Beste tekentablet van 2023 (TOP10)

De 10 beste tekentablet beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Vicloon Lcd-schrijftablet, 10 Inch Heldere Kleurrijke Elektronische Tekentafel Grafische Tablets doodle pad met afsluitbare wisknop, schrijfbord voor kinderen, wisbare schrijftablet voor meisjes/jongens

 • 📝【Milieuvriendelijk en oogbescherming】: oogbescherming, het LCD-tekenbord gebruikt het nieuwste flexibele, veilige, stralingsvrije LCD-kleurenscherm, elke slag kan een helder en kleurrijk beeld opleveren, 10 inch groot scherm, papierloos ontwerptekenbord , geen elektromagnetische straling . Een batterij wordt cadeau gegeven, als de batterij leeg is, is deze eenvoudig te vervangen.
 • 📝【Wissen met één toets en schermvergrendeling】: LCD-schrijftablet kan eenvoudig afbeeldingen of tekst met één toets verwijderen. Dit LCD-schrijfbord gebruikt één knop om alle tekens te wissen, net als schrijven met pen en papier. De ingebouwde batterij (CR2025) heeft een levensduur van minimaal 12 maanden en kan minimaal 100.000 keer worden hergebruikt. De one-key lock-functie kan uw werk beschermen. Werd per ongeluk verwijderd.
 • 📝【Draagbaar kleurrijk tekenbord】: het handgeschreven doodle-tekenblok is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat waterdicht en valbestendig is. Het graffitibord weegt slechts 300 gram, wat erg licht en gemakkelijk mee te nemen is. Het kan in reistassen en schooltassen worden gedaan. Volwassenen kunnen het graffitibord meenemen naar kantoor en school om alle gewenste inhoud op te nemen.
 • 📝【Breed scala aan toepassingen】: deze tekenborden zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden om te gebruiken als whiteboards, memoblokken, tekenborden, kantoorschrijfborden en zelfs graffitiborden voor kinderen. Deze tekentafel kan niet alleen worden gebruikt om te schrijven of te tekenen, maar ook voor rekenen, aantekeningen maken, boodschappenlijstjes, takenlijsten, recepten en zelfs kantoormemo's.
 • 📝【Het perfecte cadeau】: via deze LCD-schrijfblokken kun je de creativiteit van kinderen stimuleren. De digitale schrijfborden brengen niet alleen veel plezier bij het tekenen en schilderen van kinderen, maar zijn ook geschikt voor verjaardagscadeaus, kinderdag, Thanksgiving en Pasen. Speelgoed en Kerstmis. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 2

Fousenuk Schrijfborden, schrijftablets, 8,5 inch lcd-schrijfborden, voor kinderen, tekenborden, toverborden, speelgoed, met vergrendelfunctie, kleurrijk beeldscherm, uitwisbaar, cadeau, 2 stuks, blauw

 • Oogbescherming, geen straling: het lcd-schrijfbord voor kinderen produceert geen straling, geen verblinding en is licht en helder, waardoor tekenen een stuk aangenamer verloopt en tegelijkertijd de ogen van kinderen niet beschadigd raken door langdurig gebruik.
 • Uitwisbaar en vergrendelbaar: het toverbord is eenvoudig te gebruiken: tekenen → wissen → tekenen. Een vergrendelingsknop beschermt de creaties van je kind; om de inhoud te wissen, druk je gewoon op de Delete-knop. De ingebouwde batterij is vervangbaar en het tekenbord kan zonder opladen worden hergebruikt, waardoor papierverspilling wordt voorkomen.
 • Licht en draagbaar: het tekentablet met 8,5 inch schrijfbord is licht en draagbaar en kan probleemloos in de rugzak of schooltas van een kind worden gestoken. Geschikt voor kinderen om mee te nemen naar buiten of op reis in de auto en het vliegtuig, zodat ze onderweg fijn tekeningen kunnen maken.
 • Geen verloren pennen meer: dankzij het dubbele ontwerp met penhouder en penopening hoeven kinderen niet meer bang te zijn dat ze hun pen kwijtraken. Nadat je de pen hebt gebruikt, kun je deze in de penhouder van het tekenbord steken of de pen met een touw aan het tekenbord vastmaken.
 • Leuk cadeau voor kinderen: twee sets lcd-schrijfborden voor kinderen in blauw en roze. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, zijn licht, duurzaam, veilig en onschadelijk. Leuk cadeau voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar.
Bestseller Nr. 3

Lcd-schrijfbord voor kinderen, 2 stuks, 8,5 inch, elektronisch tekenbord, toverbord, uitwisbaar/vergrendelbaar, tablet voor kinderen/volwassenen, cadeauspeelgoed voor 3-12 jaar, blauw + roze

 • Draagbaar en licht lcd-schrijfbord voor kinderen: het compacte en lichte elektronische tekenbord is ideaal voor reizen, autoritten en buitenactiviteiten. Het tablet voor kinderen en kinderen kan gemakkelijk worden vervoerd en biedt urenlang speelplezier.
 • 【Veilige oogbescherming】: het niet-giftige schrijfbord en lcd schrijfbord is veilig voor kinderen. Geen blauw licht, geen straling, kan het gezichtsvermogen van kinderen beschermen. Het drukgevoelige scherm maakt verschillende lijndikten mogelijk, zoals bij pen en papier.
 • 【2 stuks lcd-schrijfbord voor kinderen】: deze set bevat 2 kinderschrijfborden voor dubbele creativiteit en plezier. Perfect voor kinderen en volwassenen. Met het lcd-schrijfbord voor kinderen kunnen je kinderen tekenen en schrijven, zonder papier te verspillen.
 • 【Ideale cadeaukeuze】: dit lcd-schrijfbord is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen en alle mogelijke gelegenheden. Bevordert creativiteit en biedt urenlang plezier. Het tekendienblad voor kinderen en tekendienblad voor kinderen is een cadeau dat enthousiast maakt.
Bestseller Nr. 4

Frasheng Lcd-schrijfbord, 2 stuks, 30,5 cm (12 inch), kleurrijk beeldscherm, schrijfbord, lcd elektronisch tekenbord voor kinderen, uitwisbare tekst, met afsluitbare wisknop, kinderspeelgoed vanaf 3 jaar

 • 💗Lcd-scherm met oogbescherming - lcd-scherm, geen straling, geen verblinden, helder lettertype ter bescherming van de ogen om letsel aan de ogen van het kind door langdurig gebruik te voorkomen, veilig en comfortabel. Het kleurrijke scherm is geen saai unikleurig kinderschilderij, maar levendiger en interessanter. Biedt een betere voorschoolse ervaring en een geweldig hulpmiddel om te tekenen, noteren en krabbelen.
 • 💗De vergrendelingsfunctie - deze schrijftablets zijn drukgevoelig, je kunt kleurrijke lijnen van verschillende dikte tekenen, afhankelijk van de hoeveel kracht die je gebruikt. Het 12-inch scherm (30,5 cm) met gekriebel biedt voldoende ruimte voor graffiti, en er is een knop voor het vergrendelen of wissen van het scherm om per ongeluk wissen te voorkomen, bescherm je creatie. Druk op de verwijderknop om het scherm te wissen.
 • 💗Leergereedschap - het kleurrijke schrijftablet is ook een geweldig leerhulpmiddel. Biedt kinderen een goede manier om spelling, rekenen en tekenen te leren, en geeft je kinderen een betere leerervaring op de kleuterschool of thuis.
 • 💗 Draagbaar en duurzaam - het bestaat uit hoogwaardig ABS-materiaal. Klein en licht, zodat het overal gemakkelijk tevoorschijn kan worden gehaald. Het kan er ook toe leiden dat je kind rustig zit en zich op de graffiti concentreert, terwijl je lange autoritten hebt of in een situatie komt waarin je je eigen dingen zonder zorgen kunt doen.
 • 💗 Leuk cadeau voor het gezin - tekenen, schilderen, schrijven, krabbelen, notities maken, zelfs als memobord op kantoor, altijd en overal. Ook een goede keuze voor kinderen van 3 - 6 jaar oud, meisjes en jongens, als cadeau voor de eerste schooldag, verjaardag, Pasen, Kerstmis en meer.
UitverkoopBestseller Nr. 5

GAOMON S620 6.5x4 Inch-niveau Drukgevoeligheid Grafische tablet 8192 met passieve stylus en 4 sneltoetsen voor tekenen en spelen van OSU

 • (Passieve en milieuvriendelijke stylus) - Het is een batterijloze stylus die de meest geavanceerde passieve technologie gebruikt, zonder batterij en zonder opladen. Deze milieuvriendelijke stylus maakt continu tekenen en spelen zonder onderbreking mogelijk, waardoor de lage onderbrekingskracht van uw operatie wordt vermeden. En wordt geleverd met 2 express programmeerbare toetsen, met één klik kunt u de functie constant wisselen tussen penseel en gum.
 • (8192 Hoog naalddrukniveau en 4 aanpasbare sneltoetsen) - Het biedt u nauwkeurige controle en precisie, om meer natuurlijke lijnen te brengen en creatieve prestaties te verbeteren. 4 Aanpasbare sneltoetsen kunnen naar wens worden ingesteld op andere functies. Gebruik ze terwijl u uw workflow aanzienlijk verbetert.
 • (266 PPS-verhouding / 5080LPI-resolutie / 10 MM Stylus-leeshoogte / 6,5 * 4 inch actief gebied) - Dit formaat is draagbaarder en lichter, gemakkelijk mee te nemen in de laptoptas voor de werkplek, school en reizen. Maar het is ook groot genoeg voor digitaal schilderen, handschrift, games, animatieontwerp, enz.
 • (Compatibiliteit met Win 7/8/10 en macOS 10,12 of hoger / Meeste tekensoftware) - Compatibel met de meeste tekensoftware zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Clip Studio, Lightroom, SketchBook Pro, Manga Studio , CorelPainter, FireAlpaca, OpenCanvas, Paint Tool Sai2, Krita enzovoort. Synchroniseer met de Adobe Acrobat Reader DC-handtekeningtoepassing, tevreden met de behoefte aan een digitale zakelijke handtekening.
 • (Humanized NON-SLIP DESIGN) - 4 antisliprubber is gemaakt om de stabiliteit van de tablet te garanderen. Er is een micro-USB-poort beschikbaar voor aansluiting op uw desktop of pc. Met 4 sneltoetsen aan de bovenkant van het tablet hoeft u het pentablet niet 180 ° te draaien om de linkerhandmodus te gebruiken.
Bestseller Nr. 6

12 Inch Kleurrijk LCD Schrijfbord, [2 Stuk] Electight Tekenbord met Slot & Wis Functie, Oogbescherming Doodle Pad, Speelgoed & Geschenken voor Kinderen & Volwassenen op Thuis, School - Blauw & Roze

 • 🎨✍【Nieuw Bijgewerkt Graffiti Bord】Dankzij de nieuwste flexibele LCD-technologie is het helderder en duidelijker dan de meeste LCD-schrijfborden. Met drukgevoelige technologie, kunt u verschillende lijndiktes tekenen door verschillende drukniveaus, verschillende gebieden tonen verschillende kleuren, waardoor doodles levendiger en fantasierijker worden, waardoor de verbeelding en creativiteit van de maker wordt ontketend!
 • 🎨✍ 【Milieuvriendelijk & Oogbescherming】 De ingebouwde batterij is herbruikbaar, opladen of aansluiten is niet nodig. Het schrijfbord kan ongeveer 100.000 keer schrijven, waardoor verspilling van papier en pennen wordt voorkomen. Het graffiti bord is stralingsvrij, blauw lichtvrij, verblindingsvrij, en veilig en handig voor langdurig gebruik.Het grote 12-inch paneel biedt voldoende ruimte voor graffiti en tekenervaring!
 • 🎨✍【 Vergrendelen en Wissen met één Knop】 Bescherm uw creaties door een extra vergrendelingsknop op de achterkant, om per ongeluk wissen te voorkomen! Als je klaar bent met tekenen, ontgrendel je hem en druk je op de wisknop onderaan het scherm om alle inhoud op het scherm te wissen. Beide functies zijn eenvoudig en praktisch, zodat zelfs jonge kinderen die nog niet toe zijn aan het gebruik van elektronische apparaten snel aan de slag kunnen!
 • 🎨✍【Duurzaam en Draagbaar】 Gemaakt van hoogwaardig kunststof met afgeronde hoeken, ontworpen voor een goede weerstand tegen vallen. Het gewicht van een enkel tekenbord is slechts 153 gram, de dikte is slechts 0,51CM, het bord is licht en compact, gemakkelijk in schooltassen, handtassen, reistassen te stoppen. Het is gemakkelijk te dragen en geschikt voor diverse gelegenheden zoals bank, auto, vliegtuig, restaurant, openlucht of om het even welke saaie tijd.
 • 🎨✍【Ideal Gift & Wide Application】 Zeer geschikt voor doodling, tekenen, memo, boodschappenlijstje, herinnering, bericht, schetsen, tellen, spelling woorden, wiskunde wetenschap formule, enz. Perfect voor bijna iedereen als cadeau voor school, verjaardag, Thanksgiving, Pasen, Kerstmis, Nieuwjaar en elke gelegenheid die je maar kunt bedenken.
Bestseller Nr. 8

Czemo Kleurrijk schrijfbord, 10 inch, elektronisch lcd-schrijfbord, digitaal tekenbord, grafische tablet, schrijfbord, kinderspeelgoed, cadeaus voor volwassenen, zwart

 • Oogbescherming: de lcd-schrijftabletten maken gebruik van de nieuwste drukgevoelige LCD-technologie, geen straling, geen verblinding, beschermen je ogen.
 • Draagbaar en robuust: het 10 inch lcd-schrijfbord is geschikt in formaat en gemakkelijk mee te nemen. Dagelijks gebruik, de functie is nog intact en de accu kan probleemloos door een nieuwe worden vervangen.
 • Eenvoudige bediening: schakel de te gebruiken aan/uit-knop in, druk op de wisknop, de inhoud verdwijnt onmiddellijk.
 • Meervoudig gebruik: je kunt het led-schrijfbord overal gebruiken. Het kan worden gebruikt als tekenbord, memobord, krabbelbord, digitaal notitieblok, herbruikbaar notitieboek, kantoorschrijfbord enz. worden gebruikt.
 • De beste geschenken: LCD-schrijftablet is een verrassingscadeau, of het nu voor kinderen of volwassenen is, het is de beste keuze. Zijn veelzijdigheid voldoet altijd aan onze behoeften.
Bestseller Nr. 9

VEIKK A30 V2 tekentablet 10 x 6 inch grafisch tablet met batterijvrije pen en 8192 professionele afdrukniveaus (uniek touchpad-design met 4 touch-toetsen en een gebarenpad), zwart

 • VEIKK De A30-pen tablet is ontworpen voor tekenen, design, online onderwijs, e-handtekening en foto-/videobewerking. Het is compatibel met Windows-, Mac-, Android- en Linux-besturingssystemen. Je kunt je kunstwerken beginnen met A30 grafische tablet in de meeste programma's zoals Adobe Photoshop, SAI, Adobe Illustrator, Corel Painter, Clip Studio, SketchBook, MediBang, Zbrush, Krita, Gimp enz.
 • VEIKK De A30 tekentablet is uitgerust met een unieke touchpad. Hij beschikt over 4 touch-toetsen en een gebarenpad. Als je jonger bent of de voorkeur geeft aan modern design, is de VEIKK A30 pen tablet de juiste tablet, die je een perfecte touch-ervaring en stabiele prestaties biedt.
 • 8192 professionele drukgevoeligheidsniveaus zorgen voor prachtige lijnen en maken de lijnen gladder en natuurlijker. Met de batterijvrije pen kun je constant ononderbroken tekenen, zonder batterij en hoeft niet te worden opgeladen.
 • VEIKK Het A30-tekenblad beschikt over een ultragroot tekenbereik van 10 x 6, dat meer ruimte biedt voor het ontwerpen van kunstwerken. A30 is ook uitgerust met een type C-poort-design, dat een comfortabeler en stabiel in- en uitsteken in beide richtingen mogelijk maakt. Het ondersteunt ook rechts- en linkshandigen. Het digitale grafische tablet A30 wordt geleverd met 8 extra punten, 1 tabletfilm en kunstenaarshandschoen. Je hoeft geen extra accessoires te kopen, bespaart tijd en maakt het tekenen comfortabel.
 • VEIKK biedt een eenjarige hardwaregarantie en levenslange gratis driverupdates. Je ontvangt professionele suggesties als je een probleem hebt voor alle VEIKK-tekentablets. Wij zijn er altijd voor onze klanten.
Bestseller Nr. 10

HUION KAMVAS Pro 16 (2.5K) Graphics Tablet met 15,8" QHD Professional Display, 145% sRGB, Passieve Pen, Compatibel met Android Chrome, Ideaal voor e-learning

 • 2.5K High Definition Resolutie - HUION Kamvas pro 16 (2.5K) is de eerste draagbare grafische tablet met 2.5K resolutie in de industrie. De tekens op het scherm zijn duidelijk, waardoor de ogen minder vermoeid raken en u comfortabeler kunt kijken. De combinatie van uitgebreide laminering en antireflecterend glas voorkomt interferentie van licht van buitenaf, minimaliseert parallax en verbetert de tekenervaring. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
 • Innovatie van kleurentechnologie - Het maakt gebruik van de nieuwste quantumboxtechnologie om de RGB-kleur zuiverder te maken. Het kleurengamma bereikt 145% sRGB, voor delicate kleurovergangen en nauwkeurige kleuren. De contrastverhouding bereikt 1200:1, zodat helderheid en donkerheid van het beeld kunnen worden onderscheiden en de details van uw beeld perfect worden weergegeven.
 • Pentech3.0 Digital Pen - Door gebruik te maken van de meest geavanceerde Pentech3.0 technologie, is de cursor op het display graphics tablet nauwkeuriger, elke streek wordt precies vastgelegd en de punt is stabiel zonder te trillen. De digitale pen met passieve elektromagnetische inductietechnologie maakt een einde aan uw oplaadproblemen en maakt uw werk efficiënter.
 • Exquisite Design - De grootte van de grafische tablet met scherm is 15,8 inch, en er zijn 8 sneltoetsen om u te helpen het werkproces te vereenvoudigen; Het slankste deel van deze grafische tablet met scherm is slechts 10 mm, met een gewicht van 1,28 kg, dat is handig om het te dragen op elk gewenst moment.
 • Universele compatibiliteit - Kamvas Pro 16 (2.5k) is compatibel met Windows, macOS en Android systemen, en kan de belangrijkste teken- en ontwerpsoftware ondersteunen, zoals PS, SAI, AI en CDR.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste tekentablet te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze tekentablet-koopgids samengesteld.

Het beste tekentablet vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste tekentablet voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede tekentablet-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor tekentablet te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van tekentablet erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald tekentablet zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over tekentablet zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de tekentablet kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste tekentablet kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.