Beste thermostaat voor vloerverwarming van 2023 (TOP15)

De beste thermostaat voor vloerverwarming hangt af van de ruimte en het type verwarming dat je wilt gebruiken.

Als je een grote ruimte hebt of van plan bent een verwarmingssysteem voor het hele huis te gebruiken, moet je een programmeerbare thermostaat overwegen met een breed scala aan instellingen. Als je alleen je vloer wilt verwarmen, dan is een eenvoudige digitale thermostaat met vooraf ingestelde temperaturen wellicht meer geschikt.

De 15 beste thermostaat voor vloerverwarming beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

KETOTEK Vloerverwarming Kamerthermostaat Handmatige voor Elektrische Vloerverwarming met Sonde, Temperatuurregelaar thermostaat vloerverwarming Elektrische AC 220V 16A

 • Inbouw, deze handmatige kamerthermostaat is ontworpen om automatische aan/uit-regeling te bieden voor elektrische vloerverwarming en andere elektrische verwarmingselementen. Temperatuurregelbereik: 5℃~ 40℃. Uitgang: maximaal 16A.
 • Veilig en gemakkelijk te gebruiken. Zet de drukknop aan en stel vervolgens de kamertemperatuur in door aan de draaiknop te draaien. Wanneer de ingebouwde luchtsensor detecteert dat de kamertemperatuur de vooraf ingestelde temperatuur bereikt, zal de Thermostaat Vloerverwarming Elektrische de verwarming automatisch pauzeren.
 • Ingebouwde sensor en 3m NTC externe vloersonde. De ingebouwde sensor wordt gebruikt voor detectie van kamertemperatuur en de externe sonde wordt gebruikt voor bescherming tegen hoge vloertemperaturen die ervoor zorgen dat de maximale vloerverwarmingstemperatuur niet wordt overschreden 50℃.
 • LED-indicator. Deze elektrische vloerverwarmingsthermostaat heeft een LED-indicator, zodat je gemakkelijk kunt controleren of het vloerverwarmingssysteem werkt of niet. Als de LED-indicator brandt, geeft dit aan dat hij aan het opwarmen is.
 • Specificatie: Voeding: AC230V 50/60Hz; Stroomverbruik: 5W; Temperatuurlimietbereik: 25℃~ 55℃; Beschermingsgraad: IP20. Pakket: 1 * thermostaat, 1 * 3 m vloersensor, 2 * montageschroeven, 1 * gebruikershandleiding.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Intelligente voor Gasboiler Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A

 • Eenvoudige bediening via app: vloerverwarmingsthermostaat, de thermostaat is geschikt voor boilers en boilers, je kunt deze thermostaat online via de app "Tuya" bedienen, en je smartphone kan de thermostaat altijd en overal regelen, de kamertemperatuur vooraf wijzigen en je levensstijl verbeteren en de huidige status via de app bekijken.
 • Thermostaat programmeren: het apparaat beschikt over een programmeerbare 5 + 1 + 1 zeven programmeerbare periodes maximaliseren comfort en energiebesparende strategie, waarmee je de verwarming van je huis aan je levensgewoonten kunt aanpassen; zodat het aangenaam warm is als je thuis bent en je energie bespaart als je onderweg bent; eenvoudige gebruikersinterface voor buitengewoon gebruiksgemak.
 • Compatibel met Google Home & Alexa: Bluetooth en wifi kunnen worden gebruikt om snel verbinding te maken met je mobiele telefoon, de bedieningsstappen zijn eenvoudig; spraakbesturing van de Smart Home-integratie en verwarming met Amazon Alexa en Google Assistant. Voer gewoon een spraakopdracht in om je thermostaat in- en uit te schakelen en stel hem zelfs naar behoefte op een bepaalde temperatuur in. Omgevingstemperatuur: 0 tot 35 °C (bijv. 'Alexa, stel de woonkamer op 20°).
 • Multi-prestaties: 0,5 °C verdeling; instelbaar bereik tussen 5 en 35 °C; het lcd-scherm is ook in het donker goed leesbaar; andere functies: handmatige modus in programmeermodus; temperatuurkalibratie; power-uit-geheugenfunctie, kinderbeveiliging, vorstbeschermingsfunctie, hoge temperatuurbescherming, starttemperatuurverschil enz.
 • 【Toepasbaar en na de verkoop】Wij produceren producten die je leven vergemakkelijken. Natuurlijk geldt ook onze garantie – een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je thermostaat om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan rechtstreeks contact met ons op om je probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bestseller Nr. 3

Kavolet Digitale thermostaat, kamerthermostaat, vloerverwarming, smart lcd-display, touchscreen, week, programmeerbare elektrische vloerverwarming, voor thuis, school, kantoor, hotel, 16 A

 • Elegant uiterlijk, eenzijdig design, krasbestendig. Groot lcd-touchscreen-display met achtergrondverlichting, gemakkelijk te lezen. Je kunt de handmatige of de automatische modus voor verschillende doeleinden selecteren.
 • Weekprogrammering: de digitale wifi-kamerthermostaat ondersteunt verschillende temperatuurinstellingen per dag, met 6 tijdmodi.
 • Interne vloersensor, waarneembare omgevingstemperatuur en bodemtemperatuur. Zorgt automatisch voor de gewenste temperatuur, tot op 1 °C nauwkeurig.
 • Deze slimme thermostaat is de beste keuze voor de temperatuurregeling bij u thuis. Geschikt voor elektrische verwarming. Perfect voor thuis, kantoor, winkelcentrum, hotel enz.
 • Geheugenfunctie, geen stroomuitval, gegevensopslag bij uitgeschakeld apparaat. Kinderbeveiliging: met de toetsblokkering kan worden voorkomen dat kinderen per ongeluk de thermostaat bedienen.
Bestseller Nr. 4

Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Touchscreen Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Slimme voor Waterverwarming Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A

 • 【Eenvoudige bediening via de app】waterverwarmingsthermostaat voor het aansturen van gemotoriseerde aan-/uitkranen of elektrische actuators in waterverwarmingssystemen. Je kunt deze thermostaat online bedienen via de app "Tuya". Met de smartphone kun je de thermostaat altijd en overal bedienen, de kamertemperatuur vooraf aanpassen en je levensstijl verbeteren. Bekijk functies en de huidige status via de app.
 • 【Programmeerbare thermostaat】De unit heeft een 5+2/6+1/7 wekelijkse programmering die comfort en energiebesparingsstrategieën maximaliseert, zodat je de verwarming in je huis kunt aanpassen aan je eigen gewoonten, zodat je het thuis aangenaam warm hebt en energie en stroom bespaart wanneer je weg bent; de eenvoudige bedieningsinterface is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk.
 • 【Compatibel met Google Home & Alexa】Bluetooth en WLAN kunnen worden gebruikt om snel met je mobiele telefoon te verbinden, de bedieningsstappen zijn eenvoudig; spraakbesturing van de Smart Home-integratie en verwarming met Amazon Alexa en Google Assistant. Voer gewoon een spraakopdracht uit om je thermostaat in en uit te schakelen en stel hem zelfs naar behoefte op een bepaalde temperatuur in. Omgevingstemperatuur: 0 tot 35 °C (bijv. 'Alexa, stel de woonkamer op 20 °).
 • 【Multi-prestaties】 0,5 °C verdeling; instelbaar bereik tussen 5 en 35 °C; het lcd-scherm met touch-knop is ook in het donker goed leesbaar; andere functies: handmatige modus in programmeermodus; temperatuurkalibratie; power-uit-geheugenfunctie, kinderbeveiliging, vorstbeschermingsfunctie, hoge temperatuurbeveiliging, starttemperatuurverschil enz.
 • 【Toepasselijk & na de verkoop】Wij maken producten die je leven gemakkelijker maken. Natuurlijk geldt ook onze garantie – een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je thermostaat om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan rechtstreeks contact met ons op om je probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bestseller Nr. 5

AVATTO Thermostaat voor elektrische vloerverwarming, Smart wifi, thermostaat, programmeerbaar, kamerthermostaat, compatibel met Alexa, Google Home spraakbesturing en Smart Life app, afstandsbediening,

 • Smart wifi-thermostaat voor elektrische vloerverwarming: ondersteunt app-afstandsbediening, spraakbediening, programmeerbaar, temperatuurkalibratie, kinderbeveiliging, uitschakelgeheugen, vorstbeschermingsfunctie, temperatuurcompensatie, schermhelderheid is instelbaar. De temperatuur kan in stappen van 0,5 °C worden ingesteld. De thermostaat is stil (je hoort geen zoemen of koorden).
 • App afstandsbediening en spraakbesturing: via de "Smart Life" of "Tuya Smart"-app kun je de vloerverwarmingsthermostaat in je huis altijd en overal op afstand bedienen. Ondersteunt Alexa en Google Home spraak voor de bediening van de thermostaat. Schakel de vloerverwarming met spraakopdrachten in en uit.
 • Smart programmeerbare kamerthermostaat: ➤ De AVATTO vloerverwarmingsthermostaat ondersteunt 2 modi (handmatige modus, programmeermodus). In de programmeermodus biedt 5 + 2 / 6 + 1/7 dagen temperatuurinstelling, op weekdagen 6 verschillende temperaturen per dag en weekend 2 verschillende temperaturen per dag in te stellen.
 • Temperatuurkalibratie: ➤ Als er een verschil is tussen de werkelijke temperatuur en de op de slimme thermostaat weergegeven temperatuur, kun je deze met behulp van de kalibratiefunctie aanpassen. Beeldhelderheid: instelbaar en 3 helderheidsniveaus om uit te kiezen.
 • 2 NTC-temperatuursensoren: ➤ De intelligente AVATTO-thermostaat integreert NTC-temperatuursensoren en is voorzien van een 3 m lange externe vloerverwarmingssonde om de binnentemperatuur nauwkeurig te regelen en een aangename verwarmingsomgeving te creëren. Digitale thermostaat vloerverwarming: de beeldschermnummers zijn helder en helder, gemakkelijk af te lezen
Bestseller Nr. 6

Digitale thermostaat H3 + touchscreen, inbouw, met sensor voor vloerverwarming

 • Digitale touchscreen-kamerthermostaat: programmeerbare tijden en temperaturen. Daginstelling: 6 perioden, verschillende temperaturen.
 • Programmeerbare temperatuurregelaar met multifunctionele weergave, vloersensor, kinderbeveiliging; montage op of inbouw, tot 3860 watt.
 • Weekinstelling: 5 + 2 dagen / 6 + 1 dag / 7 dagen.
 • 230 V kamerregelaar. Maximaal schakelvermogen: 16 A / 3680 watt; regeling: tweepuntsregeling aan - uit; bedrijfstemperatuur: 5-40 °C.
 • Verwarmingsschakelaar, ideaal voor infraroodverwarming, elektrische verwarming, verwarmingsplaten, oppervlakteverwarming,, terrariumverwarming. Kamerthermostaat voor verwarming, elektrische vloerverwarming.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Meross Slimme Thermostaat, 16A Thermostaat voor Elektrische Vloerverwarming Compatibel met HomeKit, Siri, Alexa en Google Home, WiFi Thermostaat met LED Touch Screen, Spraakbesturing

 • Niet nodig: De verwarming eenvoudig via de app, spraakopdrachten of automatisch volgens tijdschema's en scenario's bedienen. Compatibel met de meeste elektrische vloerverwarmingen. WLAN met 2,4 GHz is nodig.
 • Compatibel met Apple HomeKit: Meross De Smart Home thermostaat ondersteunt spraakbesturing van Siri, Alexa en Google. Ondersteunt apparaatbesturing via Meross app en Apple Home (Apple Watch, Apple TV, HomePod) De huidige temperatuur kun je met spraakopdrachten wijzigen. Android-gebruikers gebruiken de Meross-app onder Android 4.1 of hoger.
 • Via tijdschema via de Meross-app automatisch de verwarming regelen. Bespaar uw verwarmingskosten met een intelligent grafisch schema van 7 x 24 uur. Open ramen worden gedetecteerd, de verwarming wordt dan automatisch gedurende 30 minuten gestopt. Tot 30 procent van de verwarmingskosten kunnen in de winter worden bespaard.
 • Zeer nauwkeurig: 0,5 °C temperatuurnauwkeurigheid met een instelbare temperatuur van 5-35 °C. Dubbel sensorsysteem, geïntegreerde temperatuursensor voor nauwkeurige temperatuurmeting, externe temperatuursensor voor oververhittingsbeveiliging van de vloer.
 • De afmetingen van de slimme thermostaat zijn 86 x 86 x 42 mm. Pure witte led-achtergrondverlichting, bedekt door elegante glazen schijf. Inhoud van het pakket: 1 x slimme radiatorthermostaat + 1 x installatiehandleiding*+1 x sensor + 4 x schroeven. Meross biedt twee jaar garantie en levenslange technische ondersteuning.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Touchscreen Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Intelligente voor Gasboiler Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A

 • [Onilne Simple Control App] thermostaat is geschikt voor gasketels, olieketels etc. en wordt aangesloten via droge contacten (u kunt dit bevestigen in de handleiding van de ketel of door contact op te nemen met uw ketelleverancier). U kunt deze thermostaat online bedienen via de "Tuya Smart" of ''Smart Life'' app. Controleer de huidige status wijzig de kamertemperatuur altijd en overal, verbeter uw levensstijl en bespaar op uw elektriciteitsrekening.
 • [Programmeerbare en energiebesparende thermostaat] Het apparaat heeft een programmeerbare 5+1+1 modus met zeven programmeerbare periodes per dag op weekdagen voor maximaal comfort en energiebesparende strategieën, hiermee kunt u de verwarming van uw huis aanpassen aan uw levensstijl; zodat het aangenaam warm is als u thuis bent en energie bespaart als u weg bent; eenvoudige gebruikersinterface, uitzonderlijk eenvoudig te te gebruiken.
 • [Compatibel met Google Home en Alexa] Maakt snel verbinding met uw telefoon via Bluetooth en WiFi met eenvoudig te volgen stappen; Gebruik Amazon Alexa en Google Assistant spraakbesturing voor smart home integratie en verwarming. Geef eenvoudig stemcommando's om de thermostaat in en uit te schakelen en zelfs op een specifieke temperatuur in te stellen indien gewenst. Omgevingstemperatuur: 0 tot 35°C (voorbeeld: 'Alexa, stel woonkamer in op 20°).
 • [Multiprestaties] 0,5°C verdeling; instelbaar bereik tussen 5 en 35°C; LCD-scherm met aanraaktoetsen gemakkelijk af te lezen, zelfs in het donker; verdere functies: handmatige modus in programmeermodus; temperatuurkalibratie; uitschakelgeheugenfunctie, kinderslot, vorstbeveiliging, hoge temperatuurbeveiliging, opstarttemperatuurverschil, enz.
 • [Bezel-less en Mirror Design] Spiegel touch screen en full screen design laat u genieten van uw smart life terwijl u uw kamer decoreert Inbouwpanelen zijn geschikt voor alle soorten muren en kunnen gebruikt worden met standaard 86mm vierkante montageboxen en 60mm Europese stijl montageboxen.
Bestseller Nr. 9

AVATTO Smart WiFi thermostaat voor elektrische vloerverwarming, intelligente digitale verwarmingsthermostaat, Google Home, Smart Life/Tuya app

 • Temperatuurnauwkeurigheid: deze AVATTO thermostaat met 2 sensoren, interne sensor en bodemsensor, die kamertemperatuur en bodemtemperatuur kan detecteren. Nauwkeurigheid 0,1 °C en 0,5 °C. Spanning 100-240 V, 50/60 Hz, maximaal schakelvermogen: 16 A, 3600 W, 2,4 GHz
 • Toepasselijke scène: deze AVATTO Smart wifi-thermostaat voor elektrische vloerverwarming is de beste keuze voor temperatuurregeling thuis. Thermostaatprogrammering, het apparaat beschikt over een programmeerbare 5 + 1 + 2 zeven programmeerbare perioden voor maximaal comfort en energiebesparingsstrategie
 • Bedieningsmethode: laad de app "Smart Life" op. Je kunt de thermostaat in je huis altijd en overal op afstand bedienen. Ondersteuning Alexa en Google Home bedienen intelligente thermostaten, voer gewoon een spraakopdracht in om je thermostaat in en uit te schakelen
 • 4,5 inch LCD-touchscreen voor snelle weergave van scherminformatie, er zijn drie achtergrondverlichting beschikbaar. De thermostaat ondersteunt uitschakelbeveiliging, datumgeheugenfunctie wanneer uitgeschakeld en alle ingestelde talen synchroniseren uw tijdzone, adres. Andere functies (handmatige temperatuurkalibratie; kinderbeveiliging, vorstbeschermingsfunctie, hoge temperatuurbescherming, starttemperatuurverschil, enz.)
 • Warme tips: als je problemen ondervindt bij het gebruik van de AVATTO-thermostaat, neem dan tijdig contact met mij op via Amazon-e-mail. AVATTO klantenservice biedt 24 uur per dag service. Omdat de klantenservice van Amazon onze producten niet bevat, kan het je probleem niet oplossen en je alleen vragen om het product te retourneren en terug te kopen.
UitverkoopBestseller Nr. 10

tado° Bedrade Slimme Thermostaat – Additioneel voor aansturing per kamer, intelligente verwarmingsaansturing, eenvoudige doe-het-zelf installatie, compatibel met hydronische vloerverwarming

 • Aanvullend product voor de tado° Starterskits: voeg extra Slimme Thermostaten aan jouw setup toe om meerdere kamers of zones afzonderlijk te regelen
 • Stuur alle kamers aan vanuit één app; maximaal comfort en energiebesparing
 • Werkt alleen met een tado° Starterskit (V2, V3, V3+), apart verkrijgbaar
 • Compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen incl. hydronische vloerverwarming; je hebt de Bedrade Slimme Thermostaat nodig als je een conventionele bedrade kamerthermostaat hebt om de ketel aan te sturen
 • Doos bevat: 1x Slimme Thermostaat, 3x AAA-batterijen, plakstrips, bevestigingsmateriaal.
Bestseller Nr. 11

Nizirioo Kamerthermostaat vloerverwarming met sensor: 230 V 16 A inbouw kamerthermostaat, mechanische thermostaat vloerverwarming elektrische vloerverwarmingsregelaar, kamerthermostaat 5-40 °C

 • Inbouwmontage: de kamerthermostaat voor vloerverwarming biedt een elegante inbouwmontage, die naadloos in je interieur kan worden geïntegreerd. Door deze onzichtbare installatie blijft je kamer esthetisch aantrekkelijk, terwijl je de volledige controle over de kamertemperatuur behoudt.
 • Veilig en eenvoudig te bedienen: de intuïtieve bediening garandeert de hoogste gebruikersveiligheid. Met duidelijke instructies en gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen is de kamerthermostaat eenvoudig te bedienen. Veiligheidskenmerken bieden extra bescherming om een betrouwbaar en risicovrij gebruik te garanderen.
 • Ingebouwde sensor: dankzij de geïntegreerde sensor kan de kamerthermostaat vloerverwarming nauwkeurig de kamertemperatuur registreren. Dit maakt een automatische aanpassing mogelijk om het gewenste comfort te garanderen. De ingebouwde sensor optimaliseert de prestaties en efficiëntie van de vloerverwarming voor een aangenaam binnenklimaat.
 • Temperatuurcontrolebereik: met een indrukwekkend temperatuurcontrolebereik van 5-40 °C biedt de kamerthermostaat vloerverwarming maximale flexibiliteit. Gebruikers kunnen de gewenste temperatuur nauwkeurig instellen om een individuele en energiebesparende verwarmingsregeling te bereiken.
 • Beschermingsklasse: de kamerthermostaat vloerverwarming is volgens de hoogste normen met een gespecificeerde beschermingsgraad uitgevoerd. Stroomvoorziening: AC 220 V/230 V 50/60 Hz; stroomverbruik: 5 W; temperatuurbereik: 25 °C ~ 55 °C; beschermingsklasse: IP20.
Bestseller Nr. 12

Beok WIFI Verwarmingsthermostaat, Tuya Slimme Thermostaat Touchscreen Verwarmingsthermostaat Kamerthermostaat Slimme voor Waterverwarming Vloerverwarming Compatibel Alexa Google 3A

 • Onilne Simple Control app: thermostaat voor vloerverwarming, de thermostaat is geschikt voor vloerverwarming, waterventielen en warmwatersystemen. Je kunt deze thermostaat online via de app "Tuya" bedienen en je smartphone kan de thermostaat altijd en overal bedienen, de kamertemperatuur vooraf wijzigen en je levensstijlfuncties verbeteren en de huidige status via de app weergeven.
 • Thermostaatprogrammering: het apparaat beschikt over een programmeerbare 5+1+1 zeven programmeerbare periodes die het comfort en de energiebesparende strategie maximaliseren, waarmee je de verwarming van je huis aan je levensstijl kunt aanpassen; zodat het comfortabel warm is als je thuis bent en energie bespaart als je buiten bent; eenvoudige gebruikersinterface voor buitengewoon gebruiksgemak.
 • 【Compatibel met Google Home en Alexa】Bluetooth en wifi kunnen worden gebruikt om snel verbinding te maken met je mobiele telefoon, de bedieningsstappen zijn eenvoudig; spraakbesturing van de integratie en verwarming van de Smart Home met Amazon Alexa en Google Assistant. Voer gewoon een spraakopdracht in om de thermostaat in en uit te schakelen en zelfs op een bepaalde temperatuur in te stellen (bijvoorbeeld 'Alexa, stel de woonkamer op 20 °).
 • 【Multi-performance】 0,5 °C verdeling; instelbaar bereik tussen 5 en 35 °C; LCD-scherm met touch-knop is ook in het donker gemakkelijk te lezen; andere functies: handmatige modus in programmeermodus; temperatuurkalibratie; geheugenfunctie voor uitschakelen, kinderbeveiliging, vorstbeschermingsfunctie, hoge temperatuurbescherming, begintemperatuurverschil enz.
 • 【Te gebruiken en after-sales 】 Wij maken producten die je leven gemakkelijker maken. Het spiegelontwerp maakt het mogelijk om van het intelligente leven te genieten terwijl je de kamer decoreert, natuurlijk geldt onze garantie - 30 dagen terugbetaling - ook voor de garantie. Als uw thermostaat om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan direct contact met ons op om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Bestseller Nr. 13

Wengart Vloerverwarming Thermostaten Controller 7-daags Programmeerbaar met LCD Touchscreen WG505, AC230V 16A voor Elektrische Vloerverwarming met 3m Sonde Sensor Zwart

 • Verkrijg automatisch de omgevingstemperatuur, Nauwkeurige controle van de gewenste temperatuur, nauwkeurigheid van de temperatuurcontrole tot 0,5 ℃. De verwarmingsbandbreedte kan van 0,5 tot 10 ° C worden aangepast. Als de bandbreedte bijvoorbeeld is ingesteld op 1 °C en de ingestelde temperatuur 20 ° C is, wordt de verwarming uitgeschakeld bij 21 ° C en hoger en ingeschakeld bij 19 ° C en lager.
 • Vrij om handmatige modus of programmamodus te kiezen volgens verschillende toepassingen. Schrijf een instellingsprogramma door de thermostaat om de thermostaat te laten werken volgens de instellingsregels, 6+1,5+2 en 7 dagen wekelijks schema van 6 keer periode, u kunt doe-het-zelf programmeren, om u te voorzien van maximaal gemak in verschillende situaties
 • Stroomuitvalgeheugen: je hoeft je geen zorgen te maken over een plotselinge stroomuitval, alle instellingen worden onthouden. Kinderslot: de vergrendelingsfunctie van het toetsenbord is ontworpen om de thermostaat te vergrendelen om misbediening door kinderen te voorkomen
 • LCD-display thermostaat met witte achtergrondverlichting, eenvoudig te bedienen en gemakkelijk af te lezen, zelfs in het donker.Touch knop met geluidswaarschuwingsfunctie
 • U kunt de kamermeettemperatuur kalibreren met een nauwkeurigheid van 0,1 °C
Bestseller Nr. 14

SM-PC®, Digitale thermostaat kamerthermostaat vloerverwarming wandverwarming led wit #a31

 • Montage: UP-bus Ø min. 58 mm inbouwopening, spanning: AC 230 V 50 Hz, max. Schakelvermogen: 16 A (= 3600 watt)
 • Vloerverwarming (op water) via regeling van een actuator (230 V, nc), elektrische vloerverwarming 230 V, max. 3600 watt (externe sensor nodig! ), elektrische wand- of plafondverwarming (ook infrarood), max. 3600 watt
 • diverse Setupfuncties: bijv. kalibratie van de weergegeven temperatuur, bediening via touchkeys, aansluiting van meerdere actuatoren (parallelle werking) mogelijk
 • LCD-display met achtergrondverlichting (schakelt alleen bij bediening aan en na ca. 10 seconden. weer uit)
 • Individueel weekprogramma (5+2, 6+1, 7+0), temperatuursensor: NTC-sensor geïntegreerd, voor luchttemperatuurmeting, kleur: wit
Bestseller Nr. 15

AVATTO Smart WiFi Thermostaat voor elektrische vloerverwarming, programmeerbare kamerthermostaat vloerverwarming

 • AVATTO Smart wifi-thermostaat voor elektrische vloerverwarming, programmeerbare kamerthermostaat, vloerverwarming, compatibel met Alexa, Google Home spraakbesturing en Smart Life-app, afstandsbediening, 2,4 GHz wifi

Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste thermostaat voor vloerverwarming. Deze omvatten de grootte, het type verwarmingssysteem en het budget. Om de beste thermostaat voor uw huis te kiezen, moet u rekening houden met deze factoren en met uw persoonlijke behoeften.

Wat is het beste type thermostaat voor vloerverwarming?

Vloerverwarming is een type verwarming dat onder de vloer wordt geïnstalleerd en de hele ruimte verwarmt. Het is meestal goedkoper om te installeren dan andere soorten verwarming. Het beste type thermostaat voor vloerverwarming hangt af van wat je wilt dat je thermostaat doet.

Het beste type thermostaat voor vloerverwarming is een geavanceerde programmeerbare thermostaat. Deze thermostaat kan automatisch de temperatuur aanpassen op basis van jouw voorkeuren en heeft daarnaast meer features dan standaard modellen.

Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende soorten thermostaten?

Verschillende soorten thermostaten hebben hun eigen voor- en nadelen.

Voordelen:

 1. Digitale thermostaten zijn doorgaans energiezuiniger. Ze hebben ook een timer waarmee u energie kunt besparen door de verwarming of airconditioning in en uit te schakelen wanneer dat het meest nodig is.
 2. Digitale thermostaten zijn gemakkelijker te gebruiken dan analoge, omdat ze kunnen worden geprogrammeerd om automatisch in en uit te schakelen op specifieke tijden.
 3. Digitale thermostaten kunnen verschillende temperatuurinstellingen bieden voor elke kamer in uw huis, wat handig is voor mensen die de hele dag in verschillende kamers willen slapen.
 4. Digitale thermostaten zullen minder snel kapot gaan of onderhoud nodig hebben dan analoge omdat ze geen bewegende onderdelen nodig hebben.

Wat zijn de verschillende soorten vloerverwarming?

Er zijn veel soorten vloerverwarming, elk met specifieke voordelen.

Soorten vloerverwarming:

 • Conventionele warmtepomp: deze maakt gebruik van een warmtepomp om warm water door het gebouw te laten circuleren. Het verwarmde water wordt vervolgens via leidingen of speciale slangen in de vloer gepompt.
 • Stralingswarmte: Stralingswarmte wordt geproduceerd wanneer een elektrische stroom van hoge temperatuur een element opwarmt dat licht en warmte afgeeft. Het wordt gebruikt in gebieden waar geen ruimte is voor een conventioneel verwarmingssysteem.
 • Heat-pipe: Heat-pipe-technologie maakt gebruik van de natuurlijke convectie van lucht om warmte over te dragen door buizen, die meestal zijn gemaakt van koperen buizen of stalen buizen. De verwarmde lucht stijgt en de koelere lucht zakt, waardoor een convectiestroom ontstaat die de warmte door de hele systeem.

Hoe kies ik de beste thermostaat voor mijn vloerverwarming?

Vloerverwarming is een geweldige manier om uw huis warm te houden in de winter. Het is ook een geweldige manier om energie en geld te besparen op de stookkosten. Het kiezen van de juiste thermostaat kan echter lastig zijn.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u een thermostaat koopt voor uw vloerverwarmingssysteem. Deze omvatten de grootte van uw huis, hoeveel warmte u wilt produceren en hoe vaak het ’s nachts moet worden uitgeschakeld.

Dit artikel behandelt enkele van de belangrijkste dingen waar u op moet letten bij het zoeken naar een vloerverwarmingsthermostaat. Het zal ook enkele aanbevelingen geven over wat volgens ons enkele van de beste thermostaten zijn die momenteel beschikbaar zijn.

Welk type thermostaat moet ik kopen, draadloos of bedraad?

Dit is een vraag waar veel mensen mee te maken krijgen als ze een nieuwe thermostaat kopen. De keuze tussen bedrade en draadloze thermostaten is niet eenvoudig. In dit artikel bespreken we de voor- en nadelen van beide soorten thermostaten.

Voordelen van draden:

 • Bedrade thermostaten bieden een betere verwarmingsregeling omdat ze kunnen worden geprogrammeerd om automatisch in en uit te schakelen volgens uw voorkeuren.
 • Ze zijn gemakkelijker te installeren dan draadloze, omdat er geen extra apparatuur nodig is, zoals een wifi-router of een stopcontact.
 • Ze zijn betrouwbaarder dan draadloze, omdat ze geen andere batterijen of stroombron nodig hebben dan die van het centrale verwarmingssysteem van uw huis.

Nadelen van draden:

 • Zij zijn onhandiger in gebruik dan draadloze, omdat ze meer handmatige inspanning vergen en niet onbeheerd kunnen worden achtergelaten.
 • Ze kunnen soms brand veroorzaken als ze zich in de buurt van warmtebronnen bevinden.
 • Draden zijn moeilijker te installeren en te onderhouden dan draadloze, omdat er extra apparatuur voor nodig is, zoals een stopcontact.