Beste soldeerbout van 2023 (TOP15)

Soldeerbouten worden gebruikt om twee stukken metaal met elkaar te verbinden. Ze kunnen worden gebruikt om kapotte onderdelen te repareren, reparaties uit te voeren en nieuwe verbindingen te maken.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften. Een daarvan is het temperatuurbereik waarin het kan werken. Het is belangrijk om een soldeerbout te vinden die werkt op een temperatuurbereik dat hoog genoeg is, zodat u hem voor verschillende soorten projecten kunt gebruiken.

Er zijn ook andere kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften, zoals de grootte en het gewicht, hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en hoe lang het meegaat voordat u vervangende onderdelen of onderhoud nodig heeft.

De 15 beste soldeerbout beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Soldeerbout Set 80W Elektrische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 180℃~520℃, 13 in 1 Soldeerboutset Met Schakelaar, 5 Soldeer Punten Houder desoldeerpomp Soldeerdraad 23g Voor Veelzijdige Reparatie

 • 【5°C Conditionering & snelle verwarming】80W soldeerbout maakt gebruik van keramische inductietechnologie en 5°C precisie-insteltemperatuur voor snelle verwarming tot de doeltemperatuur (instelbaar temperatuurbereik 180 ~ 520 ° C). De vier ventilatieopeningen op het soldeerboutpistool zorgen voor een betere warmteafvoer, wat de veiligheid, stabiliteit en hittebestendigheid verhoogt.
 • 【LCD-temperatuurweergave】 De temperatuur wordt direct weergegeven op het digitale LCD-display en kan worden geschakeld tussen ° C en ° F. U kunt de temperatuur eenvoudig instellen of de schakelaar uitschakelen met één hand. Onze soldeerset heeft een AAN/UIT-schakelaar die op elk moment kan worden uitgeschakeld wanneer deze niet in gebruik is om stroom te besparen en veilig solderen te garanderen.
 • 【Antisliphandvat en veiliger】Elektrische soldeerbout set heeft de CE-, FCC- en ROHS-certificering doorstaan, je kunt hem met vertrouwen gebruiken. Het handvat van de soldeerbout van het pistool van hoogwaardig siliconenmateriaal kan bij hoge temperaturen zacht worden. Het materiaal is antislip en hittebestendig, ook bij gebruik van het apparaat op de hoogste temperatuur is dit geen probleem. Kabellengte lasapparatuur: 150 cm.
 • 【Perfecte reparatieset】Onze elektronische soldeergereedschappen worden veel gebruikt voor het solderen van printplaten, onderhoudsapparatuur, computerhardware, horloges, klein elektronisch werk, het solderen van sieraden en doe-het-zelf handmatige componenten en draden, geschikt voor beginners en amateurs, maar ook geschikt voor professionals . Soldeerstation, plug en play.
 • 【13 in 1 soldeerset & 2 jaar garantie】soldeerboutset wordt geleverd met een soldeerbout, soldeerdraad, draadstripper, desoldeerpomp, pincet, reinigingssponshouder, 5 soldeerpunten en een draagtas. De gereedschapsset voldoet aan al uw lasbehoeften. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en de benodigde gereedschappen vinden in de draagtas. Wij bieden u 24 maanden garantie en eersteklas klantenservice.
UitverkoopBestseller Nr. 2

Zawaer soldeerboutset, 100W LED-soldeerbout met instelbare en vergrendelde temperaturen 180℃-500℃, met AAN/UIT, 10g soldeerdraad, 5 soldeerpunten, soldeerboutstandaard, soldeerset voor elektrische

 • 【100 W verwarmingskern met hoog vermogen】 De 100 W soldeerbout maakt gebruik van keramische inductietechnologie, die snel kan opwarmen tot de doeltemperatuur (instelbaar temperatuurbereik 180-500 °C). Vier ventilatiegaten op de soldeerbout zorgen voor een betere warmteafvoer, een langere levensduur en een snelle afkoeling. De schakelaar op de soldeerbout vergemakkelijkt het gebruik, maakt het lassen veilig en bespaart energie.
 • 【LED-soldeerbout en hittebestendig handvat】De soldeerbout maakt gebruik van een high-definition LED-scherm om de temperatuurstatus duidelijker weer te geven. De hittebestendige handgreep kan de temperatuur effectief isoleren en is meer geschikt voor langdurige las- en onderhoudswerkzaamheden.
 • 【Wachtwoordfunctie】soldeerbout Nadat u het wachtwoord naar behoefte hebt ingesteld, wordt elke keer dat de machine wordt ingeschakeld een vaste werktemperatuur ingesteld. Ook om onjuiste temperatuurinstelling te voorkomen wanneer een lasproces met een vaste temperatuur vereist is. Verbeter de efficiëntie bij het gebruik van uw soldeerbout.
 • 【Veel gebruikt】De soldeerboutset is ideaal voor doe-het-zelf, diverse reparatietoepassingen van elektronica en printplaten, klein elektronisch werk, sieraden solderen en doe-het-zelf, solderen, sieraden, gitaren, horloges, bedrading, mobiele apparaten, computerhardware, kleine elektronica, beste cadeau voor tv-condensatoren of accessoires. Ook geschikt als cadeau.
 • 【Complete soldeerset】De soldeerboutset bevat een soldeerbout, een soldeerdraad, een houder met een reinigingsspons, 5 soldeerboutpunten en een handleiding. Deze soldeerboutgereedschapset voldoet aan al uw soldeerbehoeften. De spons-soldeerbouthouder kan gemakkelijk vlekken van de soldeerboutpunt verwijderen en de levensduur ervan verlengen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over uw Zawaer soldeerboutset of onze service, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u een bevredigende oplossing vindt.
Bestseller Nr. 3

Soldeerboutset, 80 W, lcd-display, instelbare temperatuur 180-520 °C, soldeerbout met aan/uit-schakelaar, 50 g soldeerdraad, 5 soldeerpunten, desoldeerpomp, soldeerboutstandaard, pincet, soldeerset

 • 【Nieuwste ontwerp van een premium soldeerbout】Nauwkeurige temperatuurregeling van 5 °C en lcd-scherm. Je kunt de temperatuur van 180 °C tot 520 °C met +/- toetsen nauwkeurig instellen, en tegelijkertijd kun je schakelen tussen °C en °F. De aan/uit-schakelaar op de soldeerbout vergemakkelijkt de bediening, maakt het solderen veilig en bespaart energie.
 • Antislip handgreep en veilig: de soldeerboutset heeft de CE-, FCC- en RoHS-certificering doorstaan, je kunt hem met vertrouwen gebruiken. De hittebestendige handgreep kan de temperatuur effectief isoleren en is beter geschikt voor langdurige las- en reparatiewerkzaamheden. Aanbevolen door vele beginners, doe-het-zelvers, professionals. De desoldeerpomp met zuignap is praktisch voor bediening met één hand en is het meest geschikt voor het verwijderen van soldeer.
 • 15 seconden snelle verwarming en efficiënte warmteafvoer: de 80 W soldeerboutset maakt gebruik van een keramische inductietechnologie, de soldeerboutpunt kan binnen 15 seconden snel worden verwarmd, de temperatuur stabiel te houden en het energieverbruik te verlagen. De vier ventilatieopeningen op de soldeerbout zorgen voor een betere warmteafvoer, kunnen een snelle afkoeling bereiken.
 • Multifunctionele elektronische soldeerboutset: de soldeerboutgereedschappen worden veel gebruikt bij het solderen van printplaten, bij het onderhoud van apparaten, bij doe-het-zelvers en bij het lassen van sieraden. Ideaal voor beginners, lassers, basisuitrusting voor thuis, lastechnici. Geen soldeerstation nodig, gewoon plug-and-play in de klas, school, werkplaats en laboratorium.
 • Complete soldeerset: de 13-in-1 soldeerkit voldoet aan al je laseisen, het bevat soldeerbout, 50 g soldeertin, striptang, desoldeerpomp, pincet, soldeerboutstandaard met spons, 5 soldeerpunten, PU-gereedschapstas en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Als het binnen 24 maanden na aankoop kapot gaat (ook na het Amazon-retourvenster), neem dan gewoon contact met ons op en wij vervangen het gratis!
UitverkoopBestseller Nr. 4

Soldeerbout, Wiecok Soldering Iron 60W 220V Instelbare Temperatuur 220-480℃, ON/OFF Schakelaar, LED Indicator, 5 Soldeerstiften, Soldeerbout voor Elektrotechnische Reparaties Professionele Hobbyist

 • Instelbare Temperatuur Soldeerbout: Met Wiecok 60W 220V soldeerbout kunt u de gewenste temperatuur instellen van 200-480℃ door aan de instelknop te draaien; Het is handig en gemakkelijk voor uw laswerk
 • Snelle en Stabiele Verwarming: Dankzij de ingebouwde keramische verwarmingstechnologie hoeft u slechts 30-40 seconden te wachten om de gewenste temperatuur te bereiken; bij het solderen moet u goed opletten en brandwonden voorkomen
 • Gemakkelijk te Gebruiken: Met een ON/Off schakelaar kunt u hem gemakkelijk in- en uitschakelen om energie te besparen en veilig te solderen, en de LED-lampjes geven de werkstatus aan
 • Brede Toepassing: Met de Wiecok soldeerbout kunt u uw huishoudelijke apparaten en allerlei elektronische producten repareren. Met een precieze punt kan de soldeerbout worden gebruikt om gedrukte schakelingen te repareren. Dit gereedschap is ook gemakkelijk te gebruiken dankzij zijn wendbaarheid, waardoor het een ideale soldeerbout is voor beginners
 • Inhoud van de Verpakking: 1*Wiecok Soldeerbout; 5*Soldeerstiften; 1*Gebruiksaanwijzing; 18 Maanden Garantie
Bestseller Nr. 5

LeaderPro Soldeerbout 80 W soldeerset instelbare temperatuur 180 °C ~ 480 °C. Zichtbare elektrische soldeerbout met de aan/uit-schakelaar, 5 reservepunten v voor reparatielassen en solderen, voor

 • Gloednieuw】Dit is een nieuwe eenvoudige soldeerset voor beginners die niet zoveel accessoires nodig hebben of professionals die al genoeg accessoires hebben. Deze soldeerbout is ook een gloednieuw upgradeproduct, hij heeft een onafhankelijke schakelaar. Met de aan/uit-schakelaar zoals je wilt, cool!
 • 【80 W soldeerbout verstelbaar elke 1 graden】In vergelijking met de meeste andere 60 W elektrische soldeerboutjes op de markt stijgt de temperatuur sneller, de temperatuur is stabieler en de levensduur is langer. En de soldeerbout is uitgerust met een lcd-temperatuurweergave, de temperatuur kan nauwkeurig tot op 1 °C tussen 180 °C tot 480 °C worden ingesteld, en hij kan ook worden omgeschakeld tussen ℃/℉.
 • 【Hoogwaardig verwarmingselement en anti-verbrandingshandgreep】Door het gebruik van een keramische verwarmingskern is het niet gemakkelijk te breken, de temperatuurgevoeligheid is sterk, de verwarmingssnelheid is snel en de levensduur is lang. Het handvat is gemaakt van hittebestendig en isolerend materiaal, dat veilig te bedienen en comfortabel vast te houden is.
 • 【5 reservepunten】Wij leveren 6 elektrische soldeerpunten in verschillende vormen (1 meegeleverd met het apparaat en 5 reserveonderdelen) om aan je verschillende dagelijkse behoeften te voldoen. Je kunt ze naar behoefte vervangen. De stappen zijn heel eenvoudig. Je kunt de foto's van de productdetails bekijken of de meegeleverde instructies raadplegen.
 • 【Voldoen aan verschillende reparatiebehoeften】Multifunctionele set, geschikt voor reparatie van huishoudelijke apparaten, digitale elektronica, onderhoud van apparatuur, lassen van printplaten, beginners in elektrisch lassen, elektrisch lassen etc.
Bestseller Nr. 6

LeaderPro Soldeerboutset 80W, Elektrische Soldeerbout met Instelbare Temperatuur 180 ℃ ~ 480 ℃, 12 in 1 Precisieschroevendraaierset Reparatiegereedschapskist Dagelijks solderen Solderen voor hout en DLY-kunst

 • 【Soldeerbout 80W instelbaar om de 1 graad】 Vergeleken met de meeste andere 60W elektrische soldeerbouten op de markt, stijgt de temperatuur sneller, is de temperatuur stabieler en is de levensduur langer. En de soldeerbout is uitgerust met een LCD-temperatuurdisplay, de temperatuur kan nauwkeurig worden aangepast 1 ℃ tussen 180 ℃ ~ 480 ℃, en het kan ook worden geschakeld tussen ℃ / ℉. 6 soldeerboutpunten om aan verschillende soldeereisen te voldoen.
 • 【 Hoogwaardig verwarmingselement en anti-verbrandingshandvat】 Met behulp van keramische verwarmingskern is het niet gemakkelijk te breken, de temperatuurgevoeligheid is sterk, de verwarmingssnelheid is snel en de verwarmingstijd is lang. Het handvat is gemaakt van hittebestendig en isolerend materiaal, dat veilig in gebruik en comfortabel in de hand ligt.
 • 【12-in-1-precisieschroevendraaier】 Anders dan andere elektrische soldeerboutsets, bieden wij een 12-in-1 schroevendraaier waarmee u verschillende grote of nauwkeurige machines en apparaten in uw dagelijks leven kunt repareren. De magnetische plaat kan schroeven van verschillende afmetingen absorberen om verlies te voorkomen.
 • 【Voldoet aan verschillende reparatiebehoeften】 Multifunctionele set, geschikt voor reparatie van huishoudelijke apparaten, digitale elektronische producten, onderhoud van apparatuur, PCB-solderen, elektrisch solderen voor beginners, elektrisch lassen oefenen, enz.
 • 【Gereedschapsset】 1 x soldeerbout met instelbare zichtbare temperatuur; 5 x reserve soldeerbout tips; 12 in 1 multifunctionele schroevendraaier; 1 x desoldeerpomp, 1 x antistatische tang; 1 x ijzeren standaard; 1 x reinigingsspons; 1 x draadstripper; 1 x soldeerdraad (10g); 1 x magneetbord; 1 x gereedschapsset; 1 x handleiding in 3 talen.
Bestseller Nr. 7

Soldeerbout Set, SREMTCH 60W / 220V Elektronische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 200-450 ° C En AAN/UIT-Schakelaar, 100g Soldeer, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerstatief met Spons, PU-Tas

 • ✍ 【Nieuwste ontwerp en functie】 De aan- en uitschakelaars op de soldeerbout zorgen voor een comfortabele bediening, veilig lassen en energiebesparing. Soldeerbout De instelbare temperaturen van 200 ~ 450 ° C zijn speciaal ontworpen voor soldeercondities in verschillende temperaturen. Hoogwaardige keramische verwarmingskern voor uw lasefficiëntie.
 • ✍【 Efficiënte warmteafvoer】 Soldeerbout stalen buisontwerp helpt snel af te koelen. De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt bieden een betere warmteafvoer dan andere. Verbeterde PCBA met Chip Fixed Resistor helpt ook om de warmte snel af te voeren, de soldeerboutpunt kan op elk moment worden gedemonteerd en vervangen, wat erg handig is.
 • ✍ 【Comfortabel antisliphandvat】 Soldeerbout Het handvat van het pistool gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal kan hoge temperaturen verzachten, dit materiaal is antislip en hittebestendig, dus het is gemakkelijk en veilig in gebruik, rust elke 10 minuten, het is goed voor je ogen en de soldeerbout; draag een veiligheidsbril, houd losse kleding en haar uit de buurt. Kabellengte: 137cm.
 • ✍ 【10-in-1 perfecte soldeerboutenset voor reparatiewerkzaamheden】 Onze soldeerboutenset kan aan al uw lasbehoeften voldoen: soldeerbout, 5 verschillende soldeerpunten, soldeerdraad, soldeerbouthouder met spons en desoldeerpomp. Solderen is een van de meest elementaire vaardigheden die men nodig heeft op het gebied van elektronica Te doen. Soldeerbout set lasprintplaat, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, gsm's, etc.
 • ✍ 【Tevredenheidsgarantie】 We hebben een 30 dagen geld-terug-garantie en vervangingsbeleid, en een productgarantie van 12 maanden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs zijn 24 uur per dag beschikbaar.
Bestseller Nr. 8

SREMTCH Soldeerbout Set, 80W Soldeerbout met LCD-Scherm (200 ° C - 450 ° C) 20in1 Soldeerset met AAN/UIT-Schakelaar en Instelbare Temperatuurknop, Pro Snelverwarmend Keramisch Thermostaatontwerp

 • 【Hoogwaardig Keramisch Verwarmingselement】 De SREMTCH-soldeerbout maakt gebruik van keramische inductietechnologie met interne verwarming, die een hoge gevoeligheid heeft en de verwarmingskern snel kan verwarmen tot 200 ° C tot 450 ° C. De levensduur is langer dan de conventionele soldeerbout en de veiligheid is hoger. De verwarmingssnelheid is twee keer zo hoog als die van een conventionele soldeerbout.
 • 【Eenvoudige Temperatuurregeling】 80W SREMTCH soldeerboutset, LCD-display, temperatuurregeling met knop (200 ° C-450 ° C). Tegelijkertijd kan de soldeerbout een hoge precisie en constante temperatuur garanderen, met behulp van hittebestendige materialen. De laskop is goed te ondersteunen en valt er niet gemakkelijk af. Om aan alle behoeften van uw lasproject te voldoen.
 • 【Exclusief Patentontwerp】 De SREMTCH-soldeerbout heeft een AAN / UIT-schakelaar, die op elk moment kan worden uitgeschakeld wanneer deze niet wordt gebruikt om energie te besparen en veilig solderen te garanderen. De hittebestendige handgreep voorkomt brandwonden en zorgt voor uw veiligheid. De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt en de vier ventilatieopeningen op de lampbuis zorgen voor een snellere en betere warmteafvoer dan andere soldeerbouten.
 • 【Soldeerkit 21 in 1】 CE, FCC, RoHS soldeerbout, desoldeerpomp, 5 soldeerboutpunten, tinnen pijp, schroevendraaier, soldeerbouthouder, pincet, zuigspons, draadstrippers, tester, behangmes, reiniging, tape, goud draad, 2 elektronische draden en PU-handtas. Het ontwerp van de blauwe PU-tas is stijlvol zodat je hem mee kunt nemen en het gereedschap dat je nodig hebt in je handtas kunt vinden, zeer geschikt voor beginners, lassers, basis huishoudelijke apparatuur, opleiding lastechnicus.
 • 【Op Grote Schaal Gebruikt】 Uitstekende SREMTCH-soldeerboutgereedschappen worden veel gebruikt bij het lassen van PCB's, onderhoud van apparatuur, het lassen van sieraden, houtproducten, ambachtelijk lassen, autoreparatiewerkplaatsen, computerhardware, huishoudelijke apparaten en reparatie van mobiele telefoons. We hebben een productgarantie van 12 maanden. Als u vragen heeft, bieden wij 24-uurs klantenservice-advies.
Bestseller Nr. 9

Fochi Soldeerstation, 80W; digitale soldeerbout; instelbare temperatuur 80 °C - 480 °C; snelle opwarmtijd; ESD-veilig; inclusief accessoires: 5 metalen soldeerpunten, soldeerdraad en een sponsje van messing om de soldeerpunt te reinigen (ST2090D)

 • 【Soldeerstation van 80W met een temperatuurbereik van 80 °C tot 480 °C】PID-regeling; dit soldeerstation heeft een snelle opwarmtijd. De temperatuur wordt direct op het digitale leddisplay weergegeven; temperatuurstabiliteit (± 2 °C).
 • 【Temperatuurvergrendeling; temperatuurweergave via leddisplay】Door de temperatuurvergrendeling blijft de hitte constant en wordt voorkomen dat tijdens het solderen de temperatuur per ongeluk verandert. Gemakkelijk leesbaar leddisplay; de temperatuurindicatie kan worden ingesteld (°F of °C).
 • 【Conform veiligheidseisen CE & ROHS】Als professionele fabrikant weten wij hoe belangrijk veiligheid is, daarom zorgen de lekbeveiliging, de hittebestendige siliconendraad, de uitschakelbeveiliging en alle beschermende onderdelen voor extra veiligheid.
 • 【Automatisch uitschakelen en stand-bymodus】Na 10 minuten zonder activiteit wordt het soldeerstation automatisch in de stand-bymodus geschakeld (temperatuur 200 °C); na 20 minuten zonder activiteit wordt het verwarmingselement automatisch uitgeschakeld (slaapstand); door de temperatuur opnieuw in te stellen, wordt de normale werkmodus hersteld.
 • 【Complete set accessoires】Het soldeerstation wordt geleverd met 5 verschillende soldeerpunten, 1 rolletje loodvrije soldeerdraad van 0,8 mm (50 g), 1 houder voor de soldeerdraad en 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands); het soldeerstation van 80W is geschikt voor hobbyelektronica, school, werkplaats, laboratorium en natuurlijk is het ook ideaal als cadeau!
Bestseller Nr. 10

Soldeerboutset,21in1 SREMTCH 60W/220V Elektronische Soldeerbout Met Aan/Uit Schakelaar, Regelbare Temperatuur 200-450°C, Digitale Multimeter, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerboutstandaard, Soldeerblik, Pincet

 • ✍ 【Snelle verwarming en omschakeling】 Soldeerbout Met inwendig verwarmde keramische inductietechniek kan snel worden verwarmd, de soldeerboutset bereikt met zijn vermogen van 60 watt de bedrijfstemperatuur van 450 ° C in ongeveer 10 seconden. Als je het vergelijkt met andere soldeerbouten in deze prijsklasse is deze opwarmwaarde erg snel en kun je snel met het werkstuk werken.De kabellengte van 140 cm is voldoende om in elk bureau en elke onderzoeksruimte te gebruiken.
 • ✍ 【Regelbare temperatuur en knop】Soldeerbout Nauwkeurig instelbare temperatuur, automatische constante temperatuur. Instelbare temperatuur van 200 ~ 450 ° C helpt u bij verschillende soldeeromstandigheden. (392-842℉) Verbeterd hittebestendig materiaal en de stalen buis met vier ventilatiegaten op het ontwerp van de soldeerbout helpen bij de warmteafvoer. Kan de levensduur van de soldeerbout effectief verlengen.Vijf vervangbare universele loodvrije soldeerpunt garandeert uw continue verhitting.
 • ✍ 【Zachte en comfortabele handgreep】De handgreep van de soldeerbout is gemaakt van hoogwaardig dik en warmte-isolerend silicagel. En kan een uitstekende duurzaamheid bieden. Dankzij de hittebestendige premium siliconen handgreep kan de soldeerbout gemakkelijk worden gehanteerd, zelfs bij de hoogste temperatuur.Draag een veiligheidsbril en houd losse kleding en haar uit de buurt. Neem om de 10 minuten rust, dat is goed voor uw ogen en de soldeerbout.
 • ✍【Perfecte combinatie van gereedschap en accessoires】5 verwisselbare tips, soldeerbout standaard, soldeer (100g, Smeltpunt: 183 ℃), Desoldeerpomp, Digitale Multimeter, 2 Antistatische ESD Pincetten, Isolatieband, Schroevendraaier, Mini Draadstripper, Knipmes, PU Gereedschap Draagtas (Geen Batterij Inbegrepen).Soldeerbout set die u nodig heeft om te doen op het gebied van elektronica. Lassen van printplaten, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, mobiele telefoons, enz.
 • ✍【Tevredenheidsgarantie】Wij hebben een 30-dagen niet goed geld terug garantie en vervangingsbeleid, en een 12-maanden productgarantie. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs staan 24 uur per dag klaar om u te helpen.
Bestseller Nr. 11

VONROC Soldeerbout - 4V – Max. 450°C – Werkverlichting - Soft grip - Incl. USB-oplaadkabel - Incl. Soldeerbouthouder met spons, soldeer tin- en tips

 • De Soldeerbout is erg licht van gewicht en werkt op een 4V Li-Ion accu, waardoor je geniet van alle bewegingsvrijheid tijdens het solderen. Dit in combinatie met de soft grip zorgt dat de Soldeerbout comfortabel in de hand ligt.
 • Wanneer je vergeet om de Soldeerbout uit te schakelen is dit geen probleem, de machine is voorzien van een automatische uitschakeling na 10 minuten inactiviteit.
 • De Soldeerbout is voorzien van werkverlichting zodat je altijd een goed zicht hebt op je werkstuk. De Soldeerbout is dus in vele lichtomstandigheden te gebruiken.
 • Middels de LED-indicator houd je gemakkelijk de accu status in de gaten en weet je wanneer het tijd is om de Soldeerbout op te laden óf wanneer deze volledig is opgeladen.
 • Wanneer je de machine inschakelt geeft de LED-indicator ook aan wanneer de Soldeerbout op temperatuur is (rood is opwarmen, groen is klaar voor gebruik). Werktemperatuur tot een max. van 450 °C.
Bestseller Nr. 12

LeaderPro Soldeerboutset, 100 W led-soldeerbout met instelbare en vergrendelde temperaturen 180 °C - 500 °C, met ON/OFF, 10 g soldeerdraad, 5 soldeerpunten, soldeerboutstandaard, soldeerset voor reparatie van

 • 100 W krachtige verwarmingskern: de 100 W soldeerbout maakt gebruik van een keramische inductietechnologie, die snel tot de gewenste temperatuur kan worden verwarmd (instelbaar temperatuurbereik 180 ~ 500 °C). De vier ventilatieopeningen aan de soldeerbout zorgen voor een betere warmteafvoer, kunnen een snelle afkoeling bereiken. De aan/uit-schakelaar op de soldeerbout vergemakkelijkt de bediening, maakt het solderen veilig en bespaart energie.
 • 【Elektronische soldeerbout met hittebestendige handgreep】De soldeerbout met led-beeldschermweergave met hoge resolutie, die de temperatuurstatus duidelijker weergeeft. De hittebestendige handgreep kan de temperatuur effectief isoleren en is beter geschikt voor langdurige las- en reparatiewerkzaamheden. Aanbevolen door vele beginners, doe-het-zelvers en professionals.
 • 【Wachtwoordfunctie】Na het instellen van het wachtwoord is de vaste werktemperatuur ingesteld. Ook om te voorkomen dat de temperatuur verkeerd wordt ingesteld als een soldeerproces met vaste temperatuur nodig is. Verbetert de efficiëntie bij het gebruik van de soldeerbout.
 • 【Veel gebruikt】De soldeerboutsets zijn het beste cadeau-idee voor doe-het-zelvers, verschillende gerepareerde toepassingen van elektronica en printplaten, lassen, sieraden, gitaar, horloges, bedrading, mobiele apparaten, computerhardware, kleine elektronische werken, tv-condensatoren of accessoires. Het is ook geschikt als cadeau.
 • Complete soldeerset: de soldeerboutset wordt geleverd met soldeerbout, soldeerdraad, beugel met reinigingsspons, 5 soldeerpunten en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Deze soldeerbout gereedschapsset voldoet aan al je lasbehoeften. De ijzeren sponshouder verwijdert gemakkelijk vlekken van de punt en verlengt de levensduur.
Bestseller Nr. 13

Soldeerbout set 60W Soldeerstation Soldeerbouten set elektrotechniek temperatuur instelbaar 220-480℃ met ijzeren punten desoldeerpomp soldeertin pincet draadsnijder soldeerboutstandaard voor reparaties

 • Stabiele temperatuur en betere warmteafvoer: dankzij de interne keramische technologie warmt de 60 W soldeerbout snel op en blijft de temperatuur stabiel. De vier ventilatiegaten aan de soldeerbout zorgen voor een betere warmteafvoer, waardoor de levensduur kan worden verlengd.
 • Veiligheid en gemak: de handgreep van onze soldeerbout is gemaakt van anti-slip en hittebestendige siliconenmaterialen, wat je veiligheid garandeert. Door de draaischijf voor de instelling van de temperatuur kun je de gewenste temperatuur instellen, de led-indicator geeft je de werkstatus van het apparaat weer. Bovendien maakt de aan/uit-schakelaar op de soldeerbout het je gemakkelijk om het apparaat altijd in- of uit te schakelen.
 • Instelbare temperatuur: je kunt de temperatuur vrij instellen tussen 220 °C en 480 °C, wat voor een hoge nauwkeurigheid en constante temperatuur zorgt en je de mogelijkheid geeft om hem naar wens in te stellen.
 • Anti-oxidatiesoldeerbout: de soldeerboutset heeft in totaal 4 verschillende soldeerpunten voor verschillende werkzaamheden. Of het nu om een klein, elektronisch onderdeel of groot lassen gaat. De antioxidatiesoldeerboutpunten bieden je voordelen zoals een betere warmtegeleiding en een gladder solderen, bovendien zorgen ze voor een lange levensduur van de soldeerpunten.
 • Alles in een complete set: onze 14-delige soldeerboutset bestaat uit een soldeerbout, desoldeerpomp, soldeerboutpunten, soldeertin, stripper, pincet, soldeerboutstandaard met spons. In deze set vind je bijna alles wat je nodig hebt. De hele set is verpakt in een opbergtas die je helpt bij het georganiseerde opbergen. De hele kit is perfect voor beginners en experts bij het lassen of desolderen van printplaten, het repareren van huishoudelijke apparaten, doe-het-zelvers, enz.
Bestseller Nr. 14

CREWORKS Hetelucht soldeerstation desoldeerstation 70 W soldeerbout met led-display, slaapmodus, instelbare temperatuur

 • LED-indicator: Twee LED-indicatoren geven de temperaturen van soldeerbout en heteluchtblazer aan. ESD-veiligheidsontwerp beschermt gevoelige elektronische componenten tegen elektrostatische schade
 • Stand-bymodus: de heteluchtblazer en de sensor-soldeerbout bevinden zich bij het optillen in de bedrijfsmodus. Als de handgrepen op de houder worden geplaatst, schakelt ze automatisch over naar de slaapmodus
 • Kenmerken: intelligente automatische detectiefunctie zorgt voor een veilige werking. Automatische koelfunctie om de levensduur van de verwarming te verlengen
 • PID-technologie: PID-technologie en geweldige prestaties voor snelle opwarming, snelle temperatuurherstel en temperatuurstabiliteit
 • 4 sproeiers: 4 roestvrijstalen luchtsproeiers (3 x rond 5 mm, 8 mm, 10 mm en 1 x vierkant 12 mm * 12 mm). De standaardconfiguratie van de soldeerboutpunt is 900M-T-B. Ze worden ook geleverd met 5 verschillende 900M-modellen (I, B, 3C, K, 2.4D).
Bestseller Nr. 15

LEXIVON Butaan Soldeerbout Multi-Purpose Kit: Snoerloze Zelfaanstekende Regelbare Vlam 7-Punten Set: Pro Grade Equivalent (LX-770)

 • EEN MOET-HAVE BUTANE TORCH KIT VOOR PROFESSIONALS: 13-delige accessoireset voor gebruik in een breed scala van toepassingen met zelfontbrandende trekker en een vlamvergrendelingsknop.
 • NAUWKEURIGE PRESTATIES VOOR AL UW PROJECTEN: Stel de vlam in van 1/2" tot 2 1/2" met een werktemperatuur tot 2400° F en tot 1100° F bij gebruik met soldeerstiften.
 • In tegenstelling tot goedkopere soldeer-ITS gaat onze 100% metalen hervulbare brandstoftank langer mee. Bovendien is hij vooraf getest op lekkage en ontstekingscapaciteit en wordt hij geleverd met een handige draagtas.
 • UW WERK AFMAAKT ZONDER DE TANK TE VULLEN: De grote tankinhoud met standaard butaangas zorgt voor een werktijd tot 75 minuten, en is volledig bijgevuld in 10 seconden zodat u aan het werk kunt blijven.
 • UW VEILIGHEID IS ONZE HOOGSTE PRIORITEIT: Nieuw ontworpen met ontstekingsstop. (Let op - butaan is NIET inbegrepen)

Het kiezen van de beste soldeerbout is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren om te overwegen. Dit artikel geeft enkele tips om de juiste keuze te maken.

 • Verschil in temperatuur: sommige soldeerbouten hebben een hoge temperatuur en sommige hebben een lage temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe makkelijker je ermee kunt solderen en hoe meer warmte het kan produceren.
 • Grootte van soldeerbout: de grootte van uw soldeerbout moet gerelateerd zijn aan waar u hem voor nodig heeft. Als je een grotere nodig hebt, moet je ook voor een groter strijkijzer gaan.
 • Gebruiksgemak: sommige strijkijzers zijn moeilijk te gebruiken, terwijl andere gemakkelijker zijn dan andere vanwege hun ontwerp of de constructiematerialen die bij het maken ervan zijn gebruikt. Je zou moeten kiezen

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om twee of meer stukken metaal aan elkaar te verbinden door het metaal te smelten en een hete soldeerdraad door het gesmolten metaal te laten lopen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling: hiermee kun je kiezen uit verschillende temperaturen.
 • Draadaanvoerunit: dit helpt bij het invoeren van de soldeerdraad in het gesmolten metaal.
 • Instelbare temperatuurinstellingen: hiermee regel je de temperatuur waarop je soldeert.

Wat heeft een soldeerbout nodig om correct te werken?

Wanneer u een soldeerbout aanschaft, is het belangrijk om te weten wat voor soort strijkijzer het is en hoe u deze op de juiste manier gebruikt.

Soldeerbouten worden gebruikt om metalen oppervlakken met elkaar te verbinden door het oppervlak te verwarmen met een elektrische stroom. Door de hitte smelt het soldeer dat vervolgens over de verbinding stroomt en stolt, waardoor een permanente verbinding ontstaat. Het is belangrijk dat u de instructies van de fabrikant volgt bij het gebruik van uw soldeerbout, zodat u uzelf of uw project niet beschadigt.

Andere zaken waar u op moet letten bij het kopen van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Grootte van tip

Wat zijn de verschillen tussen een traditionele soldeerbout en een elektrische soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal in een circuit te solderen. Ze worden meestal gebruikt om elektrische verbindingen tussen twee draden te maken.

Een traditionele soldeerbout wordt handmatig bediend en verwarmd met een vlam, terwijl een elektrische soldeerbout wordt aangedreven door elektriciteit en wordt verwarmd met een verwarmingselement, wat veel veiliger en handiger is dan een vlam.

Elektrische soldeerbouten hebben een temperatuurregeling waarmee de operator de warmte kan aanpassen aan de taak die voorhanden is. Ze worden ook geleverd met functies zoals instelbare tipgrootte, temperatuurinstellingen, lengte van het netsnoer, enzovoort.

Wat is het verschil tussen een soldeerbout met laag vermogen, gemiddeld vermogen en hoog vermogen?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal of metaal met metaal te verbinden. Ze werken door de twee materialen te smelten en samen te voegen.

Een soldeerbout met laag vermogen wordt meestal gebruikt voor kleine projecten, zoals het repareren van kapot speelgoed of het maken van sieraden. Het heeft een lange draad die kan komen waar het moet komen, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is dan andere soorten soldeerbouten.

Een medium-power soldeerbout wordt meestal gebruikt voor grotere projecten, zoals het repareren van elektronica of het monteren van auto-onderdelen. Het heeft een kortere draad die gemakkelijker te manoeuvreren is dan andere soorten soldeerbouten.

Een krachtige soldeerbout wordt meestal gebruikt voor industriële toepassingen, zoals het lassen van metalen of het bouwen van prototypes in fabrieken en werkplaatsen. Het heeft de langste draad en kan gemakkelijk krappe ruimtes bereiken zonder vast te zitten. Een mal is een armatuur die een stuk metaal vasthoudt dat moet worden gesneden. Het kan klemmen, hulzen, vaste staven en geleiders bevatten. Een mal wordt gebruikt in een bankschroef of op een metalen draaibank.

Wat is het verschil tussen loodvrij en gelode soldeer?

Loodvrij soldeer is een type soldeer dat geen lood bevat. Het is gemaakt van tin, zilver en koper. Loodvrij soldeer wordt gebruikt ter vervanging van loodhoudend soldeer bij de productie van elektronica.