Beste tandenbleekset van 2023 (TOP15)

De 15 beste tandenbleekset beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
mysmile tandenbleekset - Tandenbleker om zelf tanden te bleken met activated charcoal - Zonder peroxide en verrijkt met natuurlijke ingrediënten - Teeth Whitening Kit tegen gele tanden
 • Tandenbleekset met activated charcoal - De tandenbleekset van mysmile is een effectieve whitening kit van hoge kwaliteit voor wittere tanden. mysmile helpt onder bij verkleuringen door koffie, thee, roken, rode wijn en meer.
 • Alles in 1 set - Deze set bevat een blauw LED-licht, een bitje, activated charcoal bleekgel, een voortgangskaart en een duidelijke handleiding zodat je direct aan de gang kunt met het bleken van je tanden. De bleekgel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder activated charcoal en is 100% peroxidevrij.
 • Witte tanden in slechts 10 minuten - mysmile is een intensief 6-dagen programma om thuis je tanden te bleken.
 • Hoge kwaliteit - Deze set om thuis je tanden te bleken voldoet aan strenge Europese regelgeving en bevat alleen gecontroleerde en geteste ingrediënten.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
Bestseller Nr. 2
Tandenbleekset, Teeth Whitening Kit, tanden bleken, Home Tandverzorging Tanden Wit Kit met LED-lampje, Effectief om gele tanden, theevlekken te verbeteren
 • Tanden bleken: het kan uw gele tanden effectief verbeteren, waardoor u een zelfverzekerde en mooie glimlach krijgt. Helpt bij het verwijderen van hardnekkige vlekken veroorzaakt door thee, koffie, rode wijn, sigaretten, enz., vooral die van witte, geëmailleerde dranken. Het effect is significant na gebruik.
 • Tijdbesparend en efficiënt: wanneer u elke dag aan de telefoon speelt of een boek leest, hoeft u alleen de gel met de LED-bleeklamp te gebruiken en 10-20 minuten te wachten, waardoor u snel glanzende tanden en een zelfverzekerde glimlach krijgt.
 • Veilig en betaalbaar: er zijn geen dure bleekbehandelingen meer nodig. Onze kits zijn voorzien van voldoende gel voor thuiszorg. Veilig en eenvoudig in gebruik. U kunt uw vrije tijd gemakkelijk gebruiken om uw tanden thuis of op reis te bleken, waardoor u tijd en tandartskosten bespaart voor een bezoek aan de tandarts.
 • Bescherm uw tanden: het kan ook tanden witter maken en bacteriën in de mond verdrijven, waardoor de tanden worden gevoed en versterkt. De afneembare siliconen bak wordt gebruikt, de lampbuis en de bak zijn gescheiden, het is handiger om de bak na gebruik schoon te maken.
 • Home Bleaching Kit: 1x LED versnellingslicht, 2x tandenbleektrays, 10x bleekgels, 1x kleurenschaal, 1x handleiding. (Opmerking: verwijder de pakking onder de batterij voordat u de lamp gebruikt, zodat de lamp normaal kan werken.)
Bestseller Nr. 3
Meahite Tandbleekset voor witte tanden, effectieve tandbleekset zonder peroxide, professionele tandbleekmiddelen voor thuis
 • EEN TANDENBLEEKSET VAN PROFESSIONELE KWALITEIT - DE NIEUWE tandenbleekset van Meawhite : Uw tanden worden 2 tot 3 tinten witter met de Meawhite Kit van Plastimea. Deze kit bestaat uit een gel, 3 spuiten van 3ml zonder peroxide, een LED licht van hoge intensiteit en een ergonomisch mondstuk. Heel makkelijk thuis te gebruiken. In slechts 5 tot 10 dagen vindt u een stralende glimlach terug (10 minuten per dag gedurende 6 dagen). De resultaten zijn zichtbaar na het eerste gebruik.
 • COSMETICA VOOR THUIS - Tussen twee afspraken of tussen een sessie Netfix & Chill, heeft u maar 10 minuten nodig om voor uzelf te zorgen. Wat is beter dan een stralende glimlach als we straks geen maskers meer hoeven te dragen. Stuur ons uw foto’s voor & na !
 • LANGDURIGE DOELTREFFENDHEID - Verleng de effecten van de tandenbleekset met de Refill Meawhite. De refill is een aanvulling op de Meawhite Kit zodat u ten alle tijden een stralende glimlach kunt behouden. Wij stellen u een professioneel en kwalitatief resultaat voor, bij uw thuis, zonder risico. Uw tanden zullen witter, stralender en schoner zijn.
 • VEILIGHEID - De inhoud van de spuiten is ontwikkeld op een basis ZONDER peroxyde, conform de Europese richtlijnen, 100% veilig voor uw tanden ! Meawhite gebruikt enkel ingrediënten zonder enig gevaar voor uw glazuur.
 • PLASTIMEA - Plastimea biedt Do It Yourself oplossingen in een wereld van beauty & welzijn. Ons doel : producten van hoge kwaliteit voorstellen. Zoals in een beautycenter, maar voor bij je thuis, DIY. Zo spaar je tijd en geld !
Bestseller Nr. 4
ZWZNBL Tandbleekset met 28 (14 paar) whitening strips en 40 afzonderlijk verpakte flossers, duurzame formule met muntsmaak, verwijdert snel alle vlekken
 • Ingrediëntenveiligheid: Deze tandbleekpleister bevat geen irriterende, gevoelige formule en is ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige tanden. Uit tests blijkt dat dit product zeer veilig en effectief is.
 • Eenvoudig in gebruik: Gebruik geavanceerde afdichtingstechnologie om je tanden te vormen en antislip te houden. Poets je tanden voor gebruik om vuil uit je mond te verwijderen en droog de waterdruppels van je tanden. Plak het product op je tanden, wacht 30 minuten en trek het eraf. Bij regelmatig gebruik blijven je tanden stralend wit.
 • Handig in gebruik: De comfortabele en frisse flossers maken gebruik van een professionele afdichtingstechnologie, waardoor ze beter en steviger tussen de tanden blijven zitten. Je kunt ze gebruiken bij het televisie kijken, lezen, in de metro of tijdens het hardlopen, bij het trainen en werken en water drinken.
 • Tandbleekmiddel: Kan je tanden effectief bleken en reinigen; vlekken verwijderen die door thee, koffie, wijn of dagelijks gebrek aan aandacht voor de tandhygiëne worden veroorzaakt en thuis professionele tandbleekresultaten leveren om je glimlach een nieuwe look te geven
 • Inhoud verpakking: 28 stuks (14 paar) whitening strips; 40 stuks flossers (afzonderlijk verpakt).
Bestseller Nr. 5
mysmile Activated Charcoal poeder Tandenbleekset - Tanden bleken met natuurlijke houtskool - 100 gram + bamboe Tandenborstel - Thuis tanden bleken
 • Natuurlijke tandenbleekset - Deze combinatie van activated charcoal en bamboe tandenborstels heeft als doel de tanden op natuurlijke wijze witter te maken. Natuurlijk houtskool poeder uit kokosnoten kan vlekken aan het oppervlakte verwijderen die zijn veroorzaakt door thee, koffie, wijn en roken.
 • 100 gram houtskoolpoeder - mysmile houtskoolpoeder bevat 4 actieve ingrediënten, waarvan bekend is dat ze tanden op natuurlijke wijze witter maken. Houtskool poeder uit kokosnoten helpt vlekken op de tanden te verwijderen. Natriumpoeder beschermt de mond, tanden en tandvlees tegen bacteriën. Pepermuntolie geeft een aangename frisse smaak.
 • 2 bamboe tandenborstels - Elke verpakking bevat ook milieuvriendelijke bamboetandenborstels met antislip, composteerbare biologische bamboe en Binchotan houtskoolborstels zodat je het meeste uit deze teeth whitening set met kunt halen.
 • Milieuvriendelijk - Naast het bleken van tanden is deze set ook goed voor het milieu! Het actieve poeder is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, de borstel is composteerbaar en de hele verpakking is recyclebaar!
 • Professioneel thuis bleken - Bij mysmile hebben we de belofte om eersteklas tandprocuten voor thuis te ontwikkelend die gemakkelijk te gebruiken zijn. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen chemische of schadelijke bleekmiddelen.
Bestseller Nr. 6
mysmile Whitening Tandpasta Tandenbleekset met bamboe tandenborstel - Natuurlijk thuis tanden bleken - Vrij van peroxide - Ideaal tegen vlekken - 2 x 60 ml en 2 bamboe tandenborstels
 • Whitening tandpasta set - Deze tandenbleekset met tandpasta en bamboe tandenborstels is ontworpen om 's ochtends en 's avonds je tanden te beschermen, het tandglazuurherstel te ondersteunen en je tanden witter te maken.
 • S ochtends en 's avonds poetsen - De mysmile whitening kit voor het bleken van tanden bevat een oplossing tegen tandvlekken en voor het versterken van tandglazuur. Onze kit bevat twee unieke tandpasta's. Een tandpasta voor het bleken en een tandpasta met actieve kool voor het verwijderen van verkleuringen. Zeg vaarwerl tegen gele tanden!
 • Geschikt voor gevoelige tanden - Onze tandpasta voor het bleken van tanden is geschikt voor zowel normale als gevoelige tanden. Onze tandpasta's voor het bleken van tanden bevatten geen fluoride of waterstofperoxide. Dit betekent dat onze natuurlijke tandenbleekset ook geschikt is voor gevoelige tanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - mysmile gebruikt uitsluitend in het laboratorium geteste ingrediënten om hoogwaardige producten te maken. We produceren volgens GMP-normen en controleren onze producten uitgebreid. We bieden je daarom graag een exclusieve niet-goed-geld-terug garantie van 90 dagen.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
Bestseller Nr. 7
Tandenbleekset Smilekit – Geen Peroxide (0%) – Teeth Whitening - 100% Natuurlijk - Dierproefvrij & Vegan Friendly - Tandenbleker Smilekit – Tanden bleken – Professionele Tandenbleek met 3 Gelspuiten
 • Geen Peroxide (0%) – Teeth Whitening - 100% Natuurlijk - Dierproefvrij & Vegan Friendly - Tandenbleker Smilekit – Tanden bleken – Professionele Tandenbleek met 3 Gelspuiten
Bestseller Nr. 8
Onuge Bright White Teeth Whitening Strips – bleekstrips voor tandbleken – zonder peroxide – 56 strips voor 28 dagen
 • In slechts enkele dagen een glanzend tandwit: de Onuge White-strips verwijderen betrouwbaar verkleuringen van koffie, thee en nicotine en zorgen zo voor een stralende glimlach
 • Dankzij de Dry-Gel-formule en No-Slip-technologie kleven de strips veilig op de tanden en wordt de bleekgel niet door het speeksel voortijdig opgelost, voor een verbeterd toepassingsresultaat
 • Effectieve tandheelkundige witmaking zonder waterstofperoxide: de werkzame stof natriumchloriet van de tandstrips splitst afgelegde kleurmoleculen af en lost ze uit het glazuur
 • De tandenbleekset voor thuis: dankzij het express-gebruik moeten de strips dagelijks slechts één uur worden gedragen – voor zichtbaar wittere tanden in een paar dagen
 • Inhoud: 56 x tandenbleekstrips voor 28 dagen (28 boven, 28 onder), 1 x kleurenschaal, 1 x bijpakbriefje, voor dagelijks tandenbleken, zonder peroxide, met verse muntsmaak, veganistisch
UitverkoopBestseller Nr. 9
Tandenbleekset - 14-delige Tandenbleekstrips, Koffierookvlekken Verwijderen, Ademverfrisser, Geen Peroxide, Fluoridevrij, Tanden Witter Maken, voor Volwassenen en Kinderen
 • Maak je tanden witter zonder het pijn te doen, help tandvlekken, tandplak en gele tanden te verwijderen.
 • De gel is droog en niet plakkerig, maar kan bij contact met de tanden hechtkracht produceren.
 • Kan effectief koffievlekken, wijnvlekken, exogene tandvlekken of milde fluorose verwijderen.
 • De gellaag kan aan de tanden worden bevestigd, valt niet gemakkelijk af, waardoor de tanden effectief worden verlicht.
 • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw gebitsproblemen en kunt vol vertrouwen glimlachen.
Bestseller Nr. 10
Pure Luxure Tanden Bleken Kit | Professionele Tanden Bleken Strips | 28 Teeth Whitening Strips | Wittere Tanden | Zonder Peroxide | Tanden Bleken (Teeth Whitening Kit, 18)
 • ✨ 𝐏𝐄𝐑𝐎𝐗𝐈𝐃𝐄 𝐕𝐑𝐈𝐉 - De Pure Luxure Teeth Whitening kit is makkelijk in gebruik en voldoen aan de strenge eisen van de Europese wetgeving. De Pure Luxure Teeth Whitening kit is dus gegarandeerd niet schadelijk voor je tanden, tandvlees of mondhygiëne. Je tanden bleken was nog nooit zo makkelijk. En er komt geen tandarts of dure facings aan te pas. Met de Pure Luxure Teeth Whitening kit kan dit gewoon vanuit huis.
 • ✨ 𝐌𝐀𝐊𝐊𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊 𝐄𝐍 𝐒𝐍𝐄𝐋 - Makkelijk en snel wat wil je nog meer? In maar liefst 3 korte stappen kan jouw avontuur beginnen. Tanden bleken was nog nooit zo makkelijk en dit allemaal gewoon vanuit huis. De kit is uitgerust met alle benodigdheden voor een stralend gebit in maar liefst 7 dagen.
 • ✨ 𝐙𝐈𝐂𝐇𝐓𝐁𝐀𝐀𝐑 𝐑𝐄𝐒𝐔𝐋𝐓𝐀𝐀𝐓 - Na de eerste behandeling zal het verschil al zichtbaar zijn. Door de aanpasbare standen op de Pure Luxure Teeth Whitening kit kan jij zelf kiezen hoe wit je tanden worden. Er zitten 5 verschillende LED -standen op waarmee jij je eigen gebit vorm kan geven. Het eerste resultaat is na 30 minuten zichtbaar maar na 7 dagen zul je een groot verschil zien in de kleur van je tanden.
 • ✨ 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐔𝐌 𝐊𝐖𝐀𝐋𝐈𝐓𝐄𝐈𝐓- PURE LUXURE Teeth Whitening Strips hebben de beste kwaliteit Houtskool en kokosolie die uw tanden tot 13 tinten witter maakt. 100% natuurlijk materiaal en gemakkelijk afwasbaar. In de verpakking vindt u een handleiding, een kleurengids en tips en trucs om uw tanden witter te maken.
 • ✨ 𝐃É 𝐏𝐮𝐫𝐞 𝐋𝐮𝐱𝐮𝐫𝐞 𝐆𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞 - Wij staan achter onze producten en hun kwaliteit. Daarom gaan wij ervan uit dat u tevreden bent. Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Geen zorgen, wij bieden een 30 dagen niet goed geld terug garantie en een 100% tevredenheidsgarantie. Heeft u vragen over een bepaald product of bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? Neem dan gerust contact met ons op en we vinden samen een passende oplossing!
Bestseller Nr. 11
Tanden Strips, Tandbleek Strips, knoaia Tandenbleekstrips Witte tanden thuis, geavanceerde antisliptechnologie en muntsmaak
 • Verwijder snel alle tandvlekken: onze tandenbleekstrips verwijderen vlekken van koffie, thee, wijn, tabak en frisdranken met 2 tot 3 toepassingen in 30 minuten.
 • Veilig ingrediënt: Onze White Stripes werken perfect voor onze klanten met gevoelige tanden. De Whitening Strips-testen bewijzen dat het bleken van tanden veilig en effectief is.
 • Professionele afdichtingstechnologie: Knoaia White Stripes tanden bleken met NO-SLIP technologie, de White Stripes hechten nu beter en steviger aan de tanden, ze passen zich perfect aan de individuele tanden aan. Je kunt rennen, sporten, werken en water drinken terwijl je de witte strepen draagt
 • Eenvoudig te gebruiken tanden bleken: U kunt in slechts 30 minuten in 3 stappen een professionele tanden bleken. De tandenbleekstrips zijn heel gemakkelijk in gebruik voor een moeiteloos stralende glimlach.
 • 18 stuks Professioneel tanden bleken 9 dagen Toepassingen: 9 pakjes Whitening Strips - 9 pakjes White Stripes voor de boventanden en 9 pakjes White Stripes voor de ondertanden Al na de eerste toepassing merkt u het verschil in uw glimlach. Bespaar tijd en geld voor wittere tanden
UitverkoopBestseller Nr. 12
iWhite Instant Teeth Whitening Kit - Professioneel Witmaken van Tanden voor Maximaal 8 Tinten Witter – Snelle en Effectieve Resultaten – Actieve Vlekverwijdering - Tandversterking - 10x Trays
 • ✤ PROFESSIONELE RESULTATEN THUIS – iWhite Instant Teeth Whitening Kit maakt gebruik van unieke tandenbleektechnologie om de tanden snel tot 8 tinten witter te bleken, de tandstructuur te versterken en vlekken actief te verwijderen. De revolutionaire whitening gel is bewezen veilig en direct effectief. We raden aan om onze kit te gebruiken naast onze whitening-tandpasta's en sonische tandenborstel, voor de meest effectieve whitening-resultaten voor een stralende glimlach.
 • ✤ WHITENING EFFECT – De witte, bioactieve kristallen die worden gebruikt in combinatie met sterke filmvormende polymere middelen, fixeren de kristallen fysiek op het beoogde tandoppervlak, wat leidt tot een optisch witmakend effect. Deze FCC-technologie wordt versterkt door ons innovatieve niet-waterstofperoxide tandenbleekmiddel: PAP.
 • ✤ WHITENING TECHNOLOGY – Onderdeel van de iWhite Instant tandenbleektechnologie is PAP; Phthalimidoperoxycaproic Acid. PAP is een gepatenteerd ingrediënt dat tandverkleuringen aanpakt en de vlekken op het glazuur voorzichtig en effectief oplost, wat resulteert in effectieve wittere tanden en verwijdering van vlekken. PAP remt ook de groei van mondbacteriën, voorkomt tandplak en zorgt voor een wittere, helderdere glimlach zonder tand- of tandvleesschade.
 • ✤ KLINISCH BEWEZEN TOT 8 TINTEN WITTER – iWhite is volledig veilig in gebruik en bevat klinisch bewezen ingrediënten; het is 100% waterstofperoxidevrij en veroorzaakt dus geen bijwerkingen na gebruik. De set bevat 10 voorgevulde trays (one size fits all) die zowel de voor- als de achterkant van de tanden bleken. Klinisch onderzoek toont aan dat je tot 8 tinten witter kunt krijgen in slechts 20 minuten! De Instant Kit vermindert vlekken & maakt je tanden witter voor een mooie, stralende glimlach.
 • ✤ WAAROM IWHITE? - iWhite is een gevestigd merk dat door klanten wereldwijd wordt vertrouwd en in bijna 50 landen beschikbaar is. Het werd ontwikkeld en wordt wereldwijd op de markt gebracht door de fabrikant Sylphar. iWhite Instant Teeth Whitening brengt sinds 2008 een reeks revolutionaire whitening-producten op de markt om uw tanden witter te maken en vlekken op tanden te verwijderen. Alle iWhite-producten zijn waterstofperoxidevrij, klinisch getest, 100% veilig en gemakkelijk te gebruiken.
Bestseller Nr. 13
Ecodenta Tandpasta Geactiveerde Houtskool Tanden - Whitening Toothpaste Activated Charcoal- Natuurlijke Zwarte Tandplak Verwijdering Fluoridevrije 2x100ml
 • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Deze tandpasta bevat zelfs *98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
 • ACTIEVE INGREDIËNTEN: Zwarte houtskool staat bekend om zijn zuiverende en witmakende functies. Teavigo is een extract van groene thee dat anti-plaque, anti-cariës, anti-gingivitis en anti-slechte adem eigenschappen heeft.
 • FUNCTIES: reinigt de tanden, maakt de tanden op natuurlijke wijze witter, verwijdert met succes tandplak en heeft een uiterst langdurig fris effect.
 • VERTROUWBAAR. Goedgekeurd door tandartsen; Veganistisch vriendelijk.
 • FLUORIDE VRIJ.
Bestseller Nr. 14
Tandenbleker Premium - Glory of White - Professionele Tandenbleekset - Wittere Tanden - Tanden Bleken - Teeth Whitening - Zonder Peroxide
 • ✅ Witte tanden in 30 minuten
 • ✅ Geen gevoelige tanden of schade aan het gebit
 • ✅ Peroxidevrij & Gebruiksvriendelijk
 • ✅ Verbeterde formule voor snel resultaat
 • ✅ Draagt bij aan een gezonde mondhygiëne
Bestseller Nr. 15
Maybeaux BP29001-WHEDE-50001DEVC-1 Tanden bleaching set voor het bleken van tanden, professionele whitening kit voor thuis,blauw + Wit
 • Snelle tandbleking: onze tandenbleekset levert snelle en zichtbare resultaten met een behandeling van 10 minuten. Voer de behandeling eenmaal per dag uit, je tanden worden binnen 2-3 weken ongeveer 4-8 nuances helderder. Dit is te danken aan onze innovatieve 24 power-leds.
 • Altijd en overal inzetbaar: geen batterijen nodig. Met de meegeleverde 3 adapters (iOS/USB/type-C) kan onze tanden bleaching set compatibel zijn met verschillende soorten mobiele apparaten.
 • Professionele tanden bleaching set: deze tandenbleekset voor tandverzorging bevat alles wat je voor een uitgebreide bleekervaring nodig hebt, inclusief: 24 led-mondrails, 3 tanden bleekgel, tandkleurenschaal en 3 adapters.
 • Bescherm je tanden en tandvlees: deze tandenbleekset is ontwikkeld met het oog op je comfort en is 100% veilig voor je glazuur. De speciale gelformule voor het bleken van tanden behandelt je tanden voorzichtig en veroorzaakt geen gevoeligheid
 • Houd een heldere glimlach vast: gebruik deze tanden bleekset 2-3 weken lang zoals aangegeven om een geweldig resultaat te bereiken. Als je niet tevreden bent met het resultaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste kit voor het bleken van tanden. De belangrijkste factor is hoe effectief de kit is bij het bleken van uw tanden.

De andere factoren waarmee u rekening moet houden, zijn de kosten, het gebruiksgemak en of het een garantie heeft.

U moet er ook voor zorgen dat het voldoende ingrediënten bevat voor uw behoeften en dat het veilig is om te gebruiken.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een goede tandenbleekset?

Een goede kit voor het bleken van tanden moet een tandpasta, een mondspoeling en een bleekpen bevatten. Een bleekpen wordt gebruikt om de bleekgel op uw tanden aan te brengen, terwijl u de mondspoeling kunt gebruiken om te spoelen nadat u klaar bent met poetsen.

De tandpasta is belangrijk omdat het helpt bij het reinigen en ook een omgeving creëert voor de gel om in te werken.

Wat zijn enkele van de meest populaire kits voor het bleken van tanden op de markt?

De meest populaire kits voor het bleken van tanden op de markt zijn Crest 3D White, Crest 3D White Luxe, Colgate Total Advanced Whitening en Colgate Total Advanced Whitening Plus.

Crest 3D White is een tandpasta die speciaal is ontworpen om tanden witter te maken met een specifieke formule die helpt bij het verwijderen van vlekken op het tandoppervlak.

Colgate Total Advanced Whitening is een tandpasta met een geavanceerde formule die helpt bij het verwijderen van vlekken van het oppervlak en onder de tandvleesrand.

Colgate Total Advanced Whitening Plus is een extra krachtige formule voor diegenen die snellere resultaten willen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een tandenbleekset?

Er zijn veel verschillende soorten tandenbleeksets op de markt. Enkele van de meest voorkomende zijn professionele bleekkits en kits voor thuisgebruik. Whitening-kits van professionele kwaliteit kunnen worden gebruikt in het kantoor van een tandarts, terwijl whitening-kits voor thuisgebruik thuis of op reis kunnen worden gebruikt.

Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een tandenbleekset is hoe vaak u deze wilt gebruiken. Als je je kit meer dan één keer per week wilt gebruiken, dan is een kit voor thuis het beste voor jou, omdat deze niet zoveel onderhoud vereist als een professionele kit. Als u uw tandenbleekmiddel slechts één of twee keer per week wilt gebruiken, dan is de aanschaf van een professionele kit ideaal voor u, omdat het maakt frequenter gebruik mogelijk en vereist niet dat u de andere componenten afzonderlijk aanschaft. Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een tandenbleekset is hoe vaak u deze wilt gebruiken. Als je je kit meer dan één keer per week wilt gebruiken, dan is een thuiskit het beste voor jou, omdat deze niet zoveel onderhoud vereist als een professionele kit.

Hoe vaak moet een persoon een tandenbleekset gebruiken?

Een persoon moet na elke drie maanden een kit voor het bleken van tanden gebruiken. Dit komt omdat het glazuur van de tanden dagelijks wordt herbouwd en het duurt drie maanden voordat dit proces is voltooid.

Wat zijn enkele van de bijwerkingen van het gebruik van een vrij verkrijgbare tandenbleekmiddel?

Het gebruik van vrij verkrijgbare tandenbleekmiddelen neemt in de Verenigde Staten toe, maar er is vastgesteld dat ze enkele bijwerkingen veroorzaken.

Sommige bijwerkingen van het gebruik van een vrij verkrijgbare tandenbleekmiddel kunnen gevoeligheid voor de zon, zweertjes in de mond of een verandering in tandkleur zijn. Bovendien kunnen sommige mensen een droge mond en keel ervaren.

Het bleken van tanden is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen die door Amerikanen worden uitgevoerd. Het gebruik van vrij verkrijgbare tandenbleekmiddelen is in slechts twee jaar met meer dan 50% toegenomen en veel Amerikanen wenden zich tot deze producten als een manier om sneller en gemakkelijker wittere tanden te krijgen dan een bezoek aan een tandartspraktijk. Er zijn echter enkele bijwerkingen die gepaard gaan met deze behandeling waarvan consumenten op de hoogte moeten zijn voordat ze beslissen of ze al dan niet.