Beste terrasverwarmer van 2023 (TOP15)

De 15 beste terrasverwarmer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

TRESKO Infrarood warmtestraler 3000 W met afstandsbediening | warmtestraler terras elektrisch met 3 warmtestanden | terrasstraler binnen en buiten | muur infraroodstraler commode

 • Nu energiebesparend verwarmen: door het geïntegreerde instant-heat-proces warmt de TRESKO warmtestraler binnen enkele seconden op, dit zorgt voor een optimale warmte en wonende gezelligheid. De gouden buis is 30% zuiniger en effectiever dan normale halogeenbuizen en bespaart daardoor extra stroom. Daarnaast wordt 90% van de energie omgezet in warmte, zonder daarbij te verblinden of stof en vuil op te wervelen - perfecte terrasverwarmer voor mensen met een allergie.
 • Aan de veilige zijde: infraroodstraler variabel te gebruiken voor binnen en buiten. De infraroodverwarming is bovendien corrosiebestendig. Gebruik de terrasverwarmer bij het volgende feest in de tuin, voor de horeca, op de camping, in de werkplaats of gewoon voor een behaaglijke warmte in het interieur.
 • Individueel instelbaar: de TRESKO infrarood wandverwarming werkt met 3 standen (1000, 2000, 3000 W), die met de afstandsbediening kunnen worden ingesteld. Door de meegeleverde wandhouder kan de warmtestraler ruimtebesparend aan de muur worden gemonteerd.
 • Verstelbare kantelhoek en stil: door een verstelbare hellingshoek kan de kwartslamp worden aangepast aan de situatie en persoon. Door een extreem stil geluidsniveau kan het verwarmingstoestel ook ideaal tijdens het slapen of tijdens gesprekken worden gebruikt.
 • Hoogwaardige kwaliteit: zeer robuuste en duurzame terrasverwarmer met roestvrijstalen beschermingsrooster en aluminium behuizing. De reflectorwerking bij deze warmtestraler zorgt bovendien voor een gerichte warmteontwikkeling in alle richtingen.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Pro Breeze Infrarood Terras Tuin Warmtestraler, 2000 W, Terrasverwarmer voor Buiten, Elektrische Wandverwarming met Afstandsbediening en 3 Standen, IP65 Waterafstotend, Zwart

 • Ideaal voor je beschermde buiten: of het nu voor gezellige avonden op je terras of balkon of buiten je gastronomie is, de Pro Breeze infrarood warmtestraler zorgt voor aangename warmte. De warmtestraler kan 45 graden worden ingesteld om de warmte effectief en nauwkeurig uit te lijnen – waar hij ook nodig is.
 • Efficiënte warmte met 2 warmtestanden: de infrarood spot met 2 warmtestanden biedt een vermogen van 1000 W of 2000 W en zorgt daardoor voor een doelmatige, efficiënte en aangename warmte in je buitenruimte. Het apparaat is conform beschermingsklasse IP65 beschermd en is dus stofdicht en beschermd tegen waterstralen vanuit elke hoek.
 • Snelle prestaties: de Pro Breeze wandverwarming wordt in korte tijd opgewarmd en kan door de afstandsbediening snel en overal worden bediend. De verwarming door infrarood zonder ventilator zorgt voor een mooie warmte zonder lawaai en stofwerving.
 • Design en comfort: het elegante en hoogwaardige design past perfect in elke buitenruimte. De gouden buizen zorgen voor een sterk gereduceerd lichtgehalte en dus voor optisch aangenaam licht met het hoogste warmtegevoel.
 • Eenvoudig te monteren: de infraroodverwarming kan eenvoudig aan de muur of het plafond van je buitenruimte worden gemonteerd. De levering bevat alle benodigde reserveonderdelen. Je hebt voor de montage alleen een boor, ladder, potlood, hamer, moersleutel en schroevendraaier.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Kesser® Infrarood warmtestraler, 3000 W, IR-gastro-bar, incl. led-terrasstraler met wifi en afstandsbediening, incl. beschermhoes, infraroodstraler, kwartsstraler, terrasverwarmer, wandverwarming

 • Wandmontage en krachtig: Deze krachtige infrarood-warmtestraler met een wandhouder beschikt over 3 standen. Dit is een apparaat voor wandmontage dat je dus stevig en stabiel kunt bevestigen op de door jou gewenste locatie. Snel, direct en efficiënt opwarmen zonder voorverwarmen dankzij infraroodwarmte – ideaal voor de horeca, zwembaden, camping of in de werkplaats – de warmtestraler verzorgt tot 25 m².
 • Onmiddellijke warmtemethode: Verwarm op een elektriciteits- en energiebesparende manier, met het geïntegreerde Instant-Heat-proces! In 2 seconden is onze warmtelamp klaar voor gebruik en volledig verwarmd, dit zorgt voor een warme gloed. Maar zelfs warme zomerdagen kunnen 's avonds laat kil worden. Met de infraroodstraler blijft de sfeer gezellig en kun je 's avonds met je vrienden of familie genieten in de tuin.
 • Warmte-ontwikkeling en ledverlichting: Extra beschermroosters en een kap van geborsteld aluminium bieden extra bescherming voor de lamp en garanderen je een product dat lang meegaat. Bovendien zorgen de beschermingsroosters voor een maximaal geconcentreerde warmte – door de stralingseffectieve constructie creëert de lamp een best mogelijke warmteontwikkeling dankzij de sterke reflecterende werking. Gebruik 's avonds de schakelbare ledverlichting voor je gasten.
 • Afstandbediening en wifi: Kesser zorgt voor mooie en rustige momenten van ontspanning, bedien je infraroodlamp comfortabel zittend of liggend met de meegeleverde afstandsbediening. Niet alleen met de afstandsbediening, je kunt de ingestelde temperatuur, het vermogen of de resterende tijd van de timer ook instellen met de Smart Home-app. Gewoon de app downloaden, de smartphone met de radiator verbinden en ontspannen verwarmen.
 • Beschermend en verstelbaar: De heater garandeert je waterdichte bescherming tegen regen, want hij is corrosiebestendig, straalbestendig dankzij IP55 en wordt nog beter beschermd door de meegeleverde weerhoes. Optimaliseer de straling van de warmte: onze spot maakt individuele uitlijning mogelijk (kantelbaar tot 90 graden), afhankelijk van de ruimte en de persoon.
Bestseller Nr. 4

KESSER® Infrarood-warmtestraler, warmtestraler met afstandsbediening en wifi-app, 2400 W wandverwarming, kwartsstraler, terrasstraler, balkonverwarming, timer

 • Elektronische warmte: dankzij de 3 robuuste 304 roestvrijstalen buizen garandeert deze warmtestraler een gelijkmatige en effectieve warmteafgifte in het temperatuurbereik van 5 tot 40 °C. Zo kun je de gewenste warmte-intensiteit moeiteloos aanpassen om een aangename omgevingstemperatuur te creëren.
 • Krachtig en efficiënt: deze warmtestraler van KESSER is niet alleen krachtig, maar biedt ook de flexibiliteit om de warmte aan je individuele behoeften aan te passen. Of je nu een subtiele achtergrondwarmte nodig hebt voor ontspannen avonden of een intensieve warmte voor gezellige bijeenkomsten, deze warmtestraler voldoet aan alle eisen.
 • Energiebesparend en milieuvriendelijk: met zijn hoge energie-efficiëntie en het lage energieverbruik zorgt deze terrasverwarmer ervoor dat je buiten van je feel-good zone kunt genieten, zonder daarbij het milieu te belasten of hoge energiekosten te veroorzaken.
 • Individueel gebruik: dankzij zijn 120° kantelbare functie past de warmtestraler zich probleemloos aan de individuele omstandigheden van je kamer aan. Zo kun je de warmte precies daar sturen waar hij nodig is om het comfort voor jou en je gasten te maximaliseren.
 • Comfortabele bediening: deze terrasverwarmer wordt geleverd met een afstandsbediening en timerfunctie, die je volledige controle over de warmte mogelijk maakt. Daarnaast kun je hem via de Smart-app-besturing met de Tuya-app gemakkelijk vanaf je smartphone bedienen. Dit betekent dat je de warmte zelfs op afstand kunt aanpassen om ervoor te zorgen dat je buitenruimte altijd klaar is om jou en je gasten te ontvangen.
UitverkoopBestseller Nr. 5

KESSER® staande warmtestraler, infrarood, inclusief beschermhoes, warmtestraler, voor het terras, infraroodstraler, torenverwarming, 2000 W, terrasverwarmer, staande verwarming, met afstandsbediening en timer, zwart

 • Krachtig: onze verwarming van KESSER is 30% effectiever dan normale verwarmingen met halogeenbuizen en bespaart dus extra elektriciteit. Deze warmtestraler kan in twee warmtestanden worden ingesteld: 1000 W en 2000 W. Zo kan de warmte worden aangepast aan de individuele behoeften. Dankzij het hoge vermogen van de warmtestraler kun je genieten van gegarandeerde en intensieve warmte in je tuin, op je terras of op je balkon. Moderne verwarmingen op het balkon hebben veel voordelen ten opzichte van conventionele warmtestralers.
 • Bescherming tegen weersinvloeden: met de bij de levering inbegrepen beschermhoes ben je ook bij slechte weersomstandigheden ervan verzekerd dat onze innovatieve technologie in onze verwarmingstorens wordt beschermd. Het verwarmingssysteem is zelfs beschermd tegen hevige regen en wind. Want onze verwarming is corrosiebestendig en bovendien spatwaterdicht. Bovendien wordt de kachel beschermd door een robuust beschermingsrooster van hoogwaardig roestvrij staal.
 • Instant-heat proces: dankzij de geïntegreerde koolstof verwarmingselementen wordt maximaal 90% van de energie omgezet in warmte, zonder dat je verblind wordt. Bovendien wordt er geen stof of vuil opgewerveld, waardoor de warmtestraler bijzonder geschikt is voor mensen met een allergie. De tentverwarming geeft warmtestraling af naar lichamen, oppervlakken en voorwerpen die in de buurt zijn en dankzij het instant-heat proces zorgt dit binnen 2 seconden voor onmiddellijke warmte.
 • Stil en comfortabel: dankzij het uiterst stille geluidsniveau kan de infraroodverwarming overal worden gebruikt. Je kan het apparaat aandoen en het zal je niet storen als je wil gaan slapen of praat met je vrienden in de tuin. Optimaliseer de warmtestraling: onze straler maakt een individuele afstemming mogelijk, afhankelijk van de situatie en de persoon. Met de afstandsbediening kun je heel gemakkelijk vanaf de bank de warmte en het ledlicht naar wens instellen.
 • Ledverlichting: je kunt de kachel heel flexibel op de gewenste plaats zetten. Met onze warmtestraler krijg je een niet te vergelijken sfeer voor jou en je gasten. Bovendien kun je de stemming nog meer verhogen, want onze ledverlichting zorgt voor een constante wisseling van gezellige kleuren. Dankzij de aangename zonachtige stralingswarmte kunnen je gasten, vrienden en familie ook bij vochtig en koud weer buiten zitten.
Bestseller Nr. 6

DMS® 2-in-1 staande infraroodstraler, 2000 watt, staande verwarming, terrasstraler, warmtestraler, binnen en buiten, wandhouder, radiator, 3 warmtestanden SH-2000

 • Krachtig en aanpasbaar: onze DMS infraroodstraler overtuigt door zijn verwarmingsvermogen van 2000 watt en is met zijn drie warmtestanden aan elke situatie aanpasbaar. Je kunt dus genieten van mooie avonden op het terras of op het balkon, zonder daarbij te bevriezen.
 • Flexibel gebruik dankzij standaard en in hoogte verstelbare telescoopstang (180 cm - 210 cm) of wandmontage en verstelbare verwarmingskop.
 • Je kunt onze warmtestraler van beschermingsklasse IP34 zowel binnen als buiten gebruiken. Door de spatwaterbescherming kan de spot ook op niet-overdekte oppervlakken probleemloos worden gebruikt.
 • Flexibel instelbaar: door de 45° naar boven en beneden draaibare hellingshoek kun je de DMS infraroodstraler naar wens instellen en het werkingsveld bepalen.
 • Bijzondere energie-efficiëntie door 3 standen: niveau 1: laag vermogen 650 watt, niveau 2: gemiddeld vermogen 1350 watt, niveau 3: hoog vermogen 2000 watt.
Bestseller Nr. 7

Dreo Ruimteverwarmer Solaris Slim H3, 1800W snelle verwarming keramische elektrische kachel met thermostaat, afstandsbediening, oververhitting en kantelbeveiliging, 1-12 uur timer, 70° oscillerende draagbare verwarming voor kantoor thuis

 • Directe verwarming: Speciale keramische verwarming warmt snel op in 2 seconden en brengt je terug naar de zomer. 3 verwarmingsstanden van 900W tot 1800W zorgen op een energiezuinige manier voor een persoonlijk instelbare behaaglijke warmte in je kantoor, slaapkamer, woonkamer of andere kamers.
 • Stil elk geluid: Er is een reeks technologieën geïntroduceerd om deze ruimteverwarmer adembenemend stil te maken, met name Dreo's ObliqueAirflow-technologie die luchtwervelingen vermindert voor een zachtere, stillere verwarming met slechts 40 dB, stil als een bibliotheek. Geschikt voor slaapkamer.
 • Dompel de hele ruimte onder: Sensationeel snelle verwarming aangedreven door Dreo's motor met hoog koppel levert krachtige warmte tot 10 meter per seconde. Samen met een brede hoek van 70 ° oscillatie om uw hele leefruimte te bestrijken. Aanbevolen voor gebruik in ruimtes onder 25㎡.
 • Instellen, bewaren, opslaan: De adaptieve ECO-modus past het warmteniveau aan om de kamer op de door jou gewenste temperatuur te houden. Deze elektrische ruimteverwarmer heeft ook lage (H1-900W), middelhoge (H2-1100W) en hoge (H3-1800W) warmtestanden, zodat je de kou kunt trotseren en tegelijkertijd meer kunt besparen op je energierekening.
 • Maximaal gemak: De verborgen draaggreep zorgt voor maximale draagbaarheid wanneer je de verwarming verplaatst naar je slaapkamer, garage, woonkamer, kantoor, etc. Je kunt gewoon het paneel aanraken of de afstandsbediening gebruiken om een timer van 1-12 uur, een digitale thermostaat van 5-35 graden en meer in te stellen voor jouw dagelijkse behoeften.
Bestseller Nr. 8

TRESKO Infrarood warmtestraler, 2500 W, met afstandsbediening en afdekking, elektrisch met 3 warmtestanden, terrasstraler, voor binnen en buiten, in hoogte verstelbaar (Grijs)

 • Nu energiebesparend verwarmen: door het geïntegreerde instant-heat-proces en de buis van kwarts warmt de TRESKO telescopische warmtestraler binnen enkele seconden op, dit zorgt voor een optimale warmte en een gezellige sfeer. De reflectorwerking bij deze warmtestraler zorgt bovendien voor een gerichte warmteontwikkeling in alle richtingen.
 • Aan de veilige zijde: door de beschermingsklasse IP34 kun je de infraroodstraler binnen en buiten gebruiken. De infraroodverwarming is waterdicht en corrosiebestendig. Gebruik de terrasverwarmer bij het volgende feest in de tuin, voor de horeca, op de camping, in de werkplaats of gewoon voor een behaaglijke warmte in het interieur.
 • Individueel instelbaar: de TRESKO infrarood warmtestraler werkt met 3 standen (850, 1650, 2500 W), die met de afstandsbediening kunnen worden ingesteld. Bovendien is het statief in hoogte verstelbaar van 110 - 180 cm en 360 graden draaibaar. De meegeleverde wandhouder bij deze kwartslamp maakt montage aan elke muur mogelijk.
 • Met timer en zeer stil: de timerfunctie maakt een individuele instelling van 1-24 uur mogelijk. Door een extreem stil geluidsniveau kan het verwarmingstoestel ook ideaal tijdens het slapen of tijdens gesprekken worden gebruikt.
 • Met waterdichte afdekking: inclusief waterdichte afdekking conform IP34, voor een veilige werking buitenshuis bij alle weersomstandigheden. Zeer robuuste en duurzame terrasverwarmer met roestvrijstalen beschermingsrooster en aluminium behuizing. De antislipvoetjes zorgen bovendien voor een stabiele stand.
Bestseller Nr. 10

Arebos infrarood warmtestraler 2000W, met afstandsbediening 3 verwarmingsstanden, IP65 beschermingsklasse stralingsverwarmer, terrasverwarmer, plafondverwarmer

 • [Nieuwste technologie] Hoogwaardige technologie met weinig verblinding vermindert zichtbaar licht tot 80% in vergelijking met conventionele infraroodstralers - ca. 6.000 uur licht
 • [Geschikt voor binnen en buiten] Om een ​​veilig gebruik mogelijk te maken, is onze terrasverwarmer ontwikkeld volgens beschermingsklasse IP65 en dus beschermd tegen stof, spatwater en waterstralen. Zo kunt u ons product zowel binnen als buiten gebruiken
 • [Efficiënte warmteverdeling] De warmte wordt geruisloos en stofvrij verdeeld door een ventilator, zodat astma- en allergiepatiënten in de directe omgeving van de verwarming vrij kunnen ademen. Praktisch is dat zowel de verwarmings- als de verlichtingsfunctie onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden
 • [Krachtig] Het verwarmingselement werkt in 3 standen, naar keuze 750W, 1500W & 2000W vermogen, inclusief afstandsbediening, waarmee je het apparaat eenvoudig kunt verstellen zonder je comfortabele stoel te verlaten
 • [Instelbare hellingshoek] De AREBOS warmtestraler heeft een hellingshoek die tot 60° kan worden versteld, waardoor je de warmte daar krijgt waar het nodig is
Bestseller Nr. 11

Tresko Warmtestraler, staand, infrarood, 2.000 W, elektrisch met 3 warmtestanden, terrasstraler, voor binnen en buiten, infraroodstraler met led-display

 • Verwarm nu energiebesparend: dankzij het geïntegreerde instant-heat-proces en de 3 efficiënte kwartsbuizen warmt de Tresko straalkachel binnen enkele seconden op. Hiermee wordt er gezorgd voor optimale warmte en behaaglijkheid.
 • Neem het zekere voor het onzekere: Door de beschermingsklasse IP34 kun je de infraroodstraler binnen en buiten gebruiken. De infrarood verwarming is waterdicht en corrosiebestendig. Gebruik de terrasstraler bij het volgende feest in de tuin, in de horeca, op de camping, op de werkplaats of gewoon voor heerlijke warmte in je huis.
 • Individueel instelbaar: De Tresko infrarood warmtestraler werkt op 3 standen (650, 1.350 en 2.000 W), die met een trekschakelaar kunnen worden ingesteld. De bovenste verwarmingskop is bovendien 45° kantelbaar.
 • In hoogte verstelbaar en zeer stil: De hoogte kan bij deze commode-straler van 130 tot 210 cm worden versteld. Door het uiterst stille geluidsniveau is de kachel ook ideaal als je in gesprek bent of slaapt.
 • Hoogwaardige kwaliteit: Zeer robuuste en duurzame terrasverwarmer met beschermingsrooster en metalen frame. De grote voetplaat zorgt voor een robuuste stand. Daarnaast is de warmte paddenstoel uitgerust met een kantelbeveiliging. Het reflecterend effect van deze straalkachel zorgt bovendien voor een gerichte warmteontwikkeling in alle richtingen.
Bestseller Nr. 12

blumfeldt Cosmic Beam Plus - terrasverwarmer, infraroodstraler, donkerstraler, IR Comfort Heat, instelbare temperatuur 5-45 ° C, beschermingsklasse IP44, uitschakeltimer, 2.400 W, wit

 • GEZELLIGE WARMTE: Gerommel is goed in het donker, vooral als het lekker warm is. Met de Blumfeldt Cosmic Beam Plus infraroodstraler zijn zitjes op het terras, in de feestzaal of in de tuin gezellig en warm - zonder storend rood licht.
 • EFFICIËNT: De lichtgewicht Blumfeldt donkerstraler wordt eenvoudig aan de muur of het plafond gemonteerd. Hierdoor staat hij niet in de weg, terwijl hij met zijn krachtige kracht snel en efficiënt infrarood licht uitstraalt en de omgeving onderdompelt in aangename warmte.
 • NIEUWSTE TECHNOLOGIE: Een geïntegreerde thermostaat en een warmtesensor controleren de buitentemperatuur. Met de IR Comfort Heat technologie wordt de warmte gericht afgegeven aan verlichte objecten en personen en wordt de lucht niet onnodig verwarmd.
 • UITSCHAKELTIMER: Met de praktische afstandsbediening wordt deze niet alleen handig in- en uitgeschakeld, maar kan ook de gewenste omgevingstemperatuur tot op de graad nauwkeurig van 5 tot 45 ° C worden ingesteld en een praktische uitschakeltimer.
 • ALUMINIUM BEHUIZING: Dankzij het extra lange verwarmingselement verwarmt het de hele lengte van de feesttafel. De stabiele, gepoedercoate behuizing van spuitgietaluminium is weerbestendig en dankzij IP44 optimaal uitgerust voor gebruik buitenshuis.
Bestseller Nr. 14

Enders Terrasverwarmer gas Elegance, gas-warmtestraler Single

 • Gemaakt met een compact ontwerp, gemakkelijk mee te nemen
 • Het kan aan verschillende behoeften voldoen
 • Product gemaakt met de nieuwste technologie
 • Het is gemakkelijk schoon te maken
 • Slimme keuze voor dagelijkse behoeften
Bestseller Nr. 15

TRESKO infrarood warmtestraler, 2000 W, met afstandsbediening, elektrisch, voor op het terras, met 3 warmtestanden, terrasstraler, voor binnen en buiten, wandverwarming, infraroodstraler, straler voor de luiertafel

 • Verwarm nu energiebesparend: dankzij het geïntegreerde instant-heat-proces warmt de TRESKO straalkachel binnen enkele seconden op. Hiermee wordt er gezorgd voor optimale warmte en behaaglijkheid. De kwartsbuis is 30% zuiniger en effectiever dan normale halogeenbuizen en daardoor wordt er dus stroom bespaard. Bovendien wordt 90% van de energie omgezet in warmte zonder dat het licht je verblind of voor stof en vuil zorgt. De terrasverwarmers zijn perfect voor mensen met een allergie.
 • Neem het zekere voor het onzekere: de infrarood straler kan variabel worden gebruikt: zowel binnen als buiten. De infrarood straler is bovendien corrosiebestendig. Gebruik de terrasstraler bij het volgende feest in de tuin, in de horeca, op de camping, op de werkplaats of gewoon voor heerlijke warmte in je huis.
 • Individueel instelbaar: De TRESKO infrarood wandverwarming heeft 3 standen (750, 1500 en 2000 W) die je met de afstandsbediening kunt instellen. Met de meegeleverde muurbeugel kan de warmtestraler op de muur worden gemonteerd, zodat hij ruimte bespaart.
 • Verstelbare kantelhoek en stil werkend: door de verstelbare hellingshoek kan de kwartsstraler op basis van de situationele en persoonlijke behoefte worden aangepast. Door het uiterst stille geluidsniveau is de kachel ook ideaal als je in gesprek bent of slaapt.
 • Hoogwaardige kwaliteit: de terrasverwarmer is robuust en duurzaam en beschikt over een roestvrij stalen beschermingsrooster en een aluminium behuizing. Het reflectoreffect van deze straalkachel zorgt bovendien voor een gerichte warmteontwikkeling in alle richtingen.

Het kiezen van de beste terrasverwarmer is niet zo eenvoudig als het klinkt. Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een, en daarom hebben we deze gids opgesteld om u te helpen de perfecte verwarming voor uw buitenruimte te vinden.

Hoe kies je de beste terrasverwarmer?

 • Houd rekening met de grootte van uw buitenruimte
 • Bedenk hoe vaak u uw verwarming gaat gebruiken
 • Overweeg welk type brandstof u wilt

Wat zijn de voor- en nadelen van terrasverwarmers?

Patio’s zijn de perfecte plek voor mensen om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Ze kunnen echter ook erg oncomfortabel zijn bij koud weer. Daarom zijn terrasverwarmers de laatste jaren een populaire keuze geworden.

Voordelen: Terrasverwarmers geven een warm gevoel dat je nergens anders kunt krijgen. Ze helpen ook om uw terras schoon en netjes te houden door bladeren en ander vuil op afstand te houden.

Nadelen: De hoge warmteniveaus die deze terrasverwarmers produceren, kunnen problemen veroorzaken bij uw buren als u in een appartement of flatgebouw woont. Veel mensen vinden ze ook te luid om overdag te gebruiken, vooral als je in de buurt van een drukke straat of openbare ruimte woont.

Hoe weet ik welk type terrasverwarmer ik moet kiezen?

Er zijn veel soorten terrasverwarmers op de markt. Het is echter belangrijk om te weten welk type verwarming u moet kiezen voor uw specifieke behoefte. In dit artikel bespreken we hoe belangrijk het is om de juiste terrasverwarmer te kiezen en hoe je daarmee kunt besparen op de energierekening.

Het kiezen van het juiste type terrasverwarmer is belangrijk omdat dit zowel uw budget als uw energieverbruik kan beïnvloeden. Als u een verkeerd type kiest, kan het zijn dat u meer uitgeeft dan u verwacht of meer energie verbruikt dan nodig is.

Het is ook belangrijk om te weten dat er bepaalde functies zijn die bij elk type horen en veel mensen hebben de neiging om deze functies over het hoofd te zien wanneer ze op zoek gaan naar terrasverwarmers.

Wat zijn de verschillende soorten terrasverwarmers?

Terrasverwarmers zijn een populaire keuze voor buitenruimtes. Ze zorgen voor warmte en comfort tijdens de koele avonden.

Soorten terrasverwarmers:

 1. Draagbare terrasverwarmer op gas
 2. Elektrische terrasverwarmer
 3. Propaan terrasverwarmer
 4. Houtgestookte open haard

Hoe beslis ik of ik een terrasverwarmer of een buitenverwarmer koop?

Er zijn veel verschillende soorten verwarmingssystemen waaruit u kunt kiezen. Een van de meest populaire soorten is de terrasverwarmer. Ze zijn meestal goedkoper dan een buitenverwarmer en zorgen ook voor een meer persoonlijke ervaring voor uw gasten.

In dit artikel wordt besproken hoe u kunt beslissen of u een terrasverwarmer of een buitenverwarmer koopt en vergelijkt u hun voor- en nadelen.

Het eerste waar u rekening mee moet houden, is het type ruimte waarin u het verwarmingssysteem wilt gebruiken. Als u het bijvoorbeeld in uw achtertuin wilt gebruiken, is een terrasverwarmer geschikter omdat deze meestal goedkoper is dan een buiten een.

Overweeg ik om een terrasverwarmer op propaan of aardgas te gebruiken?

Propaan terrasverwarmers zijn goedkoper dan terrasverwarmers op aardgas. Ze stoten ook minder vervuilende stoffen uit en zijn mogelijk veiliger voor het milieu.

Propaan is een brandstof die al tientallen jaren wordt gebruikt in de residentiële en commerciële markten. Het is ook een populaire brandstof om buiten te koken en te verwarmen. De aardgasmarkt daarentegen ontstond in het begin van de 20e eeuw met de komst van aardgaspijpleidingen en aanverwante infrastructuur.

Propaan wordt als minder schadelijk voor de mens beschouwd, terwijl aardgas als schadelijker voor de mens wordt beschouwd vanwege de hogere concentratie ethyleenoxide, dat bij mensen kanker kan veroorzaken als het gedurende langere tijd wordt ingeademd.

Hoe vaak moet ik mijn gastank vervangen voor mijn terrasverwarmer?

Het is belangrijk om regelmatig uw gastank voor uw terrasverwarmer te vervangen. Dit komt omdat de gastank gecorrodeerd en oud kan worden, waardoor deze gaat lekken en de kachel beschadigd raakt.

Als je er zeker van wilt zijn dat je je terrasverwarmer zo efficiënt mogelijk gebruikt, is het belangrijk dat je de gastank regelmatig vervangt.