Beste ventilator slaapkamer van 2022 (TOP15)

De 15 beste ventilator slaapkamer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Litmor TurboAir Oplaadbare Stille Ventilator met Afstandsbediening, stijlvolle Tafelventilator en Lamp 2in1 Krachtige DC-motor Oscillerende Luchtcirculator, voor Sportschool Kantoor Slaapkamer Camping
 • Draadloze bediening en lichtgewicht en draagbaar: deze krachtige ventilator heeft een elegant en stijlvol ontwerp met een ingebouwde batterij met hoge capaciteit. De batterij heeft een looptijd van maximaal 10 uur op laag niveau of 3 uur koelen op hoog ventilatieniveau. Met een compact ontwerp en een gewicht van slechts 1,6 kg is het handvat handig en kan het overal worden gebruikt zonder stroomvoorziening. Of het nu in de sportschool, op kantoor, in de tuin of op de camping is.
 • Zeer stil en energiezuinig: met een innovatief DC-motorontwerp is hij stiller dan normale AC-ventilatoren. Het vermogen van het minimale luchtvolume van de ventilator is slechts 3W en het vermogen van het maximale luchtvolume is slechts 24W, wat meer dan 90% van de elektriciteitsrekening kan besparen in vergelijking met traditionele ventilatoren! Daarnaast wordt deze ventilator gebruikt bij airconditioners en wordt het rendement van airconditioners met 85% verhoogd.
 • Turbo-luchtcirculatieventilator + supersterke wind: dankzij de unieke turbotechnologie creëert de ventilator met afstandsbediening een spiraalwind die de luchtcirculatie versnelt, de lucht ververst en de kamertemperatuur in evenwicht houdt. De Litmor TurboAir ventilator heeft een luchtdebiet tot 1850 m³/h. Een grote luchtverversing met open ramen en deuren wordt in het bijzonder aanbevolen. Stilstaande kamerlucht vermijden, aërosolwolken wegblazen.
 • Hoogwaardige behuizingsbehoeften: de tafelventilator en lamp zijn twee in één, en het handvat van de ventilator is ook een LED-licht met hoge helderheid, dat kan worden gebruikt als nachtlampje/noodverlichting of als lantaarn voor op de camping. De ventilator heeft 3 snelheden en is voorzien van een afstandsbediening (5m), je bedient de ventilator gemakkelijk met de afstandsbediening terwijl je in bed ligt.De ventilator heeft een timerfunctie voor eenvoudig instelbare koelprestaties.
 • Oscillatie + garantie: de stille ventilator beweegt horizontaal in 80° oscillatie en verticaal in 120° handmatig. Het robuuste beschermrooster voorkomt verwondingen aan kattenpoten, hondensnuiten en kinderhanden. De ventilatoren zijn uitgebreid getest en hebben de Europese CE-certificering met succes doorstaan. Dit zorgt voor een hoge kwaliteitsstandaard. Wij bieden 2 jaar garantie / 30 dagen gratis retour / 24 uur klantenservice via e-mail.
Bestseller Nr. 2
Turbo-ventilator, stille eco-mode/3D-luchtcirculator, 12 versnellingen, luchtcirculatieventilator met 12-uurs timer-instelfunctie, afstandsbediening, ventilator voor huishoudelijke koeling
 • Krachtige turbo-luchtcirculator: deze door het buisvormige ventilatorbehuizing verbeterde ventilator kan een luchtstroom tot 10 m uitblazen en zo de circulatie van je huis versnellen. Ook bij gebruik met airconditioning/luchtreiniger, luchtbevochtiger/ontvochtiger wordt de efficiëntie bij het koelen, reinigen, bevochtigen en ontvochtigen aanzienlijk verbeterd.
 • 【Multifunctionele 12 snelheden, super stille tafelventilator】Twee modi: normaal, Eco Pro (stroombesparing) modi. Deze luchtcirculator wordt geleverd met 12 snelheden, hij kan worden aangepast van 1 tot 12, biedt je verstelbare wind. De stille tafelventilator is zelfs bij maximale windstand stiller dan andere ventilator, om je een kwalitatief hoogwaardige geluidsvrije omgeving te bieden
 • 【Horizontale / verticale trilling】De oscillerende ventilator ondersteunt een horizontale rotatie van 80 graden en een verticale rotatie van 62 graden (60 graden naar boven en 2 ° naar beneden) en dekt een groot gebied af dat in de zomer aan de behoeften van veel mensen kan voldoen.
 • 【12-uurs voorinstelling en timerfunctie】 Als de tafelventilator zich in de standby-modus bevindt, druk je op de knop op om de geplande inschakeltijd van de ventilator in te stellen. Tijdens de voorinstelling kun je de gewenste ventilatorsnelheid, de oscillatiemodus, de ECO-modus en de normale modus instellen, met uitzondering van de timer. Druk bij de ventilator op deze knop Timer om de automatische uitschakeltijd van de ventilator in te stellen.
 • 【Touchpaneel en afstandsbediening】Alle functies zijn via de afstandsbediening of aanraking van het aanraakpaneel direct te selecteren. Maximale controle-afstand: 10 m. U kunt de windsnelheid op het bedieningspaneel aanpassen als u zich in de buurt bevindt. en kan het ook met de afstandsbediening instellen als je op het bed of de bank bent en alleen de koele wind en het comfort voelt.
Bestseller Nr. 3
Honeywell Comfort Control-torenventilator (3 snelheden, oscillatie van 110°, timerfunctie, afstandsbediening, gebruiksvriendelijke bedieningselementen) HO-5500
 • TORENVENTILATOR MET 3 SNELHEDEN: De Honeywell-torenventilator heeft 3 snelheden met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en een led-display om gebruikers de ultieme controle te geven over hun geluids- en koelingsopties.
 • HANDIGE KOELING: De moderne stijl van deze comfortabele torenventilator die tot 110° oscilleert en een afstandsbediening heeft, zorgt voor koeling van de hele kamer.
 • CONTROLE EN COMFORT: Met functies zoals een timer tot 4 uur, een stevige basis en een handgreep, is deze stille ventilator ideaal voor gebruik in de slaapkamer en in huis.
 • HONEYWELL-VENTILATOREN: Honeywell heeft een aanbod aan torenventilatoren, vloerventilatoren en oscillerende ventilatoren om aan uw koelbehoeften voor elke situatie of omgeving te voldoen.
 • ZORG VOOR MEER COMFORT: Door ventilatoren in uw huis te gebruiken, profiteert u van meer comfort. De juiste ventilator helpt u af te koelen en verbetert de luchtcirculatie.
Bestseller Nr. 4
4UMOR Staande ventilator, stil, 24 W, 20 dB DC motor, 9 snelheden, oscillatie, 90 graden verstelbaar, ventilator met afstandsbediening, 9 H timer, 41 cm diameter, stil, 80% energie besparen
 • Zeer stil en energiebesparend: dankzij de DC borstelloze motor is deze staande ventilator met 20 dB zeer stiller dan normale AC-ventilator. Door de geringe geluidsuitstoot is de ventilator perfect geschikt voor gebruik in kantoren, woonkamers of naast je bed, zonder storingen te voorkomen. Het vermogen van de staande ventilator is slechts 24 W, kan 80% aan energiekosten besparen als een normale stille ventilator.
 • 4 windmodi + 9 standen: je kunt kiezen uit 4 windmodi (normale modi, natuurlijke modi slaapmodi en ECO-modi) en 9 windsnelheden zoals je wilt. Hij kan aan verschillende behoeften voor verschillende groepen personen voldoen. In de slaapmodus verlaagt de ventilator de snelheid elke 20 minuten met een niveau tot de staande ventilator met afstandsbediening op de 1 stand loopt.
 • 3D-oscillatie + 9H-timer: de staande ventilator beweegt horizontaal in 90° (verticaal op 30° door handmatige bediening). Windvoorziening: 2772 m³/uur, hij is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Je kunt het automatisch in- en uitschakelen via het display of de afstandsbediening instellen, deze functie en airconditioning samen, je hoeft je geen zorgen te maken dat je slaap verkoud wordt.
 • Instelbare hoogte + met 6 m afstandsbediening: de ventilator kan stil worden ingesteld tussen een hoogte van 75 en 98 cm, gewicht slechts 3,1 kg, je kunt hem eenvoudig vrij verplaatsen en ruimte besparen. Met de afstandsbediening kun je de ventilator aanpassen zonder te bewegen. De led-indicatoren en het piepgeluid kunnen via de afstandsbediening in- en uitschakelen.
 • Extra veilig en garantie: het robuuste beschermrooster voorkomt letsel aan kattenpoten, hondensnuiten en kinderhanden. Ventilator gecertificeerd door CE (EMC LVD), ROHS, ERP. Wij bieden 2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourzending aan.
Bestseller Nr. 5
BRANDSON - Torenventilator met afstandsbediening en oscillatie - Staande ventilator - Tower Fan - 96 cm - 45 W - ventilator met 3 snelheden - Timer - 60° oscillerend - Model 2020 - Cool Grey
 • Adem in de zomer vrij door. Met zijn krachtige motor van 45 W zorgt de Brandson torenventilator voor een verfrissende luchtstroom. Dankzij de 96 cm hoge constructie verdeelt de ventilator de lucht verticaal over een groot bereik. Ook horizontaal zorgt hij met de 60° oscillatie voor ontspannen gezichten. | 303143 Cool Grey.
 • Op het grote led-display bedien je alle functies: de 3 snelheden (low, medium, high), 3 ventilatiemodi (normaal, natuurlijk, slaap), een timer met uitschakeling van 1 tot 12 uur en oscillatie. Ook de kamertemperatuur wordt hier weergegeven. Alle belangrijke functies kun je ook via de meegeleverde afstandsbediening bevestigen.
 • 3 bedrijfsmodi: in de "normaal"-modus draait de ventilator constant in de vooraf ingestelde snelheid. In de "Sleep-modus" verlaagt de ventilator de snelheid om de 30 minuten met één stand en stelt zich dan uit. De "natuurlijke modus" wisselt tussen verschillende sterke luchtstromen en zorgt voor terugkerende, frisse bries.
 • Een motor van 45 W zorgt voor een verfrissend koele luchtstroom en is daarbij toch aangenaam stil: met slechts 38 dB (A) in de laagste en 48 dB(A) in de hoogste stand.
 • Met zijn tijdloze elegante design past hij ook optisch in elke werk- of woonruimte. | Geteste veiligheid (GS): ons product is uitvoerig getest en gecertificeerd met het wereldwijd erkende GS-veiligheidskeurmerk.
Bestseller Nr. 6
Zomer Mini Usb Kleine Ventilator Slaapkamer Slaapzaal Ultrastille Desktop Desktop Ventilator Smeedijzeren Studentenslaapzaal Kantoor
 • Grootte: 15*15*10cm.
 • Power (W): 2W.
 • Spanning (V): 5V.
 • Timingfunctie: geen timing.
 • Alle bijpassende accessoire voor shirt, blouse, korte en lange jurken.
Bestseller Nr. 7
Pro Breeze Mini ventilator met clip - 2 snelheidsniveaus, 15 cm, sterke + stabiele klem - ideaal als tafelventilator op kantoor of thuis in de slaapkamer - Zwart
 • Krachtige miniventilator: met 20 cm diameter en 15 watt motor zorgt de clipventilator voor een aangename afkoeling – dankzij de robuuste klem kan deze op elk oppervlak, met een breedte van maximaal 40 mm, praktisch worden aangebracht.
 • 360 graden rotatie: met de eenvoudig verstelbare standaard kun je de miniventilator kinderlijk eenvoudig 360 graden draaien en in elke gewenste richting instellen – ideaal voor het bureau op kantoor of op bed in de slaapkamer.
 • Flexibel scharnier: bovendien kan het ventilatorhoofd 100 ° worden versteld om de volledige controle en nog meer flexibiliteit via de gewenste luchtstroom te behouden.
 • 2 snelheden: met het hoge prestatieniveau kunnen warme zomerdagen worden uitgevoerd en 's nachts geeft de lage instelling een aangename en stille bries.
 • Absolute snelheid: het rooster omringt de ventilatorbladen en zorgt voor een onberispelijke en absolute veiligheid.
Bestseller Nr. 8
USB-ventilator, USB-bureauventilator Stille krachtige, VEMONT mini-tafelventilator met variabele snelheid, 4 inch draagbare desktopkoelventilator USB-aangedreven kleine ventilator voor thuis slaapkamer kantoor auto buiten reizen - zwart
 • 👍Compact maar krachtig: deze desktop USB-ventilator is slechts 4,2 x 5,8 inch (breedte*hoogte), bespaart je bureau ruimte en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Dual-core borstelloze motor zorgt voor een sterke en zachte luchtstroom met stille werking. De maximale snelheid is maximaal 3700 RPM
 • 👍Duurzaam en voortreffelijk: deze USB-bureauventilator bestaat uit zware ABS-materialen, niet alleen milieuvriendelijk, maar ook sterk en duurzaam. De voorklep is eenvoudig te verwijderen voor reiniging; Verstelbare voeten en anti-slip rubber maken deze kleine ventilator stabieler in gebruik
 • 👍360° traploze snelheidsknop: zeer eenvoudig aan te zetten en in te stellen. De windsnelheid verandert soepel met het draaien van de schakelaar. Spreid de kleine voetjes uit voor gebruik. Een uniek cadeau voor deze zomer voor uw familie, vrienden of uw dierbaren
 • 👍USB-aangedreven bureauventilator: gevoed door een USB-kabel van 4 voet, die compatibel is met laptops, computers, powerbanks, wandladers of andere USB-apparaten. 20 graden verstelbare kanteling om aan verschillende eisen te voldoen. Handig voor thuis, kantoor, slaapzaal, bibliotheek, speelkamer en ga zo maar door
 • 2 jaar garantie en beste after-sales na verkoop: aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bevredigende oplossing als deze USB-ventilator tijdens de garantieperiode defecten heeft. Onze klantenservice zal uw e-mails binnen 24 uur (werkdag) beantwoorden.
Bestseller Nr. 9
IREENUO Mini-clip-ventilator, USB-ventilator, 4400 mAh, oplaadbare batterij, powerbank, 360 graden draaibaar, kleine tafelventilator voor kinderwagen, camping (zwart)
 • 【Power Bank functie】 Deze draagbare en lichte clipventilator kan als powerbank voor het opladen van mobiele telefoons worden gebruikt. Het kan voor koele wind zorgen en tegelijkertijd je telefoon opladen. Geluidsarm werken dat je slaap, werk en leren niet stoort.
 • 【Kinderwagenventilator】 De mini-USB-ventilator en zachte luchtstroom geven je baby een aangename koele wind. De geteste stabiele clip kan de ventilator op de kinderwagen veilig houden.
 • 2-in-1 clip en tafelventilator: beide kunnen worden geplaatst en op het bureau worden geplaatst, die probleemloos op gladde plaatsen kan worden geplaatst. Perfect voor kinderwagens en kantoor, fitnessstudio, outdoor, camping, uitstapjes enz.
 • 【Traploze snelheid ​ & max. 40 uur】 Met de Stepless Speed-functie kun je de persoonlijke USB-ventilator aan een willekeurige windsnelheid aanpassen. Twee batterijen met grote capaciteit (oplaadbaar en vervangbaar) bieden een werkduur van 6 tot 40 uur (afhankelijk van verschillende snelheden). USB-opladen via computer, laptop, powerbank, USB-oplader, mobiele telefoonadapter, autolader.
 • 【Diffusorfunctie】 Met 2 waterabsorberende sponzen kan op de rug een aromatherapie of een muggenbeschermingsmiddel voor de aroma-diffuserfunctie worden toegevoegd om muggen te ontspannen of te verdrijven.
Bestseller Nr. 10
Tafelventilator, opvouwbare bureauventilator, multifunctionele, 7200 mAh grote oplaadbare batterij, verstelbare buitenvloerventilatoren, USB-ventilatoren, 4 snelheden natuurlijke wind en zeer stil voor slaapkamer camping kantoor
 • Draagbare opvouwbare ventilator: uniek opvouwbaar en telescopisch ontwerp, lichtgewicht (nettogewicht: 830 g), miniformaat, 7,5 inch in diameter, 3,5 cm/39,4 inch in hoogte wanneer gevouwen/uitgerekt, kan worden gebruikt als bureauventilator, voetstuk ventilator, vloerventilator en staande ventilator, voldoet gemakkelijk aan uw verschillende behoeften voor de hoogte van de ventilator.
 • 【Super stille ventilator met 4 snelheden】 4 niveaus wind: wind wind wind en zachte wind, sterke wind en natuurlijke wind modus, de natuurlijke wind is krachtig, gelijk aan de wind van standventilatoren en super stil: 30 ~ 40 db, geniet van je rustige slaap.
 • 【7200mAh oplaadbare batterij】 bulit-in een 7200mAh oplaadbare batterij, 5V USB opladen veilige laagspanning ingang, 5 uur vol opgeladen, 5,5 ~ 23,5 uur werktijd is afhankelijk van verschillende snelheid.
 • 【Hoek verstelbaar en afneembaar】 meerhoek instelbaar (axiale rotatie - 75°, heen en weer rotatie - 180°), en het voorste rooster is afneembaar, gemakkelijk te reinigen. Ontworpen met anti-slip siliconen pad aan de onderkant van de basis, maakt de ventilator stabieler. Ideaal voor thuis, op kantoor en buiten.
 • 【Draagbare desktop/standventilator】Kan worden gebruikt als persoonlijke tafelventilator of verticale ventilator, klein en gemakkelijk mee te nemen, je kunt de ventilador gemakkelijk in je rugzak of lade plaatsen. Zeer geschikt voor persoonlijke woonplaats, slaapkamer, keuken, kantoor, klaslokaal, camping, reizen, vissen, enz.
Bestseller Nr. 11
Telgoner Mini-USB-ventilator, stille clip, tafelventilator met oplaadbare batterij, 3 snelheden, 360 draaibare instelbare snelheden voor slaapkamer, kantoor, kinderwagen en camping
 • Witte Stroombronnen: Langere gebruiksduur. Oplaadbare batterij of USB-oplader. De oplaadbare USB-ventilator batterij wordt geleverd met een 2600mAh batterij voor langer gebruik buitenshuis (2,5-6 uur afhankelijk van de snelheid). De accu heeft ca. 3 uur om volledig op te laden. Deze bureauventilator met USB wordt ook via USB voor binnenruimtes zoals pc's, laptops of powerbanks bediend en biedt meer comfort.
 • EUE VERSION USB VENTILATOR- CLIP & TABLE DESK dual gebruik. Verbeterde versie uniek basisdesign, de USB-ventilatorclip kan op het bureau worden geplaatst of veilig aan je kantoor bureau, salontafel en hoofdeinde worden bevestigd, met een sterke clip, die planken binnen 5 cm past. Uitgerust met rubberen voetjes zodat hij niet wordt bewogen en niet wegglijdt. Geschikt voor kantoor, thuis, slaapzaal, kinderwagen, auto of bed voor extra warmte
 • Gebruik de borstelloze motor voor deze ventilator klein, de borstelloze motor maakt deze ventilator zeer stil als hij waait. De USB-ventilator is stil met stille bediening, je kunt comfortabel slapen zonder dat je de ventilator hoeft te gebruiken. Ondersteunt 360 graden horizontale en verticale rotatie, pas de richting van de wind aan met 360° omhoog en omlaag, links en rechts aanpassing, je kunt genieten van de koude wind vanuit alle richtingen.
 • 3 instelbare snelheid via USB-ventilator: onze USB-tafelventilator is met één rock-schakelaar eenvoudig en flexibel. 3 modi van bries tot sterke wind, snelheid 1 is de laagste wind, snelheid 2 is het medium en snelheid 3 is maximaal. (Gebruik een krachtige borstelloze motor, maximale snelheid is 3500 tpm, geluidsarm tot 30-36 db).
 • Internationale producten hebben aparte termen, worden verkocht uit de weg en kunnen differ van lokale producten, waaronder pasvorm, leeftijdsclassificaties en taal van product, labeling of instructies.
UitverkoopBestseller Nr. 12
MYCARBON Turbo ventilator stil, 25 dB, tafelventielpoort, DC-motor met 12 snelheden, 8 uur timer en afstandsbediening, 3D-luchtcirculator, ventilator stil voor kantoor, woonkamer, slaapkamer
 • DC-motor: de ventilator maakt gebruik van een energiebesparende en milieuvriendelijke DC-motor. In vergelijking met de AC-motor heeft de DC-motor een milieuvriendelijk, laag energieverbruik, stiller slechts 25 dB en meer dan 10.000 uur levensduur.
 • 3D-luchtcirculatieventilator + super sterke wind→ de 3D-luchtcirculator tafelventilator beweegt auto verticaal 90° en horizontaal 60°, zodat lucht perfect circuleert en de kamertemperatuur goed kan compenseren. Superwervelwind en sterke spiraalvormige luchtstroom versnellen de luchtcirculatie, maximale windverwijdering van de ventilator 20 m.
 • ③ Turbo-modus + 12 windsnelheden→ de unieke turbo-superwindmodus-knop geeft de tafelventilator. De turbo-windsnelheid overschrijdt 12 standen en kan je met één knop naar de coole wereld leiden. De ventilator beschikt ook over 12 windsnelheden, die afhankelijk van de wens van de klant aan alle zomerbehoeften kunnen worden aangepast.
 • ④ 8 uur timer + 360° afstandsbediening → de ventilator heeft niet alleen de timer aan-functie, maar ook de timerfunctie (1-8 uur timer). Vermijd verkoudheid terwijl je van de koelte geniet. 360° afstandsbediening kan de ventilator op een afstand van ca. 10 meter worden aangestuurd. Bespaar tijd en bevrijd je handen.
 • ⑤ Intelligente functie + garantie → de stille ventilator beschikt over een intelligent touchpaneel en de verlichting intelligent regelen. Na 15 seconden wordt de lichthelderheid auto tot 50% verminderd. Heeft geen invloed op je rust midden in de nacht. Kindveilig gecomprimeerd rooster/certificaat van CE GS/ 2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourzending/24 uur klantenservice per e-mail.
Bestseller Nr. 13
Pro Breeze 25cm elektrische luchtcirculatieventilator - ultrastil, automatisch oscilleren, 9 ventilatorsnelheden, 4 bedrijfsstanden, timer, led-scherm en afstandsbediening. Ideaal voor op het bureau, in de slaapkamer en op kantoor
 • Ultrastil en Energiezuinig: Is uitgerust met een fluisterstille, ultrazuinige gelijkstroommotor die op hoge snelheid en bijna stil (vanaf 25 dB) koelt. Deze industrieleidende 10"-luchtcirculator is de volgende generatie in koeling met hoge efficiëntie. Voor een maximaal rendement kan de luchtcirculator in combinatie met een airco worden gebruikt om de temperatuur in een ruimte snel en efficiënt in balans te brengen.
 • Krachtige Koeling: Ondanks z'n lage energiebehoefte en geringe afmetingen produceert de 28W Turbo-gelijkstroommotor een krachtige windstroom voor een maximale binnenluchtcirculatie. Met 4 bedrijfsstanden, waaronder een slaapstand en een eco-stand, is dit toestel ideaal om u 's nachts koel te houden; ook heeft het toestel een 12-uurs aan/uit-timer.
 • Automatisch Oscilleren: Onafhankelijk regelbare oscillatie in een verticale hoek van 90° en een horizontale hoek van 80° resulteert in volledig geautomatiseerde luchtstromen in meerdere richtingen. Hierdoor kan de lucht in grote ruimtes veel efficiënter en sneller circuleren dan bij traditionele ventilatoren.
 • LED-Scherm en Afstandsbediening: De gebruiksvriendelijke led-display en afstandsbediening geven u totale flexibiliteit over de bedrijfsstanden, snelheden, oscillatie en timer van de elektrische ventilator. Het led-scherm kan ook worden uitgeschakeld voor geheel en al ongestoorde koeling tijdens de nacht of in de buurt van een slapende baby.
 • 9 Ventilatorsnelheden: Voorzien van 3 minutieus vormgegeven ABS-bladen en 9 ventilatorsnelheden voor zachte en stille koeling op de lagere ventilatorsnelheden (ideaal voor slaapkamers, klaslokalen en kantoren) en met een ultrakrachtige luchtstroom op de hogere ventilatorsnelheden voor maximale koeling en luchtcirculatie.
Bestseller Nr. 14
Midea FS40-15FR Staande ventilator, stil met afstandsbediening, 3 snelheden, led-display, 7,5 uur-timer, in hoogte verstelbaar, 80 graden oscillatiefunctie, 55 W krachtig, ventilator, luchtcirculatie
 • Afstandsbediening en led-display: dankzij de infrarood afstandsbediening met 5 meter bereik kun je de koele lucht heel eenvoudig vanaf de bank of het bed instellen zonder je te bewegen. De led-indicator kan je helpen om de modus en de snelheden te controleren
 • 【Ventilator stil met 4 modi】Met 4 modi realiseert de Midea staande ventilator rustig de noodzakelijke verwarring van de luchtstroom. In de slaapmodus en dempingsmodus werkt de staande ventilator zeer rustig om je een goede slaap te geven.
 • 3 snelheden en 5 vleugels: met 3 snelheden en 5 toonaangevende vleugels die een sterke luchtstroom produceren, kun je de aangename snelheid kiezen.
 • 【7,5 uur timer】 Een individuele tijdsinstelling in het bereik van maximaal 7,5 uur (elk in stappen van 30 minuten) is optimaal voor gebruik in slaapruimtes, want zo vergeet je nooit de ventilator uit te schakelen.
 • 【80° oscillatie en in hoogte verstelbaar】Het 80 graden brede zwenkbereik en de tot 28° kantelbare ventilatorkop zorgen voor een grote koeling in de ruimte. Zo is een comfortabel gebruik in de hele woning mogelijk. De Midea staande ventilator kan heel eenvoudig tot een hoogte maximaal ca. 135 cm instellen. Het hoogteverstellingsbereik bedraagt 24 cm./WEEE nr.: DE 5703080
Bestseller Nr. 15
Vtohgku Mini-ventilator, USB-ventilator, tafelventilator, USB CVT, 360° rotatie, USB-tafelventilator, zeer stil, draagbare ventilator voor kantoor, slaapkamer, kinderwagen
 • Hoogwaardige 5 V USB-fan: deze tafelventilator is een verdikte ABS-kunststof schaal met gladde randen, exclusieve originele designer-modellen, die modieus en duurzaam zijn, ook een ideaal cadeau voor vrienden, collega's en familie-uitstapjes.
 • Stil en sterk: deze mini-ventilator is traploos regelbare snelheid, sterke luchtstroom met een maximumsnelheid van 3700 tpm, lager geluid (tussen 30 en 40 dB). Laat het aangenaam slapen zonder familie, huisgenoten of familie.
 • Draagbare kleine ventilator stil: slechts met een gewicht van 0,43 lb. Compact en licht. Onze stille ventilator is ideaal voor reizen, kamperen, wandelen, grillen in de open lucht, bureau, thuis, keuken, slaapzaal, bibliotheek, activiteiten in de buiten/binnen.
 • 360 graden draaibaar + 18 graden kantelbaar: onze draagbare ventilator met eenvoudig handmatig draaien van de draaibare kop horizontaal en verticaal, waardoor je de kracht van de luchtstroom kunt instellen om een sterke, stabiele luchtstroom naar wens te krijgen.
 • Stroomvoorziening via USB: de stroomvoorziening van de ventilator gebeurt via een 120 cm USB-kabel en is grotendeels compatibel met laptops, powerbanks, voedingen, autoladers met USB en andere USB-compatibele voedingen. (Opmerking: de USB-ventilator kan niet met batterijen worden gebruikt)

Een slaapkamer met ventilator is een kamer met een ventilator aan het plafond en bevindt zich meestal op het zuidelijk halfrond. De ventilator kan helpen om de kamer te koelen, maar hij circuleert ook lucht zodat je geen ramen hoeft te openen.

Het kiezen van de beste slaapkamer met ventilator is niet zo eenvoudig als het lijkt, vooral als je niet weet wat je wilt of nodig hebt. U moet eerst beslissen of u een kamer wilt met een plafondventilator of een zonder. Als het je doel is om je kamer af te koelen, dan is een plafondventilator perfect voor jou.

De beste slaapkamer met ventilator is er een waar de gebruiker zich comfortabel en ontspannen kan voelen. De volgende lijst met dingen moet worden overwogen bij het zoeken naar de perfecte slaapkamer met ventilator:

 1. Grootte van de kamer
 2. Geluidsniveau
 3. Verlichting
 4. Ventilatie
 5. Airconditioning
 6. Kamertemperatuur

Wat zijn enkele voordelen van een slaapkamer met ventilator?

Een ventilator is een apparaat dat luchtstromen produceert. Het kan worden gebruikt om de lucht te koelen en in een kamer te laten circuleren.

Een ventilator in je slaapkamer heeft veel voordelen. De belangrijkste is dat het je helpt om beter te slapen. Een ventilator maakt geluid waardoor je beter in slaap kunt vallen en beter kunt blijven slapen dan zonder. Een ander voordeel van het hebben van een ventilator in je slaapkamer is dat het de symptomen van astma of allergieën kan helpen verminderen.

Wat zijn de nadelen van een slaapkamer met ventilator?

De ventilator is een machine die lucht in een kamer laat circuleren en deze afkoelt, maar de lucht die hij circuleert is niet zo schoon als de lucht buiten. De ventilator maakt ook geluid, wat storend en vervelend kan zijn voor mensen die proberen te slapen.

Is er een manier om een ventilator stiller te maken?

Ventilatoren zijn een geweldige manier om af te koelen in de zomer. Ze kunnen echter ook behoorlijk luid zijn. Heeft u moeite met slapen vanwege het lawaai? Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw ventilator stiller te maken:

 • Plaats uw ventilator in een open ruimte, zodat hij geen muren heeft waar hij tegenaan kan stuiteren en geluid kan veroorzaken.
 • Probeer uw ventilator op een stuk hout of karton te plaatsen, zodat hij ergens bovenop zit in plaats van op de vloer.
 • Als u een voetstuk- of torenventilator gebruikt, probeer deze dan hoger te installeren, zodat de lucht gelijkmatiger door de kamer wordt verspreid in plaats van zich op grondniveau te concentreren.

Moet ik een nieuwe of gebruikte ventilator kopen voor mijn slaapkamer?

Ventilatoren kunnen een geweldige aanvulling zijn op elke slaapkamer. Ze kunnen zorgen voor een comfortabel briesje waardoor u beter slaapt. Maar er zijn veel verschillende soorten ventilatoren en het is belangrijk om te weten welk type het beste bij uw behoeften past.

Voordat je een ventilator koopt, is het belangrijk om te bepalen welke maat ventilator je nodig hebt voor je slaapkamer. Als je een slaapkamer van gemiddelde grootte hebt, zou een oscillerende staande ventilator voldoende moeten zijn. Als je op zoek bent naar iets krachtigers of de hele kamer wilt verkoelen, dan is een torenventilator wellicht de juiste keuze voor jou.

Er zijn ook veel verschillende soorten ventilatoren: bureauventilatoren, voetstukventilatoren, boxventilatoren en torenventilatoren. Voordat u een van deze ventilatortypes koopt, moet u ervoor zorgen dat ze passen in de beschikbare ruimte.

Hoe kies ik de juiste maat voor een ventilator voor mijn kamer?

Het kiezen van de juiste ventilatormaat voor uw kamer is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het hangt allemaal af van waar je de ventilator voor gaat gebruiken en de grootte van je kamer.

Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een ventilatorformaat, zoals:

 • Hoe vaak ga je het gebruiken?
 • Wat voor effect wil je?
 • Wat voor soort geluidsniveau kunt u tolereren?
 • Wat is je budget?