Beste usb microfoon van 2023 (TOP20)

Het kiezen van de beste USB-microfoon is geen gemakkelijke taak. Er zijn zoveel verschillende modellen en het is moeilijk om te bepalen welke het beste bij je past.

We hebben besloten je met deze taak te helpen door onze topkeuzes voor de beste USB-microfoons.

De 20 beste usb microfoon beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
FIFINE USB-microfoon, pc-condensatormicrofoon met standaard, studiokwaliteit opname-microfoon USB voor podcast, studio, streaming, uitzending, YouTube, video, games, K669B (zwart)
 • Plug-and-play-USB-opnamemicrofoon met 1,8 m USB-kabel voor PC en laptop, die rechtstreeks op de USB-poort wordt aangesloten, bijvoorbeeld om muziek op te nemen, op de computer te zingen of voor Podcasts. Eenvoudig te gebruiken en te installeren, op een Mac of PC. (Niet compatibel met Xbox en mobiele telefoons.)
 • De robuuste metalen microfoon met stevig statief is praktisch voor audio-opnamen en live-streams bijv. op YouTube.
 • De opnamemicrofoon met extra volumeregeling heeft een luidere uitgang en is gevoelig. Je stem zal tijdens het spelen, skypen of zelfs bij spraakopname zeer goed hoorbaar zijn.
 • De USB-condensatormicrofoon is ideaal voor opnamen met Cortana, Discord, Voice-chat en spraakherkenning.
 • De cardioïde condensatormicrofoon voor je computer vangt je stem op de juiste manier op en produceert een soepel en helder geluid zonder storende ruis. Ideaal voor gamers en streamers als het gaat om het geluid van de hoofdbron te isoleren en ze van achtergrondgeluiden te scheiden (zeer geschikt voor het streamen van uitzendingen, OBS en voor Teamspeak).
UitverkoopBestseller Nr. 2
HyperX QuadCast S - RGB USB-condensatormicrofoon voor pc, PS4 en Mac, Anti-vibratie schokmontage, popfilter, gaming, streaming, podcasts, Twitch, YouTube, Discord, zwart
 • Stralende RGB-verlichting met dynamische effecten
 • Anti-Vibration shock mount, Mount adapter, ingebouwde pop filter en hoofdtelefoon aansluiting
 • Tap-to-Mute-sensor met LED-indicator, vier selecteerbare polaire patronen
 • Handige aanpassing van de versterkingsregeling, aanpasbaar via HyperX NGENUITY Software
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten en programma's
Bestseller Nr. 3
FIFINE Microfoon PC streaming, USB microfoon PS4 PS5 MAC met microfoonarm, popfilter, shock mount, voor streaming podcast Studio - T669
 • 【 USB-uitgang】Maakt een eenvoudige installatie mogelijk. De USB-microfoonkit biedt een directe plug-and-play-verbinding met Mac- en Windows-computers zonder extra hardware voor de opname van zang, podcasts en Skype. Het was nog nooit zo eenvoudig om kwalitatief hoogwaardig geluid te krijgen voor je spraak- en computergestuurde audio-opnamen. (â—â— Niet compatibel met Xbox en telefoons â—â—).
 • 【 Uitstekende geluidskwaliteit】 dankzij de robuuste constructie voor duurzame prestaties biedt de zangmicrofoon een breed frequentiebereik en verwerkt moeiteloos hoge geluidsdrukniveaus. Ideaal voor project- en thuisstudiotoepassingen. De condensatorcapsule met nierkarakteristiek biedt kristalheldere audio voor communicatie, maken en afspelen. Met een desktop-microfoonstatief en een 2,5 m USB-kabel krijg je gegarandeerd goed klinkende resultaten.
 • 【 Duurzame set 】 De studiomicrofoon met de veelzijdige en robuuste Broadcast-ophang-schaararm biedt een geweldig hulpmiddel voor het registreren van je stem in een podcast- of voice-over. Het minimaliseren van bijgeluiden die de opname kunnen beïnvloeden is geschikt voor zowel studio- als thuisgebruik.
 • 【Eenvoudig te bevestigen】De verstelbare studioschaararm standaard voor streaming-microfoons beschikt over een robuuste combo-houder, die bestaat uit een stabiele C-klem en een afneembare tafelhouder. Het ideale, aan een tafel zittende ontwerp maakt het mogelijk om het on-Air talent, podcasts of synchronisatiegeluiden voor video's op te nemen, voicechat in online games te gebruiken of winkels via Skype te doen.
 • 【Inbegrepen in de levering】De schaararmstandaard is gemaakt van staal, robuust en duurzaam. Een schokdemperhouder in studiokwaliteit, een dubbele popfilter, een premium USB-kabel, een bonus statief en een microfoon voor podcast-opnamen, een handleiding en gratis technische ondersteuning. 1 jaar garantie en de mogelijkheid tot 2 jaar garantieverlenging bij online registratie.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Razer Seiren Mini - USB Ultracompacte condensatormicrofoon (Streamingmicrofoon, Supercardioïde Directionele Gevoeligheid, Ingebouwde Schokdemping) Zwart
 • UITERST PRECIEZE SUPERCARDIOÏDE DIRECTIONELE GEVOELIGHEID: De Razer Seiren Mini heeft een kleinere gevoeligheidshoek, zodat hij zich richt op je stem terwijl achtergrondgeluiden zoals typen en muisklikken niet worden meegenomen.
 • PROFESSIONELE OPNAMEKWALITEIT: Met zijn condensatorcapsule van 14 mm en vlakke frequentierespons zendt deze microfoon je stem kristalhelder uit, met duidelijke hoge en diepe lage tonen.
 • ULTRACOMPACT ONTWERP: De microfoon is ontworpen voor minimalistische of kleinere werkplekken en neemt dus nauwelijks ruimte in. Hij is discreet bij cameragebruik, waardoor alle aandacht op jou gericht blijft. Hij is gemakkelijk mee te nemen als je elders moet streamen.
 • STEVIGE, KANTELBARE STANDAARD: De microfoon rust op een stevige houder en kan worden gekanteld om de perfecte plek te vinden waar je stem het beste wordt opgenomen. Je kunt hem ook afkoppelen en bevestigen aan een staande microfoonstandaard met een normale schroefdraad van 5/8 inch.
 • SCHOKBESTENDIG: Als het spannend wordt, kunnen kleine ongelukken weleens gebeuren. De ingebouwde schokdemper dempt die stootjes om dergelijke storende geluiden in je stream te voorkomen.
UitverkoopBestseller Nr. 5
HyperX SoloCast USB-condensatormicrofoon voor gaming, pc, PS4 en Mac, One Touch Mute Sensor, Cardioid Polar Pattern, Gaming, Streaming, Podcasts, Twitch, YouTube, Discord
 • Tik-to-mute-sensor met LED-statusindicator Tik gewoon op de bovenkant van de microfoon om te dempen, en met de kenmerkende LED-indicator kunt u onmiddellijk zien of u al dan niet uitzendt
 • Flexibele, verstelbare standaard De gemakkelijk te positioneren standaard kan worden gedraaid om verschillende opstellingen te ondersteunen. Je kunt zelfs onder een monitor passen als je opstelling weinig ruimte heeft
 • Inrijgen van giekarm en microfoonstandaard Veelzijdige microfoon past op 3/8-inch en 5/8-inch schroefdraadopstellingen, waardoor deze compatibel is met de meeste microfoonstandaards of giekarmen.
 • Compatibiliteit met meerdere apparaten en programma's Krijg geweldig geluid, of je nu verbinding maakt met een pc, PS4, PS5 of Mac. SoloCast is gecertificeerd door Discord en TeamSpeak en werkt op grote streamingplatforms zoals Streamlabs OBS, OBS Studio en XSplit
Bestseller Nr. 6
FIFINE USB Gaming Microfoon Set, RGB Condensatormicrofoon Set voor PC PS4 PS5 met Mute-Knop, Popfilter, Microfoonarm, Schokbevestiging voor Streaming Podcast Youtube Video - A6T
 • 【Plug-and-Play USB-microfoonkit】 Geen extra plug-ins of ingewikkelde installatiestappen vereist, compatibel met Windows, Mac en PS4 PS5. Het microfoonuiteinde is een Type-C-interface, die omkeerbaar is, zodat u geen problemen zult hebben om de rechterkant aan te sluiten in donkere gaming-sferen. De USB-kabel van 2,5 m is lang genoeg om van de achterkant van de host naar het bureaublad te reiken voor audio-opnames.
 • 【Cool verlichtingsontwerp】 Tweekleurige automatische RGB-gradiënt vormt de kers op de taart voor je microfoon. Met zachte en op elkaar afgestemde lichteffecten wordt je gamevideo of livestreaming een echte blikvanger. Als je gewoon een gamer bent, kan de rijke RGB-matching met je computeraccessoires voldoen aan de behoeften van meer gaming-sfeer.
 • 【Gemakkelijker gebruik】 Om te dempen, hoef je alleen maar op de mute-knop aan de bovenkant te drukken in plaats van de microfoon vast te houden en ergens anders op een toets te drukken, de snelle mute heeft geen invloed op de werking van het toetsenbord en maakt ook geen tikkend geluid. De grote volumeknop aan de onderkant maakt fijnafstemming eenvoudig en je kunt het volume op elk moment aanpassen zonder je ogen van het gamescherm te halen.
 • 【Originele geluidsweergave】 Dankzij de hoge bemonsteringsfrequentie van 192 kHz kan de A6T de originele stem beter reproduceren, waardoor het klinkt alsof jij en je medespelers in dezelfde kamer spelen. De cardioïde condensatormicrofoon is gevoelig voor opname en heeft een hoge herkenningswaarde voor de frontstem. Het is zeer geschikt voor tactische spellen en verbetert effectief de communicatie met andere spelers.
 • 【Effectieve accessoires】De brede verlengarm is ideaal voor gamers die verschillende items op het bureau hebben. De schokdemperbevestiging is bevestigd aan de microfoon en kan niet loskomen, waardoor het machinegeluid en de trillingen tijdens het spelen van games verder worden verminderd. Externe verwijderbare popfilters kunnen popgeluid verminderen, maar het computerspelscherm niet blokkeren.
Bestseller Nr. 7
SUDOTACK professionele podcast microfoon, USB-microfoon, 192 kHz / 24 bit studio cardioïde condensatormicrofoonkits met geluidskaart Boom Arm Shock Mount Pop-filter voor Skype, radio, YouTube, podcasts, enz
 • 【Uitstekende geluidskwaliteit】: de microfoon biedt een bemonsteringsfrequentie van maximaal 24 bits/192 kHz, zodat je opnames kristalhelder zijn. Hij beschikt over een breed frequentiebereik (30 Hz tot 16 kHz) en biedt een uitstekende geluidsweergavekwaliteit voor audio met hoge resolutie.
 • 【Nierkarakteristiek patroon】 : het nierkarakteristiek patroon biedt een perfecte en nauwkeurige opname. Het neemt geluidsbronnen op die zich direct voor de microfoon bevinden, en reduceert ongewenste achtergrondgeluiden.
 • 【USB-plug & play-connectiviteit】: een desktop-opname van hoge kwaliteit is eenvoudig. Sluit gewoon de USB-microfoon aan op de aansluiting van je computer, hij werkt zelfs automatisch met je Mac of pc. Geen driver nodig. De pc-microfoon beschikt niet over de versterkingsknop, waarmee je het volume direct kunt instellen. Regel het volume via de instelling van het microfoonniveau van de computer.
 • 【Accessoires voor ruisonderdrukking】: de microfoon wordt geleverd met een microfoonstandaard, een schokbevestiging, een tafelklem, een anti-wind-schuimkap, een USB-A-naar-B-kabel en een pop-filter. Dit accessoire kan het geluid door ongewenste trillingen of plosieven effectief minimaliseren.
 • 【Hoge compatibiliteit】: hij kan volledig compatibel zijn met de meeste gangbare besturingssystemen zoals Windows en Mac OS. De microfoon kan ook voor mobiele telefoons worden gebruikt, maar je hebt een OTG-adapter nodig (niet meegeleverd).
Bestseller Nr. 8
FIFINE USB gaming microfoon, RGB condensatormicrofoons PC PS4 PS5, USB C microfoon met mute-knop, statief, popfilter, shockmount voor streaming podcast - A6V
 • 【Gradient RGB & Quick Mute】De chromatische RGB-wijziging dompelt je automatisch onder in speciale gaming-effecten. Met de Quick-Touch mute-knop bovenaan kun je de microfoon in een seconde stil schakelen. Ter herinnering aan de actuele status is RGB uitgeschakeld wanneer de microfoon op mute staat (RGB is niet instelbaar wanneer de microfoon aanstaat). Je hoeft je geen zorgen te maken over audio-ongelukken tijdens het streamen.
 • 【Levendig spreekplezier】De sample-snelheid van 192 kHz maakt je stem natuurlijk en levendig om een betere klankwereld te creëren. De niervormige condensatormicrofoon neemt het frontgeluid nauwkeurig op en vermindert de geluiden van de zijkant en achterkant, zodat het geluid aanzienlijk wordt versterkt. Perfect cadeau voor gamers en Youtubers.
 • 【Praktische bediening】De gain-regelaar aan de onderkant is gemakkelijk te bereiken. Zonder accessoires als obstakel kun je gemakkelijk het beste opname-effect instellen. De kartelschroef op de schokdemperhouder helpt je om de hellingshoek van de microfoon in te stellen voor een betere opnamehoek.
 • 【Eenvoudige installatie】Externe computermicrofoon, compatibel met Windows en Mac OS, en plug-and-play op desktop/laptop. Plaats je microfoon eenvoudig op het statief met de rubberen antislipvoetjes zodat hij niet krast op je bureau.
 • 【Nuttige accessoires】Inclusief een premium USB-kabel (200 cm). Mesh-popfilter blokkeert effectief pops bij het opnemen. Het helpt ook je microfoonoppervlak schoon te houden. De schokdemperhouder kan mechanische geluiden verminderen. Maak je stem zachter en mooier.
Bestseller Nr. 9
Ashu USB-microfoon voor computer, 2-in-1 pc-microfoon met instelbare metalen arm en statiefstandaard, popfilter, 192 kHz / 24 bit nierkarakteristieke opnamefoon voor pc, PS4, YouTube, streaming
 • USB-condensatormicrofoon: ontworpen met de professionele 192 kHz / 24 bits soundchipset en het 16 mm membraan biedt deze USB-microfoonset een uitstekende geluidskwaliteit voor audio met hoge resolutie, ideaal voor opname en communicatie (niet geschikt voor Xbox en smartsmartphones)
 • 2-in-1 computermicrofoon: bij de levering is er een metalen arm en een metalen statiefstandaard om aan je verschillende behoeften te voldoen. Na de montage van de standaard volgens de instructies kan de staande microfoon stevig op het bureaublad worden bevestigd en je een vrij bewegingsbereik bieden. Je kunt de statiefstandaard ook overal mee naartoe nemen, stabiel en draagbaar
 • Brede compatibiliteit: plug & play, eenvoudig te bedienen. Met de 2,4 m USB-kabel kan de studiomicrofoon eenvoudig op de USB-poort van de computer worden aangesloten. Geen extra driversoftware en geluidskaart nodig. Compatibel met PS4, computer en laptop in Windows/Mac OS/Linux. Goed geschikt voor games, teamwork, thuiskantoor, Skype, YouTube-video's, muziekopnamen
 • Cardioid pick-uppatroon: dankzij het cardioïde pickup-patroon registreert de pc-microfoon het geluid van voren om ongewenste achtergrondgeluiden te verminderen en een heldere en nauwkeurige geluidskwaliteit te bieden. Tegelijkertijd beschikt de gaming-microfoon over een volumeregelingknop om aan je volumebehoeften te voldoen
 • Vriendelijk en duurzaam design: de computermicrofoon wordt geleverd met een hoogwaardige metalen standaard, een draagbare statiefstandaard, een schokdemperhouder, een tafelklem, een anti-windschuimkap en een popfilter ter vermindering van wind- en speekselstoringen, een 2,4 m USB A naar B-kabel. Alle accessoires zijn inbegrepen, geen extra aankoop
UitverkoopBestseller Nr. 10
Trust Gaming GXT 232 Mantis USB Gaming Microfoon met Popfilter en Tripod Statief Mic voor Streaming, Podcasting, PC, PS4, PS5, YouTube, Twitch en Facebook - Zwart
 • HOOGWAARDIGE AUDIO: de USB-streaming-microfoon GXT232 Mantis van Trust levert kristalheldere opnamen. Leg je nieuwe song of podcast vast met deze pc-microfoon en deel 'm met de wereld. Compatibel met pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.
 • NEEM ALLES OP: de Mantis produceert heldere, vervormingsvrije digitale audio en is het ideale apparaat voor het streamen en opnemen van bijvoorbeeld gaming-gerelateerde uitzendingen op Twitch of YouTube, podcasts, vlogs, voice-overs en akoestische muziek.
 • KLINK ALS EEN PROF: de Mantis is uitgerust met een popfilter waarmee plofklanken (zoals p's en b's) worden geminimaliseerd, zodat je opnamen professioneel klinken zonder dat je extreem veel hoeft te bewerken.
 • SCHOKBESTENDIG ONTWERP: geniet van trillingsvrije opnamen; de shock mount van deze condensator-microfoon neutraliseert trillingen van het oppervlak (zelfs typgeluiden gaan niet langs de microfoonstandaard omhoog) en de tripod zorgt voor stabiliteit.
 • EENVOUDIGE SETUP: de USB-streaming-microfoon GXT232 Mantis van Trust wordt geleverd met een plug-and-play USB-aansluiting waarop je direct je pc of laptop kunt aansluiten. Je kunt de gaming-microfoon voor de pc overal op je bureau neerzetten of 'm in je hand houden.
UitverkoopBestseller Nr. 11
RØDE NT-USB mini veelzijdige studiokwaliteit condensator USB-microfoon met gratis software voor podcasting, streaming, gaming, muziekproductie, zang- en instrumentopname
 • De NT-USB Mini brengt de ongerepte geluidskwaliteit van RØDE's wereldklasse studiomicrofoons naar een compacte, eenvoudig te gebruiken USB-microfoon
 • Met een geluidssignatuur die speciaal is afgestemd op warmte en aanwezigheid in uw opnamen en die verbluffend zal klinken op dialoog, zang, gitaar - alles wat u ervoor gooit
 • Dankzij de hoofdtelefoonversterker van studiokwaliteit en de hoogwaardige 3,5 mm hoofdtelefoonuitgang, compleet met nauwkeurige volumeregeling, kunt u uw audio gemakkelijk controleren
 • Unieke geïntegreerde digitale signaalverwerking geeft toegang tot een noise gate, compressor, APHEX Aural Exciter en Big Bottom (toegankelijk via gratis RØDE Connect software voor PC / Mac)
 • Geïntegreerde 360-graden zwenkbevestiging voor snelle en eenvoudige positionering op een bureau, microfoonstandaard of studioarm
Bestseller Nr. 12
Veetop USB Microfoon voor Pc en Laptop, Microphone met 360 Graden opnamemogelijkheid, ruisonderdrukking en AAN Knopschakelaar
 • Een kristalheldere geluidsopname: dankzij de omnidirectionele opnametechnologie en een intelligente ruisonderdrukkingschip kan de Veetop USB Mic alle geluidsrichtingen duidelijk vastleggen en achtergrondgeluiden en echo verminderen. De meegeleverde schuimrubberen hoes beschermt tegen luchtstoten
 • Een beter alternatief: de microfoon van Veetop is ideaal voor gamen, live streaming, podcast, studio, videoconferentie en YouTube-opname. Door de verbeterde opnamecapaciteit zijn de dictaten, zang, games en spraakinvoer zeer duidelijk en zonder ruis
 • Een ergonomisch ontwerp: de Veetop tafelmicrofoon ziet er erg mooi en eenvoudig uit op tafel. De basis is gemaakt van een milieuvriendelijk, sterk en duurzaam kunststof materiaal. De microfoon heeft een kabel van 145 cm en een zwanenhals van 360 graden
 • Gemakkelijk te gebruiken: sluit gewoon de USB aan op uw pc, laptop, Mac, PS4 en u bent klaar. Er is geen stuurprogramma nodig om te installeren. De Micro heeft een onafhankelijke eenknopsschakelaar op de basis, zodat je hem gemakkelijk aan en uit kunt zetten zonder dat je hem op de computer hoeft te bedienen
 • 100% geld-terug-garantie: Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met ons product, stuur ons dan een bericht. Wij helpen u binnen 24 uur
Bestseller Nr. 13
TONOR USB-Microfoon, PC Condensatormicofoon met Standaard, Popfilter, Computermicrofoon voor Streamen, Podcasten, Voice-over, Opnemen, Twitch, Compatibel met PC Laptop MAC, TC30aptop desktop, TC30
 • Plug & play: met een usb 2.0 gegevensaansluiting zijn geen extra driversoftware of externe apparaten nodig. Ideaal voor games, podcasts, conferenties, streaming, Skype-chats, Zoom, voice-over enz.
 • Cardioïde patroon: De microfoon beschikt over een nier-opnamepatroon en een uitstekende functie voor het onderdrukken van de as die het mogelijk maakt om natuurlijk geluid op te nemen en ongewenste achtergrondgeluiden te onderdrukken.
 • Eenvoudig te plaatsen: plug en play. U hoeft geen stuurprogramma's te installeren. Opmerking: de microfoon en de microfoonspin kunnen losgeschroefd worden en met een 5/8 inch schroefdraad aan een scharnierarm worden bevestigd. Als de scharnierarm een 3/8 inch schroefdraad heeft, is een adapter vereist.
 • Buitengewone anti-vibratie: de verbeterde verborgen microfoonspin kan de door muis, toetsenbord, koeler of aanraking van de microfoon veroorzaakte geluiden effectief verminderen.
 • Inhoud van de levering: 1 x condensatormicrofoon, 1 x microfoonspin, 1 x microfoonstatief, 1 x popfilter, 1 x usb-kabel van type C naar usb A 2.0 en 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Opmerking: compatibel met Macs, PC's, PS4, maar niet compatibel met iPhone en Xbox.
UitverkoopBestseller Nr. 14
Blue Yeti USB Microfoon voor Opname, Streaming, Gaming, Podcasting, Condensator-Mic voor Laptop of Computer, PC en Mac, Blue VO!CE Effecten, Verstelbare Standaard, Plug and Play - Zwart
 • Array met Drie Capsules - Deze professionele USB-mic produceert helder, krachtig geluid van broadcast-kwaliteit voor YouTube, Twitch-streaming, podcasting, Zoom-vergaderingen, muziekopnames en meer
 • Blue VO!CE Software - Verbeter je streamings en opnames met helder stemgeluid en vermaak je publiek met verbeterde effecten, geavanceerde modulatie en HD-audiosamples
 • Vier Patroonmodi - Flexibele cardioïde, omni-, bidirectionele en stereo-opnamepatronen stellen je in staat op te nemen, zonder meerdere microfoons nodig te hebben voor zang, instrumenten en podcasts
 • Ingebouwde Audiobediening - Hoofdtelefoonvolume, patroonselectie, onmiddellijke demping en microfoonversterking geven je de controle over elk niveau van het audio-opname- en streamingproces
 • Positioneerbaar Ontwerp - Positioneer de microfoon loodrecht van de geluidsbron voor optimale geluidskwaliteit dankzij de verstelbare bureaustandaard en hoor jouw stem in realtime zonder vertraging
Bestseller Nr. 15
FIFINE USB-microfoon, pc-gaming met arm, microfoon USB C voor MAC PS4/PS5 met microfoon-arm, mute-knop, popfilter, shockmount voor streaming, podcast, studio - A6T
 • Plug-and-play USB-microfoonset: er zijn geen extra plug-in of ingewikkelde installatiestappen nodig en compatibel met Windows, Mac en PS4/PS5. De gaming-microfoon is een type C-interface die omkeerbaar is, zodat je in een donkere speelsfeer geen problemen hebt om de juiste kant aan te sluiten. De 2,5 m lange USB-kabel is lang genoeg voor audio-opnames van de achterkant van de host tot het bureau.
 • Cool verlichtingsontwerp: de tweekleurige automatische RGB-kleurverandering is de kers op de taart van je streaming microfoon. Met zachte en gecoördineerde lichteffecten wordt je gamevideo of live streaming een echte blikvanger.
 • Eenvoudig in gebruik: voor de mute-schakeling hoef je alleen op de mute-knop boven te drukken, waarbij de sneldemping geen invloed heeft op de bediening van het toetsenbord. De grote volumeregeling aan de onderkant vergemakkelijkt de fijne afstemming, en je kunt het volume altijd aanpassen zonder het spelscherm uit het oog te verliezen.
 • Originele geluidsweergave: de condensator-microfoon met fijn membraan is gevoelig voor de opname en heeft een hoge herkenningswaarde voor de voorste stem. Het is zeer geschikt voor tactische games en verbetert effectief de communicatie met medespelers.
 • Effectieve accessoires: de breed uittrekbare arm is ideaal voor spelers die verschillende voorwerpen op het bureau hebben. De schokdemperhouder is aan de microfoon bevestigd en kan niet losraken, waardoor geluiden van apparaten en trillingen tijdens het spelen verder worden verminderd. Externe afneembare popfilters kunnen popgeluiden verminderen, maar blokkeren het scherm van het computerspel niet.
UitverkoopBestseller Nr. 16
TONOR USB Microfoonkit Q9 Condensator Computer Cardioïde Microfoon voor Podcast, Game, YouTube Video, Stream, Muziek opnemen, Voice Over
 • Plug and Play: Met de USB A naar B-kabel is de TONOR Q9-microfoon eenvoudig aan te sluiten op zowel een Mac als een Windows-computer, geen extra stuurprogramma's of geluidskaart nodig. Het is perfect voor podcasting, muziek- / video-opnamen, live streaming, gaming of online chatten. Opmerking: deze microfoon is compatibel met PS4, maar niet compatibel met Xbox.
 • Geweldig geluid van trouw: Uitgerust met een 16 mm groot diafragma, brede frequentierespons (20 Hz tot 20 KHz) en professionele soundchipset, biedt de Q9-microfoon een perfecte combinatie van helderheid, warmte, uitgebreid dynamisch bereik en een hoge SPL-capaciteit. Met de cardioïde condensatorcapsule kan de Q9 ongerept en nauwkeurig geluid vastleggen en omgevingsgeluiden onderdrukken, perfect voor opnemen en communiceren.
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp: met een handige volumeknop is de TONOR Q9-opnamemicrofoon veel gemakkelijker te gebruiken. In de werkstatus, kort indrukken om het microfoonvolume aan te passen, 3s lang indrukken om de microfoon uit te schakelen.
 • Duurzame giekstandaard: De Q9-microfoon heeft een stevige, volledig metalen ophangschaarstandaard die verticaal uitschuift tot 27,5 "/ 700 mm, voor een uitstekend bewegingsbereik. Maximale bureaudikte: 1,7" / 45 mm.
 • Complete microfoonset: Pakket bevat een condensatormicrofoon, metalen schokdemper, verstelbare ophangbare schaararmstandaard, bureauklem, popfilter, schuimrubberen microfoonhoes, 1,8 m USB A naar B-kabel en handleiding. Alle premium accessoires zitten in één pakket, waardoor de TONOR Q9 uw veiligste keuze is!
Bestseller Nr. 17
USB-microfoon, voice-overs in de fifine met microfoon voor Mac en Windows-computer, geoptimaliseerd voor opname, streaming, podcasting, Youtube, Skype, k670), zwart
 • Gladde, vlakke frequentierespons van 50 Hz en 15 khz 16 mm diapragm, transients en hoge frequenties: iets toe en met warm geluid. Ideaal voor podcasting, gaming, voiceover en streaming naar Twitch.
 • Grote microfoon, met USB-aansluiting voor Mac en Windows PC's, geen drivers nodig, geen noodzaak voor externe geluidskaart, maakt het eenvoudig, goed voor podcast, livestream of andere soorten opnames.
 • Met microfoon uitgerust met een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting maakt het mogelijk om uw opnames in real-time zonder latentie. Microfoon volumeregeling maakt eenvoudige invoer mogelijk. Bijzonder geschikt voor conferenties, videovoiceovers, podcasts, youtube, Skype, VOIP-gesprekken.
 • Vocal microfoon beschikt over een antislip design en verstelbare metalen bureaustandaard, flexibiliteit en draagbaarheid. Eenvoudige montage microfoonstandaard met 3 afneembare buis, van 4,65 cm (1,97 inch), dikke zware basisplaat kan zonder andere apparaten worden gebruikt.
 • High Speed USB-kabel met tot 6.56 zonder verlies. Double Shielding USB-kabel vermindert interferentie. Zorgvuldig gemaakt voor snelle gegevensoverdracht. Directe en naadloze verbinding is ideaal voor USB-microfoons. Met uitgebreide fabrieksgarantie met online registratie.
UitverkoopBestseller Nr. 18
Blue Yeti Nano Premium USB-Microfoon voor Opname, Streaming, Gaming, Podcasting op PC en Mac, Condensatormicrofoon met Blue VO!CE Effecten, Cardioïde en Omni, Vertragingsvrije Monitoring - Zwart
 • Legendarisch Blue Broadcast-Geluid - Yeti Nano heeft 2 aangepaste microfooncapsules om jouw stem uitzonderlijke aanwezigheid en detail te geven voor professionele opnames en streaming
 • Blue VO!CE software: Verhoog de kwaliteit van je streams en opnames met helder stemgeluid van broadcast kwaliteit en vermaak je publiek met verbeterde effecten, geavanceerde stemaanpassingen en vele beschikbare HD audio samples.
 • Meerdere Opnamepatronen - Cardioïde en omni opnamepatronen zijn optimaal voor pro-opnames en streaming, Zoom-vergaderingen, Twitch-gaming, podcasting, YouTube-video's, voice-overs en meer
 • Audio Controle Zonder Vertraging - Volg je audio-opnames met precisie dankzij de ingebouwde hoofdtelefoonuitgang en volumeregeling, zodat je altijd verzekerd bent van geweldig geluid
 • Compact Oppervlak en Esthetiek - De Yeti Nano USB-condensatormicrofoon past op elk bureau en ziet er geweldig uit op camera, gewoon plug 'n play op je Mac of pc en begin meteen met opnemen
Bestseller Nr. 19
OTHA USB-microfoon, 192 kHz / 24 bit pc-microfoon met standaard en geluidsreductie, condensatormicrofoon voor streaming, podcasting YouTube, Twitch, compatibel met laptop desktop PS4
 • Brede compatibiliteit: de OTHA USB-condensatormicrofoon maakt gebruik van de modernste chipset. De opnamemicrofoon kan een bemonsteringsfrequentie met hoge resolutie opslaan, tot 192 kHz / 24 bit. De microfoon PC is compatibel met Windows, Mac OS en PS4 en de microfoon (bevat een type C-adapter), zodat hij ook werkt op Android (type C-aansluiting). Wij raden ten zeerste aan om het op een pc of Mac te gebruiken voor een betere ervaring (opmerking: incompatibel met Xbox).
 • ♫ 【Een sleutel-muting & ruisonderdrukking】Lang indrukken ca. 3 seconden om een ruisonderdrukking te bereiken, die achtergrondgeluiden effectief blokkeren en de opname duidelijker kan maken. Druk kort op een knop om de mute-schakeling te activeren en het geluidsritme van de afzonderlijke onderdelen te regelen. Ondersteuning voor de instelling van het volume. Dit maakt het gemakkelijk om in een podcast, live stream, videogesprek of de meeste andere soorten opnames goed te klinken.
 • ♫【Hoogwaardige, unieke USB-condensatormicrofoon】Met de 16 mm elektrische condensatoromvormer kan de USB-microfoon je een sterke basreactie geven. Condensatormicrofoon met nierkarakteristiek voor computers registreert je stem goed, vermindert achtergrondgeluiden aan de zijkant en aan de achterkant en verbetert de helderheid van het geluid. Het kan de menselijke stem sterk herstellen en is de beste keuze voor beginners.
 • Plug en play, eenvoudige installatie: opname van microfoons met USB-aansluiting, er hoeven geen drivers te worden geïnstalleerd. Compatibel met pc, computer, laptop, Mac en Windows, Linux. Het is veelzijdig inzetbaar en voor chats, games, opnames, podcasts, uitzendingen, streaming en YouTube. Robuuste metalen microfoon en stabiel statief, je kunt hem veilig gebruiken
 • ♫ 【Draagbare USB-microfoon-pc】 Het nieropnamepatroon registreert geluid uit alle richtingen. Het biedt je de mogelijkheid om interviews, zangopnames, presentatievertelingen, videoconferenties en online vergaderingen voor het werk op te nemen. De desktopopname wordt zo eenvoudig! Je ontvangt: 1 USB-pc-microfoon, 1 statiefstandaard, 1 USB-A-B-kabel (1,5 m), 1 anti-wind schuimkap, 1 USB type C naar USB-adapter, 1 gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
UitverkoopBestseller Nr. 20
Blue Microphones Snowball iCE Plug 'n Play USB-microfoon voor Opnemen, Podcasten, Uitzenden, Twitch-gamestreaming, Voice-overs, YouTube-video's op Pc en Mac - Zwart
 • Aangedreven door Blue's aangepaste condensatorcapsule, levert Snowball iCE kristalheldere audiokwaliteit die lichtjaren voorloopt op uw ingebouwde computermicrofoon
 • Snowball iCE USB mic heeft een cardioïde opnamepatroon dat natuurlijk geluid rechtstreeks op uw desktop aflevert, optimaal voor het opnemen van uw stem en audio's voor Skype, podcasten, gamen en meer
 • Til uw thuisstudio naar een hoger niveau. Geïnspireerd door klassieke studio-apparatuur, ziet de stijlvolle, retro-esthetiek van Blue Snowball er geweldig uit, zowel op uw desktop als op de camera
 • Blue Snowball iCE wordt geleverd met een verstelbare desktopstandaard met drie poten, zodat u de USB-microfoon ten opzichte van de geluidsbron kunt positioneren voor een betere zang- en audiokwaliteit
 • De Snowball iCE pc-microfoon is Skype- en Discord-gecertificeerd voor ongeëvenaarde prestaties, of u nu interviews afneemt via Skype, live gameplay streamt op Twitch of wereldwijd communiceert

Het kiezen van de beste usb-microfoon kan een moeilijke taak zijn, aangezien er veel merken en modellen zijn om uit te kiezen. Maar door deze eenvoudige stappen te volgen, heeft u een grotere kans om de juiste beslissing te nemen.

De eerste stap is om te beslissen of je een condensator of dynamische microfoon nodig hebt. Condensatormicrofoons zijn vaak duurder dan dynamische microfoons, maar ze pikken geluid beter op en zijn duurzamer. Dynamische microfoons zijn goedkoper en kunnen in luidere omgevingen worden gebruikt.

De volgende stap is om te beslissen welke functies u wilt dat uw microfoon heeft. Sommige USB-microfoons worden geleverd met functies zoals hoofdtelefoonaansluitingen of audio-interfaces voor computers, maar deze functies zijn mogelijk niet nodig als u ze al op uw computer hebt.

Wat zijn de verschillende soorten usb-microfoons en wat zijn hun kenmerken?

Een USB-microfoon is een type microfoon dat via de USB-poort op een computer wordt aangesloten. Het belangrijkste verschil tussen een USB-microfoon en andere soorten microfoons is dat de gebruiker geen externe geluidskaart nodig heeft.

Er zijn twee hoofdtypen USB-microfoons: condensator en dynamische. Condensatormicrofoons zijn gevoeliger dan dynamisch, maar ze hebben fantoomvoeding nodig om te werken. Dynamische microfoons hebben geen fantoomvoeding nodig, maar zijn minder gevoelig dan condensatormicrofoons.

USB-microfoons hebben doorgaans een kleiner diafragma dan andere typen microfoons, wat betekent dat ze stille geluiden beter kunnen opvangen dan andere typen microfoons.

Wat is het verschil tussen een analoge en een digitale microfoon?

Een analoge microfoon is een apparaat dat geluidsgolven omzet in elektrische signalen. Een digitale microfoon is een apparaat dat geluidsgolven omzet in digitale signalen.

Een analoge microfoon zet geluidsgolven om in elektrische signalen, terwijl een digitale microfoon de geluidsgolf omzet in digitale signalen.

Op welke eigenschappen moet ik letten bij het kiezen van een usb-microfoon?

Bij het kiezen van een USB-microfoon zijn er veel eigenschappen om rekening mee te houden. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn het type opname en de geluidskwaliteit, evenals de prijs.

Er zijn twee soorten microfoons: condensator en dynamische. Condensatormicrofoons hebben een betere geluidskwaliteit maar moeten worden aangesloten op een externe voedingsbron, terwijl dynamische microfoons geen externe voeding nodig hebben en een lagere prijs hebben.

Een ander belangrijk kenmerk is het frequentiebereik, dat varieert van 20 Hz tot 20 kHz voor condensatormicrofoons en 100 Hz tot 10 kHz voor dynamische microfoons. De laatste functie waar u naar moet kijken, is de ruisonderdrukking, omdat u hiermee achtergrondgeluid in uw opnamen kunt verminderen.

Welke microfoon is het beste voor voice-overs en welke het beste voor podcasts?

Er zijn twee soorten microfoons die vaak worden gebruikt voor voice-overs en podcasts. Deze omvatten de condensatormicrofoon en de dynamische microfoon.

Een condensatormicrofoon is gevoelig voor geluidsbronnen die er dichtbij staan, dus hij zal geluiden van een paar meter afstand opvangen. Dit is perfect voor voice-overs, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenst achtergrondgeluid.

Dynamische microfoons kunnen daarentegen worden gebruikt voor zowel voice-overs als podcasts, omdat ze meer vergevingsgezind zijn bij het oppikken van geluiden van een paar meter afstand of aan de andere kant van de kamer. Ze hebben ook een breder frequentiebereik dan condensatormicrofoons, waardoor ze veelzijdiger zijn op het gebied van geluidskwaliteit.

Welke microfoons kunnen worden gebruikt met een computer of iPad?

Een microfoon kan worden gebruikt met een computer of iPad om audio op te nemen.

Er zijn twee soorten microfoons die kunnen worden gebruikt met een computer of iPad:

 • Een USB-microfoon wordt aangesloten op de USB-poort.
 • Een iOS-microfoon wordt aangesloten op de hoofdtelefoonaansluiting van een iOS-apparaat.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn audio helder is en goed wordt opgenomen met een USB-microfoon?

De eerste stap om ervoor te zorgen dat uw audio duidelijk is, is ervoor te zorgen dat de microfoon correct is geplaatst. De microfoon moet ongeveer 15 cm van uw mond verwijderd zijn en naar uw mond wijzen. Dit zorgt ervoor dat de audio wordt opgenomen met een geluid van hoge kwaliteit.

De volgende stap zou zijn om ervoor te zorgen dat er geen achtergrondgeluiden zijn. Achtergrondgeluiden kunnen van alles zijn, van een ventilator tot een airconditioner of zelfs gewoon een lawaaierige kamer. Als je deze geluiden op de achtergrond hebt, kun je overwegen om ergens stiller te gaan wonen of een koptelefoon te gebruiken in plaats van luidsprekers, zodat je geen geluid van buitenaf hebt dat het opnameproces verstoort.

Ten slotte is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de volume-instellingen van uw computer niet te hoog of te laag zijn bij het opnemen van audio, zodat er geen belasting van de processor van uw computer. Sommige geluidskaarten passen het volume automatisch aan, of je kunt de volumeregeling gebruiken in het optiemenu van Audacity.