Beste sporthorloges van 2023 (TOP10)

De 10 beste sporthorloges beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames

 • Popglory Smartwatch, fitnesstracker met bloeddrukmeting, fitnesshorloge met hartslagmeter, slaapmonitor, IP67-waterdicht, sporthorloge, stappenteller voor Android en iOS smartwatch, voor dames en heren
 • 【Gezondheids- en slaapmonitoring】: de Popglory smartwatch kan bloeddruk, zuurstof en real-time hartslag meten. De meetresultaten dienen alleen als fitnessreferentie maar niet als medische referentie. Dit intelligente horloge kan je slaap ook automatisch bewaken, zodat je je gegevens over wakkere toestand, lichte en diepe slaap kent.
 • 【Aangepaste achtergrond en slimme meldingen】: de Popglory smartwatch ondersteunt door gebruiker gedefinieerde wijzerplaten. Je kunt ook de tijdpositie en kleur aanpassen aan de afbeelding. Berichten en oproepen worden je duidelijk gemeld. Het scherm licht op wanneer je je pols optilt. Je kunt de functies op de "HeroBandIII"-app instellen.
 • 【Muziekbediening en IP67-waterdicht】: je kunt de muziekspeler van je telefoon op dit horloge bedienen (vorige titel, volgende titel en pauze). Door het waterdichte IP67-design kun je hem dragen bij het handen wassen. (Tip: draag het horloge niet tijdens het zwemmen of baden.)
 • 【Compatibiliteit en andere functies】: dit horloge is compatibel met smartphones die iOS 9.0 / Android 4.4 of hoger en Bluetooth 4.0 of hoger gebruiken. Dit horloge beschikt bovendien over functies voor alarm, stopwatch, afstandsbediening van de camera, weersvoorspelling en helderheidsaanpassing. (Niet compatibel met tablet.)
Bestseller Nr. 2

GRV Smartwatch voor heren en dames, smartwatch, sporthorloge, stappenteller, cardio, waterdicht, IP68, sms-melding en oproepen, 9 modi, sport, stopwatch, menstruatiecyclus, muziekbesturing voor

 • Brede compatibiliteit en stabiele verbinding: deze smartwatch is compatibel met smartphones, iOS 10.0 en hoger, Android 6.0 en hoger, Bluetooth 5.0 en hoger. De smartwatch maakt verbinding met de telefoon via Bluetooth en gebruikt met de App speciaal ontwikkeld voor smartwatch. De verbinding is snel en stabiel en wees niet bang om privacy te lekken.
 • 【Efficiënte melding】 Nadat de smartwatch verbinding heeft gemaakt met mobiele telefoon, kan smartwatch oproepherinnering, kalender, e-mail, sms-melding, Facebook, WhatsApp ect sociale app-meldingen ontvangen. Ondersteuning voor het instellen van alarmen, stopwatches, aftellen.
 • 【Multi-sportmodus en dagelijkse tracking】 Smartwatch met zeer nauwkeurige bewegingssensoren, optimaliseert sportalgoritmen, het kan je activiteitsgegevens de hele dag nauwkeurig registreren, je helpen de waarde van persoonlijke activiteiten beter te begrijpen en sporten efficiënter te maken.
 • 【Gezondheidsmonitoring en evaluatie】De smartwatch bewaakt en registreert automatisch je hartslag, slaapgegevens, synchroniseert met de app om de hartslaggrafiek, slaaptrends te bekijken en helpt je je slaapkwaliteit te verbeteren. Verhoog de menstruatiecontrolefunctie om vrouwen te helpen de volgende menstruatie en het tijdstip van de ovulatieperiode te voorspellen of eraan te herinneren, om u betere zorg te geven.
 • 【Horloge en levensduur van de batterij】 De smartwatch heeft 4 ingebouwde wijzerplaten, die volgens verschillende scenario's kunnen worden geselecteerd en meer gepersonaliseerd zijn. Diepgaande optimalisatie van batterijprestaties, batterij met grote capaciteit en intelligent energieverbruikalgoritme, gebruikssnelheid van de batterijcapaciteit tot 5-7 dagen, begeleiden u langer.
Bestseller Nr. 3

Parsonver SPROD1 Smartwatch voor heren, rond, met telefoonfunctie, fitnesstracker met hartslagfrequentie, slaapmonitor, 1,32 inch HD fitnesshorloge, IP68 waterdicht sporthorloge, 100+ sportmodi voor

 • Bluetooth-oproep en intelligente bekendmaking: met zijn ingebouwde luidsprekers en bluetooth-verbinding kun je deze smartwatch oproepen beantwoorden en als multimediaspeler voor je telefoon fungeren. Hij ondersteunt ook informatieherinneringen en meldingen van sociale media (Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter enz.). Alle meldingen worden op je pols weergegeven en door trillingen herinnerd.
 • 100+ sportmodi en IP68 waterdicht: de fitnesstracker biedt meer dan 100 + sportmodi, je registreert je trainingsgegevens, inclusief stappen, hartslag, calorieën en afstand en maakt je gezondheidsrapport. Opmerking: IP68-waterdicht: Het product is bestand tegen veelvuldig spuiten van vloeistoffen zoals zweet en zelfs regen. Zwemmen of onderwateractiviteiten worden echter niet aanbevolen. 5 ATM: het product kan worden gebruikt voor duiken, douchen en voor algemene onderwateractiviteiten.
 • Uitgebreide gezondheidsbewaking: de Parsonver smartwatch SPROD1 heeft een 24-uurs hartslagbewaking, een SpO2-meting en een stressniveau bieden bewaking. Bovendien bewaakt de smartwatch voor dames en heren automatisch je slaapstatus (diepe slaap, lichte slaap, wakker worden, REM) en levert hij een uitgebreide slaapkwaliteitanalyse, door de Fitomo-app je fysieke conditie te begrijpen en passende aanpassingen aan te brengen.
 • Stijlvol en ultralicht, vrij te dragen: de Parsonver smartwatch SPROD1 combineert het designconcept van stijlvol en licht. Hij weegt slechts ongeveer 40 g, een ultralicht design dat je nauwelijks aan je pols kunt voelen, met zachte en huidvriendelijke vloeibare siliconen armband, geeft je een comfortabele en vrije draagervaring. Uitgerust met een 1,32 inch HD-display met 360 x 360 pixels resolutie, dat alle inkomende oproepen, berichten en herinneringen zeer duidelijk weergeeft.
 • 100+ wijzerplaten en andere functies: in de Fitomo-app zijn tot 100 wijzerplaten om uit te kiezen, en je kunt ook zelf je wijzerplaat, waarbij het om een willekeurige foto gaat, bijvoorbeeld B. je familie, huisdieren enz. Het fitnesshorloge heeft ook veel praktische functies, zoals weersvoorspelling, muziekbediening, camerabediening, zitherinnering, stopwatch, wekker, timer, vrouwelijke cycli volgen, telefoon vinden, enz.
Bestseller Nr. 4

Smartwatches Dames - 𝟏.𝟑𝟐" Touchscreen Smartwatch Dames,𝐈𝐏𝟔𝟖 Waterdicht Sporthorloge,𝐁𝐥𝐮𝐞𝐭𝐨𝐨𝐭𝐡-𝐨𝐩𝐫𝐨𝐞𝐩,Stappenteller, Hartslagmeter,SpO2,Slaapmonitor,Smart Watch voor Android iOS

 • 🌟 𝘽𝙡𝙪𝙚𝙩𝙤𝙤𝙩𝙝-𝘽𝙚𝙡𝙛𝙪𝙣𝙘𝙩𝙞𝙚:De Gerpeng slimme horloges voor heren en dames zijn voorzien van een 1,32-inch TFT-kleurenscherm en meer dan 200 wijzerplaatopties (aanpasbaar). Met de exclusieve Bluetooth-oproepfunctie blijft u in contact met familie en vrienden zonder een mobiele telefoon, kunt u eenvoudig bellen en oproepen ontvangen, en kunt u veelgebruikte contacten toevoegen. (1,32" is de maat van het frame.)
 • 🏃 𝙈𝙪𝙡𝙩𝙞𝙛𝙪𝙣𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙡𝙚 𝙎𝙥𝙤𝙧𝙩𝙢𝙤𝙙𝙞:De sportieve horloges voor heren en dames ondersteunen meer dan 110 sportmodi (ingebouwd in de app) en registreren gedetailleerd het aantal stappen, de oefenafstand en het calorieverbruik. Met een IP68-waterbestendig ontwerp, begeleidt het slimme horloge u altijd, of het nu gaat om intensieve training of avontuur, om een bredere sportwereld te verkennen.
 • 💖 𝙐𝙞𝙩𝙜𝙚𝙗𝙧𝙚𝙞𝙙𝙚 𝙂𝙚𝙯𝙤𝙣𝙙𝙝𝙚𝙞𝙙𝙨𝙗𝙚𝙬𝙖𝙠𝙞𝙣𝙜:Het smartwatch voor heren en dames bewaakt 24 uur per dag de hartslag, bloedzuurstof, slaap en registreert tegelijkertijd oefengegevens. Van sport tot vrouwengezondheid, we bieden uitgebreide gegevens om u beter te begrijpen en beter voor uzelf te zorgen.
 • 📲 𝙎𝙡𝙞𝙢 𝙇𝙚𝙫𝙚𝙣 𝘾𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙞𝙤𝙣:Het smart watch voor dames met belfunctie, verbonden via Bluetooth om inkomende gesprekken en tekstberichten te herinneren, en heeft functies zoals wekker, herinnering om water te drinken, spraakassistent, kalender, muziekbediening en andere functies. Berichten van apps zoals WhatsApp en Facebook worden in realtime gemeld, waardoor u gesynchroniseerd blijft met de wereld.
 • 🔋 𝙇𝙖𝙣𝙜𝙙𝙪𝙧𝙞𝙜𝙚 𝘾𝙤𝙢𝙥𝙖𝙜𝙣𝙤𝙣:De Gerpeng smartwatch voor dames en heren is uitgerust met een krachtige batterij van 300 mAh, die 5 tot 7 dagen kan worden gebruikt en een standby-tijd heeft van maximaal 30 dagen. Geen frequente oplaadbeurten nodig, waardoor reizen en het dagelijks leven handiger worden. 12 maanden garantie, gebruik het met vertrouwen.
Bestseller Nr. 5

GOLDEN HOUR Ultradun minimalistisch waterdicht digitaal sporthorloge met breed display en rubberen band, voor heren en dames

 • Digitale multifunctionele horloges: EL-scherm met achtergrondverlichting, de tijd is duidelijk zichtbaar tegen de achtergrondverlichting. Het digitale horloge beschikt ook over 12/24-uurs weergave, stopwatch, alarm, datum en dag.
 • Ultradunne stalen behuizing: de horlogekast heeft een minimalistisch, zeer dun ontwerp met een dikte van slechts 8 mm. De zachte rubberen band is verstelbaar tot een lengte van 250 mm, wat overeenkomt met een polsomtrek tot 25 cm. De kast, met een diameter van 43 mm, is gemaakt van hars met hardlex-glas, gemakkelijk af te lezen.
 • 5 ATM waterdicht: waterdicht tot 50 meter. Over het algemeen geschikt voor zwemmen in ondiep water en koud douchen, maar vermijd contact met warm water en stoom. Niet geschikt voor langdurige onderwateractiviteiten zoals duiken.
 • Sportcollecties: Dit product is geschikt voor sportliefhebbers en biedt multifunctionele eigenschappen die het ideaal maken voor zowel binnen- als buitensporten, zoals hardlopen, klimmen en meer.
 • Een ideaal geschenk voor valentijnsdag, jubilea, zakelijke gelegenheden, verjaardagen, Vaderdag, Kerstmis, enz.
Bestseller Nr. 6

Digitaal Sporthorloge, Waterdicht LED-scherm Lichtgevende Militaire Horloges met Stopwatch, Alarm, Polshorloges Legerhorloge Digitale Horloges voor Heren Dames, Studenten (Zwart)

 • Waterdicht ontwerp: dit hardloophorloge voor heren heeft een waterdicht ontwerp en is niet bang voor regen en waterspatten.
 • Multifunctioneel: dit digitale sporthorloge wordt geleverd met lichtgevende, wekker, uurklokken, weekdagweergave en andere functies.
 • Timingfunctie: dit elektronische waterdichte sporthorloge heeft een lopende tweede timer en is ontworpen voor een verscheidenheid aan buitensporten.
 • Duurzame behuizing: het buitensporthorloge heeft een lichtgewicht, drukbestendige behuizing die bestand is tegen vallen en schuren.
 • Toepassingsgebied: het lichtgevende sporthorloge maakt gebruik van een groot scherm en is multifunctioneel, geschikt voor mannen en studenten.
Bestseller Nr. 7

Smartwatch voor dames, IP68, waterdicht, 3,3 cm (1,3 inch), touchscreen, sporthorloge met oxymeter, doe-het-zelf wijzerplaat, slaapmonitor, stappenteller, hartslagmeter voor Android en iOS

 • ⌚【Smartwatch met uitgebreide gezondheidsmonitoring】: de TUYOMA stappenteller voor dames bewaakt de hartslag in realtime, zuurstof in het bloed en de slaapstatus (diep/lichte slaap). Bovendien is er de menstruatie-tracking-functie om vrouwen te helpen de volgende menstruatie en het moment van de eisprong te voorspellen of te herinneren om een betere verzorging te bieden. Een goede keuze als cadeau voor vrouwen.
 • Multifunctioneel sporthorloge, IP68, waterdicht: de smartwatch kan je activiteitsgegevens de hele dag door nauwkeurig registreren. 8 sportmodi voldoen aan je dagelijkse trainingsbehoeften (wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, voetbal, tennis, yoga enz.). 3 ATM IP68 waterdicht, je kunt ze dragen bij het handen wassen, zweten of hardlopen.
 • Gepersonaliseerde instellingen voor slimme horloges: ons sporthorloge heeft een behuizing van aluminiumlegering en een huidvriendelijkere siliconen band. De hoofdinterface bestaat uit 4 verschillende gebruikersinterfaces en een aanpasbaar oppervlak. Je kunt elke afbeelding selecteren die je als wijzerplaat wilt laden. Bovendien ondersteunt het horloge ook afstandsbediening en muziekbediening.
 • Meldingen en sms: na verbinding via Bluetooth kunnen smartwatches oproepherinneringen, agenda, e-mails, sms-meldingen, Facebook, WhatsApp enz. meldingen van sociale apps ontvangen. Ondersteunt alarminstellingen, stopwatch, countdown en telefoonzoeker. Dit dameshorloge maakt je leven comfortabeler.
 • 30 dagen standby-tijd en 12 maanden garantie: het fitnesshorloge is uitgerust met het BLE 5.0-systeem, een batterij met hoge capaciteit van 300 mAh en een Bluetooth-chip met laag energieverbruik. Magnetisch snel opladen, slechts 2 uur oplaadtijd, tot 7-10 dagen gebruiksduur, 30 dagen standby-tijd, zeer praktisch voor zakenreizen of reizen. De productgarantie strekt zich uit tot een periode van 12 maanden vanaf de datum van aankoop. Als je problemen hebt, neem dan contact met ons op. Wij helpen je binnen 12 uur op werkdagen.
UitverkoopBestseller Nr. 8

GARMIN Fenix 7S, GPS Multisport Smartwatch, 1,2-inch Display, Garmin Pay, 40+ Sport-apps, Muziek, Waterbestendig Sporthorloge, Tot 11 dagen Batterijduur, Roestvrij Staal en Graphite

 • PRESTATIES DOOR ONTWERP: Een stoer atletisch ontwerp met helder 1,2", 1,3" of 1,4" scherm en 42, 47 of 51 mm behuizing. Het horloge is getest in de V.S. met militaire normen voor thermische, schok- en waterbestendigheid
 • VERBETERDE BATTERIJ: De batterijduur van alle Fenix 7-horloges zijn aanzienlijk verbeterd. Met de Solar serie kunt u de levensduur van de batterij in GPS-modus zelfs verder uitbreiden
 • MULTICONTINENT TOPO KAARTEN: download TopoActive kaarten van over de hele wereld en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi-Fi connectiviteit
 • DE MEEST GEAVANCEERDE PERFORMANCE METRICS: en dit direct op je pols zoals VO2 max, running dynamics, rusttijd advies, PacePro, warmte en hoogte acclimatisatie en nog veel meer
 • BESTE DAY-TO-DAY FUNCTIES: zorg ervoor dat je dagelijkse gezondheid op pijl blijft met functies zoals slaap- en stressscore, body battery, hydratatie tracking, stappenteller en zuurstofopname
UitverkoopBestseller Nr. 9

Smartwatch voor heren en dames, smartwatch 1,69, sporthorloge, stappenteller, hartslagmeter, slaapmonitor, waterdicht, IP68, smartwatch, 24 modi, smartwatch, stopwatch, voor Android en iOS

 • Smartwatch 1,69 inch sporthorloge met stappenteller, hartslagmeter, waterdicht IP68, 24 modi, verbonden armband, stopwatch voor Android en iOS
 • Producttype: draagbare computer:
 • Merk: Ordtop
 • Kleur: zwart
 • Meting: 1,69 pouces
Bestseller Nr. 10

COROS PACE 3 Sporthorloge GPS, lichtgewicht en comfortabel, 17 dagen batterijduur, dual-frequentie GPS, hartslag, navigatie, slaaptrack, trainingsplan, hardlopen, fiets en ski-zwart nylon

 • Comfort, lichtgewicht, duurzaam: met de superlichte slanke 11,7 mm behuizing en 30 g gewicht (met nylon band), is COROS PACE 3 Sports GPS-horloge gemaakt om de hele dag en nacht te worden gedragen in volledig afleidingsvrij comfort.
 • Always-on 1,2 inch transflectief touchscreen-display: COROS PACE 3 biedt een touchscreen-ervaring. Touch Screen Instellingen omvatten drie modi Altijd aan, Navigatie en Activiteit Interface, en Navigatie Alleen. U kunt leren hoe u dit instelt op de A+ pagina.
 • Verlengde levensduur van de batterij: Ontworpen om de batterijcapaciteit te vergroten, COROS PACE 3 Sports Watch GPS maximaliseert de tijd om je pols. 41 HRS continu GPS-gebruik en 17 DAGEN continu dagelijks gebruik.
 • Nauwkeurige GPS met dubbele frequentie: Met optionele Dual-Frequency zal een opnieuw ontworpen satellietchipset uw GPS-gegevens nauwkeurig en GPS-coördinaten houden, zelfs in hoogbouwsteden. Inclusief de luchtdruk en geschatte hoogte.
 • Routeplanner: Bouw eenvoudig aangepaste routes of zoek naar een bestemming en synchroniseer met COROS PACE 3 Sports GPS-horloge op de Explore pagina in de COROS app. Breadcrumb-navigatiefunctie om u te helpen op het goede spoor te blijven met veel krachtige tools.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste sporthorloges te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze sporthorloges-koopgids samengesteld.

Het beste sporthorloges vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste sporthorloges voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede sporthorloges-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor sporthorloges te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van sporthorloges erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald sporthorloges zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over sporthorloges zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de sporthorloges kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste sporthorloges kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.