Beste stappenteller app android van 2023 (TOP10)

De 10 beste stappenteller app android beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Silvergear® Smartwatch XL met 2.4 inch Scherm | Extra Groot Smart Horloge | Camera, Gesprekken, Apps, Video's | Fitness Horloge met Hartslagmeter | Stappenteller | iOS & Android | 16GB Zwart

 • ⌚ XL Smartwatch voor mannen en vrouwen: Met de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en hypermoderne technologie, is deze extra grote smartwatch jouw ultieme metgezel voor elke dag van de week!
 • 💻 Zeer groot scherm: Van 7,5 x 5 cm voor een kijkbeleving waar je volledig in opgaat. Het touchscreen zorgt voor vloeiende navigatie en gemakkelijke interactie
 • ❤️ WiFi & 4G Internet: Blijf verbonden waar je ook bent met 4G verbinding! Plaats een nano SIM-kaart in de XL Smartwatch en gebruik je horloge afzonderlijk om te bellen, appen of te surfen op het internet
 • 🏊‍🏋‍🚴‍🏃‍ Stappenteller en Fitnesstracker: Blijf altijd op de hoogte van je gezondheids- en fitnessdoelen, maakt niet uit of je in de gym of op kantoor te vinden bent
 • 💯 IPS-Beeldscherm: Met een 2,86-inch IPS-beeldscherm biedt de XL Smartwatch levendige beelden en heldere details
Bestseller Nr. 2

GRV Smartwatch voor heren en dames, smartwatch, sporthorloge, stappenteller, cardio, waterdicht, IP68, sms-melding en oproepen, 9 modi, sport, stopwatch, menstruatiecyclus, muziekbesturing voor

 • Brede compatibiliteit en stabiele verbinding: deze smartwatch is compatibel met smartphones, iOS 10.0 en hoger, Android 6.0 en hoger, Bluetooth 5.0 en hoger. De smartwatch maakt verbinding met de telefoon via Bluetooth en gebruikt met de App speciaal ontwikkeld voor smartwatch. De verbinding is snel en stabiel en wees niet bang om privacy te lekken.
 • 【Efficiënte melding】 Nadat de smartwatch verbinding heeft gemaakt met mobiele telefoon, kan smartwatch oproepherinnering, kalender, e-mail, sms-melding, Facebook, WhatsApp ect sociale app-meldingen ontvangen. Ondersteuning voor het instellen van alarmen, stopwatches, aftellen.
 • 【Multi-sportmodus en dagelijkse tracking】 Smartwatch met zeer nauwkeurige bewegingssensoren, optimaliseert sportalgoritmen, het kan je activiteitsgegevens de hele dag nauwkeurig registreren, je helpen de waarde van persoonlijke activiteiten beter te begrijpen en sporten efficiënter te maken.
 • 【Gezondheidsmonitoring en evaluatie】De smartwatch bewaakt en registreert automatisch je hartslag, slaapgegevens, synchroniseert met de app om de hartslaggrafiek, slaaptrends te bekijken en helpt je je slaapkwaliteit te verbeteren. Verhoog de menstruatiecontrolefunctie om vrouwen te helpen de volgende menstruatie en het tijdstip van de ovulatieperiode te voorspellen of eraan te herinneren, om u betere zorg te geven.
 • 【Horloge en levensduur van de batterij】 De smartwatch heeft 4 ingebouwde wijzerplaten, die volgens verschillende scenario's kunnen worden geselecteerd en meer gepersonaliseerd zijn. Diepgaande optimalisatie van batterijprestaties, batterij met grote capaciteit en intelligent energieverbruikalgoritme, gebruikssnelheid van de batterijcapaciteit tot 5-7 dagen, begeleiden u langer.
Bestseller Nr. 3

LUNIQUESHOP Ronde zwarte smartwatch, OLED touchscreen dameshorloge, waterdicht, stappenteller, hartslagmeting, calorieën, slaap, Android, iOS

 • 🌈 ALLES IN EEN DAMESHORLOGE: Dit Bluetooth-horloge voor dames is het ideale hulpmiddel voor actieve vrouwen! Eenvoudig op je smartphone aan te sluiten, de gemiddelde gebruiksduur bedraagt 4-5 dagen, afhankelijk van het gebruik. Niet gebruiken in warme en vochtige omgevingen. Als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag en andere gelegenheden.
 • 🌈 NEEM JE GEZONDHEID SERIEUS: Volg je stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, hartslag tijdens het sporten, fitnessen en slaap; de gegevens worden automatisch op je smartphone opgeslagen en je kunt ze vergelijken. Hiervoor synchroniseer je het horloge met de telefoon.
 • 🌈 ONTVANG BERICHTEN EN TELEFOONTJES: Ontvang notificaties voor oproepen of sms'jes, afsprakenplanner en andere media (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram en Twitter) op je smartwatch voor dames. Het is een stopwatch, alarm, geheugen en apparaatzoeker.
 • 🌈 INSTRUCTIES IN HET FRANS en TOEPASSING: Frans bedrijf, klantenservice 7 dagen en 24 uur per dag bereikbaar, gebruiksaanwijzing in het Frans en begeleiding voor het koppelen van je horloge met de app. Als je problemen hebt met de verbinding, test dan de nieuwe FFIT-app.
 • 🌈 VOLLEDIGE COMPATIBILITEIT: Deze smartwatch is compatibel met Bluetooth 4.0, Android 4.4, IOS8 of hoger, zoals iPhone, Samsung Galaxy, Samsung Note, Sony, HTC, Huawei, Xiaomi, ZTE, Lenovo, Oppo, enz.
Bestseller Nr. 4

IOWODO W13 smartwatch fitnesshorloge voor heren dames, smartwatch-oproepen met waterdicht/hartslagmeter/stappenteller/bloedzuurstof/slaap, smartwatch voor Android iOS

 • Telefoongesprekken maken/beantwoorden en muziek afspelen: deze smartwatch beschikt over een microfoon en luidspreker aan de binnenkant, zodat je kunt bellen, muziek kunt afspelen nadat je deze smartwatch met de mobiele telefoon hebt verbonden. Met een heldere en goede geluidsweergave kunt u recente contacten en oproepen op dit oproephorloge zien.
 • ❤️【Multifunctionele gezondheidsmonitor】Met een verscheidenheid aan gezondheidsfuncties bewaakt deze smartwatch effectief je fysieke en geestelijke gezondheid. Deze tracker bewaakt uw gezondheid in realtime tijdens het sporten (cardifrequentie, zuurstof in het bloed, enz.). Bovendien helpt deze smartwatch je om je stressconditie, je slaap (diep/zwak/wakker) te controleren. Deze smartwatch kan vrouwelijke gebruikers helpen de menstruatie beter te leren kennen.
 • AI spraakassistent en handmatige nummering: nadat je je smartphone met Bluetooth hebt verbonden, kun je de spraakfunctie van je mobiele telefoon starten en je kunt je smartphone via deze smartwatch bedienen, bijvoorbeeld muziek afspelen, alarmen instellen, het weer zien... en je kunt je smartwatch met meer dan 200 wijzerplaten en je favoriete foto's personaliseren om een modieuze en unieke smartwatch te krijgen.
 • Meerdere meldingen: deze smartwatch voor dames en heren kan meldingen van apps zoals sms, Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Skype, SNS ontvangen, zodat je belangrijke berichten niet mist. De smartwatch telt ook functies als herinnering aan zittend, alarm enz.
 • Perfecte waterdichtheid en 24 sportmodi: dit sporthorloge beschikt over 24 sportmodi om aan je behoeften voor sportactiviteiten te voldoen. Het registreert je stappen, afgelegde afstand, verbruikte calorieën en de duur van de sport. Je kunt je sportgegevens bekijken op de VeryFit App. Deze smartwatch voor dames en heren heeft een perfecte uitbreiding om aan je behoeften in het dagelijks leven te voldoen, zoals handen wassen, regen enz.
Bestseller Nr. 5

Weybon Smartwatch heren horloge horloge - 1,32 inch ronde mannen sporthorloge IP68 stappenteller bloeddrukmeting hartslagmeter calorieënteller Bluetooth compatibel Android met iOS (zwart) (C18)

 • Smartwatch fitnesshorloge polshorloge 1,32 inch rond: 4 gepersonaliseerde en app-gebruikersinterface, ondersteuning voor aangepaste afbeeldingen voor het maken van je eigen stijl, resolutie 360 x 360, smartwatch heren voor meerdere scènes, leren armband smartwatches met verwisselbare zwarte siliconen banden, horloge toevoegen 2 games (2048, Jungvogel) vinden veel plezier door soepele processen, levendige informatieweergave en elegante gebruikersinterface
 • 8 gezondheidstracking modi voor sportoefeningen: het sporthorloge voor heren omvat wandelen, hardlopen, fietsen, springtouw, badminton, basketbal, voetbal, zwemhorloges voor horloges kunnen je stappen, de wandelafstand en het calorieverbruik gedurende de dag volgen. Je kunt een stappendoel instellen. Volg je verschillende trainingsgegevens en bekijk de resultaten van elke oefening, zorg voor een betere interactieve ervaring en biedt snelle toegang tot trainingsgegevens
 • Smartwatch met bloeddrukmeting: volg de bloeddrukmeter van je hartslagmeter om je toestand beter te begrijpen. De slaapmonitor volgt je slaaptijd en -fase door een uitgebreide analyse van de slaapkwaliteitsgegevens, zodat je de gezondheidsveranderingen beter kunt registreren, zodat je je gewoonten kunt aanpassen en een gezondere levensstijl kunt bereiken (klokgegevens dienen alleen ter referentie en kunnen niet voor medische doeleinden worden gebruikt)
 • Smartwatch voor heren, waterdicht IP68: de multifunctionele smartwatch kan real-time meldingen over je oproepen, teksten en SNS-berichten ontvangen, inclusief Facebook, Twitter, Instagram, Skype, WhatsApp, Messenger enz. Mis nooit belangrijke berichten (kan geen oproepen beantwoorden) en sms-berichten verzenden (foto's, muziekweergave, wekker, helderheid aanpassen, hartslagalarm, bewegingsherinnering, hartslagsalarm, ademhaling, stopwatch, waterdrinkherinnering enz.)
 • Smartwatch Android en iPhone: het fitnesshorloge voor heren kan compatibel zijn met iOS 9.0 en hoger of Android 6.0 en hoger. (de situatie is afhankelijk van het specifieke gebruik) ergonomisch convex ontwerp dat je smartwatch comfortabeler draagt. De verstelbare armband van de sporthorloges voor heren is geschikt voor polsmaten van 162 - 240 mm, deze smartwatches kunnen een zeer goed cadeau zijn
Bestseller Nr. 6

KSIX Core Smartwatch voor dames, smartwatch met oproepen en meldingen, activiteitsarmband, hartslagmeter, bloeddrukmeter, stappenteller, gezondheidsmonitor, iOS- en Android-app, roze

 • Voor sporters: bewaak je fysieke activiteiten met de Ksix Core smartwatch. Met zijn multisport-modus is het je ideale metgezel bij het hardlopen, zwemmen, fietsen, wandelen en meer. Het fungeert als complete fitnesstracker, houdt een nauwkeurige registratie van je vooruitgang en helpt je om je doelen te overtreffen.
 • Elegant in roos: met de Ksix Core smartwatch ontdek je de perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie. Maak je stijl compleet en blijf actief met deze ronde damessmartwatch in roze. Een sporthorloge met een elegant design dat je in het dagelijks leven kunt dragen.
 • Blijf verbonden: de Ksix Core is dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker een intelligent horloge met oproepen. Hiermee kun je oproepen eenvoudig en comfortabel direct aan de pols beantwoorden en beantwoorden. Met Bluetooth 5.0 kun je hem met je smartphone verbinden en meldingen van je favoriete apps ontvangen en je favoriete spraakassistent gebruiken, of je nu Alexa, Siri of Google is.
 • Je gezondheid is eerst: met het Ksix Core sporthorloge kun je dankzij de gezondheidsbewakingsfuncties je gezondheid up-to-date houden. Functies zoals hartslagmeter, bloedzuurstofmeter en bloeddrukmeter. Bovendien toont de stappenteller de stappen die je hebt afgelegd en de slaapmonitor informeert je over je activiteiten tijdens het slapen.
 • Ultiem ontwerp: geniet van een indrukwekkende visuele ervaring met het 1,43-inch AMOLED-touchscreen. Tot 5 dagen batterijduur en 2 uur snel opladen zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor gebruik. Bovendien is de beschermingsklasse IP67 tot 1 meter waterdicht gedurende 30 minuten, zodat je zorgeloos kunt baden.
Bestseller Nr. 7

Fitness Tracker Smart Watch,IP67 Waterdichte Smart Polsband,Fitness Activity Tracker met Stappenteller Hartslagmeter Slaapmonitor APP-bericht,Voor Android

 • Productfuncties: stappenteller, hartslagmeter, slaapmonitor, APP-bericht. Verschillende sportmodi voor specifieke activiteiten kunnen de hele dag aan uw behoeften voldoen. Bekijk inkomende oproepen en belangrijke informatie erover.
 • Activiteit de hele dag volgen: de slimme armband registreert nauwkeurig de hele dag activiteiten, zoals stappen, afstand, verbrande calorieën, minuten activiteit en slaapstatus, niet alleen een stappenteller.
 • Hartslag- en slaapmonitor: volg automatisch en continu realtime hartslag en slaapduur, uitgebreide analyse van slaapkwaliteitsgegevens om u te helpen een gezonder leven te leiden.
 • Ingebouwde USB-stekker: gebruik elke USB-stekker en computer om uw slimme armband eenvoudig op te laden, er zijn geen oplaadkabel en dock nodig. Een enkele lading kan u tot 7 dagen werktijd opleveren.
 • IP67 waterdicht ontwerp: IP67 waterdicht, je kunt de slimme armband dragen tijdens het hardlopen en je handen wassen in de regen, maar draag hem niet tijdens het douchen, zwemmen of duiken.
Bestseller Nr. 8

Maoo Ventura AMOLED Smartwatch dames - Smartwatches voor Dames van roestvrij staal en siliconen band - Stappenteller - Hartslagmeter - Multisport - Geschikt voor Android en iOS, Rosé Goud

 • Stijlvolle dames smartwatch voor gezondheidsmonitor met uitgebreide functies: hartslagmeter, bloedsaturatiemonitor, bloeddrukmeter, slaapmonitor, stressmonitor en ademhalingsoefeningen.
 • Volledige connectiviteit: Belfunctie en notificaties van populaire apps zoals WhatsApp, Instagram en Twitter.
 • Ruime keuze aan sportmodi en trackingfuncties: Dameshorloge met meer dan 100 sportmodi waaronder stappenteller, calorietracker en afstandsmeter.
 • Elegant dameshorlogeontwerp met aanpasbare wijzerplaten: 42*42 mm AMOLED-scherm met keuze uit 4 exclusieve Maoo-wijzerplaten en meer dan 300 via de app.
 • Praktisch en duurzaam: Smartwatches voor vrouwen Inclusief siliconen en metalen band, krachtige batterij met een levensduur van 5-7 dagen, IP67 waterdicht en compatibiliteit met Android en iOS smartphones via Bluetooth 5.3.
UitverkoopBestseller Nr. 9

TOOBUR Smartwatch voor heren, dames, Alexa ingebouwd, IP68 waterdicht, zwemmen, 1,8 inch fitnesshorloge met beantwoorden en bellen/hartslag/stappenteller/slaaptracker/100 sporten, compatibel met

 • Alexa ingebouwd: Alexa staat de hele dag klaar om te helpen met weerupdates, handsfree timers en herinneringen, workouts opnemen en Alexa-compatibele slimme apparaten beheren. Geniet gewoon van je slimme leven door simpelweg "VeryFit" gratis te downloaden in de App Store of Google Play.
 • Gezondheidsmonitoring en fitnesstracking: De smartwatch kan je hartslag, bloedzuurstof en stressniveaus in realtime controleren en je waarschuwen als er iets abnormaal is. Met meer dan 100 verschillende sportmodi kun je met de fitnesstracker eenvoudig je stappen, verbrande calorieën, afstand en snelheid volgen. Met maximale waterdichtheid (IP68) is het horloge ook perfect om te zwemmen.
 • Slaapbewaking: Krijg inzicht in je slaap met de gedetailleerde analyse van deze activity tracker van je slaapkwaliteit en -duur in verschillende fases (Wakker, REM, Lichte slaap, Diepe slaap). Exclusieve suggesties staan klaar om je te helpen beter te slapen.
 • Altijd verbonden: Met de nieuwste en stabielere Bluetooth 5.3 kun je al je belangrijke meldingen in realtime op je pols ontvangen, of het nu gaat om sms, e-mail of sociale media. Je kunt ook bellen en gebeld worden zonder naar je telefoon te hoeven grijpen. Ons slimme digitale horloge is compatibel met Android-telefoons en iOS.
 • Lange levensduur van de batterij: Eén keer opladen in 2 uur, 30 dagen stand-by, 20 dagen gebruik in spaarstand, 7 dagen gebruik in normale stand. Meer tijd om te genieten van de voordelen van de smartwatch en minder tijd om je zorgen te maken over de levensduur van de batterij.
Bestseller Nr. 10

BIGGERFIVE Fitness Tracker Horloge voor kinderen jongens meisjes tieners, stappenteller, activiteitentracker, slaapmonitor, calorieteller, trillende wekker, IP67 waterdicht stappenteller horloge

 • 【Hoge kwaliteit dubbele bandjes】Het slanke en verstelbare ontwerp van de fitnesstracker armband maakt hem geschikt voor tieners en kinderen vanaf 5 jaar. Gemaakt van flexibel, duurzaam TPU-materiaal, bevat GEEN schadelijke stof. Lichtgewicht met slechts 17g, brengt je een comfortabele ervaring wanneer je het draagt.
 • 【 ACTIVITEIT TRACKER】 Automatisch bijhouden van de stappen, afstand en verbranding van calorieën, je kunt de gegevens gemakkelijk zien door op het horloge te tikken of de app van je telefoon te controleren.
 • 【SLEEP TRACKER & VIBRATING ALARM KLOK 】 Automatisch bijhouden hoe goed je slaap's nachts slaapt, krijg de gegevens over je slaaptrends door de nacht in de app. De stille vibratiewekker kan je wakker maken zonder anderen te storen.
 • 【Ingebouwde USB-interface en lange levensduur van de batterij】 Je kunt de fitnesstracker via elke USB-adapter opladen zonder dat er een extra oplader nodig is. 1-2 uur opladen, de fitnesstracker batterij kan tot 7 dagen meegaan.
 • 【Compatibiliteit 】 BIGGERFIVE kinderen fitness tracker horloge met gratis app "VeryFitPro". Compatibel met smartphone met Android 4.4 hierboven en iOS 8.0 hierboven.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste stappenteller app android te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze stappenteller app android-koopgids samengesteld.

Het beste stappenteller app android vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste stappenteller app android voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede stappenteller app android-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor stappenteller app android te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van stappenteller app android erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald stappenteller app android zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over stappenteller app android zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de stappenteller app android kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste stappenteller app android kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.