Beste toetsenbord pc van 2023 (TOP20)

Veel mensen hebben de neiging om het belang van het kiezen van het beste toetsenbord voor hun pc over het hoofd te zien. Dit is een vergissing omdat het een enorm verschil kan maken in hoe comfortabel u typt.

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het beste toetsenbord voor uw pc, zoals het type toetsen, de indeling en de grootte. Hoewel deze factoren belangrijk zijn, is er één die bovenaan je lijst moet staan: comfort.

De 20 beste toetsenbord pc beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

EMPIRE GAMING - Armor RF800 draadloos gamingtoetsenbord en -muisset QWERTZ (DE-indeling) - 2,4 G RGB draadloos toetsenbord - Ergonomische draadloze muis met muismat van 4800 dpi - PC PS4 PS5 Xbox One/serie Mac

 • 2.4G 3-IN-1 DRAADLOOS PAKKET: bevat een RGB-gamingtoetsenbord met 105 semi-mechanische QWERTY-toetsen (DE-indeling), waaronder 12 multimediasneltoetsen, een RGB-gamingmuis met 6 knoppen en een sensor van 4800 dpi en een muismat in een compact formaat.
 • Draadloos RGB-toetsenbord: Geniet van de bewegingsvrijheid met draadloze en [ademhaling] of [statische] RGB LED-modi. Schakel de Windows-toets op je toetsenbord uit om te voorkomen dat je je games plotseling afsluit.
 • Draadloze RGB-muis: Geniet van de bewegingsvrijheid en de RGB-achtergrondverlichting van de draadloze muis. Met de speciale DPI-knop kunt u de gevoeligheid van de optische sensor aanpassen: max. 1200, 2400 of 4800 DPI
 • ANTISLIPMAT EN KLEIN FORMAAT: een ultraglad microstofoppervlak van 22,7 x 19 cm dat speciaal is ontwikkeld en getest om stabiliteit en precisie te garanderen.
 • COMPATIBILITEIT: Compatibel met Windows XP voor Windows 11, PC, MAC, PS4, PS5, XBOX One/serie Vereist geen drivers of drivers: je toetsenbord en muis worden automatisch geïnstalleerd.
Bestseller Nr. 2

DIERYA DK61se Gaming Toetsenbord,60% Mechanisch Toetsenbord met Red Linear Switch,Ultra-compacte MiMi 61 Toetsen, Anti-Ghosting,Type C-Datakabel, Amerikaanse Lay-Out voor pc,Windows

 • 【Minimalisme】De DK61se is een 61-toets mechanisch gaming toetsenbord met alle functies geïmplementeerd via de "FN" toetsencombinatie. De ultracompacte structuur zorgt ervoor dat u maximaal gebruik kunt maken van de ruimte op uw bureau en de muis.
 • 【Mechanische Rode Schakelaar】Rode schakelaars zijn lineair en lichter die ideaal zijn voor gaming waar de lage articulatiekracht en het lineaire pad snelle opeenvolgende toetsaanslagen mogelijk maken. Het is de beste voorkeur voor gamers.
 • 【Monochrome Ice Blue Light】 DK61SE mechanisch toetsenbord heeft een vaste verlichtingskleur, maar is niet saai. U kunt schakelen tussen 19 ingebouwde verlichtingsmodi en de helderheid en snelheid van de achtergrondverlichting aanpassen via sneltoetsen.
 • 【Smooth Gaming Experience】Full keys anti-ghosting brengen je meer smooth gaming experience.Support 1000Hz polling rate, geen latentie, smooth game typing. Het ontwerp van dit mechanische gaming toetsenbord is gebaseerd op ergonomie. Wetenschappelijk trap-op keycaps ontwerp brengt maximaal comfort, het houden van uw hand in een meest natuurlijke staat te minimaliseren hand vermoeidheid na langdurig gebruik. Perfect voor gamer, kantoormedewerker, copywriter, typedocent en editors.
 • 【Compatibiliteit en after-sales service】 Compatibiliteit en after-sales service Geschikt voor Windows11/10/8/7/XP. Mac OS, Vista en Linux zijn alleen compatibel met typen en kantoor. 🌹Onze producten steunen één jaar garantie, als u om het even welke problemen ontmoet, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, geef u een bevredigend antwoord binnen 24 uren🌹
Bestseller Nr. 3

Snpurdiri 60% bekabeld gamingtoetsenbord, mechanisch gevoel, kleine mini, draagbaar compact RGB-toetsenbord voor pc, Mac, Office, Gaming (61 toetsen, zwart-wit)

 • ✅ Mini 60% compacte lay-out – Snpurdiri 60% gamingtoetsenbord zonder numeriek toetsenblok kan meer ruimte besparen voor muisbewegingen, je game-ervaring verbeteren, de beste keuze voor FPS-spelliefhebbers.
 • RGB-regenboog-led-achtergrondverlichting: dit RGB-toetsenbord biedt 8 achtergrondverlichtingskleuren en meerdere achtergrondverlichtingsmodi. Je kunt de helderheid en ademfrequentie naar wens aanpassen. Coole achtergrondverlichtingseffecten benadrukken je
 • ABS-keycap met tweekleurige injectie: de keycaps bestaan uit hoogwaardig ABS-materiaal met een beter tastgevoel en een langere levensduur. De tweekleurige injectietechnologie biedt een kristalheldere, gelijkmatige achtergrondverlichting en zorgt voor een super coole visuele ervaring.
 • ✅ Ergonomisch gaming-toetsenbord: het ergonomische ontwerp met afgeschuinde hoge en lage toetsen houdt je hand in een meest natuurlijke staat om vermoeidheid van de hand na langdurig gebruik te verminderen. Afneembare type C-kabel, praktisch en draagbaar.
 • Toetsenbord met mechanisch gevoel: dit folietoetsenbord heeft een mechanisch gevoel, dat vergelijkbaar is met een mechanisch toetsenbord, tegelijkertijd produceert elke druk op de knop een stil geluid, voorkomt storende geluiden, ontwikkeld voor gamers en kantoormedewerkers.
Bestseller Nr. 4

Snpurdiri Bedraad mechanisch toetsenbord, 60% grootte, mini-gaming-toetsenbord met 61 rode toetsen voor pc, Windows XP, Win 7, Win 10 (zwart-rood, rode toetsen)

 • 60% klein mechanisch toetsenbord: dit 60% mechanische toetsenbord is ultracompact. Het kleine formaat helpt je om ruimte op je bureaublad te besparen. De afneembare USB-C-kabel vergemakkelijkt het dragen.
 • Mechanische rode schakelaar: de rode toetsen zijn populair bij spelers en typisten, omdat deze toetsen sneller reageren en minder kracht nodig hebben om een knop ingedrukt te houden. Gevoelig.
 • Lichtgevende led-achtergrondverlichting: de regenboog-led-achtergrondverlichting geeft dit kleine gaming-toetsenbord een levendig en prachtig visueel effect. Voeg meer plezier toe aan je speeltijd.
 • Ergonomisch ontwerp: dit 60% mechanische gaming-toetsenbord beschikt over twee poten, waarmee de plaatsingshoek kan worden aangepast, zodat je het lang kunt gebruiken zonder vermoeid te worden.
 • Verschillende systeemcompatibiliteit: dit bekabelde mechanische mini-toetsenbord is compatibel met Windows XP, Win 7, Win 10 enz.
Bestseller Nr. 5

RedThunder K10 Bekabeld Gaming-toetsenbord en Muiscombinatie, Echte Achtergrondverlichting, Zachte Lederen Polssteun, Anti-ghosting Toetsenbord + 7D 3200 dpi-muis voor PC Gamer (Zwart)

 • 【Hoogwaardig toetsenbord en muis】 Zoek je een combinatie van toetsenbord en muis die werk en spel perfect kan combineren? De combinatie van het RedThunder K10 gaming-toetsenbord en -muis is de beste keuze. Het snelle reactievermogen en het ergonomische ontwerp helpen je om gemakkelijk te winnen (opmerking: vanwege het controlelampje is er geen omgevingslicht in de rechterbovenhoek).
 • Aanpasbare RGB-achtergrondverlichting: het gaming-toetsenbord neemt de nieuwste lichteffectoplossing over, verander eenvoudig tientallen lichteffecten. Het licht is verdeeld in 6 aangepaste gebieden, elk bereik kan onafhankelijk worden vervangen door 7 kleuren, in totaal 42 kleurencombinaties, inclusief enkele kleur en gemengde kleur. Bovendien beschikt het over een groot aantal geïntegreerde verlichtingsveranderingsmodi, waaronder streamermodus, ademhalingsmodus, cyclusmodus enz.
 • Duurzaam ergonomisch toetsenbord en muis: de toetsen hebben een levensduur van 10.000.000 toetsaanslagen, zodat je ze de komende tien jaar lang kunt gebruiken. De polssteun van zacht leer verlicht vermoeidheid van de hand door langdurig gebruik. Dikke en robuuste behuizing van mat metaal, lange levensduur en vervormt nooit. De muis ligt perfect in je handpalm en het zweet- en antislipontwerp geeft je volledige controle.
 • Multifunctionele en anti-ghosting-toetsen: dit gaming-toetsenbord beschikt over 25 conflictvrije toetsen (n-key rollover), 11 multimedia-toetsencombinaties (FN+F1~F10, F12), 4 verwisselbare "W/A/S/D"-toetsen, luider- en stille toetsen, lichtsnelheid, helderheidsaanpassingsknoppen, lichtmodus-omschakelknoppen enz. om ervoor te zorgen dat het spel daarbij niet wordt onderbroken en je kunt blijven genieten van het plezier van de overwinning.
 • Responsieve gaming-muis: RedThunder ergonomische gaming-muis met achtergrondverlichting tot 7200 dpi voor hoge precisie en consistent reactievermogen bij elke snelheid. De muis heeft een langere levensduur en duurzaamheid gecombineerd met een optimaal reactievermogen, wat je een nog groter voordeel geeft in het spel.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Rii Gaming toetsenbord USB regenboog verlicht toetsenbord, 19 anti-ghosting, keyboard voor pc/laptop/PS4/Xbox One (Duitse lay-out)

 • Hoogwaardig toetsenbord: het Rii PC gaming-toetsenbord is gemaakt van ABS-materiaal, lekvrij, schokbestendig en slijtvast. Levensduur tot 5000.000 klikken, ongeacht hoe lang je ze gebruikt, de lasergegraveerde letters op de keycaps zijn duurzaam en vervagen nooit.
 • ✔【Rainbow led-achtergrondverlichting toetsenbord】 Kleurrijke achtergrondverlichting, levendige kleuren, wat het typen in een donkere ruimte vergemakkelijkt. Een dergelijke heldere en aantrekkelijke verlichting kan er ook toe leiden dat je speeluitrusting er 's nachts koeler en aantrekkelijker uitziet.
 • Comfortabele toetsen en ergonomische handsteun: dit pc-gaming-toetsenbord met geïntegreerde polssteun, opvouwbare standaard en getrapte toetsenlay-out biedt je een ergonomische kantelhoek (7 graden) en palmsteun maximaliseert het comfort van je hand om aan de behoeften van een lang spel te voldoen.
 • Comfortabel sleufdesign: dit Rii RGB laptoptoetsenbord is ontworpen voor gebruikers, zodat er speciaal een kaartsleuf is waarin mobiele telefoons, tablets, pennen enz. kunnen worden geplaatst om het spelen en het leven te vereenvoudigen.
 • Ontworpen voor pc-gamers: met 105 toetsen, 19 anti-ghosting toetsen en 12 multimediatoetsen om een snelle gamereactie te bereiken die je voor games nodig hebt. Het ondersteunt plug & play en is grotendeels compatibel met Windows 95/98/XP/2000/ME/Vista/7/8/9/10.
Bestseller Nr. 7

T68SE Gaming Keyboard,Mechanical Toetsenbord 60 Percent,Ultra-Compact 68 Keys Keyboard with Stand-Alone Arrow Keys,Red Linear Switch for Windows Laptop PC Gamer Typist

 • 【Minimalisme】De T68SE is een mechanisch gametoetsenbord met 68 toetsen waarvan alle functies zijn geïmplementeerd via de toetscombinatie „FN”. Dankzij de ultracompacte structuur kunt u optimaal gebruik maken van de desktop- en muisruimte.
 • 【Rode schakelaar】De rode schakelaars zijn lineair en lichter, ideaal voor gamen waarbij de lage articulatiekracht en het lineaire pad het mogelijk maken om snel achter elkaar toetsen in te drukken. Het is de beste voorkeur voor gamers.
 • 【Ergonomisch toetsenbord】Het ontwerp van dit mechanische gametoetsenbord is gebaseerd op ergonomie. Het ontwerp van de Scientific stair-up keycaps biedt maximaal comfort, waardoor uw hand in een natuurlijke staat blijft om handvermoeidheid na langdurig gebruik tot een minimum te beperken. Perfect voor gamer, kantoormedewerker, tekstschrijver, typeleraar en redacteuren.
 • 【Soepele spelervaring】Anti-ghosting met volledige toetsen zorgt voor een soepelere spelervaring. Ondersteunt een pollingsnelheid van 1000 Hz, geen latentie, soepel typen van games.
 • 【Compatibiliteit en service na verkoop】Compatibiliteit en service na verkoop Geschikt voor Windows11/10/8/7/XP. Mac OS, Vista en Linux zijn alleen compatibel met typen en Office. 🌹 Onze producten ondersteunen een jaar garantie. Als u problemen ondervindt, neem dan gerust contact met ons op, geef u binnen 24 uur een bevredigend antwoord 🌹
Bestseller Nr. 8

EMPIRE GAMING - 3-in-1-pack MK800 - gaming-toetsenbord QWERTZ Duitse RGB 105 toetsen 19 anti-ghosting-toetsen - Ergonomische RGB gamer-muis 2400 DPI -muismat -PC PS4 PS5 Xbox One/Series Mac

 • 3-in-1-pack: MK800 bevat een RGB gaming-toetsenbord met 105 semi-mechanische toetsen in QWERTZ-lay-out, waarvan 19 anti-ghosting-toetsen, een RGB gaming-muis uitgerust met zes toetsen en een 2400 dpi-sensor en een muismat in een compact formaat
 • Halfmechanisch RGB-toetsenbord: profiteer van de LED RGB [Ademing]-modus, die je toetsenbord de indruk geeft om in kleuren te ademen! Schakel de Windows-toets van het toetsenbord uit om te voorkomen dat je per ongeluk uit je lopende spel stapt
 • Krachtige RGB-muis: met de speciale DPI-knop stel je de gevoeligheid van de optische sensor in: 800, 1200, 1600 of 2400 dpi max. De RGP-achtergrondverlichting wisselt volgens de ingestelde resolutie
 • Antislip muismat en klein formaat: een ultraglad, 22,7 x 19 cm groot oppervlak van microvezel – speciaal ontworpen om u hoge stabiliteit en precisie te bieden
 • Compatibiliteit: plug-and-play (automatische installatie) op je consoles PS4, PS5, Xbox One/Series en PC en Mac
Bestseller Nr. 9

Rii Gaming toetsenbord PC, PS4-toetsenbord USB, regenboogverlicht toetsenbord LED, gaming toetsenbord ideaal voor gamers, kantoor (Duitse lay-out)

 • 【Gamer apparatuur】 105 toetsen, 19 toetsen, anti-ghosting, afneembare toetskoppen, versterkte spatieknop. Speciaal ontwikkeld voor verbeterde duurzaamheid en tactiele feedback, professioneel gaminggevoel.
 • 【Eenvoudig te bedienen】 USB plug and play, geen driver nodig. Anti-blokkeersysteem en waterdicht ontwerp. ABS-materiaal, gelaserd, anti-slip design, spatwaterdicht en duurzaam.
 • RGB achtergrondverlichting: de coole led-achtergrondverlichting van het toetsenbord mengt een groot aantal kleuren. FN + De pijlen naar boven en beneden veranderen de helderheid van het licht.
 • Gebruiksvriendelijk: snel elke functie bedienen, multimedia-toetsen bieden koppelingen aan. Ergonomisch ontwerp, comfortabel te bedienen.
 • Besturingssysteem en garantie: compatibel met Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP. Wij bieden 24 maanden garantie en 30 dagen terugbetaling of omruilservice.
Bestseller Nr. 10

[Amazon Exclusive] DR1TECH Wasp RGB Gaming Toetsenbord Voor PC - 104 Knoppen Met 26-Key Anti Ghosting - Ergonomisch En Verlicht - USB Toetsenbord Met Kabel (QWERTY US-International)

 • [WASP - HET TOETSENBORD VOOR GAMERS] Wasp is ideaal voor degenen die meer willen van hun toetsenbord; snelheid en precisie maken van Wasp het toetsenbord voor degenen die zich met passie bezighouden met gaming. Het 104-toetsen "Full Standard Design" met geïntegreerd numeriek toetsenbord maakt normaal gebruik voor navigatie en werk mogelijk. Het toetsenbord heeft de International Layout.
 • [100% RGB] Het Wasp-toetsenbord is uitgerust met RGB-toetsen met achtergrondverlichting voor een heldere, nauwkeurige verlichting zonder afleiding: 14 verlichtingseffecten bieden je een hoge mate van maatwerk voor je bureau tijdens elke gamesessie. Dankzij de Knob Handle kan je de helderheid van het toetsenbord veranderen, evenals het volume van de PC
 • [ONTWORPEN OM NOOIT TE STOPPEN] De Wasp Anti-Ghosting functie garandeert het gebruik van tot 26 toetsen tegelijkertijd zonder enig rollend of ghosting effect. Anti-Ghosting verhoogt de efficiëntie in het spel en zal in bepaalde situaties cruciaal zijn voor de overwinning, dankzij de speciale knoppen waar je de combo's kan opslaan.
 • [MAXIMALE SNELLE RESPONS] In tegenstelling tot draadloze toetsenborden gebruikt de Wasp een USB-verbinding die een maximale snelheid van gegevensoverdracht garandeert zonder enige vertraging bij de invoer en met een hoge pollingsnelheid.
Bestseller Nr. 11

KUIYN V700 60% wired gaming toetsenbord en muis combo, mini 61 toetsen 11 RGB backlight anti-ghosting + bedrade lichtgewicht 383 model O gaming muis 2400 dpi honingraat muis + muis pad voor gamer PC/PS/Xbox

 • Draagbaar 60% toetsenbord: Dit compacte toetsenbord behoudt de veelgebruikte 61 toetsen, is lichtgewicht, klein van formaat, eenvoudig van uiterlijk en handig in gebruik. Het ontwerp van het mini-toetsenbord biedt je meer bureaubladruimte om de muis te verplaatsen of andere apparaten te plaatsen, en je kunt het gemakkelijk gebruiken voor games of werk.
 • 11 achtergrondlichteffecten: 8 enkele lichteffecten en 3 RGB-achtergrondlichteffecten zorgen ervoor dat het toetsenbord met achtergrondverlichting verschillende lichteffecten heeft en je geniet van een meeslepende, kleurrijke typ- en game-ervaring. FN + K schakelaar 3 soorten streamermodi; FN + M schakelaar 8 soorten monochromatisch licht; FN+I kan de achtergrondverlichting in- of uitschakelen.
 • Anti-ghosting 61 toetsen: Alle toetsen op het toetsenbord hebben geen conflicten en elke toets wordt bestuurd door een onafhankelijke schakelaar, zodat je kunt genieten van high-end games met een snelle responssnelheid. Het ontwerp met zwevende keycaps maakt dit robottoetsenbord zeer geschikt voor gamers, typisten, programmeurs, schrijvers, enz.
 • 【90g Gamingmuis met honingraatontwerp】De bedrade ultralichte muis heeft een uniek honingraatontwerp, dat licht en ademend in de hand is en gemakkelijk te verplaatsen is. De muis heeft een ergonomisch ontwerp om zich aan te passen aan verschillende greepposities, waardoor vermoeidheid effectief wordt verminderd. 4 automatische schakelende ademhalingsachtergrondverlichtingsmodi kunnen een unieke nachtervaring bieden.
 • 【2400 dpi-gamingmuis 】 De bekabelde professionele gamingmuis maakt gebruik van de aangepaste duurzame, betrouwbare en responsieve gaming-chip PAW704. 800 - 2400 dpi kan voldoen aan de behoeften van verschillende scenario's voor de muis. Plug and play, eenvoudig te gebruiken, geen driver nodig.
UitverkoopBestseller Nr. 12

60% Draadloos gaming-toetsenbord muis combo, 64 toetsen met knop 3800mAh Oplaadbaar batterij RGB verlichting Keyboard, 2400 DPI regenboog mute-muis met muispad, Compatibel PS4/PS5/PC/Laptop - Blauw

 • 【3-in-1 oplaadbare toetsenbord- en muisset】 Deze gaming-combo bevat een compacte 64-toets met één knoptoetsenbord, een coole muis, en een prachtige muismat, uitgerust met ingebouwde batterij met grote capaciteit (toetsenbord: 3000mAh, muis: 1000mAh), zorgen voor een langdurige batterijwerktijd voor langdurig gebruik, eenvoudig op te laden door de USB-kabel in de USB-poort van uw computer, vermijd voldoen aan de moeite van redding. het plaatsen van batterij vaak, handiger.
 • 【2,4 GHz draadloze verbinding】 Dit gaming-toetsenbord en muis combo gebruiken geavanceerde 2,4 GHz draadloze transmissietechnologie, gedeeld één USB-ontvanger, voorzien van plug and play, kan eenvoudig worden aangesloten door de USB-ontvanger aan te sluiten die in de onderste sleuf van de muis op de USB-poort van het apparaat dat u wilt aansluiten, geen software hoeft te installeren. Opmerking: Zorg ervoor dat het toetsenbord en de muis zijn ingeschakeld.
 • 【Verbluffende RGB-verlichting】 Het draadloze gamingtoetsenbord biedt een coole achtergrondverlichting met gemengde kleuren, 3 helderheidsniveaus, zorgt voor een uniek visueel feest bij het gebruik en verbetert de competitieve sfeer tijdens het gamen, je kunt de achtergrondverlichting schakelen door op de FN+P-toets te drukken of de knop te gebruiken om aan je echte behoeften te voldoen. Voor meer informatie over de werking van de achtergrondverlichting verwijzen verwijzen naar de handleiding.
 • 【Gaming muis】Deze draadloze muis is ontworpen met cool gebarsten patroon en 7 kleuren automatisch veranderende ademhalingsachtergrondverlichting, 6 knoppen, 3 niveaus van instelbare DPI (800-1600-2400), creëert een chique visuele ervaring, maakt het gebruik flexibeler en nauwkeurig, zorgen voor een comfortabel gebruik voor een lange tijd zonder vermoeidheid, het heeft ook een lichtschakelaar om de rug in of uit te schakelen licht, zeer praktisch.
 • 【Brede compatibiliteit】Ergonomische 64 toetsen, compact ontwerp, lichtgevend karakter, verwijderbare toetsdoppen, FN-toetscombinatie, anti-ghosting-functie, ingebouwde oplaadbare batterij met grote capaciteit, oogverblindende RGB-achtergrondverlichting, plug-&play, deze draadloze toetsenbord- en muiscombinatie kan optimaal gebruik maken van de extra ruimte van uw bureau, perfect voor spel of dagelijks gebruik, compatibel zijn met computerlaptop die Windows XP, WIN 7/8/10.
UitverkoopBestseller Nr. 13

CHERRY KC 1000, Internationale indeling, QWERTY-toetsenbord, bedraad toetsenbord, Blue Angel, GS-goedkeuring, plat ontwerp, fluisterstille toetsaanslag, zwart

 • Plat, bedraad toetsenbord inclusief cursor en cijferblok
 • Geoptimaliseerd voor professionele vereisten in kantoorgebruik (GS-goedkeuring)
 • Tot 10 miljoen toetsaanslagen
 • Fluistertoetsaanslagen met duurzame toetsletters
 • Plug & Play via USB-poort
Bestseller Nr. 14

Mini 60% Gaming Keyboard, Wired Membraan Game Toetsenbord met Compact 62-Toetsen, Stille Semi-mechanisch Keycaps, Optisch Chroma RGB-Verlichting, Ultra-light, UK Layout, PC Laptop Computer Mac-Zwart

 • 【UK Layout Keyboard】Het bedrade gamingtoetsenbord is een echte UK layout. De keycap maakt gebruik van lasergravuretechnologie, die slijtvast is. Het membraan-gamingtoetsenbord heeft een professioneel mechanisch aanvoelend keycap-ontwerp, dat je het aanraakgevoel geeft als een echt mechanisch toetsenbord, terwijl het vervelende geluid dat door het schachtlichaam wordt veroorzaakt, wordt vermeden.
 • 【60% gamingtoetsenbord】 Mini-compacte lay-out met 62 toetsen, klein formaat en grote functies. Comprimeer de vorm met 60% zonder de functionaliteit van het toetsenbord te verminderen. De grootte is slechts 11,8 * 4,3 * 1,2 inch, het kan eenvoudig worden geïnstalleerd, zelfs in de smalste ruimte, voor een comfortabele game-ervaring.
 • 【Echt RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting】Het RGB-gamingtoetsenbord met achtergrondverlichting heeft een verscheidenheid aan coole achtergrondverlichtingseffecten, druk op PN+P om te schakelen. De steeds veranderende koele achtergrondverlichting contrasteert de game-sfeer en zorgt voor een meeslepende game-ervaring. Het achtergrondverlichtingseffect, de veranderende snelheid en helderheid kunnen vrij worden aangepast.
 • 【Gepersonaliseerde spatiebalk】Dynamisch RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting, vol met gepersonaliseerde unieke spatiebalk met stralende achtergrondverlichting en ZIYOU LANG-logo ESC-toets, de standaard lay-out van de onderste rij benadrukt uw uniekheid, zodat u opvalt tussen veel spelers.
 • 【Ergonomisch ontwerp】 Het toetsenbord heeft een ergonomisch ontwerp en is comfortabel in gebruik. Het compacte en lichtgewicht volume is gemakkelijk mee te nemen en het is de beste keuze voor op reis. Het ondersteunt Windows XP, Win 7/8/10, Mac OS en andere systemen met brede compatibiliteit. Plug-and-play.
Bestseller Nr. 15

CHERRY STREAM KEYBOARD, Duitse indeling, QWERTZ-toetsenbord, bedraad toetsenbord, Blue Angel, GS-goedkeuring, SX-schaarmechanisme, fluisterstille toetsaanslag, zwart

 • Fluisterstille toetsaanslag, onverslaanbaar typgevoel
 • Slijtvaste toetsbelettering, milieulabel "Blauwe Engel"
 • CHERRY SX schaarmechanisme
 • 3 geïntegreerde statusdisplays, perfecte slipweerstand, 10 kantoor- en multimediatoetsen
 • Laag profiel, gericht op de essentie, GS-goedkeuring
Bestseller Nr. 16

SPIRIT OF GAMER x PRO K1 | Bedraad semi-mechanisch gaming toetsenbord PC | lay-out AZERTY Frans | 26 anti-ghosting toetsen | 3 RGB achtergrondverlichtingsmodi | Slim USB Gaming Keyboard

 • 🔥 Essentieel voor een lage prijs: dit gaming-toetsenbord is veel meer dan alleen een accessoire, het vormt het hart van je setup. Speciaal afgestemd op je behoeften, biedt de PRO K1 een responsieve en nauwkeurige bediening, zodat je alles kunt geven bij je games.
 • Halfmechanische toetsen met laag profiel: de PRO K1 biedt met zijn verhoogde toetsen een beter tactiel gevoel dan een conventioneel membraantoetsenbord. Maar dankzij het Low Profile formaat worden je commandoinvoer sneller en aangenamer, wat bijdraagt aan een intensievere game-ervaring.
 • Anti-ghosting toetsen: dit gaming-toetsenbord is uitgerust met 26 anti-ghosting toetsen. Deze technologie garandeert een snelle en foutloze invoer van toetsaanslagen, ook als meerdere toetsen tegelijkertijd worden ingedrukt.
 • Speel tot 's nachts: de RGB-achtergrondverlichting van dit gaming-toetsenbord zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag een optimaal zicht hebt op de toetsen en het chassis. Er zijn 3 lichtspellen beschikbaar: regenboog, ademend en hartslag. Geef je setup een esthetische touch
 • Stevig en robuust: dit gaming-toetsenbord is ontworpen om intensieve belastingen te weerstaan. Het solide en robuuste ontwerp zorgt voor een buitengewone duurzaamheid. De toetsen zijn speciaal ontwikkeld om duizenden uren intensief spelen te weerstaan.
UitverkoopBestseller Nr. 17

Logitech K280e Pro Zakelijk Toetsenbord , Windows/Linux/Chrome, USB Plug & Play, Morsbestendig, PC/Laptop, QWERTY US International layout - Zwart

 • Geschikt voor jarenlang intensief kantoorgebruik door robuuste verstevigde behuizing, toetsen die 10 miljoen toetsaanslagen megaan door de morsbestendigheid en hoogwaardige toetsopdruk met UV-coating
 • Met hetzelfde klikgevoel maar dan 90% stiller dan reguliere muizen kunnen jij en de mensen om je heen van meer stilte genieten
 • Alles werkt direct uit de doos dankzij slimme USB-plug-and-play: Extra software niet nodig
 • Toetsenbordindeling van normaal formaat met sneltoetsen. Alle bedieningstoetsen hebben een intuïtief ontwerp zodat u ze snel kunt vinden
 • Een status-LED geeft de typemodus visueel weer: Caps lock, scroll lock, num lock
Bestseller Nr. 18

Snpurdiri 60% Percent Gaming Toetsenbord, ergonomisch klein mini gaming toetsenbord, stil compact RGB toetsenbord voor Windows, pc, laptop, gaming (61 toetsen, wit-zwart)

 • Draagbaar mini-toetsenbord met 60% – het kleine Snpurdiri k60 gaming-toetsenbord heeft alle functies van een standaard toetsenbord en bespaart tegelijkertijd meer ruimte op je bureau. De afneembare type C-kabel maakt hem draagbaar op reis.
 • ✅ RGB-regenboog-led-achtergrondverlichting: dit RGB-toetsenbord biedt 8 achtergrondverlichtingskleuren en meerdere achtergrondverlichtingsmodi. Je kunt de helderheid en ademfrequentie naar wens aanpassen. Coole achtergrondverlichtingseffecten accentueren je.
 • ✅ Toetsenbord met mechanisch gevoel: dit membraantoetsenbord heeft een mechanisch gevoel dat vergelijkbaar is met een mechanisch toetsenbord, tegelijkertijd produceert elke druk op de knop een stil geluid, voorkomt storende geluiden, ontwikkeld voor gamers en kantoormedewerkers.
 • ✅ Ergonomisch gaming-toetsenbord: het ergonomische ontwerp met afgeschuinde hoge en lage toetsen houdt je hand in de meest natuurlijke staat om vermoeidheid van de hand na langdurig gebruik te verminderen. Afneembare type-C-kabel, praktisch en draagbaar.
 • ✅ Brede compatibiliteit: plug-and-play, geen drivers of software nodig. Dit Microsoft-toetsenbord is compatibel met Windows (XP/VISTA/7/8/10), Mac OS en andere systemen.
Bestseller Nr. 19

Logitech MX Keys S draadloos toetsenbord, laag profiel, precies en stil typen, programmeerbaar, verlicht, Bluetooth, oplaadbaar, voor Windows PC/Linux/Chrome/Mac - Grafiet, Belgisch AZERTY indeling

 • Ervaar vloeiend typen: laptop-achtig profiel met komvormige toetsen gevormd naar je vingertoppen om een snelle, vloeiende, preciese en stillere type-ervaring te leveren
 • Automatiseer herhalende taken: Creëer met de Logi Options+ app (1) gemakkelijk tijdsbesparende Smart Actions shortcuts om meerde acties met een enkele druk op de knop uit te voeren
 • Slimmere verlichting: Terwijl je hand nadert lichten toetsenbordtoetsen op en passen zich aan op de omgeving; Nu met nog meer aan te passen lichtinstellingen via Logi Options+ (1)
 • Meer comfort, diepere focus: werk langer door met een stevig gebouwd design met laag profiel en optimale helling van je toetsenbord die beter is voor de houding van je pols
 • Bluetooth toetsenbord voor meerdere apparaten en OS'en: verbind via Bluetooth Low Energy of de meegeleverde Logi Bolt USB ontvanger met tot wel 3 apparaten (Windows, macOS, Linux)
Bestseller Nr. 20

TECURS Draadloos toetsenbord, gaming, pc, draadloos, stil toetsenbord, QWERTZ, verlicht, waterdicht, multimedia-toetsen, stille led-membraan, toetsenbord voor Mac en pc, PS4, PS5, zwart

 • Draadloze vrijheid: het draadloze toetsenbord kan eenvoudig via USB worden aangesloten en is direct klaar voor gebruik zonder wirwar van kabels of beperkingen in de beweging
 • Slank ontwerp en multimedia: dunne platte toetsen zorgen voor een comfortabel typgevoel, aparte multimediatoetsen voor dagelijks gebruik en games
 • Gaming toetsenbord voor Mac/PC: het toetsenbord is geschikt voor gebruik met Mac, laptop en computer en beschikt over een Duitse toetsindeling
 • Stille knoppen: het toetsenbord heeft stille toetsen die zorgen voor een stil en aangenaam typgeluid, dat jou en je huisgenoten niet storen
 • Verlicht toetsenbord: configureer de instellingen voor kleurachtergrondverlichting, u kunt het toetsenbord 's nachts of in een donkere omgeving gebruiken

Er zijn veel factoren die meespelen bij het kiezen van de beste toetsenbord-pc voor jou. Je moet niet alleen rekening houden met je budget, maar ook met wat voor soort toetsenbord je wilt.

Als u een laptop gebruikt, kunt u er het beste een kiezen met een morsbestendig ontwerp en anti-ghosting-mogelijkheden. Sommige toetsenborden hebben zelfs speciale functies zoals achtergrondverlichting en macrotoetsen.

De beste manier om het perfecte toetsenbord voor uw behoeften te vinden, is door ze uit te proberen voordat u ze koopt. Probeer verschillende toetsenborden uit bij lokale winkels of online retailers en kijk welke het beste voor u werken!

Wat zijn de beste toetsenborden voor pc?

Tegenwoordig hebben we een breed scala aan toetsenborden om uit te kiezen. Er zijn er die speciaal zijn ontworpen voor gamen, terwijl andere zijn gemaakt voor mensen met een specifieke typestijl.

Het beste toetsenbord is het toetsenbord waar u zich het prettigst bij voelt en waarop u het snelst kunt typen. Het moet ook duurzaam zijn en u functies bieden die uw leven gemakkelijker maken.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw volgende toetsenbord, maar het belangrijkste is om er een te vinden die voor u werkt.

Welk toetsenbord moet ik kopen?

Er zijn tal van opties voor toetsenborden om uit te kiezen. Het belangrijkste is om een toetsenbord te vinden dat bij je past.

De volgende zijn enkele van de meest populaire opties:

 • Mechanische toetsenborden – dit type toetsenbord heeft meer toetsen en vereist meer kracht om ze in te drukken. Dit maakt het een goede optie als je op zoek bent naar een toetsenbord dat bestand is tegen de dagelijkse slijtage van het typen.
 • Bekabelde toetsenborden – dit soort toetsenborden gebruiken draden voor communicatie tussen de computer en het toetsenbord. Ze zullen niet zo draagbaar zijn als draadloze, maar ze zijn duurzamer en betrouwbaarder dan draadloze.
 • Draadloze toetsenborden – dit soort toetsenborden gebruiken radiogolven of Bluetooth om verbinding te maken met uw computer, waardoor ze draagbaar maar niet zo duurzaam of betrouwbaar zijn als bekabelde.

Hoe kies ik het beste toetsenbord voor mijn behoeften?

Er zijn veel verschillende soorten toetsenborden, van mechanisch tot membraan tot rubberen koepel. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk dat u uw behoeften begrijpt voordat u beslist welk toetsenbord het beste voor u is.

Bij het kiezen van een toetsenbord is het belangrijk om te overwegen wat voor type type je het meest gebruikt. Als je een snelle typist bent of als je de voorkeur geeft aan het gevoel van een mechanisch toetsenbord met zijn kliktoetsen, dan is een mechanisch toetsenbord misschien de beste keuze. Aan de andere kant, als je meer van typen op glasgladde toetsen houdt of als je handen de neiging hebben om te verkrampen bij het gebruik van een ouderwets toetsenbord met veren en schakelaars, dan is een membraan- of rubberen koepeltoetsenbord wellicht comfortabeler voor je behoeften.

Wat zijn de verschillende soorten toetsenborden die op de markt verkrijgbaar zijn?

Er zijn veel verschillende soorten toetsenborden op de markt, maar ze worden meestal ingedeeld op basis van hun ontwerp.

Er zijn twee hoofdtypen toetsenborden:

De eerste is een standaard toetsenbord met een plat ontwerp en wordt veel gebruikt op zowel laptops als desktops.

Het tweede type is een gesplitst toetsenbord met meerdere secties die kunnen worden losgemaakt en verplaatst. Deze toetsenborden worden meestal gebruikt voor gaming doeleinden, zoals voor het spelen van games op een pc of console.

Hoe weet ik of een toetsenbord de moeite waard is om te kopen?

Er zijn veel toetsenborden, maar ze zijn niet allemaal de moeite waard om te kopen. Om erachter te komen of een toetsenbord de moeite waard is om te kopen, moeten we begrijpen wat ze anders maakt en wat ze te bieden hebben.

De mechanische schakelaars die bij het toetsenbord worden geleverd, zijn de belangrijkste factor. Deze schakelaars geven een veel bevredigender gevoel als je erop typt. De beste manier om te weten of een toetsenbord de moeite waard is om te kopen, is door er zelf op te typen.

Er zijn twee soorten toetsenborden: membraantoetsenborden en mechanische schakelaartoetsenborden. Membraantoetsenborden gebruiken geen enkele schakelaar, maar vertrouwen in plaats daarvan op capacitieve sensoren die detecteren wanneer uw vingers de toetsen aanraken.

Mechanische schakelaartoetsenborden gebruiken echte schakelaars om mee te typen en deze schakelaars geven een meer bevredigend gevoel dan membraantoetsenborden, omdat ze niet afhankelijk zijn van capacitieve sensoren. Een toetsenbord met membraantoetsen wordt een “capacitief toetsenbord” genoemd omdat het condensatoren gebruikt die in het circuit zijn ingebouwd in plaats van schakelaars om uw toetsaanslagen te detecteren.

Membraantoetsenborden voelen wanneer u een van de rubberen pads aan de onderkant van elke toets aanraakt, net als een capacitief touchscreen. Schakelaars op mechanische toetsenborden gebruiken een opgerold metaaldraad, een stukje rubber en een schakelmechanisme om te detecteren wanneer je op de toets drukt. Membraantoetsenborden zijn doorgaans goedkoper dan mechanische schakelaartoetsenborden omdat ze geen schakelaars of extra circuits nodig hebben.

Membraantoetsenborden kunnen ook gevoeliger en nauwkeuriger zijn dan mechanische schakelaartoetsenborden, omdat de sensoren die in membraantoetsenborden worden gebruikt, niet verslijten bij herhaald gebruik.

Waarom zou ik een mechanisch toetsenbord kopen in plaats van een actie- of membraantoetsenbord?

Mechanische toetsenborden zijn de beste optie voor mensen die hun toetsenbord urenlang willen gebruiken. Ze zijn ook de beste optie voor gamers. Ze hebben een lange levensduur en kunnen worden aangepast aan uw behoeften en voorkeuren.

Het mechanische toetsenbord is een investering waar je een leven lang plezier van hebt. U hoeft hem niet om de zoveel jaar te vervangen vanwege slijtage of technologische veranderingen die hem overbodig maken.