Beste stofzuigerrobot van 2023 (TOP15)

De 15 beste stofzuigerrobot beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Roborock S7 Max Ultra Robot Stofzuiger met Auto Mop Wassen/Auto Stof Legen/Warme Lucht Drogen/Auto Tank Bijvullen/Dock Zelfreinigende Stofzuiger (5500 Pa Actief Obstakel Vermijden, App/Voice Control)

 • 【Handenvrije reinigingstechnologie】Het basisstation kan automatisch moppen wassen/autostof legen/warme lucht drogen/autotank bijvullen/zelfreiniging van het dock.De nieuw verbeterde droogfunctie kan de afvalwatertank drogen terwijl de mop wordt gedroogd. Roborock S7 Max Ultra robotstofzuiger volledig automatisch reinigen, bespaart tijd en maakt de handen vrij.
 • 【Verbeterde reinigingskracht】S7 MAX ultra robotstofzuiger heeft 5500Pa zuigkracht en ultrasoon dweilsysteem, 3000 keer/min sonische vibratie dweilen, constante druk, desintegreert effectief hardnekkige vlekken, en de dweil wordt 5 mm opgetild om secundaire vervuiling te voorkomen.
 • 【Reactieve technologie obstakelvermijding】Roborock S7 Max Ultra robotstofzuiger kan de afstand van een object tot zichzelf meten door middel van sensoren, waardoor potentiële gevaren worden vermeden.LDS precieze navigatie plant efficiënte reinigingsroutes, zodat hij zo nauwkeurig mogelijk door uw huis reist - zelfs in het donker.
 • 【Automatisch legen/Auto bijvullen】Het ledigingsstation maakt gebruik van de nieuwste ledigingsmethode, met een 2,5L stofzak, die maximaal eens in de zeven weken gereinigd kan worden.Robotstofzuiger is ook uitgerust met een onafhankelijk 3L waterreservoir en 2,5L vuilreservoir, dat automatisch water aanvult in het waterreservoir voor het reinigen.
 • 【Slimme App】Detecteert automatisch waar de robot vast kan komen te zitten en stelt deze voor als no-go areas. U kunt ook onzichtbare muren tekenen in de Roborock Robot Vacuum App om te voorkomen dat bepaalde gebieden worden gereinigd. Gebruik 3D-mapping,u kunt uw huis virtueel bouwen met details zoals meubels voor een nauwkeurige kaart die ervoor zorgt dat u de best mogelijke reiniging krijgt.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Dreame L10s Ultra Robot Stofzuiger en Dweil met Zelfreinigend Station (Automatische Stofverzameling) 3D Obstakeldetectie, 210min bedrijfstijd, Zuigkracht 5300Pa, WiFi/APP/Alexa, Zilver Wit

 • [Geavanceerde Technologie] DreameBot L10s Ultra is een perfecte combinatie van de meest populaire robot schoonmaaktechnologieën, een volledig geautomatiseerde robot stofzuiger die vloeren schoonmaakt en zichzelf reinigt. Dit state-of-the-art model integreert automatisch stof legen, automatisch dweilen reinigen en drogen, geavanceerde en aanpasbare navigatie met obstakeldetectie en AI-gebaseerde camera om indrukwekkende, handsfree schoonmaakprestaties te leveren. Automatiseer je dagelijkse schoonmaak en kom thuis met fris gereinigde en geurende vloeren: begin te genieten van je huis.
 • [Volautomatische reiniging] Het automatische legen maakt gebruik van de unieke DualBoost 2.0 technologie, ontworpen met een laag geluidsniveau om het robotstof in enkele seconden autonoom te legen in een grote 3L stofzak: je krijgt tot 60 dagen automatische reiniging zonder de hulp van je handen, het enige wat je hoeft te doen is de zak weggooien als hij vol is. Na een vloerreinigingssessie tilt de L10s Ultra de dweilen op wanneer ze terugkeren naar de basis om ervoor te zorgen dat de vloeren brandschoon blijven, terwijl de dweil eerst wordt gereinigd met hogesnelheidsborstels en vervolgens worden gedroogd met hete lucht om geurtjes, schimmel en bacteriën te voorkomen.
 • [Sterke Zuigkracht] Dreame L10s Ultra heeft een 5200mAh batterij, verwijdert vuil met een krachtige 5.300Pa zuigkracht en dubbele roterende borstels met een sterke 180rpm druk. Het intelligente borstelontwerp tilt fijne deeltjes op en maakt het gemakkelijk om haren van huisdieren en haar te ontwarren. De automatische zuigkrachtregeling maakt verschillende krachtinstellingen mogelijk afhankelijk van het oppervlak voor laminaat, tapijt of harde vloeren. Geavanceerde technologie met automatische tapijtdetectie wanneer de dweil geïnstalleerd is: met de watertank van 2,5 liter van de basis kun je parket, tegels, vinyl pvc of andere oppervlakken tot 200 m² wassen.
 • [AI 3D-navigatie aanpasbaar met apps en stemcommando's] AI-navigatie zorgt voor efficiënt en effectief schoonmaken in het hele huis. De L10s Ultra gebruikt een RGB-camera en gestructureerd 3D-licht om reinigingsstrategieën te scannen en aan te passen en automatisch paden te genereren op basis van het type obstakel, de vloer en de ruimte. Neem de controle via de app om de reiniging aan te passen aan je huis en schema. Pauzeer of stop het schoonmaken met spraakopdrachten of houd toezicht op uw huis met videocontrole in de Dreamehome app. Je hebt alle macht met slechts een vinger of je stem.
 • [Specificaties] Inbegrepen in het pakket: Robot met zelfreinigend laadstation x1, Zijborstel x1, Schoonmaaktool x1, Netsnoer x1, Stofopvangzak x2, Dweil met houders x2, Multi-oppervlakreiniger x1, Gebruiksaanwijzing x1. Specificaties: Robotafmetingen 350*350*97mm; Gewicht 3,7kg; Wi-Fi-verbinding IEEE 802.11b/g/n 2,4GHz; Nominaal ingangsvermogen 100-240 V ~ 50 / 60 Hz 0,5A; Geluidsniveau 59 db; Zuigkracht 5300 Pa; Volume robotstofzak 350ml; Batterijcapaciteit 5200 mAh. Compatibel met Alexa, Siri, Google Assistant. Basis 303x403x399mm.
Bestseller Nr. 3

Robotstofzuigers, Lefant 2-in-1 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, 2200pa Krachtige Zuigkracht, Automatische Zelfopladende Intelligente Vacuümrobot, Ideaal voor Dierenhaar/Harde Vloer/Laagpolig Tapijt

 • ❤️ 【Sterke zuigkracht Ultradunne schaal】M213 Robotstofzuigers gebruikt een hoogwaardige motor, zuigkracht tot 2200 Pa, laag geluidsniveau, dierenhaar, zeer stil tijdens het slapen. De stofzuiger is slechts 28 cm breed en slechts 7,8 cm dik.Door het kleinere formaat kan de robot gemakkelijk in kleine ruimtes stofzuigen. Het is perfect voor krappe ruimtes tussen bedden, banken en hoeken.
 • 👍 【FreeMove 2.0-technologie】De ingebouwde 6D anti-collision infraroodsensor helpt Robotstofzuigers de omringende situatie 360 ​​graden te detecteren. De voorkant is uitgerust met 13 elektronische sensoren met een hogere gevoeligheid, die Robotstofzuigers effectief kunnen helpen bij het detecteren van vastzittende gebieden en automatisch het reinigingspad aanpassen.
 • 🎨 【Eenvoudig reinigingsproces met doekjes】M213 Robotstofzuigers wordt geleverd met 5 gratis natte doekjes, u kunt ze installeren om Robotstofzuigers met reinigingsfunctie te krijgen. De doekjes laten geen watervlekken achter na het reinigen van de vloer.
 • 💪【Geen roterende borstelkop】Traditionele robotstofzuigers met roterende borstelkop zijn erg vervelend om het haar dat rond de roterende borstel is gewikkeld schoon te maken. M213 is uitgerust met een geavanceerd borstelloos zuigmondstuk, dat haar en stof direct in een grote prullenbak van 500 ml kan zuigen.Het is uitgerust met twee zijborstels en heeft een sterke zuigkracht van 2200Pa, wat erg handig en effectief is.
 • 🔋【Super Endurance】 Uitgerust met 1800 mAh lithium-ijzerfosfaatbatterij, volledig opgeladen reinigingstijd kan 100 minuten bereiken, opladen en ontladen kan 5000 keer bereiken, lange levensduur, hoge veiligheid, ondersteuning voor automatisch opladen, gebruik op elk moment
Bestseller Nr. 4

Vactidy Nimble T6 Robotstofzuiger tot 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met 2800 Pa zuigkracht, robotstofzuiger met Alexa&App & Siri bediening, robotstofzuiger voor tapijten en harde vloeren

 • 2800 Pa sterke zuigkracht: de Vactidy T6 accustofzuiger beschikt over een dieptereinigingsfunctie om dierenharen, vuil en verontreinigingen van tapijten. 3 zuigkracht van de stofzuiger om aan de dagelijkse reinigingsbehoeften van je gezin te voldoen.
 • 120 minuten looptijd en automatisch opladen: de draadloze stofzuiger beschikt over een 2500 mAh-batterij, die een oppervlak van 1300 vierkante meter in huis kan reinigen. Als de accu bijna leeg is, keert hij onmiddellijk terug naar het laadstation.
 • 【4 efficiënte reinigingsmodi】De T6 stofzuiger beschikt over vier modi: auto, lege ruimte, rand- en puntreiniging. Eenvoudig schakelen met de afstandsbediening en de mobiele app om de reinigingsafdekking van de accustofzuiger maximaal uit te breiden en het hele gebied grondig te reinigen om aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen.
 • Eenvoudig te starten, app-/spraakbesturing: de accustofzuiger kan op afstand of ter plaatse via de app/Alexa/Google Assistant worden aangestuurd. Start de reiniging eenvoudig met één klik. Download de Vactidy-app om andere functies te gebruiken: maak reinigingsplannen, verander de reinigingsmodus, bedien de reinigingsrichting en nog veel meer.
 • Intelligente obstakelvermijding en valpreventie: de T6 stofzuiger is uitgerust met infrarood-val- en botsingssensoren om vallen van trappen en andere randen te voorkomen. Tijdens het reinigen kan het ook intelligent obstakels vermijden en meubels ontwijken.
UitverkoopBestseller Nr. 5

iRobot Roomba 692 Robotstofzuiger - Wi-Fi-verbonden - Gepersonaliseerde suggesties - Werkt met Alexa/Spraakasistent - Geschikt voor harde vloeren, tapijten en huisdierharen

 • SMART SCHOONMAKEN - Slank, premium ontwerp vormt een aanvulling op jouw interieur. De Roomba 692 is een geweldige manier om je woning slimmer schoon te maken. Plan de robot eenvoudig in om dagelijks vuil en stof op te ruimen met de iRobot HOME-app of je spraakassistent. Gebruiksduur: 90 minuten
 • VUILOPNAME - Het 3-staps schoonmaaksysteem en de dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen verwijderen vuil van tapijten en harde vloeren en een hoekborsteltje zorgt voor hoeken en randen.
 • LEERT VAN JOU EN LUISTERT NAAR JE STEM - Leert je schoonmaakgewoonten kennen om gepersonaliseerde schema's aan te bieden, terwijl je met Google Assistant en Alexa kunt beginnen met schoonmaken met alleen het geluid van je stem.
 • ADAPTIEVE NAVIGATIE - Dankzij een uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan Roomba onder en rond meubels en langs randen navigeren. Cliff Detect zorgt ervoor dat hij niet van de trap valt.
 • HERKENT EN ELIMINEERT VUIL - Dirt Detect-sensoren waarschuwen uw robot voor vuile delen van uw huis, zoals plekken met veel verkeer, en maken deze grondiger schoon.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 7

ECOVACS DEEBOT X1 OMNI, robotstofzuiger met dweilfunctie, multifunctioneel reinigingsstation (automatische zelfreiniging) 5000pa zuigkracht, 3D obstakel vermijding, 260 min batterij Yiko stemassistent

 • X-TRA PRAKTISCH: Met de DEEBOT X1 OMNI is het niet meer nodig om de stofbak handmatig te legen. Het station heeft een afgesloten wegwerpstofzak met een inhoud van 3,2 L die lijkt op een lade. Tijdens het laden en na het schoonmaken wordt het stof automatisch uit de robot in de zak gezogen, waaruit noch stof noch allergenen kunnen ontsnappen
 • X-TRA KRACHTIG: DEEBOT X1 OMNI heeft een zuigkracht tot 5.000Pa en een volledig nieuw mopsysteem dat tot 180 keer per minuut roteert bij een druk van 6N. Het dweilt, schrobt en zuigt tot zelfs de hardnekkigste vlekken of haren van huisdieren verdwenen zijn - ongeacht de toestand van de vloer
 • X-TRA HOGE KWALITEIT: De DEEBOT X1 PLUS is een state-of-the-art stofzuig- en dweilrobot ontworpen door het bekroonde bureau JACOB JENSEN DESIGN om uw interieur perfect aan te vullen. Indrukwekkend design voor uw huis dat overtuigt door precisie en elegantie
 • X-TRA SCHOON: Krachtige zuigkracht en vlekkeloze dweilresultaten met slechts één apparaat: DEEBOT X1 OMNI heeft dubbelzijdige borstels, een vrij beweegbare hoofdborstel, de herziene dweilfunctie OZMO Pro met tot 600 trillingen per minuut en een groot oscillatiebereik
 • X-TRA SMART: Optimierte Hindernisvermeidung durch KI-Rechenleistung, eine Weltraumfotografie-taugliche RGB-Kamera sowie Menschenerkennungsfunktion mit integrierter Bildgebung und detaillierten Informationen – auf diesen intelligenten Reinigungsroboter hast du dein Leben lang gewartet
Bestseller Nr. 8

Lefant F1 Pro Stofzuigerrobot, mini 28 x 6,9 cm, 5000 Pa zuigkracht met visuele stofbak van 600 ml, looptijd 250 minuten, stil, ideaal voor dierenharen en harde vloeren, tapijten

 • Mini-behuizing maar grote stofbak: met een slanke behuizing met een diameter van 28 cm en 6,9 cm hoogte, maar een gevisualiseerde stofbak van 600 ml, die slechts eenmaal per week moet worden gereinigd. Een kleiner lichaam verbetert de reinigingshoes, uitgerust met een FreeMove 3.0 360° detectietechnologie, F1 Pro kan vrij tussen eettafel en stoelen reinigen zonder vast te zitten.
 • 【Super zuigkracht】 5000 Pa super zuigkracht, die haar, bonen en zelfs kleine stukjes ijzer gemakkelijk op de grond kan zuigen. Door het gebruik van de zuigopening van de niet-rollende borstelas wordt het haar direct in de stofbak gezogen, zeg vaarwel tegen de moeite om de borstel te reinigen. Je zult geschokt zijn als je het hele proces van afvalafzuiging door de visuele stofbak ziet.
 • 【Super lange batterijduur】 F1 Pro heeft een lithium-ijzerfosfaatbatterij, die veiliger en duurzamer is dan een lithiumbatterij, en 2000 keer opladen en ontladen zonder demping kan bereiken. De vloer kan tot 250 minuten bij volledige belasting worden gereinigd met een oppervlakte van maximaal 200 vierkante meter, wat kan voldoen aan de behoeften van verschillende appartementsmaten.
 • 【Intelligente bedieningsapp】 Download de Lefant app om je robotstofzuiger op afstand te bedienen, je kunt een afspraak maken voor de reinigingstijd (suggestie van de ingenieur: maak 1-2 keer per dag een afspraak), bekijk de kaart van de gereinigde tracks, compatibel met Alexa en Google Assistant, je kunt je stem gebruiken om je robotstofzuiger op het werk te bedienen.
 • 【Wat is FreeMove 3.0】 FreeMove 3.0 is de full-body inspectietechnologie die in de originele robotstofzuiger van Lefant is geïntegreerd. De geïntegreerde anti-botsings-infraroodsensor van de robotstofzuiger kan obstakels detecteren en terugtrekken als hij niet kan passeren. Zorg ervoor dat de robot niet wordt geblokkeerd.
UitverkoopBestseller Nr. 9

eufy RoboVac G10 robotstofzuiger met Smart Dynamic Navigation, 2-in-1 Hybride afzuigrobot met wisfunctie, 2000Pa zuigkracht, Extreem dun, Stille werking, Zelfladend, ideaal voor harde vloeren

 • Slimme dynamische navigatie: geavanceerde navigatietechnologie garandeert dubbele efficiëntie en twee keer zo snelle reinigingen in vergelijking met standaard zuigrobots.
 • Efficiënte hulp: de krachtige stofzuiger in combinatie met de geïntegreerde dweilmop zorgt voor elk type vuil, of het nu stof, kruimels of vloeistoffen is. (Opmerking: de natte dweilfunctie is speciaal voor het reinigen van harde vloeren, zoals tegels, en helaas niet geschikt voor het reinigen van tapijten.)
 • Absoluut zelfbestendig: dankzij de eufy Clean-app, Amazon Alexa en Google Assistant werkt het schoonmaken vanaf nu heel eenvoudig via spraakopdrachten.
 • Met de levering: een RoboVac G10 hybride, een laadstation, een voeding, een reinigingsgereedschap, een waterreservoir, een dweilmodule (met 2 wasbare doekjes), een waterdichte onderlegger, extra filteraccessoires (4x), een extra set met Unibody-filter, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Opmerking: RoboVac kan alleen met WLAN-netwerken van 2,4 GHz frequenties worden verbonden. Zorg ervoor dat bij het gebruik van de RoboVacs een 2,4 GHz router of een dual-band router wordt gebruikt. RoboVac ondersteunt geen 5 GHz apparaten.
Bestseller Nr. 10

SEVERIN RB7023 stofzuigerrobot stil 75 dB lange looptijd 90 minuten grijs

 • Severin robotstofzuiger (65 dB) met een gebruiksduur van 90 minuten, voor ruimtes tot 100 m².
 • Geschikt voor tapijten met korte pool en harde vloeren (tot ca. 3 mm hoog), inhoud van het reservoir: 350 ml
 • XL ronde borstels voor optimale reiniging van hoeken en hoeken, slechts 7 cm hoog voor de reiniging onder meubels, rubberen meubelbescherming, trapherkenning door vacuümsensoren
 • Drie reinigingsmodi: zigzag/spiraal/hoekreiniging, 12,8 V Li-ion batterij voor een looptijd van maximaal 90 minuten, oplaadtijd van 6 uur, controlelampje voor laadindicator en led-sensor schoon
 • Inhoud: 1 paar reserveborstels, 1 reservefilter en 1 reinigingsborstel, hygiënische en gemakkelijk te legen container, incidentele reiniging van het filter en de sensoren aanbevolen.
UitverkoopBestseller Nr. 11

ECOVACS DEEBOT X2 Omni Stofzuigerrobot, wit met station, zuigkracht 8000 Pa, slank vierkant design, 15 mm heffen, wassen met warm water van de schaatsen, voorkomt obstakels via AI…

 • NIEUW SLANK EN VIERKANT ONTWERP: Het nieuwe vierkante en compacte ontwerp van de DEEBOT X2 OMNI biedt netheid die is afgestemd op uw dagelijkse behoeften. Het ultradunne ontwerp met laag profiel maakt het mogelijk om de robot gemakkelijk onder banken, bedden te glijden en gebieden te reinigen waar vuil zich verstopt. De nieuwe uitgebreide hoofdborstel verhoogt de efficiëntie van de reinigingscyclus met 19% in vergelijking met de OMNI X1
 • SLIMME 15 mm Dweilen opheffen: met behulp van ultrasone geluiden tilt het intelligente automatische automatische reinigingssysteem de platen 15 mm op wanneer een mat wordt gedetecteerd of door een reeds gereinigd gebied gaat
 • SLIMME LIDAR-DUBBELE LASERNAVIGATIE: X2 OMNI is uitgerust met een LiDAR-sensor die volledig in het lichaam is geïntegreerd - dezelfde technologie die in veel autonome voertuigen wordt aangetroffen. De LiDAR met dubbele laser kan objecten tot 10 meter afstand met een kijkhoek van 210 graden herkennen, biedt intelligente navigatie met nauwkeurige obstakelvermijding en routekaart gecombineerd om aan alle huishoudelijke reinigingsscenario's te voldoen
 • AIVI 3D 2.0 OBSTACLES VERMIJDEN DOOR AIA: Met volledig geïntegreerde AI en geavanceerde machine learning kan je robotstofzuiger "leren" en "denken" dankzij de verbeterde RGBD-sensor om flexibeler en nauwkeuriger dynamische obstakelvermijding te bereiken (zoals mensen die snel lopen en open deuren) en grondiger schoonmaken in complexe huiselijke omgevingen es.
 • ALLES IN-1 OMNI STATION: Het OMNI-station biedt een geautomatiseerde reinigingsoplossing, inclusief automatische reiniging met warm water wassen op 55 °C, automatisch legen van de stofbak, automatisch drogen met hete lucht, automatisch vullen van water en zelfonderhoud. Bij elke start ziet je robot er als nieuw uit. Het compacte ontwerp past in je huis
Bestseller Nr. 12

Botslab by 360 S8 Plus stofzuigerrobot met zuigstation 4L, 2700Pa stofzuigerrobot met wisfunctie, 250min looptijd, LiDAR-navigatie, WLAN Alexa app-bediening

 • 【70 dagen handsfree reinigen met 4L-stofafscheider】: na het reinigen gaat de robotstofzuiger naar het zuigstation en wordt hij vervolgens automatisch binnen 20 seconden leeggemaakt, zodat u de stofcontainer niet elke dag hoeft te legen . Met een grote vervangbare stofzak van 4 liter ben je 70 dagen handsfree en hoef je maar 5 keer per jaar vuil te verwijderen. Dit scheelt je veel tijd bij het dagelijks legen van de stofopvang.
 • 【2 in 1 stofzuigen en dweilen】: onze S8 Plus stofzuig- en dweilrobot kan droog en nat vuil effectief reinigen, na het reinigen is de hele vloer glanzend. De 3-laagse elektrische watertank van 300 ml kan een reinigingsoppervlak van ongeveer 180 bevatten. De waterstroom kan op 3 niveaus worden aangepast. Je kunt het aanpassen aan de grondsoort om beschadiging van de grond te voorkomen.
 • 【2700 Pa sterke zuigkracht】: De zuigkracht (max. 2700 Pa zuigkracht) kan dienovereenkomstig worden aangepast via de Botslab-app. Hij herkent ook automatisch tapijten en kan daar indien nodig de zuigkracht verhogen. Hierdoor zuigt de robotstofzuiger moeiteloos vuil, dierenharen en zelfs onzichtbaar stof diep in tapijten op. Ideaal voor gezinnen met baby's of huisdieren. Daarnaast is het volume in de zuigstand erg prettig.
 • 【Batterijlevensduur van 4 uur en zelfopladend】: de S8 Plus is uitgerust met een batterij van 5000 mAh, die een looptijd van maximaal 250 minuten mogelijk maakt (in stille modus), genoeg om een ​​groot appartement tot 250 ㎡ te dekken, en de robot keert terug naar het laadstation wanneer de batterij bijna leeg is.
 • 【BOTSLAB Smart APP & Voice Control】 Met de Botslab-app kun je je robot overal en altijd bedienen. U kunt een realtime overzicht van de status van verbruiksartikelen vinden, no-go-zones instellen, schoonmaak plannen voor verschillende kamers of een specifieke zone, maximaal 3 kaarten opslaan en 5 recente plattegronden bekijken, enz. De WiFi-robotstofzuiger is met Alexa en Google-assistent compatibel. (ALLEEN compatibel met 2.4G WiFi)
UitverkoopBestseller Nr. 13

Proscenic 850T WLAN Robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, siri en Alexa & Google Home & app-bediening, voor dierenharen, tapijten, harde vloeren,

 • 3000 Pa sterk zuigvermogen: de Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterk zuigvermogen. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, haar en afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrisch waterreservoir. De robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: tegelijke, zuigen, dweilen, zuigen en dweilen. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • Intelligent reinigingssysteem IPANS 2.0: de real-time positionering en een woningsplan kunnen de robot helpen om zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golvende reinigingsroutes door te voeren om je huis hoogwaardige reiniging te garanderen.
 • Alexa & Google Home & app-besturing: met Alexa en Google Home (Skill naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome-app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wijzigen, overal de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afsprakenfunctie.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag komen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 14

Xiaomi Robot Stofzuiger E12 EU

 • Robot Stofzuiger E12 EU
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Goede kwaliteit met prestaties
Bestseller Nr. 15

Proscenic M8 Pro Stofzuigerrobot met automatische stofverzameling, Laser Smart Navigation 8.0, Super zuigvermogen 3000 Pa, persoonlijke reiniging, Alexa/App-controle, op tapijten en vloeren, zwart

 • 【Wastechnologie】 De robotstofzuiger M8 Pro reinigt effectief je huis door tegelijkertijd zuigen en wassen. Dankzij het 2-in-1 stof- en waterreservoir met 300 ml kun je het hele huis reinigen, je kunt ook de waterstroom van de robot aanpassen aan je reinigingsbehoeften dankzij de Proscenic app.
 • Automatische stofverwijdering: Proscenic M8 Pro robot, stofzuiger met intelligente stofverzamelaar, hij kan niet alleen het stof in de robot automatisch afstoffen, maar kan ook de stofzuigerrobot tegelijkertijd opladen.
 • 【Individuele reiniging】 Je kunt het reinigingsplan via de Proscenic app maken en opslaan en het vervolgens voor de volgende keer gebruiken. Je kunt mode, zone en reinigingstijd selecteren en instellen.
 • 【Eenvoudige bediening】Met de Proscenic app of Alexa kun je je robotstofzuiger altijd en overal bedienen en bewaken.
 • 【Smart Navi 3.0 multi-etage-lasersysteem Smart Navigation 8.0 maakt de robotstofzuiger scane mogelijk en slaat de onderdelen van de woning op en maakt ook het maken van meertraps cartografie mogelijk.

Een goede stofzuigerrobot moet meerdere functies hebben die je kunnen helpen bij het schoonmaken van je huis. Ze moeten kunnen begrijpen waar het is en waar het heen gaat, en ze moeten om obstakels heen kunnen navigeren. Ze moeten ook zichzelf kunnen opladen als ze niet in gebruik zijn en ze moeten een breed scala aan schoonmaakhulpmiddelen aan boord hebben.

Als u op zoek bent naar de beste stofzuigerrobot, moet u rekening houden met de volgende factoren.

 1. Reinigingsprestaties: Het eerste waar u op moet letten, is hoeveel stof en vuil het in één keer kan verwijderen.
 2. Batterijduur: De batterijduur van een robotstofzuiger is cruciaal als je hem mee wilt nemen op reis of regelmatig wilt gebruiken in je thuiskantoor.
 3. Slimme functies: sommige modellen worden geleverd met slimme functies die het schoonmaken gemakkelijker en sneller maken, zoals automatisch docken en plannen voor specifieke dagen van de week of tijden van de dag.
 4. Ontwerp: je moet kijken hoe gemakkelijk de robot te gebruiken is, of hij een app heeft of niet, en of er speciale functies zijn waardoor hij zich onderscheidt van de rest.
 5. Duurzaamheid: dit is een van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van speelgoed dat door kinderen zal worden gebruikt. Je hebt iets nodig dat kan overleven als je erop stapt, op een hard oppervlak wordt gegooid of wordt overreden met een auto.

Wat zijn de verschillende soorten stofzuigerrobots?

Er zijn veel soorten stofzuigerrobots. Sommige zijn ontworpen om specifieke gebieden te reinigen en andere kunnen op elk oppervlak werken.

Er zijn drie hoofdtypen robotstofzuigers: vloerreinigingsrobots, spotreinigingsrobots en multi-oppervlaktereinigingsrobots.

Vlekreiniging is momenteel het meest voorkomende type robotstofzuiger op de markt omdat ze kunnen worden gebruikt in kleine ruimtes zoals kantoren of woningen. Allesreinigers kunnen verschillende oppervlakken reinigen, zoals hardhouten vloeren, tapijten en stoffering. Vloerreinigers hebben meestal een krachtigere zuigkracht dan spotreinigers, maar moeten vanwege hun formaat voor een langere tijd worden verplaatst.

Wat zijn de voor- en nadelen van elk type stofzuigerrobot?

Er zijn veel soorten stofzuigerrobots die variëren in functies, prijsklasse en reinigingsmogelijkheden. In dit artikel worden de voor- en nadelen van elk type onderzocht.

Voordelen:

 • De Roomba is een robot die autonoom je huis kan schoonmaken en lage kosten heeft voor vervangende onderdelen.
 • Het heeft sensoren die het vloeroppervlak detecteren en automatisch trappen, meubels, breekbare voorwerpen, enz. vermijden.
 • Het heeft een app om zijn bewegingen op afstand te besturen, zodat u er niet in de buurt hoeft te zijn terwijl het schoonmaakt.
 • Het kan worden geprogrammeerd om specifieke delen van uw huis, zoals de woonkamer of slaapkamer, schoon te maken met behulp van een kaart-app op uw telefoon.

Nadelen:

 • De Roomba werkt niet goed op tapijten omdat hij gebruikt

Waar moet je op letten bij het kiezen van een stofzuigerrobot?

Er zijn veel verschillende soorten stofzuigerrobots. Sommige hebben een robotarm, andere hebben een roterende borstel.

Bij het kiezen van een stofzuigerrobot is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 • Soort reiniging: er zijn twee hoofdtypen reiniging – tapijt en harde oppervlakken. Harde oppervlakken zijn onder meer tegel-, steen-, hout- en laminaatvloeren.
 • Robotarm of roterende borstel? De robotarm is goed voor grote ruimtes met lage plafonds en moeilijk bereikbare plekken. De roterende borstel is goed voor kleinere gebieden die meer aandacht nodig hebben.

Wanneer gebruik je een robotstofzuiger?

 • Wanneer je weinig tijd hebt en snel je huis wilt opruimen, zeker als er een rommeltje is in de keuken of woonkamer.
 • Wanneer u iets nodig heeft dat uw hele huis van boven tot onder kan reinigen.

Wat zijn de top vijf best verkochte robotstofzuigers die momenteel op de markt zijn?

De best verkochte robotstofzuigers die momenteel op de markt zijn, zijn de Roomba 880, Neato Botvac D5 Connected, iRobot Roomba 980, Xiaomi Mi Robot Stofzuiger en Vax Air Cordless Stick Stofzuiger.

Dit is een geweldige vraag voor elke liefhebber van robotstofzuigers. Als jij een van hen bent, dan helpt dit artikel je om erachter te komen welke robotstofzuiger jouw favoriet is.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste stofzuigerrobot te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze stofzuigerrobot-koopgids samengesteld.

Het beste stofzuigerrobot vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste stofzuigerrobot voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede stofzuigerrobot-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor stofzuigerrobot te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van stofzuigerrobot erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald stofzuigerrobot zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over stofzuigerrobot zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de stofzuigerrobot kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste stofzuigerrobot kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.