Beste videodeurbel van 2023 (TOP15)

De 15 beste videodeurbel beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

TP-Link Tapo Slimme batterij videodeurbel Tapo D230S1, deurbell camera, 2K resolutie, kleur nachtzicht, langere levensduur van de batterij, KI-detectie en melding, flexibele geheugenkeuze

 • 2K 5MP live weergave: met de Tapo-app weet je altijd wat er voor je deur gebeurt. Met de Starlight-sensor en de 2K 5MP-resolutie kun je ook bij weinig licht alle fijne details herkennen.
 • Gekleurd nachtzicht: met de ingebedde spot en de sterrenlichtsensor toont de Tapo D230S1 ook 's nachts details en kleuren van hoge kwaliteit.
 • Hoofd-tot-voetweergave: met het ultrabrede gezichtsveld van de camera (160° diagonaal) zorgt de Tapo 4:3-live-weergave ervoor dat gebruikers bezoekers van een afstand van maximaal 1 m van top tot teen kunnen controleren, wat meer verticale details toont dan bij andere 16:9-deurbels.
 • Langere levensduur van de batterij: de oplaadbare en uitneembare batterij met een protocol voor laag stroomverbruik verlengt de gebruiksduur.
 • Water- en stofdicht IP64: werkt ook op regenachtige dagen en in vochtige omgevingen.
Bestseller Nr. 2

Ring Videodeurbel op batterij (Video Doorbell 2de generatie) | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie | Ring Protect-proefperiode (30 dagen gratis)

 • Een 1080p HD-videodeurbel waarmee je via je telefoon, tablet of pc kunt zien, horen, en spreken met wie er voor je deur staat.
 • Een vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell, met verbeterde bewegingsdetectie en scherper nachtzicht.
 • Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert.
 • Werkt op de ingebouwde oplaadbare batterij en is daarnaast aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroomtoevoer.
 • Eenvoudige installatie - verbind je Ring Video Doorbell met wifi via de Ring-app en gebruik de bijgeleverde hulpmiddelen om hem aan de muur te bevestigen.
Bestseller Nr. 3

Videodeurbel, digitale deurbel Stijlvol voor in de tuin voor thuis((Silver))

 • 3,5-inch LCD-kleurenscherm, industriële high-definition kleurenbeeldsensor, geweldige gebruikservaring en duidelijke weergave.
 • Eenvoudig te leren, 3 minuten snelle installatie zonder de noodzaak van ander gereedschap, tijd en moeite besparen, gemakkelijk te gebruiken.
 • 120 graden werkelijke kijkhoek, 24-uurs bewaking, ultradunne behuizing, stijlvol en mooi uiterlijk.
 • Beveiligingscamera's zorgen voor een betrouwbaardere bescherming van uw huis en verbeteren uw levenskwaliteit.
 • Aangedreven door 4 stuks AAA-batterij (niet inbegrepen), hoge gevoeligheid en kan maximale stabiele prestaties garanderen.
Bestseller Nr. 4

Videotdeurbel, accu met chime, 1080p deurbel met camera, 2,4 GHz, draadloze videodeurbel met spraakwisselaar, PIR-persoonsherkenning, nachtzicht, 2-weg audio, ondersteunt SD- en cloudopslag

 • Videodeurbel op batterijen met belspel: de video-deurbel met ingebouwde batterij en laag stroomverbruik houdt 90-120 dagen batterijduur per lading; IPX65 weerbestendigheid kan in alle weersomstandigheden worden gebruikt, waardoor hij ideaal is voor gebruik het hele jaar door; plaats het klokkenspel (netvoeding, plug-and-play) in een willekeurige ruimte, het herinnert je aan bezoekers als je telefoon niet aan uw zijde is; Werkt alleen met 2,4 GHz.
 • Spraakwisselaar en PIR-herkenning: spraakwisselaar kan het werkelijke geslacht en de leeftijd verbergen om de privacy beter te beschermen. Perfect voor ouderen, kinderen en alleenstaande vrouwen; dankzij het geavanceerde algoritme wordt de videodeurbel intelligente lichaamsvormen/gezichten verbeterd, de herkenning van de mens met 99% nauwkeurigheid, daarbij worden irrelevante bewegingen zoals kleine dieren en voorbijrijdende auto's genegeerd.
 • 1080p HD & nachtzicht: wifi-videodeurbel met camera zorgt voor kristalheldere beelden en video-opnames met 1080p HD en een 120° brede kijkhoek, efficiënte IR-leds verbeteren de heldere beeldopname 's nachts, zorgt ervoor dat je huis 24 uur per dag beschermd is; nachtzicht beschikt over 4 instellingen: nachtzicht (automatisch kan niet worden gewijzigd), automatische omschakeling, altijd. aan, altijd uit (u je kunt kiezen), zodat je gerust kunt zijn.
 • 【Twee-weg audio & familie delen en real-time waarschuwingen】: door de levering van heldere twee-weg audio in real-time kun je direct via de app "Kerstmis" zien, horen en spreken wanneer er bezoekers aanwezig zijn; je kunt ook het account delen met je familieleden, het kan tot 3 gebruikers delen, zeer praktisch als je niet thuis bent, maar iemand met wie je hebt gedeeld.
 • Lokale cloudopslag en eenvoudige installatie: download gewoon de "Kerstmis" in de Google Store of in de App Store en geniet dan van het gemak van videoklassen. De deurbelcamera ondersteunt lokaal/cloud-opslag. Bewaar video's op de lokale TF-kaart tot 128 GB (niet inbegrepen) zonder verborgen kosten. Opmerking: video-opname alleen TF-kaart, geen SD-kaarten ondersteunen! !
UitverkoopBestseller Nr. 5

Reolink 5MP Videodeurbel Wi-Fi-camera met beltoon, 3:4 Hoofd-aan-teen zicht, 180°zicht, 5/2.4 GHz Wi-Fi, 2-weg audio, persoon/pakket detectie, waterdicht, slimme waarschuwingen (bekabeld)

 • 5MP Super HD met Head-to-Toe-Viewing: Ongelooflijke 5MP HD en 3:4 beeldverhouding, samen met geavanceerde 3D DNR en vervormingscorrectie technologieën, geven je het volledige beeld met scherpe en gedetailleerde beelden, dag en nacht.
 • Reageer snel op bezoekers: De deurbel ondersteunt bezoekersdetectie, zodat je onmiddellijk videogesprekken en pushmeldingen ontvangt als je aanbelt. Neem deel aan tweewegcommunicatie of reageer met vooraf opgenomen spraakberichten als je bezig bent, zodat je nooit een bezoeker mist.
 • Pakketdetectie en waarschuwingen: Stuur portierpiraten weg door realtime meldingen te ontvangen wanneer er een pakketje voor de deur wordt gezien. Stel de schijnwerpers zo in dat ze 's nachts op een gepland tijdstip aangaan om je bezorgingen te beschermen.
 • 2,4/5GHz WiFi & Waterdicht: Geen zorgen over netwerkstoringen. De 5GHz Wi-Fi zorgt voor een stabiele en vloeiende netwerkervaring, terwijl de 2,4 GHz Wi-Fi een beter bereik biedt. Maak je ook geen zorgen over slecht weer, hij is waterdicht!
 • Flexibele opslagmogelijkheden: Opnames kunnen lokaal en veilig worden opgeslagen op een microSD-kaartslot (max. 256 GB, niet inbegrepen), Reolink NVR met ingebouwde 2/4TB HDD, Reolink Cloud of FTP/NAS.
Bestseller Nr. 6

MUBVIEW 1080P HD draadloze deurbel met camera, draadloze videofoon met bel, 2,4 GHz wifi, PIR-bewegingsdetectie, nachtzicht, bidirectionele audio, waterdicht voor buiten, zwart

 • 100% draadloos: MUBVIEW draadloze deurbel met wifi-camera voor buiten wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een draadloze bel, je kunt het batterijniveau controleren via de app van je telefoon. De draadloze deurbel kan voldoen aan de eis om deurbellen in verschillende kamers te ontvangen. De videodeurbel beschikt over een ingebouwde batterij van 4800 mAh, waardoor het niet nodig is om regelmatig op te laden en de installatie vergemakkelijkt, ongeacht het stopcontact.
 • HD 1080p & PIR chtzicht: MUBVIEW HD 1080P deurbel heeft een hoge resolutie van 1920*1080 en is uitgerust met infrarood licht om duidelijk te zien in het donker. Het brede gezichtsveld van 120 graden maakt een uitgebreidere bewaking van de veiligheid van het huis mogelijk. Opmerking: de draadloze videodeurbel voor buiten kan alleen verbinding maken met 2,4 GHz wifi (niet compatibel met 5 GHz wifi).
 • ‍PIR-bewegingsdetectie: de ingebouwde PIR-sensor in de waterdichte draadloze buitendeurbel is gevoelig voor menselijke bewegingen en verzendt real-time waarschuwingen en pushmeldingen. U kunt ook de waarschuwingsgebieden aanpassen, waardoor het risico op vals alarm wordt verminderd.
 • Bidirectionele audio: de MUBVIEW draadloze deurbel beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker voor bidirectionele gesprekken met bezoekers. Er kunnen drie instellingen voor het wijzigen van stem worden geselecteerd. De videodeurbel voor buiten kan op afstand worden bediend via een mobiele app, zelfs als je niet thuis bent.
 • Versleutelde opslag en 100 tevredenheid: MUBVIEW draadloze videodeurbellen voor buiten bieden veilige en gecodeerde opslag in de AWS-cloud en lokale SD-kaartopslag (uitgezonderd, ondersteunt SD-kaart tot 128 G) en uitstekende ondersteuning verkoop. Bij aankoop van een deurbel bieden wij 7 dagen gratis cloudopslag, 2 jaar garantie en snelle klantenservice om je een geweldige ervaring te bieden.
Bestseller Nr. 7

Dzees Deurbel met camera, draadloze bel voor buiten, waterdicht, video-deurbel, draadloze bel, werkt op batterijen, Pir Persoonsherkenning, Nachtzicht, 2-weg audio, SD & Cloud

 • Eenvoudige installatie: de Dzees draadloze deurbelcamera is eenvoudig te installeren en vereist geen professionele installatie. Sluit ze gewoon aan op je thuisnetwerk en je kunt beginnen.
 • Nauwkeurige bewegingsdetectie: dit deurbeveiligingssysteem beschikt over een nauwkeurige bewegingsdetectie en registreert nauwkeurig alle bewegingen in de buurt van je voordeur. Je kunt de bewegingsdetectie-instellingen aanpassen aan je behoeften.
 • Helder dag- en nachtzicht: de Dzees draadloze deurbel zorgt ervoor dat je zowel overdag als 's nachts hoogwaardige beelden krijgt. Je deurcamera beschikt over een groothoeklens en maakt gebruik van IR-technologie voor helder nachtzicht.
 • Stabiele wifi-verbinding: de draadloze deurbel is verbonden via 2,4 GHz wifi, dat stabiel en ononderbroken is. Met deze draadloze deurbel blijf je altijd verbonden met je voordeur.
 • Lange batterijduur: deze draadloze deurbel wordt geleverd met een duurzame oplaadbare batterij, zodat je de batterij niet vaak hoeft te vervangen. Geniet van het gemak van een betrouwbare en langdurige batterijduur.
Bestseller Nr. 8

eufy Security, Draadloze videodeurbel (op batterij) met 2K HD, geen maandelijkse kosten, geïntegreerde AI voor menselijke detectie, tweerichtingsaudio, eenvoudige zelfinstallatie

 • 2,5 keer zoveel helderheid: met de ingebouwde 2K-sensor van Sony en professionele lens kun je activiteiten in een perfecte resolutie bekijken. Je ziet bezoekers haarscherp wanneer ze aan de deur komen.
 • Geen maandelijkse kosten: ontworpen om naast je huis ook je portemonnee te beschermen. eufy Security-producten zijn producten zonder abonnementskosten die beveiliging combineren met gebruiksgemak. Al je gegevens worden lokaal opgeslagen, zodat je nooit hoeft te betalen voor cloudopslag.
 • Twee voedingsopties: een half jaar voeding met één batterijlading of continue voeding via een bekabelde verbinding.
 • Uitgebreid gezichtsveld: de verhoogde beeldverhouding van 4:3 zorgt ervoor dat je iedereen die aan de deur komt van top tot teen kunt zien en zorgt telkens weer voor de perfecte kijkhoek.
 • Detectie van een hoger niveau: heb totale controle over wat er wordt gedetecteerd door het gebruik van de bewegingssensor, slimme menselijke detectie en activiteitszones. Ontvang realtime waarschuwingen wanneer er iemand aan de deur komt, zodat je nooit pakketjes mist of gasten laat wachten.
Bestseller Nr. 10

Ring Video Doorbell Wired van Amazon, met HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie en bedrade installatie | Met een gratis proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plan

 • Bedrade 1080p HD-videodeurbel met tweerichtingsspraak, geavanceerde bewegingsdetectie, standaard 2,4 GHz-connectiviteit en aanpasbare privacy-instellingen
 • Ontvang direct meldingen op je telefoon of Ring Chime, wanneer iemand op de deurbel drukt of de bewegingssensoren activeert. Zo weet je altijd wanneer iemand voor de deur staat.
 • HD-nachtzicht biedt een scherp contrast, zodat je zelfs in het donker nooit meer een detail mist.
 • Dankzij het slanke, compacte ontwerp past de Ring Video Doorbell Wired perfect bij de stijl van elke woning.
 • Installeer de Ring Video Doorbell Wired met behulp van je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust. Installatieaccessoires inbegrepen.
Bestseller Nr. 11

Ankway 3MP Video deurbel met camera, videodeurbel, batterij 5200 mAh, wifi, 2-weg audio, persoonsherkenning, waterdicht, alarmen, compatibel met Alexa en Google, ondersteunt SD & cloud-opslag

 • Kristalheldere resolutie: geniet van haarscherpe beelden met hoge resolutie in 2K QUAN HD 3MP en een kijkhoek van 145°, die ervoor zorgt dat je dag en nacht alles bij je deur duidelijk ziet.
 • Intelligente detectie: pas de bewaakte gebieden individueel aan en gebruik de PIR-bewegingsdetectietechnologie om automatisch buitenactiviteiten te bewaken en meldingen binnen 3-5 seconden te ontvangen.
 • Bescherming rondom: de deurbel beschikt over een hoogwaardig nachtzicht, een IP65-waterdicht ontwerp en functies voor diefstalbeveiliging, die de veiligheid van je huis bij elk weer, dag en nacht garanderen.
 • Real-time interactie: voer real-time gesprekken met bezoekers via de twee-weg audiofunctie van de deurbel of kies vooraf ingestelde spraakantwoorden voor een snelle en comfortabele communicatie. Bekijk live vanaf overal en altijd.
 • Meerdere opslagopties: ondersteunt zowel lokale als cloudopslag om de veiligheid van video-opnames te garanderen die op elk moment kunnen worden opgehaald en gedeeld.
Bestseller Nr. 12

Ring Videodeurbel Plus op batterij (Battery Video Doorbell Plus) | Draadloze deurbel met 1536p HD-beeld, zicht van top tot teen, nachtzicht in kleur, zelf te installeren | 30 dagen gratis Ring Protect

 • Draadloze deurbelcamera met een verbeterde resolutie van 1536p HD-livebeeld, zodat je nu nog duidelijker kunt zien wat er gebeurt.
 • Houd pakketjes voor de deur in de gaten met ruimer zicht van top tot teen.
 • Blijf op de hoogte met directe waarschuwingen, rechtstreeks op je smartphone wanneer iemand op je videodeurbel drukt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
 • Wanneer de zon ondergaat, zorgt nachtzicht in kleur ervoor dat je geen moment mist, zelfs niet in het donker.
 • Eenvoudig te installeren en op te laden met een verwisselbare batterij.
Bestseller Nr. 13

New Flash Draadloze Video Deurbel Camera Met Chime 720P 2.4G WiFi Smart Deurbel Camera IP65 Batterij Werkt PIR Bewegingsdetectie Nachtzicht 2-weg Audio Ondersteuning Cloud Opslag

 • Draadloze Indoor Chime op batterijen, eenvoudig te gebruiken en te installeren. IP65 waterdicht.
 • 720P & 1MP PIXEL en infrarood nachtzicht.
 • Stabiele verbinding met 2.4Ghz WiFi & Utral Groothoek Lens.
 • Smart Human Detection & Instant Message Alerts.
 • Twee-weg audio en spraakbericht en ondersteuning Cloud Storage.
Bestseller Nr. 14

Blink Video Doorbell: tweerichtings-audio, hd-video, bewegingssensor, Chime meldingen via de Blink-app, eenvoudige installatie (zwart) | Blink Abonnement gratis proefperiode

 • Waar je ook bent, je kunt altijd een oproep aan je deur beantwoorden vanaf je smartphone met 1080p hd, dagzicht-video, infrarood-nachtzicht video en tweerichtingsaudio.
 • De batterijen gaan lang mee. Bovendien biedt de videodeurbel meldingen op maat, privacy-instellingen en meer.
 • Wanneer de sensor een beweging detecteert, of als iemand op de Blink Video Doorbell drukt, krijg je een melding. Om de deurbel gebruiksklaar te maken, kun je deze koppelen met de Sync Module 2 (apart verkrijgbaar) of aansluiten op de bestaande deurbelbekabeling.
 • Met het gratis Blink-proefabonnement van 30 dagen kun je videoclips opslaan en delen in de cloud of je kunt ze lokaal opslaan met de Sync Module 2 en een USB-stick (elk apart verkrijgbaar).
 • Geschikt voor elk huis: gebruik de deurbel draadloos of sluit hem aan op de bestaande deurbelbekabeling, zodat je ook je eigen deurbelgeluid hoort. Bij een draadloze verbinding kun je je Blink Mini-camera (apart verkrijgbaar) gebruiken als een plug-in deurbel voor binnen.
Bestseller Nr. 15

Ring Video Doorbell Pro 2 van Amazon | HD-video, zicht van top tot teen, 3D-bewegingsdetectie, bedrade installatie, met een gratis proefperiode van 30 dagen Ring Protect

 • Premium bedrade videodeurbel met 1536p HD-video van top tot teen, tweerichtingsspraak, 3D-bewegingsdetectie, verbeterde dual-band wifi en aanpasbare privacyinstellingen.
 • Dankzij het uitgebreide zicht van top tot teen in 1536p HD-video zie je meer van de persoon die voor de deur staat en weet je wanneer er een pakketje wordt bezorgd.
 • Dankzij de geavanceerde bewegingsinstellingen weet je wanneer er iemand voor de deur staat en krijg je nauwkeurigere realtime meldingen in de Ring-app.
 • Dankzij 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief kun je vanuit de lucht precies zien waar en wanneer een bewegingsgebeurtenis is ontstaan.
 • Sluit de Ring Video Doorbell Pro 2 aan op de bestaande deurbelbedrading voor continue stroomvoorziening en permanente gemoedsrust.

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen voordat ze besluiten een videodeurbel te kopen. Wat zijn de verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste videodeurbel?

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een videodeurbel, maar de belangrijkste overweging is welke functies u nodig heeft. Enkele van deze functies zijn nachtzicht, bewegingsdetectie en weersbestendigheid.

De beste videodeurbel moet eenvoudig te installeren zijn, een helder en scherp beeld hebben en een breed scala aan functies bieden.

Wat zijn de verschillende soorten videodeurbellen?

Er zijn verschillende soorten videodeurbellen. Sommige zijn draadloos en andere hebben een bekabelde verbinding nodig. Sommige hebben bewegingsdetectie, andere hebben infraroodsensoren.

Er zijn twee hoofdtypen videodeurbellen: draadloos en bedraad. Voor bedrade videodeurbellen is een bedrade internetverbinding vereist, terwijl draadloze deurbellen werken met wifi of mobiele data.

Draadloze videodeurbellen gebruiken wifi of mobiele data om livebeelden naar je telefoon of computer te sturen. Dit betekent dat u de beelden kunt opnemen en later kunt bekijken als u wilt zien wat er gebeurde toen er iemand aan uw deur kwam zonder de camera altijd in huis te hebben.

Hoe kies je de beste videodeurbel?

Er zijn veel verschillende videodeurbellen op de markt. Sommige zijn betrouwbaarder dan andere. Houd bij het kiezen van uw videodeurbel rekening met de volgende factoren:

 • De kwaliteit van de camera en microfoon
 • De functies die daarbij horen
 • De prijs

Hoe gebruik je een videodeurbel?

Met een videodeurbel kun je zien wie er voor je deur staat zonder dat je hem hoeft te openen. Het is een geweldige manier om te weten wie er voor de deur staat voordat je ’s ochtends uit bed komt of wanneer je haast hebt.

Videodeurbellen:

 • U kunt zien wie er voor uw deur staat zonder dat u deze hoeft te openen.
 • Een geweldige manier om te weten wie er voor de deur staat voordat je ’s ochtends uit bed komt of wanneer je haast hebt.

Wat zijn de voordelen van een videodeurbel?

Videodeurbellen zijn een beveiligingscamera voor uw voordeur. Hiermee kunt u overal bij uw huis inchecken en praten met wie er voor de deur staat.

Het belangrijkste voordeel van een videodeurbel is dat je overal in huis kunt inchecken. Je kunt ook praten met degene die voor de deur staat, wat het gemakkelijker maakt om je gasten te begroeten.

Videodeurbellen worden steeds populairder omdat ze veel voordelen bieden zoals gemak en veiligheid.

Wat zijn enkele nadelen van een videodeurbel?

Videodeurbellen worden steeds populairder omdat ze een veiligere en gemakkelijkere manier bieden om uw huis te bewaken. Er zijn echter een paar nadelen aan dit product.

Sommige consumenten hebben gemeld dat de videodeurbel in sommige gevallen niet erg betrouwbaar is. De camera’s werken mogelijk niet bij slechte weersomstandigheden en de batterijduur van het apparaat kan korter zijn dan verwacht.

Welke functies moet mijn videodeurbel hebben?

Videodeurbellen zijn al een tijdje een populaire trend in de markt. Ze worden gebruikt om mensen te laten weten dat je thuis bent en om ervoor te zorgen dat niemand inbreekt of je spullen steelt.

Er zijn veel verschillende functies waarmee u rekening moet houden voordat u een videodeurbel aanschaft. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • De grootte van het apparaat
 • De kwaliteit van de videofeed
 • Het gemak van installatie en gebruik