Beste stofzuiger robot van 2023 (TOP15)

De 15 beste stofzuiger robot beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Lubluelu Robotstofzuiger met Dweilfunctie 2-1, 4000Pa Stofzuigerrobot Lasernavigatie met 5 Kaarten, Robot Stofzuiger met APP-Bediening, Ideaal voor Huisdierhaar, Tapijten, Harde Vloeren, Blauw (SL60D)

 • 🌀【2024 Highlight von Saugleistung】: Nach den neuesten Tests der Saugleistung von unserem Produktentwicklungsteam wurde die aktuelle Saugleistungsmessung des in Deutschland verkauften Saugroboters SL60D von bisher 3000 PA auf 4000 PA aktualisiert. Die neueste Saugleistung in Bildern und Titel werden auch später angezeigt!
 • 🔥【LDS 9.0 LiDAR Navigation】: Uitgerust met het baanbrekende SLAM-algoritme en quad-core RK3308 chip, is de kaartnauwkeurigheid van onze stofzuig- en dweilrobot drie keer hoger dan gewone LDS. Met een laserafstand van 8 m kan de SL60D zich aanpassen aan verschillende complexe thuisomgevingen en een nauwkeurigere en efficiëntere routeplanning maken.
 • ⏰【Creëer een gepersonaliseerde en individuele reiniging】: Via de verschillende functies van de Smart Life applicatie kan de robotstofzuiger een dagelijks huishoudelijk reinigingsschema voor je maken, de reinigingsmodus en instellingen binnen een beperkt bereik wijzigen, en de efficiëntie en individualisering van de reiniging naar een nieuw niveau tillen.
 • 🔔【Zuigen en dweilen 2-in-1 + 3 waterniveaus】: De robotstofzuiger integreert stofzuigen en dweilen. De verbeterde versie van de intelligente elektronische waterpomp past automatisch het watervolume in drie standen aan, wat niet alleen voldoet aan de behoeften van het reinigen van harde vloeren, tegels, marmer en andere vloertypes, maar ook het probleem van het doorweekt raken van de vloer volledig oplost.
 • 🚀【Verschillende schoonmaakstanden + 10 beperkte zones】: Automatisch reinigen, reinigen van randen, reinigen van zones, vlekreiniging, dubbele reiniging, afspraakreiniging, Y-vormig dweilen en vele andere standen. De robotstofzuiger kan 10 beperkte gebieden instellen, de veiligheidsbescherming van het tapijt / de ruimte voor huisdieren / de speelruimte voor kinderen instellen en je de slimme schoonmaak geven die je echt wilt.
Bestseller Nr. 2

roborock Q5 Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie, 5500Pa Zuigkracht, DuoRoller Borstel, LiDAR Navigatie, Robot Stofzuiger met 240 min Werktijd, Slimme No-Go Zone, Perfect voor Huisdierhaar (Zwart)

 • DuoRoller Borstel en 5500Pa Sterkere Zuigkracht voor Indrukwekkende Schoonmaak - Door toepassing van Roborock's nieuwste DuoRoller Borsteltechnologie en dankzij 5500Pa extreme zuigkracht, verwijdert de Q5 Pro effectief vuil van verschillende soorten vloeren en bereikt een diepere reiniging op tapijten, waardoor het haar beter wordt opgenomen en er minder klitten ontstaan. Het is een ideale keuze voor gezinnen met huisdieren.
 • Gecombineerde grote vuilnisbak & watertank - 770 ml grote vuilnisbak kan het hele huis gemakkelijk aan. De Q5 Pro heeft een ruime vuilnisbak van 770 ml aan boord en wordt aangedreven door een batterij die lang meegaat. Hij kan lange haren van huisdieren efficiënt aan en levert 240 minuten en 3767 m² non-stop schoonmaken op één lading, zodat uw hele huis kan worden schoongemaakt met een minimale ledigingsfrequentie. Door de combinatie van de grote vuilnisbak en het waterreservoir kunt u vaker schoonmaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over legen of bijvullen.
 • Maak slimmer schoon met PreciSense LiDAR-navigatie - PreciSense LiDAR-navigatie met 3D-mapping maakt schoonmaken nauwkeurig. Het PreciSense LiDAR-navigatiesysteem is het brein achter Q5 Pro. Het beschikt over een snelle mapping functie, die kan scannen en gedetailleerde kaarten kan maken in enkele seconden, om een optimale route te vinden om uw huis schoon te maken. 3D Mapping ondersteunt het bekijken van uw huis in 3D en het toevoegen van meubels, dierenbenodigdheden en vloermaterialen om uw huis virtueel opnieuw op te bouwen.
 • Gelijktijdig stofzuigen en dweilen - biedt effectieve reiniging. Met een SnapMop-systeem van 180 ml kan de Q5 Pro gelijktijdig stofzuigen en dweilen om fijn vuil te verwijderen dat bij stofzuigen alleen misschien over het hoofd wordt gezien. Het systeem ondersteunt 2 watertoevoerinstellingen en het afneembare ontwerp van de mop maakt het flexibel genoeg om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.
 • Zwevende, volledig rubberen borstel in meerdere richtingen - Een volledig rubberen borstel is sterk bestand tegen haarklitten, waardoor hij ideaal is voor lang haar en haren van huisdieren. Dankzij het ontwerp in meerdere richtingen kan de borstel dichter bij de vloer worden geplaatst voor een diepere en efficiëntere reiniging.
Bestseller Nr. 3

Vactidy Nimble T6 Robotstofzuiger met 2800 Pa sterke zuigkracht, 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met Alexa&Google Assistant & App & Siri bediening, robotstofzuiger voor dierenharen, tapijten en

 • 2800 Pa zuigvermogen met gemak: met een 2800 Pa sterk zuigvermogen kan de Vactidy T6-robotstofzuiger moeiteloos stof, vuil en dierenharen van harde vloeren en laagpolige tapijten opnemen en zorgt hij voor een zeer efficiënte reiniging. 3 zuigkrachtniveaus, aanpasbaar aan alle regelmatige reinigingsbehoeften van het gezin.
 • Slanke behuizing en stille reiniging: de Vactidy Nimble T6 robotstofzuiger heeft een compact ontwerp met een hoogte van slechts 2,89 inch plus 360 graden universeel wiel, waardoor het mogelijk is moeilijk bereikbare hoeken zoals onder het bed, de bank enz. effectief te reinigen. 60 dB laag geluid in stille modus, daardoor word je niet gestoord, zodat je je werk in alle rust kunt doen.
 • 3-punts reinigingssysteem: de robotstofzuiger beschikt over 2 automatische zijborstels, die het bereik van het vacuüm uitbreiden en draaien om vuil en afzettingen in binnenruimtes en op tegels of hardhouten vloeren op te vangen. De rolborstel lost, extraheert en zuigt effectief vuil af om een uitstekende reiniging te garanderen.
 • Meerdere mogelijkheden voor het starten van de robotstofzuiger: stel tijdschema's en reinigingsmodi van je robotstofzuiger via de Vactidy-app of Alexa of Siri of Google Assistant via spraakbesturing in om tijd en energie te besparen. Met de afstandsbediening is de Vactidy robotstofzuiger ook zeer vriendelijk voor ouders en ouderen en voorkomt problemen met bluetooth-of wifi-verbindingen.
 • Lange looptijd en automatisch opladen: de accucapaciteit van 2500 mAh biedt een lange looptijd met 120 minuten in stille modus; 80 minuten in de standaardmodus en 60 minuten in Max-modus. Als het batterijniveau minder dan 15% bedraagt of de reiniging is voltooid, keert de Vactidy robotstofzuiger automatisch terug naar het laadstation.
Bestseller Nr. 4

Roborock S7 Max Ultra Robot Stofzuiger met Auto Mop Wassen/Auto Stof Legen/Warme Lucht Drogen/Auto Tank Bijvullen/Dock Zelfreinigende Stofzuiger (5500 Pa Actief Obstakel Vermijden, App/Voice Control)

 • 【Handenvrije reinigingstechnologie】Het basisstation kan automatisch moppen wassen/autostof legen/warme lucht drogen/autotank bijvullen/zelfreiniging van het dock.De nieuw verbeterde droogfunctie kan de afvalwatertank drogen terwijl de mop wordt gedroogd. Roborock S7 Max Ultra robotstofzuiger volledig automatisch reinigen, bespaart tijd en maakt de handen vrij.
 • 【Verbeterde reinigingskracht】S7 MAX ultra robotstofzuiger heeft 5500Pa zuigkracht en ultrasoon dweilsysteem, 3000 keer/min sonische vibratie dweilen, constante druk, desintegreert effectief hardnekkige vlekken, en de dweil wordt 5 mm opgetild om secundaire vervuiling te voorkomen.
 • 【Reactieve technologie obstakelvermijding】Roborock S7 Max Ultra robotstofzuiger kan de afstand van een object tot zichzelf meten door middel van sensoren, waardoor potentiële gevaren worden vermeden.LDS precieze navigatie plant efficiënte reinigingsroutes, zodat hij zo nauwkeurig mogelijk door uw huis reist - zelfs in het donker.
 • 【Automatisch legen/Auto bijvullen】Het ledigingsstation maakt gebruik van de nieuwste ledigingsmethode, met een 2,5L stofzak, die maximaal eens in de zeven weken gereinigd kan worden.Robotstofzuiger is ook uitgerust met een onafhankelijk 3L waterreservoir en 2,5L vuilreservoir, dat automatisch water aanvult in het waterreservoir voor het reinigen.
 • 【Slimme App】Detecteert automatisch waar de robot vast kan komen te zitten en stelt deze voor als no-go areas. U kunt ook onzichtbare muren tekenen in de Roborock Robot Vacuum App om te voorkomen dat bepaalde gebieden worden gereinigd. Gebruik 3D-mapping,u kunt uw huis virtueel bouwen met details zoals meubels voor een nauwkeurige kaart die ervoor zorgt dat u de best mogelijke reiniging krijgt.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt

 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • 💪【Langere batterij en automatisch opladen】: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
UitverkoopBestseller Nr. 6

Dreame L10s Ultra Robot Stofzuiger en Dweil met Zelfreinigend Station (Automatische Stofverzameling) 3D Obstakeldetectie, 210min bedrijfstijd, Zuigkracht 5300Pa, WiFi/APP/Alexa, Zilver Wit

 • [Geavanceerde Technologie] DreameBot L10s Ultra is een perfecte combinatie van de meest populaire robot schoonmaaktechnologieën, een volledig geautomatiseerde robot stofzuiger die vloeren schoonmaakt en zichzelf reinigt. Dit state-of-the-art model integreert automatisch stof legen, automatisch dweilen reinigen en drogen, geavanceerde en aanpasbare navigatie met obstakeldetectie en AI-gebaseerde camera om indrukwekkende, handsfree schoonmaakprestaties te leveren. Automatiseer je dagelijkse schoonmaak en kom thuis met fris gereinigde en geurende vloeren: begin te genieten van je huis.
 • [Volautomatische reiniging] Het automatische legen maakt gebruik van de unieke DualBoost 2.0 technologie, ontworpen met een laag geluidsniveau om het robotstof in enkele seconden autonoom te legen in een grote 3L stofzak: je krijgt tot 60 dagen automatische reiniging zonder de hulp van je handen, het enige wat je hoeft te doen is de zak weggooien als hij vol is. Na een vloerreinigingssessie tilt de L10s Ultra de dweilen op wanneer ze terugkeren naar de basis om ervoor te zorgen dat de vloeren brandschoon blijven, terwijl de dweil eerst wordt gereinigd met hogesnelheidsborstels en vervolgens worden gedroogd met hete lucht om geurtjes, schimmel en bacteriën te voorkomen.
 • [Sterke Zuigkracht] Dreame L10s Ultra heeft een 5200mAh batterij, verwijdert vuil met een krachtige 5.300Pa zuigkracht en dubbele roterende borstels met een sterke 180rpm druk. Het intelligente borstelontwerp tilt fijne deeltjes op en maakt het gemakkelijk om haren van huisdieren en haar te ontwarren. De automatische zuigkrachtregeling maakt verschillende krachtinstellingen mogelijk afhankelijk van het oppervlak voor laminaat, tapijt of harde vloeren. Geavanceerde technologie met automatische tapijtdetectie wanneer de dweil geïnstalleerd is: met de watertank van 2,5 liter van de basis kun je parket, tegels, vinyl pvc of andere oppervlakken tot 200 m² wassen.
 • [AI 3D-navigatie aanpasbaar met apps en stemcommando's] AI-navigatie zorgt voor efficiënt en effectief schoonmaken in het hele huis. De L10s Ultra gebruikt een RGB-camera en gestructureerd 3D-licht om reinigingsstrategieën te scannen en aan te passen en automatisch paden te genereren op basis van het type obstakel, de vloer en de ruimte. Neem de controle via de app om de reiniging aan te passen aan je huis en schema. Pauzeer of stop het schoonmaken met spraakopdrachten of houd toezicht op uw huis met videocontrole in de Dreamehome app. Je hebt alle macht met slechts een vinger of je stem.
 • [Specificaties] Inbegrepen in het pakket: Robot met zelfreinigend laadstation x1, Zijborstel x1, Schoonmaaktool x1, Netsnoer x1, Stofopvangzak x2, Dweil met houders x2, Multi-oppervlakreiniger x1, Gebruiksaanwijzing x1. Specificaties: Robotafmetingen 350*350*97mm; Gewicht 3,7kg; Wi-Fi-verbinding IEEE 802.11b/g/n 2,4GHz; Nominaal ingangsvermogen 100-240 V ~ 50 / 60 Hz 0,5A; Geluidsniveau 59 db; Zuigkracht 5300 Pa; Volume robotstofzak 350ml; Batterijcapaciteit 5200 mAh. Compatibel met Alexa, Siri, Google Assistant. Basis 303x403x399mm.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)

 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
Bestseller Nr. 8

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 10

Xiaomi Robot Stofzuiger S12 EU

 • OB03468
 • Gewicht van het artikel: 2,2 lbs
 • Model nummer: 47502
Bestseller Nr. 11

Vactidy Nimble T7 Robotstofzuiger met dweilfunctie met 2800 Pa zuigkracht, dweilrobot met 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met dweilfunctie met Alexa&App&Siri-besturing voor dierenharen en

 • Stofzuigen en dweilen in één: de T7 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een sterke zuigkracht van 2800 Pa om stof en vuil van harde vloeren en tapijten met een laag profiel snel te verwijderen, en is uitgerust met een dweilfunctie om vlekken en vloeistoffen effectief te verwijderen. Het grote stofreservoir met een inhoud van 250 ml en het waterreservoir met een inhoud van 230 ml bieden voldoende capaciteit voor een uitgebreide reiniging. De dweilwaterstroom is in drie standen instelbaar, waardoor de vochtigheid van het doekje effectief wordt geregeld.
 • 【Lange batterijduur en automatisch opladen】: de T7 dweilrobot is uitgerust met een 2500 mAh-accu met hoge capaciteit, die tot 120 minuten ononderbroken reiniging mogelijk maakt en een oppervlak van maximaal 1300 vierkante meter bedekt. De robot keert automatisch terug naar het laadstation om op te laden wanneer de accu leeg is of wanneer de reinigingstaak is voltooid.
 • 【Vier reinigingsmodi】: via de afstandsbediening en de app kan de T7-stofzuiger met dweilfunctie flexibel schakelen tussen vier reinigingsmodi en verschillende reinigingswegen kiezen om de reinigingsafdekking te maximaliseren, gemiste dweilen te verminderen en aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen. De vier modi omvatten: (1) automatische reiniging (2) reiniging van één kamer (3) randreiniging (4) puntreiniging.
 • 【Intelligent Voice Assistant】: ondersteunt Siri, Alexa, IFTTT en Google Assistant spraakopdrachten. Je hoeft alleen maar "Hey Siri" te zeggen om de T7 robotstofzuiger te activeren of hem thuis met Alexa, IFTTT en Google Assistant te bedienen. Met de Vactidy Smart app kun je heel eenvoudig reinigingstaken plannen, reinigingsmodi selecteren en de richting van de reiniging regelen.
 • 【Intelligente tapijtherkenning】: bij het zuigen van tapijten schakelt de T7 zuig- en dweilrobot automatisch over naar de maximale zuigmodus en kan hellingen van minder dan 15° overwinnen. In vergelijking met robots die alleen over zuigopeningen beschikken, is de rolborstel van de T7 veegfunctie zo ontworpen dat het tapijt beter vastzit en diep vuil effectiever kan opnemen.
Bestseller Nr. 12

EUREKA NERE10S Robotstofzuiger met dweilfunctie en automatische lediging, 180 minuten looptijd, zuig- en dweilrobot, robot 4000 Pa met afzuigstation, LiDAR-navigatie, hindernisvermijding, zwart

 • 45 dagen zonder reiniging: de Eureka NERE10s robotstofzuiger is uitgerust met een automatisch 2 liter stofafzuigstation en een milieuvriendelijke stofemmer in plaats van stofzakken. Deze configuratie kan tot 45 dagen stof en vuil verzamelen/opslaan. Daardoor wordt handmatig legen overbodig en secundair vuil vermeden. Geniet van een milieubewust en schoon huis.
 • Nauwkeurige liDAR-navigatie en obstakelvermijding: als geavanceerde robotstofzuiger maakt de NERE10s nauwkeurige kaarten van je huis, voorkomt obstakels en garandeert zo een efficiënte reiniging. Met LiDAR-navigatie en SLAM-algoritmen tekent hij dynamische kaarten en plant hij intelligente routes.
 • 4000 Pa sterke zuigkracht en 180 minuten gebruiksduur: de NERE10s is een robotstofzuiger met dweilfunctie met vier instelbare zuigstanden, die dankzij zijn indrukwekkende zuigkracht van 4 kPa in staat is om diep in tapijten te bereiken en vuil, vuil, dierenharen en andere resten op harde oppervlakken grondig te verwijderen. Een grote 5200 mAh batterij maakt een continue reinigingstijd van maximaal 180 minuten mogelijk.
 • Intelligente automatische dweilfunctie van 10 mm: onze dweilrobot is uitgerust met een intelligent systeem dat de dweilplaat automatisch met 10 mm tilt als een tapijt wordt gedetecteerd of het apparaat buiten het reinigingsgebied gaat. Dit voorkomt krassen en watersporen in niet te reinigen gebieden.
 • Intelligente toepassingsprogramma's: profiteer van de krachtige functies van de zuigdweilrobot met afzuigstation, inclusief automatische tapijtopname, no-go-zone/virtuele muurinstelling, app-/spraakbesturing en geplande reiniging. Je kunt de reinigingsmodus en het tijdschema via de Eureka-app op afstand bedienen en de robotstofzuiger rechtstreeks via spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant bedienen.
Bestseller Nr. 13

Lefant Robot Stofzuiger en Dweil 2-in-1 4000 Pa, LiDAR Navigatie, Multi-level Mapping, Virtuele Zones, Alexa/APP/WiFi Connectie, Ideaal voor Huisdierenharen, Tapijten en Harde Vloeren, M1 Grijs

 • 【LDS-navigatie en SLAM-algoritme】De nauwkeurige cartografie met LiDAR-navigatietechnologie creëert kaarten met een precisie van 99,99%. Via de app kunt u in realtime het zuiggebied van de robot en de route die door de robot op de kaart is schoongemaakt bekijken. De robot maakt gebruik van AI-technologie om efficiënt de schoonmaakroute te plannen en de reiniging nauwkeurig te programmeren.
 • 【4000Pa zuigkracht】De M1 robotstofzuiger is uitgerust met een drukregulerende drijvende borstel om zich aan te passen aan oneffen vloeren. Twee zijborstels verzamelen stof, dierenhaar en vuil dat wordt opgezogen door een motor met een zuigkracht van 4000 Pa voor een uitstekend reinigingseffect.
 • 【2-in-1 zuigen en dweilen】De M1 is uitgerust met een watertank van 160 ml en een stofbak van 520 ml, waardoor u tegelijkertijd kunt vegen en dweilen. Er kunnen 3 niveaus van water worden aangepast. De peristaltische pomp kan het water gelijkmatig verdelen om waterophoping te voorkomen.
 • 【Meerdere reinigingsmodi】Er zijn verschillende reinigingsmodi beschikbaar, zoals de tijdmodus, de zone-modus, de vaste punt-modus, de virtuele vrije zone-modus, de automatische modus, langs de muur, enz. U kunt gemakkelijk de gebieden selecteren om schoon te maken met uw telefoon op de kaart voor een super eenvoudige reiniging!
 • 【FreeMove 3.0-technologie】Ingebouwde 6D anti-botsingsinfraroodsensor, in plaats van mechanische botsingen, omnidirectionele detectie van de omgeving op 720 graden. Terwijl de grootte van het lichaam wordt verminderd, kan het gemakkelijker obstakels vermijden en storingen veroorzaakt door gemakkelijke slijtage, vervorming, stofophoping, enz. Verminderen. In staat om trappen te detecteren om vallen te voorkomen en gemakkelijk op tapijten te klimmen.
Bestseller Nr. 14

Laresar Robotstofzuiger met dweilfunctie, 4000 Pa stofzuiger robot 150 minuten Max, stofzuiger Evol 3s ideaal voor harde vloeren, dierenharen tapijten, robotstofzuiger, 3-in-1, app, wifi

 • 4000 Pa zuigvermogen en geluidsarm➡️De Laresar Evol 3s robotstofzuiger beschikt over een sterke zuigkracht van 4000 Pa en is uitgerust met een NIDEC-motor die hoge prestaties en snelheid levert. Het geavanceerde filtersysteem vangt tot 90% van de deeltjes. Van het verwijderen van dierenharen tot de stille reiniging van het hele huis, de Evol 3s voldoet aan al je behoeften.
 • Vegen, zuigen, dweilen all-in-one ➡️De ultradunne 7,6 cm robotstofzuiger met dweilfunctie is uitgerust met geavanceerde sensoren, een stofreservoir van 450 ml en een waterreservoir van 250 ml met een luchtpomp. Hij kan vloeren tegelijkertijd vegen en dweilen en verhoogt automatisch het zuigvermogen wanneer hij tapijten raakt (de dweilhouder moet daarvoor worden verwijderd).
 • Perfecte hulp voor een schoon huis. Evol 3s zijn vier veegmodi. Schakel altijd de automatische modus in om het hele huis regelmatig te vegen. Schakel de SPOT-modus in om hardnekkige vlekken te verwijderen. Je kunt ook de EDGE-modus gebruiken om marginale vervuiling te verwijderen en je kamer onberispelijk achter te laten. Laat Evol 3s automatisch omzeilen van traptreden en het overwinnen van obstakels van 18 mm - Evol 3s doet het allemaal.
 • Duurzame energiesystemen ➡️De Evol 3s dweil- en robotstofzuiger heeft een langere batterijduur. Tot 150 minuten reinigingstijd met één lading. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen, omdat hij detecteert wanneer hij moet worden opgeladen en automatisch terugkeert naar het laadstation.
 • Smart Home-functies ➡️De Laresmart app maakt automatische toegang op afstand tot alle nuttige functies van de verbonden stofzuiger met dweilfunctie mogelijk en kan gepersonaliseerd worden ingesteld. Bovendien kun je met de opdracht "Alexa..." de Evol 3s met spraakherkenning activeren. Je kunt ook een tijdgestuurde reiniging instellen en de robotstofzuiger doet alles voor jou.
Bestseller Nr. 15

Robot Stofzuiger, 3 in 1 Vloerreiniger Slimme Veegmachine Dweilen met Langere Borstels, USB Opladen Geluidsarme Schoonmaak Stofzuiger en Mop voor Huisdierhaar, Harde Vloer, Tapijt

 • INTELLIGENT: Veegrobot kan intelligente anti-botsing zijn, nauwkeurige detectie in huis, vrij vegen, geen enkele hoek missen, geen doodlopende wegen schoonmaken.
 • LANGERE BORSTELS: Robotstofzuiger langere borstels dubbele borstelreiniging, diepere kamerhoeken efficiënter, gemakkelijker stof aan de zijnaden vegen.
 • 3 IN 1: Stofzuigen, vegen en dweilen in één, één sleutel om het hele huis automatisch schoon te maken, efficiënt schoonmaken, schoon meer schoon.
 • WEINIG GELUID: de decibel van robotachtige vloerreiniger is 40db, het geluid van het reinigen van stofzuiger en dweil voor dierenharen is erg klein, zal je studiewerk en slaap niet storen, je kunt er zeker van zijn dat gebruik.
 • BREDE TOEPASSING: Robotstofzuiger is geschikt voor een breed scala aan vloeren, gemakkelijk om te gaan met de vloer, tegels, zacht tapijt, marmer, enz.

De stofzuigerrobot is de perfecte oplossing voor mensen die moeite hebben met het schoonmaken van hun huis. De robot kan worden geprogrammeerd om het hele huis schoon te maken en zal dit zelfs autonoom doen.

Een robotstofzuiger is een mooie investering voor wie tijd wil besparen tijdens het schoonmaken. Ze zijn echter niet zonder hun gebreken. Enkele van de nadelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn dat ze vaak vast komen te zitten in hoeken, ze niet op trappen kunnen worden gebruikt en dat ze moeilijker te bedienen zijn dan handmatige stofzuigers.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een stofzuiger kiest. Deze omvatten het type vloer, de grootte van uw huis en wat u wilt schoonmaken.

Hier zijn enkele factoren die van belang kunnen zijn bij uw beslissing:

 • Wat is je budget?
 • Wat voor soort vloeren heb je?
 • Hoeveel tijd besteedt u dagelijks aan het schoonmaken?
 • Welke functies heb je nodig?

Wat is het verschil tussen draadloze en bekabelde stofzuigerrobots?

Bekabelde stofzuigerrobots zijn meestal aangesloten op een stroombron. Ze zijn ook duurder dan draadloze stofzuigerrobots. Aan de andere kant hebben draadloze stofzuigers minder onderhoud nodig en kunnen ze overal zonder draad worden gebruikt.

Bekabelde stofzuigerrobots: bekabelde stofzuigers hebben een snoer dat is aangesloten op een stopcontact of een stekkerdoos. Daarom zijn ze duurder dan draadloze stofzuigers, maar ze zijn ook krachtiger en efficiënter.

Draadloze stofzuigerrobots: draadloze stofzuigers gebruiken batterijen die zo nu en dan moeten worden opgeladen. Ze zijn ook goedkoper, maar kunnen vanwege de beperkte levensduur van de batterij niet zo lang worden gebruikt als stofzuigers met snoer.

Wat zijn de belangrijkste criteria om te overwegen bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een robotstofzuiger gaat kopen.

Enkele van de belangrijkste criteria om te overwegen zijn:

 • Kosten
 • Reinigingsprestaties
 • Batterijduur
 • Zuigkracht

Hoe lang moet een robotstofzuiger werken op één lading?

De gemiddelde robotstofzuiger gaat zo’n twee tot drie uur mee op één lading.

Robotstofzuigers zijn een goede investering, zeker als je huisdieren hebt die veel verharen. Ze zijn ook goed voor het opruimen van kinderen en om het huis schoon te houden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger?

Robotstofzuigers zijn de meest recente trend in het schoonmaken van woningen. Ze hebben veel functies die ze efficiënter maken dan traditionele stofzuigers.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger zijn:

 • Slimme sensoren die voorkomen dat hij van de trap valt of tegen meubels aanbotst.
 • Een veiligheidssensor die voorkomt dat hij tegen mensen of huisdieren aanloopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huisdier veilig is tijdens het schoonmaken.
 • Een onopvallend ontwerp voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en een stille werking.

Moet ik een autonome stofzuiger krijgen of een die gebruikersinteractie vereist?

De beslissing om een stofzuiger te kopen is niet gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en het is niet zo eenvoudig als het kopen van een stofzuiger omdat deze een aan/uit-schakelaar heeft.

De beste manier om te bepalen welk type stofzuiger u moet kopen, is door uw onderzoek te doen. Een goede plek om te beginnen zijn de recensies op Amazon en andere websites die meningen geven over verschillende soorten schoonmakers.

Als je de stofzuiger in je huis gaat gebruiken, is het logisch om een op zichzelf staande stofzuiger te kopen. Als je de stofzuiger buiten of in een andere kamer gaat gebruiken, is het misschien logischer om er een te kopen die gebruikersinteractie vereist, omdat deze minder werk van je vergen en je meer tijd kunt geven voor andere dingen, zoals opruimen na huisdieren of kinderen.

Worden alle robotstofzuigers geleverd met oplaadbare batterijen?

Nee, niet alle robotstofzuigers worden geleverd met oplaadbare batterijen. Sommige robotstofzuigers hebben een netsnoer, maar andere gebruiken op batterijen werkende systemen.

Zijn er nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in mijn huis?

Er zijn verschillende voordelen en nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in huis.

Het nadeel van het hebben van een robotstofzuiger is dat het soms lastig kan zijn om er een gesprek mee te onderhouden. Het kan ook problemen hebben met het volgen van uw commando’s, zoals wanneer u het vraagt om terug te gaan naar het laadstation.

Maar aan de andere kant hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van uw huisdier of het halen van de bezem en stoffer. U kunt uw robotstofzuiger ook gebruiken om kinderen te leren over verantwoordelijkheid en hoeveel werk er komt kijken bij het schoonhouden van het huis.