Beste soldeerbout van 2023 (TOP15)

Soldeerbouten worden gebruikt om twee stukken metaal met elkaar te verbinden. Ze kunnen worden gebruikt om kapotte onderdelen te repareren, reparaties uit te voeren en nieuwe verbindingen te maken.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften. Een daarvan is het temperatuurbereik waarin het kan werken. Het is belangrijk om een soldeerbout te vinden die werkt op een temperatuurbereik dat hoog genoeg is, zodat u hem voor verschillende soorten projecten kunt gebruiken.

Er zijn ook andere kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften, zoals de grootte en het gewicht, hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en hoe lang het meegaat voordat u vervangende onderdelen of onderhoud nodig heeft.

De 15 beste soldeerbout beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
WaxRhyed soldeerboutset, soldeerbout met instelbare temperatuur 200-450 °C, 60W 220V, aan/uit-schakelaar soldeerset met 5 soldeerpunten, soldeerboutstandaard, soldeerdraad enzovoort, 16-in-1, voor reparaties van elektrotechniek
 • Verbeterde soldeerbout met het nieuwste design: De nieuwe aan/uit-schakelaar op het soldeerpistool vergemakkelijkt het gebruik en maakt bovendien veiligheidslassen en energiebesparing mogelijk. Door de instelbare temperatuur van 200 tot 450 graden Celsius kun je verschillende soldeerwerkzaamheden uitvoeren.
 • Geavanceerde verwarmings- en koeltechnologie: De van binnen verwarmde keramische technologie van het soldeerpistool zorgt ervoor dat de soldeerbout snel opwarmt en bovendien energie bespaart. Zo kan ook de temperatuur goed stabiel worden gehouden. De vier ventilatieopeningen op het soldeerpistool zorgen voor een betere warmteafvoer, wat de levensduur verlengt.
 • Soldeerbout met desoldeerpomp: De desoldeerpomp bestaat uit een hogedruk-vacuümbuis en een frame van aluminium, die een bediening met één hand mogelijk maakt. De desoldeerpomp kan grote hoeveelheden soldeer absorberen, terwijl soldeerdraad beter geschikt is voor kleine hoeveelheden soldeerhoeveelheden.
 • 14-in-1, elektronische soldeerboutset: Onze soldeerboutset voldoet aan al je eisen. Hij bevat de soldeerbout, 5 verschillende soldeerpunten, desoldeerpomp, soldeerlont, soldeerdraad, pincet, schroevendraaier, striptang en soldeerboutstandaard met spons, PU-gereedschapstas en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Veilige en stabiele soldeerboutset: Het soldeerboutstation houdt de soldeerbout stabiel en kantelt niet zo eenvoudig om. Door het S-vormige ontwerp valt de soldeerbout niet van het station. -
Bestseller Nr. 2
Soldeerbout Set, SREMTCH 60W Precisie Elektrische Lasset Met Aan/Uit-Schakelaar, Instelbare Temperatuur 200~450 ℃, Metalen Kogelreiniger, 5 Soldeer Punten, Soldeerdraad Enz
 • 【Instelbare temperatuur en snelle verwarming】dankzij de technologie van de keramische verwarmingskern is de snelheid en efficiëntie van de soldeerboutverwarming overtuigend; het draaiwiel van het strijkijzer van 200 tot 450 °C maakt het mogelijk om de temperatuur afhankelijk van de soldeerwerkzaamheden te regelen.
 • 【Veiligheid en betrouwbaarheid】met een aan/uit-schakelaar op het netsnoer, kun je eenvoudig in- en uitschakelen om energie te besparen en veilig te solderen.
 • 【Onmisbare accessoires】5 soldeerpunten vervangbaar, om aan verschillende behoeften te voldoen; houder met spons; 0,8 mm 50 g tinnen draad; desoldeerpomp voor het verwijderen van extra lassen, metalen kogelreiniger.
 • 【Hoge temperatuurbestendigheid】de handgreep van siliconen met warmte-isolatie biedt een comfortabele en veilige grip bij het lassen, evenals ventilatiegaten op de soldeerpunten die de warmteafvoer mogelijk maken.
 • 【Ideaal voor beginners】een goede warmteafvoer en snel opwarmen, eenvoudige instelling van de temperatuur van 200 ~ 450 °C, complete accessoires voor je dagelijkse laswerkzaamheden.
Bestseller Nr. 3
LeaderPro Soldeerboutset 80W, Elektrische Soldeerbout met Instelbare Temperatuur 180 ℃ ~ 480 ℃, 12 in 1 Precisieschroevendraaierset Reparatiegereedschapskist Dagelijks solderen Solderen voor hout en DLY-kunst
 • 【Soldeerbout 80W instelbaar om de 1 graad】 Vergeleken met de meeste andere 60W elektrische soldeerbouten op de markt, stijgt de temperatuur sneller, is de temperatuur stabieler en is de levensduur langer. En de soldeerbout is uitgerust met een LCD-temperatuurdisplay, de temperatuur kan nauwkeurig worden aangepast 1 ℃ tussen 180 ℃ ~ 480 ℃, en het kan ook worden geschakeld tussen ℃ / ℉. 6 soldeerboutpunten om aan verschillende soldeereisen te voldoen.
 • 【 Hoogwaardig verwarmingselement en anti-verbrandingshandvat】 Met behulp van keramische verwarmingskern is het niet gemakkelijk te breken, de temperatuurgevoeligheid is sterk, de verwarmingssnelheid is snel en de verwarmingstijd is lang. Het handvat is gemaakt van hittebestendig en isolerend materiaal, dat veilig in gebruik en comfortabel in de hand ligt.
 • 【12-in-1-precisieschroevendraaier】 Anders dan andere elektrische soldeerboutsets, bieden wij een 12-in-1 schroevendraaier waarmee u verschillende grote of nauwkeurige machines en apparaten in uw dagelijks leven kunt repareren. De magnetische plaat kan schroeven van verschillende afmetingen absorberen om verlies te voorkomen.
 • 【Voldoet aan verschillende reparatiebehoeften】 Multifunctionele set, geschikt voor reparatie van huishoudelijke apparaten, digitale elektronische producten, onderhoud van apparatuur, PCB-solderen, elektrisch solderen voor beginners, elektrisch lassen oefenen, enz.
 • 【Gereedschapsset】 1 x soldeerbout met instelbare zichtbare temperatuur; 5 x reserve soldeerbout tips; 12 in 1 multifunctionele schroevendraaier; 1 x desoldeerpomp, 1 x antistatische tang; 1 x ijzeren standaard; 1 x reinigingsspons; 1 x draadstripper; 1 x soldeerdraad (10g); 1 x magneetbord; 1 x gereedschapsset; 1 x handleiding in 3 talen.
UitverkoopBestseller Nr. 4
Soldeerboutset, 60 W, 220 V, tin, soldeerbout, temperatuur instelbaar, 220 °C, 450 °C, mini-lasmachine, snelverwarming met 5 soldeerpunten en 7,8 g lasdraad
 • Professioneel functioneel design: deze 60 W 220 V soldeerbout heeft een instelbare temperatuur (200-450 °C) en een constante temperatuurinstelling. Bovendien is onze tin soldeerbout eenvoudig energie te besparen en de veiligheid van het solderen met een schakelaar te garanderen. Je kunt gemakkelijk energie besparen en veilig lassen garanderen. De led licht op om de bedrijfstoestand aan te geven.
 • Soldeerboutbasisset: de soldeerboutset bevat mini-soldeerbout, 5 verwisselbare soldeerpunten, 7,8 g soldeerdraad, de soldeerboutset bevat de materialen die je moet gebruiken, je hoeft geen andere materialen apart te kopen.
 • Snel opwarmen, efficiënte warmteafvoer: onze soldeerbout beschikt over een geavanceerde keramische verwarmingskern die snel tot de gewenste temperatuur kan verwarmen. De vier ventilatiegaten van de soldeerboutpunten verminderen de temperatuur van de punt tot aan de handgreep, en het mini-lasapparaat beschermt je vingers op elk moment.
 • Breed toepassingsgebied: de soldeerboutset wordt veel gebruikt bij het lassen van printplaten, reparatie van huishoudelijke apparaten, sieraden maken en metalen hoofddeksels, computers en doe-het-zelvers. Ideaal voor beginners, professionele soldeerbouten, basisapparaten, soldeertechniektraining enz. Een soldeerboutkit is een fantastisch cadeau voor Vaderdag
 • Draagbare elektronische soldeerboutset: mini-lasapparaat in vergelijking met het professionele springstation, onze soldeerbout is draagbaar, gewoon aansluiten en gebruiken. De soldeerbout is eenvoudig te bedienen en robuust.
Bestseller Nr. 5
SREMTCH 80W Soldeerbouten Set, LCD-Scherm Soldeerboutpunten (200 ° C - 450 ° C) met AAN/UIT-Schakelaar en Instelbare Temperatuurknop, Snel Opwarmend Keramisch Thermostaatontwerp, Bonus 5 Stuks Tips
 • 【Krachtige verwarmingskern en LCD-soldeerbout】 De 80W soldeerbout warmt snel op met een intern verwarmde keramische technologie. Hoge temperatuurstabiliteit kan uw lasobjecten beschermen, de soldeerbout met high-definition LCD-scherm, dat de temperatuurstatus duidelijker weergeeft. Met de temperatuurknop op het elektronische soldeerpistool kun je de temperatuur instellen van 392 ° C tot 842 ° C (200 ° C - 450 ° C).
 • 【Exclusief patentontwerp】 De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt en de vier ventilatieopeningen op de buis zorgen voor een betere warmteafvoer dan andere. Het stroomverbruik is lager dan dat van een normale soldeerbout. Dit is energiezuiniger en milieuvriendelijker.
 • 【Soldeerbout met aan / uit-schakelaar en comfortabele antisliphandgreep】 De schakelaar op de soldeerbout zorgt voor een gemakkelijke bediening, die altijd en overal kan worden in- en uitgeschakeld, zodat deze gemakkelijk en veilig te gebruiken is.
 • 【Duurzaam in gebruik en veel gebruikt】 Superieure professionele soldeerboutgereedschappen hebben 5 vervangende tips met meerdere tips, die bestand zijn tegen oxidatie en niet gemakkelijk te roesten bij onderdompeling in water, de soldeerboutgereedschappen zijn een goede keuze voor lasplaten, huisverbetering, reparatie van huishoudelijke apparaten, sieraden lassen. Het is gemakkelijk te gebruiken, of u nu een elektronica-hobbyist bent of een beginner die elektronica bestudeert.
 • 【Tevredenheidsgarantie】 We hebben een 30 dagen geld-terug-garantie en vervangingsbeleid, evenals een productgarantie van 12 maanden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs zijn 24 uur per dag, 24 uur per dag beschikbaar.
Bestseller Nr. 6
Soldeerbout Set, SREMTCH 60W / 220V Elektronische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 200-450 ° C En AAN/UIT-Schakelaar, 100g Soldeer, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerstatief met Spons, PU-Tas
 • ✍ 【Nieuwste ontwerp en functie】 De aan- en uitschakelaars op de soldeerbout zorgen voor een comfortabele bediening, veilig lassen en energiebesparing. Soldeerbout De instelbare temperaturen van 200 ~ 450 ° C zijn speciaal ontworpen voor soldeercondities in verschillende temperaturen. Hoogwaardige keramische verwarmingskern voor uw lasefficiëntie.
 • ✍【 Efficiënte warmteafvoer】 Soldeerbout stalen buisontwerp helpt snel af te koelen. De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt bieden een betere warmteafvoer dan andere. Verbeterde PCBA met Chip Fixed Resistor helpt ook om de warmte snel af te voeren, de soldeerboutpunt kan op elk moment worden gedemonteerd en vervangen, wat erg handig is.
 • ✍ 【Comfortabel antisliphandvat】 Soldeerbout Het handvat van het pistool gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal kan hoge temperaturen verzachten, dit materiaal is antislip en hittebestendig, dus het is gemakkelijk en veilig in gebruik, rust elke 10 minuten, het is goed voor je ogen en de soldeerbout; draag een veiligheidsbril, houd losse kleding en haar uit de buurt. Kabellengte: 137cm.
 • ✍ 【10-in-1 perfecte soldeerboutenset voor reparatiewerkzaamheden】 Onze soldeerboutenset kan aan al uw lasbehoeften voldoen: soldeerbout, 5 verschillende soldeerpunten, soldeerdraad, soldeerbouthouder met spons en desoldeerpomp. Solderen is een van de meest elementaire vaardigheden die men nodig heeft op het gebied van elektronica Te doen. Soldeerbout set lasprintplaat, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, gsm's, etc.
 • ✍ 【Tevredenheidsgarantie】 We hebben een 30 dagen geld-terug-garantie en vervangingsbeleid, en een productgarantie van 12 maanden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs zijn 24 uur per dag beschikbaar.
UitverkoopBestseller Nr. 7
LEXIVON Butaan Soldeerbout Multi-Purpose Kit: Snoerloze Zelfaanstekende Regelbare Vlam 7-Punten Set: Pro Grade Equivalent (LX-770)
 • EEN MOET-HAVE BUTANE TORCH KIT VOOR PROFESSIONALS: 13-delige accessoireset voor gebruik in een breed scala van toepassingen met zelfontbrandende trekker en een vlamvergrendelingsknop.
 • NAUWKEURIGE PRESTATIES VOOR AL UW PROJECTEN: Stel de vlam in van 1/2" tot 2 1/2" met een werktemperatuur tot 2400° F en tot 1100° F bij gebruik met soldeerstiften.
 • In tegenstelling tot goedkopere soldeer-ITS gaat onze 100% metalen hervulbare brandstoftank langer mee. Bovendien is hij vooraf getest op lekkage en ontstekingscapaciteit en wordt hij geleverd met een handige draagtas.
 • UW WERK AFMAAKT ZONDER DE TANK TE VULLEN: De grote tankinhoud met standaard butaangas zorgt voor een werktijd tot 75 minuten, en is volledig bijgevuld in 10 seconden zodat u aan het werk kunt blijven.
 • UW VEILIGHEID IS ONZE HOOGSTE PRIORITEIT: Nieuw ontworpen met ontstekingsstop. (Let op - butaan is NIET inbegrepen)
Bestseller Nr. 8
Soldeerbout Set 80W Elektrische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 180℃~520℃, 13 in 1 Soldeerboutset Met Schakelaar, 5 Soldeer Punten Houder desoldeerpomp Soldeerdraad 23g Voor Veelzijdige Reparatie
 • 【5°C Conditionering & snelle verwarming】80W soldeerbout maakt gebruik van keramische inductietechnologie en 5°C precisie-insteltemperatuur voor snelle verwarming tot de doeltemperatuur (instelbaar temperatuurbereik 180 ~ 520 ° C). De vier ventilatieopeningen op het soldeerboutpistool zorgen voor een betere warmteafvoer, wat de veiligheid, stabiliteit en hittebestendigheid verhoogt.
 • 【LCD-temperatuurweergave】 De temperatuur wordt direct weergegeven op het digitale LCD-display en kan worden geschakeld tussen ° C en ° F. U kunt de temperatuur eenvoudig instellen of de schakelaar uitschakelen met één hand. Onze soldeerset heeft een AAN/UIT-schakelaar die op elk moment kan worden uitgeschakeld wanneer deze niet in gebruik is om stroom te besparen en veilig solderen te garanderen.
 • 【Antisliphandvat en veiliger】Elektrische soldeerbout set heeft de CE-, FCC- en ROHS-certificering doorstaan, je kunt hem met vertrouwen gebruiken. Het handvat van de soldeerbout van het pistool van hoogwaardig siliconenmateriaal kan bij hoge temperaturen zacht worden. Het materiaal is antislip en hittebestendig, ook bij gebruik van het apparaat op de hoogste temperatuur is dit geen probleem. Kabellengte lasapparatuur: 150 cm.
 • 【Perfecte reparatieset】Onze elektronische soldeergereedschappen worden veel gebruikt voor het solderen van printplaten, onderhoudsapparatuur, computerhardware, horloges, klein elektronisch werk, het solderen van sieraden en doe-het-zelf handmatige componenten en draden, geschikt voor beginners en amateurs, maar ook geschikt voor professionals . Soldeerstation, plug en play.
 • 【13 in 1 soldeerset & 2 jaar garantie】soldeerboutset wordt geleverd met een soldeerbout, soldeerdraad, draadstripper, desoldeerpomp, pincet, reinigingssponshouder, 5 soldeerpunten en een draagtas. De gereedschapsset voldoet aan al uw lasbehoeften. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en de benodigde gereedschappen vinden in de draagtas. Wij bieden u 24 maanden garantie en eersteklas klantenservice.
Bestseller Nr. 9
Soldeerbout, Wiecok Soldering Iron 60W 220V Instelbare Temperatuur 220-480℃, ON/OFF Schakelaar, LED Indicator, 5 Soldeerstiften, Soldeerbout voor Elektrotechnische Reparaties Professionele Hobbyist
 • Instelbare Temperatuur Soldeerbout: Met Wiecok 60W 220V soldeerbout kunt u de gewenste temperatuur instellen van 200-480℃ door aan de instelknop te draaien; Het is handig en gemakkelijk voor uw laswerk
 • Snelle en Stabiele Verwarming: Dankzij de ingebouwde keramische verwarmingstechnologie hoeft u slechts 30-40 seconden te wachten om de gewenste temperatuur te bereiken; bij het solderen moet u goed opletten en brandwonden voorkomen
 • Gemakkelijk te Gebruiken: Met een ON/Off schakelaar kunt u hem gemakkelijk in- en uitschakelen om energie te besparen en veilig te solderen, en de LED-lampjes geven de werkstatus aan
 • Brede Toepassing: Met de Wiecok soldeerbout kunt u uw huishoudelijke apparaten en allerlei elektronische producten repareren. Met een precieze punt kan de soldeerbout worden gebruikt om gedrukte schakelingen te repareren. Dit gereedschap is ook gemakkelijk te gebruiken dankzij zijn wendbaarheid, waardoor het een ideale soldeerbout is voor beginners
 • Inhoud van de Verpakking: 1*Wiecok Soldeerbout; 5*Soldeerstiften; 1*Gebruiksaanwijzing; 18 Maanden Garantie
Bestseller Nr. 10
Soldeerboutset,21in1 SREMTCH 60W/220V Elektronische Soldeerbout Met Aan/Uit Schakelaar, Regelbare Temperatuur 200-450°C, Digitale Multimeter, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerboutstandaard, Soldeerblik, Pincet
 • ✍ 【Snelle verwarming en omschakeling】 Soldeerbout Met inwendig verwarmde keramische inductietechniek kan snel worden verwarmd, de soldeerboutset bereikt met zijn vermogen van 60 watt de bedrijfstemperatuur van 450 ° C in ongeveer 10 seconden. Als je het vergelijkt met andere soldeerbouten in deze prijsklasse is deze opwarmwaarde erg snel en kun je snel met het werkstuk werken.De kabellengte van 140 cm is voldoende om in elk bureau en elke onderzoeksruimte te gebruiken.
 • ✍ 【Regelbare temperatuur en knop】Soldeerbout Nauwkeurig instelbare temperatuur, automatische constante temperatuur. Instelbare temperatuur van 200 ~ 450 ° C helpt u bij verschillende soldeeromstandigheden. (392-842℉) Verbeterd hittebestendig materiaal en de stalen buis met vier ventilatiegaten op het ontwerp van de soldeerbout helpen bij de warmteafvoer. Kan de levensduur van de soldeerbout effectief verlengen.Vijf vervangbare universele loodvrije soldeerpunt garandeert uw continue verhitting.
 • ✍ 【Zachte en comfortabele handgreep】De handgreep van de soldeerbout is gemaakt van hoogwaardig dik en warmte-isolerend silicagel. En kan een uitstekende duurzaamheid bieden. Dankzij de hittebestendige premium siliconen handgreep kan de soldeerbout gemakkelijk worden gehanteerd, zelfs bij de hoogste temperatuur.Draag een veiligheidsbril en houd losse kleding en haar uit de buurt. Neem om de 10 minuten rust, dat is goed voor uw ogen en de soldeerbout.
 • ✍【Perfecte combinatie van gereedschap en accessoires】5 verwisselbare tips, soldeerbout standaard, soldeer (100g, Smeltpunt: 183 ℃), Desoldeerpomp, Digitale Multimeter, 2 Antistatische ESD Pincetten, Isolatieband, Schroevendraaier, Mini Draadstripper, Knipmes, PU Gereedschap Draagtas (Geen Batterij Inbegrepen).Soldeerbout set die u nodig heeft om te doen op het gebied van elektronica. Lassen van printplaten, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, mobiele telefoons, enz.
 • ✍【Tevredenheidsgarantie】Wij hebben een 30-dagen niet goed geld terug garantie en vervangingsbeleid, en een 12-maanden productgarantie. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs staan 24 uur per dag klaar om u te helpen.
Bestseller Nr. 11
HANMATEK SD1 Soldeerstation 60 W Professioneel soldeerstation set 200-480 °C Temperatuurcontrole Soldeerbout set voor School Laboratorium hobbyl Soldeerbouten
 • Snelle opwarming: het duurt slechts 6 seconden om het smeltpunt van 200 °C soldeerdraad te bereiken, die in 15 seconden 300 °C kan bereiken. Technische gegevens van de ergonomische soldeerboutgreep: 60 watt vermogen (60 watt verwarmingselement) - temperatuurinstellingsbereik 200 °C tot 480 °C, temperatuurstabiliteit: ± 2,0 °C.
 • Eigenschappen en duurzaam gebruik: PSD-technologie (proportioneel integraal derivatie), meestal de Magic Temperature Compensatietechnologie genoemd, antistatisch design, snelle opwarming, nauwkeurige temperatuurregeling. De aan/uit-schakelaar maakt het veiliger en comfortabeler.
 • Eenvoudig om de soldeerboutverwarming te vervangen: intern thermisch keramisch verwarmingselement, sterk lassen, lange gebruiksduur, eenvoudige vervanging, eenvoudig te kopen. De behuizing van roestvrij soldeerbout voorkomt versneld veroudering van de materialen bij hoge temperaturen, verbetert de warmteafvoer en verlengt de levensduur van het verwarmingstoestel.
 • Complete soldeerset inbegrepen: 60 watt soldeerstation met zijdelings gemonteerde soldeerrolhouder (afneembaar), ingebouwde soldeerbouthouder om de veiligheid van de soldeerbout te garanderen, reinigingsspons voor het verwijderen van soldeermiddelen voor toekomstig gebruik. Plaats het gat in de schroevendraaier. Let op: Soldeerwalsen zijn niet inbegrepen.
 • Deze SD1 is gemaakt voor beginners en experts: de kwaliteit en duurzaamheid van elke soldeerbout in zijn prijsklasse zal je verwachtingen overtreffen. Het kan worden gebruikt voor printplaten, kleine elektronische producten, solderen sieraden, gitaren, horloges, bekabeling, enz. DIY-hobby, printplaat-/SMD-/SMT-lassen, reparatie van huishoudelijke apparaten, fabrieksproductie, ideale leercursus voor lasstationkit. Alle Hanmattek producten worden geleverd met een onvoorwaardelijke 30 dagen geld-terug
Bestseller Nr. 12
Verstelbare Soldeerbout met LCD-scherm, SREMTCH 80W Professionele Soldeerset met Instelbare Temperatuur 200~450 ℃, AAN/UIT-Schakelaar, 5 Stuks Verschillende Soldeerboutpunt, Soldeerdraad enz
 • Lcd-display: SREMTCH soldeerbout met digitaal lcd-display voor temperatuurweergave van 200 °C ~ 450 °C maakt het mogelijk om de vereiste temperatuur met een hogere nauwkeurigheid bij het solderen te behouden, wat praktisch en eenvoudig is voor de beginnende lasstarter
 • Instelbare temperatuur: soldeerbout met temperatuurbereik van 200 ~ 450 ℃, zodat je de gewenste temperatuur voor je dagelijkse lassen kunt kiezen, het temperatuurverschil bedraagt 50 °C, zodat je de temperatuur snel kunt instellen
 • Snel en efficiënt voor verwarming en koeling: professionele Estaño Soldador met de nieuwste inductietechnologie van keramiek, die het mogelijk maakt om de soldeerpunt van 0 tot 450 °C in 30 seconden te verwarmen; 4 koelgaten in het voorste deel in het zwart verbeteren de snelheid van de koeling tijdens het lassen
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: de precisie-soldeerbout heeft een rubberen handgreep, die hem gemakkelijk handig en hittebestendig maakt. Hij is ook uitgerust met een aan/uit-schakelaar, energiebesparend en garandeert je veiligheid
 • Complete accessoires: SREMTCH biedt u de complete accessoires: isolatietape (zwart en rood), elektrodraad (zwart en rood), draadsnijder, soldeerhouder (met spons), soldeertang (0,8 mm, 50 g), 5 verwisselbare punten en gereedschapstas met ritssluiting
Bestseller Nr. 13
Fochi Soldeerstation, 80W; digitale soldeerbout; instelbare temperatuur 80 °C - 480 °C; snelle opwarmtijd; ESD-veilig; inclusief accessoires: 5 metalen soldeerpunten, soldeerdraad en een sponsje van messing om de soldeerpunt te reinigen (ST2090D)
 • 【Soldeerstation van 80W met een temperatuurbereik van 80 °C tot 480 °C】PID-regeling; dit soldeerstation heeft een snelle opwarmtijd. De temperatuur wordt direct op het digitale leddisplay weergegeven; temperatuurstabiliteit (± 2 °C).
 • 【Temperatuurvergrendeling; temperatuurweergave via leddisplay】Door de temperatuurvergrendeling blijft de hitte constant en wordt voorkomen dat tijdens het solderen de temperatuur per ongeluk verandert. Gemakkelijk leesbaar leddisplay; de temperatuurindicatie kan worden ingesteld (°F of °C).
 • 【Conform veiligheidseisen CE & ROHS】Als professionele fabrikant weten wij hoe belangrijk veiligheid is, daarom zorgen de lekbeveiliging, de hittebestendige siliconendraad, de uitschakelbeveiliging en alle beschermende onderdelen voor extra veiligheid.
 • 【Automatisch uitschakelen en stand-bymodus】Na 10 minuten zonder activiteit wordt het soldeerstation automatisch in de stand-bymodus geschakeld (temperatuur 200 °C); na 20 minuten zonder activiteit wordt het verwarmingselement automatisch uitgeschakeld (slaapstand); door de temperatuur opnieuw in te stellen, wordt de normale werkmodus hersteld.
 • 【Complete set accessoires】Het soldeerstation wordt geleverd met 5 verschillende soldeerpunten, 1 rolletje loodvrije soldeerdraad van 0,8 mm (50 g), 1 houder voor de soldeerdraad en 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands); het soldeerstation van 80W is geschikt voor hobbyelektronica, school, werkplaats, laboratorium en natuurlijk is het ook ideaal als cadeau!
Bestseller Nr. 14
TWBEST 80W Soldeerbout Set,Soldeerbout met Instelbare Temperatuur,108pcs Soldeerboutset Creatieve Gereedschapsset,Elektrische Soldeerset voor Embossing Carving Soldeertips
 • 💕 【80W Elektronica Soldeerboutset】 Deze pyrografieset bevat 108 accessoires: 1 lichte pyrografiepen met comfortabele grip,41* laspunt,4 converters,2 mesjes,14 pyrografiestencils,18 kleurpotloden,1 soldeerboutstandaard,1 puntenslijper,1 paar handschoenen,12 carbonpapier,9 verschillende vormen hete persplaten,1 reinigingsborstel,1 soldeerdraad,1 oxford draagtas.
 • ✅ 【Upgrade-versie en snelle verwarming】Soldeerboutset keramische inductieverwarmingstechnologie.Langere levensduur dan traditionele vuurverfstrijkijzers en hogere veiligheid.Verwarmt de houtkit snel.De pyrografie soldeerboutset werkt op instelbare temperaturen van 200°C tot 480°C met aan/uit schakelaar De houtbranderset is geschikt voor alle niveaus,van beginners tot gevorderden.
 • 💕 【LCD-temperatuurdisplay】 De houtbranderset kan eenvoudig de temperatuur aanpassen om donkere en lichte tinten te creëren.De temperatuur is instelbaar volgens uw behoeften en kan vrij worden gewijzigd ℉/℃.Houd de aan/uit-knop van het brandijzer 3 tot 5 seconden ingedrukt om het brandijzer in of uit te schakelen.
 • ✅ 【Veiligheidsontwerp】 Het gebruik van een hittebestendige beschermhoes zorgt voor een comfortabel ontwerp van stalen buizen,handig voor snelle koeling.Verleng effectief de levensduur van de pyrografie.De omsluitende metalen houder kan de verwarming en het verwarmde pyrografie-ijzer veilig vasthouden tijdens het.Elektrische Soldeerbout Instelbare Temperatuur werk Duurzamer en veiliger.
 • 💕 【Veelzijdig gebruik】 De pyrografie-houtset kan aan je verschillende creatieve behoeften voldoen,is een ideale keuze voor professionele houtbewerking,leersnijwerk,beeldhouwen en houtverbranding,zodat je oud hout in kunst kunt veranderen.Een geweldig cadeau-idee voor het gezin.
Bestseller Nr. 15
Soldeerbout met precisieweerstand 60W MCE386 Maclean - Soldeerbout met precisieweerstand - weerstand (verwarmd) - Geaard - 60W
 • ▶ Comfortabele ergonomische vorm zorgt voor een stevige grip
 • ▶ Hoog vermogen 60W
 • ▶ Stevige bladbevestiging.

Het kiezen van de beste soldeerbout is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren om te overwegen. Dit artikel geeft enkele tips om de juiste keuze te maken.

 • Verschil in temperatuur: sommige soldeerbouten hebben een hoge temperatuur en sommige hebben een lage temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe makkelijker je ermee kunt solderen en hoe meer warmte het kan produceren.
 • Grootte van soldeerbout: de grootte van uw soldeerbout moet gerelateerd zijn aan waar u hem voor nodig heeft. Als je een grotere nodig hebt, moet je ook voor een groter strijkijzer gaan.
 • Gebruiksgemak: sommige strijkijzers zijn moeilijk te gebruiken, terwijl andere gemakkelijker zijn dan andere vanwege hun ontwerp of de constructiematerialen die bij het maken ervan zijn gebruikt. Je zou moeten kiezen

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om twee of meer stukken metaal aan elkaar te verbinden door het metaal te smelten en een hete soldeerdraad door het gesmolten metaal te laten lopen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling: hiermee kun je kiezen uit verschillende temperaturen.
 • Draadaanvoerunit: dit helpt bij het invoeren van de soldeerdraad in het gesmolten metaal.
 • Instelbare temperatuurinstellingen: hiermee regel je de temperatuur waarop je soldeert.

Wat heeft een soldeerbout nodig om correct te werken?

Wanneer u een soldeerbout aanschaft, is het belangrijk om te weten wat voor soort strijkijzer het is en hoe u deze op de juiste manier gebruikt.

Soldeerbouten worden gebruikt om metalen oppervlakken met elkaar te verbinden door het oppervlak te verwarmen met een elektrische stroom. Door de hitte smelt het soldeer dat vervolgens over de verbinding stroomt en stolt, waardoor een permanente verbinding ontstaat. Het is belangrijk dat u de instructies van de fabrikant volgt bij het gebruik van uw soldeerbout, zodat u uzelf of uw project niet beschadigt.

Andere zaken waar u op moet letten bij het kopen van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Grootte van tip

Wat zijn de verschillen tussen een traditionele soldeerbout en een elektrische soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal in een circuit te solderen. Ze worden meestal gebruikt om elektrische verbindingen tussen twee draden te maken.

Een traditionele soldeerbout wordt handmatig bediend en verwarmd met een vlam, terwijl een elektrische soldeerbout wordt aangedreven door elektriciteit en wordt verwarmd met een verwarmingselement, wat veel veiliger en handiger is dan een vlam.

Elektrische soldeerbouten hebben een temperatuurregeling waarmee de operator de warmte kan aanpassen aan de taak die voorhanden is. Ze worden ook geleverd met functies zoals instelbare tipgrootte, temperatuurinstellingen, lengte van het netsnoer, enzovoort.

Wat is het verschil tussen een soldeerbout met laag vermogen, gemiddeld vermogen en hoog vermogen?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal of metaal met metaal te verbinden. Ze werken door de twee materialen te smelten en samen te voegen.

Een soldeerbout met laag vermogen wordt meestal gebruikt voor kleine projecten, zoals het repareren van kapot speelgoed of het maken van sieraden. Het heeft een lange draad die kan komen waar het moet komen, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is dan andere soorten soldeerbouten.

Een medium-power soldeerbout wordt meestal gebruikt voor grotere projecten, zoals het repareren van elektronica of het monteren van auto-onderdelen. Het heeft een kortere draad die gemakkelijker te manoeuvreren is dan andere soorten soldeerbouten.

Een krachtige soldeerbout wordt meestal gebruikt voor industriële toepassingen, zoals het lassen van metalen of het bouwen van prototypes in fabrieken en werkplaatsen. Het heeft de langste draad en kan gemakkelijk krappe ruimtes bereiken zonder vast te zitten. Een mal is een armatuur die een stuk metaal vasthoudt dat moet worden gesneden. Het kan klemmen, hulzen, vaste staven en geleiders bevatten. Een mal wordt gebruikt in een bankschroef of op een metalen draaibank.

Wat is het verschil tussen loodvrij en gelode soldeer?

Loodvrij soldeer is een type soldeer dat geen lood bevat. Het is gemaakt van tin, zilver en koper. Loodvrij soldeer wordt gebruikt ter vervanging van loodhoudend soldeer bij de productie van elektronica.