Beste snoerloze stofzuiger van 2023 (TOP20)

De beste draadloze stofzuiger kiezen is niet eenvoudig. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de juiste.

Een goede draadloze stofzuiger helpt u geld en tijd te besparen door uw schoonmaakklusjes uit te voeren zonder dat u een snoer hoeft aan te sluiten. Het helpt je ook om alle rommel en vuil in je huis kwijt te raken, wat het gemakkelijker kan maken om je huis schoon en netjes te houden.

De 20 beste snoerloze stofzuiger beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Greenote Steelstofzuiger Draadloos, 23000PA stofzuiger 4 in 1, 200W met dubbele digitale motor LED koplampen, 35 minuten gebruiksduur, draagbare lichtgewicht stofzuiger voor thuis harde vloertapijt

 • 🌀【Maak je hele huis schoon】: Dankzij de krachtige borstelloze motor heeft deze oplaadbare stofzuiger 2 niveaus van zuigkracht Standaardmodus (12.000Pa kan 160㎡ reinigen, batterijduur tot 35 minuten) en Sterke modus (23.000Pa kan 100㎡ reinigen, batterijduur tot 18 minuten), en functies Afneembare batterij (2200mAh*6), volledig opladen duurt slechts 4 uur. Ideaal voor harde vloeren, tapijt, trappen, parket of tegels.
 • 💡【Makkelijk schoonmaken van haren van huisdieren in het donker】: Het nettogewicht van deze snoerloze stofzuiger is slechts 2,64 pond, u kunt de snoerloze stofzuiger gemakkelijk meenemen om trappen te beklimmen en auto-interieurs en smalle, vlakke trappen schoon te maken. De elektrische vloerborstel van de snoerloze stofzuiger heeft heldere LED-lampjes die donkere hoekjes verlichten en gemakkelijk stof en haren van huisdieren onder banken en bedden verwijderen.
 • 🏠【Geluidsarme stofzuiger】: Zeer laag geluidsniveau (<65 db) wanneer de stofzuiger snoerloos werkt in de standaardmodus, waardoor huisgenoten en gezinsleden in dezelfde kamer niet worden gestoord. Dankzij de aparte parkeerfunctie. Stofzuiger op een stokje Hij kan overal worden opgeborgen zonder de muren te beschadigen. Bevrijdt u van vervelende kabelstoringen.
 • 🌐【Ideaal voor multifunctionele reiniging】: De Greenote GSC50 snoerloze stofzuiger is uitgerust met meerdere borstelkoppen die kunnen worden gecombineerd tot verschillende handstofzuigers, zodat u gemakkelijk plafonds, gordijnen, banken, bedden, bekleding, auto's en alle andere hoekjes en gaatjes kunt schoonmaken. De lengte van de telescoopstok kan worden aangepast aan uw lengte, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is voor zowel kinderen als volwassenen.
 • 👪【Gemak voor uw huis】: Deze snoerloze stofzuiger is uitgerust met een 5-traps cycloon en een H11 HEPA-filtersysteem en filtert moeiteloos 99,98% van stof, bacteriën, pollen, luchtvervuiling en huidschilfers, waardoor stofophoping effectief wordt voorkomen en frisse lucht ontstaat. Deze snoerloze stofzuiger wordt geleverd met twee wasbare Hepa-filters, die indien nodig kunnen worden vervangen. Wij bieden ook 2 jaar garantie en een uitgebreide en probleemloze dienst na verkoop.
Bestseller Nr. 2

Accustofzuiger, 20.000 Pa zuigvermogen, ultralichte stofzuiger, draadloos, stofzuiger met 40 minuten looptijd, draadloze steelstofzuiger voor dierenharen, tapijt en harde vloeren

 • 🎈【20 KPa sterk zuigvermogen & 40 minuten lange looptijd】De YISORA accustofzuiger heeft een geavanceerde 175 W borstelloze motor (37000 tpm), produceert 20.000 Pa sterk zuigvermogen in de Max-modus. Met de ingebouwde 6-cel batterij van 2200 mAh, biedt tot 40 minuten looptijd voor dieptereiniging in de standaardmodus. De accustofzuiger neemt probleemloos stof, fijn vuil, kruimels of dierenharen van tapijten, vloeren, tegels, auto's, trappen, banken op.
 • 6-in-1 accustofzuiger en handstofzuiger accu: de accustofzuiger wordt geleverd met drie verschillende borstels, die voor veelzijdige reinigingen gemakkelijk in 6 combinaties kunnen worden gemonteerd, zoals een handstofzuiger accu, die zeer geschikt is voor banken, auto's, toetsenborden en ruimtes. De stofzuiger is geschikt voor het reinigen van grote vloeren en tapijten in woonkamers, keukens, slaapkamers en andere ruimtes. Draadloze stofzuiger geschikt voor verschillende reinigingswerkzaamheden.
 • Ultralichte stofzuiger en 2 zuigmodi om uit te kiezen: de accustofzuiger weegt slechts 1,8 kg en is perfect voor gebruik met één hand. Met de draadloze stofzuiger kun je elke hoek zonder beperkingen reinigen. Er zijn 2 zuigmodi om uit te kiezen, die perfect bij verschillende gelegenheden passen. Uitgerust met 4 ledlampen en de borstelkop van de draadloze stofzuiger kan ook 180 graden naar links en rechts en 90 graden naar boven en beneden worden gedraaid, zodat hij probleemloos de onderkant van bed en tafel kan bereiken en het stof kan verwijderen. De gemotoriseerde borstelkop heeft een V-vormig rollen-design, dat het probleem van haarklitten vermindert.
 • 🎈【5-traps filtersysteem en wasbaar filter】De accustofzuiger is uitgerust met een 5-traps volledig verzegeld cycloonfiltersysteem, vangt 99,99% grote deeltjes en microstof op. Het 0,8 liter stofreservoir van stofzuiger draadloos kan snel worden geleegd. Opmerking: de stofbox, filtermatten en filters kunnen met water worden gewassen, maar wacht tot ze grondig zijn gedroogd voordat je ze installeert, zodat er geen water in de motor binnendringt.
 • 🎈【24 maanden klantenservice】YISORA biedt 24 maanden lange klantenservice en technische ondersteuning voor de accustofzuiger N300. Als je vragen hebt of als de accessoires van de draadloze stofzuiger beschadigd zijn, kun je altijd contact met ons opnemen.
UitverkoopBestseller Nr. 3

Akitas V8 22.2v 150w 3in1 Draadloze Rechtopstaande Handheld Stick Stofzuiger Lichtgewicht Oplaadbare Lithium Batterij

 • Krachtige 22,2 V LI-ION-batterij met een looptijd tot 40 minuten, 150 W Power Span
 • Weegt slechts 2,4 kg
 • Snoerloos ontwerp
 • Energiezuinige Eco-modus en Max-modus
 • Gemotoriseerde turboborstelkop met LED-licht
Bestseller Nr. 4

IAB XT1801 Accustofzuiger, Snoerloze Stofzuiger met 50 Minuten Looptijd, 4 in 1 Draadloze Stofzuiger met LED Vloerborstel, Krachtig Draagbare Elektrische Bezem Stofzuiger voor Vloer/Tapijt/Dierenhaar

 • 🌀➤Krachtige & Verstelbare Zuigkracht➤De 4-in-1 krachtige snoerloze stofzuiger kan een ultrastille zuigkracht tot 17000 Pa bereiken om gemakkelijk vuil, stof, puin en haren van huisdieren te verwijderen. 2 verstelbare zuigtandwielen om niet alleen aan uw dagelijkse schoonmaakbehoeften te voldoen, maar ook om de efficiëntie van de batterij te maximaliseren.
 • 🌀➤5-Laags Filtratiesysteem ➤De draadloze stofzuiger is uitgerust met een volledig afgedicht krachtig 5-traps filtersysteem, dat gemakkelijk 99,99% van stof en bacteriën kan filteren, waardoor de ophoping van stof in de lucht effectief wordt voorkomen. Uitgerust met een stofbak met grote capaciteit, bediening met één knop, gemakkelijk om het afval te legen. *Verwijder het Hepa-filter en de stofemmer om ze na verschillende keren met water te wassen om de levensduur te verlengen.
 • 🌀➤ Duurzame Verwijderbare Batterij ➤ Krachtige oplaadbare batterij met 6 cellen biedt tot 50 minuten ononderbroken reiniging (25 minuten op maximale snelheid, 50 minuten op minimale snelheid). De accu van de krachtige accustofzuiger hoeft maar 4 uur te worden opgeladen, genoeg om 3 keer een ruimte van 90 vierkante meter schoon te maken. En je kunt het resterende vermogen visueel zien via het indicatielampje, waardoor het gemakkelijker wordt om het huishouden te doen!
 • 🌀➤ 4 in 1 Multifunctioneel Ontwerp ➤ Draadloze bezemstofzuiger met 4 multifunctionele hulpstukken voor het verwijderen van stof of haar van bank, bed, toetsenbord, auto, enz. Vloerborstels zijn geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken. De 180° draaibare vloerborstel met LED-koplamp is meer bevorderlijk voor een efficiënte reiniging van stof in hoeken of onder het bed.
 • 🌀➤Lichtgewicht & Gemakkelijk Schoon te Maken ➤Stofzuiger Draadloos met oplader voor wandmontage voor opladen of opbergen zonder ruimte in beslag te nemen. Het nettogewicht is slechts 1,5 kg, waardoor hij lichter in gebruik is. Zelfs als u het voor een lange tijd gebruikt, zult u zich niet moe voelen. Het is de beste helper voor huishoudelijke reiniging. Hepa-filters zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken om maximale efficiëntie en duurzaamheid te garanderen.
Bestseller Nr. 5

Ultenic U10 Pro snoerloze stofzuiger, snoerloze stofzuiger met 30KPa krachtige zuigkracht, 35Mins werktijd, snoerloze stofzuiger met 5 filtereenheden, LED-verlichting voor harde vloeren tapijt

 • 【30Kpa Krachtige zuigkracht】:De 400-watt motor en krachtige 30.000 Pa zuigkracht van de steelstofzuiger haalt moeiteloos stof, kruimels, haren van huisdieren en meer van vloeren en tapijten. Twee zuigstanden kunnen vrij worden omgeschakeld om aan uw verschillende reinigingsbehoeften te voldoen.
 • 【Lichtgewicht en arbeidsbesparend】:Met een gewicht van slechts 2,68 kg is de snoerloze stofzuiger U10 Pro gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor kinderen en ouderen.Schoonmaken is niet langer een moeilijke taak! Bovendien is de U10 Pro stofzuiger opgewaardeerd tot een versie met telescoopstang waarmee u de lengte van de stofzuiger kunt aanpassen aan uw lengte en de plaats waar u hem gebruikt, zodat u een betere ervaring hebt.
 • 【Multiple cleaning modes】:De U10 Pro draadloze stofzuiger is uitgerust met 1 rolborstel en 2 verschillende platte borstels, zodat u vrij kunt wisselen tussen de staande steelstofzuiger en de handstofzuiger. U kunt gemakkelijk vloeren, meubels, auto-interieurs, kieren en meer schoonmaken. Bovendien heeft de accustofzuiger een LED-lampje op de roterende borstel, waardoor er geen ruimte is voor stof.
 • 【Lange zuigtijd】:Deze accu stofzuiger heeft een ingebouwde 2200mAh batterij met een looptijd tot 35 minuten en kan losgekoppeld en apart opgeladen worden. Bovendien kan de reinigingstijd worden verdubbeld als u een reservebatterij hebt.
 • 【Filtratiesysteem met vijf lagen】:De draadloze stofzuiger U10 Pro heeft een filtratiesysteem met vijf lagen dat 99,99% van het stof, de ultrafijne deeltjes en haren opvangt, alleen frisse lucht uitblaast en secundaire vervuiling voorkomt. Deze steelstofzuiger is geschikt voor mensen met een allergie.
Bestseller Nr. 6

Makita DCL182ZB draadloze stofzuiger 18 V Zwart 100 x 11,5 x 15 cm, 0 W,Zwart, Blauw, Grijs (batterij niet ingebrepen)

 • Maximaal luchtdebiet 60 m3/h
 • Zuigduur/batterij (niveau 1) (met BL1830B) 40 min
 • Zuigduur/batterij (niveau 2) (met BL1830B) 20 min
 • Batterij 18 V (niet inbegrepen)
 • Gewicht volgens EPTA 1,3 kg
UitverkoopBestseller Nr. 7

Kalado Steelstofzuiger Draadloos, 26Kpa Steelstofzuiger met 250W Borstelloze Motor, 40Min Afneembare Batterij, LED Display, 6 in 1 Lichtgewicht Staande Stofzuigers voor Huisdierhaar Tapijt Auto Vloer

 • 🆓 【CE-Certificering/2 Jaar Garantieservice】Kalado Steelstofzuiger Draadloos heeft CE-certificering. Klanten die onze Steelstofzuiger kopen, krijgen 2 jaar garantieservice. Als er een kwaliteitsprobleem is met het product, zullen we het gratis vervangen door nieuwe onderdelen. Het klantenserviceteam van Kalado handelt uw vervangingsbehoeften 24 uur per dag online af.
 • 🥝【26KPa/40Min Staande Stofzuigers】De Kalado Steelstofzuiger Draadloos maakt gebruik van een 80.000 RPM ultrasnelle BLDC borstelloze motor die kan schakelen tussen 3 modi: LAAG (12KPa/40Min), MEDIUM (18KPa/20 minuten) en HOOG (26KPa/14 minuten). 7 x 2200mAh accu's kunnen worden verwijderd en apart worden opgeladen, en er kunnen ook extra accu's worden aangeschaft om de gebruiksduur van de Steelstofzuiger te verlengen! Ideaal voor eenpersoonsappartementen, gezinnen met huisdieren, camperreizen.
 • ♻️ 【5-laags Hoogrenderend Filtersysteem】Stof dat de Steelstofzuiger Draadloos binnendringt, gaat door een 5-laags filtersysteem, 100% van de fijne deeltjes (grootte>0,1μm) en 95% van de ultrafijne deeltjes (grootte<0,1μm) zal blijven in het filter, want Uw huis zuivert de lucht en verwijdert stofvervuiling. Bovendien realiseert de stofbak van 0,8 liter het legen van afval met één klik, waardoor stof volledig vaarwel wordt gezegd.
 • 🥑 【Snoerloos/Zelfstaand/6 in 1 Hulpstukken】Kalado Steelstofzuiger Draadloos opbergen hoeft geen muren meer kapot te maken, hij kan overal staan. Bovendien is hij zo licht als 4,41 lb en uitgerust met meerdere borstels, die kunnen worden gemonteerd met telescopische stangen om vloeren, tapijten, trappen, auto's, kantoren en gordijnen schoon te maken. Deze Staande Stofzuiger zou een geweldig cadeau-idee voor een vakantie/verjaardag zijn!
 • 🍉 【LED-display/roterende steelstofzuiger】 De vloerborstel kan willekeurig tussen 90° en 140° worden gedraaid, en het LED-lichtontwerp is zeer geschikt voor het reinigen van vuil, stof en haren van huisdieren in het donker. Het LED-display toont de zuigkracht, het alarm voor vastzittende borstel en het alarm voor een te volle stofbak.
Bestseller Nr. 8

Greenote Handstofzuigers 23 KPa Snoerloze Steelstofzuiger, 200W Krachtige stofzuiger Kruimelzuiger 35 minuten gebruiksduur, draadloze accustofzuiger stofzuiger voor thuis harde vloertapijt

 • 🏆【Lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken】Met een nettogewicht van slechts 2,64 lbs is de GSC50 snoerloze stofzuiger gemakkelijk te gebruiken.U kunt hem mee de trap op en af nemen, het interieur van auto's schoonmaken en smalle trappengaten schoonmaken. De GSC50 steelstofzuiger is gemakkelijk te manoeuvreren en schoon te maken. Het ontwerp met één klik verwijdert vuil uit de stofbeker (0,6 liter) in 1 seconde, uw handen raken het vuil nooit aan.
 • 🔋【Krachtige zuigkracht appartement stofzuiger】GSC50 snoerloze stofzuiger heeft 6 ingebouwde 2200mAh batterijen, Het is verwijderbare batterij met lange runtime. De 200W krachtige motor levert een maximale zuigkracht van 23KPA, diepreinigt kale vloeren met krachtige zuigkracht. en er zijn twee modi om uit te kiezen: standaard modus duurt ongeveer 35 minuten en kan een 1700 sqft appartement schoonmaken; High-speed modus duurt ongeveer 18 minuten en kan een 1000 sqft appartement schoonmaken. Voor kleinere appartementen kan één keer opladen het hele huis schoonmaken.
 • ⭐【Zelfstandigend & Stille stofzuiger】Greenote stofzuiger is zeer stil in de standaardmodus (<65db) en stoort huisgenoten en gezinsleden in dezelfde kamer niet. Door het zelfstaande ontwerp kan de GSC50 steelstofzuiger zelfstandig rechtop staan voor handige opslag.
 • 💡【Schoonmaken van huisdierhaar en stof onder meubels】 De wendbare borstelkop met heldere LED's maakt verborgen vuil gemakkelijk te zien voor extra gemak.De flexibele 180° zwenkbare zijwaartse en 90° op en neer, en wordt geleverd met een telescopische stang (verlengd bereik 60-80cm), die gemakkelijk stof en haren van huisdieren zoals hondenhaar, hondenvoer en kattenbakvulling onder banken en bedden kan verwijderen.
 • 🏠【Multiple switching modes】De krachtige stofzuiger is uitgerust met 1 vloerborstel en 3 verschillende borstelkoppen, waardoor u gemakkelijk kunt schakelen tussen stofzuigen en handzuigen, zodat u gemakkelijk alle soorten harde vloeren, meubels, banken, boekenplanken, gordijnen, auto-interieurs, kieren, enz. kunt reinigen. Wordt geleverd met 2 HEPA-wasbare filters om de levensduur van de stofzuiger te verlengen, stofophoping effectief te voorkomen en frisse lucht te leveren, waardoor uw huis milieuvriendelijker wordt.
UitverkoopBestseller Nr. 9

Philips Snoerloze Stofzuiger 3000-Serie, Digitale Motor, Nauwkeurig LED-Mondstuk, 60 min Werktijd, Afneembare Batterij, PowerCyclone 8 Technologie (XC3032/01)

 • PowerCyclone 8 verwijdert meer stof met minder batterijverbruik
 • Efficiënt schoonmaken: De PowerCyclone 8 verwijdert stof met minder batterijverbruik en levert de perfecte combinatie van efficiëntie en resultaten
 • Krachtige schoonmaakprestaties: Digitale motor zorgt voor lichtgewicht en superieure prestaties op harde vloeren
 • Langdurige schoonmaaksessies: Reinig uw huis in één keer met een volle batterij die tot 60 minuten meegaat (1)
 • Nauwkeurig en efficiënt reinigen: Het precieze mondstuk vangt stof op uit hoeken en plinten tot op 1 mm van de muur
Bestseller Nr. 11

Dreame R20 Snoerloze stofzuiger, 190AW krachtige zuigkracht, 90min gebruikstijd, Vuildetectie, LED-scherm, LED-verlichting, Anti-klit ontwerp, Ideaal voor het schoonmaken van huis, Haar, Tapijten.

 • [Verbeterde reiniging met borstelkopverlichting] De borstelkop van de R20 is uitgerust met blauwe LED's, die gebieden met weinig licht verlichten en zorgen voor een grondige reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
 • [Slimme en unieke functies] Ervaar de innovatie van de R20 met zijn krachtige 190AW zuigkracht, intelligente stofherkenning en verwisselbare opzetborstels en hulpstukken, voor een effectieve en veelzijdige reiniging van elk oppervlak.
 • [Langdurige prestaties] Maakt tot 90 minuten onafgebroken schoon dankzij de krachtige batterij van de R20, de gespecialiseerde gemotoriseerde miniborstel en het lichtgewicht ontwerp, perfect voor het verwijderen van haren van huisdieren uit meubels en het aanpakken van stof in elk hoekje van uw huis.
 • [Veelzijdig schoonmaken] Bereik een grondige reiniging met de brede combitool, het buigbare spleetmondstuk, de flexibele adapter en de gemotoriseerde miniborstel, waarmee u verschillende oppervlakken kunt reinigen en moeiteloos krappe ruimtes kunt bereiken.
 • [Lichtgewicht en stil] Ervaar minder gewicht en minder geluid met het lichtgewicht koolstofvezel materiaal, voor een gemakkelijke en comfortabele schoonmaakervaring. Bovendien kunt u hem gemakkelijk opbergen voor een probleemloze organisatie.
Bestseller Nr. 12

Black+Decker Lithium Dustbuster BHHV315B met Cyclonic Action, 12 V accu-handstofzuiger met uittrekbare kierenzuiger en laadstation, zakloze, snoerloze stofzuiger, lange zuigmond, titanium/rood

 • De krachtige snoerloze stofzuiger overtuigt door een uitstekende toegankelijkheid dankzij de smalle en platte kierenzuigmond - ideaal voor dagelijkse schoonmaaktaken zoals het opzuigen van stof, dierenharen en nog veel meer.
 • Betrouwbaar in het huishouden: De stofzuiger is licht en compact en kan comfortabel door het huis worden gedragen. Volledig opgeladen in 6 uur, daarna schakelt hij automatisch over op druppellading.
 • Krachtig: De twee zuigstanden maken efficiënt stofzuigen mogelijk, afhankelijk van de vervuilingsgraad/Cyclonic Action technologie zorgt voor een langdurig hoog zuigvermogen.
 • Hygiënisch en praktisch: De halftransparante vuilopvangbak kan met één druk op de knop worden verwijderd, kan eenvoudig worden geleegd zonder dat je met het vuil in contact komt en is vaatwasmachinebestendig
 • Inhoud pakket: 1 x Lithium Dustbuster met Cyclonic Action / handstofzuiger met lithiumionaccu / inclusief oplaadkabel, spleetmondstuk, led-oplaadindicator, laadstation.
Bestseller Nr. 13

Philips Speedpro Aqua Snoerloze Steelstofzuiger - Stofzuiger, Dweil en Kruimelzuiger - Accuduur tot 50 Minuten - met Hygiënische Geïntegreerde Mop en 180°-Mondstuk (FC6729/01)

 • Snel, schoon, krachtig bereik: snoerloze stofzuiger en dweil met geïntegreerde kruimelzuiger vangt tot 98%* van het stof en vuil op, zelfs op de moeilijkste plekken
 • Geen plek wordt overgeslagen: ledverlichting in het mondstuk maakt verborgen stof zichtbaar. Deze snoerloze stofzuiger laat geen stofje ontsnappen
 • 3-in-1 voor superschone resultaten: stofzuiger, dweil en kruimelzuiger. Het stofzuig- en dweilsysteem helpt tot 99% van de ziektekiemen in één keer te verwijderen
 • Pak hardnekkig vuil sneller aan. Schakel de AquaBoost-modus in om hardnekkig vuil snel en efficiënt te verwijderen
 • Inbegrepen: stofzuiger, dweil, 180°-mondstuk, spleetmondstuk, turbo-miniborstel, borstel, microvezelpad, wandhouder, AC-stroomadapter, uitwasbaar filter
UitverkoopBestseller Nr. 14

Philips Speedpro Max Steelstofzuiger - 2-In-1 Snoerloze Kruimelzuiger, met 360°-Mondstuk, Accuduur tot 65 Min (XC7042/01)

 • Snelle snoerloze stofzuigerervaring: 360°-mondstuk met ledverlichting maakt verborgen stof zichtbaar en zuigt vuil van alle kanten op om meer schoon te maken in minder tijd
 • 2-in-1 steel - en kruimelzuiger: afneembare kruimelzuiger met spleetmondstuk en borstelhulpstuk gaat overal mee naartoe - Perfecte meubel - en autostofzuige r
 • Schoonmaken zonder onderbrekingen: maak tot 65 minuten non-stop schoon, een slim digitaal display vertelt u hoelang u uw snoerloze stofzuiger nog kunt gebruiken
 • Onze krachtigste zakloze stofzuigertechnologie: PowerCyclone 8 met digitale PowerBlade-motor en drievoudige filtratie zorgt voor een sterke, langdurige luchtstroom met 5 jaar motorgarantie
 • In de verpakking: steelstofzuiger, 360°-mondstuk, geïntegreerde borstel, wandhouder, AC-stroomadapter, uitwasbaar filter
Bestseller Nr. 15

Roborock Dyad Pro Snoerloze Stofzuiger 17000pa Droog & Nat Stofzuiger Zelfdrogende & Zelfreinigende Functie Harde Vloer Stofzuiger

 • 【Dubbele Krachtreiniging】De Roborock snoerloze stofzuiger heeft 2 motoren, voor en achter, die 3 borstels aandrijven, genereert een zuigkracht van 17.000 Pa.
 • 【Intelligente Opsporing】Infraroodsensor detecteert vuil op de borstel om de zuigkracht en het watervolume automatisch aan te passen. Ondersteunt gesproken waarschuwingen. 4 reinigingsstanden: ECO, Auto, Max, Vloerdrogen.
 • 【Zelfreinigende & Zelfverdelende Functie】De nat/droogzuiger reinigt automatisch bij elke omwenteling. De rolborstel draait afwisselend voor- en achteruit om het vuil grondig te reinigen. Het reinigingsmiddel wordt automatisch in de waterslang gepompt en gelijkmatig over de rollen gesproeid. Hij past zich automatisch aan de vlekken op de vloer aan.
 • 【Automatisch Drogen & Reinigen】Na gebruik van de Roborock snoerloze vloerreiniger hoeft u alleen maar op een knop te drukken om de zelfdiepreinigingsfunctie te activeren, die automatisch de borstels en kanalen reinigt.De automatische droogfunctie kan bacteriën en geurtjes effectief verminderen zonder handmatig drogen.
 • 【Verbeterde Reiniging van Rand tot Rand】De reinigingsafstand langs de muur is minder dan 1 mm, waardoor het vuil rond de rand volledig wordt bedekt. De kop kan 180° worden gedraaid, gemakkelijk om rond de tafel- of stoelpoten te reinigen. Hij kan moeiteloos heen en weer worden geschoven, gemakkelijker te manoeuvreren.
UitverkoopBestseller Nr. 16

Philips Powerpro Compact 3000 Series Stofzuiger zonder Zak - 900 W-Sledestofzuiger met Hepa Filter en Triactive-Mondstuk (FC9332/09)

 • Compact en krachtig: king-size prestaties met een compact ontwerp om uw hele huis schoon te maken - 99,9% stofopname* maakt het een ideale parketstofzuiger
 • 3-weg tapijtreiniger: het TriActive-mondstuk gebruikt 3 reinigingsacties in één keer om stof diep uit tapijt te verwijderen
 • Moeiteoos schoonmaken: compacte kleine stofzuiger met geïntegreerd in het handvat, een zachte borstel die zich aan elke taak aanpast
 • Ideaal voor mensen met een allergie: volledig gesloten H13-filtersysteem vangt pollen, haren van huisdieren en huisstofmijt op, met eenvoudig te legen reservoir dat stofwolken minimaliseert
 • In de verpakking: zakloze stofzuiger, TriActive-mondstuk, spleetmondstuk, geïntegreerde borstel, Allergy H13 HEPA-filter, uitwasbaar filter
Bestseller Nr. 17

Levoit LSV VF401 AUK LSV VF401 AUK Draadloze stofzuiger 6 in1 Premium BLDC motor Handheld lichtgewicht stofzuiger voor het hele huis zwart

 • 2 JAAR GARANTIE: LEVOIT biedt een gratis 2 jaar garantie en levenslange klantenservice; Neem contact op met onze professionele klantenservice als u vragen heeft voor of na uw aankoop
 • Mini turboborstel voor dierenhaar: bijzonder geschikt voor eigenaren van gezelschapsdieren en mensen met allergieën (ALLERGY UK gecertificeerd); Het huisdierhaarmondstuk met roterende borstels kan gemakkelijk huisdierharen en deeltjes van tapijt of harde vloer verwijderen (mijtverwijderingssnelheid 99%, testrapport: GZF22-004137-02)
 • 4-IN-1 CORDLESS VACUUUM REINIGER Voor Meubilair en Auto Reiniging: De draadloze stofzuiger is uitgerust met meerdere opzetborstels en telescopische buizen, waaronder: borstelrol, een spleetmondstuk, een meubelborstel en een muurbeugel inclusief montagemateriaal
 • Slimme draadloze stofzuiger: Uitgerust met automatische modus, die sensoren gebruikt om de zuigkracht aan te passen aan de hoeveelheid stof en batterijvermogen bespaart; U kunt de zuigkracht ook handmatig instellen
 • Gecertificeerde filterprestaties van 99,99%: de stokstofzuiger met 4-traps filtersysteem verwijdert 99,99% vuil tot 0,3 µm; Twee wasbare HEPA-filters gaan drie keer zo lang mee als conventionele filters. (Testmethode: CEI 62885-2: 2016, Testrapport: 0088-22A-01); Vervangingsfilter: B09V25N874
UitverkoopBestseller Nr. 19

Rowenta X-Pert 3.60 RH6921 Snoerloze steelstofzuiger 45 minuten looptijd, lithium-ionbatterij gemakkelijke toegang van vloer tot plafond, zuigmond met LED-licht, kruimeldief

 • Deze snoerloze steelstofzuiger biedt tot wel 45 minuten aan autonomie, en is uitgerust met een 22V lithium-batterij
 • De X-Pert 360 snoerloze stofzuiger en kruimeldief laat je alles van vloer tot plafond schoonmaken in een handomdraai
 • De stofzuiger pakt stof in één beweging aan en de zuigmond met led-verlichting laat je stof opsporen
 • Snelle reinigingskracht: een gemotoriseerde borstel en krachtige DC-motor zorgen voor geweldige resultaten in een handomdraai
 • Moeiteloos schoonmaken: het snoerloze en zakloze design is handig en ook nog eens licht in gewicht
UitverkoopBestseller Nr. 20

Absob Handstofzuiger, Stofzuiger Draadloos Krachtige, Autostofzuiger 120W, Draagbare stofzuiger, Draadloze Stofzuiger 9000PA met USB Opladen HEPA-filter

 • 【Het all-round Schoonmaken】 Deze stofzuiger maakt gebruik van een Vacuity: 9000PA / Geschatte snelheid: 22800-31000RPM / Lithium batterij capaciteit: 2000MAH, Krachtige Zuigkracht snoerloze Mini Vacuum auto stofzuiger, aangedreven door de cycloon vacuüm technologie. supersterke motor met krachtige zuigkracht. Het kan de snelste en diepste reiniging bereiken, verwijdert gemakkelijk kattenbakvulling, haren van huisdieren, stof, vuil en andere vervelende resten.
 • 【Draagbaar en snoerloos】Deze handstofzuiger is snoerloos en probleemloos op te bergen, wat u meer gemak geeft bij uw schoonmaakwerk. De draagbare stofzuiger auto interieur, reinigt stof, kruimels, haren van huisdieren uit tapijten, keuken, woonkamer en kantoren met uitstekende prestaties.
 • 【Snelle Last】Draadloze handheld stofzuiger aangenomen de nieuwste snelle oplaadtechnologie en de nieuwste van Li-ion batterij, deze auto stofzuiger kan snel worden opgeladen binnen 2-3 uur, en houdt super lange reinigingstijd ongeveer 20-30 minuten.
 • 【Ergonomisch ontwerp & minder lawaai】De snoerloze handstofzuiger is ergonomisch gestructureerd handvat ontwerp biedt een comfortabele grip, dus het is niet moe om het vast te houden voor een lange tijd. dat is bijna het kleine formaat . Dus deze handheld stofzuigers draadloze kan overal worden geplaatst, die kan voldoen aan uw dagelijkse schoonmaak behoeften.
 • 【Inbegrepen in de verpakking 】1x handstofzuiger, 1x spleetzuigmond, 1x stofborstel, 1x verlengde slang, 2x filter, 1x USB-stroomkabel, 1x opbergtas, 1 x handleiding.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste draadloze stofzuiger.

Overweeg uw behoeften en voorkeuren voordat u een draadloze stofzuiger koopt.

Een goede manier om te beginnen is door na te gaan wat voor soort vloer u in uw huis heeft. Als je hardhouten vloeren hebt, is een stofzuiger met jerrycan misschien iets voor jou. Heb je echter tapijt, dan is een steelstofzuiger wellicht meer geschikt.

Wat zijn de verschillende soorten draadloze stofzuigers?

Er zijn verschillende soorten draadloze stofzuigers die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en uitvoeringen.

Draadloze stofzuigers:

 • Draadloze stofzuigers zijn doorgaans draagbare apparaten die overal en altijd kunnen worden gebruikt. Ze zijn vaak erg licht en gemakkelijk mee te nemen.
 • Er zijn twee hoofdtypen draadloze stofzuigers: steelstofzuigers en handstofzuigers. Steelstofzuigers gebruiken een lange steel om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken, terwijl handstofzuigers kleinere handvatten hebben, zodat ze gemakkelijk door de gebruiker kunnen worden opgepakt zonder te veel te hoeven bukken.
 • Draadloze stofzuigers worden meestal geleverd met hulpstukken zoals spleetzuigmonden, stofborstels en bekledingshulpmiddelen die het worden gebruikt om verschillende soorten oppervlakken te helpen reinigen. De levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van het gebruik en het model van de stofzuiger.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een draadloze stofzuiger?

De voordelen van het gebruik van een draadloze stofzuiger zijn eindeloos. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan overal worden gebruikt.

Een van de voordelen van het gebruik van een draadloze stofzuiger is het batterijvermogen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het snoer in de weg zit en het bespaart je ook tijd omdat je niet op zoek hoeft naar een stopcontact.

Een ander voordeel is dat het gemakkelijk te gebruiken is. U kunt eenvoudig schakelen tussen reinigingsmodi zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het aansluiten of loskoppelen van iets. Het heeft ook een functie voor automatisch opladen, wat betekent dat het zichzelf automatisch oplaadt wanneer het meer stroom nodig heeft, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ook door dit proces wordt onderbroken.

Wat zijn de nadelen van het gebruik van een draadloze stofzuiger?

Een draadloze stofzuiger is een goede investering voor mensen die weinig opbergruimte hebben. Het kan gemakkelijk door het huis worden verplaatst en is gemakkelijk te onderhouden. Het heeft echter ook zijn nadelen.

De nadelen van het gebruik van een draadloze stofzuiger zijn dat deze meer stroom verbruikt, de batterij niet lang genoeg meegaat en dat je hem vaak moet opladen of de batterij moet vervangen als de stroom op is.

Wat zijn de verschillende kenmerken en specificaties waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een draadloze stofzuiger?

Er zijn veel functies en specificaties waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een draadloze stofzuiger. Het is belangrijk om te weten wat voor jou belangrijk is, zoals het type accu, het aantal vermogensniveaus en de zuigkracht.

Een ding dat moet worden overwogen, is of het al dan niet bijlagen heeft. Als dit niet het geval is, moet u ze mogelijk apart aanschaffen. Een ander ding om over na te denken is of het een zakloze functie heeft. Dit helpt u tijd te besparen doordat u niet om de paar minuten hoeft te stoppen voor een nieuwe tas.

Welk type draadloze stofzuiger kan ik het beste kopen?

Er zijn tegenwoordig veel soorten draadloze stofzuigers op de markt. Deze omvatten steelstofzuigers, steelstofzuigers, busstofzuigers en zelfs robotstofzuigers. Ze hebben allemaal hun eigen set van functies, voordelen en nadelen. Het valt echter niet te ontkennen dat ze een geweldige manier zijn om je huis op te ruimen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over snoeren die in de weg zitten!