Beste tanden bleken van 2022 (TOP15)

De 15 beste tanden bleken beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
mysmile tandenbleekset - Tandenbleker om zelf tanden te bleken met activated charcoal - Zonder peroxide en verrijkt met natuurlijke ingrediënten - Teeth Whitening Kit tegen gele tanden
 • Tandenbleekset met activated charcoal - De tandenbleekset van mysmile is een effectieve whitening kit van hoge kwaliteit voor wittere tanden. mysmile helpt onder bij verkleuringen door koffie, thee, roken, rode wijn en meer.
 • Alles in 1 set - Deze set bevat een blauw LED-licht, een bitje, activated charcoal bleekgel, een voortgangskaart en een duidelijke handleiding zodat je direct aan de gang kunt met het bleken van je tanden. De bleekgel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder activated charcoal en is 100% peroxidevrij.
 • Witte tanden in slechts 10 minuten - mysmile is een intensief 6-dagen programma om thuis je tanden te bleken.
 • Hoge kwaliteit - Deze set om thuis je tanden te bleken voldoet aan strenge Europese regelgeving en bevat alleen gecontroleerde en geteste ingrediënten.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
Bestseller Nr. 2
Tanden Strips met Actieve Kool - 28 Tanden Bleken Strips (14 Boven + 14 Onder) - Snelwerkende Tandenbleekset Geformuleerd door Britse Tandartsen voor Pro Teeth Whitening Co.
 • ✦ PREMIUM TANDHEELKUNDIGE TANDENWITTE STRIPS - Bevat actieve kool voor professionele resultaten in het comfort van uw eigen huis. Breng de strips eenvoudig 30 minuten aan op droge tanden, na slechts één keer gebruik kunt u de snelle resultaten opmerken voor een stralende, witte glimlach!
 • ✦ EENVOUDIGE TOEPASSING - Onze strips voor het bleken van tanden kunnen gemakkelijk en gelijkmatig op de tanden worden aangebracht, wat betekent dat u natuurlijk ogende bleekresultaten zult zien (voor het beste resultaat raden we u aan uw tanden direct na gebruik te poetsen om eventuele houtskoolresten te verwijderen).
 • ✦ 14-DAGEN VOORRAAD / 28 STRIPS - Onze speciaal samengestelde strips verwijderen vlekken en verkleuring van uw tanden die worden veroorzaakt door roken of het drinken van thee, koffie, suikerhoudende dranken, rode wijn. Een verpakking biedt u 14 dagen voorraad voor boven- en ondertanden. Onze premium strips voor het bleken van tanden fungeren als het beste alternatief voor het bleken van tanden voor Crest Whitening Strips en Crest 3D Whitening Strips.
 • ✦ VRIJ VAN PEROXIDE EN FLUORIDE - Pro Teeth Whitening Co. geactiveerde houtskoolstrips verwijderen vlekken van het oppervlak van uw tanden zonder het glazuur te beschadigen. Ze zijn 100% vrij van peroxide of fluoride en werken ook goed voor mensen met gevoelige tanden of tandvlees.
 • ✦ PRO TEETH WHITENING CO. - Ons product is samengesteld door tandartsen in het VK en wordt verpakt in het VK om een ​​constante hoge kwaliteit te garanderen. U kunt met volledig vertrouwen kopen bij Pro Teeth Whitening Co. - een vertrouwd Brits merk sinds 2015.
Bestseller Nr. 3
RAPID WHITE Bleaching Power Set, onmiddellijke tandbleekmiddel, zonder waterstofperoxide, voor maximaal 7 niveaus wittere tanden, bleektoepassing thuis, blauw, zilver, verpakking van 1 stuks
 • Leuk dubbel effect: de bleekset biedt niet alleen een snel direct effect met tot 2 niveaus lichtere tanden binnen korte tijd, maar biedt bij 2 x dagelijks gebruik al na een week tot 6 niveaus wittere tanden.
 • Eenvoudig in gebruik: voor een stralend witte glimlach breng je de versneller op de voortanden aan, hierbij sluit je je mond niet af. Daarna wordt een kleine hoeveelheid bleekgel in de door jou individueel voorgevormde tandrails gedaan en deze gedurende 5 tot 10 minuten in de mond steken. Houd de rails door bijten samen en spoel vervolgens de mond grondig uit om gelresten te verwijderen.
 • Inhoud: 1 x bleekpowerset, bestaande uit 1 x bleekgel, 1 x versneller, 2 x tandrails met houder en 1 x tandbleekcrème van Rapid White.
 • 2-traps lichten: wordt versneller en bleekgel gemengd, daalt snel de pH-waarde en ontstaat chloordioxide, waardoor de verkleuringen oxideren, opgelost en de tanden oplichten. De Whitening Technology uit de VS is klinisch getest.
 • Met tandcrème voor een ideaal resultaat: zodat het tijdelijke direct effect langdurig werkt, bevat de set een bleekcrème, die er al na het eerste gebruik voor zorgt dat de tanden witer lijken.
Bestseller Nr. 4
LOCCY 28 zakken 56 stuks tanden whitening strips Bright White 5D Teeth Whitening Strips tanden whitening strips voor het bleken van tanden zoals koffie, tabak, thee, eten enz
 • Praktische functie: dit product bevat 28 zakken 56 tabletten, die tandsteen, koffievlekken, tabaksvlekken, wijnvlekken, natriumvlekken, voedselvlekken en tabaksvlekken snel en effectief kunnen verwijderen
 • Poets je tanden voor gebruik om het vuil in je mond te verwijderen voor een betere witmaking. Dan kun je je tanden een beetje drogen en witte strepen aanbrengen.
 • Verbeter het zelfvertrouwen, ons 5D-tandenbleekingstestpapier kan je een lichte glimlach geven, je zelfvertrouwen verbeteren, je glimlach zelfbewuster en mooier maken en een perfecte indruk op anderen achterlaten.
 • Als je niet helemaal tevreden bent en hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen je 24 uur per dag bedienen.
Bestseller Nr. 5
Activated Charcoal Teeth Whitening Poeder - Actieve Kool Poeder voor Natural Tanden Bleken met Pepermuntsmaak - Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk door Pro Teeth Whitening Co.
 • ✦ EFFECTIEF TANDEN BLEKEN - Onze unieke Actieve Kool Tanden Bleken Poeder polijst het oppervlak van uw tanden om uw glimlach aanzienlijk witter en stralender te maken. Het verwijdert ook effectief vlekken en verkleuring van uw tanden en laat uw mond schoon en verfrist.
 • ✦ GEEN ONGEWENSTE INGREDIËNTEN - Ons actieve koolpoeder is van premium kwaliteit en volledig natuurlijk, het bevat geen synthetische additieven, kleuren, conserveermiddelen, schuimmiddelen, kunstmatige smaakstoffen, fluoride of GGO's...En het is volledig VEGAN!
 • ✦ UNIEKE MIX VOOR MAXIMALE REINIGING - Bevat uiterst zuivere kokosnoot, actieve kool met calcium, gemberwortel en natrium voor de ultieme verzorging voor uw tanden en tandvlees. De revolutionaire ingrediënten in onze "Activated Charcoal Teeth Whitening Powder" zetten zich vast op hardnekkige vlekken en zorgen ervoor dat de houtskool ongewenste vlekken en verkleuringen van uw tanden verwijdert.
 • ✦ GECERTIFICEERD VEILIG TE GEBRUIKEN - Onze unieke, weinig schurende formule is gecertificeerd door de marktleider in producttests. Op de 'Relative Dentin Abrasivity' (RDA) -schaal van 0 tot 250, is onze RDA-score slechts 77, waardoor ons product een van de veiligste houtskoolpoeders voor het bleken van tanden is voor uw glazuur en dentine.
 • ✦ ONTWIKKELD EN GEPRODUCEERD IN HET VERENIGD KONINKRIJK - Ons bekroonde houtskoolpoeder is goedgekeurd door Britse tandartsen en wordt in het VK verpakt om een ​​constante hoge kwaliteit te garanderen. Sinds 2015 zijn we een vertrouwd Brits merk, u kunt dus met een gerust hart onze producten kopen. We gebruiken alleen de zuiverste ingrediënten en al onze producten worden geproduceerd naar de strengste productienormen ter wereld (GMP).
Bestseller Nr. 6
mysmile Activated Charcoal poeder Tandenbleekset - Tanden bleken met natuurlijke houtskool - 100 gram + bamboe Tandenborstel - Thuis tanden bleken
 • Natuurlijke tandenbleekset - Deze combinatie van activated charcoal en bamboe tandenborstels heeft als doel de tanden op natuurlijke wijze witter te maken. Natuurlijk houtskool poeder uit kokosnoten kan vlekken aan het oppervlakte verwijderen die zijn veroorzaakt door thee, koffie, wijn en roken.
 • 100 gram houtskoolpoeder - mysmile houtskoolpoeder bevat 4 actieve ingrediënten, waarvan bekend is dat ze tanden op natuurlijke wijze witter maken. Houtskool poeder uit kokosnoten helpt vlekken op de tanden te verwijderen. Natriumpoeder beschermt de mond, tanden en tandvlees tegen bacteriën. Pepermuntolie geeft een aangename frisse smaak.
 • 2 bamboe tandenborstels - Elke verpakking bevat ook milieuvriendelijke bamboetandenborstels met antislip, composteerbare biologische bamboe en Binchotan houtskoolborstels zodat je het meeste uit deze teeth whitening set met kunt halen.
 • Milieuvriendelijk - Naast het bleken van tanden is deze set ook goed voor het milieu! Het actieve poeder is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, de borstel is composteerbaar en de hele verpakking is recyclebaar!
 • Professioneel thuis bleken - Bij mysmile hebben we de belofte om eersteklas tandprocuten voor thuis te ontwikkelend die gemakkelijk te gebruiken zijn. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen chemische of schadelijke bleekmiddelen.
Bestseller Nr. 7
Onuge Bright White Teeth Whitening Strips – bleekstrips voor tandbleken – zonder peroxide – 28 strips voor 14 dagen
 • In slechts enkele dagen voor glanzend tandwit: de Onuge White-strips verwijderen betrouwbaar verkleuringen van koffie, thee en nicotine en zorgen zo voor een stralende glimlach.
 • Dankzij de Dry-Gel-formule en de No-Slip-technologie plakken de strips veilig op de tanden en de bleeking-gel wordt niet door de speek voortijdig opgelost – voor een verbeterd resultaat.
 • Effectieve dinental bleken zonder waterstofperoxide: de werkzame stof natriumchloriet van de tandstrips splitst de opgeslagen kleurmoleculen af en lost ze uit de tandensmelt.
 • De tandbleekset voor thuis: dankzij het express-gebruik moeten de strips dagelijks slechts één uur worden gedragen, voor zichtbaar wittere tanden in enkele dagen.
 • Inhoud: tandbleekstrip, 1 x kleurschaal, 1 x bijpakbriefje, voor dagelijks tandbleekmiddel, zonder peroxide, met verse muntsmaak, veganistisch.
Bestseller Nr. 8
mysmile Whitening Tandpasta Tandenbleekset met bamboe tandenborstel - Natuurlijk thuis tanden bleken - Vrij van peroxide - Ideaal tegen vlekken - 2 x 60 ml en 2 bamboe tandenborstels
 • Whitening tandpasta set - Deze tandenbleekset met tandpasta en bamboe tandenborstels is ontworpen om 's ochtends en 's avonds je tanden te beschermen, het tandglazuurherstel te ondersteunen en je tanden witter te maken.
 • S ochtends en 's avonds poetsen - De mysmile whitening kit voor het bleken van tanden bevat een oplossing tegen tandvlekken en voor het versterken van tandglazuur. Onze kit bevat twee unieke tandpasta's. Een tandpasta voor het bleken en een tandpasta met actieve kool voor het verwijderen van verkleuringen. Zeg vaarwerl tegen gele tanden!
 • Geschikt voor gevoelige tanden - Onze tandpasta voor het bleken van tanden is geschikt voor zowel normale als gevoelige tanden. Onze tandpasta's voor het bleken van tanden bevatten geen fluoride of waterstofperoxide. Dit betekent dat onze natuurlijke tandenbleekset ook geschikt is voor gevoelige tanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - mysmile gebruikt uitsluitend in het laboratorium geteste ingrediënten om hoogwaardige producten te maken. We produceren volgens GMP-normen en controleren onze producten uitgebreid. We bieden je daarom graag een exclusieve niet-goed-geld-terug garantie van 90 dagen.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Iwhite Instant Teeth Whitening Tandpasta, 75 Ml - Actieve Tanden Whitening & Vlekkenverwijdering - Diepe Whitening Behandeling - Dagelijkse Bescherming Van Het Glazuur - Klinisch Bewezen Ingrediënten
 • ✤ VERSTERKT EN BESCHERMT – iWhite Instant Whitening-tandpasta is speciaal samengesteld met sterke fluoride-ionen die helpen om het glazuur te remineraliseren en gaatjes te voorkomen. Het bleekt op en onder het tandoppervlak, voorkomt vlekken op de tanden en herstelt het glazuur. Om de beste whitening resultaten te bereiken, is het belangrijk om een routine te handhaven. We raden aan om onze tandpasta te combineren met iWhite-mondwater en interdentale Flos (dagelijks).
 • ✤ ACTIEF WHITENING – PAP is een nieuwe whitening-technologie die resulteert in een effectieve en diepe whitening van de tanden. Het is een sterk vlekverwijderend molecuul dat verkleuringen van de tanden in kleine stukjes afbreekt zonder de structuur van de tanden te beïnvloeden, waardoor het veilig is voor glazuur en tandvlees. PAP remt ook de groei van bacteriën in de mond en voorkomt tandplak, wat resulteert in een intensere witte, heldere glimlach zonder tand- of tandvleesschade.
 • ✤ POLIJSTEN & ANTI-VLEK EFFECT – iWhite Instant-tandpasta bevat speciaal ontwikkelde micro-zuiverende kristallen, die de tandpasta een intens polijstend effect geven. Dit herstelt de natuurlijke witte glans van de tanden en accentueert ze. Polyfosfatische deeltjes beschermen tegen tandvlekken met een direct whitening effect. Ze verwijderen snel en effectief tandvlekken en verhinderen de groei van tandplak, waardoor een zichtbaar witter effect ontstaat.
 • ✤ KLINISCH BEWEZEN INGREDIËNTEN – Ons product is ontwikkeld door marktleiders op het gebied van innovatie voor tandheelkundige zorg en wordt vertrouwd, getest en ontwikkeld door een van Europa's toonaangevende tandheelkundige fabrikanten. Onze ingrediënten bevatten fluoride, wat essentieel is voor de gezondheid van de tanden, om de tanden te versterken en te remineraliseren. Het versterkt het tandglazuur, waardoor het beter bestand is tegen tandbederf. Het vermindert ook de groei van tandplak.
 • ✤ WAAROM IWHITE? - iWhite is een gevestigd merk dat door klanten wereldwijd wordt vertrouwd en in bijna 50 landen beschikbaar is. Het werd ontwikkeld en wordt wereldwijd op de markt gebracht door de fabrikant Sylphar. iWhite Instant Teeth Whitening brengt sinds 2008 een reeks revolutionaire whitening-producten op de markt om uw tanden witter te maken en vlekken op tanden te verwijderen. Alle iWhite-producten zijn waterstofperoxidevrij, klinisch getest, 100% veilig en gemakkelijk te gebruiken.
Bestseller Nr. 10
Navulling whitening gels van mysmile - Natuurlijke bleekgels voor wittere tanden zonder peroxide - Met activated charcoal - 8 stuks gels om thuis tanden te bleken
 • Natuurlijke tandenbleekset navullingen - De navullingen van mysmile zijn natuurlijke, hoogwaardige gels die speciaal zijn ontwikkeld voor wittere tanden. Deze peroxide- en chemicaliënvrije natuurlijke bleekgel voor het langdurig bleken van tanden en het verwijderen van vlekken bevat onder andere activated charcoal.
 • Professionele whitening gels met geactiveerde houtskool - Deze tandenbleek gels zijn gemaakt met activated charcoal, ook wel actieve kool genoemd, als veilig en natuurlijk alternatief voor peroxide. Geactiveerde houtskool bindt zich aan vuil en vlekken om deze te verwijderen en je een stralend witte lach te geven.
 • Met 8 krachtige gels per verpakking - Deze geüpgrade versie van onze tandenbleek gels bevat 8 gels in plaats van de gebruikelijke 6. Zo gaat je navulling verpakking nog langer mee, om langer te kunnen genieten van stralende tanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - mysmile gebruikt uitsluitend geteste ingrediënten om hoogwaardige teeth whitening producten te maken. We produceren volgens GMP-normen en controleren onze producten uitgebreid. We bieden je daarom graag een exclusieve niet-goed-geld-terug garantie van 90 dagen.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
Bestseller Nr. 11
Navulling whitening gels van mysmile - Natuurlijke bleekgels voor wittere tanden zonder peroxide - Met activated charcoal - 8 stuks gels om thuis tanden te bleken
 • Natuurlijke tandenbleekset navullingen - De navullingen van mysmile zijn natuurlijke, hoogwaardige gels die speciaal zijn ontwikkeld voor wittere tanden. Deze peroxide- en chemicaliënvrije natuurlijke bleekgel voor het langdurig bleken van tanden en het verwijderen van vlekken bevat onder andere activated charcoal.
 • Professionele whitening gels met geactiveerde houtskool - Deze tandenbleek gels zijn gemaakt met activated charcoal, ook wel actieve kool genoemd, als veilig en natuurlijk alternatief voor peroxide. Geactiveerde houtskool bindt zich aan vuil en vlekken om deze te verwijderen en je een stralend witte lach te geven.
 • Met 8 krachtige gels per verpakking - Deze geüpgrade versie van onze tandenbleek gels bevat 8 gels in plaats van de gebruikelijke 6. Zo gaat je navulling verpakking nog langer mee, om langer te kunnen genieten van stralende tanden.
 • Hoogwaardige kwaliteit - mysmile gebruikt uitsluitend geteste ingrediënten om hoogwaardige teeth whitening producten te maken. We produceren volgens GMP-normen en controleren onze producten uitgebreid. We bieden je daarom graag een exclusieve niet-goed-geld-terug garantie van 90 dagen.
 • Thuis professioneel tanden bleken - mysmile is trots op het leveren van de beste hoogwaardige producten voor het bleken van je tanden. We vermijden altijd chemische ingrediënten en kiezen voor natuurlijke oplossingen voor gezondere tanden.
Bestseller Nr. 12
Tandbleekstrips, actieve kool, tandverzorging, verwijdering van tandvlekken, 14 enveloppen, 28 stuks, anti-slip technologie
 • [Tandbleekstrips met veilige actieve elementen] Professionele tandbleeking. Verwijdert tandvlekken, koffievlekken, theevlekken, tabaksvlekken, wijnvlekken.
 • [Tandbleekstrips met veilige ingrediënten] Ons ingrediënt werkt perfect voor onze klanten die gevoelige tanden hebben, zonder je tanden te irriteren. De lichtstrips laten zien dat professionele tandbleken veilig en eenvoudig is.
 • [Tandbleekstrips, eenvoudig en comfortabel te bedienen] In slechts 30 minuten kun je professionele tanden bleken krijgen. De lichtstrips zijn zeer eenvoudig te gebruiken, voor een stralende glimlach zonder inspanning.
 • Witte strepen voor het oplichten van boven en onder. Je zult het verschil in je glimlach voelen. Onze speciale en exclusieve formule van onze bleekstrips verwijdert vlekken door roken, thee, koffie, suikerdranken en rode wijn.
 • [Geniet van een optimale klantenservice] Wij bieden een handleiding voor de gebruiker en de klantenservice is dagelijks beschikbaar. Aarzel niet om contact op te nemen met eventuele twijfels. Leuk cadeau voor jezelf, je familie en je vrienden.
Bestseller Nr. 13
Hismile Pap+ tandenbleekpoeder, smeltveilig bleken, actieve tandbleken, actieve tandbleken, tandpoeder, tandpoeder voor gevoelige tanden, tandpolijsten
 • Containing Active PAP+ Whitening Ingredient: Helps remove the stains on your teeth from everyday life like drinking red wine, smoking, tea and coffee.
 • Groundbreaking PAP+ Whitening Powder transforms your existing favourite toothpaste into an effective, daily whitening treatment, that effectively oxidises stains.
 • Instead of an abrasive method like other whitening powders, the PAP+ Powder oxidises stains through the use of PAP (Pthalimidoperoxycaproicacid), without causing any pain or sensitivity.
 • Our formula includes PAP (Pthalimidoperoxycaproicacid) as the primary whitening ingredient. PAP is a safer alternative to peroxide, that doesn’t release free radicals. This means there is zero impact on gums or enamel.
 • Add PAP+ powder to any toothpaste by dipping your toothbrush directly into the jar, and brushing thoroughly for 2 minutes.
Bestseller Nr. 14
Hismile V34 Colour Corrector Powder, Purple Teeth Whitening, Tooth Stain Removal, Teeth Whitening, Powder, Colour Correcting Tooth Stains, Hismile V34, Hismile Colour Corrector, Tooth Colour Corrector
 • Best-selling V34 Colour Correcting technology now in powder format.
 • Purple tones help to cancel yellow stains, leaving your teeth brighter.
 • Convenient brushing powder format, 30 seconds to a brighter smile
 • Colour correction starts on the colour wheel, where purple and yellow are complementary colours opposite each other.
 • Applying purple onto your teeth will help to neutralise yellow undertones, revealing a perceptively brighter shade of white.
Bestseller Nr. 15
iWhite Instant2 Whitening Kit - Tot 8 tinten wittere tanden* – Professioneel whitening kit- Versterkt de tanden en herstelt het glazuur - Klinisch bewezen
 • TRIPLE ACTION -iWhite Instant2 Whitening Kit bevat de nieuwe en unieke drievoudige technologie die de tanden onmiddellijk tot 8 tinten witter maakt, de tandstructuur versterkt en het glazuur herstelt. Je ziet meteen resultaat na de eerste behandeling
 • ACTIVE WHITENING - PAP is een gepatenteerd ingrediënt dat zich richt op de onnatuurlijke dubbele bindingen die tandverkleuringen veroorzaken. Het ingrediënt lost de vlekken op het tandglazuur op een zachte en effectieve manier op. Zo wordt het tandoppervlak witter en worden vlekken verwijderd.
 • REMINERALISEREN EN VERSTERKEN –Calciofluorocomplex. Fluoridedeeltjes werken in op het tandoppervlak en versnellen de vorming van een nieuw oppervlak. Het complex zal ook extra calciumionen vrijgeven, wat het calciumgehalte in het speeksel verhoogt en het verlies van apatiet in het glazuur afremt. Het calciofluorocomplex zal hierbij beschadigd glazuur hermineraliseren en de tandstructuur versterken. Dat heeft een natuurlijk witter makend effect.
 • WHITENING -MOHA-complex. Is een speciaal complex dat bestaat uit kleine, sneeuwwitte hydroxyapatietmicrokristallen die op het tandglazuur inwerken. Hydroxyapatiet is de belangrijkste natuurlijke bouwsteen van tanden en door deze hydroxyapatietkristallen vrij te geven, zal dit bestanddeel het glazuur herstellen en weer opbouwen. Dankzij het MOHA-complex worden de tanden opnieuw natuurlijk wit.
 • KOPEN MET VERTROUWEN - iWhite is een gerenommeerd merk, vertrouwd door klanten over de hele wereld. Geld-terug-garantie beschikbaar bij officiële aankoop. KLINISCH BEWEZEN INGREDIËNTEN - Geformuleerd door marktleiders in innovatie voor tandverzorging. 'Trusted & Tested' Plus gemaakt door een van Europa's toonaangevende fabrikanten. VEILIG EN EFFECTIEF

Er zijn veel tandbleekmiddelen op de markt, maar ze zijn niet allemaal even effectief. Om de beste tandenbleekbehandeling te kiezen, moet u rekening houden met factoren zoals hoe lang het duurt om het te gebruiken, wat voor soort effect het heeft op uw tanden en hoe gemakkelijk het is om het aan te brengen.

Het kiezen van een tandbleekproduct dat geschikt is voor u kan moeilijk zijn als u niet weet waar u op moet letten. U zou een product moeten kunnen vinden dat u binnen een redelijke tijd de gewenste resultaten geeft en dat uw tanden na gebruik niet droog of gevoelig maakt.

Als je meer wilt weten over de verschillende soorten tandbleekmiddelen die beschikbaar zijn, bekijk dan onze blogpost over het kiezen van de beste producten voor het bleken van tanden.

Wat zijn de verschillende soorten producten voor het bleken van tanden?

Het bleken van tanden is een populaire cosmetische procedure die al eeuwen bestaat. Het is een proces waarbij chemicaliën of lasers worden gebruikt om vlekken van tanden te verwijderen om ze witter te maken.

Er zijn drie soorten producten voor het bleken van tanden:

 • Thuisbleeksets,
 • Professionele behandelingen voor het bleken van tanden, en
 • Behandelingen op kantoor.

Wat is het verschil tussen tanden bleken en tanden bleken?

Er zijn veel soorten bleekmiddelen op de markt. Sommige zijn gemaakt met chemicaliën, terwijl andere zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Tanden bleken is een cosmetische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van chemicaliën of natuurlijke ingrediënten om de tanden witter te maken. Het bleken van tanden is een proces dat de kleur van tanden lichter maakt door vlekken en verkleuringen te verwijderen die worden veroorzaakt door het drinken van koffie, thee, tabak, rode wijn en andere stoffen. Het bleken van tanden is iets anders dan het bleken van je tanden, omdat het tandglazuur niet verwijdert.

Tanden bleken:

 • Een cosmetische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van chemicaliën of natuurlijke ingrediënten om de tanden witter te maken
 • Teeth Whitening verwijdert vlekken en verkleuringen veroorzaakt door het drinken van koffie, thee, tabak, rode wijn en andere stoffen

Wat is gevoeligheid van tanden na het bleken?

Gevoeligheid van tanden is een van de meest voorkomende bijwerkingen van bleken. Het is eigenlijk wanneer uw tanden gevoelig en pijnlijk beginnen te voelen nadat de behandeling is uitgevoerd. Dit gebeurt omdat het glazuur dat tijdens het bleken is verwijderd, slijt en je zenuwen bloot komen te liggen.

Het goede nieuws is dat je dit probleem kunt voorkomen door goed voor je tanden te zorgen voordat je voor een bleekbehandeling gaat. Dit zijn enkele manieren om voor uw tanden te zorgen voordat u voor een bleekbehandeling gaat:

 • Poets minimaal twee keer per dag met een zachte tandenborstel
 • Flos minstens één keer per dag
 • Gebruik mondwater of spoel met water elke keer dat u poetst of flost

Wat zijn de verschillende manieren om tanden witter te maken?

Het is belangrijk om de verschillende manieren te kennen om tanden witter te maken. Het gaat niet alleen om bleken. Er zijn veel andere manieren om je tanden witter te maken en het is belangrijk om te weten voor welke je moet gaan.

Whitening tandpasta: De tandpasta bevat peroxide dat helpt bij het verwijderen van vlekken op het oppervlak van je tanden.

Bleekstrips: deze strips bevatten een bleekmiddel waardoor ze op het oppervlak van je tanden blijven plakken en na verloop van tijd langzaam een bleekmiddel afgeven.

Whitening light: u kunt dit apparaat elke dag 30 minuten gebruiken, thuis of op kantoor of zelfs op openbare plaatsen zoals coffeeshops of restaurants. Het straalt een licht uit dat helpt bij het bleken van uw tanden met behulp van LED-technologie.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een tandbleekproduct?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een tandbleekproduct. Het belangrijkste is dat een tandenbleekproduct niet alleen je tanden helderder maakt, maar ze ook sterker en gezonder maakt.

Het is altijd een goed idee om een product voor het bleken van tanden te gebruiken als u het uiterlijk van uw glimlach wilt verbeteren en wilt voorkomen dat mensen u naar uw tandheelkundige gezondheid vragen. Het is ook nuttig voor mensen die herstellende zijn van tandheelkundig werk of voor mensen die tandbederf willen voorkomen.

Wat zijn de langetermijneffecten van het gebruik van een product voor het bleken van tanden?

Langetermijneffecten van het gebruik van een tandenbleekmiddel:

De langetermijneffecten van het gebruik van een bleekproduct voor tanden zijn niet altijd duidelijk. De meest voorkomende bijwerking is dat uw tanden geel kunnen worden. Andere mogelijke bijwerkingen zijn gevoeligheid voor de zon, een droge mond en tandvleesaandoeningen.