Beste sous vide stick van 2023 (TOP15)

Er zijn veel verschillende soorten sous-vide kooksystemen op de markt. Sommige hiervan zijn beter dan andere en het is belangrijk om de beste te kiezen voor uw behoeften.

De beste manier om erachter te komen welke voor u geschikt is, is door onderzoek te doen naar de functies die u nodig hebt en deze te vergelijken met wat elk model te bieden heeft.

De 15 beste sous vide stick beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

CASO SV400 sous-vide stick, voor containers tot 20 l volume, 25-90 °C in stappen van 0,5 °C, IPX7, ruimtebesparend ontwerp

 • ✹ Veelzijdig: de waterdichte SV 400 maakt het verwarmen van yoghurt en babyvoeding in het glas en het tempereren van couverture in een waterbad tot een moeiteloze taak. Ook voor het koken van vacuüm vlees is de staaf perfect.
 • ♨ Touch-display: door het touch-display kan de gewenste temperatuur eenvoudig worden ingesteld en de led-indicator maakt een duidelijke en nauwkeurige aflezing mogelijk. Deze gebruiksvriendelijke functies maken de bediening van de SousVide staaf bijzonder comfortabel en gemakkelijk te begrijpen.
 • Perfecte temperatuur: de temperatuur is elektronisch instelbaar van 25 - 90 °C in stappen van 0,5 °C en houdt deze gedurende de ingestelde periode aan met het sterke 1000 watt vermogen.
 • ♨ Timerfunctie: terwijl je vlees kookt, kun je gezellig op de bank liggen. Want de SousVide heeft een aangename timerfunctie van 1 minuut tot 99 uur, die tot 2 uur in stappen van 1 minuut naar beneden loopt. Vanaf een 2-uurs timer telt de SV in stappen van 5 minuten.
 • Design: het ontwerp van de SousVide is zeer hoogwaardig en het compacte formaat maakt ruimtebesparende opslag mogelijk. Hij heeft een 2 cm lange schroefsluiting (zonder rubberen stop 3 cm) voor het bevestigen aan glas, potten of schalen die ten minste 16 cm hoog en een volume van 6-20 liter hebben.
Bestseller Nr. 2

INKBIRD WiFi Sous Vide Stick ISV-100W,Precisie Sous Vide Apparaat met Timer en Nauwkeurige Temperatuurinstelling (25 ° C tot 99 ° C) voor Sous Vide Koken

 • 🌽【2.4GHz Wifi Sous Vide Stick】:Download de app(InkbirdSmar) , voel je vrij en kook overal. Uw hele familie en vrienden kunnen dit toestel tegelijkertijd via wifi bedienen, niet beperkt voor het verbinden van meerdere mensen. De basisinstellingen kunnen ook op het sous vide stick worden voltooid.
 • 🍪【Programmeerbaar en Geen Ruis】: Geen andere apparatuur nodig. Zet de precisiekoker met water op een willekeurige pan en laat het gewenste voedsel in een afgesloten zak of glazen pot vallen. Stel eenvoudig de temperatuur en timer in overal waar je WI-FI bereik hebt, om smakelijk voedsel te maken met meer voedingsstoffen en vitamines.Kook thuis net zoals chefs in een professionele keuken en maak indruk op je familie en vrienden met perfect bereid vlees, vis en groenten.
 • 🍉【Temperatuuralarm】 :Dit circulatiepomp stopt met werken en waarschuwt u wanneer het waterniveau lager is dan het minimum. U wordt ook gewaarschuwd wanneer de temperatuur de ingestelde waarde heeft bereikt. zo heeft u altijd de juiste gaartijd en temperatuur bij de hand!Het roestvrijstaal is gemakkelijk schoon te maken. Let op, dit thermische circulator apparaat is niet volledig waterdicht. Het waterpeil mag niet boven de max lijn komen.
 • 🐟【Precisietemperatuur en Timer】 :Met deze sous vide apparaat kunt u het temperatuurbereik aanpassen tussen 25 ° C en 99 ° C tijdens het koken, en een kalibratiebereik van 0.1 °C kan een hoge precisie behouden na een lange levensduur. Het maximale timerbereik is 99 uur en 59 minuten.
 • 🍅【Uniforme en Snelle Warmtecirculatie 】 :1000 watt laat de watercirculatie het water snel verwarmen en maakt het vlees mals en sappig. Past op elke pot en geschikt voor groenten, vlees, fruit, kaas, ei enzovoort.
Bestseller Nr. 3

KitchenBrothers Sous Vide Stick - Complete Set met Accessoires en Kookboek - 0 tot 95℃ per 0,2℃ Instelbaar - Timerfunctie - Alarm - 1200W - 5 tot 12L Capaciteit

 • ✅ PERFECTE RESULTATEN, ELKE KEER WEER: Nooit meer te gaar of juist niet gaar met de KitchenBrothers Sous Vide Cooker. Open het receptenboek, kies je maaltijd en je bent klaar om te gaan koken! Stel eenvoudig de temperatuur en tijd in en geniet van de smaak van met precisie koken.
 • ✅ COMPLETE SET: Stop met het zoeken naar allemaal aparte Sous Vide Cooking accessoires! Dit KitchenBrothers Sous Vide apparaat wordt geleverd met een kookboek met 5 heerlijke recepten ter inspiratie, 15 herbruikbare vacuümzakken in drie maten, een vacuümpomp, 2 knijpers en 2 klemmen.
 • ✅ HOGE PRECISIE: De temperatuur van de Sous Vide Stick is instelbaar van 0-95℃, met een nauwkeurigheid van 0,2℃. Dankzij het vermogen van 1200 W wordt het water snel en nauwkeurig verwarmd.
 • ✅ MAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Dompel de gevulde Sous Vide zak onder wanneer het alarm aangeeft dat het water de ingestelde temperatuur heeft bereikt, stel de ingebouwde timer in en wacht op de laatste pieptoon. Het is etenstijd!
 • ✅ 2 JAAR GARANTIE: Wij garanderen de kwaliteit van onze KitchenBrothers producten. Neem contact op met onze klantenservice in het geval je niet tevreden bent met je aankoop. Wij bieden 2 jaar garantie op al onze KitchenBrothers producten.
Bestseller Nr. 4

KitchenBoss Sous Vide Stick Garer: 1100 W precisietoestel wifi sous-vide stick app-besturing sous-vide staaf circulatie 40 ℃-90℃ IPX7 waterdicht LED Touch Display ultra-stille dompelcirculator

 • Wifi-bediening: verbind naadloos met de "KitchenBoss"-app voor afstandsbediening en bewaking van overal. Blijf op de hoogte van de nieuwste vooruitgang in Sous-vide-technologie door app-updates.
 • Energie-efficiëntie: de nauwkeurige gaarder schakelt na 1 minuut inactiviteit over naar de slaapmodus om energie te besparen en de veiligheid te bevorderen.
 • Robuuste gelijkstroommotor: de Sous Vide Stick beschikt over een krachtige gelijkstroommotor met een bedrijfssnelheid van 2900 rpm, die zorgt voor een gelijkmatige watercirculatie voor perfecte resultaten.
 • Helder led-touch-display: ervaar koken als nooit tevoren met het led-scherm dat duidelijke en intuïtieve bedieningselementen biedt. De invoer reageert snel en geeft de resterende kooktijd of de real-time temperatuur in het midden aan.
 • Nauwkeurige thermostatische bediening: bereik nauwkeurige temperatuurregeling met een nauwkeurigheid van 0,1 ℃/0,1 ℉ dankzij de hoogwaardige controller-chip en een vermogen van 1100 W. Het temperatuurbereik strekt zich uit van 40 °C tot 90 °C (104 ℉ tot 194 ℉), met een maximale timerinstelling van 99 uur en 59 minuten.
Bestseller Nr. 5

KitchenBoss Sous Vide Garer Stick Precisiekoker Precisie: G322T temperatuurinstelling IPX7 waterdicht LED Touch-Display Immersion duikiculator 3D-circulatie met timer

 • G300T is de geteste winnaar onder vele producten bij het testen van sous-vide-apparaten op de bekende Duitse website (Allesbeste.de). Hij is eenvoudig te bedienen, geweldig afgewerkt en voorzien van een robuuste metalen propeller die het water laat circuleren. Zo heeft het overal dezelfde temperatuur.

 • Geïntegreerd chef-kok-menu: eerste werelduitvinding met geïntegreerd chef-kookmenu in de machine. Zonder dat deze overgaard worden. Zo blijven meer voedingsstoffen en vitaminen behouden en kun je elke keer genieten van de perfecte smaak van een topkok.

 • Roestvrij stalen opbouw: de propeller en het hele deel van het water in alle SUS304 roestvrijstalen lemmet, sterk en duurzaam, om het gebruik van kunststof bodemschaal of propeller voor een lange tijd te vermijden, warmte te produceren en schadelijke stoffen te produceren.

 • Ultra-stil: het golfwiel maakt gebruik van roestvrij staal dubbelzijdige hellende 45 graden hoek spiraal ontwerp met roestvrijstalen huls ruitvormig waterinlaat ontwerp om de verspreiding van lawaai te voorkomen, om de grootste mate te voorkomen.

 • Borstelloze DC-motor: G300T maakt gebruik van dezelfde kwaliteit borstelloze DC-motor van high-end drones, uitstekende circulatie door 1100 W, ongeveer 16 l/min, zeer snel opwarmen. 2900 R/m gelijkmatige rotatie, superpower, duurzamer.

Bestseller Nr. 6

KitchenBoss Sous Vide Garer Stick Wifi: Sous Vide Staaf, wifi, precisiekooktoestel, immersie-dompeliculator, app-bediening, IPX7 waterdicht, ultra-stil, led-touchscreen, 1100 W, 40 °C - 90 °C

 • Wifi-bediening: verbind naadloos met de "KitchenBoss"-app voor afstandsbediening en bewaking van overal. Blijf op de hoogte van de nieuwste vooruitgang in Sous-vide-technologie door app-updates.
 • Energie-efficiëntie: de nauwkeurige gaarder schakelt na 1 minuut inactiviteit over naar de slaapmodus om energie te besparen en de veiligheid te bevorderen.
 • Nauwkeurige thermostatische bediening: bereik nauwkeurige temperatuurregeling met een nauwkeurigheid van 0,1 ℃/0,1 ℉ dankzij de hoogwaardige controller-chip en een vermogen van 1100 W. Het temperatuurbereik strekt zich uit van 40 °C tot 90 °C (104 ℉ tot 194 ℉), met een maximale timerinstelling van 99 uur en 59 minuten.
 • Robuuste gelijkstroommotor: de Sous Vide Stick beschikt over een krachtige gelijkstroommotor met een bedrijfssnelheid van 2900 rpm, die zorgt voor een gelijkmatige watercirculatie voor perfecte resultaten.
 • Fluisterstil ontwerp: het sous-vide apparaat maakt gebruik van een dubbel 45 graden kantelbaar roestvrijstalen spiraalontwerp met een zeskantige roestvrijstalen waterinlaat, waardoor de geluidsoverdracht aanzienlijk wordt verminderd en een rustige kookomgeving ontstaat.
Bestseller Nr. 7

TEEUCNY Sous-vide, 1100 W, sous-vide stick, precisie-kookpan, onderdompeling, nauwkeurige temperatuurinstelling, digitale timer, ultra stil, lcd-touchscreen, roestvrij staal, sous-vide koker

 • Professioneel perfect koken: maak met de kooktechniek lekkere gerechten zoals een professionele kok. Restaurantkwaliteit thuis, ook voor beginnende koks. Het kost minder en brengt je sappig en zacht vlees net zoals je in het restaurant zou hebben. TEEUCNY sous vide garer brengt professionele kooktechnieken bij je thuis en maakt het eenvoudig om een breed scala aan vlees, zeevruchten en groentesalade ingrediënten voor jou en je gezin te koken om een gezonde te maken.
 • Nauwkeurige temperatuurinstelling en timer: nauwkeurige temperatuurinstelling en lange gebruiksduur. Je kunt de temperatuur instellen van 25-95 °C en de tijd van 0-99 uur en 59 minuten afhankelijk van het voedsel. De temperatuursensor regelnauwkeurigheid van de TEEUCNY sous vide koker kan +/- 0,1 °C bedragen. Het eten zal nooit gekookt zijn, maar altijd zoals je het wilt.
 • Veilig en betrouwbaar: beschermhoes van levensmiddelenkwaliteit, beschermingssysteem voor minimale en maximale waterstand, stevige clip kan stevig aan de container worden vastgeklemd, meerdere beschermingsmiddelen zijn veiliger en veiliger te gebruiken. Dit apparaat stopt automatisch onmiddellijk en waarschuwt je wanneer het waterniveau onder het minimum ligt. Het waarschuwt je ook wanneer de temperatuur de gewenste waarde bereikt.
 • Werkt efficiënt en geruisloos: met 1100 watt vermogen zorgt de Sous Vide Stick, terwijl de pomp met de beproefde 3D-krachtige stille watercirculatie 6-15 liter water per minuut beweegt en voor gelijkmatige temperaturen in het waterbad zorgt. Je kunt dus meer ingrediënten tegelijkertijd in een pan doen en je hoeft je geen zorgen te maken over ongelijkmatige temperaturen die leiden tot ongelijkmatige temperaturen en het verwarmen van levensmiddelen
 • [KWALITEITSSERVICE] Wij hebben alle certificaten en kwaliteitscontroles doorstaan voordat we onze producten gaan verkopen. Als je een probleem hebt, neem dan eerst contact met ons op. Wij zijn hier altijd om elk probleem op te lossen.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Profi Cook PC-SV 1126 - Sous vide kookplaat - Multifunctioneel LED display - Touch bedieningspaneel - 800 Watt - Zilverkleur

 • Roestvrijstalen structuur met ergonomische handgreep met zacht gevoerde handgreep - Elektronische temperatuurregeling voor nauwkeurig koken van voedsel - Houdt vitamines, voedingsstoffen en smaken vast - Inclusief functie voor het maken van yoghurt, opwarmen en ontdooien
 • Watercirculatie: 7-8l/min - Multifunctioneel LED-display: - Geselecteerde temperatuur - Huidige temperatuur - Timer
 • Touch-bedieningspaneel - Instelbare temperatuur van 0°C tot 90°C (in stappen van 0,5°C) - Schakelt automatisch uit als het waterniveau laag is
 • Instelbare timer tot 99 uur - Geschikt voor alle soorten hittebestendige bakken vanaf circa 15 cm hoogte - Geïntegreerde bevestigingsclip
 • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken - Vermogen: 800 W - Voeding: 230 V, 50 Hz
UitverkoopBestseller Nr. 9

Zwilling Sous-Vide Stick, black Enfinigy

 • Koken zoals de professionals met een twintig eindex: worden vlees, vis en groenten vacuüm verpakt gegaard, blijven alle aroma's in de zak en vervagen niet. Met de Sous-vide kookmethode mis je nooit het perfecte kookpunt.
 • Ideaal gaarresultaat: bijzonder praktisch is dat je de sous-vid-stick ideaal kunt instellen door de exacte temperatuur- en gaartijdinstelling voor elk voedsel De temperatuur kan in stappen van 0,5 °C van 0 tot 90 °C en de timer in stappen van 1 minuut van 0 tot 99:59 uur worden ingesteld. Zo lukken aromatische, zacht gekookte gerechten in een handomdraai.
 • Gelijkmatig garen: de Zwilling Enfinigy Sous-vid-stick heeft een hoge temperatuurstabiliteit van +/- 0,1 °C - 0,2 °C in het bereik van 40 °C - 70 °C en houdt tijdens het gehele kookproces gelijkmatig de optimale temperatuur. Zodra het kookproces is voltooid, word je er met een akoestisch signaal automatisch op gemerkt.
Bestseller Nr. 10

Anova Precision Cooker, AN500-EU00, Precision Cooker, Sous Vide, WiFi, 100 watt, incl. Type-C-stekker voor EU-gebruik, Bluetooth, incl. Anova app, zwart en zilver

 • Altijd perfecte resultaten: nooit meer te gaar of ongaar eten. De Anova Precision Cooker Sous-Vide (spreek uit als 'soe-viede') circuleert water op precies de juiste temperatuur voor perfect bereide maaltijden, wat er ook op het menu staat.
 • Wat je kunt bereiden: Sous-vide koken produceert de perfecte mate van gaarheid voor bijna elk gerecht. Kip, vis, groenten, eieren, rundvlees, lamsvlees, varkensvlees en meer zijn allemaal ideale kandidaten voor sous-vide circulatie.
 • Nieuw en verbeterd: Met meer vermogen, snellere opwarmtijden en een betere wifiverbinding, en dat alles in een kleinere en duurzamere behuizing, is de Anova Precision Cooker de perfecte optie voor elke thuiskok.
 • Gebruiksvriendelijk: Bevestig de Precision Cooker gewoon aan je eigen pan of bak, vul de pan of bak met water, voeg het eten toe in een afgesloten zak en stel handmatig in met de ingebouwde bedieningsknoppen of met de Anova-app
 • Klantervaring: Ontworpen in San Francisco, Californië. Anova biedt duizenden gratis sous-vide recepten in de Anova-app, ontwikkeld voor koks van alle niveaus door bekroonde chef-koks en thuiskoks.
Bestseller Nr. 11

Lauben Sous Vide Stick SV01 Precisiekooktoestel, 1200 W, professionele vacuüm-dompelthermostaat voor thuis

 • Koken als een sterrenkok: heb je je ooit afgevraagd hoe professionele koks deze heerlijke gerechten bereiden? Probeer onze Sous Vide staaf en breng een stukje Michelin sterkwaliteit in je keuken. Het is eenvoudiger dan je denkt!
 • SOUS VIDE vs. Traditioneel koken – de Sous Vide-methode verslaat de traditionele keuken in bijna elk opzicht. Lekkere en gezondere maaltijden thuis met minder olie en meer voedingsstoffen.
 • Perfecte resultaten elke keer – geen ondergaard, taai of verbrand eten meer. Met de zeer nauwkeurige digitale timer van Lauben kook je elke keer de perfecte maaltijd.
 • Klaar voor gebruik: het pakket bevat bovendien 2 vacuümzakken, die zonder vacuümmachine kunnen worden gebruikt. Ja, dat heb je goed gelezen, je hoeft geen extra machine te kopen, gewoon uitpakken, aansluiten en je bent klaar voor gebruik
 • Stressvrij koken: eenvoudig de timer en de temperatuur instellen en al het andere doet de precisiekoker vanzelf + je hebt minder servies nodig en de reiniging van de staaf zelf is kinderspel. Eindelijk heb je weer vrije tijd op zondagochten!
UitverkoopBestseller Nr. 12

KitchenBoss Sous Vide Garer Stick WLAN: G330 Wifi precisiekooktoestel, nauwkeurige temperatuurinstelling tot 90 graden Celsius, IPX7 waterdicht, TFT, onderdompeling 360 graden circulatie met timer

 • Wifi-bediening: download gewoon de Vesync-app voor iOS of Android. Bedien je Sous Vide Stick vanaf elke plaats buiten het wifi-net, ook tijdens het koken. De app bevat een lijst met aanbevolen temperatuur- en tijdinstellingen voor verschillende soorten vlees, vis en groenten.
 • De G330 is de geteste winnaar onder vele producten bij het testen van Sous Vide Garen op de bekende Duitse website (Allesbeste.de). Hij is eenvoudig te bedienen, geweldig afgewerkt en voorzien van een robuuste metalen propeller die het water laat circuleren. Zo heeft het overal dezelfde temperatuur.
 • Programmeerbaar chef-kok-menu: Eerste werelduitvinding met geïntegreerd chef-kokmenu in de kook. Zonder dat de gerechten overgaard worden. Zo blijven meer voedingsstoffen en vitaminen behouden en kun je elke keer genieten van de perfecte smaak van een topkok
 • Temperatuurregeling: 40 °C - 90 °C (104 °F-194 °F), continue bewaking van de temperatuur en controle van de temperatuurstabiliteit om ervoor te zorgen dat de temperatuur voor de ingrediënten hetzelfde blijft. Stel de gaartemperatuur precies in voor je vlees, gevogelte of vis. Ook geschikt voor het verwarmen van babyvoeding in glas, voor het verwarmen van deksels in een waterbad, voor het bereiden van yoghurt en voor het voorzichtig ontdooien van diepvriesproducten
 • Roestvrij stalen constructie: de propeller en het gehele in het water aanwezige deel bestaat uit SUS304 roestvrij staal. Het gebruik van kunststof bodemschaal of propeller is vermeden, zo worden bij warmte geen schadelijke stoffen gevormd
Bestseller Nr. 13

Sous Vide Garer Sous Vide Stick van roestvrij staal, slowcooker met led-touchscreen, 1000 W, sous-vide kooktoestel met nauwkeurige temperatuurinstelling en timer, incl. receptenboek, grijs

 • 💧 【Moleculaire sous-vide-kooktechnologie op lage temperatuur】 Door het gebruik van de lage temperatuurtechnologie worden de smaak en de voedingsstoffen van levensmiddelen tijdens het vacuümkoken bij lage temperatuur bewaard om veilige, gelijkmatige, nauwkeurige en herhaalbare kookresultaten te bereiken. Vergeet niet om vacuümverzegelde zakken te gebruiken: alle smaak en het aroma blijven in de zak en zacht, niet-dragend vlees.
 • Breek de traditionele manier van koken: je kunt thuis hoogwaardige restaurantgerechten bereiden, ideaal voor hobbykoks. Met recepten die je helpen om heerlijke maaltijden eenvoudig te bereiden. In de kookresultaten vind je de enorme voordelen van de nieuwe kookmethode ten opzichte van de normale kookmethode bij het koken (bijv. kip, rood vlees, vis, eenvoudige kippenborst of een paar grote vleessoorten (varkenspoot, 3 kg), enz.).
 • 【Temperatuur blijft constant】 Intuïtief lcd-display met vloeibare kristallen. Intelligente touchscreen-bediening, instelbare temperatuur 25-92,5 °C, temperatuurnauwkeurigheid ± 0,5 °C, ingestelde tijd 0-99: 59 uur. Praktisch is de led-ring, die al van ver aangeeft wanneer het water zijn temperatuur heeft bereikt en wanneer het koken op lage temperatuur is voltooid. Het houdt de ingestelde temperatuur en tijd vast, schakelt na het koken vanzelf uit en geeft een alarmgeluid af.
 • Extreem stil: 1000 W, het meest geschikte vermogen voor het sous-vid koken bij lage temperatuur. Krachtige geruisloze 3D-watercirculatie, gelijkmatige verwarming. Uitstekende materialen moment de kracht van de motor en uitstekende geruisloosheid. De professionele Sous-Vide is ergonomisch gevormd, waterdicht en stabiel en kan met de clip eenvoudig en veilig aan de container of pot worden bevestigd.
 • 【Advies】 Je zult merken dat sous-vide-koken nog nooit zo eenvoudig was. Nadat je het vlees met deze methode hebt gegaard, raden wij je aan om een brander (bijvoorbeeld crème brûlée) te gebruiken om een perfect resultaat te bereiken. De Sous Vide Garer heeft een garantieperiode van 12 maanden. De klantenservice is binnen 24 uur gratis, zodat je een veiligere after-sales bescherming krijgt.
Bestseller Nr. 14

Sommertal TS1300 Sous-Vide Stick Garer-staaf, wifi-app-bediening, precisiekoker, temperatuurinstelling 0 °C tot 90 °C, waterdicht IPX7, timer, Smart Home, 1300 W, TÜV GS getest

 • Precies op het punt: met de Sommertal Sous Vide Stick heb je de mogelijkheid om levensmiddelen precies te laten koken. In tegenstelling tot een conventionele dompelaar gaat de TS1300 heen en verwarmt het waterbad tot een tiende van graden nauwkeurig (0,0 °C tot 90,0 °C) en houdt deze temperatuur gedurende de gewenste tijd.
 • Smart Home & app-besturing: alle functies en functies zijn handmatig via het apparaat of via de TUYA Smart Home-app bestuurbaar. Wie zin heeft in nieuws, zal blij zijn. De app biedt gratis een kookboek met een groot aantal recepten.
 • Hoogwaardige materialen: het apparaat is uitgerust met beschermingsklasse IPX7. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal 304 en beschermt het apparaat tegen corrosie. Aan de bovenkant bevindt zich een zacht rubberen oppervlak voor een betere grip als het apparaat nat wordt en voor een betere grip in de betreffende bak.
 • SOUS VIDE KOKEN – Waarvoor heb ik een sous-vide koker nodig? Geen ander apparaat lukt het om vlees, vis of groenten zo precies op het punt te koken. Het eten blijft lekker sappig en wordt niet droog. Voor een steak kan het apparaat als volgt worden gebruikt: zeldzaam 45-52 °C, medium 53-59 °C, Well Done 60-63 °C.
 • Technische gegevens: hoogwaardige roestvrijstalen behuizing (gastronomie), rubberen handgreep, snelspanklem, digitaal touch-display, Smart Home-app (2,4 GHz), hoogte 33 cm, breedte 5 cm, diepte 8 cm, gewicht 1,25 kg, 1300 W, capaciteit 8 l/min, TÜV GS getest. (TÜV Süd Product Service GmbH/certificaat nr. Z1A 067817 0013 Rev. 00).
UitverkoopBestseller Nr. 15

ZWILLING Enfinigy Sous-Vide Circulator 53102-800-0 - wit

 • ZWILLING Enfinigy sous-vide circulator 53102-800-0 - wit

In dit artikel bespreken we enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste sous-vide-stick.

De eerste factor is het budget. De prijs van een sous vide-stick kan behoorlijk variëren met verschillende merken en modellen, dus je moet er rekening mee houden voor wat voor soort kok je gaat en hoe vaak je hem gaat gebruiken.

De tweede factor is de grootte. Je moet ervoor zorgen dat je sous-videmachine past bij de maat van de door jou gekozen stick. Sommige mensen willen misschien een grote om te entertainen of te koken voor een grote groep, terwijl anderen misschien iets willen dat klein genoeg is om in hun keukenla of op hun aanrecht te passen.

Wat zijn de verschillende soorten sous-vide-sticks?

Sous-vide koken is een techniek waarbij onderdompelingscirculatoren worden gebruikt om voedsel te koken in een afgesloten plastic zak met een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur. Het eten wordt gekookt in zijn eigen sappen, wat resulteert in sappig en mals vlees, vis en groenten.

Er zijn twee soorten sous-vide-sticks: dompelcirculatoren en vacuümsealers. Het enige verschil tussen de twee is dat de vacuümsealers een perfecte luchtdichte afdichting kunnen creëren, terwijl de dompelcirculatoren dat niet kunnen.

De meest populaire sous-vide-stick op de markt is de Anova Sous Vide Immersion Circulator die een app-enabled Bluetooth-verbinding heeft, zodat je je kookkunsten vanaf je telefoon of tablet kunt bedienen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een sous-vide-stick?

Sous-vide is een kooktechniek waarbij een vacuümverzegelde plastic zak met heet water en een warmtebron wordt gebruikt om voedsel langzaam in zijn eigen sappen te koken.

Sous-vide koken wordt steeds populairder vanwege de voordelen die het biedt. Het kan voor alles worden gebruikt, van het koken van groenten, vlees en vis tot brood, desserts en zelfs eieren.

De sous vide stick heeft ook veel voordelen. Het is gemakkelijk te gebruiken omdat je geen speciale apparatuur nodig hebt, zoals een pan of oven. Je kunt het ook overal gebruiken, omdat er geen stopcontacten of kookplaat nodig zijn. Het beste is dat je je eten in de luchtdichte zak kunt koken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de smaken in de lucht ontsnappen of vermengd raken met andere ingrediënten in de zak.

Wat zijn de beste merken sous vide sticks?

Sous-vide koken is een van de meest populaire manieren om voedsel te bereiden. Deze methode maakt gebruik van een waterbad en circuleert verwarmd water om voedsel gedurende lange tijd op lage temperaturen te koken.

Een van de beste merken sous-vide-sticks is Zyliss, waarmee je op een gemakkelijke manier geweldige gerechten kunt maken met deze kookmethode.

Hoe kan ik een sous-vide-stick gebruiken om voedsel tot in de perfectie te bereiden?

Een sous-vide-machine is een apparaat dat water op een precieze temperatuur rond een pot of andere container laat circuleren, waardoor een ideale omgeving wordt gecreëerd voor het koken van voedsel.

Een sous-vide-machine is een gemakkelijke manier om voedsel tot in de perfectie te bereiden. Het helpt je om vlees, vis en groenten zo te bereiden dat ze gelijkmatig gaar worden en de juiste consistentie hebben.

Sous-videmachines zijn populair bij koks omdat ze eenvoudig te gebruiken zijn en weinig vaardigheid vereisen. Ze nemen ook minder ruimte in beslag dan traditionele kookapparatuur zoals ovens en grills.

Wat is de beste tijd om een sous-vide-stick te gebruiken?

De beste tijd om een sous-vide-stick te gebruiken is wanneer je een maaltijd kookt die lang gekookt moet worden. Hoe langer je kookt, hoe nauwkeuriger en consistenter je eten zal zijn.