Beste speelgoed 2 jaar van 2023 (TOP15)

De 15 beste speelgoed 2 jaar beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Purphy Montessori-speelgoed, kleuren leren, voor kinderen vanaf 2, 3, 5 jaar oud, wiskundespeelgoed, motorkeispeelgoed, dinosaurus, tellen, educatief spel, met bijpassende sorteerbakjes en pincetten, voor kinderen, meisjes, jongens, speelgoed

 • 【Tellen/sorteren van speelstukken】: het spel voor het tellen van dieren beschikt over 2 pincetten en 6 bijpassende regenboogbekers voor het sorteren. Dit Montessori-regenboogspel is geschikt voor kleuters van 4, 5 en 6 jaar oud en helpt ze te leren tellen, sorteren en vormen te matchen.
 • 【Een 3-in-1 educatief telspel】: dit leerspeelgoed voor kleuters is zeer geschikt voor STEM-wiskundeonderwijs en bevat activiteiten voor het sorteren en tellen van regenboogkleuren zodat het denken van kinderen gestimuleerd wordt Dit speelgoed voor het leren sorteren en tellen is nuttig voor kinderen met autisme en voor kinderen met leerproblemen en bijzondere behoeften.
 • 【Dinosaurusspeelgoed om mee te tellen】: oppakken, vastpakken en loslaten. Dit wiskundespeelgoed met regenbogen en dieren voor peuters helpt kinderen om verbindingen te leggen tussen hun verstand en hun handen. Dit speelgoed onderscheidt zich van de regenboogbeer-telset doordat de hoofdrolspeler in dit spel een dinosaurus is, wat het tot de perfecte keuze maakt voor dinosaurusliefhebbers.
 • 【Montessori-speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar】: dit wiskundig telspel met dinosaurussen helpt kinderen om de eerste wiskundevaardigheden zoals tellen, groeperen, het zien van patronen en vergelijken onder de knie te krijgen. Jongens en meisjes kunnen dit educatieve wiskundespeelgoed ook gebruiken als hulpmiddel voor het leren van eenvoudige wiskundige operaties zoals tellen, optellen en aftrekken.
 • 【Cadeau-ideeën voor de feestdagen】: geweldige leermiddelen en nuttige hulpmiddelen voor ouders en leraren in kinderdagverblijven of thuis. Schattig dinosaurusspeelgoed dat geschikt is voor jongens en meisjes van 3 tot 5 jaar. Dit wiskundespeelgoed is het perfecte kerst- en verjaardagscadeau en is een geweldig Montessori-leerspel.
Bestseller Nr. 2

Haba 301056 Magneetspel stadslabyrint, educatief houten speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar, traint logica en fijne motoriek

 • Het grappige magnetische speelgoed van hout verdrijft snel verveling en biedt kinderhanden en ogen een geweldige bezigheid
 • Hier mogen kinderen in de rol van verkeerspolitieagenten kruipen en het stadsverkeer naar hartenlust regelen
 • Stimuleert de zintuigen door vele acties: met de magneetstaaf de ballen bewegen, de draaischijf in de gewenste richting trekken of met de duwstang een weg vergrendelen
 • Bevordert op een leuke manier de concentratie, behendigheid, logica en fijne motoriek van kinderen vanaf 2 jaar
 • Mooi magneetlabyrint, dat vanwege de grootte ook kan worden meegenomen
Bestseller Nr. 3

MOOING Houten speelgoed, visspel, Montessori spelletjes, 2 jaar, magnetisch hengelspel, kinderen van hout, educatief speelgoed, kinderspel, cadeau 2-5 jaar

 • Magnetisch hengelspel: mooi speelgoed van hout, uilenvissen, bestaande uit 2 magnetische hengels van hout, 1 assortimentsdoos van hout en 8 kleine kleurrijke houten vissen en 6 kleine insecten. Ontworpen om de fijne motoriek en kleurherkenning van je kind te ontwikkelen
 • Veilig materiaal: dit magnetische Montessori spel voor peuters is gemaakt van 100% natuurlijk hout en bedekt met milieuvriendelijke verf op waterbasis; niet-giftige en gladde randen, het zal de handen van kinderen niet beschadigen, geschikt voor kinderen om samen te spelen.
 • Leer tijdens het spelen: laat ze stimuleren en de creativiteit van de kinderen tijdens het spelen ontwikkelen. Verbeter de kleurherkenning, wiskundige berekening, hand-oogcoördinatie, cognitie en communicatie van je kind tijdens het spelen.
 • Interactief speelgoed: houten hengelspeelgoed voor multiplayer-spelletjes. Het kan de nauwe interactie en communicatie tussen kinderen en ouders versterken, het zal een geweldig interactief ouder-kind spel zijn
 • Uitstekend cadeau voor kinderen: er is absoluut niets verkeerd om dit educatief speelgoed voor kinderen te gebruiken als verjaardagscadeau, oogstfeest, Halloween, kerstcadeau voor jongens en meisjes. Kinderen kunnen altijd en overal op de eettafel en de woonkamer spelen. Het is het beste cadeau voor kinderen.
Bestseller Nr. 4

AiTuiTui Magnetisch tekenbord in reisformaat, uitwisbare doodle/schets/schrijfbord, reisspellen voor kinderen in de auto, vroege educatie, leren, speelgoed voor het ontwikkelen van vaardigheden, voor meisjes van 2-3-4-5 jaar oud

 • [Premium materiaal]: Gemaakt van niet-giftig en BPA-vrij zacht plastic om de hoogste standaard van gezondheidsveiligheid te handhaven. Gebruik superlicht zacht plastic materiaal om een betere valbestendigheid te hebben wanneer kinderen spelen. Het magnetische doodle-bord heeft afgeronde randen en zachte rondingen om mogelijke verwondingen te voorkomen. (Houd er rekening mee dat wanneer u een bestelling plaatst, kiest u Verzenden in Amazon-verpakking bij het afrekenen, om te voorkomen dat de verzendlabels door Amazon op het product worden geplakt, dank u.)
 • [Kleurrijk tekenbord]: Het doodle-bord toont 4 heldere kleuren (blauw, rood, geel, groen) in 4 kleurzones, waardoor uw kinderen genieten van kleurrijk schilderen. Felle kleuren wekken de interesse van uw kind en stimuleren zijn nieuwsgierigheid naar kleuren.
 • [Leuke stempels]: Kwam met 3 verschillende stempels 1 cirkel, 1 bloem en 1 liefde om plezier toe te voegen aan het tekenblok, diepere gleuf zorgt ervoor dat de stempels niet vallen en gemakkelijk verloren gaan. Met behulp van verschillende stempels hebben uw kinderen meer tekenopties. Het geeft je kind de kans om hun fantasie levendig te gebruiken om prachtige scènes in hun hoofd te creëren.
 • [Draagbare reisgrootte]: Middelgroot 11 x 8,3 inch/28 x 21 cm doodle pad is lichtgewicht, gemakkelijk en gemakkelijk mee te nemen in de auto of op reis, waardoor je kunt ontspannen met een vredige geest terwijl je kind ermee speelt.
 • [Ontwikkeling van vaardigheden voor kinderen]: Kinderen uiten wat ze zien en wat ze denken door te tekenen en te schrijven. Deze tekentafel helpt je om meer over je kind te leren en beter met ze te communiceren. Tegelijkertijd draagt het bij aan de ontwikkeling van de verbeeldingskracht en praktische vaardigheden van uw kinderen.
Bestseller Nr. 5

Anjun Activiteitsbord voor kinderen, educatief speelgoed, motoriekbord, speelgoed voor peuters, leren, basisvaardigheden, vaardigheden voor kleding met gespen en sluitingen, busy board voor peuters van 1-3 jaar

 • Verbeterd Busy Board met meer plezier: In ons activiteitsbord vind je taken met verschillende moeilijkheidsgraden. Met dit speelbord dat de zintuigen prikkelt kunnen je kinderen spelenderwijs basisvaardigheden en fijne motorische vaardigheden leren. Alle onderdelen zijn gemakkelijk te hanteren voor kleine kinderhanden.
 • Veilig materiaal: Montessori-speelgoed van hoogwaardig vilt: zacht, niet giftig en zonder scherpe randen. Het activiteitsbord is vriendelijk voor de huid van kinderen en is volledig ongevaarlijk voor het menselijk lichaam. Kleine onderdelen zijn verstevigd en vallen er niet zo gemakkelijk af. Kinderen zijn dol op dit grappige en eenvoudige Montessori-speelgoed voor peuters.
 • Uiteenlopende vaardigheden ontwikkelen: een beter en veiliger alternatief dan de traditionele zware houten plank. Met ons bord kun je jouw baby leren hoe zich aan te kleden, kleuren te herkennen, alfabet en cijfers opnoemen, klokkijken, de tijd zeggen. En het versterkt de oog-handcoördinatie. Praktisch en uitdagend voor kinderen in kleuterschoolleeftijd.
 • Verschillende vaardigheden: dit Montessori-busy board helpt je kind om op een leuke manier te leren, met verschillende soorten gespen, knopen, ritszakken, veters, draaiende tandwielen enz. Dit motorische speelgoed biedt een groot aantal zintuiglijke speeltjes waarmee kinderen al spelend levensvaardigheden kunnen leren.
 • Pedagogisch speelgoedcadeau: ons Montessori-speelgoed is van uitstekende kwaliteit en uitstekend afgewerkt. Dit is een fantastisch cadeau voor baby voor Kerstmis, verjaardag, Sinterklaas en vele andere gelegenheden. - -
Bestseller Nr. 6

Ballery Montessori speelgoed vanaf 1 jaar, speelgoed vanaf 1 jaar, Montessori speelgoed, sorteerspel, baby, motoriek, speelgoed, educatief speelgoed, babyspeelgoed, dinosaurusspeelgoed voor 1, 2 en 3 jaar

 • Schattig design-dinosaurusspeelgoed: Dit dinosaurusspeelgoed heeft stabiele voeten. Het gat aan de achterkant heeft cijfers van 1 - 12, peuters kunnen een telspel met 12 kleurrijke stekels spelen en de kleurnaam of het nummer zeggen wanneer ze de wervelkolom in elk gat steken. Als je de wervelkolom in nummer 2 of 3 van het gat steekt, opent de dinosaurus zijn mond en glimlacht naar de baby.
 • Fijne-motoriek speelgoed voor peuters: Baby's van 12 - 18 maanden kunnen met deze kleurrijke stekels cijfers en kleuren leren. Bij het optillen van deze stekels moeten kinderen duim en vingers samendrukken, wat het vermogen om een pen vast te houden, de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie verbetert. Perfect speelgoed voor fijne motoriek, educatief en ontwikkelingsspeelgoed voor 1-jarige jongens en -meisjes.
 • Makkelijk bewaren: de achterkant van de dinosaurus kan worden geopend om spikes op te bergen als hij niet wordt gebruikt, zodat je hem kunt verplaatsen, omdat de onderdelen goed in de schaal passen. Het makkelijke bewaren kan ook voorkomen dat je onderdelen kwijtraakt en je houdt vloer thuis schoon en netjes.
 • Compact formaat en veilig: de spikes in de juiste maat en met het ingekerfde design zijn geschikt voor het vasthouden door de kleine vinger, perfect voor grijpen en handkracht, zeer nuttig voor opgroeiende behoeften zoals schrijven, oppakken van kleine voorwerpen en het vasthouden van gebruiksvoorwerpen. Het materiaal bestaat uit niet-giftige kunststof en de randen zijn glad, zonder je te bezeren.
 • Grappig leercadeau: de mond kan flexibel worden geopend of gesloten om de aandacht van peuters te trekken. Het is een goed Halloween-, kerst-, verjaardags- of paascadeau voor jongens en meisjes.
Bestseller Nr. 7

LEADSTAR Pianomat, voor kinderen, speelgoed vanaf 2 jaar, dansmat, muziekmat, 8 instrumenten, peuterspeelgoed voor jongens en meisjes van 1-5 jaar

 • Veilige en duurzame pianomat: de pianomat is gemaakt van zachte vliesstof, die reuk- en smaakloos is en de voeten van de kinderen niet schaadt. Baby's kunnen erover lopen, kruipen en er met de voeten op trappelen. Bovendien maakt dit tapijt door aanraking elektronische muziek en geeft kinderen veel plezier.
 • Verbazingwekkend design: 10 pianotoetsen, 8 instrumentengeluiden (piano, viool, accordeon, trompet, vibrafoon, hobo, gitaar) met bijbehorende tonen, 10 demosongs, één noot per toets, opname- en afspeelfunctie. Pas het volume aan om het voor kinderen geschikte volume te kiezen. De schattige muziek kan het gehoor van kinderen simuleren. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Mobiele dansmat: de muzikale activiteitenmat is licht, opvouwbaar, gemakkelijk te dragen en ruimtebesparend. Hij is eenvoudig in het gebruik, of je nu onderweg of thuis bent. Comfortabeler dan een standaard keyboard-piano.
 • Educatief speelgoed: Als eerste kunnen de heldere kleuren een baby stimuleren en hem helpen kleuren te identificeren. Ten tweede produceert de pianomat verbazingwekkende muziek en het hand-voetcoördinatievermogen van peuters inspireren en hun muzikale intelligentie en hun tastgevoel en hun gehoor bevorderen. Het is een geweldig speelgoed voor kinderen in de kleuterleeftijd.
 • Perfecte presentatie voor kinderen: dit kinderspeelgoed kan het natuurlijke trappelen en aanraken van de baby belonen. Dit is een creatief muziekspeelgoed voor je kinderen om de sportieve vaardigheden, het kleurherkenningsvermogen, de cognitieve vaardigheden en verbeeldingskracht enz. te verbeteren. Het is een geweldig speelgoedcadeau voor kinderen, vrienden of familieleden voor de verjaardag van jongens en meisjes, voor feesten en Kerstmis.
Bestseller Nr. 8

LinStyle Montessori Houten speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar, educatief speelgoed, kikker, vissen, kerstspeelgoed, cadeau voor meisjes en jongens, 2, 3, 4, 5 jaar

 • 🐟【Veiligheidsmateriaal】Dit kikkervisspeelgoed voor het vissen voor peuters bestaat uit natuurlijk hout en is gecoat met milieuvriendelijke verf op waterbasis. Dit is niet giftig, milieuvriendelijk en veilig om te spelen
 • 🐟【Magnetisch hengelspel】Visspel met schattige kikkervorm. Elke set bevat 2 magnetische houten hengels, 1 houten sorteerbox en 10 kleurrijke houten vissen
 • 🐟【Interessant interactief speelgoed】het Montessori-speelgoed is uitgerust met twee hengels die kinderen gelukkig maken en de interactie tussen ouders en kinderen kunnen bevorderen
 • 🐟【Educatief speelgoed】Het magnetische hengelspel kan kinderen helpen kleurherkenning, hand-oogcoördinatie en tussenmenselijke vaardigheden te ontwikkelen
 • 🐟【Leuk cadeau voor kinderen】Mooie doos en schattige stijl, glad oppervlak zonder bramen, er bestaat geen gevaar dat kinderen schade toebrengen. Het beste kerst-, verjaardags- of feestcadeau voor kinderen, jongens en meisjes van 2 tot 5 jaar
UitverkoopBestseller Nr. 9

Aqua Doodle vanaf 2 jaar, speelgoed vanaf 1, 2, 3 jaar, cadeau voor meisjes vanaf 1 - 3 jaar, kinderspeelgoed vanaf 1, 2 jaar, waterkleurboek, Pasen, cadeau voor meisjes van 2 jaar, aquadoodle vanaf 1 jaar, waterverfmat

 • [Groot tekenoppervlak]: Onze watertekenmat heeft de afmetingen 100 x 80 cm. Het grote tekenoppervlak biedt ouders en kinderen voldoende ruimte om samen te schrijven en te tekenen. De schildermat voor watertekeningen is ook opvouwbaar en kan in de rugzak worden gestoken. Zo kunnen jij en je kinderen eindeloos en met ontspannend plezier van de tekenmatten van de kinderen genieten.
 • [Duurzaam gebruik:] Aqua Doodle bevat 2 magische waterstiften, 1 penseel, 2 EVA-patronen, 9 EVA-sjablonen, 1 prentenboek en 4 zuignappen. Kinderen vullen de toverstiften met water voor krabbels op waterbasis en de krabbels verdwijnen automatisch binnen 3-8 minuten, waardoor kinderen steeds weer op het canvas kunnen tekenen zonder dat hun kleding vuil wordt.
 • [Verbetering van de ouder-kind-relaties] Het waterdoek is groot genoeg zodat jij en je kind rond kunnen zitten en samen kunnen spelen, en kan als communicatieverbinding tussen ouders en baby worden gebruikt om de band tussen jou en je kind te versterken.
 • [Veilige en hoogwaardige materialen] Het van polyester en nylon gemaakte waterdoek is veilig, niet giftig en milieuvriendelijk, duurzaam en draagbaar en opvouwbaar. Zo houd je je muren en vloeren altijd schoon en vlekvrij.
 • [Perfect cadeau voor kinderen] Het waterdoek wordt geleverd in een mooie geschenkdoos, die speciaal is voorbereid om cadeau te geven. Je kunt het aan je kinderen cadeau geven voor een verjaardag of op feestdagen zoals Pasen, Halloween of Kerstmis. Ik denk dat ze er erg blij mee zullen zijn
UitverkoopBestseller Nr. 10

AMAYGA Busy Board voor peuters, 3 lagen, activiteitenbord, Montessori-speelgoed voor baby's vanaf 1, 2, 3, 4 jaar, voor meisjes en jongens, pedagogisch sensorisch speelgoed, motoriekbord, leren voor peuters

 • 22-in-1 Montessori-speelgoed: Dit Montessori-speelgoed voor peuters biedt 22 verschillende soorten basisvaardigheden, waaronder gespen, knopen, ritssluitingen, tassen, horloges en meer, en afneembare afbeeldingen en cijfers. Het bord biedt een verscheidenheid aan zintuiglijke spelletjes om aan de verschillende behoeften van kinderen tegemoet te komen.
 • Veilig en lichtgewicht: Gemaakt van gifvrije, zachte stoffen en vilt, en is zorgvuldig handgemaakt, zonder scherpe randen en zonder harde hoeken. Zachte vilten wollen plank met een handvat, zodat je kinderen hem gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen.
 • Vergemakkelijkt het aantrekken: Met verschillende gespen, stropdassen en knopen emuleert het activiteitenboard de uitdagingen van de echte wereld, zodat kinderen tijdens het spelen belangrijke aantrekkingskracht in hun eigen tempo kunnen leren en oefenen. Maakt het aantrekken voor peuters makkelijker.
 • Gemakkelijk te gebruiken: Ons Montessori-speelgoed is goed ontworpen en de gespen hebben de perfecte maat, zodat kleine handen ze kunnen vasthouden en bedienen. Je kunt er ook samen met je kinderen aan werken en hen spelling en tellen leren.
 • - Ons Montessori-speelgoed is van uitstekende kwaliteit en uitstekend afgewerkt. Dit is een fantastisch cadeau voor baby voor Kerstmis, verjaardag, Sinterklaas en vele andere gelegenheden. - -
UitverkoopBestseller Nr. 11

TOP BRIGHT Houten Activiteitenkubus 5-in-1 – Houten Activiteitentafel voor Peuters van 1, 2 jaar oud - Educatief Centrum met Doolhof met Kralen en Sorteren - Leuk en Boeiend Speelgoed voor Jongens Meisjes

 • 🐝 SPELENDERWIJS LEREN: Met de Top Bright activiteitenkubus kan uw kind eindeloos plezier maken en tegelijkertijd zijn of haar vaardigheden verbeteren! Het activiteitencentrum is kleurrijk en creëert een geweldige omgeving voor uw kind om de wereld te leren ontdekken.
 • 🐞 TAL VAN ACTIVITEITEN: Ons educatief centrum omvat 5 verschillende activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor peuters. Uw kind kan spelen met het doolhof van kralen, insectenschuifregelaars, tandwielen, wijzers en houten vormen en zo cognitieve en motorische vaardigheden ontwikkelen.
 • 🦋 FOCUS OP LEREN: De Top Bright activiteitentabel voor kinderen kan helpen om de cognitieve capaciteiten van peuters te ontwikkelen. Uw kleine engel leert beter te reiken en grijpen en verbetert zijn/haar hand-oogcoördinatie. Hij leert ook logisch te denken en ontwikkelt een meer gedefinieerd concept van tijd.
 • 🌿 UNIEK ONTWERP: Onze houten activiteitenkubus is gemaakt van duurzame materialen die een veilige omgeving voor uw kind garanderen. De bovenkant van het doolhof van kralen is afneembaar, zodat u dit geweldige activiteitencentrum gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren.
 • ☀️ MOOI CADEAU: Bestel deze mooie houten activiteitentafel voor uw kind of als uniek kraamcadeau. Het is ideaal voor peuters vanaf 1 jaar oud, omdat het hen in staat stelt zelfstandig te worden, te leren en plezier te maken.
Bestseller Nr. 12

TOP BRIGHT Magnetisch speelgoed, kinderspel, vanaf 2 jaar, worm-vangen spel, Montessori-speelgoed, educatief speelgoed vanaf 2 tot 4 jaar, cadeaus voor jongens en meisjes

 • 2 jaar oud spel: kinderen zijn klaar om te leren en te verkennen. Je fantasie groeit en het geeft je plezier om hun eigen grappige speelavonturen met speelgoed te creëren. Het is een goed speelgoed en een cadeau voor de kleuterschool, eenvoudig te spelen. Ontworpen met een natuurthemaverhaal om kinderen lange tijd aan te trekken om te spelen. Goed educatief speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar, helpt je kind in je leven te ontdekken hoe het zich met de wereld verbindt.
 • Fijnmotorisch spel: terwijl de fijne motoriek van je kind essentiële dingen zoals grijpen, bereiken en harken omvatten, zijn ze klaar om de fijne motoriek naar een hoger niveau te tillen als ze groeien en meer controle krijgen over je handen, vingers en polsen. Dit speelgoed is zeer geschikt voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Bij het vangen en voeren van insecten wordt ook de hand-oogcoördinatie geoefend
 • Veilig ontwerp: met deze set krijg je een geweldig educatief speelgoed voor jongens en meisjes van 2 tot 4 jaar. Dit speelgoed bestaat uit hoogwaardig hout, is BPA-vrij en is sterk en niet giftig. Geen geur, ouders voelen zich meer op hun gemak en houden hun kinderen veilig. Bovendien is de grootte van de wormen veilig getest om verstikking te voorkomen. Een veilig ontwerp kan als spel vanaf 2 jaar jongens en meisjes worden gewaarborgd.
 • Wormvangspel: vind eerst de wormen die in het boomgat verborgen zijn. Gebruik de puntige mond om de worm uit het boomgat te trekken. Ten slotte voer je de gevangen worm in de bek van de vogelbaby. Het spel vanaf 2 jaar heeft twee mogelijkheden: wormen rechtop vangen en wormen ondersteboven vangen is ook levendig en herstelt de natuur aanzienlijk. Laat het kind tijdens het spelen volwassen worden.
 • De tevredenheid van kinderen en ouders is altijd de missie van Top Bright.
Bestseller Nr. 13

Montessori Kinderspeelgoed voor 1-4 jaar, bezigheidsbord, Busy Board, educatief speelgoed, reizen, cadeau, jongens, meisjes, spel voor sensorische activiteiten

 • Bezigheidsbord voor 1-4 jaar: bezigheidsbord Montessori is een educatief speelgoed voor kinderen van 1, 2 en 3 jaar om de basisvaardigheden van het leven te leren. In tegenstelling tot ander sensorisch speelgoed heeft onze drie pagina's en bevat meer leerinhoud. Binnenin inbegrepen: trainingsoefeningen, datum, maand, klok, klittenbandpuzzel enz. De buitenkant bevat: letters, kleurrijke dieren. Een groot aantal speelmogelijkheden, breng je jongens en meisjes eindeloos geluk.
 • Montessori-speelgoed voor 1-2-3 jaar: bezigheidsbord is een grappig Montessori-spel dat de educatieve Montessori-methode integreert, gebaseerd op echte simulaties, zelf leren en collaboratief spel. Laat je kind tijdens het spelen de fijne motoriek leren. Bezigheidsbord is ideaal als educatief speelgoed voor meisjes en jongens van 1 tot 3 jaar. Het houdt je kleintjes bezig en wekt interesse in het spelen.
 • Fijn motorisch speelgoed voor 1-4 jaar: het sensorische board maakt gebruik van levendige kleuren om de aandacht van kinderen te trekken en hun interesse in het spelen te verhogen. Het spel bevat trainingen om de vingervaardigheid van je baby te verbeteren en je peuter te helpen zich aan te kleden. Sensorisch speelgoed bevat gegevens, puzzels enz. Ze helpen kinderen bij de ontwikkeling van hun tijdsbesef, kleurherkenning en ruimtelijk denken.
 • Reisspeelgoed voor baby: het Montessori-bezigheidsbord bestaat uit zacht vilt, is flexibel en heeft geen harde hoeken. Hij weegt 286 g en heeft een handtas-design, waardoor hij licht en comfortabel is om te dragen. Geschikt om op vele plaatsen te spelen, zoals in het vliegtuig en in de auto. Het kleurrijke reisspeelgoed trekt de aandacht en laat het kind stil spelen. Vervoer het en breng het geluk altijd en overal met je mee.
 • Cadeau voor kinderen van 1 tot 3 jaar: voor kinderen van 1 tot 3 jaar is alles nieuw en interessant, dus ze willen leren en verkennen. Het bezigheidsbord is gemaakt van zacht en gekleurd katoenvilt, veilig voor peuters. Ideaal als educatief cadeau voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Prachtig Montessori-speelgoed, zeer geschikt voor 12-24-36 maanden, verjaardagscadeaus, paasgeschenken, kerstcadeaus en Halloweencadeaus.
Bestseller Nr. 14

Goorder Montessori Kinderspeelgoed vanaf 2, 3, 4, 5, 6 jaar, hamerspel, speelgoed voor kinderen, baby's, peuters, ontwikkelingskinderspelletjes, muziek, klopspel, educatief speelgoed, cadeau voor jongens en meisjes

 • ① Grappig leerspeelgoed: met de hamer op de rechte oplichtende mol slaan, dat is het speelprincipe, een telwerk telt daarbij de juiste treffers. Het hamerspel biedt 4 snelheden, 9 niveaus per snelheid, bovendien verhoogt de moeilijkheidsgraad automatisch tijdens het spelen. Het reactiespel helpt om de fijne motoriek te ontwikkelen en de concentratie van kinderen te verbeteren. Het traint zeer goed de behendigheid en de oog-handcoördinatie.
 • ② Modi selecteren: geluidsvolume instelbaar, als het toch eens te luid wordt, gewoon op geruisloos zetten. De taal is ook instelbaar, Engels en Spaans, zodat je kind in het spel eenvoudig en snel verschillende talen kan leren. Je hoeft alleen de batterijen in te doen, de geluidsschakelaar in te schakelen en vervolgens op de knop "Start" te drukken. Batterijen zijn niet bij de levering inbegrepen
 • ③ Ideaal cadeau vanaf 2, 3, 4, 5 jaar: de combinatie van geluid en licht spreekt iedereen aan, het mollenspeelgoed maakt het interessant voor kleine, grote en volwassen kinderen. Je kunt echt schreeuwende geluiden horen en kleurrijke knipperende mollen zien als je slaat, wat de speelsfeer spannend en gelukkig maakt. Dit is een perfect cadeau voor verjaardagen, kinderdag, Kerstmis, Halloween, Thanksgiving en Nieuwjaar voor jongens en meisjes.
 • ④Kwaliteit en veiligheid: het hamerspel is goed gestructureerd en wordt geleverd met 1 zachte hamer, die je kinderen niet verwonden. Aan de achterkant bevindt zich een zuignap, die wegglijden voorkomt. Het speelgoed bestaat uit hoogwaardig kunststof, 100% niet giftig, BPA-vrij, duurzaam en niet gemakkelijk te beschadigen.
 • ⑤ Interactief en coördinatiespel: het klopspel vanaf 2, 3, 4, 5, 6 jaar maakt het mogelijk om je kinderen met partners of vrienden te vechten voor het hoogste aantal punten in het spel, wat zeer interessant is.
Bestseller Nr. 15

Montessori Busy Board Activity Board vanaf 1 jaar, Montessori houten speelgoed met 8 ledlichtschakelaarspeelgoed, sensorisch educatief speelgoed voor baby's en peuters vanaf 1 2 3 4 jaar

 • Speciale uitvoering: het Montessori-bord is speciaal ontworpen voor kleine kinderen die van schakelaars en ledlampen houden. Dit busy board is uitgerust met 8 verschillende schakelaars, die elk overeenkomen met een andere kleur of type ledlicht. De helderheid van elk ledlicht is zo ingesteld dat de ogen van de baby worden beschermd. De knoppen en schakelaars zijn zo groot dat ze op de vingers van peuters passen en gemakkelijk te drukken zijn.
 • Natuurlijk houten speelgoed: het Activity Board Baby wordt gemaakt van natuurlijke stammen, die in één stuk worden gesneden en niet tot één plaat aan elkaar worden geplakt. Alle onderdelen zijn fijn gepolijst en glad geslepen om een veilig gebruik voor je baby te garanderen. Deze printplaat moet worden voorbereid en uitgerust met 2 AAA-batterijen door de afdekking van Power voor gebruik los te schroeven.
 • Gemakkelijk mee te nemen: dit elektronische Busy Board peuterspeelgoed meet 20 x 3,5 x 5 cm zonder kleine onderdelen die gemakkelijk losraken, perfect als reisspeelgoed, vooral in de auto of onderweg, om je baby urenlang bezig te houden en haar gelukkig te maken om zijn doel te bereiken.
 • Montessori-leerspeelgoed: peuters schakelen verschillende schakelaars met bijbehorende ledlampen aan, wat een goede manier is om de nieuwsgierigheid van je baby te wekken. Dit sensorische houten speelgoed kan de denkvaardigheden en de praktische vaardigheden van je baby trainen om verschillende kleuren te identificeren.
 • Hoogwaardig cadeau: het led-bushboard is perfect voor vroeg educatief speelgoed voor peuters vanaf 1 jaar oud, het kan als verjaardagscadeau voor kinderen, familiefeest, kinderdagcadeau, kerstcadeau enz. worden gebruikt. Als je na ontvangst van de goederen kwaliteitsproblemen vindt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen het binnen 24 uur voor u repareren. Dit houten speelbord voor peuters wordt geleverd met een jaar garantie.

Wat is het beste speelgoed voor een 2-jarige?

Dit gedeelte gaat over het beste speelgoed voor een 2-jarige. Er is veel speelgoed dat geschikt is voor deze leeftijdsgroep, maar er is ook veel speelgoed dat niet geschikt is. Het is belangrijk om bij het kiezen van speelgoed rekening te houden met de ontwikkelingsbehoeften van een 2-jarige.

Het is belangrijk om te weten welke ontwikkelingsvaardigheden een 2-jarige onder de knie moet hebben voordat hij een speeltje voor hem kiest. Deze vaardigheden omvatten:

 • Fijne motoriek
 • Coördinatie
 • Taalvaardigheden
 • Zelfbewustzijn
 • Creativiteit
 • Sociale interactie

Hoe weet je of speelgoed geschikt is voor een 2-jarige?

Er is veel speelgoed beschikbaar voor 2-jarigen, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor de leeftijdsgroep. Hier is een lijst met items die u aan uw kind als cadeau kunt geven.

 • Playdoh: dit speelgoed is geweldig voor kinderen omdat ze alles kunnen maken wat ze willen en het kost niet veel.
 • Lego: dit speelgoed is geweldig omdat het kinderen helpt om over geometrie en vormen te leren, terwijl het ook leuk is.
 • Magnetisch tekenbord: dit speelgoed is perfect voor kinderen die graag tekenen en kleuren. Het is ook goed voor het ontwikkelen van creativiteit en hand-oogcoördinatie, en om kinderen te leren hoe ze hun naam in cursief schrift moeten spellen.
 • Houten blokken: deze blokken zijn perfect voor oudere peuters die graag hun creativiteit oefenen. Of het nu gaat om het matchen van kleuren, stapelen om een toren te bouwen of fantasierijke werelden te creëren, dit soort speelgoed zal je peuter betrokken en gelukkig houden.

Wat zijn enkele voorbeelden van geschikt speelgoed voor een 2-jarige?

Speelgoed is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind. Ze bieden kinderen een uitlaatklep voor hun creativiteit en helpen hen de wereld om hen heen te leren kennen.

Als ouder is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende ontwikkelingsstadia die uw kind doormaakt om speelgoed te vinden dat geschikt is voor zijn leeftijdsgroep. Speelgoed moet worden afgestemd op de ontwikkelingsfase, niet alleen op hun leeftijd.

Een tweejarige bevindt zich in de pre-operationele ontwikkelingsfase, wat betekent dat ze nog steeds leren hoe ze hun verbeeldingskracht moeten gebruiken en objecten kunnen manipuleren. Daarom hebben ze speelgoed nodig dat op meerdere manieren kan worden gebruikt, zoals puzzels of blokken met letters erop, zodat ze verschillende manieren kunnen ontdekken om met deze items te spelen.

Moet ik speelgoed kopen waarvoor ouderlijk toezicht nodig is of speelgoed waarmee mijn kind zelfstandig kan spelen?

Dit is een vraag waar veel ouders mee worstelen. Aan de ene kant willen we onze kinderen de vrijheid en onafhankelijkheid geven die ze nodig hebben om te groeien en te ontdekken. Aan de andere kant willen we ze beschermen tegen alles wat schadelijk of gevaarlijk kan zijn.

Het antwoord op deze vraag is niet altijd even duidelijk. Het hangt af van de leeftijd van uw kind, zijn ontwikkelingsniveau en waar u zich prettig bij voelt.