Beste video deurbel van 2023 (TOP10)

De 10 beste video deurbel beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Ring Video Doorbell van Amazon | 1080p HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie, en eenvoudige installatie (2. gen) | Inclusief proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plus

 • Een 1080p HD-videodeurbel waarmee je via je telefoon, tablet of pc kunt zien, horen, en spreken met wie er voor je deur staat.
 • Een vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell, met verbeterde bewegingsdetectie en scherper nachtzicht.
 • Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert.
 • Werkt op de ingebouwde oplaadbare batterij en is daarnaast aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading voor continue stroomtoevoer.
 • Eenvoudige installatie - verbind je Ring Video Doorbell met wifi via de Ring-app en gebruik de bijgeleverde hulpmiddelen om hem aan de muur te bevestigen.
Bestseller Nr. 2

Ring Video Doorbell Wired van Amazon, met HD-video, geavanceerde bewegingsdetectie en bedrade installatie | Met een gratis proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect Plan

 • Bedrade 1080p HD-videodeurbel met tweerichtingsspraak, geavanceerde bewegingsdetectie, standaard 2,4 GHz-connectiviteit en aanpasbare privacy-instellingen
 • Ontvang direct meldingen op je telefoon of Ring Chime, wanneer iemand op de deurbel drukt of de bewegingssensoren activeert. Zo weet je altijd wanneer iemand voor de deur staat.
 • HD-nachtzicht biedt een scherp contrast, zodat je zelfs in het donker nooit meer een detail mist.
 • Dankzij het slanke, compacte ontwerp past de Ring Video Doorbell Wired perfect bij de stijl van elke woning.
 • Installeer de Ring Video Doorbell Wired met behulp van je bestaande deurbelbedrading voor ononderbroken stroom en gemoedsrust. Installatieaccessoires inbegrepen.
Bestseller Nr. 3

Draadloze Deurbel met Camera Video Deurbel Draadloze Outdoor Waterdichte Deurbel Met Nachtzicht 450P Videofoon Cloud Opslag Twee-weg

 • 【Twee-weg praten】: wanneer de bezoeker op de elektronische deurbel drukt, stuurt de deurbel een pushmelding naar de mobiele telefoon, en je kunt direct op afstand met de bezoeker praten, en je kunt ook de spraakwisselmodus kiezen om de privacy van je gezinsleden te beschermen.
 • 【Stabiele wifi-verbinding】 De wifi-videodeurbel ondersteunt 2,4G WiFi en heeft een wifi-bereik tot 20 meter, zodat je de bel op 10 meter afstand van de draadloze videodeurbel kunt plaatsen met een extreem stabiele wifi-verbinding.
 • 【1080P Full HD & Nachtzicht】- De videodeurbelcamera biedt kristalheldere beelden en video-opnames. Ingebouwde IR-lampen zorgen ervoor dat u zelfs in het donker duidelijk kunt zien. Intelligent detecteert automatisch het omgevingslicht en schakelt over naar de nachtzichtmodus. U kunt ook hoeken uit het zicht zien met een groothoek van 70°. Bescherm uw gezin en eigendommen beter!
 • Videodeurbel met draadloze monitor: verbind de wifi-deurbel eenvoudig via je draadloze deurbel-app, snel en eenvoudig te installeren met 2,4 GHz wifi (draadloze videodeurbel ondersteunt geen 5 GHz wifi). De draadloze videodeurbel is draadloos, dus de draadloze deurbel is eenvoudig overal te installeren. Alexa deurbel compatibel met echo show, draadloze deurbel compatibel met Alexa, draadloze deurbel aangesloten telefoon.
 • 【Eenvoudig te installeren】: steek de ontvanger gewoon in een stopcontact en bevestig de zender aan de muur of het deurkozijn met behulp van het meegeleverde plakband of schroeven. Geen gedoe met kabels.
Bestseller Nr. 4

Blink Video Doorbell: tweerichtings-audio, hd-video; bewegingssensor, Chime meldingen via de Blink-app, eenvoudige installatie met een kabel of draadloos (zwart)

 • Waar je ook bent, je kunt altijd een oproep aan je deur beantwoorden vanaf je smartphone met 1080p hd, dagzicht-video, infrarood-nachtzicht video en tweerichtingsaudio.
 • De batterijen gaan lang mee. Bovendien biedt de videodeurbel meldingen op maat, privacy-instellingen en meer.
 • Wanneer de sensor een beweging detecteert, of als iemand op de Blink Video Doorbell drukt, krijg je een melding. Om de deurbel gebruiksklaar te maken, kun je deze koppelen met de Sync Module 2 (apart verkrijgbaar) of aansluiten op de bestaande deurbelbekabeling.
 • Met het gratis Blink-proefabonnement dat inbegrepen is bij je aankoop, kun je videoclips opslaan en delen in de cloud of je kunt ze lokaal opslaan met de meegeleverde Sync Module 2 en een USB-stick (apart verkrijgbaar). De proefversie is geldig tot augustus 2023. Je krijgt minstens 30 dagen voor je gratis proefperiode afloopt een bericht met informatie over hoe je je kunt abonneren.
 • Geschikt voor elk huis: gebruik de deurbel draadloos of sluit hem aan op de bestaande deurbelbekabeling, zodat je ook je eigen deurbelgeluid hoort. Bij een draadloze verbinding kun je je Blink Mini-camera (apart verkrijgbaar) gebruiken als een plug-in deurbel voor binnen.
Bestseller Nr. 5

eufy Security Video Doorbell C210, Wi-Fi Video Doorbell Set, white, 1080p resolution, 120 days battery, no monthly charge, people detection, two-way audio, free wireless doorbell chime

 • Zie gasten arriveren in Full HD: zie in scherp 1080p-beeld wie er voor de deur staat. De geavanceerde WDR en 4:3-beeldverhouding zorgen voor een kleurnauwkeurig en volledig beeld van de bezoeker.
 • 120 dagen voordeurbeveiliging: de deurbel en de Wi-Fi-deurbelgong vormen een gesloten draadloze en energiezuinige verbinding waarmee u uw voordeur gedurende 120 dagen probleemloos in de gaten kunt houden met één oplaadbeurt*.
 • Geen abonnement nodig: bescherm naast uw huis ook uw portemonnee. Beveiligingsproducten van eufy kennen geen abonnementskosten en combineren beveiliging met gebruiksgemak.
 • Compact, stijlvol en eenvoudig te installeren: de installatie neemt slechts enkele minuten in beslag en u hoeft niet aan de slag met ingewikkelde bedradingen. Dankzij het slanke ontwerp past de deurbel op elk deurkozijn.
 • Uw gegevens worden veilig opgeslagen: elk vastgelegd moment wordt lokaal opgeslagen op de Wi-Fi-deurbelgong in uw huis, via geavanceerde versleuteling.
Bestseller Nr. 6

Irishom 1080p deurbel met camera, video, deurintercominstallatie, draadloze deurbel met klokkenspel, cloudopslag, 2-weg audio, nachtzicht

 • Draadloze video-deurbelcamera: ondersteunt 2,4 G WLAN en app-verbinding, 1080p hoge resolutie, horizontale 133 graden en diagonale 155 graden groothoek, je kunt breder en duidelijker zien.
 • [Smartphone-meldingen en 2-weg audio] Als iemand op de deurbel drukt, worden foto's gemaakt en onmiddellijk een melding naar je smartphone verzonden. Met de ingebouwde microfoon kun je je bezoekers altijd en overal zien en met hen spreken.
 • [Nachtzicht & cloudopslag] Met ingebouwde hoogwaardige IR-led-lampkralen is het beeld ook 's nachts duidelijk; ondersteunt gratis cloudopslag (3-daagse automatische cyclusdekking), geen TF-kaart nodig.
 • [Uitgerust met deurbel] Sterk en stabiel signaal, eenvoudig te koppelen, het overdrachtsbereik tussen deurbel en bel bedraagt tot 10 meter; met USB-voeding, eenvoudig te installeren, geen zorgen om zwakke batterij.
 • [Stroomvoorziening] De deurbel wordt gevoed door een ingebouwde 800 mAh-batterij en heeft een lange werktijd, nadat hij volledig via een powerbank, een voeding, een computer en meer is opgeladen, zonder dat hij vaak hoeft te worden opgeladen.
Bestseller Nr. 7

uhomepro Video deurbel met draadloze batterij, deurbel met camera, 1080p HD-video, bewegingsdetectie, app-alarm, 148° kijkhoek, twee-weg audio, nachtzicht, zwart

 • Intelligente beveiligingsvideobel: de Uhomepro smart videodeurbel onderscheidt zich van de traditionele deurbel. Het heeft een ingebouwde camera en deurbel batterij en maakt gebruik van een wifi-verbinding om het probleem van het stopcontact en de stroom te verminderen. 1080p Full HD-resolutie en infrarood nachtzichtfunctie, 148° groothoek panoramisch zicht, zodat je duidelijk kunt begrijpen wat buiten voor de deur overdag of 's nachts gebeurt, en verhoogt de veiligheid van het gezin.
 • Instelbare PIR-detectie: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde PIR-bewegingssensor, die lichte bewegingen voor de deur kan detecteren. Als iemand voorbij komt, ontvang je een push-melding op je mobiele telefoon. Je kunt ook de gevoeligheid van de sensor aanpassen om de ideale instelling voor jou te vinden.
 • Twee-weg audio en spraakberichten: ingebouwde luidspreker en microfoon. Je kunt met bezoekers in real-time communiceren of vooraf opgenomen spraakberichten selecteren voor snelle antwoorden of vreemden waarschuwen, zodat ze gaan als ze je uitnodiging niet accepteren.
 • App-afstandsbediening en dubbel geheugen: 2,4 GHz wifi-connectiviteit; video deurbel wifi ondersteunt meerdere familieleden in online apps, zodat je de draadloze videodeurbel op afstand kunt bedienen en met familieleden via je mobiele app kunt delen. Ondersteunt tot 128 G micro-SD (niet in de paklijst inbegrepen) en cloudopslag voor alarmopnames. Video afspelen op afstand via versleutelde cloud-diensten, zodat je geen moment mist, waar je ook bent.
 • Eenvoudige installatie: je kunt de Smart Video deurbel in minder dan 5 minuten installeren, zonder ingewikkelde gereedschappen te gebruiken. Download de CloudEdge-app van Google Play/App Store. De gebruiksvriendelijke app-bediening helpt je om hem snel te gebruiken. De wifi-deurbel met camera is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
UitverkoopBestseller Nr. 8

eufy Security Video Doorbell S220 Add-on, draadloze video deurbel met accu, 2K HD, zonder maandelijkse kosten, slimme persoonsherkenning, audiofunctie aan beide zijden, eenvoudige installatie (HomeBase 2 vereist)

 • Kristalheldere weergave: de geïntegreerde Sony 2K sensor van de deurbel met camerafunctie in combinatie met geavanceerde vervormingscorrectie zorgt ervoor dat bezoekers extra scherp worden.
 • Geen gebaren: eufy Security-producten beschermen je huis en je portemonnee – zonder verborgen kosten en kosten. Je gegevens worden lokaal op het apparaat opgeslagen en alleen door jou zelf beheerd.
 • DUBBELDE ENERGIE: Dankzij het batterijvermogen van 6 maanden na slechts één opladen en de oplaadmogelijkheid met oplaadkabel is uw huis absoluut beveiligd.
 • Geavanceerde weergave: De geavanceerde 4:3 beeldverhouding geeft u een duidelijk beeld van alle bezoekers. Of het nu gaat om postbode of ouders - voel je altijd absoluut veilig.
 • EUFY SECURITY HOMEBASE 2: De draadloze videodeurbel dient om een bestaand bewakingsnetwerk uit te breiden en heeft een HomeBase 2 nodig om te kunnen werken. Alleen de deurbel heeft zonder HomeBase 2 helaas geen functie.
Bestseller Nr. 9

Lieberwell Draadloze deurbel met camera, draadloze 1080p wifi video deurtelefoon met gong, voetgangerherkenning, twee-weg intercominstallatie, cloud geheugen, IP65-waterdicht

 • Draadloze deurbel met camera: dankzij de Full HD 1080P-camera biedt deze video-deurbel een helder beeld en met infrarood nachtzicht dezelfde prestaties in de nachtzichtmodus.
 • 2-weg gesprek en app-herkenning: de draadloze deurbel met camera beschikt over een ingebouwde microfoon en een luidspreker, je kunt met bezoekende vrienden of vreemden spreken en via de mobiele app in real-time kijken, luisteren en praten.
 • Bewegingsdetectie en app-herinnering: de intelligente video-deurbel beschikt over een PIR-bewegingsdetectiefunctie. Als iemand langskomt, neemt de deurbel onmiddellijk een video op en draagt deze via de app over naar je mobiele telefoon.
 • IP65-weerbestendig, laag stroomverbruik, diefstalbeveiliging: IP65-weerbestendig; deze draadloze deurbel met camera is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden (-20 °C - 50 °C), zonder je zorgen te hoeven maken over installatie buitenshuis
 • Eenvoudig te installeren: de draadloze deurbel met camera is zeer eenvoudig te installeren, zonder dat er ingewikkeld gereedschap aan te pas komt.
Bestseller Nr. 10

Reolink 5MP Video deurbel Draadloze Chime Deurbel Ultra Wide Angle Twee-weg Audio Aangepaste Stem Menselijke Detectie Smart Alerts Dual-Band WiFi 256GB SD-kaart (excl.) Cloud opslag, Doorbell WiFi

 • 5MP Super HD Dag & Nacht: Onovertroffen 5MP HD, met geavanceerde HDR/3D DNR en vervormingscorrectietechnologieën, zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht.
 • Beantwoord de deur sneller: Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u de bezoekers horen en terugpraten, zelfs als u niet thuis bent. U kunt ook spraakberichten of automatische antwoorden instellen voor tijden dat u bezet bent.
 • Nauwkeurige waarschuwingen: U kunt hem zo instellen dat u wordt gewaarschuwd wanneer mensen worden gedetecteerd, waarbij triviale niet-menselijke voorbijgangers worden genegeerd, en u kunt een bewegingszone instellen om te bepalen waar bewegingen van objecten worden gedetecteerd.
 • Flexibele opslagmogelijkheden: Het ondersteunt pre-rol opname, die waardevolle 6s beelden van voordat een gebeurtenis wordt geactiveerd biedt. Opnamen kunnen worden opgeslagen op een micro SD-kaart (max. 256 GB, niet meegeleverd), Reolink NVR of Reolink Cloud.
 • 2,4/5GHz Dual-Band WiFi: Geen zorgen over de netwerkverbinding; de 5GHz WiFi zorgt voor een stabiele en vloeiende netwerkervaring. Ook geen zorgen over slecht weer; hij is waterdicht!

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste video deurbel te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze video deurbel-koopgids samengesteld.

Het beste video deurbel vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste video deurbel voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede video deurbel-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor video deurbel te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van video deurbel erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald video deurbel zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over video deurbel zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de video deurbel kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste video deurbel kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.