Beste tekentablet van 2022 (TOP10)

De 10 beste tekentablet beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
GAOMON S620 tekentablet met 8192 drukniveaus, batterijloze pen AP32 en handschoenen, compatibel met Windows en Mac
 • Voor lessen thuis, thuiskantoor en e-learning: je kunt het GAOMON S620 pennenbakje gebruiken voor onderwijs en conferenties. Het werkt met de meeste videoconferentie-programma's, zoals zoom en ga zo maar door. 【Voor digitale kunst en creatie】 – voor beginners in digitaal tekenen, schetsen, grafisch design, 3D-kunst, animatie, enz. 【Voor handtekeningen】-- Je kunt ze ondertekenen en schrijven in Excel, Word, Pdf, ppt enz. 【Voor Osu! Spelen: het is een grote hulp voor het spelen van ritmespellen zoals Osu
 • Compatibel met Windows OS 7/8/10 of hoger en Mac 10.12 of hoger. Werkt met de meeste kunstprogramma's zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Clip Studio, Lightroom, Sketchbook Pro, Manga Studio, CorelPainter, FireAlpaca, OpenCanvas, Paint Tool Sai2, Krita enz. Werkt met Android-apparaten: het werkt met Android-apparaten met 6.0 of hoger, die OTG-functie ondersteunen. Type C USB-adapter voor Android-apparaten
 • Geschikte pen AP32: de batterijvrije pen snijdt het ongemak bij het opladen van de pen. 【8192 High Level Pen Print & 4 aanpasbare express toets】 Het biedt je nauwkeurige controle en nauwkeurigheid bij je vingertoppen om meer natuurlijke lijnen te brengen en de creatieve prestaties te verbeteren. 4 aanpasbare express-toetsen kunnen op meer functies worden ingesteld zoals je wilt. Het gebruik tijdens het werk zal je werkzaamheden grotendeels verbeteren.
 • 【 266 PPS meldingssnelheid + 5080 LPI-resolutie + 10 mm penleeshoogte + 16,5 x 10 cm actief bereik 】 -- Dit formaat is draagbaar en lichter, eenvoudig in de laptoptas naar het werk, naar school en op reis mee te nemen. Maar het is ook groot genoeg voor digitaal schilderen, handschrift, games, animatiedesign, enz.
 • 4 aangepaste toetsen: je kunt de toetsen naar wens aanpassen. De toetsen kunnen daarbij op meer functies worden ingesteld dan je denkt. Deze tijdens je werk gebruiken zal je werkstroom enorm verhogen.
Bestseller Nr. 2
Richgv Lcd-schrijftablet, 15-inch Elektronische Grafische Tablets Doodle-pads Digitale Ewriter, Draagbare Tekentafel Voor Kinderen En Volwassenen Thuis, Schoolkantoor Zakelijk Handschriftblok
 • ✎ 【15 "schermzichtbescherming】: De tekentablet is uitgerust met een groot 15" scherm dat door kinderen en volwassenen kan worden geschreven en geverfd. Het drukgevoelige oppervlak garandeert schrijven vloeiend en zeer nauwkeurig LCD-scherm, geen straling, geen verblinding, alles beschermt uw ogen.
 • ✎ 【Tabletfuncties schrijven】: afbeeldingen en woorden op volledig scherm kunnen met één druk op de knop worden gewist. De gumvergrendeltoets kan voorkomen dat u per ongeluk op iets drukt dat u schrijft. Als de verwijderknop niet werkt, controleer dan of de vergrendelknop is geactiveerd.
 • ✎ 【Milieubescherming, gezondheid】: draagbare LCD-tablet is een eenvoudig alternatief voor pen en papier, niet giftig en onschadelijk, zonder inkt of stof, het kan meer dan 100.000 keer worden gewist, efficiënt papier en besparingen zilver. Dat betekent dat u 3 bomen kunt opslaan met Richgv-schrijftablet.
 • ✎ 【Multifunctioneel en praktisch】: Het grafisch tablet is ideaal voor boodschappenlijstjes, to-do lijstjes, notities, schetsen, schrijven, krabbels, bureau-notitieblok en prikbord. Een ideaal cadeau voor kinderen: letters oefenen, wiskunde, tekenen, imitatie van de verbeelding van kinderen en creativiteit.
 • ✎ 【Opmerkingen】: Deze tekentablet van 15 inch gebruikt een CR2032-knoopcelbatterij, die kan worden vervangen als er geen batterij is. Er kunnen sporen op het LCD-scherm achterblijven als gevolg van transport over lange afstanden. Dit is normaal, druk gewoon op de verwijderknop om het te verwijderen.
UitverkoopBestseller Nr. 3
Wacom Intuos M Pen / mobiel tekentablet (voor schilderen en fotobewerking met drukgevoelige pen & Bluetooth & 3 softwaredownloads) zwart - ideaal voor kantoor thuis & e-learning
 • Met het Intuos grafische tablet in vlak en compact design en met bluetooth-functie nieuwe creatieve mogelijkheden ontdekken, compacte tekenpad voor het bewerken van afbeeldingen, tekenen en schilderen.
 • Creativiteit zonder obstakels: aanpasbare ExpressKeys, ergonomisch design en 4.096 drukgevoeligheid zorgen voor een versnelde werking en controle, voor links- en rechtshandigen.
 • Wacom Intuos met Mac of pc via USB of Bluetooth verbinden, gratis downloadbare software na productregistratie en online training gebruiken en snel creatieve gedachten individueel vastleggen.
 • Inspiratie is overal: dankzij het vlakke, ultralichte design, de duurzame precisiepen en het pennenbakje is de Intuos de ideale tekenmetgezel voor onderweg en kleine bureaubladen.
 • Inhoud: 1 x Wacom Intuos Medium Pen Tablet Black voor Mac/PC met pen en Bluetooth-functie / incl. 3 softwares: Corel Painter Essentials 7, Corel AfterShot Pro 3 (beide 90 dagen licentie), Clip Studio Paint Pro (2 jaar licentie).
Bestseller Nr. 4
XP-PEN Artist 12 (2e generatie) tekentablet met scherm, grafische pen display met 11,6 inch volledig gelamineerd scherm, X3 Elite Stylus, ondersteunt Windows, Mac OS, Android, Chrome OS en Linux (blauw)
 • Batterijvrije X3 Elite Stylus - Aangedreven door X3-Smart-Chip-technologie, zal de verbeterde versie van Artist 12 - Artist 12 (2e generatie) tekenmonitor uw zintuiglijke ervaring drastisch verbeteren, een vertrouwd penachtig gevoel leveren en u in staat stellen om uw nieuwe creatieve wereld te verkennen.
 • Vier levendige kleuren - De nieuwe Artist 12 grafische tablet is verkrijgbaar in vier levendige kleuren, kies uw kleur, personaliseer uw stijl en toon uw unieke creativiteit. Met 6 aanpasbare sneltoetsen kunt u uw sneltoetsen aanpassen in uw softwaretoepassing naar keuze om uw workflow te vereenvoudigen en uw productiviteit te versterken.
 • 127% sRGB Wide Color Gamut - Met een breed kleurengamma van 127% sRGB* brengt de nieuwe Artist 12 een levendige visuele ervaring met briljante kleuren en delicate details, zelfs op een donkere nacht. Volledig lamineren wordt toegepast op het pendisplay om parallax te minimaliseren en meer nauwkeurigheid te bieden voor een natuurlijke tekenervaring.
 • 8.192 drukgevoeligheid & ± 60° kantelfunctie - Met 8.192 drukgevoeligheidsniveaus kan het zelfs de lichtste penstreken herkennen, kunt u natuurlijk en soepel tekenen en schilderen met nauwkeurigere positionering en superieure lijnprestaties. Ondersteunt tot 60 graden kantelfunctie, die gemakkelijk en snel de gebaarbeweging van de stylus kan voelen en het ware kanteleffect nabootst.
 • Werkt naadloos met verschillende systemen en software - De Artist Series Pen Display (2e generatie) is compatibel met Windows, Mac OS X, Chrome OS, Linux en Android. Ontdek je creativiteit met de nieuwe kunstenaar. Het werkt ook goed met verschillende populaire digitale kunstsoftwaretoepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita en MediBang.
Bestseller Nr. 5
HUION HS64 Grafisch Tablet, Speciale Editie Grafisch Tekentablet, 4 Programmeerbare Druktoetsen, 6x4 inch Tekenblok met 8192 Niveaus Batterijloze Pen, Ondersteuning voor Windows, macOS, Android
 • CHIPS & CO X HUION Speciale editie: De Huion HS64 grafische tablet is de eerste Huion grafische tablet met co-branding, geïntegreerd in het iconische educatieve afbeelding van CHIPS & Co! Bovendien bevat het pakket de stickers en een speciale snelstartgids voor jou.
 • Hoge compatibiliteit: De CHIPS & CO X Huion HS64 grafische tablet is niet alleen compatibel met Windows 7 of hoger en MacOS 10.12 of hoger, maar ondersteunt ook de werking op Android 6.0 of hoger, zodat u comfortabel buiten kunt tekenen. Het actieve oppervlak van de Huion HS64 grafische tablet in Android-modus bedraagt 102 x 63,8 mm.
 • 4 programmeerbare express-knoppen: 4 drukknoppen aan de bovenkant van de Huion HS64 grafische tablet kunnen naar wens worden aangepast om uw werkstroom persoonlijk te optimaliseren en een betere tekenervaring te bereiken.
 • Hoge rapporternelheid: De geavanceerde hoge rapportages van 266PPS met een bemonsteringshoogte van 10 mm van de Huion HS64 kan de verandering van diktes acuut registreren en analyseren, waardoor een perfecte weergave en een soepele en natuurlijke overgang tussen de afzonderlijke lijnen, waardoor vertragingen, jitter en parallaxen als reactie worden geminimaliseerd een HS64-Gebruik grafische tablet dat altijd klaar is om bij je tempo bij te houden.
 • 8192 standen: De CHIPS & CO X Huion HS64 grafische tablet die de batterijvrije digitale pen PW100 met de drukgevoeligheid van de pen van de 8192-niveau gebruikt, reproduceert de natuurlijke effecten en biedt u verschillende lijndiktes die aan papier herinneren.
Bestseller Nr. 6
HUION Kamvas 13 Grafische Tekentablet Monitor, 2020 Nieuwe 13,3-inch Pen Display Ondersteuning Volledige USB-C-verbinding, 120% sRGB-gamma met PW517, 8192 Niveaus Batterijvrije Stylus 1920x1080 FHD met standaard
 • 🏆【Bijgewerkte technologie PenTech 3.0】 Batterijloze pen PW517 is geoptimaliseerd met een zeer gevoelige en stabiele penpunt om een levensechtere tekenervaring te garanderen als u een gewone balpen gebruikt. Door de verbeterde pentechnologie kan druk worden uitgeoefend gevangen, gevoelig en invoer van lijnen om op een meer organische manier weer te geven.
 • 🏆【Gemakkelijke en snelle verbinding】 Kamvas 13 is het eerste pendisplay dat connectiviteit met een Android-apparaat ondersteunt via een volledig uitgeruste Type-C-kabel. Gebruikers kunnen hun ideeën op Kamvas 13 uiten waar en wanneer ze maar willen. Naast een Type-C naar HDMI-verbinding ondersteunt Kamvas 13 ook een Type-C naar Type-C-verbinding. Gebruikers kunnen een laptop die Type-C-invoer ondersteunt eenvoudig aansluiten op Kamvas 13 zonder een Type-C-naar-HDMI-adapter te gebruiken.
 • 🏆【Voeding / compatibiliteit】 Door het ontwerp met een laag energieverbruik kan de Kamvas 13 rechtstreeks door een laptop worden aangedreven. Om het pendisplay in te schakelen, hoeven gebruikers alleen Kamvas 13 aan te sluiten op een laptop die op 5 volt of hoger werkt via een USB-kabel. Naast Windows en macOS is Kamvas 13 ook compatibel met bepaalde Android-apparaten, waarmee u op de reguliere tekensoftware kunt creëren met Kamvas 13 aangesloten op uw favoriete randapparatuur.
 • 🏆【120% sRGB-kleurengamma】 Wordt geleverd met een rapportagesnelheid van 266 PPS, voor betere prestaties en snellere respons bij het werken aan de pendisplay; De tekenmonitor biedt gebruikers niet alleen een breder gezichtsveld, maar biedt ook rijkere kleuren en een natuurlijkere overgang.
 • 🏆【Herdefinieer penweergave / tabletmodi】 Kamvas 13 kan eenvoudig worden geschakeld tussen twee modi, penweergave en pentablet.Pen-tabletmodus wordt geactiveerd wanneer het scherm van Kamvas 13 is uitgeschakeld en kamvas 13 heeft 8 programmeerbare druktoetsen, dat wil zeggen ergonomisch ontworpen om uw bediening te vergemakkelijken. Het is zeer gebruiksvriendelijk ontwerp voor een hogere efficiëntie.
Bestseller Nr. 7
Wacom One CTL-472-N Creative Pen Tablet om te tekenen Small
 • Drukgevoelige pen – de natuurlijke verlenging van je hand.
 • Geen batterijen nodig – de pen is daarom gemakkelijk en comfortabel te gebruiken.
 • Compact, met groter werkoppervlak.
 • Inhoud: pendienblad (formaat S), stift, USB-kabel (1 m), 3 standaard reservepenpunten, gereedschap voor het verwijderen van de penpunten, snelstartgids (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), belangrijke productinformatie.
Bestseller Nr. 8
M708 Grafische tablet met Pen, 10 x6 Inch tekentablet, 8192 drukniveaus, 266RPS OSU Pen Tablet, tekenblok voor PC (Win/Mac/Chrome OS/Linux)
 • 【 10x6 inch bruikbaar gebied, 5080LPI 】Het actieve gebied waarop u werkt in de UGEE M708 grafische tablet meet 10 x 6 inch. Dit formaat is perfect voor schrijven en tekenen. De resolutie van het tekentablet is 5080 LPI. Hierdoor kunt u fijner en met meer detail tekenen.
 • 【 8 QuickKey kan automatisch schakelen met app 】. De M708 grafische tablet voor PC heeft 8 DeepL toegangstoetsen die kunnen worden gepersonaliseerd volgens individuele vereisten. Vooral, kunt u automatische omschakeling met de app realiseren. Zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers kunnen op een intuïtieve manier met dit toestel werken dankzij de programmeeraanpassing.
 • 【 Batterijloze pen met 8192 drukniveaus en 266RPS 】 De P01 pen van de M708 grafische tablet voor PC is van goed vakmanschap en is batterij-vrij, waardoor continu gebruik gegarandeerd is. Het heeft 8192 niveaus van drukgevoeligheid, zodat u extra vloeiende en nauwkeurige lijnen kunt tekenen, wat zeer belangrijk is voor gedetailleerd werk. De rapportagesnelheid is 266RPS, het tekentablet reageert zeer snel, is een prachtig apparaat voor OSU-wedstrijden.
 • 【 Compatibel met de meeste besturingssystemen en toepassingen 】UGEE M708 grafische tablet zonder display werkt met Windows 10/8/7, Mac OS 10.10 of hogere versie; is compatibel met alle gangbare grafische toepassingen, zoals Photoshop, Painter, Adobe Illustrator, Krita, Blender 3D, GIMP, Clip studio en anderen.Verder werkt dit schrijftablet ook met de meeste Office-software, zoals Word, PDF, OneNote en anderen.Met het, kunt u notities maken, foto's bewerken, grafisch creëren.
 • 【 Inhoud van de verpakking en garantie 】De pen tablet geniet 1 jaar garantie, maar we bieden permanente tech support. U kunt de volgende items verwachten wanneer u het uitpakt: M708 Graphics Tablet;P01 Pen;Pen Houder;8x Vervangende Vullingen;Pen Clipper;USB Kabel;Quick Start Guide.
Bestseller Nr. 9
GAOMON PD1161 11,6-inch grafische tablet met HD-scherm tekenmonitor voor beginners met 8192 niveaus Passieve stylus en kantelfunctie, 8 snelkoppelingen, compatibel met Mac en Windows
 • [Lichtgewicht en draagbaar] Met een nettogewicht van 866 g (1,9 lbs) is de PD1161 11,6-inch schermmonitor gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, zoals werkruimte, school, buiten schilderen of op reis, zodat u overal kunt creëren. [Breed toepassing] Ideaal voor tekenen, fotografie, fotobewerking, schetsen, 3D-modellering, tekenen als beginner, afstandsonderwijs, enz.
 • [IPS Full HD-weergave] Full HD-resolutie: 1920 x 1080(16:9); Bereik: 72% NTSC; Kijkhoek: 178°; 16,7 miljoen kleuren. Het presenteert rijkelijk elk artistiek detail van uw werk, waardoor het beeld levendiger wordt. 266PPS Rapporteersnelheid, laat de borstel je denken volgen, laat creativiteit de vrije loop.
 • [8 sneltoetsen] Er zijn 8 aanpasbare sneltoetsen die passen bij uw creatieve gewoonten, zoals in-/uitzoomen, het scherm hoger of lager zetten en meer om uw werktijd te versnellen. [5 menutoetsen]---- AUTO/+ /- /MENU/POWER. Ze zijn aan de linkerkant van de tablet geplaatst, waardoor je gemakkelijk de colorimetrie, helderheid, contrast, etc. kunt aanpassen.
 • [AP50 batterijloze stylus met 8192 niveaus] AP50 batterijloze stylus heeft 2 programmeerbare knoppen. Zonder het gedoe van opladen, wordt uw creativiteit niet onderbroken. Met 8192 drukniveaus kunt u preciezere en vloeiendere lijnen maken. [Kantelfunctie] 60 graden kantelfunctie ondersteunt vrij tekenen in elke natuurlijke hoek.
 • [Systeemcompatibiliteit en schildersoftware] Compatibel met Windows 7 of macOS 10.12 en hoger. En is compatibel met de meeste tekensoftware, zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Clip Studio, Lightroom, Sketchbook Pro, Manga Studio, CorelPainter, FireAlpaca, OpenCanvas, Paint Tool Sai2, Krita, enz.
Bestseller Nr. 10
Wacom Cintiq Display Grafisch display. 16 inch zwart
 • Ideale ‘pen-op-scherm’-ervaring om een begin te maken met je reis als illustrator: Wacom Cintiq 16 / Full-HD scherm / vrijwel zonder parallax / indrukwekkende kleurprestaties voor betere creatieve prestaties en productie
 • Met geavanceerde pen en gum - 8192 drukniveaus voor de pen, 60 niveaus voor herkenning van de penhelling in elke richting / zeer nauwkeurig met comfortabele, natuurlijke positionering van de handen
 • Beeldscherm met Full-HD resolutie van 1920 x 1080 en een brede kijkhoek van 176°, 16,7 miljoen kleuren en een kleurenbereik van 72% NTSC, waardoor de gemaakte meesterwerken worden weergegeven in levensechte details
 • Systeemvereisten: Windows 7 of hoger, Mac OS X 10.10 of hoger / HDMI-poort en standaard USB-A-poort / Internettoegang voor het downloaden van het stuurprogramma
 • Geleverde items: Draagbare 15,6 inch Wacom Cintiq 16 grafische tablet voor rechts- en linkshandig gebruik / Wacom Pro Pen 2 met drie reservepunten / penhouder / 3-in-1-kabel en extra kabels

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste tekentablet te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze tekentablet-koopgids samengesteld.

Het beste tekentablet vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste tekentablet voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede tekentablet-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor tekentablet te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van tekentablet erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald tekentablet zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over tekentablet zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de tekentablet kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste tekentablet kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.