Beste speelgoed 1 jaar van 2023 (TOP15)

De 15 beste speelgoed 1 jaar beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

LEADSTAR Busy Activity Cube,babymotorische kubus vanaf 1 jaar meisje jongen,drukke kubus vanaf 18 maanden voor fijne motoriek voorschoolse leren geschenk,activiteitenkubus baby Montessori speelgoed

 • 【6-in-1 activiteitenspeelgoed】Onze activiteitenkubus voor 1-jarigen combineert 6 verschillende activiteiten in één. Beschikt over een realistisch ontwerp met meerdere kleuren, waaronder een gesimuleerde kraan, schattige schakelaars, stekkers, draaiende tandwielen, schattige konijnensleutel, vrolijke muis en bibi-geluidsknop. Dit ontwikkelingsspeelgoed betrekt en vermaakt kinderen terwijl het hun logisch denken, verbeeldingskracht en creativiteit stimuleert.
 • 【Veilig materiaal voor kinderen】Het activiteitenkubusspeelgoed voor peuters is gemaakt van hoogwaardige ABS-materialen met gepolijste randen, veilig en niet-toxisch. met gladde randen en afgeronde hoeken voor eenvoudige reiniging. Alle componenten zijn geïntegreerd, waardoor het moeilijk te slikken is en bestand is tegen vallen. Het is geweldig speelgoed voor jongens en meisjes van 1 jaar oud.
 • 【Educatief Montessori-speelgoed】 Deze speelgoedkubus voor jongens en meisjes van 1 jaar oud is ontworpen om de cognitieve ontwikkeling, aandacht, visuele, auditieve en tactiele vaardigheden te bevorderen, terwijl het draaien, trekken, draaien en drukken wordt aangemoedigd. Biedt educatieve en stressverlichtende voordelen.
 • 【Draagbaar en gemakkelijk op te bergen】Afmetingen: 15 * 13 * 12 cm. Deze activiteitenkubus is compact en draagbaar, perfect voor peuters om vast te pakken en te dragen. Het kan in een handtas of rugzak worden gedragen. Het kan worden gebruikt in de auto, het vliegtuig, de trein, de bus, restaurants, onderweg en overal. Het wordt gebruikt in Montessori-omgevingen, kleuterscholen, scholen en thuis.
 • 【Verjaardagscadeaus voor baby's】Deze activiteitenkubus is leuk en leerzaam. Het is een ideaal cadeau voor kinderen van 1 tot 3 jaar, omdat elke set past bij de ontwikkelingsprioriteiten van uw kind in elke fase. Dit ontwikkelingsspeelgoed is perfect als cadeau voor de 1e verjaardag van uw baby, Kerstmis of Pasen, het kan lang bij uw kinderen blijven tijd en laat ze genieten van hun kindertijd.
Bestseller Nr. 2

Ballery Houten activiteitenkubus Babyspeelgoed Houten speelgoed 1 2 3 jaar oude jongens Meisjes, Montessori-speelgoed met xylofoon Leren Vormsorteerder 1e verjaardagscadeaus voor meisjes Jongens

 • 6 IN 1 Houten Activiteitenkubus: Montessori Toys is een educatief speelgoed dat 6 verschillende spellen in 1 combineert: Wortelen oogsten, ongedierte vangen, leerklok, vormmatching, tandwielen en xylofoon. Dit babyspeelgoed is vrolijk gekleurd en heeft verschillende vormen, wat de zintuiglijke ontwikkeling van peuters kan bevorderen.
 • Speelgoed voor vroege ontwikkeling en activiteit: dit educatieve speelgoed is ontworpen om de sensorische vaardigheden van kinderen te vergroten, de hand-oogcoördinatie, kleurherkenning, fijne motoriek, vorm- en fruitherkenning en logisch denken van kinderen te verbeteren en te cultiveren, en om audioherkenning en muzikale ontwikkeling.
 • Draagbaar sensorisch babyspeelgoed: Activity Cube is niet alleen speelgoed, maar ook een stevige opbergdoos waarin alle blokken enz. na het spelen kunnen worden opgeborgen. Montessorispeelgoed voor 1 2 3 jaar oud.
 • Veilig en betrouwbaar houten speelgoed: deze houten activiteitenkubus is gemaakt van natuurlijk en hoogwaardig hout en heeft gladde, braamvrije randen. De blokken hebben de juiste maat voor kleine handen, zijn een groot succes bij kinderen en zijn bestand tegen langdurig gebruik en spelen door peuters.
 • Perfect cadeau voor kinderen vanaf 1 jaar: dit leuke educatieve speelgoed biedt eindeloos schermvrij plezier dat voldoet aan de verschillende behoeften van kinderen. Het is een ideaal cadeau voor je kleintje van 1 2 3 jaar op verjaardagen, kinderdag, Kerstmis en andere feestdagen.
Bestseller Nr. 3

Vicloon Montessori-speelgoed, speelgoed 1 jaar baby siliconen trekkoord, activiteitenspeelgoed voor peuters van 18 maanden+, educatief speelgoed, cadeaus voor kinderen en peuters (raket)

 • 【Sensorische ontwikkeling van de baby】: dit sensorische babyspeelgoed helpt bij de ontwikkeling van de vingermotoriek van de baby. Er zijn in totaal 6 touwen. De touwen die naar boven en beneden worden getrokken, kunnen de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie van de baby bevorderen en de baby in de wereld onderdompelen van educatieve spelletjes door te trekken en te trekken om hun zintuigen te verkennen en de hersenontwikkeling te stimuleren, de nieuwsgierigheid van de baby verder te stimuleren.
 • 【Veilig materiaal】: dit grappige interactieve speelgoed met trekkoord bestaat uit voedselveilige siliconen en ABS, 100% veilig materiaal, niet giftig, BPA-vrij en ftalaatvrij. Gemakkelijk schoon te maken. Het kan ook als bijtring worden gebruikt. Siliconen speelgoed in levensmiddelenkwaliteit kan de klachten van de baby bij het tandjes verlichten, de emoties van de baby kalmeren en de baby met vertrouwen laten kauwen.
 • 【Multifunctionele trekkoorden en kleuren】: de buizen en buisuiteinden van het sensorische babyspeelgoed hebben een groot aantal texturen, en de koorden zijn zacht en elastisch om het gebruik van tactiele reacties te bevorderen. Door de verschillende texturen van het sensorische speelgoedkoord kan de baby van links naar rechts verschillende trillingen en geluiden voelen.
 • 【Cool uiterlijk van de raket】: dit pompspeelgoed heeft de vorm van een raket die de nieuwsgierigheid en fantasie van je baby kan stimuleren. Een rijke en heldere kleurafstemming kan de kleurwaarneming van de baby bevorderen en de aandacht van de baby trekken.
 • 【Beste cadeau】: dit babyMontessori-speelgoed is perfect als startspeelgoed, verjaardagscadeau, kerst-/Halloween-/kinderdagcadeau. Kinderen zullen enthousiast zijn als je het speelgoed met trekkoord naar huis brengt.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Lobyoh Baby speelgoed voor 1 jaar oud, 2 in 1 muziek mat piano mat peuter drum speelgoed, educatieve geschenken voor jongens meisjes 1 2 3 jaar oud

 • 2 In 1 Music Mat: Het baby muzikale speelgoed heeft een schattig origineel ontwerp, waaronder 5 dierlijke drumtoetsen, 3 drumtypes, 10 drummelodieën, 8 pianotoetsen, 6 soorten instrumentgeluiden en 10 ingebouwde demonummers. Meerdere modi voor peuters om te verkennen en te spelen.
 • Grotere maat voor 2-3 spelers: Opgewaardeerde grootte van onze drum speelmat is 80 * 50cm (anderen: 70 * 40cm). Lichtgewicht en opvouwbaar, gemakkelijk op te bergen of mee naar buiten te nemen. Wordt geleverd met 2 sticks, verschillende toetsen kunnen tegelijkertijd klinken, waardoor het mogelijk is voor 2-3 kinderen om samen te spelen voor de lol. Vereist 3×1.5V AA batterijen. (Niet inbegrepen).
 • Veilig en duurzaam materiaal: deze muziekspeelmat is gemaakt van dikker PE-materiaal dat gifvrij en huidvriendelijk is, waardoor de veiligheid van baby's en peuters wordt gegarandeerd. Waterdicht en vlekbestendig oppervlak maken het gemakkelijk schoon te vegen.
 • Vroeg educatief zintuiglijk speelgoed: Baby kan met zijn handen drukken, op de pianomat stappen en met stokken op de drummat slaan. Ons muzikale speelgoed voor een 1-jarige baby is geweldig om de muzikale interesse van de baby te ontwikkelen, ritme te voelen, hand- en voetcoördinatievaardigheden te verbeteren, creativiteit te bevorderen en lichaamsbeweging op jonge leeftijd te bevorderen.
 • Ideaal cadeau voor jongensmeisjes: De 2-in-1 drumpianomat is perfect als cadeau voor peuters van 12-18 maanden, 1 2 3 4 5 jaar oude jongens en meisjes. Kinderen kunnen zelf of met hun kleine vriendjes en familie muziek ontdekken, interactie bevorderen en zelfvertrouwen vergroten. Verras je kinderen met dit schattige muziekspeelgoed op verjaardagen en feestdagen (Kerstmis, Kinderdag, Halloween, Thanksgiving, Nieuwjaar, enz.).
Bestseller Nr. 5

Anjun Activiteitsbord voor kinderen, educatief speelgoed, motoriekbord, speelgoed voor peuters, leren, basisvaardigheden, vaardigheden voor kleding met gespen en sluitingen, busy board voor peuters van 1-3 jaar

 • Verbeterd Busy Board met meer plezier: In ons activiteitsbord vind je taken met verschillende moeilijkheidsgraden. Met dit speelbord dat de zintuigen prikkelt kunnen je kinderen spelenderwijs basisvaardigheden en fijne motorische vaardigheden leren. Alle onderdelen zijn gemakkelijk te hanteren voor kleine kinderhanden.
 • Veilig materiaal: Montessori-speelgoed van hoogwaardig vilt: zacht, niet giftig en zonder scherpe randen. Het activiteitsbord is vriendelijk voor de huid van kinderen en is volledig ongevaarlijk voor het menselijk lichaam. Kleine onderdelen zijn verstevigd en vallen er niet zo gemakkelijk af. Kinderen zijn dol op dit grappige en eenvoudige Montessori-speelgoed voor peuters.
 • Uiteenlopende vaardigheden ontwikkelen: een beter en veiliger alternatief dan de traditionele zware houten plank. Met ons bord kun je jouw baby leren hoe zich aan te kleden, kleuren te herkennen, alfabet en cijfers opnoemen, klokkijken, de tijd zeggen. En het versterkt de oog-handcoördinatie. Praktisch en uitdagend voor kinderen in kleuterschoolleeftijd.
 • Verschillende vaardigheden: dit Montessori-busy board helpt je kind om op een leuke manier te leren, met verschillende soorten gespen, knopen, ritszakken, veters, draaiende tandwielen enz. Dit motorische speelgoed biedt een groot aantal zintuiglijke speeltjes waarmee kinderen al spelend levensvaardigheden kunnen leren.
 • Pedagogisch speelgoedcadeau: ons Montessori-speelgoed is van uitstekende kwaliteit en uitstekend afgewerkt. Dit is een fantastisch cadeau voor baby voor Kerstmis, verjaardag, Sinterklaas en vele andere gelegenheden. - -
Bestseller Nr. 6

Baby Vorm Sensorisch Speelgoed voor 6-12 Baby, Montessori Speelgoed voor 1 Jaar met 12 Blokken, Fijne Motor Ontwikkelen Speelgoed Verjaardagscadeaus Kerstcadeaus voor 12 Maanden Baby Jongens Meisjes

 • Innovatief Montessori babyspeelgoed: met dit innovatieve Montessori-speelgoed voor baby's kunnen kinderen spelenderwijs het sorteren van vormen en het herkennen van kleuren leren, want het heeft 14 grove vormen met unieke texturen en een kubus van elastieken. Dit unieke sorteerspeelgoed biedt baby's een nieuwe zintuiglijke verkenningservaring. Montessori speelgoed voor peuters, kleuters, jongens en meisjes van 1/2/3 jaar. Eerste verjaardagscadeau voor babyjongens en -meisjes.
 • Leerspeelgoed voor jonge kinderen: dit vormsorteerspeelgoed is ontwikkeld om je baby een tastervaring te bieden. Nieuwsgierigheid zal kinderen inspireren om meer leuke dingen te ontdekken. Baby's proberen deze bouwstenen in de kubus te steken door op het elastiek te drukken en trachten ze er ook weer uit te halen. Als educatief speelgoed voor baby's stimuleert het de nieuwsgierigheid van baby's en helpt het hen te onderzoeken, te experimenteren en te ontdekken. Babyspeelgoed voor peuters vanaf 18 maanden, voor jongens en meisjes
 • 14-delig, veilig materiaal: de Montessori sorteerbox is gemaakt van ABS-kunststof van hoge kwaliteit met zachte afgeronde hoeken, alle randen en patronen zijn gepolijst tot een gladde en afgeronde vorm, duidelijk en gedetailleerd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig elastisch koord, dat comfortabel en huidvriendelijk is, niet gemakkelijk te vervormen is en de babyhandjes niet bezeert. Het is veilig en ziet er aantrekkelijk uit, waardoor het een goede keuze is voor ouders. Montessori-speelgoed voor 6-18 maanden, 1-2 jongens en meisjes.
 • Veilig materiaal: de Montessori sorteerbox is gemaakt van ABS-kunststof van hoge kwaliteit met zachte afgeronde hoeken, alle randen en patronen zijn gepolijst tot een gladde en afgeronde vorm, duidelijk en gedetailleerd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardig elastisch koord, dat comfortabel en huidvriendelijk is, niet gemakkelijk te vervormen is en de babyhandjes niet bezeert. Het is veilig en ziet er aantrekkelijk uit, waardoor het een goede keuze is voor ouders. Montessori-speelgoed voor 6-18 maanden, 1-2 jongens en meisjes. Licmic
 • Ideaal speelgoed en cadeau voor baby's: Ontworpen voor kleine handjes, biedt dit vormsorteerspeelgoed voor baby's eindeloze uren educatief plezier. Perfect als cadeau voor je baby's verjaardag, als kerst- of paascadeau. De beste cadeaus voor baby's en peuters van 12-18 maanden en ouder, het kan je kinderen begeleiden tijdens hun kindertijd en ze laten genieten van de speeltijd. Cadeaus voor de 1e verjaardag van babyjongens en -meisjes. Peuterspeelgoed voor kleine jongens en meisjes.
Bestseller Nr. 7

Houten Montessori speelgoed van 1, 2, 3 jaar, voor meisjes en jongens, xylofoon hamerspel, magnetisch visspel, houten speelgoed vanaf 1 jaar, educatief speelgoed, motoriekspeelgoed, cadeau 2, 3, 4, 5,

 • Multifunctioneel Montessori-houten speelgoed: ons Montessori-speelgoed van 1, 2, 3 jaar voor meisjes en jongens biedt vele mogelijkheden om te leren en te spelen. Het houten speelgoed vanaf 4, 5, 6 jaar met de spannende spelletjes in één is dit Montessori-speelgoed de ultieme speelplaats voor de fantasie van je kleintjes. Het kinderspeelgoed vanaf 1 jaar is een uitstekend speelgoed om je peuters bezig te houden en gelukkig te maken. Cadeau voor meisjes en jongens
 • Ontwikkelingsspeelgoed voor vroeg leren: geweldig Montessori kinderspeelgoed vanaf 1, 2, 3 jaar. Laat kinderen een mol slaan, xylofoon spelen, vissen vangen, tandwielen draaien, hengelspel vanaf 2, 3, 4, 5, 6 jaar... alle spellen in één babyspeelgoed, houten speelgoed vanaf 1, 2, 3 jaar, meisjes en jongens. Geweldig Montessori-speelgoed. 4 tot 6 jaar. Jaren worden doorgegeven en worden het populairste educatieve speelgoed vanaf 3, 4, 5, 6 jaar, meisjes en jongens. Ideaal cadeau voor meisjes en jongens
 • Interactief Montessori-speelgoed voor ouders en kinderen: dit hengelspel Montessori-speelgoed van 3, 4, 5, 6 jaar is het perfecte gereedschap voor ouders om hun vrije tijd met hun kinderen door te brengen en de interactie tussen ouders en kinderen door te brengen. Breng een gelukkige tijd door met het gezin met je kleintjes. Het educatieve speelgoed voor meisjes en jongens van 1, 2, 3, 4, 5, 6 jaar is een perfect activiteitsspeelgoed voor peuters, motoriekspeelgoed en manipulatief speelgoed voor peuters
 • Leuk cadeau voor jongens en meisjes: het kinderspeelgoed Montessori speelgoed vanaf 1 2 3 4 5 6 jaar is perfect voor alle gelegenheden. Het houten speelgoed xylofoon hamerspel motoriek speelgoed leerspeelgoed vanaf 1 2 3 4 5 6 jaar meisjes jongens is een leuk cadeau voor verjaardagen, kinderdag, Kerstmis, Halloween en oogstfeest voor jongens en meisjes van 1 tot 3 jaar. Ideaal cadeau voor meisjes en jongens, cadeau voor meisjes en jongens, cadeau 3, 4, 5, 6 jaar, meisjes en jaar
 • Veilig en duurzaam: het houten Montessori-speelgoed voor meisjes en jongens vanaf 1 jaar is gemaakt van natuurlijk hout en zorgt voor veiligheid, gepolijst door een meerlaags proces met gladde randen, kleur op waterbasis, geurloos. Kinderen zijn tijdens het spelen goed beschermd, veel accessoires trekken de aandacht van de baby, heldere kleuren stimuleren de kleurwaarneming van het kind, een geweldig educatief speelgoed vanaf 2, 3, 4, 5, 6 jaar, meisjes en jongens
Bestseller Nr. 8

Xespis Montessori Speelgoed 1 2 3 jaar, 2-in-1 houten speelgoed vanaf 1 jaar, voor jongens en meisjes, motoriekspeelgoed, steekspel, visspel, babyspeelgoed, voor kinderen als geboortedagcadeau

 • 2-in-1 montagespeelgoed: met 6 gekleurde vissen en 6 verschillend gevormde blokken (4 kleuren) is ons Montessori-speelgoed voor baby's een combinatie van visspel en sorteer- en stapelspel, waar kinderen veel plezier aan beleven. Ideaal voor de speeltijd thuis, in de kinderkamer of onderweg.
 • Leerspeelgoed voor kleine kinderen: ons houten speelgoed is uitgerust met geometrische blokken in verschillende maten, kleuren en vormen en bevorderen de fijne motoriek, de hand-oogcoördinatie en het oplossen van problemen. Perfect voor het leren van kleuren, vormen en tellen.
 • Veilig en duurzaam: ons verbeterde sorteer- en stapelspeelgoed is uitgerust met niet-giftige verf op waterbasis, gladde, braamvrije randen en dikke blokken om de veiligheid van de kinderen te garanderen. Het is gemaakt van geselecteerd, robuust hout en dus ontworpen voor een lange levensduur.
 • Talloze mogelijkheden om te spelen: met 24 vormblokken in 4 kleurenschema's en 6 gekleurde vissen biedt ons motoriekspeelgoed eindeloze mogelijkheden voor praktisch en fantasierijk spelen. Sorteer op vorm en kleur, bouw verschillende gebouwen of patronen en laat je kind nog meer spelletjes ontdekken.
 • Perfect cadeau: in een prachtig vormgegeven verpakking is het een perfect cadeau voor verjaardagen, Kerstmis, kinderdag en nog veel meer. Vol educatief en plezier, ideaal voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden.
Bestseller Nr. 9

MULEVIP Busy Board Montessori, houten speelgoed, led-lichtschakelaar, Montessori Busy Board, Montessori-spellen 1 jaar, activiteitenbord van hout

 • De Montessori Busy led-editie is een kleurrijk speelgoed dat rijk is aan functies, perfect voor kinderen van 1 tot 6 jaar
UitverkoopBestseller Nr. 10

​MEGA Bloks Grote Bouwtas, bouwset met 60 grote en kleurrijke bouwblokken en 1 opbergtas, cadeauset voor kinderen vanaf 1 jaar, DCH55

 • 60 bouwblokken in klassieke kleuren en met speciale vormen
 • Perfect formaat voor kleine handjes
 • Bevordert de fijnmotorische vaardigheden
 • Handige opbergtas om alles snel weer op te ruimen
 • Combineer met ander Mega Bloks peuter- en kleuterspeelgoed voor nog meer bouwplezier
Bestseller Nr. 11

EUCOCO Mat, Speelgoed Kinderen 1-5 jaar Mat Tekening Bebe Cadeau Kinderen 1-5 jaar Tekening Kinderen Cadeau Meisje 1 2 3 4 5 jaar Speelgoed Bebe 1-5 jaar Jongen Educatieve spelletjes Kinderen 1-5 jaar

 • [Geen rommel en herbruikbaar]: geen rommel, geen inkt, niet-giftig, niet-chemisch, schoon en veilig speelgoed voor peuters. Geen verfvlekken meer op de kleding, vloeren of zelfs muren van uw kleintjes. Kijk met een gerust hart hoe uw kinderen thuis gratis tekenen.
 • [Het beste educatieve speelgoed om creativiteit en verbeelding te inspireren]: de verbazingwekkende watergraffitimat meet 40*28 inch en er zijn 26 dierenletters rond de watermat gedrukt, wat zeer geschikt is voor kinderen om pinyin te leren en associatief geheugen te ontwikkelen. Op het extra grote graffitibord kunnen ouders en kinderen samen tekenen, wat een communicatiemiddel tussen ouders en kinderen wordt.
 • [Complete tekenspeelgoedset voor uw kinderen om plezier te hebben]: de waterdoodle-mat met 4 zuignappen, zodat u de mat in een schrijfbord kunt veranderen. Dit prachtige speelkleed wordt geleverd met 3 magische waterpennen (1 penseel + 2 stiften), 1 EVA-tekenformulier met 9 ontwerpen, 1 tekenboekje waarmee 3-4 kinderen tegelijkertijd kunnen tekenen en krabbelen.
 • [De watermerkstempel gebruiken]: Vul de watermerkpen met water, ga met de punt over de mat en zie hoe uw lijnen en ontwerpen in kleur verschijnen. Zodra het water opdroogt, vervagen de ontwerpen en kun je helemaal opnieuw beginnen! Geen rommel, geen inkt, geen vlekken!
 • [Perfect cadeau voor kinderverjaardag of Kerstmis]: De magische doodle-mat maakt je een klein kind om met je kinderen te spelen, wat de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen kan ontwikkelen en de ouder-kindrelatie kan bevorderen. Ideaal educatief speelgoed voor jongens en meisjes van 2 3 4 5 6 jaar en ouder.
Bestseller Nr. 12

Sweety Fox Montessori Stapel- en Sorteerspeelgoed 1 2 3 Jaar - Houten Activiteit en Ontwikkelingsspeelgoed in Pastelkleuren - Montessori Spellen voor Peuters van 1 jaar

 • "MONTESSORI SORTEERSPEL - Ons sorteer- en kleurenspel in pasteltinten is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, tellen en sorteren. Dit sensorische sorteerspel bevat 20 stukken, waaronder blokken van 5 verschillende kleuren en vormen. De overmaatse stukken zijn groot genoeg om gemakkelijk door de vingers van peuters te worden vastgepakt.
 • MULTIZINTUIGELIJKE ONTWIKKELING - Ons activiteiten- en ontwikkelingsspeelgoed is een Montessori-spel waarbij het de bedoeling is om het ene stuk op het andere te stapelen. De geometrische blokken hebben allemaal dezelfde grootte maar verschillende kleuren en vormen. Dit sensorische sorteerspel zal uw kleintje helpen om zijn lichaamsbewegingen onder controle te krijgen en zijn fijne motoriek te ontwikkelen.
 • 100% VEILIG VOOR BABY'S - Ons Montessori stapel- en sorteerspeelgoed is gemaakt van lichtgewicht natuurlijk hout en niet-giftige, op water gebaseerde verf. In tegenstelling tot andere speelgoed op de markt heeft ons houten stapelpuzzel een glad oppervlak, versterkte pinnen en afgeronde randen die optimale bescherming bieden voor peuters.
 • ZACHTE EN PASTELKLEUREN - Deze kleuren worden vaak als kalmerend en geruststellend beschouwd in vergelijking met felle en schreeuwerige kleuren. Ze creëren een zachtere en rustigere sfeer in de speelruimte van het kind, wat kan bijdragen aan het verminderen van angst en stress bij de meest gevoelige kinderen.
 • EEN DUURZAAM GESCHENK - Als u op zoek bent naar een geweldig cadeau waar lang mee gespeeld kan worden, zult u dol zijn op onze stapelpuzzel. Met zijn verschillende functies kunnen kleintjes het bouwen, stapelen, vormen en kleuren leren, of gewoon objecten bouwen - een uitstekende manier om kinderen van 12 maanden tot 4 jaar bezig te houden!
UitverkoopBestseller Nr. 13

Eichhorn - Gekleurde houten blokken met geluid - 12 blokken - Meerkleurig - Vanaf 1 jaar

 • Houten bouwstenen met geluid - de set bevat 12 klankbouwstenen in verschillende kleuren en vormen; De kleurrijke bouwstenen zijn uitgerust met ballen, bellen, piepers en meer en trainen de auditieve waarneming van de kinderen
 • Getrainde hand-oog coördinatie - door het stapelen van de verschillende vormen worden hand-oog coördinatie en motoriek van kinderen getraind; Ze leren kleuren en vormen te herkennen
 • Ideaal als cadeau - of het nu voor een doop, een verjaardag of zomaar is, de geluidsmodules zijn altijd een goed cadeau-idee en geschikt voor kinderen vanaf een jaar
 • Gemaakt van lindehout - het geluid modules zijn gemaakt van lindehout. Voor de kleuring gebruiken we alleen kleuren op waterbasis die onschadelijk zijn. Al het houten speelgoed wordt ook regelmatig getest door onafhankelijke testinstituten
 • Eichhorn - houten speelgoed met traditie - we produceren al meer dan 70 jaar houten speelgoed van hoge kwaliteit. Pedagogisch waardevol, onze producten bevorderen motoriek en creativiteit van jongs af aan door het combineren van gevoel, stapelen, pluggen, duwen en schroeven
Bestseller Nr. 14

Vtech 80-601542 Mijn Eerste 100 Woordjes, Plastic, Voor Jongens En Meisjes, Van 1 Tot 4 Jaar, Nederlands Gesproken En Geschreven, Meerkleurig, 6.5 x 27.9 x 30 cm

 • Let op, leeftijd is 1,5 - 4 jaar
 • Ontdek 100 woordjes in het Nederlands & Engels door op de plaatjes te tikken
 • Kleintjes ontdekken 12 verschillende thema's en vergroten zo hun woordenschat
 • De thema's zijn huisdieren, dieren, fruit, eten, kleuren en nog veel meer
 • Leer woordjes, ontdek leuke weetjes en luister naar grappige geluiden
Bestseller Nr. 15

Babyspeelgoed vanaf 1 jaar, meisjes, jongens, sorteren, bus, babyspeelgoed vanaf 6, 9, 12, 18 maanden, kinderspeelgoed vanaf 1, 2 jaar, cadeau van 1 jaar, dierengeluiden, muziek, auto voor peuter

 • Veranderbare blokken: het speelgoed vanaf 1 jaar meisjes en jonge muziekbus met transformatieblokken, de blokken kunnen in kleine dieren worden veranderd. Het kinderspeelgoed vanaf 1 jaar helpt je je baby om verschillende kleuren en diervormen te leren en vaardigheden te ontwikkelen. Cadeau voor meisjes van 1 jaar.
 • Universele beweging: het babyspeelgoed 1 jaar, start de bus en beweeg automatisch om obstakels te vermijden. Speelgoed vanaf 1 jaar voor meisjes en jongens, de lichten knipperen, olifantenrijder schommelt en baby zal het plezier van het spel voelen. Babyspeelgoed 6 9 12 18 maanden.
 • Muziekmodus: het kinderspeelgoed vanaf 1 jaar voor jongens en meisjes, druk op de toetsen in verschillende kleuren om verschillende muziek af te spelen. Cadeau van 1 jaar voor meisjes. Bij het spelen van het bouwsteenspel worden verschillende schattige dierengeluiden afgespeeld. Speelgoed vanaf 2 jaar jongens meisjes.
 • 【ABC-modus】 – Druk op de kleurentoets om de kleur weer te geven en het stoplicht te leren. Speelgoed vanaf 1 jaar voor meisjes en jongens. Als je het bouwsteenspel speelt, wordt je geïnformeerd over de vorm. Kinderspeelgoed vanaf 1 2 jaar jongens meisjes. Het is interessant.
 • 【Ideegeschenk】: de muziekbus is een uitstekend cadeau voor meisjes van 1 jaar. Dit speelgoed voor peuters is geschikt als cadeauspeelgoed voor 12-18 jongens en meisjes, cadeau voor 1 jaar oude meisjes en jongens, cadeau voor jongens en meisjes vanaf 18 maanden. Ons sorteerspeelgoed is een ideaal cadeau voor verjaardagen, Kerstmis en andere feestdagen.

Het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat veilig is voor uw kinderen en hen bezig houdt.

Het belangrijkste om te onthouden is dat kinderen gefascineerd zijn door nieuwe dingen, dus de beste manier om ze enthousiast te maken voor speelgoed is om het op een nieuwe manier te introduceren.

Als je speelgoed voor je kind koopt, kun je het beste beginnen met wat het leuk vindt. Als ze van auto’s houden, overweeg dan om een RC-auto te kopen. Als ze van dieren houden, koop dan een dierenset voor ze.

Wat is momenteel het beste speelgoed op de markt?

Het beste speelgoed dat momenteel op de markt is, is

Het is op dit moment een geweldige tijd om kind te zijn. Er is zoveel speelgoed beschikbaar. Ze kunnen uit alles kiezen, van poppen, treinen, auto’s en nog veel meer. Het is moeilijk om te beslissen wat uw kind wil voor zijn verjaardag of Kerstmis. Dus wat is nu het beste speelgoed op de markt?

Wat zijn de voordelen van het kopen van elektronisch speelgoed?

Elektronisch speelgoed is een van de meest gewilde producten die online kunnen worden gekocht. Ze zijn een geweldige manier om kinderen bezig te houden en bezig te houden.

De voordelen van het kopen van elektronisch speelgoed zijn onder meer:

 • Houd kinderen bezig en vermaakt
 • Bespaar tijd door niet de moeite te hoeven nemen om ander speelgoed voor uw kind te vinden
 • Bespaar geld omdat ze goedkoper zijn dan fysiek speelgoed

Welk speelgoed was in het verleden het meest succesvol?

In het verleden werd het succes van speelgoed bepaald door hoe goed ze verkochten. Met de komst van sociale media en online winkelen is er echter iets veranderd.

Het succes van speelgoed wordt nu bepaald door hoe vaak een product op sociale media is gedeeld en wat mensen erover te zeggen hebben.

De speelgoedverkoop wordt ook bepaald door welk speelgoed trending is op sociale media. Het meest succesvolle speelgoed in het verleden is er een dat meer dan 1000 keer is gedeeld en meer dan 500 recensies heeft op Amazon.

Welk speelgoed wordt door verschillende organisaties als ongeschikt voor kinderen beschouwd?

Speelgoed wordt vaak op de markt gebracht als onschadelijk en niet schadelijk voor kinderen. Er zijn echter veel organisaties die regels hebben opgesteld voor welk speelgoed als veilig voor kinderen moet worden beschouwd.

De American Academy of Pediatrics (AAP) raadt ouders aan om geen speelgoed te kopen met kleine onderdelen of onderdelen die een kind kunnen stikken. Ze raden ouders ook aan geen speelgoed te kopen met realistische afbeeldingen of gewelddadige thema’s.

De Toy Industry Association (TIA) heeft een lijst met richtlijnen voor speelgoedveiligheid, inclusief geen kleine onderdelen, geen verstikkingsgevaar, geen realistische afbeeldingen of gewelddadige inhoud en geen ftalaten.

Wat is het beste speelgoed voor 1 jarige?

Voor een 1-jarige is het beste speelgoed een speeltje dat hun zintuigen kan stimuleren en hen kan helpen de wereld te verkennen.

Het beste speelgoed voor een 1-jarige zijn die met felle kleuren en texturen om hun zintuigen te stimuleren. Ze hebben ook speelgoed nodig met geluiden waarmee ze kunnen spelen, zoals rammelaars of muziekinstrumenten. Speelgoed dat verkenning aanmoedigt, is ook geweldig voor deze leeftijdsgroep omdat het hen helpt de wereld om hen heen te leren kennen.

Een van de beste speeltjes voor een 1-jarige is een activiteitentafel of speelkleed met felle kleuren, texturen en geluiden. Een goed stuk speelgoed om verkenning aan te moedigen, is een bal van zachte stof met verschillende texturen, zoals hobbels, ribbels en lussen.

Wat zijn de risico’s van het kopen van speelgoed dat niet aan bepaalde veiligheidsnormen voldoet?

Veiligheidsnormen worden niet altijd gevolgd als het om speelgoed gaat. De meest voorkomende risico’s zijn verstikkingsgevaar, loodvergiftiging en andere gevaren die ernstig letsel kunnen veroorzaken.

Veel ouders kopen speelgoed zonder de risico’s te kennen van het niet volgen van veiligheidsnormen. Dit komt omdat het product meestal goedkoper is dan een veiliger speelgoed met vergelijkbare kenmerken. Het is belangrijk om onderzoek te doen naar het product voordat u het voor uw kind koopt.