialen zonder schade door het verzenden en ontvangen van hoogfrequente elektromagnetische golfsignalen naar het meetmateriaal, voor een snelle en niet-destructieve vochtmeting, en lokaliseert de vochtverdeling in muren, vloeren of plafonds. Hoge meetnauwkeurigheid: 4%.
 • 【INTELLIGENTE APPARATUUR】 De hygrometer heeft een groot LCD-kleurenscherm en een analoge kleurenweergavebalk, waardoor de visualisatie van de meetresultaten gemakkelijker te begrijpen is. Wanneer de vochtigheid van het hout tot 17% is, zal het instrument automatisch alarmeren en wanneer de vochtigheid van de muur 70% overschrijdt, zal het automatisch alarmeren. Als het alarm afgaat, piept het instrument en geeft de weergavebalk op het scherm het rode gedeelte weer.
 • 【MULTIFUNCTIONEEL】 Vergeleken met andere hygrometers kan deze hygrometer de omgevingstemperatuur en vochtigheid detecteren, en voegt hij ook de functie van temperatuur-℃/℉-weergave toe volgens de voorkeur van de gebruiker. Eenvoudig te gebruiken - automatische kalibratie. Met data hold-functie en one-key reset-functie, kan het de huidige meetwaarde registreren voor eenvoudige opname en detectie. Automatische uitschakeling in 10 minuten om de batterij te sparen.
 • 【METING EN GEBRUIK】De hygrometer heeft vier meetmodi: SOFTWOOD HARDWOOD DRY WALL MASONRY-modus. Kan worden gebruikt voor het meten van alle soorten steen, hout, beton, cement, papier, stacaravans, caravans. Het geeft een snelle en niet-destructieve indicatie van de vochtverdeling in de buurt van oppervlakten en is een uitstekend hulpmiddel voor huiseigenaren, timmerlieden, vloerinstallateurs en inspecteurs om verborgen problemen te identificeren.
 • 【JE KRIJGT】: EEN MESTEK houtvochtigheidsmeter, schroevendraaier, batterijen en instructies. Snel antwoord binnen 24 uur, 2 maanden onvoorwaardelijk retourbeleid en 24 maanden garantieondersteuning. Als u niet 100% tevreden bent met de vochtmeter, neem dan contact met ons op en we zullen proberen eventuele problemen op te lossen totdat u tevreden bent.
Bestseller Nr. 16
Digitale vochtmeter, 8-in-1 pin houtvochtigheidsmeter, houtvochtigheidsmeter voor brandhout, hout, gipsplaten, hout, baksteen, pleisterwerk, vloer, papier, waterleksensor detector en vochttester, geel
 • Breed inzetbaar: gebruik deze praktische vochtmeter om het vochtgehalte te controleren voordat je veel geld uitgeeft aan hout dat tot gebreken zou kunnen leiden. De draagbare digitale vochtmeter is ideaal voor gebruik bij houtbewerking, in de bouw en bij het leggen van de grond, zoals brandhout, chemische industrie, hout, papier, lege muren, beton, cement, mortel, vloeren, tegels, steen, bouwmaterialen enz.
 • Hoge precisie: deze brandhout-vochtmeter met 2 zeer nauwkeurige pennen beschikt over 8 kalibratieschalen die geschikt zijn voor het meten van verschillende houtmaterialen: 0-88%, evenals andere materialen zoals cementmortel: 0-8,6%, kalkmortel: 0-9,9%, baksteen: 0-16,5%. - en karstenite. 0-11,0%.
 • Multifunctioneel: digitale vochtigheidsmeter met achtergrondverlichting en HD-lcd-scherm geeft de meetwaarden duidelijk aan. Gegevensopslag bij het indrukken van de "hold"-knop, maximale/minimale waardeblokkering, weergave van het symbool voor zwak batterijvermogen en automatische en handmatige uitschakeling.
 • Dubbele bescherming: houtvochtdetector met penafdekking en siliconen buitenhoes, die de sonde tegen stof en beschadigingen en je handen tegen letsel kan beschermen.
 • Gebruiksvriendelijk: onze digitale vochtdetector met groot, gemakkelijk leesbaar lcd-scherm beschikt bovendien over een maximum/minimale vochtmeting, automatische temperatuurcompensatie en vraag tot laagspanning. Deze multifunctionele vochtmeter heeft een robuuste, handvriendelijke vorm en rubberen zijgrepen, zodat je gemakkelijk meerdere metingen kunt uitvoeren.
Bestseller Nr. 17
Vochtmeter, vochtdetector, vochtdetector, vochtdetector met batterij en lcd-display, digitale vochtmeter voor hout, brandhout, muren, dekvloer, bouwmaterialen
 • ▲ [Nauwkeurige en snelle meting] – verborgen waterlekken vinden. Met 2 zeer nauwkeurige pennen kan het testoppervlak doordringen en snel het vochtgehalte meten om het potentieel voor vochtgroei in het hele huis te schatten. De penachtige vochtmeter is een ideaal gereedschap voor vochtmeting. Opmerking: de botanische naam van RED OAK en WHITE OAK in de gebruikershandleiding is "Quercus spp". Schakel bij het meten over naar de "A"-modus
 • Professioneel vochtmeter voor hout: 8 kalibratiekalens. Onze vochtmeter is een uitstekend hulpmiddel voor fabrikanten, vloerinstallateurs, inspectoren en houtleveranciers om het vochtgehalte (% MC) snel en eenvoudig te meten. Je kunt snel zien dat het vochtgehalte laag is (5-12%), gemiddeld (12-17%) of hoog (17-60%) is. Controleer het vochtgehalte om scheuren en kromtrekken van het hout te voorkomen.
 • Gebruiksvriendelijk: met lcd-achtergrondverlichting, 0-houdfunctie. Onze digitale vochtmeter beschikt over een groot led-scherm met achtergrondverlichting. Als je de Hold-knop ingedrukt houdt, wordt de gemeten waarde ingevroren. Bovendien beschikt hij over een geheugenfunctie, een meting van de maximum/minimale vochtigheid, een C/F-weergavetemperatuur en een automatische uitschakelfunctie in 10 minuten zonder uitschakelproces.
 • ▲ [2 meetmodi] – voor hout en bouwmateriaal. De vochtdetector is ideaal voor timmerwerk, bouwwerkzaamheden, landbouwrestauratie en vloerleggen. Het vochtgehalte van houtproducten zoals houten vloeren, kasten, meubels, snijhout, lamellen, balken, multiplex, bekleding, conglomeraten, raamkozijnen, bosbouwproducten, bouwmaterialen enz. kan worden gemeten.
 • Waarom kiezen voor onze vochtmeter: met led-displayfunctie, groot meetbereik (hout: 6% -60%, bouwmaterialen: 0,2-2,9%), stevige roestvrijstalen pen, automatische uitschakelfunctie (10 minuten), houdfunctie, lichtgewicht en eenvoudig te dragen. Gebruik een houtvochtigheidsmeter om professionele en nauwkeurige meetresultaten te verkrijgen
UitverkoopBestseller Nr. 18
Extech MO57 vochtmeter, stiftloos, groen
 • Penloos vochtmeetdiepte tot <100 mm.
 • Meet vocht tot 99,9% voor hout en andere bouwmaterialen.
 • Weergave van het vochtgehalte in hout en bouwmaterialen zoals wandplaten, stenen platen, tegels, karton, gips, beton en mortel.
 • Akoestisch alarm: signaal wordt sneller naarmate het vochtigheidsniveau toeneemt.
 • Symbolen geven een laag, gemiddeld en hoog vochtgehalte aan.
Bestseller Nr. 19
BMUT 1 x vochtmeter voor aarde en planten, bodemvochtigheidsmeter, bodemmeter voor tuin, kamerplanten en landbouw
 • ▶ [Vochtigheid van de aarde meten]: je kunt bodemvochtigheid meten. Het helpt je om je planten beter te begrijpen. - 1. Meet het vochtgehalte van de bodem, zodat je weet wanneer je water moet geven. Met dit apparaat verwijder je het giswerk over de bodemvochtigheid en houd je handen schoon.
 • ▶ [Geen batterijen]: geen batterijen en geen zonne-energie nodig om het apparaat te bedienen. Gewoon het meetinstrument in de bodem steken en 10 minuten wachten om de beste resultaten te krijgen.
 • ▶ [Tips] – verbleken je planten en zien er niet zo levendig uit als die van je buren? Ziet de groente in je kas eruit als kleine en gekreukte droogtomaten? Je kamerplant bloeit niet? Met dit apparaat kan dit worden geoptimaliseerd.
 • ▶ [Korte handleiding] 1. Bewatert de vloer. 2. De tester moet 10 minuten of langer in de grond blijven om ervoor te zorgen dat je een stabiele en nauwkeurige meetwaarde krijgt
 • ▶ [Veelzijdig] voor gebruik binnen en buiten – licht en geweldig design. Gemakkelijk mee te nemen. Gebruik deze aardbodemtester alleen voor aarde. Niet geschikt voor het testen van vloeistoffen. Niet in extreem harde bodem steken. De sonde moet na elk gebruik worden gereinigd.
UitverkoopBestseller Nr. 20
QLUUE Digitale vochtmeter, vochtmeter waterlekdetector met vervangbare pin, temperatuurmeting, Backlit LCD-scherm vochtdetector voor hout, Gebouw, Vloer
 • Meerdere metingen: onze vochtmeter is uitgerust met 2 uiterst nauwkeurige naalden en kan het vochtgehalte van kurk, hardhout en andere bouwmaterialen tijdig bepalen. Helpt u uw gezin uit de buurt van vocht te houden. De QLUUE Hygrometer is een geweldig hulpmiddel voor decorateurs, houtleveranciers en mensen die zich bezighouden met vochtigheid.
 • Uitstekende 9 meetmodi: de 8 houtmeetmodi van deze vochtmeter dekken meer dan 150 houtsoorten. De Type 9 is speciaal ontworpen voor het inmeten van gebouwen zoals bakstenen en betonnen muren.
 • Breed meetbereik: Deze hygrometer biedt een zeer breed meetbereik van 6% tot 100% voor hout en gebouwen. Belangrijker is dat deze hygrometer ook de omgevingstemperatuur kan weergeven (0-70°C). Je hebt niet alleen een hygrometer, je hebt een omgevingsthermometer.
 • Kalibratie: Uitgerust met een testbord, je kunt het zelf thuis testen. Steek de pin in het testbord en de gegevens laten zien dat 19%-21% normaal is. Buiten dit bereik moet uw machine worden gekalibreerd.
 • De verpakking bevat: 1 * hygrometer, 1 * handleiding, 1 * reservesonde, 1 * opbergtas, 3 * 1.5V AAA-batterij. De intieme reservesonde vermijdt de gênante situatie dat de sonde verbogen is en de machine niet kan worden gebruikt.

Vochtmeters worden gebruikt om de hoeveelheid vocht in de lucht te meten. Ze worden gebruikt door mensen die problemen hebben met een droge huid en andere aandoeningen die tot gezondheidsproblemen kunnen leiden.

Er zijn veel verschillende soorten vochtmeters op de markt. Sommige hebben zelfs een digitaal display, zodat u in één oogopslag kunt zien wat uw meetwaarden zijn.

De beste manier om een vochtmeter te kiezen, is door klantrecensies te lezen en de kenmerken en specificaties van verschillende modellen te vergelijken met uw behoeften in gedachten.

Wat zijn de factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat u een vochtmeter koopt?

Vochtmeters zijn een geweldige manier om het vochtgehalte in uw omgeving te controleren. Ze kunnen u helpen uw planten gezond te houden en kunnen u ook helpen geld te besparen op de waterkosten.

Maar voordat u een vochtmeter koopt, moet u rekening houden met de volgende factoren:

 • Hoe groot is uw tuin?
 • Hoe vaak moet u controleren op vochtgehalte?
 • Hoeveel wil je uitgeven aan dit apparaat?
 • Wat voor soort informatie zal het verstrekken?

Wat is een goede vochtmeter?

Vochtmeters worden gebruikt om het vochtgehalte van een plant te meten. Ze worden vaak gebruikt in kassen en hydrocultuurtuinen om de plantgezondheid te bewaken.

Een goede vochtmeter is er een die een hoge nauwkeurigheid heeft en gemakkelijk te gebruiken is. Het moet ook in staat zijn om niveaus van waterdamp, relatieve vochtigheid en dauwpunttemperatuur te meten.

De beste vochtmeters hebben een goed afleesbaar display met achtergrondverlichting zodat deze goed afleesbaar is in het donker en een lange batterijduur.

Hoe belangrijk is precisie bij het kiezen van een vochtmeter?

Het belang van het kiezen van een vochtmeter is meer dan alleen de nauwkeurigheid van de metingen. Het is ook de grootte en vorm van de sonde waarmee u rekening moet houden.

Een vochtmeter moet comfortabel in uw hand passen, een sonde hebben die lang genoeg is en gemaakt zijn van materialen die niet of snel corroderen.

Wat kost een goede vochtmeter?

Vochtmeters zijn een geweldig hulpmiddel voor zowel huiseigenaren als tuiniers. Een vochtmeter kan u nauwkeurige metingen geven die u helpen de beste keuzes voor uw planten te maken.

Een goede vochtmeter moet een hoge nauwkeurigheid, lage bedrijfskosten en een lange batterijduur hebben.

De kosten van een goede vochtmeter zijn afhankelijk van de functies, de gebruiksfrequentie en waar u hem koopt.

Wat zijn de toonaangevende merken vochtmeters op de markt?

Vochtmeters zijn een soort sensoren die de hoeveelheid vocht in de lucht gebruiken om de relatieve vochtigheid te meten. Vochtmeters worden gebruikt om omgevingscondities te meten, zoals het vochtgehalte in bodem, lucht, planten en materialen.