Beste supboard van 2023 (TOP15)

De 15 beste supboard beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Duraero Stand up paddleboard, opblaasbaar SUP-board, peddelplank, inclusief kajakzitting, geïntegreerd kickpad, 3 vinnen, verstelbare dubbele peddel, complete accessoires, 330 x 76 x 15 cm, tot 130 kg, groen

 • ✈In de watersportwereld zijn paddleboards in opkomst en vandaag de dag een trendy activiteit in de fitnessbeweging. Dit board is uitgerust met de modernste SUP-technologie en biedt voor jong en oud perfect en trendy watersportplezier op meren en rivieren, maar ook op zee. De ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en koersvastheid.
 • ✈Superdesign! Door de vele subtiele ornamenten en elementen op de voor- en achterkant is het board ideaal voor zowel hobby-liefhebbers als voor yoga-board trainingen om rustig te ontspannen en te genieten. Met het geïntegreerde SUP-kickpad kun je ter plekke snelle wendingen en richtingsveranderingen uitvoeren, terwijl je snelheid behoudt.
 • ✈Kajak en stand-up paddleboard in één. Wij vinden dat je niet tussen één van beiden zou moeten kiezen, daarom hebben wij een iSUP ontwikkeld die beide mogelijkheden biedt. Als je moe bent of gewoon eens wat afwisseling wilt, kun je het SUP-board gemakkelijk omzetten in een kajak.
 • ✈Afmetingen: 330x76x15cm, gewicht ca 7,75 kg.
 • ✈Inhoud van de levering: 1 SUP-board, 3 vinnen, kajakzitje, veiligheidslus (leash), reparatiekit, luchtpomp, uitgebreide handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), draagbare rugzak (85 x 25 x 30 cm), in lengte verstelbare dubbele peddel met lengte-indicator.
Bestseller Nr. 2

FunWater Opblaasbaar stand-up paddleboard, 320 x 84 cm, SUP-board, complete accessoires, verstelbaar paddleboard, pomp, ISUP reisrugzak, waterdichte tas telefoon, vin, kajakzitting, paddling surfboard

 • Bescherm de zee: Peddelboard van milieuvriendelijk materiaal. Er zijn schattige dolfijnen en schildpadpatronen waaruit je kunt kiezen. Er is een plastic waterflesvorm in de bek van de dolfijn/schildpad. Het leven van zeeorganismen wordt bedreigd. We hopen dat iedereen het ecologische zeemilieu zal beschermen tijdens het genieten van het zeevermaak. De oceaan beschermen betekent onszelf beschermen.
 • Stabiel: Het opblaasbare stand-up paddleboard is 320 x 84 x 15 cm groot, maar zeer licht en weegt slechts 7 kg. De maximale capaciteit bedraagt 100 kg. Geschikt voor beginners en gevorderden. Dit stand-up paddleboard is geschikt voor peddelen, yoga, tochten, vissen, surfen op het water. Met de bijgewerkte D-ringen, de veilige lijn, de laadruimte en de premium accessoires is onze opblaasbare SUP geschikt voor alle omstandigheden.
 • Volledige accessoires: Het paddleboard voor volwassenen wordt geleverd met alles wat je nodig hebt: Je board, bidirectionele hogedrukpomp, veiligheidslijn, drie vinnen, rugzak, in lengte verstelbare aluminium peddel, reparatieset voor noodgevallen. Waterdichte telefoonhoes. Je kunt de hele dag op het water doorbrengen.
 • Multifunctionele opblaasbare SUP: Paddleboard voor beginners en gevorderden, op het water kun je je tas of rugzak veilig op het board leggen. Het paddleboard wordt geleverd met een licht peddel-aluminium paddleboard, dat eenvoudig kan worden gemonteerd en naar wens op de eigen maat kan worden ingesteld.
 • - Dit opblaasbare Stand Up Paddle Board is een allround multifunctioneel board, het is geschikt voor yoga, vissen, surfen of het samen vervoeren van kinderen en huisdieren in zoet en zout water. Als fabrikant staan we voor de kwaliteit van onze Stand Up Paddle Boards en komt de klant op de eerste plaats.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Stand up Paddling Board Opblaasbaar SUP-boardset, kajakzitting, 330 x 76 x 15 cm, draagvermogen tot 150 kg, geïntegreerde kickpad, 3 vinnen, verstelbare dubbele peddel, complete accessoires, oranje

 • Op het gebied van het watersport zijn peddelboards in opkomst en zijn vandaag de dag een trendy activiteit in de fitnessbeweging. Dit board is uitgerust met de modernste SUP-technologie en biedt voor jong en oud perfect en trendy watersportplezier op meren en rivieren, maar ook op zee. De ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en koersvastheid.
 • Super design. Door de vele subtiele ornamenten en elementen op de voor- en achterkant is het board ideaal voor zowel hobby-liefhebbers als voor yoga-board trainingen om rustig te ontspannen en te genieten. Met het geïntegreerde SUP-kickpad kun je ter plekke snelle wendingen en richtingsveranderingen uitvoeren, terwijl je snelheid behoudt.
 • Kajak en stand-up peddelboarden in één. Wij vinden dat je niet tussen één van beiden zou moeten kiezen, daarom hebben wij een iSUP ontwikkeld die beide mogelijkheden biedt. Als je moe bent of gewoon eens wat afwisseling wilt, kun je het SUP-board gemakkelijk veranderen in een kajak.
 • Afmetingen 330 x 76 x 15 cm, gewicht board ca. 7,75 kg, totaal gewicht van SUP-set incl. complete accessoires ca. 13,5 kg, draagvermogen tot 150 kg, super design en uitstekend materiaal.
 • Inhoud van het pakket: 1 SUP-board, 3 vinnen, kajakzitting, veiligheidslus (leash), reparatieset voor reparatie, luchtpomp, uitgebreide handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), rugzak draagbaar (85 x 25 x 30 cm), in lengte verstelbare dubbele peddel met lengteweergave.
Bestseller Nr. 4

DURAERO Stand-up paddleboard, opblaasbare SUP-board, peddelplank, inclusief kajak-zitting, dubbele peddel, complete accessoires, 305 x 76 x 15 cm, tot 110 kg, blauw

 • In de watersportwereld zijn paddle boards in opmars en vormen een populaire activiteit in de fitnessbeweging. Dit board is uitgerust met de modernste SUP-technologie en biedt voor jong en oud perfect en trendy watersportplezier op meren en rivieren, maar ook op zee. De ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en richtingsstabiliteit.
 • Geweldig design: door de vele filigrane ornamenten en elementen aan de voor- en achterkant, is het board zowel ideaal voor hobby-liefhebbers als voor yoga-boardtrainingen om rustig te ontspannen. Met het geïntegreerde SUP-kickpad kun je ter plekke snelle wendingen en richtingsveranderingen uitvoeren, terwijl je snelheid behoudt.
 • Kajak en stand-up paddleboarding in één. Wij vinden dat je niet tussen de twee zou moeten kiezen, daarom hebben wij een iSUP ontwikkeld die beide kan. Als je moe bent of gewoon eens wat afwisseling wilt, kun je de SUP-plank gemakkelijk ombouwen tot kajak.
 • Afmetingen: 305 x 76 x 15 cm, gewicht ca. 7,75 kg, belastbaar tot 110 kg.
 • Inhoud levering: 1 SUP-board, 3 vinnen, kajakzitje, veiligheidslus (leash), reparatiekit, luchtpomp, uitgebreide handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), draagbare rugzak (85 x 25 x 30 cm), in lengte verstelbare dubbele peddel met lengte-indicator.
Bestseller Nr. 5

Exprotrek Stand Up Paddling Board, opblaasbaar SUP-board, stand-up paddleboard, 6 inch dik, voor alle moeilijkheidsgraden, met aluminium peddel en complete accessoires, max. 150 kg

 • [Je ontvangt]: Aan Exprotrek staande peddelplank, een peddelen, een pomp, een riem, een waterdichte tas, een verwijderbare vin
 • [Veilig en handig]: De Exprotrek Supboard heeft een afmeting van 327 x 77 x 16 cm, een langer en breder bordontwerp. Het biedt lichtheid en flexibiliteit en zorgt voor perfect watersportplezier. Een dikte van 8 inch optimaliseert de SUP, zodat zelfs beginners gemakkelijk balans en stabiliteit kunnen beheersen
 • [Uniciteit]: Het dynamische ontwerp zorgt voor directionele controle en stabiliteit tijdens het surfen. Het ontwerp met anti-kick pad kan je helpen om snelle en nauwkeurige scherpe bochten te maken. Als je je reis wilt opnemen, gebruik dan gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen
 • it]: Het dynamische ontwerp zorgt voor directionele controle en stabiliteit tijdens het surfen. Het ontwerp met anti-kick pad kan je helpen om snelle en nauwkeurige scherpe bochten te maken. Als je je reis wilt opnemen, gebruik dan gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen
 • [Dubbelwerkende pomp- en lamineertechnologie]: de dubbelwerkende pomp zorgt voor inflatie in enkele minuten; Speciaal lamineerontwerp en stiksels verhogen de sterkte en duurzaamheid van de surfplank en kunnen worden opgeblazen tot 12-17 PSL
Bestseller Nr. 6

Exprotrek Stand Up Paddling Board, opblaasbaar SUP-board, stand-up paddleboardset, 15 cm dik voor alle moeilijkheidsgraden, met aluminium peddel en complete accessoires, max. 200 kg

 • [Veilig en comfortabel]: Het Exprotrek Sup board heeft een afmeting van 327 x 77 x 16 cm, een langer en breder boardontwerp. Het biedt lichtheid en flexibiliteit en zorgt voor perfect watersportplezier. Een dikte van 7 inch optimaliseert de SUP, zodat zelfs beginners balans en stabiliteit probleemloos kunnen beheersen.
 • [Uniek]: het dynamische ontwerp garandeert richtingscontrole en stabiliteit tijdens het surfen. Het anti-kick pad ontwerp kan je helpen om snelle en nauwkeurige scherpe bochten te rijden. Als je je reis wilt opnemen, gebruik je gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen.
 • [Hoogwaardige accessoires]: de hoogwaardige en robuuste SUP-rugzak is uitgerust met een gewatteerde rug en schouderbanden. Daarmee is hij de meest comfortabele tas, waarin je je board en andere accessoires probleemloos kunt opbergen.
 • [Dubbelwerkende pomp en lamineertechnologie]: de dubbelwerkende pomp zorgt voor het oppompen in enkele minuten; speciaal lamineerontwerp en naden verhogen de sterkte en duurzaamheid van het surfboard en kunnen tot 12-16 PSL worden opgepompt.
 • [Je ontvangt]: Een paddleboard, een aluminium peddel, een pomp, een riem, een waterdichte tas, een afneembare vin.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Bestway Hydro-Force SUP Allround Boardset, Oceana, 305 x 84 x 12 cm, met kajakzitting en peddel, meerkleurig

 • Afmetingen: 305 x 84 x 12 cm
 • Allround-SUP - voor vlak water en kleine golven, goede manoeuvreerbaarheid
 • DropStitch-materiaal combineert hardboard en opblaasproduct
 • Praktische draaggreep
 • Inhoud: SUP, peddel, handpomp, tas, coil-leash, zitting, voetsteun, middenvin, reparatieset
Bestseller Nr. 8

TIGERXBANG SUP Board Stand Up Paddle Board 320x82x15cm voor Volwassenen/Kinderen | ISUP Surfing Complete Kit

 • 【Klassiek Black Tiger Collection Paddle Board】TigerxBang Classic Black Tiger Paddle boards zijn een eerbetoon aan vrijheid en de geest van avontuur. Dit SUP-board is vervaardigd met hoogwaardig materiaal en is handgemaakt door verschillende stappen en wordt geleverd met premiun accessoires. Het paddleboarden is versierd met de iconische Tiger print in zwart en wit, vol met klassieke elementen van het merk, het is een must-have item geworden voor paddleboarden, groet op een avontuurlijke tour.
 • 【Perfecte maatcombinatie】Gemaakt van dubbelzijdig sandwichstof en druppelsteken met hoge dichtheid om het board steviger te maken, maar het gewicht is slechts 11,5 kg (25lb). 32 inch breed zorgt voor meer drijfvermogen en voldoende ruimte om te staan of te zitten, het is de ideale maat voor veel SUP-peddelaars. De dikte is 15,2 cm, vervormt ook niet gemakkelijk in het water, ons SUP-board zorgt voor stabieler rijden en betere prestaties.
 • 【Verschillende vrijetijdsmethoden】 Rondom SUP-board is geschikt voor beginners, beginners en gevorderden peddelaar. Het paddleboard is 320 cm lang en 82 cm breed en 15 cm dik. De aanbevolen capaciteit is 330 lbs, de grootste capaciteit is maximaal 550 pond. Je kunt het SUP-board meenemen naar meren, zeeën, rivieren, om te surfen, yoga, vissen of achterover leunen en genieten van het landschap van de natuur uur.
 • 【Complete SUP-accessoires】 Tigerxbang paddleboard biedt alles wat nodig is voor SUP-avontuur. SN005-SB (bord+vinnen+reparatiesets) SN005-NS (board+single-blade paddle+handpomp+rugzak+riem+vinnen+reparatiesets) SN005-A/B/C+SN038 (board+single-blade paddle+stoel+handpomp+rugzak+riem+vinnen+vinnen++reparatie kits) SN00 05-DHP (board+double-blade paddle+seat+handpomp+rugzak+riem+vinnen+reparatieuitrustingen) SN005-DEP (board+double-blade paddle+seat+elektrische pomp+rugzak+riem+vinnen+reparatieuitrustingen)
 • 【Verminder kans op letsel】 Een grote anti-slip EVA-pad is geïnstalleerd in het midden van het SUP-board, dat ongelukken in de grootste mate kan voorkomen. Met het bungeekoord op het paddleboard kun je gemakkelijk rugzakken en andere items opbergen. Veiligheidsriem zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukken tijdens het peddelen. Wij bieden 1 jaar garantie, je kunt op elk moment contact met ons opnemen als je vragen hebt.
Bestseller Nr. 9

Skatinger 11'6 × 35" super breed opblaasbaar stand-up paddleboard, ultra stabiel breed SUP voor 2+1 mensen/familie/groot formaat met schouderriem, 100L rugzak, allround supboard, Amerikaanse vin

 • 【35'' SUPER BREED & ULTRA STABLE VOOR BETERE BALANS: Skatinger Opblaasbaar Stand Up Paddle Board is gemaakt met de gulden snede, 11 "6 x 35" x 6". Met een breder dek en een bredere neus kan het tot 430 lbs'8221 dragen. Een extra breedte van 3 inch (in vergelijking met een 32'' board) is ontworpen om een betere stabiliteit en een opvallend evenwicht te bieden, het paddleboard is geschikt voor 2 volwassenen en gezinnen met kinderen of huisdieren, grote mensen, en is ideaal voor yoga, vissen, surfen, snorkelen.
 • 【Doordacht ontwerp: 3 handgrepen en Amerikaanse fin】 Skatinger paddle board belichaamt behendigheid, wreedheid en een rustige houding. Het ontwerp van de voor-/achterhandgreep is handig bij het optillen en slepen van water. De structuur van de vinnen + bouten zorgt ervoor dat de vinnen stevig op de metalen basis zijn bevestigd en zich niet in het water verspreiden. Verwijderbare vinnen helpen je gemakkelijker te manoeuvreren en te sturen, zodat je als een vis over het water kunt glijden voor plezier en avontuur in het water!
 • 【Zeer duurzaam materiaal】 Antislip EVA-dekpad van het Skatinger opblaasbare paddleboard is ontworpen met een diamantpatroon en kan worden opgeblazen tot een rotsvaste hardheid (13 ~ 15 psi), zodat je comfortabel zonder angst kunt staan. Hoogwaardig ultralicht PVC-materiaal van militaire kwaliteit en geavanceerde naalddruppelkerntechnologie zorgen ervoor dat de opblaasbare planken een hogere compressieweerstand en elasticiteit hebben, waardoor onbedoeld letsel wordt geminimaliseerd en de ISUP extreem duurzaam is.
 • 【ULTRA-DRAAGBARE & UITSTEKENDE MANEUVERBAARHEID】Snelle pomp met twee acties met een nauwkeurige doseer- en afdichtingsslang. Snel opblazen en leeglopen binnen 3 minuten en krijg in een mum van tijd goede psi-metingen. Een handig handvat maakt de ISUP gemakkelijk mee te nemen, stop hem gewoon in de meegeleverde rugzak wanneer hij leeg is. Ontworpen met vrouwen of kinderen in gedachten om te dragen en te reizen, het is volledig manoeuvreerbaar en opgerold, zelfs zonder hulp. Stap snel op de Skatinger opblaasbare peddel wanneer je wilt surfen.
 • 【ACCESSOIRES KIT & 24 x 7 CS】 SKATINGER SUP-accessoires omvatten: surfplank schouderriem (uniek antislip ontwerp!) Enkelriem, US Central Fin (Toolless vinnen + schroeven, stevig en niet gemakkelijk af te vallen), 5L Dry bag, waterdichte tas voor mobiele telefoon, snelle opblaaspomp, verstelbare zwevende peddel. Een complete set accessoires helpt je de golven aangenamer te overwinnen. Skatinger biedt 7 x 24 uur CS. Als u vragen heeft, zullen wij u de eerste keer oplossingen bieden.
Bestseller Nr. 10

NEMAXX Stand Up Paddle Board PB300 SUP Board opblaasbaar, Surfbord, Surfplank, gemakkelijk te vervoeren, met tas, Peddel, Vin, Luchtpomp, Reparatieset

 • LAATSTE TECHNOLOGIE - Ideale mix van duurzaamheid, stabiliteit, wendbaarheid, snelheid en tracking van de Surfboard.
 • STABLE - Anti-slip dankzij het hittebestendige EVA-dek - maakt veilig staan en voetcomfort op de surfplank mogelijk.
 • COMFORTABLE - Surfbord in een handige rugzak zeer handig om te vervoeren en direct overal te gebruiken. Uitpakken, opblazen, peddelen!
 • DURABLE - Dikke 100mm hoge klasse drop stitch kamer met honderden stabiliserende draden voor maximale sterkte, stabiliteit en stijfheid van de SUP Board.
 • FLEXIBEL EN MOBIEL - Telescopische aluminium peddel, hogedrukpomp met drukmeter en transportrugzak inbegrepen bij de opblaasbare Stand Up Paddle Board.
Bestseller Nr. 11

SUP-Board Tests - Das ultimative Testbuch

 • Hardcover Book
 • Jahns, Steffen (Author)
 • 153 Pages - 06/10/2022 (Publication Date) - Independently published (Publisher)
Bestseller Nr. 12

Costway SUP-board peddelboard surfboard stand up board set 335 x 76 x 15 cm opblaasbaar

 • 【Praktisch】De lengte van de aluminium peddel is instelbaar van 88 cm tot 220 cm; 3 vinnen (waarvan één uitneembaar) voor optimale spoorstabiliteit.
 • 【Goed materiaal】Groot antislip EVA-dek zorgt voor een veilige stand en voetcomfort.
 • 【Set】Met 5 x D-ringen, 1 x SUP-draagriem en reparatieset voor ongevallen; incl. rugzak, waarin alle meegeleverde voorwerpen kunnen worden inpakt.
 • 【Mooi design】Luchtventiel voor snel opblazen/leeglopen, opvouwbaar ontwerp voor goede draagbaarheid.
 • 【Comfortabel】hogedruk pomp met manometer voor snel oppompen (11-13 psi, 3-5 minuten).
Bestseller Nr. 13

Aviner Stand up Peddelbord, Opblaasbaar SUP-board Set 150KG/ 305×71×15cm met Complete Premium Accessoires voor alle Moeilijkheidsgraden, Lichtblauw

 • [𝐒𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞𝐢𝐭]: het opblaasbare stand-up paddleboard is 𝟑𝟎𝟓 𝐱 𝟕𝟏 𝐱 𝟏𝟓 𝐜𝐦, maximale capaciteit bedraagt tot 𝟏𝟓𝟎𝐊𝐆 om stabiel en veilig zeilen te garanderen. Het brede en stabiele design is perfect voor kinderen en volwassenen.
 • [𝐕𝐨𝐥𝐥𝐞𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬]: wij leveren een complete accessoireset voor het SUP-board. Een Aviner Stand Up Paddling Board, een peddel, een pomp, een riem, een waterdichte tas, een afneembare vin.
 • [𝐃𝐫𝐚𝐚𝐠𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐝𝐝𝐞𝐥𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝]: de hoogwaardige en robuuste SUP-rugzak voor je stand-up paddleboard (opblaasbaar) met vele extra padding en extra brede schouderbanden. Daarmee is hij de meest comfortabele tas, waarin je je board en andere accessoires probleemloos kunt opbergen.
 • [𝐕𝐞𝐞𝐥𝐳𝐢𝐣𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝]: je kunt het SUP-board naar meren, zeeën, rivieren, surfen, yoga, vissen of achterover leunen en genieten van het landschap van de natuur. Als je je reis wilt opnemen, gebruik je gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen.
 • [𝐃𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐦𝐩]: de dubbelwerkende pomp zorgt voor het oppompen in enkele minuten. Deze pomp is innovatief ontwikkeld om paddleboards eenvoudig op te blazen tot 𝟏𝟐-𝟏𝟓 𝐏𝐒𝐋, de efficiëntie is twee keer zo hoog als bij conventionele pompen.
Bestseller Nr. 14

Active Era Sup-Board Opblaasbaar, Stand-Up Paddle-Board & Sit-On Kajak, 2-in-1 iSUP met Kajak-Zitje, Sub-Board Verstelbare Peddel, Reparatieset, Rugzak, Beginner/Gevorderde, 100 Kg 320 x 78 x 15 cm

 • Stand-up paddle-board & opblaasbare kajak - Dit 2-in-1 SUP paddle-board wordt geleverd met een ombouwset inclusief een paddle-board kajak-zitje, een volledig verstelbare peddel en een comfortabele voetsteun. Dit peddelboard voor volwassenen en tieners is perfect voor zowel beginners en professionals, op meren, rivieren, grachten, vijvers en kalme zeeën.
 • Uiterst duurzaam & geschikt voor beginners - Gemaakt van een duurzaam en zeer stevig anti-slip EVA-oppervlak en 15,24 cm dik, superieure drop-stitch technologie voor extra stevigheid. Dit opblaasbare sub-board kan worden opgeblazen tot 15 PSI voor ultieme duurzaamheid en balans. Dat maakt het water-paddle-board perfect voor stand-up paddling, kajakken of gewoon ontspanning.
 • Verstelbare peddel - Het opblaasbare stand-up paddle-board heeft een volledig verstelbare lichtgewicht glasvezel peddel, die kan worden aangepast naar elke hoogte tussen 165 en 208 cm voor stand up paddleboarden of kan worden omgebouwd tot een dubbelzijdige kajakpeddel.
 • Accessoires van de peddelplank - Deze ISUP heeft ook een afneembare centrale vin en een vergrendeling voor betere wendbaarheid in ondiep water. Voor een strakkere stuurlijn laat je de centrale vin zitten. Inclusief een handige reparatieset, een drybag om waardevolle spullen veilig en droog te houden tijdens het subboarden, en een afneembare camerahouder om al je avonturen vast te kunnen leggen.
 • Oppompen en wegwezen - De bijgeleverde snelle inflatie/deflatie SUP pomp blaast je stand-up sup-board op en laat het leeglopen in slechts een paar minuten. Dit ISUP board kan worden opgevouwen tot een compacte, lichtgewicht rugzak voor eenvoudig opbergen en vervoeren tijdens je avonturen. Afmetingen (opgeblazen): L x B x H 320 x 78 x 15 cm
Bestseller Nr. 15

Aviner Stand up Peddelbord Opblaasbaar SUP-board Set 150KG/ 305×71×15cm met Complete Premium Accessoires voor alle Moeilijkheidsgraden Oranje 305x71x15cm

 • [𝐒𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞𝐢𝐭]: het opblaasbare stand-up paddleboard is 𝟑𝟎𝟓 𝐱 𝟕𝟏 𝐱 𝟏𝟓 𝐜𝐦, maximale capaciteit bedraagt tot 𝟏𝟓𝟎𝐊𝐆 om stabiel en veilig zeilen te garanderen. Het brede en stabiele design is perfect voor kinderen en volwassenen.
 • [𝐕𝐨𝐥𝐥𝐞𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞𝐬]: wij leveren een complete accessoireset voor het SUP-board. Een Aviner Stand Up Paddling Board, een peddel, een pomp, een riem, een waterdichte tas, een afneembare vin.
 • [𝐃𝐫𝐚𝐚𝐠𝐛𝐚𝐚𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐢𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐝𝐝𝐞𝐥𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝]: de hoogwaardige en robuuste SUP-rugzak voor je stand-up paddleboard (opblaasbaar) met vele extra padding en extra brede schouderbanden. Daarmee is hij de meest comfortabele tas, waarin je je board en andere accessoires probleemloos kunt opbergen.
 • [𝐕𝐞𝐞𝐥𝐳𝐢𝐣𝐝𝐢𝐠𝐞 𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝]: je kunt het SUP-board naar meren, zeeën, rivieren, surfen, yoga, vissen of achterover leunen en genieten van het landschap van de natuur. Als je je reis wilt opnemen, gebruik je gewoon de GoPro-houder om elke seconde van je avontuur vast te leggen.
 • [𝐃𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐦𝐩]: de dubbelwerkende pomp zorgt voor het oppompen in enkele minuten. Deze pomp is innovatief ontwikkeld om paddleboards eenvoudig op te blazen tot 𝟏𝟐-𝟏𝟓 𝐏𝐒𝐋, de efficiëntie is twee keer zo hoog als bij conventionele pompen.

Het kiezen van het beste SUP board kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit artikel biedt een paar belangrijke tips voor het kiezen van een SUP-bord dat bij je past. De eerste tip is om te overwegen wat voor soort activiteiten je uit je board wilt halen, of het nu gewoon cruisen of racen is, of dat je liever peddelt op vlak water of wildwater. De volgende tip is om naar het algehele ontwerp van het bord te kijken en ervoor te zorgen dat het past bij uw behoeften als het gaat om gewichtsverdeling en opslagruimte.

De laatste tip is om ervoor te zorgen dat je genoeg geld in je budget hebt om een SUP-board van hoge kwaliteit aan te schaffen, want ze kunnen duur zijn!

Het kiezen van het beste supboard is een lastige opgave. Er zijn zoveel opties die er zijn en het kan overweldigend zijn om te beslissen welke te kopen. Hier heb ik een lijst samengesteld met de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van je supboard.

Bij het kiezen van een supboard moet men rekening houden met het volgende:

 • Het type rit dat u van plan bent te gaan doen.
 • Het type terrein waarop u gaat rijden.
 • Hoe vaak je gaat rijden en waar je gaat rijden.
 • Uw budget en hoeveel tijd u aan elke rit wilt besteden.
 • Welke andere features zijn voor jou belangrijk in je board (gebruiksgemak, compatibiliteit met je boots).

Wat zijn supboards?

SUP boards zijn boards die gebruikt worden om mee te surfen. Ze zijn meestal gemaakt van hout en hebben een platte bodem en een afgeronde bovenkant. Dit type board is erg populair onder surfers omdat ze stabiliteit bieden aan de surfer terwijl ze in het water zijn.

SUP staat voor Stand Up Paddleboard. Deze boards zijn gemaakt om surfers te helpen drijven terwijl ze in het water zijn zonder een boot of een duur paddleboard te hoeven gebruiken. Het ontwerp van SUP’s is in de loop van de tijd veranderd, maar ze behouden nog steeds hun populariteit onder surfers.

Het SUP-bord kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, van bereden worden als een stand-up paddleboard, tot gebruik als waterscooter (PWC), of zelfs een visplatform door vissers die het als een kajak op het oppervlak gebruiken. Veel merken en modellen stand-up paddleboards (SUP’s) zijn gemaakt voor buitenrecreatie, zoals surfen en peddelen. Deze boards worden vaak gebruikt voor atletische of recreatieve doeleinden, zoals racen, lange afstand wandelen, toeren in afgelegen gebieden of wildwatervaren. Hoewel sommige opblaasbare SUP’s uitsluitend voor amusementsdoeleinden zijn gemaakt.

Wat zijn supboard-functies?

Supboard-functies zijn een soort software die een verscheidenheid aan functies biedt om u te helpen bij uw online marketing. Ze kunnen worden gebruikt om leads te verzamelen, uw e-maillijst op te bouwen en gegevens bij te houden.

Supboards zijn een effectieve manier om de concurrentie voor te blijven en ze bieden u de nodige tools om uw marketingstrategieën te verbeteren.

Er zijn veel verschillende soorten supboards op de markt beschikbaar, maar ze bieden allemaal vergelijkbare functies, zoals het genereren van leads, het bouwen van e-maillijsten en het bijhouden van gegevens.

Wat is het verschil tussen een supboard en een finless surfboard?

Een supboard is een surfboard met een vin aan de staart. Dit zorgt voor een betere wendbaarheid en stabiliteit in het water.

Finless surfboards zijn een type surfboard dat helemaal geen vinnen heeft. Ze zijn niet zo stabiel in het water, maar ze kunnen wendbaarder zijn.

Hoe kan ik het beste supboard kiezen voor mijn behoeften?

Er zijn veel planken om uit te kiezen. Het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Om je te helpen, zijn hier enkele vragen die je jezelf moet stellen voordat je een supboard koopt:

 • Wat is je budget?
 • Welk type supboard heb je nodig?
 • Hoe vaak ga je het gebruiken?
 • Heeft u specifieke functies nodig?
 • Wie gaat het bord gebruiken?
 • Hoeveel tijd heb je om het bord op te zetten en te onderhouden?

Waarom zou ik het ene bord boven het andere kiezen?

Het kiezen van het juiste bord voor uw behoeften is de sleutel tot succes.

Een goede manier om te beginnen is door te kijken naar het type surfers dat je wilt aantrekken. Er zijn verschillende soorten surfers, van beginners en gevorderden tot professionals en ervaren surfers.

De volgende zijn enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een bord:

 • Lengte: dit is een belangrijke factor voor beginners en halfgevorderden die zich misschien niet op hun gemak voelen met golven, zo lang als meer gevorderde surfers.
 • Breedte: dit bepaalt hoeveel ruimte je op je board hebt tijdens het surfen. Een breder board geeft je meer stabiliteit tijdens het surfen, maar het kan moeilijker zijn om te draaien.
 • Vorm: er zijn veel verschillende vormen die een bord kan aannemen, zoals.

Wanneer moet ik een supboard kiezen in plaats van een finsless surfboard?

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een supboard of een finsless surfboard. Enkele van de factoren zijn:

 • De grootte en het gewicht van de surfer
 • Het type golven waarnaar de surfer op zoek is
 • Het type golven dat veel voorkomt in het gebied
 • De soorten golven die veel voorkomen in het gebied