Beste vleesthermometer van 2023 (TOP15)

De 15 beste vleesthermometer beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
Vleesthermometer, DOQAUS Keukenthermometer Barbecuethermometer, Digitale Instant-thermometer met 3s Directe Uitlezing, Opvouwbare Lange Sonde en LCD-scherm, voor Keuken, Grill, BBQ, Baby Voeding
 • 【Ultra-snel en Nauwkeurig】: DOQAUS bijgewerkte versie instant thermometer leest nauwkeurige temperatuurmetingen binnen 3 seconden! Nauwkeurigheid voedselsensor van ± 0,9 ° F (± 0,5 ° C) met een breed bereik van -58 ° F - 572 ° F / -50 ° C - 300 ° C Onze vleesthermometer wordt gebruikt voor bijna alle culinaire gelegenheden: biefstuk, grill , Jam of Icy bier. De richtlijnen voor de kookthermometer voor het pakket kunnen u helpen de gewenste gaarheid van uw leven te krijgen
 • 【Omkeerbaar Display】: het grote, gemakkelijk af te lezen scherm met achtergrondverlichting geeft u spectaculaire helderheid bij het aflezen van de temperatuur in het donker of midden in de rook! Het schakelbare display draait automatisch, afhankelijk van hoe de digitale thermometer wordt vastgehouden en maakt het mogelijk om de cijfers vanuit elke richting te lezen, wat zeer gemakkelijk te gebruiken is voor rechts- en linkshandigen.
 • 【Ultradunne en Lange Sonde】: De ultradunne 8 mm sonde van hoogwaardig 304 roestvrij staal biedt de gevoeligheid die nodig is voor nauwkeurige meetresultaten en minimaliseert de benodigde ruimte voor lekke banden in uw voedsel. Met een lengte van 11,5 cm grijpt hij gemakkelijk in de kern van grote braadstukken zonder je vingers te verbranden. (Opmerking: met uitzondering van de roestvrijstalen sonde is de grillthermometer zelf niet waterdicht.)
 • 【Gehumaniseerd Detailontwerp】: open gewoon de vleessonde en ga! Met de intelligente automatische aan / uit schakelaar schakelt de vleesthermometer zichzelf aan of uit als de sonde in- en uitgeklapt is. En met de Hold-knop kunt u de temperatuurwaarde op het display "vasthouden" om de temperatuur af te lezen nadat u de thermometer uit de kookruimte hebt gehaald! Magnetische ruggen en haken op de braadthermometer maken gemakkelijke opslag mogelijk.
 • 【100% GELD TERUG & 18 MAANDEN GARANTIE】: Koop met vertrouwen en de wetenschap dat u contact met ons kunt opnemen als u NIET VOLLEDIG GELUKKIG bent met uw DOQAUS barbecuethermometer. Goede klantenservice, al uw vragen worden binnen 12 uur beantwoord. Door onze gebraden thermometer te bestellen loopt u GEEN RISICO!
Bestseller Nr. 2
VINMOOOG Grillthermometer, vleesthermometer, keukenthermometer, braadthermometer, kookthermometer, na 3 seconden direct uitlezen, lcd-scherm en lange sonde voor keuken, barbecue, eten
 • Ultrasnel en nauwkeurig: het duurt slechts 2 - 3 seconden om de thermometer af te lezen. De voedselthermometer is zeer nauwkeurig, maximale afwijking slechts ± 1 °C.
 • 100% veiligheidsmateriaal: Thermometersonde. Roestvrijstalen sonde en antibacteriële kunststof houder om de groei van ziekteverwekkers op de sonde te remmen; kwikvrij, niet giftig.
 • Intelligent design en gebruiksvriendelijk: de digitale voedselthermometer heeft slechts 3 toetsen, zodat je geen handleiding nodig hebt. Plaats gewoon de sonde in het voedsel of de vloeistof en lees de temperatuur af. Als het uitlezen 10 minuten aan staat, wordt deze automatisch uitgeschakeld. De HOLD-knop helpt je om nauwkeurige temperaturen comfortabel te behouden. Het bovenste ophanggat is ontworpen voor eenvoudig opbergen in de keuken.
 • Toepassing: geschikt voor temperatuurmeting in keuken, industrieel laboratorium of huishoudelijke dranken, melk, koffie, levensmiddelen, badwater (37 °C tot 39 °C voor baby's).
 • - - - -
UitverkoopBestseller Nr. 3
INKBIRD IHT-1P Digitale Onmiddellijk Afleesbare Vleesthermometer 3s, Waterbestendige Oplaadbare BBQ Thermometer met Backlight en Kalibratie,voor keuken,Grill,Frituren,Melk (-50°C ~ 300°C)
 • ⏰【Snelle Respons】--- De onmiddellijk afleesbare bbq thermometer reageert in 3 tot 5 seconden en is accuraat to ongeveer ½ graden met een bereik tussen 50 en 300°C. Je kan het digitale vleesthermometer kalibreren als dat nodig is.
 • ☔【Waterbestendig】--- De IPx5 waterbestendige kernthermometer is beschikbaar voor zowel binnen als buiten.Deze functie zorgt er ook voor dat hij perfect is voor vloeistoffen zoals thee, melk, badwater en zo verder. De functie zorgt er ook voor dat de voedselthermometers gemakkelijk te poetsen is. Hij kan gewassen worden door onmiddellijk contact met stromend water, wat snel en gemakkelijk is.
 • 🔋【Oplaadbare Batterij】--- De 250mAh oplaadbare lithiumbatterij kan ongeveer 11 uur mee met de backlight op eens hij volledig opgeladen is en zal automatisch in energiebesparende modus gaan als hij 1 minuut niet meer gebruikt is.
 • ✌【Makkelijk in Gebruik】--- De opvouwbare grillthermometer met RVS sonde is eenvoudig te gebruiken. Door het opvouwbaar design en de interne magneet is het toestel makkelijk op te bergen. De vorm is kleiner dan toestellen die niet kunnen opvouwen en de magnetische achterkant zorgt ervoor dat je hem kan ophangen aan bijvoorbeeld de oven, koelkasten en andere metalen oppervlakken.
 • 🍗【12 Maanden Garantie】--- Inkbird zorgt voor 12 maanden garantie en een levenslange service voor al onze klanten! U mag altijd contact met ons opnemen, wij antwoorden binnen 24 uur!
Bestseller Nr. 4
Retoo Digitale vleesthermometer met lcd-scherm en roestvrijstalen sondes voor keuken, braden, barbecue, babyvoeding, grillthermometer met direct uitlezen, keukenthermometer met lange sonde
 • Digitaal display: het apparaat voor het meten van de temperatuur heeft een digitaal lcd-display, dat het resultaat met de nauwkeurigheid op een decimale punt toont en daardoor zul je nauwkeurige meting leren kennen. Het display is leesbaar en toont grote cijfers en dankzij dit feit zul je eenvoudig de aangegeven temperatuur kunnen leren kennen. De braadthermometer slaat op en geeft de laatste minimale en maximale weergave van de warmte aan.
 • Nauwkeurigheid van de meting: de vleesthermometer meet draadloos door middel van de sonde met de nauwkeurigheid: tot 0,5 °C en daardoor kun je de temperatuur van het water of het vlees nauwkeurig meten. De naald onderzoekt de warmte en bereikt de resultaten in de schaal die door jou wordt geselecteerd: Celsius of Fahrenheit in het brede bereik van -50 °C tot +300 °C of van -58 °F tot 572 °F en dankzij dit feit kun je de temperatuur van vele producten controleren.
 • Draadloosheid: de weergave van de temperatuur wordt gevoed door een batterij van 1,5 V LR44 en dankzij dit feit heb je de netwerkvoeding niet nodig, wat je een handige bediening vergemakkelijkt. De werking van het apparaat op draadloze wijze zorgt ervoor dat hangende kabels je bereik niet beperken en het werk tijdens het meten van de temperatuur van het vlees in de oven vergemakkelijken.
 • Universeel: het keukenaccessoire is universeel, omdat je dankzij hem de temperatuur van de producten met verschillende structuur kunt controleren. De spieknaald van de thermometer is waterdicht en daardoor is het nuttig tijdens de voorbereiding van vloeibare producten zoals: water, melk, chocolade of thee. Het apparaat wordt uitstekend nuttig tijdens het bakken van taarten of braden in de oven en tijdens het braden van het vlees in de pan om de warmte van de olie te controleren.
 • Compactheid en eenvoud in het gebruik: de bakthermometer heeft compacte afmetingen en optimaal lange naald voor het uitvoeren van de meting en daardoor is de bediening zeer eenvoudig. Het apparaat is licht, stroef en ligt veilig in de hand en dankzij dit feit kun je je op eenvoudige wijze met dit keukenapparaat bedienen. De weergave heeft ondertekende knoppen, wat de bediening nog gemakkelijker maakt. Het product heeft het etui in de vorm van een plastic buis.
Bestseller Nr. 5
ThermoPro TP04 Digitale braadthermometer, grillthermometer, oventhermometer, vleesthermometer met geïntegreerde countdown-timer
 • Veel gebruikte voedselthermometer voor binnen en buiten, ideaal voor barbecue, oven of fornuis; het 40 inch netsnoer van roestvrij staal verbindt de thermometer met de sokkel buiten de oven, barbecue of kookplaat
 • Professionele kookthermometer: programmeerbaar alarm met vooraf ingestelde temperaturen voor bepaalde levensmiddelen, individuele temperatuurinstelling instelbaar; eenvoudige bediening door vooraf ingestelde USDA aanbevolen gaartemperaturen voor rundvlees, varken en ham, en voor gevogelte
 • Breed meetbereik: individuele temperatuurinstelling instelbaar, meetbereik van 0 tot 250 graden Celsius, dus 32 tot 482 Fahrenheit; de draad is hittebestendig en houdt een temperatuur van maximaal 380 graden Celsius
 • Praktische keukenklok: omschakelbaar in Fahrenheit en Celsius; alarmtoon bij het bereiken van de gewenste temperatuur; timer tot 23 uur 59 minuten, flipoutstandaard top stand en magneet
 • Afneembare lange temperatuursonde: roestvrijstalen insteeksensor met ca. 100 cm kabel, als je de draadloze grillthermometer nodig hebt
UitverkoopBestseller Nr. 6
INKBIRD IBT-2X Digitale Vleesthermometer,Bluetooth BBQ Thermometer met 2 Probes en Kook Timer Optie voor Voedsel Koken Grillen Vlees Roken Oven
 • 🔋【USB Oplaadbare Batterij】-- Het bluetooth barbecue thermometer heeft een ingebouwde 1000 mAh oplaadbare lithium batterij en een bijgeleverd 50 cm lange usb oplaadkabel. Bij een opgeladen batterij zou de voedselthermometer 40 uur moeten werken. De batterijcapaciteit kan via de app in de gaten gehouden worden.
 • ✅【Bluetooth-verbinding】-- Verbind de digitale vleesthermometer met je smartphone of iPhone via de bluetooth functie. Bekijk de kooktemperatuur op je telefoon (Bluetooth bereik tot 50 meter) De hoge temperatuur nauwkeurigheid zorgt ervoor dat je onbezorgd kan grillen, zonder dat je vlees te ver door gaart.
 • 🍗【LED Scherm en Magnetische 】-- Door de magnetische achterzijde van de IBT-4XS Grillthermometer kan deze op de oven, barbecue of smoker geplaats worden. Een ander voordeel is dat het LED scherm geroteerd kan worden door 2 maal de powerknop aan te raken. De temperatuur is zo in elk mogelijke stand af te lezen.
 • ✌【Temperatuur Grafiek in App】--In de draadloze BBQ-thermometer app is ook een grafiek functie. Via de grafiek kan je bijhouden hoe de temperatuur stijging verloopt. De temperatuurrange is van 0 tot 300 ⁰ C (bij korte controle) en bij langere bereidingen van 0 tot 250 ⁰ C (continu controle)
 • ❣【Opmerking voor Kernthermometer】--Let goed op dat de nauwkeurige sonde goed in de oven thermometer poorten geklikt zitten. Anders kan er een verkeerde temperatuur weergegeven worden. De koken thermometer zal bijvoorbeeld 300 ⁰ C aangeven of andere vreemde waarden als deze niet goed vast zitten.
Bestseller Nr. 7
CIRYCASE Vleesthermometer, digitaal, snel en nauwkeurig afleesbare oventhermometer met twee 16,3 cm roestvrijstalen sondes, grillthermometer met automatische aan/uit, timer en lcd-scherm, voor koken, BBQ, keuken
 • Nauwkeurige en ultrasnelle aflezing: onze digitale grillthermometer levert binnen 3 seconden nauwkeurige temperatuurmetingen met een nauwkeurigheid van ±1 °C en een breed temperatuurbereik van -50 °C tot 300 °C. Ideaal voor het bakken, braden van kalkoensteaks, grillen, melk en meer.
 • Twee lange sondes: deze braadthermometer is uitgerust met twee 16,3 cm (6,4 inch) lange voedselsondes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je je handen verbrandt bij het meten van de temperatuur. Bovendien kun je twee lekkere gerechten of de oventemperatuur tegelijkertijd meten. Het koken is leuker en is veiliger.
 • Groot lcd-display met achtergrondverlichting: de thermometer keuken is uitgerust met een groot, lcd-display met achtergrondverlichting dat de temperaturen van levensmiddelen, oven, grill, rookoven en timer weergeeft, om intuïtiever koken bij weinig licht mogelijk te maken. Bovendien schakelt hij na 10 minuten automatisch uit om de levensduur van de batterij te verlengen (AAA-batterij meegeleverd).
 • Timerfunctie: met de timer-alarmfunctie word je door een akoestisch signaal eraan herinnerd wanneer de gewenste tijd of temperatuur is bereikt. Bovendien beschikt onze vleesthermometer over een aftelfunctie (tot 99 uur en 59 minuten), die zeer nuttig is om de temperatuur van de maaltijden up-to-date te houden. Bespaar jezelf huishoudelijk werk, televisie kijken of andere dingen zonder voortdurend op je eten te letten.
 • Handig in gebruik: geen aansluiting nodig, geen moeizame installatie nodig. Deze thermometer grill wordt geleverd met een standaard die kan worden ingeklapt en in de sokkel kan worden vastgeklikt. Bovendien beschikt hij over een ingebouwde magneet, waarmee hij gemakkelijk aan de oven, koelkast of een ander metalen oppervlak kan worden bevestigd.
UitverkoopBestseller Nr. 8
INKBIRD WiFi Vleesthermometer BBQ, IBBQ-4T Magnetische Alarm BBQ Thermometer met 4 Probes, 2000mAh Oplaadbare Grillthermometer voor Binnen en Buiten, Keuken, Oven, Roker
 • 【Wi-Fi-verbinding】: Sluit een of meer digitale vleesthermometers aan op uw telefoon via 2,4 Ghz Wi-Fi, open de app en dan kunt u eenvoudig meerdere apparaten met uw telefoon volgen.
 • 【Magnetisch】: De barbeque thermometer kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.Het magnetische ontwerp maakt het mogelijk om te bevestigen op het oppervlak van huishoudelijke apparaten zoals ovens, koelkasten of andere metalen oppervlakken in de buurt.
 • 【USB Oplaadbare Batterij】: De 2000 mAh lithiumbatterij kan ongeveer 26 uur meegaan als deze volledig is opgeladen, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervangen van droge batterijen, wat handig en milieuvriendelijk is.
 • 【Temperatuurgrafiek en Kalibratie】: De app is eenvoudig te bedienen, u kunt de temperatuur kalibreren of een temperatuurgrafiek downloaden in de app, hij biedt ook 11 vooraf ingestelde modi en een aangepaste functie.
 • 【Dubbel Alarm】: De app en de keukenthermometer zullen tegelijkertijd alarmeren als het vlees de ingestelde temperatuur of ingestelde tijd bereikt heeft. De korte tijdmeting varieert van 0 tot 300 ℃ en het continue bewakingsbereik: van 0 ℃ tot 250 ℃.
UitverkoopBestseller Nr. 9
COM-FOUR® 2x braadthermometer van roestvrij staal - analoge vleesthermometer tot 120 ° C - grillthermometer - vleesnaald - 10 cm (002 stuks)
 • VOOR ALLE VLEESTYPES: De hoogwaardige braadthermometer is perfect voor het controleren van de kerntemperatuur van gevogelte, varkensvlees, rundvlees, wild, schapen of exotisch vlees!
 • PERFECTE BEREIDING: Het praktische kookdisplay voor verschillende soorten vlees zoals rundvlees, varkensvlees of gevogelte is rood gemarkeerd en helpt het vlees to the point te koken!
 • KLAAR VOOR GEBRUIK: De lichte vleesthermometer met gemakkelijk af te lezen analoge display en 10 cm lange vleesnaald is op elk moment klaar voor gebruik zonder batterijen!
 • GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Steek de sonde in het vlees en lees de kerntemperatuur af op het display! Na gebruik is de grillthermometer eenvoudig met de hand te reinigen!
 • LEVERINGSOMVANG: 2x gebraden thermometer // Materiaal: roestvrij staal // Meetbereik: tot 120 ° C // Afmetingen: Ø 5,5 x 12 cm // Lengte vleesnaald: 10 cm // Niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser!
Bestseller Nr. 10
Digitale vleesthermometer – bliksemsnelle braadthermometer, nauwkeurige meetwaarden met achtergrondverlichting, keukenthermometer
 • Elegant design van de hoogste kwaliteit: deze digitale vleesthermometer is gemaakt van robuust ABS-kunststof. De keukenthermometer wordt na verloop van tijd niet zwakker, zelfs als je hem per ongeluk laat vallen. Het beschikt bovendien over een discreet lcd-display met achtergrondverlichting, een automatische uitschakeling (als het apparaat ongeveer 10 minuten lang niet wordt gebruikt), die de levensduur van de batterij verlengt, en een geraffineerde knop voor het schakelen tussen ºC en ºF.
 • Waterdicht en eenvoudig op te bergen: de IP67-certificering maakt het mogelijk om het zonder problemen onder leidingwater te wassen. De waterdichtheid maakt de braadthermometer tot een ideaal apparaat voor het regelen van de temperatuur van badwater, melk, koffie, warme chocolade, snoep en gefrituurd. Bovendien is hij uitgerust met een magneet (die aan elke metalen behuizing kan worden bevestigd) en een haak voor gemakkelijk opbergen.
 • Bliksemsnelle nauwkeurige lezingen + geheugenfunctie: nooit meer problemen zoals overkoken, omdat dit apparaat de temperatuur in 2 tot 3 seconden bepaalt. Het kan temperaturen van -50 °C tot 300 °C nauwkeurig meten. Bovendien is de geheugenfunctie praktisch om de huidige min/max-temperaturen te observeren.
 • Super-resistente sonde: deze digitale thermometer beschikt over een lange sonde van 10 cm (10 inch), die 180 graden kan worden omklapt. Hiermee kun je de temperaturen veilig meten, d.w.z. Je kunt het in al je levensmiddelen (zoals Thanksgiving/kerstkoken, koekjes, kip, cake, lam, vissteaks) gebruiken, zonder deze te vervuilen.
 • Levenslange garantie: Deiss Kitchenware biedt een levenslange garantie op al zijn producten.
Bestseller Nr. 11
ThermoPro TP17 Digitale grillthermometer, braadthermometer, vleesthermometer, oventhermometer met timer, twee roestvrijstalen sondes, blauwe achterverlichting, temperatuurbereik tot 300 °C
 • 【Grillthermometer met twee temperatuursensoren 】 voor het bewaken van twee kerntemperaturen tegelijk, display met blauwe achtergrondverlichting.
 • 【Praktisch alarm/waarschuwing:】Alarm/waarschuwing bij het bereiken van de ingestelde temperatuur of na afloop van de timer vooraf ingestelde temperaturen voor rund, kalf, varken, kip, vis en gehakt vlees/hamburgers, enz.
 • 【Voor bewaking van verschillende gaarstanden】afhankelijk van de vleessoort tussen Well Done, Medium, Medium Rare en Rare, vooraf ingestelde temperaturen kunnen naar persoonlijke voorkeur worden aangepast.
 • 【Countdown/up timer】 instelbaar tot 99h 59m 59s, temperatuurweergave als Celsius of Fahrenheit, temperatuurbereik tot 300°C.
 • 【 2 jaar garantieverlenging 】 nu het ThermoPro-product registreren en de garantie met 2 jaar verlengen. Na de registratie van uw ThermoPro-product garandeert ThermoPro een gratis vervanging of een reparatie van alle defecte onderdelen of – naar ons eigen inzicht – de gratis vervanging van het complete product, als er een materiaal- of verwerkingsfout optreedt. Meer details vind je in de bijgevoegde servicekaart.
Bestseller Nr. 12
ThermoPro TP02S Instant Vlees Thermometer Digitaal Koken Voedsel Thermometer met Super Lange Sonde voor Grill Snoep Keuken BBQ Smoker Oven Olie Melk Yoghurt Temperatuur
 • 【SNEL & ACCURAAT AFLEZEN】Onmiddellijk af te lezen vleesthermometer met 4-6 seconden uitlezingssnelheid en een hoge nauwkeurigheid van ±1.8°F/1°C, waardoor u gegarandeerd altijd de meest heerlijke resultaten krijgt!
 • 【EENVOUDIG TE GEBRUIKEN】Eenvoudig de sonde-thermometer in uw voedsel plaatsen en in enkele seconden de temperatuur ontvangen; schakelt uit na 10 minuten om de batterij te sparen; de draagbare kookvoederthermometer is handig om mee te nemen of op te bergen met de meegeleverde huls.
 • 【VEEL VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN】Digitale vleesthermometer met een temperatuurbereik van -58°F ~ 572°F (-50°C ~ 300°C) garandeert dat u elk type vlees of voedsel kunt bereiden, waardoor het de perfecte voedselthermometer is om te grillen, te roken, te BBQen, te snoepen, binnenshuis te koken. Celsius/Fahrenheit-keuzeschakelaar.
 • 【SUPER LANGE SONDE】Keukenthermometer met 5,3" super lange, voedselveilige roestvrijstalen sonde om uw handen weg te houden van de hitte en gevaarlijke situaties te voorkomen!
 • 【ThermoPro-sondethermometer - uw betrouwbare keuze】 De keukenthermometer kan op grote schaal worden gebruikt bij het koken, barbecueën, het maken van warme dranken, het maken van snoep, enz. Geen zorgen over te gaar of onvoldoende gaar koken, het helpt om te koken als een professional
Bestseller Nr. 13
Digitale vleesthermometer, keukenthermometer, grillthermometer, braadthermometer voor keuken, bakken, braden, grillen
 • Temperatuur binnen 5 seconden af te lezen.
 • Extra lange sonde van 141 mm.
 • IP65 waterdicht.
 • Schakelt na 10 minuten automatisch uit.
 • Magnetische achterkant.
Bestseller Nr. 14
BSOON Draadloze vleesthermometer, verbeterde digitale voedselthermometer voor koken met 4 temperatuurvoelers, uiterst nauwkeurige, onmiddellijk afleesbare grillthermometer voor keuken, biefstukoven, barbecue
 • Hoge nauwkeurigheid en snelle aflezing: Digitale thermometer met 4 sondes kan 4 verschillende soorten vlees of 4 plaatsen van één groter stuk vlees controleren. De sonde van de vleesthermometer is van voedselveilig roestvrij staal, meet de temperatuur in 1-3 seconden en de nauwkeurigheid is ±1℃. 115 cm draad is bestand tegen maximaal 380°C, en levert nauwkeurige metingen voor 30°C-300°C, zodat er voldoende lengte is om de oven, BBQ of rookoven te bereiken. Doordachte kleurcodering om je voedsel gemakkelijk te kunnen labelen.
 • 150 meter draadloos afstandsbereik en handenvrije monitor: De digitale thermometer heeft een professioneel afstandssignaal tot 150 meter. Je kunt naar de wedstrijd kijken, met vrienden chatten of het gras maaien terwijl de grillthermometer je vlees in de gaten houdt. Na strenge tests is het signaal van onze draadloze grillthermometer sterk en stabiel en reikt hij 2x verder dan bij een gewone verbinding. (CE-gecertificeerd, FCC-gecertificeerd en ROHS-goedgekeurd).
 • USDA vooringestelde temperatuurinstelling: Kies uit acht (8) verschillende vleesinstellingen en vijf (5) gaarheidsniveaus. Alle vooraf ingestelde temperaturen kunnen worden ingesteld op de door jou gewenste smaak. De thermometer heeft timerfuncties voor "omhoogtellen" en "aftellen". Nadat de voedselthermometer is geprogrammeerd voor de gewenste temperatuur, zal de ontvanger "piepen" wanneer de temperatuur is bereikt.
 • F/C keuzeschakelaar en groot LCD-scherm met achtergrondverlichting: De keukenthermometer van Bsoon kan temperaturen weergeven in zowel Fahrenheit als Celsius en wordt geleverd met een LCD-scherm met achtergrondverlichting, ondersteunt 178° breed zicht, wat zorgt voor een breder en comfortabeler leeszicht, gewoon in een glimp de temperatuur duidelijk kunnen zien, gebruiksgemak in de zon of schemerige nacht.
 • Gemakkelijk in te stellen en op te slaan: Zender en ontvanger zijn vooraf gekoppeld, geen synchronisatie nodig, gewoon de sondes in het vlees steken en de aangesloten zender stuurt de temperatuurmetingen naar de ontvanger. Ontworpen met sterke magneet en houder op de achterkant, waardoor je hem gemakkelijk op de oven kunt zetten of aan een metalen oppervlak kunt bevestigen.
UitverkoopBestseller Nr. 15
INKBIRD IBT-4XS BBQ Thermometer Bluetooth, Vleesthermometer met 4 Probes en USB Oplaadbare Batterij voor Grillen,Koken en Oven
 • ✅【Bluetooth-verbinding】-- Verbind de digitale vleesthermometer met je smartphone of iPhone via de bluetooth functie. Bekijk de kooktemperatuur op je telefoon (Bluetooth bereik tot 50 meter) De hoge temperatuur nauwkeurigheid zorgt ervoor dat je onbezorgd kan grillen, zonder dat je vlees te ver door gaart.
 • 🍗【LED Scherm en Magnetische 】-- Door de magnetische achterzijde van de IBT-4XS Grillthermometer kan deze op de oven, barbecue of smoker geplaats worden. Een ander voordeel is dat het LED scherm geroteerd kan worden door 2 maal de powerknop aan te raken. De temperatuur is zo in elk mogelijke stand af te lezen.
 • 🔋【USB Oplaadbare Batterij】-- Het bluetooth barbecue thermometer heeft een ingebouwde 1000 mAh oplaadbare lithium batterij en een bijgeleverd 50 cm lange usb oplaadkabel. Bij een opgeladen batterij zou de voedselthermometer 40 uur moeten werken. De batterijcapaciteit kan via de app in de gaten gehouden worden.
 • ✌【Temperatuur Grafiek in App】--In de draadloze BBQ-thermometer app is ook een grafiek functie. Via de grafiek kan je bijhouden hoe de temperatuur stijging verloopt. De temperatuurrange is van 0 tot 300 ⁰ C (bij korte controle) en bij langere bereidingen van 0 tot 250 ⁰ C (continu controle)
 • ★【Opmerking voor Kernthermometer】--Let goed op dat de nauwkeurige sonde goed in de oven thermometer poorten geklikt zitten. Anders kan er een verkeerde temperatuur weergegeven worden. De koken thermometer zal bijvoorbeeld 300 ⁰ C aangeven of andere vreemde waarden als deze niet goed vast zitten.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de beste vleesthermometer. U wilt niet alleen een thermometer die gebruiksvriendelijk en nauwkeurig is, maar ook een die veilig, duurzaam en draagbaar is.

Er zijn tegenwoordig veel merken vleesthermometers op de markt. Maar voordat je er een koopt, is het belangrijk om te weten welke functies je nodig hebt in je vleesthermometer.

De maat van de sonde moet kleiner zijn dan de breedte van uw steaks of hamburgers, zodat deze zonder problemen in het midden kan komen. Sommige sondes hebben een knop waarop u kunt drukken om het koken te stoppen en op elk moment tijdens het kookproces opnieuw te beginnen met koken.

Wat is een vleesthermometer?

Een vleesthermometer is een instrument dat de interne temperatuur van vlees meet. Het wordt gebruikt bij het koken om te bepalen of het vlees goed gaar is.

Vleesthermometers zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze worden in het dikste deel van het vlees gestoken.

De beste manier om een vleesthermometer te gebruiken, is door hem in het dikste deel van het vlees te steken en hem daar ongeveer 10 seconden vast te houden voordat u de temperatuur afleest.

Veel mensen gebruiken nog steeds hun vingers om te testen of hun vlees een veilige temperatuur heeft bereikt. Deze methode kan onnauwkeurig zijn omdat deze niet nauwkeurig temperaturen onder de 40 graden Celsius kan meten.

Wat zijn de verschillende soorten vleesthermometers?

Het belang van vleesthermometers kan niet genoeg benadrukt worden. Ze helpen ervoor te zorgen dat het vlees goed gaar is en dat het veilig is om te eten.

Er zijn drie soorten vleesthermometers: direct lezen, digitaal en analoog. Instant-read vleesthermometers zijn het meest voorkomende type vleesthermometer omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en geen batterijen of elektriciteit nodig hebben. Digitale thermometers zijn nauwkeuriger dan analoge en kunnen worden gebruikt in een breed scala aan kookmethoden, zoals grillen, bakken, braden, koken, braden enz. Analoge vleesthermometers worden meestal gebruikt voor grote stukken vlees zoals runderborst of varkensschouderbraadstukken.

Is een digitale vleesthermometer nodig?

Digitale vleesthermometers zijn niet nodig. Er zijn enkele producten die u kunnen helpen de gaarheid van uw vlees in te schatten, maar ze vervangen de traditionele vleesthermometer niet.

De digitale vleesthermometer is voor sommige mensen een handig hulpmiddel, maar bij het koken niet nodig.

Wat zijn de voordelen van een digitale vleesthermometer?

Digitale vleesthermometers zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u uw vlees op de juiste temperatuur kookt. Ze zijn ook een handige manier om de voortgang van uw kookproces te volgen.

Als u op zoek bent naar een betaalbare en handige manier om de voortgang van uw kookproces te volgen, dan kunnen digitale vleesthermometers een goede investering voor u zijn.

Welke vleesthermometer moet ik kiezen?

Er zijn veel vleesthermometers en het kan een beetje overweldigend zijn om te beslissen welke het beste voor u is.

Deze gids zal u helpen beslissen welke het beste is voor uw behoeften.

Hoe kan ik mijn nieuw aangeschafte vleesthermometer gebruiken om betere maaltijden te bereiden?

Een van de belangrijkste hulpmiddelen bij het koken is een vleesthermometer. Deze thermometers worden gebruikt om de interne temperatuur van vlees, gevogelte en vis te meten om overkoken te voorkomen.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten vleesthermometers op de markt. Veel mensen worstelen echter met welke voor hen geschikt is. Om u te helpen, hebben we deze gids samengesteld over hoe u de beste vleesthermometer voor uw behoeften kunt kiezen.