Beste tens apparaat van 2023 (TOP10)

De 10 beste tens apparaat beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

TENS-Apparaat Spierstimulator - Easy@Home Elektronisch Pulsmassageapparaat - Pijnbestrijding Voor de Schouder, de Gewrichten, de Rug, de Benen en Meer (AS1080-16AB)

 • ★【Voor WIE is dit TENS + EMS 2-in-1 apparaat ontwikkeld?】: 1. Voor degenen die lijden aan spier-, chronische, zenuw- en zelfs enige acute pijn, is dit een medicijnvrij alternatief om pijn en spanning te verlichten. 2. Voor degenen die spierversteviging en stevigheid willen, stimuleren de EMS-modi op dit apparaat de spieren en verbeteren ze de spierprestaties. 3. Voor degenen langdurig moeten zitten, helpt dit apparaat bij de plaatselijke bloedcirculatie in de spieren van de onderste ledematen.
 • ★【VEILIG en DOELTREFFEND】: de AS1080-16AB stimulator is een natuurlijk, medicijnvrij en zeer effectief TENS-apparaat voor pijnverlichting met een spierstimulatie-effect. Het is een eenvoudig te gebruiken spier- en elektrische zenuwstimulator met een groot LCD-scherm met achtergrondverlichting - kies gewoon één van de modi en intensiteit en neem het overal mee naartoe.
 • ★【OPLAADBAAR en KRACHTIG】: met 16 automatische modi, opties - 7 EMS, 5 TENS, 4 TENS & EMS - en 8 soorten massage (zoals massage, kneden, acupunctuur), biedt dit draagbare en compacte apparaat de beste pijnverlichting en therapie voor rugpijn, kniepijn en nog veel meer. Dit apparaat voor elektrotherapie vereist voor het eerste gebruik een volledige OPLADING. Eenmaal opgeladen, biedt de oplaadbare lithium-ionbatterij dit professionele apparaat een langdurige vermogen.
 • ★【DUBBELE KANALEN voor VERSCHILLENDE GEBIEDEN】: twee onafhankelijke kanalen besturen de elektroden in paren, zodat ze tegelijkertijd in verschillende gebieden kunnen worden aangebracht. Voor elke output kunnen 20 onafhankelijke intensiteitsniveaus worden gekozen. 4 hoogwaardige elektrodepads worden meegeleverd (vervangende pads worden apart verkocht).
 • ★【VEILIGHEID EN GARANTIE】: **We zijn er zo zeker van dat je van dit product zult houden dat we een productkwaliteitsgarantie van één jaar bieden!!!** (***Gebruik het product NIET als je een pacemaker hebt of een bestaande hartaandoening, geïmplanteerde metalen apparaten/schroeven in het lichaam of als je lijdt aan epilepsie. Lees voor de aankoop de volledige veiligheidswaarschuwingen.***(Aanbevolen vervangende pads: B09T3HYJ4W)
UitverkoopBestseller Nr. 2

Beurer EM 49 Digitale TENS/EMS, 3-in-1 stimulatiestroomapparaat voor pijnverlichting door elektrische zenuwstimulatie, training door elektrische spierstimulatie, massagefunctie, inclusief 4 elektroden

 • Handig stimulatiestroomapparaat met 2 afzonderlijk instelbare kanalen en 4 kleefelektroden voor TENS, EMS en massagetoepassingen door middel van elektrostimulatie.
 • Geneesmiddelvrije pijnverlichting door transcutane elektrische zenuwstimulatie met 12 voorgeprogrammeerde en 3 aanpasbare toepassingen
 • Gerichte training en regeneratie van spieren door elektrische spierstimulatie met 32 voorgeprogrammeerde en 3 aanpasbare toepassingen
 • Met 20 rustgevende voorgeprogrammeerde massageprogramma's om de spanning te verlichten, het welzijn te verhogen en te zorgen voor een weldadige ontspanning van het hele lichaam
 • Doktersfunctie: slaat de individuele instellingen van uw therapieprogramma op en activeert ze onmiddellijk wanneer u het apparaat inschakelt
Bestseller Nr. 3

Professionele TENS digitale apparaatset incl. 4 hoogwaardige elektrodenpads, voor zenuw- en pijnbehandeling

 • Chronische pijnverlichting: de Med-Fit TENS-machine gebruikt milde, veilige elektrische signalen naar het zenuwstelsel om pijn te remmen. Deze elektrische impulsen stimuleren de afgifte van endorfine, de natuurlijke pijnverlichting van het lichaam. Voor gerichte resultaten selecteer je je frequentie, intensiteit en duur
 • Langdurige pijnverlichting – ideaal voor de onderrug, spieren, gewrichten, cervicale wervelkolom, breuken, peesschedeontsteking, spit, bevroren schouders en artritis. De TENS-machine is een alternatief voor chronische pijnmedicijnen en richt zich direct op pijnlijke lichaamsdelen om een effectievere en onmiddellijke verlichting te bereiken. Veilig voor dagelijks gebruik
 • Dubbele kanaalfunctionaliteit: omgaan met pijn thuis, op het werk of op reis. De grotere nauwkeurigheid, de digitale besturing en de dubbele functionaliteit zorgen voor een snelle effectieve pijnverlichting. Schakel tussen serie-, constante, modulatie- of SD1/SD2 anti-accommodatiemodi
 • Inhoud: dit apparaat bevat instructies (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet beschikbaar in het Nederlands) en een patiënten- en plaatsingshandleiding voor eenvoudige montage en gebruik. In de doos vind je ook 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). 1 x verpakking hoogwaardige zelfklevende elektroden 5 x 5 cm, 1 x patiëntenhandleiding en 1 x 9 V PP3-batterij
 • Veilig en effectief: de TENS-machine is veilig voor thuisgebruik en voldoet volledig aan de richtlijn voor medische hulpmiddelen klasse 2a. Het apparaat is een echte TENS-machine en wordt door de meeste pijnklinieken in het Verenigd Koninkrijk aanbevolen. Het heeft een volledige medische goedkeuring en certificeringen CE 2460
Bestseller Nr. 4

TENS-apparaat, Oplaadbaar Stimulatiestroomapparaat TENS EMS-Spier voor Pijnstillende Therapie, Elektronische Puls Spier met 8 Pads

 • Digitale TENS-stimulatie huidige machine: met behulp van digitale technologie worden de fysieke factoren die het menselijk lichaam nodig heeft omgezet in nauwkeurige digitale signalen, en vervolgens voert de computer uitgebreide fysiotherapie uit volgens de behoeften van de.
 • EMS/TENS-apparaat: Het TENS/EMS-apparaat met massagefunctie kan door middel van twee afzonderlijk instelbare kanalen met 8 zelfklevende elektroden op het hele lichaam worden aangebracht. TENS = Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation voor pijnverlichting en massage voor ontspanning en welzijn. EMS = elektrische spierstimulatie voor spiertraining en regeneratie.
 • Professioneel apparaat voor elektrotherapie voor spierontspanning: het multifunctionele instrument voor fysiotherapie is een perfect apparaat dat met succes de essentie van de traditionele Chinese geneeskunde combineert met moderne micro-elektronische technologie. Het kan de meridianen zuiveren, qi en bloed bevorderen, ziekten genezen, het lichaam versterken en het leven verlengen.
 • Groot LCD-scherm: groot scherm, u kunt de massagetijd, -modus en -intensiteit duidelijk bekijken. 6 modi en 15 versnellingen van intensiteit zijn instelbaar, u kunt ze aanpassen aan de werkelijke situatie. Eenvoudige bediening, geschikt voor het masseren van meerdere delen, zoals nek, schouder, rug, etc.
 • Immuunregulatie -functie: verbetert en coördineert de immuniteit van het lichaam en helpt het menselijk lichaam zijn vermogen om vreemde ziekteverwekkers te verslaan te verbeteren.
Bestseller Nr. 5

TENS apparaat, set incl. 8 hoogwaardige elektroden pads, voor zenuw- en pijnbehandeling

 • De Med-Fit 1 is een Dual Channel TENS unit perfect voor het behandelen van alle soorten chronische pijn, ideaal voor rugpijn, ski's, knieën en alle andere gewrichten. Geleverd met 8 elektrode pads van topkwaliteit.
 • Als een in het Verenigd Koninkrijk goedgekeurde medische bedrijven leveren we dit TENS-model aan de meeste hoofden en pijn klinieken gedacht uit het Verenigd Koninkrijk, omdat de Med-Fit 1 volledige medische goedkeuring en certificaten heeft.
 • Volledige ondersteuning en na verkoop service van een UK TENS gespecialiseerd bedrijf gevestigd in Greater Manchester met professioneel advies beschikbaar bij ons ervaren TENS therapieteam. Volledig conform het medische apparaat directive klasse 2a.
 • Constant, modulatie en burstmodus, variabele pulsfrequentie en variabele pulsbreedte. Dit is een echte TENS machine aanbevolen door de meeste pijnlijke klinieken.
 • Zeer eenvoudige bediening en eenvoudig te gebruiken, wordt geleverd met uitgebreide instructies en paities gids voor TENS inclusief TENS Machine elektrode vervangingsgids. Lichtgewicht, robuust en geleverd met een riemclip.
Bestseller Nr. 7

Tens-Maschine zur Schmerzlinderung, Mini-wiederaufladbare Tens-Maschine zur Schmerzlinderung im Nacken, aktuelles Pulsmassagegerät Wirksam bei Ischias-Arthritis-Schmerzmanagementmuske(Battery Type)

 • EMS-Mikrostrommassage: Diese Zehner-Maschine zur Schmerzlinderung fördert die Muskelbewegung, indem sie eine bionische Mikrostrommassage nachahmt und verspannte Muskeln löst, um die Wirkung beruhigender Muskeln zu erzielen, Müdigkeit effektiv zu vertreiben und die Vitalität schnell wiederherzustellen.
 • 6 Massagemodi: Dieses Zehnermassagegerät gegen Rückenschmerzen verfügt über 6 Massagemodi und 6 Massageintensitätsstufen, um Ihren Bedürfnissen gerecht zu werden. Sie können den geeigneten Massagemodus entsprechend den verschiedenen Körperzuständen auswählen, um Muskelermüdung und Muskelkater besser zu lindern.
 • Einfach zu bedienen: Dieses intensive tragbare Schmerzmittel ist einfach zu bedienen, klein und tragbar und praktisch für die Ganzkörpermassage. Sie können eine angenehme Massage zu Hause, im Büro und auf Reisen genießen, jederzeit und in einem guten Zustand entspannen.
 • Geeignet für den ganzen Körper: Das Zehner-Therapiegerät ist für Schultern, Rücken, Hände, Taille, Beine und andere Teile geeignet. Um den unterschiedlichen Massagebedürfnissen von Ihnen und Ihrer Familie gerecht zu werden, haben Sie eine gesunde, erschwingliche und sparen die Kosten für die Massage.
 • Hohe Qualität: Dieses Stromimpulsmassagegerät wird von 2 AAA-Batterien mit einer Batteriekapazität von 120 mAh und einer langen Lebensdauer betrieben. Wenn Sie während des Gebrauchs Fragen haben, kontaktieren Sie uns bitte rechtzeitig, wir werden Ihnen einen zufriedenstellenden Service bieten.
Bestseller Nr. 8

Prorelax TENS + EMS Duo Comfort-Apparaat - Natuurlijke Therapie Voor Chronische Pijn En Spieropbouw, Therapiemodus, Wit

 • Dubbele werking door effectieve TENS+EMS-therapiemodus - vrij van bijwerkingen
 • NIEUW: Groot, verlicht display met grote symbolen – NIEUW: Geïntegreerde oplaadbare Economy-accu – NIEUW: bediening met één hand
 • Medisch hulpmiddel, CE-klasse IIa, zeer eenvoudig en veilig in gebruik, modern design
 • Inclusief netadapter en USB-kabel – ook op de computer of in de auto
 • 8 vooraf ingestelde programma's – 12-traps timer – intensiteit en behandeltijd instelbaar
Bestseller Nr. 9

medisana TENS apparaat, EMS stimulatiestroom apparaat met 60 programma's, elektrotherapie apparaat spierontspanning en pijnbestrijding op rug, nek, schouders, buik, heupen met 4 elektrode pads

 • Pijnverlichting: Het digitale TENS pijntherapie apparaat zorgt voor een natuurlijke verlichting van chronische pijn zonder bijwerkingen.
 • Pijntherapie: De TENS-unit is uitgerust met TENS- en EMS-therapie. U kunt dit toepassen op hun nek, schouders, armen, handen, rug, buik, heupen, benen, voeten en gewrichten
 • 3in1: 3 massageprogramma's zijn beschikbaar voor alle lichaamsregio's: Kneden, wrijven en tikken. Op die manier kunt u de therapie aanpassen aan uw wensen.
 • Uitgebreide functies: 60 programma's, 41 voorprogramma's en 19 aanpasbare TENS-, EMS- en massageprogramma's zorgen voor een uitgebreide therapie- of trainingservaring
 • Gebruiksvriendelijk: Het grote display met achtergrondverlichting zorgt voor een optimale afleesbaarheid. Dankzij de geïntegreerde batterij kan het TENS apparaat gemakkelijk worden opgeladen met een USB kabel.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Digitale Elektronische Spier, TENS-apparaat voor Pijnverlichting met Twee Uitgangen, TENS-massageapparaat voor Rug-, Nek-, Spier- en Gewrichtspijn met 6 Massagemodi, 8 Patches

 • [Hoogwaardige materialen]: ingebouwde hoogwaardige chips, 8 patches, goede en stabiele prestaties, praktisch en duurzaam. Kan uw lichaam effectief stimuleren en masseren, spierpijn en vermoeidheid verlichten.
 • [Smart Screen]: Groot scherm, u kunt de massagetijd, methode en intensiteit duidelijk observeren.
 • [Eenvoudig te gebruiken]: Timing-functie, 6 timingniveaus kunnen worden ingesteld, kunnen indien nodig worden aangepast. Gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor het masseren van de nek, schouders, rug en andere delen.
 • [Multi-Gear Aanpassing]: De intensiteit van 6 en 15 versnellingen kan worden aangepast, die kan worden aangepast aan de werkelijke situatie.
 • [Comfortabele massage]: deze kan uw lichaam effectief masseren, spieren ontspannen en vermoeidheid verlichten.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste tens apparaat te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze tens apparaat-koopgids samengesteld.

Het beste tens apparaat vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste tens apparaat voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede tens apparaat-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor tens apparaat te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van tens apparaat erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald tens apparaat zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over tens apparaat zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de tens apparaat kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste tens apparaat kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.