Beste soldeerstation van 2023 (TOP15)

De 15 beste soldeerstation beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Lytool Soldeerstation, 60 W soldeerstation met groot display, temperatuurbereik 180 °C – 480 °C, wachtwoordbeveiliging, voor school, laboratorium en hobbysolderen

 • 【3 inch scherm digitaal display soldeerstation】 3 inch groot LCD-scherm met 3 drukknoppen voor eenvoudige temperatuurregeling, een schakelaar voor eenvoudig aan/uit en intuïtieve navigatie door alle nieuwe functies; Adopteer verwarmingskern uit één stuk, sensor abnormale herinnering; Wachtwoordbeveiliging om illegale wijziging van instellingen te voorkomen.
 • 【Hoog vermogen en snelle verwarming】Breedspanningsvoeding 100-240V; vermogen tot 60W; gloednieuw ontwerp van het aandrijfcircuit, hoge verwarmingssnelheid. Temperatuureenheid kan worden geconverteerd (°C/°F); temperatuur kan worden aangepast (instelbereik: 356°F~896°F / 180°C~480°C); de instelling van de temperatuurcompensatie kan worden gebaseerd op de werkelijke temperatuur van de soldeerboutpunten (instelbereik: -50℃~+70℃; -90℉~+126℉).
 • 【Ergonomisch ontwerp】 Het kleine formaat van het soldeerstation kan ruimte besparen en is gemakkelijk mee te nemen. Het handvat heeft een ergonomisch ontwerp en voelt comfortabel aan. De hittebestendige en zachte rubberen handgreep isoleert effectief warmte terwijl de hoogste temperatuur behouden blijft.
 • 【Multifunctioneel soldeerstation】Lytool-soldeerstation Microcomputerbesturing, hoge temperatuurstabiliteit, is vervaardigd voor de beginner, elektronische doe-het-zelf-hobby, reparatie van elektronica/moederbord/horloge, reparatie van huishoudelijke apparaten, fabrieksproductie en deskundige gebruikers, hoge kwaliteit en duurzaamheid zal uw verwachtingen te boven gaan.
 • 【Ontmoet alles wat je nodig hebt】 Het soldeerstation is uitgerust met 1 soldeerbouthouder (inclusief staaldraadbal en reinigingsspons), 4 vervangbare soldeerboutpunten uit de 900M-serie, 1 zuigstok, 1 antistatisch pincet en 1 aansluitdraad.
Bestseller Nr. 2

Soldeerstation, 60 W, soldeerboutset 200 °C - 480 °C, omschakelbaar (C/F), led-digitaal display met soldeerhouder, 5 extra soldeerpunten en soldeerdraad

 • [Snelle verwarming] LED display, 60W vermogen (60W verwarmingselement)-Temperatuurbereik 200°C tot 480°C / 392°F tot 896°F, temperatuurstabiliteit: ± 3.6°F/2.0°C. Het duurt slechts 6 seconden om de smelttemperatuur van 200°C van de lasdraad te bereiken. Hij bereikt 300°C in 15 seconden. Ergonomisch soldeerbouthandvat voor een comfortabelere bediening.
 • [Eigenschappen] LED display, PID (proportioneel-integraal-differentiële) technologie wordt vaak magische temperatuurcompensatie technologie genoemd. Antistatisch ontwerp, snelle verwarming, nauwkeurige temperatuurregeling, preventie van elektrische schokken.
 • [Soldeerboutverwarming is eenvoudig te vervangen] Intern thermisch keramisch verwarmingselement, sterk solderen, lange levensduur, eenvoudige vervanging, gemakkelijk te kopen. Roestvrijstalen soldeerboutomhulsel voorkomt versnelde aantasting van hete werkmaterialen, verbetert de warmteafvoer en verlengt de levensduur van het verwarmingselement.
 • [Verpakking bevat] 1x 60W Digitaal LED Soldeerboutstation, 4 extra soldeerchips, 1x AC-stroomkabel, 1x blikken standaard, 1x hittebestendige spons, 1x gebruikershandleiding.
 • Dit soldeerboutstation is ontworpen voor zowel beginners als experts en overtreft de verwachtingen voor kwaliteit en duurzaamheid van soldeerbouten in deze prijsklasse. Zeer geschikt voor DIY hobby's, PCB / SMD / SMT solderen, reparatie van huishoudelijke apparaten, fabrieksproductie, soldeerstation instructies. 12 maanden garantie.
Bestseller Nr. 3

750W 2 in 1 Soldeerstation, hetelucht rework en soldeerbout station Digitale temperatuurcorrectie en slaapfunctie

 • ✅Hoog vermogen en snel opwarmen: soldeerbout van 75 W, snel opwarmende keramische kern, hoge vermogenstemperatuur tot 300 in 15 seconden, 200 ° C - 480 ° C temperatuur instelbaar
 • ✅PID-temperatuurregeling: de PID-controller zorgt voor een snelle temperatuurcorrectie om de temperatuurstabiliteit van de tip te behouden op elk IC-bord waaraan u werkt binnen ± 1 ° C. Instelbereik temperatuur van 200°C - 480°C.
 • ✅Kenmerken: antistatisch ontwerp en ESD-veilig, LED-display, PID-temperatuurregelingstechnologie, snelle verwarming, slaapmodus en waakfunctie, °C/°F conversiefunctie, indicator voor het volgen van temperatuur en temperatuurcompensatie, digitale temperatuurcorrectie, herbruikbaar keramiek kern. Ergonomische handgreep van soldeerbout.
 • ✅Digitale temperatuurcorrectie: u hoeft de machine niet te demonteren om de temperatuurafwijking te corrigeren die wordt veroorzaakt door veranderingen in de omgeving of vervanging van de verwarming, soldeerpunt.
 • ✅Veiligheid: antistatisch ontwerp kan lekkage en elektrostatische schade aan componenten voorkomen. Slimme slaapfunctie kan de temperatuur verlagen tot 200°C wanneer de machine lange tijd niet wordt gebruikt, waardoor de ijzeren punt niet oxideert.
Bestseller Nr. 4

SEEKONE Soldeerstation 60 W, Digitaal Soldeerboutstation Professionele, Soldeerbout Instelbare Temperatuur 200 °C - 480 °C met LCD-Displayweergave, Digitaal soldeerboutstation met 5 Soldeerpunten, °C/°F Conversie, Stand-by Functie, Power-on Geheugen

 • 【𝗦𝗻𝗲𝗹𝗹𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗲𝗹𝗯𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿】Het soldeerstation van 60 W neemt een nieuw aandrijfcircuitontwerp aan, dat in enkele seconden tot 480 °C kan opwarmen. U kunt de werktemperatuur aanpassen van 200 °C-480 °C (392 °F-896 °F), geschikt voor verschillende soldeerprojecten. Dit soldeerstation kan de werkelijke temperatuur op hoge snelheid bewaken en corrigeren door middel van een snelle temperatuurcompensatie-instelling.
 • 【𝗟𝗖𝗗-𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺 & 𝗻𝗮𝘂𝘄𝗸𝗲𝘂𝗿𝗶𝗴𝗲 𝗯𝗲𝗱𝗶𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴】Het soldeerstation heeft een digitaal LCD-scherm, de gebruikstemperatuur is duidelijk op het scherm voor eenvoudige referentie. Schakel aan de zijkant voor eenvoudig aan / uit, 3 knoppen voor eenvoudige temperatuurregeling. U kunt op de knop (+) en (-) drukken om de exacte temperatuur in te stellen die u nodig hebt. U kunt ook op de schakelknop drukken om de temperatuur snel te schakelen naar 200°C, 350°C, 420°C.
 • 【𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝘁𝗲 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝗲𝗻】Soldeerboutkit voor microcomputerbediening, hoge temperatuurstabiliteit. Ingebouwd verwarmingselement kortsluitbeveiliging voor veilig gebruik. De energiebesparende modus van het desoldeerstation maakt het mogelijk om de soldeerbout bij 180 °C stationair te zijn, als hij detecteert dat hij langer dan 10 minuten niet wordt gebruikt. Vermindert slijtage aan sonotrode- en soldeerboutsystemen.
 • 【𝗘𝗿𝗴𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗲𝗿𝗽 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗴𝗲𝗵𝗲𝘂𝗴𝗲𝗻𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲】Deze digitale soldeerbouttafel is compact en gemakkelijk mee te nemen. Het handvat ligt comfortabel in de hand. De hittebestendige en zachte rubberen handgreep isoleert effectief warmte met behoud van de hoogste temperatuur. Dit station kan °C omzetten naar °F, en heeft een power-on geheugenfunctie, het zal blijven werken op de laatst ingestelde temperatuur, geen noodzaak om opnieuw te resetten.
 • 【𝗩𝗼𝗹𝗱𝗼𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗮𝗹𝗹𝗲𝘀 𝘄𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴 𝗵𝗲𝗯𝘁】Het soldeerstation is uitgerust met 1 soldeerbouthandvat, 1 soldeerbouthouder (inclusief koperdraadkogel), 1 stroomdraad, 5 soldeerpunten, 1 handleiding, 1 soldeerdraad 0,8 mm 50 g. Het is vervaardigd voor de beginner, elektronische doe-het-zelf hobby, elektronica / moederbord / horloge reparatie, reparatie van huishoudelijke apparaten, fabrieksproductie en deskundige gebruikers.
Bestseller Nr. 5

Weller Professional WE 1010 Digitale 1-Kanaals Soldeerstation, 70 W/230 V, Temperatuurbereik 100 °C - 450 °C, Blauw

 • Handige soldeerbout 70 W met hittebestendige siliconen kabel voor een veilige hantering
 • Temperatuurstabiliteit (+/- 2 °C) en temperatuurvergrendeling beschermen punten en componenten en maken een constant hoogwaardig proces met herhaalbare soldeerresultaten mogelijk
 • Ontwikkeld in een ultramoderne behuizing met netschakelaar aan de voorkant voor eenvoudige toegang, een goed leesbaar LCD-scherm met 3 drukknoppen voor eenvoudige temperatuurregeling, een voorschakelaar voor eenvoudig in- en uitschakelen en een intuïtieve navigatie door alle software-functies
 • Dit apparaat is uitgerust met innovatieve functies zoals intuïtieve navigatie, een standby-modus en een automatische setback
 • Vervang ook hete soldeerpunten met de hand zonder extra gereedschap door de kunststof kartelmoer op de soldeerbout zonder te draaien. De soldeerbout en de originele Weller ET-punten bieden de beste prestaties en een buitengewone levensduur.
Bestseller Nr. 6

YIHUA 926LED-IV 60W soldeerstation 90~480°C soldeerboutset met 2 opsteekbare helpende handen, soldeerdraaddispenser, 5 extra soldeerpunten, desoldeerpomp, 50g loodvrij soldeer, ESD-veilig pincet

 • Deze soldeerboutset bevat: YIHUA 926LED-IV 60W digitaal soldeerstation, 5 soldeerpunten, 50 g loodvrije soldeerdraad, 5 hulphanden, desoldeerpomp, tipreiniger, reinigingsspons, soldeerdraaddispenser, ESD-veilig pincet, ESD- veilige aardedraad.
 • De soldeerbout warmt snel op met een 60W keramisch verwarmingselement en de temperatuur is instelbaar van 90°C tot 480°C. Dit station is uitgerust met een temperatuurvergrendeling die u kunt inschakelen om onbedoelde temperatuurveranderingen tijdens het solderen te voorkomen. Dit station heeft een PID temperatuurstabilisatieprogramma om de temperatuur stabiel te houden tijdens het solderen.
 • Dit soldeerstation heeft meerdere bevestigingspunten, je kunt de 2 helpende handen overal bevestigen en je printplaat onder verschillende hoeken vasthouden. De soldeerdraaddispenser kan aan de linker- of rechterkant van het station worden geplaatst en u kunt eenvoudig soldeerdraad uit de dispenser gebruiken. De messingwollen tipreiniger heeft een hoge temperatuur deksel om morsen te voorkomen en het station heeft een gleuf voor de reinigingsspons.
 • De soldeerbout gaat in de slaapstand om de levensduur van de soldeerpunt en het verwarmingselement te verlengen wanneer hij detecteert dat hij langer dan de ingestelde tijd niet is gebruikt. (Het station heeft een digitale temperatuurkalibratiefunctie waarmee u de huidige temperatuur van de soldeerpunt kunt meten en invoeren om deze indien nodig te kalibreren. (Opmerking: gebruik een professionele thermometer met een fysiek thermokoppel)
 • Dit product wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 1 jaar in heel Europa, het YIHUA-team biedt 24/7 technische ondersteuning om u te helpen met uw werk! De YIHUA 926LED-IV 60W is ontworpen voor 230V met EU Type F-stekker en maakt gebruik van soldeerpunten uit de YIHUA 900M-serie die in deze winkel verkrijgbaar zijn.
Bestseller Nr. 7

YIHUA 862BD+ SMD-hetelucht-herstelstation en soldeerstation, 2-in-1 station met temperatuurstabilisatiefunctie voor elektronica, doe-het-zelfprojecten, reparaties (EU PLUG)

 • Je ontvangt nu drie professioneel geïntegreerde stations in een compact pakket. Met dit 2-in-1 station kun je solderen, desolderen en hetelucht-reparatietoepassingen uitvoeren. Het hetelucht-herstelstation en het soldeerstation kunnen onafhankelijk van elkaar of tegelijkertijd worden gebruikt. Dit apparaat is geschikt voor werkzaamheden aan SOIC-, CHIP-, QFP-, PLCC-, BGA-, SMD-componenten en meer.
 • Het hetelucht-herstelstation ondersteunt een temperatuurbereik van 100 - 480 °C, en het soldeerstation ondersteunt een temperatuurbereik van 200 - 480 °C voor je werk. Het hetelucht-herstel- en soldeerstation is uitgerust met hun individuele PID-programma om de ingestelde temperatuur te stabiliseren en je een gelijkmatig werkresultaat mogelijk te maken.
 • Dit 2-in-1 station beschikt bovendien over geavanceerde precisiefuncties zoals digitale temperatuurkalibratie en °C/°F-temperatuurweergavemodi. Je kunt de temperatuurafwijkingen van de soldeerpunt corrigeren door gewoon de werkelijke temperatuurwaarde te meten en in het kalibratieoppervlak te voeren. De weergavefunctie °C/°F kan je helpen om met temperatuurvereisten of instellingen uit verschillende regio's te werken, zonder elke keer een rekenmachine te nodig.
 • Dit 2-in-1 station is bovendien uitgerust met ondersteunende functies zoals automatische/handmatige heteluchtmodi, soldeerbout-slaapmodus, hetelucht-uitvalbeveiliging en meer. De slaapmodus en de automatische/handmatige heteluchtmodus kunnen de levensduur van de slijtageonderdelen, zoals de verwarmingselementen, verlengen. Bovendien besparen ze energie en beschermen ze het milieu. De hetelucht-uitvalbeveiliging beschermt jou en je station tegen het gevaar in geval van heteluchtuitval.
 • Kies YIHUA met vertrouwen - dit product wordt geleverd met een exclusieve 12 maanden fabrieksgarantie. Het YIHUA-team biedt 24 uur per dag technische ondersteuning om je bij je werk te ondersteunen. Dit product is ontworpen voor 230 V met EU-type F-stekker (Schuko) en gebruikt de soldeerboutpunten uit de serie Yihua 900M, die in deze winkel verkrijgbaar zijn.
Bestseller Nr. 8

Solderstation 60W,Kiprim SD3 Digitaal soldeerstation Verstelbaar 200-480 ℃ met 3 Kanaals Slaaptijdinstelling ℃/℉ Functie voor Professionals en Doe-het-zelvers

 • 【3 PRESET KANALEN】 Vergeleken met traditionele soldeerstations heeft dit soldeerstation 3 datapreset-kanalen (CH1, CH2 en CH3), je kunt de gewenste temperatuur voor elk kanaal instellen. Druk gewoon op de bijbehorende kanaaltoets en het soldeerstation werkt volgens de ingestelde kanaaltemperatuur.
 • 【SNELLE VERWARMING & INSTELBARE TEMPERATUUR】 Dit soldeerstation regelt de temperatuur volgens het huidige geavanceerde moderne besturingsconcept en gebruikt een unieke microchip PID om het hele proces te regelen, waardoor het een lange levensduur, nauwkeurige temperatuurregeling en snel herstel heeft. Het temperatuurbereik is (200℃~400℃) door eenvoudige knopaanpassing.
 • 【HUMANISEERD ONTWERP】Vergeleken met traditionele soldeerstations die de ingebouwde slaaptijd niet kunnen wijzigen, kunt u met dit digitale soldeerstation de slaaptijd zelf instellen. Het kan ook het toetsgeluid in- of uitschakelen. Bovendien kan het de interface ook met één sleutel vergrendelen om manipulatie te voorkomen. Het voorpaneel is uitgerust met een 5V 1A-oplaadpoort, die de telefoon tijdens gebruik kan opladen.
 • 【KRACHTIG DISPLAY】 Het 2,5 inch LCD-scherm kan de ingestelde temperatuur en realtime temperatuur in ℃ of ℉, verwarmingsvermogen, aftellen van de slaap en werkstatus (verwarming/constante temperatuur), enz. duidelijk weergeven.
 • 【PAKKET INBEGREPEN & GARANTIE】1x 60W soldeerstation Kiprm SD3,5xTips,1xAC-netsnoer,1xTin Houder (Tin niet inbegrepen),1xBestand tegen hoge temperaturen spons,1x Gebruikershandleiding. Wij bieden een garantie van 12 maanden. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via Amazon en we zullen contact met je opnemen met een bevredigende oplossing.
Bestseller Nr. 9

Faokze Heteluchtsoldeerstation, 700 W, soldeerstation met 3 mondstukken voor heteluchtföhn, 858D led digitale temperatuurweergave 100 ~ 480 °C, geleverd met 2 rollen tinnen draad en 2 pincetten.

 • 858D heteluchtsoldeerstation – de twee knoppen op het heteluchtsoldeerstation in het bereik van 100 – 480 °C maken de exacte instelling van de gewenste temperatuur mogelijk en kunnen via het led-display worden afgelezen. De luchtstroom kan via de draaiknop met een luchtstroom van max. 120 l/min worden ingesteld, zodat hij perfect aan elke situatie kan worden aangepast.
 • Perfecte functionaliteit: het heteluchtsoldeerstation warmt extreem snel op, bereikt de ingestelde temperatuur in 3-5 seconden, draaiknoppen voor het regelen van de luchtstroom van 1-8 standen, automatische omschakeling met sensoren in het handvat, koelfunctie met ventilator en zeer stille werking (geluid <45 dB).
 • Geschikt voor professionals of doe-het-zelvers – het 858D hetelucht-desoldeerstation is perfect voor professionals of thuiswerkers. Met het hetelucht-proces kunnen SMD-onderdelen eenvoudig en voorzichtig worden verwijderd.
 • Breed toepassingsgebied: het heteluchtsoldeerstation is geschikt voor het solderen van een breed scala aan componenten zoals SOIC, CHIP, QFP, PLCC, BGA, solderen van telefoonleidingen, krimpen/drogen/ontgommen, ontdooien, voorverwarmen, kunststof solderen enz. en is daardoor veelzijdig inzetbaar.
 • - -
Bestseller Nr. 10

HAKKO Soldeerstation FX888D-BY

 • Uitstekend naregelgedrag
 • neemt weinig ruimte in beslag
 • Eenvoudige en eenvoudige bediening
 • Soldeerboutstandaard met meerdere functies
 • Passende soldeerpunten serie T18
Bestseller Nr. 11

BNEHHOV Soldeerstation, 65 W, elektrisch soldeerstation, verstelbaar, 200 ~ 500 °C, antistatisch, met transformator

 • [Snelle verwarming] high-performance soldeerstation, 65 W, snel opwarmen. De temperatuur kan tot 500 °C worden ingesteld.
 • [Intelligent soldeerstation] Het heteluchtstation heeft temperatuurcompensatie en standby-functies. De temperatuur kan op elk moment worden ingesteld, de gebruiksduur van de apparatuur kan worden ingesteld en de temperatuur van het digitale LCD-scherm
 • Transformator van zuiver koper: de transformator van het hetelucht-soldeerstation bestaat uit een dik, zuiver koperdraad en een externe olie-isolatiefolie die effectief het probleem van kortsluiting elimineert.
 • Loodvrije soldeerzuigmond: het soldeerstation is uitgerust met een loodvrije soldeerzuigmond, die hoge temperaturen en niet giftig is. Het maakt gebruik van hoogwaardige materialen, veilig en milieuvriendelijk.
 • Veelzijdig bruikbaar: siliconen handgreep, antislip en hittebestendig. Het soldeerstation gebruikt voor de reparatie van computers en mobiele telefoons, het solderen van elektronische componenten en het dagelijkse laswerk is niet alleen voor experts, maar ook voor hobbyambachtslieden.
UitverkoopBestseller Nr. 12

CREWORKS Hetelucht soldeerstation desoldeerstation 70 W soldeerbout met led-display, slaapmodus, instelbare temperatuur

 • LED-indicator: Twee LED-indicatoren geven de temperaturen van soldeerbout en heteluchtblazer aan. ESD-veiligheidsontwerp beschermt gevoelige elektronische componenten tegen elektrostatische schade
 • Stand-bymodus: de heteluchtblazer en de sensor-soldeerbout bevinden zich bij het optillen in de bedrijfsmodus. Als de handgrepen op de houder worden geplaatst, schakelt ze automatisch over naar de slaapmodus
 • Kenmerken: intelligente automatische detectiefunctie zorgt voor een veilige werking. Automatische koelfunctie om de levensduur van de verwarming te verlengen
 • PID-technologie: PID-technologie en geweldige prestaties voor snelle opwarming, snelle temperatuurherstel en temperatuurstabiliteit
 • 4 sproeiers: 4 roestvrijstalen luchtsproeiers (3 x rond 5 mm, 8 mm, 10 mm en 1 x vierkant 12 mm * 12 mm). De standaardconfiguratie van de soldeerboutpunt is 900M-T-B. Ze worden ook geleverd met 5 verschillende 900M-modellen (I, B, 3C, K, 2.4D).
Bestseller Nr. 13

HANMATEK SD1 Soldeerstation 60 W Professioneel soldeerstation set 200-480 °C Temperatuurcontrole Soldeerbout set voor School Laboratorium hobbyl Soldeerbouten

 • Snelle opwarming: het duurt slechts 6 seconden om het smeltpunt van 200 °C soldeerdraad te bereiken, die in 15 seconden 300 °C kan bereiken. Technische gegevens van de ergonomische soldeerboutgreep: 60 watt vermogen (60 watt verwarmingselement) - temperatuurinstellingsbereik 200 °C tot 480 °C, temperatuurstabiliteit: ± 2,0 °C.
 • Eigenschappen en duurzaam gebruik: PSD-technologie (proportioneel integraal derivatie), meestal de Magic Temperature Compensatietechnologie genoemd, antistatisch design, snelle opwarming, nauwkeurige temperatuurregeling. De aan/uit-schakelaar maakt het veiliger en comfortabeler.
 • Eenvoudig om de soldeerboutverwarming te vervangen: intern thermisch keramisch verwarmingselement, sterk lassen, lange gebruiksduur, eenvoudige vervanging, eenvoudig te kopen. De behuizing van roestvrij soldeerbout voorkomt versneld veroudering van de materialen bij hoge temperaturen, verbetert de warmteafvoer en verlengt de levensduur van het verwarmingstoestel.
 • Complete soldeerset inbegrepen: 60 watt soldeerstation met zijdelings gemonteerde soldeerrolhouder (afneembaar), ingebouwde soldeerbouthouder om de veiligheid van de soldeerbout te garanderen, reinigingsspons voor het verwijderen van soldeermiddelen voor toekomstig gebruik. Plaats het gat in de schroevendraaier. Let op: Soldeerwalsen zijn niet inbegrepen.
 • Deze SD1 is gemaakt voor beginners en experts: de kwaliteit en duurzaamheid van elke soldeerbout in zijn prijsklasse zal je verwachtingen overtreffen. Het kan worden gebruikt voor printplaten, kleine elektronische producten, solderen sieraden, gitaren, horloges, bekabeling, enz. DIY-hobby, printplaat-/SMD-/SMT-lassen, reparatie van huishoudelijke apparaten, fabrieksproductie, ideale leercursus voor lasstationkit. Alle Hanmattek producten worden geleverd met een onvoorwaardelijke 30 dagen geld-terug
Bestseller Nr. 14

YIHUA 926LED-IV EVO 110W soldeerstation soldeerboutset 90 ~ 480 °C soldeerset met 4 helpende handen, 3 extra soldeerpunten, 1 loep met led, 50 g loodvrije soldeerdraad, soldeerdraaddispenser

 • Deze soldeerboutset bevat: Yihua 926LED-IV EVO 110W digitaal soldeerstation, 3 soldeerpunten, 50 g loodvrije soldeerdraad, 4 hulphanden, vergrootglas met led, puntreiniger, spons, soldeerdraadroller, ESD-veilige aardingskabel.
 • De soldeerbout is uitgerust met een 110 W verwarmingselement voor betere prestaties. Je kunt de temperatuur van het station instellen van 90 °C tot 480 °C. Dit station beschikt over een PID-temperatuurstabilisatieprogramma om de temperatuur tijdens het solderen stabiel te houden. Je kunt 3 sets van je regelmatig gebruikte temperatuurinstellingen in het station opslaan en door op de bedieningsknop eenvoudig tussen de instellingen te schakelen.
 • Dit soldeerstation is uitgerust met meerdere bevestigingspunten. Je kunt de 4 helpende handen overal aanbrengen en je printplaat in verschillende hoeken houden. De soldeerdraaddispenser kan aan de linker- of rechterkant van het station worden aangebracht en je kunt eenvoudig soldeerdraad uit de dispenser gebruiken. De messingwollen puntreiniger heeft een temperatuurbestendige afdekking om spatten te voorkomen en het station beschikt over een sleuf voor de reinigingsspons.
 • De soldeerbout gaat over naar de slaapmodus om de levensduur van de soldeerpunt en het verwarmingselement te verlengen, als hij vaststelt dat hij langer dan de ingestelde duur niet wordt gebruikt. Het station beschikt over een digitale temperatuurkalibratiefunctie, waarmee je de huidige temperatuur van de soldeerpunt kunt meten en invoeren om deze indien nodig te kalibreren. (Opmerking: gebruik een professionele thermometer met fysisch thermokoppel)
 • Dit product wordt geleverd met een Europese garantie van 1 jaar, het YIHUA-team biedt 24 uur per dag technische ondersteuning om je bij je werk te helpen! De Yihua 926LED-IV EVO 110W is ontworpen voor 230 V met EU-stekker type F, en hij maakt gebruik van de YIHUA eigen EVO 110W-soldeerpunten, die in deze shop verkrijgbaar zijn.
Bestseller Nr. 15

KAIWEETS Elektrisch soldeerstation voor het solderen, uitgangsvermogen 60 W, werktemperatuur 200 °C - 480 °C, met afneembare werkbank, gebruikt voor elektronische reparaties en doe-het-zelfwerkzaamheden

 • Efficiënt lasgereedschap: het KOT936 soldeerstation heeft een stabiel uitgangsvermogen van 60 W en een instelbare werktemperatuur van 200 °C - 480 °C, is uitgerust met een bijgewerkte keramische verwarmingskern voor veilig en betrouwbaar werken. Andere hoogwaardige accessoires zijn compatibel met het soldeerstation en creëren meer reparatie- en knutselmogelijkheden. Soldeerstation kit kan helpen om de efficiëntie van laswerkzaamheden te verbeteren.
 • Afneembare werkbank: het soldeerstation en de afneembare werkbank kunnen onafhankelijk of willekeurig worden gecombineerd. Dit ontwerp biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor de montage en demontage van het product, de afneembare werkbank is uitgerust met verstelbare gereedschapsklemmen en een vergrootglas. Alles in een compact ontwerp, dat een optimaal gebruik van de werkruimte garandeert en de werkefficiëntie verbetert.
 • Veel accessoires: de set van het soldeerboutstation KOT936 is uitgerust met 5 verwisselbare soldeerboutpunten in verschillende vormen om aan je verschillende soldeerbehoeften te voldoen. De koperdraadreiniger en de reinigingsspons kunnen verontreinigingen en stoflagen aan de soldeerpunt snel en effectief reinigen. Rijke accessoires maken het gebruik van deze soldeerboutset comfortabeler.
 • 【Veiligheid in het gebruik】 Volledig veilige ESD-behuizing met airline-aansluitingen en antistatische siliconenkabels op hoge temperatuur voor een veiligere en nettere gebruikservaring. Aangedreven door een laagspanningsbron om antistatisch, lekken en storingen te garanderen. De siliconen handgreep is geïsoleerd en bestand tegen verbranding, veiliger en duurzamer.
 • Inhoud: 1 x KOT936 elektrisch soldeerstation, 1 x afneembare werkbank, 5 x soldeerpunten, 1 x 10 g soldeerdraad, 1 x soldeerbouthouder (inclusief reinigingsspons), 1 x koperdraadreiniger, 2 x gereedschapshouder, 1 x magnificeerder, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). 3 jaar service en levenslange technische ondersteuning. Neem contact met ons op als u zich zorgen maakt.

Soldeerstations zijn vaak moeilijk te kiezen omdat ze verschillende functies hebben. Het beste soldeerstation voor u hangt af van uw budget, uw behoeften en het type soldeer dat u doet.

Het kiezen van het beste soldeerstation is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel verschillende soorten soldeerstations en elk van hen heeft zijn eigen set functies. Sommige hebben een temperatuurbereik, sommige zijn compact en draagbaar, andere hebben een digitaal display. En sommige worden zelfs geleverd met een standaard of draagtas om het gemakkelijker mee te nemen.

Het belangrijkste is om er een te vinden die past bij uw behoeften en uw budget.

Met welke factoren moet ik rekening houden bij het kiezen van een soldeerstation?

Soldeerstations worden gebruikt om twee of meer metalen onderdelen met elkaar te verbinden door smelten en stromend soldeer. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar de meest voorkomende typen zijn soldeerstations met instelbare temperatuur, soldeerstations met vaste temperatuur en contactloze soldeerstations.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een soldeerstation. Deze omvatten de grootte van uw werkruimte, of u een groot of compact soldeerstation nodig heeft, welk type stroombron u nodig heeft voor uw station en of u de voorkeur geeft aan een analoog of digitaal station.

Wat zijn de voordelen van de aanschaf van een soldeerstation?

Soldeerstations zijn een onmisbaar hulpmiddel geworden voor veel elektronica-enthousiastelingen en professionals. Dit komt omdat ze een breed scala aan verwarmings- en soldeertaken aankunnen. Ze bieden ook een gemakkelijke manier om met verschillende soorten metalen en draden te werken.

De voordelen van de aanschaf van een soldeerstation zijn onder meer:

 • Verbeterde productiviteit
 • Verminderd risico op brand
 • Een grotere werkruimte voor efficiënter werken

Welke soldeerstations worden het meest gebruikt?

Soldeerstations zijn de meest gebruikte gereedschappen om te solderen. Dit komt omdat ze de perfecte hoeveelheid warmte geven en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Soldeerstations zijn om verschillende redenen erg belangrijk. Een reden is dat het helpt voorkomen dat er ongelukken gebeuren tijdens het solderen. Een andere reden is dat het een veiligere manier is om op bepaalde materialen zoals koper en aluminium te solderen.

Deze vraag kan worden beantwoord door rekening te houden met de verschillende soorten soldeerstations die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn, hun kenmerken en hoe ze zich tot elkaar verhouden in termen van bruikbaarheid en efficiëntie.

Hoe kies ik tussen een strijkijzer en een soldeerstation?

Het is belangrijk om het verschil te weten tussen een strijkijzer en een soldeerstation.

Een strijkijzer is een hulpmiddel dat elektrische stroom gebruikt om metaal op te warmen en te smelten. Een soldeerstation daarentegen gebruikt een combinatie van warmte en elektriciteit om metaal te smelten om verbindingen of verbindingen te maken.

Er zijn ook verschillende soorten strijkijzers met verschillende doeleinden. Een strijkijzer om te lassen kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor zowel het verwarmen als het smelten van metaal, terwijl een strijkijzer om te solderen alleen kan worden gebruikt voor het smelten van metaal.

Welke soldeerstations zijn het beste voor beginners?

Solderen is een vaardigheid die regelmatig moet worden geoefend om de vaardigheid te behouden. De sleutel tot succes bij het solderen is oefenen en oefenen.

In dit artikel zullen we enkele van de beste soldeerstations voor beginners bekijken.

Wanneer is het aangewezen om een soldeerbout te gebruiken in plaats van een soldeerstation?

Er zijn verschillende situaties waarin het beter is om een soldeerbout te gebruiken in plaats van een soldeerstation.

Waaronder:

 • Wanneer u het strijkijzer gebruikt om metaal, zoals koper of aluminium, aan een ander metalen voorwerp te solderen.
 • Wanneer je het strijkijzer met een dunne draad gebruikt en meer controle over de hitte nodig hebt.
 • Wanneer u snel een onderdeel van de printplaat moet verwijderen.