Beste stofzuiger robot van 2022 (TOP15)

De 15 beste stofzuiger robot beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S stofzuiger, wit
 • Slimme reiniging: plant intelligente reinigingsroutes
 • Sterke zuigkracht: 4 zuigmodi, 2200 Pa zuigkracht
 • Schoon wassen: instelbaar waterniveau voor de wasstofzuiger
 • Filtratie: krachtige capaciteit voor het filteren van de belangrijkste stofdeeltjes
UitverkoopBestseller Nr. 2
eufy by Anker robotstofzuiger RoboVac 11S (Slim) met BoostIQ, superslanke, sterke zuigkracht van 1300 Pa, geluidsarme werking, zelfopladende robotstofzuiger, reinigt harde vloeren en halfhoge tapijten
 • De hele nieuwe robovac: reconstrueert tot het laagste* (slechts 72 mm hoge) RoboVac en tegelijkertijd met versterkte 1300Pa zuigkracht en geluidsarme functie. Volgens digitale trends de beste robotstofzuiger van het jaar 2018".
 • BoostiQTM-technologie: verhoogt automatisch de zuigkracht op zeer vervuilde of moeilijk te reinigen plaatsen.
 • Krachtige li-ion-batterij: de fantastische capaciteit garandeert enorme prestaties tot 100 minuten** lang non-stop reiniging.
 • Premium functies: dit omvat het anti-krasoppervlak van gehard glas, een infraroodsensor voor effectieve obstakelherkenning en de ultramoderne hoogteovereenkomst ter voorkoming van vallen. Opladen wordt automatisch uitgevoerd. Daardoor is RoboVac altijd klaar voor gebruik.
 • Wat je krijgt: een RoboVac 11S, een afstandsbediening (2 AAA-batterijen worden meegeleverd), een laadstation, een AC-oplader, een reinigingsgereedschap, een extra filterset, 4 zijborstels, 5 kabelbinders, een handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
UitverkoopBestseller Nr. 3
roborock R100016 S7 MaxV Plus Zuig- en dweilrobot met afzuigstation (5100 Pa, ReactiveAI 2.0 hindernispreventie, 180 min looptijd, ultrasoon wipsysteem, app-/spraakherkenning), zwart
 • Zuigfunctie met een ultrahoog zuigvermogen van 5100 Pa en beweegbare volledig rubberen borstel voor beter contact met de bodem
UitverkoopBestseller Nr. 4
ZACO V5sPro robotstofzuiger met dweilfunctie, automatische stofzuiger robot, 2-in-1 nat wissen tot 180 m² of stofzuigen zonder Wi-Fi
 • Natte dweilfunctie tot 180 m2: vervang het zuigreservoir door het waterreservoir, breng de wismodule met een vezeldoek aan de onderkant aan en begin het reinigingsproces. (tot 120 minuten reinigingstijd afhankelijk van de omgevingseigenschappen).
 • Wisfunkton + De V5s Pro veeg je ruimtes, bevochtigt tegelijkertijd de wisdoek en geniet je met een gelijkmatig en uitgebreid geveegde vloer. Natte dweilfunctie voor alle harde vloeren zoals laminaat, tegels, graniet, parket enz.
 • Reinigingsniveaus: auto of timerfunctie – reinigt wanneer je maar wilt; spot reinigt één plaats door in een cirkel te draaien – diameter ca. 120 cm / Edge – de populaire randmodus – de robot rijdt altijd rechts op de muur en reinigt zo langs de bodemlijst / Max Power – maakt een duidelijk hogere zuigkracht mogelijk.
 • Voor dierenhouders of mensen met een allergie: de fijnstoffilter filtert naast de stofdeeltjesfilter zelfs mijtuitwerpselen en fijnstof en zorgt zo voor extra frisse lucht. Het lastige nabestellen van stofzuigerzakken is niet nodig.
 • Automatische terugkeer/valbeveiliging bij trappen/antistootsensoren beschermen voorwerpen in de inrichting tegen krassen.
Bestseller Nr. 5
Roborock S7 Robot met Alexa 2500Pa App Monitoring Multi-Level Mapping Tapijtdetectie Drijvende vloeren borstel Automatisch heffen Intelligente stofzuiger voor huisdieren, harde, wit
 • HyperForce-afzuiging: S7-robot combineert 2500 Pa hyper-force-afzuiging met een constante druk van bijna 600 g levert, schrobt tot 3.000 keer per minuut, waardoor vloeren diep en effectief worden gereinigd.
 • Intelligente reiniging: deze stofzuiger maakt gebruik van ultrasoon geluid, de dweil gaat omhoog wanneer tapijt wordt gedetecteerd, aangemeerd en afgewerkt, u kunt harde vloeren dweilen en tapijten stofzuigen in één keer en voorkomt lelijke vuile strepen. Nauwkeurige LiDAR-navigatie maakt gedetailleerde kaarten en identificeert uw kamers op maximaal vier niveaus. Instellen van no-go zones en onzichtbare muren om de toegang tot probleemgebieden te beperken.
 • Opgewaardeerde zwevende en volledig rubberen borstel: de spiraalvormige mesjes van de volledig rubberen borstel bewegen beter, waardoor de weerstand tegen het in de war raken van het haar wordt verbeterd. Het is duurzamer. De nieuwe zwevende hoofdborstel van de veegmachine volgt de grond strak, zelfs op oneffen oppervlakken, voor een betere reiniging.
 • Groter en duurzamer: een vuilnisbak van 470 ml kan dag na dag stof worden opgeborgen. Een watertank van 300 ml kan in één sessie tot 200 m2 6 diep reinigen. Alles wordt aangedreven door een Li-ionbatterij van 5200 mAh die tot wel 3 uur kan blijven branden na één keer opladen.
 • Totale controle binnen handbereik: App, Amazon Alexa en Siri Shortcuts-bediening, controle van exacte dweil- en stofzuigroutes en tapijten, aanpassing van zuigkracht, trillingssterkte, reinigingssequentie en waterniveau. Op bepaalde tijden specifieke kamers schoonmaken en kiezen wat het beste voor u is. Kinderslot kan gemakkelijk voorkomen dat huisdieren en kinderen beginnen met opruimen.
UitverkoopBestseller Nr. 6
Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000Pa zuigkracht, WLAN robotstofzuiger met laadstation, 3-in-1, Alexa & Google Home & app, ideaal voor tapijten en harde vloeren
 • 【WIFI & spraakbediening】Uitgerust met afstandsbediening, kan ook worden aangesloten op App (Ultenic) om de robotstofzuiger te bedienen, zoals het plannen van een reinigingsplan, het aanpassen van het zuigniveau, het wijzigen van de reinigingsmodus, enz. Compatibel met Alexa en Google Home , die de robotstofzuiger met spraakcommando's kan bedienen.
 • 【Krachtige zuigkracht van 3000 Pa】Met 3 instelbare reinigingssnelheden kun je de zuigkracht tussen 3 snelheden aanpassen aan je behoeften. De maximale zuigkracht kan oplopen tot 3000 Pa, wat gemakkelijk fijnstof, kruimels, vuil, haren van huisdieren, enz. Kan opzuigen.
 • Grote vuilnisbak en watertank: Ultenic D5s Pro robotstofzuiger met een afvalbak van 500 ml kan meer vuil opnemen in één reinigingsproces, zodat je de prullenbak niet vaak hoeft schoon te maken. De D5s Pro ondersteunt de dweilfunctie met de 2-in-1 elektronisch gestuurde watertank (300 ml) en opvangbak (200 ml), wat betekent dat de D5s Pro tegelijkertijd kan vegen en dweilen.
 • Efficiënte, systematische en stille reiniging: slimme robotstofzuiger met verbeterde sensoren creëert een zeer efficiënte reinigingspad voor elke kamer. Reinigt grondig met 3 selectieve reinigingsmodi - randreiniging, vlekreiniging, automatische reiniging kan aan uw verschillende vacuümbehoeften voldoen.
 • 【No-Go-zones】 U kunt een aangewezen gebied met randstroken instellen om uitsluitend daar te reinigen en te voorkomen dat de robot het gebied schoonmaakt dat u niet wilt reinigen (de robotstofzuiger zal tijdens het reinigen de ingestelde limieten niet overschrijden).
Bestseller Nr. 7
yeedi vac hybrid Robotstofzuiger en dweil, 2500 Pa, tapijtdetectie, visueel in kaart brengen en navigatie, bewerkbare thuisplattegrond, reinigingsplanning, compatibel met zelflegend station
 • 2-in-1 robotstofzuiger en dweil: yeedi vac hybrid is veelzijdig en klaar voor zowel nat als droog vuil. Hij stofzuigt met een sterke zuigkracht en dweilt met een slim dweilsysteem. De ingebouwde karpetdetectietechnologie herkent uw tapijt op intelligente wijze en voorkomt dat daar wordt gedweild.
 • Met de kracht van Real Smarts: de visuele kaarttechnologie en een sensor voor het volgen van de vloer brengen uw ruimte in kaart als een paar slimme ogen om yeedi door het hele reinigingsproces te leiden. Het reinigt op een nette en efficiënte manier zonder overal tegenaan te stoten of vlekken te missen, zelfs in het donker.
 • Een indrukwekkende zuigkracht van 2500 Pa: een zijborstel en een rollende hoofdborstel gecombineerd met een sterke zuigkracht tot 2500 Pa vangen stof en haren van huisdieren op in het tapijt en op de harde vloer voor een grondige reiniging. Perfect voor appartementen met huisdieren.
 • Bewerkbare thuisplattegrond: yeedi heeft controle over uw schoonmaak waanzinnig eenvoudig gemaakt. De thuisplattegrond die yeedi heeft gemaakt, kan worden bewerkt, waardoor u een kamer kunt kiezen om schoon te maken en een gericht gebied kunt opstellen om op te vegen of te ontzien door simpelweg op de plattegrond in de app te tikken.
 • 110 minuten gebruikstijd en automatisch opladen: de yeedi robotstofzuiger werkt tot 110 minuten op een enkele lading, waardoor het de perfecte robotstofzuiger is voor het schoonmaken van appartementen. Hij keert terug naar het oplaadstation om op te laden en gaat daarna verder met schoonmaken waar hij was gebleven.
UitverkoopBestseller Nr. 8
Roborock E5 Zuig- en dweilrobot met afstandsbediening en app-/spraakherkenning (2500 Pa zuigvermogen, 200 min accuduur, 640 ml stofreservoir, 180 ml watertank, gyroscoop-sensor-routesysteem), wit
 • Zuigfunctie met een hoog zuigvermogen van 2.500 Pa.
 • Dweilfunctie met dweilwatercapaciteit van 180 ml en in twee niveaus instelbare bevochtiging.
 • Zeer groot stofreservoir met 640 ml inhoud.
 • Intelligente routeplanning door ruimtekaarten met uitsluitingszones voor zuigen en dweilen via apart verkrijgbare magneetband.
 • Reinigen naar wens volgens schema of in real-time.
UitverkoopBestseller Nr. 9
iRobot® Roomba® i3552 (i3+) robotstofzuiger op basis van kaarttechnologie met wifi-verbinding en met automatische vuilafvoer - Met dubbele rubber borstels voor alle vloertypen - Voor huisdieren
 • iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of u nu kiest voor een Roomba, Braava of beide robots, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
 • Slimme navigatie krijgt het werk gedaan Intelligente, navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette patronen. Wanneer de i3/i3+ moet worden opgeladen, gaat hij verder vanaf het punt waar hij was gestopt totdat alles helemaal schoon is.
 • U hoeft maandenlang niet aan stofzuigen te denken. De robotstofzuiger maakt zichzelf schoon, door zijn opvangbak te legen in een AllergenLock stofzak, die vuil van maar liefst 60 dagen kan bevatten, waardoor u twee hele maanden geen omkijken heeft naar het stofzuigen.
 • Kleine stofdeeltjes? Groter vuil? Geen probleem. Geniet van een uitgebreide schoonmaak dankzij dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen en een krachtig zuigsysteem met 10x hoger zuigvermogen*, zodat vuil, stofdeeltjes en haren van huisdieren worden verwijderd, waar deze zich ook bevinden. Het borsteltje voor randen en hoeken zorgt voor alle vergeten hoeken.
 • Hij leert hoe u leeft. Luistert naar uw stem. De Roomba i3+-robotstofzuiger analyseert uw schoonmaakroutines om persoonlijke schema's voor te stellen en dankzij de compatibiliteit met Google Assistent en Alexa kunt u de schoonmaak eenvoudig starten met behulp van uw stem. Roomba kan zelfs een extra schoonmaak voorstellen wanneer er veel pollen in de lucht zijn in uw regio of wanneer uw huisdier in de rui is.
Bestseller Nr. 10
Proscenic 850T robotstofzuiger met dweilfunctie, 3000 Pa zuigvermogen op tapijten en harde vloeren,robotstofzuiger, Alexa & Google Home & app-bediening, robotstofzuiger met dweilfunctie, magneetband voor begrenzing,Magnetische strips kunnen worden gebruikt om beperkte gebieden in te stellen,Vegen en dweilen tegelijk
 • Alexa & Google Home & App-besturing: met Alexa en Google Home (Skill-naam: ProscenicRobot) kun je de reiniging via spraakopdrachten bedienen. Met de ProscenicHome app kun je reinigingsplannen maken, reinigingsmodi wisselen, overal uit de reiniging starten of stoppen enz. De afstandsbediening ondersteunt ook afsprakingsfunctie.
 • 3000Pa sterke zuigkracht: de Proscenic 850T robotstofzuiger heeft een zeer sterke zuigkracht. De sterke zuigkracht van 3000 Pa kan al het stof, het haar en het afval gemakkelijk stofzuigen. Met 3 instelbare standen kan de robotstofzuiger aan je verschillende eisen voldoen.
 • 500 ml stofreservoir en 300 ml elektrische watertank: de robotstofzuiger wordt geleverd met een groot stofreservoir van 500 ml, zodat je het afval niet vaak hoeft te verwijderen. Bovendien is er ook een 300 ml elektrisch waterreservoir met 280 ml stofreservoir. 850T biedt 3 reinigingsmodi: zuigen, wissen, zuigen en vegen tegelijk. Met het elektrische waterreservoir kun je de hoeveelheid water naar wens instellen (via de app).
 • IPANS 2.0 intelligent reinigingssysteem: de real-time positionering en een woningsplan kunnen de robot helpen zijn eigen positie te bepalen en vervolgens S-golfvormige reinigingsroutes doorgevoerd om je huis hoogwaardige reiniging te garanderen.
 • Magneetband voor de begrenzing: met de magneetband kun je een gebied of een hele kamer vergrendelen waar de robot niet mag binnenkomen. Proscenic biedt gratis lokale klantenservice.
Bestseller Nr. 11
Ecovacs Robotics DEEBOT 901 Robotstofzuiger – Krachtige Stofzuiger Robot met Intelligente Laser Navigatie & Max-Modus – Accuzuiger met Alexa- En Appbesturing
 • Individuele en effectieve huisschoonmaak: met zijn slimme mapping-technologie, spraakbesturing en variabele reinigingsmodi zorgt de DEEBOT 901 stofzuiger voor een stille en efficiënte reiniging
 • Intelligente bodemreiniging: Smart Navi 3.0 creëert een virtuele kaart van de omgeving, waarmee de robotstofzuiger de meest efficiënte reiniging kan plannen – één druk op de knop voor het starten is voldoende
 • Via de ECOVACS-app kunnen met de mobiele telefoon virtuele grenzen op de kaart worden getrokken om gebieden te prioriteit te geven of te blokkeren, zo reinigt de robot overal waar hij nodig is
 • De klopborstel levert ideale resultaten bij het zuigen van tapijt, terwijl de directe afzuiging perfect geschikt is voor harde vloeren & bijvoorbeeld dierenharen. Hoog zuigvermogen in de MAX-modus
 • Inhoud: 1 x Ecovas Deebot 901 stofzuigerrobot in zwart, 1 x hoofdborstel, 4 x zijborstels, 2 x fijnstoffilter, 1 x laadstation/compatibel met Amazon Echo & Google Home
UitverkoopBestseller Nr. 12
Proscenic M8 Pro Stofzuigerrobot met automatische stofverzameling, Laser Smart Navigation 8.0, Super zuigvermogen 3000 Pa, persoonlijke reiniging, Alexa/App-controle, op tapijten en vloeren, zwart
 • 【Wastechnologie】 De robotstofzuiger M8 Pro reinigt effectief je huis door tegelijkertijd zuigen en wassen. Dankzij het 2-in-1 stof- en waterreservoir met 300 ml kun je het hele huis reinigen, je kunt ook de waterstroom van de robot aanpassen aan je reinigingsbehoeften dankzij de Proscenic app.
 • Automatische stofverwijdering: Proscenic M8 Pro robot, stofzuiger met intelligente stofverzamelaar, hij kan niet alleen het stof in de robot automatisch afstoffen, maar kan ook de stofzuigerrobot tegelijkertijd opladen.
 • 【Individuele reiniging】 Je kunt het reinigingsplan via de Proscenic app maken en opslaan en het vervolgens voor de volgende keer gebruiken. Je kunt mode, zone en reinigingstijd selecteren en instellen.
 • 【Eenvoudige bediening】Met de Proscenic app of Alexa kun je je robotstofzuiger altijd en overal bedienen en bewaken.
 • 【Smart Navi 3.0 multi-etage-lasersysteem Smart Navigation 8.0 maakt de robotstofzuiger scane mogelijk en slaat de onderdelen van de woning op en maakt ook het maken van meertraps cartografie mogelijk.
Bestseller Nr. 13
Robotstofzuiger, Lefant Robot Stofzuiger 1800Pa Sterke Zuigkracht, Geavanceerde 6D-Botsingssensor, Compatibel met Alexa & Google Home & App, Reinigt Huisdierenhaar, Harde Vloer tot Laagpolig Tapijt (M210)
 • Unieke gepatenteerde FreeMove-technologie: de robotstofzuiger beschikt over verbeterde 6D infrarood anti-botsingssensoren die de robotstofzuiger helpen waarschijnlijk vastzittende gebieden te herkennen en het reinigingspad automatisch aan te passen. Anti-valsensoren voorkomen dat de robot van de trap valt.
 • Klein ontwerp van de behuizing met grote stofbak van 500 ml: de robotstofzuiger is slechts 28 cm breed en 7,6 cm hoog en kan onder of rond het bed, de bank en andere meubels werken om een grondige reiniging met hoge afdekking en een extreem lage uitvalsnelheid te bereiken.
 • Stil en geschikt voor dierenharen: de door een sterke digitale motor aangedreven zuigrobot zorgt voor een sterke zuigkracht. De unieke borstelloze zuigstructuur zorgt ervoor dat dierenharen en vuil gemakkelijk in de vuilnisemmer terechtkomen, wat de M210 robotstofzuiger ideaal maakt voor dierenbezitters.
 • 💪【Langere batterij en automatisch opladen】: de Lefant M210 robotstofzuiger keert automatisch terug naar het laadstation als de reinigingscyclus is voltooid of de batterij zwak wordt. De robotstofzuiger is uitgerust met lithium-ijzerfosfaatbatterijen om de robotstofzuiger een lange batterijduur te geven en een looptijd van maximaal 100 minuten te bereiken.
 • 4 reinigingsmodi voor je behoeften: de robotstofzuiger biedt 4 reinigingsmodi, inclusief reiniging van de auto, randen en zigzag reinigen. Schakel via de Lefant-app naar wens tussen verschillende modi en vermogensniveaus.
Bestseller Nr. 14
ABC life 18 stuks reserveonderdelen accessoireset voor Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI T8MAX N8+ stofzuiger robot, 1 hoofdborstel, 3 filters, 6 zijborstels, 6 doeken, 1 reinigingsborstel, 1 schroevendraaier
 • ✅【 Perfect compatibel 】 Reserveonderdelen compatibel met Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI T8MAX N8+ stofzuigerrobot. (Bevestig je robotmodel voor de aankoop.)
 • ✅【 Innovatief design 】 Rolborstel V-vormig verzamelt geen as, verbetert de reinigingsefficiëntie. Het wordt aanbevolen om zijborstels en filters elke drie maanden te vervangen en de rolborstel om de zes maanden te vervangen. Zorgt voor een moeiteloze verzorging en sterke prestaties van je Ecovacs OZMO T8.
 • ✅【Hoge kwaliteit en effectieve reiniging】Gemaakt van zeer sterk materiaal, verwijder haren, vuil of deeltjes en helpt je om de lucht van stof en andere deeltjes te ontdoen. De doek bestaat uit ultrafijne handdoekvezeldoek, die een sterke reinigingskracht heeft en duurzaam is.
 • ✅【 Value Kit 】 1 rolborstel, 3 filters, 6 zijborstels, 6 wissers, 1 reinigingsborstel, 1 schroevendraaier, houd je Ecovacs Deebot OZMO stofzuiger in gebruik van piekvermogen.
 • ✅【Eenvoudig te installeren】 Geen gereedschap nodig, filter en borstel gemakkelijk verwisselbaar. ABClife accessoires zijn eenvoudig te installeren en duurzaam, maakt de effectieve verwijdering van vuil en stof in hoeken en randen mogelijk.
Bestseller Nr. 15
yeedi mop Station 2-in-1 dweilrobot, dweilrobot, automatisch wassen van dweilen, drukbezette mop, 2500 Pa, visuele navigatie, tapijtherkenning
 • De eerste zelfreinigende dweilrobot in Europa: U hoeft niet langer met de hand de dweil uit te wassen. yeedi mop station is een zelfreinigend station dat de dweilschijf automatisch schrobt, spoelt en droogt zodat de dweilschijven schoon en nat zijn tijdens het reinigen, en droog zijn nadat het reinigen klaar is.
 • Dubbele grote watertanks: yeedi mop station heeft 2 watertanks om schoonwater en vuilwater gescheiden te houden. Het schone water wordt gesproeid om de dweilschijven te wassen en het afvalwater wordt in de afvalwatertank gepompt. De grote inhoud van 3500 ml zorgt dat de yeedi een groter oppervlak kan dweilen en toch minder vaak water hoeft te verschonen.
 • Zo schoon als handmatig dweilen: De yeedi beheerst de kunst van vloeren dweilen. Een neerwaartse druk van 10 N drukken de roterende 2 dweilschijven stevig tegen de vloer om hardnekkige vlekken te verwijderen. En de tapijtdetectietechnologie herkent het tapijt op slimme wijze en stuurt de robot tijdens het dweilen er omheen.
 • Volledige controle onder handbereik: Met gebruikmaking van Visual SLAM-technologie maakt yeedi een plattegrond van uw huis en plant een georganiseerde reinigingsroute die het volledige vloeroppervlak bestrijkt. U kunt op de bewerkbare plattegrond van uw huis op een vertrek tikken dat u wilt reinigen, of een gebied aangeven dat moet worden gereinigd of vermeden.
 • Onverslaanbare zuigkracht: yeedi mop station is een alleskunner. Hij kan tegelijkertijd stofzuigen en dweilen. Zijn onovertroffen zuigkracht van 2500 Pa garandeert dat de siliconenborstels haren, stof en rommel gemakkelijk kunnen verwijderen vanaf zowel harde vloeren als tapijt.

De stofzuigerrobot is de perfecte oplossing voor mensen die moeite hebben met het schoonmaken van hun huis. De robot kan worden geprogrammeerd om het hele huis schoon te maken en zal dit zelfs autonoom doen.

Een robotstofzuiger is een mooie investering voor wie tijd wil besparen tijdens het schoonmaken. Ze zijn echter niet zonder hun gebreken. Enkele van de nadelen van het gebruik van een robotstofzuiger zijn dat ze vaak vast komen te zitten in hoeken, ze niet op trappen kunnen worden gebruikt en dat ze moeilijker te bedienen zijn dan handmatige stofzuigers.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een stofzuiger kiest. Deze omvatten het type vloer, de grootte van uw huis en wat u wilt schoonmaken.

Hier zijn enkele factoren die van belang kunnen zijn bij uw beslissing:

 • Wat is je budget?
 • Wat voor soort vloeren heb je?
 • Hoeveel tijd besteedt u dagelijks aan het schoonmaken?
 • Welke functies heb je nodig?

Wat is het verschil tussen draadloze en bekabelde stofzuigerrobots?

Bekabelde stofzuigerrobots zijn meestal aangesloten op een stroombron. Ze zijn ook duurder dan draadloze stofzuigerrobots. Aan de andere kant hebben draadloze stofzuigers minder onderhoud nodig en kunnen ze overal zonder draad worden gebruikt.

Bekabelde stofzuigerrobots: bekabelde stofzuigers hebben een snoer dat is aangesloten op een stopcontact of een stekkerdoos. Daarom zijn ze duurder dan draadloze stofzuigers, maar ze zijn ook krachtiger en efficiënter.

Draadloze stofzuigerrobots: draadloze stofzuigers gebruiken batterijen die zo nu en dan moeten worden opgeladen. Ze zijn ook goedkoper, maar kunnen vanwege de beperkte levensduur van de batterij niet zo lang worden gebruikt als stofzuigers met snoer.

Wat zijn de belangrijkste criteria om te overwegen bij het kiezen van een robotstofzuiger?

Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden als je een robotstofzuiger gaat kopen.

Enkele van de belangrijkste criteria om te overwegen zijn:

 • Kosten
 • Reinigingsprestaties
 • Batterijduur
 • Zuigkracht

Hoe lang moet een robotstofzuiger werken op één lading?

De gemiddelde robotstofzuiger gaat zo’n twee tot drie uur mee op één lading.

Robotstofzuigers zijn een goede investering, zeker als je huisdieren hebt die veel verharen. Ze zijn ook goed voor het opruimen van kinderen en om het huis schoon te houden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger?

Robotstofzuigers zijn de meest recente trend in het schoonmaken van woningen. Ze hebben veel functies die ze efficiënter maken dan traditionele stofzuigers.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een robotstofzuiger zijn:

 • Slimme sensoren die voorkomen dat hij van de trap valt of tegen meubels aanbotst.
 • Een veiligheidssensor die voorkomt dat hij tegen mensen of huisdieren aanloopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huisdier veilig is tijdens het schoonmaken.
 • Een onopvallend ontwerp voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid en een stille werking.

Moet ik een autonome stofzuiger krijgen of een die gebruikersinteractie vereist?

De beslissing om een stofzuiger te kopen is niet gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en het is niet zo eenvoudig als het kopen van een stofzuiger omdat deze een aan/uit-schakelaar heeft.

De beste manier om te bepalen welk type stofzuiger u moet kopen, is door uw onderzoek te doen. Een goede plek om te beginnen zijn de recensies op Amazon en andere websites die meningen geven over verschillende soorten schoonmakers.

Als je de stofzuiger in je huis gaat gebruiken, is het logisch om een op zichzelf staande stofzuiger te kopen. Als je de stofzuiger buiten of in een andere kamer gaat gebruiken, is het misschien logischer om er een te kopen die gebruikersinteractie vereist, omdat deze minder werk van je vergen en je meer tijd kunt geven voor andere dingen, zoals opruimen na huisdieren of kinderen.

Worden alle robotstofzuigers geleverd met oplaadbare batterijen?

Nee, niet alle robotstofzuigers worden geleverd met oplaadbare batterijen. Sommige robotstofzuigers hebben een netsnoer, maar andere gebruiken op batterijen werkende systemen.

Zijn er nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in mijn huis?

Er zijn verschillende voordelen en nadelen aan het hebben van een robotstofzuiger in huis.

Het nadeel van het hebben van een robotstofzuiger is dat het soms lastig kan zijn om er een gesprek mee te onderhouden. Het kan ook problemen hebben met het volgen van uw commando’s, zoals wanneer u het vraagt om terug te gaan naar het laadstation.

Maar aan de andere kant hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van uw huisdier of het halen van de bezem en stoffer. U kunt uw robotstofzuiger ook gebruiken om kinderen te leren over verantwoordelijkheid en hoeveel werk er komt kijken bij het schoonhouden van het huis.