Beste soldeerbout van 2022 (TOP15)

Soldeerbouten worden gebruikt om twee stukken metaal met elkaar te verbinden. Ze kunnen worden gebruikt om kapotte onderdelen te repareren, reparaties uit te voeren en nieuwe verbindingen te maken.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften. Een daarvan is het temperatuurbereik waarin het kan werken. Het is belangrijk om een soldeerbout te vinden die werkt op een temperatuurbereik dat hoog genoeg is, zodat u hem voor verschillende soorten projecten kunt gebruiken.

Er zijn ook andere kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste soldeerbout voor uw behoeften, zoals de grootte en het gewicht, hoe gemakkelijk het is om te gebruiken en hoe lang het meegaat voordat u vervangende onderdelen of onderhoud nodig heeft.

De 15 beste soldeerbout beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
Soldeerbout Set, SREMTCH 60W Precisie Elektrische Lasset Met Aan / Uit-Schakelaar, Instelbare Temperatuur 200 ~ 450 ℃, Metalen Kogelreiniger, 5 Soldeer Punten, Soldeerdraad Enz
 • 【Instelbare temperatuur en snelle verwarming】dankzij de technologie van de keramische verwarmingskern is de snelheid en efficiëntie van de soldeerboutverwarming overtuigend; het draaiwiel van het strijkijzer van 200 tot 450 °C maakt het mogelijk om de temperatuur afhankelijk van de soldeerwerkzaamheden te regelen.
 • 【Veiligheid en betrouwbaarheid】met een aan/uit-schakelaar op het netsnoer, kun je eenvoudig in- en uitschakelen om energie te besparen en veilig te solderen.
 • 【Onmisbare accessoires】5 soldeerpunten vervangbaar, om aan verschillende behoeften te voldoen; houder met spons; 0,8 mm 50 g tinnen draad; desoldeerpomp voor het verwijderen van extra lassen, metalen kogelreiniger.
 • 【Hoge temperatuurbestendigheid】de handgreep van siliconen met warmte-isolatie biedt een comfortabele en veilige grip bij het lassen, evenals ventilatiegaten op de soldeerpunten die de warmteafvoer mogelijk maken.
 • 【Ideaal voor beginners】een goede warmteafvoer en snel opwarmen, eenvoudige instelling van de temperatuur van 200 ~ 450 °C, complete accessoires voor je dagelijkse laswerkzaamheden.
Bestseller Nr. 2
Etepon ET007 Soldeerbout in 24-delige set, 60W, met regelbare temperatuur en digitale multimeter, ivoor
 • Bespaar geld en tijd: deze 24-delige soldeerboutset is een uitbreiding van de 14-delige set. We hebben 3 extra soldeerpunten, harsvloeistof, een elektrische testpen, universeel mes, draadsnijder, elektriciteitstape en een hittebestendige dop voor de soldeerbout toegevoegd. Deze hulpmiddelen helpen je om je project efficiënt uit te voeren. Dit is dus een complete kit voor al je knutsel- en soldeerprojecten. Je hoeft de onderdelen niet apart te kopen. Bespaar tijd en geld.
 • Veilige aan/uit-schakelaar: deze soldeerbout heeft een aan/uit-schakelaar om energie te besparen en een veilige bescherming te garanderen. Als je hem niet meer wilt gebruiken, hoef je alleen de schakelaar uit te zetten. De isolerende silicagel op het soldeerijzer heeft een hoge temperatuurbestendigheid om je hand bij het solderen effectief te beschermen.
 • Geavanceerde soldeerset met multimeter: de geavanceerde digitale multimeter met groot lcd-display vergemakkelijkt het controleren en aflezen van gegevens. Eenvoudig te bedienen met Hold-functie voor het meten van gelijk- en wisselspanning, gelijk- en wisselstroom, weerstand, diode en doorgangstest. Let op: de kleur van de beschermhoes van de multimeter kan vanwege de batches afwijken van de afbeelding.
 • 8-in-1-precisieschroevendraaier: met 8 bitjes en magnetische houder, zodat je je schroeven niet snel verliest.
 • Breed scala aan toepassingen: deze superieure soldeerboutset wordt vaak gebruikt voor het solderen van printplaten, sieraden, horloges, muziekinstrumenten, voor reparatie van huishoudelijke apparaten en doe-het-zelvers. Je kunt hem in de draagbare PU-draagtas overal mee naartoe nemen.
Bestseller Nr. 3
Soldeerbout, Lytool 90W soldeerbout Kit met digitaal LCD-scherm, 200-450℃ verstelbare temperatuur elektrische soldeerbout, 6 soldeerpunten, Soldeerdraad, Soldeerbout standaard, Desoldeerpomp
 • 【LCD-scherm】Lytool soldeerbout heeft een digitaal LCD-scherm, wat veel gemak biedt aan uw temperatuurinstelling en aflezing. De 90W soldeerbout keurt keramische verwarmingskern aan, die snelle verwarming en hoge temperatuurstabiliteit heeft.
 • 【Uniek knopontwerp】 Het temperatuuraanpassingsontwerp van het knoptype stelt u in staat om nauwkeuriger aan te passen aan de gewenste temperatuur, die eenvoudig te bedienen en te gebruiken is. Druk kort op de knop om de temperatuur met 1 °C te verhogen/te verlagen en druk lange tijd op de knop om de temperatuur continu te verhogen/te verlagen.
 • 【Instelbare temperatuur en hoge nauwkeurigheid】 De temperatuur van de soldeerbout kan worden geschakeld tussen ℃/200-450 ℃/450 graden Fahrenheit instelbaar. Tegelijkertijd heeft het een temperatuurcorrectiefunctie, die een compensatietemperatuur van ± 60°C/± 140°F kan instellen, waardoor de lastemperatuur nauwkeuriger wordt.
 • 【Lichtgewicht en draagbaar】 Het handvat van de Lytool soldeerbout is licht en comfortabel en je voelt je na langdurig gebruik niet moe. De kleine soldeerbout kit is ook zeer draagbaar, wat gemak zal brengen aan uw soldeerwerk.
 • 【Breed scala aan toepassingen】De soldeerbout kit bevat: digitaal display soldeerbout*1, soldeerdraad*1, eenvoudige soldeerbout stand*1, desoldeerpomp*1, antistatisch pincet*1, 900 serie soldeerbout tip*6. Het kan op grote schaal worden gebruikt in professionele lasprojecten, printplaatlassen, huishoudelijke apparaten reparatie, elektrische en elektronische componenten reparatie, doe-het-zelf lassen, ander handwerk enzovoort.
Bestseller Nr. 4
LeaderPro Soldeerboutset 80W, Elektrische Soldeerbout met Instelbare Temperatuur 180 ℃ ~ 480 ℃, 12 in 1 Precisieschroevendraaierset Reparatiegereedschapskist Dagelijks solderen Solderen voor hout en DLY-kunst
 • 【Soldeerbout 80W instelbaar om de 1 graad】 Vergeleken met de meeste andere 60W elektrische soldeerbouten op de markt, stijgt de temperatuur sneller, is de temperatuur stabieler en is de levensduur langer. En de soldeerbout is uitgerust met een LCD-temperatuurdisplay, de temperatuur kan nauwkeurig worden aangepast 1 ℃ tussen 180 ℃ ~ 480 ℃, en het kan ook worden geschakeld tussen ℃ / ℉. 6 soldeerboutpunten om aan verschillende soldeereisen te voldoen.
 • 【 Hoogwaardig verwarmingselement en anti-verbrandingshandvat】 Met behulp van keramische verwarmingskern is het niet gemakkelijk te breken, de temperatuurgevoeligheid is sterk, de verwarmingssnelheid is snel en de verwarmingstijd is lang. Het handvat is gemaakt van hittebestendig en isolerend materiaal, dat veilig in gebruik en comfortabel in de hand ligt.
 • 【12-in-1-precisieschroevendraaier】 Anders dan andere elektrische soldeerboutsets, bieden wij een 12-in-1 schroevendraaier waarmee u verschillende grote of nauwkeurige machines en apparaten in uw dagelijks leven kunt repareren. De magnetische plaat kan schroeven van verschillende afmetingen absorberen om verlies te voorkomen.
 • 【Voldoet aan verschillende reparatiebehoeften】 Multifunctionele set, geschikt voor reparatie van huishoudelijke apparaten, digitale elektronische producten, onderhoud van apparatuur, PCB-solderen, elektrisch solderen voor beginners, elektrisch lassen oefenen, enz.
 • 【Gereedschapsset】 1 x soldeerbout met instelbare zichtbare temperatuur; 5 x reserve soldeerbout tips; 12 in 1 multifunctionele schroevendraaier; 1 x desoldeerpomp, 1 x antistatische tang; 1 x ijzeren standaard; 1 x reinigingsspons; 1 x draadstripper; 1 x soldeerdraad (10g); 1 x magneetbord; 1 x gereedschapsset; 1 x handleiding in 3 talen.
Bestseller Nr. 5
Soldeerbout Set, SREMTCH 60W / 220V Elektronische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 200-450 ° C En AAN/UIT-Schakelaar, 100g Soldeer, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerstatief met Spons, PU-Tas
 • ✍ 【Nieuwste ontwerp en functie】 De aan- en uitschakelaars op de soldeerbout zorgen voor een comfortabele bediening, veilig lassen en energiebesparing. Soldeerbout De instelbare temperaturen van 200 ~ 450 ° C zijn speciaal ontworpen voor soldeercondities in verschillende temperaturen. Hoogwaardige keramische verwarmingskern voor uw lasefficiëntie.
 • ✍【 Efficiënte warmteafvoer】 Soldeerbout stalen buisontwerp helpt snel af te koelen. De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt bieden een betere warmteafvoer dan andere. Verbeterde PCBA met Chip Fixed Resistor helpt ook om de warmte snel af te voeren, de soldeerboutpunt kan op elk moment worden gedemonteerd en vervangen, wat erg handig is.
 • ✍ 【Comfortabel antisliphandvat】 Soldeerbout Het handvat van het pistool gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal kan hoge temperaturen verzachten, dit materiaal is antislip en hittebestendig, dus het is gemakkelijk en veilig in gebruik, rust elke 10 minuten, het is goed voor je ogen en de soldeerbout; draag een veiligheidsbril, houd losse kleding en haar uit de buurt. Kabellengte: 137cm.
 • ✍ 【10-in-1 perfecte soldeerboutenset voor reparatiewerkzaamheden】 Onze soldeerboutenset kan aan al uw lasbehoeften voldoen: soldeerbout, 5 verschillende soldeerpunten, soldeerdraad, soldeerbouthouder met spons en desoldeerpomp. Solderen is een van de meest elementaire vaardigheden die men nodig heeft op het gebied van elektronica Te doen. Soldeerbout set lasprintplaat, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, gsm's, etc.
 • ✍ 【Tevredenheidsgarantie】 We hebben een 30 dagen geld-terug-garantie en vervangingsbeleid, en een productgarantie van 12 maanden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs zijn 24 uur per dag beschikbaar.
Bestseller Nr. 6
Soldeerboutset,21in1 SREMTCH 60W/220V Elektronische Soldeerbout Met Aan/Uit Schakelaar, Regelbare Temperatuur 200-450°C, Digitale Multimeter, 5 Soldeerpunten, Desoldeerpomp, Soldeerboutstandaard, Soldeerblik, Pincet
 • ✍ 【Snelle verwarming en omschakeling】 Soldeerbout Met inwendig verwarmde keramische inductietechniek kan snel worden verwarmd, de soldeerboutset bereikt met zijn vermogen van 60 watt de bedrijfstemperatuur van 450 ° C in ongeveer 10 seconden. Als je het vergelijkt met andere soldeerbouten in deze prijsklasse is deze opwarmwaarde erg snel en kun je snel met het werkstuk werken.De kabellengte van 140 cm is voldoende om in elk bureau en elke onderzoeksruimte te gebruiken.
 • ✍ 【Regelbare temperatuur en knop】Soldeerbout Nauwkeurig instelbare temperatuur, automatische constante temperatuur. Instelbare temperatuur van 200 ~ 450 ° C helpt u bij verschillende soldeeromstandigheden. (392-842℉) Verbeterd hittebestendig materiaal en de stalen buis met vier ventilatiegaten op het ontwerp van de soldeerbout helpen bij de warmteafvoer. Kan de levensduur van de soldeerbout effectief verlengen.Vijf vervangbare universele loodvrije soldeerpunt garandeert uw continue verhitting.
 • ✍ 【Zachte en comfortabele handgreep】De handgreep van de soldeerbout is gemaakt van hoogwaardig dik en warmte-isolerend silicagel. En kan een uitstekende duurzaamheid bieden. Dankzij de hittebestendige premium siliconen handgreep kan de soldeerbout gemakkelijk worden gehanteerd, zelfs bij de hoogste temperatuur.Draag een veiligheidsbril en houd losse kleding en haar uit de buurt. Neem om de 10 minuten rust, dat is goed voor uw ogen en de soldeerbout.
 • ✍【Perfecte combinatie van gereedschap en accessoires】5 verwisselbare tips, soldeerbout standaard, soldeer (100g, Smeltpunt: 183 ℃), Desoldeerpomp, Digitale Multimeter, 2 Antistatische ESD Pincetten, Isolatieband, Schroevendraaier, Mini Draadstripper, Knipmes, PU Gereedschap Draagtas (Geen Batterij Inbegrepen).Soldeerbout set die u nodig heeft om te doen op het gebied van elektronica. Lassen van printplaten, voor reparatie van computers, huishoudelijke apparaten, mobiele telefoons, enz.
 • ✍【Tevredenheidsgarantie】Wij hebben een 30-dagen niet goed geld terug garantie en vervangingsbeleid, en een 12-maanden productgarantie. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs staan 24 uur per dag klaar om u te helpen.
Bestseller Nr. 7
Verstelbare Soldeerbout met LCD-scherm, SREMTCH 80W Professionele Soldeerset met Instelbare Temperatuur 200 ~ 450 ℃, AAN / UIT-Schakelaar, 5 Stuks Verschillende Soldeerboutpunt, Soldeerdraad enz
 • Lcd-display: SREMTCH soldeerbout met digitaal lcd-display voor temperatuurweergave van 200 °C ~ 450 °C maakt het mogelijk om de vereiste temperatuur met een hogere nauwkeurigheid bij het solderen te behouden, wat praktisch en eenvoudig is voor de beginnende lasstarter
 • Instelbare temperatuur: soldeerbout met temperatuurbereik van 200 ~ 450 ℃, zodat je de gewenste temperatuur voor je dagelijkse lassen kunt kiezen, het temperatuurverschil bedraagt 50 °C, zodat je de temperatuur snel kunt instellen
 • Snel en efficiënt voor verwarming en koeling: professionele Estaño Soldador met de nieuwste inductietechnologie van keramiek, die het mogelijk maakt om de soldeerpunt van 0 tot 450 °C in 30 seconden te verwarmen; 4 koelgaten in het voorste deel in het zwart verbeteren de snelheid van de koeling tijdens het lassen
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: de precisie-soldeerbout heeft een rubberen handgreep, die hem gemakkelijk handig en hittebestendig maakt. Hij is ook uitgerust met een aan/uit-schakelaar, energiebesparend en garandeert je veiligheid
 • Complete accessoires: SREMTCH biedt u de complete accessoires: isolatietape (zwart en rood), elektrodraad (zwart en rood), draadsnijder, soldeerhouder (met spons), soldeertang (0,8 mm, 50 g), 5 verwisselbare punten en gereedschapstas met ritssluiting
Bestseller Nr. 8
Soldeerbout set 60W Soldeerstation Soldeerbouten set elektrotechniek temperatuur instelbaar 220-480℃ met ijzeren punten desoldeerpomp soldeertin pincet draadsnijder soldeerboutstandaard voor reparaties
 • Stabiele temperatuur en betere warmteafvoer: dankzij de keramische technologie warmt de 60 W soldeerbout snel op en blijft de temperatuur stabiel. De vier ventilatiegaten op de soldeerbout zorgen voor een betere warmteafvoer, waardoor de levensduur kan worden verlengd.
 • Veiligheid en gemak: de handgreep van onze soldeerbout is gemaakt van anti-slip en hittebestendige siliconen materialen, wat je veiligheid garandeert. Door de draaischijf voor de instelling van de temperatuur kun je de gewenste temperatuur instellen, de led-indicator toont je de werkstatus van het apparaat. Bovendien maakt de aan/uit-schakelaar op de soldeerbout het gemakkelijk om het apparaat altijd in- of uit te schakelen.
 • Instelbare temperatuur: je kunt de temperatuur vrij instellen tussen 220 °C en 480 °C, wat voor een hoge nauwkeurigheid en constante temperatuur zorgt en je de mogelijkheid geeft om hem naar wens in te stellen.
 • Antioxidatiesoldeerpunt: de soldeerboutset heeft in totaal 4 verschillende soldeerpunten voor verschillende werkzaamheden. Of het nu om een klein, elektronisch onderdeel of groot lassen gaat. De antioxidatiesoldeerpunten bieden je voordelen zoals een betere warmtegeleiding en gladder solderen, bovendien zorgen ze voor een lange levensduur van de soldeerpunten.
 • Alles in één complete set: onze 14-delige soldeerboutset bestaat uit een soldeerbout, desoldeerpomp, soldeerboutpunten, soldeertin, stripper, pincet, soldeerboutstandaard met spons, in deze set vind je bijna alles wat je nodig hebt. De hele set is verpakt in een opbergtas die je helpt om georganiseerd op te bergen. De hele kit is perfect voor beginners en experts bij het lassen of solderen van printplaten, de reparatie van huishoudelijke apparaten, doe-het-zelven, enz.
Bestseller Nr. 9
Preciva Soldeerboutset 60 W, 220 V, Elektrische Soldeerbout Instelbare Temperatuur 220 °C ~ 480 °C, 5 Stuks Verschillende Punten, Houder, Soldeerdraad 50 g Voor Veelzijdige Reparatie
 • INSTELBARE TEMPERATUUR: Nauwkeurige soldeerboutset warmt snel op en werkt effectief, het temperatuurbereik van 220 °C tot 480 °C, meer energiebesparing, milieubescherming en veiligheid met de ON/OFF-schakelaar op de lazer.
 • NIEUWE TECHNOLOGIE: De interne verwarmde keramische technologie helpt om de soldeerbout snel te verwarmen, de temperatuur stabiel te houden en het energieverbruik te verlagen. Het hittebestendige materiaal, de stalen buis en de vier ventilatiegaten in de soldeerbout zorgen voor een snelle koeling.
 • VOOR VERSCHILLENDE ONDERHOUD VAN ELEKTRISCHE APPARATEN: Reparatie van printplaten, moederborden voor soldeercomputers, mobiele telefooncomponenten, elektrische reparaties, doe-het-zelvers en andere lasprojecten.
 • ERGONOMISCH ONTWERP: Hittebestendige en ergonomische siliconen handgreep, gebruiksvriendelijk ontwerp, voelt prettig aan; de compacte houder met extra spons kan de soldeerbout beter dragen zonder brandwonden of andere risico's te voorkomen; de kunstleren hoezen zijn ontworpen om alle uitrusting te vervoeren.
 • 11-IN-1 SOLDEERBOUTSET: 1 x soldeerbout, 1 x desoldeerdraad, 1 x antistatisch pincet, 1 x houder met reinigingsspons, 1 x gereedschapstas van polyurethaan, 5 x soldeerpunten.
UitverkoopBestseller Nr. 10
Dremel 2000-6 VersaTip Soldeerbout - Brandbout En Soldeerset Met 6 Verwisselbare Punten - Zwart, Roestvrij Staal
 • Veelzijdig gereedschap voor solderen, heet snijden, heet stampen, lassen en pyrografie dankzij 6 verwisselbare punten
 • De gassoldeerbout werkt met vloeibaar butaangas en wordt net zo snel opgewarmd als wordt bijgevuld
 • Nauwkeurige resultaten: met de variabele temperatuurinstelling , het gewenste resultaat wordt altijd bereikt
 • Eenvoudig inschakelen met de ingebouwde piëzo-ontsteker - geen apart ontstekingsgereedschap nodig
 • Leveringsomvang: 1x Dremel Versatip 2000; 1x soldeerpunt; 1x snijmes; 1x heet mes; 1x heteluchtblaasmondstuk; 1x plat vlammondstuk, 1x soldeerdraad; 1x soldeerspons, 2x sleutel; 1x metalen doos
Bestseller Nr. 11
Soldeerstation 60W Soldeerbout Set met LCD-Display 90-480°C Instelbare Temperatuur, Soldeerbout, met 5 extra Soldeerpunten for School, Laboratory Hobby Soldering
 • 【Snelle verwarming en automatische slaapfunctie】 Het soldeerstation heeft de functie van hoge verwarmingssnelheid, de temperatuur van het soldeerstation kan in 15 seconden 480 ° C bereiken. Als het lasstation 10 minuten niet wordt gebruikt, gaat het naar de slaapstand. Dit verlengt de levensduur van de soldeerboutpunt en is milieuvriendelijk.
 • 【LCD-display en constante temperatuurfunctie】 Het soldeerstation van de nieuwe generatie gebruikt een LCD-scherm om de temperatuurmeting weer te geven en kan de temperatuurindicatie (°F of °C) instellen, wat erg handig in gebruik is. De constante temperatuurfunctie stelt je in staat om je te concentreren op de soldeerbout en het soldeerstation en zorgt ook voor veiligheid. 90-480°C temperatuur instelbaar.
 • 【Soldeerstation set met 5 soldeerboutpunten】60 W soldeerboutset met zijdelings gemonteerde soldeerboutstandaard (afneembare) ter waarborging van de veiligheid van de soldeerbout. De reinigingsdraad wordt gebruikt om soldeerresten voor het toekomstige gebruik te verwijderen. Soldeerpunt voor de soldeerbouthouder, 5 extra soldeerboutpunten en 1 extra soldeerdraad (0,5 mm/50 g) worden ontvangen.
 • 【Eenvoudig te vervangen soldeerpunt en langere levensduur】Met de ingebouwde keramische verwarmingskern is de soldeerboutpunt gemakkelijk te verwijderen en te vervangen. De soldeerpunt van het soldeerstation van de nieuwe generatie heeft een betere vertind werking, een sterkere oxidatiebestendigheid en een langere levensduur.
 • 【Loodvrije soldeerdraad en brede toepassingen】wij letten meer op je gezondheid dan andere giftige en goedkope lasdraden. Loodvrije soldeerdraad kan je goed beschermen. (Sn99%, Ag0,3%, Cu0,7%) Het is geschikt voor SOP/DIP/SOIC solderen, doe-het-zelven, reparatie van apparaten, fabrieksproductie, horlogereparatie. Niet alleen voor experts, maar ook voor amateurs.
Bestseller Nr. 12
WaxRhyed soldeerboutset, soldeerbout met instelbare temperatuur 200-450 °C, 60W 220V, aan/uit-schakelaar soldeerset met 5 soldeerpunten, soldeerboutstandaard, soldeerdraad enzovoort, 16-in-1, voor reparaties van elektrotechniek
 • Verbeterde soldeerbout met het nieuwste design: De nieuwe aan/uit-schakelaar op het soldeerpistool vergemakkelijkt het gebruik en maakt bovendien veiligheidslassen en energiebesparing mogelijk. Door de instelbare temperatuur van 200 tot 450 graden Celsius kun je verschillende soldeerwerkzaamheden uitvoeren.
 • Geavanceerde verwarmings- en koeltechnologie: De van binnen verwarmde keramische technologie van het soldeerpistool zorgt ervoor dat de soldeerbout snel opwarmt en bovendien energie bespaart. Zo kan ook de temperatuur goed stabiel worden gehouden. De vier ventilatieopeningen op het soldeerpistool zorgen voor een betere warmteafvoer, wat de levensduur verlengt.
 • Soldeerbout met desoldeerpomp: De desoldeerpomp bestaat uit een hogedruk-vacuümbuis en een frame van aluminium, die een bediening met één hand mogelijk maakt. De desoldeerpomp kan grote hoeveelheden soldeer absorberen, terwijl soldeerdraad beter geschikt is voor kleine hoeveelheden soldeerhoeveelheden.
 • 14-in-1, elektronische soldeerboutset: Onze soldeerboutset voldoet aan al je eisen. Hij bevat de soldeerbout, 5 verschillende soldeerpunten, desoldeerpomp, soldeerlont, soldeerdraad, pincet, schroevendraaier, striptang en soldeerboutstandaard met spons, PU-gereedschapstas en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
 • Veilige en stabiele soldeerboutset: Het soldeerboutstation houdt de soldeerbout stabiel en kantelt niet zo eenvoudig om. Door het S-vormige ontwerp valt de soldeerbout niet van het station. -
Bestseller Nr. 14
SREMTCH 80W Soldeerbouten Set, LCD-Scherm Soldeerboutpunten (200 ° C - 450 ° C) met AAN / UIT-Schakelaar en Instelbare Temperatuurknop, Snel Opwarmend Keramisch Thermostaatontwerp, Bonus 5 Stuks Tips
 • 【Krachtige verwarmingskern en LCD-soldeerbout】 De 80W soldeerbout warmt snel op met een intern verwarmde keramische technologie. Hoge temperatuurstabiliteit kan uw lasobjecten beschermen, de soldeerbout met high-definition LCD-scherm, dat de temperatuurstatus duidelijker weergeeft. Met de temperatuurknop op het elektronische soldeerpistool kun je de temperatuur instellen van 392 ° C tot 842 ° C (200 ° C - 450 ° C).
 • 【Exclusief patentontwerp】 De vier ventilatieopeningen op de soldeerpunt en de vier ventilatieopeningen op de buis zorgen voor een betere warmteafvoer dan andere. Het stroomverbruik is lager dan dat van een normale soldeerbout. Dit is energiezuiniger en milieuvriendelijker.
 • 【Soldeerbout met aan / uit-schakelaar en comfortabele antisliphandgreep】 De schakelaar op de soldeerbout zorgt voor een gemakkelijke bediening, die altijd en overal kan worden in- en uitgeschakeld, zodat deze gemakkelijk en veilig te gebruiken is.
 • 【Duurzaam in gebruik en veel gebruikt】 Superieure professionele soldeerboutgereedschappen hebben 5 vervangende tips met meerdere tips, die bestand zijn tegen oxidatie en niet gemakkelijk te roesten bij onderdompeling in water, de soldeerboutgereedschappen zijn een goede keuze voor lasplaten, huisverbetering, reparatie van huishoudelijke apparaten, sieraden lassen. Het is gemakkelijk te gebruiken, of u nu een elektronica-hobbyist bent of een beginner die elektronica bestudeert.
 • 【Tevredenheidsgarantie】 We hebben een 30 dagen geld-terug-garantie en vervangingsbeleid, evenals een productgarantie van 12 maanden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Professionele adviseurs zijn 24 uur per dag, 24 uur per dag beschikbaar.
UitverkoopBestseller Nr. 15
VELLEMAN - VTSI60 soldeerbout, 60W/230 VAC, 420302
 • Pakket afmetingen: 150 L x150 B x150 H cm
 • Pakket gewicht: 5 kg
 • Land van herkomst: Duitsland
 • Model nummer: 420302

Het kiezen van de beste soldeerbout is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel factoren om te overwegen. Dit artikel geeft enkele tips om de juiste keuze te maken.

 • Verschil in temperatuur: sommige soldeerbouten hebben een hoge temperatuur en sommige hebben een lage temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe makkelijker je ermee kunt solderen en hoe meer warmte het kan produceren.
 • Grootte van soldeerbout: de grootte van uw soldeerbout moet gerelateerd zijn aan waar u hem voor nodig heeft. Als je een grotere nodig hebt, moet je ook voor een groter strijkijzer gaan.
 • Gebruiksgemak: sommige strijkijzers zijn moeilijk te gebruiken, terwijl andere gemakkelijker zijn dan andere vanwege hun ontwerp of de constructiematerialen die bij het maken ervan zijn gebruikt. Je zou moeten kiezen

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om twee of meer stukken metaal aan elkaar te verbinden door het metaal te smelten en een hete soldeerdraad door het gesmolten metaal te laten lopen.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling: hiermee kun je kiezen uit verschillende temperaturen.
 • Draadaanvoerunit: dit helpt bij het invoeren van de soldeerdraad in het gesmolten metaal.
 • Instelbare temperatuurinstellingen: hiermee regel je de temperatuur waarop je soldeert.

Wat heeft een soldeerbout nodig om correct te werken?

Wanneer u een soldeerbout aanschaft, is het belangrijk om te weten wat voor soort strijkijzer het is en hoe u deze op de juiste manier gebruikt.

Soldeerbouten worden gebruikt om metalen oppervlakken met elkaar te verbinden door het oppervlak te verwarmen met een elektrische stroom. Door de hitte smelt het soldeer dat vervolgens over de verbinding stroomt en stolt, waardoor een permanente verbinding ontstaat. Het is belangrijk dat u de instructies van de fabrikant volgt bij het gebruik van uw soldeerbout, zodat u uzelf of uw project niet beschadigt.

Andere zaken waar u op moet letten bij het kopen van een soldeerbout zijn:

 • Temperatuurregeling
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Grootte van tip

Wat zijn de verschillen tussen een traditionele soldeerbout en een elektrische soldeerbout?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal in een circuit te solderen. Ze worden meestal gebruikt om elektrische verbindingen tussen twee draden te maken.

Een traditionele soldeerbout wordt handmatig bediend en verwarmd met een vlam, terwijl een elektrische soldeerbout wordt aangedreven door elektriciteit en wordt verwarmd met een verwarmingselement, wat veel veiliger en handiger is dan een vlam.

Elektrische soldeerbouten hebben een temperatuurregeling waarmee de operator de warmte kan aanpassen aan de taak die voorhanden is. Ze worden ook geleverd met functies zoals instelbare tipgrootte, temperatuurinstellingen, lengte van het netsnoer, enzovoort.

Wat is het verschil tussen een soldeerbout met laag vermogen, gemiddeld vermogen en hoog vermogen?

Soldeerbouten worden gebruikt om metaal of metaal met metaal te verbinden. Ze werken door de twee materialen te smelten en samen te voegen.

Een soldeerbout met laag vermogen wordt meestal gebruikt voor kleine projecten, zoals het repareren van kapot speelgoed of het maken van sieraden. Het heeft een lange draad die kan komen waar het moet komen, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is dan andere soorten soldeerbouten.

Een medium-power soldeerbout wordt meestal gebruikt voor grotere projecten, zoals het repareren van elektronica of het monteren van auto-onderdelen. Het heeft een kortere draad die gemakkelijker te manoeuvreren is dan andere soorten soldeerbouten.

Een krachtige soldeerbout wordt meestal gebruikt voor industriële toepassingen, zoals het lassen van metalen of het bouwen van prototypes in fabrieken en werkplaatsen. Het heeft de langste draad en kan gemakkelijk krappe ruimtes bereiken zonder vast te zitten. Een mal is een armatuur die een stuk metaal vasthoudt dat moet worden gesneden. Het kan klemmen, hulzen, vaste staven en geleiders bevatten. Een mal wordt gebruikt in een bankschroef of op een metalen draaibank.

Wat is het verschil tussen loodvrij en gelode soldeer?

Loodvrij soldeer is een type soldeer dat geen lood bevat. Het is gemaakt van tin, zilver en koper. Loodvrij soldeer wordt gebruikt ter vervanging van loodhoudend soldeer bij de productie van elektronica.