Beste stofzuiger robot van 2023 (TOP15)

De 15 beste stofzuiger robot beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt
 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • 💪【Langere batterij en automatisch opladen】: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
Bestseller Nr. 2
Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)
 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
Bestseller Nr. 3
Roborock S7 Pro Ultra Stofzuiger Robot 5100 Pa Zuigkracht, met Leeg Wassen Vullen Dock, Mop Zelf-Wassende, Zelf-Leegmakende&Zelf-Vullende, Alexa/APP Verbonden (Upgrade van Roborock S7)
 • 【5100Pa Zuigkracht】De roborock S7 Pro Ultro huishoudelijke robotstofzuigers heeft meer dan het dubbele vermogen van de S7 of S6 MaxV, met een maximum van 5100 Pa. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【Ultra-Reinigend Vermogen】S7 Pro dweilrobot met sonische mop die tot 3.000 keer per minuut schrobt en een mopdruk van 600g, kan gemakkelijk vuil en kleine stofdeeltjes verwijderen. Uitgerust met rubberen hoofdborstel voor een betere vermindering van haarklitten. Verschillende reinigingsmodi houd uw huis altijd schoon.
 • 【Zelf-Leegmakende&Zelf-Vullende】Het leegwasstation vult automatisch de watertank van de robotstofzuigers wanneer deze aanlegt, zijn dweilbereik tot maximaal 300 m².Het station leegt ook de stofzuigrobot, met 2,5 L stofzakken voor maximaal 7 weken zonder legen.
 • 【Volledig Automatisch Reinigen】De lege wasvulling van de S7 Pro Ultro robotstofzuiger met dweilfunctie reinigt automatisch de mop met 3000 keer per minuut, dan tilt het naar 5 mm naar buiten om natuurlijk te drogen, dat is kan effectief verminderen bacteriën en geur. Wat meer is, de lege wasvulling kan automatisch reinigen, dus u hoeft alleen de filters regelmatig schoon te maken.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】De S7 pro Ultro Zelfopladende robotstofzuiger gebruikt slimme LIDAR navigatie om het huis nauwkeurig in kaart te brengen in 3D, terwijl het virtuele muren en no-go areas ondersteunt en tot 4 verschillende kaarten opslaat. Met de roborock reinigingsrobot APP kunt u de zuigkracht, vibratie-intensiteit, waterstroom en meer aanpassen. Spraakbesturing is ook beschikbaar. Opmerking: Dit product is alleen compatibel met 2,4 GHz Wi-Fi.
Bestseller Nr. 5
Dreame D9 Max Robot Stofzuiger
 • 【Verbeterde zuigkracht】: de maximale zuigkracht van de stofzuiger kan 4000Pa bereiken, wat zeer geschikt is voor gezinnen met huisdieren en huizen die last hebben van haar. Deze robotstofzuiger met dweil heeft een watertank van 270 ml en een stofbak van 570 ml, die gemakkelijk uitstekende reinigingsresultaten kan bieden.
 • 【Lidar-navigatie】: Met een laserscanner die 360 graden kan detecteren, kan Dreame D9 Max robotstofzuigers dweil automatisch de kaart van uw huis onthouden. Via App kunt u niet alleen het pad zien dat de robotstofzuiger uitvoert, maar ook de gebieden selecteren die u wilt reinigen.
 • 【Krachtige batterij】: dankzij de 5200 mAh batterij met grote capaciteit kunnen de stofzuigers tot 150 minuten meegaan. De reinigingsrobot keert automatisch terug naar het laadstation om zichzelf op te laden wanneer de batterij bijna leeg is, en hij zal doorgaan met schoonmaken vanaf de plaats waar de laatste reiniging eindigde nadat hij volledig is opgeladen.
 • 【Reinigingsmodus】: de vacuümrobot heeft 4 niveaus van zuigkracht om uit te kiezen. Nadat de robotmop het tapijt vanaf de harde vloer binnenkomt, verhoogt deze automatisch de zuigkracht en reinigt hij krachtiger. Via de app kunt u de watertank bedienen om het waterniveau te regelen.
 • 【APP & Alexa】: Om alle functies van de Dreame robots te gebruiken, raden we je aan om App te downloaden. Naast de hierboven beschreven functies kunt u in de app ook het reinigingsschema vooraf instellen, virtuele grenzen instellen en OTA online upgraden. De robot ondersteunt ook Alexa-spraakbesturing.
Bestseller Nr. 6
aolongwl Robot stofzuiger Oplaadbare Robot Stofzuiger Automatische Er Mop Robot Stofzuiger
 • Opnieuw ontworpen om te beschikken over onze sterkste zuigkracht ooit met behoud van stille werking en een superslank ontwerp.
 • Verhoogt automatisch de zuigkracht binnen 1,5 seconden wanneer extra stofsterkte nodig is, zodat u de beste reiniging krijgt.
 • waardoor het gemakkelijker wordt om te bewegen en schoon te maken onder meubels, zodat het niet onder de bank of bed wordt geplakt.
 • TIMED CLEANING zorgt voor een moeiteloze reiniging terwijl u werkt, slaapt of niet thuis.
 • Als u betrapt bent in een aantal problemen bij het gebruik van onze producten, neem dan gerust contact met ons op!
Bestseller Nr. 7
ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi
 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 8
Automatische stofzuiger robot, robotstofzuiger en dweilen, robotstofzuiger voor haar, 3-in-1 stofzuiger voor vegen, stofzuigen, dweilen, huisdieraccessoires
 • 3-in-1 Kenmerken: Stofzuiger Robot neemt een 3-in-1 ontwerp aan, dweilen de vloer na het vegen, met hoog rendement en snel proces. Het is uitgerust met natte en droge doekjes, die kunnen worden gedweild na het vegen en stofzuigen.
 • Eenvoudig te reinigen: Robotic Stofzuiger is ontworpen met een 5,5 cm dunne behuizing en heeft een krachtig reinigend vermogen. De veegmachine kan het afval en de vlekken die in het dagelijks leven veel voorkomen reinigen. Het slanke lichaam kan de dode hoeken van hygiëne reinigen, wat erg praktisch is.
 • Hoogwaardig materiaal: robotstofzuigers gebruiken hoogwaardige PP en elektronische componenten, die gemakkelijk te gebruiken, valbestendig, slijtvast en duurzaam zijn.
 • Bilateraal ontwerp: Automatische stofzuiger Robot maakt gebruik van een dubbelzijdige langwerpige borstel, die een breder reinigingsbereik en een hogere efficiëntie heeft. Mini-formaat, geschikt voor kleine appartementen, met volledige veeg-, stofzuig- en dweilfuncties.
 • Eenvoudig te gebruiken: Automatische robotstofzuiger kan zijn route vrij plannen en kan zich omdraaien wanneer hij een obstakel tegenkomt. Het zal niet altijd op zijn plaats blijven en het heeft geen invloed op de huishoudelijke schoonmaak.
Bestseller Nr. 9
H.Koenig Robot Stofzuiger Wifi+ SWRC120, compatibel met Google Home/Alexa, Watermop, Krachtig, Stil, Snel, Autonoom voor 100 min, 4 programmas, obstakel detectie
 • Wifi functie en afstandsbediening met de TuyaSmart application
 • WaterMop Technology
 • Compatibel met Google Home en Alexa
 • Inhoud waterreservoir: 350 ml
 • Autonomie: tot 100 min
Bestseller Nr. 10
Puooifrty Draadloze Stofzuiger Robot 3 in 1 Vegen Dweilen Huishoudelijke Schoonmaak Robot Vloer Tapijt Veegmachine Stof, Zwart
 • [Praktisch] Het luchtfilter van de autatische stofzuiger kan de fijne stofdeeltjes in de mobiele vuilnisbak houden. De robot vloerreiniger heeft 2 zijborstels die het vacuümgebied kunnen uitbreiden en roteren stof en vuil op de vloer of langs de muur of op te vangen.
 • [zuigkracht] De draadloze autatische stofzuiger kan tegels, houten vloeren en korte tapijten autatisch reinigen, zodat er geen stof, vuil en vuil op zit.
 • [Bodemloze overgang en] Je hebt geen oppas nodig, deze autatische stofzuiger kan het probleem zelf oplossen. Het heeft offroad-mogelijkheden, wat betekent dat het zonder hulp alle soorten grond kan doorkruisen. De robotstofzuiger kan houten vloeren, tegels en tapijten reinigen.
 • [Lange reinigingstijd en laag profiel] - batterij heeft een capaciteit van 1200 mAh, die 60 minuten schoonmaaktijd kan hebben. De hoogte van de vacuümrobot is slechts 70 mm en kan in elke worden gebruikt. Het heeft een cpacte structuur en kan thuis onder de bank of bed worden geplaatst.
 • [Veilige stofzuiger robot] De stofzuiger robot heeft een anti-sensor, die autatisch korte afstanden detecteert en trappen kan voorken.
Bestseller Nr. 11
Automatische Robot Stofzuiger Vegen En Dweilen Robot Stofzuiger met Mop,Robotic Hoover, Slimme Vegen Dweilen Robot voor Vloer
 • 1. Gemaakt van hoogwaardige materialen, slijtvast. Niet gemakkelijk te breken, kan lange tijd worden gebruikt, duurzaam.
 • 2. De smart home veegrobot kan zowel voor nat als droog gebruik worden gebruikt, eenvoudige bediening met één knop, geschikt voor dagelijkse reiniging van huizen en kantoren.
 • 3. Sterke zuigkracht, schoon en efficiënt. Geschikt voor verschillende vloeren, gemakkelijk te behandelen vloeren, tegels, zachte dekens, marmer, enz.
 • 4. De batterij met grote capaciteit wordt opgeladen via USB. Laag geluidsniveau heeft geen invloed op werk en studie.
 • 5. Veeg/veeg/zuigreinigingsmodus, snelle reiniging, focus op het verzamelen van haar, vuil, divers op harde vloeren.
Bestseller Nr. 12
Chuancheng Chuancheng Vervangende accessoires Kit voor Ecovacs Deebot X1 Turbo/Omni Robot Stofzuiger Onderdelen 1 Hoofdborstel 6 Zijborstel 3 Hepa Filter 4 Mop Doek 4 Stofzak
 • Vervangende accessoires Kit voor Ecovacs Deebot X1 TURBO/OMNI Robot Stofzuiger Onderdelen, 1 Hoofdborstel, 6 Zijborstel, 3 Hepa Filter, 4 Mop Doek, 4 Stofzak
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen, duurzamer.Exquisite en delicaat, past sterk bij de apparatuur.
 • Zijborstel kan diep in de hoeken en randen gaan om meer vuil, stof en vuil te verwijderen. Filter kan stof verwijderen, stof verminderen in de lucht die u inademt.
 • Het wordt aanbevolen om de reserveonderdelen elke 2 tot 3 maanden te vervangen, afhankelijk van de gebruiksfrequentie om de machine op topprestaties te houden
 • Verpakkingsinhoud: 1* Roller borstel 3* Filters 6* Zijborstels 4* Mop doek 4* Stofzak
Bestseller Nr. 13
Zigma Robotstofzuiger, 4000 Pa, wifi-stofzuiger, robot met intelligente navigatie, met Siri, Alexa- en app-bediening, voor meerdere verdiepingen
 • 【4000 Pa traploos instelbaar zuigvermogen】Bij de nieuwste versie van de Zigma Spark robotstofzuiger 2022 is de ventilator vervangen en uitgerust met een zuigvermogen van 4000 Pa en kan het zuigvermogen traploos worden ingesteld. De Spark robotstofzuiger beschikt over een groot stofreservoir van 600 ml dat tot 250 m² kan vegen en alle soorten dagelijks afval en ruw vuil perfect kan verwerken.
 • 【Kwaliteits-klantenservice】Exclusieve klantenservice, biedt Zigma je bovendien 2 jaar garantie.
 • 【4.0 laser-AI-snelmaak van kaarten】De Zigma Spark zuig- en dweilrobot is door een chip van de 2e generatie vervangt en verbeterd, uitgebreide real-time kaart van de hele ruimte minuten voor de reiniging door AI machinaal leren. Nauwkeurige routeplanning, obstakelherkenning en geen gemiste en herhaalde reiniging meer.
 • Supersterke dweilfunctie: de Zigma Spark dweilrobot heeft een intelligent dweilsysteem, 360 ml waterreservoir dat tot 300 m² kan afvegen (wasmiddel toevoegen), 3 standen en een Y-vormig dweilen om je een persoonlijke ervaring te bieden. (Let op: Vervang eerst de stofbak door een watertank, het kan niet tegelijkertijd zuigen en afvegen
 • Siri & Alexa & Google Assistant 】 "Hallo Siri, laat de Robbi de slaapkamer reinigen", Zigma ontwikkelt uitsluitend de Siri-spraakbediening. Je kunt ze ook bedienen via Alexa & Google Assistant & Zigma app. En autom ruimtedetectie voor Z. selectieve kamerreiniging, gecontroleerd door Siri, Alexa. Bevrijd je handen en geef je meer tijd om tijd met je gezin door te brengen.
Bestseller Nr. 14
LIECTROUX Robot Vacuum Cleaner C30B Robotstofzuiger met dweilfunctie
 • De geavanceerde kaartnavigatietechnologie maakt het mogelijk om de robotstofzuiger het hele huis te herkennen en dankzij de Japanse smartchip en verschillende sensoren efficiënter een geordende reinigingsroutekaart in real-time van de ene ruimte naar de andere te maken.
 • Robotstofzuiger, 4000 Pa sterk zuigvermogen en geluidsarm voor grondige nat- en droogreiniging, dankzij de uit Japan geïmporteerde borstelloze motor, de V-vormige anti-tangle-centrale borstel en het intelligente waterreservoir.
 • De robotstofzuiger is verbonden met de wifi-app, klik op de smartphone om de reiniging te regelen; afstandsbediening; werkt met Amazon Alexa of Google Assistant.
 • Intelligente robotstofzuiger, 6 reinigingsmodellen: vegen, zigzagreiniging, randreiniging, vaste puntreiniging, aanvullende reiniging en geplande reiniging.
 • Oplaadbare stofzuiger, eenmalige reiniging duurt 100 minuten om het huis binnen 170 ~ 220 vierkante meter te voltooien, 2 cm drempel te beklimmen, valbestendig, schokbestendig en slijtvast.
Bestseller Nr. 15
Lefant M210B robotstofzuiger, kleine robotstofzuiger 7,6 cm dun 28 cm DIA, 2000 Pa zuiging, Alexa spraakbesturing zelfladende robotachtige stofzuiger ideaal voor huisdier haar harde vloer en tapijt
 • 【Vier reinigingsmodi】 De meeste reinigingsmodi van de robotstofzuiger op de markt zijn willekeurig lopen. In vergelijking met hen heeft de Lefant schonere robot vier reinigingsmodi: automatisch, planning, vast punt, rand en de planning van de opruimtrilogie kan elke hoek van uw huis zorgvuldig schoonmaken, schoonmaken zal zo eenvoudig zijn!
 • 【Borstelloos spuitmondontwerp】 Traditionele robotstofzuiger met een roterende borstelkop is vervelend om verwarde haren op de roterende borstel op te ruimen. M210B is uitgerust met een geavanceerde 2000 Pa borstelloze pijp en twee zijborstels met krachtige zuigkracht om haar, puin en stof rechtstreeks in de 500ml grote capaciteit stofopvangemmer te trekken, wat erg handig en effectief is. Twee lagen filtratie voorkomen secundaire besmetting.
 • 【FreeMove 2.0-technologie】Ingebouwde 6D-anti-botsingsinfraroodsensor, in plaats van mechanische botsing, 720 graden omnidirectionele detectie van de omgeving. Terwijl het verkleinen van de romp, kan het gemakkelijker obstakels vermijden en storingen verminderen die worden veroorzaakt door gemakkelijke slijtage, vervorming, stofophoping, enz. In staat om trappen te detecteren om vallen te voorkomen en gemakkelijk tapijten te beklimmen.
 • 【Klein lichaamsontwerp】 Lichaamsontwerp uit één stuk, slechts 28 cm in diameter en 7,6 cm dik, ontworpen voor smalle ruimtes in bedden, banken en hoeken om haken te voorkomen, een hoge dekking en een zeer laag uitvalpercentage. Lange levensduur van de batterij met een gebruiksduur van maximaal 100 minuten en automatische terugkeer naar het laadstation aan het einde van de reinigingscyclus of wanneer de batterij bijna leeg is.
 • 【Slimme app en spraakbediening】Lefant M210B robotstofzuiger kan worden bediend door App en Alexa & Google Home spraakopdracht. Gebruik de Lefant Life-app om het reinigingspad te controleren, het reinigingsplan te plannen, het zuigniveau aan te passen, de reinigingsmodus te wijzigen, enz. Opmerking: Het ondersteunt alleen 2. 4GHz Wi-Fi

De stofzuigerrobot is de perfecte oplossing voor mensen die moeite hebben met het schoonmaken van hun huis. De robot kan worden geprogrammeerd om het hele huis schoon te maken en zal dit zelfs autonoom doen.

Een robotstofzuiger is een mooie investering voor wie tijd wil besparen tijdens het schoonmaken. Ze zijn echter niet zonder hun gebreken. Enkele van de nadelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn dat ze vaak vast komen te zitten in hoeken, ze niet op trappen kunnen worden gebruikt en dat ze moeilijker te bedienen zijn dan handmatige stofzuigers.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een stofzuiger kiest. Deze omvatten het type vloer, de grootte van uw huis en wat u wilt schoonmaken.

Hier zijn enkele factoren die van belang kunnen zijn bij uw beslissing:

 • Wat is je budget?
 • Wat voor soort vloeren heb je?
 • Hoeveel tijd besteedt u dagelijks aan het schoonmaken?
 • Welke functies heb je nodig?

Wat is het verschil tussen draadloze en bekabelde stofzuigerrobots?

Bekabelde stofzuigerrobots zijn meestal aangesloten op een stroombron. Ze zijn ook duurder dan draadloze stofzuigerrobots. Aan de andere kant hebben draadloze stofzuigers minder onderhoud nodig en kunnen ze overal zonder draad worden gebruikt.

Bekabelde stofzuigerrobots: bekabelde stofzuigers hebben een snoer dat is aangesloten op een stopcontact of een stekkerdoos. Daarom zijn ze duurder dan draadloze stofzuigers, maar ze zijn ook krachtiger en efficiënter.

Draadloze stofzuigerrobots: draadloze stofzuigers gebruiken batterijen die zo nu en dan moeten worden opgeladen. Ze zijn ook goedkoper, maar kunnen vanwege de beperkte levensduur van de batterij niet zo lang worden gebruikt als stofzuigers met snoer.

Wat zijn de belangrijkste criteria om te overwegen bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een robotstofzuiger gaat kopen.

Enkele van de belangrijkste criteria om te overwegen zijn:

 • Kosten
 • Reinigingsprestaties
 • Batterijduur
 • Zuigkracht

Hoe lang moet een robotstofzuiger werken op één lading?

De gemiddelde robotstofzuiger gaat zo’n twee tot drie uur mee op één lading.

Robotstofzuigers zijn een goede investering, zeker als je huisdieren hebt die veel verharen. Ze zijn ook goed voor het opruimen van kinderen en om het huis schoon te houden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger?

Robotstofzuigers zijn de meest recente trend in het schoonmaken van woningen. Ze hebben veel functies die ze efficiënter maken dan traditionele stofzuigers.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger zijn:

 • Slimme sensoren die voorkomen dat hij van de trap valt of tegen meubels aanbotst.
 • Een veiligheidssensor die voorkomt dat hij tegen mensen of huisdieren aanloopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huisdier veilig is tijdens het schoonmaken.
 • Een onopvallend ontwerp voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en een stille werking.

Moet ik een autonome stofzuiger krijgen of een die gebruikersinteractie vereist?

De beslissing om een stofzuiger te kopen is niet gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en het is niet zo eenvoudig als het kopen van een stofzuiger omdat deze een aan/uit-schakelaar heeft.

De beste manier om te bepalen welk type stofzuiger u moet kopen, is door uw onderzoek te doen. Een goede plek om te beginnen zijn de recensies op Amazon en andere websites die meningen geven over verschillende soorten schoonmakers.

Als je de stofzuiger in je huis gaat gebruiken, is het logisch om een op zichzelf staande stofzuiger te kopen. Als je de stofzuiger buiten of in een andere kamer gaat gebruiken, is het misschien logischer om er een te kopen die gebruikersinteractie vereist, omdat deze minder werk van je vergen en je meer tijd kunt geven voor andere dingen, zoals opruimen na huisdieren of kinderen.

Worden alle robotstofzuigers geleverd met oplaadbare batterijen?

Nee, niet alle robotstofzuigers worden geleverd met oplaadbare batterijen. Sommige robotstofzuigers hebben een netsnoer, maar andere gebruiken op batterijen werkende systemen.

Zijn er nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in mijn huis?

Er zijn verschillende voordelen en nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in huis.

Het nadeel van het hebben van een robotstofzuiger is dat het soms lastig kan zijn om er een gesprek mee te onderhouden. Het kan ook problemen hebben met het volgen van uw commando’s, zoals wanneer u het vraagt om terug te gaan naar het laadstation.

Maar aan de andere kant hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van uw huisdier of het halen van de bezem en stoffer. U kunt uw robotstofzuiger ook gebruiken om kinderen te leren over verantwoordelijkheid en hoeveel werk er komt kijken bij het schoonhouden van het huis.