Beste stormparaplu van 2023 (TOP20)

De 20 beste stormparaplu beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Paraplu, stormvast, extra stabiel, met 12 steunen, dankzij reverse Folding opvouwbaar zonder te druppelen, klein compact, zakparaplu voor dames en heren, automatisch op te nemen, reflectoren aan de rand, zwart
 • ☂ Veilig bij wind en weer: de stormvaste paraplu heeft zijdelingse reflectoren om ook bij slecht zicht te worden gezien. De parasol biedt je in het donker en bij sterke regen door de reflectoren veiligheid.
 • Stormbestendig: in vergelijking met conventionele paraplu's met 6 tot 8 stangen heeft de stormvaste paraplu stabiel met 12 ribben een versterking die het omklappen bij wind en storm voorkomt. Daardoor is de paraplu windbestendig.
 • Reverse opvouwing: de stormvaste zakparaplu is naar binnen opvouwbaar en voorkomt zo dat het verzamelde water onbedoeld afkralt. Zo kun je je omgeving schoon en droog houden. (zie foto)
 • Licht en compact: de paraplu kan tot een klein volume worden opgevouwen en kan daarom overal worden opgeborgen. Of het nu in de kofferbak, in de handtas of bij het fietsen is. Je kunt hem overal mee naartoe nemen
 • Eenvoudig in gebruik: met slechts één druk op de knop kun je de parasol openen en sluiten. De antislip handgreep en de lus zorgen ervoor dat de stormvaste parasol altijd stevig in de hand zit.
UitverkoopBestseller Nr. 2
Repel Umbrella Winddichte dubbele geventileerde reisparaplu met teflon coating
 • ☔ Automatisch openen en sluiten compacte reisparaplu: deze winddichte paraplu beschikt over een innovatieve automatische eenknops voor het openen en sluiten van de paraplu die het tot een van de eenvoudigste te bedienen vouwschermen maakt. Met een afmeting van 29 cm (11,5 inch) in gesloten toestand past onze lichte paraplu (425 g) probleemloos in elke rugzak, aktetas en elke draagtas
 • ☔ Automatisch openen en sluiten compacte reisparaplu: deze winddichte paraplu beschikt over een innovatieve automatische eenknops voor het openen en sluiten van de paraplu die het tot een van de eenvoudigste te bedienen vouwschermen maakt. Met een afmeting van 29 cm (11,5 inch) in gesloten toestand past onze lichte paraplu (425 g) probleemloos in elke rugzak, aktetas en elke draagtas
 • ☔ Automatisch openen en sluiten compacte reisparaplu: deze winddichte paraplu beschikt over een innovatieve automatische eenknops voor het openen en sluiten van de paraplu die het tot een van de eenvoudigste te bedienen vouwschermen maakt. Met een afmeting van 29 cm (11,5 inch) in gesloten toestand past onze lichte paraplu (425 g) probleemloos in elke rugzak, aktetas en elke draagtas
 • ☔ Negen stutten, dubbel geventileerde en winddichte beschermkap: onze zwarte paraplu beschikt over negen stutten van harsversterkt glasvezel, die de sterkste windvlagen weerstaan en zo ontworpen zijn dat ze doorgeven en niet breken om je paraplu onder extreme omstandigheden te beschermen. De beschermhoes van onze kleine paraplu is dubbel geventileerd, wat de wind doorlaat en je droog houdt
 • ☔ Teflon coating voor uitstekende bescherming en waterafstotende eigenschappen: onze paraplu's zijn zo ontworpen dat ze moeder natuur trotseren. Hoe de omstandigheden ook zijn, je blijft droog. De beschermkap van onze parasol is voorzien van een Teflon coating die water afstoot en bestand is tegen extreme belastingen van de zon, zodat je beschermd blijft
Bestseller Nr. 3
Stormparaplu Opvouwbaar Zak Paraplu Stormproof + Knop Automatisch & Beschermhoes, Zwart | Heren Dames Kinderen - Compact Stevig, Teflon Wind & Waterdicht Handvat Polsstrap| Reisparaplu Zakparaplu Golf
 • ☂️ 𝗗𝗘 #𝟭 𝗧𝗢𝗣 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗠𝗔𝗧𝗜𝗦𝗖𝗛𝗘 𝗣𝗔𝗥𝗔𝗣𝗟𝗨 𝗠𝗘𝗧 𝗗𝗨𝗕𝗕𝗘𝗟𝗗𝗔𝗞 VOOR EEN VERBETERDE WEERSTAND - Het conventionele design, de innovatieve kenmerken en het compact formaat maken deze premium reisparaplu niet alleen de beste volautomatische stormparaplu op de markt, maar ook een slimme accessoire en trouwe metgezel voor mannen en vrouwen in elke situatie en weersomstandigheden - regen, wind of storm.
 • ☂️ 𝗛𝗔𝗡𝗗𝗜𝗚 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗠𝗔𝗧𝗜𝗦𝗖𝗛 𝗢𝗣𝗘𝗡𝗘𝗡 𝗘𝗡 𝗦𝗟𝗨𝗜𝗧𝗘𝗡 - Nooit meer in de regen staan! Met één druk op de knop wordt uw paraplu comfortabel geopend of gesloten, snel en betrouwbaar. Het rubberen antisliphandvat met polsstrap zorgt voor een veilige grip, zelfs met natte handen, en maakt het ophangen, opbergen en drogen gemakkelijk, waar u ook bent. (30cm ofwel 384g - past in elke tas)
 • ☂️ 𝗛𝗔𝗡𝗗𝗜𝗚 𝗗𝗨𝗕𝗕𝗘𝗟𝗗𝗔𝗞: NOG STEVIGER & STORMVASTER - Dankzij ons nieuwe dubbeldak kan de wind gemakkelijk door het dak ontsnappen, waardoor de paraplu ook bij sterke windstoten niet snel zal omklappen. En zelfs als hij zou omklappen, zorgen onze 9 stevige vernikkelde aluminium verstevigingen ervoor dat de paraplu ook bij een windkracht van meer dan 140 km/u niet zal breken en u hem eenvoudig weer kunt inklappen.
 • ☂️ 𝗧𝗘𝗙𝗟𝗢𝗡 𝗖𝗢𝗔𝗧𝗜𝗡𝗚 - 𝗘𝗫𝗧𝗥𝗘𝗘𝗠 𝗪𝗔𝗧𝗘𝗥𝗕𝗘𝗦𝗧𝗘𝗡𝗗𝗜𝗚, WATERAFSTOTEND EN SNELDROGEND - Terwijl de concurrentie tevreden is met stoffen van niveau 190T, gebruiken we voor onze hoogwaardige bekleding alleen 210T stof met geïntegreerde originele DuPont Teflon coating. Hierdoor parelt de regen er gewoon af en is uw paraplu gegarandeerd waterdicht, sneldrogend en schimmelwerend.
 • ☂️ 𝟮𝟰/𝟳 𝗦𝗨𝗣𝗣𝗢𝗥𝗧: 𝗪𝗘 𝗦𝗧𝗔𝗔𝗡 𝗔𝗟𝗧𝗜𝗝𝗗 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗨 𝗞𝗟𝗔𝗔𝗥 – Overtuig uzelf en bestel vandaag nog. Als u niet tevreden bent, neem dan contact op met onze 24/7 support en we zullen zeker een tevredenstellende oplossing voor u vinden.
Bestseller Nr. 4
VON HEESEN® Paraplu stormbestendig tot 140 km/u - incl. parapluzak & reisetui - zakparaplu met automatische op-tot-sluiting, klein, licht & compact, Teflon-coating, windbestendig, stabiel, blauw, Geschlossen: 32cm lang, Geöffnet: 95 cm Spannweite, zakparaplu
 • Automatische uitschakeling – of het nu regen, wind of storm is, opent met slechts één druk op de knop en sluit de paraplu (95 cm spanwijdte) altijd snel, comfortabel en betrouwbaar.
 • Teflon-coating – windsterkte 12 en windsnelheden tot 140 km/u zijn geen probleem, want de 210T-schermbespanning is extreem robuust en dankzij Dupont teflon coating sneldrogend en schimmelbestendig.
 • Frameconstructie: grote paraplu's zijn onpraktisch in het dagelijks leven. Dankzij de stabiele frameconstructie en de 9-voudige bevestiging is de paraplu compact (32 cm) en licht tegelijkertijd (400 gram).
 • Reisetui en hardcase – schermhoezen zijn vaak te strak, maar dankzij de ritssluiting aan de zijkant kan de reisparaplu kinderlijk eenvoudig worden verpakt en is door de stevige hardcase prima beschermd.
 • Ergonomische greep – bij nat weer zorgt de anti-slip coating voor een warme grip. Dankzij de draaglus kan de parasol comfortabel om de pols worden gedragen of opgehangen om te drogen.
UitverkoopBestseller Nr. 5
Fulton Paraplu, zwart, zwart, S, paraplu
 • Geventileerd dubbel dak voor verhoogde luchtweerstand
 • Niet-geleidende lichte rails van glasvezel met een snuifje veilig runner
 • Handmatig frame: 8 ribs - spaaklengte: 75 cm
 • Comfortabel, eenvoudig vast te pakken rubberen handgreep met hoogwaardig polyesterweefsel en roestvrije materialen
 • Lengte gesloten: 101 cm, span, wanneer geopend: 130 cm
UitverkoopBestseller Nr. 6
Fulton Paraplu,
 • Geventileerd dubbel dak voor verhoogde luchtweerstand
 • Niet-geleidende lichte rails van glasvezel met een snuif veilig loper
 • Handmatige frame: 8 ribben - spaaklengte: 75 cm
 • Comfortabel, eenvoudig vast te houden rubberen grip met hoogwaardig polyester weefsel en roestvrije materialen
 • Lengte gesloten: 101 cm, span wanneer geopend : 130cm
Bestseller Nr. 7
Winddichte reisparaplu, marineblauw
 • DUURZAAM ONTWERP OM WINDDICHT. De winddichte paraplu is gemaakt van een versterkte zwarte metalen schacht en 9 glasvezelribben, de duurzame constructie is bestand tegen sterke wind tot 60 MPH en zal niet roesten of breken! Het oppervlak is gemaakt van een dubbele laag geventileerd samengevoegd parapluweefsel dat aan elkaar is genaaid. Deze dubbellaagse constructie zorgt ervoor dat de wind tussen de lagen kan passeren en voorkomt dat de paraplu naar buiten draait bij harde wind.
 • SNELDROGENDE WATERDICHTE UMBRELLA. De paraplustof is gemaakt van 210T Teflon gecoate stof, een combinatie van hoge dichtheid stof met de superieure waterbestendigheid van Teflon technologie, zodat regen niet door de stof zal weken. De waterdichte coating zorgt ervoor dat de paraplu snel droogt en kan binnen korte tijd na gebruik in uw handtas/schooltas/reisbagage worden opgeborgen, de meegeleverde reishoes houdt uw tas droog.
 • VOLLEDIG AUTOMATISCHE UMBRELLA. Zodra u op de knop drukt, kunt u de paraplu eenvoudig openen en vouwen, zodat u de paraplu in zeer korte tijd kunt verlengen en intrekken; Wanneer u haast hebt om in de auto/bouw/tent te komen tijdens een storm, kunt u gemakkelijk en snel de paraplu hanteren zonder nat te worden.
 • Draagbaar en licht. Met een lengte van 12 inch in opgevouwen toestand, is deze reisparaplu compact en gemakkelijk mee te nemen, en de antisliphandgreep zorgt ervoor dat u het comfort van uw pols voelt wanneer u de paraplu vasthoudt. Door draagbaarheid, duurzaamheid en bescherming te combineren, houdt het wind en regen uit je lichaam als je constant aan de buitenkant bent of buiten loopt bij onverwacht slecht weer.
 • LEVENSLANGE VERVANGING GARANTIE. Als er iets probleem is met uw paraplu, sturen wij u een vervanging absoluut gratis, geen terugkeer vereist. Neem gerust contact met ons op, we zijn altijd hier om te helpen.
Bestseller Nr. 8
KASTEWILL Paraplu Winddichte, Opvouwbare Paraplu Storm Automatische Parasol UV-bescherming Paraplu Waterbestendige Teflon Zakelijke Paraplu Windbestendige zon Regen Draagbaar Reisparaplu - Zwart
 • ☔ Winddicht en compact met 10 ribben : 10-rib versterkt frame, maximale sterkte automatische open en dicht opvouwbare compacte paraplu, bestand tegen krachtige windstoten zonder binnenstebuiten te keren. Gemaakt van metalen ribben en een drievoudige, verchroomde stalen schacht, lichtgewicht, flexibele glasvezeluiteinden en een roest- en corrosiebestendig frame, moeilijk te corroderen.
 • ☔ Teflon sterk waterdicht : KASTEWILL-reismaraplu heeft een teflon-beschermende coating die zeer waterdicht is en niet doorweekt of lekt, zelfs niet bij hevige stortbuien, waardoor uw paraplu onder alle omstandigheden droog blijft.
 • ☔ Geautomatiseerd en handig : KASTEWILL opvouwbare paraplu's hebben een volledig geautomatiseerd systeem, perfect voor bediening met één hand. Auto open close-functie zorgt voor eenvoudige bediening met één hand. Brengt u met groot gemak bij het in- en uitstappen.
 • ☔ Gemakkelijk te dragen : Gewicht 33 g, lengte 33 cm. Gemakkelijk mee te nemen zonder veel ruimte in te nemen, gemakkelijk op te bergen in portemonnees, aktetassen, rugzakken, bagage enz. Met een beschermende reishoes wordt meegeleverd, is het geschikt voor vrouwelijke mannen voor reizen en buitenactiviteiten.
 • ☔ Comfortabel vasthouden en 12 maanden garantie : Premium ergonomische handgreep voor veilige grip. Neem contact met ons op als je een probleem hebt met onze paraplu. We hebben 12 maanden garantie en 24/7 snelle service.
UitverkoopBestseller Nr. 9
Royal Walk Paraplu, voor dames en heren, XXL, automatisch, voor reizen en golfen, stormvast, windbestendig, licht, klassiek, voor 2 personen, houten handvat, waterafstotend, 16 ribben, uniseks, 120 cm, zwart
 • Verbazingwekkende sterke winddichte frameconstructie: heb je een golfparaplu nodig, die bestand is tegen de zwaarste weersomstandigheden en storm? De zwarte Royal Walk paraplu is een zeer sterke en duurzame paraplu en is bovendien stormbestendig. De paraplu heeft een aluminium frame, 16 glasvezel ribben en een zeer aangenaam handvat. De grote Royal Walk paraplu voor heren is zeer licht, stormbestendig en duurzaam.
 • Snel en gemakkelijk te openen en sluiten: klassieke zwarte uniseks XXL paraplu met automatisch en betrouwbaar open- en sluitsysteem aan het houten handvat, dat verbazingwekkend snel reageert als je op de One Touch-knop drukt. Het gebogen stijlvolle houten handvat zorgt tijdens het lopen zelfs voor comfort.
 • Groot genoeg voor 2 personen: met zijn lengte van 99 cm en een diameter van 120 cm biedt onze Royal Walk paraplu voor heren perfecte bescherming tegen de regen voor 2 personen. Je kunt er zeker van zijn dat je droog weer naar huis kunt komen.
 • Gemakkelijk te dragen met de hoes met schouderriem (draagtas). De automatische paraplu wordt geleverd met een elegante zwarte Royal Walk beschermhoes met logo en schouderriem.
 • - - -
Bestseller Nr. 10
Bigmeda Stormvaste paraplu, automatische paraplu (9 rib's), draagbaar, opvouwbaar, licht, waterdicht, reisparaplu voor mannen en vrouwen, zwart, Classic
 • Automatisch openen sluiten: met het volautomatische open-tot-mechanisme opent en sluit het met slechts één druk op de knop, zodat het eenvoudig met één hand te bedienen is. Het kan in de storm snel worden geopend.
 • ️[Lange comfortabele handgreep]: paraplu's zijn uitgerust met een 9 cm lange handgreep, die gemakkelijker vast te houden is dan gewone paraplu's. Ergonomische antislip handgreep, comfortabele en veilige grip bij elk regenweer, geen angst om uit de hand te glijden. Laat je een betere houtervaring hebben.
 • Comfortabele opslag: met een lengte van slechts 32 cm en een gewicht van minder dan 500 g is de opvouwbare paraplu extreem op te bergen in handtassen, aktetassen, rugzakken, bagage en meer. De antislip handgreep glijdt er niet uit, gemakkelijk te dragen.
 • Winddicht en waterdicht: is versterkt met 9 harsversterkte glasvezelribben die gemakkelijk buigen, ontworpen met een drievoudig verchroomde zwarte metalen schacht en een sterk metalen frame om voor meer stabiliteit bij sterke wind te zorgen. De stof van de parasol is een bumperweefsel, de textuur is relatief zacht, het stofoppervlak is mat geverfd, met waterdichte, weerbestendige, sneldrogende eigenschappen.
 • Waarschuwing: richt de paraplu bij het openen en sluiten van de paraplu van je af. Laat bij het openen ten minste 1 m voor je.
UitverkoopBestseller Nr. 11
Stormbestendige compacte opvouwbare paraplu - automatisch winddicht zwart naar binnen gevouwen voor heren dames tefloncoating 210T 105cm spanwijdte 10 botparaplu groot
 • OMGEKEERD VOUWSYSTEEM - Dankzij het uitgekiende systeem vouwt de paraplu precies tegengesteld aan conventionele regenparaplu's. Hierdoor is de binnen, droge kant altijd buiten en hoef je niet bang te zijn om de paraplu in je tas of in de auto te stoppen. Vocht is bijna afgesloten.
 • PERFECTE ERGONOMIE - Dankzij het gebogen handvat kan de paraplu met een spanwijdte van 105 cm comfortabel worden gedragen en gecontroleerd, zelfs bij harde wind, zonder uw hand of arm te vermoeien.
 • SUPER COMPACT - De automatische paraplu is slechts 33 cm lang en weegt minder dan 0,5 kg en heeft het perfecte compromis tussen de grootte van de paraplu en de handigheid, daarom is het de perfecte paraplu voor dagelijks gebruik.
 • PERFECT VOOR EEN TAS EN EEN AUTO - Dankzij het compacte ontwerp kan een kleine zakparaplu in elke tas worden meegenomen, maar ook in bijvoorbeeld een tas. B. in de auto in het dashboardkastje of in de deur kan gemakkelijk worden opgeborgen.
 • UITSTEKENDE KWALITEIT - 10 extra sterke stutten van ijzerlegering, ultrawaterdichte 210T Teflon, gebouwd voor extreme weersomstandigheden, extra versterkte naden, 3 jaar garantie, automatisch sluiten en openen - perfect voor twee personen.
Bestseller Nr. 12
STORMini® aerodynamische opvouwbare stormparaplu, grijs
 • ST-9 STORMini aerodynamische opvouwbare stormparaplu.
 • zorgt voor een comfortabele grip. De parasol wordt geleverd met een voer.
 • Deze stormparaplu is in het windkanaal getest en is probleemloos bestand tegen windsnelheden tot 80 km/u.
 • Versterkt aluminium/glasvezelframe.
 • Zwart versterkte driedelige schacht
Bestseller Nr. 13
Impliva StorMaximanueller paraplu, 100 cm, zwart
 • Kleur: zwart
 • Geslacht: uniseks
 • Materiaal: aluminium
 • Inklapbare handgreep: nee
 • Opent automatisch: nee
UitverkoopBestseller Nr. 14
Kalolary Golf paraplu, extra grote, opvouwbare golfparaplu, stormbestendig, winddicht, waterdicht, dubbele overkapping, zonwering, zwart, X-Large
 • √ 62 inch grote afmetingen: grote oversized luifel en duurzaam design. De grote, compacte paraplu is een ideale metgezel voor golfers, zakenmensen of dagelijks gebruik. De reisparaplu beschermt je goed tegen zon en regen.
 • √ Korte klapmaat: opvouwbaar tot 30 cm, klein genoeg om in tas of reistas te passen. Deze opvouwbare golfparaplu combineert de voordelen van een winddichte paraplu in volledige grootte met het comfort van een klapscherm. Wij zijn de enige keuze die je kunt bereiken een grote golfparaplu en een klapscherm.
 • √ Het dubbellaagse windscherm van 210T waterafstotend pongé-materiaal met 10 ribben en hoogwaardige stalen schacht maakt de paraplu robuuster en versterkt zijn winddichte werking. Wind breekt hem gewoon niet. Het ontwerp met dubbele luifel zorgt voor ventilatie waardoor wind kan stromen, waardoor de paraplu onder ruwe omstandigheden veel eenvoudiger te hanteren is.
 • √ Handmatig openen/sluiten en reflecterende strepen: vermijd automatische functie om de gebruikelijke defecten van de automatische paraplu op te lossen. Je kunt 100.000 keer handmatig openen/sluiten. De kans op uitval bedraagt 1/10 van de automatische paraplu. Een andere uitstekende functie die we hebben ontwikkeld: met onze paraplu met gele strepen kan alleen een zwak licht reflecteren en 's nachts veilig zijn. Daarom kiezen wij voor de Calolary-Regulier
 • √ Garantie: je kunt er zeker van zijn dat je onze producten koopt. Als je vragen hebt, kun je altijd een terugbetaling of retourzending aanvragen. Bovendien is deze productpagina exclusief voor DQworking. Wij kunnen de kwaliteit van de producten van andere verkopers niet garanderen. identificeer de DQworking-verkoper bij de aankoop, bedankt.
Bestseller Nr. 15
Impliva IMPLIVAST14PMS9CGRIS paraplu tegen storm, volwassenen, uniseks, grijs
 • Kleur: antraciet
 • Geslacht: Unisex
 • Materiaal: aluminium
 • Inklapbare handgreep: nee
 • Opent automatisch: nee
Bestseller Nr. 16
G4Free Waterdichte golfparaplu, automatisch openen, extra groot, 138/157/175 cm, stokparaplu, dubbele luifel, geventileerd, winddicht
 • De ultieme golfparaplu met een luifel van 157 cm en een stevig ontwerp is een ideale metgezel voor golfers, de zakelijke professional of voor het dagelijks leven. Met zijn slanke volledig zwarte ontwerp, comfortabele handgreep van ethyleenvinylacetaat, stevig frame en automatisch openingsmechanisme is de ultieme golfparaplu van G4Free perfect in een grootstedelijke stad of een sportterrein.
 • Beschermt tegen het weer. Laat je nooit meer verrassen door de regen (of zon). De ultieme golfparaplu van G4Free beschermt je tegen alles wat moeder natuur naar je kan gooien, zoals regen, hagel of zonneschijn. De luifel is gemaakt van ultrawaterbestendige 210T-micro-geweven stof van pongézijde. Dit van zijde afgeleide materiaal is licht van gewicht, schimmelbestendig en sneldrogend met SPF 50+-bescherming (blokkeert 99,95% van de zonnestralen).
 • Je zult niet worden weggeblazen. Het ontwerp met dubbele luifel en het frame van gehard staal zorgen ervoor dat je paraplu nagenoeg winddicht is. Wind zal het gewoon niet breken. Het ontwerp met dubbele luifel zorgt voor een opening waar wind door kan gaan, waardoor de paraplu veel gemakkelijker te hanteren is in zware omstandigheden.
 • Opent snel. De functionaliteit voor automatisch openen zorgt ervoor dat er geen vertraging in je comfort zal zijn. Snelle en betrouwbare automatische openingsfunctie. Druk gewoon op de knop op het handvat om te openen.
 • De ultieme reisparaplu is gemaakt van gehard roestvrij staal en is gecoat in hoogwaardige zwarte hars. Voor de ribben en uiteindes gebruiken we glasvezel, die flexibel en duurzaam is. De luifel is gemaakt met kettingstiksels met negen steken per 2,5 cm.
Bestseller Nr. 17
Ergonauts weerbestendige 157 cm golf paraplu - windbestendige dubbele luifel voor hoge windbestendigheid met tefloncoating, ergonomisch handvat, UPF 50+ zonbescherming en reishoes
 • BESCHERMING BIJ REGEN OF ZONNESCHIJN - De combinatie van een stof met hoge dichtheid en de superieure waterafstotendheid van de Teflon technologie houdt je droog. Onmiddellijk droog om je paraplu snel na gebruik op te bergen en in beweging te blijven! Blijf ook beschermd tegen schadelijke UV stralen en de zon met de UPF 50 + barrière
 • WINDDICHT ONTWERP - We gebruiken industriële glasvezel voor onze Weathercaster paraplu om breken en omkeren te voorkomen, in combinatie met een geventileerd dubbel luifelontwerp dat de wind tussen de lagen doorlaat om sterke rukwinden te voorkomen en de windweerstand te verbeteren
 • AUTOMATISCH EN ERGONOMISCH ONTWERP - Ergonomische antislip rubberen handgreep die bij de vorm van je hand past en zachte, dikke polsband voor een comfortabele, veilige grip. Gemakkelijk met één hand te bedienen door de openingsfunctie met één knop
 • Aandacht voor details en kwaliteit - Na jaren van testen en onderzoek hebben we windbestendige ontwerpkenmerken, draagbaarheid, ergonomie en topkwaliteit materialen en productiestandaarden gecombineerd, wat leidt tot het ideale antwoord op de hardere elementen van de natuur
 • Levenslange vervangings garantie - Elke Ergonauts Weathercaster golf paraplu wordt geleverd met een levenslange product vervangings garantie en een 90 dagen 100% geld terug garantie. Als er iets misgaat met je paraplu, stuurt onze klantenservice in het Vereningd Koninkrijk je gratis een vervangend exemplaar toe, geen retourzending nodig! Klik nu op de knop toevoegen aan je mandje
UitverkoopBestseller Nr. 18
Impliva IMPLIVAST148026ROUGE paraplu tegen storm, volwassenen, uniseks, rood
 • Kleur: rood.
 • Geslacht: uniseks.
 • Materiaal: aluminium.
 • Inklapbare handgreep: nee.
 • Opent automatisch: nee.
Bestseller Nr. 19
COLLAR AND CUFFS LONDON - Vierkante Paraplu - 95 km/u Winddicht Extra Sterk - Versterkt Frame met Glasvezel - Voor 1 of 2 Personen - Automatisch - Haak Handvat - Zwart
 • JAREN VAN ONDERZOEK EN ONTWIKKELING - Na jarenlang ontwerpen en testen van paraplu’s, begrijpen we alles wat een geweldige, duurzame, windbestendige paraplu maakt. Er zijn vier zeer belangrijke factoren waar u op moet letten. 1) EEN sterk FRAME MET GLASVEZEL 2) EEN sterk PARAPLU SCHERM DIE GROOT GENOEG IS OM U TE BEDEKKEN, 3) EEN AUTOMATISCH MECHANISME DAT EENHANDIGE BEDIENING TOEGLAAT en 4) UITZONDERLIJKE KLANTENSERVICE WAAR U OP KUNT VERTROUWEN. We onderzoeken deze factoren hieronder.
 • 1) EEN sterk GLASVEZELFRAME - Onze unieke paraplu's zijn sterk omdat we alleen gebruik maken van superieure componenten en zeer bekwame technici. Zelfs als windstoten 95 km/u bereiken, laat ons ontwerp de paraplu binnenstebuiten klappen om de druk van de wind te reguleren. Daarna keren onze glasvezelbaleinen KEER OP KEER terug naar hun oorspronkelijke positie. Dit is wat "winddicht" betekent; neem nooit genoegen met minder. Elke balein en spanner zijn zo Ontworpen om u BETROUWBAARHEID te geven.
 • 2) EEN STERK PARAPLU SCHERM DAT GROOT IS OM U HELEMAAL TE BEDEKKEN - We gebruiken alleen HOGE KWALITEIT, WATERDICHTE STOFFEN die sterk, lichtgewicht en flexibel zijn, zodat ze in harmonie met het frame werken. In geopende toestand heeft het paraplu scherm een ruime boog van 130 cm en een diameter van 117 cm, groot genoeg voor 1 of 2 personen.
 • 3) AUTOMATISCH MECHANISME - Deze paraplu gaat automatisch open, zodat u binnen enkele seconden op een stortbui kunt reageren. Het mooie van een automatisch mechanisme is dat je de paraplu met één hand kunt openen, erg belangrijk als elke seconde telt en je een half dozijn boodschappentassen bij je hebt! In gesloten toestand meet de paraplu 90 cm vanaf de top tot en met het handvat.
 • 4) UITZONDERLIJKE KLANTENSERVICE - Koop met vertrouwen met onze geld-terug-garantie. Onze klantenservice is van wereldklasse, ongeacht hoelang je de paraplu al hebt, neem altijd contact op als je ons nodig hebt en we zullen ons uiterste best doen om u te helpen. We nemen uw gebruik nooit als vanzelfsprekend aan; we hebben veel trouwe klanten die steeds weer bij ons terugkomen terwijl we voor ze zorgen!
UitverkoopBestseller Nr. 20

Het kiezen van de juiste paraplu is een cruciaal onderdeel om veilig te blijven tijdens een storm. Als het gaat om het kopen van een paraplu, zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden voordat u uw aankoop doet.

Als het gaat om het kiezen van de beste stormparaplu, moet je overwegen in wat voor weer je hem gaat gebruiken. Als je hem in de regen gaat gebruiken, ga dan voor iets met een langere levensduur, zodat je hoeft niet snel een andere te kopen.

Als u niet zeker weet welk type paraplu het beste is voor uw situatie, raden we u aan beoordelingen te bekijken van eerdere kopers en andere gebruikers die ze hebben gehad.

Welke verschillende soorten parasols zijn er?

Paraplu’s zijn een veelgebruikt hulpmiddel voor bescherming tegen regen en zon. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren.

Verschillende soorten paraplu’s zijn onder meer:

 • Een paraplu van acryl die is gemaakt van glasvezel, plastic of metaal.
 • Een opvouwbare paraplu die is gemaakt van stof of papier.
 • Een opvouwbare paraplu die is gemaakt van stof.

Hoe moet ik een paraplu kiezen voor een storm?

Als het weer onvoorspelbaar is, is het verstandig om een paraplu bij de hand te hebben. Er zijn veel verschillende soorten paraplu’s om uit te kiezen en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Als het gaat om het kiezen van de juiste paraplu, zijn er een paar factoren waar u rekening mee moet houden. De eerste is tegen welk weertype je bescherming nodig hebt – lichte regen of zware stortbuien? Ten tweede, wat voor soort esthetiek wilt u dat uw paraplu heeft? Tot slot, hoe vaak heeft u uw paraplu nodig?

Om de beslissing gemakkelijker te maken, hebben we deze gids gemaakt over het kiezen van een paraplu voor een storm.

Wat zijn de voordelen van een goede stormparaplu?

Bij storm kan een goede stormparaplu je leven redden. Het is belangrijk om er een in huis te hebben, want ze zijn niet alleen voor gebruik tijdens stormen. Ze kunnen ook worden gebruikt om u te beschermen tegen de zon en andere elementen.

Een goede stormparaplu houdt je droog en beschermd tegen regen of sneeuw buiten. Het zal ook dienen als een barrière tussen uzelf en de elementen wanneer u bij slecht weer buiten bent.

Wat is het verschil tussen een full-size en compacte stormparaplu?

Een stormparaplu op ware grootte is meestal ongeveer 7,5 voet lang en heeft een diameter van ongeveer 1 voet. Een compacte stormparaplu is kleiner dan de volledige grootte, is meestal 6 voet lang en heeft een diameter van ongeveer 0,8 voet.

Een grote stormparaplu kan iemand van de bovenkant van het hoofd tot de tenen bedekken, terwijl een compacte stormparaplu alleen het hoofd of net onder de knieën bedekt.