Beste tandenbleekset van 2023 (TOP15)

De 15 beste tandenbleekset beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Tandenbleekkits Supreme Teeth Whitening Strips: Tandenbleekset 42 Tandenbleek Strips - 21 whitening sessies, Vinmal tandbleek strips voor witte tanden thuis, niet-gevoelige formule met muntsmaak

 • Premium bleekstrips: bij het aanbrengen op je tanden hecht elke bleekstrip stevig aan het tandoppervlak en geven de werkzame stoffen in de tandstructuur af om een snelle witheid mogelijk te maken. Onze tandbleekmiddelen hebben bewezen klinisch effectief en veilig om tanden wit te maken.
 • Verwijdert jarenlange tandvlekken: maak je glimlach tot 8 keer stralender met onze professionele bleekstripes. Verwijder zelfs de meest hardnekkige vlekken die door koffie, wijn en nicotinevlekken zijn ontstaan en laat een aangenaam mentholgevoel in de mond achter.
 • 【Veilig en effectief tandglazuur】100% veilig en mild voor tandvlees en glazuur. Zeg vaarwel tegen pijn en gevoeligheid met onze door tandartsen ontwikkelde strips die je tanden beschermen en lichter maken. Met onze tanden bleken strips kun je heel eenvoudig in slechts 30 minuten per dag een stralende, zelfbewuste glimlach bereiken.
 • Geavanceerde antisliptechnologie en onafhankelijke kleine verpakking: geniet van een stressvrij gebruik zonder ongewenst verschuiven. Adopt onafhankelijk verzegelde kleine verpakking, 2 bleekstrips in elke kleine verpakking voor de bovenste en onderste tanden, in totaal 21 kleine verpakkingen (42 tanden whitening strips). Comfortabel en hygiënisch.
 • 【Geldteruggarantie】Wij staan achter ons product. Je ontvangt direct een volledige terugbetaling als je niet tevreden bent.
UitverkoopBestseller Nr. 2

mysmile Tandenbleekset - Tandenbleker om zelf tanden te bleken met PAP+ formule - Zonder peroxide en verrijkt met natuurlijke ingrediënten - Teeth Whitening Kit tegen gele tanden - Vegan

 • Tandenbleekset met PAP+ formule - De tandenbleekset van mysmile is een effectieve whitening kit van hoge kwaliteit voor wittere tanden, ontwikkeld met de bewezen PAP+ formule. mysmile helpt onder bij verkleuringen door koffie, thee, roken, rode wijn en meer.
 • Alles in 1 set - Deze set bevat een blauw LED-licht, een bitje, PAP+ bleekgel, een voortgangskaart en een duidelijke handleiding zodat je direct aan de gang kunt met het bleken van je tanden. De bleekgel is gemaakt van PAP+, een veilig en effectief alternatief voor peroxide, dat geen vrije radicalen afgeeft tijdens het bleken.
 • Witte tanden in slechts 10 minuten - mysmile is een effectief programma om thuis je tanden te bleken. In korte sessies van 10 minuten kun je je tanden tot wel 8 tinten witter maken.
 • Hoge kwaliteit - Deze set om thuis je tanden te bleken voldoet aan strenge Europese regelgeving en bevat alleen gecontroleerde en geteste ingrediënten.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. Onze PAP+ formules zijn bewezen effectief tegen verkleurde tanden en tandvlekken.
Bestseller Nr. 3

Uniquesmile Tanden bleken strips - bleken van tanden - vrij van peroxide - tanden bleken innovatieve formule met natuurlijke ingrediënten (voordeelset 40 stuks)

 • WHITENING STRIPS ZONDER PEROXIDE - Onze innovatieve formule is bedoeld voor een effectief bleken van de tanden. Beleef duurzame resultaten met een gegarandeerde witmaking van ten minste 3 nuances.
 • 100% biologische kokosolie, zalfeolie en zout uit de dode zee: profiteer van ons 2-in-1 effect. Verwen je tanden met natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten. Het resultaat: witte en gezonde tanden
 • Antislip 4D-verzegelingstechniek: het bleken van tanden was nog nooit zo eenvoudig. Geniet van een stressvrij gebruik zonder ongewenst verschuiven. Ze kunnen probleemloos worden verwijderd
 • Geteste en uitstekend - vertrouw op de kwaliteit en veiligheid van een door de apotheek en Dermatest getest product.
 • Geld terug belofte: wij staan achter ons product en bieden je een 100% tevredenheidsgarantie. Risicovrij testen
Bestseller Nr. 4

Venus Visage Tandenbleekpen (2 pennen), meer dan 20 toepassingen, effectief, pijnloos, geen gevoeligheid, reisvriendelijk, gemakkelijk te gebruiken, mooie witte glimlach, natuurlijke muntsmaak (munt)

 • ⭐ Tandenbleekpen - Venus Visage Professional Teeth Whitening Pen bevat carbamideperoxide, een veilige vorm van peroxide die snel jarenlange vlekken kan verwijderen die zijn ontstaan bij het nuttigen van koffie, thee, wijn, roken, frisdrank en meer.
 • ⭐ Hoogwaardig en effectief: onze gelpen voor het bleken van tanden gebruikt alleen de beste ingrediënten en zorgt voor snelle resultaten bij het bleken van tanden met slechts 30 seconden dagelijkse toepassing. Deze pen voor het bleken van tanden kan meer dan 20 keer worden gebruikt en kan uw tanden bij achtereenvolgens gebruik 4-8 tinten witter maken.
 • ⭐ Handig en reisvriendelijk - In tegenstelling tot andere producten en kits voor het bleken van tanden, zijn onze pennen voor het bleken van tanden zo compact en gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen. Snel, gemakkelijk en handig, stop ze in je tas of handschoenenkastje en zorg ervoor dat je er een bij de hand hebt voor alle gelegenheden.
 • ⭐ Nauwkeurige targeting - Met een fijne en gerichte puntborstel kan de bleekgel nauwkeurig op de specifieke gebieden van uw tanden worden aangebracht. Zorg ervoor dat elk zichtbaar deel van je glimlach wit is!
 • ⭐ Waarom kiezen voor Venus Visage - sla deze tandenbleekpennen in om te delen met vrienden en familie - ze zijn geweldige verjaardags-, vakantie- en jubileumgeschenken! Wees gerust, als er problemen zijn met ons product, sturen we u onmiddellijk een ander product.
Bestseller Nr. 5

Welteayo Bleaching Tanden voor thuis, set met 5 tandblekende gel en 10 witte strepen, witte tanden, tegen gele tanden, rookvlekken, zwarte tanden

 • Led-lichttandenverlichtingsset - Geniet met onze led-tandbleekoplossing in slechts 10 minuten van een wittere, stralende glimlach. Gebruik onze whitening-gelspuiten en de speciale tandrail om je glimlach direct te verbeteren.
 • Wittere tanden na de eerste toepassing: na het gebruik van deze tandenbleekset met ledverlichting zie je al na het eerste gebruik merkbare resultaten. Breng de tandbleekmiddel-mondspalk slechts 10 minuten per dag aan om vlekken van koffie, limonade, wijn, roken en suikerhoudende levensmiddelen te verwijderen.
 • Batterijen voor ledlicht inbegrepen: ons led-activeringslicht wordt geleverd met eigen batterijen, zodat je deze vlekverwijderingsset direct na ontvangst kunt gebruiken. Pak hem op reis in je tas, handtas of rugzak.
 • Gebruikshandleiding en kleurdraad voor tanden: als je bang bent dat je niet weet hoe je deze tandbleekmaker met snelle resultaten kunt gebruiken, kun je de handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) en de handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) en de handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) bekijken die bij dit product worden meegeleverd. Volg de instructies stap voor stap om de glimlach te krijgen die je altijd al wilde.
 • GEMAAKT IN DOOR DE FDA GEREGISTREERDE INSTALLATIES: Wees er zeker van dat deze tandenbleekset met remineraliserende gel is vervaardigd in door de FDA geregistreerde faciliteiten. Geniet in alle rust van onze tandenbleekset voor thuis.
Bestseller Nr. 6

Ualans Tandbleekset, professionele tandenbleekset, met 32 x blauwe en rode lamp, 3 bleekgels, rustgevende gel, zonder gevoeligheid, witte tanden thuis in 10 minuten

 • 【💎 Tanden bleken in 1 week】: zeer efficiënte tandenbleekset met 32 lampkralen (het aantal is 6 keer hoger dan andere producten), het tandbleekeffect is verdubbeld en sneller dan het gebruik van alleen tandbleekgel. Gebruik eenmaal per dag gedurende 10 minuten elke keer gedurende 1 week om de resultaten te zien, je te helpen afscheid te nemen van vlekken van koffie, wijn, thee of rook en toon een zelfverzekerde glimlach!
 • 【💎 2 bleekmodi】: in tegenstelling tot puur blauw licht heeft ons blauwpaarse licht een hoge energie. Het is veel gemakkelijker om tandvlekken af te breken met een tandbleekgel om het whitening-effect van tanden te versnellen. De innovatieve rode lichtmodus helpt je om de gevoeligheid te verminderen tijdens het bleken van tanden. Beide modi garanderen je rustgevende resultaten terwijl je tanden witter maakt.
 • 【💎 Gevoeligheidsbleekgel】: de verbeterde PAP-formule, veilig en zacht, maakt het mogelijk om te genieten van een effectief en gevoelig wittandproces! Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om de consumptie van voedingsmiddelen te verminderen die uw tanden kunnen verkleuren tijdens het gebruik. Als de tanden gevoelig zijn, kun je de kalmerende gel na gebruik van de bleekgel 10 minuten op de tanden aanbrengen.
 • Eenvoudig te bedienen en tijd besparen: magnetisch opladen via USB, de tandenbleeklamp kan automatisch worden geabsorbeerd als hij zich in de buurt van de oplaadpoort bevindt, je hoeft de batterij niet te vervangen of de transparante plastic folie te verwijderen. Elke modus schakelt na 10 minuten gebruik automatisch uit, gewoon borstelen, aanbrengen en wachten, je kunt doen wat je wilt, zonder je zorgen te hoeven maken over de te lange tijd van het bleken van de tanden.
 • Hygiënisch en draagbaar: verticaal U-vormig ontwerp met een schone en hygiënische opbergdoos. Na gebruik kan het worden geplaatst zonder het bureau aan te raken of in de opbergdoos worden gelegd, lost het stofprobleem op dat je zorgen baart. Licht en draagbaar, stop hem gewoon in de handtas of koffer om de tanden altijd en overal gemakkelijk te bleken
Bestseller Nr. 7

Onlysmile tandenbleekset professioneel | Alles-in-één tandenbleekset voor witte tanden met onmiddellijk effect | Veilig pijnloos tanden bleken Tanden witter maken | Tanden bleek set

 • 🤩 𝐖𝐎𝐖 Effect: Snel zichtbaar resultaat voor een stralende lach en witte tanden. Tanden bleken - eenvoudig, snel en ongecompliceerd
 • 💫 Tanden bleken met 𝐃𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫 effect: zacht en snel je tanden witter maken dankzij het gepatenteerde 𝐃𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫 effect: de gel verwijdert alle verkleuringen van je tanden - of het nu gaat om wijn, nicotine, thee, rode wijn of koffie. Intensief eenvoudig tanden bleken zacht voor de tanden en het tandvlees.
 • 🇩🇪 Gel 𝐌𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐧 𝐆𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐲: Uniek 𝐆𝐞𝐥, ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland.
 • 💪 Draadloos bleeksysteem met de 𝐋𝐢-𝐈𝐨𝐧 oplaadbare batterij: dankzij de geïntegreerde oplaadbare batterij kunt u zich vrij bewegen met de tandheelkundige spalk tijdens het bleken van tanden en de tijd gebruiken zoals u dat wilt - of het nu gaat om tv kijken, werken op de pc of iets anders doen huishoudelijke taken.
 • 😁 Glimlach zelfverzekerd! De 𝐎𝐧𝐥𝐲𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞 𝐇𝐨𝐦𝐞𝐬𝐞𝐭 voor het bleken van tanden is een gecertificeerd product voor volledige gemoedsrust en witte tanden.
Bestseller Nr. 8

Tandenbleekkits Tandenbleek Strips Premium Whitening Strips, Witte Tanden met innovatieve formule, 28 Tanden Strips (14 Boven + 14 Onder)

 • ✅ ✅ Witte tanden thuis: bereik een wittere, helderdere glimlach in 7 dagen na slechts 30-60 minuten pijnloze behandeling thuis per dag, een betaalbaar, comfortabel en pijnloos alternatief dat werkt.
 • ✅✅ Tot 7 x lichtere tanden: Celakeety White Stripes combineren hoogwaardige tandbleekmiddelen om vlekken van wijn, koffie, frisdranken, levensmiddelen en roken te verwijderen.
 • ✅✅ Veilig emaille-ingrediënt: ons natuurlijke ingrediënt werkt perfect voor onze klanten met gevoelige tanden, zonder ze te irriteren. Tests bewijzen dat onze bleekstrips voor witte tanden veilig en effectief zijn.
 • ✅✅ Comfortabele en frisse mond --- met een milde en aangename muntsmaak passen de flinterdunne en zachte witte strepen zich goed aan je tanden aan en verfrissen ze na het bleken van de tanden.
 • ✅ ✅ 28 tandbleekstrips --- er zijn 14 kleine verzegelde zakjes voor het bleken van tanden, 2 bleekstrips in elke kleine verzegelde zak, een voor de bovenste tanden en een voor de onderste tanden. In totaal bevat het 28 witte strepen.
Bestseller Nr. 9

Tandenbleekstrips, 28 Tanden Strips, Tandbleek Strips, Witte tanden thuis, geavanceerde antisliptechnologie en muntsmaak

 • Bleaching strips voor witte tanden: verwijdert effectief vlekken op de tanden veroorzaakt door sigaretten, thee en wijn, witte strepen verlichten de tanden effectief, verbeteren je tanden voor een stralende glimlach.
 • Eenvoudig te gebruiken witte strips: je kunt een professionele tandenbleking in 20 tot 30 minuten in 3 stappen uitvoeren. De tandbleekstrips zijn zeer eenvoudig aan te brengen voor een moeiteloos stralende glimlach. tanden zelf lichter maken, tijd en geld besparen
 • Veilig ingrediënt whitening striptanden: onze witte strepen zijn perfect voor onze klanten met gevoelige tanden. De whitening strips-tests bewijzen dat tandbleking veilig en effectief is. Je kunt thuis veilig en comfortabel met verse munt werken om je mond op te frissen terwijl je je tanden lichter maakt.
 • 28 stuks tandenbleekmiddel, 14 dagen. Gebruik: 28 stuks witmakende strips bevat 14 witte strepen voor de bovenste tanden en 14 witte strepen voor de onderste tanden. Al na het eerste gebruik zul je het verschil in je glimlach merken.
Bestseller Nr. 10

EASY SMILE - Tandbleekset – met ledlamp 32 x – 3 bleekgels – snel en efficiënt bleken, verwijdert diepe vlekken – zonder peroxide, zonder gevaar voor tandglazuur

 • 🌟 Vind je vertrouwen in jezelf met de Easy SMILE professionele tandbleekset, je oplossing om stralende witte tanden te krijgen. Dankzij de werking van de gel geactiveerd door het ledlicht neem je afscheid van hardnekkige vlekken van wijn, koffie, eten of rook. Geniet van een professionele bleekervaring thuis
 • 🌟 Onze tandbleekset bevat een blauw led-lichtapparaat, een praktische oplader en drie pennen voor een gegarandeerd witter tand. Geniet in slechts enkele minuten van een stralende glimlach dankzij onze geavanceerde formule op basis van waterstofperoxide. Win vertrouwen met stralende witte tanden, nu verkrijgbaar
 • 🌟 Zeg vaarwel tegen herhaalde bezoeken aan de tandarts en kies voor onze professionele tandbleekset. Met onze gelset verwijder je hardnekkige vlekken en vind je bij elke glimlach stralende witte tanden. Onze set voldoet aan de strenge FDA-normen, garandeert een veilig en effectief gebruik van je tandglazuur
 • 🌟 Krijg een stralende glimlach met onze tandenbleekset, ontworpen voor koffie- en wijnliefhebbers die de witheid van hun tanden willen behouden. Onze tandenbleeksets zijn eenvoudig te bedienen en garanderen professionele resultaten bij elk gebruik
 • 🌟 Kies voor eenvoud met onze tandenbleekpennen, perfect voor snelle en eenvoudige aanpassingen. Met onze geavanceerde formule blijven je tanden wit en stralend, waar je ook bent. Zeg vaarwel tegen lelijke vlekken en toon met vertrouwen een schitterende glimlach
Bestseller Nr. 11

Tandenbleekset met actieve kool - 200 g activated charcoal poeder met gratis bamboe tandenborstel - Zonder schadelijke chemicaliën en 100% natuurlijk - Een tandenbleek product voor thuis - van mysmile

 • Een natuurlijke tandenbleker - Ons tandenbleekset bevat geactiveerde houtskool poeder om je tanden op een natuurlijke manier witter te maken. Ons houtskool poeder komt uit kokosnoten en is volledig natuurlijk en bevat geen peroxide. Met dit product kun je vlekken verwijderen die zijn veroorzaakt door thee, koffie, wijn of roken.
 • 200 gram actieve houtskool - Elk product bevat 200 gram geactiveerde houtskool en een gratis natuurlijke bamboe tandenborstel, zodat je gelijk aan de slag kan gaan! Daarnaast is ons poeder verrijkt met natriumpoeder, om de mond, tanden en tandvlees te beschermen tegen bacteriën. Ook bevat ons product pepermuntolie, voor een aangename en frisse geur.
 • Eenvoudig te gebruiken - Deze tandenbleekset is eenvoudig te gebruiken en veilig voor het glazuur en zorgt niet voor irritaties. Poets slechts twee keer per dag voor het beste resultaat.
 • Milieuvriendelijk - Naast het bleken van tanden is deze set ook goed voor het milieu! Het actieve poeder is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, de tandeborstel is composteerbaar en de hele verpakking is recyclebaar!
 • Professioneel thuis bleken - Bij mysmile hebben we de belofte om eersteklas tandproducten voor thuis te ontwikkelend die gemakkelijk te gebruiken zijn. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen chemische of schadelijke bleekmiddelen.
Bestseller Nr. 12

mysmile Whitening Tandpasta Tandenbleekset met bamboe tandenborstel - Natuurlijk thuis tanden bleken - Vrij van peroxide - Ideaal tegen vlekken - 2 x 60 ml en 2 bamboe tandenborstels

 • Whitening tandpasta set - Deze tandenbleekset met tandpasta en bamboe tandenborstels is ontworpen om 's ochtends en 's avonds je tanden te beschermen, het tandglazuurherstel te ondersteunen en je tanden witter te maken.
 • S ochtends en 's avonds poetsen - De mysmile whitening kit voor het bleken van tanden bevat een oplossing tegen tandvlekken en voor het versterken van tandglazuur. Onze kit bevat twee unieke tandpasta's. Een tandpasta voor het bleken en een tandpasta met actieve kool voor het verwijderen van verkleuringen. Zeg vaarwerl tegen gele tanden!
 • Geschikt voor gevoelige tanden - Onze tandpasta voor het bleken van tanden is geschikt voor zowel normale als gevoelige tanden. Onze tandpasta's voor het bleken van tanden bevatten geen fluoride of waterstofperoxide. Dit betekent dat onze natuurlijke tandenbleekset ook geschikt is voor gevoelige tanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - mysmile gebruikt uitsluitend in het laboratorium geteste ingrediënten om hoogwaardige producten te maken. We produceren volgens GMP-normen en controleren onze producten uitgebreid. We bieden je daarom graag een exclusieve niet-goed-geld-terug garantie van 90 dagen.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
Bestseller Nr. 13

Folocone-tandenbleekstrips, 28 strips Whitening-strips Veilig voor gevoelige tanden en beschermen tandenglazuur, tandenbleekmiddel. Handig voor thuis, op reis, verwijdert efficiënt hardnekkige vlekken

 • Sterk aanbevolen door tandartsen: Onze tandenbleekstrips bij Pro Teeth Whitening zijn samengesteld en aanbevolen door tandartsen en professionals. Specifiek ontworpen voor dagelijks gebruik, kan overal worden gebruikt zonder de spraak te beïnvloeden, biedt professionele tandenbleekresultaten, kan gemakkelijk thuis of op reis worden gebruikt, handig en betaalbaar.
 • Veilig voor gevoelige tanden en email: Gemaakt met een 100% natuurlijke en biologische formule met natriumchloriet, kokosolie en menthol, ondersteund door de wetenschap. Wat een verborgen verrassing! Ingrediënten voor het bleken van tanden zijn veilig voor het glazuur, wat zeer geschikt is voor klanten met gevoelige tanden en je mond en tanden niet stimuleert.
 • Snel effectief verwijderen van jaren vlekken: Onze tandenbleekstrips lossen tandverkleuringen snel en grondig op en maken gebruik van innovatieve tandenbleektechnologie. De bleekstrips combineren hoogwaardige tandenbleekmiddelen om hardnekkige oude tanden te verwijderen. Koffie-, wijn- en nicotinevlekken maken je tanden onmiddellijk helderder en glanzender met resultaat.
 • Snel en eenvoudig te gebruiken: Onze Premium Whitening Strip is zeer eenvoudig te gebruiken. Je hoeft slechts vier stappen te nemen, aan te brengen, te wachten en dan te onthullen. Voor gebruik moet je je tanden drogen. Maak geen contact met het tandvlees, maar bedek de tanden voldoende om een gelijkmatige witter resultaat te bereiken. Wacht 30-60 minuten (vermijd eten of drinken binnen deze tijd) en poets vervolgens de tanden om eventuele overgebleven resten te verwijderen. 28 stuks perfecte whiteningstrips, twee keer per dag.
 • - Wij doen er alles aan om je de beste innovatieve producten tegen redelijke prijzen te bieden. -
UitverkoopBestseller Nr. 15

Tandheelkundige gereedschapset tandenreinigingsset tandheelkundige tanden bleken Tandenbleekset Houd de mond fris!

 • 【 Smile with Confidence 】- Verwijder tandplak of tandsteen van uw tanden gemakkelijk met onze tandplak verwijderaar, zodat u kunt blijven pronken met die mooie parelwitte tanden aan uw vrienden of familieleden met trots
 • 【 Kwaliteit die duurt 】- Tanden reinigen plaque verwijdering tools zijn gemaakt van roestvrij staal chirurgische rang, waardoor ze zeer sterk en stevig, roestvrij, wat betekent dat je ze niet hoeft te vervangen elke keer dat u ze gebruikt, gewoon steriliseren
 • 【 Nooit meer verwondingen aan de mond 】- Dankzij het kruisvormige handvat op elk gereedschap van de tandenreinigingsset kunt u ze met vertrouwen vastpakken, zodat ze niet uit uw handen glijden en het risico op beschadiging van het tandvlees en verwondingen aan de mond wordt verminderd
 • 【 Mondhygiëne 】 Onze mondverzorgingsets hebben een beter bereik achterin de tanden en helpen bij het verwijderen van vlekken veroorzaakt door het drinken van thee en koffie, maar ook bij het losmaken van voedsel dat vastzit op moeilijk bereikbare plaatsen waar ragers niet bij kunnen
 • 【 Wat ontvangt u 】 - Tandheelkundige kit bevat 1 tandheelkundige spiegel, 1 dubbelzijdige scalar, 1 dubbelzijdige schuine punt tandsteen schraper, en 1 dubbelzijdige tandenstoker. Om het gereedschap te beschermen, zijn alle gereedschappen goed georganiseerd in een stevige zip-portemonnee

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste kit voor het bleken van tanden. De belangrijkste factor is hoe effectief de kit is bij het bleken van uw tanden.

De andere factoren waarmee u rekening moet houden, zijn de kosten, het gebruiksgemak en of het een garantie heeft.

U moet er ook voor zorgen dat het voldoende ingrediënten bevat voor uw behoeften en dat het veilig is om te gebruiken.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een goede tandenbleekset?

Een goede kit voor het bleken van tanden moet een tandpasta, een mondspoeling en een bleekpen bevatten. Een bleekpen wordt gebruikt om de bleekgel op uw tanden aan te brengen, terwijl u de mondspoeling kunt gebruiken om te spoelen nadat u klaar bent met poetsen.

De tandpasta is belangrijk omdat het helpt bij het reinigen en ook een omgeving creëert voor de gel om in te werken.

Wat zijn enkele van de meest populaire kits voor het bleken van tanden op de markt?

De meest populaire kits voor het bleken van tanden op de markt zijn Crest 3D White, Crest 3D White Luxe, Colgate Total Advanced Whitening en Colgate Total Advanced Whitening Plus.

Crest 3D White is een tandpasta die speciaal is ontworpen om tanden witter te maken met een specifieke formule die helpt bij het verwijderen van vlekken op het tandoppervlak.

Colgate Total Advanced Whitening is een tandpasta met een geavanceerde formule die helpt bij het verwijderen van vlekken van het oppervlak en onder de tandvleesrand.

Colgate Total Advanced Whitening Plus is een extra krachtige formule voor diegenen die snellere resultaten willen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een tandenbleekset?

Er zijn veel verschillende soorten tandenbleeksets op de markt. Enkele van de meest voorkomende zijn professionele bleekkits en kits voor thuisgebruik. Whitening-kits van professionele kwaliteit kunnen worden gebruikt in het kantoor van een tandarts, terwijl whitening-kits voor thuisgebruik thuis of op reis kunnen worden gebruikt.

Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een tandenbleekset is hoe vaak u deze wilt gebruiken. Als je je kit meer dan één keer per week wilt gebruiken, dan is een kit voor thuis het beste voor jou, omdat deze niet zoveel onderhoud vereist als een professionele kit. Als u uw tandenbleekmiddel slechts één of twee keer per week wilt gebruiken, dan is de aanschaf van een professionele kit ideaal voor u, omdat het maakt frequenter gebruik mogelijk en vereist niet dat u de andere componenten afzonderlijk aanschaft. Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een tandenbleekset is hoe vaak u deze wilt gebruiken. Als je je kit meer dan één keer per week wilt gebruiken, dan is een thuiskit het beste voor jou, omdat deze niet zoveel onderhoud vereist als een professionele kit.

Hoe vaak moet een persoon een tandenbleekset gebruiken?

Een persoon moet na elke drie maanden een kit voor het bleken van tanden gebruiken. Dit komt omdat het glazuur van de tanden dagelijks wordt herbouwd en het duurt drie maanden voordat dit proces is voltooid.

Wat zijn enkele van de bijwerkingen van het gebruik van een vrij verkrijgbare tandenbleekmiddel?

Het gebruik van vrij verkrijgbare tandenbleekmiddelen neemt in de Verenigde Staten toe, maar er is vastgesteld dat ze enkele bijwerkingen veroorzaken.

Sommige bijwerkingen van het gebruik van een vrij verkrijgbare tandenbleekmiddel kunnen gevoeligheid voor de zon, zweertjes in de mond of een verandering in tandkleur zijn. Bovendien kunnen sommige mensen een droge mond en keel ervaren.

Het bleken van tanden is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen die door Amerikanen worden uitgevoerd. Het gebruik van vrij verkrijgbare tandenbleekmiddelen is in slechts twee jaar met meer dan 50% toegenomen en veel Amerikanen wenden zich tot deze producten als een manier om sneller en gemakkelijker wittere tanden te krijgen dan een bezoek aan een tandartspraktijk. Er zijn echter enkele bijwerkingen die gepaard gaan met deze behandeling waarvan consumenten op de hoogte moeten zijn voordat ze beslissen of ze al dan niet.