Beste virusscanner windows 10 van 2023 (TOP10)

De 10 beste virusscanner windows 10 beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Norton 360 Premium 2024, antivirussoftware, internetbeveiliging, 10 Apparaten, 1 Jaar abonnement met automatische verlenging, Secure VPN en Password Manager, PCs, Macs, tablets en smartphones

 • Bescherm meerdere apparaten, waaronder pc's, Mac, smartphones en tablets, tegen malware, phishing en ransomware met aanvullende apparaatbeveiliging (tot 10 apparaten)
 • Genereer, bewaar en beheer je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens online in je eigen versleutelde safe in de cloud met behulp van Wachtwoordbeheer
 • Bewaar belangrijke bestanden en documenten als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware met 75 GB cloudback-up voor pc
 • Blokkeer met onze Slimme firewall voor pc ongeoorloofd verkeer dat met je computer probeert te communiceren
 • Open je favoriete apps en websites met de gemoedsrust die versleuteling van bankkwaliteit je biedt, wanneer je thuis of onderweg verbinding maakt met wifi dankzij ons Secure VPN
Bestseller Nr. 2

HP 10 Watt 18cm Silent Mini-PC Business Office Multimedia Computer met 3 jaar garantie! | Intel® Celeron® 3900T 2x2.60GHz | 8GB DDR4 | 256 GB SSD | USB3 | Windows 11 Prof. 64-bit | #7548

 • Opmerking: Gerecycled HP merkapparaat in bijna nieuwe staat (RAM en SSD zijn door ons vervangen en zijn NIEUW! ), gedeeltelijk lichte krassen, gedeeltelijk ook helemaal geen krassen. Volledige 3 jaar garantie!
 • De pc heeft bij normaal gebruik slechts 10 watt nodig. HP Mini PC, slechts 18cmx18cmx3.5 cm! Superklein en handig. Displaypoort, 1 x VGA, 6 x USB 3.0, 1 x USB-C, 1 x Gigabit LAN.
 • Het apparaat is uitgerust met een snelle IntelCeleron 3900T-processor en snel 8 GB DDR4 merkgeheugen, dat meer dan genoeg prestaties biedt voor computerintensieve toepassingen, multitasking en multimedia. De grote 256 GB SSD is ideaal om al je gegevens op te slaan.
 • De pc wordt geleverd met besturingssysteem, Microsoft Windows 11 Professional 64Bit is inclusief alle drivers volledig geïnstalleerd. Om virussen en ander ongedierte betrouwbaar af te weren, is de nieuwste GDATA Internet Security geïnstalleerd incl. een half jaar updates. Bovendien is MS Office 2010 Starter (Word 2010 en Excel 2010) als volledige versie inbegrepen
 • Shinobee geeft op dit apparaat 36 maanden fabrieksgarantie!
Bestseller Nr. 3

Panda Dome Advanced 2023 – Antivirus| 1 apparaat| 1 jaar | VPN | Bescherming tegen ransomware | Oudercontrole voor kinderen | Veilig surfen en bankieren | Geolocatie en antidiefstalvergrendeling

 • 🔰 Antivirusbescherming voor meerdere apparaten, voor Windows, Mac en Android: Bescherm uw apparaten tegen elk type bedreiging. Extra beveiligingslaag tegen ransomware en geavanceerde bedreigingen 💻 Dit product wordt geleverd via een kaart met de activatiecode en een downloadlink
 • 🌍 Inclusief VPN. Veilig, anoniem surfen. 1 apparaat en 150 MB/dag 💾 Panda Cloud Cleaner, reddingskit voor het aanmaken van een opstartbaar USB-station en het scannen van geïnfecteerde apparaten
 • 🏦 Veilig online winkelen en bankieren: Bescherm uw identiteit als u online surft, shopt of bankiert
 • 📱 Bescherming tegen diefstal. Zoek uw Windows-apparaten, vind mobiele apparaten terug en/of wis gegevens die erop staan
 • 📶 Wifibescherming: Controleer uw netwerk, detecteer verbonden apparaten, bekijk de geschiedenis van verbonden apparaten en zorg ervoor dat onbekende apparaten geen toegang krijgen tot uw netwerk

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste virusscanner windows 10 te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze virusscanner windows 10-koopgids samengesteld.

Het beste virusscanner windows 10 vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste virusscanner windows 10 voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede virusscanner windows 10-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor virusscanner windows 10 te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van virusscanner windows 10 erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald virusscanner windows 10 zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over virusscanner windows 10 zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de virusscanner windows 10 kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste virusscanner windows 10 kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.