Beste stofzuiger robot van 2023 (TOP15)

De 15 beste stofzuiger robot beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt

 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • 💪【Langere batterij en automatisch opladen】: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
Bestseller Nr. 2

Robotstofzuiger, Lefant 3-in-1 Stofzuiger, Vegen en Dweilfunctie, 3200 Pa Sterke Zuigkracht, Stille Werking, Zelfopladende Stofzuiger Robot (M213S)

 • 【Ultradunne behuizing en een grote stofbak】 Het ultradunne ontwerp met een diameter van 28 cm en een dunne 7,8 cm zorgt ervoor dat de Lefant-stofzuigerrobot reikt voor een grondige reiniging van alle meubels en bedden; 0,5 liter grote stofbak kan in één keer stof door het hele huis verzamelen; Dubbellaagse HEPA-filtertechnologie voorkomt mijten en bacteriën die stofdeeltjes opnieuw in de kamer laten luchten.
 • 【Verbeterde FreeMove 3.0-technologie】 Vergeleken met de fysieke obstakeldetectiemethode van de traditionele Free Move-robotstofzuiger, is de 6D elektronische herkenningstechnologie bijgewerkt, met 13 elektronische sensoren met meer gevoeligheid aan de voorkant, zodat de grootte van het robotlichaam uitval vermindert snelheid en voorkomt effectief dat de robot zelf gaat zitten en vastlopen. en van Hoogte valt.
 • 【Zonder rolborstel De traditionele robotstofzuiger met rolborstelmondstuk is erg vermoeiend bij het reinigen van verwarde haren op de rolborstel. De M213S is uitgerust met een geavanceerd borstelloos mondstuk dat haar en stof rechtstreeks in de grote stofcontainer van 500 ml zuigt, wat erg handig en effectief is.
 • 【4 reinigingsmodi】 4 reinigingsmodi van de robotstofzuiger kunnen worden ingesteld via de Wi-Fi-verbindingsapp (2.4G): programma-reinigingsmodus, randreinigingsmodus, puntreinigingsmodus, automatische reinigingsmodus. De stofzuiger is ook compatibel met Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers het schoonmaken kunnen starten en stoppen met spraakopdrachten.
 • 【Leveringsomvang】 1 x M213S robotstofzuiger, 1 x laadstation, 1 x adapter, 1 x 500 ml stofbak, 4 x zijborstels, 1 x gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Pools), 1 x reinigingsdoek drogende, 5 x steriele vochtinbrengende doekjes voor eenmalig gebruik. Twee jaar kwaliteitsgarantie en 24-uurs professionele klantenservice.
Bestseller Nr. 3

aonus Robotstofzuiger met dweilfunctie S8, stofzuiger robot 3000Pa, WiFi/app/Alexa, 120 minuten looptijd, blokkeerzone, ideaal voor dierenharen, tapijten, harde vloeren

 • 【2-in-1 vegen en dweilen】 Elektronisch gestuurd 250 ml waterreservoir en 400 ml stofemmer, 3-traps waterregeling, zodat je van een volledig schoon huis kunt genieten
 • 3000 Pa superzuigvermogen: de S8 robotstofzuiger heeft een super zuigkracht van 3000 Pa, die stof, haren en dierenharen probleemloos kan wegzuigen.
 • 2600 mAh batterij met grote capaciteit: hij kan in de eco-modus ongeveer 120 minuten lang ononderbroken werken. Als de accu zwak is, keert hij automatisch terug naar het laadstation.
 • Automatische tapijtherkenning: het tapijt wordt gedetecteerd, automatische instelling op maximale zuigkracht voor een grondige reiniging (opmerking: verwijder de mophouder voordat je het tapijt reinigt)
 • 【Intelligente besturing】 (2,4 GHz wifi-compatibel), ondersteunt Alexa en Google Assistant en wordt geleverd met een afstandsbediening om je robot eenvoudig te bedienen
Bestseller Nr. 4

Dreame L10s Ultra Robot Stofzuiger en Dweil met Zelfreinigend Station (Automatische Stofverzameling) 3D Obstakeldetectie, 210min bedrijfstijd, Zuigkracht 5300Pa, WiFi/APP/Alexa, Zilver Wit

 • [Geavanceerde Technologie] DreameBot L10s Ultra is een perfecte combinatie van de meest populaire robot schoonmaaktechnologieën, een volledig geautomatiseerde robot stofzuiger die vloeren schoonmaakt en zichzelf reinigt. Dit state-of-the-art model integreert automatisch stof legen, automatisch dweilen reinigen en drogen, geavanceerde en aanpasbare navigatie met obstakeldetectie en AI-gebaseerde camera om indrukwekkende, handsfree schoonmaakprestaties te leveren. Automatiseer je dagelijkse schoonmaak en kom thuis met fris gereinigde en geurende vloeren: begin te genieten van je huis.
 • [Volautomatische reiniging] Het automatische legen maakt gebruik van de unieke DualBoost 2.0 technologie, ontworpen met een laag geluidsniveau om het robotstof in enkele seconden autonoom te legen in een grote 3L stofzak: je krijgt tot 60 dagen automatische reiniging zonder de hulp van je handen, het enige wat je hoeft te doen is de zak weggooien als hij vol is. Na een vloerreinigingssessie tilt de L10s Ultra de dweilen op wanneer ze terugkeren naar de basis om ervoor te zorgen dat de vloeren brandschoon blijven, terwijl de dweil eerst wordt gereinigd met hogesnelheidsborstels en vervolgens worden gedroogd met hete lucht om geurtjes, schimmel en bacteriën te voorkomen.
 • [Sterke Zuigkracht] Dreame L10s Ultra heeft een 5200mAh batterij, verwijdert vuil met een krachtige 5.300Pa zuigkracht en dubbele roterende borstels met een sterke 180rpm druk. Het intelligente borstelontwerp tilt fijne deeltjes op en maakt het gemakkelijk om haren van huisdieren en haar te ontwarren. De automatische zuigkrachtregeling maakt verschillende krachtinstellingen mogelijk afhankelijk van het oppervlak voor laminaat, tapijt of harde vloeren. Geavanceerde technologie met automatische tapijtdetectie wanneer de dweil geïnstalleerd is: met de watertank van 2,5 liter van de basis kun je parket, tegels, vinyl pvc of andere oppervlakken tot 200 m² wassen.
 • [AI 3D-navigatie aanpasbaar met apps en stemcommando's] AI-navigatie zorgt voor efficiënt en effectief schoonmaken in het hele huis. De L10s Ultra gebruikt een RGB-camera en gestructureerd 3D-licht om reinigingsstrategieën te scannen en aan te passen en automatisch paden te genereren op basis van het type obstakel, de vloer en de ruimte. Neem de controle via de app om de reiniging aan te passen aan je huis en schema. Pauzeer of stop het schoonmaken met spraakopdrachten of houd toezicht op uw huis met videocontrole in de Dreamehome app. Je hebt alle macht met slechts een vinger of je stem.
 • [Specificaties] Inbegrepen in het pakket: Robot met zelfreinigend laadstation x1, Zijborstel x1, Schoonmaaktool x1, Netsnoer x1, Stofopvangzak x2, Dweil met houders x2, Multi-oppervlakreiniger x1, Gebruiksaanwijzing x1. Specificaties: Robotafmetingen 350*350*97mm; Gewicht 3,7kg; Wi-Fi-verbinding IEEE 802.11b/g/n 2,4GHz; Nominaal ingangsvermogen 100-240 V ~ 50 / 60 Hz 0,5A; Geluidsniveau 59 db; Zuigkracht 5300 Pa; Volume robotstofzak 350ml; Batterijcapaciteit 5200 mAh. Compatibel met Alexa, Siri, Google Assistant. Basis 303x403x399mm.
Bestseller Nr. 5

Roborock S7 Max Ultra Robot Stofzuiger met Auto Mop Wassen/Auto Stof Legen/Warme Lucht Drogen/Auto Tank Bijvullen/Dock Zelfreinigende Stofzuiger (5500 Pa Actief Obstakel Vermijden, App/Voice Control)

 • 【Handenvrije reinigingstechnologie】Het basisstation kan automatisch moppen wassen/autostof legen/warme lucht drogen/autotank bijvullen/zelfreiniging van het dock.De nieuw verbeterde droogfunctie kan de afvalwatertank drogen terwijl de mop wordt gedroogd. Roborock S7 Max Ultra robotstofzuiger volledig automatisch reinigen, bespaart tijd en maakt de handen vrij.
 • 【Verbeterde reinigingskracht】S7 MAX ultra robotstofzuiger heeft 5500Pa zuigkracht en ultrasoon dweilsysteem, 3000 keer/min sonische vibratie dweilen, constante druk, desintegreert effectief hardnekkige vlekken, en de dweil wordt 5 mm opgetild om secundaire vervuiling te voorkomen.
 • 【Reactieve technologie obstakelvermijding】Roborock S7 Max Ultra robotstofzuiger kan de afstand van een object tot zichzelf meten door middel van sensoren, waardoor potentiële gevaren worden vermeden.LDS precieze navigatie plant efficiënte reinigingsroutes, zodat hij zo nauwkeurig mogelijk door uw huis reist - zelfs in het donker.
 • 【Automatisch legen/Auto bijvullen】Het ledigingsstation maakt gebruik van de nieuwste ledigingsmethode, met een 2,5L stofzak, die maximaal eens in de zeven weken gereinigd kan worden.Robotstofzuiger is ook uitgerust met een onafhankelijk 3L waterreservoir en 2,5L vuilreservoir, dat automatisch water aanvult in het waterreservoir voor het reinigen.
 • 【Slimme App】Detecteert automatisch waar de robot vast kan komen te zitten en stelt deze voor als no-go areas. U kunt ook onzichtbare muren tekenen in de Roborock Robot Vacuum App om te voorkomen dat bepaalde gebieden worden gereinigd. Gebruik 3D-mapping,u kunt uw huis virtueel bouwen met details zoals meubels voor een nauwkeurige kaart die ervoor zorgt dat u de best mogelijke reiniging krijgt.
Bestseller Nr. 6

Proscenic 850T WLAN robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, siri en Alexa & Google Home & app-bediening, voor dierenharen/tapijten/harde vloeren

 • 【3000 Pa sterk zuigvermogen】 De Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterk zuigvermogen. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, het haar en het afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrisch waterreservoir: de robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: zuigen, vegen, zuigen en dweilen tegelijkertijd. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • 【IPANS 2.0 intelligent reinigingssysteem】De real-time positionering en een woningplan kunnen de robot helpen om zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golfvormige reinigingsafstanden doorloopt om je huis hoogwaardige reiniging te maken.
 • Alexa & Google Home & app-besturing: met Alexa en Google Home (Skill naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome-app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wisselen, overal de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afspraakfunctie.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag binnenkomen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 7

Roborock S8 Robotstofzuiger met Dweilfunctie, Dubbele Borstel&6000Pa Zuigkracht&3D Gestructureerd Licht, Stofzuiger Robot met WiFi/Alexa/APP (Upgrade voor Roborock S7)(Wit)

 • 【6000Pa Zuigkracht】Huishoudelijke robotstofzuigers S8 heeft meer zuigkracht dan elke vorige roborock robotstofzuiger, met een maximum van 6000 Pa. Dat is meer dan het dubbele van de roborock S7. Hij zuigt snel vuil, haar, stof en meer op van harde vloeren en tapijten.
 • 【DuoRoller borstel】Roborock S8 reinigingsrobot heeft Dual Rubber Main Brush die effectief vuil en kleine stofdeeltjes kan verwijderen, haarklitten kan verminderen en kan vegen. Verschillende reinigingsmodi laat uw huis schoner zijn dan ooit tevoren.
 • 【Upgrade Dweilsysteem 】 S8 robotstofzuigers met sonisch dweilen dat tot 3.000 keer per minuut schrobt en de mop optilt tot 5 mm om opgedroogde vlekken dieper te verplaatsen.
 • 【Hoge intelligentie】 Uitgerust met 3D Structured Light obstacle sensing, een proces dat gebruik maakt van een patroon geprojecteerd op een scène en patroon vervorming gebruikt om obstakels nauwkeurig te herkennen om S8 robotstofzuiger slimmer te laten denken, en sneller te laten werken, gemakkelijker dan ooit.
 • 【Precisie Navigatie Systeem】Precisie Navigatie Systeem maakt gedetailleerde kaarten om een optimale route te vinden voor een snellere reiniging. De S8 Zelfopladende robotstofzuiger kan automatisch gemakkelijk vast te raken plaatsen detecteren en tekent onzichtbare muren in de Roborock app om no-go zones in te stellen.
Bestseller Nr. 8

Vactidy Nimble T8 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigkracht, stofzuiger robot met dweilfunctie, 120 minuten looptijd, dweilrobot met Alexa & app & Siri, dierenharen voor tapijten

 • 2-in-1 robotstofzuiger met dweilfunctie: robotstofzuiger met 3000 Pa sterke zuigkracht verwijdert snel stof en vuil op harde vloeren en laagpolige tapijten en verwijdert tegelijkertijd efficiënt vlekken en vloeistoffen met de dweilfunctie. De dweilrobot is uitgerust met een stofreservoir van 250 ml en een waterreservoir van 230 ml, dat voldoende volume biedt voor een volledige reiniging. Vrij instelbaar met 4 waterdebietstanden om de vochtigheid van de dweilpad te controleren.
 • Verbeterde navigatie en obstakelvermijding: GyroNav Tech reduceert effectief obstakels dankzij de obstakelvermijdingsfunctie. De robotstofzuiger is uitgerust met 3 vloersensoren en 2 anti-botsingssensoren, die trappen en obstakels intelligent identificeren.
 • 4 reinigingsmodi: de robotstofzuiger kan via de afstandsbediening en app flexibel tussen 4 reinigingsmodi schakelen. De zigzag-reinigingsroute maximaliseert de reinigingsafdekking, vermindert gemiste scans en voldoet aan je dagelijkse reinigingsbehoeften. (1) Willekeurige reiniging (2) Ruimtereiniging: zigzagrouteplanning (3) Randreiniging (4) vlekkenreiniging.
 • Slank en stil design: compact en slank met een hoogte van 7,3 cm, waardoor de robotstofzuiger onder meubels en zich om moeilijk bereikbare hoeken kan bewegen. Stille reiniging, met minder dan 60 dB in stille modus - een vergelijkbaar geluidsniveau als bij een elektronische tandenborstel.
 • Tapijtherkenning: de zuig- en dweilrobot schakelt bij het stofzuigen op het tapijt automatisch over naar de Max-modus en kan een hoogte van minder dan 15 graden beklimmen. In vergelijking met het model met slechts één zuigaansluiting heeft de T8 met zijn rolborstel een sterkere grip op tapijten en neemt diep verborgen vuil effectiever op.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Proscenic 850T Stofzuigerrobot, stofzuiger en vloerreiniger, 2-in-1, super zuigvermogen 3000 Pa, instelbare waterstroom, bediening met Alexa/App/Siri, ideaal voor dierenharen, stof/wasmiddel

 • 【App & Voice Control】: programmeer en personaliseer je reinigingsinstellingen altijd en overal met de Proscenic-app. Om de robot te bedienen en zijn functies volledig te benutten, gebruik je hem met je Android- of iOS-smartphone. Je kunt ook de spraakopdrachten van Alexa en Google Assistant , SIRI, IFTTT gebruiken om basisfuncties te bedienen.
 • 【Super zuigvermogen 3000 Pa】: met de zeer sterke zuigkracht van 3000 Pa zuigt de 850T robot moeiteloos stof, haren, dierenharen en afval op. Met 3 instelbare standen kan het aan je verschillende eisen voldoen
 • 【IPNAS 2.0 Intelligent reinigingssysteem】: dankzij het reinigingssysteem "IPNAS 2.0" kun je de reinigingsmodus plannen en de robot met behulp van de real-time kaart lokaliseren.
 • 【Zuigen en wassen tegelijkertijd】: de 850T wasrobot heeft twee modi: een enkele afzuiging of een afzuiging met wascyclus. Dat is dankzij het stof- en waterreservoir 2-in-1. En met de magnetische omranding kun je een of meerdere gebieden afbakenen, zodat de robot geen getroffen gebieden voorkomt.
 • [After Sales Service] proscenic biedt u een 2 jaar productgarantie. Wij hebben een professioneel klantenserviceteam en wij zullen uw vragen 24/7 beantwoorden.
Bestseller Nr. 10

ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi

 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 11

Vactidy Nimble T6 Robotstofzuiger tot 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met 2800 Pa zuigkracht, robotstofzuiger met Alexa&App&Siri-bediening, robotstofzuiger dierenharen voor tapijten en harde

 • Sterke zuigkracht van 2800 Pa: de Vactidy T6 accustofzuiger beschikt over een dieptereinigingsfunctie om dierenharen, vuil en onzuiverheden van tapijten te garanderen. 3 zuigkracht van de stofzuiger om aan de dagelijkse reinigingsbehoeften van je gezin te voldoen.
 • 120 minuten looptijd en automatisch opladen: de draadloze stofzuiger beschikt over een 2500 mAh-batterij, die een oppervlak van 1300 vierkante meter in huis kan reinigen. Als de accu bijna leeg is, keert hij onmiddellijk terug naar het laadstation.
 • 4 efficiënte reinigingsmodi: de T6-stofzuiger beschikt over vier modi: auto-, lege ruimte, rand- en puntreiniging. Eenvoudig schakelen met de afstandsbediening en de mobiele app om de reinigingsafdekking van de accustofzuiger maximaal uit te breiden en het hele gebied grondig te reinigen om aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen.
 • Eenvoudig te starten, app/spraakbediening: de accustofzuiger kan op afstand of ter plaatse via de app/Alexa/Google Assistant worden aangestuurd. Start de reiniging eenvoudig met één klik. Download de Vactidy-app om andere functies te gebruiken: maak reinigingsplannen, wijzig de reinigingsmodus, bedien de reinigingsrichting en nog veel meer.
 • Intelligente obstakelpreventie en valpreventie: de T6-stofzuiger is uitgerust met infrarood val- en botsingssensoren om vallen van trappen en andere randen te voorkomen. Tijdens het reinigen kan hij ook intelligent obstakels vermijden en meubels vermijden.
Bestseller Nr. 12

Vactidy Nimble T7 Robotstofzuiger met dweilfunctie met 2800 Pa zuigkracht, dweilrobot met 120 minuten looptijd, stofzuiger robot met dweilfunctie met Alexa&App&Siri-besturing voor dierenharen en

 • Stofzuigen en dweilen in één: de T7 robotstofzuiger met dweilfunctie heeft een sterke zuigkracht van 2800 Pa om stof en vuil van harde vloeren en tapijten met een laag profiel snel te verwijderen, en is uitgerust met een dweilfunctie om vlekken en vloeistoffen effectief te verwijderen. Het grote stofreservoir met een inhoud van 250 ml en het waterreservoir met een inhoud van 230 ml bieden voldoende capaciteit voor een uitgebreide reiniging. De dweilwaterstroom is in drie standen instelbaar, waardoor de vochtigheid van het doekje effectief wordt geregeld.
 • 【Lange batterijduur en automatisch opladen】: de T7 dweilrobot is uitgerust met een 2500 mAh-accu met hoge capaciteit, die tot 120 minuten ononderbroken reiniging mogelijk maakt en een oppervlak van maximaal 1300 vierkante meter bedekt. De robot keert automatisch terug naar het laadstation om op te laden wanneer de accu leeg is of wanneer de reinigingstaak is voltooid.
 • 【Vier reinigingsmodi】: via de afstandsbediening en de app kan de T7-stofzuiger met dweilfunctie flexibel schakelen tussen vier reinigingsmodi en verschillende reinigingswegen kiezen om de reinigingsafdekking te maximaliseren, gemiste dweilen te verminderen en aan je dagelijkse reinigingsbehoeften te voldoen. De vier modi omvatten: (1) automatische reiniging (2) reiniging van één kamer (3) randreiniging (4) puntreiniging.
 • 【Intelligent Voice Assistant】: ondersteunt Siri, Alexa, IFTTT en Google Assistant spraakopdrachten. Je hoeft alleen maar "Hey Siri" te zeggen om de T7 robotstofzuiger te activeren of hem thuis met Alexa, IFTTT en Google Assistant te bedienen. Met de Vactidy Smart app kun je heel eenvoudig reinigingstaken plannen, reinigingsmodi selecteren en de richting van de reiniging regelen.
 • 【Intelligente tapijtherkenning】: bij het zuigen van tapijten schakelt de T7 zuig- en dweilrobot automatisch over naar de maximale zuigmodus en kan hellingen van minder dan 15° overwinnen. In vergelijking met robots die alleen over zuigopeningen beschikken, is de rolborstel van de T7 veegfunctie zo ontworpen dat het tapijt beter vastzit en diep vuil effectiever kan opnemen.
Bestseller Nr. 13

Lefant Robot Stofzuiger en Dweil 2-in-1 4000 Pa, LiDAR Navigatie, Multi-level Mapping, Virtuele Zones, Alexa/APP/WiFi Connectie, Ideaal voor Huisdierenharen, Tapijten en Harde Vloeren, M1 Grijs

 • 【LDS-navigatie en SLAM-algoritme】De nauwkeurige cartografie met LiDAR-navigatietechnologie creëert kaarten met een precisie van 99,99%. Via de app kunt u in realtime het zuiggebied van de robot en de route die door de robot op de kaart is schoongemaakt bekijken. De robot maakt gebruik van AI-technologie om efficiënt de schoonmaakroute te plannen en de reiniging nauwkeurig te programmeren.
 • 【4000Pa zuigkracht】De M1 robotstofzuiger is uitgerust met een drukregulerende drijvende borstel om zich aan te passen aan oneffen vloeren. Twee zijborstels verzamelen stof, dierenhaar en vuil dat wordt opgezogen door een motor met een zuigkracht van 4000 Pa voor een uitstekend reinigingseffect.
 • 【2-in-1 zuigen en dweilen】De M1 is uitgerust met een watertank van 160 ml en een stofbak van 520 ml, waardoor u tegelijkertijd kunt vegen en dweilen. Er kunnen 3 niveaus van water worden aangepast. De peristaltische pomp kan het water gelijkmatig verdelen om waterophoping te voorkomen.
 • 【Meerdere reinigingsmodi】Er zijn verschillende reinigingsmodi beschikbaar, zoals de tijdmodus, de zone-modus, de vaste punt-modus, de virtuele vrije zone-modus, de automatische modus, langs de muur, enz. U kunt gemakkelijk de gebieden selecteren om schoon te maken met uw telefoon op de kaart voor een super eenvoudige reiniging!
 • 【FreeMove 3.0-technologie】Ingebouwde 6D anti-botsingsinfraroodsensor, in plaats van mechanische botsingen, omnidirectionele detectie van de omgeving op 720 graden. Terwijl de grootte van het lichaam wordt verminderd, kan het gemakkelijker obstakels vermijden en storingen veroorzaakt door gemakkelijke slijtage, vervorming, stofophoping, enz. Verminderen. In staat om trappen te detecteren om vallen te voorkomen en gemakkelijk op tapijten te klimmen.
Bestseller Nr. 14

Bissell SpinWave R5 | Robot stofzuiger met Dweil | Slimme Navigatie met LIDAR-Technologie | Tapijt- en Vloerkleeddetectie | Krachtig Stofzuiger tot 2000 Pa | Draadloze Stofzuiger | 61 dB | Wit | 3475N

 • Droge of natte modus: de droge modus biedt een zuigkracht tot 2000 PA en een stoftank van 500 ml om dagelijks stof en vuil van tapijten en harde bloemen te verwijderen. Met de natte modus, in combinatie met speciale dweilpads, dweilt de R5 uw vloeren terwijl de stofzuiger droog vuil opzuigt
 • Zorgeloos schoonmaken: Uitgerust met het ultramoderne 360-graden LIDAR-navigatiesysteem en sensoren met mogelijkheden voor het maken van schoonmaakpatronen. Biedt een batterijduur van maximaal 110 minuten, gevoed met Li-Ion-batterij
 • Stofzuig en dweil uw vloeren: 135 RPM actief roterende borstels en krachtige 650 Pa-zuigkracht in de natte modus. De stofzuiger vermijdt tapijten en vloerkleden in de WET-modus, dus zachte oppervlakken blijven beschermd tegen vocht
 • Volledige controle vanaf elke locatie: met de BISSELL Connect-app kunt u een kamer in kaart brengen, de zuigkracht regelen en een schoonmaakbeurt plannen terwijl u weg bent, en meer
 • Meer reinigingsmogelijkheden: compatibel met onze BISSELL 3623 Specialized Mop Pads, 3622 vervangingskit en ons assortiment aan natuurlijke reinigingsoplossingen (3096, 3122, 30961, 31221)
Bestseller Nr. 15

Neato Robotics Botvac D7 Connected - Premium robotstofzuiger met laadstation, Wlan & App - stofzuiger robot, Alexa-compatibel & voor dierenharen, zwart

 • Moeiteloos stofzuigen met de hand is verleden tijd; leun ontspannen achterover, terwijl je robotstofzuiger het werk doet; dankzij zijn innovatieve technologie grondig, zelfstandig en stil; oplaadtijd: tot 150 minuten
 • Stof, allergenen en zelfs hondenharen worden met de navigerende robotzuiger zonder resten verwijderd – het slimme design in D-vorm reinigt – in tegenstelling tot ronde apparaten – ook in de hoeken nauwkeurig
 • Slimme navigatie via laser: of je nu kostbare vazen of kleine ongelukken gaat – door in de app "No-Go" lijnen te maken, bescherm je breekbaar en je robot
 • Alle soorten vloeren worden door de effectieve reiniging onberispelijk schoon – Digitale High Tech maakt het mogelijk en levert in vergelijking met andere stofzuigers herkenbaar betere resultaten, overal
 • Kies tussen Turbo & Eco reinigingsoptie: de slimme reinigingsrobot keert zelfstandig naar de basis terug en zuigt verder zodra hij opnieuw is opgeladen – ook wanneer niemand thuis is

De stofzuigerrobot is de perfecte oplossing voor mensen die moeite hebben met het schoonmaken van hun huis. De robot kan worden geprogrammeerd om het hele huis schoon te maken en zal dit zelfs autonoom doen.

Een robotstofzuiger is een mooie investering voor wie tijd wil besparen tijdens het schoonmaken. Ze zijn echter niet zonder hun gebreken. Enkele van de nadelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn dat ze vaak vast komen te zitten in hoeken, ze niet op trappen kunnen worden gebruikt en dat ze moeilijker te bedienen zijn dan handmatige stofzuigers.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een stofzuiger kiest. Deze omvatten het type vloer, de grootte van uw huis en wat u wilt schoonmaken.

Hier zijn enkele factoren die van belang kunnen zijn bij uw beslissing:

 • Wat is je budget?
 • Wat voor soort vloeren heb je?
 • Hoeveel tijd besteedt u dagelijks aan het schoonmaken?
 • Welke functies heb je nodig?

Wat is het verschil tussen draadloze en bekabelde stofzuigerrobots?

Bekabelde stofzuigerrobots zijn meestal aangesloten op een stroombron. Ze zijn ook duurder dan draadloze stofzuigerrobots. Aan de andere kant hebben draadloze stofzuigers minder onderhoud nodig en kunnen ze overal zonder draad worden gebruikt.

Bekabelde stofzuigerrobots: bekabelde stofzuigers hebben een snoer dat is aangesloten op een stopcontact of een stekkerdoos. Daarom zijn ze duurder dan draadloze stofzuigers, maar ze zijn ook krachtiger en efficiënter.

Draadloze stofzuigerrobots: draadloze stofzuigers gebruiken batterijen die zo nu en dan moeten worden opgeladen. Ze zijn ook goedkoper, maar kunnen vanwege de beperkte levensduur van de batterij niet zo lang worden gebruikt als stofzuigers met snoer.

Wat zijn de belangrijkste criteria om te overwegen bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een robotstofzuiger gaat kopen.

Enkele van de belangrijkste criteria om te overwegen zijn:

 • Kosten
 • Reinigingsprestaties
 • Batterijduur
 • Zuigkracht

Hoe lang moet een robotstofzuiger werken op één lading?

De gemiddelde robotstofzuiger gaat zo’n twee tot drie uur mee op één lading.

Robotstofzuigers zijn een goede investering, zeker als je huisdieren hebt die veel verharen. Ze zijn ook goed voor het opruimen van kinderen en om het huis schoon te houden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger?

Robotstofzuigers zijn de meest recente trend in het schoonmaken van woningen. Ze hebben veel functies die ze efficiënter maken dan traditionele stofzuigers.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger zijn:

 • Slimme sensoren die voorkomen dat hij van de trap valt of tegen meubels aanbotst.
 • Een veiligheidssensor die voorkomt dat hij tegen mensen of huisdieren aanloopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huisdier veilig is tijdens het schoonmaken.
 • Een onopvallend ontwerp voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en een stille werking.

Moet ik een autonome stofzuiger krijgen of een die gebruikersinteractie vereist?

De beslissing om een stofzuiger te kopen is niet gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en het is niet zo eenvoudig als het kopen van een stofzuiger omdat deze een aan/uit-schakelaar heeft.

De beste manier om te bepalen welk type stofzuiger u moet kopen, is door uw onderzoek te doen. Een goede plek om te beginnen zijn de recensies op Amazon en andere websites die meningen geven over verschillende soorten schoonmakers.

Als je de stofzuiger in je huis gaat gebruiken, is het logisch om een op zichzelf staande stofzuiger te kopen. Als je de stofzuiger buiten of in een andere kamer gaat gebruiken, is het misschien logischer om er een te kopen die gebruikersinteractie vereist, omdat deze minder werk van je vergen en je meer tijd kunt geven voor andere dingen, zoals opruimen na huisdieren of kinderen.

Worden alle robotstofzuigers geleverd met oplaadbare batterijen?

Nee, niet alle robotstofzuigers worden geleverd met oplaadbare batterijen. Sommige robotstofzuigers hebben een netsnoer, maar andere gebruiken op batterijen werkende systemen.

Zijn er nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in mijn huis?

Er zijn verschillende voordelen en nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in huis.

Het nadeel van het hebben van een robotstofzuiger is dat het soms lastig kan zijn om er een gesprek mee te onderhouden. Het kan ook problemen hebben met het volgen van uw commando’s, zoals wanneer u het vraagt om terug te gaan naar het laadstation.

Maar aan de andere kant hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van uw huisdier of het halen van de bezem en stoffer. U kunt uw robotstofzuiger ook gebruiken om kinderen te leren over verantwoordelijkheid en hoeveel werk er komt kijken bij het schoonhouden van het huis.