Beste supboard van 2023 (TOP15)

De 15 beste supboard beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Stand up paddle board, kajakstoel, 330 x 76 x 15 cm, draagvermogen tot 150 kg, camhouder, geïntegreerde kickpad, 3 vinnen, verstelbare dubbele peddel, complete accessoires, mintgroen

 • Stand-up paddleboards zijn op het gebied van watersport in opkomst en hebben zich ontwikkeld tot een trendy fitnessactiviteit. Uitgerust met de nieuwste SUP-technologie zijn ze geschikt voor jong en oud op meren, rivieren en zeegolven en bieden ze de ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en richtingsstabiliteit voor trendy watersportplezier.
 • Kajakken en stand-up paddleboarden in één. De iSUP is speciaal ontwikkeld voor allebei, zodat je niet hoeft tussen de twee hoeft te kiezen. Als je moe bent of gewoon een afwisseling wilt, kun je de SUP-board eenvoudig veranderen in een kajak.
 • Super design. Met vele uiterst subtiel afgewerkte ornamenten en elementen op de voor- en achterkant is het board ideaal voor hobbyliefhebbers en yoga-boardtrainers die op zoek zijn naar een rustige ontspanning. En de unieke geïntegreerde kickpad van de SUP maakt het mogelijk om scherpe draaimanoeuvres en richtingsveranderingen comfortabel uit te voeren, terwijl je de snelheid behoudt.
 • De DURAERO paddleboardset bevat alles wat je voor je peddelervaring nodig hebt: een opblaasbaar SUP-board, een kajakstoel, een verstelbare dubbele peddel, drie vinnen en een complete accessoireset. Zo kun je direct aan de slag gaan en genieten van je avonturen op het water.
 • De geïntegreerde cameravoet op het voorste deel van de opblaasbare SUP-board maakt het mogelijk om je avonturen op het water met een actiecamera op te nemen. De houder is compatibel met vele cameramodellen om eersteklas filmopnames te garanderen.
Bestseller Nr. 2

Duraero Stand up paddle board, inclusief kajakzitting, geïntegreerd kickpad, 3 vinnen, verstelbare dubbele peddel, complete accessoires, 330 x 76 x 15 cm, tot 150 kg, groen

 • ✈In de watersportwereld zijn paddleboards in opkomst en vandaag de dag een trendy activiteit in de fitnessbeweging. Dit board is uitgerust met de modernste SUP-technologie en biedt voor jong en oud perfect en trendy watersportplezier op meren en rivieren, maar ook op zee. De ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en koersvastheid.
 • ✈Superdesign! Door de vele subtiele ornamenten en elementen op de voor- en achterkant is het board ideaal voor zowel hobby-liefhebbers als voor yoga-board trainingen om rustig te ontspannen en te genieten. Met het geïntegreerde SUP-kickpad kun je ter plekke snelle wendingen en richtingsveranderingen uitvoeren, terwijl je snelheid behoudt.
 • ✈Kajak en stand-up paddleboard in één. Wij vinden dat je niet tussen één van beiden zou moeten kiezen, daarom hebben wij een iSUP ontwikkeld die beide mogelijkheden biedt. Als je moe bent of gewoon eens wat afwisseling wilt, kun je het SUP-board gemakkelijk omzetten in een kajak.
 • ✈Afmetingen: 330x76x15cm, gewicht ca 7,75 kg.
 • ✈Inhoud van de levering: 1 SUP-board, 3 vinnen, kajakzitje, veiligheidslus (leash), reparatiekit, luchtpomp, uitgebreide handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), draagbare rugzak (85 x 25 x 30 cm), in lengte verstelbare dubbele peddel met lengte-indicator.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Opblaasbaar SUP-board met Accessoires Bestway Hydro-Force 305 x 84 x 12 cm

 • Opblaasbaar SUP-board met Accessoires Bestway Hydro-Force 305 x 84 x 12 cm
Bestseller Nr. 4

Stand up paddling board, opblaasbaar, SUP-boardset, 330 x 76 x 15 cm, incl. kajakzitting, geïntegreerde kickpad, 3 vinnen, verstelbare dubbele peddel, complete accessoires, draagkracht tot 150 kg,

 • ✈ Stand-up paddleboards zijn op het gebied van watersport in opkomst en hebben zich ontwikkeld tot een trendy fitnessactiviteit. Uitgerust met de nieuwste SUP-technologie zijn ze geschikt voor jong en oud op meren, rivieren en zeegolven en bieden ze de ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en spoorgetrouwheid voor trendy watersportplezier.
 • ✈ Super design! Met vele filigraan ornamenten en elementen op de voor- en achterkant is het board ideaal voor hobbyliefhebbers en yoga-boardtrainers die op zoek zijn naar een rustige ontspanning. En de unieke geïntegreerde kick-pad van de SUP maakt het mogelijk om scherpe wendingsmanoeuvres en richtingsveranderingen comfortabel uit te voeren terwijl je de snelheid behoudt.
 • ✈ Kajakken en stand-up paddleboarden in één. Wij geloven dat je niet tussen de twee moet kiezen, daarom hebben we een iSUP ontwikkeld die beide kan. Als je moe bent of gewoon een afwisseling wilt, kun je het SUP-board eenvoudig in een kajak veranderen.
 • ✈ Afmetingen 330 x 76 x 15 cm, gewicht board ca. 7,75 kg, totaal gewicht van SUP-set inclusief complete accessoires ca. 13,5 kg, draagkracht tot 150 kg, super design en uitstekend materiaal.
 • ✈ Inhoud levering: 1 SUP-board, 3 vinnen, kajakzitting, veiligheidslus (leash), reparatiekit, luchtpomp, uitgebreide handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), rugzak draagbaar (85 x 25 x 30 cm), in lengte verstelbare dubbele peddel met lengteweergave.
Bestseller Nr. 5

FunWater Opblaasbaar stand-up paddleboard, 320 x 84 cm, SUP-board, complete accessoires, verstelbaar paddleboard, pomp, ISUP reisrugzak, waterdichte tas telefoon, vin, kajakzitting, paddling surfboard

 • Bescherm de zee: Peddelboard van milieuvriendelijk materiaal. Er zijn schattige dolfijnen en schildpadpatronen waaruit je kunt kiezen. Er is een plastic waterflesvorm in de bek van de dolfijn/schildpad. Het leven van zeeorganismen wordt bedreigd. We hopen dat iedereen het ecologische zeemilieu zal beschermen tijdens het genieten van het zeevermaak. De oceaan beschermen betekent onszelf beschermen.
 • Stabiel: Het opblaasbare stand-up paddleboard is 320 x 84 x 15 cm groot, maar zeer licht en weegt slechts 7 kg. De maximale capaciteit bedraagt 100 kg. Geschikt voor beginners en gevorderden. Dit stand-up paddleboard is geschikt voor peddelen, yoga, tochten, vissen, surfen op het water. Met de bijgewerkte D-ringen, de veilige lijn, de laadruimte en de premium accessoires is onze opblaasbare SUP geschikt voor alle omstandigheden.
 • Volledige accessoires: Het paddleboard voor volwassenen wordt geleverd met alles wat je nodig hebt: Je board, bidirectionele hogedrukpomp, veiligheidslijn, drie vinnen, rugzak, in lengte verstelbare aluminium peddel, reparatieset voor noodgevallen. Waterdichte telefoonhoes. Je kunt de hele dag op het water doorbrengen.
 • Multifunctionele opblaasbare SUP: Paddleboard voor beginners en gevorderden, op het water kun je je tas of rugzak veilig op het board leggen. Het paddleboard wordt geleverd met een licht peddel-aluminium paddleboard, dat eenvoudig kan worden gemonteerd en naar wens op de eigen maat kan worden ingesteld.
 • - Dit opblaasbare Stand Up Paddle Board is een allround multifunctioneel board, het is geschikt voor yoga, vissen, surfen of het samen vervoeren van kinderen en huisdieren in zoet en zout water. Als fabrikant staan we voor de kwaliteit van onze Stand Up Paddle Boards en komt de klant op de eerste plaats.
Bestseller Nr. 6

Exprotrek Stand Up Paddling Board, opblaasbaar SUP-board, stand-up paddleboard, 6 inch dik, voor alle moeilijkheidsgraden, met aluminium peddel en complete accessoires, max. 150 kg

 • [Je ontvangt]: Aan Exprotrek staande peddelplank, een peddelen, een pomp, een riem, een waterdichte tas, een verwijderbare vin
 • [Veilig en handig]: De Exprotrek Supboard heeft een afmeting van 327 x 77 x 16 cm, een langer en breder bordontwerp. Het biedt lichtheid en flexibiliteit en zorgt voor perfect watersportplezier. Een dikte van 8 inch optimaliseert de SUP, zodat zelfs beginners gemakkelijk balans en stabiliteit kunnen beheersen
 • [Uniciteit]: Het dynamische ontwerp zorgt voor directionele controle en stabiliteit tijdens het surfen. Het ontwerp met anti-kick pad kan je helpen om snelle en nauwkeurige scherpe bochten te maken. Als je je reis wilt opnemen, gebruik dan gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen
 • it]: Het dynamische ontwerp zorgt voor directionele controle en stabiliteit tijdens het surfen. Het ontwerp met anti-kick pad kan je helpen om snelle en nauwkeurige scherpe bochten te maken. Als je je reis wilt opnemen, gebruik dan gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen
 • [Dubbelwerkende pomp- en lamineertechnologie]: de dubbelwerkende pomp zorgt voor inflatie in enkele minuten; Speciaal lamineerontwerp en stiksels verhogen de sterkte en duurzaamheid van de surfplank en kunnen worden opgeblazen tot 12-17 PSL
Bestseller Nr. 7

TIGERXBANG SUP Board Stand Up Paddle Board 320x82x15cm voor Volwassenen/Kinderen | ISUP Surfing Complete Kit

 • Klassiek Black Tiger Collection Paddle Board: TigerxBang Classic Black Tiger Paddle boards zijn een eerbetoon aan vrijheid en de geest van avontuur. Vervaardigd met hoogwaardig materiaal, dit SUP-board is handgemaakt door verschillende stappen en wordt geleverd met premiun accessoires. Het paddleboarding is versierd met de iconische Tiger print in zwart en wit, vol met klassieke elementen van het merk, het is uitgegroeid tot een must-have item voor paddleboarden, groet aan een avontuurlijke tour.
 • Perfecte maatcombinatie: Gemaakt van dubbelzijdige sandwichstof en druppelsteken met hoge dichtheid om het board steviger te maken, maar het gewicht is slechts 11,5 kg (25 lb). 81,3 cm breed zorgt voor meer drijfvermogen en voldoende ruimte om staan of zitten te ondersteunen, het is de ideale maat voor veel SUP-peddelaars. De dikte is 15,2 cm, vervormt niet gemakkelijk in water, zelfs onder het gewicht, ons SUP-board zorgt voor stabieler rijden en betere prestaties.
 • 【Verschillende vrijetijdsmethoden】 Het SUP-board rondom is geschikt voor beginners, beginners en gevorderden. Het paddleboard is 320 cm lang en 82 cm breed en 15 cm dik. De aanbevolen capaciteit is 320 lbs, de grootste capaciteit is maximaal 550 pond. Je kunt het SUP-board meenemen naar meren, zeeën, rivieren, om te surfen, yoga, vissen of achterover leunen en genieten het landschap van de natuur.
 • 【Complete SUP-accessoires】 Tigerxbang paddleboard biedt alles wat nodig is voor SUP-avontuur. SN005-SB (board+vinnen+reparatiesets) SN005-NS (board+single-blade paddle+handpomp+rugzak+riem+vinnen+reparatiesets) SN005-A/B/C+SN038 (board+single-blade paddle+stoel+handpomp+rugzak+riem +vinnen+reparatie kits) SN005-DHP (board+double-blade paddle+stoel+handpomp+rugzak+riem+vinnen+reparatiesets) SN005-DEP (board+double-blade paddle+seat+elektrische pomp+rugzak+riem+vinnen+reparatiesets)
 • 【Verminder de kans op letsel】 Een grote antislip EVA-pad is geïnstalleerd in het midden van het SUP-board, dat ongevallen in de grootste mate kan voorkomen. Met het bungeekoord op het paddleboard kun je gemakkelijk rugzakken en andere items opbergen. Veiligheidslijn zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongevallen tijdens het peddelen. Wij bieden 1 jaar garantie, je kunt op elk moment contact met ons opnemen als je vragen hebt.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Opblaasbaar SUP-board met Accessoires Bestway Hydro-Force 274 x 76 x 12 cm

 • Opblaasbaar SUP-board met Accessoires Bestway Hydro-Force 274 x 76 x 12 cm
Bestseller Nr. 9

Tuxedo Sailor Opblaasbaar stand-up paddleboard, SUP-yoga-board, complete accessoires, verstelbaar paddleboard, pomp, ISUP-reisrugzak, waterdichte tas, vin, kajakzitting, surfboard

 • Multifunctioneel en universeel: dit stand-up-paddleboard is geschikt voor verschillende outdoorsporten zoals peddelen, yoga, vissen, watersurfen enz. Het is ook voor beginners eenvoudig en gemakkelijk te leren en geschikt voor gebruikers van alle geslachten, van jongeren en daarbuiten, en voldoet aan de behoeften van de meeste SUP-liefhebbers. Tegelijkertijd maakt de universele inzetbaarheid het paddleboard tot een geweldig cadeau-idee.
 • Intiem design: de antislip EVA-dekpad in het midden zorgt voor voldoende wrijving bij het staan op het paddleboard. De onderste middelste vin dient ter verhoging van de stabiliteit, en de 3-vin is ontworpen voor versnelling en maakt de besturing flexibeler. De vinnen kunnen gemakkelijk worden verwijderd voor het bewaren van de peddel. Twee zelfklevende peddelhangers aan de zijkant zijn praktisch voor het bewaren van de enkele hoofdpeddel, wat de draagbaarheid aanzienlijk verhoogt.
 • Complete accessoires: het opblaasbare paddleboard wordt geleverd met alles wat je nodig hebt: je paddleboard (iSUP), een stijlvolle rugzak (voor het peddelboard), een waterdichte tas van 10 liter (voor handbagage), schouderbanden, een iSUP-pomp, veiligheidskoord, drie witte zwemvliezen, 3-delige in lengte verstelbare zwempeddel. Je kunt gerust de hele dag op het paddleboard doorbrengen.
 • Lange reizen: het ergonomische ontwerp van de peddelboard-rugzak maakt hem gemakkelijk te dragen en gemakkelijk op te bergen. De waterdichte tas van 10 liter houdt je spullen droog. Terwijl je op het water bent, kun je de rugzak aan het paddleboard bevestigen. De meegeleverde stoel helpt bij de vermoeidheid van de rit en is de eerste keuze voor lange ritten.
 • [Klantenservice] Wij bieden u graag 30 dagen gratis retourneren en ruilen. Wij bieden ook een 3 jaar garantie op het board en 1 jaar garantie op de accessoires. Onze klantenservice zal uw vragen en vragen binnen 24 uur beantwoorden.
Bestseller Nr. 10

AKD Sup Board Paddle Boarden Sealion 10'6", 81cm breed Opblaasbare Sup, tot 150kg laadvermogen, ook als kajak

 • Met zijn extra brede en stabiele ontwerp is het AKD SeaLion SUP-model een stabiel en gemakkelijk te bedienen opblaasbaar stand-up paddleboard dat peddelaars een plezierige peddelervaring biedt.
 • Het paddleboard is gemaakt van het sterkste, dichtste witte drop stitch-materiaal en een strikt productieproces dat het paddleboard sterker en duurzamer maakt. Het wordt lange tijd blootgesteld aan de zon zonder te vervormen en is bestand tegen UV- en zeewatercorrosie.
 • Met 4 D-ringen voor stoelbevestiging zoals een kajak en D-ringen voor achterste voettouw, met handvatten aan de voorkant en in het midden van het board voor gemakkelijke draagbaarheid tijdens gebruik. U kunt het voetkoord ook aan de middelste of voorste handgreep bevestigen, afhankelijk van uw behoeften.
 • Het AKD Paddleboard is getest op een optimale luchtdruk van 14-15 PSI en een optimaal draagvermogen van 150 kg zonder vervorming, waardoor maximaal 1 volwassene en 2 kinderen samen kunnen peddelen.
 • AKD is een lokaal merk uit Berlijn dat qua kwaliteit en afwerkingsdetails perfect werk heeft geleverd. Wij bieden 2 jaar garantie Naast de handige retour- en omruilservice van Amazon kunnen de artikelen ook direct aan ons geretourneerd worden door een retourlabel aan te vragen.
Bestseller Nr. 11

BRAST Opblaasbare stand-up paddle voor volwassenen, harde schaal, zomer, turquoise, 10 '6, 20 psi, 120 kg, drop stitch, 15 cm dik, complete set – opblaasbaar board, SUP 320 x 76 x 15 cm

 • [Moderne valpunt-technologie] zorgt voor beginners en gevorderden door hoge stijfheid voor optimale waterprestaties
 • [Onklopbare uitrusting]: om je voeten nog comfortabeler te maken, hebben wij de rubberen honingraatstructuur van de antislip onderkant 20% dikker en flexibeler dan conventionele SUP-upboards. Daarnaast is een kick-pad aan de achterkant geïntegreerd, wat het je mogelijk maakt om de richting te veranderen en te manoeuvreren en tegelijkertijd de snelheid te behouden.
 • [Veelzijdig] Dankzij 4 roestvrij stalen D-ringen links en rechts kun je een kajakstoel (niet meegeleverd) op het board bevestigen en zo ons Brast SUP Shark Board in kajak veranderen.
 • Alles is inbegrepen: met een ultralichte aluminium telescopische peddel van 0,97 kg, die door de snelle bevestiging traploos van 158 cm tot 211 cm aan jouw maat kan worden aangepast en in 3 delen kan worden gedemonteerd om het transport te vergemakkelijken. Dankzij de krachtige pomp met manometer en dubbele slagfunctie pomp je het board sneller door naar beneden te drukken en ook door aan de pompstang te trekken. Inclusief grote rugzak met ritssluiting
 • Technische gegevens: afmetingen: L 320 x B 76 x D 15 cm of L 320 x B 76 x D 15 cm, in verschillende kleuren – belastbaarheid: SUMMER 320 cm: 120 kg – gewicht 8,5 kg (zonder accessoires, zonder lucht) – luchtvuldruk: tot 20 psi (1,38 bar) – bar. Middenspoiler afneembaar en 2 zijvinnen – afmetingen van de rugzak: 25 x 90 x 28 cm – lengte van de telescopische peddel van aluminium 158 – 211 cm, gewicht 0,97 kg
Bestseller Nr. 12

Aviner Stand up Peddelbord Opblaasbaar SUP-board Set 150KG/ 305×71×15cm met Complete Premium Accessoires voor alle Moeilijkheidsgraden Oranje 305x71x15cm

 • [𝐒𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞𝐢𝐭]: het opblaasbare stand-up paddleboard is 𝟑𝟎𝟓 𝐱 𝟕𝟏 𝐱 𝟏𝟓 𝐜𝐦, maximale capaciteit bedraagt tot 𝟏𝟓𝟎𝐊𝐆 om stabiel en veilig zeilen te garanderen. Het brede en stabiele design is perfect voor kinderen en volwassenen.
 • [𝐕𝐨𝐥𝐥𝐞𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬]: wij leveren een complete accessoireset voor het SUP-board. Een Aviner Stand Up Paddling Board, een peddel, een pomp, een riem, een waterdichte tas, een afneembare vin.
 • [𝐃𝐫𝐚𝐚𝐠𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐝𝐝𝐞𝐥𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝]: de hoogwaardige en robuuste SUP-rugzak voor je stand-up paddleboard (opblaasbaar) met vele extra padding en extra brede schouderbanden. Daarmee is hij de meest comfortabele tas, waarin je je board en andere accessoires probleemloos kunt opbergen.
 • [𝐕𝐞𝐞𝐥𝐳𝐢𝐣𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝]: je kunt het SUP-board naar meren, zeeën, rivieren, surfen, yoga, vissen of achterover leunen en genieten van het landschap van de natuur. Als je je reis wilt opnemen, gebruik je gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen.
 • [𝐃𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐦𝐩]: de dubbelwerkende pomp zorgt voor het oppompen in enkele minuten. Deze pomp is innovatief ontwikkeld om paddleboards eenvoudig op te blazen tot 𝟏𝟐-𝟏𝟓 𝐏𝐒𝐋, de efficiëntie is twee keer zo hoog als bij conventionele pompen.
Bestseller Nr. 13

Aqua Spirit Opblaasbare Stand up Paddleboard SUP Barracuda Kajak-pakket | 320 x 79 x 15 cm | Volwassen beginners/Experts | 150 kg limiet | Stoeltje, paddle- en kajakpeddel, pomp, Go Pro-bevestiging, tas, omkleedmat

 • NIEUWSTE 2022 SUP & KAYAK - Ons Barracuda Stand Up Paddleboard is een 2-in-1 premium SUP & Kayak met de agressieve prestatiekenmerken van touringplanken, gecombineerd met comfort- en stabiliteitseigenschappen van allround vrijetijdsplanken. Het pakket 2022 heeft bonusitems waarmee je het water op kunt: 4-assige aluminium peddel (met kajakpeddel optie) & riemen | nieuw kajakstoeltje | nieuwe rugzak | handpomp | VS-vin | enkelriem | schouderband | omkleedmat | waterdicht telefoonhoesje | flessenhouder
 • EEN VEELZIJDIGE PLANK VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN VAARDIGHEIDSNIVEAUS - Of je nu een expert bent die op zoek is naar een Touring- of Racing-plank of een beginner die op zoek is naar een vrijetijds SUP, de Barracuda helpt je een evenwichtige, soepele en responsieve rit te ervaren dankzij het hybride allround touring- en race-ontwerp en 6 inch dikte. De neus van de plank versmalt tot een verhoogd punt voor eenvoudig en snel snijden door stilstaand of schokkerig water. Het gegroefde kussen zorgt ervoor dat je voeten in het water stevig op de plank staan.
 • SNELLE EN EENVOUDIGE SUP-NAAR-KAYAK CONVERSIE: Naast het feit dat je over een toonaangevende SUP beschikt, kun je je ervaring ook verbreden door van je plank een kajak te maken. Er zit een comfortabel kajakstoeltje bij, die eenvoudig aan de D-ringen aan de zijkant van het voetkussen worden bevestigd, evenals een extra peddel die het handvat van je standaardpeddel vervangt om je binnen enkele seconden te voorzien van een dubbelzijdige kajakpeddel. Dit is ideaal voor diegenen die een pauze nodig hebben van het staan en kan je ervaring verlengen.
 • BARRACUDA VITAL STATISTIEKEN: Grootte (opgeblazen): 320 x 79 x 15 cm | Volume: 230 l | Max boardergewicht: 150 kg | Go Pro-bevestiging: Ja | D-ringen: 8x | Pomp: Dubbele actie | Peddel: Aluminium stang & nylon peddel | Middenvin | Geschikt voor: meren, rivieren, kanalen en rustige zeeën | Aanbevolen inflatie: 15PSI | Materiaal van de plank: Kwaliteit PVC-druppelsteek met hoge dichtheid
 • DE VOORUITDENKENDE UK SUP EXPERTS WAAROP JE KUNT VERTROUWEN: Wanneer je een Aqua Spirit SUP koopt, kun je rekenen op snelle verzendtijden, volledig getraceerde levering en een UK-klantenserviceteam tot je beschikking, klaar om te helpen met je bestelling. Aqua Spirit heeft wereldwijd meer dan 100.000 planken verkocht en we hebben veel vertrouwen in de kwaliteit van onze SUP's, zoveel zelfs dat we met plezier twee jaar fabrieksgarantie bieden zonder extra kosten. Registreer gewoon je aankoop wanneer je deze ontvangt.
Bestseller Nr. 14

Stand up Paddle Board Opblaasbaar SUP-boardset, 330 x 76 x 15 cm, 3 afneembare vinnen, kajakzitting, verstelbare dubbele peddel, camhouder, complete accessoires, draagkracht tot 150 kg, rood

 • ✅ Op het gebied van het watersport zijn paddleboards in opkomst en zijn vandaag de dag een trendy activiteit in de fitnessbeweging. Dit board is uitgerust met de modernste SUP-technologie en biedt voor jong en oud perfect en trendy watersportplezier op meren en rivieren, maar ook op zee. De ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en koersvastheid.
 • ✅ Kajak en stand-up peddelboarden in één. Wij vinden dat je niet tussen één van beiden zou moeten kiezen, daarom hebben wij een iSUP ontwikkeld die beide mogelijkheden biedt. Als je moe bent of gewoon eens wat afwisseling wilt, kun je het SUP-board gemakkelijk veranderen in een kajak.
 • ✅ Het opblaasbare SUP-board heeft aan de voorkant een camerabasis. Gebruik de praktische actiecamerahouder voor je toekomstige peddeltochten om leuke filmopnames op te maken met behulp van de geïntegreerde actiecamera-houder, die compatibel is met talrijke camera's.
 • ✅ Inhoud van de levering: 1 SUP-board, 3 vinnen, kajakstoel, veiligheidslus (riem), reparatieset, luchtpomp, uitgebreide handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), draagbare rugzak (85 x 25 x 30 cm), in lengte verstelbare dubbele peddel met lengteweergave.
 • ✅ Afmetingen 330 x 76 x 15 cm, gewicht board ca. 7,75 kg, totaal gewicht van de SUP-set inclusief complete accessoires ca. 13,5 kg, draagvermogen tot 150 kg, super design en uitstekend materiaal.
Bestseller Nr. 15

Opblaasbaar stand-up paddleboard, kajakzitting en camerahouder, surfboard, stabiel complete accessoires, 330/305 x 76 x 15 cm, tot 150/130/110 kg (330 cm-rood-150 kg)

 • Het draagbare SUP-board heeft een stabiele camerahouder voorgemonteerd, die met een actiecamera kan worden verbonden om de beweging altijd op te nemen en het plezier tijdens het sporten te verhogen.
 • Grote draaibaarheid: het kick-pad-design aan de onderkant van het board verbetert de totale snelheid, het hanteren en de manoeuvreerbaarheid en vergemakkelijkt het gebruik voor kinderen, jongeren en volwassenen.
 • Zacht, antislip bovendek: ons paddleboard is perfect voor beginners. Het is ontwikkeld voor vroeg leren en voor minder ongevallen of letsel bij een val – het gebeurt ons allemaal
 • Opblaasbaar en draagbaar: neem je paddleboard overal mee naartoe. Hij kan snel worden opgeblazen of geleegd en is daardoor ideaal voor het meer, rivier of de zee.
 • Complete paddleboardset: elk paddleboard wordt geleverd met peddel-essentials, waaronder een enkelveiligheidsband, een roeipedaal, een handluchtpomp, drie vinnen, kajakzitting, een patch-reparatieset en een praktische draagtas

Het kiezen van het beste SUP board kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit artikel biedt een paar belangrijke tips voor het kiezen van een SUP-bord dat bij je past. De eerste tip is om te overwegen wat voor soort activiteiten je uit je board wilt halen, of het nu gewoon cruisen of racen is, of dat je liever peddelt op vlak water of wildwater. De volgende tip is om naar het algehele ontwerp van het bord te kijken en ervoor te zorgen dat het past bij uw behoeften als het gaat om gewichtsverdeling en opslagruimte.

De laatste tip is om ervoor te zorgen dat je genoeg geld in je budget hebt om een SUP-board van hoge kwaliteit aan te schaffen, want ze kunnen duur zijn!

Het kiezen van het beste supboard is een lastige opgave. Er zijn zoveel opties die er zijn en het kan overweldigend zijn om te beslissen welke te kopen. Hier heb ik een lijst samengesteld met de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van je supboard.

Bij het kiezen van een supboard moet men rekening houden met het volgende:

 • Het type rit dat u van plan bent te gaan doen.
 • Het type terrein waarop u gaat rijden.
 • Hoe vaak je gaat rijden en waar je gaat rijden.
 • Uw budget en hoeveel tijd u aan elke rit wilt besteden.
 • Welke andere features zijn voor jou belangrijk in je board (gebruiksgemak, compatibiliteit met je boots).

Wat zijn supboards?

SUP boards zijn boards die gebruikt worden om mee te surfen. Ze zijn meestal gemaakt van hout en hebben een platte bodem en een afgeronde bovenkant. Dit type board is erg populair onder surfers omdat ze stabiliteit bieden aan de surfer terwijl ze in het water zijn.

SUP staat voor Stand Up Paddleboard. Deze boards zijn gemaakt om surfers te helpen drijven terwijl ze in het water zijn zonder een boot of een duur paddleboard te hoeven gebruiken. Het ontwerp van SUP’s is in de loop van de tijd veranderd, maar ze behouden nog steeds hun populariteit onder surfers.

Het SUP-bord kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, van bereden worden als een stand-up paddleboard, tot gebruik als waterscooter (PWC), of zelfs een visplatform door vissers die het als een kajak op het oppervlak gebruiken. Veel merken en modellen stand-up paddleboards (SUP’s) zijn gemaakt voor buitenrecreatie, zoals surfen en peddelen. Deze boards worden vaak gebruikt voor atletische of recreatieve doeleinden, zoals racen, lange afstand wandelen, toeren in afgelegen gebieden of wildwatervaren. Hoewel sommige opblaasbare SUP’s uitsluitend voor amusementsdoeleinden zijn gemaakt.

Wat zijn supboard-functies?

Supboard-functies zijn een soort software die een verscheidenheid aan functies biedt om u te helpen bij uw online marketing. Ze kunnen worden gebruikt om leads te verzamelen, uw e-maillijst op te bouwen en gegevens bij te houden.

Supboards zijn een effectieve manier om de concurrentie voor te blijven en ze bieden u de nodige tools om uw marketingstrategieën te verbeteren.

Er zijn veel verschillende soorten supboards op de markt beschikbaar, maar ze bieden allemaal vergelijkbare functies, zoals het genereren van leads, het bouwen van e-maillijsten en het bijhouden van gegevens.

Wat is het verschil tussen een supboard en een finless surfboard?

Een supboard is een surfboard met een vin aan de staart. Dit zorgt voor een betere wendbaarheid en stabiliteit in het water.

Finless surfboards zijn een type surfboard dat helemaal geen vinnen heeft. Ze zijn niet zo stabiel in het water, maar ze kunnen wendbaarder zijn.

Hoe kan ik het beste supboard kiezen voor mijn behoeften?

Er zijn veel planken om uit te kiezen. Het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Om je te helpen, zijn hier enkele vragen die je jezelf moet stellen voordat je een supboard koopt:

 • Wat is je budget?
 • Welk type supboard heb je nodig?
 • Hoe vaak ga je het gebruiken?
 • Heeft u specifieke functies nodig?
 • Wie gaat het bord gebruiken?
 • Hoeveel tijd heb je om het bord op te zetten en te onderhouden?

Waarom zou ik het ene bord boven het andere kiezen?

Het kiezen van het juiste bord voor uw behoeften is de sleutel tot succes.

Een goede manier om te beginnen is door te kijken naar het type surfers dat je wilt aantrekken. Er zijn verschillende soorten surfers, van beginners en gevorderden tot professionals en ervaren surfers.

De volgende zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een bord:

 • Lengte: dit is een belangrijke factor voor beginners en halfgevorderden die zich misschien niet op hun gemak voelen met golven, zo lang als meer gevorderde surfers.
 • Breedte: dit bepaalt hoeveel ruimte je op je board hebt tijdens het surfen. Een breder board geeft je meer stabiliteit tijdens het surfen, maar het kan moeilijker zijn om te draaien.
 • Vorm: er zijn veel verschillende vormen die een bord kan aannemen, zoals.

Wanneer moet ik een supboard kiezen in plaats van een finsless surfboard?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een supboard of een finsless surfboard. Enkele van de factoren zijn:

 • De grootte en het gewicht van de surfer
 • Het type golven waarnaar de surfer op zoek is
 • Het type golven dat veel voorkomt in het gebied
 • De soorten golven die veel voorkomen in het gebied