Beste tekentablet van 2023 (TOP10)

De 10 beste tekentablet beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Vicloon Lcd-schrijftablet, 10 Inch Heldere Kleurrijke Elektronische Tekentafel Grafische Tablets doodle pad met afsluitbare wisknop, schrijfbord voor kinderen, wisbare schrijftablet voor meisjes/jongens

 • 📝【Milieuvriendelijk en oogbescherming】: oogbescherming, het LCD-tekenbord gebruikt het nieuwste flexibele, veilige, stralingsvrije LCD-kleurenscherm, elke slag kan een helder en kleurrijk beeld opleveren, 10 inch groot scherm, papierloos ontwerptekenbord , geen elektromagnetische straling . Een batterij wordt cadeau gegeven, als de batterij leeg is, is deze eenvoudig te vervangen.
 • 📝【Wissen met één toets en schermvergrendeling】: LCD-schrijftablet kan eenvoudig afbeeldingen of tekst met één toets verwijderen. Dit LCD-schrijfbord gebruikt één knop om alle tekens te wissen, net als schrijven met pen en papier. De ingebouwde batterij (CR2025) heeft een levensduur van minimaal 12 maanden en kan minimaal 100.000 keer worden hergebruikt. De one-key lock-functie kan uw werk beschermen. Werd per ongeluk verwijderd.
 • 📝【Draagbaar kleurrijk tekenbord】: het handgeschreven doodle-tekenblok is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat waterdicht en valbestendig is. Het graffitibord weegt slechts 300 gram, wat erg licht en gemakkelijk mee te nemen is. Het kan in reistassen en schooltassen worden gedaan. Volwassenen kunnen het graffitibord meenemen naar kantoor en school om alle gewenste inhoud op te nemen.
 • 📝【Breed scala aan toepassingen】: deze tekenborden zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden om te gebruiken als whiteboards, memoblokken, tekenborden, kantoorschrijfborden en zelfs graffitiborden voor kinderen. Deze tekentafel kan niet alleen worden gebruikt om te schrijven of te tekenen, maar ook voor rekenen, aantekeningen maken, boodschappenlijstjes, takenlijsten, recepten en zelfs kantoormemo's.
 • 📝【Het perfecte cadeau】: via deze LCD-schrijfblokken kun je de creativiteit van kinderen stimuleren. De digitale schrijfborden brengen niet alleen veel plezier bij het tekenen en schilderen van kinderen, maar zijn ook geschikt voor verjaardagscadeaus, kinderdag, Thanksgiving en Pasen. Speelgoed en Kerstmis. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 2

Fousenuk 2 stuks lcd-schrijfbord voor kinderen, tekenbord, toverbord, speelgoed met vergrendelfunctie, kleurrijk scherm, schrijftablet met uitwisbaar, voor verjaardag, Kerstmis, cadeau, blauw en roze

 • Oogbescherming en geen straling: het lcd-schrijfbord voor kinderen heeft geen straling, geen verblinding en is helder en helder, wat een betere tekenervaring garandeert en tegelijkertijd schade aan de ogen van kinderen door langdurig gebruik voorkomt.
 • Uitwisbaar en afsluitbaar: het toverbord is eenvoudig te bedienen: tekenen → verwijderen → tekenen. Een vergrendelknop beschermt de creaties van kinderen; om de inhoud te verwijderen, druk je gewoon op de Delete-knop. De ingebouwde batterij is verwisselbaar en het tekenbord kan zonder opladen worden hergebruikt, waardoor papierverspilling wordt voorkomen.
 • Licht en draagbaar: het tekentablet met 8,5 inch schrijfbord voor kinderen is licht en draagbaar en kan probleemloos in de rugzak of schooltas van een kind worden gestoken. Geschikt voor kinderen om buiten mee te nemen of op reis in auto's en vliegtuigen, ze kunnen onderweg genieten van het plezier van het schilderen.
 • Geen verloren pennen meer: met het dubbele ontwerp van de pennenhouder en de penlijnopening hoeven kinderen zich geen zorgen meer te maken dat ze overal pennen kunnen vinden. Nadat je de pen hebt gebruikt, kun je hem aan de penhouder van het tekenbord bevestigen of de pen met een touw aan het tekenbord bevestigen.
 • Leuk cadeau voor kinderen: je ontvangt twee sets lcd-schrijfbord voor kinderen in blauw en roze. Ze bestaan uit hoogwaardig ABS-materiaal, zijn licht, duurzaam, veilig en onschadelijk. Leuk cadeau voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar.
UitverkoopBestseller Nr. 3

2 stuks lcd-schrijfbord met 8,5 inch kleurrijk beeldscherm, schrijfbord voor kinderen, doodle pad met afsluitbare wisknop, educatief speelgoed voor peuters, jongens en meisjes, blauw + roze

 • Het lcd-schrijfbord kan niet alleen als graffiti-bord, tekenbord, rekenmachine, schrijfbord voor kinderen, maar ook als familiememo en ontwerpen worden gebruikt.
 • Upgrade oogbescherming: met de nieuwste drukgevoelige LCD-technologie produceert het LCD-scherm lijnen van verschillende diktes, afhankelijk van hoeveel u drukt. Digitaal lcd-schrijftablet voor kinderen biedt levendige regenboogkleuren zonder verblinding en blauw licht.
 • Kleurrijk kindertekenkussen: als nieuw educatief tekenspeelgoed voor kinderen schrijft het lcd-schrijftablet heel eenvoudig met de meegeleverde plastic pen met toetsvergrendelingsscherm en een knop. Het lcd-tekenbord is eenvoudig voor kinderen om te schrijven, te tekenen, te krabbelen en graffiti.
 • Licht en eenvoudig voor een kind te houden: lcd-schrijfbord/lcd-tekenpad met 1/4 inch dun en 4,5 oz gewicht, schrijfbord draagbaar en gemakkelijk mee te nemen in je handtas of rugzak. Doodle Board is het ideale gereedschap voor jou en je kinderen om overal te krabbelen.
 • Oneindig creatief tekenblad: de uitwisbare elektronische tekenpad is een door de ouders geselecteerd cadeau voor meisjes en jongens van 3, 4, 5, 6, 7, 8 jaar oud voor Nieuwjaar, verjaardag, kinderdag, Pasen, Thanksgiving, Kerstmis, terug naar school, thuisonderwijs en andere gelegenheden.
Bestseller Nr. 4

Wacom One CTL-472-N Creative Pen Tablet om te tekenen Small

 • Drukgevoelige pen – de natuurlijke verlenging van je hand.
 • Geen batterijen nodig – de pen is daarom gemakkelijk en comfortabel te gebruiken.
 • Compact, met groter werkoppervlak.
 • Inhoud: pendienblad (formaat S), stift, USB-kabel (1 m), 3 standaard reservepenpunten, gereedschap voor het verwijderen van de penpunten, snelstartgids (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), belangrijke productinformatie.
UitverkoopBestseller Nr. 5

HUION HS64 Grafische tekentablet Batterijvrije stylus 8192 niveaus 266 PPS Pentablet met 4 druktoetsen Ondersteuning Mac-, pc- en Android-apparaten 6,3x4 inch

 • OS Android 6.0 ondersteund: hiermee kunnen gebruikers je mobiele telefoon via OTG met de tablet verbinden en daardoor een betere draagbaarheid bereiken.
 • 4 aanpasbare sneltoegangspoorten: met 4 aangepaste sneltoegangsknoppen kun je je favoriete snelle toegang heel eenvoudig instellen om je productiviteit te verhogen.
 • De batterijvrije PW100-pen met 8192 niveaudrukgevoeligheid: hiermee kun je problemen met het opladen van de oplader elimineren en een nauwkeurigere en zachtere penstrekervaring bereiken.
 • Werkruimte: de werkruimte van de pc/laptop bedraagt 160 x 102 mm en het werkgebied van de mobiele telefoon/tablet bedraagt 102 x 63,8 mm.
 • Compatibel met besturingssysteem: Windows 7 of hoger, MacOS 10.12 of hoger en Android 6.0 of hoger (OTG wordt ondersteund).
Bestseller Nr. 6

M708 Grafische tablet met Pen, 10 x6 Inch tekentablet, 8192 drukniveaus, 266RPS OSU Pen Tablet, tekenblok voor PC (Win/Mac/Chrome OS/Linux)

 • 【 10x6 inch bruikbaar gebied, 5080LPI 】Het actieve gebied waarop u werkt in de UGEE M708 grafische tablet meet 10 x 6 inch. Dit formaat is perfect voor schrijven en tekenen. De resolutie van het tekentablet is 5080 LPI. Hierdoor kunt u fijner en met meer detail tekenen.
 • 【 8 QuickKey kan automatisch schakelen met app 】. De M708 grafische tablet voor PC heeft 8 DeepL toegangstoetsen die kunnen worden gepersonaliseerd volgens individuele vereisten. Vooral, kunt u automatische omschakeling met de app realiseren. Zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers kunnen op een intuïtieve manier met dit toestel werken dankzij de programmeeraanpassing.
 • 【 Batterijloze pen met 8192 drukniveaus en 266RPS 】 De P01 pen van de M708 grafische tablet voor PC is van goed vakmanschap en is batterij-vrij, waardoor continu gebruik gegarandeerd is. Het heeft 8192 niveaus van drukgevoeligheid, zodat u extra vloeiende en nauwkeurige lijnen kunt tekenen, wat zeer belangrijk is voor gedetailleerd werk. De rapportagesnelheid is 266RPS, het tekentablet reageert zeer snel, is een prachtig apparaat voor OSU-wedstrijden.
 • 【 Compatibel met de meeste besturingssystemen en toepassingen 】UGEE M708 grafische tablet zonder display werkt met Windows 10/8/7, Mac OS 10.10 of hogere versie; is compatibel met alle gangbare grafische toepassingen, zoals Photoshop, Painter, Adobe Illustrator, Krita, Blender 3D, GIMP, Clip studio en anderen.Verder werkt dit schrijftablet ook met de meeste Office-software, zoals Word, PDF, OneNote en anderen.Met het, kunt u notities maken, foto's bewerken, grafisch creëren.
 • 【 Inhoud van de verpakking en garantie 】De pen tablet geniet 1 jaar garantie, maar we bieden permanente tech support. U kunt de volgende items verwachten wanneer u het uitpakt: M708 Graphics Tablet;P01 Pen;Pen Houder;8x Vervangende Vullingen;Pen Clipper;USB Kabel;Quick Start Guide.
Bestseller Nr. 7

Lichttablet A4, tekentablet voor diamantschilderen, tekenen, schetsen, lichttablet voor tekenen, instelbare helderheid, LED tekentablet, met USB-kabel, ultradun en lichtgewicht

 • 【Puede contribuir a proteger la vista 】Este panel luminoso utiliza luces LED.The licht is zachter en niet schadelijk voor je ogen, zelfs als je werkt voor een lange tijd.
 • 【Aanpasbare helderheid】Dit paneel is dimbaar. Met de geheugenfunctie kun je de helderheid vrij aanpassen en de volgende keer dat je de tablet aanzet, kun je weer dezelfde helderheid instellen.
 • 【Uso multifuncional】Dit A4 LED lichtbord is geschikt voor schilderen, kalligrafie, stempelen, scrapbooking, schetsen, röntgenobservatie, 5D diamond painting, 2D animatieprojecten en meer. En dankzij de verlichte schaalnummers op dit A4 LED lichtblok kun je de schaal duidelijk zien als je het gebruikt, waardoor het geweldig is om mee te tekenen.
 • 【Oplaadbaar via USB-lader】Dit lichtpaneel wordt geleverd met een USB-kabel en kan met elk apparaat worden gebruikt. Het kan ook gebruikt worden met een mobiele voeding als je onderweg bent of niet de mogelijkheid hebt om op te laden via USB.
 • 【Licht en draagbaar】Dieser Diamantmalerei-Leuchttisch ist nur 4,5 mm dick und wiegt nur 0,4 kg, Gesamtabmessungen (L x B x H): 350x 255x 4,5 mm, leicht zu tragen.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Retoo Lcd-schrijfbord, elektronisch tekenbord, herbruikbaar schrijftekenblok voor kinderen en volwassenen, digitaal tekenpad, grafisch tablet, kinderspeelgoed voor meisjes van 3-12 jaar

 • Universeel: je kunt het gebruiken als hulp bij de communicatie voor doven. Het kan dienen als notitieblok op de koelkast of op tafel, dat doet denken aan de naderende verjaardag, de lijst met boodschappen of dingen om te maken voor de hele week. Het maakt het mogelijk om de bezigheid van je kinderen te garanderen tijdens het koken of tijdens het rijden. Je kunt met de tablet in de familiekarade spelen en als je 2 stuks hebt, schepen zinken spelen.
 • Ecologisch – dankzij de duurzame batterij en het lage verbruik van energie kan de tablet zeer lang werken zonder dat je de voeding hoeft te vervangen. Het grafische tablet maakt het besparen van papier, kleurpotloden, viltstiften, potloden en gummetjes mogelijk – ze beschermen op deze manier het milieu en zorgen voor ecologie. Dankzij de tablet om te tekenen vervuilen de kinderen de muren niet, daarom bespaar je ook water om ze schoon te maken.
 • Ideaal cadeau en educatief speelgoed: het is uitstekend geschikt voor de vorming van het kind, om het letters, de cijfers of het schrijven van het kind. Ideaal voor de intellectuele ontwikkeling van kinderen, het stimuleren van hun creativiteit en verbeeldingskracht. De mogelijkheid om tekeningen te verwijderen maakt het mogelijk om de tablet zo vaak als gewenst te gebruiken. Uitstekend cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of Pasen.
 • Hoge kwaliteit van de uitvoering: dankzij het zeer gevoelige display is het schrijven op de tablet net als schrijven op het papieren vel. Het grote lcd-display van 8,5 inch is bestand tegen scheuren. De handgreep houdt goed vast en daardoor wordt de handgreep stevig bevestigd en altijd beschikbaar bij de hand. De handgreep ligt zeer goed in de hand. Het apparaat heeft een zekering aan de achterkant die de knop van het verwijderen van de tekening vergrendelt.
 • Compact en veilig – het is zeer dun – hij heeft slechts 4 mm en daardoor is het eenvoudig over te dragen. De afmetingen zijn 22,6 cm x 14,6 cm x 4 cm en dankzij dit feit kun je hem overal mee naartoe nemen, er is voldoende ruimte voor in de rugzak of tas. Het lcd-scherm zonder straling en biljetten – het beschermt de ogen en is veilig voor kinderen. De tablet heeft geen scherpe randen en daardoor kan het kind er altijd mee spelen.
Bestseller Nr. 9

HUION Inspiroy H580X 8x5 inch tekentablets Pad Digitaal grafisch tablet met 8192 niveaus Batterijloze pen en 8 sneltoetsen, compatibel met Chromebook, Mac, pc of Android Mobile

 • Maak kennis met uw universele gebruik: Huion H580X computer grafische tablets kunnen breed compatibel zijn met uw apparaat in Windows 10/8/7, MAC OS X 10.12 of hoger, Android 6.0 of hoger en ChromeOS 88 of hoger. Ontwerp voor kunstenaars met veel digitaal nauwkeurig tekenen en fotobewerking; leraren kunnen ideeën in realtime overbrengen en online cursussen uitzenden op streamingplatforms.
 • Works with Chromebook: No fiddly drivers or software to download, making it practical and secure for teachers and students alike. Simple plug and play via USB connection, ensure that making handwritten notes on Huion tablet during video calls or whilst viewing material on your Chromebook is as. Note: driver no needed under ChromeOS so better choose other OS system to drawing but not Chromebook. Perfect replacement for traditional mouse and paper for online education.
 • Compact formaat en draagbaar: 8X5 inch werkgebied en het is zo lichtgewicht slechts 343g. De tekenbloksteun kan 360° draaien en is perfect voor links- en rechtshandigen. 8 sneltoetsen kunnen op uw verzoek worden aangepast om de workflow te verbeteren. 4 antisliprubbers om de stabiliteit van de animatietablet te garanderen.
 • Batterijloze stylus PW100: een digitale pen hoeft nooit te worden opgeladen, 8 penpunten in de penhouder voor vervanging. 8192 niveaus drukgevoeligheid, ±60° kantelfunctie bieden betere en nauwkeurige controle van tekenlijnen, start uw papierachtige tekenworkflow.
 • Eenvoudige installatie en afspelen: sluit de H580X digitale tekenblokken eenvoudig aan op uw computer via de meegeleverde USB-C-kabel, download en installeer het stuurprogramma, daarna kunt u direct beginnen met maken, digitaal schilderen, schetsen, ondertekenen van documenten en zelfs OSU afspelen! Spel. Geniet van uw vlotte tekening op software zoals Corel Painter, CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, SAI, enz.
Bestseller Nr. 10

Richgv Lcd-schrijftablet, 15-inch Elektronische Grafische Tablets Doodle-pads Digitale Ewriter, Draagbare Tekentafel Voor Kinderen En Volwassenen Thuis, Schoolkantoor Zakelijk Handschriftblok

 • ✎ 【15 "schermzichtbescherming】: De tekentablet is uitgerust met een groot 15" scherm dat door kinderen en volwassenen kan worden geschreven en geverfd. Het drukgevoelige oppervlak garandeert schrijven vloeiend en zeer nauwkeurig LCD-scherm, geen straling, geen verblinding, alles beschermt uw ogen.
 • ✎ 【Tabletfuncties schrijven】: afbeeldingen en woorden op volledig scherm kunnen met één druk op de knop worden gewist. De gumvergrendeltoets kan voorkomen dat u per ongeluk op iets drukt dat u schrijft. Als de verwijderknop niet werkt, controleer dan of de vergrendelknop is geactiveerd.
 • ✎ 【Milieubescherming, gezondheid】: draagbare LCD-tablet is een eenvoudig alternatief voor pen en papier, niet giftig en onschadelijk, zonder inkt of stof, het kan meer dan 100.000 keer worden gewist, efficiënt papier en besparingen zilver. Dat betekent dat u 3 bomen kunt opslaan met Richgv-schrijftablet.
 • ✎ 【Multifunctioneel en praktisch】: Het grafisch tablet is ideaal voor boodschappenlijstjes, to-do lijstjes, notities, schetsen, schrijven, krabbels, bureau-notitieblok en prikbord. Een ideaal cadeau voor kinderen: letters oefenen, wiskunde, tekenen, imitatie van de verbeelding van kinderen en creativiteit.
 • ✎ 【Opmerkingen】: Deze tekentablet van 15 inch gebruikt een CR2032-knoopcelbatterij, die kan worden vervangen als er geen batterij is. Er kunnen sporen op het LCD-scherm achterblijven als gevolg van transport over lange afstanden. Dit is normaal, druk gewoon op de verwijderknop om het te verwijderen.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste tekentablet te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze tekentablet-koopgids samengesteld.

Het beste tekentablet vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste tekentablet voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede tekentablet-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor tekentablet te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van tekentablet erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald tekentablet zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over tekentablet zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de tekentablet kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste tekentablet kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.