Beste tandenbleekset van 2023 (TOP15)

De 15 beste tandenbleekset beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

mysmile Tandenbleekset - Tandenbleker om zelf tanden te bleken met PAP+ formule - Zonder peroxide en verrijkt met natuurlijke ingrediënten - Teeth Whitening Kit tegen gele tanden - Vegan

 • Tandenbleekset met PAP+ formule - De tandenbleekset van mysmile is een effectieve whitening kit van hoge kwaliteit voor wittere tanden, ontwikkeld met de bewezen PAP+ formule. mysmile helpt onder bij verkleuringen door koffie, thee, roken, rode wijn en meer.
 • Alles in 1 set - Deze set bevat een blauw LED-licht, een bitje, PAP+ bleekgel, een voortgangskaart en een duidelijke handleiding zodat je direct aan de gang kunt met het bleken van je tanden. De bleekgel is gemaakt van PAP+, een veilig en effectief alternatief voor peroxide, dat geen vrije radicalen afgeeft tijdens het bleken.
 • Witte tanden in slechts 10 minuten - mysmile is een effectief programma om thuis je tanden te bleken. In korte sessies van 10 minuten kun je je tanden tot wel 8 tinten witter maken.
 • Hoge kwaliteit - Deze set om thuis je tanden te bleken voldoet aan strenge Europese regelgeving en bevat alleen gecontroleerde en geteste ingrediënten.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. Onze PAP+ formules zijn bewezen effectief tegen verkleurde tanden en tandvlekken.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Tandenbleekkits Tandenbleekstrips, 56 Tanden Strips - 28 Whitening-behandelingen, Celakeety Tandbleek Strips voor gevoelige tanden, helpt bij het verwijderen van roken/koffie/frisdrank/wijnvlekken

 • 【Strips voor het bleken van tanden】: gebruik innovatieve technologie voor het bleken van tanden met reactieve zuurstof. Verwijder effectief jarenlange hardnekkige koffie-, wijn- en rookgerelateerde tandvlekken. Maak je glimlach meteen helderder! (28 stuks: elke zak met 2 strips, in totaal 56 strips).
 • 【Sterke plakstrips】: Door gebruik te maken van een sterk plakkerige formule kunnen de strips zich aan je tanden hechten. Laat je sporten, praten en zelfs water drinken terwijl je je tanden bleekt.
 • 【Snel en gemakkelijk bleken】: breng het gewoon aan op je tanden, wacht 30 minuten en onthul het dan. Wittere tanden zijn in slechts één keer te gebruiken zichtbaar. Consistent gebruik van de kit zorgt ervoor dat je tanden glanzend wit blijven.
 • 【Comfortabel en fris】: wordt geleverd met een milde en aangename muntsmaak, de ultradunne en zachte strips passen goed bij je tanden. Je kunt hem gebruiken om tv te kijken, een boek te lezen, de metro te nemen, enz. Wanneer je maar wilt.
 • 【Wat je krijgt】: 28 paar strips voor het bleken van tanden, een handleiding voor het bleken van tanden, een gebruikershandleiding en een verantwoorde service na verkoop. In totaal zijn 56 artikelen voldoende voor 28 dagelijkse toepassingen.
Bestseller Nr. 3

Uniquesmile Whitening Strips voor het bleken van tanden - vrij van peroxide - innovatieve formule met natuurlijke ingrediënten (voordeelset 40 stuks)

 • Innovatieve formule zonder peroxide – voor een effectieve tanden bleken dient onze innovatieve formule. Ervaar duurzame resultaten met een gegarandeerde verlichting van ten minste 3 nuances.
 • 100% biologische kokosolie, zoutolie en zout uit de Dode Zee. Profiteer van ons 2-in-1 effect. Verwen je tanden met natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten. Het resultaat: witte en gezonde tanden
 • Antislip 4D-verzegelingstechnologie: het bleken van tanden was nog nooit zo eenvoudig. Geniet van een stressvrij gebruik zonder ongewenst wegglijden. Ze kunnen probleemloos worden verwijderd
 • Getest, getest en uitstekend – vertrouw op de kwaliteit en veiligheid van een door de apotheek en dermatest getest product.
 • Geld-terug-belofte: wij staan achter ons product en bieden je een 100% tevredenheidsgarantie. Risicovrij testen
Bestseller Nr. 4

Tandenbleekkits Tandenbleek Strips Premium Whitening Strips, Witte Tanden met innovatieve formule, 28 Tanden Strips (14 Boven + 14 Onder)

 • ✅ ✅ Witte tanden thuis: bereik een wittere, helderdere glimlach in 7 dagen na slechts 30-60 minuten pijnloze behandeling thuis per dag, een betaalbaar, comfortabel en pijnloos alternatief dat werkt.
 • ✅✅ Tot 7 x lichtere tanden: Celakeety White Stripes combineren hoogwaardige tandbleekmiddelen om vlekken van wijn, koffie, frisdranken, levensmiddelen en roken te verwijderen.
 • ✅✅ Veilig emaille-ingrediënt: ons natuurlijke ingrediënt werkt perfect voor onze klanten met gevoelige tanden, zonder ze te irriteren. Tests bewijzen dat onze bleekstrips voor witte tanden veilig en effectief zijn.
 • ✅✅ Comfortabele en frisse mond --- met een milde en aangename muntsmaak passen de flinterdunne en zachte witte strepen zich goed aan je tanden aan en verfrissen ze na het bleken van de tanden.
 • ✅ ✅ 28 tandbleekstrips --- er zijn 14 kleine verzegelde zakjes voor het bleken van tanden, 2 bleekstrips in elke kleine verzegelde zak, een voor de bovenste tanden en een voor de onderste tanden. In totaal bevat het 28 witte strepen.
Bestseller Nr. 5

Tanden Strips met Actieve Kool - 28 Tanden Bleken Strips (14 Boven + 14 Onder) - Snelwerkende Tandenbleekset Geformuleerd door Britse Tandartsen voor Pro Teeth Whitening Co.

 • ✦ PREMIUM TANDHEELKUNDIGE TANDENWITTE STRIPS - Bevat actieve kool voor professionele resultaten in het comfort van uw eigen huis. Breng de strips eenvoudig 30 minuten aan op droge tanden, na slechts één keer gebruik kunt u de snelle resultaten opmerken voor een stralende, witte glimlach!
 • ✦ EENVOUDIGE TOEPASSING - Onze strips voor het bleken van tanden kunnen gemakkelijk en gelijkmatig op de tanden worden aangebracht, wat betekent dat u natuurlijk ogende bleekresultaten zult zien (voor het beste resultaat raden we u aan uw tanden direct na gebruik te poetsen om eventuele houtskoolresten te verwijderen).
 • ✦ 14-DAGEN VOORRAAD / 28 STRIPS - Onze speciaal samengestelde strips verwijderen vlekken en verkleuring van uw tanden die worden veroorzaakt door roken of het drinken van thee, koffie, suikerhoudende dranken, rode wijn. Een verpakking biedt u 14 dagen voorraad voor boven- en ondertanden. Onze premium strips voor het bleken van tanden fungeren als het beste alternatief voor het bleken van tanden voor Crest Whitening Strips en Crest 3D Whitening Strips.
 • ✦ VRIJ VAN PEROXIDE EN FLUORIDE - Pro Teeth Whitening Co. geactiveerde houtskoolstrips verwijderen vlekken van het oppervlak van uw tanden zonder het glazuur te beschadigen. Ze zijn 100% vrij van peroxide of fluoride en werken ook goed voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees.
 • ✦ PRO TEETH WHITENING CO. - Ons product is samengesteld door tandartsen in het VK en wordt verpakt in het VK om een ​​constante hoge kwaliteit te garanderen. U kunt met volledig vertrouwen kopen bij Pro Teeth Whitening Co. - een vertrouwd Brits merk sinds 2015.
Bestseller Nr. 6

Tandenbleekstrips, 28 Tanden Strips, Tandbleek Strips, Witte tanden thuis, geavanceerde antisliptechnologie en muntsmaak

 • Bleaching strips voor witte tanden: verwijdert effectief vlekken op de tanden veroorzaakt door sigaretten, thee en wijn, witte strepen verlichten de tanden effectief, verbeteren je tanden voor een stralende glimlach.
 • Eenvoudig te gebruiken witte strips: je kunt een professionele tandenbleking in 20 tot 30 minuten in 3 stappen uitvoeren. De tandbleekstrips zijn zeer eenvoudig aan te brengen voor een moeiteloos stralende glimlach. tanden zelf lichter maken, tijd en geld besparen
 • Veilig ingrediënt whitening striptanden: onze witte strepen zijn perfect voor onze klanten met gevoelige tanden. De whitening strips-tests bewijzen dat tandbleking veilig en effectief is. Je kunt thuis veilig en comfortabel met verse munt werken om je mond op te frissen terwijl je je tanden lichter maakt.
 • 28 stuks tandenbleekmiddel, 14 dagen. Gebruik: 28 stuks witmakende strips bevat 14 witte strepen voor de bovenste tanden en 14 witte strepen voor de onderste tanden. Al na het eerste gebruik zul je het verschil in je glimlach merken.
Bestseller Nr. 7

Tandenbleekkits Supreme Teeth Whitening Strips: Tandenbleekset 42 Tandenbleek Strips - 21 whitening sessies, Vinmal tandbleek strips voor witte tanden thuis, niet-gevoelige formule met muntsmaak

 • Bleken tanden thuis: bij het aanbrengen op je tanden hecht elke tandbleekstrip stevig aan het tandoppervlak en geeft de werkzame stoffen af in de tandstructuur om een snelle bleekheid mogelijk te maken. Onze tandbleekmiddelen zijn klinisch effectief en veilig voor het witmaken van tanden. Tot 3 nuances wit in slechts 7 toepassingen
 • Verwijdert jarenlang tandvlekken: maak je glimlach tot 8 x stralender met onze professionele bleekstrips. Verwijder zelfs de meest hardnekkige vlekken veroorzaakt door koffie, wijn en nicotinevlekken en laat een aangenaam mentholgevoel in de mond achter.
 • Veilig en effectief: 100% veilig en mild voor tandvlees en glazuur. Zeg vaarwel tegen pijn en gevoeligheid met onze door tandartsen ontwikkelde strips die je tanden beschermen en lichter maken. Met onze tandbleekstrips kun je heel eenvoudig in slechts 30 minuten per dag een stralender, zelfverzekerder glimlach bereiken.
 • Geavanceerde antisliptechnologie en onafhankelijke kleine verpakking: geniet van een stressvrij gebruik zonder ongewenst wegglijden. Adopt Independent verzegelde kleine verpakking, 2 bleekstrips in elke kleine verpakking voor de bovenste en onderste tanden, in totaal 21 kleine verpakkingen (42 bleekstrips). Comfortabel en hygiënisch.
 • 【Geld-terug-garantie】Wij staan achter ons product. Je ontvangt onmiddellijk een volledige terugbetaling als je niet tevreden bent.
Bestseller Nr. 8

ACWOO Tandenbleekstrips, 32 Strips Niet-Gevoelige Tandenbleekstrips, Peroxidevrije Bleekstrips, 5d-Kit Voor Het Bleken Van Tanden Voor Het Verwijderen Van Koffie-, Rook-, Wijn- En Frisdrankvlekken

 • ✅ 【PROFESSIONELE TEETH WHITENING STRIPS】 Onze whitening-strips maken gebruik van zeer viskeuze hydrogel en verbeterde niet-geweven stof. Tandenbleekgel kan zich volledig aanpassen aan de tanden en interdentale ruimtes, waardoor de bleekfactor snel het glazuur kan binnendringen, het in de loop der jaren opgehoopte pigment kan ontbinden, de kleverige laag van de tanden kan verwijderen en de tanden van binnenuit witter kan worden.
 • ✅ 【ONTWORPEN VOOR GEVOELIGE TANDEN】 Onze strips voor het bleken van tanden zijn rijk aan bleekfactoren en antigevoeligheidsfactoren, niet giftig en zonder conserveringsmiddelen, zacht en onschadelijk voor tandglazuur, kunnen tanden effectief witter maken, zeer geschikt voor gevoelige tanden. Je kunt het elke dag gebruiken zonder tandpijn of andere beschadigingen.
 • ✅ 【ANTISLIP-TECHNOLOGIE】 Geavanceerde strips voor het bleken van tanden, de antisliptechnologie houdt uw tanden stevig vast en hecht eraan, zeer geschikt, glijdt niet weg, het dekkingsgebied voor het bleken van tanden is vergroot met maximaal 50%, zodat u kunt oefenen terwijl u uw tanden witter maakt, oefent , praten en zelfs water drinken.
 • ✅【MOND COMFORTABEL EN FRESH】Tandenbleekstrips zijn rijk aan munt en glazuur, met een milde en aangename muntsmaak, de ultradunne en zachte strips zijn zeer geschikt voor uw tanden, irriteren de mond niet en helpen onzuiverheden in de mond, verlicht slechte adem en houdt je adem de hele dag fris en fris.
 • ✅ 【VERWIJDER HARDNEKKIGE VLEKKEN】 Verbeterde 5D-strips voor het bleken van tanden bieden een zachter en natuurlijker alternatief voor het bleken van tanden. Het kan jarenlange hardnekkige vlekken en milde fluorose veroorzaakt door koffie, alcohol, roken, frisdrank, enz. Effectief verwijderen. Laat uw tanden helderder schijnen.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Onlysmile tandenbleekset professioneel | Alles-in-één tandenbleekset voor witte tanden met onmiddellijk effect | Veilig pijnloos tanden bleken Tanden witter maken | Tanden bleek set

 • 🤩 𝐖𝐎𝐖 Effect: Snel zichtbaar resultaat voor een stralende lach en witte tanden. Tanden bleken - eenvoudig, snel en ongecompliceerd
 • 💫 Tanden bleken met 𝐃𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫 effect: zacht en snel je tanden witter maken dankzij het gepatenteerde 𝐃𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫 effect: de gel verwijdert alle verkleuringen van je tanden - of het nu gaat om wijn, nicotine, thee, rode wijn of koffie. Intensief eenvoudig tanden bleken zacht voor de tanden en het tandvlees.
 • 🇩🇪 Gel 𝐌𝐚𝐝𝐞 𝐢𝐧 𝐆𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐲: Uniek 𝐆𝐞𝐥, ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland.
 • 💪 Draadloos bleeksysteem met de 𝐋𝐢-𝐈𝐨𝐧 oplaadbare batterij: dankzij de geïntegreerde oplaadbare batterij kunt u zich vrij bewegen met de tandheelkundige spalk tijdens het bleken van tanden en de tijd gebruiken zoals u dat wilt - of het nu gaat om tv kijken, werken op de pc of iets anders doen huishoudelijke taken.
 • 😁 Glimlach zelfverzekerd! De 𝐎𝐧𝐥𝐲𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞 𝐇𝐨𝐦𝐞𝐬𝐞𝐭 voor het bleken van tanden is een gecertificeerd product voor volledige gemoedsrust en witte tanden.
Bestseller Nr. 10

Tandenbleekset met actieve kool - 200 g activated charcoal poeder met gratis bamboe tandenborstel - Zonder schadelijke chemicaliën en 100% natuurlijk - Een tandenbleek product voor thuis - van mysmile

 • Een natuurlijke tandenbleker - Ons tandenbleekset bevat geactiveerde houtskool poeder om je tanden op een natuurlijke manier witter te maken. Ons houtskool poeder komt uit kokosnoten en is volledig natuurlijk en bevat geen peroxide. Met dit product kun je vlekken verwijderen die zijn veroorzaakt door thee, koffie, wijn of roken.
 • 200 gram actieve houtskool - Elk product bevat 200 gram geactiveerde houtskool en een gratis natuurlijke bamboe tandenborstel, zodat je gelijk aan de slag kan gaan! Daarnaast is ons poeder verrijkt met natriumpoeder, om de mond, tanden en tandvlees te beschermen tegen bacteriën. Ook bevat ons product pepermuntolie, voor een aangename en frisse geur.
 • Eenvoudig te gebruiken - Deze tandenbleekset is eenvoudig te gebruiken en veilig voor het glazuur en zorgt niet voor irritaties. Poets slechts twee keer per dag voor het beste resultaat.
 • Milieuvriendelijk - Naast het bleken van tanden is deze set ook goed voor het milieu! Het actieve poeder is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, de tandeborstel is composteerbaar en de hele verpakking is recyclebaar!
 • Professioneel thuis bleken - Bij mysmile hebben we de belofte om eersteklas tandproducten voor thuis te ontwikkelend die gemakkelijk te gebruiken zijn. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen chemische of schadelijke bleekmiddelen.
Bestseller Nr. 11

Hoogwaardige tanden whitening kit van UniqueSmile - All in One Bundle voor het bleken van tanden en witte tanden | tandbleekset (basic set)

 • Snelle tandbleeking: je bleekset voor stralend witte tanden in een mum van tijd. Een dagelijks gebruik van slechts 15 minuten is voldoende. Dit is te danken aan onze innovatieve power-leds.
 • Meer dan alleen het bleken van de tanden – onze unieke gelformule garandeert niet alleen wittere, maar ook gezondere tanden. Verwijder verkleuringen in een handomdraai en dat absoluut pijnvrij
 • Professionele Teeth WHITENING KIT — onze kit voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. Het herstel van je natuurlijke tandwit is veilig en vereist geen voorkennis!
 • Geen batterijen nodig: met de bijgevoegde set adapters is de tandbleekset compatibel met alle smartphone-modellen. Gewoon aansluiten op je mobiele telefoon en overal aan de slag
 • ALLINONE OF PREMIUM BUNDEL: Bespaar geld bij het kopen van voordeelpakketten. Verzorg je tanden op lange termijn met onze voordeelpakketten.
Bestseller Nr. 12

mysmile Whitening Tandpasta Tandenbleekset met bamboe tandenborstel - Natuurlijk thuis tanden bleken - Vrij van peroxide - Ideaal tegen vlekken - 2 x 60 ml en 2 bamboe tandenborstels

 • Whitening tandpasta set - Deze tandenbleekset met tandpasta en bamboe tandenborstels is ontworpen om 's ochtends en 's avonds je tanden te beschermen, het tandglazuurherstel te ondersteunen en je tanden witter te maken.
 • S ochtends en 's avonds poetsen - De mysmile whitening kit voor het bleken van tanden bevat een oplossing tegen tandvlekken en voor het versterken van tandglazuur. Onze kit bevat twee unieke tandpasta's. Een tandpasta voor het bleken en een tandpasta met actieve kool voor het verwijderen van verkleuringen. Zeg vaarwerl tegen gele tanden!
 • Geschikt voor gevoelige tanden - Onze tandpasta voor het bleken van tanden is geschikt voor zowel normale als gevoelige tanden. Onze tandpasta's voor het bleken van tanden bevatten geen fluoride of waterstofperoxide. Dit betekent dat onze natuurlijke tandenbleekset ook geschikt is voor gevoelige tanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - mysmile gebruikt uitsluitend in het laboratorium geteste ingrediënten om hoogwaardige producten te maken. We produceren volgens GMP-normen en controleren onze producten uitgebreid. We bieden je daarom graag een exclusieve niet-goed-geld-terug garantie van 90 dagen.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
Bestseller Nr. 13

Teeth Whitening Kit,Tandenbleekset,tanden bleken,3D LED Tandenbleekset,10 Gelspuiten,Veilig Tanden Bleken Thuis,Effectieve Tandenbleker,Tanden bleken,Witte Tanden

 • Teeth Whitening Kit: licht en vibratietechnologie om de gel gelijkmatig over de tanden te verdelen. Zet de tanden in korte tijd weer op wit
 • Gebruik van tandbleekket: veilig en comfortabel. Voor de langdurige kleuring van de tanden door roken, koffie drinken, enz., die verkleuring van de tanden door het geneesmiddel veroorzaakt. Verwijdert vlekken zoals koffie, thee, tabak, rode wijn, sap, cola en ouderdomsvlekken.
 • Aanbevolen : slik de bleekgel niet. Als het product in contact komt met je ogen, spoel het dan onmiddellijk uit. Kinderen jonger dan 12 jaar worden niet zonder toestemming van een tandarts aanbevolen. Niet gebruiken tijdens het slapen. Gebruik het niet als je een tandvleesaandoening hebt, draag een tandspeldje, gingivale recensie of pijn aan het tandvlees, heeft een holte of is allergisch voor alle ingrediënten.
 • Wat krijg je: 1 x ledlicht, 2 x mondschaal, 10 x whitening-gel, 1 x resultatentabel, voor het volgen van de tandbleekmiddel, 1 x gedetailleerde handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
 • Het beste cadeau voor je vrienden en familie
Bestseller Nr. 14

Meahite Tandbleekset voor witte tanden, effectieve tandbleekset zonder peroxide, professionele tandbleekmiddelen voor thuis

 • EEN TANDENBLEEKSET VAN PROFESSIONELE KWALITEIT - DE NIEUWE tandenbleekset van Meawhite : Uw tanden worden 2 tot 3 tinten witter met de Meawhite Kit van Plastimea. Deze kit bestaat uit een gel, 3 spuiten van 3ml zonder peroxide, een LED licht van hoge intensiteit en een ergonomisch mondstuk. Heel makkelijk thuis te gebruiken. In slechts 5 tot 10 dagen vindt u een stralende glimlach terug (10 minuten per dag gedurende 6 dagen). De resultaten zijn zichtbaar na het eerste gebruik.
 • COSMETICA VOOR THUIS - Tussen twee afspraken of tussen een sessie Netfix & Chill, heeft u maar 10 minuten nodig om voor uzelf te zorgen. Wat is beter dan een stralende glimlach als we straks geen maskers meer hoeven te dragen. Stuur ons uw foto’s voor & na !
 • LANGDURIGE DOELTREFFENDHEID - Verleng de effecten van de tandenbleekset met de Refill Meawhite. De refill is een aanvulling op de Meawhite Kit zodat u ten alle tijden een stralende glimlach kunt behouden. Wij stellen u een professioneel en kwalitatief resultaat voor, bij uw thuis, zonder risico. Uw tanden zullen witter, stralender en schoner zijn.
 • VEILIGHEID - De inhoud van de spuiten is ontwikkeld op een basis ZONDER peroxyde, conform de Europese richtlijnen, 100% veilig voor uw tanden ! Meawhite gebruikt enkel ingrediënten zonder enig gevaar voor uw glazuur.
 • PLASTIMEA - Plastimea biedt Do It Yourself oplossingen in een wereld van beauty & welzijn. Ons doel : producten van hoge kwaliteit voorstellen. Zoals in een beautycenter, maar voor bij je thuis, DIY. Zo spaar je tijd en geld !
Bestseller Nr. 15

Tandenbleekset - Meawhite Navulling

 • EEN NAVULLING OP DE MEAWHITE KIT : Uw tanden worden 2 tot 3 tinten witter met de Meawhite Kit van Plastimea. Deze navulling bestaat uit een gel, 3 spuiten van 3ml zonder peroxide, een LED licht van hoge intensiteit en een ergonomisch mondstuk. Heel makkelijk thuis te gebruiken. In slechts 5 tot 10 dagen vindt u een stralende glimlach terug (10 minuten per dag gedurende 6 dagen). De resultaten zijn zichtbaar na het eerste gebruik.
 • COSMETICA VOOR THUIS : Tussen twee afspraken of tussen een sessie Netfix & Chill, heeft u maar 10 minuten nodig om voor uzelf te zorgen. Wat is beter dan een stralende glimlach als we straks geen maskers meer hoeven te dragen. Stuur ons uw foto’s voor & na !
 • LANGDURIGE DOELTREFFENDHEID : Verleng de effecten van de tandenbleekset met de Refill Meawhite. De refill is een aanvulling op de Meawhite Kit zodat u ten alle tijden een stralende glimlach kunt behouden. Wij stellen u een professioneel en kwalitatief resultaat voor, bij uw thuis, zonder risico. Uw tanden zullen witter, stralender en schoner zijn.
 • PLASTIMEA : Plastimea biedt Do It Yourself oplossingen in een wereld van beauty & welzijn. Ons doel : producten van hoge kwaliteit voorstellen. Zoals in een beautycenter, maar voor bij je thuis, DIY. Zo spaar je tijd en geld !
 • VEILIGHEID : De inhoud van de spuiten is ontwikkeld op een basis ZONDER peroxyde, conform de Europese richtlijnen, 100% veilig voor uw tanden ! Meawhite gebruikt enkel ingrediënten zonder enig gevaar voor uw glazuur.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste kit voor het bleken van tanden. De belangrijkste factor is hoe effectief de kit is bij het bleken van uw tanden.

De andere factoren waarmee u rekening moet houden, zijn de kosten, het gebruiksgemak en of het een garantie heeft.

U moet er ook voor zorgen dat het voldoende ingrediënten bevat voor uw behoeften en dat het veilig is om te gebruiken.

Wat zijn de belangrijkste onderdelen van een goede tandenbleekset?

Een goede kit voor het bleken van tanden moet een tandpasta, een mondspoeling en een bleekpen bevatten. Een bleekpen wordt gebruikt om de bleekgel op uw tanden aan te brengen, terwijl u de mondspoeling kunt gebruiken om te spoelen nadat u klaar bent met poetsen.

De tandpasta is belangrijk omdat het helpt bij het reinigen en ook een omgeving creëert voor de gel om in te werken.

Wat zijn enkele van de meest populaire kits voor het bleken van tanden op de markt?

De meest populaire kits voor het bleken van tanden op de markt zijn Crest 3D White, Crest 3D White Luxe, Colgate Total Advanced Whitening en Colgate Total Advanced Whitening Plus.

Crest 3D White is een tandpasta die speciaal is ontworpen om tanden witter te maken met een specifieke formule die helpt bij het verwijderen van vlekken op het tandoppervlak.

Colgate Total Advanced Whitening is een tandpasta met een geavanceerde formule die helpt bij het verwijderen van vlekken van het oppervlak en onder de tandvleesrand.

Colgate Total Advanced Whitening Plus is een extra krachtige formule voor diegenen die snellere resultaten willen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een tandenbleekset?

Er zijn veel verschillende soorten tandenbleeksets op de markt. Enkele van de meest voorkomende zijn professionele bleekkits en kits voor thuisgebruik. Whitening-kits van professionele kwaliteit kunnen worden gebruikt in het kantoor van een tandarts, terwijl whitening-kits voor thuisgebruik thuis of op reis kunnen worden gebruikt.

Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een tandenbleekset is hoe vaak u deze wilt gebruiken. Als je je kit meer dan één keer per week wilt gebruiken, dan is een kit voor thuis het beste voor jou, omdat deze niet zoveel onderhoud vereist als een professionele kit. Als u uw tandenbleekmiddel slechts één of twee keer per week wilt gebruiken, dan is de aanschaf van een professionele kit ideaal voor u, omdat het maakt frequenter gebruik mogelijk en vereist niet dat u de andere componenten afzonderlijk aanschaft. Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een tandenbleekset is hoe vaak u deze wilt gebruiken. Als je je kit meer dan één keer per week wilt gebruiken, dan is een thuiskit het beste voor jou, omdat deze niet zoveel onderhoud vereist als een professionele kit.

Hoe vaak moet een persoon een tandenbleekset gebruiken?

Een persoon moet na elke drie maanden een kit voor het bleken van tanden gebruiken. Dit komt omdat het glazuur van de tanden dagelijks wordt herbouwd en het duurt drie maanden voordat dit proces is voltooid.

Wat zijn enkele van de bijwerkingen van het gebruik van een vrij verkrijgbare tandenbleekmiddel?

Het gebruik van vrij verkrijgbare tandenbleekmiddelen neemt in de Verenigde Staten toe, maar er is vastgesteld dat ze enkele bijwerkingen veroorzaken.

Sommige bijwerkingen van het gebruik van een vrij verkrijgbare tandenbleekmiddel kunnen gevoeligheid voor de zon, zweertjes in de mond of een verandering in tandkleur zijn. Bovendien kunnen sommige mensen een droge mond en keel ervaren.

Het bleken van tanden is een van de meest voorkomende cosmetische ingrepen die door Amerikanen worden uitgevoerd. Het gebruik van vrij verkrijgbare tandenbleekmiddelen is in slechts twee jaar met meer dan 50% toegenomen en veel Amerikanen wenden zich tot deze producten als een manier om sneller en gemakkelijker wittere tanden te krijgen dan een bezoek aan een tandartspraktijk. Er zijn echter enkele bijwerkingen die gepaard gaan met deze behandeling waarvan consumenten op de hoogte moeten zijn voordat ze beslissen of ze al dan niet.