Beste vacumeermachine van 2023 (TOP20)

Wanneer je een vacuumsealer koopt, zijn er veel factoren waar je rekening mee moet houden.

U moet rekening houden met de grootte van uw voedselopslag, het soort voedsel dat u opslaat en de hoeveelheid tijd die nodig is om uw voedsel te bewaren.

Wanneer u op zoek bent naar een vacuümsealer, zijn er ook andere kenmerken waarmee u rekening moet houden, zoals hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en hoe lang het duurt om op te warmen.

De 20 beste vacumeermachine beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

MEGAWISE 80kPa Vacuüm Sealer, One-Touch Automatische Food Saver met Droge, Vochtige Verse Modes, Draagbare Vacuüm Sealing Machine met 10 Vacuüm Zakken & Cutter

 • 【Ideaal cadeau voor je geliefden】MEGAWISE hoopt dat jullie allemaal gezond en veilig zijn tijdens deze speciale tijd. Een MEGAWISE vacuümsealer maakt gebruik van elektromagnetische permanenten en pure koperen kern met een hogere kwaliteit om u te helpen het voedsel te behouden, bespaart uw tijd en geld om maaltijden te bereiden tijdens de drukke weekridders, en geeft uw geliefden ook nog een garantie en verlichting.
 • 【80 kPa hoger vermogen 】 80 kPa krachtige zuigkracht en hoogwaardige verwarmingsdraad garanderen een optimaal vacuümniveau en luchtdichte afdichting binnen 10-20 seconden. MEGAWISE vacuüm voedselsealer kan u helpen de kwaliteit te behouden en de versheid van het voedsel meer dan 5x langer te verlengen, in plaats van de ijskristallen van het gekookte voedsel gevuld in de koelkast te laten en in de prullenbak te belanden.
 • 【One-Touch Operation & twee gespecialiseerde modi】Zo eenvoudig, snel en praktisch: met één druk op de Vac/Seal knop, je kunt het voedsel in 10-20 seconden laten stofzuigen. De 12 inch afdichtingsdraad ondersteunt om 3-5 zakken tegelijk af te dichten. Het kiezen van de Dry of Moist modus volgens de voedseltypes, "Dry" modus voor vaste items en "Moist" -modus voor gepocheerde, gesmolten of gestoomd voedsel, geeft uw voedsel de meest zorgvuldige beschermt.
 • 【Mini formaat met meerdere functies】Deze vacuüm voedselspaarmachine is ontworpen om compact te zijn (15*4.1*2.3 inch) en lichtgewicht (2,2 lbs), waardoor schoonheid en mode aan uw keuken wordt toegevoegd. Met het buitenvacuümsysteem kun je de potten, containers en wijnstokflessen eenvoudig stofzuigen. U kunt de schuifsnijder ook gebruiken om snel een soepelere aangepaste tas te krijgen.
 • 【Volledige starter en langere garantie】Met één bestelling krijg je een MEGAWISE vacuümafdichtingsmachine, 10 voorgesneden vacuümzakken die voldoen aan je behoeften, een lagere pakking voor verandering, een AV-netsnoer, een vacuümslang voor buitenvacuüm en een MEGAWISE cadeaukaart. Alles in één pakket. USA ETL gecertificeerd. 24 online klantenservice voor eventuele problemen. Je zult geen zorgen maken.
Bestseller Nr. 2

Vacuümmachine 8 in 1 Vacumeerapparaten -80kpa 110w Vacuümverpakker Automatische voor Nat en Droog Voedsel 8X Langere Voedselconservering met Vacuümzakken incl 10 professionele foliezakken

 • 【Uitstekende Vacuümverpakker】Nartov Vacuüm Food Sealer voor thuisgebruik is geschikt voor een breed scala aan scenario's en kan worden gebruikt voor het vacuümverpakken van een breed scala aan vlees, gekookt voedsel, vis, groenten en fruit voor versheid van hoge kwaliteit, waardoor voedsel tot 5 keer langer vers blijft. Met een zuigkracht tot 80 kPa is hij ideaal voor het bewaren van voedsel
 • 【Geen Ruimteverspilling】Vacumeerapparaten neemt weinig ruimte in beslag. Je kunt voedsel in bulk kopen en het goed bewaren, veel geld bes paren, voedselbederf en verspilling voorkomen, meer ruimte in je koelkast creëren en afscheid nemen van rommelige koelkasten en vriezers, het is je beste keuken essential
 • 【8 in 1 Voor Dagelijkse Behoeften】De professionele Vacuümmachine heeft 3 verschillende sealstanden (droog, nat I, nat II), 2 verschillende pompstanden (licht, normaal), 3 verschillende sealmethoden (vacuüm en seal, alleen vacuüm, alleen seal), en blikjes/flessen kunnen worden gevacumeerd wanneer ze worden aangesloten op de bijbehorende slang om aan alle behoeften te voldoen
 • 【Gemakkelijk en Snel te Gebruiken】Het vacuümmachine voor thuisgebruik kan met één druk op de knop worden geopend. Alle functie-instellingen kunnen bediend worden met de knop, waardoor het apparaat zeer gebruiksvriendelijk is. Het aftellen tot het vacumeren wordt duidelijk aangegeven door LED-lampjes en cijfers op het display, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is
 • 【Snijrek en Snijmes】Met het ingebouwde snijmes van de vacuümmachine en het meegeleverde snijmes kun je elk formaat gesealde zak (zakken tot 28 cm breed) in enkele seconden snijden; het bewaren van voedsel is geen probleem meer, je kunt het voedsel zelfs direct legen met de meegeleverde vacuümverpakkingszak
Bestseller Nr. 3

Vacuümsealer 4-in-1 vacuümapparaat, folielasapparaat, vacuümapparaat, vacuümsealer voor levensmiddelen, sous-vide voor droge of vochtige levensmiddelen en sous-vide..

 • Eenvoudig te bedienen: volautomatisch, eenvoudig elektrisch plug-in-design, het controlecentrum bevindt zich aan de bovenkant, digitale soft-touch-toetsen en led-indicatoren. Een intelligent apparaat voor je gezin, inhoud verpakking: 1 x vacuümverpakker, 10 x vershoudzakken, 1 x handleiding
 • Supersterk en energiebesparend: gewoon stofzuigen! 60 kPa sterke zuigkracht en hoogwaardige verwarmingsdraad garanderen een optimaal vacuümniveau en luchtdichte afdichting binnen 10-20 seconden. Vacuüm-voedselverzegelers helpen je om de kwaliteit te behouden en levensmiddelen meer dan 5 keer langer vers te houden, in plaats van ijskristallen van delicatessen de vriezer te vullen en in het afval terechtkomen.
 • Super bonus, geld besparen – stofzuigen! Wordt geleverd met 10 gratis BPA-vrije premium vacuümzakken en een extern vacuümsysteem, waarmee je een groot aantal levensmiddelen in elke vacuümcontainer kunt beheren. Bespaar tijd – het is heel eenvoudig
 • Veiligheidsgarantie: deze vacuümverpakkingsmachine voor levensmiddelen zorgt voor lage geluidsontwikkeling en hoge veiligheid tijdens gebruik. Het onderbreekt automatisch de stroomvoorziening van het apparaat als het oververhit raakt om brandwonden te voorkomen.
 • Bespaar je verstand – slechts één aanraking verwijderd! Met one-touch-bediening en twee professionele modi kun je levensmiddelen in 10-20 seconden opzuigen. Kies afhankelijk van de soort levensmiddelen de droge of natte modus, de "droog"-modus is geschikt voor vaste levensmiddelen, de "nat"-modus is geschikt voor het pocheren, stomen of stomen van levensmiddelen en biedt een perfecte verzorging voor je levensmiddelen.
Bestseller Nr. 4

KitchenBoss Vacuümmachine, vacuümapparaat, professionele vacuümmachine, automatische vacuümmachine, dubbele lasnaad, folielasser voor levensmiddelen

 • 8 keer koeler en sterk zuigvermogen: KitchenBoss vacuümmachine kan levensmiddelen 8 keer langer droog houden. Het is geschikt voor verschillende soorten levensmiddelen zoals vlees zonder water, groenten, fruit, noten, koekjes, specerijen enz. Dankzij de zeer effectieve vacuümpomp en de krachtige motor levert het afdichtmiddel tot -60 kpa zuigkracht. Geen lucht meer in de zak en houdt levensmiddelen vers. Ook goed voor sous vide.
 • Meervoudige verzegelingsmodus voor alle versheid: "Inching" voor zachte levensmiddelen zoals brood; "Vac Seal" voor droge levensmiddelen en zoals bevroren vlees (zonder overtollige vloeistof), groenten; "Seal Only" om te sluiten zonder te zussen; als je levensmiddelen met vloeistof moet leegmaken, raden wij je aan een vacuümcontainer te gebruiken. Het pakket wordt geleverd met een vacuümslang, je kunt vacuümslangen en vacuümcontainers gebruiken om levensmiddelen met vloeistof vers te houden.
 • Hoge temperatuurbestendige katoenen afdichting: bestand tegen hoge temperaturen en hoge elasticiteit om onvolledige afdichting te voorkomen, te slecht, wat leidt tot vacuümafbraak. (Opmerking: start niet de verwarmingsband (zwarte band), die zich in de bovenste afdekking van de machine bevindt, anders werkt de machine niet goed.)
 • Gratis vacuümslang & geschenkdoos: uitgerust met vacuümslang voor stofzuigen, die samen met een vacuümtank kan worden gebruikt voor het verzegelen en conserveren van snoep, enz. Kan ook worden gecombineerd met een vacuüm wijnsluiting om rode wijn te verzegelen en te conserveren. Effen geschenkdoos-design, perfect cadeau voor vrienden, verjaardagscadeau, Moederdagcadeau.
 • Eenvoudig te bedienen: ontwerp met dubbele vergrendeling, druk de schuifborden aan beide zijden krachtig naar beneden om de vergrendeling tijdens het gebruik te vergrendelen, wat helpt om perfect te zuigen en te verzegelen.
Bestseller Nr. 5

Vacuümmachine, 5-in-1 vacuümapparaat, folielasapparaat incl. 10 vacuümzakken, vacuümmachine voor levensmiddelen, automatisch vacuümapparaat voor nat en droog voer

 • Vacuümmachine met sterke zuigkracht: het vacuümapparaat biedt een indrukwekkende zuigkracht van maximaal 80 kPa, maakt continue vacuümverzegeling mogelijk en ondersteunt tegelijkertijd meerdere vacuümzakken, wat tijdbesparend en efficiënt is. De vacuümverpakker is een geweldige hulp en verlengt de vershoudtijd van levensmiddelen in de koelkast met tien keer in vergelijking met traditionele bewaarmethoden.
 • Verschillende modi: ons vacuümapparaat biedt verschillende modi en is eenvoudig te bedienen. In de droogmodus kunnen snacks en noten worden bewaard, terwijl in de vochtige modus vlees, zeevruchten en groenten kunnen worden bewaard.
 • Ingebouwd snijmes: de vacuümmachine is uitgerust met een ingebouwd snijmes, waarmee vacuümzakken naar behoefte in individuele maten kunnen worden gesneden om verspilling te minimaliseren. De maximale laslengte van het vacuümapparaat bedraagt 30 cm en er kunnen tegelijkertijd meerdere kleine zakken worden verzegeld.
 • Compact en licht: de behuizing van het vacuümapparaat is slank en compact, gemakkelijk op te bergen en bespaart ruimte. De vacuümsealer is licht van gewicht en eenvoudig te transporteren, zodat je het vacuümapparaat overal kunt gebruiken. Vacuümapparaat voor levensmiddelen is bijzonder geschikt voor thuis, appartementen, slaapzalen, kamperen en auto's.
 • Inhoud levering: je ontvangt 1 x vacuümverpakker, 10 x vacuümzakken en 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Dit universele folielasapparaat is een moderne, praktische, gezonde en economische levensstijl, die de perfecte keuze is voor keukenliefhebbers. Het folielasapparaat is bijzonder gebruiksvriendelijk en een geweldige partner voor de huiskeuken. Het vacuümapparaat is geschikt voor vlees, zeevruchten, fruit, groenten, noten, brood, glazen containers en nog veel meer.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Caso VC10 Vacuümverpakker, levensmiddelen blijven vacuüm tot 8 x langer vers, 30 cm lange en stabiele lasnaad, incl. 10 professionele foliezakken

 • Volautomatische vacuümverpakker/vacuümsysteem, vacuümvrij blijven je levensmiddelen tot 8 keer langer vers en dat geheel natuurlijk zonder conserveringsmiddelen – start de versheidsactiviteit.
 • Ideaal voor vis, vlees, groenten en fruit, eten gezonder – vitamines en mineralen blijven behouden, ook ideaal voor sous-vide "onder vacuüm" garen – kook als een gourmet kok – diepgekoelde levensmiddelen worden beschermd tegen vriesbrand en verlies van aroma.
 • Compact ontwerp, gering gewicht, variabele vacuümsterkte door vacuümdrukknop, aparte lasfunctie, elektronische temperatuurbewaking.
 • Rolbreedte max. 30 cm in elke lengte, incl. 10 scheurvaste professionele foliezakjes (geschikt voor de magnetron, geschikt voor sous vide en kookvast), ook te gebruiken als folie-lasapparaat
 • Gebruik aanbiedingen en portioneer en vacuüm bijvoorbeeld vers vlees of fruit en bespaar zo geld en bereidingstijd. Je levensmiddelen worden met een vacuümvermogen van ca. 90% bij -0,8 bar veilig vacuüm
Bestseller Nr. 7

INKBIRD Professionele Vacuüm Sealer Machine Verbeterde Versie, PowerVac 6-in-1 Automatische Vacuümmachine voor Breekbaar Voedsel, Droog en Nat Voedsel, 80Kpa Krachtige Zuigkracht, LED Licht

 • 🥗 【Opgewaardeerde PLUS-modus, Kwetsbaar Voedsel Voor Betere Vacuümafdichting】 -Pulse-modus geschikt voor brood, frites, enz. U kunt het vacuüm op elk moment verbreken op basis van de vacuümtijd en de verzegelingssituatie van het voedsel. De droge modus is geschikt voor vast voedsel en de natte modus kan vlees, salade vacumeren... Het vacumeersysteem zorgt ervoor dat uw etenswaren zo goed mogelijk worden bewaard.
 • 🍟【Compact Ontwerp Met Ingebouwde Snijder Van 30 cm】- Deze vacuümsealer kan vrij worden aangepast met de snijder, u kunt het meeste uit uw vacuümzakken of rollen halen, geschikt voor een breedte van 30 cm. Handsfree ontwerp met LED-indicatielampje, volautomatische vacuümafdichting. Klein formaat: ruimtebesparende voedselverzegelaar van 38 x 10 x 6 cm kan verticaal in de keuken worden opgeborgen om ruimte op het aanrecht te besparen.
 • 🍕【8-12 Seconden Volledige Afdichting En Voedsel 10x Verser Houden】 -Kies uw aangepaste modus voor vlees, zeevruchten, fruit, groenten, noten, brood, potten en wacht slechts een paar seconden om vacuüm te verzegelen met één sterke zuigkracht van -80kPa. Houd voedsel verser en gezonder met onze hoogwaardige automatische vacumeermachine. Eenmaal verzegeld en ingevroren, zijn je favoriete etenswaren tot 3 jaar houdbaar. Bespaar tijd en geld voor u.
 • 🍪 【Een Complete Startset En Gemakkelijk Schoon Te Maken】 - De vacuümverpakkingsmachine wordt geleverd met 5 afsluitzakken, 1 zakrol en 1 luchtaanzuigslang. Dit zijn je complete kits om te beginnen met koken. Na het vacumeren veegt u het paneel en de binnenkant eenvoudig schoon met een doek. (Tips: de vloeistof moet worden ingevroren en gekoeld voordat deze vacuüm wordt afgesloten om de sealer beter te beschermen en het voedsel vers te houden.)
 • 🍦 【12 Maanden Garantie En Uitstekende Service】 - De vacuümverpakkingsmachine wordt geleverd met vacuümsealer*1, sealzak*5 (20x30cm), zakrol*1 (20x200cm), luchtaanzuigbuis*1, netsnoer *1 en gebruikershandleiding *1. Ondersteuning van 1 jaar garantie, als u problemen heeft bij het gebruik van onze PowerVac vacuümverpakkingsmachine, neem dan gerust contact met ons op, 100% bevredigende oplossing.
Bestseller Nr. 8

FRESKO Machine Sous Vide Alimentaire met modus Sec et Humide, Automatische Appareils de Sous-Vide, Inclusief 10 Sacs de Mise Sous-Vide (V3)

 • 5-in-1 functies: de vacuümsealer FRESKO V3 combineert vijf soorten afdichtingsfuncties voor droog vacuüm, nat vacuüm, sealing, vacuümzuigcontainer en wijnsluiting om de meest geschikte conserveringsmethode te bieden afhankelijk van het type voedsel, textuur en kookbehoeften.
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: het folielasapparaat van Fresko is gebaseerd op de interactieswetenschap tussen mens en computer. Tijdens de automatische werking kun je de bedrijfsstatus van de vacuümsealer gemakkelijk herkennen met behulp van de unieke lichtgevende led-ring op het touchscreen.
 • Eenvoudig te gebruiken: de uitneembare lekbak vangt overtollige vloeistof op wanneer je je levensmiddelen vacuüm neemt. Het magnetische ontwerp maakt een eenvoudige verwijdering mogelijk voor een veilige reiniging en een eenvoudige installatie. Bovendien beschikt hij over een buis voor het afsluiten van bepaalde containers.
 • Internationale producten hebben andere voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen verschillen van lokale producten wat betreft pasvorm, leeftijdsclassificaties en taal van product, etikettering of instructies.
Bestseller Nr. 9

Andoer 90 W vacuüm sealmachine met 10 zakken, voor de dagelijkse keuken, AC 100-240 V

 • Sterke zuigkracht, vocht en stofdicht.
 • Modieus uiterlijk, stil en stil.
 • Het kleine formaat en het lage gewicht maken het eenvoudig te vervoeren en ruimte te besparen.
 • Het is een perfecte manier om vlees, zeevruchten, groenten en fruit en droge snacks te bewaren.
 • Eenvoudig en comfortabel in de keuken te gebruiken.
Bestseller Nr. 10

FRESKO Vacuümmachine, automatisch vacuümapparaat met cutter en professionele rolfoliezak, met één hand te bedienen voor langdurig gebruik, levensmiddelen blijven vacuüm tot 8 x langer vers

 • Krachtige vacuümverpakker: Fresko vacuümapparaat met professionele pomptechnologie, efficiënt en duurzaam, zorgt voor een snelle en professionele voedselconservering voor thuisgebruik.
 • Volautomatische werking: de voedselvacuümsealer verzegelt continu meer dan 50 keer. De auto-lock-functie zorgt elke keer voor een dichte, veilige afdichting, bediening met één hand, die je tijd en moeite bespaart.
 • Intelligente vochtdetectie: de intelligente gepatenteerde technologie van de vacuümmachine detecteert vocht en past de modi automatisch aan om een optimale conservering van droge en vochtige levensmiddelen en een langere houdbaarheid te garanderen.
 • Eenvoudig te bedienen: de vacuümmachine met gebruiksvriendelijke knoppen en een visuele countdown-weergave maken de bediening van de voedselverzegelaar kinderspel. De ingebouwde opbergzak en de snijder zorgen voor een comfortabele individuele tas
 • Gemakkelijk te reinigen: het intelligente vloeistofsensorsysteem houdt je verzegeling schoon en netjes. Het herinnert je eraan om de vacuümkamer te demonteren voor eenvoudige reiniging
UitverkoopBestseller Nr. 11

Automatische vacuümmachine met 10 vacuümzakken: Nizirioo lasapparaat vacuüm voor levensmiddelen, vacuümmachine, automatisch one-touch stofzuigen en verzegelen voor plastic zakken, spaanderzakken en

 • [Keep Food Fresh]: het vacuümapparaat verwijdert lucht die helpt om levensmiddelen langer te bewaren. Levensmiddelen die verzegeld en in de vriezer worden bewaard, houden tot 5 keer langer en smaken nog steeds zo vers als op de dag dat je het hebt verzegeld.
 • [Vacuümsealer met 10 vacuümzakken]: wij leveren 10 BPA-vrije sluitzakken als gratis cadeau, dat betekent dat je direct met je vacuümmachine kunt beginnen zonder extra zakken te hoeven kopen. De machine ondersteunt het verzegelen van zakken in enkele seconden en de zakken kunnen niet worden overlapt, wat je tijd bespaart en het hele proces efficiënter maakt.
 • Gemakkelijk te bedienen: inlasapparaat vacuüm voor levensmiddelen met super eenvoudige toepassingsmethode, bediening met één knop, het duurt slechts enkele seconden om de vacuümafdichting te voltooien.
 • [Sterke afzuiging]: het vacuümapparaat verwijdert alle lucht, produceert een luchtdichte afdichting en stopt automatisch zodra de afdichting volledig is. Vacuümmachine 65 kPa sterke zuigkracht kan het vacuüm snel sluiten en binnen 10-20 seconden verzegelen.
 • [Multifunctioneel] : houd levensmiddelen uit de buurt van vervelende insecten en bacteriën. Ingrediënten kunnen in leuke aroma's en voeding worden ingesloten; vacuümmachine kan ook belangrijke documenten, sieraden of andere voorwerpen verpakken
UitverkoopBestseller Nr. 12

Amazon Basics - Vacuümmachine, 30 cm naad + 10 vacuümzakken, zwart

 • Automatisch krachtig zuigsysteem
 • Ideaal voor vlees, vis, fruit en groenten; BPA-vrij materiaal; geweldig voor sous vide koken; controleer de zuiglengte om zachter voedsel te bewaren
 • Meerdere bedrijfsmodi (droog/vochtig en pulsvacuüm); kan ook worden gebruikt om waardevolle spullen veilig op te bergen, zoals belangrijke documenten of sieraden
 • Compact en lichtgewicht ontwerp; 30 cm naadbreedte; 1 rol inbegrepen (veilig voor magnetron, koken of sous vide koken)
 • Krachtige vacuüm capaciteit: 90% bij -0,8 bar; sterke afdichting (3 mm sealbalk)
Bestseller Nr. 13

Caso HC170 Vacuümmachine, incl. 10 foliezakken met 20 x 30 cm, lastijd instelbaar, sterke pomp met 9 l/min, extra brede lasnaad 2,5 mm

 • 🌿 Langer vers: vers vlees, vis, groenten of fruit? Wat je ook wilt invriezen, met de vacuümverpakker HC170 van CASO kun je de individuele instellingen voor droge en vrolijke levensmiddelen gebruiken. Met de krachtige motor en de duurzame vacuümpomp produceert deze vacuümmachine een maximaal vacuüm van -0,75 bar bij maximaal 9 liter per minuut.
 • 🌿 Voedmanager: de gratis Food Manager-app voor Android en iOS ondersteunt je bij het overzicht van je koelkast. Door de herinneringsfunctie heb je in één oogopslag een overzichtelijke lijst van verplichte levensmiddelen. Beheer je gerechten en voorraden heel eenvoudig en duurzaam.
 • 🌿 Veelzijdig: de vacuümsealer biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden, omdat zeer rustig werken en variabele vacuümsterktes mogelijk zijn, die bovendien door een elektronische temperatuurbewaking worden ondersteund. Dit maakt het vacuümapparaat handmatig of automatisch lassen, een pulsfunctie en een vacuümfunctie mogelijk.
 • 🌿 Zweetfunctie: door de praktische, aparte lasfunctie kan een tot 30 cm lange lasnaad bij elke zak lengte worden geproduceerd en geknipt. De in de set opgenomen CASO vacuümfolies zijn daarvoor bij uitstek geschikt en verkrijgbaar in verschillende maten. Maar ook conventionele folies kunnen zonder problemen worden gebruikt.
 • Design: het compacte, hoogwaardige design en het lage gewicht van de vacuümmachine maken een ruimtebesparende opslag mogelijk. Voor vacuümcontainers is bovendien een vacuümslang met de bijpassende aansluiting aanwezig. Zo kunnen zelfs containers probleemloos worden gereinigd.
Bestseller Nr. 14

FRESKO Automatische vacuümmachine, automatisch folielasapparaat, vacuümmachine met vochtdetectie, 10 foliezakken (V8 PRO)

 • Volautomatische werking: plaats gewoon de zak en het werk wordt automatisch in enkele seconden beëindigd. Fresko 95 Kpa vacuümmachine kan meer dan 50 keer continu in korte tijd verzegelen. Geweldig voor het verzegelen van grote hoeveelheden!
 • Automatische vochtherkenning: detecteert automatisch droge of vochtige levensmiddelen en selecteert automatisch de juiste modus om een optimale vacuüm en een luchtdichte afdichting te garanderen.
 • Hoge prestaties: de 95 kpa sterke afzuiging verwijdert alle lucht uit de zak, vervolgens hitteverzegeling om een luchtdichte afdichting te creëren die vocht, lucht en vriesbrand uitsluit.
 • Led-touch-bediening: de led-indicator leidt je gemakkelijk door het gehele verzegelingsproces en het intelligente touch-bedieningspaneel biedt je een comfortabele ervaring.
 • Inhoud levering: 1 x Fresko vacuümverpakker, 10 x vacuümzakken (20 x 30 cm), 1 x accessoireslang, 1 x netsnoer, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). 2 jaar garantie, aarzel niet om altijd contact met ons op te nemen.
UitverkoopBestseller Nr. 15

FoodSaver V2860 vacuümmachine voor droge/natte voedingsmiddelen, 100 W, zilver/zwart

 • Gebruiksvriendelijke vergrendeling voor handsfree werking en automatische vacuüm en verzegeling
 • Geïntegreerde rolhouder met snij-inrichting voor gebruiksvriendelijke bediening; ruimtebesparend verticaal opvouwbaar ontwerp
 • Houder en houder modus voor eenvoudig gebruik met FoodSaver rekwisieten
 • Accessoires 5 zakken 0,94 l, 5 zakken 3,78 l, 1 rol, 28 cm x 3 m, 1 houder, 1 accessoireslang
 • Wanneer u het product aansluit, moet u het product op de opbergzak vergrendelen om het te kunnen starten
Bestseller Nr. 16

Ultratec Advanced vacumeerapparaat, vacumeert levensmiddelen, documenten en meer, 5 functies, inclusief extern vacumeren, inclusief veel accessoires en reserveonderdelen, Zwart

 • [VEELZIJDIG VACUMEERAPPARAAT] Ideaal voor beter houdbaar maken van levensmiddelen - met vacuümzakken voor sous-vide garen - voedsel blijft tot tien keer langer vers
 • [5 FUNCTIES] Met de vijf functies kunt u normale voorwerpen (zoals documenten), zacht, vochtig en droog voedsel, ook geschikt voor vacumeren van vacumeerdozen en vacumeerzakken
 • [TECHNISCHE DETAILS] Vermogen: 100 B - L x B x H: ca. 40 x 15.8 x 8.4 cm - Geluidsniveau: <80 dB - Vacuümniveau: -55 kPa boven voor normaal, -15 kPa tot -30 kPa voor zacht - Max. breedte snijder/sealer: 30 cm
 • [SNEL] Het vacumeren duurt minder dan 14 seconden - geïntegreerde snijder voor direct snijden na het vacumeren bij gebruik van een vacumeerrol (een rol wordt meegeleverd met het vacumeerapparaat)
 • [MET ACCESSOIRES] Vacumeerapparaat incl. 5 vacumeerzakken, 1 vacumeerrol, 3 adapters, 2 afdichtingen, 1 reserverubber en 1 slang voor extern vacumeren - een handleiding is eveneens inbegrepen
UitverkoopBestseller Nr. 17

FoodSaver FFS005X vacuümmachine met opbergvak voor rol en snijder, pulsfunctie voor breekbaar voedsel, inclusief accessoires en bijpassende vacuümzakken

 • Helpt gezinnen om de ruimte in hun huis te maximaliseren
 • Besparingen behouden de versheid en kwaliteit van voedsel om verspilling tot 87% te verminderen en u te helpen geld te besparen met lagere winkelkosten
 • Ideale tijdbesparing voor accessoires voor het bereiden van maaltijden: bereid uw maaltijden in grote hoeveelheden voor de volgende week en consumeer ze vervolgens wanneer u maar wilt, terwijl ze vers blijven
 • Inclusief 1 vacuümapparaat, 1 accessoireslang, 1 doos, 1 vacuümrol (28 cm - 3 m), 5 kleine zakken (0,94 l), 5 grote zakken (3,78 l), 1 handleiding | BPA-vrij
 • Opmerking Als het apparaat gedurende 12 minuten niet wordt aangeraakt, schakelt het over naar de slaapmodus en blijven alle indicatielampjes uit. Druk op de juiste functieknop om terug te keren naar de gewenste modus (bijvoorbeeld stofzuigen en afdichten)
Bestseller Nr. 18

Ultratec Vacuümmachine, vacuüm sealer voor langer vers voedsel en sous-vide-garen, geschikt voor koude en warme gerechten, folielasapparaat met foliesnijder en incl. folierol (22x300)

 • [Meerdere functies] : met de vacuümmachine kan naar keuze normaal vacuüm en zacht worden gestofzuigd: de laatste is ideaal voor brood en andere zachte dingen die anders door de vacuümdruk worden samengeperst
 • [Eenvoudiger, beter, veilig] : het folielasapparaat kan voedsel 5 - 10 keer langer houdbaar maken door middel van vacuüm te stofzuigen, of vlees en vis voor het zachte sous vide garen bereiden, de lasnaad houdt de inhoud veilig vast
 • [Technische specificaties] : Afmetingen: B x D x H ca. 39 x 15 x 6 cm – zuigvermogen: 4,5 l/min. – voor foliedikte van 0,1 tot 0,2 mm – max. Vacuümfolie breedte en snijbreedte: elk 30 cm – vacuümdruk: normaal 60 kPa, zacht 20 kPa
 • [Voedingsstofvriendelijke opslag] : Gevacumeerde en gelaste levensmiddelen bewaren vitaminen zonder conserveringsmiddelen en kunnen door het compacte formaat beter en beschermd worden ingevroren - meer diversiteit in dezelfde ruimte
 • [Eenvoudige bediening] : De bediening van de Ultratec vacuümmachine gebeurt net als bij alle gangbare folielasapparaten via een weinige, duidelijk gelabelde toetsen, zodat vacuümzakken snel gelast zijn
Bestseller Nr. 19

Caso VacuChef 40 - kamervacuümverpakker van roestvrij staal, 3L vacuümkamer 70 liter/minuut, dubbele lasnaad, instelbare vacuüm- en lastijd, 1417,roestvrij staal

 • Langer vers: de compacte kamervacuümverpakker biedt veelzijdige functies en is ideaal voor het vacumeren van harde, zachte, droge en vloeibare levensmiddelen. Hij beschikt over een individueel instelbare vacuüm- en lasfunctie, een handmatig instelbare lastijd en een marineerfunctie.
 • Voedmanager: de gratis Food Manager-app voor Android en iOS ondersteunt je bij het overzicht over je koelkast. Door de herinneringsfunctie heb je in één oogopslag een overzichtelijke lijst van verplichte levensmiddelen. Beheer je gerechten en voorraden heel eenvoudig en duurzaam.
 • Veelzijdig: het vacuümsysteem beschikt over een krachtige en snelle vacuümpomp met 4 zuigers met een capaciteit van 70 l min. De kamer heeft een afmeting van 2605 x 60 x 2605 mm (ca. 3 liter).
 • Design: behuizing en vacuümkamer zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het gebogen glazen deksel van gehard glas is transparant en extra sterk.
 • Lasfunctie: de dubbele 2 mm dikke lasnaad is geschikt voor zakken tot 30 cm breedte en maakt ook het vacumeren buiten het apparaat met structuurzakken mogelijk, ideaal voor bijzonder grote levensmiddelen. Dankzij de extra slangaansluiting kunnen ook vacuümcontainers en vacuümzakken worden gestofzuigd (adapter vereist).

Vacuümmachines zijn een essentieel hulpmiddel voor het bewaren van voedsel. Ze worden gebruikt om de versheid van voedsel te behouden en het langer houdbaar te maken. De beste vacumeermachine is er een die gemakkelijk te gebruiken, snel en efficiënt is in het verzegelen van zakken zonder enige moeite.

Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een vacuumsealer is de grootte van de kamer. Het moet groot genoeg zijn voor zowel zakken als potten en een brede opening hebben zodat je het gemakkelijk met voedsel kunt vullen.

Bekijk eerst welk type vacumeermachine je nodig hebt voor je huis of keuken. Heb je voor incidenteel gebruik een kleinschalige vacumeermachine nodig, dan werkt een handmodel prima. Voor grotere behoeften, of als u iets wilt dat grote hoeveelheden items tegelijk aankan , overweeg dan om een machine aan te schaffen die zakken van verschillende afmetingen kan maken. Bepaal vervolgens wat voor soort etenswaren je vacuüm wilt verpakken. Als je droge goederen zoals meel of suiker vacuüm moet verzegelen, kies dan voor een handmodel in plaats van een machine met rollen. Zoek voor nat voedsel zoals rauw vlees, vis en zuivelproducten naar machines met rollen en een opzetstuk voor het maken van tassen.

Wat zijn de verschillende soorten vacuümsealers?

Een vacuümsealer is een machine die een pomp gebruikt om een luchtdichte afsluiting rond voedsel en andere voorwerpen te creëren. Er zijn twee soorten vacuümsealers – handmatig en elektrisch. Handmatige vacuümsealers zijn doorgaans goedkoper dan de elektrische, maar ze vereisen dat de gebruiker de pomp handmatig in- en uitschakelt. Elektrische werken automatisch en kunnen efficiënter zijn in het sluiten van voedsel. Ze hebben ook functies zoals het sluiten van zakken, het bewaren van voedsel, enz.

Soorten Vacuümverzegelaars:

 • Handmatige vacumeermachine: Een handmatige vacumeermachine is doorgaans goedkoper dan een elektrische omdat deze minder stroom verbruikt, maar de gebruiker moet de pomp handmatig in- en uitschakelen. Het heeft geen automatische functies zoals het sluiten van zakken of het bewaren van voedsel, enz.
 • Elektrische vacuümverzegelaar: An elektrische vacuümsealer heeft meer functies dan een handmatige, inclusief automatische functies. Hoe kies je de beste voedselvacumeermachine? Om de beste vacumeermachine voor voedsel te krijgen, moet u uw behoeften herkennen voordat u er een koopt. Wij raden u aan om bij de aanschaf van een voedselvacumeermachine rekening te houden met de volgende factoren: Type voedsel dat vacuüm moet worden verpakt: Sommige voedseltypes zijn moeilijker te sluiten, zoals rijst, gedroogde bonen en noten. Als je dit soort voedsel vaak gebruikt, heb je een krachtigere vacumeermachine nodig. Sommige soorten voedsel zijn moeilijker te sluiten, zoals rijst, gedroogde bonen en noten.

Wat doen vacuümsealers doorgaans?

Vacuümverzegelaars worden meestal gebruikt om voedsel en andere items zoals kleding, elektronica en meer te bewaren.

De vacuumsealer maakt met behulp van een motor met behulp van een pomp een deelvacuüm in de zak of container. Vervolgens sluit het de zak of container af door warmte, druk of beide toe te passen.

Wat zijn de voordelen van een vacuumsealer?

Vacuümmachines zijn een veelgebruikt huishoudelijk apparaat waarmee u tijd en geld kunt besparen terwijl u voedsel bewaart.

Ze hebben veel voordelen, zoals:

 • Vereenvoudiging van het kookproces
 • Helpen om voedsel te bewaren
 • Het risico op voedselvergiftiging verminderen
 • Tijd en geld besparen door vriesbrand van voedsel te verwijderen
 • Ervoor zorgen dat voedsel voor langere tijd vers is
 • Ruimte besparen in je koelkast

Wat zijn de verschillende manieren om een vacuumsealer schoon te maken?

Er zijn veel manieren om een vacuumsealer schoon te maken. Hier zijn de verschillende manieren om een vacuumsealer schoon te maken.

 1. Vul de machine met water en doe er wat afwasmiddel in
 2. Gebruik azijn in plaats van water
 3. Voeg zuiveringszout en water toe aan de machine
 4. Voeg een paar druppels etherische olie toe aan de machine

Hoe kun je je eten bewaren met een vacuumsealer?

Vacuüm verzegelen is een methode om voedsel te bewaren met een vacuüm verzegelde zak. Dit proces helpt de versheid, smaak en voedingswaarde van voedsel te behouden.

U kunt een vacumeermachine gebruiken om uw voedsel te bewaren door verschillende soorten zakken en containers te gebruiken. Sommige zijn gemaakt van polyethyleen, waardoor ze duurzaam en herbruikbaar zijn. Je kunt je eten ook in deze zakjes of bakjes invriezen en ze als ijsverpakkingen gebruiken.

Hier volgen enkele manieren waarop u uw voedsel kunt bewaren met een vacumeermachine:

 • Vries uw producten in voor toekomstig gebruik
 • Gebruik het om vlees zoals entrecote of kipfilets te bewaren voor toekomstig gebruik
 • Verzegel restjes voor later gebruik

Moet ik speciale zakken kopen om mijn voedsel in een vacuüm verzegelde zak te bewaren?

Deze vraag wordt gesteld door veel mensen die willen weten of ze speciale zakken moeten kopen om hun voedsel in een vacuüm verzegelde zak te bewaren. Het antwoord is nee, je hoeft geen speciale tassen te kopen.

Er zijn een paar manieren waarop u uw voedsel in een zak kunt verzegelen zonder een vacuümverzegelaar te gebruiken. Een manier is door gebruik te maken van de hitte van de oven en de druk van kokend water. Een andere manier is door diepvrieszakken te gebruiken en deze vervolgens luchtdicht af te sluiten.