Beste stappenteller horloge van 2022 (TOP10)

De 10 beste stappenteller horloge beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
HUYVMAY kinderen fitness stappenteller horloge zonder app en telefoon, opladen 1 uur voor 20 dagen gebruik, IP68 waterdicht LED digitaal horloge voor jongens meisjes kinderen sporthorloge met 3 wekker
 • ⌚【Schattig 3D-vormig horlogecadeau voor kinderen: 】het scherm van dit kinderhorloge toont het nummer en het symbool in lichtroze, wat ook in het donker goed zichtbaar is. De 3D-kattenvorm en het lichtroze display maken dit studentenhorloge zeer schattig en bijzonder. Dit fitnesshorloge is een perfect cadeau voor jongens en meisjes.
 • ⌚【Multifunctioneel kinderhorloge:】 dit fitnesshorloge heeft 6 hoofdfuncties: tijd/datum weergeven, stappenteller tellen, afgelegde afstand berekenen, calorieverbruik berekenen, wekker en stopwatch. Bovendien beschikt het over een batterijniveau-indicator en een USB-snellaadfunctie. Het kan de gegevens van de stappenteller eenvoudig weergeven en op nul zetten en stappen, calorieën, afstand altijd opnieuw tellen.
 • ⌚【Geen app, geen telefoon nodig: 】het fitnesshorloge hoeft geen smartphones of app of bluetooth te verbinden. Klik tweemaal op de bovenste knop om de getelde stappen weer te geven en houd vervolgens de onderste knop ingedrukt om de stapgegevens op nul in te stellen om de stappen altijd opnieuw te tellen. Het is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen, bijzonder geschikt voor kinderen en studenten.
 • ⌚【Huidvriendelijk horloge: 】de horlogeband van voedselveilige siliconen is zeer zacht en elastisch met een huidvriendelijk oppervlak. Het is zeer comfortabel en geschikt voor kinderen om dit horloge te dragen.
 • ⌚【IP68 waterdicht zwemmen:】 met IP68 waterdicht is het prima om dit sporthorloge bij regen, zweet of handen wassen te dragen. Je kunt dit horloge zelfs 1 tot 2 uur dragen tijdens het zwemmen. Zeer waterdicht is een belangrijke specialiteit van dit horloge.
Bestseller Nr. 2
Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames en heren
 • 【1,4 inch HD-kleurendisplay en 7 sportmodi】: deze Popglory smartwatch is uitgerust met een 1,4 inch (3,5 cm) kleurendisplay met een hoge resolutie om je betere visuele effecten te bieden. Hij beschikt over 7 sportmodi (wandelen, hardlopen, fietsen, springen, badminton, basketbal, voetbal) die je training wetenschappelijker houden. En hij kan de cijfers van je dagelijkse activiteiten zoals stappen, calorieën, afstand bijhouden en gegevens genereren. Mensen met allergieën moeten de aanschaf serieus overwegen.
 • 【Gezondheids- en slaapmonitoring】: de Popglory smartwatch kan bloeddruk, zuurstof en real-time hartslag meten. De meetresultaten dienen alleen als fitnessreferentie maar niet als medische referentie. Dit intelligente horloge kan je slaap ook automatisch bewaken, zodat je je gegevens over wakkere toestand, lichte en diepe slaap kent.
 • 【Aangepaste achtergrond en slimme meldingen】: de Popglory smartwatch ondersteunt door gebruiker gedefinieerde wijzerplaten. Je kunt ook de tijdpositie en kleur aanpassen aan de afbeelding. Berichten en oproepen worden je duidelijk gemeld. Het scherm licht op wanneer je je pols optilt. Je kunt de functies op de "HeroBandIII"-app instellen.
 • 【Muziekbediening en IP67-waterdicht】: je kunt de muziekspeler van je telefoon op dit horloge bedienen (vorige titel, volgende titel en pauze). Door het waterdichte IP67-design kun je hem dragen bij het handen wassen. (Tip: draag het horloge niet tijdens het zwemmen of baden.)
 • 【Compatibiliteit en andere functies】: dit horloge is compatibel met smartphones die iOS 9.0 / Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Dit horloge beschikt bovendien over functies voor alarm, stopwatch, afstandsbediening van de camera, weersvoorspelling en helderheidsaanpassing. (Niet compatibel met tablet.)
Bestseller Nr. 3
Fitnesstracker met hartslagmeter, IP67 waterdicht, fitnessarmband, kleurendisplay van 0,96 inch, activiteitstracker, slaapmonitor, stappenteller, horloge, smartwatch, fitnesshorloge voor kinderen, vrouwen en mannen, blauw
 • 💕【 Activiteitstrackerhorloge voor de hele dag 】 Ons fitnesstracker-horloge kan je stappen, afstand, calorieverbruik en actieve minuten nauwkeurig volgen. Je kunt je activiteit in real-time goed kennen (zoals wandelen, hardlopen, fietsen en wandelen). Standaard interval van één uur en het zitalarm herinnert je eraan om te verfrissen. Ons activiteitsklok helpt je om gemotiveerd te blijven en een gezonde levensstijl te behouden.
 • 💕【Smart Notifications Smart Watches】 Verbind de fitnesstracker met je smartphone, je zult nooit meer een oproep of bericht missen. Het trilt om je te informeren wanneer je telefoon een oproep, sms-tekst en SNS-berichten ontvangt, inclusief Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedin, Messenger enz. Verbind de armband eenvoudig via de app met je telefoon en stel deze in de app in. Werkt met iOS en Android.
 • 💕【Belangrijkste kenmerken voor fitnesshorloges】 Waterdicht IP67, hartslagmeter, activiteitstracker (stappenteller, afstandsmeter, calorieënteller), slaapmonitoring, melding bij alarm, herinneringsalarm om te bewegen, camera-afstandsbediening, GPS-tracking, polssensor, niet-storen-modus, schermhelderheid aanpassen, oproepen en SNS-alarm.
 • 💕【Compatibel met iOS en Android-smartphones】Na het opladen, schakel je de Bluetooth- en positioneringsfunctie van de smartphone in, scan vervolgens de QR-code op de buitenste doos om de toepassing te downloaden, verbind je de activiteitstracker via de app "FitPro" met je telefoon om de tijd te synchroniseren en je persoonlijke gegevens in te stellen.
 • 💕【Eenvoudig opladen en comfortabel dragen】Je kunt de fitnesstracker met elke USB-adapter opladen, zonder dat je een externe oplaadkabel nodig hebt. De accu van de fitnesstracker kan 1-2 uur lang worden opgeladen en houdt tot 5-7 dagen standby-tijd. Omvang van de levering: 1 x smartband, 1 x handleiding (steek het in de USB-oplaadadapter en controleer of er op het display een rood display verschijnt Zo niet, draai het om en voer het in een andere richting in
Bestseller Nr. 4
BIGGERFIVE Fitness Tracker Horloge voor kinderen jongens meisjes tieners, stappenteller, activiteitentracker, slaapmonitor, calorieteller, trillende wekker, IP67 waterdicht stappenteller horloge
 • 【Hoge kwaliteit dubbele bandjes】Het slanke en verstelbare ontwerp van de fitnesstracker armband maakt hem geschikt voor tieners en kinderen vanaf 5 jaar. Gemaakt van flexibel, duurzaam TPU-materiaal, bevat GEEN schadelijke stof. Lichtgewicht met slechts 17g, brengt je een comfortabele ervaring wanneer je het draagt.
 • 【 ACTIVITEIT TRACKER】 Automatisch bijhouden van de stappen, afstand en verbranding van calorieën, je kunt de gegevens gemakkelijk zien door op het horloge te tikken of de app van je telefoon te controleren.
 • 【SLEEP TRACKER & VIBRATING ALARM KLOK 】 Automatisch bijhouden hoe goed je slaap's nachts slaapt, krijg de gegevens over je slaaptrends door de nacht in de app. De stille vibratiewekker kan je wakker maken zonder anderen te storen.
 • 【Ingebouwde USB-interface en lange levensduur van de batterij】 Je kunt de fitnesstracker via elke USB-adapter opladen zonder dat er een extra oplader nodig is. 1-2 uur opladen, de fitnesstracker batterij kan tot 7 dagen meegaan.
 • 【Compatibiliteit 】 BIGGERFIVE kinderen fitness tracker horloge met gratis app "VeryFitPro". Compatibel met smartphone met Android 4.4 hierboven en iOS 8.0 hierboven.
Bestseller Nr. 5
Stappenteller - Calorieënmeter - Hartslagmeter - Sport horloge - Bloeddrukmeter - Afstandmeter - Zwart - Smart Bracelet - IOS & Android - Voor Heren en Dames
 • Stappenteller - Calorieënmeter - Hartslagmeter - Sport horloge - Bloeddrukmeter - Afstandmeter - Zwart - Smart Bracelet - IOS & Android - Voor Heren en Dames
Bestseller Nr. 6
Oraimo Smartwatch voor kinderen en heren, fitnesstracker met slaap- en hartslagmeter, 5 ATM waterdicht, smartwatch fitnesshorloge voor heren, dames stappenteller, horloge, compatibel met iOS en Android, sporthorloge (zwart)
 • 【2022 verbeterde herensmartwatch】 Uitgerust met een 1,3 inch TFT lcd-volledig touchscreen, maak een grote doorbraak bij het fitnesshorloge met aanraaktoetsen en de geavanceerde gezondheidssmartwatch, die je helpt om je te helpen met gereedschappen voor slaaptracking, sportregistratie, gezondheidsregistratie, ontspanningsinstructies, stopwatch, wekker enz.
 • Multifunctioneel intelligent sporthorloge: het sporthorloge beschikt over 14 geïntegreerde trainingsmodi. De smartwatch registreert het aantal stappen, de rijafstand, de duur van de training en het calorieverbruik. Met de GPS van je smartphone kun je je hele trainingsverloop en fysieke toestand volgen en gezondheidstrends herkennen.
 • 【 24/7 gezondheids- en slaapbewaking 】 De fitnesstracker met hartslagmeter ondersteunt een 24 uur SpO2- en hartslagbewaking, zodat je je gezondheid beter kunt begrijpen. Bovendien bewaakt de smartwatch effectief je slaapkwaliteit en biedt hij een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteit (diepe slaap, lichte slaap en waaktijd).
 • Lange batterijduur en 5 ATM waterdicht: de smartwatch ondersteunt 5-7 dagen normaal gebruik en 30 dagen stand-by. Dankzij het 5 ATM waterdichte ontwerp kunnen bij het samen surfen, zwemmen of verkennen de mysterieuze onderwaterwereld begeleiden.
 • Meldingen en brede compatibiliteit: ontvang sms- en SNS-berichten, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram enz. Zo mis je geen belangrijke gebeurtenissen meer. Compatibel met de meeste smartphones vanaf iOS 11.0 en Android 6.0. Tip: download de nieuwste app "Fitdock" om een betere ervaring te krijgen.
Bestseller Nr. 7
NAKOSITE FIT2433P beste stopwatch stappenteller horloge niet verbonden sport smartwatch armband nauwkeurige stappenteller en alarm voor heren dames kinderen jongens meisjes geen apps roze
 • Nauwkeurige tijd: Tel je aantal pasen, niet aangesloten op dit nieuwe horloge. De Nakosite FIT2433 is de nieuwste technologische vooruitgang op het gebied van fitnesstracker, stappenteller en sporthorloge. Klik op de oranje knop "In winkelwagen" om vandaag al met de training te beginnen.
 • Essentiële functies: de Nakosite FIT2433 beschikt over vele bruikbare functies, waaronder, een klok, een complete kalenderdatum, het aantal dagelijkse stappen, de trainingsduur, een stopwatch, een alarm, het aantal stappen totaal tijdens de gekozen tijd, de achtergrondverlichting activeert of niet. Waterdicht (30-50 m). Het display-design is mooi voor vrouwen, mannen en kinderen.
 • Verbinding: dit eenvoudige fitnesshorloge werkt zonder Bluetooth en is daarom geen app nodig. Eenvoudig te programmeren. De batterij is zeer duurzaam. Aarzel dus niet. Ga nu aan de slag. Klik op de oranje knop in het winkelmandje
 • Comfort: licht, waterbestendig, groot display, gemakkelijk af te lezen overdag en 's nachts, druk gewoon op "licht", de achtergrondverlichting maakt het mogelijk om de gegevens op het scherm duidelijk te zien. Voor polsen van 15 tot 22 cm. Weegt slechts 42 gram. Waarde: een hoogwaardig cadeau voor Kerstmis, verjaardagen enz. tegen een ongelooflijke prijs. Inhoud: 1 x Fitness Watch Nakosite FIT2433 en 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Uitstekende belofte: wij beloven en garanderen de beste klantenservice door alle vragen, zorgen en verzoeken binnen 48 uur te beantwoorden. Opmerking: als we iets kunnen doen om je winkelervaring te verbeteren, zullen we dat zonder aarzeling doen. Neem eenvoudig contact met ons op via het Amazon-berichtensysteem. We zijn er om te helpen
Bestseller Nr. 8
stappenteller, smart armband, calorieënteller, stappenteller, smart fitness band met stappenteller, calorieënteller, stappenteller, horloge voor kinderen, vrouwen en mannen (rozenrood)
 • ABS-kunststofmateriaal: dit fitnesshorloge bestaat uit ABS-kunststof, is zacht, comfortabel, comfortabel en gemakkelijk te dragen, waterdicht, huidvriendelijk en duurzaam. Het is niet giftig en veilig voor jou.
 • Functies: grote schermen met groot aantal, de gegevens zijn gemakkelijk te zien. Het low-power-ontwerp kan automatisch worden aangepast aan de slaapmodus om energie te besparen.
 • Prachtig cadeau: licht, draagbaar en goed uitziend uniseks design is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Opmerking: deze smartwatch beschikt over een stappentellerfunctie. Door het pendelontwerp kan hij echter alleen bij zware sporten het aantal stappen registreren.
 • Klantenservice: wij ondergaan vóór de levering een strenge test Als je problemen hebt met deze fitnessarmband, neem dan altijd contact met ons op. Wij zullen je antwoorden en je een oplossing voor tevredenheid aanbieden.
 • Multifunctioneel: het gaat om een horloge met eenvoudig design en een stappenteller die je aantal stappen registreert, terwijl je sporten zoals hardlopen. Begin je nieuwe leven nu met deze stappenteller, die tot 9999 telt. Het kan je stap, afstand en calorieverbruik registreren en je helpen je dieetmenu aan te passen.
Bestseller Nr. 9
HUYVMAY Fitness tracker smartwatch, waterdicht activity tracker horloge voor dames en heren, fit armband met hartslagmeter, stappenteller, fitness horloge met slaapmonitor, oproep- en berichtmelding
 • ✅ 【24-uurs activiteits- en gezondheidsbewaking】 Dit fitnesshorloge beschikt over functies voor het meten van hartslag, bloeddruk en bloedzuurstof. De gegevens dienen alleen ter referentie om de fysieke gezondheid te kennen. Dit horloge kan ook je slaap automatisch bewaken en gegevens weergeven. Je kunt afhankelijk van de sport ook lopen, fietsen of touwspringen kiezen. Je kunt stappen, calorieën en afstand berekenen.
 • Intelligente meldingsfunctie: deze fitnesstracker trilt gemakkelijk om je te informeren over inkomende oproepen, sms, e-mail, Facebook, Twitter, WhatsApp, Line, Skype, QQ, WeChat, enz. Een voorbeeld van het bericht wordt op het horloge weergegeven. Het scherm licht automatisch op als je je pols 1 tot 2 seconden lang optilt.
 • ✅【Camera-afstandsbediening】 Met bluetooth-verbinding met deze activiteitstracker-app kun je de tracker schudden om de camera van je telefoon op afstand te bedienen voor het opnemen van foto's.
 • IP67 waterdicht en lange looptijd: met de waterdichte IP67-constructie kun je dit waterdichte fitnesstracker-horloge bij het handen wassen of in de regen dragen. Ongeveer 1,5 uur oplaadtijd voor 5 ~ 10 dagen bij normaal gebruik of 10 ~ 15 dagen in stand-bymodus, de gegevens kunnen variëren afhankelijk van het gebruik.
 • ✅【Compatibiliteit en andere functies】Dit fit-horloge is compatibel met smartphones die iOS 8.0/Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Dit horloge beschikt ook over wekker, weersvoorspelling en bluetooth-functies. Niet compatibel met iPad
Bestseller Nr. 10
Smart horloge voor dames, fitnesstracker horloges dames, IP67 waterdichte smartwatch met hartslagmeter, slaapmonitor, stappenteller, Activity Tracker voor Android/iOS (Color:Zilver)
 • 【Multifunctioneel en volledig touchscreen】: IPS 1,1 inch HD-kleurenscherm met gevoelige en nauwkeurige aanraakbediening. Dames smartwatch wordt geleverd met praktische functies zoals stappenteller, afstand, calorieën, IP67 waterdicht, 24 uur continue hartslag, bloeddruk- en zuurstofmonitor, slaapbewaking, calorieën, oproep- en berichtherinnering, 8 sportmodi, stopwatch, weersvoorspelling, helderheidsaanpassing , muziek, fotografie.
 • 【7 sport- en GPS-functies】 Sport smartwatch is uitgerust met 7 sportmodi zoals hardlopen, fietsen, basketbal, voetbal, badminton, wandelen en overslaan, registreer altijd afstand, calorieverbruik, trainingsduur, stappen en hartslag, enz. Professionele trainingsgegevens maken uw training effectiever. Ingebouwde GPS, gemakkelijk om uw snelheid en routes te volgen.
 • 【Gezondheidsmonitor】De slimme horloges letten altijd op je fysieke en mentale gezondheid. Health Watch detecteert elke 30 minuten uw hartslag, meet uw bloedzuurstofsaturatie (SpO2), bloeddruk en houdt uw slaaptijd en kwaliteit bij. Helpt u de veranderingen in uw gezondheid beter te begrijpen, zodat u een gezonder leven kunt leiden.
 • 【Zorg voor je gezondheid】 Dankzij de krachtige bewegingssensoren kan de fitness-smartwatch voor dames je hartslag de hele dag in realtime volgen, je bloeddruk en zuurstof in het bloed controleren en altijd aandacht besteden aan je fysieke en mentale gezondheid. Kan ook automatisch uw slaapduur en -kwaliteit controleren, uw slaappatroon analyseren en u helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen.
 • 【Compatibiliteit & langdurige batterij】Smartwatch voor vrouwen is compatibel met iOS 9.0 / Android 5.0 of hoger. Wordt geleverd met 180mAh-batterij, snel opladen (volledig opgeladen in 2 uur), laag stroomverbruik en lange standby-tijd, normale gebruikstijd is 5-10 dagen, standby-tijd is 30 dagen. Meer dan 100 ingebouwde uitstekende wijzerplaten, die kunnen worden geschakeld volgens dagelijkse sport- en vrijetijdsscènes, pas de wijzerplaat zelfs zelf aan.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste stappenteller horloge te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze stappenteller horloge-koopgids samengesteld.

Het beste stappenteller horloge vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste stappenteller horloge voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede stappenteller horloge-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor stappenteller horloge te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van stappenteller horloge erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald stappenteller horloge zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over stappenteller horloge zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de stappenteller horloge kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste stappenteller horloge kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.