Beste spy camera van 2022 (TOP15)

De 15 beste spy camera beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1
TP-Link Tapo Home Security Wifi-Camera, Draadloze Binnencamera 1080P (Full HD), Micro SD-Kaartsleuf tot 128 GB, Bewegingsdetectie, Mobiele Weergave (Tapo C100), 1 stuk
 • Kristalheldere live video – scherpe 1080p – Full HD resolutie voor rijke kleuren en een evenwichtige verlichting
 • Helder nachtzicht – nachtzicht tot 9 meter, veiligheid ook 's nachts
 • Bewegingsdetectie en alarmmelding; automatische melding van elke beweging
 • Veilige opslagruimte – ondersteunt Micro SD-kaarten (tot 128 GB) en opslag van je video's lokaal op de gegevensdrager
 • Besturing via stem – compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa
UitverkoopBestseller Nr. 2
Mini Spy Camera Verborgen 1080P HD Draadloze Draagbare Kleine Videocamera met Nachtzicht Bewegingsdetectie, Home Security Nanny Surveillance Cam Perfect Video Bady Camera voor binnen en buiten
 • ➤【Full HD 1080P spionagecamera】 Mini Spy Camera's kleine mini cam neemt video op in uitzonderlijke 1920x1080p HD met 30 frames per seconde. Functie met video, foto, lus opname, bewegingsdetective, infrarood nachtzicht, tijdweergave, magnetisch, enz. Verborgen camera met 150° groothoekweergave die overal op standaardafstand kan bewaken.
 • ➤【Ingebouwde 250mAh batterij】Als mini-wifi-camera, ingebouwde 250mAh batterij, volledig opgeladen, kan ongeveer 40-60 minuten werken, ook kunt u de camera aangesloten op een USB-oplader (of powerbank) voor opname 24/7 uur. Met WiFi-connectiviteit met de 2,4 GHz router van de kamer, kunt u live videofeed of afspelen bekijken, waar u ook bent door toegang te krijgen tot de APP.
 • Nachtzicht en eenvoudig te installeren: ingebouwde 6 verborgen infraroodlampen voor een helder display bij weinig licht (No-Glow in gebruik), de lichtafstand bereik tot 5 m, waardoor het perfect is als thuisbeveiligingscamera of een huishoudser/nanny cam voor het opnemen van zowel snapshot-foto's als video's zonder aandacht te trekken. Met de interne magneet kan Upgraded verborgen camera gemakkelijk op alle ijzeren oppervlakken worden geadsorbeerd.
 • ➤【Geavanceerde bewegingsdetectiewaarschuwingen】 De draadloze verborgen camera stuurt pushmeldingen met afbeeldingen naar je telefoon zodra beweging is gedetecteerd. Je kunt inloggen op de App om te zien wat er in realtime aan de hand is en je nooit zorgen maken over het missen van iets belangrijDeze verborgen spionagecam registreert en overschrijft automatisch de oudste SD-kaartbestanden wanneer vol is voor continue opname.
 • ➤【Werkt als een normale camera zonder wifi】 Eén camera kan meerdere gebruikers ondersteunen en één app kan meerdere camera's tegelijkertijd ondersteunen. Deze spionagecamera beschikt over hotspots zodat het ook zonder Wi-Fi kan opnemen: plaats gewoon een SD-kaart (niet inbegrepen) en schakel aan, de mini WiFi-camera zal automatisch HD-videobestanden opnemen naar sd-kaart; Het kan ook video's opnemen, zelfs als het netwerk offline is.
Bestseller Nr. 3
Verborgen Camera Luidspreker 1080 P HD WiFi Spy Camera Bluetooth Luidsprekers Camera 180 ° Rotate Draadloze Camera Video Recorder Bewegingsdetectie Real-Time View Nanny Cam(Ondersteuning 5G & 2.4G WiFi)
 • Verborgen Camera Speaker 1080P HD WiFi Spy Camera Bluetooth Luidsprekers Camera 180°Roteren Draadloze Camera Video Recorder Bewegingsdetectie Real-Time View Nanny Camera (Ondersteuning 5G & 2.4G WiFi)
 • [Muziekspeler en camera-integratie] Wanneer uw telefoon is aangesloten op camera bluetooth, kan deze muziek afspelen. De camera kan ook video's opnemen tijdens het afspelen van muziek. Ondersteuning lus video-opname, als de geheugenkaart vol is, zal deze de oudste video automatisch overschrijven. De luidsprekercamera ondersteunt geheugenkaart tot 128 GB SD-geheugenkaart (niet inbegrepen).
 • Draadloze verborgen spionagecamera: dit is de eerste verborgen camera met beveiligingscamera en Bluetooth-muziekspeler. Na het instellen van de camera met uw router, realiseren op afstand live video, Snapshot, Afspelen en downloaden van video's van Micro SD-kaart via App. Je kunt huisdieren, kinderen of ouderen in de gaten houden, waar je ook bent.
 • [Bewegingsdetectie] Zodra de beweging is geactiveerd, stuurt de verborgen camera je alarmmeldingen en registreert automatisch de foto's en video's die op de SD-kaart zijn opgeslagen (niet inbegrepen). Zodat je geen belangrijke informatie mist. De mini-camera eindigt automatisch de bewegingsdetectiemodus. en gaat in energiebesparende modus wanneer er niemand in de buurt is.
 • [Lange batterij en garantie] Ingebouwde 3000 mAh batterij en de grote capaciteit kan spycam 4-5 uur laten werken. Ondersteuning opladen tijdens het opnemen, zodat het de hele tijd kan opnemen. De camera ondersteunt tot 128 GB (niet inbegrepen) .De luidsprekercamera overschrijft het oorspronkelijke bestand als de ruimte vol is. Wij bieden 30 dagen geld terug en 12 maanden vervangen.
Bestseller Nr. 4
Monkaim Bril spy camera, mini-bril met camera, 1080p HD, draagbaar, videorecorder, camcorder, foto- en audio-opname, voor binnen en buiten
 • Spionagecameragroef: de lens van de 1080p mini-HD-camera is geïntegreerd in de bril. Het kan goed worden gebruikt om elkaar te ontmoeten, live games, belangrijke momenten en andere outdooractiviteiten te bekijken. Het veel lichtere brilmontuur zorgt voor een comfortabeler draagcomfort.
 • Eenvoudige bediening met slechts één knop: bediening met één knop, je hoeft niet te veel tijd te besteden aan hoe je het gebruikt. Opmerking: deze spy groef camera is geen professionele camera die niet geschikt is voor professionele video-opnamen.
 • Loop-opname en kaartgeheugen: ondersteunt tot 32 GB micro-SD-kaart (SD-kaart niet inbegrepen), je kunt op de pc via een SD-kaartadapter of een USB-kabel zien.
 • 【Oplaadbare batterij】Ingebouwde oplaadbare batterij. Het ondersteunt continue video-opname 90 minuten na volledig opladen, wat slechts 2-3 uur duurt om volledig op te laden. Laad hem voor het eerste gebruik 4 uur lang op.
 • nan Als je een probleem hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Bestseller Nr. 5
YYLUUT Mini-camera met 32G SD-kaart 1080P draagbare kleine bewakingscamera 10.000 mAh powerbank camera met nachtzicht bewegingsdetectie nanny-videocamera loop-opname
 • Automatische nachtzichtopnamefunctie: deze videocamera beschikt ook over een automatische nachtzichtopnamefunctie, zodat hij 's nachts correct kan worden gebruikt en 's nachts nuttig is voor misdaadpreventie. Als het weer donker wordt, kan de onzichtbare led-infraroodstraal als hulplicht worden gebruikt om het omgevingslicht te verhogen, zodat je op natuurlijke wijze kunt fotograferen, zonder door het doel te worden opgemerkt.
 • Langdurige opnames: de mini-spionagecamera registreert video's in buitengewone 1920 x 1080p HD met 30 frames per seconde. De spionagecamera ondersteunt tot 64 GB micro-SD-kaarten en heeft een ingebouwde 10.000 mAh-batterij, die volledig opgeladen een levensduur heeft van ca. 40 uur. Ondersteunt micro-SD-kaarten tot 64 GB. Je kunt veel videobestanden opslaan. Omdat dit product met een zeer gevoelige
 • bewegingsdetectiefunctie is uitgerust registreert de sensor door eenvoudig instellen van de modusschakelaar op "L" gevoelige bewegingen, zonder verdachte bewegingen te overzien. Steek gewoon een micro SD-kaart in een start de opname. Je kunt de bewakingscamera in een hoek van je huis, kantoor, magazijn, winkel, tuin, badkamer (slaapkamer) plaatsen en zelfs in je tas met de meegeleverde
 • Qi-Rapid draadloos opladen, en met USB-opladen. Met de hoes erop laad je hem op door simpelweg de stroom aan te zetten en de smartphone op de mobiele batterij te plaatsen. Je moet het gewoon eenvoudig met het midden uitlijnen en klaar. Als draadloos opladen niet beschikbaar is, kun je het met een USB-kabel opladen. (Je kunt de draadloze oplaadmethode aan- en uitschakelen door op de schakelaar aan de zijkant te klikken.)
 • Gratis 32 GB SD-kaart: Het pakket bevat al een 32 GB geheugenkaart inclusief, zodat je geen extra geld hoeft uit te geven om een geheugenkaart te kopen. Dat bespaart veel geld en tijd. Steek de geheugenkaart voor het opstarten in de SD-kaartsleuf van het apparaat. Deze mini-camera ondersteunt micro-SD-kaarten met 4 tot 64 GB. Als je bewegingsdetectieopname selecteert, kun je meer opslagruimte besparen.
Bestseller Nr. 6
mini-spioncamera Wifi-camera verborgen 1080P HD draadloze bewakingscamera's voor huisbeveiliging met bewegingsdetectie geheime oppascamera voor binnen/buiten
 • 【FHD 1080P draadloze spionagecamera】 Mini-spionagecamera met hoge kwaliteit 1920 x 1080p video voor vloeiende opnamen tot 30 fps (frame per seconde) voor nauwkeurige kleurweergave. Dat maakt een wifi-verborgen camera perfect als een draadloze camera voor thuisbeveiliging of een huishoudster / oppascamera / babyfoon met camera voor het opnemen van zowel momentopnamen als video's zonder enige aandacht te trekken.
 • 【WIFI mini-beveiligingscamera】 Deze spionagecamera is uitgerust met een gratis app, download gewoon de app op uw smartphone (IOS- en Android-systemen) en laat deze configureren met Wi-Fi-router (slechts 2,4 GHz). Nu kunt u op afstand overal ter wereld live video op de app bekijken. Houd je huis, appartement of kantoor in de gaten als oppascamera.
 • 【Spioncamera met lusopname】 Spioncamera ondersteunt een maximale SD-capaciteit van 256 GB en minimaal 2 GB. kaart is vol. Uw verborgen camera extern aangesloten 2200 mAh-batterij, volledig opgeladen, kon ongeveer 7 uur meegaan. het ondersteunt ook het opnemen van video tijdens het opladen, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken dat de batterijen bijna leeg zijn.
 • 【Mini verborgen camera Wifi bewegingsdetectie】 Deze wifi mini camera kan video opnemen bij het detecteren van beweging. Zodra een beweging wordt gedetecteerd, stuurt de verborgen camera een pushmelding naar je telefoon. U kunt inloggen op de app om in realtime te zien wat er aan de hand is en u hoeft zich nooit zorgen te maken dat u iets belangrijks mist (bewaar elke 3 minuten een videobestand). Camera moet een smartphone met SD-kaart plaatsen om alarmvideo op afstand te bekijken.
 • 【Eenvoudig te gebruiken】 U kunt de APP downloaden door de QR-code te scannen, de camera is eenvoudig en snel aangesloten, plaats gewoon een micro SD-kaart om de opname te starten. APP is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, u kunt APP gebruiken om live te kijken, video op te nemen, de foto te nemen, de hele dag op te nemen ... En u kunt deze video's rechtstreeks op uw telefoon bekijken.
Bestseller Nr. 7
LXMIMI Spionagecamera, 1080P HD WiFi Verborgen Camera, 140° Groothoek Nachtzicht Micro Camera Spion met Bewegingsdetectie
 • 【2 in 1 Compact Apparaat】De perfecte combinatie van WiFi spionagecamera en tijdklok biedt een nieuw slim leven voor u; eenvoudigere wifi-verbinding van "TuyaSmart" APP ondersteunt live video's te zien op mobiele apparaat na voltooiing van de configuratie; slimme bewegingsdetectie en duidelijke nachtzicht bieden meer gemak voor thuisbewaking.
 • 【2.4G WiFi-Verbinding】Werkt alleen met 2.4Ghz wifi, die niet kan werken met 5Ghz WiFi; ondersteunt Android & iOS systeem voor externe weergave met behulp van verschillende wifi of telefoongegevens, record video's kunnen worden afgespeeld via APP als een micro SD-kaart opgenomen in de verborgen camera.(Max ondersteuning 128GB micro SD-kaart, niet inbegrepen)
 • 【Slimme Bewegingsdetectie】Een waarschuwingsbericht van "TuyaSmart" APP om u eraan te herinneren wanneer de micro camera spion bewegingen detecteerde, klik op het waarschuwingsbericht, 1 opgeslagen foto zou kunnen worden gezien om u te helpen weten wat er was gebeurd; video-opnamemodus kan worden ingesteld motie detecteren record-modus.
 • 【Duidelijke Nachtvisie】Live beeld kan duidelijk worden gezien in het donker, vanwege meerdere hoge kwaliteit nachtzicht lampen rond de spionage camera wifi lens; nachtzicht-modus kan worden ingesteld op automatisch inschakelen of handmatig inschakelen, handig voor uw verschillende eisen; voor eenvoudige controle, zou elke 3 minuten video worden opgeslagen als 1 bestand op de micro SD-kaart.
 • 【Meer Ontwerpen】1080P HD & 140° groothoek kan helpen zien meer duidelijk en breder beeld; LED-scherm tijd kan automatisch worden gesynchroniseerd met mobiele apparaat na wifi configuratie voltooid; zachte verlichting van de tijdweergave op deze verborgen camera klok zonder enige interferentie 's nachts.
Bestseller Nr. 8
Mini-camera's, 32 GB, 1080p, draagbare kleine videocamera, USB, mini-bewakingscamera met infrarood nachtzicht/bewegingsmelder, herbruikbaar
 • Eenvoudig te bedienen: sluit gewoon de camera aan op de stroombron. Je kunt beginnen met het opnemen van loopvideo's. Gebruik de loop-opname. Je zult geen activiteiten missen. Er wordt een 32 GB kaart gepresenteerd, die ca. 3-4 uur video kan opnemen. De nieuwste video bedekt de oudste video.
 • Deze compacte camera is uitgerust met 6 infraroodlichten en het effectieve bereik voor nachtopnames bedraagt ca. 3-5 meter. Het opgenomen frame is zwart-wit. Deze uitstekende minicamera biedt een maximale videoresolutie van 1920 x 1080p, een beeldsnelheid van 30 frames per seconde en een kijkhoek van 75 graden.
 • Als bij de objectbewegingsdetectiefunctie een object voor de camera trilt (ca. 3 tot 5 meter), begint de camera met video-opname, waardoor meer opslagruimte kan worden bespaard.
 • De mini-camera ondersteunt tot 128 GB kaart (niet meegeleverd) en kan ongeveer 10 uur lang video's opnemen. Met de meegeleverde kabel kun je controleren wat je op je pc of Mac hebt opgenomen.
 • [Bescherm je huis en eigendomen]: als je de situatie thuis, op kantoor of buiten wilt leren kennen, als je niet thuis bent, is deze miniatuurcamera de beste keuze om je veiligheid te beschermen.
UitverkoopBestseller Nr. 9
TP-Link Tapo C200, Wi-Fi Bewakingscamera, 1080p, Night Vision, Two-Way Audio, SD-Kaart Opslag tot 128 GB, Wit
 • Videobeelden met hoge definitie: leg elk detail in kristalhelder 1080p vast
 • Geavanceerd nachtzicht, de camera heeft zelfs 's avonds en 's nachts een bereik tot 9 meter
 • Bewegingsdetectie en meldingen, ontvang een melding zodra er verdachte activiteit wordt waargenomen
 • Akoestisch en visueel alarm, schakel verlichting en geluidseffecten in om ongewenste bezoekers weg te jagen
 • Tweeweg audio, communiceer met personen via de ingebouwde microfoon en speaker
Bestseller Nr. 10
LXMIMI WiFi-minicamera, 2.4G WiFi draagbare spioncamera, 1080P HD verborgen camera met bewegingsdetectie
 • 【Draagbare wifi-minicamera】 Het kleine formaat met een draagbare oplaadbare batterij, ondersteuning voor afstandsbediening via APP, 1080P HD-resolutie en bewegingsdetectie bieden meer functies.
 • 【2.4G WiFi】Werkt alleen met 2,4 Ghz wifi, voltooi de wifi-configuratie, je kunt de live video via de APP zien als je niet thuis bent. Plaats een micro SD-kaart (max. ondersteuning 128 GB) in de mini-spioncamera, opgenomen video's kunnen via de APP worden afgespeeld.
 • 【Bewegingsdetectie】Stel de bewegingsdetectiefunctie in, wanneer bewegingen worden gedetecteerd door de mini-verborgen camera, kan een waarschuwingsbericht u eraan herinneren via de APP om te controleren wat er is gebeurd.
 • 【Smart Record】Video-opnamemodus kan de hele tijd worden ingesteld of opnemen wanneer de microcamera bewegingen detecteert, erg handig voor uw behoeften; 1080P HD-resolutie kan een duidelijk beeld voor u bieden.
 • 【Klantenservice】 PDF-gebruikershandleiding en videobediening kunnen voor u worden aangeboden, neem contact met ons (verkoper) op door op uw bestel-ID te klikken als u hulp nodig heeft of als er een probleem of vraag is met deze kleine camera.

De volgende generatie spionagecamera’s is er. Deze hightech gadgets zijn ontworpen om alle actie in een kamer vast te leggen zonder te worden gedetecteerd.

Een spionagecamera kan een uitstekende aanvulling zijn op elk beveiligingssysteem. Ze zijn vaak klein, licht van gewicht en gemakkelijk te verbergen. Maar hoe weet je welke de beste is?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten spionagecamera’s op de markt. Sommige zijn draadloos, sommige hebben een lange batterijduur en sommige hebben bewegingsdetectiewaarschuwingen. De sleutel is om uw behoeften te begrijpen voordat u een camera koopt, want er is geen “one size fits all” -optie voor dit product.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een spionagecamera?

Een spionagecamera is een opnameapparaat dat op verschillende locaties kan worden verborgen en kan worden gebruikt om video of stilstaande beelden van mensen of gebeurtenissen vast te leggen.

Sommige mensen gebruiken spionagecamera’s om de activiteiten van hun huis, bedrijf of kind in de gaten te houden. Spionagecamera’s worden ook gebruikt voor wetshandhavings- en beveiligingsdoeleinden.

Soorten spionagecamera’s:

Er zijn twee soorten spionagecamera’s: de eerste is een bedrade camera die via een elektrisch snoer is verbonden met de stroombron en het tweede type is een draadloze camera met een zender op batterijen die gegevens verzendt via radiofrequentiegolven.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een spionagecamera?

De voordelen van het gebruik van een spionagecamera zijn talrijk. Ten eerste is het een discrete manier om in de gaten te houden wat er in uw huis gebeurt als u er niet bent. U kunt ook spionagecamera’s gebruiken om uw medewerkers in de gaten te houden en hun interacties met klanten te bekijken.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten spionagecamera’s op de markt, wat betekent dat u er een moet kunnen vinden die aan uw behoeften voldoet.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een spionagecamera?

Het kiezen van de juiste spionagecamera is een moeilijke taak. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en het is niet eenvoudig om te weten welke de belangrijkste is.

Sommige mensen denken dat het belangrijkste is hoeveel het kost. Maar anderen denken dat het belangrijkste bij een spionagecamera de kwaliteit is. Anderen zouden kunnen zeggen dat de grootte van de camera belangrijker is dan wat dan ook, terwijl sommige mensen denken dat het belangrijkste is hoe discreet het kan zijn.