Beste soldeerbout van 2023 (TOP15)

Soldeerbouten worden gebruikt om twee stukken metaal met elkaar te verbinden. Ze kunnen worden gebruikt om kapotte onderdelen te repareren, reparaties uit te voeren en nieuwe verbindingen te maken.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften. Een daarvan is het temperatuurbereik waarin het kan werken. Het is belangrijk om een soldeerbout te vinden die werkt op een temperatuurbereik dat hoog genoeg is, zodat u hem voor verschillende soorten projecten kunt gebruiken.

Er zijn ook andere kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften, zoals de grootte en het gewicht, hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en hoe lang het meegaat voordat u vervangende onderdelen of onderhoud nodig heeft.

De 15 beste soldeerbout beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Soldeerbout Set 80W Elektrische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 180℃~520℃, 13 in 1 Soldeerboutset Met Schakelaar, 5 Soldeer Punten Houder desoldeerpomp Soldeerdraad 23g Voor Veelzijdige Reparatie

 • 【5°C Conditionering & snelle verwarming】80W soldeerbout maakt gebruik van keramische inductietechnologie en 5°C precisie-insteltemperatuur voor snelle verwarming tot de doeltemperatuur (instelbaar temperatuurbereik 180 ~ 520 ° C). De vier ventilatieopeningen op het soldeerboutpistool zorgen voor een betere warmteafvoer, wat de veiligheid, stabiliteit en hittebestendigheid verhoogt.
 • 【LCD-temperatuurweergave】 De temperatuur wordt direct weergegeven op het digitale LCD-display en kan worden geschakeld tussen ° C en ° F. U kunt de temperatuur eenvoudig instellen of de schakelaar uitschakelen met één hand. Onze soldeerset heeft een AAN/UIT-schakelaar die op elk moment kan worden uitgeschakeld wanneer deze niet in gebruik is om stroom te besparen en veilig solderen te garanderen.
 • 【Antisliphandvat en veiliger】Elektrische soldeerbout set heeft de CE-, FCC- en ROHS-certificering doorstaan, je kunt hem met vertrouwen gebruiken. Het handvat van de soldeerbout van het pistool van hoogwaardig siliconenmateriaal kan bij hoge temperaturen zacht worden. Het materiaal is antislip en hittebestendig, ook bij gebruik van het apparaat op de hoogste temperatuur is dit geen probleem. Kabellengte lasapparatuur: 150 cm.
 • 【Perfecte reparatieset】Onze elektronische soldeergereedschappen worden veel gebruikt voor het solderen van printplaten, onderhoudsapparatuur, computerhardware, horloges, klein elektronisch werk, het solderen van sieraden en doe-het-zelf handmatige componenten en draden, geschikt voor beginners en amateurs, maar ook geschikt voor professionals . Soldeerstation, plug en play.
 • 【13 in 1 soldeerset & 2 jaar garantie】soldeerboutset wordt geleverd met een soldeerbout, soldeerdraad, draadstripper, desoldeerpomp, pincet, reinigingssponshouder, 5 soldeerpunten en een draagtas. De gereedschapsset voldoet aan al uw lasbehoeften. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en de benodigde gereedschappen vinden in de draagtas. Wij bieden u 24 maanden garantie en eersteklas klantenservice.
Bestseller Nr. 2

WaxRhyed soldeerboutset, soldeerbout met instelbare temperatuur 200-450 °C, 60W 220V, aan/uit-schakelaar soldeerset met 5 soldeerpunten, soldeerboutstandaard, soldeerdraad enzovoort, 16-in-1, voor reparaties van elektrotechniek

 • Verbeterde soldeerbout met het nieuwste design: De nieuwe aan/uit-schakelaar op het soldeerpistool vergemakkelijkt het gebruik en maakt bovendien veiligheidslassen en energiebesparing mogelijk. Door de instelbare temperatuur van 200 tot 450 graden Celsius kun je verschillende soldeerwerkzaamheden uitvoeren.
 • Geavanceerde verwarmings- en koeltechnologie: De van binnen verwarmde keramische technologie van het soldeerpistool zorgt ervoor dat de soldeerbout snel opwarmt en bovendien energie bespaart. Zo kan ook de temperatuur goed stabiel worden gehouden. De vier ventilatieopeningen op het soldeerpistool zorgen voor een betere warmteafvoer, wat de levensduur verlengt.
 • Soldeerbout met desoldeerpomp: De desoldeerpomp bestaat uit een hogedruk-vacuümbuis en een frame van aluminium, die een bediening met één hand mogelijk maakt. De desoldeerpomp kan grote hoeveelheden soldeer absorberen, terwijl soldeerdraad beter geschikt is voor kleine hoeveelheden soldeerhoeveelheden.
 • 14-in-1, elektronische soldeerboutset: Onze soldeerboutset voldoet aan al je eisen. Hij bevat de soldeerbout, 5 verschillende soldeerpunten, desoldeerpomp, soldeerlont, soldeerdraad, pincet, schroevendraaier, striptang en soldeerboutstandaard met spons, PU-gereedschapstas en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Veilige en stabiele soldeerboutset: Het soldeerboutstation houdt de soldeerbout stabiel en kantelt niet zo eenvoudig om. Door het S-vormige ontwerp valt de soldeerbout niet van het station. -
Bestseller Nr. 3

Soldeerbout Set, SREMTCH 60W / 220V Elektronische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 200-450 ° C En AAN/UIT-Schakelaar, 100g Soldeer, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerstatief met Spons, PU-Tas

 • ✍ 【Nieuwste ontwerp en functie】 De aan- en uitschakelaars op de soldeerbout zorgen voor een comfortabele bediening, veilig lassen en energiebesparing. Soldeerbout De instelbare temperaturen van 200 ~ 450 ° C zijn speciaal ontworpen voor soldeercondities in verschillende temperaturen. Hoogwaardige keramische verwarmingskern voor uw lasefficiëntie.
 • ✍【 Efficiënte warmteafvoer】 Soldeerbout stalen buisontwerp helpt snel af te koelen. De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt bieden een betere warmteafvoer dan andere. Verbeterde PCBA met Chip Fixed Resistor helpt ook om de warmte snel af te voeren, de soldeerboutpunt kan op elk moment worden gedemonteerd en vervangen, wat erg handig is.
 • ✍ 【Comfortabel antisliphandvat】 Soldeerbout Het handvat van het pistool gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal kan hoge temperaturen verzachten, dit materiaal is antislip en hittebestendig, dus het is gemakkelijk en veilig in gebruik, rust elke 10 minuten, het is goed voor je ogen en de soldeerbout; draag een veiligheidsbril, houd losse kleding en haar uit de buurt. Kabellengte: 137cm.
 • ✍ 【10-in-1 perfecte soldeerboutenset voor reparatiewerkzaamheden】 Onze soldeerboutenset kan aan al uw lasbehoeften voldoen: soldeerbout, 5 verschillende soldeerpunten, soldeerdraad, soldeerbouthouder met spons en desoldeerpomp. Solderen is een van de meest elementaire vaardigheden die men nodig heeft op het gebied van elektronica Te doen. Soldeerbout set lasprintplaat, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, gsm's, etc.
 • ✍ 【Tevredenheidsgarantie】 We hebben een 30 dagen geld-terug-garantie en vervangingsbeleid, en een productgarantie van 12 maanden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs zijn 24 uur per dag beschikbaar.
Bestseller Nr. 4

LeaderPro Soldeerboutset 80W, Elektrische Soldeerbout met Instelbare Temperatuur 180 ℃ ~ 480 ℃, 12 in 1 Precisieschroevendraaierset Reparatiegereedschapskist Dagelijks solderen Solderen voor hout en DLY-kunst

 • 【Soldeerbout 80W instelbaar om de 1 graad】 Vergeleken met de meeste andere 60W elektrische soldeerbouten op de markt, stijgt de temperatuur sneller, is de temperatuur stabieler en is de levensduur langer. En de soldeerbout is uitgerust met een LCD-temperatuurdisplay, de temperatuur kan nauwkeurig worden aangepast 1 ℃ tussen 180 ℃ ~ 480 ℃, en het kan ook worden geschakeld tussen ℃ / ℉. 6 soldeerboutpunten om aan verschillende soldeereisen te voldoen.
 • 【 Hoogwaardig verwarmingselement en anti-verbrandingshandvat】 Met behulp van keramische verwarmingskern is het niet gemakkelijk te breken, de temperatuurgevoeligheid is sterk, de verwarmingssnelheid is snel en de verwarmingstijd is lang. Het handvat is gemaakt van hittebestendig en isolerend materiaal, dat veilig in gebruik en comfortabel in de hand ligt.
 • 【12-in-1-precisieschroevendraaier】 Anders dan andere elektrische soldeerboutsets, bieden wij een 12-in-1 schroevendraaier waarmee u verschillende grote of nauwkeurige machines en apparaten in uw dagelijks leven kunt repareren. De magnetische plaat kan schroeven van verschillende afmetingen absorberen om verlies te voorkomen.
 • 【Voldoet aan verschillende reparatiebehoeften】 Multifunctionele set, geschikt voor reparatie van huishoudelijke apparaten, digitale elektronische producten, onderhoud van apparatuur, PCB-solderen, elektrisch solderen voor beginners, elektrisch lassen oefenen, enz.
 • 【Gereedschapsset】 1 x soldeerbout met instelbare zichtbare temperatuur; 5 x reserve soldeerbout tips; 12 in 1 multifunctionele schroevendraaier; 1 x desoldeerpomp, 1 x antistatische tang; 1 x ijzeren standaard; 1 x reinigingsspons; 1 x draadstripper; 1 x soldeerdraad (10g); 1 x magneetbord; 1 x gereedschapsset; 1 x handleiding in 3 talen.
Bestseller Nr. 5

SREMTCH Soldeerbout Set, 80W Soldeerbout met LCD-Scherm (200 ° C - 450 ° C) 20in1 Soldeerset met AAN/UIT-Schakelaar en Instelbare Temperatuurknop, Pro Snelverwarmend Keramisch Thermostaatontwerp

 • 【Hoogwaardig Keramisch Verwarmingselement】 De SREMTCH-soldeerbout maakt gebruik van keramische inductietechnologie met interne verwarming, die een hoge gevoeligheid heeft en de verwarmingskern snel kan verwarmen tot 200 ° C tot 450 ° C. De levensduur is langer dan de conventionele soldeerbout en de veiligheid is hoger. De verwarmingssnelheid is twee keer zo hoog als die van een conventionele soldeerbout.
 • 【Eenvoudige Temperatuurregeling】 80W SREMTCH soldeerboutset, LCD-display, temperatuurregeling met knop (200 ° C-450 ° C). Tegelijkertijd kan de soldeerbout een hoge precisie en constante temperatuur garanderen, met behulp van hittebestendige materialen. De laskop is goed te ondersteunen en valt er niet gemakkelijk af. Om aan alle behoeften van uw lasproject te voldoen.
 • 【Exclusief Patentontwerp】 De SREMTCH-soldeerbout heeft een AAN / UIT-schakelaar, die op elk moment kan worden uitgeschakeld wanneer deze niet wordt gebruikt om energie te besparen en veilig solderen te garanderen. De hittebestendige handgreep voorkomt brandwonden en zorgt voor uw veiligheid. De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt en de vier ventilatieopeningen op de lampbuis zorgen voor een snellere en betere warmteafvoer dan andere soldeerbouten.
 • 【Soldeerkit 21 in 1】 CE, FCC, RoHS soldeerbout, desoldeerpomp, 5 soldeerboutpunten, tinnen pijp, schroevendraaier, soldeerbouthouder, pincet, zuigspons, draadstrippers, tester, behangmes, reiniging, tape, goud draad, 2 elektronische draden en PU-handtas. Het ontwerp van de blauwe PU-tas is stijlvol zodat je hem mee kunt nemen en het gereedschap dat je nodig hebt in je handtas kunt vinden, zeer geschikt voor beginners, lassers, basis huishoudelijke apparatuur, opleiding lastechnicus.
 • 【Op Grote Schaal Gebruikt】 Uitstekende SREMTCH-soldeerboutgereedschappen worden veel gebruikt bij het lassen van PCB's, onderhoud van apparatuur, het lassen van sieraden, houtproducten, ambachtelijk lassen, autoreparatiewerkplaatsen, computerhardware, huishoudelijke apparaten en reparatie van mobiele telefoons. We hebben een productgarantie van 12 maanden. Als u vragen heeft, bieden wij 24-uurs klantenservice-advies.
Bestseller Nr. 6

Soldeerbout, Wiecok Soldering Iron 60W 220V Instelbare Temperatuur 220-480℃, ON/OFF Schakelaar, LED Indicator, 5 Soldeerstiften, Soldeerbout voor Elektrotechnische Reparaties Professionele Hobbyist

 • Instelbare Temperatuur Soldeerbout: Met Wiecok 60W 220V soldeerbout kunt u de gewenste temperatuur instellen van 200-480℃ door aan de instelknop te draaien; Het is handig en gemakkelijk voor uw laswerk
 • Snelle en Stabiele Verwarming: Dankzij de ingebouwde keramische verwarmingstechnologie hoeft u slechts 30-40 seconden te wachten om de gewenste temperatuur te bereiken; bij het solderen moet u goed opletten en brandwonden voorkomen
 • Gemakkelijk te Gebruiken: Met een ON/Off schakelaar kunt u hem gemakkelijk in- en uitschakelen om energie te besparen en veilig te solderen, en de LED-lampjes geven de werkstatus aan
 • Brede Toepassing: Met de Wiecok soldeerbout kunt u uw huishoudelijke apparaten en allerlei elektronische producten repareren. Met een precieze punt kan de soldeerbout worden gebruikt om gedrukte schakelingen te repareren. Dit gereedschap is ook gemakkelijk te gebruiken dankzij zijn wendbaarheid, waardoor het een ideale soldeerbout is voor beginners
 • Inhoud van de Verpakking: 1*Wiecok Soldeerbout; 5*Soldeerstiften; 1*Soldeerdraad (0.8mm 30g); 1*Houder met Spons; 1*Gebruiksaanwijzing; 18 Maanden Garantie
Bestseller Nr. 7

Soldeerbout Set, SREMTCH 60W Precisie Elektrische Lasset Met Aan/Uit-Schakelaar, Instelbare Temperatuur 200~450 ℃, Metalen Kogelreiniger, 5 Soldeer Punten, Soldeerdraad Enz

 • 【Instelbare temperatuur en snelle verwarming】dankzij de technologie van de keramische verwarmingskern is de snelheid en efficiëntie van de soldeerboutverwarming overtuigend; het draaiwiel van het strijkijzer van 200 tot 450 °C maakt het mogelijk om de temperatuur afhankelijk van de soldeerwerkzaamheden te regelen.
 • 【Veiligheid en betrouwbaarheid】met een aan/uit-schakelaar op het netsnoer, kun je eenvoudig in- en uitschakelen om energie te besparen en veilig te solderen.
 • 【Onmisbare accessoires】5 soldeerpunten vervangbaar, om aan verschillende behoeften te voldoen; houder met spons; 0,8 mm 50 g tinnen draad; desoldeerpomp voor het verwijderen van extra lassen, metalen kogelreiniger.
 • 【Hoge temperatuurbestendigheid】de handgreep van siliconen met warmte-isolatie biedt een comfortabele en veilige grip bij het lassen, evenals ventilatiegaten op de soldeerpunten die de warmteafvoer mogelijk maken.
 • 【Ideaal voor beginners】een goede warmteafvoer en snel opwarmen, eenvoudige instelling van de temperatuur van 200 ~ 450 °C, complete accessoires voor je dagelijkse laswerkzaamheden.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Dremel 2000-6 VersaTip Soldeerbout - Brandbout En Soldeerset Met 6 Verwisselbare Punten - Zwart, Roestvrij Staal

 • Veelzijdig gereedschap voor solderen, heet snijden, heet stampen, lassen en pyrografie dankzij 6 verwisselbare punten
 • De gassoldeerbout werkt met vloeibaar butaangas en wordt net zo snel opgewarmd als wordt bijgevuld
 • Nauwkeurige resultaten: met de variabele temperatuurinstelling , het gewenste resultaat wordt altijd bereikt
 • Eenvoudig inschakelen met de ingebouwde piëzo-ontsteker - geen apart ontstekingsgereedschap nodig
 • Leveringsomvang: 1x Dremel Versatip 2000; 1x soldeerpunt; 1x snijmes; 1x heet mes; 1x heteluchtblaasmondstuk; 1x plat vlammondstuk, 1x soldeerdraad; 1x soldeerspons, 2x sleutel; 1x metalen doos
Bestseller Nr. 9

Soldeerboutset,21in1 SREMTCH 60W/220V Elektronische Soldeerbout Met Aan/Uit Schakelaar, Regelbare Temperatuur 200-450°C, Digitale Multimeter, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerboutstandaard, Soldeerblik, Pincet

 • ✍ 【Snelle verwarming en omschakeling】 Soldeerbout Met inwendig verwarmde keramische inductietechniek kan snel worden verwarmd, de soldeerboutset bereikt met zijn vermogen van 60 watt de bedrijfstemperatuur van 450 ° C in ongeveer 10 seconden. Als je het vergelijkt met andere soldeerbouten in deze prijsklasse is deze opwarmwaarde erg snel en kun je snel met het werkstuk werken.De kabellengte van 140 cm is voldoende om in elk bureau en elke onderzoeksruimte te gebruiken.
 • ✍ 【Regelbare temperatuur en knop】Soldeerbout Nauwkeurig instelbare temperatuur, automatische constante temperatuur. Instelbare temperatuur van 200 ~ 450 ° C helpt u bij verschillende soldeeromstandigheden. (392-842℉) Verbeterd hittebestendig materiaal en de stalen buis met vier ventilatiegaten op het ontwerp van de soldeerbout helpen bij de warmteafvoer. Kan de levensduur van de soldeerbout effectief verlengen.Vijf vervangbare universele loodvrije soldeerpunt garandeert uw continue verhitting.
 • ✍ 【Zachte en comfortabele handgreep】De handgreep van de soldeerbout is gemaakt van hoogwaardig dik en warmte-isolerend silicagel. En kan een uitstekende duurzaamheid bieden. Dankzij de hittebestendige premium siliconen handgreep kan de soldeerbout gemakkelijk worden gehanteerd, zelfs bij de hoogste temperatuur.Draag een veiligheidsbril en houd losse kleding en haar uit de buurt. Neem om de 10 minuten rust, dat is goed voor uw ogen en de soldeerbout.
 • ✍【Perfecte combinatie van gereedschap en accessoires】5 verwisselbare tips, soldeerbout standaard, soldeer (100g, Smeltpunt: 183 ℃), Desoldeerpomp, Digitale Multimeter, 2 Antistatische ESD Pincetten, Isolatieband, Schroevendraaier, Mini Draadstripper, Knipmes, PU Gereedschap Draagtas (Geen Batterij Inbegrepen).Soldeerbout set die u nodig heeft om te doen op het gebied van elektronica. Lassen van printplaten, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, mobiele telefoons, enz.
 • ✍【Tevredenheidsgarantie】Wij hebben een 30-dagen niet goed geld terug garantie en vervangingsbeleid, en een 12-maanden productgarantie. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs staan 24 uur per dag klaar om u te helpen.
Bestseller Nr. 10

LeaderPro Soldeerboutset, 100 W led-soldeerbout met instelbare en vergrendelde temperaturen 180 °C - 500 °C, met ON/OFF, 10 g soldeerdraad, 5 soldeerpunten, soldeerboutstandaard, soldeerset voor reparatie van

 • 100 W krachtige verwarmingskern: de 100 W soldeerbout maakt gebruik van een keramische inductietechnologie, die snel tot de gewenste temperatuur kan worden verwarmd (instelbaar temperatuurbereik 180 ~ 500 °C). De vier ventilatieopeningen aan de soldeerbout zorgen voor een betere warmteafvoer, kunnen een snelle afkoeling bereiken. De aan/uit-schakelaar op de soldeerbout vergemakkelijkt de bediening, maakt het solderen veilig en bespaart energie.
 • 【Elektronische soldeerbout met hittebestendige handgreep】De soldeerbout met led-beeldschermweergave met hoge resolutie, die de temperatuurstatus duidelijker weergeeft. De hittebestendige handgreep kan de temperatuur effectief isoleren en is beter geschikt voor langdurige las- en reparatiewerkzaamheden. Aanbevolen door vele beginners, doe-het-zelvers en professionals.
 • 【Wachtwoordfunctie】Na het instellen van het wachtwoord is de vaste werktemperatuur ingesteld. Ook om te voorkomen dat de temperatuur verkeerd wordt ingesteld als een soldeerproces met vaste temperatuur nodig is. Verbetert de efficiëntie bij het gebruik van de soldeerbout.
 • 【Veel gebruikt】De soldeerboutsets zijn het beste cadeau-idee voor doe-het-zelvers, verschillende gerepareerde toepassingen van elektronica en printplaten, lassen, sieraden, gitaar, horloges, bedrading, mobiele apparaten, computerhardware, kleine elektronische werken, tv-condensatoren of accessoires. Het is ook geschikt als cadeau.
 • Complete soldeerset: de soldeerboutset wordt geleverd met soldeerbout, soldeerdraad, beugel met reinigingsspons, 5 soldeerpunten en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Deze soldeerbout gereedschapsset voldoet aan al je lasbehoeften. De ijzeren sponshouder verwijdert gemakkelijk vlekken van de punt en verlengt de levensduur.
Bestseller Nr. 11

Professionele soldeerbout, soldeerbout, brandschilderen, hout, professioneel solderen, elektrische soldeerbout, 60 W, instelbare temperatuur, voor lasreparatie

 • Inhoud: 1 soldeerbout 60 W, instelbare temperatuur 280 °C - 400 °C, instelbare spanning 220-240 V, met externe verwarming.
 • Bescherming tegen verbranding: de handgreep bestaat uit hittebestendige en isolerende materialen en een hittebestendige siliconen hoes, die verbranding en warmte-isolerend is, veilig te bedienen en aangenaam vast te houden.
 • Professionele set: de soldeerbout is uitgerust met tindraad, soldeerboutpunten met verschillende functies, klemmen, geschikt voor laddersolderen, onderhoud van apparaten, elektronisch werk, doe-het-zelvers, laswerkzaamheden enz.
 • Snelle verwarming: 60 W uitgangsvermogen, lange levensduur, hoge veiligheid, kan snel in korte tijd opwarmen.
 • Draagbare elektrische soldeerbout: deze elektrische soldeerbout is zeer licht, ruimtebesparend en eenvoudig te dragen. Het kan comfortabel in elke ruimte worden gebruikt.
Bestseller Nr. 12

SEEKONE Soldeerstation 60 W, Digitaal Soldeerboutstation Professionele, Soldeerbout Instelbare Temperatuur 200 °C - 480 °C met LCD-Displayweergave, Digitaal soldeerboutstation met 5 Soldeerpunten, °C/°F Conversie, Stand-by Functie, Power-on Geheugen

 • 【𝗦𝗻𝗲𝗹𝗹𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗮𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗲𝗹𝗯𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿】Het soldeerstation van 60 W neemt een nieuw aandrijfcircuitontwerp aan, dat in enkele seconden tot 480 °C kan opwarmen. U kunt de werktemperatuur aanpassen van 200 °C-480 °C (392 °F-896 °F), geschikt voor verschillende soldeerprojecten. Dit soldeerstation kan de werkelijke temperatuur op hoge snelheid bewaken en corrigeren door middel van een snelle temperatuurcompensatie-instelling.
 • 【𝗟𝗖𝗗-𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺 & 𝗻𝗮𝘂𝘄𝗸𝗲𝘂𝗿𝗶𝗴𝗲 𝗯𝗲𝗱𝗶𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴】Het soldeerstation heeft een digitaal LCD-scherm, de gebruikstemperatuur is duidelijk op het scherm voor eenvoudige referentie. Schakel aan de zijkant voor eenvoudig aan / uit, 3 knoppen voor eenvoudige temperatuurregeling. U kunt op de knop (+) en (-) drukken om de exacte temperatuur in te stellen die u nodig hebt. U kunt ook op de schakelknop drukken om de temperatuur snel te schakelen naar 200°C, 350°C, 420°C.
 • 【𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝘁𝗲 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝗲𝗻】Soldeerboutkit voor microcomputerbediening, hoge temperatuurstabiliteit. Ingebouwd verwarmingselement kortsluitbeveiliging voor veilig gebruik. De energiebesparende modus van het desoldeerstation maakt het mogelijk om de soldeerbout bij 180 °C stationair te zijn, als hij detecteert dat hij langer dan 10 minuten niet wordt gebruikt. Vermindert slijtage aan sonotrode- en soldeerboutsystemen.
 • 【𝗘𝗿𝗴𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗲𝗿𝗽 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗴𝗲𝗵𝗲𝘂𝗴𝗲𝗻𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲】Deze digitale soldeerbouttafel is compact en gemakkelijk mee te nemen. Het handvat ligt comfortabel in de hand. De hittebestendige en zachte rubberen handgreep isoleert effectief warmte met behoud van de hoogste temperatuur. Dit station kan °C omzetten naar °F, en heeft een power-on geheugenfunctie, het zal blijven werken op de laatst ingestelde temperatuur, geen noodzaak om opnieuw te resetten.
 • 【𝗩𝗼𝗹𝗱𝗼𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗮𝗹𝗹𝗲𝘀 𝘄𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴 𝗵𝗲𝗯𝘁】Het soldeerstation is uitgerust met 1 soldeerbouthandvat, 1 soldeerbouthouder (inclusief koperdraadkogel), 1 stroomdraad, 5 soldeerpunten, 1 handleiding, 1 soldeerdraad 0,8 mm 50 g. Het is vervaardigd voor de beginner, elektronische doe-het-zelf hobby, elektronica / moederbord / horloge reparatie, reparatie van huishoudelijke apparaten, fabrieksproductie en deskundige gebruikers.
Bestseller Nr. 13

LEXIVON Butaan Soldeerbout Multi-Purpose Kit: Snoerloze Zelfaanstekende Regelbare Vlam 7-Punten Set: Pro Grade Equivalent (LX-770)

 • EEN MOET-HAVE BUTANE TORCH KIT VOOR PROFESSIONALS: 13-delige accessoireset voor gebruik in een breed scala van toepassingen met zelfontbrandende trekker en een vlamvergrendelingsknop.
 • NAUWKEURIGE PRESTATIES VOOR AL UW PROJECTEN: Stel de vlam in van 1/2" tot 2 1/2" met een werktemperatuur tot 2400° F en tot 1100° F bij gebruik met soldeerstiften.
 • In tegenstelling tot goedkopere soldeer-ITS gaat onze 100% metalen hervulbare brandstoftank langer mee. Bovendien is hij vooraf getest op lekkage en ontstekingscapaciteit en wordt hij geleverd met een handige draagtas.
 • UW WERK AFMAAKT ZONDER DE TANK TE VULLEN: De grote tankinhoud met standaard butaangas zorgt voor een werktijd tot 75 minuten, en is volledig bijgevuld in 10 seconden zodat u aan het werk kunt blijven.
 • UW VEILIGHEID IS ONZE HOOGSTE PRIORITEIT: Nieuw ontworpen met ontstekingsstop. (Let op - butaan is NIET inbegrepen)
Bestseller Nr. 14

Soldeerboutset, elektronische soldeerbout, 60 W, werktemperatuur instelbaar tussen 180 - 500 °C, soldeerboutkit met digitale multimeter, lcd-scherm, desoldeerpomp, soldeerboutstandaard, soldeerdraad

 • Nauwkeurige temperatuurregeling: 220V, 60W soldeerboutkit met groot LCD-display, stel de temperatuur in met de knoppen + en – op 180 °C tot 500 °C, met een nauwkeurigheid van 1 °C. Tegelijkertijd kun je schakelen tussen ° C en ° F. De soldeerbout zorgt voor een hoge nauwkeurigheid en een constante temperatuur om aan alle eisen van je soldeerproject te voldoen.
 • Hoogwaardig keramisch verwarmingselement: de soldeerbout gebruikt een intern verwarmde keramische inductietechnologie met hoge gevoeligheid, die het mogelijk maakt om de hittekern binnen 30 seconden van 0 °C tot 500 °C (32 ° F tot 932 ° F) snel te verwarmen. De levensduur is langer dan bij een conventionele soldeerbout en de veiligheid is hoger. De opwarmsnelheid is twee keer zo hoog als bij een traditionele soldeerbout. Het insteekbare ontwerp van het verwarmingselement vergemakkelijkt de vervanging.
 • Multifunctionele digitale multimeter: de gebruiksvriendelijke digitale multimeter (zonder batterij) kan gelijk- en wisselspanning, gelijkstroom en weerstand, diode en doorgangstest meten. De multimeter heeft een groot lcd-display met achtergrondverlichting, zodat je gemakkelijker gegevens afleest. Deze soldeerboutset wordt veel gebruikt bij het solderen van printplaten, bij het onderhoud van apparaten, door doe-het-zelvers en bij het solderen van sieraden. Ideaal voor beginners, lassers, als basisuitrusting voor thuis of in de lasopleiding.
 • Intelligente automatische slaapfunctie: als de soldeerbout 10 minuten lang niet wordt gebruikt, schakelt hij automatisch in de slaapmodus en verlaagt de temperatuur. Deze soldeerbout heeft een aan/uitschakelaar waarmee je hem op elk moment kunt uitschakelen wanneer hij niet in gebruik is, om energie te besparen en veilig te kunnen solderen. De hittebestendige handgreep voorkomt brandwonden en zorgt voor je veiligheid. En de 6 warmteafvoergaten leiden de warmte sneller af.
 • Meer accessoires: de 23-delige soldeerboutset wordt geleverd met meer soldeermaterialen, waaronder dik soldeerdraad, soldeerbout, 5 soldeerpunten, digitale multimeter, desoldeerpomp, soldeerdraad, 2 meetkabels, soldeerbouthouder, pincet, teststift, striptang, kabelsnijder, 2 elektronische draden, isolatietape, spons, Duitse gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) en een draagtas van PU.
Bestseller Nr. 15

Soldeerbout, 60W Soldeerbout Set, Soldeerstation met Regelbare Temperatuurschakelaar 200℃-450℃, 5 Soldeerbout Tips, 50g Soldeerdraad, Soldeerbout Standaard voor Lassen en Repareren voor Professionals en Beginners

 • 🛠【Improved Soldeerbout Set】Soldeerbout set keramische inductie verwarmingstechnologie.,langere levensduur dan traditionele brandijzer en een hogere veiligheid. Snelle opwarming van de soldeerboutkop . De soldeerboutset werkt bij een instelbare temperatuur van 200 ° tot 450 ° C. Met aan / uit schakelaar, energie te besparen en bescherming van het milieu.
 • 60W soldeerset bestaat uit 1 soldeerbout, 1 * desoldeerpomp, 5 soldeerbout tips, 1 * tin draad, 1 * soldeerbout houder, 1 * handleiding, 1 * PU tas.U kunt het overal mee naar toe nemen en vindt de gereedschappen die u nodig heeft in de draagtas.
 • Het zachte rubberen handvat is geïsoleerd en ligt comfortabel in de hand, beschermt uw handen en is meer geschikt voor langdurig las- en reparatiewerk. De standaard dubbele veer soldeerbout houder met een spons is een zeer handig hulpmiddel.
 • De soldeer kit kan veel gebruikt worden voor PCB lassen, apparaat reparatie, computer hardware, horloges, klein elektronisch werk, sieraden lassen en DIY. Soldeerbout kit geschikt voor beginners, lassers, mobiele apparatuur, huishoudelijke basisuitrusting, opleiding tot lasingenieur, enz.
 • Tevredenheidsgarantie Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij bieden een retourgarantie van 30 dagen en levenslange klantenondersteuning voor elke bestelling om een hoge mate van klanttevredenheid te garanderen. Wij luisteren graag naar de behoeften van elke gebruiker, wat ons helpt om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.! Kijk ernaar uit om uw stem te horen! Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Het kiezen van de beste soldeerbout is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren om te overwegen. Dit artikel geeft enkele tips om de juiste keuze te maken.

 • Verschil in temperatuur: sommige soldeerbouten hebben een hoge temperatuur en sommige hebben een lage temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe makkelijker je ermee kunt solderen en hoe meer warmte het kan produceren.
 • Grootte van soldeerbout: de grootte van uw soldeerbout moet gerelateerd zijn aan waar u hem voor nodig heeft. Als je een grotere nodig hebt, moet je ook voor een groter strijkijzer gaan.
 • Gebruiksgemak: sommige strijkijzers zijn moeilijk te gebruiken, terwijl andere gemakkelijker zijn dan andere vanwege hun ontwerp of de constructiematerialen die bij het maken ervan zijn gebruikt. Je zou moeten kiezen

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om twee of meer stukken metaal aan elkaar te verbinden door het metaal te smelten en een hete soldeerdraad door het gesmolten metaal te laten lopen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling: hiermee kun je kiezen uit verschillende temperaturen.
 • Draadaanvoerunit: dit helpt bij het invoeren van de soldeerdraad in het gesmolten metaal.
 • Instelbare temperatuurinstellingen: hiermee regel je de temperatuur waarop je soldeert.

Wat heeft een soldeerbout nodig om correct te werken?

Wanneer u een soldeerbout aanschaft, is het belangrijk om te weten wat voor soort strijkijzer het is en hoe u deze op de juiste manier gebruikt.

Soldeerbouten worden gebruikt om metalen oppervlakken met elkaar te verbinden door het oppervlak te verwarmen met een elektrische stroom. Door de hitte smelt het soldeer dat vervolgens over de verbinding stroomt en stolt, waardoor een permanente verbinding ontstaat. Het is belangrijk dat u de instructies van de fabrikant volgt bij het gebruik van uw soldeerbout, zodat u uzelf of uw project niet beschadigt.

Andere zaken waar u op moet letten bij het kopen van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Grootte van tip

Wat zijn de verschillen tussen een traditionele soldeerbout en een elektrische soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal in een circuit te solderen. Ze worden meestal gebruikt om elektrische verbindingen tussen twee draden te maken.

Een traditionele soldeerbout wordt handmatig bediend en verwarmd met een vlam, terwijl een elektrische soldeerbout wordt aangedreven door elektriciteit en wordt verwarmd met een verwarmingselement, wat veel veiliger en handiger is dan een vlam.

Elektrische soldeerbouten hebben een temperatuurregeling waarmee de operator de warmte kan aanpassen aan de taak die voorhanden is. Ze worden ook geleverd met functies zoals instelbare tipgrootte, temperatuurinstellingen, lengte van het netsnoer, enzovoort.

Wat is het verschil tussen een soldeerbout met laag vermogen, gemiddeld vermogen en hoog vermogen?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal of metaal met metaal te verbinden. Ze werken door de twee materialen te smelten en samen te voegen.

Een soldeerbout met laag vermogen wordt meestal gebruikt voor kleine projecten, zoals het repareren van kapot speelgoed of het maken van sieraden. Het heeft een lange draad die kan komen waar het moet komen, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is dan andere soorten soldeerbouten.

Een medium-power soldeerbout wordt meestal gebruikt voor grotere projecten, zoals het repareren van elektronica of het monteren van auto-onderdelen. Het heeft een kortere draad die gemakkelijker te manoeuvreren is dan andere soorten soldeerbouten.

Een krachtige soldeerbout wordt meestal gebruikt voor industriële toepassingen, zoals het lassen van metalen of het bouwen van prototypes in fabrieken en werkplaatsen. Het heeft de langste draad en kan gemakkelijk krappe ruimtes bereiken zonder vast te zitten. Een mal is een armatuur die een stuk metaal vasthoudt dat moet worden gesneden. Het kan klemmen, hulzen, vaste staven en geleiders bevatten. Een mal wordt gebruikt in een bankschroef of op een metalen draaibank.

Wat is het verschil tussen loodvrij en gelode soldeer?

Loodvrij soldeer is een type soldeer dat geen lood bevat. Het is gemaakt van tin, zilver en koper. Loodvrij soldeer wordt gebruikt ter vervanging van loodhoudend soldeer bij de productie van elektronica.