Beste smartwatch sport van 2023 (TOP10)

De 10 beste smartwatch sport beoordelingen:

UitverkoopBestseller Nr. 1

Amazfit Smartwatch GTS 2 Mini Fitness horloge 1,55 inch AMOLED-display, GPS activiteitstracker, Alexa, 5 ATM, bewaking van de hartslag, SpO2 voor dames en heren

 • Uniek design en veelzijdige wijzerplaten: Amazfit GTS 2 Mini smartwatch met randloos en gebogen 2,5D-glas weegt slechts 19,5 g. Het 1,55 inch Amoled Always-on display beschikt over meer dan 80 wijzerplaten. Het uploaden van je eigen foto's als achtergrond wordt ondersteund.
 • Uitgebreide gezondheidsmonitoring: de Smart Watch GTS 2 mini kan een 24-uurs hartslagbewaking, een SpO2-meting en bewaking van de slaapkwaliteit en het stressniveau bieden. Het PAI-gezondheidsevaluatiesysteem maakt complexe gezondheids- en activiteitsgegevens in één score, zodat je je fysieke toestand beter kunt begrijpen.
 • 68 sportmodi en 5 ATM waterdicht: met 68 geïntegreerde sportmodi en 5 ATM waterdichtheid dekt het GTS 2 Mini outdoor sporthorloge de meeste sportliefhebbers af. De GPS-sport-activiteitstracker kan ook de muziek op je telefoon bedienen, meldingen over trainingsfasen, omstandigheden en hartslagbereiken leveren en na afloop van je training een sportgegevensrapport in de Zepp-app maken.
 • Ultrallang uithoudingsvermogen tot 14 dagen: een volledig geoptimaliseerd accumanagementsysteem biedt tot 14 dagen batterijduur voor de Amazfit GTS 2 Mini smartwatch. Bevrijd jezelf van de angst die wordt veroorzaakt door voortdurend opladen en houd de energie in de stroom. De 220 mAh-batterij is klaar om je door maximaal twee weken activiteit van stroom te voorzien.
 • Meer functies ontdekken: je kunt ook het tijdmanagement en de efficiëntie verbeteren met het Pomodoro-horloge, de mobiele telefoon op afstand bedienen om foto's te maken, vrouwelijke cycli volgen, ontspannen met ademhalingsoefeningen.
Bestseller Nr. 2

smartwatch Ultra dames heren met Telefoongesprek, 1,52-inch rond HD-display, sport Fitness tracker met gezondheidsmetingen, waterdicht IP67, meer dan 120 sportmodi, geschikt voor Android en iOS

 • EXTREEM ROBUUST, ONGELOOFLIJK CAPABEL - corrosiebestendige titanium behuizing. Grotere digitale kroon en toegankelijkere knoppen voor directe fysieke controle over verschillende functies. Met een 1,52 inch 360*360 HD-display kun je je wijzerplaten aanpassen, zoals je selfie of een foto van je kind, familie, huisdier, enzovoort.
 • Telefoongesprekken en meldingen: de smartwatch heeft een microfoon en luidspreker waarmee je muziek kunt afspelen, telefoongesprekken kunt voeren en beantwoorden (hiervoor moet je "audio BT" en "telefoongesprek" inschakelen op het horloge). Daarnaast ondersteunt het ook het ontvangen van berichten. Je zult nooit meer belangrijke berichten missen van sociale applicaties zoals WhatsApp, Facebook, enzovoort.
 • 120+ Sportmodi en IP67 waterdicht: het fitnesshorloge is waterdicht volgens de IP67-norm en ondersteunt verschillende sportmodi zoals zwemmen, fietsen, tennis, hardlopen, wandelen en nog veel meer. Met het sporthorloge kun je je dagelijkse activiteiten bijhouden, zoals stappen, verbrande calorieën, afstand en actieve uren. Zo krijg je een beter inzicht in je activiteiten.
 • Persoonlijke gezondheidsfitness tracker: Deze fitness tracker kan je hartslag gedurende de dag in realtime volgen of je bloeddruk, bloedzuurstof of ademhalingstraining monitoren. De slaaptracker is in staat om nauwkeurig je slaapstatus te registreren en je slaapkwaliteit te analyseren. Dit geeft je een beter overzicht van je slaapstatus en slaapkwaliteit.
 • Meer functies: Activiteitstracker (stappenteller, verbrande calorieën, afstand), Muziekspeler en camerabediening, Weersvoorspelling, AI-stemassistent, Wekker, Stopwatch,Contacten toevoegen, Rekenmachine, Ademhalingstraining, 300mAh batterij met lange stand-bytijd, Bewegingstrajectkaart (beschikbaar in de app) en andere functies om aan je dagelijkse behoeften te voldoen.
Bestseller Nr. 3

Parsonver SPROD1 Smartwatch voor heren, rond, met telefoonfunctie, fitnesstracker met hartslagfrequentie, slaapmonitor, 1,32 inch HD fitnesshorloge, IP68 waterdicht sporthorloge, 100+ sportmodi voor

 • Bluetooth-oproep en intelligente bekendmaking: met zijn ingebouwde luidsprekers en bluetooth-verbinding kun je deze smartwatch oproepen beantwoorden en als multimediaspeler voor je telefoon fungeren. Hij ondersteunt ook informatieherinneringen en meldingen van sociale media (Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter enz.). Alle meldingen worden op je pols weergegeven en door trillingen herinnerd.
 • 100+ sportmodi en IP68 waterdicht: de fitnesstracker biedt meer dan 100 + sportmodi, je registreert je trainingsgegevens, inclusief stappen, hartslag, calorieën en afstand en maakt je gezondheidsrapport. Opmerking: IP68-waterdicht: Het product is bestand tegen veelvuldig spuiten van vloeistoffen zoals zweet en zelfs regen. Zwemmen of onderwateractiviteiten worden echter niet aanbevolen. 5 ATM: het product kan worden gebruikt voor duiken, douchen en voor algemene onderwateractiviteiten.
 • Uitgebreide gezondheidsbewaking: de Parsonver smartwatch SPROD1 heeft een 24-uurs hartslagbewaking, een SpO2-meting en een stressniveau bieden bewaking. Bovendien bewaakt de smartwatch voor dames en heren automatisch je slaapstatus (diepe slaap, lichte slaap, wakker worden, REM) en levert hij een uitgebreide slaapkwaliteitanalyse, door de Fitomo-app je fysieke conditie te begrijpen en passende aanpassingen aan te brengen.
 • Stijlvol en ultralicht, vrij te dragen: de Parsonver smartwatch SPROD1 combineert het designconcept van stijlvol en licht. Hij weegt slechts ongeveer 40 g, een ultralicht design dat je nauwelijks aan je pols kunt voelen, met zachte en huidvriendelijke vloeibare siliconen armband, geeft je een comfortabele en vrije draagervaring. Uitgerust met een 1,32 inch HD-display met 360 x 360 pixels resolutie, dat alle inkomende oproepen, berichten en herinneringen zeer duidelijk weergeeft.
 • 100+ wijzerplaten en andere functies: in de Fitomo-app zijn tot 100 wijzerplaten om uit te kiezen, en je kunt ook zelf je wijzerplaat, waarbij het om een willekeurige foto gaat, bijvoorbeeld B. je familie, huisdieren enz. Het fitnesshorloge heeft ook veel praktische functies, zoals weersvoorspelling, muziekbediening, camerabediening, zitherinnering, stopwatch, wekker, timer, vrouwelijke cycli volgen, telefoon vinden, enz.
Bestseller Nr. 4

Smartwatch voor heren, sport, oproepen, 1,39 inch, waterdicht, touchscreen, verbonden armband met slaapmonitor, hartslag, stappenteller, fitnesstracker voor Android iOS (leer)

 • ➤【Smartwatch voor heren】: de smartwatch met volledig touchscreen van 1,39 inch beschikt over een hoge-resolutie rond display met een resolutie van 360 x 360 TFT. 4 games op de smartwatch bieden je stressverlichting. De smartwatch beschikt over een thermometer, waarmee je je lichaamstemperatuur altijd in het oog kunt houden. De smartwatch beschikt over meer dan 300 wijzerplaten en een houder voor doe-het-zelf wijzerplaten
 • ➤【Activiteitentrackers】: de smartwatch voor heren beschikt over 114 bewegingsmodi, die in de app kunnen worden aangepast om bewegingsmodi aan de smartwatch toe te voegen. Het herenhorloge ondersteunt 24 uur per dag calorieën, stappen, afstand en andere gegevens. Je kunt je bewegingen aanpassen met de stopwatch/timer en de ademhalingstrainingsfunctie van het horloge
 • ➤【Smartwatch met oproepfunctie】: het sporthorloge voor heren ondersteunt oproep/ontvangst/synchronisatie van contacten/oproeplogboeken. De smartwatch voor heren ondersteunt intelligente informatieherinneringen, zoals informatieherinneringen, drinkwaterherinneringen, zitherinneringen, enz. De smartwatch beschikt ook over een spraakassistent, een rekenmachine en een kalender om je leven slimmer te maken
 • ➤【Healthy Butler】: het Swatch herenhorloge ondersteunt het meten van je hartslag, bloeddruk en zuurstof in het bloed, evenals het opnemen van gegevens en analyses. De zwemhorloges kunnen je nachtrust automatisch bewaken en opslaan om de slaapkwaliteit te analyseren, je te helpen je slaaptijden aan te passen en je kunt een wekker gebruiken om de volgende dag wakker te worden
 • ➤【Compatibiliteit en veelzijdigheid】: de slimme horloges voor mannen zijn compatibel met Android- en iOS-smartphones. De smartwatch voor heren heeft nuttige functies zoals wachtwoordinstelling, weersvoorspelling, muziekbediening, fotobediening, helderheidsinstelling, niet-storingsmodus, energiebesparende modus enz. De sporthorloge voor heren heeft een IP67 waterdichtheid, ideaal voor dagelijks waterdicht dragen
Bestseller Nr. 5

GRV Smartwatch voor heren en dames, smartwatch, sport, compatibel met Samsung Huawei Xiaomi Android iOS, stappenteller, touchscreen, hartslagmeter, waterdicht, IP68, SMS-melding, oproepen, stopwatch,

 • Brede compatibiliteit en stabiele verbinding: deze smartwatch is compatibel met smartphones, IOS 10.0 en hoger, Android 6.0 en hoger, Bluetooth 5.0 en hoger. De smartwatch maakt verbinding met de telefoon via Bluetooth en gebruikt met de app die speciaal is ontwikkeld voor smartwatch. De verbinding is snel en stabiel en wees niet bang voor lekkende privacy.
 • Brede compatibiliteit en stabiele verbinding: deze smartwatch is compatibel met smartphones, IOS 10.0 en hoger, Android 60. en hoger, Bluetooth 5.0 en hoger. De smartwatch maakt verbinding met de telefoon via Bluetooth en gebruikt met de app die speciaal is ontwikkeld voor smartwatch. De verbinding is snel en stabiel en wees niet bang voor lekkende privacy.
 • 【Multi-sportmodus en dagelijkse tracking】Smartwatch met behulp van zeer nauwkeurige bewegingssensoren, optimaliseert sportalgoritmen, het kan je activiteitsgegevens de hele dag nauwkeurig registreren, je helpen de waarde van persoonlijke activiteiten beter te begrijpen en sporten efficiënter te maken.
 • 【Gezondheidsmonitoring en evaluatie】De smartwatch bewaakt en registreert automatisch je hartslag, slaapgegevens, synchroniseert met de app om de hartslaggrafiek, slaaptrends te bekijken en helpt je je slaapkwaliteit te verbeteren. Verhoog de menstruele monitoringfunctie om vrouwen te helpen de volgende menstruatie en het tijdstip van de ovulatieperiode te voorspellen of eraan te herinneren, zodat u betere zorg krijgt.
 • 【Horloge gezicht en levensduur van de batterij】 De smartwatch heeft 4 ingebouwde wijzerplaten, die kunnen worden geselecteerd op basis van verschillende scenario's en meer gepersonaliseerd zijn. Diepgaande optimalisatie van batterijprestaties, batterij met grote capaciteit en intelligent stroomverbruik algoritme, batterijcapaciteit gebruikssnelheid tot 5-7 dagen, begeleiden u langer.
Bestseller Nr. 6

SHANG WING Smartwatch voor dames, hartfrequentie, zuurstofverzadiging, sporthorloge, muziekbediening, meteo, activiteitstrackers, slaapcontrole, vibrerend alarm, fotobehang, zwart (zwart)

 • 🌷Speciale kenmerken: berichtmelding, Multisport-tracker, calorietracker, stappenteller, afstandstracker, aangepaste achtergronden, hartslagmeter, Oxymeter (SpO2), Cyclus Tracker, Slaapmonitor, Muziekbediening, Camerabediening, Smartphone zoeken, Stopwatch, Weer, Trillingsalarm, Sedentaire herinnering, Gebarencontrole.
 • Berichtmelding: de smartwatch is compatibel met Android 6.0 of iOS 9.0 smartphone. Eenmaal gekoppeld, kunt u telefoontjes, e-mails of sms-berichten en alle app-meldingen zoals Snapchat, Instagram, Facebook, enz. Direct op uw smartwatch ontvangen.
 • 24 sportmodi: de smartwatch ondersteunt 24 sportmodi om je prestaties te volgen, zoals stappen, calorieën, afstand, hartslag, enz. Verbind je horloge met de GPS van je telefoon om nauwkeurige tracking te krijgen tijdens je wandelen, fietsen en hardlopen buitenshuis.
 • Hartslagmeter: de smartwatch bewaakt automatisch je hartslag 24 uur per dag. Eenmaal gesynchroniseerd met de app, kunt u ook de grafiek van uw hartslag in de app bekijken.
 • Gepersonaliseerde achtergronden: de app biedt een grote keuze aan stijlvolle achtergronden. Je kunt je smartwatch ook personaliseren met foto's van je telefoon.
UitverkoopBestseller Nr. 7

GARMIN Venu Sq, Health Smartwatch, Waterdicht, GPS, 1,3" Touchscreen, Sport-Apps, Hartslagmeting & Slaapanalyse, Batterijduur van 6 Dagen, Contactloos betalen

 • Batterijduur: 1 week
 • Gekoppelde functies (SMS-tracking, oproep beantwoorden, Garmin Pay)
 • Wijzerplaat 40 mm, verwisselbare armband
 • Gezondheidsbewaking, meerdere sporten, geïntegreerde GPS en cardio-pols.
UitverkoopBestseller Nr. 8

Amazfit Smartwatch GTS 2 Mini Fitness horloge 1,55 inch AMOLED-display, GPS activiteitstracker, Alexa, 5 ATM, bewaking van de hartslag, SpO2 voor dames en heren

 • Uniek design en veelzijdige wijzerplaten: Amazfit GTS 2 Mini smartwatch met randloos en gebogen 2,5D-glas weegt slechts 19,5 g. Het 1,55 inch Amoled Always-on display beschikt over meer dan 80 wijzerplaten. Het uploaden van je eigen foto's als achtergrond wordt ondersteund.
 • Uitgebreide gezondheidsmonitoring: de Smart Watch GTS 2 mini kan een 24-uurs hartslagbewaking, een SpO2-meting en bewaking van de slaapkwaliteit en het stressniveau bieden. Het PAI-gezondheidsevaluatiesysteem maakt complexe gezondheids- en activiteitsgegevens in één score, zodat je je fysieke toestand beter kunt begrijpen.
 • 68 sportmodi en 5 ATM waterdicht: met 68 geïntegreerde sportmodi en 5 ATM waterdichtheid dekt het GTS 2 Mini outdoor sporthorloge de meeste sportliefhebbers af. De GPS-sport-activiteitstracker kan ook de muziek op je telefoon bedienen, meldingen over trainingsfasen, omstandigheden en hartslagbereiken leveren en na afloop van je training een sportgegevensrapport in de Zepp-app maken.
 • Ultrallang uithoudingsvermogen tot 14 dagen: een volledig geoptimaliseerd accumanagementsysteem biedt tot 14 dagen batterijduur voor de Amazfit GTS 2 Mini smartwatch. Bevrijd jezelf van de angst die wordt veroorzaakt door voortdurend opladen en houd de energie in de stroom. De 220 mAh-batterij is klaar om je door maximaal twee weken activiteit van stroom te voorzien.
 • Meer functies ontdekken: je kunt ook het tijdmanagement en de efficiëntie verbeteren met het Pomodoro-horloge, de mobiele telefoon op afstand bedienen om foto's te maken, vrouwelijke cycli volgen, ontspannen met ademhalingsoefeningen.
Bestseller Nr. 9

UHOOFIT Smart horloge voor vrouwen, Bluetooth beantwoorden bellen, 1,95 "HD touchscreen fitness horloge met slaap hartslagmeter, 100 + sport-modi, IP67 waterdichte Activity Trackers voor Andriod iOS

 • Bellen via Bluetooth en slimme meldingen: ingebouwde luidspreker en microfoon, u kunt rechtstreeks via het slimme horloge bellen of gebeld worden. Dames- en herensmartwatches ondersteunen ook berichtwaarschuwingen en notificaties van sociale media (Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter, etc.), zodat je onderweg geen belangrijke berichten mist.
 • 1,95-inch volledig touchscreen en gepersonaliseerde wijzerplaat: Uitgerust met een 1,95-inch full-touch TFT-scherm, voor een betere kijk- en bedieningservaring. De smartwatch heeft meer dan 100 verschillende soorten wijzerplaten waaruit je kunt kiezen wanneer het horloge is gekoppeld met de 'Flow Fit'-app. U kunt zelfs de achtergrond van uw wijzerplaat aanpassen met uw favoriete foto.
 • Sportassistent en IP67 waterdicht: Activity Tracker (stappen tellen, calorieën, tijden). Er zijn meerdere sportmodi, zoals: hardlopen, bergbeklimmen, fietsen, basketbal, badminton, vrije training, yoga, enz., waarmee u uw sportgegevens beter kunt volgen. Het ondersteunt ook IP67 waterdicht, je kunt het slimme horloge dragen tijdens het wassen van je handen of als het regent.
 • Gezondheidsbeheer en stemassistent: een slaapmonitor die slimme horloges ondersteunt, kan uw slaapkwaliteit detecteren (lichte slaap, diepe slaap, wakkere slaap) en u helpen uw slaapkwaliteit te verbeteren (van 22.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend). Open het pictogram "AI Voice" op het slimme horloge, koppel het met de app "Flow Fit" en klik op "Tap to speak" om de AI-stemassistent te activeren en de AI-stem van de telefoon te bedienen.
 • Onze levensassistent: muziekspeler, camerabediening, weersvoorspelling, hartslagmeter, bloeddrukmeter, Spo2-monitor, wekker, stopwatch, contacten toevoegen, rekenmachine en andere functies om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen. Het fitnesshorloge is voorzien van een 220mAh batterij, deze is snel op te laden, heeft een standby-tijd van 15-30 dagen en een batterijduur van 7-10 dagen. Compatibel met Android 5.0/iOS 10.0 of hoger.
UitverkoopBestseller Nr. 10

Xiaomi XMSH15HM Mi Smart Band 6 Smart Watch, 1,56 "AMOLED-scherm, sporttracking, waterbestendig tot 5 ATM, antibacteriële riem, 125 mAh-batterij, Italiaanse versie, normaal, zwart

 • Opmerking: De verpakking kan variëren
 • Nieuw uitgebreid display: 1,56" AMOLED-display 49% groter dan zijn voorganger Mi Smart Band 5; 326 PPI-resolutie, om afbeeldingen en tekstinhoud nog duidelijker te zien
 • Sporttracking: 30 trainingsmodi om uw hartslag en verbrande calorieën te registreren, inclusief Pilates en Zumba. Gezondheidscontrole: de SpO2-tracker kan het zuurstofverzadigingsniveau in uw bloed detecteren, wat essentieel is voor uw gezondheid
 • Slaapmonitoring kan de REM-fase, dagelijkse dutjes en slaapademhalingskwaliteit registreren; dagelijkse hartslagmeting ook via kinderwagen
 • Ag+ antibacteriële armband; TPU-materiaal in de band bevat Ag+ antibacteriële middelen om de huid tegen ziektekiemen te beschermen

Smartwatches worden steeds populairder op de markt. Maar het kiezen van de beste smartwatch voor jou kan een moeilijke taak zijn.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste smartwatch voor u, zoals functies, ontwerp en merken.

De beste smartwatch-sport is degene die past bij uw behoeften en activiteiten. Het moet in staat zijn om uw fitnessdoelen te volgen en u te helpen deze te bereiken, terwijl het ook stijlvol en comfortabel is om te dragen.

De beste smartwatch-sport zal je fitnessroutine kunnen bijhouden, of het nu gaat om hardlopen, fietsen of zwemmen. Het moet een hartslagmeter hebben, GPS-trackingmogelijkheden, een goede batterijduur, waterbestendigheid en een batterij die lang meegaat.

smartwatch sport

Wat zijn de beste smartwatch-sporten?

De beste smartwatch-sporten zijn die met een fitnesstracker, GPS, hartslagmeter en een activity tracker. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen die je in een smartwatch nodig hebt om als de beste smartwatch-sport te worden beschouwd.

Een goed horloge moet ook een touchscreen hebben, notificaties en een wekker. Sommige van deze horloges hebben ook extra functies, zoals het afspelen van muziek en apps voor sociale media.

Wat zijn de belangrijkste features voor een smartwatch sport?

Smartwatches worden steeds populairder en het aantal smartwatch-gebruikers neemt elk jaar toe. Dit komt door het feit dat ze een groot aantal functies bieden die het gebruik ervan aantrekkelijk maken. In dit artikel hebben we een lijst samengesteld met functies die belangrijk zijn voor een smartwatch om in de eerste plaats als “slim” te worden beschouwd:

 • Een geweldige batterijduur
 • Een goede weergave
 • Sensoren zoals versnellingsmeter en gyroscoop
 • Een intuïtieve interface
 • Een verscheidenheid aan apps

Hoe kies je een smartwatch die bij jouw sport past?

Smartwatches worden steeds populairder op de markt en mensen hebben veel opties om uit te kiezen. Wat het lastig maakt, is dat er geen pasklare oplossing is voor elke sport.

Er zijn drie belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een smartwatch: duurzaamheid, functies en compatibiliteit. Duurzaamheid verwijst naar hoe lang het horloge meegaat en of het bestand is tegen de ontberingen van uw sport. Functies verwijzen naar welke functies u wilt dat uw horloge heeft en of ze goed werken met uw sport. Compatibiliteit verwijst naar welke smartwatch het beste werkt bij welke sporten, zodat je niet eindigt met een horloge dat te omvangrijk of niet duurzaam genoeg is voor je trainingsregime.

Heb ik technische kennis nodig om een smartwatch-sport te gebruiken?

Veel mensen vragen zich af wat de voordelen zijn van het gebruik van een smartwatch voor het sporten. Maar de vraag is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn voordelen, maar die verschillen van persoon tot persoon en van sport tot sport.

Om deze vraag te beantwoorden, moeten we eerst het verschil begrijpen tussen een smartwatch en een fitnesstracker. Een fitnesstracker wordt voornamelijk gebruikt voor het bijhouden van uw activiteit en hartslag terwijl u bezig bent met uw dagelijkse activiteiten, terwijl een smartwatch voornamelijk is ontworpen voor sporten met functies zoals GPS, hartslagmeting, meldingen, enz.

Het andere dat u moet overwegen voordat u een smartwatch aanschaft, is of u er wel of geen meldingen over wilt hebben. Als jij iemand bent die toegang wil tot sociale media tijdens het sporten, dan is dat belangrijk te overwegen voordat u een smartwatch aanschaft. Een smartwatch wordt gebruikt om je conditie bij te houden en je meldingen van belangrijke dingen te laten zien, terwijl een fitnesstracker voornamelijk je activiteit en hartslag bijhoudt terwijl je bezig bent met je dagelijkse leven. Het andere waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een smartwatch, is of u al dan niet meldingen van sociale media wilt tijdens het sporten.

Kun je een fitnesstracker gebruiken als horloge voor je sport?

Er zijn veel manieren waarop mensen een fitnesstracker als horloge kunnen gebruiken. Dit kan door de fitnesstracker als wijzerplaat te gebruiken, of door de fitnesstracker als wekker te gebruiken.

De meest gebruikelijke manier is om het als wijzerplaat te gebruiken. Dit betekent dat u uw fitnesstracker moet instellen om de tijd in digitaal formaat weer te geven en vervolgens moet kiezen welke functie u wilt uitvoeren wanneer u op de knop op uw pols drukt. Sommige mensen vinden dit misschien moeilijk omdat ze niet weten hoe ze hun fitnesstrackers in digitaal formaat moeten instellen, en anderen vinden het misschien onhandig omdat ze elke keer dat ze willen dat hun wijzerplaat verandert, op een knop moeten drukken.

Inleiding: Er zijn veel manieren waarop mensen een fitnesstracker als horloge kunnen gebruiken. Dit kan met behulp van de fitnesstracker als wijzerplaat, of door de fitnesstracker als wekker te gebruiken. Er zijn veel manieren waarop mensen een fitnesstracker als horloge kunnen gebruiken. Dit kan door de fitnesstracker als wijzerplaat te gebruiken, of door de fitnesstracker als wekker te gebruiken. De meest gebruikelijke manier is om het als wijzerplaat te gebruiken.