Beste stofzuigerrobot van 2023 (TOP15)

De 15 beste stofzuigerrobot beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Lubluelu Robotstofzuiger met Dweilfunctie 2-1, 4000Pa Stofzuigerrobot Lasernavigatie met 5 Kaarten, Robot Stofzuiger met APP-Bediening, Ideaal voor Huisdierhaar, Tapijten, Harde Vloeren, Blauw (SL60D)

 • šŸŒ€ć€2024 Highlight von Saugleistung怑: Nach den neuesten Tests der Saugleistung von unserem Produktentwicklungsteam wurde die aktuelle Saugleistungsmessung des in Deutschland verkauften Saugroboters SL60D von bisher 3000 PA auf 4000 PA aktualisiert. Die neueste Saugleistung in Bildern und Titel werden auch spƤter angezeigt!
 • šŸ”„怐LDS 9.0 LiDAR Navigation怑: Uitgerust met het baanbrekende SLAM-algoritme en quad-core RK3308 chip, is de kaartnauwkeurigheid van onze stofzuig- en dweilrobot drie keer hoger dan gewone LDS. Met een laserafstand van 8 m kan de SL60D zich aanpassen aan verschillende complexe thuisomgevingen en een nauwkeurigere en efficiĆ«ntere routeplanning maken.
 • ā°ć€CreĆ«er een gepersonaliseerde en individuele reiniging怑: Via de verschillende functies van de Smart Life applicatie kan de robotstofzuiger een dagelijks huishoudelijk reinigingsschema voor je maken, de reinigingsmodus en instellingen binnen een beperkt bereik wijzigen, en de efficiĆ«ntie en individualisering van de reiniging naar een nieuw niveau tillen.
 • šŸ””怐Zuigen en dweilen 2-in-1 + 3 waterniveaus怑: De robotstofzuiger integreert stofzuigen en dweilen. De verbeterde versie van de intelligente elektronische waterpomp past automatisch het watervolume in drie standen aan, wat niet alleen voldoet aan de behoeften van het reinigen van harde vloeren, tegels, marmer en andere vloertypes, maar ook het probleem van het doorweekt raken van de vloer volledig oplost.
 • šŸš€ć€Verschillende schoonmaakstanden + 10 beperkte zones怑: Automatisch reinigen, reinigen van randen, reinigen van zones, vlekreiniging, dubbele reiniging, afspraakreiniging, Y-vormig dweilen en vele andere standen. De robotstofzuiger kan 10 beperkte gebieden instellen, de veiligheidsbescherming van het tapijt / de ruimte voor huisdieren / de speelruimte voor kinderen instellen en je de slimme schoonmaak geven die je echt wilt.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Robo Rock Robotstofzuiger Roborock S5 MAX met reinigingsfunctie, 2000 Pa, stofzuigerrobot met app voor dierenharen, tapijt, wit

 • 1 Geavanceerde update: in vergelijking met eerdere modellen is de Roborock S5 Max uitgebreid om veeg- en dweilfuncties te integreren. Het is uitgerust met een groot waterreservoir dat een groter gebied kan bedekken om de reinigingsefficiĆ«ntie te verbeteren.
 • 2. Hoge efficiĆ«ntie: de capaciteit van het waterreservoir van maximaal 290 ml in een oppervlak van meer dan 200 vierkante meter is volledig bedekt. De zeer nauwkeurige LDS laserafstandsmeter scant de ruimte met 300 omw/min.
 • 3 intelligente configuraties: vegen en reinigen van gebieden via de app. Bij het vangen schakelt het water uit, zodat de S5 Max klaar is voor het volgende reinigingsproces.
 • 4. Automatisch opladen: de robot laadt automatisch op als het vermogen minder dan 20% bedraagt, en beoordeelt de vereiste laadtijd overeenkomstig de niet-gedraaide gebieden. Als de prestaties voldoende zijn, reinigt de robot het niet bewegende gebied.
 • 5. Uitstekend klimvermogen: het apparaat doorloopt hindernissen of drempels van maximaal 2 cm hoogte, zonder dat het op een andere plaats of plaats moet worden geplaatst. Schakelt automatisch over naar de turbomodus bij het reinigen van tapijten. Adaptieve algoritmen berekenen de meest efficiĆ«nte reinigingsweg rond ruimtes en obstakels.
Bestseller Nr. 3

Lefant F1 Stofzuigerrobot, mini 28 x 6,9 cm, 5000 Pa zuigkracht met visuele stofbak van 600 ml, looptijd 250 minuten, stil, ideaal voor dierenharen, harde vloeren, tapijten

 • Mini-behuizing maar grote stofdoos: met een slanke behuizing met een diameter van 28 cm en een hoogte van 6,9 cm, maar een zichtbare stofbak van 600 ml, die slechts eenmaal per week hoeft te worden gereinigd. Een kleinere behuizing verbetert de reinigingsafdekking, uitgerust met een FreeMove 3.0 360Ā° detectietechnologie, F1 kan vrij tussen eettafel en stoelen reinigen zonder vast te zitten.
 • Super zuigkracht: super zuigkracht van 5000 Pa, die gemakkelijk haar, bonen en zelfs kleine stukjes ijzer op de vloer kan zuigen. Door het gebruik van de zuigopening van de niet-rollende borstelas wordt het haar direct in de stofbak gezogen, neem afscheid van de moeite om de borstel schoon te maken. Je zult geschokt zijn als je het hele proces van afvalzuiging door de visuele stofbak ziet.
 • 怐Super lange batterijduur怑 F1 heeft een lithium-ijzerfosfaatbatterij, die veiliger en sterker is dan lithiumbatterij, en 2000 keer opladen en ontladen kan bereiken zonder beperking. De vloer kan tot 250 minuten bij volledige belasting worden gereinigd, met een oppervlakte van maximaal 200 vierkante meter, wat kan voldoen aan de behoeften van verschillende appartementgroottes.
 • Intelligente app: download de app van Lefant om je robotstofzuiger op afstand te bedienen, je kunt een afspraak maken voor de reinigingstijd (suggestie van de ingenieur: 1-2 keer per dag een afspraak maken), bekijk de gereinigde trackkaart, compatibel met Alexa en Google Assistant, je kunt je stem gebruiken om je robotstofzuiger op het werk te bedienen.
 • Wat is FreeMove 3.0: FreeMove 3.0 is de inspectietechnologie voor het hele lichaam die in de originele robotstofzuiger van Lefant is geĆÆntegreerd. De geĆÆntegreerde infraroodsensor tegen botsingen van de robotstofzuiger kan obstakels detecteren en terugtrekken als hij niet kan passeren. Zorg ervoor dat de robot niet wordt geblokkeerd.
Bestseller Nr. 4

roborock S8 MaxV Ultra robotstofzuiger met dweilfunctie&Liftbare mop, Uitgebreide reiniging dankzij de uitschuifbare zijborstel, 10.000 Pa, 60 Ā°C heet water mopwas, Alles-in-Ć©Ć©n dock

 • 100%* interne hoekdekking - Exclusief voor roborock, het FlexiArm ontwerp breidt de zijborstel automatisch uit wanneer hoeken en lage zones onder meubilair worden gedetecteerd. Het innovatieve randwissysteem met roterende zijwisser garandeert maximale netheid op uw vloeren met zijn kleine veegafstand van minder dan 1,68 mm.
 • Extreme zuigkracht van 10.000Pa - De roborock S8 MaxV Ultra biedt een toonaangevende HyperForce zuigkracht van 10.000Pa. De krachtige DuoRoller Riser borstel met twee rollen zorgt niet alleen voor moeiteloos vloeronderhoud, maar ook voor maximale reinheid op alle vloertypen. De borstels en mop kunnen omhoog worden gezet en passen zich automatisch aan de omstandigheden aan.
 • VibraRise 3.0 mopsysteem - Dankzij de dubbele vibratiemodules met 4000 cycli per minuut kan de herziene mop gemakkelijk alle soorten stof, vuil en opgedroogde vlekken aan. Tijdens het reinigen van tapijt wordt de mop tot 20 mm boven de vloer opgetild, waardoor gelijktijdig kan worden gestofzuigd en gedweild zonder ongewenst vocht op het tapijt te creĆ«ren.
 • Alles-in-Ć©Ć©n-dock - De zelfreinigende 8 in 1 RockDock Ultra biedt extra allround gemak voor je moeiteloze ruimteverzorging: dankzij slimme automatische functies zoals heetwater mopwassen met temperaturen tot 60Ā°C, volledig hygiĆ«nisch hete lucht drogen van de mop en docking station base en de automatische dosering van schoonmaakmiddelen, wordt de onderhoudsinspanning voor je roborock S8 MaxV Ultra tot een absoluut minimum beperkt.
 • DirTect Intelligente Vuildetectie - Tijdens het dweilen wordt voortdurend gecontroleerd hoe vuil de mop is om de duur van de dweilbeurt aan te passen voor een perfecte reinheid. In sterk vervuilde zones worden de vloeren nogmaals gedweild om een perfecte reiniging te garanderen.
Bestseller Nr. 5

Robotstofzuiger,Lefant M210P 2200 Pa Zuigkracht, Connect Robotstofzuiger met WiFi/Bluetooth/Alexa/App, 6 Reinigingsmodi, Auto-Opladen, 120min Autonomie, Ideaal voor Harde Vloeren en Huisdierenhaar

 • šŸŒŖļøć€Sterke 2200Pa zuigkracht怑De veegfunctie is een grote troef van de stofzuigerrobot Sterke 2200Pa. Met twee rubberen zijborstels veegt hij gemakkelijk stof en vuil op gepolijste vloeren weg, terwijl zijn centrale zuigmond een zuigkracht tot 2200Pa biedt voor een uniforme en efficiĆ«nte reiniging in de hele kamer.
 • šŸ¤–怐Compact ontwerp怑Dankzij zijn compacte lichaam van slechts 28 cm in diameter en 7,85 cm hoogte kan de mini stofzuigerrobot M210P gemakkelijk haren en stof onder of in spleten van bedden, banken en andere meubels verwijderen zonder vast te komen zitten. Zijn krachtige borstelloze mondstuk is ideaal voor snelle en eenvoudige reiniging.
 • 6ļøć€6 Reinigingsmodi怑De automatische stofzuigerrobot kan flexibel tussen verschillende modi worden geschakeld via de APP (ā‘ Automatisch reinigen ā‘”Reinigen van randen ā‘¢Reinigen op een vaste plek ā‘£Zigzag reinigen ā‘¤Reinigingsmodus plannen ā‘„Handmatig) om aan verschillende schoonmaakbehoeften van het gezin te voldoen. In het bijzonder kan de zigzag-modus het grootste gebied reinigen, de gemiste zones minimaliseren en de efficiĆ«ntie verhogen.
 • šŸ“±ć€App- en spraakbediening怑De verbonden robotstofzuiger M210P breidt de Bluetooth + WiFi* configuratiemodus uit en het duurt slechts 6 seconden om uw reinigingsrobot succesvol te verbinden met de Lefant APP, wat het gemakkelijker, sneller en stabieler maakt. De Lefant APP biedt gedetailleerde instellingen voor de robot en kan worden bediend met spraakopdrachten van Alexa en Goole Home. *Opmerking: Alleen 2,4 GHz Wi-Fi wordt ondersteund.
 • šŸ”‹ć€Versterkt laadsignaal怑Wanneer de reiniging is voltooid of de stroom niet voldoende is, keert de stofzuigerrobot automatisch terug naar het oplaadstation via het vijfwegssignaal dat door de laadbatterij wordt uitgezonden, waardoor de efficiĆ«ntie met 90% wordt verhoogd. Het verbeterde signaal zorgt ervoor dat robots de oplaadpunten sneller vinden en niet meer verdwalen.
Bestseller Nr. 6

proscenic 850T stofzuigerrobot en spoelbak, 3000 Pa, compatibel met Alexa & Google Home, magnetische muur, houder en 2-in-1 houder voor zuignap, bar, koelen, water, donkerblauw

 • 怐App & spraakbediening怑 Met de ProscenicHome-app voor Android of iOS smartphone kun je op afstand bedienen, zoals reinigingstijden, aanpassing van de waterstroomsnelheid en bewaking van de reinigingsroute enz. Met Alexa en Google Assistant kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen.
 • 怐Super sterk zuigvermogen 3000 Pa怑De robot 850T heeft een zeer hoog zuigvermogen van 3000 Pa, waarmee je moeiteloos alle stof, haren en vuil kunt stofzuigen. Met 3 instelbare niveaus kun je aan je verschillende eisen voldoen.
 • 怐Container voor vaste stoffen van 500 ml en voor elektrische vloeistoffen van 300 ml怑 De vacuĆ¼mrobot 850T bevat 2 containers met een hoge capaciteit. 4 reinigingsmodi: vegen, zuigen, afvegen. Met het elektrische vloeistofreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • 怐IPNAS 2.0 intelligent reinigingssysteem怑 Real-time positionering en woningniveau kunnen de robot helpen om zijn eigen positie en reiniging van hoge kwaliteit te bepalen. Past zich aan je huis aan, reinigt onder meubels, herkent obstakels en voorkomt het vallen van trappen.
 • 怐 Magnetische strip voor de grens 怑 Kies de gebieden of ruimtes die je niet wilt reinigen met de magnetische strip-accessoires. Als je problemen hebt met de 850T zuigrobot, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 7

Botslab by 360 S8 Plus stofzuigerrobot met zuigstation 4L, 2700Pa stofzuigerrobot met wisfunctie, 250min looptijd, LiDAR-navigatie, WLAN Alexa app-bediening

 • 怐70 dagen handsfree reinigen met 4L-stofafscheider怑: na het reinigen gaat de robotstofzuiger naar het zuigstation en wordt hij vervolgens automatisch binnen 20 seconden leeggemaakt, zodat u de stofcontainer niet elke dag hoeft te legen . Met een grote vervangbare stofzak van 4 liter ben je 70 dagen handsfree en hoef je maar 5 keer per jaar vuil te verwijderen. Dit scheelt je veel tijd bij het dagelijks legen van de stofopvang.
 • 怐2 in 1 stofzuigen en dweilen怑: onze S8 Plus stofzuig- en dweilrobot kan droog en nat vuil effectief reinigen, na het reinigen is de hele vloer glanzend. De 3-laagse elektrische watertank van 300 ml kan een reinigingsoppervlak van ongeveer 180 bevatten. De waterstroom kan op 3 niveaus worden aangepast. Je kunt het aanpassen aan de grondsoort om beschadiging van de grond te voorkomen.
 • 怐2700 Pa sterke zuigkracht怑: De zuigkracht (max. 2700 Pa zuigkracht) kan dienovereenkomstig worden aangepast via de Botslab-app. Hij herkent ook automatisch tapijten en kan daar indien nodig de zuigkracht verhogen. Hierdoor zuigt de robotstofzuiger moeiteloos vuil, dierenharen en zelfs onzichtbaar stof diep in tapijten op. Ideaal voor gezinnen met baby's of huisdieren. Daarnaast is het volume in de zuigstand erg prettig.
 • 怐Batterijlevensduur van 4 uur en zelfopladend怑: de S8 Plus is uitgerust met een batterij van 5000 mAh, die een looptijd van maximaal 250 minuten mogelijk maakt (in stille modus), genoeg om een ā€‹ā€‹groot appartement tot 250 掔 te dekken, en de robot keert terug naar het laadstation wanneer de batterij bijna leeg is.
 • 怐BOTSLAB Smart APP & Voice Control怑 Met de Botslab-app kun je je robot overal en altijd bedienen. U kunt een realtime overzicht van de status van verbruiksartikelen vinden, no-go-zones instellen, schoonmaak plannen voor verschillende kamers of een specifieke zone, maximaal 3 kaarten opslaan en 5 recente plattegronden bekijken, enz. De WiFi-robotstofzuiger is met Alexa en Google-assistent compatibel. (ALLEEN compatibel met 2.4G WiFi)
Bestseller Nr. 8

ECOVACS DEEBOT X2 Omni Stofzuigerrobot, wit met station, zuigkracht 8000 Pa, slank vierkant design, 15 mm heffen, wassen met warm water van de schaatsen, voorkomt obstakels via AIā€¦

 • NIEUW SLANK EN VIERKANT ONTWERP: Het nieuwe vierkante en compacte ontwerp van de DEEBOT X2 OMNI biedt netheid die is afgestemd op uw dagelijkse behoeften. Het ultradunne ontwerp met laag profiel maakt het mogelijk om de robot gemakkelijk onder banken, bedden te glijden en gebieden te reinigen waar vuil zich verstopt. De nieuwe uitgebreide hoofdborstel verhoogt de efficiĆ«ntie van de reinigingscyclus met 19% in vergelijking met de OMNI X1
 • SLIMME 15 mm Dweilen opheffen: met behulp van ultrasone geluiden tilt het intelligente automatische automatische reinigingssysteem de platen 15 mm op wanneer een mat wordt gedetecteerd of door een reeds gereinigd gebied gaat
 • SLIMME LIDAR-DUBBELE LASERNAVIGATIE: X2 OMNI is uitgerust met een LiDAR-sensor die volledig in het lichaam is geĆÆntegreerd - dezelfde technologie die in veel autonome voertuigen wordt aangetroffen. De LiDAR met dubbele laser kan objecten tot 10 meter afstand met een kijkhoek van 210 graden herkennen, biedt intelligente navigatie met nauwkeurige obstakelvermijding en routekaart gecombineerd om aan alle huishoudelijke reinigingsscenario's te voldoen
 • AIVI 3D 2.0 OBSTACLES VERMIJDEN DOOR AIA: Met volledig geĆÆntegreerde AI en geavanceerde machine learning kan je robotstofzuiger "leren" en "denken" dankzij de verbeterde RGBD-sensor om flexibeler en nauwkeuriger dynamische obstakelvermijding te bereiken (zoals mensen die snel lopen en open deuren) en grondiger schoonmaken in complexe huiselijke omgevingen es.
 • ALLES IN-1 OMNI STATION: Het OMNI-station biedt een geautomatiseerde reinigingsoplossing, inclusief automatische reiniging met warm water wassen op 55 Ā°C, automatisch legen van de stofbak, automatisch drogen met hete lucht, automatisch vullen van water en zelfonderhoud. Bij elke start ziet je robot er als nieuw uit. Het compacte ontwerp past in je huis
Bestseller Nr. 9

SEVERIN RB7023 stofzuigerrobot stil 75 dB lange looptijd 90 minuten grijs

 • Severin robotstofzuiger (65 dB) met een gebruiksduur van 90 minuten, voor ruimtes tot 100 mĀ².
 • Geschikt voor tapijten met korte pool en harde vloeren (tot ca. 3 mm hoog), inhoud van het reservoir: 350 ml
 • XL ronde borstels voor optimale reiniging van hoeken en hoeken, slechts 7 cm hoog voor de reiniging onder meubels, rubberen meubelbescherming, trapherkenning door vacuĆ¼msensoren
 • Drie reinigingsmodi: zigzag/spiraal/hoekreiniging, 12,8 V Li-ion batterij voor een looptijd van maximaal 90 minuten, oplaadtijd van 6 uur, controlelampje voor laadindicator en led-sensor schoon
 • Inhoud: 1 paar reserveborstels, 1 reservefilter en 1 reinigingsborstel, hygiĆ«nische en gemakkelijk te legen container, incidentele reiniging van het filter en de sensoren aanbevolen.
Bestseller Nr. 10

BISSELL CleanView Connect Stofzuigerrobot | Met WLAN-functie | Zuigkracht 1500 Pa | 100 minuten looptijd | 2908N

 • De mobiele BISSELL-app is alleen beschikbaar in deze landen: Duitsland, Frankrijk, ItaliĆ«, Spanje, Portugal.
 • Automatische vloerherkenning past zich vanzelf aan verschillende vloertypes aan.
 • Drievoudig schoonmaaksysteem - gebruikt dubbele borstels, een roterende borstelrol en sterke zuigkracht voor huisdierenhaar en ander vuil
 • Verbonden met WiFi: start, stop en plan het schoonmaken vanaf afstand
 • Krachtige motor Tot 1500 Pa zuigkracht
Bestseller Nr. 11

eufy T2252G11 RoboVac G30 Stofzuigerrobot zwart

 • Eufy RoboVac G30 Stofzuigerrobot, zwart
Bestseller Nr. 12

Proscenic M8 Pro Stofzuigerrobot met automatische stofverzameling, Laser Smart Navigation 8.0, Super zuigvermogen 3000 Pa, persoonlijke reiniging, Alexa/App-controle, op tapijten en vloeren, zwart

 • 怐Wastechnologie怑 De robotstofzuiger M8 Pro reinigt effectief je huis door tegelijkertijd zuigen en wassen. Dankzij het 2-in-1 stof- en waterreservoir met 300 ml kun je het hele huis reinigen, je kunt ook de waterstroom van de robot aanpassen aan je reinigingsbehoeften dankzij de Proscenic app.
 • Automatische stofverwijdering: Proscenic M8 Pro robot, stofzuiger met intelligente stofverzamelaar, hij kan niet alleen het stof in de robot automatisch afstoffen, maar kan ook de stofzuigerrobot tegelijkertijd opladen.
 • 怐Individuele reiniging怑 Je kunt het reinigingsplan via de Proscenic app maken en opslaan en het vervolgens voor de volgende keer gebruiken. Je kunt mode, zone en reinigingstijd selecteren en instellen.
 • 怐Eenvoudige bediening怑Met de Proscenic app of Alexa kun je je robotstofzuiger altijd en overal bedienen en bewaken.
 • 怐Smart Navi 3.0 multi-etage-lasersysteem Smart Navigation 8.0 maakt de robotstofzuiger scane mogelijk en slaat de onderdelen van de woning op en maakt ook het maken van meertraps cartografie mogelijk.
Bestseller Nr. 13

Cecotec Conga 4690 Ultra Stofzuigerrobot en vloerwisser, lasertechnologie, zuiging, irrigatie, vegen en dweilmop, RoomPlan, optische sensor, App Control, 2700 Pa, 10 modi, 2 tanks, afstandsbediening

 • 4in 1: robotstofzuiger die veegt, stofzuigt, dweilt en scrubs. Totaal oppervlak 2.0: laadt op en keert terug naar het exacte punt waar het bleef totdat het hele oppervlak is gereinigd. Force clean 2700 pa: geweldige zuigkracht voor diepe reiniging
 • jalisco brush om het meest onmerkbare vuil te verwijderen. Dankzij deze nieuwe borstel kun je stofzuigen tot vuil dat op het eerste gezicht niet zichtbaar is.
 • Kamerindeling 2.0: kamerbeheer. Selecteer de volgorde en reinigingsmodus voor elk van de kamers. Nu efficiĆ«nter en sneller. Alexa Google Assistant: Compatibel met uw virtuele assistent via spraak. 3 vacuĆ¼mniveaus en 10 reinigingsmodi
 • iTech laseroog: slimme navigatie met lasersensor die uw huis in kaart brengt om een nauwkeurige en ordelijke route te plannen. Hij is ook altijd georiĆ«nteerd dankzij de optische sensoren. iWater: intelligent schrobben met 3 niveaus van waterstroom (hoog, gemiddeld en laag). Scrubbing: swingende beweging die het menselijke gebaar van schrobben simuleert
 • Interactieve multimap: breng uw huis in kaart voor slimme schoonmaak door gebieden, exacte punten, beperk gebieden om tot 5 kaarten te onthouden. App-besturing: bediening vanaf je smartphone: programma's, stroom, schrobben en geschiedenis. Virtualmap: bekijk je startkaart vanuit je smartphone-app
Bestseller Nr. 14

Rowenta Explorer Serie 75 RR7647 Stofzuigerrobot, 4-in-1, kunststof

 • 4-in-1 zuigrobot: zuigt met een zuigvermogen van 2700 Pa met borstelloze BLCD-motor, reinigt met mop en waterreservoir, keert met zijn 2 zijborstels voor hoeken en reinigt grondig met de Animal Turbo middenborstel voor dierenharen en ingewikkelde verontreinigingen.
 • Gepersonaliseerde instellingen: je kunt de kaart bewerken die de robot in je huis maakt, verboden gebieden instellen, de reiniging van een lokale zone activeren, of een bepaald verblijf en andere functies.
 • Gratis app "Rowenta Explorer Series 75 en 95" (voor iOS en Android) helpt je met de programmering van de reiniging en het onderhoud van je huis te ondersteunen; compatibel met spraakassistenten: Amazon Alexa, Google Assistant en Siri voor mobiele telefoons.
 • Speciaal voor huisdieren: gemotoriseerde borstel met Animal Turbo van twee materialen (siliconen en nylon) vangt dierenharen en dierenharen op en verwijdert hardnekkig vuil (ook met standaard dweilmop voor lichte vuil).
 • 4 vermogensmodi (Eco, Standard, High, Boost) door de app bestuurbaar voor moeiteloze reiniging en het dweilsysteem met waterreservoir verwijdert zelfs het hoogst mogelijke vuil.
Bestseller Nr. 15

Rowenta X-Plorer Serie 95 Total Care RR7947 Stofzuigerrobot en vloerwisser met kaart, 12000 Pa, huisdieren en allergieƫn, Alexa en Google Assistant, 3 mopps, 4 snelheden, 120 min.

 • 4-in-1 robot: zuigt met tot 12000 Pa dankzij de BLCD-motor, veegt met het Smart Aqua Force dweilsysteem, keert met zijn 2 zijborstels de hoeken en reinigt grondig met zijn 3 middenborstels voor alle soorten oppervlakken
 • Aangepaste instellingen: je kunt de kaart bewerken die de robot uit je huis maakt, verboden gebieden instellen, de reiniging van een bepaald gebied of een bepaalde ruimte activeren
 • Gratis app Rowenta Explorer Series 75 & 95 (voor iOS en Android) helpt je bij het programmeren van de reiniging en het onderhoud van je huis, compatibel met spraakassistenten: Amazon Alexa, Google Assistant, Siri voor mobiele telefoons
 • Speciaal voor huisdieren: gemotoriseerde dierenborstel, ontworpen uit twee materialen (siliconen en nylon) vangt dierenharen en de speciale dierbezem scrub mop verwijdert hardnekkige vlekken (ook met standaard mop voor kleinere vuil)
 • 4 vermogensmodi (Eco, standaard, High, Boost), die via de app kunnen worden aangestuurd om een moeiteloze reiniging te bereiken; bovendien verwijdert het dweilsysteem met waterreservoir zelfs tot op de millimeter nauwkeurig vuil met een looptijd van 120 minuten

Een goede stofzuigerrobot moet meerdere functies hebben die je kunnen helpen bij het schoonmaken van je huis. Ze moeten kunnen begrijpen waar het is en waar het heen gaat, en ze moeten om obstakels heen kunnen navigeren. Ze moeten ook zichzelf kunnen opladen als ze niet in gebruik zijn en ze moeten een breed scala aan schoonmaakhulpmiddelen aan boord hebben.

Als u op zoek bent naar de beste stofzuigerrobot, moet u rekening houden met de volgende factoren.

 1. Reinigingsprestaties: Het eerste waar u op moet letten, is hoeveel stof en vuil het in Ć©Ć©n keer kan verwijderen.
 2. Batterijduur: De batterijduur van een robotstofzuiger is cruciaal als je hem mee wilt nemen op reis of regelmatig wilt gebruiken in je thuiskantoor.
 3. Slimme functies: sommige modellen worden geleverd met slimme functies die het schoonmaken gemakkelijker en sneller maken, zoals automatisch docken en plannen voor specifieke dagen van de week of tijden van de dag.
 4. Ontwerp: je moet kijken hoe gemakkelijk de robot te gebruiken is, of hij een app heeft of niet, en of er speciale functies zijn waardoor hij zich onderscheidt van de rest.
 5. Duurzaamheid: dit is een van de belangrijkste overwegingen bij het kopen van speelgoed dat door kinderen zal worden gebruikt. Je hebt iets nodig dat kan overleven als je erop stapt, op een hard oppervlak wordt gegooid of wordt overreden met een auto.

Wat zijn de verschillende soorten stofzuigerrobots?

Er zijn veel soorten stofzuigerrobots. Sommige zijn ontworpen om specifieke gebieden te reinigen en andere kunnen op elk oppervlak werken.

Er zijn drie hoofdtypen robotstofzuigers: vloerreinigingsrobots, spotreinigingsrobots en multi-oppervlaktereinigingsrobots.

Vlekreiniging is momenteel het meest voorkomende type robotstofzuiger op de markt omdat ze kunnen worden gebruikt in kleine ruimtes zoals kantoren of woningen. Allesreinigers kunnen verschillende oppervlakken reinigen, zoals hardhouten vloeren, tapijten en stoffering. Vloerreinigers hebben meestal een krachtigere zuigkracht dan spotreinigers, maar moeten vanwege hun formaat voor een langere tijd worden verplaatst.

Wat zijn de voor- en nadelen van elk type stofzuigerrobot?

Er zijn veel soorten stofzuigerrobots die variƫren in functies, prijsklasse en reinigingsmogelijkheden. In dit artikel worden de voor- en nadelen van elk type onderzocht.

Voordelen:

 • De Roomba is een robot die autonoom je huis kan schoonmaken en lage kosten heeft voor vervangende onderdelen.
 • Het heeft sensoren die het vloeroppervlak detecteren en automatisch trappen, meubels, breekbare voorwerpen, enz. vermijden.
 • Het heeft een app om zijn bewegingen op afstand te besturen, zodat u er niet in de buurt hoeft te zijn terwijl het schoonmaakt.
 • Het kan worden geprogrammeerd om specifieke delen van uw huis, zoals de woonkamer of slaapkamer, schoon te maken met behulp van een kaart-app op uw telefoon.

Nadelen:

 • De Roomba werkt niet goed op tapijten omdat hij gebruikt

Waar moet je op letten bij het kiezen van een stofzuigerrobot?

Er zijn veel verschillende soorten stofzuigerrobots. Sommige hebben een robotarm, andere hebben een roterende borstel.

Bij het kiezen van een stofzuigerrobot is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 • Soort reiniging: er zijn twee hoofdtypen reiniging – tapijt en harde oppervlakken. Harde oppervlakken zijn onder meer tegel-, steen-, hout- en laminaatvloeren.
 • Robotarm of roterende borstel? De robotarm is goed voor grote ruimtes met lage plafonds en moeilijk bereikbare plekken. De roterende borstel is goed voor kleinere gebieden die meer aandacht nodig hebben.

Wanneer gebruik je een robotstofzuiger?

 • Wanneer je weinig tijd hebt en snel je huis wilt opruimen, zeker als er een rommeltje is in de keuken of woonkamer.
 • Wanneer u iets nodig heeft dat uw hele huis van boven tot onder kan reinigen.

Wat zijn de top vijf best verkochte robotstofzuigers die momenteel op de markt zijn?

De best verkochte robotstofzuigers die momenteel op de markt zijn, zijn de Roomba 880, Neato Botvac D5 Connected, iRobot Roomba 980, Xiaomi Mi Robot Stofzuiger en Vax Air Cordless Stick Stofzuiger.

Dit is een geweldige vraag voor elke liefhebber van robotstofzuigers. Als jij een van hen bent, dan helpt dit artikel je om erachter te komen welke robotstofzuiger jouw favoriet is.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste stofzuigerrobot te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze stofzuigerrobot-koopgids samengesteld.

Het beste stofzuigerrobot vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste stofzuigerrobot voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede stofzuigerrobot-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts Ć©Ć©n factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor stofzuigerrobot te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van stofzuigerrobot erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald stofzuigerrobot zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste Ā¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over stofzuigerrobot zijn cruciaal ā€“ vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om Ć©Ć©n nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de stofzuigerrobot kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiƫle aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variƫrend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste stofzuigerrobot kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.