Beste stofzuigerrobot van 2023 (TOP15)

De 15 beste stofzuigerrobot beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
ECOVACS Robotics Deebot N8 (model 2021) Stofzuigerrobot met dweilfunctie (OZMO), 2300 PA, robotstofzuiger intelligente navigatie (dToF laserscanning), Alexa, wit
 • ➤【Expertise met robots & 2 jaar garantie】Ecovacs gebruikt meer dan 23 jaar expertise en innovatie in het onderzoek van robots. Meer dan 20 miljoen gezinnen over de hele wereld hebben Ecovacs stofzuigrobots. Ecovacs missie is: een robot voor elk gezin. (Elke Deebot beschikt over 2 jaar garantie en lokale hotline ondersteuning).
 • ➤【Nauwkeurige laserkaart en navigatie】TrueMapping combineert precisielasertechnologie en geavanceerde dTOF-sensoren. Dit helpt om je huis 4 keer sneller te karren dan met standaard lasermapping, met een dubbele toename van het detectiebereik en het vermogen om objecten tot 2 mm nauwkeurig te herkennen. Met de gedetailleerde interactieve kaart die wordt gemaakt, zijn nieuwe niveaus van reinigingsefficiëntie en aanpassing met de Ecovacs Home app mogelijk.
 • ➤【Zuigen en vegen tegelijkertijd】Met een innovatieve elektronische waterpomp en een watertank veeg en zuigt je robotstofzuiger tegelijkertijd en laat je vloer perfect schoon. Door het gebruik van de nauwkeurige microbesturing van de waterpomp ondersteunt de robotstofzuiger 4 standen van de waterstroominstelling (ultrahoog/hoog/middel/laag), perfect voor verschillende behoeften en soorten vloeren.
 • ➤【Max+-modus met verbeterd zuigvermogen van 2300 Pa】Met het geoptimaliseerde zuigkanaalmateriaal en -design optimaliseert het revolutionaire drukhoudsysteem de energie-efficiëntie en zorgt voor een hoge vacuümdruk bij een verrassend laag geluidsniveau. Het zuigvermogen is verhoogd tot 2300 Pa, wat overeenkomt met een toename van 53%. (*vergeleken met de serie Deebot Ozmo 950)
 • ➤【Krachtige individuele reiniging】Met de Ecovacs-app kun je gebieden onderdelen of opvouwen en ruimtes beschrijven, verschillende reinigingsfrequenties en reinigingstijden instellen, evenals het zuigvermogen en de waterstroom voor verschillende gebieden aanpassen. Bovendien kun je no-Go-zones en no-mop zones instellen, zodat bepaalde gebieden niet worden gereinigd of afgeveegd. Reinig helemaal naar jouw wensen.
UitverkoopBestseller Nr. 2
ECOVACS N8 PRO+ robotstofzuiger met automatisch leegstation (zuigstation), stofzuigerrobot met dweilfunctie, realtime 3D obstakelvermijding, lasernavigatie, App, Alexa, wit
 • INTELLIGENTE OBJECTDETECTIE: Met deTrueDetect 3D realtime objectdetectie en -vermijding kan de N8 PRO kleine voorwerpen zoals pantoffels, speelgoed of vloerkleden tot op de millimeter precies detecteren. Efficiënte reiniging zonder botsen, vastlopen of verstrikt raken.
 • NAUWKEURIGE LASERMAPPING EN -NAVIGATIE: Met de DToF TrueMapping-technologie brengt de N8 PRO de woning viermaal zo nauwkeurig in kaart dan de vorige DEEBOTs met LDS. Het apparaat slaat de plattegronden van huizen met meerdere verdiepingen gedetailleerder en nauwkeuriger op. Vooral grotere gezinswoningen profiteren hiervan.
 • ULTRA-HOGE ZUIGKRACHT: In vergelijking met de DEEBOT OZMO 950 heeft de N8 PRO 73% meer zuigkracht (*gebaseerd op interne tests in het ECOVACS-laboratorium). Langdurig behoud van druk leidt tot een stabiele en efficiënte zuigkracht.
 • OZMO DWEILSYSTEEM: Stofzuigen, vegen en dweilen in één keer. De robot ondersteunt vier verschillende waterstroomniveaus voor verschillende dweilbehoeften en vloertypes. Voltooi meerdere-reinigingsprocessen in één stap.
 • GEAVANCEERDE GEPERSONALISEERDE REINIGING: Met de ECOVACS App kunt u zones opsplitsen of samenvoegen, kamers labelen, schoonmaaksequenties en -frequenties plannen en de zuigkracht of het waterdebietniveau voor verschillende zones aanpassen. U kunt ook no-go zones en no-mop zones instellen, zodat bepaalde zones niet worden schoongemaakt of gedweild.
Bestseller Nr. 3
Roborock S7 Pro Ultra Stofzuiger Robot 5100 Pa Zuigkracht, met Leeg Wassen Vullen Dock, Mop Zelf-Wassende, Zelf-Leegmakende&Zelf-Vullende, Alexa/APP Verbonden (Upgrade van Roborock S7)
 • 【5100Pa Zuigkracht】De roborock S7 Pro Ultro huishoudelijke robotstofzuigers heeft meer dan het dubbele vermogen van de S7 of S6 MaxV, met een maximum van 5100 Pa. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【Ultra-Reinigend Vermogen】S7 Pro dweilrobot met sonische mop die tot 3.000 keer per minuut schrobt en een mopdruk van 600g, kan gemakkelijk vuil en kleine stofdeeltjes verwijderen. Uitgerust met rubberen hoofdborstel voor een betere vermindering van haarklitten. Verschillende reinigingsmodi houd uw huis altijd schoon.
 • 【Zelf-Leegmakende&Zelf-Vullende】Het leegwasstation vult automatisch de watertank van de robotstofzuigers wanneer deze aanlegt, zijn dweilbereik tot maximaal 300 m².Het station leegt ook de stofzuigrobot, met 2,5 L stofzakken voor maximaal 7 weken zonder legen.
 • 【Volledig Automatisch Reinigen】De lege wasvulling van de S7 Pro Ultro robotstofzuiger met dweilfunctie reinigt automatisch de mop met 3000 keer per minuut, dan tilt het naar 5 mm naar buiten om natuurlijk te drogen, dat is kan effectief verminderen bacteriën en geur. Wat meer is, de lege wasvulling kan automatisch reinigen, dus u hoeft alleen de filters regelmatig schoon te maken.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】De S7 pro Ultro Zelfopladende robotstofzuiger gebruikt slimme LIDAR navigatie om het huis nauwkeurig in kaart te brengen in 3D, terwijl het virtuele muren en no-go areas ondersteunt en tot 4 verschillende kaarten opslaat. Met de roborock reinigingsrobot APP kunt u de zuigkracht, vibratie-intensiteit, waterstroom en meer aanpassen. Spraakbesturing is ook beschikbaar. Opmerking: Dit product is alleen compatibel met 2,4 GHz Wi-Fi.
UitverkoopBestseller Nr. 4
eufy by Anker robotstofzuiger RoboVac 11S (Slim) met BoostIQ, superslanke, sterke zuigkracht van 1300 Pa, geluidsarme werking, zelfopladende robotstofzuiger, reinigt harde vloeren en halfhoge tapijten
 • De hele nieuwe robovac: reconstrueert tot het laagste* (slechts 72 mm hoge) RoboVac en tegelijkertijd met versterkte 1300Pa zuigkracht en geluidsarme functie. Volgens digitale trends de beste robotstofzuiger van het jaar 2018".
 • BoostiQTM-technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Krachtige li-ion-batterij: de fantastische capaciteit garandeert enorme prestaties tot 100 minuten** lang non-stop reiniging.
 • Premium functies: dit omvat het anti-krasoppervlak van gehard glas, een infraroodsensor voor effectieve obstakelherkenning en de ultramoderne hoogteovereenkomst ter voorkoming van vallen. Opladen wordt automatisch uitgevoerd. Daardoor is RoboVac altijd klaar voor gebruik.
 • Wat je krijgt: een RoboVac 11S, een afstandsbediening (2 AAA-batterijen worden meegeleverd), een laadstation, een AC-oplader, een reinigingsgereedschap, een extra filterset, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
Bestseller Nr. 5
eufy by Anker robotstofzuiger RoboVac 30C, WiFi-stofzuigerrobot met BoostIQ, hoge reinigingsprestaties met een 1500 Pa sterke zuigkracht, ideaal voor eigenaren van huisdieren, harde vloeren, tapijten
 • WLAN-FUNCTIE: Dankzij de EufyHome-app, Alexa en Google Assistant werkt het schoonmaken van huizen nu heel eenvoudig met een spraakopdracht.
 • ABSOLUUT EENVOUDIG: Slank ontwerp, praktische afbakeningsstrips en een maximale zuigkracht van 1500 Pa zorgen voor een ideale reinheid.
 • BOOSTIQ-TECHNOLOGIE: Verhoogt automatisch de zuigkracht op zeer vuile of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • MUCKSMUSCHENSTILL: zo stil als een magnetron en een batterijduur tot 100 minuten *.
 • INBEGREPEN: een RoboVac 30C, 4 meter afbakeningsstrip, een afstandsbediening (met 2 AAA-batterijen), een laadstation, een AC-oplader, een schoonmaakhulpmiddel, een vervangingsset met krachtige filters, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding en 12 maanden Waarborg.
Bestseller Nr. 6
Botslab by 360 S8 Plus stofzuigerrobot met zuigstation 4L, 2700Pa stofzuigerrobot met wisfunctie, 250min looptijd, LiDAR-navigatie, WLAN Alexa app-bediening
 • 【70 dagen handsfree reinigen met 4L-stofafscheider】: na het reinigen gaat de robotstofzuiger naar het zuigstation en wordt hij vervolgens automatisch binnen 20 seconden leeggemaakt, zodat u de stofcontainer niet elke dag hoeft te legen . Met een grote vervangbare stofzak van 4 liter ben je 70 dagen handsfree en hoef je maar 5 keer per jaar vuil te verwijderen. Dit scheelt je veel tijd bij het dagelijks legen van de stofopvang.
 • 【2 in 1 stofzuigen en dweilen】: onze S8 Plus stofzuig- en dweilrobot kan droog en nat vuil effectief reinigen, na het reinigen is de hele vloer glanzend. De 3-laagse elektrische watertank van 300 ml kan een reinigingsoppervlak van ongeveer 180 bevatten. De waterstroom kan op 3 niveaus worden aangepast. Je kunt het aanpassen aan de grondsoort om beschadiging van de grond te voorkomen.
 • 【2700 Pa sterke zuigkracht】: De zuigkracht (max. 2700 Pa zuigkracht) kan dienovereenkomstig worden aangepast via de Botslab-app. Hij herkent ook automatisch tapijten en kan daar indien nodig de zuigkracht verhogen. Hierdoor zuigt de robotstofzuiger moeiteloos vuil, dierenharen en zelfs onzichtbaar stof diep in tapijten op. Ideaal voor gezinnen met baby's of huisdieren. Daarnaast is het volume in de zuigstand erg prettig.
 • 【Batterijlevensduur van 4 uur en zelfopladend】: de S8 Plus is uitgerust met een batterij van 5000 mAh, die een looptijd van maximaal 250 minuten mogelijk maakt (in stille modus), genoeg om een ​​groot appartement tot 250 ㎡ te dekken, en de robot keert terug naar het laadstation wanneer de batterij bijna leeg is.
 • 【BOTSLAB Smart APP & Voice Control】 Met de Botslab-app kun je je robot overal en altijd bedienen. U kunt een realtime overzicht van de status van verbruiksartikelen vinden, no-go-zones instellen, schoonmaak plannen voor verschillende kamers of een specifieke zone, maximaal 3 kaarten opslaan en 5 recente plattegronden bekijken, enz. De WiFi-robotstofzuiger is met Alexa en Google-assistent compatibel. (ALLEEN compatibel met 2.4G WiFi)
UitverkoopBestseller Nr. 7
DEEBOT X1 OMNI, robotstofzuiger met dweilfunctie en multifunctioneel reinigingsstation (automatische zelfreiniging), 5000pa zuigkracht, 3D obstakel vermijding, 260 min batterij, Yiko stemassistent
 • X-TRA PRAKTISCH: Met de DEEBOT X1 OMNI is het niet meer nodig om de stofbak handmatig te legen. Het station heeft een afgesloten wegwerpstofzak met een inhoud van 3,2 L die lijkt op een lade. Tijdens het laden en na het schoonmaken wordt het stof automatisch uit de robot in de zak gezogen, waaruit noch stof noch allergenen kunnen ontsnappen
 • X-TRA KRACHTIG: DEEBOT X1 OMNI heeft een zuigkracht tot 5.000Pa en een volledig nieuw mopsysteem dat tot 180 keer per minuut roteert bij een druk van 6N. Het dweilt, schrobt en zuigt tot zelfs de hardnekkigste vlekken of haren van huisdieren verdwenen zijn - ongeacht de toestand van de vloer
 • X-TRA HOGE KWALITEIT: De DEEBOT X1 PLUS is een state-of-the-art stofzuig- en dweilrobot ontworpen door het bekroonde bureau JACOB JENSEN DESIGN om uw interieur perfect aan te vullen. Indrukwekkend design voor uw huis dat overtuigt door precisie en elegantie
 • X-TRA SCHOON: Krachtige zuigkracht en vlekkeloze dweilresultaten met slechts één apparaat: DEEBOT X1 OMNI heeft dubbelzijdige borstels, een vrij beweegbare hoofdborstel, de herziene dweilfunctie OZMO Pro met tot 600 trillingen per minuut en een groot oscillatiebereik
 • X-TRA SMART: Optimierte Hindernisvermeidung durch KI-Rechenleistung, eine Weltraumfotografie-taugliche RGB-Kamera sowie Menschenerkennungsfunktion mit integrierter Bildgebung und detaillierten Informationen – auf diesen intelligenten Reinigungsroboter hast du dein Leben lang gewartet
UitverkoopBestseller Nr. 8
ZACO V5x robotstofzuiger met dweilfunctie, met Wi-Fi, app en Alexa bediening, automatische stofzuigrobot, 2-in-1 nat dweilen tot 180 m² of stofzuigen, voor dierenharen, met oplaadstation, Bronze Brown
 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: het waterreservoir van 300 ml met intelligente bediening bevochtigt de microvezeldoek continu tijdens de reiniging / hoeveelheid water kan in 3 standen worden ingesteld / geschikt voor parket
 • App & Alexa bediening: comfortabel via Alexa spraakbediening, Android en iOS smartphone, via afstandsbediening of met een druk op de knop op de robot bestuurbaar/flexibele instelling van de reinigingstijden
 • Slechts 8,1 cm hoog – past onder veel meubels / autoresume functie – automatische reiniging wordt na het opladen voortgezet.
 • Automatische terugkeer naar laadstation, valbeveiliging bij trappen, antistootsensoren beschermen voorwerpen in het interieur tegen krassen.
 • Voor mensen met een allergie: de fijnstoffilter van de 300 ml stoftank filtert naast de stoffilter en de primaire filter zelfs mijtuitwerpselen en fijn stof eruit en zorgt zo voor extra frisse lucht.
UitverkoopBestseller Nr. 9
iRobot® Roomba® i3552 (i3+) robotstofzuiger op basis van kaarttechnologie met wifi-verbinding en met automatische vuilafvoer - Met dubbele rubber borstels voor alle vloertypen - Voor huisdieren
 • iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 • Slimme navigatie krijgt het werk gedaan Intelligente, navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette patronen. Wanneer de i3/i3+ moet worden opgeladen, gaat hij verder vanaf het punt waar hij was gestopt totdat alles helemaal schoon is.
 • U hoeft maandenlang niet aan stofzuigen te denken. De robotstofzuiger maakt zichzelf schoon, door zijn opvangbak te legen in een AllergenLock stofzak, die vuil van maar liefst 60 dagen kan bevatten, waardoor u twee hele maanden geen omkijken heeft naar het stofzuigen.
 • Kleine stofdeeltjes? Groter vuil? Geen probleem. Geniet van een uitgebreide schoonmaak dankzij dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem met 10x hoger zuigvermogen*, zodat vuil, stofdeeltjes en haren van huisdieren worden verwijderd, waar deze zich ook bevinden. Het borsteltje voor randen en hoeken zorgt voor alle vergeten hoeken.
 • Hij leert hoe u leeft. Luistert naar uw stem. De Roomba i3+-robotstofzuiger analyseert uw schoonmaakroutines om persoonlijke schema's voor te stellen en dankzij de compatibiliteit met Google Assistent en Alexa kunt u de schoonmaak eenvoudig starten met behulp van uw stem. Roomba kan zelfs een extra schoonmaak voorstellen wanneer er veel pollen in de lucht zijn in uw regio of wanneer uw huisdier in de rui is.
Bestseller Nr. 10
Venga! Robotstofzuiger, vloer dweilen, gebruiksvriendelijk, 6 reinigingsmodi, stil, wit, VG RVC 3000, 31.7 x 7.3 cm
 • 3-IN-1 ROBOTSTOFZUIGER: Veegfunctie met 2 zijborstels en een grote centrale borstel. Vacuümfunctie met een zuigkracht tot 1600 Pa. Dweilfunctie met een groot reservoir van 300 ml. Krachtige batterij van 2600 mAh voor een werkingsduur van maximaal 120 min. en 60 min. bij maximale zuigkracht
 • EENVOUDIG TE GEBRUIKEN met een 'One Touch'-bedieningsmodus. Met één druk op de knop start je een volledige automatische reinigingscyclus met een voorgeprogrammeerd aantal modi totdat de robotstofzuiger terugkeert naar het oplaadstation. Afstandsbediening meegeleverd om de functies van de robotstofzuiger te bedienen. Uitgerust met antibotsing- en klifsensoren, automatische terugkeer naar het laadstation voor autonome werking
 • 6 REINIGINGSMODI: Automatische, plaatselijke reiniging voor bijzonder vuile ruimtes, randreiniging om langs de muren te werken, kamerreiniging om alle programma's in een specifieke ruimte uit te voeren, dweilfunctie en maximale zuigkracht voor 2x meer vermogen. Met de functie voor een dagelijks reinigingsschema. Geschikt voor alle soorten vloeren: parket, tegels, tapijten met een klimcapaciteit tot 1,8 cm
 • BEVAT: 1 Venga! VG RVC 3000 WH, 1 stofafscheider met HEPA-filter, 1 waterreservoir, 4 zijborstels, 1 centrale borstel, 2 reinigingsdoeken, 1 reinigingstool, 1 afstandsbediening (incl. batterijen), 1 laadstation met AC-adapter, 1 gebruikershandleiding in 6 talen (Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Nederlands)
Bestseller Nr. 11
ECOVACS Deebot T8 Pure Robotstofzuiger TrueDetect 3D-technologie objectvermijding, nauwkeurige dTof lasernavigatie, 180 minuten, volledig aanpassen schoon, tapijtdetectie, WIFI/Alexa/APP
 • 1. 【TrueDetect 3D-technologie】: TrueDetect 3D-technologie voor het detecteren en voorkomen van obstakels herkent het kleinste obstakel in de kamer, dunne stoelpoten, kleine voorwerpen en deurdrempels om stoten of verstoppingen te voorkomen. Deze technologie verbetert ook het herkenningsvermogen van donkere oppervlakken.
 • 2. Revolutionaire TrueMapping-technologie: TrueMapping-technologie met D-ToF-laserherkenning is de nieuwe generatie lasergeleidingstechnologie. De robot kan nu een dubbele afstand (tot 10 m) met veel hogere precisie herkennen, in kaart brengen en een efficiënte reinigingsroute sneller en nauwkeuriger.
 • 3. Tapijtherkenning en zelfboostende zuiging: Deebot OZMO T8 Pure detecteert automatisch tapijten en vermenigvuldigt het zuigvermogen bij het zuigen tot 2 keer. Tijdens het natte reinigingsproces voorkomt het tapijt als de vochtige mop op zijn plaats is. ***OZMO Pro waterreservoir is niet in de originele verpakking inbegrepen.
 • 4. 【Een volledige reiniging】: Reinig zo vaak je wilt, met een kalender of op aanvraag. Reinig je vloer volledig of selecteer direct een bepaald gebied of ruimte die een snelle reiniging nodig heeft, bijvoorbeeld onder de keukentafel.
 • 5. 【Lange batterijduur en andere functies】: met een krachtigere accu van 5200 m(A) kan de DEEBOT OZMO T8 Pure 3 uur werken en grote oppervlakken tot 300 m² gemakkelijk reinigen.
Bestseller Nr. 12
eufy RoboVac G10 Hybride stofzuiger met wisfunctie, 2-in-1 robotstofzuiger met Smart Dynamic Navigation, 2000Pa zuigkracht, Extreem dun, Stille werking, ideaal voor harde vloeren (Zwart)
 • Slimme dynamische navigatie: Geavanceerde gyro-navigatietechnologie maakt het mogelijk om tijdens het schoonmaken tot 2x zo efficiënt te werken. Maak een routinereiniging in de helft van de tijd, in vergelijking met een standaard robotstofzuiger.
 • Hybride 2-in-1 Vacuüm & Mop: Combineer vegen en dweilen voor een diepere reiniging die uw vloeren doet schitteren! Opmerking: we hebben deze RoboVac ontworpen om alleen harde vloeren te reinigen.
 • Handige bediening: Geef instructies met uw stem of met behulp van uw telefoon via de EufyHome app, Amazon Alexa of de Google Assistant. Stel gedetailleerde commando's in en ontvang stemherinneringen over hoe uw RoboVac presteert.
 • Slank maar sterk: Met 2000Pa zuigkracht levert de RoboVac G10 Hybrid onze krachtigste clean tot nu toe. De Super-Slim 2,85" body glijdt moeiteloos onder meubels en op moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Wat je krijgt: RoboVac G10 Hybrid, oplaadbasis, AC-stroomadapter, reinigingsgereedschap, watertank, wasbare dweiltjes (x2), waterdichte pad, extra filterelementen (x4), extra set unibody-filter, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, snelle installatiegids en handleiding, en onze zorgeloze garantie van 12 maanden.
Bestseller Nr. 13
Zigma Robotstofzuiger, 4000 Pa, wifi-stofzuiger, robot met intelligente navigatie, met Siri, Alexa- en app-bediening, voor meerdere verdiepingen
 • 【4000 Pa traploos instelbaar zuigvermogen】Bij de nieuwste versie van de Zigma Spark robotstofzuiger 2022 is de ventilator vervangen en uitgerust met een zuigvermogen van 4000 Pa en kan het zuigvermogen traploos worden ingesteld. De Spark robotstofzuiger beschikt over een groot stofreservoir van 600 ml dat tot 250 m² kan vegen en alle soorten dagelijks afval en ruw vuil perfect kan verwerken.
 • 【Kwaliteits-klantenservice】Exclusieve klantenservice, biedt Zigma je bovendien 2 jaar garantie.
 • 【4.0 laser-AI-snelmaak van kaarten】De Zigma Spark zuig- en dweilrobot is door een chip van de 2e generatie vervangt en verbeterd, uitgebreide real-time kaart van de hele ruimte minuten voor de reiniging door AI machinaal leren. Nauwkeurige routeplanning, obstakelherkenning en geen gemiste en herhaalde reiniging meer.
 • Supersterke dweilfunctie: de Zigma Spark dweilrobot heeft een intelligent dweilsysteem, 360 ml waterreservoir dat tot 300 m² kan afvegen (wasmiddel toevoegen), 3 standen en een Y-vormig dweilen om je een persoonlijke ervaring te bieden. (Let op: Vervang eerst de stofbak door een watertank, het kan niet tegelijkertijd zuigen en afvegen
 • Siri & Alexa & Google Assistant 】 "Hallo Siri, laat de Robbi de slaapkamer reinigen", Zigma ontwikkelt uitsluitend de Siri-spraakbediening. Je kunt ze ook bedienen via Alexa & Google Assistant & Zigma app. En autom ruimtedetectie voor Z. selectieve kamerreiniging, gecontroleerd door Siri, Alexa. Bevrijd je handen en geef je meer tijd om tijd met je gezin door te brengen.
Bestseller Nr. 14
Ultenic D5s robotstofzuiger met dweilfunctie, WLAN robotstofzuiger met laadstation, 3-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie, Alexa & Google Home & app, 2200Pa zuigkracht, ideaal voor tapijten en harde vloeren
 • 【WIFI & spraakbediening】 Uitgerust met afstandsbediening, kan ook worden verbonden met App (Ultenic) om de robotstofzuiger te bedienen, zoals het plannen van een reinigingsplan, het zuigniveau aanpassen, de reinigingsmodus wijzigen, enz. Compatibel met Alexa en Google Home, u kunt bedien de robotstofzuiger met spraakcommando's.
 • 【2200 Pa krachtige zuigkracht】 Met 3 instelbare reinigingssnelheden kun je de zuigkracht tussen 3 snelheden aanpassen aan je behoeften. De maximale zuigkracht kan oplopen tot 2200 Pa, wat gemakkelijk fijn stof, kruimels, vuil, dierenharen, enz. kan opzuigen.
 • 【Grote vuilnisbak en watertank】De Ultenic D5s-robotstofzuiger met een vuilnisbak van 500 ml kan meer vuil opnemen in één reinigingsproces, zodat u de vuilnisbak niet zo vaak hoeft schoon te maken. De D5S ondersteunt de dweilfunctie met de 2-in-1 elektronisch gestuurde watertank (300 ml) en vuilnisbak (200 ml), wat betekent dat de D5s tegelijkertijd kan vegen en dweilen.
 • 【Efficiënte, systematische en stille reiniging】 Slimme robotstofzuiger met verbeterde sensoren creëert een zeer efficiënt reinigingspad voor elke kamer. Reinigt grondig met 3 selectieve reinigingsmodi - randreiniging, vlekreiniging, automatische reiniging kan aan uw verschillende stofzuigbehoeften voldoen.
 • 【No-Go-Zones】 Je zou een aangewezen gebied met grensstroken kunnen instellen om daar exclusief te reinigen en te voorkomen dat de robot het gebied schoonmaakt dat je niet wilt schoonmaken (de robotstofzuiger zal tijdens het schoonmaken niet over de ingestelde grenzen gaan) .
Bestseller Nr. 15
Deurdrempel, zuigrobot verhoging, klimhulp geschikt voor alle robotstofzuigers, kleur beige
 • Deurdrempels kopen ✓ geschikt voor alle robotstofzuigers ✓ zelfklevend van rubber ✓ hoge kwaliteit ✓ voordelige prijs ✓ 24 uur levertijd ✓ uit voorraad
 • Getest door onze technici, geschikt voor alle stofzuigerrobotsmodellen
 • Levering bestaande uit 4 afzonderlijke elementen individueel combineerbaar
 • Verzending en service vanuit Duitsland ✓
 • Van robotspecialisten - bij vragen stuur ons een e-mail ✓

Een goede stofzuigerrobot moet meerdere functies hebben die je kunnen helpen bij het schoonmaken van je huis. Ze moeten kunnen begrijpen waar het is en waar het heen gaat, en ze moeten om obstakels heen kunnen navigeren. Ze moeten ook zichzelf kunnen opladen als ze niet in gebruik zijn en ze moeten een breed scala aan schoonmaakhulpmiddelen aan boord hebben.

Als u op zoek bent naar de beste stofzuigerrobot, moet u rekening houden met de volgende factoren.

 1. Reinigingsprestaties: Het eerste waar u op moet letten, is hoeveel stof en vuil het in één keer kan verwijderen.
 2. Batterijduur: De batterijduur van een robotstofzuiger is cruciaal als je hem mee wilt nemen op reis of regelmatig wilt gebruiken in je thuiskantoor.
 3. Slimme functies: sommige modellen worden geleverd met slimme functies die het schoonmaken gemakkelijker en sneller maken, zoals automatisch docken en plannen voor specifieke dagen van de week of tijden van de dag.
 4. Ontwerp: je moet kijken hoe gemakkelijk de robot te gebruiken is, of hij een app heeft of niet, en of er speciale functies zijn waardoor hij zich onderscheidt van de rest.
 5. Duurzaamheid: dit is een van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van speelgoed dat door kinderen zal worden gebruikt. Je hebt iets nodig dat kan overleven als je erop stapt, op een hard oppervlak wordt gegooid of wordt overreden met een auto.

Wat zijn de verschillende soorten stofzuigerrobots?

Er zijn veel soorten stofzuigerrobots. Sommige zijn ontworpen om specifieke gebieden te reinigen en andere kunnen op elk oppervlak werken.

Er zijn drie hoofdtypen robotstofzuigers: vloerreinigingsrobots, spotreinigingsrobots en multi-oppervlaktereinigingsrobots.

Vlekreiniging is momenteel het meest voorkomende type robotstofzuiger op de markt omdat ze kunnen worden gebruikt in kleine ruimtes zoals kantoren of woningen. Allesreinigers kunnen verschillende oppervlakken reinigen, zoals hardhouten vloeren, tapijten en stoffering. Vloerreinigers hebben meestal een krachtigere zuigkracht dan spotreinigers, maar moeten vanwege hun formaat voor een langere tijd worden verplaatst.

Wat zijn de voor- en nadelen van elk type stofzuigerrobot?

Er zijn veel soorten stofzuigerrobots die variëren in functies, prijsklasse en reinigingsmogelijkheden. In dit artikel worden de voor- en nadelen van elk type onderzocht.

Voordelen:

 • De Roomba is een robot die autonoom je huis kan schoonmaken en lage kosten heeft voor vervangende onderdelen.
 • Het heeft sensoren die het vloeroppervlak detecteren en automatisch trappen, meubels, breekbare voorwerpen, enz. vermijden.
 • Het heeft een app om zijn bewegingen op afstand te besturen, zodat u er niet in de buurt hoeft te zijn terwijl het schoonmaakt.
 • Het kan worden geprogrammeerd om specifieke delen van uw huis, zoals de woonkamer of slaapkamer, schoon te maken met behulp van een kaart-app op uw telefoon.

Nadelen:

 • De Roomba werkt niet goed op tapijten omdat hij gebruikt

Waar moet je op letten bij het kiezen van een stofzuigerrobot?

Er zijn veel verschillende soorten stofzuigerrobots. Sommige hebben een robotarm, andere hebben een roterende borstel.

Bij het kiezen van een stofzuigerrobot is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 • Soort reiniging: er zijn twee hoofdtypen reiniging – tapijt en harde oppervlakken. Harde oppervlakken zijn onder meer tegel-, steen-, hout- en laminaatvloeren.
 • Robotarm of roterende borstel? De robotarm is goed voor grote ruimtes met lage plafonds en moeilijk bereikbare plekken. De roterende borstel is goed voor kleinere gebieden die meer aandacht nodig hebben.

Wanneer gebruik je een robotstofzuiger?

 • Wanneer je weinig tijd hebt en snel je huis wilt opruimen, zeker als er een rommeltje is in de keuken of woonkamer.
 • Wanneer u iets nodig heeft dat uw hele huis van boven tot onder kan reinigen.

Wat zijn de top vijf best verkochte robotstofzuigers die momenteel op de markt zijn?

De best verkochte robotstofzuigers die momenteel op de markt zijn, zijn de Roomba 880, Neato Botvac D5 Connected, iRobot Roomba 980, Xiaomi Mi Robot Stofzuiger en Vax Air Cordless Stick Stofzuiger.

Dit is een geweldige vraag voor elke liefhebber van robotstofzuigers. Als jij een van hen bent, dan helpt dit artikel je om erachter te komen welke robotstofzuiger jouw favoriet is.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste stofzuigerrobot te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze stofzuigerrobot-koopgids samengesteld.

Het beste stofzuigerrobot vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste stofzuigerrobot voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede stofzuigerrobot-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor stofzuigerrobot te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van stofzuigerrobot erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald stofzuigerrobot zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over stofzuigerrobot zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de stofzuigerrobot kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste stofzuigerrobot kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.